Hemmässan
www.hemmassan.se

Alessi

 • Alessi Dressed Assiett 20,5 Cm - Porslin Vit

  alessi dressed assiett 20,5 cm - porslin vit
  Dressed Assiett från Alessi. Den här assietten har vackert rundade former längst kanten, och ger en elegant känsla till det dukade bordet. Den tillhör serien Dressed som har designats av Marcel Wanders, och utmärker sig med sin unika elegans och överraskande inslag. Assietten är fin att kombinera med andra produkter från Dressed-serien. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Alessi Ku Sopptallrik 23 Cm - Porslin Vit

  alessi ku sopptallrik 23 cm - porslin vit
  KU Sopptallrik från Alessi. Det här är en sopptallrik som utmärker sig med sin mjuka elegans. Det är den japanska arkitekten Toyo Ito som har designat denna sopptallriken som tillhör serien KU. Sopptallriken är fina att kombinera med andra produkter ur KU-serien, och du får garanterat en unik och spännande dukning. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Alessi Nuovo Milano Dessertkniv - Rostfritt Stål

  alessi nuovo milano dessertkniv - rostfritt stål
  Nuovo Milano Dessertkniv från Alessi. Nuovo Milano formgavs av Ettore Sottsass i en tanke av att återuppliva en gammal besticksmodell i ny tappning. Besticken i denna serie kännetecknas av mjuka och rundade former med en mycket behaglig yta, likt en sten som slipats len av havet. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Alessi Caccia Tesked 13,4 Cm - Rostfritt Stål

  alessi caccia tesked 13,4 cm - rostfritt stål
  Teskeden ur serien Caccia från Alessi designades redan år 1938 och har varit ett populärt inslag i många hem sedan dess. Är tillverkad i rostfritt stål och tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Alessi Juicy Salif Citruspress - Aluminium

  alessi juicy salif citruspress - aluminium
  Juicy Salif citruspress designad av Philippe Starck, från Alessi. Juicy Salif citruspress är till synes ingen vanlig juicepress. Den häftiga rymdinspirerade designen ritades av designern Philippe Starck 1988 på en pizzaservett under en helgdag vid havet i Italien. Vem vet vad han tänkte på då men det inspirerade definitivt till en unik skapelse. Juicepressen är idag betraktad som en riktig designikon och med sitt dramatiserade formspråk gör den sig häftig som inredningsdetalj i köket. Formmässigt andas juicepressens formpressade aluminiumkropp och ben en 60-talsinspirerad stiliserad rymdraketdesign. Den droppformade kroppen passar perfekt under apelsinhalvan vilket gör den optimal att pressa med. Juicen rinner sedan ned längs sidofårorna på den avsmalnande kroppen och koncentreras slutligen av den spetsiga änden rakt ner i dricksglaset. Pressa dig ett friskt glas apelsinjuice på morgonen och njut av denna unika skapelse. När du är klar och har rengjort den kan du ställa den på köksbänken och låta den inspirera familj och gäster. Skötselråd: Skölj under rinnande vatten Torka av direkt Undvik maskindisk, diskmedel och andra rengöringsmedel Om den inte använts på ett tag bör den första satsen av pressad juice undvikas eftersom den lätt tar efter smaken av aluminiumet Shoppa Citruspressar och mer Köksredskap hos Royal Design.
 • Alessi Dressed Tallrik 27,3 Cm - Porslin Vit

  alessi dressed tallrik 27,3 cm - porslin vit
  Dressed Tallrik från Alessi. Den här tallriken har en vackert mönstrad kant, och ger en elegant känsla till det dukade bordet. Den tillhör serien Dressed som har designats av Marcel Wanders, och utmärker sig med sin unika elegans och överraskande inslag. Tallriken är fin att kombinera med andra produkter från Dressed-serien. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Alessi Nuovo Milano Kaffesked 12,5 Cm - Stål

  alessi nuovo milano kaffesked 12,5 cm - stål
  Nuovo Milano Kaffesked, 12,5 Cm från Alessi. Skedar Stål . Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Alessi Nuovo Milano Dessertsked - Rostfritt Stål

  alessi nuovo milano dessertsked - rostfritt stål
  Nuovo Milano Dessertsked från Alessi. Nuovo Milano formgavs av Ettore Sottsass i en tanke av att återuppliva en gammal besticksmodell i ny tappning. Besticken i denna serie kännetecknas av mjuka och rundade former med en mycket behaglig yta, likt en sten som slipats len av havet. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Alessi Kitchen Elektronisk Citruspress 28x22 Cm - Rostfritt Stål

  alessi kitchen elektronisk citruspress 28x22 cm - rostfritt stål
  Only EU-version (220V) available. For UK, US, CA and AU orders adapter is included. Shoppa Citruspressar och mer Köksredskap hos Royal Design.
 • Alessi Dressed Djup Tallrik 23,3 Cm - Vit

  alessi dressed djup tallrik 23,3 cm - vit
  Dressed Djup Tallrik 23,3 Cm, Vit från Alessi. Djupa tallrikar Vit . Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Alessi s Family Vatten 32 Cl - Dricksglas Glas Klar

  alessi s family vatten 32 cl - dricksglas glas klar
  Vattenglas från Alessi. Det här glaset tillhör serien Glass Family som har formgivits av Jasper Morrison. Glass Family kännetecknas av sin enkla, sofistikerade och funktionella design. Glaset passar perfekt för olika typer av dryck, såsom vatten, juice eller drinkar. Det är tjockare nedtill för att ge stabilitet, och smalare vid öppningen för att dryckesupplevelsen ska bli ultimat. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Alessi Nuovo Milano Bordsgaffel - Rostfritt Stål

  alessi nuovo milano bordsgaffel - rostfritt stål
  Nuovo Milano Bordsgaffel från Alessi. Nuovo Milano formgavs av Ettore Sottsass i en tanke av att återuppliva en gammal besticksmodell i ny tappning. Besticken i denna serie kännetecknas av mjuka och rundade former med en mycket behaglig yta, likt en sten som slipats len av havet. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Alessi Nuovo Milano Dessertgaffel - Rostfritt Stål

  alessi nuovo milano dessertgaffel - rostfritt stål
  Nuovo Milano Dessertgaffel från Alessi. Nuovo Milano formgavs av Ettore Sottsass i en tanke av att återuppliva en gammal besticksmodell i ny tappning. Besticken i denna serie kännetecknas av mjuka och rundade former med en mycket behaglig yta, likt en sten som slipats len av havet. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Alessi Dressed Smörkniv - Rostfritt Stål

  alessi dressed smörkniv - rostfritt stål
  Smörkniven Dressed har designats av Marcel Wanders för det italienska märket Alessi. Designen är elegant med flera dekorativa inslag, och passar perfekt till finare tillfällen. Tillverkad i blankpolerat rostfritt stål och tål diskmaskin. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Alessi Nuovo Milano Bordskniv Monobloc - Stål

  alessi nuovo milano bordskniv monobloc - stål
  Nuovo Milano Bordskniv Monobloc från Alessi. Knivar Stål . Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Alessi Nuovo Milano Drinksked - Stål

  alessi nuovo milano drinksked - stål
  Nuovo Milano Drinksked från Alessi. Skedar Stål . Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Alessi Big Love Glassked 4-pack - Rostfritt Stål

  alessi big love glassked 4-pack - rostfritt stål
  Big Love Glassked från Alessi, formgiven av Miriam Mirri. Ett set vackert hjärtformade glasskedar i spegelpolerat 18/10 rostfritt stål. 4-pack. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.