Hemmässan
www.hemmassan.se

Tunnelväxthus

De här modellerna av tunnelväxthus är enkla att montera upp, flytta på och ta in på vintern. Se exempel på bågväxthus i olika prisklasser från de som kostar mellan 1-2000 kr till lite större tunnelväxthus för dig som vill ha mer odlingsyta.

Populärt inom tunnelväxthus

 • Tunnelväxthus - Miniväxthus & Drivhus, Växthus

  tunnelväxthus - miniväxthus & drivhus, växthus
 • Tunnelväxthus Verdura Premium 6,0 m²

  tunnelväxthus verdura premium 6,0 m²
  Premium tunnelväxthus i tålig kanalplast för dig som älskar att odla! Extra tätt och rejäl takhöjd. Finns i flera storlekar.
 • Tunnelväxthus Verdura Basic 6,0 m²

  tunnelväxthus verdura basic 6,0 m²
  Tunnelväxthus i tålig kanalplast för dig som älskar att odla! Finns i flera storlekar.
 • Tunnelväxthus 24m² Stålram med transparent PE-plastöverdrag

  tunnelväxthus 24m² stålram med transparent pe-plastöverdrag
  Billigt tunnelväxthus med PE-plastöverdrag Detta lättmonterade tunnelväxthus på hela 24 m² är det optimala alternativet för dig som går med odlingsdrömmar utan att vilja lägga tusentals kronor på ett växthus i glas eller kanalplast. Ett tunnelväxthus i plast är en perfekt kompromiss: du får ett enkelt och billigt växthus att odla i som skyddar dina växter mot både UV-strålar och frost. Denna extra stora modell ger dig oändliga möjligheter! Starka material och praktiska funktioner Detta växthus har en stomme i galvaniserat stål med en diameter på 25 mm och en tjocklek på 0,6 mm. Du kan enkelt öppna upp dörren på växthusets kortsida med dragkedjor, och även rulla upp den så den är fäst upptill om du inte vill att den hänger löst i öppet läge. Även de 12 fönstren på kortsidorna går att öppna upp för mer ljusinsläpp, dock sitter en skyddande plast kvar som UV-skydd. Skyddar mot frost och UV-strålar Överdraget är gjort av PE-plast med kvadratvikten 150 g/m². Detta skyddande fodral är UV-beständigt och skyddar dina växter från solens farliga strålar. Denna typ av plast fungerar även som ett effektivt frostskydd när temperaturen sjunker, och håller tungt regn och hårda vindar borta. Låga priser utan mellanhänder Vi kan hålla lägre priser än andra butiker eftersom vi köper i stor kvantitet direkt från tillverkande fabrik utan fördyrande mellanhänder, samtidigt som vi håller låga egna marginaler. Det gör att vi kan pressa priset maximalt till dig som kund, utan att tumma på kvaliteten. Liknande växthus av samma kvalitet på material och konstruktion kostar vanligtvis 40-70 % mer i andra butiker. Dimensioner Växthuset är 800 cm långt, 300 cm brett och 200 cm högt.

Fler tips på tunnelväxthus

 • Verdura tunnelväxthus Hylla

  verdura tunnelväxthus hylla
 • Tunnelväxthus Pro 5 kvm, 2 x 2,5 m, 2 dörrar

  tunnelväxthus pro 5 kvm, 2 x 2,5 m, 2 dörrar
  Ett bågväxthus i hög kvalitet med extra bra vädringsfunktion på sidorna
 • Tunnelväxthus 18m² Stålram med PE-plastöverdrag

  tunnelväxthus 18m² stålram med pe-plastöverdrag
  Billigt tunnelväxthus med PE-plastöverdrag Detta lättmonterade tunnelväxthus på hela 18 m² är det optimala alternativet för dig som går med odlingsdrömmar utan att vilja lägga tusentals kronor på ett växthus i glas eller kanalplast. Ett tunnelväxthus i plast är en perfekt kompromiss: du får ett enkelt och billigt växthus att odla i som skyddar dina växter mot både UV-strålar och frost. Denna extra stora modell ger dig oändliga möjligheter! Starka material och praktiska funktioner Detta växthus har en stomme i galvaniserat stål med en diameter på 19 mm och en tjocklek på 0,5 mm. Du kan enkelt öppna upp dörren på växthusets kortsida med dragkedjor, och även rulla upp den så den är fäst upptill om du inte vill att den hänger löst i öppet läge. Även de sex fönstren på kortsidorna går att öppna upp för mer ljusinsläpp, dock sitter en skyddande plast kvar som UV-skydd. Skyddar mot frost och UV-strålar Överdraget är gjort av PE-plast med kvadratvikten 140 g/m². Detta skyddande fodral är UV-beständigt och skyddar dina växter från solens farliga strålar. Denna typ av plast fungerar även som ett effektivt frostskydd när temperaturen sjunker, och håller tungt regn och hårda vindar borta. Låga priser utan mellanhänder Vi kan hålla lägre priser än andra butiker eftersom vi köper i stor kvantitet direkt från tillverkande fabrik utan fördyrande mellanhänder, samtidigt som vi håller låga egna marginaler. Det gör att vi kan pressa priset maximalt till dig som kund, utan att tumma på kvaliteten. Liknande växthus av samma kvalitet på material och konstruktion kostar vanligtvis 40-70 % mer i andra butiker. Dimensioner Växthuset är 600 cm långt, 300 cm brett och 200 cm högt. Denna modell finns även i storleken 6 m² och 9 m².
 • Tunnelväxthus Pro 5 kvm, 2 x 2,5 m, 1 dörr

  tunnelväxthus pro 5 kvm, 2 x 2,5 m, 1 dörr
  Ett bågväxthus i hög kvalitet med extra bra vädringsfunktion på sidorna
 • Tunnelväxthus 18m² Stålram med transparent PE-plastöverdrag

  tunnelväxthus 18m² stålram med transparent pe-plastöverdrag
  Billigt tunnelväxthus med PE-plastöverdrag Detta lättmonterade tunnelväxthus på hela 18 m² är det optimala alternativet för dig som går med odlingsdrömmar utan att vilja lägga tusentals kronor på ett växthus i glas eller kanalplast. Ett tunnelväxthus i plast är en perfekt kompromiss: du får ett enkelt och billigt växthus att odla i som skyddar dina växter mot både UV-strålar och frost. Denna extra stora modell ger dig oändliga möjligheter! Starka material och praktiska funktioner Detta växthus har en stomme i galvaniserat stål med en diameter på 19 mm och en tjocklek på 0,5 mm. Du kan enkelt öppna upp dörren på växthusets kortsida med dragkedjor, och även rulla upp den så den är fäst upptill om du inte vill att den hänger löst i öppet läge. Även de 12 fönstren på kortsidorna går att öppna upp för mer ljusinsläpp, dock sitter en skyddande plast kvar som UV-skydd. Skyddar mot frost och UV-strålar Överdraget är gjort av PE-plast med kvadratvikten 150 g/m². Detta skyddande fodral är UV-beständigt och skyddar dina växter från solens farliga strålar. Denna typ av plast fungerar även som ett effektivt frostskydd när temperaturen sjunker, och håller tungt regn och hårda vindar borta. Låga priser utan mellanhänder Vi kan hålla lägre priser än andra butiker eftersom vi köper i stor kvantitet direkt från tillverkande fabrik utan fördyrande mellanhänder, samtidigt som vi håller låga egna marginaler. Det gör att vi kan pressa priset maximalt till dig som kund, utan att tumma på kvaliteten. Liknande växthus av samma kvalitet på material och konstruktion kostar vanligtvis 40-70 % mer i andra butiker. Dimensioner Växthuset är 600 cm långt, 300 cm brett och 200 cm högt. Denna modell finns även i storleken 6 m² och 9 m².
 • Tunnelväxthus Spira 5 kvm, 2 x 2,5 m, 2 dörrar

  tunnelväxthus spira 5 kvm, 2 x 2,5 m, 2 dörrar
  Ett stadigt och bra bågväxthus för dig som vill förlänga odlingssäsongen
 • Tunnelväxthus Spira 15 kvm, 4 x 3,75 m, 1 dörr

  tunnelväxthus spira 15 kvm, 4 x 3,75 m, 1 dörr
  Ett stadigt och bra bågväxthus för dig som vill förlänga odlingssäsongen
 • Tunnelväxthus Spira 5 kvm, 2 x 2,5 m, 1 dörr

  tunnelväxthus spira 5 kvm, 2 x 2,5 m, 1 dörr
  Ett stadigt och bra bågväxthus för dig som vill förlänga odlingssäsongen