Hemmässan
www.hemmassan.se

Kay Bojesen skålar

Populärt inom Kay Bojesen skålar

 • Kay Bojesen - Menageri Serveringsskål 24,5 cm Ek

  kay bojesen - menageri serveringsskål 24,5 cm ek
  Serien Menageri från Kay Bojesen designades redan på 1940-talet och består av eleganta bruksföremål av trä som passar perfekt för vardaglig användning. Den här skålen är svarvad och ekträets ådring ger den ett levande och unikt utseende. Perfekt till sallad eller som fruktskål. Matcha gärna med andra delar ur samma serie.
 • Kay Bojesen - Menageri Skål 14 cm Ek

  kay bojesen - menageri skål 14 cm ek
  Serien Menageri från Kay Bojesen designades redan på 1940-talet och består av eleganta bruksföremål av trä som passar perfekt för vardaglig användning. Den här lilla skålen är svarvad och ekträets ådring ger den ett levande och unikt utseende. Passar bra till snacks eller godis. Matcha gärna med andra delar ur samma serie.
 • Kay Bojesen - Grand Prix Barnset 2 delar

  kay bojesen - grand prix barnset 2 delar
  Barnservis från Kay Bojesen i 2 delar bestående av djup barntallrik samt barnmugg med greppvänligt handtag för små händer. Muggen och tallriken i serien Grand Prix är tillverkade av polerat rostfritt stål och är en nyproducerad upplaga av barnservisen som i sitt originalutförande tillverkades i silver. Fungerar utmärkt som första barnservis då oömma tag inte innebär några bekymmer med detta tåliga barnset. Setet blir en fin gåva till dopet eller som födelsedagspresent. Upptäck även fler söta artiklar för barn i serien Grand Prix.Kay Bojesen vann första pris för sina bestick 1951 i Milanotriennalen och gav därefter serien namnet Grand Prix efter priset med samma namn.I setet ingår:- 1 barntallrik 16,3 cm- 1 barnmugg 7,5 cm