Hemmässan
www.hemmassan.se

Bonna

 • Bonna Aura Terrain Mugg 33 Cl - Porslin Brun

  bonna aura terrain mugg 33 cl - porslin brun
  Mugg från Bonna med ett rustikt utseende i porslin med en handmålad, naturfärgat utsida och en vit insida. Den har en hög kvalitet för att hålla i generationer. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Om muggen från Bonna- Tillverkad av porslin.- Från serien Aura Terrain.- Handmålad design.- Rustikt utseende. Skötselråd för muggen- Ugnsfast.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Bonna Patera Tallrik 27 Cm - Stengods Beige

  bonna patera tallrik 27 cm - stengods beige
  Tallriken från Bonna har en marmorerad yta med en mystisk känsla perfekt för vackra upplägg av maten. Den är tillverkad av slitstarkt stengods med premiumkvalitet för vardaglig användning. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om tallriken från Bonna- Tillverkad av stengods.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Tallriken finns i olika storlekar.- Den här tallriken är en del av Bonnas kollektion Patera.- Inspiration: Patara Ancient City.- Marmorerad textur.- Slitstark design för dagligt bruk. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Bonna Calif Lupin Djup Tallrik 25 Cm - Porslin Blå

  bonna calif lupin djup tallrik 25 cm - porslin blå
  Djup tallrik från Bonna med en vacker design i porslin med ett blått, unikt mönster och en hög kvalitet. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Om djupa tallriken från Bonna- Tillverkad av porslin.- Från serien Calif.- Unikt mönster. Skötselråd för djupa tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Bonna Cosmos Tallrik 33 Cm - Porslin Svart

  bonna cosmos tallrik 33 cm - porslin svart
  Tallriken från Bonna är tillverkad av svart porslin med ett spännande mönster med inspiration från rymden. Den har en högkvalitativ design med en generös storlek perfekt för att servera både middag och frukost. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Om tallriken från Bonna- Tillverkad av porslin.- Från serien Cosmos.- Inspiration från rymden.- Spännande, svart färg. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Bonna Cosmos Fat 36 Cm - Porslin Svart

  bonna cosmos fat 36 cm - porslin svart
  Fatet från Bonna är tillverkat av svart porslin med ett spännande mönster med inspiration från rymden. Det har en högkvalitativ design med en generös storlek perfekt för servering av olika tilltugg. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Om fatet från Bonna- Tillverkat av porslin.- Från serien Cosmos.- Inspiration från rymden.- Spännande, svart färg. Skötselråd för fatet- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Bonna Aura Aqua Assiett 21 Cm - Porslin Turkos

  bonna aura aqua assiett 21 cm - porslin turkos
  Assietten från Bonna har ett rustikt utseende med en handmålad design för ett unikt uttryck. Den är tillverkad av tåligt porslin med en behändig storlek perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om assietten från Bonna- Tillverkad av porslin.- Från serien Aura Aqua.- Handmålad design.- Rustikt utseende. Skötselråd för assietten- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Bonna Calif Tallrik 24 Cm - Porslin Blå

  bonna calif tallrik 24 cm - porslin blå
  Tallriken från Bonna har ett blått, vitt mönster med inspiration från medelhavet och en dekorativ kant. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin perfekt för vardagsbruk eller för en fest. Ge din inredning en personlig touch genom att mixa produkten med andra mönster från samma serie. Om tallriken från Bonna- Tillverkad av porslin.- Från serien Calif.- Inspiration från medelhavet.- Blått, vitt mönster. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Bonna Tenango Djup Tallrik 25 Cm - Porslin Grön

  bonna tenango djup tallrik 25 cm - porslin grön
  Djup tallrik från Bonna med en vacker design i porslin med ett dekorativt, rustikt mönster och en hög kvalitet. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Om djupa tallriken från Bonna- Tillverkad av porslin.- Från serien Tenango.- Dekorativt mönster. Skötselråd för djupa tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Bonna Calif Tallrik 27 Cm - Porslin Blå

  bonna calif tallrik 27 cm - porslin blå
  Tallrik från Bonna med en vacker design i porslin med ett blått, unikt mönster och en hög kvalitet. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Om tallriken från Bonna- Tillverkad av porslin.- Från serien Calif.- Unikt mönster. Skötselråd för tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Bonna Calif Assiett 21 Cm - Porslin Blå

  bonna calif assiett 21 cm - porslin blå
  Assiett från Bonna med en vacker design i porslin med ett blått, unikt mönster och en hög kvalitet. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Om assietten från Bonna- Tillverkad av porslin.- Från serien Calif.- Unikt mönster. Skötselråd för assietten- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Bonna Alhambra Djup Tallrik 25 Cm - Stengods Blå

  bonna alhambra djup tallrik 25 cm - stengods blå
  Djup tallrik från Bonna med ett elegant utseende med ett östasiatiskt, blått mönster för att lysa upp dukningen. Den är tillverkad av högkvalitativt stengods. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om djupa tallriken från Bonna- Tillverkad av stengods.- Perfekt för vackra upplägg av maten.- Från serien Alhambra.- Högkvalitativ design perfekt för daglig användning.- Inspiration: Alhambra Palace.- Östasiatisk arkitektur. Skötselråd för djupa tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin.- Ugnsfast. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Bonna Odette Olive Djup Tallrik 25 Cm - Stengods Grön

  bonna odette olive djup tallrik 25 cm - stengods grön
  Djup tallrik från Bonna med en vacker design i stengods med ett dekorativt, rustikt mönster och en hög kvalitet. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Om djupa tallriken från Bonna- Tillverkad av stengods.- Från serien Odette.- Hög kvalitet. Skötselråd för djupa tallriken- Ugnsfast.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Bonna Aura Terrain Tallrik 27 Cm - Porslin Brun

  bonna aura terrain tallrik 27 cm - porslin brun
  Tallrik från Bonna med ett rustikt utseende i porslin med en handmålad, naturfärgat yta. Den har en hög kvalitet för att hålla i generationer. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Om tallriken från Bonna- Tillverkad av porslin.- Från serien Aura Terrain.- Handmålad design.- Rustikt utseende. Skötselråd för tallriken- Ugnsfast.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Bonna Tenango Tallrik 27 Cm - Porslin Grön

  bonna tenango tallrik 27 cm - porslin grön
  Tallrik från Bonna med en vacker design i porslin med ett dekorativt, rustikt mönster och en hög kvalitet. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Om tallriken från Bonna- Tillverkad av porslin.- Från serien Tenango.- Dekorativt mönster. Skötselråd för tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Bonna Aura Terrain Assiett 21 Cm - Porslin Brun

  bonna aura terrain assiett 21 cm - porslin brun
  Assiett från Bonna med ett rustikt utseende i porslin med en handmålad, naturfärgat yta. Den har en hög kvalitet för att hålla i generationer. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Om assietten från Bonna- Tillverkad av porslin.- Från serien Aura Terrain.- Handmålad design.- Rustikt utseende. Skötselråd för assietten- Ugnsfast.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Bonna Tenango Assiett 19 Cm - Porslin Grön

  bonna tenango assiett 19 cm - porslin grön
  Assiett från Bonna med en vacker design i porslin med ett dekorativt, rustikt mönster och en hög kvalitet. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Om assietten från Bonna- Tillverkad av porslin.- Från serien Tenango.- Dekorativt mönster. Skötselråd för assietten- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Bonna Luca Mosaic Djup Tallrik 25 Cm - Porslin Blå

  bonna luca mosaic djup tallrik 25 cm - porslin blå
  Djup tallrik från Bonna med en underbar design i porslin med ett unikt, djärvt mosaikmönster som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har en hög kvalitet för att hålla i generationer. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Om djupa tallriken från Bonna- Tillverkad av porslin.- Från serien Luca.- Hög kvalitet. Skötselråd för djupa tallriken- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Bonna Odette Olive Tallrik 21 Cm - Stengods Multi

  bonna odette olive tallrik 21 cm - stengods multi
  Tallriken från Bonna har ett rustikt utseende med ett melerat mönster för att addera en extra dimension till designen. Den är tillverkad av stengods i premiumkvalitet perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om tallriken från Bonna- Tillverkad av stengods.- Tallriken finns i olika storlekar.- Från serien Odette.- Material av hög kvalitet för vardagsbruk.- Rustikt utseende.- Melerat mönster. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Bonna Luca Mosaic Djup Tallrik 28 Cm - Porslin Multi

  bonna luca mosaic djup tallrik 28 cm - porslin multi
  Djupa tallriken från Bonna har ett spännande utseende med ett djärvt mosaikmönster som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har en slitstark design i porslin med en bred kant perfekt för vackra upplägg av maten. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om djupa tallriken från Bonna- Från serien Luca Mosaic.- Gjord av porslin.- Djärvt mosaikmönster.- Slitstark design. Skötselråd för djupa tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Bonna Calif Tallrik 29 Cm - Porslin Blå

  bonna calif tallrik 29 cm - porslin blå
  Tallriken från Bonna har ett blått, vitt mönster med inspiration från medelhavet och en dekorativ kant. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin med en oval form perfekt för vackra upplägg av maten. Ge din inredning en personlig touch genom att mixa produkten med andra mönster från samma serie. Om tallriken från Bonna- Tillverkad av porslin.- Från serien Calif.- Inspiration från medelhavet.- Blått, vitt mönster. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Bonna Luca Mosaic Tallrik 27 Cm - Porslin Multi

  bonna luca mosaic tallrik 27 cm - porslin multi
  Tallriken från Bonna har ett spännande utseende med ett djärvt mosaikmönster som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har en slitstark design i porslin med en generös storlek perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om tallriken från Bonna- Från serien Luca Mosaic.- Gjord av porslin.- Djärvt mosaikmönster.- Slitstark design. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Bonna Cosmos Tallrik 24 Cm - Porslin Svart

  bonna cosmos tallrik 24 cm - porslin svart
  Tallriken från Bonna är tillverkad av svart porslin med ett spännande mönster med inspiration från rymden. Den har en högkvalitativ design med en liten storlek perfekt för olika förrätter och desserter. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Om tallriken från Bonna- Tillverkad av porslin.- Från serien Cosmos.- Inspiration från rymden.- Spännande, svart färg. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Bonna Aura Aqua Tallrik 27 Cm - Porslin Turkos

  bonna aura aqua tallrik 27 cm - porslin turkos
  Tallriken från Bonna har ett rustikt utseende med en handmålad design för ett unikt uttryck. Den är tillverkad av tåligt porslin med en generös storlek perfekt för att servera både middag och frukost. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om tallriken från Bonna- Tillverkad av porslin.- Från serien Aura Aqua.- Handmålad design.- Rustikt utseende. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Bonna Luca Mosaic Assiett 21 Cm - Multi

  bonna luca mosaic assiett 21 cm - multi
  Assietten från Bonna har ett spännande utseende med ett djärvt mosaikmönster som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har en slitstark design i porslin perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Assietten har en liten storlek perfekt för olika förrätter och desserter. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om assietten från Bonna- Från serien Luca Mosaic.- Gjord av porslin.- Djärvt mosaikmönster.- Slitstark design. Skötselråd för assietten- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Bonna Aura Aqua Djup Tallrik 27 Cm - Porslin Turkos

  bonna aura aqua djup tallrik 27 cm - porslin turkos
  Djupa tallriken från Bonna har ett rustikt utseende med en handmålad design för ett unikt uttryck. Den är tillverkad av tåligt porslin perfekt för vardagsbruk. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om djupa tallriken från Bonna- Tillverkad av porslin.- Från serien Aura Aqua.- Handmålad design.- Rustikt utseende. Skötselråd för djupa tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Bonna Alhambra Tallrik 21 Cm - Stengods Blå

  bonna alhambra tallrik 21 cm - stengods blå
  Tallriken från Bonna har ett elegant utseende med ett östasiatiskt, blått mönster för att lysa upp dukningen. Den är tillverkad av högkvalitativt stengods perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om tallriken från Bonna- Tillverkad av stengods.- Perfekt för vackra upplägg av maten.- Från serien Alhambra.- Högkvalitativ design perfekt för daglig användning.- Inspiration: Alhambra Palace.- Östasiatisk arkitektur. Skötselråd för tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin.- Ugnsfast. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Bonna Patera Tallrik 21 Cm - Stengods Beige

  bonna patera tallrik 21 cm - stengods beige
  Tallriken från Bonna har en marmorerad yta med en mystisk känsla perfekt för vackra upplägg av maten. Den är tillverkad av slitstarkt stengods med premiumkvalitet för vardaglig användning. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om tallriken från Bonna- Tillverkad av stengods.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Tallriken finns i olika storlekar.- Den här tallriken är en del av Bonnas kollektion Patera.- Inspiration: Patara Ancient City.- Marmorerad textur.- Slitstark design för dagligt bruk. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Bonna Alhambra Tallrik 27 Cm - Stengods Blå

  bonna alhambra tallrik 27 cm - stengods blå
  Tallriken från Bonna har ett elegant utseende med ett östasiatiskt, blått mönster för att lysa upp dukningen. Den är tillverkad av högkvalitativt stengods perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om tallriken från Bonna- Tillverkad av stengods.- Perfekt för vackra upplägg av maten.- Från serien Alhambra.- Högkvalitativ design perfekt för daglig användning.- Inspiration: Alhambra Palace.- Östasiatisk arkitektur. Skötselråd för tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin.- Ugnsfast. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Bonna Patera Djup Tallrik 23 Cm - Stengods Beige

  bonna patera djup tallrik 23 cm - stengods beige
  Djupa tallriken från Bonna har en marmorerad yta med en mystisk känsla perfekt för vackra upplägg av maten. Den är tillverkad av slitstarkt stengods med premiumkvalitet för vardaglig användning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om djupa tallriken från Bonna- Tillverkad av stengods.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Den här djupa tallriken är en del av Bonnas kollektion Patera.- Inspiration: Patara Ancient City.- Marmorerad textur.- Slitstark design för dagligt bruk. Skötselråd för djupa tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Bonna Patera Djup Tallrik 28 Cm - Stengods Beige

  bonna patera djup tallrik 28 cm - stengods beige
  Djupa tallriken från Bonna har en marmorerad yta med en bred kant perfekt för vackra upplägg av maten. Den är tillverkad av slitstarkt stengods med premiumkvalitet för vardaglig användning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om djupa tallriken från Bonna- Tillverkad av stengods.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Den här djupa tallriken är en del av Bonnas kollektion Patera.- Inspiration: Patara Ancient City.- Marmorerad textur.- Slitstark design för dagligt bruk. Skötselråd för djupa tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Bonna Alhambra Djup Tallrik 23 Cm - Stengods Blå

  bonna alhambra djup tallrik 23 cm - stengods blå
  Djupa tallriken från Bonna har ett elegant utseende med ett östasiatiskt, blått mönster för att lysa upp dukningen. Den är tillverkad av högkvalitativt stengods perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om djupa tallriken från Bonna- Tillverkad av stengods.- Perfekt för vackra upplägg av maten.- Från serien Alhambra.- Högkvalitativ design perfekt för daglig användning.- Inspiration: Alhambra Palace.- Östasiatisk arkitektur. Skötselråd för djupa tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin.- Ugnsfast. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Bonna Odette Olive Djup Tallrik 23 Cm - Stengods Multi

  bonna odette olive djup tallrik 23 cm - stengods multi
  Djupa tallriken från Bonna har ett rustikt utseende med ett melerat mönster för att addera en extra dimension till designen. Den är tillverkad av stengods i premiumkvalitet perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om djupa tallriken från Bonna- Tillverkad av stengods.- Från serien Odette.- Material av hög kvalitet för vardagsbruk.- Rustikt utseende.- Melerat mönster. Skötselråd för djupa tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.