Hemmässan
www.hemmassan.se

Reijmyre Glasbruk skålar

Populärt inom Reijmyre Glasbruk skålar

 • Reijmyre Glasbruk - SÅLD Dessertskålar Blå/Glas/Röd 6 st

  reijmyre glasbruk - såld dessertskålar blå/glas/röd 6 st
  6 st dessertskålar i blått, rött och klarglas från Reijmyre Glasbruk.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Reijmyre Glasbruk - SÅLD Dessertskålar 2 st

  reijmyre glasbruk - såld dessertskålar 2 st
  2 st dessertskålar på fot i rött glas av Monica Bratt för Reijmyre Glasbruk.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Reijmyre Glasbruk - SÅLD Hummertallrik Glas 6-pack

  reijmyre glasbruk - såld hummertallrik glas 6-pack
  Sex ovala tallrikar i grönt glas, formgivna av Josef Frank (1885–1967) för Svenskt Tenn, producerade av Reijmyre Glasbruk. Underlägg i rotting medföljer.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Reijmyre Glasbruk - SÅLD Dessertskålar med gravyr 9 st

  reijmyre glasbruk - såld dessertskålar med gravyr 9 st
  9 st dessertskålar i blått glas från Reijmyre Glasbruk.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Fler tips på Reijmyre Glasbruk skålar

 • Reijmyre Glasbruk - SÅLD Skål på fot 12,5 cm Grön

  reijmyre glasbruk - såld skål på fot 12,5 cm grön
  Vid glasskål på fot, formgiven av Monica Bratt för Reijmyre Glasbruk. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Reijmyre Glasbruk - SÅLD Skål Monica Bratt

  reijmyre glasbruk - såld skål monica bratt
  Skål i grönt glas formgiven av Monica Bratt för Reijmyre Glasbruk.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Reijmyre Glasbruk - Skål på Fot

  reijmyre glasbruk - skål på fot
  Skål på fot i rubinrött glas från Reijmyre Glasbruk. formgivare troligtvis Monica Bratt.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Reijmyre Glasbruk - Blått Glasfat

  reijmyre glasbruk - blått glasfat
  Fat i blått glas från Reijmyre glasbruk.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Reijmyre Glasbruk - SÅLD Röd glasskål på fot

  reijmyre glasbruk - såld röd glasskål på fot
  Skål på fot i rött glas av Monica Bratt för Reijmyre Glasbruk. 1950-tal.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Reijmyre Glasbruk - SÅLD Reijmyre Skål på Fot Röd

  reijmyre glasbruk - såld reijmyre skål på fot röd
  Skål på fot i rött glas från Reijmyre Glasbruk.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Reijmyre Glasbruk - SÅLD Skål med Hänklar

  reijmyre glasbruk - såld skål med hänklar
  Skål med hänklar i rött glas från Reijmyre Glasbruk.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Reijmyre Glasbruk - SÅLD Dessertskålar Blå/Glas/Grön 6 st

  reijmyre glasbruk - såld dessertskålar blå/glas/grön 6 st
  6 st dessertskålar i olika färger i glas från Reijmyre Glasbruk.NyskickProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Reijmyre Glasbruk - SÅLD Röd skål med handtag Monica Bratt

  reijmyre glasbruk - såld röd skål med handtag monica bratt
  Röd skål med handtag av Monica Bratt för Reijmyre Glasbruk.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Reijmyre Glasbruk - Blå glasskål av Monica Bratt

  reijmyre glasbruk - blå glasskål av monica bratt
  Glasskål med handtag formgiven av Monica Bratt vid Reijmyre Glasbruk.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Reijmyre Glasbruk - SÅLD Skål med Lock i Blått Glas

  reijmyre glasbruk - såld skål med lock i blått glas
  Skål med lock i blått glas formgiven av Monica Bratt för Reijmyre glasbruk.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Fler produkter från Reijmyre Glasbruk