Hemmässan
www.hemmassan.se

Arabia

 • Arabia Paratiisi Assiett 16,5 Cm - Multi

  arabia paratiisi assiett 16,5 cm - multi
  Assiett från Arabia. Den här assietten kommer från den vackra och spännande serien Paratiisi som är designad av Birger Kaipiainen. Den kännetecknas av sitt detaljerade mönster och ljuvliga färger, och piffar upp vilken dukning som helst. Assietten är fin i sig själv, eller kombinerad med andra produkter från Paratiisi-serien. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl Muminhuset - Porslin Blå

  arabia mumin mugg 30 cl muminhuset - porslin blå
  Mumin Mugg från Arabia. Det här är en lekfull mugg med motiv från Tove Janssons berättelser om Mumintrollet och hans vänner. Muggen gör drycken lite roligare, och det är en perfekt dopgåva eller present till Muminälskaren. Har designats av Tove Slotte. Till denna mugg inhår det ett gulligt tak i papper. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Huvila Assiett 10,5 Cm - Porslin Rosa

  arabia huvila assiett 10,5 cm - porslin rosa
  Assietten från Arabia har ett vilt, handmålat blomstermotiv med en rosa färg perfekt för att liva upp bordsdukningen. Den har en gammaldags, klassisk känsla som aldrig går ur tiden. Assietten är tillverkad av vitt porslin. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Designad av Heini Riitahuhta. Om assietten från Arabia- Gjord av porslin.- Handmålat blomstermotiv.- Gammaldags, klassisk känsla.- Från serien Huvila. Skötselråd för assietten- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Arctica Tallrik Flat 26 Cm - Porslin Vit

  arabia arctica tallrik flat 26 cm - porslin vit
  Tallrik från Arabia. Den här tallriken tillhör den vackra porslinsserien Arctica som har formgivits av Inkeri Leivo. Det är en smakfull klassiker som passar till alla tillfällen eftersom den rena vita designen inte tar fokus från måltiden som serveras. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia 24h Tuokio Tallrik 26 Cm Kobolt - Porslin Blå

  arabia 24h tuokio tallrik 26 cm kobolt - porslin blå
  Tallrik från Arabia. Den här tallriken tillhör den populära serien 24h Tuokio som kännetecknas av den tidlösa designen och det ikoniska blåvita mönstret. Mönstret har fått sin inspiration från Arabias 140-åriga historia, och man får en känsla av handmålade penseldrag. Det är den finska duon Helorinne och Kallio som har tolkat Heikko Orvalas 24h-serie. Namnet 24h kommer ifrån att tallriken går att använda under dygnets alla timmar. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl Förfadern - Porslin Svart

  arabia mumin mugg 30 cl förfadern - porslin svart
  Förfadern Muminmugg från Arabia med motiv på förfadern, en liten och lurvig figur som endast visar sig på natten. Då smyger han runt i huset, drar ner saker från vinden och flyttar på möbler och tavlor. Motivet på muggen är tagen från en sekvens ur boken Trollvinter. I boken får läsaren följa med på när det första mötet sker mellan förfadern och Mumintrollet.Illustrationen är gjord av Tove Slotte och baseras på Tove Janssons originalillustrationer. Det lekfulla motivet gör drycken lite roligare och fängslar såväl vuxna som barn runt bordet när det dukas fram. Muggen är ett samlarobjekt och har nummer 75 i ordningen av Muminmuggar från Arabia. Muggen togs fram år 2016. Om Muminmuggarna De omsorgsfullt utvalda motiven på Muminmuggarna gör dem till perfekta presenter att ge bort som dopgåva, namngivelsepresent eller till någon som fyller år. När du ger bort en Muminmugg ger du även bort ett samlarobjekt och en berättelse som kommer leva vidare i generationer. Muggarna passar alla åldrar och kan med fördel kombineras med fler delar från samma servis. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Sunnuntai Oval Tallrik 25 Cm - Porslin Vit

  arabia sunnuntai oval tallrik 25 cm - porslin vit
  En tallrik från serien Sunnuntai från Arabia, som pryds av ett mönster som designades av Birger Kaipiainen år 1971. Det gula mönstret utstrålar positivitet likt en solig söndag, och blir ett härligt inslag såväl till vardags som fest. Den är tillverkad av vitroporslin, och tål både diskmaskin, mikrovågsugn samt frys och ugn. Är fin att kombinera med Arabias ikoniska serie Paratiisi. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia 24h Tallrik 24 Cm - Porslin Vit

  arabia 24h tallrik 24 cm - porslin vit
  24h Tallrik från Arabia. Den här tallriken passar in i alla hem tack vare sin tidlösa och rena design. Den är formgiven av Heikki Orvola, och den döptes till 24h eftersom att den kan användas dygnets alla timmar. Har vunnit priset Design Plus Prize. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Abc Mugg 40 Cl H - Porslin Turkos

  arabia mumin abc mugg 40 cl h - porslin turkos
  Muggen från Arabia har en kreativ design med ett älskat Muminmotiv med en dekorativ bokstav. Den är tillverkad av slitstarkt vitroporslin med en vacker, turkos färg för att lysa upp dukningen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Baksidan av H-muggen är turkos med en scen från Tove Janssons berättelse Muminfamiljen i vilken fula ord med små ben kryper fram ur en låda som mumintrollen har hittat i havet. Formgivning av Tove Jansson. Om muggen från Arabia - Inspirerande, populärt Muminmotiv.- Gjord av vitroporslin.- Kombinera muggen med Mumin ABC muggar från Arabia.- Från serien Moomin ABC.- Kapacitet: 40 cl. Skötselråd för muggen - Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast.Förköp från 12 december. Lanseras i januari. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Abc Mugg 40 Cl M - Porslin Lila

  arabia mumin abc mugg 40 cl m - porslin lila
  Muggen från Arabia har en kreativ design med ett älskat Muminmotiv med en dekorativ bokstav. Den är tillverkad av slitstarkt vitroporslin med en härlig, lila färg för att lysa upp dukningen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Illustrationen på baksidan av M-muggen är lavendelfärgad och visar Hemulen som bjuder Tofslan och Vifslan på mjölk. Scenen är hämtad ur berättelsen Trollkarlens hatt där mumintrollen träffar den blyga och mystiska duon Tofslan och Vifslan för första gången. Formgivning av Tove Jansson. Om muggen från Arabia - Inspirerande, populärt Muminmotiv.- Gjord av vitroporslin.- Kombinera muggen med Mumin ABC muggar från Arabia.- Från serien Moomin ABC.- Kapacitet: 40 cl. Skötselråd för muggen - Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast.Förköp från 12 december. Leverans i januari. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Tallrik 19 Cm Hemulen - Porslin Gul

  arabia mumin tallrik 19 cm hemulen - porslin gul
  Tallriken från Arabia har en härlig, gul färg med ett charmigt Muminmotiv som aldrig går ur tiden. Den är tillverkad av tåligt vitroporslin perfekt för vardagsbruk. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Hemulen är en dedikerad botanist och samlar alla plantor han kan. På väg till Hattifnattarnas ö hittar han ett par otroligt sällsynta växter. Den gula muggen är ett färgglatt tillskott till vår klassiska Mumin-kollektion. Om tallriken från Arabia - Tillverkad av vitroporslin.- Charmigt Muminmotiv.- Finns även som en mugg.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Illustration: Tove Jansson. Skötselråd för tallriken - Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Skål 19 Cm Muminpappa - Porslin Grå

  arabia mumin skål 19 cm muminpappa - porslin grå
  Skålen från Arabia har ett mysigt Muminmotiv i botten med en grå, behaglig bakgrund. Den är tillverkad av slitstarkt vitroporslin perfekt för daglig användning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion.Muminpappan förbereder huset för vintern, så att familjen håller sig varma under vintersömnen Fönstren isoleras med plank och vedförrådet fylls på. Det gör att kylan stängs ute och att värmen stannar i huset. Om skålen från Arabia - Mysigt Muminmotiv i botten.- Tillverkad av vitroporslin.- Finns även som en skål.- En perfekt gåva.- Illustration: Tove Jansson. Skötselråd för skålen - Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Mugg 40 Cl - Porslin Rosa

  arabia mumin mugg 40 cl - porslin rosa
  Muggen från Arabia har ett romantiskt Muminmotiv med en rosa bakgrund som adderar det lilla extra till omgivningen. Den är tillverkad av slitstarkt vitroporslin för vardaglig användning med en generös storlek perfekt för varma drycker som kaffe och te.Motivet i Muminmuggen Rosa grundar sig på en tecknad serie där Mumintrollet blir förälskad i teaterns Primadonna. Muminfamiljen inbjuder Primadonnan att bo med dem och Snorkfröken blir svartsjuk. Teaterns starka man Emeraldovinner äntligen Primadonnans hjärta. Om muggen från Arabia - Generös storlek.- Romantiskt Muminmotiv.- Tillverkad av vitroporslin.- Muggen finns i olika färger.- Illustration: Tove Jansson.- Kapacitet: 40 cl. Skötselråd för muggen - Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast.- Frystålig. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Uunikokki Ugnsform 200 Cl - Keramik Plommon

  arabia uunikokki ugnsform 200 cl - keramik plommon
  Ugnsformen från Arabia har en praktisk stil i vitroporslin med en plommonfärgad yta i begränsad upplaga. Den har ett högkvalitativt, hållbart material med enkla former och en räfflad yta. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Tillverkad i Thailand. Formgivning av Tapio Yli-Viikeri. Om ugnsformen från Arabia- Uunikokki uppskattas för den unika designen.- Uunikokki är också omtyckt för det hållbara materialet.- Bredd: 236 mm.- Höjd: 77 mm.- Tillverkad i Thailand.- Kapacitet: 200.0 cl. Skötselråd för ugnsformen- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Arabia Mainio Sarastus Ugnsform 2,5 L - Porslin Vit

  arabia mainio sarastus ugnsform 2,5 l - porslin vit
  Ugnsformen från Arabia har ett grafiskt mönster med en trendig, svart färg. Den är tillverkad av slitstarkt porslin perfekt för vardagsbruk. Om ugnsformen från Arabia- Iögonfallande, grafiskt mönster.- Tillverkad av porslin.- Ugnsformen finns i 2 olika storlekar.- Från serien Mainio.- Kan även användas som en serveringsskål. Skötselråd för ugnsformen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Frystålig. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Abc Mugg 40 Cl Y - Porslin Rosa

  arabia mumin abc mugg 40 cl y - porslin rosa
  Mugg från Arabia med en kreativ design med ett älskat Muminmotiv med en dekorativ bokstav. Den är tillverkad av slitstarkt vitroporslin med en underbar färg för att lysa upp dukningen. På Y-muggen hittar en klippdass Snorkfrökens hemliga kärleksbrev. Snorkfröken blir orolig att den pratglada Klippdassen ska berätta för Mumintrollet, som redan är misstänksam. Illustrationen är baserad på berättelsen Muminvinter. Formgivning av Tove Jansson. Om muggen från Arabia - Inspirerande, populärt Muminmotiv.- Tillverkad av vitroporslin.- Kapacitet: 40 cl.- Kombinera muggen med Moomin ABC muggar från Arabia.- Från serien Moomin ABC. Skötselråd för muggen - Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Paratiisi mugg 24 cl Blå

  arabia paratiisi mugg 24 cl blå
  Arabia Paratiisi mugg 24 cl Blå
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl Filifjonkan - Porslin Grå

  arabia mumin mugg 30 cl filifjonkan - porslin grå
  Arabias nya muminmotiv är taget från serien Sent i november (1970) och Klåttdjurets frieri (1959). Motivet visar Filifjonkan i sitt esse, när hon får storstäda sitt hem. Originalteckningarna är gjorde av Tove Jansson, och designen är gjord av Tove Slotte. Det nya muminmotivet återfinns även på en skål och tallrik. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl Vänskap - Porslin Blå

  arabia mumin mugg 30 cl vänskap - porslin blå
  Muminmuggen Vänskap från Arabia pryds av ett motiv som är hämtat från den klassiska boken "Vem ska trösta Knyttet?". Boken handlar om den blyga och ensamma Knyttet, som är rädd för både mörkret och att tala med människor. Under en promenad längs stranden finner Knyttet en flaskpost från Skruttet, som är lika ensam och rädd. Knyttet trotsar sina rädslor för att hitta Skruttet, och det är början på en fin vänskap. Muggen visar när dem möts för första gången, på en blomsteräng i månskenet. Orignalteckningen är gjord av Tove Jansson. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Paratiisi Tallrik Flat 21 Cm - Porslin Multi

  arabia paratiisi tallrik flat 21 cm - porslin multi
  Tallrik från Arabia. Den här tallriken kommer från den vackra och spännande serien Paratiisi som är designad av Birger Kaipiainen. Den kännetecknas av sitt detaljerade mönster och ljuvliga färger, och piffar upp vilken dukning som helst. Tallriken är fin i sig själv, eller kombinerad med andra produkter från Paratiisi-serien. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl Stinky i Farten - Porslin Brun

  arabia mumin mugg 30 cl stinky i farten - porslin brun
  Tallriken från Arabia har klassisk, lekfull design i porslin perfekt för att servera både middag och frukost. Den har slitstarkt material för vardaglig användning. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Stinky i farten Stinky är skurken i Mumindalen, men en mycket charmfull sådan. Det springer omkring en lekfull hund i Mumindalen som har stulit Muminmammans väska. Stinky får tag i hundens svans och hunden släpper taget om väskan. Muminmamman får tillbaka sin väska. Moomin by Arabia, mugg 30 cl, Stinky i farten. Om Muminmuggarna De omsorgsfullt utvalda motiven på Muminmuggarna gör dem till perfekta presenter att ge bort som dopgåva, namngivelsepresent eller till någon som fyller år. När du ger bort en Muminmugg ger du även bort ett samlarobjekt och en berättelse som kommer leva vidare i generationer. Muggarna passar alla åldrar och kan med fördel kombineras med fler delar från samma servis. Om tallriken från Arabia - Klassisk design.- Slitstarkt material.- Tillverkad av porslin.- Finns även som mugg.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix.- Diameter: 190 mm. Skötselråd för tallriken - Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Arctica Mugg 28 Cl - Porslin Vit

  arabia arctica mugg 28 cl - porslin vit
  Mugg från Arabia. Den här muggen tillhör den vackra porslinsserien Arctica som har formgivits av Inkeri Leivo. Det är en smakfull klassiker som passar till alla tillfällen, oavsett om du är sugen på kaffe, te eller varm choklad. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Mugg & Tallrik Snorkfröken - Porslin Lila

  arabia mumin mugg & tallrik snorkfröken - porslin lila
  Muminmuggen och tallriken Snorkfröken från Arabia pryds av ett motiv som är hämtat från den klassiska boken "Mumin på Rivieran" från 1955. Boken handlar om när muminfamiljen seglar till Frankrike, och Snorkfröken vinner pengar på casino. För pengarna köper hon en fin bikini. Motiven visar när hon provar sin bikini, och när hon testar ett nytt läppstift. Orignalteckningarna är gjord av Tove Jansson.Mått: Mugg: 30 cl Tallrik: 19 cm Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl Hattifnattarna - Porslin Orange

  arabia mumin mugg 30 cl hattifnattarna - porslin orange
  Mumin Mugg från Arabia. Det här är en lekfull mugg med motiv från Tove Janssons berättelser om Mumintrollet och hans vänner. Muggen gör drycken lite roligare, och det är en perfekt dopgåva eller present till Muminälskaren. Har designats av Tove Slotte. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin 22 Cl Muminmamma - Dricksglas Glas Klar

  arabia mumin 22 cl muminmamma - dricksglas glas klar
  Dricksglas från Arabia i klart glas med ett lekfullt Muminmotiv för både vuxna och barn. Perfekt för både varma och kalla drycker.Om dricksglaset från Arabia- Lekfull design.- Motiv: Tove Jansson.- Gjort av glas.- Stiftet finns i flera varianter.- Passar för både vuxna och barn.Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Arabia Huvila Tallrik 19 Cm - Porslin Vit

  arabia huvila tallrik 19 cm - porslin vit
  Den här tallriken från Arabia tillhör serien Huvila som har designats av Heini Riitahuhta. Mönstret har målats för hand, och har fått sin inspiration från mormors lusthus. Det är baserat på en vildros vilket ger känslan av 1920 och gamla Arabia. Den är tillverkad i porslin och tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Paratiisi Mugg - Porslin Multi

  arabia paratiisi mugg - porslin multi
  Mugg från Arabia. Den här muggen kommer från den vackra och spännande serien Paratiisi som är designad av Birger Kaipiainen. Den kännetecknas av sitt detaljerade mönster och ljuvliga färger, och piffar upp vilken dukning som helst. Muggen är fin i sig själv, eller kombinerad med andra produkter från Paratiisi-serien. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Arctica Tallrik 21 Cm Djup - Porslin Vit

  arabia arctica tallrik 21 cm djup - porslin vit
  Djup Tallrik från Arabia. Den här tallriken tillhör den vackra porslinsserien Arctica som har formgivits av Inkeri Leivo. Det är en smakfull klassiker som passar till alla tillfällen eftersom den rena vita designen inte tar fokus från måltiden som serveras. Perfekt att servera soppa, yoghurt eller en god sallad i. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Tallrikar 19 Cm 2-pack Kontor & Vinternatt - Porslin Vit

  arabia mumin tallrikar 19 cm 2-pack kontor & vinternatt - porslin vit
  Tallrikarna från Arabia har en klassisk, lekfull stil i porslin perfekt för små sötsaker när du ska bjuda på fika. De har högkvalitativt material för vardaglig användning. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgivning av Tove Jansson. Om tallrikarna från Arabia- Populärt samlarobjekt.- Gjorda av porslin.- Lekfull design.- Högkvalitativt material.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för tallrikarna- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl Ninni - Porslin Rosa

  arabia mumin mugg 30 cl ninni - porslin rosa
  Den här muggen från Arabia föreställer det osynliga barnet Ninni, som är bekant från Tove Janssons novell ”Berättelsen om det osynliga barnet”. Servisen med Ninni släpps år 2019 eftersom det är samma år som FN:s konvention om barnens rättigheter fyller 30 år. För varje mugg som säljs under 2019 doneras 10 kronor till Rädda Barnen. Muggen är tillverkad i porslin och tål både diskmaskin, mikrovågsugn, frys och ugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl Snusmumriken - Porslin Grön

  arabia mumin mugg 30 cl snusmumriken - porslin grön
  Mumin Mugg från Arabia. Det här är en lekfull mugg med motiv från Tove Janssons berättelser om Mumintrollet och hans vänner. Muggen gör drycken lite roligare, och det är en perfekt dopgåva eller present till Muminälskaren. Har designats av Tove Slotte. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl Snorkfröken - Porslin Lila

  arabia mumin mugg 30 cl snorkfröken - porslin lila
  Muminmuggen Snorkfröken från Arabia pryds av ett motiv som är hämtat från den klassiska boken "Mumin på Rivieran" från 1955. Boken handlar om när muminfamiljen seglar till Frankrike, och Snorkfröken vinner pengar på casino. För pengarna köper hon en fin bikini. Motivet på ena sidan muggen visar när hon provar sin bikini, och den andra sidan när hon testar ett nytt läppstift. Orignalteckningarna är gjord av Tove Jansson. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl Lilla My På Ängen - Porslin Vit

  arabia mumin mugg 30 cl lilla my på ängen - porslin vit
  Muggen från Arabia har klassisk, lekfull design i porslin perfekt för både varma och kalla drycker. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. Formgiven av Tove Jansson.De omsorgsfullt utvalda motiven på Muminmuggarna gör dem till perfekta presenter att ge bort som dopgåva, namngivelsepresent eller till någon som fyller år. När du ger bort en Muminmugg ger du även bort ett samlarobjekt och en berättelse som kommer leva vidare i generationer. Muggarna passar alla åldrar och kan med fördel kombineras med fler delar från samma servis. Lilla My på ängen Lilla My är modig och tapper till sin natur. Hon beundrar en ny, stor stjärna som lyser på himlen – en komet som snart kommer att träffa Mumindalen. Lilla My som är sorglös som alltid kastar sig raklång på ängen för att titta på kometen som närmar sig. Hon verkar verkligen älska små katastrofer. Moomin by Arabia, mugg 30 cl, Lilla My på ängen. Om muggen från Arabia - Tillverkad av porslin.- Lekfull design.- Högkvalitativt material.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Både för varma och kalla drycker.- Kapacitet: 30.0 cl.- Antal kolli: 1. Skötselråd för muggen - Muggen tål temperaturer på upp till 250°C.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl Sov Gott - Porslin Multi

  arabia mumin mugg 30 cl sov gott - porslin multi
  Mumin Mugg 30 Cl, Sov Gott från Arabia. Kaffekoppar Multi Porslin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl Trollkarlen - Porslin Röd

  arabia mumin mugg 30 cl trollkarlen - porslin röd
  Mumin Mugg från Arabia. Det här är en lekfull mugg med motiv från Tove Janssons berättelser om Mumintrollet och hans vänner. Muggen gör drycken lite roligare, och det är en perfekt dopgåva eller present till Muminälskaren. Har designats av Tove Slotte. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Paratiisi Mugg 24 Cl - Porslin Multi

  arabia paratiisi mugg 24 cl - porslin multi
  Mugg från Arabia. Den här muggen kommer från den vackra och spännande serien Paratiisi som är designad av Birger Kaipiainen. Den kännetecknas av sitt detaljerade mönster och ljuvliga färger, och piffar upp vilken dukning som helst. Muggen är fin i sig själv, eller kombinerad med andra produkter från Paratiisi-serien. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia 24h Tuokio Mugg 34 Cl Kobolt - Porslin Blå

  arabia 24h tuokio mugg 34 cl kobolt - porslin blå
  Mugg från Arabia. Den här muggen tillhör den populära serien 24h Tuokio som kännetecknas av den tidlösa designen och det ikoniska blåvita mönstret. Mönstret har fått sin inspiration från Arabias 140-åriga historia, och man får en känsla av handmålade penseldrag. Det är den finska duon Helorinne och Kallio som har tolkat Heikko Orvalas 24h-serie. Namnet 24h kommer ifrån att tallriken går att använda under dygnets alla timmar. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl På Äventyr Flytten - Porslin Grå

  arabia mumin mugg 30 cl på äventyr flytten - porslin grå
  Flytten Muminmugg med motivet Flytten, inspirerat från berättelsen Kometen kommer av Tove Jansson. Den här vackra muggen har nummer 61 i ordningen av Arabias Muminmuggar och började tillverkas år 2013. Motivet gestaltar en sekvens ur berättelsen som handlar om en sommar i Mumindalen då en komet närmar sig jorden. Tillslut kommer kometen så pass nära att Muminfamiljen bestämmer sig för att flytta. Det illustrerade motivet på muggen kan ses som en hyllning till Tove Janssons enastående författarskap. Om Muminmuggarna De förtrogna berättelserna som gömmer sig bakom gör Muminmuggarna till något mycket mer än vanliga muggar för varma drycker. Med åren har Tove Janssons sagor om Mumintrollets äventyr blivit klassiker som fängslar såväl barn som vuxna. När du ger bort en Muminmugg i exempelvis dopgåva eller namngivelsepresent ger du även bort ett samlarobjekt och en berättelse som kommer leva vidare i generationer. Muggarna passar alla åldrar och kan med fördel kombineras med fler delar från samma servis. Väj ut ditt favoritmotiv, eller kombinera flera olika berättelser och låt din nya servis representera något större än bara en porslinsserie.Illustrationerna är ritade av Tove Slotte och är baserade på Tove Janssons original illustrationer. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl Mymlan - Porslin Rosa

  arabia mumin mugg 30 cl mymlan - porslin rosa
  Mumin Mugg från Arabia. Det här är en lekfull mugg med motiv från Tove Janssons berättelser om Mumintrollet och hans vänner. Muggen gör drycken lite roligare, och det är en perfekt dopgåva eller present till Muminälskaren. Har designats av Tove Slotte. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Tallrik 19 Cm Ninni - Porslin Vit

  arabia mumin tallrik 19 cm ninni - porslin vit
  Den här tallriken från Arabia föreställer det osynliga barnet Ninni, som är bekant från Tove Janssons novell ”Berättelsen om det osynliga barnet”. Servisen med Ninni släpps år 2019 eftersom det är samma år som FN:s konvention om barnens rättigheter fyller 30 år. Tallriken är tillverkad i porslin och tål både diskmaskin, mikrovågsugn, frys och ugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl Mårran - Porslin Mörkblå

  arabia mumin mugg 30 cl mårran - porslin mörkblå
  Mumin Mugg från Arabia. Det här är en lekfull mugg med motiv från Tove Janssons berättelser om Mumintrollet och hans vänner. Muggen gör drycken lite roligare, och det är en perfekt dopgåva eller present till Muminälskaren. Har designats av Tove Slotte. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Sunnuntai Tallrik 26 Cm - Porslin Vit

  arabia sunnuntai tallrik 26 cm - porslin vit
  En tallrik från serien Sunnuntai från Arabia, som pryds av ett mönster som designades av Birger Kaipiainen år 1971. Det gula mönstret utstrålar positivitet likt en solig söndag, och blir ett härligt inslag såväl till vardags som fest. Den är tillverkad av vitroporslin, och tål både diskmaskin, mikrovågsugn samt frys och ugn. Är fin att kombinera med Arabias ikoniska serie Paratiisi. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Paratiisi Tallrik 26 Cm - Porslin Multi

  arabia paratiisi tallrik 26 cm - porslin multi
  Tallrik från Arabia. Den här tallriken kommer från den vackra och spännande serien Paratiisi som är designad av Birger Kaipiainen. Den kännetecknas av sitt detaljerade mönster och ljuvliga färger, och piffar upp vilken dukning som helst. Tallriken är fin i sig själv, eller kombinerad med andra produkter från Paratiisi-serien. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Paratiisi Tallrik - Porslin Multi

  arabia paratiisi tallrik - porslin multi
  Tallriken från Arabia är tillverkad av porslin. Den har ett vågat mönster med ljusa, härliga färger. Formgiven av Birger Kaipiainen. Om tallriken från Arabia- För alla tillfällen.- Den här tallriken är en del av Arabias kollektion Paratiisi. Skötselråd för tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia 24h Tuokio Tallrik Kobolt 20 Cm - Porslin Blå

  arabia 24h tuokio tallrik kobolt 20 cm - porslin blå
  Tallrik från Arabia. Den här tallriken tillhör den populära serien 24h Tuokio som kännetecknas av den tidlösa designen och det ikoniska blåvita mönstret. Mönstret har fått sin inspiration från Arabias 140-åriga historia, och man får en känsla av handmålade penseldrag. Det är den finska duon Helorinne och Kallio som har tolkat Heikko Orvalas 24h-serie. Namnet 24h kommer ifrån att tallriken går att använda under dygnets alla timmar. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Tallrik 19 Cm Lilla My På Ängen - Porslin Vit

  arabia mumin tallrik 19 cm lilla my på ängen - porslin vit
  Tallriken från Arabia har klassisk, lekfull design i porslin perfekt för att servera både middag och frukost. Den har slitstarkt material för vardaglig användning. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.De omsorgsfullt utvalda motiven på Muminmuggarna gör dem till perfekta presenter att ge bort som dopgåva, namngivelsepresent eller till någon som fyller år. När du ger bort en Muminmugg ger du även bort ett samlarobjekt och en berättelse som kommer leva vidare i generationer. Muggarna passar alla åldrar och kan med fördel kombineras med fler delar från samma servis. Lilla My på ängen Lilla My är modig och tapper till sin natur. Hon beundrar en ny, stor stjärna som lyser på himlen – en komet som snart kommer att träffa Mumindalen. Lilla My som är sorglös som alltid kastar sig raklång på ängen för att titta på kometen som närmar sig. Hon verkar verkligen älska små katastrofer. Moomin by Arabia, mugg 30 cl, Lilla My på ängen. Om tallriken från Arabia - Klassisk design.- Slitstarkt material.- Tillverkad av porslin.- Finns även som mugg.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix.- Diameter: 190 mm. Skötselråd för tallriken - Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia 24h Djup Tallrik - Porslin Vit

  arabia 24h djup tallrik - porslin vit
  24h Djup Tallrik från Arabia. Den här tallriken passar in i alla hem tack vare sin tidlösa och rena design. Den är formgiven av Heikki Orvola, och den döptes till 24h eftersom att den kan användas dygnets alla timmar. Har vunnit priset Design Plus Prize. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Huvila Tallrik 24 Cm - Porslin Vit

  arabia huvila tallrik 24 cm - porslin vit
  Den här tallriken från Arabia tillhör serien Huvila som har designats av Heini Riitahuhta. Mönstret har målats för hand, och har fått sin inspiration från mormors lusthus. Det är baserat på en vildros vilket ger känslan av 1920 och gamla Arabia. Den är tillverkad i porslin och tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Koko Tallrik Djup - Porslin Vit

  arabia koko tallrik djup - porslin vit
  Koko Tallrik Djup från Arabia. Konceptet kring serien Koko har alltid varit färgspel. Porslinet erbjuder friheten att kombinera attraktiva färger och moderna former. Tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Ugnseldfast upp till 250°C. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Pastoraali Tallrik 24 Cm - Porslin Multi

  arabia pastoraali tallrik 24 cm - porslin multi
  Tallriken från Arabia har ett älskat mönster med en naturinspirerad, fantasifull känsla perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Den är tillverkad av vitt porslin med svarta linjer med ett djupblått inslag. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Formgiven av Esteri Tomulas. Om tallriken från Arabia- Den här tallriken är en del av Arabias kollektion Pastoraali.- Tillverkad av porslin.- Vackert, fantasifullt mönster.- Älskad design. Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl Mumintrollet Gräsgrön - Porslin

  arabia mumin mugg 30 cl mumintrollet gräsgrön - porslin
  Mumintrollet Muminmugg från Arabia med motiv på Mumintrollet som är ute och lekar på en gräsmatta i Mumindalen. På muggen har Mumintrollet precis hittat en liten marsian som gått vilse efter att ha landat med sitt flygande tefat. Illustrationen är gjord av Tove Slotte och baseras på Tove Janssons originalillustrationer på Mumintrollet och hans vänner. Det lekfulla motivet gör drycken lite roligare och fängslar såväl vuxna som barn runt matbordet när det dukas fram. Muggen är ett samlarobjekt och har nummer 93 i ordningen av Muminmuggar från det finska varumärket Arabia. Om Muminmuggarna De omsorgsfullt utvalda motiven på Muminmuggarna gör dem till perfekta presenter att ge bort som dopgåva, namngivelsepresent eller till någon som fyller år. När du ger bort en Muminmugg ger du även bort ett samlarobjekt och en berättelse som kommer leva vidare i generationer. Muggarna passar alla åldrar och kan med fördel kombineras med fler delar från samma servis. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl Kärlek - Porslin Rosa

  arabia mumin mugg 30 cl kärlek - porslin rosa
  Kärlek En rosa muminmugg med motiv på Mumin och Snorkfröken som håller om varandra en vacker sommardag. Den kärleksfulla avbildningen gör muggen perfekt att ge bort i present till någon du tycker väldigt mycket om. Illustrationen är gjord av Tove Slotte och baseras på Tove Janssons originalillustrationer. Muggen är ett samlarobjekt och har nummer 12 i ordningen av Muminmuggar från Arabia. Muggen togs fram år 1996 och är den enda muggen från 90-talet som fortfarande finns kvar i sortimentet. Det gör muggen till ett måste för alla muminfantaster. Om Muminmuggarna De omsorgsfullt utvalda motiven på Muminmuggarna gör dem till perfekta presenter att ge bort som dopgåva, namngivelsepresent eller till någon som fyller år. När du ger bort en Muminmugg ger du inte bara bort ett samlarobjekt, utan även en berättelse som kommer leva vidare i generationer. Muggarna passar alla åldrar och kan med fördel kombineras med fler delar från samma servis. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia x Röda Korset Mumin Tallrik 19 Cm Abc Snusmumriken - Porslin Mix

  arabia x röda korset mumin tallrik 19 cm abc snusmumriken - porslin mix
  Tallriken från Arabia har klassisk, lekfull design i porslin perfekt för att servera både middag och frukost. Den har slitstarkt material för vardaglig användning. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Mooments of Kindness Ta en Mumin-minut av snällhet. Moomin by Arabia och Röda Korset påminner oss om att små gester kan betyda mycket. Det kan vara att plocka upp skräp, skicka ett vykort, ge någon en komplimang, betala för någons kaffe – eller att skänka pengar till välgörenhet! Ett sätt att donera är att köpa en produkt ur vår välgörenhetskollektion. För varje såld mugg, tallrik, skål eller fat ur kollektionen donerar vi 10 kr till Röda Korset. Om tallriken från Arabia - Populärt samlarobjekt.- Klassisk design.- Högkvalitativt material.- Gjord av porslin.- Finns även som mugg.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix.- Diameter: 190 mm. Skötselråd för tallriken - Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Tallrik 19 Cm Stinky i Farten - Porslin Brun

  arabia mumin tallrik 19 cm stinky i farten - porslin brun
  Tallriken från Arabia har klassisk, lekfull design i porslin perfekt för att servera både middag och frukost. Den har slitstarkt material för vardaglig användning. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.De omsorgsfullt utvalda motiven på Muminmuggarna gör dem till perfekta presenter att ge bort som dopgåva, namngivelsepresent eller till någon som fyller år. När du ger bort en Muminmugg ger du även bort ett samlarobjekt och en berättelse som kommer leva vidare i generationer. Muggarna passar alla åldrar och kan med fördel kombineras med fler delar från samma servis. Stinky i farten Stinky är skurken i Mumindalen, men en mycket charmfull sådan. Det springer omkring en lekfull hund i Mumindalen som har stulit Muminmammans väska. Stinky får tag i hundens svans och hunden släpper taget om väskan. Muminmamman får tillbaka sin väska. Moomin by Arabia, mugg 30 cl, Stinky i farten. Om tallriken från Arabia - Klassisk design.- Slitstarkt material.- Tillverkad av porslin.- Finns även som mugg.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix.- Diameter: 190 mm. Skötselråd för tallriken - Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Mainio Sarastus Assiett 19 Cm - Porslin Vit

  arabia mainio sarastus assiett 19 cm - porslin vit
  Assietten från Arabia har ett grafiskt utseende med ett randigt mönster med små prickar. Den är tillverkad av slitstarkt porslin med en mångsidig, stapelbar design perfekt för det lilla köket. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Designad av Arabia & Irina Viippola. Om assietten från Arabia- Tillverkad av porslin.- Perfekt för vackra upplägg av maten.- Assietten finns i olika färger.- Från serien Mainio Sarastus.- Stapelbar, mångsidig design.- Randigt mönster med små prickar. Skötselråd för assietten- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Paratiisi Assiett 14 Cm - Multi

  arabia paratiisi assiett 14 cm - multi
  Assiett från Arabia. Den här assietten kommer från den vackra och spännande serien Paratiisi som är designad av Birger Kaipiainen. Den kännetecknas av sitt detaljerade mönster och ljuvliga färger, och piffar upp vilken dukning som helst. Assietten är fin i sig själv, eller kombinerad med andra produkter från Paratiisi-serien. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl Misan - Porslin Gul

  arabia mumin mugg 30 cl misan - porslin gul
  Muminmuggen Misan från Arabia pryds av ett motiv som är hämtat från den härliga boken "Låtsaslek" från 1956. Boken handlar om muminfamiljens hembiträde Misan. Hon är en orolig och osäker person som spenderar sina dagar dagar med att städa frenetiskt, men hittar sedan lyckan med hjälp av Snorkfröken och hunden Ynk. Motivet på ena sidan muggen visar när Misan diskar, och den andra sidan när hon tvättar trasmattor. Orignalteckningarna är gjord av Tove Jansson. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl Tofslan & Vifslan Röd Rubin - Porslin Grön

  arabia mumin mugg 30 cl tofslan & vifslan röd rubin - porslin grön
  Mumin Mugg från Arabia. Det här är en lekfull mugg med motiv från Tove Janssons berättelser om Mumintrollet och hans vänner. Muggen gör drycken lite roligare, och det är en perfekt dopgåva eller present till Muminälskaren. Har designats av Tove Slotte. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl Mymlans Mamma - Porslin Blå

  arabia mumin mugg 30 cl mymlans mamma - porslin blå
  Mumin Mugg från Arabia. Det här är en lekfull mugg med motiv från Tove Janssons berättelser om Mumintrollet och hans vänner. Muggen gör drycken lite roligare, och det är en perfekt dopgåva eller present till Muminälskaren. Har designats av Tove Slotte. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Sunnuntai Tallrik 21 Cm - Porslin Vit

  arabia sunnuntai tallrik 21 cm - porslin vit
  En tallrik från serien Sunnuntai från Arabia, som pryds av ett mönster som designades av Birger Kaipiainen år 1971. Det gula mönstret utstrålar positivitet likt en solig söndag, och blir ett härligt inslag såväl till vardags som fest. Den är tillverkad av vitroporslin, och tål både diskmaskin, mikrovågsugn samt frys och ugn. Är fin att kombinera med Arabias ikoniska serie Paratiisi. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia 24h Tuokio Tallrik Röd 26 Cm - Porslin Vit

  arabia 24h tuokio tallrik röd 26 cm - porslin vit
  Tallriken från Arabia är tillverkad av vitt porslin med ett rött mönster längs kanten med en handmålad känsla. Den har en modern, mångsidig design perfekt till alla tillfällen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Heikki Orvola, Helorinne & Kallio. Om tallriken från Arabia- Från kollektionen 24h Tuokio.- Tillverkad av porslin.- Rött mönster med en handmålad känsla.- Perfekt för alla tillfällen. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl Muminmamma Marmelad - Porslin Multi

  arabia mumin mugg 30 cl muminmamma marmelad - porslin multi
  Arabias nya muminmotiv är taget från serien Muminvinter (1959) och Låtsaslek (1965). Motivet visar när Mumminmamman rensar trädgårdslandet tillsammans med sitt hembiträde Misan, samt när hon tar tid för sig själv och njuter av en kopp kaffe. Originalteckningarna är gjorde av Tove Jansson, och designen är gjord av Tove Slotte. Det nya muminmotivet återfinns även på en skål och tallrik. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl Too-ticki - Porslin Rosa

  arabia mumin mugg 30 cl too-ticki - porslin rosa
  Mumin Mugg från Arabia. Det här är en lekfull mugg med motiv från Tove Janssons berättelser om Mumintrollet och hans vänner. Muggen gör drycken lite roligare, och det är en perfekt dopgåva eller present till Muminälskaren. Har designats av Tove Slotte. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Paratiisi Tallrik Djup - Porslin Multi

  arabia paratiisi tallrik djup - porslin multi
  Djup Tallrik från Arabia. Den här tallriken kommer från den vackra och spännande serien Paratiisi som är designad av Birger Kaipiainen. Den kännetecknas av sitt detaljerade mönster och ljuvliga färger, och piffar upp vilken dukning som helst. Tallriken är fin i sig själv, eller kombinerad med andra produkter från Paratiisi-serien. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin 22 Cl Lilla My - Dricksglas Glas Klar

  arabia mumin 22 cl lilla my - dricksglas glas klar
  Dricksglas från Arabia i klart glas med ett lekfullt Muminmotiv för både vuxna och barn. Perfekt för både varma och kalla drycker.Om dricksglaset från Arabia- Lekfull design.- Motiv: Tove Jansson.- Gjort av glas.- Stiftet finns i flera varianter.- Passar för både vuxna och barn.Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Arabia 24h Tallrik 26 Cm - Porslin Vit

  arabia 24h tallrik 26 cm - porslin vit
  24h Tallrik från Arabia. Den här tallriken passar in i alla hem tack vare sin tidlösa och rena design. Den är formgiven av Heikki Orvola, och den döptes till 24h eftersom att den kan användas dygnets alla timmar. Har vunnit priset Design Plus Prize. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin 22 Cl Mumintrollet - Dricksglas Glas Klar

  arabia mumin 22 cl mumintrollet - dricksglas glas klar
  Dricksglas från Arabia i klart glas med ett lekfullt Muminmotiv för både vuxna och barn. Perfekt för både varma och kalla drycker.Om dricksglaset från Arabia- Lekfull design.- Motiv: Tove Jansson.- Gjort av glas.- Stiftet finns i flera varianter.- Passar för både vuxna och barn.Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Arabia Mumin 22 Cl Förfadern - Dricksglas Glas Klar

  arabia mumin 22 cl förfadern - dricksglas glas klar
  Dricksglas från Arabia i klart glas med ett lekfullt Muminmotiv för både vuxna och barn. Perfekt för både varma och kalla drycker.Om dricksglaset från Arabia- Lekfull design.- Motiv: Tove Jansson.- Gjort av glas.- Stiftet finns i flera varianter.- Passar för både vuxna och barn.Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Arabia 24h Tallrik 20 Cm - Porslin Vit

  arabia 24h tallrik 20 cm - porslin vit
  24h Tallrik från Arabia. Den här tallriken passar in i alla hem tack vare sin tidlösa och rena design. Den är formgiven av Heikki Orvola, och den döptes till 24h eftersom att den kan användas dygnets alla timmar. Har vunnit priset Design Plus Prize. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl Trogen Sitt Ursprung - Porslin Svart

  arabia mumin mugg 30 cl trogen sitt ursprung - porslin svart
  Trogen sitt ursprung Muminmugg med motivet Trogen sitt ursprung, inspirerat från berättelserna Pappan och havet och Sent i november. Den här vackra muggen tillhör Muminkollektionen för hösten 2017 och tillverkas för det finska varumärket Arabia. På muggen gestaltas Tove Janssons två sista böcker som gavs ut år 1965 och 1970. Berättelsen Pappan och havet handlar om när Muminfamiljen flyttar till en fyr vid havet och väcker frågor om vad människor kan lära sig av att vistas i nya miljöer. Berättelsen Sent i november är en melankolisk och känslosam skildring som speglar Tove Janssons sorg efter att hennes mamma gått bort. I boken lyser Muminfamiljen med sin frånvaro och läsaren får följa karaktärerna Filifjonkan och Hemulen, Mymlan, Onkelskruttet och den lilla homsan Toft, som gör så gott de kan för att trivas ändå. Det svartvita motivet på muggen kan ses som en representation av Tove Janssons skicklighet att återge humör och djupa känslor i illustrationer.De förtrogna berättelserna som gömmer sig bakom gör Muminmuggarna till något mer än vanliga muggar för varma drycker. Med åren har Tove Janssons sagor om Mumintrollets äventyr blivit klassiker som fängslar såväl barn som vuxna. När du ger bort en Muminmugg i exempelvis dopgåva eller namngivelsepresent ger du även bort en berättelse som kommer leva vidare i generationer. Muggarna passar alla åldrar och kan med fördel kombineras med fler delar från samma servis. Väj ut ditt favoritmotiv, eller kombinera flera olika berättelser och låt din nya servis representera något större än bara en porslinsserie.Illustrationerna är ritade av Tove Slotte och är baserade på Tove Janssons original illustrationer. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Abc Mugg 40 Cl O - Porslin Gul

  arabia mumin abc mugg 40 cl o - porslin gul
  Muggen från Arabia har en kreativ design med ett älskat Muminmotiv med en dekorativ bokstav. Den är tillverkad av slitstarkt vitroporslin med en gul, underbar färg för att lysa upp dukningen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. På muggen O hotar en komet Mumindalen – och ovanliga saker inträffar. Invånarna bestämmer sig för att ta reda på vad som händer. Illustrationen på den större muggen är inspirerad av serien “Mumin och kometen”. Formgivning av Tove Jansson. Om muggen från Arabia - Inspirerande, populärt Muminmotiv.- Gjord av vitroporslin.- Kombinera muggen med Mumin ABC muggar från Arabia.- Från serien Moomin ABC.- Kapacitet: 40 cl. Skötselråd för muggen - Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Abc Mugg 40 Cl L - Porslin Lila

  arabia mumin abc mugg 40 cl l - porslin lila
  Muggen från Arabia har en kreativ design med ett älskat Muminmotiv med en dekorativ bokstav. Den är tillverkad av slitstarkt vitroporslin med en härlig, lila färg för att lysa upp dukningen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. På muggen L har Muminmamman och Muminpappan, i behov av variation i livet, bosatt sig i en grotta. Men de går med på att flytta hem när barnen hittar dem. Illustrationen på den större muggen är inspirerad av serien “Muminfamiljen”. Formgivning av Tove Jansson. Om muggen från Arabia - Inspirerande, populärt Muminmotiv.- Gjord av vitroporslin.- Kombinera muggen med Mumin ABC muggar från Arabia.- Från serien Moomin ABC.- Kapacitet: 40 cl. Skötselråd för muggen - Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Abc Mugg 40 Cl V - Porslin Grön

  arabia mumin abc mugg 40 cl v - porslin grön
  Muggen från Arabia har en kreativ design med ett älskat Muminmotiv med en dekorativ bokstav. Den är tillverkad av slitstarkt vitroporslin med en vacker, grön färg för att lysa upp dukningen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. På muggen V blir Klåttdjuret kär i Mymlan, men kärleken är obesvarad. Hon är istället intresserad av den excentriske psykiatern doktor Schrünkel. Illustrationen på den större muggen är inspirerad av serien “Klåttdjurets frieri”.Formgivning av Tove Jansson. Om muggen från Arabia - Inspirerande, populärt Muminmotiv.- Gjord av vitroporslin.- Kombinera muggen med Mumin ABC muggar från Arabia.- Från serien Moomin ABC.- Kapacitet: 40 cl. Skötselråd för muggen - Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Abc Mugg 40 Cl E - Porslin Rosa

  arabia mumin abc mugg 40 cl e - porslin rosa
  Muggen från Arabia har en kreativ design med ett älskat Muminmotiv med en dekorativ bokstav. Den är tillverkad av slitstarkt vitroporslin med en behaglig, rosa färg för att lysa upp dukningen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. På muggen E träffar Mumintrollen idrottsentusiasten Herr Brisk. Hans ständiga sportande imponerar inte på Mumintrollen, men för Mymlan är det kärlek vid första ögonkastet. Illustrationen på den större muggen är inspirerad av serien “Den farliga vintern”.Formgivning av Tove Jansson. Om muggen från Arabia - Inspirerande, populärt Muminmotiv.- Gjord av vitroporslin.- Kombinera muggen med Mumin ABC muggar från Arabia.- Från serien Moomin ABC.- Kapacitet: 40 cl. Skötselråd för muggen - Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Moomin Mugg 40 Cl - Porslin Blå

  arabia moomin mugg 40 cl - porslin blå
  Muggen från Arabia har ett roligt Muminmotiv med en klarblå bakgrund för att lysa upp dukningen. Den är tillverkad av slitstarkt vitroporslin för vardaglig användning med en generös storlek perfekt för varma drycker som kaffe och te. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om muggen från Arabia- Generös storlek.- Roligt Muminmotiv.- Tillverkad av vitroporslin.- Muggen finns i olika färger.- Illustration: Tove Jansson.- Kapacitet: 40 cl. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast.- Frystålig. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Tallrik 19 Cm Trädgårdsfest - Porslin Multi

  arabia mumin tallrik 19 cm trädgårdsfest - porslin multi
  Tallriken från Arabia har ett handmålat Muminmotiv med en somrig känsla som aldrig går ur tiden. Den har en tidlös form med en perfekt storlek för mångsidig användning. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.Illustrationerna är inspirerade av Tove Janssons serie “Vi bor i en djungel” som gavs ut 1956. I berättelsen hittar Lilla My en låda med exotiska frön som mumintrollen planterar. Morgonen därpå har Mumindalen förvandlats till en tropisk djungel. Om tallriken från Arabia - Tillverkad av porslin.- Finns även som en mugg.- Originalmålning: Tove Jansson.- Handmålad illustration: Tove Slotte.- Storlek: 19 cm. Skötselråd för tallriken - Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Mugg 40 Cl - Porslin Grön

  arabia mumin mugg 40 cl - porslin grön
  Muggen från Arabia har ett harmoniskt Muminmotiv med en grön bakgrund för att få en hemtrevlig känsla i köket. Den är tillverkad av slitstarkt vitroporslin för vardaglig användning med en generös storlek perfekt för varma drycker som kaffe och te. Motivet på Muminmuggen Grön grundar sig på den tecknade serien där Mumindalens invånare börjar leva fritt på naturens vilkor. Muminpappan flyttar till ett träd där han känner sig fri som en fågel i luften. Tillbaka till naturen, strunt i alla skyldigheter! Om muggen från Arabia - Generös storlek.- Harmoniskt Muminmotiv.- Tillverkad av vitroporslin.- Muggen finns i olika färger.- Illustration: Tove Jansson.- Kapacitet: 40 cl. Skötselråd för muggen - Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast.- Frystålig. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Sunnuntai Mugg 35 Cl - Porslin Vit

  arabia sunnuntai mugg 35 cl - porslin vit
  En mugg från serien Sunnuntai från Arabia, som pryds av ett mönster som designades av Birger Kaipiainen år 1971. Det gula mönstret utstrålar positivitet likt en solig söndag, och blir ett härligt inslag såväl till vardags som fest. Den är tillverkad av vitroporslin, och tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Är fin att kombinera med Arabias ikoniska serie Paratiisi. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Pastoraali Assiett 10,5 Cm - Porslin Vit

  arabia pastoraali assiett 10,5 cm - porslin vit
  Assietten från Arabia har ett älskat mönster med en naturinspirerad, fantasifull känsla perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Den är tillverkad av vitt porslin med svarta linjer med djupblå inslag. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Formgivning av Esteri Tomulas. Om assietten från Arabia- Gjord av porslin.- Vackert, fantasifullt mönster.- Älskad design.- Den här assietten är en del av Arabias kollektion Pastoraali. Skötselråd för assietten- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Mainio Sarastus Ugnsform 0,7 L - Porslin Vit

  arabia mainio sarastus ugnsform 0,7 l - porslin vit
  Ugnsformen från Arabia har ett grafiskt mönster med en trendig, svart färg. Den är tillverkad av slitstarkt porslin perfekt för vardagsbruk. Om ugnsformen från Arabia- Iögonfallande, grafiskt mönster.- Tillverkad av porslin.- Ugnsformen finns i 2 olika storlekar.- Från serien Mainio.- Kan även användas som en serveringsskål. Skötselråd för ugnsformen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Frystålig. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Arabia 24h Tuokio Mugg Röd 34 Cl - Porslin Vit

  arabia 24h tuokio mugg röd 34 cl - porslin vit
  Muggen från Arabia är tillverkad av vitt porslin med ett rött mönster längs kanten med en handmålad känsla. Den har en modern, mångsidig design perfekt till alla tillfällen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Heikki Orvola, Helorinne & Kallio. Om muggen från Arabia- Från kollektionen 24h Tuokio.- Tillverkad av porslin.- Rött mönster med en handmålad känsla.- Perfekt för alla tillfällen. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Sunnuntai Djup Tallrik 17 Cm - Porslin Vit

  arabia sunnuntai djup tallrik 17 cm - porslin vit
  En djup tallrik från serien Sunnuntai från Arabia, som pryds av ett mönster som designades av Birger Kaipiainen år 1971. Det gula mönstret utstrålar positivitet likt en solig söndag, och blir ett härligt inslag såväl till vardags som fest. Den är tillverkad av vitroporslin, och tål både diskmaskin, mikrovågsugn samt frys och ugn. Är fin att kombinera med Arabias ikoniska serie Paratiisi. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia 24h Tuokio Assiett Röd 20 Cm - Porslin Vit

  arabia 24h tuokio assiett röd 20 cm - porslin vit
  Assietten från Arabia är tillverkad av vitt porslin med ett rött mönster längs kanten med en handmålad känsla. Den har en modern, mångsidig design perfekt till alla tillfällen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Heikki Orvola, Helorinne & Kallio. Om assietten från Arabia- Från kollektionen 24h Tuokio.- Tillverkad av porslin.- Rött mönster med en handmålad känsla.- Perfekt för alla tillfällen. Skötselråd för assietten- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Paratiisi Assiett 21 Cm - Porslin Svart

  arabia paratiisi assiett 21 cm - porslin svart
  Assietten från Arabia har en ikonisk design med ett detaljerat, svartvitt mönster för att addera en extra dimension till designen. Den är tillverkad av slitstarkt porslin för vardaglig användning med en klassisk form perfekt för olika förrätter och desserter. Formgivning av Birger Kaipiainen. Om assietten från Arabia- Tillverkad av porslin.- Från serien Paratiisi.- Ikonisk design.- Detaljerat mönster. Skötselråd för assietten- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Mainio Sarastus Assiett 19 Cm - Porslin Beige

  arabia mainio sarastus assiett 19 cm - porslin beige
  Assietten från Arabia har ett grafiskt utseende med ett randigt mönster med små prickar. Den är tillverkad av slitstarkt porslin med en mångsidig, stapelbar design perfekt för det lilla köket. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Designad av Arabia & Irina Viippola. Om assietten från Arabia- Tillverkad av porslin.- Perfekt för vackra upplägg av maten.- Assietten finns i olika färger.- Från serien Mainio Sarastus.- Stapelbar, mångsidig design.- Randigt mönster med små prickar. Skötselråd för assietten- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Paratiisi Mugg 35 Cl - Porslin Svart

  arabia paratiisi mugg 35 cl - porslin svart
  Muggen från Arabia har en ikonisk design med ett detaljerat, svartvitt mönster för att addera en extra dimension till designen. Den är tillverkad av slitstarkt porslin för vardaglig användning med en klassisk form perfekt för ditt morgonkaffe. Formgivning av Birger Kaipiainen. Om muggen från Arabia- Tillverkad av porslin.- Muggen finns i olika storlekar.- Ikonisk design.- Detaljerat mönster. Skötselråd för muggen- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mainio Sarastus Djup Skål 23 Cm - Stengods Beige

  arabia mainio sarastus djup skål 23 cm - stengods beige
  Den djupa skålen från Arabia har ett grafiskt utseende med ett randigt mönster med små prickar. Den är tillverkad av slitstarkt porslin med en mångsidig, stapelbar design perfekt för det lilla köket. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Designad av Arabia & Irina Viippola. Om den djupa skålen från Arabia- Tillverkad av porslin.- Perfekt för vardagsbruk.- Den djupa skålen finns i olika färger.- Från serien Mainio Sarastus.- Stapelbar, mångsidig design.- Randigt mönster med små prickar. Skötselråd för den djupa skålen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Paratiisi Oval Tallrik 25 Cm - Porslin Svart

  arabia paratiisi oval tallrik 25 cm - porslin svart
  Tallriken från Arabia har en ikonisk design med ett detaljerat, svartvitt mönster för att addera en extra dimension till designen. Den är tillverkad av slitstarkt porslin med en oval form perfekt till vardags eller fest. Formgivning av Birger Kaipiainen. Om tallriken från Arabia- Tillverkad av porslin.- Från serien Paratiisi.- Ikonisk design.- Detaljerat mönster. Skötselråd för tallriken- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Mainio Sarastus Tallrik 25 Cm - Porslin Beige

  arabia mainio sarastus tallrik 25 cm - porslin beige
  Tallriken från Arabia har ett grafiskt utseende med ett randigt mönster med små prickar. Den är tillverkad av slitstarkt porslin med en mångsidig, stapelbar design perfekt för det lilla köket. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Designad av Arabia & Irina Viippola. Om tallriken från Arabia- Tillverkad av porslin.- Perfekt för att servera både middag och frukost.- Tallriken finns i olika färger.- Från serien Mainio Sarastus.- Stapelbar, mångsidig design.- Randigt mönster med små prickar. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Mainio Sarastus Mugg 30 Cl - Porslin Beige

  arabia mainio sarastus mugg 30 cl - porslin beige
  Muggen från Arabia har ett grafiskt utseende med ett randigt mönster med små prickar. Den är tillverkad av slitstarkt porslin med en mångsidig, stapelbar design perfekt för det lilla köket. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Designad av Arabia & Irina Viippola. Om muggen från Arabia- Tillverkad av porslin.- Perfekt för vardagsbruk.- Från serien Mainio Sarastus.- Stapelbar, mångsidig design.- Randigt mönster med små prickar. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mainio Sarastus Assiett 11,5 Cm - Porslin Beige

  arabia mainio sarastus assiett 11,5 cm - porslin beige
  Assietten från Arabia har ett grafiskt utseende med ett randigt mönster med små prickar. Den är tillverkad av slitstarkt porslin med en mångsidig, stapelbar design perfekt för det lilla köket. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Designad av Arabia & Irina Viippola. Om assietten från Arabia- Tillverkad av porslin.- Perfekt för olika förrätter och desserter.- Assietten finns i olika färger.- Från serien Mainio Sarastus.- Stapelbar, mångsidig design.- Randigt mönster med små prickar. Skötselråd för assietten- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Puutarhurit Mugg 30 Cl - Porslin Multi

  arabia puutarhurit mugg 30 cl - porslin multi
  Mugg från Arabia med en hållbar design i porslin med ett lekfullt mönster med blå växter för att lysa upp dukningen. Den har ett praktiskt handtag på sidan perfekt för varma drycker som kaffe och te. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om muggen från Arabia- Lekfullt mönster: Armi Teva.- Blå växter.- Slitstark design.- Från serien Puutarhurit.- Tillverkad av porslin. Skötselråd för muggen- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mainio Assiett 19 Cm - Porslin Vit

  arabia mainio assiett 19 cm - porslin vit
  Assiett från Arabia med ett stilrent utseende med enkla, rena linjer som harmoniskt smälter in i hemmet. Den är tillverkad av slitstarkt, vitt porslin med en mångsidig, stapelbar design perfekt för det lilla köket. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Designad av Arabia & Irina Viippola. Om assietten från Arabia- Tillverkad av porslin.- Assietten finns i olika storlekar.- Från serien Mainio.- Designad av Arabia & Irina Viippola.- Stapelbar, mångsidig design.- Perfekt för olika förrätter och desserter. Skötselråd för assietten- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Mainio Assiett 15 Cm - Porslin Vit

  arabia mainio assiett 15 cm - porslin vit
  Assiett från Arabia med ett stilrent utseende med enkla, rena linjer som harmoniskt smälter in i hemmet. Den är tillverkad av slitstarkt, vitt porslin med en mångsidig, stapelbar design perfekt för det lilla köket. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Designad av Arabia & Irina Viippola. Om assietten från Arabia- Tillverkad av porslin.- Assietten finns i olika storlekar.- Från serien Mainio.- Designad av Arabia & Irina Viippola.- Stapelbar, mångsidig design.- Perfekt för olika förrätter och desserter. Skötselråd för assietten- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Tuokio Tallrik Beige 26 Cm - Porslin Vit

  arabia tuokio tallrik beige 26 cm - porslin vit
  Tallrik från Arabia i vitt porslin med beigea penseldrag längs kanten med en handmålad känsla. Den har en modern, mångsidig design perfekt till alla tillfällen. Kombinera olika storlekar för att skapa din egen personliga look. Formgivning av Heikki Orvola, Helorinne & Kallio. Om tallriken från Arabia- Tillverkad av porslin.- Beigea penseldrag med en handmålad känsla.- Tallriken finns i olika storlekar.- Från serien Tuokio.- Perfekt både till vardags och finare tillfällen. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Mainio Tallrik 25 Cm - Porslin Vit

  arabia mainio tallrik 25 cm - porslin vit
  Tallrik från Arabia med ett stilrent utseende med enkla, rena linjer som harmoniskt smälter in i hemmet. Den är tillverkad av slitstarkt, vitt porslin med en mångsidig, stapelbar design perfekt för det lilla köket. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Designad av Arabia & Irina Viippola. Om tallriken från Arabia- Tillverkad av porslin.- Tallriken finns i olika storlekar.- Från serien Mainio.- Designad av Arabia & Irina Viippola.- Stapelbar, mångsidig design.- Perfekt både till vardags och finare tillfällen. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Tuokio Mugg Beige 34 Cl - Porslin Vit

  arabia tuokio mugg beige 34 cl - porslin vit
  Mugg från Arabia i vitt porslin med beigea penseldrag längs kanten med en handmålad känsla. Den har en modern, mångsidig design perfekt till alla tillfällen. Kombinera olika storlekar för att skapa din egen personliga look. Formgivning av Heikki Orvola, Helorinne & Kallio. Om muggen från Arabia- Tillverkad av porslin.- Beigea penseldrag med en handmålad känsla.- Från serien Tuokio.- Perfekt för alla tillfällen. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Puutarhurit Tallrik 24 Cm - Porslin Multi

  arabia puutarhurit tallrik 24 cm - porslin multi
  Tallrik från Arabia med en hållbar design i porslin med ett lekfullt mönster med blå växter för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Den har en generös storlek perfekt för att servera både middag och frukost. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om tallriken från Arabia- Lekfullt mönster: Armi Teva.- Blå växter.- Slitstark design.- Från serien Puutarhurit.- Tillverkad av porslin. Skötselråd för tallriken- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Esteri Tallrik 15x19 Cm - Porslin Blå

  arabia esteri tallrik 15x19 cm - porslin blå
  Tallrik från Arabia med ett iögonfallande, blått blomstermotiv med en härlig 70-talskänsla. Den är tillverkad av slitstarkt porslin med en modern form för alla tillfällen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Formgivning av Esteri Tomulas. Om tallriken från Arabia- Formgivningsår: 1973.- Älskat mönster.- Den här tallriken är en del av Arabias kollektion Esteri.- Gjord av porslin.- Modern form. Skötselråd för tallriken- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Tuokio Djup Tallrik Beige 24 Cm - Porslin Vit

  arabia tuokio djup tallrik beige 24 cm - porslin vit
  Djup tallrik från Arabia i vitt porslin med beigea penseldrag längs kanten med en handmålad känsla. Den har en modern, mångsidig design perfekt till alla tillfällen. Kombinera olika storlekar för att skapa din egen personliga look. Formgivning av Heikki Orvola, Helorinne & Kallio. Om djupa tallriken från Arabia- Tillverkad av porslin.- Beigea penseldrag med en handmålad känsla.- Djupa tallriken finns i olika storlekar.- Från serien Tuokio.- Perfekt för soppor eller grytor. Skötselråd för djupa tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Pastoraali Tallrik 15x19 Cm - Porslin Multi

  arabia pastoraali tallrik 15x19 cm - porslin multi
  Tallrik från Arabia med ett älskat mönster med en naturinspirerad, fantasifull känsla perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Den är tillverkad av vitt porslin med svarta linjer med ett djupblått inslag. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Formgivning av Esteri Tomulas. Om tallriken från Arabia- Tillverkad av porslin.- Vackert, fantasifullt mönster.- Älskad design.- Den här tallriken är en del av Arabias kollektion Pastoraali.- Perfekt för olika förrätter och desserter. Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Mainio Djup Tallrik 23 Cm - Porslin Vit

  arabia mainio djup tallrik 23 cm - porslin vit
  Djup tallrik från Arabia med ett stilrent utseende med enkla, rena linjer som harmoniskt smälter in i hemmet. Den är tillverkad av slitstarkt, vitt porslin med en mångsidig, stapelbar design perfekt för det lilla köket. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Designad av Arabia & Irina Viippola. Om djupa tallriken från Arabia- Tillverkad av porslin.- Från serien Mainio.- Designad av Arabia & Irina Viippola.- Stapelbar, mångsidig design.- Perfekt för soppor eller grytor. Skötselråd för djupa tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Puutarhurit Tallrik 15x19 Cm - Porslin Multi

  arabia puutarhurit tallrik 15x19 cm - porslin multi
  Tallrik från Arabia med en hållbar design i porslin med ett lekfullt mönster med blå växter för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Den har en generös storlek perfekt för att servera både middag och frukost. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om tallriken från Arabia- Lekfullt mönster: Armi Teva.- Blå växter.- Slitstark design.- Från serien Puutarhurit.- Tillverkad av porslin. Skötselråd för tallriken- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Mainio Assiett 11,5 Cm - Porslin Vit

  arabia mainio assiett 11,5 cm - porslin vit
  Assiett från Arabia med ett stilrent utseende med enkla, rena linjer som harmoniskt smälter in i hemmet. Den är tillverkad av slitstarkt, vitt porslin med en mångsidig, stapelbar design perfekt för det lilla köket. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Designad av Arabia & Irina Viippola. Om assietten från Arabia- Tillverkad av porslin.- Assietten finns i olika storlekar.- Från serien Mainio.- Designad av Arabia & Irina Viippola.- Stapelbar, mångsidig design.- Perfekt för olika förrätter och desserter. Skötselråd för assietten- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Mainio Mugg 50 Cl - Porslin Vit

  arabia mainio mugg 50 cl - porslin vit
  Mugg från Arabia med ett stilrent utseende med enkla, rena linjer som harmoniskt smälter in i hemmet. Den är tillverkad av slitstarkt, vitt porslin med en mångsidig, stapelbar design perfekt för det lilla köket. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Designad av Arabia & Irina Viippola. Om muggen från Arabia- Tillverkad av porslin.- Muggen finns i olika storlekar.- Från serien Mainio.- Designad av Arabia & Irina Viippola.- Stapelbar, mångsidig design.- Perfekt för varma drycker som kaffe och te. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mainio Mugg 30 Cl - Porslin Vit

  arabia mainio mugg 30 cl - porslin vit
  Mugg från Arabia med ett stilrent utseende med enkla, rena linjer som harmoniskt smälter in i hemmet. Den är tillverkad av slitstarkt, vitt porslin med en mångsidig, stapelbar design perfekt för det lilla köket. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Designad av Arabia & Irina Viippola. Om muggen från Arabia- Tillverkad av porslin.- Muggen finns i olika storlekar.- Från serien Mainio.- Designad av Arabia & Irina Viippola.- Stapelbar, mångsidig design.- Perfekt för varma drycker som kaffe och te. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Tuokio Tallrik Beige 20 Cm - Porslin Vit

  arabia tuokio tallrik beige 20 cm - porslin vit
  Tallrik från Arabia i vitt porslin med beigea penseldrag längs kanten med en handmålad känsla. Den har en modern, mångsidig design perfekt till alla tillfällen. Kombinera olika storlekar för att skapa din egen personliga look. Formgivning av Heikki Orvola, Helorinne & Kallio. Om tallriken från Arabia- Tillverkad av porslin.- Beigea penseldrag med en handmålad känsla.- Tallriken finns i olika storlekar.- Från serien Tuokio.- Perfekt både till vardags och finare tillfällen. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Puutarhurit Assiett 19 Cm - Porslin Multi

  arabia puutarhurit assiett 19 cm - porslin multi
  Assiett från Arabia med en hållbar design i porslin med ett lekfullt mönster med blå växter för att lysa upp dukningen. Den har en liten storlek perfekt för olika förrätter och desserter. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om assietten från Arabia- Lekfullt mönster: Armi Teva.- Blå växter.- Slitstark design.- Från serien Puutarhurit.- Tillverkad av porslin. Skötselråd för assietten- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Puutarhurit Mugg 50 Cl - Porslin Multi

  arabia puutarhurit mugg 50 cl - porslin multi
  Mugg från Arabia med en hållbar design i porslin med ett lekfullt mönster med blå växter för att lysa upp dukningen. Den har ett praktiskt handtag på sidan perfekt för varma drycker som kaffe och te. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om muggen från Arabia- Lekfullt mönster: Armi Teva.- Blå växter.- Slitstark design.- Från serien Puutarhurit.- Tillverkad av porslin. Skötselråd för muggen- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Tuokio Djup Tallrik Beige 18 Cm - Porslin Vit

  arabia tuokio djup tallrik beige 18 cm - porslin vit
  Djup tallrik från Arabia i vitt porslin med beigea penseldrag längs kanten med en handmålad känsla. Den har en modern, mångsidig design perfekt till alla tillfällen. Kombinera olika storlekar för att skapa din egen personliga look. Formgivning av Heikki Orvola, Helorinne & Kallio. Om djupa tallriken från Arabia- Tillverkad av porslin.- Beigea penseldrag med en handmålad känsla.- Djupa tallriken finns i olika storlekar.- Från serien Tuokio.- Perfekt för soppor eller grytor. Skötselråd för djupa tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Abc Mugg 40 Cl R - Porslin Gul

  arabia mumin abc mugg 40 cl r - porslin gul
  Mugg från Arabia med en kreativ design med ett älskat Muminmotiv med en dekorativ bokstav. Den är tillverkad av slitstarkt vitroporslin med en underbar färg för att lysa upp dukningen. R-muggen visar Filifjonkan som oroligt tittar på dammolnen och undrar hur muminfamiljen kan leva som de gör. Muminmamman och Muminpappan är, ovanligt nog, mitt uppe i en storstädning. Filifjonkans barn tittar nyfiket när mumintrollen gör fint.Formgivning av Tove Jansson. Om muggen från Arabia - Inspirerande, populärt Muminmotiv.- Tillverkad av vitroporslin.- Kapacitet: 40 cl.- Kombinera muggen med Moomin ABC muggar från Arabia.- Från serien Moomin ABC. Skötselråd för muggen - Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Abc Mugg 40 Cl N - Porslin Lila

  arabia mumin abc mugg 40 cl n - porslin lila
  Mugg från Arabia med en kreativ design med ett älskat Muminmotiv med en dekorativ bokstav. Den är tillverkad av slitstarkt vitroporslin med en underbar färg för att lysa upp dukningen. Mumintrollet, Sniff och Sofus blir skrämda av Mårran. Tillsammans har de skapat ett föryngringselixir som innehåller bland annat honung, vatten och peppar. Elixiret fungerar oväntat, men inte som de tänkt sig, istället förvandlar det allt till sin motsats.Formgivning av Tove Jansson. Om muggen från Arabia - Inspirerande, populärt Muminmotiv.- Tillverkad av vitroporslin.- Kapacitet: 40 cl.- Kombinera muggen med Moomin ABC muggar från Arabia.- Från serien Moomin ABC. Skötselråd för muggen - Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Abc Mugg 40 Cl I - Porslin Grön

  arabia mumin abc mugg 40 cl i - porslin grön
  Mugg från Arabia med en kreativ design med ett älskat Muminmotiv med en dekorativ bokstav. Den är tillverkad av slitstarkt vitroporslin med en underbar färg för att lysa upp dukningen. På I-muggen har Doktor Schrünkel satt griller i huvudet på figurerna i Mumindalen. Inspektören misstänker att någon spionerar på honom och Filifjonkan använder ett paraply – fastän solen skiner. Som vanligt vet Muminmamman hur situationen ska lösas. Illustrationen är baserad på serien Klåttdjurets frieri. Formgivning av Tove Jansson. Om muggen från Arabia - Inspirerande, populärt Muminmotiv.- Tillverkad av vitroporslin.- Kapacitet: 40 cl.- Kombinera muggen med Moomin ABC muggar från Arabia.- Från serien Moomin ABC. Skötselråd för muggen - Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Abc Mugg 40 Cl D - Porslin Blå

  arabia mumin abc mugg 40 cl d - porslin blå
  Mugg från Arabia med en kreativ design med ett älskat Muminmotiv med en dekorativ bokstav. Den är tillverkad av slitstarkt vitroporslin med en underbar färg för att lysa upp dukningen. På D-muggen har våren, och med den Snusmumriken, kommit till Mumindalen. Mumintrollet och Lilla My är glada över att han är tillbaka. Särskilt Mumintrollet som har väntat på sin vän efter den långa vintern.Formgivning av Tove Jansson. Om muggen från Arabia - Inspirerande, populärt Muminmotiv.- Tillverkad av vitroporslin.- Kapacitet: 40 cl.- Kombinera muggen med Moomin ABC muggar från Arabia.- Från serien Moomin ABC. Skötselråd för muggen - Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Abc Mugg 40 Cl F - Porslin Turkos

  arabia mumin abc mugg 40 cl f - porslin turkos
  Mugg från Arabia med en kreativ design med ett älskat Muminmotiv med en dekorativ bokstav. Den är tillverkad av slitstarkt vitroporslin med en underbar färg för att lysa upp dukningen.På F-muggen har Isfrun kommit med vintern till Mumindalen. Hemulen, som tycker om vintern, försöker få alla att åka skidor med honom. Men Too-ticki föreslår att de ska stanna inomhus. Illustrationen är baserad på boken Trollvinter. Formgivning av Tove Jansson. Om muggen från Arabia - Inspirerande, populärt Muminmotiv.- Tillverkad av vitroporslin.- Kapacitet: 40 cl.- Kombinera muggen med Moomin ABC muggar från Arabia.- Från serien Moomin ABC. Skötselråd för muggen - Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Oma Dricks 2-pack 28 Cl - Dricksglas Glas Klar

  arabia oma dricks 2-pack 28 cl - dricksglas glas klar
  Dricksglas från Arabia med en enkel, minimalistisk design perfekt för alla typer av dukningar. Det är tillverkat av slitstarkt glas i olika färger att välja mellan. Kombinera dricksglaset med Oma karaff från Arabia. Om dricksglaset från Arabia- Enkel, minimalistisk design.- Formgivning av Harri Koskinen.- Tillverkat av glas.- Säljs i 2-pack. Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Arabia Oma Dricks 2-pack 28 Cl - Dricksglas Glas Aqua

  arabia oma dricks 2-pack 28 cl - dricksglas glas aqua
  Dricksglas från Arabia med en enkel, minimalistisk design perfekt för alla typer av dukningar. Det är tillverkat av slitstarkt glas i olika färger att välja mellan. Kombinera dricksglaset med Oma karaff från Arabia. Om dricksglaset från Arabia- Enkel, minimalistisk design.- Formgivning av Harri Koskinen.- Tillverkat av glas.- Säljs i 2-pack. Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Arabia Verna Dricks 2-pack 22 Cl - Dricksglas Glas Klar

  arabia verna dricks 2-pack 22 cl - dricksglas glas klar
  Dricksglas från Arabia med en praktisk, mångsidig design för alla typer av dukningar. Det är tillverkat av slitstarkt glas för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Kombinera dricksglaset med Verna skålar från Arabia. Om dricksglaset från Arabia- Tillverkat i Finland.- Praktisk, mångsidig design.- Formgivning av Kerttu Nurminen.- Tillverkat av glas. Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Arabia Verna Dricks 2-pack 22 Cl - Dricksglas Glas Aqua

  arabia verna dricks 2-pack 22 cl - dricksglas glas aqua
  Dricksglas från Arabia med en praktisk, mångsidig design för alla typer av dukningar. Det är tillverkat av slitstarkt glas för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Kombinera dricksglaset med Verna skålar från Arabia. Om dricksglaset från Arabia- Tillverkat i Finland.- Praktisk, mångsidig design.- Formgivning av Kerttu Nurminen.- Tillverkat av glas. Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl Sniff - Porslin Blå

  arabia mumin mugg 30 cl sniff - porslin blå
  Mugg från Arabia med blå nyanser med ett gulligt Muminmotiv för både vuxna och barn. Den är tillverkad av tåligt vitroporslin med ett behändigt handtag på sidan perfekt för varma drycker som kaffe och te. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion.Motivet föreställer Sniff, som togs in av Muminfamiljen som en ung och har blivit som en bror till Mumintrollet. Han är vänlig och alltid redo för äventyr, men ibland överträffas hans äventyrslust av modet. Sniff drömmer om att upptäcka rikedomar och bli berömd, och han älskar allt som glittrar och glimmar. Om muggen från Arabia - Tillverkad av vitroporslin.- Illustration: Tove Jansson.- Gulligt Muminmotiv.- Finns även som en tallrik.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Skötselråd för muggen - Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl Bisamråttan - Porslin Beige

  arabia mumin mugg 30 cl bisamråttan - porslin beige
  Mugg från Arabia med en beige färg med ett charmigt Muminmotiv som aldrig går ur tiden. Den är tillverkad av tåligt vitroporslin med ett behändigt handtag perfekt för varma drycker som kaffe och te. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion.Motivet föreställer Bisamråttan, som är en reflekterande själ som fördjupar sig i mörka, filosofiska böcker och delar gärna med sig av sina pessimistiska tankar. Njutande av lugnet, spenderar han sin tid i muminfamiljens hängmatta med sin favoritbok, undvikande det värsta han vet - att förlora sin värdighet, en olycka som tyvärr är alltför vanlig i Muminhuset. Om muggen från Arabia - Tillverkad av vitroporslin.- Illustration: Tove Jansson.- Lekfullt Muminmotiv.- Finns även som en tallrik.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Skötselråd för muggen - Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Mugg 40 Cl Fred - Porslin Blå

  arabia mumin mugg 40 cl fred - porslin blå
  Mugg från Arabia med ett lekfullt Muminmotiv med en ljusblå bakgrund för att lysa upp dukningen. Den är tillverkad av slitstarkt vitroporslin för vardaglig användning med en generös storlek perfekt för varma drycker som kaffe och te.Motivet föreställer Muminmamman med en barnvagn på framsidan och Snorkfröken, Mymlan samt två pirater på baksidan. Illustrationerna på framsidan är baserade på ett vykort Tove Jansson skapade för Amnesty International 1982, medan baksidans motiv hämtas från en scen i Muminserien "Den ensliga ön" från 1955 där Mumintrollen möter pirater, med vita fredsduvor svävande över himlen. Om muggen från Arabia - Generös storlek.- Lekfullt Muminmotiv.- Illustration: Tove Jansson.- Tillverkad av vitroporslin. Skötselråd för muggen - Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast.- Frystålig. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Tallrik 19 Cm Bisamråttan - Porslin Beige

  arabia mumin tallrik 19 cm bisamråttan - porslin beige
  Tallrik från Arabia med en beige färg med ett charmigt Muminmotiv som aldrig går ur tiden. Den är tillverkad av tåligt vitroporslin med en liten storlek perfekt för olika förrätter och desserter. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion.Motivet föreställer Bisamråttan, som är en reflekterande själ som fördjupar sig i mörka, filosofiska böcker och delar gärna med sig av sina pessimistiska tankar. Njutande av lugnet, spenderar han sin tid i muminfamiljens hängmatta med sin favoritbok, undvikande det värsta han vet - att förlora sin värdighet, en olycka som tyvärr är alltför vanlig i Muminhuset. Om tallriken från Arabia - Tillverkad av vitroporslin.- Illustration: Tove Jansson.- Lekfullt Muminmotiv.- Finns även som en mugg.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Skötselråd för tallriken - Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Tallrik 19 Cm Sniff - Porslin Blå

  arabia mumin tallrik 19 cm sniff - porslin blå
  Tallrik från Arabia med blå nyanser med ett gulligt Muminmotiv för både vuxna och barn. Den är tillverkad av tåligt vitroporslin med en liten storlek perfekt för olika förrätter och desserter. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion.Motivet föreställer Sniff, som togs in av Muminfamiljen som en ung och har blivit som en bror till Mumintrollet. Han är vänlig och alltid redo för äventyr, men ibland överträffas hans äventyrslust av modet. Sniff drömmer om att upptäcka rikedomar och bli berömd, och han älskar allt som glittrar och glimmar. Om tallriken från Arabia - Tillverkad av vitroporslin.- Illustration: Tove Jansson.- Gulligt Muminmotiv.- Finns även som en mugg.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Skötselråd för tallriken - Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Tallrik 15,5 Cm - Glas Klar

  arabia mumin tallrik 15,5 cm - glas klar
  Tallrik från Arabia med en vacker textur med en mystisk känsla som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den är tillverkad av glas i olika färger att välja mellan. Motivet är inspirerat av Tove Janssons bok "Trollkarlens hatt". Om tallriken från Arabia- Tallriken finns i olika färger.- Vacker textur med en mystisk känsla.- Tillverkad av glas. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Dricks 2-pack 28 Cl - Dricksglas Glas Tallgrön

  arabia mumin dricks 2-pack 28 cl - dricksglas glas tallgrön
  Dricksglas från Arabia med en vacker textur med en mystisk känsla som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Det är tillverkat av glas i olika färger att välja mellan. Motivet är inspirerat av Tove Janssons bok "Trollkarlens hatt". Om dricksglaset från Arabia- Dricksglaset finns i olika färger.- Vacker textur med en mystisk känsla.- Tillverkat av glas.- Säljs i 2-pack. Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Arabia Mumintrollet Muminskål Gräsgrön

  arabia mumintrollet muminskål gräsgrön
  Arabia Mumintrollet Muminskål Gräsgrön
 • Arabia Paratiisi tekopp 28 cl Blå

  arabia paratiisi tekopp 28 cl blå
  Arabia Paratiisi tekopp 28 cl Blå
 • Arabia Paratiisi kaffekopp 18 cl Blå

  arabia paratiisi kaffekopp 18 cl blå
  Arabia Paratiisi kaffekopp 18 cl Blå
 • Arabia 24h Tuokio tallrik Ø20 cm Ø 20 cm

  arabia 24h tuokio tallrik ø20 cm ø 20 cm
  Arabia 24h Tuokio tallrik Ø20 cm Ø 20 cm
 • Arabia 24h Tuokio skål Ø18 cm Ø 18 cm

  arabia 24h tuokio skål ø18 cm ø 18 cm
  Arabia 24h Tuokio skål Ø18 cm Ø 18 cm
 • Arabia 24h Tuokio kaffekopp 26 cl 0,26 l

  arabia 24h tuokio kaffekopp 26 cl 0,26 l
  Arabia 24h Tuokio kaffekopp 26 cl 0,26 l
 • Arabia 24h Tuokio mugg 34 cl 0,34 l

  arabia 24h tuokio mugg 34 cl 0,34 l
  Arabia 24h Tuokio mugg 34 cl 0,34 l
 • Arabia Mumin kärlek Muminskål rosa

  arabia mumin kärlek muminskål rosa
  Arabia Mumin kärlek Muminskål rosa
 • Arabia Hattifnattarna Muminskål orange

  arabia hattifnattarna muminskål orange
  Arabia Hattifnattarna Muminskål orange
 • Arabia Mymlans mamma Muminskål turkos

  arabia mymlans mamma muminskål turkos
  Arabia Mymlans mamma Muminskål turkos
 • Arabia Too-ticki muminskål lila

  arabia too-ticki muminskål lila
  Arabia Too-ticki muminskål lila
 • Arabia Snusmumriken Muminskål grön

  arabia snusmumriken muminskål grön
  Arabia Snusmumriken Muminskål grön
 • Arabia Mårran Muminskål blå

  arabia mårran muminskål blå
  Arabia Mårran Muminskål blå
 • Arabia Mymlan Muminskål rosa

  arabia mymlan muminskål rosa
  Arabia Mymlan Muminskål rosa
 • Arabia Paratiisi skål Ø17 cm Blå

  arabia paratiisi skål ø17 cm blå
  Arabia Paratiisi skål Ø17 cm Blå
 • Arabia 24h Tuokio tallrik Ø26 cm Ø 26 cm

  arabia 24h tuokio tallrik ø26 cm ø 26 cm
  Arabia 24h Tuokio tallrik Ø26 cm Ø 26 cm
 • Arabia 24h Tuokio djup tallrik Ø24 cm Ø 24 cm

  arabia 24h tuokio djup tallrik ø24 cm ø 24 cm
  Arabia 24h Tuokio djup tallrik Ø24 cm Ø 24 cm
 • Arabia Arctica tallrik 20 cm

  arabia arctica tallrik 20 cm
  Arabia Arctica tallrik 20 cm
 • Arabia Arctica tallrik 23 cm

  arabia arctica tallrik 23 cm
  Arabia Arctica tallrik 23 cm
 • Arabia Arctica tallrik 26 cm

  arabia arctica tallrik 26 cm
  Arabia Arctica tallrik 26 cm
 • Arabia Arctica tallrik 17 cm

  arabia arctica tallrik 17 cm
  Arabia Arctica tallrik 17 cm
 • Arabia Arctica tallrik djup Ø 21 cm

  arabia arctica tallrik djup ø 21 cm
  Arabia Arctica tallrik djup Ø 21 cm
 • Arabia Arctica mugg 28 cl

  arabia arctica mugg 28 cl
  Arabia Arctica mugg 28 cl
 • Arabia Arctica mugg 35 cl

  arabia arctica mugg 35 cl
  Arabia Arctica mugg 35 cl
 • Arabia Arctica sockerskål med lock 26 cl

  arabia arctica sockerskål med lock 26 cl
  Arabia Arctica sockerskål med lock 26 cl
 • Arabia Arctica serveringsskål 1,5 l

  arabia arctica serveringsskål 1,5 l
  Arabia Arctica serveringsskål 1,5 l
 • Arabia Paratiisi tallrik Ø21 cm Blå

  arabia paratiisi tallrik ø21 cm blå
  Arabia Paratiisi tallrik Ø21 cm Blå
 • Arabia Paratiisi tallrik Ø26 cm Blå

  arabia paratiisi tallrik ø26 cm blå
  Arabia Paratiisi tallrik Ø26 cm Blå
 • Arabia Paratiisi skål Ø23 cm Blå

  arabia paratiisi skål ø23 cm blå
  Arabia Paratiisi skål Ø23 cm Blå
 • Arabia 24h kaffekopp Ø 26 cl

  arabia 24h kaffekopp ø 26 cl
  Arabia 24h kaffekopp Ø 26 cl
 • Arabia 24h tallrik djup Ø 16 cm

  arabia 24h tallrik djup ø 16 cm
  Arabia 24h tallrik djup Ø 16 cm
 • Arabia 24h tallrik djup Ø 18 cm

  arabia 24h tallrik djup ø 18 cm
  Arabia 24h tallrik djup Ø 18 cm
 • Arabia 24h mugg 34 cl

  arabia 24h mugg 34 cl
  Arabia 24h mugg 34 cl
 • Arabia 24h tallrik Ø 20 cm

  arabia 24h tallrik ø 20 cm
  Arabia 24h tallrik Ø 20 cm
 • Arabia 24h tallrik Ø 26 cm

  arabia 24h tallrik ø 26 cm
  Arabia 24h tallrik Ø 26 cm
 • Arabia 24h pastatallrik Ø 24 cm

  arabia 24h pastatallrik ø 24 cm
  Arabia 24h pastatallrik Ø 24 cm
 • Arabia Uunikokki portionsform 20 cl

  arabia uunikokki portionsform 20 cl
  Arabia Uunikokki portionsform 20 cl
 • Arabia Uunikokki ugnsform 1,5 l

  arabia uunikokki ugnsform 1,5 l
  Arabia Uunikokki ugnsform 1,5 l
 • Arabia Uunikokki ugnsform 2 l

  arabia uunikokki ugnsform 2 l
  Arabia Uunikokki ugnsform 2 l
 • Arabia Arctica pastatallrik Ø 24 cm

  arabia arctica pastatallrik ø 24 cm
  Arabia Arctica pastatallrik Ø 24 cm
 • Arabia Arctica skål Ø 16 cm

  arabia arctica skål ø 16 cm
  Arabia Arctica skål Ø 16 cm
 • Arabia Koko tallrik flat vit Ø 23 cm

  arabia koko tallrik flat vit ø 23 cm
  Arabia Koko tallrik flat vit Ø 23 cm
 • Arabia Koko tallrik flat vit Ø 28 cm

  arabia koko tallrik flat vit ø 28 cm
  Arabia Koko tallrik flat vit Ø 28 cm
 • Arabia Koko tallrik djup vit Ø 24 cm

  arabia koko tallrik djup vit ø 24 cm
  Arabia Koko tallrik djup vit Ø 24 cm
 • Arabia Koko kopp medium vit 30 cl

  arabia koko kopp medium vit 30 cl
  Arabia Koko kopp medium vit 30 cl
 • Arabia Koko mugg vit 35 cl

  arabia koko mugg vit 35 cl
  Arabia Koko mugg vit 35 cl
 • Arabia Koko skål XS vit 25 cl

  arabia koko skål xs vit 25 cl
  Arabia Koko skål XS vit 25 cl
 • Arabia Koko skål liten vit 50 cl

  arabia koko skål liten vit 50 cl
  Arabia Koko skål liten vit 50 cl
 • Arabia Koko skål stor vit 3 l

  arabia koko skål stor vit 3 l
  Arabia Koko skål stor vit 3 l
 • Arabia Koko mugg aqua (ljusblå) 35 cl

  arabia koko mugg aqua (ljusblå) 35 cl
  Arabia Koko mugg aqua (ljusblå) 35 cl
 • Arabia Koko skål XS aqua (ljusblå) 25 cl

  arabia koko skål xs aqua (ljusblå) 25 cl
  Arabia Koko skål XS aqua (ljusblå) 25 cl
 • Arabia Koko skål small aqua (ljusblå) 50 cl

  arabia koko skål small aqua (ljusblå) 50 cl
  Arabia Koko skål small aqua (ljusblå) 50 cl
 • Arabia Koko mugg blåbär (mörkblå) 35 cl

  arabia koko mugg blåbär (mörkblå) 35 cl
  Arabia Koko mugg blåbär (mörkblå) 35 cl
 • Arabia Mumin på äventyr Flytten Muminskål grå

  arabia mumin på äventyr flytten muminskål grå
  Arabia Mumin på äventyr Flytten Muminskål grå
 • Arabia Mumin på äventyr Flytten tallrik grå

  arabia mumin på äventyr flytten tallrik grå
  Arabia Mumin på äventyr Flytten tallrik grå
 • Arabia Mumintrollet tallrik Gräsgrön

  arabia mumintrollet tallrik gräsgrön
  Arabia Mumintrollet tallrik Gräsgrön
 • Arabia 24h skål 50 cl

  arabia 24h skål 50 cl
  Arabia 24h skål 50 cl
 • Arabia Snusmumriken tallrik grön

  arabia snusmumriken tallrik grön
  Arabia Snusmumriken tallrik grön
 • Arabia Mumin Vänskap serveringsskål 23 cm

  arabia mumin vänskap serveringsskål 23 cm
  Arabia Mumin Vänskap serveringsskål 23 cm
 • Arabia Förfadern Muminskål svart

  arabia förfadern muminskål svart
  Arabia Förfadern Muminskål svart
 • Arabia Förfadern tallrik svart

  arabia förfadern tallrik svart
  Arabia Förfadern tallrik svart
 • Arabia Too-ticki tallrik lila

  arabia too-ticki tallrik lila
  Arabia Too-ticki tallrik lila
 • Arabia Paratiisi mugg 35 cl Blå

  arabia paratiisi mugg 35 cl blå
  Arabia Paratiisi mugg 35 cl Blå
 • Arabia Trogen sitt ursprung Muminskål 2017 svart

  arabia trogen sitt ursprung muminskål 2017 svart
  Arabia Trogen sitt ursprung Muminskål 2017 svart
 • Arabia Trogen sitt ursprung Mumintallrik 2017 vit

  arabia trogen sitt ursprung mumintallrik 2017 vit
  Arabia Trogen sitt ursprung Mumintallrik 2017 vit
 • Arabia Muminglas 22 cl Lilla My

  arabia muminglas 22 cl lilla my
  Arabia Muminglas 22 cl Lilla My
 • Arabia Muminglas 22 cl Mumintrollet

  arabia muminglas 22 cl mumintrollet
  Arabia Muminglas 22 cl Mumintrollet
 • Arabia Muminglas 22 cl Muminpappa

  arabia muminglas 22 cl muminpappa
  Arabia Muminglas 22 cl Muminpappa
 • Arabia Muminglas 22 cl Muminmamma

  arabia muminglas 22 cl muminmamma
  Arabia Muminglas 22 cl Muminmamma
 • Arabia Muminglas 22 cl Förfadern

  arabia muminglas 22 cl förfadern
  Arabia Muminglas 22 cl Förfadern
 • Arabia Trollkarlen Mumintallrik Lila

  arabia trollkarlen mumintallrik lila
  Arabia Trollkarlen Mumintallrik Lila
 • Arabia Trollkarlen Muminskål Lila

  arabia trollkarlen muminskål lila
  Arabia Trollkarlen Muminskål Lila
 • Arabia Tofslan & Vifslan röd rubin Mumintallrik grön

  arabia tofslan & vifslan röd rubin mumintallrik grön
  Arabia Tofslan & Vifslan röd rubin Mumintallrik grön
 • Arabia Tofslan & Vifslan röd rubin Muminskål grön

  arabia tofslan & vifslan röd rubin muminskål grön
  Arabia Tofslan & Vifslan röd rubin Muminskål grön