Hemmässan
www.hemmassan.se

Infloria trädgård

Infloria är en tillverkare av fina växthus i olika storlekar och modeller. De har även odlingshyllor man kan ha fristående eller inne i sitt växthus. Växthusen finns att beställa online och du kan se ett urval här där några har kanalplast och andra härdat glas. Färger att välja på är alu, svart och grönt.

Populärt inom Infloria trädgård

Fler tips på Infloria trädgård

Infloria Aluminiumhylla Till Växthus

De gröna hyllorna av aluminium som ingår i Inflorias sortiment är stabila hyllor i flera våningsplan. De har lite olika bredder att välja på så att man kan variera och fylla ut sitt växthus alla sidor och vrår.

En del hyllor har odlingsbrickor som man kan lyfta upp och flytta på. Andra hyllor som Infloria säljer har fasta hyllplan i trappsteg, vilket gör att man kan se alla växter och komma åt de enkelt för bevattning och skötsel.

Växtlampa från Infloria

Trädgårdssäsongen är begränsad här i Sverige och en del av året är det bara inomhusodling som fungerar. Det har Infloria anammat och lanserat fina växtlampor med LED-inomhusodlingsljus.

Med en Infloria växtlampa inställd på timer 16 timmar på och 8 timmar av kan du efterlikna en solig sommar för dina inomhusodlingar. En återförsäljare av deras sortiment är GardenStore.

Fler produkter från Infloria