Hemmässan
www.hemmassan.se

Brafab

 • Brafab Sinarp Stol - Trädgårdsstolar Stål Svart

  brafab sinarp stol - trädgårdsstolar stål svart
  Sinarp Stol från Brafab är en stilren och elegant utomhusstol som passar perfekt för trädgården, balkongen eller altanen. Stolen är tillverkad av galvaniserat material för att säkerställa hållbarhet och motståndskraft mot väder och vind Fakta om Sinarp Stol: Tillverkad av galvaniserat material för långvarig hållbarhet Tidlös design som passar in i olika utemiljöer Bekväm och rymlig sittyta för avkoppling utomhus Stabil konstruktion som ger trygghet och komfort Sinarp Stol är perfekt för utomhusentusiasten som uppskattar både stil och funktion. Dess galvaniserade egenskaper gör den till ett utmärkt val för långvarig användning utomhus Om Brafab: Brafab är ett varumärke känt för sin höga kvalitet och innovativa design inom utomhusmöbler. Med fokus på att skapa funktionella och stilrena produkter strävar Brafab efter att erbjuda hållbara och eleganta möbler för trädgården och uterummet Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Brafab Leone Solsäng Matt / Grå - Aluminium Svart

  brafab leone solsäng matt / grå - aluminium svart
  Solsängen från BRAFAB har en elegant design med armstöd för extra komfort. Den är tillverkad av praktiskt aluminium med slitstarkt, smutsavstötande, vattentåligt textilene perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Lätt att flytta runt. Om solsängen från BRAFAB- Solsängen kommer i olika färger.- Kombinera solsängen med ett sidobord från BRAFAB.- Leone uppskattas för den stilrena, moderna designen. Skötselråd för solsängen- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Delia Karmstol - Trädgårdsstolar Aluminium Antracit

  brafab delia karmstol - trädgårdsstolar aluminium antracit
  Karmstolen från Brafab har en stilren, stapelbar design i aluminium med en matchande sits i textil med utmärkt sittkomfort. Perfekt för uteplatsen eller terrassen. Om karmstolen från Brafab- Djup: 630 mm.- Bredd: 550 mm.- Sitthöjd: 430 mm.- Höjd: 850 mm. Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Brafab Lyra Matstol /grå - Trädgårdsstolar Rostfritt Stål Svart

  brafab lyra matstol /grå - trädgårdsstolar rostfritt stål svart
  Matstolen från Brafab är perfekt för utomhusbruk och har eleganta armstöd i konstrotting. Den har en modern, stilren design för att passa alla inredningsstilar. Den har en högkvalitativ stomme i pulverlackerat, mattsvart aluminium med en motståndkraftig sits i textilene. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om matstolen från Brafab- Modern design med eleganta armstöd.- Premiumkvalitet i rostfritt stål, konstrotting och textilene.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 57 mm.- Djup: 640 mm.- Höjd: 870 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Kombinera matstolen med Lyra matbord från Brafab.- Finns även som matgrupp.- Designad i Sverige Skötselråd för matstolen- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Brafab Hallavara Soffbord 162x112 Cm - Soffbord utomhus Rostfritt Stål Antracit

  brafab hallavara soffbord 162x112 cm - soffbord utomhus rostfritt stål antracit
  Soffbordet från Brafab har en stilren design med en gedigen, rostfri stomme och en elegant bordsskiva i kompositsten. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Kombinera soffbordet med en soffgrupp från Brafab. Om soffbordet från Brafab- Rostfri stomme med en elegant bordsskiva.- Soffbordet finns i olika storlekar. Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Brafab Funkia Soffbord 90x90x50 Cm - Soffbord utomhus Glas Beige

  brafab funkia soffbord 90x90x50 cm - soffbord utomhus glas beige
  Soffbordet från Brafab är perfekt för utomhusbruk och har praktisk förvaring nertill. Bordet har en svensk design i högkvalitativ konstrotting med en bordsskiva i glas. Det har beständiga, vädertåliga material och en beige färg som smälter in i naturen runt omkring. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om soffbordet från Brafab- Svensk design med praktisk förvaring undertill.- Premiumkvalitet i konstrotting och glas.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 900 mm.- Längd: 900 mm.- Höjd: 500 mm.- Kombinera soffbordet med Funkia modulsoffa från Brafab.- Finns även som soffgrupp.- Tillverkat i Indonesien- Designat i Sverige Skötselråd för soffbordet- Använd ett mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Brafab Anemon Matstol Natur/ - Trädgårdsstolar Konstrotting Vit

  brafab anemon matstol natur/ - trädgårdsstolar konstrotting vit
  Matstolen från Brafab är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en elegant retrostil i högkvalitativ konstrotting. Den är stapelbar och har en vit dyna med skumkärna för optimal komfort och en avtagbar klädsel i slitstarkt olefin. Den har beständiga, vädertåliga material och jordnära färger som smälter in i naturen runt omkring. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om matstolen från Brafab- Svensk design med elegant, retroinspirerad känsla.- Premiumkvalitet i konstrotting och olefin.- Stapelbar.- Bredd: 570 mm.- Djup: 640 mm.- Höjd: 930 mm.- Sitthöjd: 490 mm.- Dyna ingår.- Kombinera matstolen med ett matbord från Brafab.- Tillverkad i Indonesien- Designad i Sverige Skötselråd för matstolen- Använd ett mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Brafab Vannes Soffbord Ø75x50 Cm - Soffbord Aluminium Khaki

  brafab vannes soffbord ø75x50 cm - soffbord aluminium khaki
  Soffbordet från Brafab är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en modern, minimalistisk stil i olika färger att välja mellan. Det har en svensk design med en rund form i slitstarkt, pulverlackerat aluminium. Perfekt för både inom- och utomhusbruk. Perfekt för både inom- och utomhusbruk. Om soffbordet från Brafab- Svensk, minimalistisk design med rund form.- Premiumkvalitet i pulverlackerat aluminium.- Kombinera soffbordet med loungemöbler från Brafab.- Soffbordet finns i 4 olika färger.- Diameter: 750 mm.- Höjd: 500 mm.- Designat i Sverige Skötselråd för soffbordet- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Brafab Itonda Soffbord /sand Ø100x50 Cm - Soffbord utomhus Glas Svart

  brafab itonda soffbord /sand ø100x50 cm - soffbord utomhus glas svart
  Soffbordet från Brafab är perfekt för utomhusbruk och har en rund bordsskiva i glas med 3D-printat betongmönster. Bordet har en modern design med texturerad känsla för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Det har en högkvalitativ stomme i pulverlackerat, mattsvart aluminium och justerbara fötter för optimal funktionalitet. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om soffbordet från Brafab- Modern design med elegant bordsskiva i 3D-printad glas.- Högkvalitativ ram i mattsvart rostfritt stål.- Justerbara fötter.- Perfekt för utomhusbruk.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Kombinera soffbordet med loungemöbler från Brafab.- Designat i Sverige Skötselråd för soffbordet- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Brafab Vevi Bänk 200 Cm - Bänkar Aluminium Vit

  brafab vevi bänk 200 cm - bänkar aluminium vit
  Bänken från BRAFAB har en elegant design med en enkel, nordisk känsla. Bänken är tillverkad av hållbart, praktiskt aluminium perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Formgiven av Dick Björk. Om bänken från BRAFAB- Bänken kommer i olika färger.- Bänken kommer i olika storlekar.- Kombinera bänken med ett bord från BRAFAB.- Vevi uppskattas för den enkla, moderna designen.- Den här bänken är en del av BRAFABs kollektion Vevi. Skötselråd för bänken- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Brafab Andy + Lyon Matgrupp / - Utegrupper Teak Khaki

  brafab andy + lyon matgrupp / - utegrupper teak khaki
  Andy+ Lyon Matgrupp Teak är designat och tillverkat av Brafab. I setet ingår sex stycken stilrena positionsstolar med hög komfort. De är tillverkade av pulverlackerat aluminium, detaljer i teak och en sits i textilene. Till bordet ingår en iläggsskiva som ligger under bordstoppen och fälls ut med en smidig butterflykonstruktion. Mycket praktiskt! Underredet är tillverkat av aluminium och bordsskivan av obehandlad teak. Setet finns i två utföranden. Stol och bord går att köpa separat.Egenskaper Textilene: Smutsavvisande Tål kyla Bleks inte av solen Lättskött Shoppa Utegrupper och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Brafab Gotland Stapelstol Rostfri/ - Trädgårdsstolar Teak Svart

  brafab gotland stapelstol rostfri/ - trädgårdsstolar teak svart
  Gotland stapelstol från Brafab är en elegant utemöbel som kombinerar stil med hållbarhet. Den rostfria konstruktionen i svart färg ger en modern touch till din utomhusmiljö och är enkelt stapelbar för smidig förvaring när den inte används Om Gotland stapelstol: Tillverkad i rostfritt stål för långvarig hållbarhet Svart färg som passar de flesta utomhusinredningar Stapelbar design för enkel förvaring Bekväm och praktisk för trädgårds- eller uteserveringsbruk Gotland stapelstol är perfekt för trädgårdsentusiaster eller caféägare som söker både stil och funktion. Dess rostfria material och svarta finish gör den till ett utmärkt val för utomhusbruk året runt Om Brafab: Brafab är välkänt för sin höga kvalitet och innovativa design inom utemöbler. Genom att fokusera på hållbarhet och stil strävar Brafab efter att erbjuda produkter som förenar praktisk användning med elegant formgivning Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Brafab Turin Soffa - Bänkar Teak

  brafab turin soffa - bänkar teak
  Soffan från BRAFAB har en elegant design med en klassisk, skandinavisk känsla och en marin känsla. Soffan är tillverkad av vacker, hållbar teak perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Om soffan från BRAFAB- Kombinera soffan med ett bord från BRAFAB.- Turin uppskattas för den traditionella, enkla designen.- Turin är också omtyckt för det hållbara materialet. Skötselråd för soffan- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- För bäst resultat använd sandpapper och en lämplig träolja när möbeln är helt torr.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Brafab Talance Soffbord 74x60cm H40 / Mörkgrå - Soffbord utomhus Aluminium Vit

  brafab talance soffbord 74x60cm h40 / mörkgrå - soffbord utomhus aluminium vit
  Talance Soffbord 74x60cm H40 Svart/Mörkgrå är framtagen av Brafab. Ett snyggt bord i rena linjer som inte kräver något underhåll alls. Det sobra underredet är tillverkat i lackad aluminium vilket gör det lätt och smidigt att flytta. Toppen är gjord av en laminat i träimitation som är mycket slitstark. Underredet finns att få i svart eller vitt och det finns även i en större storlek som man kan ställa omlott, ovanför detta. Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Brafab Talance Soffbord 80x80cm H45 / Mörkgrå - Soffbord utomhus Aluminium Svart

  brafab talance soffbord 80x80cm h45 / mörkgrå - soffbord utomhus aluminium svart
  Talance Soffbord 80x80cm H46 Svart/Mörkgrå är framtagen av Brafab. Ett snyggt bord i rena linjer som inte kräver något underhåll alls. Det sobra underredet är tillverkat i lackad aluminium vilket gör det lätt och smidigt att flytta. Toppen är gjord av en laminat i träimitation som är mycket slitstark. Underredet finns att få i svart eller vitt och det finns även i en mindre storlek som man kan ställa omlott, under detta. Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Brafab Gusty Karmstol - Trädgårdsstolar Aluminium Dusty Green

  brafab gusty karmstol - trädgårdsstolar aluminium dusty green
  Karmstolen från Brafab har en stilren, stapelbar design i aluminium med en matchande, vädertålig sits i textil med utmärkt sittkomfort. Perfekt för uteplatsen eller terrassen. Om karmstolen från Brafab- Djup: 630 mm.- Bredd: 550 mm.- Sitthöjd: 430 mm.- Höjd: 850 mm. Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Brafab Julita Positionsstol Teak - Trädgårdsstolar Massiv Teak Natural

  brafab julita positionsstol teak - trädgårdsstolar massiv teak natural
  Positionsstolen från Brafab är perfekt för utomhusbruk och har vackra, vertikala ribbor. Stolen har en vikbar design med ett justerbart ryggstöd för optimal funktionalitet. Den har en naturlig färg i massiv teak som smälter in i naturen runt omkring. Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma. Med tiden får produkten en vacker patina. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om positionsstolen från Brafab- Ställbar design med vikbar konstruktion.- Premiumkvalitet i massiv teak.- Vackra, vertikala träribbor.- Bredd: 620 mm.- Djup: 730 mm.- Höjd: 1060 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Kombinera positionsstolen med Julita matbord från Brafab.- Designad i Sverige Skötselråd för positionsstolen- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Regelbunden oljning rekommenderas.- För bäst resultat använd sandpapper och en lämplig träolja när möbeln är helt torr.- Använd rikligt med olja och låt stå under natten, torka sedan av eventuell överflödig olja. Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Brafab Gotland Stapelstol Rep - Trädgårdsstolar Teak Svart

  brafab gotland stapelstol rep - trädgårdsstolar teak svart
  Gotland stapelstol från Brafab är en stilren och modern utomhusstol som passar perfekt på uteplatsen eller i trädgården. Den är tillverkad av slitstarkt rep och har en elegant design som skapar en avslappnad atmosfär utomhus Om Gotland stapelstol: Tillverkad av högkvalitativt och hållbart rep Lätt att stapla och förvara när den inte används Väderbeständig och enkel att rengöra Ergonomisk design för maximal komfort Gotland stapelstol är perfekt för personer som uppskattar både stil och funktionalitet i sin utomhusmiljö. Dess hållbara material och bekväma design gör den till ett utmärkt val för avkoppling under soliga dagar Om Brafab: Brafab är ett erkänt varumärke känt för sin höga kvalitet och innovativa design inom utomhusmöbler. Med fokus på att skapa produkter som kombinerar stil med funktionalitet strävar Brafab efter att berika utomhusupplevelser och skapa en trivsam atmosfär i trädgården. Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Brafab Turin Matgrupp - Utegrupper Teak

  brafab turin matgrupp - utegrupper teak
  Turin Matgrupp i teak från Brafab är ett praktiskt set som passar för lite mindre ytor. Stol och bord är hopfällbart vilket gör att de tar mindre plats när man vill ställa undan dem. De har en traditionell design och är gjorda av kvalitativ teak som har mycket goda egenskaper. Teak är naturligt oljerikt och behöver inte oljas in om man inte vill. Det blir då vackert silvergrått. Om du vill behålla den gyllene färgen bör du olja in det regelbundet. Man kan då först slipa lite lätt i fibrernas riktning för bästa resultat. Som tillbehör finns dynan Florina för att sitta extra skönt. Shoppa Utegrupper och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Brafab Talance Soffbord /terrazzo 79x79x45 Cm - Soffbord Laminat Khaki

  brafab talance soffbord /terrazzo 79x79x45 cm - soffbord laminat khaki
  Soffbordet från Brafab är perfekt för både inom- och utomhusbruk och har en naturtrogen bordsskiva i laminat. Bordet är terrazzomönstrat och har en högkvalitativ, khakigrön ram i pulverlackerat aluminium och aluminium. Det har en modern design för alla hem och stilar. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om soffbordet från Brafab- Terrazzomönstrad bordsskiva i laminat.- Högkvalitativ ram i aluminium.- Perfekt för utomhusbruk.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Kombinera soffbordet med loungemöbler från Brafab.- Finns även med svart underrede.- Designat i Sverige Skötselråd för soffbordet- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Brafab Hallavara Soffbord 66x56 Cm - Soffbord utomhus Rostfritt Stål Antracit

  brafab hallavara soffbord 66x56 cm - soffbord utomhus rostfritt stål antracit
  Soffbordet från Brafab har en stilren design med en gedigen, rostfri stomme och en elegant bordsskiva i kompositsten. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Kombinera soffbordet med en soffgrupp från Brafab. Om soffbordet från Brafab- Rostfri stomme med en elegant bordsskiva.- Soffbordet finns i olika storlekar. Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Brafab Sinarp Stol Galvanized - Trädgårdsstolar Stål Galvaniserad

  brafab sinarp stol galvanized - trädgårdsstolar stål galvaniserad
  Sinarp Stol från Brafab är en stilren och elegant utomhusstol som passar perfekt för trädgården, balkongen eller altanen. Stolen är tillverkad av galvaniserat material för att säkerställa hållbarhet och motståndskraft mot väder och vind Fakta om Sinarp Stol: Tillverkad av galvaniserat material för långvarig hållbarhet Tidlös design som passar in i olika utemiljöer Bekväm och rymlig sittyta för avkoppling utomhus Stabil konstruktion som ger trygghet och komfort Sinarp Stol är perfekt för utomhusentusiasten som uppskattar både stil och funktion. Dess galvaniserade egenskaper gör den till ett utmärkt val för långvarig användning utomhus Om Brafab: Brafab är ett varumärke känt för sin höga kvalitet och innovativa design inom utomhusmöbler. Med fokus på att skapa funktionella och stilrena produkter strävar Brafab efter att erbjuda hållbara och eleganta möbler för trädgården och uterummet Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Brafab Talance Soffbord 80x80cm H45 / Mörkgrå - Soffbord utomhus Aluminium Vit

  brafab talance soffbord 80x80cm h45 / mörkgrå - soffbord utomhus aluminium vit
  Talance Soffbord 80x80cm H46 Svart/Mörkgrå är framtagen av Brafab. Ett snyggt bord i rena linjer som inte kräver något underhåll alls. Det sobra underredet är tillverkat i lackad aluminium vilket gör det lätt och smidigt att flytta. Toppen är gjord av en laminat i träimitation som är mycket slitstark. Underredet finns att få i svart eller vitt och det finns även i en mindre storlek som man kan ställa omlott, under detta. Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Brafab Hallavara Soffbord 66x56 Cm - Soffbord utomhus Rostfritt Stål Grön

  brafab hallavara soffbord 66x56 cm - soffbord utomhus rostfritt stål grön
  Soffbordet från Brafab har en stilren design med en gedigen, rostfri stomme och en elegant bordsskiva i kompositsten. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Kombinera soffbordet med en soffgrupp från Brafab. Om soffbordet från Brafab- Rostfri stomme med en elegant bordsskiva.- Soffbordet finns i olika storlekar. Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Brafab Taverny Soffbord Ø85 /mörkgrå - Soffbord utomhus Aluminium Vit

  brafab taverny soffbord ø85 /mörkgrå - soffbord utomhus aluminium vit
  Taverny Soffbord Ø85 Mörkgrå är designat av Brafab. Bordet har en nätt och luftig konstruktion med stilrena linjer. Bordsskivan är gjord av ett mycket tåligt högtryckslaminat med träimitation och underredet i pulverlackerat aluminium. Material som klarar en hel del slitage och inte kräver något underhåll. Det passar perfekt till en loungegrupp på altanen eller i trädgården. Finns att få med två färger på underredet.Bra egenskaper: Tåligt Underhållsfritt Luftigt och smidigt Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Brafab Taverny Soffbord Ø85 /mörkgrå - Soffbord utomhus Aluminium Svart

  brafab taverny soffbord ø85 /mörkgrå - soffbord utomhus aluminium svart
  Taverny Soffbord Ø85 Mörkgrå är designat av Brafab. Bordet har en nätt och luftig konstruktion med stilrena linjer. Bordsskivan är gjord av ett mycket tåligt högtryckslaminat med träimitation och underredet i pulverlackerat aluminium. Material som klarar en hel del slitage och inte kräver något underhåll. Det passar perfekt till en loungegrupp på altanen eller i trädgården. Finns att få med två färger på underredet.Bra egenskaper: Tåligt Underhållsfritt Luftigt och smidigt Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Brafab Vevi Matgrupp / - Utegrupper Aluminium Vit

  brafab vevi matgrupp / - utegrupper aluminium vit
  Vevi Matgrupp från Brafab är elegant och riktigt bekväm. Tack vare de två ramarna som armstöden och underredet på bordet har får gruppen en minimalistisk och avskalad stil. Matgruppen finns i tre olika utföranden: vit och svart som är tillverkat i lackad aluminium (underhållsfritt) och sedan en som är tillverkad i teak. Sittdelen på stolen är tillverkad i det slittåliga tyget Textilene. I setet ingår ett bord och sex stolar som också går att köpa separat.Teak är naturligt oljerikt och behöver inte oljas in om man inte vill. Det blir då vackert silvergrått. Om du vill behålla den gyllene färgen bör du olja in det regelbundet. Man kan då först slipa lite lätt i fibrernas riktning för bästa resultat.Egenskaper Textilene: Smutsavvisande Tål kyla Bleks inte av solen Lättskött Shoppa Utegrupper och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Brafab Keros Karmstol - Trädgårdsstolar Teak

  brafab keros karmstol - trädgårdsstolar teak
  Karmstolen från Brafab har bekväma armstöd med en lätt, välvd sits för optimal komfort. Den har en stilren design med en naturlig look perfekt för uteplatsen eller terrassen. Om karmstolen från Brafab- Keros uppskattas för den stilrena, tåliga designen och det lättskötta materialet.- Sittdyna ingår inte.- Höjd: 890 mm.- Bredd: 590 mm.- Djup: 640 mm.- Sitthöjd: 440 mm. Skötselråd för karmstolen- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Brafab Sinarp Stol - Trädgårdsstolar Stål Dusty Green

  brafab sinarp stol - trädgårdsstolar stål dusty green
  Sinarp Stol från Brafab är en stilren och elegant utomhusstol som passar perfekt för trädgården, balkongen eller altanen. Stolen är tillverkad av galvaniserat material för att säkerställa hållbarhet och motståndskraft mot väder och vind Fakta om Sinarp Stol: Tillverkad av galvaniserat material för långvarig hållbarhet Tidlös design som passar in i olika utemiljöer Bekväm och rymlig sittyta för avkoppling utomhus Stabil konstruktion som ger trygghet och komfort Sinarp Stol är perfekt för utomhusentusiasten som uppskattar både stil och funktion. Dess galvaniserade egenskaper gör den till ett utmärkt val för långvarig användning utomhus Om Brafab: Brafab är ett varumärke känt för sin höga kvalitet och innovativa design inom utomhusmöbler. Med fokus på att skapa funktionella och stilrena produkter strävar Brafab efter att erbjuda hållbara och eleganta möbler för trädgården och uterummet Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Brafab Turin Bänk 110 Cm - Bänkar Teak

  brafab turin bänk 110 cm - bänkar teak
  Bänken från BRAFAB har en elegant design med en klassisk, skandinavisk känsla. Bänken är tillverkad av vacker, hållbar teak perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Om bänken från BRAFAB- Kombinera bänken med ett bord från BRAFAB.- Turin uppskattas för den traditionella, enkla designen.- Turin är också omtyckt för det hållbara materialet. Skötselråd för bänken- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- För bäst resultat använd sandpapper och en lämplig träolja när möbeln är helt torr.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Brafab Funkia Soffa 3-sits /sand - Bänkar Konstrotting Beige

  brafab funkia soffa 3-sits /sand - bänkar konstrotting beige
  Soffan från Brafab har bekväma dynor perfekta för utomhusbruk och för avslappnande dagar. Den har en rymlig, omfamnande design i högkvalitativ konstrotting med sandfärgade dynor med skumkärna och en avtagbar klädsel i olefin. Den har beständiga, vädertåliga material och jordnära färger som smälter in i naturen runt omkring. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om soffan från Brafab- Rymlig design med bekväma dynor.- Premiumkvalitet i konstrotting och olefin.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 2130 mm.- Djup: 890 mm.- Höjd: 680 mm.- Sitthöjd: 460 mm.- Dynor ingår.- Avtagbar klädsel.- Kombinera soffan med Funkia soffbord från Brafab.- Finns även som modulsoffa.- Tillverkad i Indonesien- Designad i Sverige Skötselråd för soffan- Använd ett mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Brafab Funkia Modulsoffa Hörndel /sand - Bänkar Konstrotting Beige

  brafab funkia modulsoffa hörndel /sand - bänkar konstrotting beige
  Modulsoffan från Brafab har bekväma dynor perfekta för utomhusbruk och för avslappnande dagar. Soffan har en rymlig, omfamnande design i högkvalitativ konstrotting med sandfärgade dynor med skumkärna och en avtagbar klädsel i olefin. Den har beständiga, vädertåliga material och jordnära färger som smälter in i naturen runt omkring. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om modulsoffan från Brafab- Rymlig design med bekväma dynor.- Premiumkvalitet i konstrotting och olefin.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 890 mm.- Djup: 890 mm.- Höjd: 680 mm.- Sitthöjd: 460 mm.- Dynor ingår.- Fästen ingår.- Avtagbar klädsel.- Från serien Funkia.- Passar med Funkia moduler från Brafab.- Finns även som hörnsoffa.- Tillverkad i Indonesien- Designad i Sverige Skötselråd för modulsoffan- Använd ett mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Brafab Lyra Soffa 2,5-sits /sand - Bänkar Rostfritt Stål Svart

  brafab lyra soffa 2,5-sits /sand - bänkar rostfritt stål svart
  Soffan från Brafab har bekväma, slitstarka dynor perfekta för utomhusbruk. Den har en elegant design för det moderna hemmet med en sandfärgad, avtagbar klädsel i olefin med högdensitetsskum och vattenavvisande foder. Den har en högkvalitativ stomme i pulverlackerat, mattsvart aluminium med eleganta armstöd i konstrotting och en djup sits för optimal komfort. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om soffan från Brafab- Modern, elegant design med bekväma dynor.- Premiumkvalitet i rostfritt stål, konstrotting och olefin.- Klädsel med vattenavvisande foder.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 1930 mm.- Djup: 990 mm.- Höjd: 780 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- Dynor ingår.- Avtagbar klädsel.- Kombinera soffan med Lyra soffbord från Brafab.- Finns även som fåtölj.- Designad i Sverige Skötselråd för soffan- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Brafab Vevi Bänk 120 Cm - Bänkar Teak

  brafab vevi bänk 120 cm - bänkar teak
  Bänken från BRAFAB har en elegant design med en enkel, nordisk känsla. Den är tillverkad av vacker, tålig teak perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Formgiven av Dick Björk. Om bänken från BRAFAB- Kombinera bänken med ett bord från BRAFAB.- Vevi uppskattas för den enkla, moderna designen.- Den här bänken är en del av BRAFABs kollektion Vevi. Skötselråd för bänken- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- För bäst resultat använd sandpapper och en lämplig träolja när möbeln är helt torr.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Brafab Vevi Bänk 200 Cm - Bänkar Aluminium Svart

  brafab vevi bänk 200 cm - bänkar aluminium svart
  Bänken från BRAFAB har en elegant design med en enkel, nordisk känsla. Bänken är tillverkad av hållbart, praktiskt aluminium perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Formgiven av Dick Björk. Om bänken från BRAFAB- Bänken kommer i olika färger.- Bänken kommer i olika storlekar.- Kombinera bänken med ett bord från BRAFAB.- Vevi uppskattas för den enkla, moderna designen.- Den här bänken är en del av BRAFABs kollektion Vevi. Skötselråd för bänken- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Brafab Ashfield Hörnsoffa Med Dyna - Bänkar Konstrotting Beige

  brafab ashfield hörnsoffa med dyna - bänkar konstrotting beige
  Ashfield Hörnsoffa med Dyna, Beige kommer från Brafab. En snygg och nätt soffa att möblera med på en mindre balkong eller altan. Soffan är tillverkad av konstrotting och har en bra sitthöjd. Dynorna är gjorda av olefine som är ett mycket tåligt material med goda egenskaper. Den består av tre delar vilket gör den extra lätthanterlig.Egenskaper av Olefintyg: Snabbtorkande Smutsavvisande Slitstarka UV-Resistenta Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Brafab Ashfield Bord 80x80 H69 / - Soffbord utomhus Glas Beige

  brafab ashfield bord 80x80 h69 / - soffbord utomhus glas beige
  Ahfield Bord 80x80 från Brafab är ett elegant bord som passar en lite högre soffgrupp men också till vanliga karmstolar. Det är enkelt men ändå lite lyxigt med den sobra glasskivan ovanpå. Komplettera gärna med den snygga soffan Ashfield för en komplett grupp. Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Brafab Vannes Soffbord Ø75x50 Cm - Soffbord Aluminium Svart

  brafab vannes soffbord ø75x50 cm - soffbord aluminium svart
  Soffbordet från Brafab är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en modern, minimalistisk stil i olika färger att välja mellan. Det har en svensk design med en rund form i slitstarkt, pulverlackerat aluminium. Perfekt för både inom- och utomhusbruk. Perfekt för både inom- och utomhusbruk. Om soffbordet från Brafab- Svensk, minimalistisk design med rund form.- Premiumkvalitet i pulverlackerat aluminium.- Kombinera soffbordet med loungemöbler från Brafab.- Soffbordet finns i 4 olika färger.- Diameter: 750 mm.- Höjd: 500 mm.- Designat i Sverige Skötselråd för soffbordet- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Brafab Anemon Soffbord 65x140x50 Cm Natur - Soffbord utomhus Glas Vit

  brafab anemon soffbord 65x140x50 cm natur - soffbord utomhus glas vit
  Soffbordet från Brafab är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en elegant retrostil i högkvalitativ konstrotting. Bordet har en bordsskiva i härdat glas med praktisk förvaring undertill. Det har beständiga, vädertåliga material och en jordnära färg som smälter in i naturen runt omkring. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om soffbordet från Brafab- Svensk design med elegant, retroinspirerad känsla.- Premiumkvalitet i konstrotting och härdat glas.- Längd: 1400 mm.- Bredd: 650 mm.- Höjd: 500 mm.- Kombinera soffbordet med Anemon loungefåtöljer från Brafab.- Finns även som soffgrupp.- Tillverkat i Indonesien- Designat i Sverige Skötselråd för soffbordet- Använd en mild tvål vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Brafab Vevi Matstol /alu - Trädgårdsstolar Aluminium Svart

  brafab vevi matstol /alu - trädgårdsstolar aluminium svart
  Vevi Matstol från Brafab är en elegant och riktigt skön trädgårdsstol. Tack vare de två ramarna som armstöden och stommen består av ger stolen ett minimalistiskt och avskalat intryck. Stolen finns i tre olika utföranden: vitt och svart som är tillverkat i lackad aluminium (underhållsfritt) och sedan en som är tillverkad i teak. Sittdelen är tillverkad i det slittåliga tyget Textilene.Teak är naturligt oljerikt och behöver inte oljas in om man inte vill. Det blir då vackert silvergrått. Om du vill behålla den gyllene färgen bör du olja in det regelbundet. Man kan då först slipa lite lätt i fibrernas riktning för bästa resultat.Komplettera gärna med bordet Vevi för en enhetlig känsla.Egenskaper Textilene: Smutsavvisande Tål kyla Bleks inte av solen Lättskött Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Brafab Ceibo Solsäng 66x202x76 Cm - Konstrotting Beige

  brafab ceibo solsäng 66x202x76 cm - konstrotting beige
  Solsängen från Brafab är perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus och har en smart konstruktion med elegant känsla. Den är tillverkad av slitstark, beige konstrotting med hopfällbara gångjärn i mitten. Den har ett justerbart ryggstöd och en bekväm dyna med skumkärna och slitstark klädsel i olefin. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om solsängen från Brafab- Elegant design med en hopfällbar konstruktion.- Slitstarkt, högkvalitativt material i beige konstrotting.- Dyna med skumkärna och klädsel i olefin.- Justerbart ryggstöd.- Längd: 2020 mm.- Bredd: 660 mm.- Höjd: 380-760.- Sitthöjd: 300 mm.- Dyna ingår.- Kombinera solsängen med ett sidobord från Brafab. Skötselråd för solsängen- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och ett milt rengöringsmedel.- I de fall möbeln placeras nära havet rekommenderas regelbunden rengöring.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Brafab 56:An Stol Galvad/ - Trädgårdsstolar Teak

  brafab 56:an stol galvad/ - trädgårdsstolar teak
  56:An Karmstol från Brafab är en tidlös stol med en härlig känsla från 50-talet.Den har tidstypiska träribbor i teak och ett snyggt, enkelt underrede i varmgalvaniserat stål.Om du vill behålla den gyllene färgen rekommenderar vi att du oljar in den lite då och då. Bra att veta: Obehandlad teak Stapelbar Finns bord i samma serie Design från 50-talet Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Brafab Elati Solsäng - Teak

  brafab elati solsäng - teak
  Solsängen från BRAFAB har en elegant, tidlös design med en klassisk känsla. Solsängen är tillverkad av vacker teak med slitstarkt textilene perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Om solsängen från BRAFAB- Kombinera solsängen med ett sidobord från BRAFAB.- Elati uppskattas för den enkla, moderna designen. Skötselråd för solsängen- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- För bäst resultat använd sandpapper och en lämplig träolja när möbeln är helt torr.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Vevi Solsäng - Aluminium Vit

  brafab vevi solsäng - aluminium vit
  Solsängen från Brafab är perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus och har en modern design med minimalistisk, nordisk känsla. Den är tillverkad av slitstarkt aluminium med ett vädertåligt tyg i textilene. Den har ett justerbart ryggstöd och en bekväm nackkudde. Premiumkvalitet. Formgiven av Dick Björk. Om solsängen från Brafab- Modern, nordisk design.- Slitstarka, högkvalitativa material.- Tillverkad av aluminium och textilene.- Justerbart ryggstöd.- Längd: 2000 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 1070 mm.- Nackkudde ingår.- Kombinera solsängen med ett sidobord från Brafab.- Den här solsängen är en del av Brafabs kollektion Vevi. Skötselråd för solsängen- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- I de fall möbeln placeras nära havet rekommenderas regelbunden rengöring.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Andy Vilsäng / - Teak Khaki

  brafab andy vilsäng / - teak khaki
  Andy Vilsäng från Brafab är riktigt snygg och av hög kvalitet. Sängens rygg går ställa in i flera lägen för en bra komfort. Den är lättplacerad, lätt att flytta runt och väger lite tack vare en stomme i aluminium. Sits och rygg i textilene och detaljer i teak. Den är också ihopfällbar vilket gör den smidig att ställa undan. Egenskaper Textilene: Smutsavvisande Tål kyla Bleks inte av solen Lättskött Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Naos Matstol Rostfritt /mörkgrå - Trädgårdsstolar Teak Stål

  brafab naos matstol rostfritt /mörkgrå - trädgårdsstolar teak stål
  Matstolen från Brafab är perfekt för utomhusbruk och har eleganta armstöd i teak. Den har en modern, stilren design för att passa alla inredningsstilar. Den har en högkvalitativ stomme i ofärgat, rostfritt stål med en motståndkraftig, mörkgrå sits i textilene. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om matstolen från Brafab- Modern design med eleganta armstöd i teak.- Premiumkvalitet i rostfritt stål och textilene.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 570 mm.- Djup: 640 mm.- Höjd: 870 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Kombinera matstolen med Naos matbord från Brafab.- Designad i Sverige Skötselråd för matstolen- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Brafab Andy Stol / Black - Trädgårdsstolar Teak Svart

  brafab andy stol / black - trädgårdsstolar teak svart
  Stolen från BRAFAB har en klassisk design. Den är tillverkad av hållbart aluminium med en slitstark, vädertålig sits i textilene. Den har en ställbar rygg för bästa komfort med praktiska armstöd i teak för extra stöd perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Om stolen från BRAFAB- Stolen kommer i olika färger.- Andy uppskattas för det smutsavvisande, lättskötta tyget och den bekväma designen.- Lätt att flytta runt.- Denna produkt levereras monterad. Skötselråd för stolen- Rengör med en fuktig trasa.- Förvara inomhus vintertid. Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Brafab Vevi Matstol /alu - Trädgårdsstolar Aluminium Vit

  brafab vevi matstol /alu - trädgårdsstolar aluminium vit
  Vevi Matstol från Brafab är en elegant och riktigt skön trädgårdsstol. Tack vare de två ramarna som armstöden och stommen består av ger stolen ett minimalistiskt och avskalat intryck. Stolen finns i tre olika utföranden: vitt och svart som är tillverkat i lackad aluminium (underhållsfritt) och sedan en som är tillverkad i teak. Sittdelen är tillverkad i det slittåliga tyget Textilene.Teak är naturligt oljerikt och behöver inte oljas in om man inte vill. Det blir då vackert silvergrått. Om du vill behålla den gyllene färgen bör du olja in det regelbundet. Man kan då först slipa lite lätt i fibrernas riktning för bästa resultat.Komplettera gärna med bordet Vevi för en enhetlig känsla.Egenskaper Textilene: Smutsavvisande Tål kyla Bleks inte av solen Lättskött Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Brafab Itonda Soffbord /sand Ø60x40 Cm - Soffbord utomhus Glas Svart

  brafab itonda soffbord /sand ø60x40 cm - soffbord utomhus glas svart
  Soffbordet från Brafab är perfekt för utomhusbruk och har en rund bordsskiva i glas med 3D-printat betongmönster. Bordet har en modern design med texturerad känsla för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Det har en högkvalitativ stomme i pulverlackerat, mattsvart aluminium och justerbara fötter för optimal funktionalitet. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om soffbordet från Brafab- Modern design med elegant bordsskiva i 3D-printad glas.- Högkvalitativ ram i mattsvart rostfritt stål.- Justerbara fötter.- Perfekt för utomhusbruk.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Kombinera soffbordet med loungemöbler från Brafab.- Designat i Sverige Skötselråd för soffbordet- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Brafab Hallavara Soffbord 162x112 Cm - Soffbord utomhus Rostfritt Stål Grön

  brafab hallavara soffbord 162x112 cm - soffbord utomhus rostfritt stål grön
  Soffbordet från Brafab har en stilren design med en gedigen, rostfri stomme och en elegant bordsskiva i kompositsten. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Kombinera soffbordet med en soffgrupp från Brafab. Om soffbordet från Brafab- Rostfri stomme med en elegant bordsskiva.- Soffbordet finns i olika storlekar. Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Brafab Jackson Däckstol - Teak

  brafab jackson däckstol - teak
  Jackson däckstol från Brafab är en klassisk solstol med marin känsla. En tidlös design tillverkad i snygg och tålig teak. Bra att veta: Komplettera med dynan Florina Olja in om du vill behålla den gyllene färgen. Obehandlad från start Hopfällbar Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Vevi Solsäng - Aluminium Svart

  brafab vevi solsäng - aluminium svart
  Solsängen från Brafab är perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus och har en modern design med minimalistisk, nordisk känsla. Den är tillverkad av slitstarkt aluminium med ett vädertåligt tyg i textilene. Den har ett justerbart ryggstöd och en bekväm nackkudde. Premiumkvalitet. Formgiven av Dick Björk. Om solsängen från Brafab- Modern, nordisk design.- Slitstarka, högkvalitativa material.- Tillverkad av aluminium och textilene.- Justerbart ryggstöd.- Längd: 2000 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 1070 mm.- Nackkudde ingår.- Kombinera solsängen med ett sidobord från Brafab.- Den här solsängen är en del av Brafabs kollektion Vevi. Skötselråd för solsängen- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- I de fall möbeln placeras nära havet rekommenderas regelbunden rengöring.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Lyra Soffbord 70x148x40 Cm /grå - Soffbord utomhus Glas Svart

  brafab lyra soffbord 70x148x40 cm /grå - soffbord utomhus glas svart
  Soffbordet från Brafab är perfekt för utomhusbruk och har en bordsskiva i glas med 3D-printat betongmönster. Bordet har en modern design med texturerad känsla för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Det har en högkvalitativ stomme i pulverlackerat, mattsvart aluminium. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om soffbordet från Brafab- Modern design med elegant bordsskiva i 3D-printad glas.- Högkvalitativ ram i mattsvart rostfritt stål.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 700 mm.- Längd: 1480 mm.- Höjd: 400 mm.- Kombinera soffbordet med Lyra loungemöbler från Brafab.- Finns även som soffgrupp.- Designat i Sverige Skötselråd för soffbordet- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Brafab Keros Barstol 45x32 H65cm - Barstolar & Pallar Teak

  brafab keros barstol 45x32 h65cm - barstolar & pallar teak
  Barstolen från BRAFAB har en elegant design med en enkel, nordisk känsla. Pallen är tillverkad av vacker, tålig teak perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Om barstolen från BRAFAB- Kombinera barstolen med ett barbord från BRAFAB.- Keros uppskattas för den enkla, moderna designen. Skötselråd för barstolen- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- För bäst resultat använd sandpapper och en lämplig träolja när möbeln är helt torr.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Barstolar & Pallar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Brafab Vevi Soffbord 100 Cm - Soffbord utomhus Aluminium Vit

  brafab vevi soffbord 100 cm - soffbord utomhus aluminium vit
  Soffbordet från BRAFAB har en elegant design med en enkel, nordisk känsla. Bordet är tillverkat av hållbart, praktiskt aluminium perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Formgiven av Dick Björk. Om soffbordet från BRAFAB- Soffbordet kommer i olika färger.- Kombinera soffbordet med en soffa från BRAFAB.- Vevi uppskattas för den enkla, moderna designen.- Det här soffbordet är en del av BRAFABs kollektion Vevi.- Soffbordet kommer i olika material. Skötselråd för soffbordet- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Brafab Chios Karmstol Med Dyna Svart - Trädgårdsstolar Teak

  brafab chios karmstol med dyna svart - trädgårdsstolar teak
  Karmstolen från Brafab har en robust, bekväm design med eleganta armstöd och en måttanpassad dyna. Perfekt för uteplatsen eller terrassen. Om karmstolen från Brafab- Dyna ingår.- Höjd: 850 mm.- Bredd: 590 mm.- Djup: 630 mm.- Sitthöjd: 460 mm. Skötselråd för karmstolen- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Brafab Funkia Sittpuff / Soffbord 76x76x46 Cm /sand - Soffbord utomhus Glas Beige

  brafab funkia sittpuff / soffbord 76x76x46 cm /sand - soffbord utomhus glas beige
  Sittpuffen från Brafab har en bekväm dyna perfekt för utomhusbruk och för avslappnande dagar. Den har en funktionell design i högkvalitativ konstrotting med en sandfärgad dyna med skumkärna, en avtagbar klädsel i olefin och en bordsskiva i glas undertill. Den har beständiga, vädertåliga material och jordnära färger som smälter in i naturen runt omkring. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om sittpuffen från Brafab- Svensk, funktionell design med en bekväm dyna.- Premiumkvalitet i konstrotting och olefin.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 760 mm.- Djup: 760 mm.- Höjd: 330 mm.- Sitthöjd: 460 mm.- Dyna ingår.- Avtagbar klädsel.- Kan även användas som soffbord.- Bordsskiva i glas ingår.- Från serien Funkia.- Kombinera sittpuffen med Funkia modulsoffa från Brafab.- Tillverkad i Indonesien- Designad i Sverige Skötselråd för sittpuffen- Använd ett mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Brafab Gusty Karmstol - Trädgårdsstolar Aluminium Antracit

  brafab gusty karmstol - trädgårdsstolar aluminium antracit
  Karmstolen från Brafab har en stilren, stapelbar design i aluminium med en matchande, vädertålig sits i textil med utmärkt sittkomfort. Perfekt för uteplatsen eller terrassen. Om karmstolen från Brafab- Djup: 630 mm.- Bredd: 550 mm.- Sitthöjd: 430 mm.- Höjd: 850 mm. Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Brafab Innes Karmstol - Trädgårdsstolar Aluminium Dusty Green

  brafab innes karmstol - trädgårdsstolar aluminium dusty green
  Karmstolen från Brafab har en stilren, stapelbar design i aluminium med breda ribbor, en utmärkt sittkomfort och armstöd med fina detaljer. Perfekt för uteplatsen eller terrassen. Om karmstolen från Brafab- Djup: 590 mm.- Bredd: 570 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Höjd: 870 mm. Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Brafab Talance Soffbord 74x60cm H40 / Mörkgrå - Soffbord utomhus Aluminium Svart

  brafab talance soffbord 74x60cm h40 / mörkgrå - soffbord utomhus aluminium svart
  Talance Soffbord 74x60cm H40 Svart/Mörkgrå är framtagen av Brafab. Ett snyggt bord i rena linjer som inte kräver något underhåll alls. Det sobra underredet är tillverkat i lackad aluminium vilket gör det lätt och smidigt att flytta. Toppen är gjord av en laminat i träimitation som är mycket slitstark. Underredet finns att få i svart eller vitt och det finns även i en större storlek som man kan ställa omlott, ovanför detta. Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Brafab Innes Karmstol - Trädgårdsstolar Aluminium Antracit

  brafab innes karmstol - trädgårdsstolar aluminium antracit
  Karmstolen från Brafab har en stilren, stapelbar design i aluminium med breda ribbor, en utmärkt sittkomfort och armstöd med fina detaljer. Perfekt för uteplatsen eller terrassen. Om karmstolen från Brafab- Djup: 590 mm.- Bredd: 570 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Höjd: 870 mm. Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.