Hemmässan
www.hemmassan.se

Brafab sortiment online

 • Brafab Cambre Parasoll 250x130 Cm Antracit - Parasoller Polyester Grå

  brafab cambre parasoll 250x130 cm antracit - parasoller polyester grå
  Parasolet från BRAFAB har en användbar, halv design perfekt att ställa mot en vägg eller ett mindre utrymme som en balkong. Parasolet har en grå stång i aluminium med ett slitstarkt tyg i polyester och en ventilationslucka perfekt för en solig dag. Om parasolet från BRAFAB - Vevfunktion ingår.- Parasolet är praktiskt.- Passar med Kvitter Parasollfot 9kg svart Skötselråd för parasolet - Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Parasoller och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Nox Matbord Aluminium/ 90x238 Cm - Teak Dusty Green

  brafab nox matbord aluminium/ 90x238 cm - teak dusty green
  Matbordet från Brafab är perfekt för utomhusbruk och har en elegant bordsskiva i FSC-certifierad teak. Det har en högkvalitativ stomme i aluminium med justerbara fötter. Om matbordet från Brafab- Premiumkvalitet i aluminium och FSC-certifierad teak.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 730 mm.- Längd: 2400 mm. Skötselråd för matbordet- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Regelbunden oljning rekommenderas.- För bäst resultat använd sandpapper och en lämplig träolja när möbeln är helt torr.- Använd rikligt med olja och låt stå under natten, torka sedan av eventuell överflödig olja. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Rana Loungeset Låg 5 Sittplatser /antracit - Glas Vit

  brafab rana loungeset låg 5 sittplatser /antracit - glas vit
  Loungesetet från Brafab har bekväma dynor perfekta för utomhusbruk. Den har en modern, prisvärd design i aluminium och textilene med grå dynor med avtagbar klädsel i olefin och skumkärna. Den har ett soffbord med en ram i aluminium och en bordsskiva med spraymålat glas. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om loungesetet från Brafab- Modern, prisvärd design.- Dynor ingår.- Hög kvalitet i aluminium, olefin och textilene.- Perfekt för utomhusbruk.- Två delar ingår.- Rana hörnsoffa: x1.- Rana soffbord: x1.- Bredd: 2240 mm.- Längd: 2240 mm.- Djup: 880 mm.- Höjd: 840 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- Avtagbar klädsel.- Loungesetet kommer i 2 olika färger.- Designad i Sverige Skötselråd för loungesetet- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Kreta Sidobord 50 - Soffbord & Avlastningsbord Teak

  brafab kreta sidobord 50 - soffbord & avlastningsbord teak
  Kreta Sidobord från Brafab är ett klassiskt litet teakbord i marin stil. Det är lätt att ta fram och ställa undan då det är hopfällbart.Teak är naturligt oljerikt och behöver inte oljas in om man inte vill. Det blir då vackert silvergrått. Om du vill behålla den gyllene färgen bör du olja in det regelbundet. Man kan då först slipa lite lätt i fibrernas riktning för bästa resultat. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Vevi Sidobord 40x40 Cm - Soffbord & Avlastningsbord Teak

  brafab vevi sidobord 40x40 cm - soffbord & avlastningsbord teak
  Sidobordet från BRAFAB har en elegant design med en enkel, nordisk känsla. Sidobordet är tillverkat av vacker, hållbar teak perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Formgiven av Dick Björk. Om sidobordet från BRAFAB- Kan även användas som en pall.- Kombinera sidobordet med en fåtölj från BRAFAB.- Vevi uppskattas för den enkla, moderna designen.- Det här sidobordet är en del av BRAFABs kollektion Vevi. Skötselråd för sidobordet- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- För bäst resultat använd sandpapper och en lämplig träolja när möbeln är helt torr.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Funkia Sittpuff / Soffbord 76x76x46 Cm /sand - Soffbord & Avlastningsbord Glas Beige

  brafab funkia sittpuff / soffbord 76x76x46 cm /sand - soffbord & avlastningsbord glas beige
  Sittpuffen från Brafab har en bekväm dyna perfekt för utomhusbruk och för avslappnande dagar. Den har en funktionell design i högkvalitativ konstrotting med en sandfärgad dyna med skumkärna, en avtagbar klädsel i olefin och en bordsskiva i glas undertill. Den har beständiga, vädertåliga material och jordnära färger som smälter in i naturen runt omkring. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om sittpuffen från Brafab- Svensk, funktionell design med en bekväm dyna.- Premiumkvalitet i konstrotting och olefin.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 760 mm.- Djup: 760 mm.- Höjd: 330 mm.- Sitthöjd: 460 mm.- Dyna ingår.- Avtagbar klädsel.- Kan även användas som soffbord.- Bordsskiva i glas ingår.- Från serien Funkia.- Kombinera sittpuffen med Funkia modulsoffa från Brafab.- Tillverkad i Indonesien- Designad i Sverige Skötselråd för sittpuffen- Använd ett mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Vannes Soffbord Ø50x75 Cm - Soffbord Aluminium Svart

  brafab vannes soffbord ø50x75 cm - soffbord aluminium svart
  Soffbordet från Brafab är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en modern, minimalistisk stil i olika färger att välja mellan. Bordet har en svensk design med en rund form i slitstarkt, pulverlackerat aluminium. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om soffbordet från Brafab- Svensk, minimalistisk design med rund form.- Premiumkvalitet i pulverlackerat aluminium.- Diameter: 500 mm.- Höjd: 750 mm.- Kombinera soffbordet med loungemöbler från Brafab.- Soffbordet kommer i 4 olika färger.- Designat i Sverige Skötselråd för soffbordet- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Brafab Gotland Stapelstol Rep - Teak Svart

  brafab gotland stapelstol rep - teak svart
  Gotland Stapelstol, Rep från Brafab. Utestolar Svart Teak. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Julita Positionsstol Teak - Massiv Teak Natural

  brafab julita positionsstol teak - massiv teak natural
  Positionsstolen från Brafab är perfekt för utomhusbruk och har vackra, vertikala ribbor. Stolen har en vikbar design med ett justerbart ryggstöd för optimal funktionalitet. Den har en naturlig färg i massiv teak som smälter in i naturen runt omkring. Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma. Med tiden får produkten en vacker patina. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om positionsstolen från Brafab- Ställbar design med vikbar konstruktion.- Premiumkvalitet i massiv teak.- Vackra, vertikala träribbor.- Bredd: 620 mm.- Djup: 730 mm.- Höjd: 1060 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Kombinera positionsstolen med Julita matbord från Brafab.- Designad i Sverige Skötselråd för positionsstolen- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Regelbunden oljning rekommenderas.- För bäst resultat använd sandpapper och en lämplig träolja när möbeln är helt torr.- Använd rikligt med olja och låt stå under natten, torka sedan av eventuell överflödig olja. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Vannes Soffbord Ø50x75 Cm - Soffbord Aluminium Vit

  brafab vannes soffbord ø50x75 cm - soffbord aluminium vit
  Soffbordet från Brafab är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en modern, minimalistisk stil i olika färger att välja mellan. Bordet har en svensk design med en rund form i slitstarkt, pulverlackerat aluminium. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om soffbordet från Brafab- Svensk, minimalistisk design med rund form.- Premiumkvalitet i pulverlackerat aluminium.- Diameter: 500 mm.- Höjd: 750 mm.- Kombinera soffbordet med loungemöbler från Brafab.- Soffbordet kommer i 4 olika färger.- Designat i Sverige Skötselråd för soffbordet- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Brafab Anemon Soffbord 65x140x50 Cm Natur - Soffbord & Avlastningsbord Glas Vit

  brafab anemon soffbord 65x140x50 cm natur - soffbord & avlastningsbord glas vit
  Soffbordet från Brafab är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en elegant retrostil i högkvalitativ konstrotting. Bordet har en bordsskiva i härdat glas med praktisk förvaring undertill. Det har beständiga, vädertåliga material och en jordnära färg som smälter in i naturen runt omkring. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om soffbordet från Brafab- Svensk design med elegant, retroinspirerad känsla.- Premiumkvalitet i konstrotting och härdat glas.- Längd: 1400 mm.- Bredd: 650 mm.- Höjd: 500 mm.- Kombinera soffbordet med Anemon loungefåtöljer från Brafab.- Finns även som soffgrupp.- Tillverkat i Indonesien- Designat i Sverige Skötselråd för soffbordet- Använd en mild tvål vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Vevi Matstol /alu - Aluminium Svart

  brafab vevi matstol /alu - aluminium svart
  Vevi Matstol från Brafab är en elegant och riktigt skön trädgårdsstol. Tack vare de två ramarna som armstöden och stommen består av ger stolen ett minimalistiskt och avskalat intryck. Stolen finns i tre olika utföranden: vitt och svart som är tillverkat i lackad aluminium (underhållsfritt) och sedan en som är tillverkad i teak. Sittdelen är tillverkad i det slittåliga tyget Textilene.Teak är naturligt oljerikt och behöver inte oljas in om man inte vill. Det blir då vackert silvergrått. Om du vill behålla den gyllene färgen bör du olja in det regelbundet. Man kan då först slipa lite lätt i fibrernas riktning för bästa resultat.Komplettera gärna med bordet Vevi för en enhetlig känsla.Egenskaper Textilene: Smutsavvisande Tål kyla Bleks inte av solen Lättskött Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Ceibo Solsäng 66x202x76 Cm - Konstrotting Beige

  brafab ceibo solsäng 66x202x76 cm - konstrotting beige
  Solsängen från Brafab är perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus och har en smart konstruktion med elegant känsla. Den är tillverkad av slitstark, beige konstrotting med hopfällbara gångjärn i mitten. Den har ett justerbart ryggstöd och en bekväm dyna med skumkärna och slitstark klädsel i olefin. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om solsängen från Brafab- Elegant design med en hopfällbar konstruktion.- Slitstarkt, högkvalitativt material i beige konstrotting.- Dyna med skumkärna och klädsel i olefin.- Justerbart ryggstöd.- Längd: 2020 mm.- Bredd: 660 mm.- Höjd: 380-760.- Sitthöjd: 300 mm.- Dyna ingår.- Kombinera solsängen med ett sidobord från Brafab. Skötselråd för solsängen- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och ett milt rengöringsmedel.- I de fall möbeln placeras nära havet rekommenderas regelbunden rengöring.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Vevi Matbord 160x90 Cm - Aluminium Vit

  brafab vevi matbord 160x90 cm - aluminium vit
  Matbordet från BRAFAB har en elegant design med en enkel, nordisk känsla. Matbordet är tillverkat av hållbart, praktiskt aluminium perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Formgiven av Dick Björk. Om matbordet från BRAFAB- Matbordet kommer i olika färger.- Kombinera matbordet med en stol från BRAFAB.- Vevi uppskattas för den enkla, moderna designen.- Det här matbordet är en del av BRAFABs kollektion Vevi. Skötselråd för matbordet- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Vevi Matbord 160x90 Cm - Aluminium Svart

  brafab vevi matbord 160x90 cm - aluminium svart
  Matbordet från BRAFAB har en elegant design med en enkel, nordisk känsla. Matbordet är tillverkat av hållbart, praktiskt aluminium perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Formgiven av Dick Björk. Om matbordet från BRAFAB- Matbordet kommer i olika färger.- Kombinera matbordet med en stol från BRAFAB.- Vevi uppskattas för den enkla, moderna designen.- Det här matbordet är en del av BRAFABs kollektion Vevi. Skötselråd för matbordet- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Cambre Parasoll 300 Antracit/ - Parasoller Stål Khaki

  brafab cambre parasoll 300 antracit/ - parasoller stål khaki
  Cambre Parasoll 300 från Brafab är funktionellt och snyggt. Det finns inget skönare med solen än att sitta i skuggan. Detta parasoll är 2-delat och går att tilta så att man slipper solen i ögonen när den sjunker. Stången är tillverkad i aluminium vilket gör den lätt och smidig att flytta. Tyget är tillverkat i polyesterväv med 8st stålribbor och ventilationslucka.- Diameter på parasollstång 4,8cm- Passar Mito parasollfot 40kg mörk granit Shoppa Parasoller och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab 56:An Stol Galvad/ - Teak

  brafab 56:an stol galvad/ - teak
  56:An Karmstol från Brafab är en tidlös stol med en härlig känsla från 50-talet.Den har tidstypiska träribbor i teak och ett snyggt, enkelt underrede i varmgalvaniserat stål.Om du vill behålla den gyllene färgen rekommenderar vi att du oljar in den lite då och då. Bra att veta: Obehandlad teak Stapelbar Finns bord i samma serie Design från 50-talet Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Reggio Parasoll Ø300 Cm - Parasoller Bok Svart

  brafab reggio parasoll ø300 cm - parasoller bok svart
  Parasollet från Brafab är perfekt för en solig dag och har en FSC-certifierad stång i bok. Det har en tidlös, modern design med stilrena läderdetaljer för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Det har ett slitstarkt tyg i polyester i olika färger att välja mellan och en vädertålig ram med mattlackad ytbehandling. Om parasollet från Brafab- Stilren, tidlös design.- Tvådelad stång i FSC-certifierad bok.- Vädertåligt tyg i polyester.- Eleganta läderdetaljer.- Mattlackad ytbehandling.- Diameter: 3000 mm.- Höjd: 2800 mm.- Stång: Ø48 mm.- Polyestertyg: 250 g.- Parasollet kommer i olika färger.- Kombinera parasollet med en parasollfot från Brafab. Skötselråd för parasollet- Endast handtvätt. Shoppa Parasoller och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Delia Sidobord H39 Cm - Soffbord & Avlastningsbord Aluminium Khaki

  brafab delia sidobord h39 cm - soffbord & avlastningsbord aluminium khaki
  Sidobordet från BRAFAB har en elegant design med en enkel, nordisk känsla. Det är tillverkat av praktiskt, slitstarkt aluminium perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Lätt att flytta runt. Om sidobordet från BRAFAB- Kan även användas som en pall.- Kombinera sidobordet med en fåtölj från BRAFAB.- Delia uppskattas för den enkla, moderna designen. Skötselråd för sidobordet- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Turin Matbord Ø100 - Teak

  brafab turin matbord ø100 - teak
  Turin Matbord 100 från Brafab är ett praktiskt bord som passar för lite mindre ytor. Det är hopfällbart vilket gör att det tar lite plats när man vill ställa undan det. Bordet har en traditionell design och är gjort av kvalitativ teak som har mycket goda egenskaper. Komplettera gärna med fällstolen Turin.Teak är naturligt oljerikt och behöver inte oljas in om man inte vill. Det blir då vackert silvergrått. Om du vill behålla den gyllene färgen bör du olja in det regelbundet. Man kan då först slipa lite lätt i fibrernas riktning för bästa resultat. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Leone Solsäng / Grå - Aluminium Vit

  brafab leone solsäng / grå - aluminium vit
  Solsängen från BRAFAB har en elegant design med armstöd för extra komfort. Den är tillverkad av praktiskt aluminium med slitstarkt, smutsavstötande, vattentåligt textilene perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Lätt att flytta runt. Om solsängen från BRAFAB- Solsängen kommer i olika färger.- Kombinera solsängen med ett sidobord från BRAFAB.- Leone uppskattas för den stilrena, moderna designen. Skötselråd för solsängen- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Naos Matbord 100x220-320 Cm /teak - Rostfritt Stål Natural

  brafab naos matbord 100x220-320 cm /teak - rostfritt stål natural
  Matbordet från Brafab är perfekt för utomhusbruk och har en elegant bordsskiva i massiv teak. Det är utdragbart och har en modern, stilren design för att passa alla inredningsstilar. Det har en högkvalitativ stomme i ofärgat, rostfritt stål med en praktisk butterflykonstruktion för optimal funktionalitet. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Med tiden får produkten en vacker patina. Om matbordet från Brafab- Modern design med utdragbar funktion.- Premiumkvalitet i rostfritt stål och massiv teak.- Praktisk butterflykonstruktion.- Perfekt för utomhusbruk.- Längd: 2200-3200 mm.- Bredd: 1000 mm.- Djup: 640 mm.- Höjd: 730 mm.- Kombinera matbordet med Naos matstolar från Brafab.- Designat i Sverige Skötselråd för matbordet- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Regelbunden oljning rekommenderas.- För bäst resultat använd sandpapper och en lämplig träolja när möbeln är helt torr.- Använd rikligt med olja och låt stå under natten, torka sedan av eventuell överflödig olja. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Elati Solsäng - Teak

  brafab elati solsäng - teak
  Solsängen från BRAFAB har en elegant, tidlös design med en klassisk känsla. Solsängen är tillverkad av vacker teak med slitstarkt textilene perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Om solsängen från BRAFAB- Kombinera solsängen med ett sidobord från BRAFAB.- Elati uppskattas för den enkla, moderna designen. Skötselråd för solsängen- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- För bäst resultat använd sandpapper och en lämplig träolja när möbeln är helt torr.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Lyon Matbord 152-210x92 / - Teak Khaki

  brafab lyon matbord 152-210x92 / - teak khaki
  Lyon Matbord 152-210x92, Teak/khaki från Brafab. Utebord & Trädgårdsbord Khaki Teak. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Vevi Solsäng - Aluminium Vit

  brafab vevi solsäng - aluminium vit
  Solsängen från Brafab är perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus och har en modern design med minimalistisk, nordisk känsla. Den är tillverkad av slitstarkt aluminium med ett vädertåligt tyg i textilene. Den har ett justerbart ryggstöd och en bekväm nackkudde. Premiumkvalitet. Formgiven av Dick Björk. Om solsängen från Brafab- Modern, nordisk design.- Slitstarka, högkvalitativa material.- Tillverkad av aluminium och textilene.- Justerbart ryggstöd.- Längd: 2000 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 1070 mm.- Nackkudde ingår.- Kombinera solsängen med ett sidobord från Brafab.- Den här solsängen är en del av Brafabs kollektion Vevi. Skötselråd för solsängen- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- I de fall möbeln placeras nära havet rekommenderas regelbunden rengöring.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Julita Matbord Teak 90x220 Cm - Massiv Teak Natural

  brafab julita matbord teak 90x220 cm - massiv teak natural
  Matbordet från Brafab är perfekt för utomhusbruk och har vackra träribbor som adderar det lilla extra till omgivningen. Det har en naturlig färg i massiv teak som smälter in i naturen runt omkring. Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma. Med tiden får produkten en vacker patina. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om matbordet från Brafab- Stilren design med vackra träribbor.- Premiumkvalitet i massiv teak.- Bredd: 900 mm.- Längd: 2200 mm.- Höjd: 730 mm.- Kombinera matbordet med Julita positionsstolar från Brafab.- Designat i Sverige Skötselråd för matbordet- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Regelbunden oljning rekommenderas.- För bäst resultat använd sandpapper och en lämplig träolja när möbeln är helt torr.- Använd rikligt med olja och låt stå under natten, torka sedan av eventuell överflödig olja. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Lyra Matstol /grå - Rostfritt Stål Svart

  brafab lyra matstol /grå - rostfritt stål svart
  Matstolen från Brafab är perfekt för utomhusbruk och har eleganta armstöd i konstrotting. Den har en modern, stilren design för att passa alla inredningsstilar. Den har en högkvalitativ stomme i pulverlackerat, mattsvart aluminium med en motståndkraftig sits i textilene. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om matstolen från Brafab- Modern design med eleganta armstöd.- Premiumkvalitet i rostfritt stål, konstrotting och textilene.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 57 mm.- Djup: 640 mm.- Höjd: 870 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Kombinera matstolen med Lyra matbord från Brafab.- Finns även som matgrupp.- Designad i Sverige Skötselråd för matstolen- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Cambre Parasoll 300 Antracit/ - Parasoller Stål Grå

  brafab cambre parasoll 300 antracit/ - parasoller stål grå
  Cambre Parasoll 300 från Brafab är funktionellt och snyggt. Det finns inget skönare med solen än att sitta i skuggan. Detta parasoll är 2-delat och går att tilta så att man slipper solen i ögonen när den sjunker. Stången är tillverkad i aluminium vilket gör den lätt och smidig att flytta. Tyget är tillverkat i polyesterväv med 8st stålribbor och ventilationslucka.- Diameter på parasollstång 4,8cm- Passar Mito parasollfot 40kg mörk granit Shoppa Parasoller och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Delia Karmstol - Aluminium Antracit

  brafab delia karmstol - aluminium antracit
  Karmstolen från Brafab har en stilren, stapelbar design i aluminium med en matchande sits i textil med utmärkt sittkomfort. Perfekt för uteplatsen eller terrassen. Om karmstolen från Brafab- Djup: 630 mm.- Bredd: 550 mm.- Sitthöjd: 430 mm.- Höjd: 850 mm. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Gonessa Soffgrupp Antracit / - Aluminium Grå

  brafab gonessa soffgrupp antracit / - aluminium grå
  Soffgruppen från BRAFAB har en modern, modulär design med tre delar och två lösa kuddar för extra stöd. Soffgruppen har en slitstark, smutsavstötande, snabbtorkande klädsel i olefin perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Formgiven av Hugo De Ruiter. Om soffgruppen från BRAFAB- Kombinera soffgruppen med ett sidobord från BRAFAB.- Gonessa uppskattas för den mångsidiga designen och det högkvalitativa tyget. Skötselråd för soffgruppen- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Andy Vilsäng / - Teak Khaki

  brafab andy vilsäng / - teak khaki
  Andy Vilsäng från Brafab är riktigt snygg och av hög kvalitet. Sängens rygg går ställa in i flera lägen för en bra komfort. Den är lättplacerad, lätt att flytta runt och väger lite tack vare en stomme i aluminium. Sits och rygg i textilene och detaljer i teak. Den är också ihopfällbar vilket gör den smidig att ställa undan. Egenskaper Textilene: Smutsavvisande Tål kyla Bleks inte av solen Lättskött Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Rana Loungeset Låg 5 Sittplatser /antracit - Glas Svart

  brafab rana loungeset låg 5 sittplatser /antracit - glas svart
  Loungesetet från Brafab har bekväma dynor perfekta för utomhusbruk. Den har en modern, prisvärd design i aluminium och textilene med grå dynor med avtagbar klädsel i olefin och skumkärna. Den har ett soffbord med en ram i aluminium och en bordsskiva med spraymålat glas. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om loungesetet från Brafab- Modern, prisvärd design.- Dynor ingår.- Hög kvalitet i aluminium, olefin och textilene.- Perfekt för utomhusbruk.- Två delar ingår.- Rana hörnsoffa: x1.- Rana soffbord: x1.- Bredd: 2240 mm.- Längd: 2240 mm.- Djup: 880 mm.- Höjd: 840 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- Avtagbar klädsel.- Loungesetet kommer i 2 olika färger.- Designad i Sverige Skötselråd för loungesetet- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Lyra Matbord 100x220x73 Cm Svart/sand - Glas

  brafab lyra matbord 100x220x73 cm svart/sand - glas
  Matbordet från Brafab är perfekt för utomhusbruk och har en 3D-printad bordsskiva i glas med betongmönster. Det har en modern design med texturerad känsla för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Det har en högkvalitativ stomme i pulverlackerat, mattsvart aluminium och en genomtänkt, lång bordsskiva för att addera en extra dimension till designen. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om matbordet från Brafab- Modern design med elegant bordsskiva i 3D-printad glas.- Högkvalitativ ram i mattsvart rostfritt stål.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 1000 mm.- Längd: 2200 mm.- Höjd: 730 mm.- Kombinera matbordet med Lyra matstolar från Brafab.- Finns även som matgrupp.- Designat i Sverige Skötselråd för matbordet- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Naos Matstol Rostfritt /mörkgrå - Teak Stål

  brafab naos matstol rostfritt /mörkgrå - teak stål
  Matstolen från Brafab är perfekt för utomhusbruk och har eleganta armstöd i teak. Den har en modern, stilren design för att passa alla inredningsstilar. Den har en högkvalitativ stomme i ofärgat, rostfritt stål med en motståndkraftig, mörkgrå sits i textilene. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om matstolen från Brafab- Modern design med eleganta armstöd i teak.- Premiumkvalitet i rostfritt stål och textilene.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 570 mm.- Djup: 640 mm.- Höjd: 870 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Kombinera matstolen med Naos matbord från Brafab.- Designad i Sverige Skötselråd för matstolen- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Itonda Soffbord /sand Ø100x50 Cm - Soffbord & Avlastningsbord Glas Svart

  brafab itonda soffbord /sand ø100x50 cm - soffbord & avlastningsbord glas svart
  Soffbordet från Brafab är perfekt för utomhusbruk och har en rund bordsskiva i glas med 3D-printat betongmönster. Bordet har en modern design med texturerad känsla för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Det har en högkvalitativ stomme i pulverlackerat, mattsvart aluminium och justerbara fötter för optimal funktionalitet. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om soffbordet från Brafab- Modern design med elegant bordsskiva i 3D-printad glas.- Högkvalitativ ram i mattsvart rostfritt stål.- Justerbara fötter.- Perfekt för utomhusbruk.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Kombinera soffbordet med loungemöbler från Brafab.- Designat i Sverige Skötselråd för soffbordet- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Andy Stol / Black - Teak Svart

  brafab andy stol / black - teak svart
  Stolen från BRAFAB har en klassisk design. Den är tillverkad av hållbart aluminium med en slitstark, vädertålig sits i textilene. Den har en ställbar rygg för bästa komfort med praktiska armstöd i teak för extra stöd perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Om stolen från BRAFAB- Stolen kommer i olika färger.- Andy uppskattas för det smutsavvisande, lättskötta tyget och den bekväma designen.- Lätt att flytta runt.- Denna produkt levereras monterad. Skötselråd för stolen- Rengör med en fuktig trasa.- Förvara inomhus vintertid. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Reggio Parasoll Ø300 Cm - Parasoller Bok Natur

  brafab reggio parasoll ø300 cm - parasoller bok natur
  Parasollet från Brafab är perfekt för en solig dag och har en FSC-certifierad stång i bok. Det har en tidlös, modern design med stilrena läderdetaljer för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Det har ett slitstarkt tyg i polyester i olika färger att välja mellan och en vädertålig ram med mattlackad ytbehandling. Om parasollet från Brafab- Stilren, tidlös design.- Tvådelad stång i FSC-certifierad bok.- Vädertåligt tyg i polyester.- Eleganta läderdetaljer.- Mattlackad ytbehandling.- Diameter: 3000 mm.- Höjd: 2800 mm.- Stång: Ø48 mm.- Polyestertyg: 250 g.- Parasollet kommer i olika färger.- Kombinera parasollet med en parasollfot från Brafab. Skötselråd för parasollet- Endast handtvätt. Shoppa Parasoller och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Anemon Matstol Natur/ - Konstrotting Vit

  brafab anemon matstol natur/ - konstrotting vit
  Matstolen från Brafab är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en elegant retrostil i högkvalitativ konstrotting. Den är stapelbar och har en vit dyna med skumkärna för optimal komfort och en avtagbar klädsel i slitstarkt olefin. Den har beständiga, vädertåliga material och jordnära färger som smälter in i naturen runt omkring. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om matstolen från Brafab- Svensk design med elegant, retroinspirerad känsla.- Premiumkvalitet i konstrotting och olefin.- Stapelbar.- Bredd: 570 mm.- Djup: 640 mm.- Höjd: 930 mm.- Sitthöjd: 490 mm.- Dyna ingår.- Kombinera matstolen med ett matbord från Brafab.- Tillverkad i Indonesien- Designad i Sverige Skötselråd för matstolen- Använd ett mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Delia Karmstol - Aluminium Khaki

  brafab delia karmstol - aluminium khaki
  Karmstolen från Brafab har en stilren, stapelbar design i aluminium med en matchande sits i textil med utmärkt sittkomfort. Perfekt för uteplatsen eller terrassen. Om karmstolen från Brafab- Djup: 630 mm.- Bredd: 550 mm.- Sitthöjd: 430 mm.- Höjd: 850 mm. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Funkia Soffbord 90x90x50 Cm - Soffbord & Avlastningsbord Glas Beige

  brafab funkia soffbord 90x90x50 cm - soffbord & avlastningsbord glas beige
  Soffbordet från Brafab är perfekt för utomhusbruk och har praktisk förvaring nertill. Bordet har en svensk design i högkvalitativ konstrotting med en bordsskiva i glas. Det har beständiga, vädertåliga material och en beige färg som smälter in i naturen runt omkring. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om soffbordet från Brafab- Svensk design med praktisk förvaring undertill.- Premiumkvalitet i konstrotting och glas.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 900 mm.- Längd: 900 mm.- Höjd: 500 mm.- Kombinera soffbordet med Funkia modulsoffa från Brafab.- Finns även som soffgrupp.- Tillverkat i Indonesien- Designat i Sverige Skötselråd för soffbordet- Använd ett mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Reggio Parasoll Ø300 Cm - Parasoller Bok Taupe

  brafab reggio parasoll ø300 cm - parasoller bok taupe
  Parasollet från Brafab är perfekt för en solig dag och har en FSC-certifierad stång i bok. Det har en tidlös, modern design med stilrena läderdetaljer för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Det har ett slitstarkt tyg i polyester i olika färger att välja mellan och en vädertålig ram med mattlackad ytbehandling. Om parasollet från Brafab- Stilren, tidlös design.- Tvådelad stång i FSC-certifierad bok.- Vädertåligt tyg i polyester.- Eleganta läderdetaljer.- Mattlackad ytbehandling.- Diameter: 3000 mm.- Höjd: 2800 mm.- Stång: Ø48 mm.- Polyestertyg: 250 g.- Parasollet kommer i olika färger.- Kombinera parasollet med en parasollfot från Brafab. Skötselråd för parasollet- Endast handtvätt. Shoppa Parasoller och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Vevi Matstol /alu - Aluminium Vit

  brafab vevi matstol /alu - aluminium vit
  Vevi Matstol från Brafab är en elegant och riktigt skön trädgårdsstol. Tack vare de två ramarna som armstöden och stommen består av ger stolen ett minimalistiskt och avskalat intryck. Stolen finns i tre olika utföranden: vitt och svart som är tillverkat i lackad aluminium (underhållsfritt) och sedan en som är tillverkad i teak. Sittdelen är tillverkad i det slittåliga tyget Textilene.Teak är naturligt oljerikt och behöver inte oljas in om man inte vill. Det blir då vackert silvergrått. Om du vill behålla den gyllene färgen bör du olja in det regelbundet. Man kan då först slipa lite lätt i fibrernas riktning för bästa resultat.Komplettera gärna med bordet Vevi för en enhetlig känsla.Egenskaper Textilene: Smutsavvisande Tål kyla Bleks inte av solen Lättskött Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Kamomill Matbord Ø130x73 Cm - Glas Beige

  brafab kamomill matbord ø130x73 cm - glas beige
  Matbordet från Brafab är perfekt för utomhusbruk och har en klassisk, romantisk känsla för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Det har en svensk design i fint vävd konstrotting. Det har en beige färg och en rund bordsskiva i glas. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om matbordet från Brafab- Svensk design med en romantisk, klassisk känsla.- Premiumkvalitet i beige konstrotting.- Rund bordsskiva i glas.- Diameter: 1300 mm.- Höjd: 730 mm.- Kombinera matbordet med Kamomill matstolar från Brafab.- Designat i Sverige Skötselråd för matbordet- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Delia Sidobord H39 Cm grå - Soffbord & Avlastningsbord Aluminium Antracit

  brafab delia sidobord h39 cm grå - soffbord & avlastningsbord aluminium antracit
  Sidobordet från BRAFAB har en elegant design med en enkel, nordisk känsla. Det är tillverkat av praktiskt, slitstarkt aluminium perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Lätt att flytta runt. Om sidobordet från BRAFAB- Kan även användas som en pall.- Kombinera sidobordet med en fåtölj från BRAFAB.- Delia uppskattas för den enkla, moderna designen. Skötselråd för sidobordet- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Andy Vilsäng / - Teak Svart

  brafab andy vilsäng / - teak svart
  Andy Vilsäng från Brafab är riktigt snygg och av hög kvalitet. Sängens rygg går ställa in i flera lägen för en bra komfort. Den är lättplacerad, lätt att flytta runt och väger lite tack vare en stomme i aluminium. Sits och rygg i textilene och detaljer i teak. Den är också ihopfällbar vilket gör den smidig att ställa undan. Egenskaper Textilene: Smutsavvisande Tål kyla Bleks inte av solen Lättskött Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Itonda Soffbord /sand Ø60x40 Cm - Soffbord & Avlastningsbord Glas Svart

  brafab itonda soffbord /sand ø60x40 cm - soffbord & avlastningsbord glas svart
  Soffbordet från Brafab är perfekt för utomhusbruk och har en rund bordsskiva i glas med 3D-printat betongmönster. Bordet har en modern design med texturerad känsla för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Det har en högkvalitativ stomme i pulverlackerat, mattsvart aluminium och justerbara fötter för optimal funktionalitet. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om soffbordet från Brafab- Modern design med elegant bordsskiva i 3D-printad glas.- Högkvalitativ ram i mattsvart rostfritt stål.- Justerbara fötter.- Perfekt för utomhusbruk.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Kombinera soffbordet med loungemöbler från Brafab.- Designat i Sverige Skötselråd för soffbordet- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Ashfield Bord 80x80 H69 / - Soffbord & Avlastningsbord Glas Beige

  brafab ashfield bord 80x80 h69 / - soffbord & avlastningsbord glas beige
  Ahfield Bord 80x80 från Brafab är ett elegant bord som passar en lite högre soffgrupp men också till vanliga karmstolar. Det är enkelt men ändå lite lyxigt med den sobra glasskivan ovanpå. Komplettera gärna med den snygga soffan Ashfield för en komplett grupp. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Vevi Matbord 230x95 Alu - Aluminium Svart

  brafab vevi matbord 230x95 alu - aluminium svart
  Vevi Matbord från Brafab är ett elegant bord med en avskalad känsla. Bordstoppen har längsgående ribbor och benen är ramformade vilket förstärker bordets rena linjer. Runt detta generösa bord får man plats med många. Bordet finns i tre olika utföranden. Vitt och svart som är tillverkat i lackad aluminium (underhållsfritt) och sedan ett som är tillverkat i teak. Teak är naturligt oljerikt och behöver inte oljas in om man inte vill. Det blir då vackert silvergrått. Om du vill behålla den gyllene färgen bör du olja in det regelbundet. Man kan då först slipa lite lätt i fibrernas riktning för bästa resultat.Komplettera gärna med stolen Vevi för en enhetlig känsla. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Nimes Bord 200x97 H73 - Aluminium Khaki

  brafab nimes bord 200x97 h73 - aluminium khaki
  Nimes Bord 200x97 H73, Khaki från Brafab. Utebord & Trädgårdsbord Khaki Aluminium. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Kamomill Karmstol - Konstrotting Beige

  brafab kamomill karmstol - konstrotting beige
  Karmstolen från Brafab är perfekt för utomhusbruk och har en klassisk, romantisk känsla för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Stolen har en svensk design i fint vävd konstrotting. Den har en beige färg och en bekväm dyna med skumkärna och slitstark klädsel i olefin. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om karmstolen från Brafab- Svensk design med en romantisk, klassisk känsla.- Premiumkvalitet i beige konstrotting.- Dyna med skumkärna och avtagbar klädsel i olefin.- Bredd: 640 mm.- Djup: 680 mm.- Höjd: 860 mm.- Sitthöjd: 480 mm.- Dyna ingår.- Kombinera karmstolen med Kamomill matbord från Brafab.- Designad i Sverige Skötselråd för karmstolen- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Skydd För Däckstol - Polyester

  brafab skydd för däckstol - polyester
  Skydd för Däckstol från Brafab är ett smart överdrag som tar hand om dina möbler när de inte används. Nog för att många utemöbler tål alla väder men de kommer att slitas mycket fortare om du inte ger dem lite kärlek.Dessa möbelskydd finns i flera olika storlekar och är lätta att svepa över dina möbler så att de är skyddade. Något som bidrar till både hållbarhet och ekonomin. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Lyon Matbord 152-210x92 / - Teak Svart

  brafab lyon matbord 152-210x92 / - teak svart
  Lyon Matbord 152-210x92, Teak/svart från Brafab. Utebord & Trädgårdsbord Svart Teak. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Vevi Matbord 230x95 Alu - Aluminium Vit

  brafab vevi matbord 230x95 alu - aluminium vit
  Vevi Matbord från Brafab är ett elegant bord med en avskalad känsla. Bordstoppen har längsgående ribbor och benen är ramformade vilket förstärker bordets rena linjer. Runt detta generösa bord får man plats med många. Bordet finns i tre olika utföranden. Vitt och svart som är tillverkat i lackad aluminium (underhållsfritt) och sedan ett som är tillverkat i teak. Teak är naturligt oljerikt och behöver inte oljas in om man inte vill. Det blir då vackert silvergrått. Om du vill behålla den gyllene färgen bör du olja in det regelbundet. Man kan då först slipa lite lätt i fibrernas riktning för bästa resultat.Komplettera gärna med stolen Vevi för en enhetlig känsla. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Circus Matbord Teak Ø150x73 Cm - Massiv Teak Natural

  brafab circus matbord teak ø150x73 cm - massiv teak natural
  Matbordet från Brafab är perfekt för utomhusbruk och har en rustik känsla som smälter in i naturen runt omkring. Det har en svensk, robust design med en rund form i massiv teak. Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma. Med tiden får produkten en vacker patina. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om matbordet från Brafab- Svensk, robust design med rustik känsla.- Premiumkvalitet i teak.- Rund bordsskiva.- Matbordet kommer i 2 olika storlekar.- Kombinera matbordet med matstolar från Brafab.- Designat i Sverige Skötselråd för matbordet- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Regelbunden oljning rekommenderas.- För bäst resultat använd sandpapper och en lämplig träolja när möbeln är helt torr.- Använd rikligt med olja och låt stå under natten, torka sedan av eventuell överflödig olja. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Gotland Matbord 220x95 - Teak

  brafab gotland matbord 220x95 - teak
  Gotland Matbord från Brafab är ett modernt bord med rena linjer. Här kan man samlas många under långa sommarkvällar. Bordet är tillverkat av teak och underredet av pulverlackerat stål.Teak är naturligt oljerikt och behöver inte oljas in om man inte vill. Det blir då vackert silvergrått. Om du vill behålla den gyllene färgen bör du olja in det regelbundet. Man kan då först slipa lite lätt i fibrernas riktning för bästa resultat. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Margariti Vilstol Med Fotpall - Teak

  brafab margariti vilstol med fotpall - teak
  Margariti Vilstol med fotpall från Brafab är en riktig klassiker. Man sitter mycket bekvämt då sitsen sluttar bakåt och armstöden är tillräckligt breda för att ställa en kopp kaffe på. Adirondack-designen är över hundra år och fungerar fortfarande lika bra. Stolen är tillverkad för hand och teaken är av högsta kvalitet.Teak är naturligt oljerikt och behöver inte oljas in om man inte vill. Det blir då vackert silvergrått. Om du vill behålla den gyllene färgen bör du olja in det regelbundet. Man kan då först slipa lite lätt i fibrernas riktning för bästa resultat. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Jackson Däckstol - Teak

  brafab jackson däckstol - teak
  Jackson däckstol från Brafab är en klassisk solstol med marin känsla. En tidlös design tillverkad i snygg och tålig teak. Bra att veta: Komplettera med dynan Florina Olja in om du vill behålla den gyllene färgen. Obehandlad från start Hopfällbar Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Gotland Stapelstol Rostfri/ - Teak Svart

  brafab gotland stapelstol rostfri/ - teak svart
  Gotland Stapelstol, Rostfri/svart från Brafab. Utestolar Svart Teak. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Vannes Soffbord Ø50x75 Cm - Soffbord Aluminium Antracit

  brafab vannes soffbord ø50x75 cm - soffbord aluminium antracit
  Soffbordet från Brafab är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en modern, minimalistisk stil i olika färger att välja mellan. Bordet har en svensk design med en rund form i slitstarkt, pulverlackerat aluminium. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om soffbordet från Brafab- Svensk, minimalistisk design med rund form.- Premiumkvalitet i pulverlackerat aluminium.- Diameter: 500 mm.- Höjd: 750 mm.- Kombinera soffbordet med loungemöbler från Brafab.- Soffbordet kommer i 4 olika färger.- Designat i Sverige Skötselråd för soffbordet- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Brafab Circus Matbord Teak Ø130x73 Cm - Massiv Teak Natural

  brafab circus matbord teak ø130x73 cm - massiv teak natural
  Matbordet från Brafab är perfekt för utomhusbruk och har en rustik känsla som smälter in i naturen runt omkring. Det har en svensk, robust design med en rund form i massiv teak. Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma. Med tiden får produkten en vacker patina. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om matbordet från Brafab- Svensk, robust design med rustik känsla.- Premiumkvalitet i teak.- Rund bordsskiva.- Matbordet kommer i 2 olika storlekar.- Kombinera matbordet med matstolar från Brafab.- Designat i Sverige Skötselråd för matbordet- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Regelbunden oljning rekommenderas.- För bäst resultat använd sandpapper och en lämplig träolja när möbeln är helt torr.- Använd rikligt med olja och låt stå under natten, torka sedan av eventuell överflödig olja. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Eios Bord Ø150 - Teak

  brafab eios bord ø150 - teak
  Eios Bord Ø150 Teak från Brafab är ett stadigt och gediget bord i en vacker design. Skapa ett mysigt rum utomhus för långa måltider med detta vackra bord. Runt bordet får man plats ca 6 personer då det endast har tre ben. Teak är naturligt oljerikt och behöver inte oljas in om man inte vill. Det blir då vackert silvergrått. Om du vill behålla den gyllene färgen bör du olja in det regelbundet. Man kan då först slipa lite lätt i fibrernas riktning för bästa resultat. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Leone Solsäng Matt / Grå - Aluminium Svart

  brafab leone solsäng matt / grå - aluminium svart
  Solsängen från BRAFAB har en elegant design med armstöd för extra komfort. Den är tillverkad av praktiskt aluminium med slitstarkt, smutsavstötande, vattentåligt textilene perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Lätt att flytta runt. Om solsängen från BRAFAB- Solsängen kommer i olika färger.- Kombinera solsängen med ett sidobord från BRAFAB.- Leone uppskattas för den stilrena, moderna designen. Skötselråd för solsängen- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Zalongo Soffbord 150x60xh45 - Soffbord & Avlastningsbord Teak

  brafab zalongo soffbord 150x60xh45 - soffbord & avlastningsbord teak
  Zalongo Soffbord från Brafab är ett stilrent och snyggt bord att servera trädgårdsfikat på. Bordsskivan är gjord av noga utvald teak och underredet i pulverlackerad aluminium. Teak är naturligt oljerikt och behöver inte oljas in om man inte vill. Det blir då vackert silvergrått. Om du vill behålla den gyllene färgen bör du olja in det regelbundet. Man kan då först slipa lite lätt i fibrernas riktning för bästa resultat. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Nimes Bord 200x97 H73 - Aluminium Antracit

  brafab nimes bord 200x97 h73 - aluminium antracit
  Nimes Bord 200x97 H73, Antracit från Brafab. Utebord & Trädgårdsbord Antracit Aluminium. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Vevi Solsäng - Aluminium Svart

  brafab vevi solsäng - aluminium svart
  Solsängen från Brafab är perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus och har en modern design med minimalistisk, nordisk känsla. Den är tillverkad av slitstarkt aluminium med ett vädertåligt tyg i textilene. Den har ett justerbart ryggstöd och en bekväm nackkudde. Premiumkvalitet. Formgiven av Dick Björk. Om solsängen från Brafab- Modern, nordisk design.- Slitstarka, högkvalitativa material.- Tillverkad av aluminium och textilene.- Justerbart ryggstöd.- Längd: 2000 mm.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 1070 mm.- Nackkudde ingår.- Kombinera solsängen med ett sidobord från Brafab.- Den här solsängen är en del av Brafabs kollektion Vevi. Skötselråd för solsängen- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- I de fall möbeln placeras nära havet rekommenderas regelbunden rengöring.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Kastos Soffbord D90 H50 Cm - Soffbord & Avlastningsbord Teak

  brafab kastos soffbord d90 h50 cm - soffbord & avlastningsbord teak
  Soffbordet från BRAFAB har en klassisk design med en marin känsla. Bordet är tillverkat av vacker, hållbar teak perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Om soffbordet från BRAFAB- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Kombinera soffbordet med en loungestol från BRAFAB.- Kastos uppskattas för den klassiska, marina designen. Skötselråd för soffbordet- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- För bäst resultat använd sandpapper och en lämplig träolja när möbeln är helt torr.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab 56:An Matbord 110 Galvad/ - Teak

  brafab 56:an matbord 110 galvad/ - teak
  56:An Matbord från Brafab är ett tidlöst bord med en härlig känsla från 50-talet.Det har tidstypiska träribbor i teak och ett snyggt, enkelt underrede i varmgalvaniserat stål.Om du vill behålla den gyllene färgen rekommenderar vi att du oljar in det lite då och då. Bra att veta: Obehandlad teak Ihopfällbart Finns stolar i samma serie Design från 50-talet Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Lyra Soffbord 70x148x40 Cm /grå - Soffbord & Avlastningsbord Glas Svart

  brafab lyra soffbord 70x148x40 cm /grå - soffbord & avlastningsbord glas svart
  Soffbordet från Brafab är perfekt för utomhusbruk och har en bordsskiva i glas med 3D-printat betongmönster. Bordet har en modern design med texturerad känsla för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Det har en högkvalitativ stomme i pulverlackerat, mattsvart aluminium. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om soffbordet från Brafab- Modern design med elegant bordsskiva i 3D-printad glas.- Högkvalitativ ram i mattsvart rostfritt stål.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 700 mm.- Längd: 1480 mm.- Höjd: 400 mm.- Kombinera soffbordet med Lyra loungemöbler från Brafab.- Finns även som soffgrupp.- Designat i Sverige Skötselråd för soffbordet- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Keros Barstol 45x32 H65cm - och barstolar Teak

  brafab keros barstol 45x32 h65cm - och barstolar teak
  Barstolen från BRAFAB har en elegant design med en enkel, nordisk känsla. Pallen är tillverkad av vacker, tålig teak perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Om barstolen från BRAFAB- Kombinera barstolen med ett barbord från BRAFAB.- Keros uppskattas för den enkla, moderna designen. Skötselråd för barstolen- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- För bäst resultat använd sandpapper och en lämplig träolja när möbeln är helt torr.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Trädgårdspallar och barstolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Kastos Soffbord D60 H45 Cm - Soffbord & Avlastningsbord Teak

  brafab kastos soffbord d60 h45 cm - soffbord & avlastningsbord teak
  Soffbordet från BRAFAB har en klassisk design med en marin känsla. Bordet är tillverkat av vacker, hållbar teak perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Om soffbordet från BRAFAB- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Kombinera soffbordet med en loungestol från BRAFAB.- Kastos uppskattas för den klassiska, marina designen. Skötselråd för soffbordet- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- För bäst resultat använd sandpapper och en lämplig träolja när möbeln är helt torr.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Laurion Matbord 230x100 / - Teak Svart

  brafab laurion matbord 230x100 / - teak svart
  Laurion Bord från Brafab är ett elegant bord i hög kvalitet. Bordet är perfekt när du vill kunna sitta många på altanen och avnjuta långa sommarmiddagar. Finns som matbord och soffbord.Bordet har en toppskiva i teak och underrede i pulverlackerat aluminium. Det enda som måste monteras är benen.Teak är naturligt oljerikt och behöver inte oljas in om man inte vill. Det blir då vackert silvergrått. Om du vill behålla den gyllene färgen bör du olja in det regelbundet. Man kan då först slipa lite lätt i fibrernas riktning för bästa resultat. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Stettler Fotpall /grå - och barstolar Aluminium Svart

  brafab stettler fotpall /grå - och barstolar aluminium svart
  Fotpallen från Brafab har en bekväm dyna perfekt för utomhusbruk och för avslappnande dagar. Den har en modern design i högkvalitativt, mattsvart aluminium med en grå dyna med skumkärna, en avtagbar klädsel i olefin och ett vattenavvisande foder. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om fotpallen från Brafab- Svensk, modern design med vattenavvisande dyna.- Premiumkvalitet i aluminium och olefin.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 780 mm.- Längd: 1430 mm.- Höjd: 450 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Avtagbar klädsel.- Kombinera fotpallen med Stettler moduler från Brafab.- Designad i Sverige Skötselråd för fotpallen- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Shoppa Trädgårdspallar och barstolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Vevi Soffbord 100 Cm - Soffbord & Avlastningsbord Aluminium Svart

  brafab vevi soffbord 100 cm - soffbord & avlastningsbord aluminium svart
  Soffbordet från BRAFAB har en elegant design med en enkel, nordisk känsla. Bordet är tillverkat av hållbart, praktiskt aluminium perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Formgiven av Dick Björk. Om soffbordet från BRAFAB- Soffbordet kommer i olika färger.- Kombinera soffbordet med en soffa från BRAFAB.- Vevi uppskattas för den enkla, moderna designen.- Det här soffbordet är en del av BRAFABs kollektion Vevi.- Soffbordet kommer i olika material. Skötselråd för soffbordet- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Vevi Soffbord 100 Cm - Soffbord & Avlastningsbord Aluminium Vit

  brafab vevi soffbord 100 cm - soffbord & avlastningsbord aluminium vit
  Soffbordet från BRAFAB har en elegant design med en enkel, nordisk känsla. Bordet är tillverkat av hållbart, praktiskt aluminium perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Formgiven av Dick Björk. Om soffbordet från BRAFAB- Soffbordet kommer i olika färger.- Kombinera soffbordet med en soffa från BRAFAB.- Vevi uppskattas för den enkla, moderna designen.- Det här soffbordet är en del av BRAFABs kollektion Vevi.- Soffbordet kommer i olika material. Skötselråd för soffbordet- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Laurion Matbord 230x100 - Teak

  brafab laurion matbord 230x100 - teak
  Laurion Matbord från Brafab är ett vackert matbord för utomhusbruk. Det har ett ordentligt underrede vilket gör det mycket stabilt. Det är tillverkat för hand och kräver inte mycket skötsel. Kombinera gärna med stolen Midway för en komplett look. Teak är naturligt oljerikt och behöver inte oljas in om man inte vill. Det blir då vackert silvergrått. Om du vill behålla den gyllene färgen bör du olja in det regelbundet. Man kan då först slipa lite lätt i fibrernas riktning för bästa resultat. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Hydra Sidobord 50x58 - Teak

  brafab hydra sidobord 50x58 - teak
  Hydra Sidobord 50x58 från Brafab är ett smidigt litet bord att använda bredvid trädgårdssoffan eller som avlastningsyta med en blomma på. Passar mycket bra på balkongen där det kanske är lite mindre yta att spela på. Bordet är tillverkat i teak som är naturligt oljerikt och behöver därför inte oljas in om man inte vill. Det blir då vackert silvergrått. Om du vill behålla den gyllene färgen bör du olja in det regelbundet. Man kan då slipa lite lätt i fibrernas riktning först för bästa resultat. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Vannes Soffbord Ø50x75 Cm - Soffbord Aluminium Khaki

  brafab vannes soffbord ø50x75 cm - soffbord aluminium khaki
  Soffbordet från Brafab är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en modern, minimalistisk stil i olika färger att välja mellan. Bordet har en svensk design med en rund form i slitstarkt, pulverlackerat aluminium. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om soffbordet från Brafab- Svensk, minimalistisk design med rund form.- Premiumkvalitet i pulverlackerat aluminium.- Diameter: 500 mm.- Höjd: 750 mm.- Kombinera soffbordet med loungemöbler från Brafab.- Soffbordet kommer i 4 olika färger.- Designat i Sverige Skötselråd för soffbordet- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Brafab Lyra Matgrupp 6 Sittplatser /grå - Glas Svart

  brafab lyra matgrupp 6 sittplatser /grå - glas svart
  Matgruppen från Brafab är perfekt för utomhusbruk och har en 3D-printad bordsskiva i glas med betongmönster. Den har en modern design med texturerad känsla för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Den har en högkvalitativ stomme i pulverlackerat, mattsvart aluminium, en sits i motståndkraftigt textilene och armstöd i konstrotting för att addera en extra dimension till designen. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om matgruppen från Brafab- Modern design med elegant bordsskiva i 3D-printad glas.- Högkvalitativ ram i mattsvart rostfritt stål.- Stolar med eleganta armstöd i konstrotting.- Sits i motståndkraftigt textilene.- Perfekt för utomhusbruk.- Lyra matbord: x1 (100x220x73 cm).- Lyra matstolar: x6 (57x64x87 cm).- Sitthöjd: 45 cm.- Kombinera matgruppen med Lyra loungemöbler från Brafab.- Designad i Sverige Skötselråd för matgruppen- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Chios Karmstol Med Dyna Svart - Teak

  brafab chios karmstol med dyna svart - teak
  Karmstolen från Brafab har en robust, bekväm design med eleganta armstöd och en måttanpassad dyna. Perfekt för uteplatsen eller terrassen. Om karmstolen från Brafab- Dyna ingår.- Höjd: 850 mm.- Bredd: 590 mm.- Djup: 630 mm.- Sitthöjd: 460 mm. Skötselråd för karmstolen- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Zten Soffbord 80x80x35 Grå - Soffbord & Avlastningsbord Keramik Vit

  brafab zten soffbord 80x80x35 grå - soffbord & avlastningsbord keramik vit
  Soffbordet från Brafab har tåliga ytor i kompositsten med en stadig stomme i aluminium och justerbara, dolda ben. Perfekt för uteplatsen eller terrassen. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egna fina blandning. Om soffbordet från Brafab- Kombinera soffbordet med en trädgårdssoffa från Brafab. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Nox Bordsstativ 90x237 Cm - Aluminium Antracit

  brafab nox bordsstativ 90x237 cm - aluminium antracit
  Bordsstativet från Brafab är perfekt för utomhusbruk och har en högkvalitativ stomme i aluminium med justerbara fötter. Kombinera bordsstativet med en Nox bordsskiva från Brafab. Om bordsstativet från Brafab- Premiumkvalitet i aluminium.- Bordsstativet finns i 2 olika storlekar.- Bordsstativet finns i 2 olika färger.- Perfekt för utomhusbruk. Skötselråd för bordsstativet- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Nox Matbord Aluminium/ 90x238 Cm - Teak Antracit

  brafab nox matbord aluminium/ 90x238 cm - teak antracit
  Matbordet från Brafab är perfekt för utomhusbruk och har en elegant bordsskiva i FSC-certifierad teak. Det har en högkvalitativ stomme i aluminium med justerbara fötter. Om matbordet från Brafab- Premiumkvalitet i aluminium och FSC-certifierad teak.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 730 mm.- Längd: 2400 mm. Skötselråd för matbordet- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Regelbunden oljning rekommenderas.- För bäst resultat använd sandpapper och en lämplig träolja när möbeln är helt torr.- Använd rikligt med olja och låt stå under natten, torka sedan av eventuell överflödig olja. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Keros Karmstol - Teak

  brafab keros karmstol - teak
  Karmstolen från Brafab har bekväma armstöd med en lätt, välvd sits för optimal komfort. Den har en stilren design med en naturlig look perfekt för uteplatsen eller terrassen. Om karmstolen från Brafab- Keros uppskattas för den stilrena, tåliga designen och det lättskötta materialet.- Sittdyna ingår inte.- Höjd: 890 mm.- Bredd: 590 mm.- Djup: 640 mm.- Sitthöjd: 440 mm. Skötselråd för karmstolen- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Keros Bordshylla 20x150 Cm - Teak

  brafab keros bordshylla 20x150 cm - teak
  Bordshyllan från Brafab har en praktisk, stilren design i teak. Perfekt för långa middagar runt matbordet. Om bordshyllan från Brafab- Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma.- Med tiden får produkten en vacker patina.- Bredd: 200 mm.- Höjd: 280 mm.- Längd: 1500 mm. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Gusty Karmstol - Aluminium Antracit

  brafab gusty karmstol - aluminium antracit
  Karmstolen från Brafab har en stilren, stapelbar design i aluminium med en matchande, vädertålig sits i textil med utmärkt sittkomfort. Perfekt för uteplatsen eller terrassen. Om karmstolen från Brafab- Djup: 630 mm.- Bredd: 550 mm.- Sitthöjd: 430 mm.- Höjd: 850 mm. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Innes Karmstol - Aluminium Dusty Green

  brafab innes karmstol - aluminium dusty green
  Karmstolen från Brafab har en stilren, stapelbar design i aluminium med breda ribbor, en utmärkt sittkomfort och armstöd med fina detaljer. Perfekt för uteplatsen eller terrassen. Om karmstolen från Brafab- Djup: 590 mm.- Bredd: 570 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Höjd: 870 mm. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Nox Bordsstativ 90x158 Cm - Aluminium Dusty Green

  brafab nox bordsstativ 90x158 cm - aluminium dusty green
  Bordsstativet från Brafab är perfekt för utomhusbruk och har en högkvalitativ stomme i aluminium med justerbara fötter. Kombinera bordsstativet med en Nox bordsskiva från Brafab. Om bordsstativet från Brafab- Premiumkvalitet i aluminium.- Bordsstativet finns i 2 olika storlekar.- Bordsstativet finns i 2 olika färger.- Perfekt för utomhusbruk. Skötselråd för bordsstativet- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Zten Soffbord 40x40x45 Cm - Soffbord & Avlastningsbord Keramik Vit

  brafab zten soffbord 40x40x45 cm - soffbord & avlastningsbord keramik vit
  Soffbordet från Brafab har tåliga ytor i kompositsten med en stadig stomme i aluminium och justerbara, dolda ben. Perfekt för uteplatsen eller terrassen. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egna fina blandning. Om soffbordet från Brafab- Kombinera soffbordet med en trädgårdssoffa från Brafab. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Talance Soffbord 74x60cm H40 / Mörkgrå - Soffbord & Avlastningsbord Aluminium Svart

  brafab talance soffbord 74x60cm h40 / mörkgrå - soffbord & avlastningsbord aluminium svart
  Talance Soffbord 74x60cm H40 Svart/Mörkgrå är framtagen av Brafab. Ett snyggt bord i rena linjer som inte kräver något underhåll alls. Det sobra underredet är tillverkat i lackad aluminium vilket gör det lätt och smidigt att flytta. Toppen är gjord av en laminat i träimitation som är mycket slitstark. Underredet finns att få i svart eller vitt och det finns även i en större storlek som man kan ställa omlott, ovanför detta. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Julita Loungestol - Teak

  brafab julita loungestol - teak
  Loungestolen från Brafab är perfekt för utomhusbruk och har vackra, vertikala ribbor. Den har en praktisk, hopfällbar design. Loungestol med en naturlig färg i massiv teak som smälter in i naturen runt omkring. Om loungestolen från Brafab- Praktisk, hopfällbar konstruktion.- Premiumkvalitet i massiv teak.- Vackra, vertikala träribbor.- Bredd: 700 mm.- Djup: 770 mm.- Höjd: 800 mm.- Sitthöjd: 340 mm. Skötselråd för loungestolen- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Regelbunden oljning rekommenderas.- För bäst resultat använd sandpapper och en lämplig träolja när möbeln är helt torr.- Använd rikligt med olja och låt stå under natten, torka sedan av eventuell överflödig olja. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Nox Iläggsskiva 90x79 Cm - Laminat Terrazzo

  brafab nox iläggsskiva 90x79 cm - laminat terrazzo
  Iläggsskivan från Brafab har ett elegant mönster i laminat med två fina färger att välja mellan. Kombinera iläggsskivan med en Nox bordsskiva från Brafab. Om iläggsskivan från Brafab- Höjd: 80 mm.- Bredd: 900 mm.- Längd: 790 mm. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Nox Iläggsskiva 90x79 Cm - Laminat Betong

  brafab nox iläggsskiva 90x79 cm - laminat betong
  Iläggsskivan från Brafab har ett elegant mönster i laminat med två fina färger att välja mellan. Kombinera iläggsskivan med en Nox bordsskiva från Brafab. Om iläggsskivan från Brafab- Höjd: 80 mm.- Bredd: 900 mm.- Längd: 790 mm. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Innes Karmstol - Aluminium Antracit

  brafab innes karmstol - aluminium antracit
  Karmstolen från Brafab har en stilren, stapelbar design i aluminium med breda ribbor, en utmärkt sittkomfort och armstöd med fina detaljer. Perfekt för uteplatsen eller terrassen. Om karmstolen från Brafab- Djup: 590 mm.- Bredd: 570 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Höjd: 870 mm. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Hallavara Soffbord 162x112 Cm - Soffbord & Avlastningsbord Rostfritt Stål Grön

  brafab hallavara soffbord 162x112 cm - soffbord & avlastningsbord rostfritt stål grön
  Soffbordet från Brafab har en stilren design med en gedigen, rostfri stomme och en elegant bordsskiva i kompositsten. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Kombinera soffbordet med en soffgrupp från Brafab. Om soffbordet från Brafab- Rostfri stomme med en elegant bordsskiva.- Soffbordet finns i olika storlekar. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Niobe Sidobord Ø50 Cm - Soffbord & Avlastningsbord Komposit Dusty Green

  brafab niobe sidobord ø50 cm - soffbord & avlastningsbord komposit dusty green
  Sidobordet från Brafab har en dekorativ, portabel, formgjuten design i aluminium med en stadig fot i kompositsten. Perfekt för uteplatsen eller terrassen. Om sidobordet från Brafab- Sidobordet finns i 3 olika färger.- Höjd: 590 mm.- Diameter: 500 mm. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab 56:An Matgrupp - Teak

  brafab 56:an matgrupp - teak
  56:An Matgrupp, Teak från Brafab har en traditionell design som aldrig går ur tiden. Den kom ut på marknaden redan 1956 och den är lika aktuell idag.Stolen är extra bekväm med sitt sköna gung och det blir en vacker kombination mellan varm teak och varmgalvaniserat stål. Bordet går praktiskt nog att fälla ihop och stolarna att stapla. Teak är naturligt oljerik men vill du behålla den gyllene färgen bör du olja in den regelbundet. Det ingår ett bord och fyra stolar men inga dynor. Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Taverny Soffbord Ø85 /mörkgrå - Soffbord & Avlastningsbord Aluminium Vit

  brafab taverny soffbord ø85 /mörkgrå - soffbord & avlastningsbord aluminium vit
  Taverny Soffbord Ø85 Mörkgrå är designat av Brafab. Bordet har en nätt och luftig konstruktion med stilrena linjer. Bordsskivan är gjord av ett mycket tåligt högtryckslaminat med träimitation och underredet i pulverlackerat aluminium. Material som klarar en hel del slitage och inte kräver något underhåll. Det passar perfekt till en loungegrupp på altanen eller i trädgården. Finns att få med två färger på underredet.Bra egenskaper: Tåligt Underhållsfritt Luftigt och smidigt Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Hallavara Soffbord 66x56 Cm - Soffbord & Avlastningsbord Rostfritt Stål Grön

  brafab hallavara soffbord 66x56 cm - soffbord & avlastningsbord rostfritt stål grön
  Soffbordet från Brafab har en stilren design med en gedigen, rostfri stomme och en elegant bordsskiva i kompositsten. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Kombinera soffbordet med en soffgrupp från Brafab. Om soffbordet från Brafab- Rostfri stomme med en elegant bordsskiva.- Soffbordet finns i olika storlekar. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Gusty Karmstol - Aluminium Dusty Green

  brafab gusty karmstol - aluminium dusty green
  Karmstolen från Brafab har en stilren, stapelbar design i aluminium med en matchande, vädertålig sits i textil med utmärkt sittkomfort. Perfekt för uteplatsen eller terrassen. Om karmstolen från Brafab- Djup: 630 mm.- Bredd: 550 mm.- Sitthöjd: 430 mm.- Höjd: 850 mm. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Anemon Loungeset 5 Sittplatser Natur/ - Glas Vit

  brafab anemon loungeset 5 sittplatser natur/ - glas vit
  Loungesetet från Brafab är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en elegant retrostil i högkvalitativ konstrotting. Den har vita dynor med skumkärna för optimal komfort och en avtagbar klädsel i slitstarkt olefin. Den har ett soffbord med en bordsskiva i härdat glas och praktiskt hyllplan undertill. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om loungesetet från Brafab- Svensk design med elegant, retroinspirerad känsla.- Premiumkvalitet i konstrotting och olefin.- Anemon soffa: 189x79x93.- Anemon fåtölj: 71x79x93 cm.- Anemon soffbord: 65x140x50 cm.- Sitthöjd: 47 cm.- Dynor ingår.- Avtagbar klädsel.- Tre delar ingår.- Soffa: x1.- Fåtöljer: x2.- Soffbord: x1.- Designad i Sverige Skötselråd för loungesetet- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Ashfield Soffgrupp Med Bord - Beige

  brafab ashfield soffgrupp med bord - beige
  Ashfield soffgrupp med bord, kommer från Brafab. En snygg och nätt soffa med ett passande bord att möblera med på en mindre balkong eller altan. Möblerna är tillverkade av konstrotting och soffan har tilltagen sitthöjd vilket kan vara praktiskt. Bordet har en elegant glasskiva som är lätt att hålla snygg. Dynorna är gjorda av Olefine som är ett mycket tåligt material med goda egenskaper. Soffan består av tre delar vilket gör den extra lätthanterlig.Egenskaper av Olefintyg: Snabbtorkande Smutsavvisande Slitstarka UV-Resistenta Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Talance Soffbord 80x80cm H45 / Mörkgrå - Soffbord & Avlastningsbord Aluminium Svart

  brafab talance soffbord 80x80cm h45 / mörkgrå - soffbord & avlastningsbord aluminium svart
  Talance Soffbord 80x80cm H46 Svart/Mörkgrå är framtagen av Brafab. Ett snyggt bord i rena linjer som inte kräver något underhåll alls. Det sobra underredet är tillverkat i lackad aluminium vilket gör det lätt och smidigt att flytta. Toppen är gjord av en laminat i träimitation som är mycket slitstark. Underredet finns att få i svart eller vitt och det finns även i en mindre storlek som man kan ställa omlott, under detta. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Nox Bordsstativ 90x158 Cm - Aluminium Antracit

  brafab nox bordsstativ 90x158 cm - aluminium antracit
  Bordsstativet från Brafab är perfekt för utomhusbruk och har en högkvalitativ stomme i aluminium med justerbara fötter. Kombinera bordsstativet med en Nox bordsskiva från Brafab. Om bordsstativet från Brafab- Premiumkvalitet i aluminium.- Bordsstativet finns i 2 olika storlekar.- Bordsstativet finns i 2 olika färger.- Perfekt för utomhusbruk. Skötselråd för bordsstativet- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Zten Soffbord 80x50x40 Cm Ljusgrå - Soffbord & Avlastningsbord Keramik Vit

  brafab zten soffbord 80x50x40 cm ljusgrå - soffbord & avlastningsbord keramik vit
  Soffbordet från Brafab har tåliga ytor i kompositsten med en stadig stomme i aluminium och justerbara, dolda ben. Perfekt för uteplatsen eller terrassen. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egna fina blandning. Om soffbordet från Brafab- Kombinera soffbordet med en trädgårdssoffa från Brafab. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Niobe Sidobord Ø50 Cm - Soffbord & Avlastningsbord Komposit Khaki

  brafab niobe sidobord ø50 cm - soffbord & avlastningsbord komposit khaki
  Sidobordet från Brafab har en dekorativ, portabel, formgjuten design i aluminium med en stadig fot i kompositsten. Perfekt för uteplatsen eller terrassen. Om sidobordet från Brafab- Sidobordet finns i 3 olika färger.- Höjd: 590 mm.- Diameter: 500 mm. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Talance Soffbord 74x60cm H40 / Mörkgrå - Soffbord & Avlastningsbord Aluminium Vit

  brafab talance soffbord 74x60cm h40 / mörkgrå - soffbord & avlastningsbord aluminium vit
  Talance Soffbord 74x60cm H40 Svart/Mörkgrå är framtagen av Brafab. Ett snyggt bord i rena linjer som inte kräver något underhåll alls. Det sobra underredet är tillverkat i lackad aluminium vilket gör det lätt och smidigt att flytta. Toppen är gjord av en laminat i träimitation som är mycket slitstark. Underredet finns att få i svart eller vitt och det finns även i en större storlek som man kan ställa omlott, ovanför detta. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Funkia Loungeset 5 Sittplatser /sand - Glas Beige

  brafab funkia loungeset 5 sittplatser /sand - glas beige
  Loungesetet från Brafab har bekväma dynor perfekta för utomhusbruk och för avslappnande dagar. Den har en rymlig, omfamnande design i högkvalitativ konstrotting med sandfärgade dynor med skumkärna och en avtagbar klädsel i olefin. Den har ett soffbord med en bordsskiva i glas och praktisk förvaring nertill. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om loungesetet från Brafab- Rymlig, omfamnande design med bekväma dynor.- Premiumkvalitet i konstrotting och olefin.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 2540 mm.- Längd: 2540 mm.- Djup: 890 mm.- Höjd: 680 mm.- Sitthöjd: 460 mm.- Soffbord: 90x90x50 cm.- Fyra delar ingår.- Funkia hörndel: x1.- Funkia avslut: x2.- Funkia soffbord: x1.- Fästen ingår.- Dynor ingår.- Avtagbar klädsel.- Från serien Funkia.- Kombinera loungesetet med Funkia sittpuff från Brafab.- Finns även som rak soffa.- Tillverkad i Indonesien- Designad i Sverige Skötselråd för loungesetet- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Talance Soffbord 80x80cm H45 / Mörkgrå - Soffbord & Avlastningsbord Aluminium Vit

  brafab talance soffbord 80x80cm h45 / mörkgrå - soffbord & avlastningsbord aluminium vit
  Talance Soffbord 80x80cm H46 Svart/Mörkgrå är framtagen av Brafab. Ett snyggt bord i rena linjer som inte kräver något underhåll alls. Det sobra underredet är tillverkat i lackad aluminium vilket gör det lätt och smidigt att flytta. Toppen är gjord av en laminat i träimitation som är mycket slitstark. Underredet finns att få i svart eller vitt och det finns även i en mindre storlek som man kan ställa omlott, under detta. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Vevi Matgrupp / - Aluminium Svart

  brafab vevi matgrupp / - aluminium svart
  Vevi Matgrupp från Brafab är elegant och riktigt bekväm. Tack vare de två ramarna som armstöden och underredet på bordet har får gruppen en minimalistisk och avskalad stil. Matgruppen finns i tre olika utföranden: vit och svart som är tillverkat i lackad aluminium (underhållsfritt) och sedan en som är tillverkad i teak. Sittdelen på stolen är tillverkad i det slittåliga tyget Textilene. I setet ingår ett bord och sex stolar som också går att köpa separat.Teak är naturligt oljerikt och behöver inte oljas in om man inte vill. Det blir då vackert silvergrått. Om du vill behålla den gyllene färgen bör du olja in det regelbundet. Man kan då först slipa lite lätt i fibrernas riktning för bästa resultat.Egenskaper Textilene: Smutsavvisande Tål kyla Bleks inte av solen Lättskött Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Delia Karmstol Karmstol - Aluminium Dusty Green

  brafab delia karmstol karmstol - aluminium dusty green
  Karmstolen från Brafab har en stilren, stapelbar design i aluminium med breda ribbor, armstöd och en utmärkt sittkomfort. Perfekt för uteplatsen eller terrassen. Om karmstolen från Brafab- Djup: 550 mm.- Bredd: 550 mm.- Höjd: 800 mm.- Sitthöjd: 430 mm. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Delia Karmstol - Aluminium Dusty Green

  brafab delia karmstol - aluminium dusty green
  Karmstolen från Brafab har en stilren, stapelbar design i aluminium med en matchande sits i textil med utmärkt sittkomfort. Perfekt för uteplatsen eller terrassen. Om karmstolen från Brafab- Djup: 630 mm.- Bredd: 550 mm.- Sitthöjd: 430 mm.- Höjd: 850 mm. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Keros Matbord 90x160 - Teak

  brafab keros matbord 90x160 - teak
  Matbordet från Brafab har en rejäl design med linjära ribbor och en naturlig look i teak. Perfekt för utomhusbruk. Om matbordet från Brafab- Premiumkvalitet i massiv teak.- Matbordet finns i 2 olika storlekar.- Perfekt för utomhusbruk.- Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma. Skötselråd för matbordet- Använd alltid grytunderlägg för heta föremål.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Regelbunden oljning rekommenderas.- För bäst resultat använd sandpapper och en lämplig träolja när möbeln är helt torr.- Använd rikligt med olja och låt stå under natten, torka sedan av eventuell överflödig olja. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Delia Karmstol - Aluminium Khaki

  brafab delia karmstol - aluminium khaki
  Karmstolen från Brafab har en stilren, stapelbar design i aluminium med en matchande sits i textil med utmärkt sittkomfort. Perfekt för uteplatsen eller terrassen. Om karmstolen från Brafab- Djup: 630 mm.- Bredd: 550 mm.- Sitthöjd: 430 mm.- Höjd: 850 mm. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Delia + Nimes Matgrupp - Aluminium Antracit

  brafab delia + nimes matgrupp - aluminium antracit
  Delia + Nimes Matgrupp från Brafab är en smäcker och modern grupp för utomhusbruk. Det nätta bordet är tillverkat i pulverlackerat aluminium som inte kräver något underhåll. Bordstoppen är framtagen på ett sätt som gör den ljuddämpande. Till bordet hör 6 stycken bekväma stolar i samma stilrena design. De har en stomme av mattlackad aluminium och sittdelen är i det vädertåliga materialet textilene. Stol och bord går att köpa separat.Egenskaper Textilene: Smutsavvisande Tål kyla Bleks inte av solen Lättskött Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Chios Matbord 100x240 Cm / - Teak Svart

  brafab chios matbord 100x240 cm / - teak svart
  Matbordet från Brafab är perfekt för utomhusbruk och har tvärgående ribbor i teak med en elegant, svart ram i aluminium. Perfekt för uteplatsen eller terrassen. Om matbordet från Brafab- Premiumkvalitet i aluminium och FSC-certifierad teak.- Perfekt för uteplatsen eller terrassen.- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 730 mm.- Längd: 2400 mm. Skötselråd för matbordet- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Regelbunden oljning rekommenderas.- För bäst resultat använd sandpapper och en lämplig träolja när möbeln är helt torr.- Använd rikligt med olja och låt stå under natten, torka sedan av eventuell överflödig olja. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Nox Bordsskiva 90x158 Cm - Laminat Betong

  brafab nox bordsskiva 90x158 cm - laminat betong
  Bordsskivan från Brafab har ett elegant mönster i laminat med två fina färger att välja mellan. Kombinera bordsskivan med Nox bordsstativ från Brafab. Om bordsskivan från Brafab- Höjd: 80 mm.- Bredd: 900 mm.- Längd: 1580 mm. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Talance Soffbord /terrazzo 59x71x40 Cm - Soffbord Aluminium Khaki

  brafab talance soffbord /terrazzo 59x71x40 cm - soffbord aluminium khaki
  Soffbordet från Brafab är perfekt för både inom- och utomhusbruk och har en naturtrogen bordsskiva i laminat. Bordet är terrazzomönstrat och har en högkvalitativ, khakigrön ram i pulverlackerat aluminium och aluminium. Det har en modern design för alla hem och stilar. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om soffbordet från Brafab- Terrazzomönstrad bordsskiva i laminat.- Högkvalitativ ram i aluminium.- Perfekt för utomhusbruk.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Kombinera soffbordet med loungemöbler från Brafab.- Finns även med svart underrede.- Designat i Sverige Skötselråd för soffbordet- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Brafab Funkia Hörnsoffa 5-sits /sand - Konstrotting Beige

  brafab funkia hörnsoffa 5-sits /sand - konstrotting beige
  Hörnsoffan från Brafab har bekväma dynor perfekta för utomhusbruk och för avslappnande dagar. Soffan har en rymlig, omfamnande design i högkvalitativ konstrotting med sandfärgade dynor med skumkärna och en avtagbar klädsel i olefin. Den har beständiga, vädertåliga material och jordnära färger som smälter in i naturen runt omkring. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om hörnsoffan från Brafab- Rymlig, omfamnande design med bekväma dynor.- Premiumkvalitet i konstrotting och olefin.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 2540 mm.- Längd: 2540 mm.- Djup: 890 mm.- Höjd: 680 mm.- Sitthöjd: 460 mm.- Dynor ingår.- Fästen ingår.- Hörndel: x1.- Avslut: x2.- Avtagbar klädsel.- Från serien Funkia.- Kombinera hörnsoffan med Funkia soffbord från Brafab.- Finns även som rak soffa.- Tillverkad i Indonesien- Designad i Sverige Skötselråd för hörnsoffan- Använd ett mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Talance Soffbord /terrazzo 79x79x45 Cm - Soffbord Aluminium Khaki

  brafab talance soffbord /terrazzo 79x79x45 cm - soffbord aluminium khaki
  Soffbordet från Brafab är perfekt för både inom- och utomhusbruk och har en naturtrogen bordsskiva i laminat. Bordet är terrazzomönstrat och har en högkvalitativ, khakigrön ram i pulverlackerat aluminium och aluminium. Det har en modern design för alla hem och stilar. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om soffbordet från Brafab- Terrazzomönstrad bordsskiva i laminat.- Högkvalitativ ram i aluminium.- Perfekt för utomhusbruk.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Kombinera soffbordet med loungemöbler från Brafab.- Finns även med svart underrede.- Designat i Sverige Skötselråd för soffbordet- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Brafab Nox Bordsskiva 90x158 Cm - Laminat Terrazzo

  brafab nox bordsskiva 90x158 cm - laminat terrazzo
  Bordsskivan från Brafab har ett elegant mönster i laminat med två fina färger att välja mellan. Kombinera bordsskivan med Nox bordsstativ från Brafab. Om bordsskivan från Brafab- Höjd: 80 mm.- Bredd: 900 mm.- Längd: 1580 mm. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Niobe Sidobord Ø50 Cm - Soffbord & Avlastningsbord Komposit Antracit

  brafab niobe sidobord ø50 cm - soffbord & avlastningsbord komposit antracit
  Sidobordet från Brafab har en dekorativ, portabel, formgjuten design i aluminium med en stadig fot i kompositsten. Perfekt för uteplatsen eller terrassen. Om sidobordet från Brafab- Sidobordet finns i 3 olika färger.- Höjd: 590 mm.- Diameter: 500 mm. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab B45 Matbord / Metall 92x250 Cm Svart - Aluminium Antracit

  brafab b45 matbord / metall 92x250 cm svart - aluminium antracit
  Matbordet från Brafab har en modern design med en stabil, svart stomme och en bordsskiva i aluminium med en 45-gradig vinkel för att addera en extra dimension till designen och en ljudabsorberande färg på undersidan. Perfekt för uteplatsen eller terrassen. Om matbordet från Brafab- Perfekt för utomhusbruk.- Längd: 2500 mm.- Bredd: 920 mm.- Höjd: 730 mm. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Nox Bordsstativ 90x237 - Aluminium Dusty Green

  brafab nox bordsstativ 90x237 - aluminium dusty green
  Bordsstativet från Brafab är perfekt för utomhusbruk och har en högkvalitativ stomme i aluminium med justerbara fötter. Kombinera bordsstativet med en Nox bordsskiva från Brafab. Om bordsstativet från Brafab- Premiumkvalitet i aluminium.- Bordsstativet finns i 2 olika storlekar.- Bordsstativet finns i 2 olika färger.- Perfekt för utomhusbruk. Skötselråd för bordsstativet- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Hallavara Soffbord 162x112 Cm - Soffbord & Avlastningsbord Rostfritt Stål Antracit

  brafab hallavara soffbord 162x112 cm - soffbord & avlastningsbord rostfritt stål antracit
  Soffbordet från Brafab har en stilren design med en gedigen, rostfri stomme och en elegant bordsskiva i kompositsten. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Kombinera soffbordet med en soffgrupp från Brafab. Om soffbordet från Brafab- Rostfri stomme med en elegant bordsskiva.- Soffbordet finns i olika storlekar. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Lyra Loungeset 4,5 Sittplatser /sand - Rostfritt Stål Svart

  brafab lyra loungeset 4,5 sittplatser /sand - rostfritt stål svart
  Loungesetet från Brafab har bekväma, slitstarka dynor perfekta för utomhusbruk. Den har en elegant design för det moderna hemmet med en sandfärgad, avtagbar klädsel i olefin med högdensitetsskum och vattenavvisande foder. Den har ett högkvalitativt material i pulverlackerat, mattsvart aluminium, en djup sits för optimal komfort och armstöd i konstrotting. Den har en bordsskiva i glas med ett 3D-printat betongmönster. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om loungesetet från Brafab- Modern, elegant design med bekväma dynor.- Premiumkvalitet i rostfritt stål, konstrotting, olefin och glas.- Klädsel med vattenavvisande foder.- Bordsskiva med ett betongmönster i 3D-printad glas.- Perfekt för utomhusbruk.- Dynor ingår.- Avtagbar klädsel.- Lyra soffa: 1x (193x99x78 cm).- Lyra fåtöljer: x2 (79x98x78 cm).- Lyra soffbord: x1 (75x140x40 cm).- Sitthöjd: 40 cm.- Kombinera loungesetet med Lyra matgrupp från Brafab.- Designad i Sverige Skötselråd för loungesetet- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Delia Relax Loungestol - Aluminium Dusty Green

  brafab delia relax loungestol - aluminium dusty green
  Loungestolen från Brafab har en stilren, stapelbar design i aluminium med breda ribbor och en utmärkt sittkomfort. Perfekt för uteplatsen eller terrassen. Om loungestolen från Brafab- Djup: 820 mm.- Bredd: 600 mm.- Höjd: 810 mm.- Sitthöjd: 350 mm. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Keros Matbord 100x230 - Teak

  brafab keros matbord 100x230 - teak
  Matbordet från Brafab har en rejäl design med linjära ribbor och en naturlig look i teak. Perfekt för utomhusbruk. Om matbordet från Brafab- Premiumkvalitet i massiv teak.- Matbordet finns i 2 olika storlekar.- Perfekt för utomhusbruk.- Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma. Skötselråd för matbordet- Använd alltid grytunderlägg för heta föremål.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Regelbunden oljning rekommenderas.- För bäst resultat använd sandpapper och en lämplig träolja när möbeln är helt torr.- Använd rikligt med olja och låt stå under natten, torka sedan av eventuell överflödig olja. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Hallavara Soffbord 66x56 Cm - Soffbord & Avlastningsbord Rostfritt Stål Antracit

  brafab hallavara soffbord 66x56 cm - soffbord & avlastningsbord rostfritt stål antracit
  Soffbordet från Brafab har en stilren design med en gedigen, rostfri stomme och en elegant bordsskiva i kompositsten. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Kombinera soffbordet med en soffgrupp från Brafab. Om soffbordet från Brafab- Rostfri stomme med en elegant bordsskiva.- Soffbordet finns i olika storlekar. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.