Hemmässan
www.hemmassan.se

Halls växthus

Halls växthus finns i flera olika storlekar och modeller. Välj Halls Magnum om du vill ha ett större växthus på 8 eller mer kvm. Halls Popular är en lite mindre modell på 3,8-6 kvm och Halls Altan funkar som växthus på altanen/balkongen med sina cirka 1 kvm. I den här översikten kan du se massor av inspirerande bilder på Halls växthus och vad de kostar att köpa online.

Populärt inom Halls växthus

Fler tips på Halls växthus

Montering av Halls växthus

De allra flesta klarar av att montera upp ett växthus från Halls på egen hand. De lite större växthusen är det bra att ha en hjälpande hand till. Monteringsanvisning följer med byggsatsen men du behöver ha vanliga verktyg hemma.

Anvisningarna för montering är enkla att förstå men behöver man lite mer hjälp kan man titta på videos eller steg-för-steg bildserier på Halls hemsida.

Halls Greenhouses

Redan 1963 grundades familjeföretaget Halls och var då först med att massproducera växthus. Sortimentet är brett och det finns allt från kompakta växthus till större hus för den med mycket trädgårdsyta.

Varumärket ägs idag av företaget Juliana Drivhuse A/S med bas i danska Odense. De säljer sina växthus genom återförsäljare här i Sverige, och några har hemsida för beställning, men också mycket till Tyskland.