Hemmässan
www.hemmassan.se

Trädgårdsmaskiner

Trädgårdsarbetet blir så mycket lättare om du har rätt och bra trädgårdsmaskiner. Här är vår guide och visning av maskinerna för små och stora trädgårdar. Du hittar både handdrivna, eldrivna och bensindrivna verktyg och maskiner.

Maskiner: Gräsklippare | Häcksax | Grästrimmer | Lövblåsare | Snöslunga

Populärt inom trädgårdsmaskiner

 • Slåtterbalk - 270cc - Slåtterbalk, Gräsklippare

  slåtterbalk - 270cc - slåtterbalk, gräsklippare
 • Husqvarna R 112C Rider

  husqvarna r 112c rider
  Husqvarna R 112C Rider Motortillverkare: Husqvarna Cylindrar: 1 Bensintank volym: 4 l Cylindervolym: 413 cm³ Bränsletyp: Bensin Hastighet framåt, max: 7 km/h Klippbredd, Max: 85 cm Klippmetoder: BioClip®/Bakutkast&hellip:
 • Husqvarna LB 251S Gräsklippare

  husqvarna lb 251s gräsklippare
  Husqvarna LB 251S Gräsklippare Klippbredd: 51 cm Klippmetoder: BioClip®/Sidoutkast Klipphöjd: 25 - 75 mm Drivsystem: Med drivning, en hastighet Husqvarna LB 251S Gräsklippare: Uppgradera Din Gräsklippning!&hellip:
 • Bensindriven gräsklippare 53cm, självgående - 224cc - Bensingräsklippare, Gräsklippare

  bensindriven gräsklippare 53cm, självgående - 224cc - bensingräsklippare, gräsklippare

Fler tips på trädgårdsmaskiner

 • Husqvarna 520iHD 60cm Batterihäcksax

  husqvarna 520ihd 60cm batterihäcksax
  Husqvarna 520iHD 60cm Batterihäcksax 520iHD 60cm är en lätt och tyst batterihäcksax för professionell användning med 60 cm lång, dubbelsidig klippbalk. Det vridbara bakre handtaget gör det enkelt&hellip:
 • Åkgräsklippare 196 cc - uppsamlare - Åkgräsklippare, Gräsklippare

  åkgräsklippare 196 cc - uppsamlare - åkgräsklippare, gräsklippare
 • Elektrisk ogräsrensare - 230V - Elektriska grästrimmers, Grästrimmers

  elektrisk ogräsrensare - 230v - elektriska grästrimmers, grästrimmers
 • Grästrimmer, 1.4kW, 255-460 mm - Bensindrivna grästrimmers, Grästrimmers

  grästrimmer, 1.4kw, 255-460 mm - bensindrivna grästrimmers, grästrimmers
 • Husqvarna Automower 430X

  husqvarna automower 430x
  Husqvarna Automower 430X Robotgräsklippare Husqvarna Automower 430X Robotgräsklippare Husqvarna Automower 430X Robotgräsklippare är en avancerad lösning för att hålla ditt gräs grönt, friskt och&hellip:
 • Bensindriven grästrimmer / röjsåg med justerbart skaft - 33 cc - Bensindrivna grästrimmers, Grästrimmers

  bensindriven grästrimmer / röjsåg med justerbart skaft - 33 cc - bensindrivna grästrimmers, grästrimmers
 • Bensindriven häcksax 0.75 kW, 550 mm - Häcksaxar

  bensindriven häcksax 0.75 kw, 550 mm - häcksaxar
 • Sugtillsats BG56/86 Stihl

  sugtillsats bg56/86 stihl
  Sugtillsats BG56/86 Stihl Sugtillsatsen för Stihl BG 56 och BG 86 C-E blåsmaskiner är ett praktiskt tillbehör för att omvandla din blåsmaskin till en kraftfull lövsug. När löv och andra material&hellip:
 • Husqvarna 570 BTS Lövblås

  husqvarna 570 bts lövblås
  Husqvarna 570 BTS Lövblås Husqvarna 570 BTS är en kraftfull ryggburen blås designad för att klara tuffa utmaningar. Den kraftfulla X-TORQ ®-motorn i kombination med en effektiv fläkt gör att blåsaren&hellip:
 • Snöslunga - Tvåstegs - 196cc - Bensindrivna snöslungor, Snöslungor

  snöslunga - tvåstegs - 196cc - bensindrivna snöslungor, snöslungor
 • Bensindriven grästrimmer / röjsåg med justerbart skaft - 43 cc - Bensindrivna grästrimmers, Grästrimmers

  bensindriven grästrimmer / röjsåg med justerbart skaft - 43 cc - bensindrivna grästrimmers, grästrimmers
 • Snöslunga elektrisk 1300W Metalcraft

  snöslunga elektrisk 1300w metalcraft
  Billig elektrisk snöslunga 1300W Denna billiga elektriska snöslunga kostar ungefär en femtedel av vad en enkel bensindriven snöslunga kostar, så den passar perfekt för dig som inte vill lägga mycket pengar på en snöslunga. Tystgående elektrisk snöslunga En billig elektrisk snöslunga är ett mycket prisvärt alternativ till den klassiska bensindrivna snöslungan om du är ute efter en enkel, miljövänlig och tystgående snöröjning. En elektrisk snöslunga passar utmärkt för t.ex. villa- eller radhusägaren som snabbt och smidigt vill röja bort snön på parkeringsplatsen eller framför entrén, men slippa avgaserna och underhållet med att fylla på olja och bränsle som i en klassisk slunga. Tack vare den elektriska, tystgående motorn (87 dB) behöver du inte heller tänka på vad klockan är, utan kan gå ut och röja bort snön tidigt på morgonen utan att grannarna störs. El-snöslungan har en stark 1300 W / 230 volt motor. Den ansluts med stickkontakt (medföljande sladd är 35 cm lång) och startas sedan enkelt med ett knapptryck. Denna modell kastar snön ända upp till 6 meter, har 6" grovmönstrade hjul med bra fäste och ergonomiskt designade handtag som ger extra komfort. Ställbart snöutkast och LED-belysning Denna modell av elektrisk snöslunga kastar snön framför sig så långt som upp till 6 meter. Snöutkastet är ställbart i sidled i 90 grader så att du själv kan rikta in vart du vill kasta snön. Trots att detta är en billig snöslunga, är den även utrustad med LED-belysning för arbete i mörker. Lampan är ställbar i höjdled. Snöslungans arbetsbredd på intaget är 40cm och den klarar av ett snödjup på 15 cm.
 • Åkgräsklippare 432 cc - uppsamlare, sidoutkast & mulching - Åkgräsklippare, Gräsklippare

  åkgräsklippare 432 cc - uppsamlare, sidoutkast & mulching - åkgräsklippare, gräsklippare
 • Framhjul till robotgräsklippare - Robotgräsklippare, Gräsklippare

  framhjul till robotgräsklippare - robotgräsklippare, gräsklippare
 • Husqvarna Automower 535 AWD

  husqvarna automower 535 awd
  Husqvarna Automower 535 AWD Robotgräsklippare: En högpresterande lösning för komplexa gräsytor Automower 535 AWD, från det världsberömda varumärket Husqvarna, representerar nästa steg inom professionell&hellip:
 • Stålborste till fogrengörare - Elektriska grästrimmers, Grästrimmers

  stålborste till fogrengörare - elektriska grästrimmers, grästrimmers
 • Elektrisk häcksax med teleskophandtag - 750W - Häcksaxar

  elektrisk häcksax med teleskophandtag - 750w - häcksaxar
 • Elgräsklippare med stålchassi 46cm, självgående - 1800W - Elgräsklippare, Gräsklippare

  elgräsklippare med stålchassi 46cm, självgående - 1800w - elgräsklippare, gräsklippare
 • Trailer till åkgräsklippare/trädgårdstraktor - Åkgräsklippartillbehör, Gräsklippare

  trailer till åkgräsklippare/trädgårdstraktor - åkgräsklippartillbehör, gräsklippare
 • Eldriven gräsklippare Classic 3.22 SE AL-KO

  eldriven gräsklippare classic 3.22 se al-ko
  Säkerhetsbrytare och kabelavlastare. XL-hjul för optimal körkomfort. Teknisk data Motortyp: Elektrisk Uppsamlingsvolym (l) :30 Effekt (watt): 1 000 Chassi: polypropylenplast Hjul Ø fram/bak: 140/140 För gräsytor upp till (m²): 250 Klippbredd (cm): 32
 • Stihl Stöddyna BGA

  stihl stöddyna bga
  Stihl Stöddyna BGA: Maximal Komfort, Minimal Ansträngning! Stihl Stöddyna BGA är den idealiska lösningen för dig som värdesätter komfort och smidighet när du arbetar. Med möjlighet att enkelt&hellip:
 • Husqvarna LC347VE Gräsklippare

  husqvarna lc347ve gräsklippare
  Husqvarna LC347VE Gräsklippare HS166AE, Klippbredd 47 cm, Elstart Klippmetoder: Uppsamling/BioClip®/Bakutkast Klipphöjd, min-max: 20-75 mm Klippbredd: 47 cm LC 347VE är en mycket avancerad självgående&hellip:
 • Stihl HS 56 C-E Häcksax 600mm

  stihl hs 56 c-e häcksax 600mm
  Stihl HS 56 C-E Häcksax 600mm: Skär genom naturen med precision Stihl HS 56 C-E Häcksax 600mm är inte bara en häcksax: det är din partner i trädgårdsvården. Denna lättviktsmaskin erbjuder nyutvecklade&hellip:
 • Åkgräsklippare med uppsamlare - Briggs & Stratton 190cc - Bensingräsklippare, Gräsklippare

  åkgräsklippare med uppsamlare - briggs & stratton 190cc - bensingräsklippare, gräsklippare
 • Batteridriven grästrimmer & lövblås 20V Med batteri och laddare

  batteridriven grästrimmer & lövblås 20v med batteri och laddare
  Paket grästrimmer och lövblås Grästrimmer med stor flexibilitet Ett oersättligt redskap för dig som verkligen bryr dig om din trädgård. Den möjliggör att bearbeta även de mest svåråtkomliga och känsliga områdena nära exempelvis en rabatt eller ett grönsaksland, där du inte vill riskera något och använda gräsklipparen. Trimmerhuvudet har givetvis stänkskärm/blomskydd vilket gör att du utan risk kan utföra arbetet väldigt nära blommorna utan risk att skada dem. Vidare går totallängden att justera enkelt med teleskopröret, detta gör att grästrimmern passar alla, oavsett längd. Pivottappen gör att trimmerhuvudet går att justera i alla riktningar - en funktion som ofta återfinns på dyrare grästrimmers. Detta ger naturligtvis ytterligare flexibilitet. Klippbredden är 25cm, vilket är bredare än de flesta billiga grästrimmer. 10 klippblad medföljer. Lövblås med det lilla extra Alla känner vi till hur trädgården ser ut efter att gräset klippts. Runt rabatter, på grusgången och husväggarna tenderar det klibbiga nyklippta gräset att fastna. Med lövblåsen går det både snabbt och enkelt att städa av känsliga ytor. På hösten kan du nu säga farväl till timmar av lövkrattning, lövblåsen gör arbetet på en bråkdel av tiden.Styrkan är variabel och maxeffekten på 190 km/h är mycket tacksam vid tyngre arbeten. Tystgående och miljövänliga Både grästrimmern och lövblåsen är batteridrivna, detta gör dem både tystgående och miljövänliga, utan att för den sakens skull tumma på uteffekten. Det högkvalitativa litiumbatteriet ger dem samtidigt lång livstid. Litiumbatteriet har en kapacitet på hela 2 Ah. Batteri ingår - och passar båda redskapen! På marknaden är det vanligt att ett dyrare litiumbatteri inte ingår i priset utan måste köpas till. I detta fall ingår dock batteri och laddare. Inget krångel således! Låg vikt och ergonomisk design Litiumbatteriet har förutom sin långa livstid även fördelen att vara oerhört lätt. Både grästrimmern och lövblåsen har mjukt grepp av räfflat gummi för ökad komfort.
 • Gräsklipparblad - 51 cm - Bensingräsklippare, Gräsklippare

  gräsklipparblad - 51 cm - bensingräsklippare, gräsklippare
 • Husqvarna 535iFR Paket Batteriröjsåg/Trimmer

  husqvarna 535ifr paket batteriröjsåg/trimmer
  Husqvarna 535iFR Paket Batteriröjsåg/Trimmer 535iFR Paket komplett paket med den nya kraftfulla batterigrästrimmern/Röjsågen 535 iFR från Husqvarna. En utmärkt allroundprodukt som lämpar sig lika&hellip:
 • Klippo LB 448S Gräsklippare

  klippo lb 448s gräsklippare
  Husqvarna / Klippo LB 448S Gräsklippare Honda GCVx - 145, Klippbredd 48 cm, ALU KLIPPO LB 448S, en kompakt och framhjulsdriven BioClip®-gräsklippare i standardstorlek. Anpassad för semi-professionell&hellip:
 • Stihl FS 38 Grästrimmer

  stihl fs 38 grästrimmer
  Stihl FS 38 Grästrimmer Stihl FS 38 är den minsta bensindrivna trimmern i vårt sortiment som tar vid där gräsklipparen går bet. Modern STIHL 2-MIX motor som ger lägre utsläpp och lägre bränsleförbrukning,&hellip:
 • Batteridriven gräsklippare 41 cm - Accu Program 5040 - Batteridrivna gräsklippare, Gräsklippare

  batteridriven gräsklippare 41 cm - accu program 5040 - batteridrivna gräsklippare, gräsklippare
 • Husqvarna Hängrännesats

  husqvarna hängrännesats
  Husqvarna Hängrännesats: Gör Hängrännerengöring Till En Bris! Husqvarna Hängrännesats är ett praktiskt kit designat för att förenkla rengöringen av hängrännor på hus och andra byggnader.&hellip:
 • Robotgräsklippare 1500m² Lyfco E1800 WiFi

  robotgräsklippare 1500m² lyfco e1800 wifi
  Robotgräsklippare för 1500m² klippyta med WiFi app Lyfco E1800 robotgräsklippare är trots det attraktiva priset är utrustad med hela 4,4Ah litiumbatteri och 21cm klippbredd. E1800 är mycket lik systermodellen Lyfco E1750 men har lite högre utrustningsnivå. Skillnaderna beskrivs längre ned. Knivtallriken roterar extremt snabbt på Lyfco E1800. Detta gör att roboten kan röra sig snabbare än de flesta robotgräsklippare över gräsmattan, och klipper din gräsmatta snyggt och snabbt. Aftonbladet test: Skrällfyndet utmanar lyxklippare Lyfco E1800 blev, i Aftonbladets stora test av robotgräsklippare 2019, utsedd till Fyndklipparen - och billigast med ett totalbetyg på ++++. E1800 utnämndes till en farlig utmanare till dyrare märkesklippare på marknaden och den enda robotgräsklippare som fick ett högre betyg än Lyfco E1800 kostar mer än tre gånger så mycket. E1800 fick t ex bra betyg vad gäller ekonomi, funktion, användning, ljudnivå och kapacitet att klara brantare slänter. Kraftfullt 4,4Ah 24V litiumbatteri - 3 timmar klipptid/laddning Trots det låga priset är Lyfco E1800 är utrustad med ett mycket kraftfullt 24V litiumbatteri på hela 4,4Ah, vilket är större än vad många dubbelt så dyra robotgräsklippare har. Det starka batteriet gör att maskinen klarar att arbeta i upp till 3 timmar och klipper 500m² gräsmatta på en enda laddning. När Lyfco E1800 klippt klart återvänder den automatiskt till laddstationen för att laddas. Ett kraftigt litiumbatteri på 4,4Ah är mycket kostsamt. Därför väljer många tillverkare att använda mindre batterier med endast 1-3Ah batterikapacitet. Resultatet blir att robotklipparen med ett för svagt batteri endast orkar klippa 45-60 minuter på en laddning. Jämför klipptiden på Lyfco E1800 mot andra robotgräsklippare. Skillnaden mellan E1750 och E1800 E1800 och E1750 är nästan samma modell. Enda skillnaderna är utrustningsnivå: Kontrollpanel: E1800 har kontrollpanel med skärm. Alla funktioner och inställningar kan styras både från kontrollpanelen på roboten, samt i WiFi-appen. E1750 har en enklare panel utan skärm, där man endast kan starta/stoppa klipparen. Alla inställningar görs i WiFi-appen. Motorstyrd klipphöjd: E1800 har bekväm motorstyrd klipphöjd. Klipphöjden justeras enkelt från kontrollpanelen på roboten och justeras automatiskt med en liten motor till den klipphöjd du väljer. E1750 har manuell reglering av klipphöjden från undersidan av roboten. Kosmetiska skillnader: Pga avsaknaden av skärm, är ovansidan på E1750 något annorlunda kosmetiskt. E1750 har en något större STOP-knapp. I övrigt är E1750 och E1800 identiska robotgräsklippare, förutom att priset på E1800 är något högre pga extrafunktionerna ovan. Skillnaden mellan E1600 och E1750/E1800 Den största skillnaden mellan E1600 och E1750/E1800 är att E1600 är en större modell med högre batterikapacitet och större klippbredd vilket gör att den klarar ännu större gräsmattor. Många finesser och senaste tekniken Robotgräsklipparen kan programmeras för klippning under valda dagar och tidpunkter på dygnet. Gräsmattan kan delas in i fem olika klippzoner med olika program. Med hjälp av en ny kantklippningsteknik kan du ställa in hur Lyfco E1800 skall agera längst kanter - antingen klippa intill kanten, eller strax över kanten för att slippa lämna några grässtrån kvar. Lyfco E1800 har också utrustats med nyutvecklade hjul vilket gör att den får mycket bra fäste både i våta och sluttande gräsmattor. Du ställer enkelt in alla inställningar på maskinen från en tydlig LCD-display. Det går att använda svenska som menyspråk. Klipper så tyst att den knappt hörs Lyfco E1800 är den tystaste(<60db) maskinen vi på outl1.se testat, och det hörs bara ett svagt shhhh-ljud ifrån den när den arbetar på gräsmattan, jämfört mot flera av de dyrare märkena som låter betydligt mer. Detta gör att du kan låta E1800 klippa kvälls- eller nattetid utan att störa grannarna. Det många inte tänker på är att ett par dB har mycket stor betydelse i bullernivå, då dB-skalan inte är linjär utan logaritmisk. En decibel-ökning på blott 3dB motsvarar att ljudstyrkan är dubbelt så hög. En skillnad på 10dB innebär hela 10 gånger högre ljudnivå. Så en robotgräsklippare som har ljudnivån 70dB låter lika mycket som 10 stycken Lyfco E1800 med 60dB i ljudnivå! Vi har t.o.m haft kunder som tycker att Lyfco E1800 låter för lite - "Man hör ju inte om den är ute och klipper eller inte!" :) Skär av gräset med ny klippteknik E1800 är utrustad med den senaste klipptekniken. Klippningen sker med rakbladsvassa (bokstavligen) frihängande knivblad monterade i utkanten på en roterande skiva, där bladen hålls utsträckta av centrifugalkraften. Detta gör att gräset skärs av - inte slås av. Resultatet blir en mycket jämn snittyta på varje individuella grässtrå vilket stimulerar din gräsmattas trivsel och tillväxt. Liknande teknik återfinns i premiumsegmentet från andra tillverkare, på modeller som kostar mer än dubbelt så mycket som Lyfco E1800. Moto
 • Gardena Häcksax Batteridriven EasyCut Li

  gardena häcksax batteridriven easycut li
  Gardena Häcksax Batteridriven EasyCut Li Batterispänning: 18 V Batterityp: Li-Ion Knivlängd: 40 cm Tandspalt: 16 mm Batterispänning: 14,4 V Svärdslängd: 40 cm Gardena Häcksax Batteridriven EasyCut&hellip:
 • Husqvarna LB 448i Batterigräsklippare

  husqvarna lb 448i batterigräsklippare
  Husqvarna LB 448i Batterigräsklippare Klippbredd: 48 cm Klippmetoder: BioClip® Klipphöjd, min: 30 mm Klipphöjd, max: 60 mm Drivsystem: Utan drivning Husqvarna LB 448i Batteridriven Gräsklippare: Robust,&hellip:
 • Gräsklipparkniv för blött gräs - 46 cm - Bensingräsklippare, Gräsklippare

  gräsklipparkniv för blött gräs - 46 cm - bensingräsklippare, gräsklippare
 • Roterande borste till lövsug art. 50035 - Lövblås & lövsug

  roterande borste till lövsug art. 50035 - lövblås & lövsug
 • Bensindriven gräsklippare 46cm, självgående - 139cc - Bensingräsklippare, Gräsklippare

  bensindriven gräsklippare 46cm, självgående - 139cc - bensingräsklippare, gräsklippare
 • Batteridriven häcksax - Accu Program 6020 - Häcksaxar

  batteridriven häcksax - accu program 6020 - häcksaxar
 • Snökedjor till snöslunga 15 tum hjulstorlek

  snökedjor till snöslunga 15 tum hjulstorlek
  Snökedjor 15 tum 2st snökedjor passande Metalcraft snöslungor, men även till andra märken. Ökar fästet markant vid halt underlag eller om det är mycket snö. För 15 tum hjulstorlek. Passar till Metalcraft 11-15hk snöslungor av PRO-modell. Observera kring leveranstid på snökedjor Dessa snökedjor har f.n viss leveranstid. Vill du beställa kedjor tillsammans med en snöslunga rekommenderar vi att du först lägger en order endast på snöslungan, så vi kan skicka ut den direkt. Lägg därefter en ny order endast på snökedjorna. Maila till vår kundtjänst så tar vi bort fraktkostnaden på den separata ordern för snökedjorna. Så fort kedjorna kommer in i lager, skickar vi dem till dig.
 • Husqvarna Automower 450X Installerat och Klart

  husqvarna automower 450x installerat och klart
  Husqvarna Automower 450X Installerat och Klart Vi hjälper dig hela vägen! När det kommer till installation använder vi oss endast av våra egna anställda och högt tränade installatörer. Då vi&hellip:
 • Automower 320 Nera Robotgräsklippare

  automower 320 nera robotgräsklippare
  Automower 320 Nera Robotgräsklippare Högpresterande robotgräsklippare Automower® 320 NERA - Perfekt för stora gräsmattor och ojämn terräng Automower® 320 NERA från Husqvarna är en högpresterande&hellip:
 • Skyddsöverdrag till åkgräsklippare - Åkgräsklippare, Gräsklippare

  skyddsöverdrag till åkgräsklippare - åkgräsklippare, gräsklippare
 • Trehjulig bensingräsklippare 46cm, självgående - 135cc - Bensingräsklippare, Gräsklippare

  trehjulig bensingräsklippare 46cm, självgående - 135cc - bensingräsklippare, gräsklippare
 • Dekalsats Geomap Automower

  dekalsats geomap automower
  Husqvarna Dekalsats Geomap: Skapa en ny look för din Automower Gör din Husqvarna Automower eller Robotgräsklippare ännu mer iögonfallande med Husqvarnas Geomap Dekalsats! Designad för att passa modellerna&hellip:
 • Grästrimmer på hjul - 175cc - Bensindrivna grästrimmers, Grästrimmers

  grästrimmer på hjul - 175cc - bensindrivna grästrimmers, grästrimmers
 • Bensindriven gräsklippare 46 cm, självgående - 139 cc - Bensingräsklippare, Gräsklippare

  bensindriven gräsklippare 46 cm, självgående - 139 cc - bensingräsklippare, gräsklippare
 • Bensindriven gräsklippare 46cm, självgående - 135cc - Bensingräsklippare, Gräsklippare

  bensindriven gräsklippare 46cm, självgående - 135cc - bensingräsklippare, gräsklippare
 • Husqvarna LC 353 AWD Gräsklippare

  husqvarna lc 353 awd gräsklippare
  Husqvarna LC 353 AWD Gräsklippare Honda GCV 160, klippbredd 53 cm, Variabel hastighet Klippmetoder: Uppsamling/BioClip®/Bakutkast Klipphöjd, min-max: 25.4-101.6 mm Klippbredd: 53 cm Husqvarna LC 353&hellip:
 • Markluftare till trädgårdstraktor/åkgräsklippare - Åkgräsklippare, Gräsklippare

  markluftare till trädgårdstraktor/åkgräsklippare - åkgräsklippare, gräsklippare
 • Snöslunga 6,5HK Loncinmotor Metalcraft

  snöslunga 6,5hk loncinmotor metalcraft
  Lättmanövrerad snöslunga 6,5HK Tvåstegs snöslunga med motoreffekt 6,5 HK. Kastar snön långt: Upp till 11 meter. Grovmönstrade hjul med driv ger bra fäste. Detta är pga den låga vikten (endast ca 53 kg) en lättmanövrerad och lättanvänd snöslunga för dig som vill ha en billig snöslunga online med bra kraft, utan krångliga extrafunktioner. Snöslungan är utrustad med en Loncinmotor (196 cm³) som utnyttjar OHV-teknik med överliggande ventiler. Detta minskar bränsleförbrukningen och ökar effekten i motorn. Loncin är en mycket stor och pålitlig tillverkare av motorer för snöslungor och har utvecklat tekniken under 20 års tid. Loncins motorer används i många välkända märken för snöslungor. Bl.a. i vissa Stiga-snöslungor, samt i AL-KOs snöslungor. Ändå kan vi nu sälja denna snöslunga online med låg marginal till en bråkdel av priset mot vad motsvarande snöslunga kostar att köpa hos de stora märkena trots samma välkända motortillverkare. Detta eftersom vi gör våra inköp direkt från fabriken, helt utan mellanhänder som grossister, distributörer och generalagenter som i varje steg lägger till sitt påslag. Många billiga snöslungor från lågpriskedjorna använder helt okända "namnlösa" motortillverkare (vanligtvis anges då inte vilken motor som används i produktinformationen) med tveksam kvalitet, för att hålla nere priset. Dessutom byter lågpriskedjorna motortillverkare från år till annat, vilket kan innebära att reservdelar till fjolårets okända motor blir nästan omöjligt att få tag på. Vi har istället valt att jobba endast med Loncin-motorer, som används av flera välkända tillverkare av snöslungor. För dig som kund innebär det en extra trygghet att du enkelt i framtiden kan hitta reservdelar till din motor, utan att vara beroende av att köpa dessa ifrån oss. Här får du dessutom med en praktisk snöspade som kan fästas direkt på snöslungan, ett behändigt redskap om det t.ex. skulle fastna en snöklump långt ner i utmatningsröret. Outl1 testar SL-22 under besvärliga väderförhållanden Under fliken produktfilmer ovan finns en film när Outl1 testkör SL-22 i 25 cm blötsnö under SMHI klass-2 varningsförhållande. Vi hade inte förväntat oss att en snöslunga i denna prisklass skulle göra så bra ifrån sig! Vad är en tvåstegssnöslunga? Alla våra snöslungor är av typen tvåstegs snöslungor. Skillnaden mellan 1-stegs och 2-stegs snöslungor är att tvåstegs snöslungor matar ut snön i 2 steg: Första steget karvar loss snön, och en separat anordning längre in ansvarar för att slunga ut den. Detta ger en bättre funktion än enklare snöslungor av 1-stegs typ. Observera: - Motorn behöver 0,6 liter 4-taktsolja med viskositet SAE 5W-30 eller SAE 10W-30 (medföljer ej, men finns att köpa på t.ex. bensinmackar) - Drivmedel (bensin) ingår ej. Tankens storlek är på 3,6 liter. - Extra brytbultar (om man kör in i något hårt) eller andra reservdelar ingår ej, men kan köpas antingen av oss, eller i närmaste järnaffär, om det skulle behövas Fri frakt Eftersom detta är en mycket stor och tung vara, så skulle den vara besvärlig att frakta hem själv i en vanlig personbil. För din bekvämlighet bjuder vi på snabb kostnadsfri hemkörning när du köper snöslunga online från oss. Reservdelar till snöslungor Vi har sålt snöslungor i 10 år och har stort utbud reservdelar till snöslungor i lager för omgående leverans. Saknas en reservdel i lager kan vi ta in den med något längre leveranstid. Ett litet urval av reservdelar till snöslungor ligger på hemsidan, men många fler reservdelar finns i lager vid förfrågan. Kontakta oss om du behöver någon reservdel som inte redan ligger på hemsidan. Du kan också köpa slitagedelar från andra leverantörer, bara dimensionerna är desamma. Motorn kommer från välkända Loncin som används av flera andra tillverkare av snöslungor, så reservdelar till motorn finns lätt att få tag på även på annat håll. Garanti Garanti: 1 år. Snabbfakta Motoreffekt: 6,5 hk Motor: Loncin OHV fyrtaktsmotor, 196 cm³ Arbetsbredd: 56 cm Intagshöjd: 40 cm Kastlängd: 11 m Däck: Grovmönstrade 13&quot Tankkapacitet: 3,6 liter Oljetank: 0,6 liter Oljetyp: SAE 5W-30/SAE 10W-30 Växlar: 4 framåt, 1 bakåt
 • Batteridriven gräsklippare 38cm - Accu Program 5040 - Batteridrivna gräsklippare, Gräsklippare

  batteridriven gräsklippare 38cm - accu program 5040 - batteridrivna gräsklippare, gräsklippare