Hemmässan
www.hemmassan.se

Infloria trädgård

Infloria har ett brett utbud av smarta lösningar för odling i trädgården. Genom att använda deras lösningar kan du få ut mer av trädgårdsodlingen och skörda mera grönsaker, under längre tid. Du hittar till exempel Infloria växthus i många olika storlekar samt drivbänkar, odlingshyllor och mycket mycket mer.

Populärt inom Infloria trädgård

Just nu finns det inte några artiklar i produktkategorin.

Inflorias tillbehör för hemmaodlare

De gröna hyllorna av aluminium som ingår i Inflorias sortiment är stabila hyllor i flera våningsplan. De har lite olika bredder att välja på så att man kan variera och fylla ut sitt växthus alla sidor och vrår.

En del hyllor har odlingsbrickor som man kan lyfta upp och flytta på. Andra hyllor som Infloria säljer har fasta hyllplan i trappsteg, vilket gör att man kan se alla växter och komma åt de enkelt för bevattning och skötsel.

Trädgårdssäsongen är begränsad här i Sverige och en del av året är det bara inomhusodling som fungerar. Det har Infloria anammat och lanserat fina växtlampor med LED-inomhusodlingsljus.

Med en Infloria växtlampa inställd på timer 16 timmar på och 8 timmar av kan du efterlikna en solig sommar för dina inomhusodlingar.

Fler produkter från Infloria