Hemmässan
www.hemmassan.se

Uteduschar

Duscha i varmt vatten som värmts upp av solen. Uteduschar med soluppvärmning är kostnadseffektivt och har många fördelar. Du som också har ett spabad kan spara på kemikalier för rengöring om du först spolar av dig i uteduschen.

Populärt inom uteduschar

  • Soldusch Silver Delux, 40 L

    soldusch silver delux, 40 l
    Soldusch Silver Delux är både praktisk och skön att ha vid din pool eller vid ditt spabad. Att duscha innan man badar hjälper till att hålla vattnet rent och minskar där med kemikalieförbrukningen. Solduschen värmer vattnet på ett miljövänligt sätt med hjälp av solens kraft. Vi rekommenderar att solduschen förvaras frostfritt under vintern. Inklusive tappkran och fotdusch Duschhuvudet är 200 mm Tillverkad i PVC Kapacitet 40 L    
  • Soldusch Classic 230cm 2-Delad med Blandare

    soldusch classic 230cm 2-delad med blandare
    En soldusch är miljövänlig, kostnadseffektiv och har många fördelar: bland annat värmer den vattnet med hjälp av solens strålar. Genom att duscha innan du kliver ner i poolen så reduceras mycket smuts som kan förorena poolvattnet - vilket ger en lägre kemikalieförbrukning. Denna dusch i PVC värmer 20 liter vatten, och har ett vridbart duschhuvud för ökad komfort. Kan anslutas via trädgårdsslangen eller fast rördragning, bör dock tas in under vintern. 230 cm hög.