Hemmässan
www.hemmassan.se

Broste Copenhagen sortiment online

 • Broste Copenhagen - Nordic Sea Mugg med öra 25 cl Blå

  broste copenhagen - nordic sea mugg med öra 25 cl blå
  Mugg med öra tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Sea, perfekt till morgonkaffet. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då muggen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint! Rymmer 25 cl.
 • Broste Copenhagen - Nordic Sand Espressomugg utan öra 10 cl Vit

  broste copenhagen - nordic sand espressomugg utan öra 10 cl vit
  Espressomugg utan öra tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Sand, perfekt till morgonkaffet eller eftermiddagsfikat. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då muggen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint! Rymmer 10 cl.
 • Broste Copenhagen - Nordic Sand Tallrik djup 17 cm Vit

  broste copenhagen - nordic sand tallrik djup 17 cm vit
  Liten skål tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Sand, perfekt till oliver eller nötter. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då skålen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Coal Mugg med öra 25 cl Svart

  broste copenhagen - nordic coal mugg med öra 25 cl svart
  Mugg med öra tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Coal, perfekt till morgonkaffet. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då muggen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint! Rymmer 25 cl.
 • Broste Copenhagen - Nordic Coal Espressomugg 10 cl utan öra Svart

  broste copenhagen - nordic coal espressomugg 10 cl utan öra svart
  Espressomugg utan öra tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Coal, perfekt till morgonkaffet eller eftermiddagsfikat. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då muggen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint! Rymmer 10 cl.
 • Broste Copenhagen - Nordic Sea Tallrik flat 26 cm Blå

  broste copenhagen - nordic sea tallrik flat 26 cm blå
  Stor flat tallrik tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Sea, perfekt till middagsbjudningen. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då tallriken är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Sand Skål 22,5 cm Vit

  broste copenhagen - nordic sand skål 22,5 cm vit
  Skål av glaserat stengods ur serien Nordic Sand, perfekt till middagsservering eller för snacksen. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då skålen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Sea Skål med fötter 8,5 cm Blå

  broste copenhagen - nordic sea skål med fötter 8,5 cm blå
  Liten skål med fötter tillverkad av stengods ur serien Nordic Sea. Passar lika bra att servera i som till förvaring av småsaker som till exempel nycklar eller smyckena. Då skålen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Sand Skål med fötter 11 cm Vit

  broste copenhagen - nordic sand skål med fötter 11 cm vit
  Liten skål med fötter tillverkad av stengods, ur serien Nordic Sand. Passar lika bra att servera i som till förvaring av småsaker som till exempel nycklar eller smyckena. Då skålen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Coal Skål med fötter 8,5 cm Svart

  broste copenhagen - nordic coal skål med fötter 8,5 cm svart
  Liten skål med fötter, tillverkad av stengods. Passar lika bra att servera i som till förvaring av småsaker som till exempel nycklar eller smyckena. Då skålen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Coal Tallrik flat 31 cm Svart

  broste copenhagen - nordic coal tallrik flat 31 cm svart
  Stor flat tallrik tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Coal, perfekt som uppläggningsfat. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då fatet är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Coal Skål 7 cm Svart

  broste copenhagen - nordic coal skål 7 cm svart
  Liten skål tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Coal, perfekt till snacks. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då skålen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Coal Skål med fötter 11 cm Svart

  broste copenhagen - nordic coal skål med fötter 11 cm svart
  Liten skål med fötter, tillverkad av stengods. Passar lika bra att servera i som till förvaring av småsaker som till exempel nycklar eller smyckena. Då skålen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Sand Skål 7 cm Vit

  broste copenhagen - nordic sand skål 7 cm vit
  Liten skål tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Sand, perfekt till snacks. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då skålen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Coal Skål 22,5 cm Svart

  broste copenhagen - nordic coal skål 22,5 cm svart
  Skål av glaserat stengods ur serien Nordic Coal, perfekt till middagsservering eller för snacksen. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då skålen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Coal Skål 15 cm Svart

  broste copenhagen - nordic coal skål 15 cm svart
  Liten skål tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Coal, perfekt till snacks eller småsaker. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då skålen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Sea Skål 22,5 cm Blå

  broste copenhagen - nordic sea skål 22,5 cm blå
  Skål av glaserat stengods ur serien Nordic Sea, perfekt till middagsservering eller för snacksen. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då skålen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Sea Tallrik djup 22 cm Blå

  broste copenhagen - nordic sea tallrik djup 22 cm blå
  Djup tallrik av glaserat stengods ur serien Nordic Sea, perfekt till frukostgröten eller soppan. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då tallriken är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Sea Skål 7 cm Blå

  broste copenhagen - nordic sea skål 7 cm blå
  Liten skål tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Sea, perfekt till snacks. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då skålen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Sea Oval Tallrik 22 cm

  broste copenhagen - nordic sea oval tallrik 22 cm
  Oval tallrik tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Sea, perfekt som litet uppläggningsfat eller som oval mattallrik. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då fatet är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Coal Skål 17 cm Svart

  broste copenhagen - nordic coal skål 17 cm svart
  Liten skål av glaserat stengods ur serien Nordic Sea, perfekt till middagsservering eller för snacksen. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då skålen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Sea Skål 17 cm Blå

  broste copenhagen - nordic sea skål 17 cm blå
  Liten skål av glaserat stengods ur serien Nordic Sea, perfekt till middagsservering eller för snacksen. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då skålen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Coal Tallrik djup 17 cm

  broste copenhagen - nordic coal tallrik djup 17 cm
  Liten skål tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Coal, perfekt till oliver eller nötter. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då skålen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Grød Mugg 35 cl

  broste copenhagen - grød mugg 35 cl
  Rustik mugg utan öra tillverkad av glaserad stengods. Muggen är perfekt till morgonkaffet eller eftermiddagsfikat. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra serier från Broste Copenhagen. Alla delar ur serien är glaserade för hand och glasyren kan variera något - men varje exemplar är lika fint!Servisen Grød är framtagen av Broste Copenhagen i samarbete med den populära grötrestaurangen Grød i Köpenhamn.
 • Broste Copenhagen - Grød Assiett 20 cm

  broste copenhagen - grød assiett 20 cm
  Liten tallrik tillverkad av glaserad stengods. Fatet passar som assiett till frukostmackan, desserten eller förrätten. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra serier från Broste Copenhagen. Alla delar ur serien är glaserade för hand och glasyren kan variera något - men varje exemplar är lika fint!Servisen Grød är framtagen av Broste Copenhagen i samarbete med den populära grötrestaurangen Grød i Köpenhamn.
 • Broste Copenhagen - Grød Tallrik djup 22 cm

  broste copenhagen - grød tallrik djup 22 cm
  Djup tallrik tillverkad av glaserad stengods. Tallriken passar till frukostflingorna, soppan eller desserten. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra serier från Broste Copenhagen. Alla delar ur serien är glaserade för hand och glasyren kan variera något - men varje exemplar är lika fint!Servisen Grød är framtagen av Broste Copenhagen i samarbete med den populära grötrestaurangen Grød i Köpenhamn.
 • Broste Copenhagen - Grød Tallrik djup 17 cm

  broste copenhagen - grød tallrik djup 17 cm
  Djup tallrik tillverkad av glaserad stengods. Tallriken passar till dessert eller som serveringsskål. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra serier från Broste Copenhagen. Alla delar ur serien är glaserade för hand och glasyren kan variera något - men varje exemplar är lika fint!Servisen Grød är framtagen av Broste Copenhagen i samarbete med den populära grötrestaurangen Grød i Köpenhamn.
 • Broste Copenhagen - Nordic Sand Mugg med öra 25 cl Vit

  broste copenhagen - nordic sand mugg med öra 25 cl vit
  Mugg med öra tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Sand, perfekt till morgonkaffet. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Muggen är tillverkad för hand så glasyren kan variera något - men varje exemplar är lika fint! Rymmer 25 cl.
 • Broste Copenhagen - Nordic Sand Tallrik flat 20 cm Vit

  broste copenhagen - nordic sand tallrik flat 20 cm vit
  Liten flat tallrik tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Sand, perfekt till middagsbjudningen. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då tallriken är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Sand Skål 15 cm Vit

  broste copenhagen - nordic sand skål 15 cm vit
  Liten skål tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Sand, perfekt till snacks eller småsaker. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då skålen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Sea Tallrik flat 20 cm Blå

  broste copenhagen - nordic sea tallrik flat 20 cm blå
  Liten flat tallrik tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Sea, perfekt till middagsbjudningen. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då tallriken är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Sea Skål 15 cm Blå

  broste copenhagen - nordic sea skål 15 cm blå
  Liten skål tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Sea, perfekt till snacks eller småsaker. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då skålen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Sand Mugg utan öra 25 cl Vit

  broste copenhagen - nordic sand mugg utan öra 25 cl vit
  Mugg utan öra tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Sand, perfekt till morgonkaffet eller kvällsteet. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då muggen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint! Rymmer 25 cl.
 • Broste Copenhagen - Nordic Sea Tallrik djup 17 cm Blå

  broste copenhagen - nordic sea tallrik djup 17 cm blå
  Liten skål tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Sea, perfekt till oliver eller nötter. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då skålen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Sea Skål 20 cm

  broste copenhagen - nordic sea skål 20 cm
  Skål tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Sea, perfekt till oliver eller nötter eller andra snacks. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då skålen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Sand Tallrik flat 31 cm Vit

  broste copenhagen - nordic sand tallrik flat 31 cm vit
  Stor flat tallrik tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Sand, perfekt som uppläggningsfat. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då fatet är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Sea Skål med fötter 11 cm Blå

  broste copenhagen - nordic sea skål med fötter 11 cm blå
  Liten skål med fötter, tillverkad av stengods. Passar lika bra att servera i som till förvaring av småsaker som till exempel nycklar eller smyckena. Då skålen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Sand Skål med fötter 8,5 cm Vit

  broste copenhagen - nordic sand skål med fötter 8,5 cm vit
  Liten skål med fötter tillverkad av stengods ur serien Nordic Sand. Passar lika bra att servera i som till förvaring av småsaker som till exempel nycklar eller smyckena. Då skålen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Coal Tallrik flat 26 cm Svart

  broste copenhagen - nordic coal tallrik flat 26 cm svart
  Flat tallrik tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Coal, perfekt till middagsbjudningen. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då tallriken är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Coal Tallrik flat 20 cm Svart

  broste copenhagen - nordic coal tallrik flat 20 cm svart
  Liten flat tallrik tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Coal, perfekt till middagsbjudningen. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då tallriken är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Coal Mugg utan öra 25 cl Svart

  broste copenhagen - nordic coal mugg utan öra 25 cl svart
  Mugg utan öra tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Coal, perfekt till morgonkaffet eller kvällsteet. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då muggen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint! Rymmer 25 cl.
 • Broste Copenhagen - Nordic Sand Tallrik flat 15 cm

  broste copenhagen - nordic sand tallrik flat 15 cm
  Liten flat tallrik tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Sand, perfekt till som assiett till förrätt eller dessert. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då tallriken är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Sea Tallrik oval 30 cm

  broste copenhagen - nordic sea tallrik oval 30 cm
  Oval tallrik tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Sea, perfekt som uppläggningsfat. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då fatet är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Sea Tallrik oval 35,5 cm

  broste copenhagen - nordic sea tallrik oval 35,5 cm
  Stor oval tallrik tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Sea, perfekt som uppläggningsfat. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då fatet är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Sand Skål 17 cm Vit

  broste copenhagen - nordic sand skål 17 cm vit
  Liten skål av glaserat stengods ur serien Nordic Sand, perfekt till middagsservering eller för snacksen. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då skålen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Grød Tallrik 26 cm

  broste copenhagen - grød tallrik 26 cm
  Rustik tallrik tillverkad av glaserad stengods. Tallriken passar även som uppläggningsfat till snittar eller kex. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra serier från Broste Copenhagen. Alla delar ur serien är glaserade för hand och glasyren kan variera något - men varje exemplar är lika fint!Servisen Grød är framtagen av Broste Copenhagen i samarbete med den populära grötrestaurangen Grød i Köpenhamn.
 • Broste Copenhagen - Grød Skål 16 cm

  broste copenhagen - grød skål 16 cm
  Skål tillverkad av glaserad stengods. Tallriken passar till dessert eller som serveringsskål. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra serier från Broste Copenhagen. Alla delar ur serien är glaserade för hand och glasyren kan variera något - men varje exemplar är lika fint!Servisen Grød är framtagen av Broste Copenhagen i samarbete med den populära grötrestaurangen Grød i Köpenhamn.
 • Broste Copenhagen - Grød Skål 9 cm

  broste copenhagen - grød skål 9 cm
  Liten skål tillverkad av glaserad stengods. Tallriken passar till dessert eller som serveringsskål. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra serier från Broste Copenhagen. Alla delar ur serien är glaserade för hand och glasyren kan variera något - men varje exemplar är lika fint!Servisen Grød är framtagen av Broste Copenhagen i samarbete med den populära grötrestaurangen Grød i Köpenhamn.
 • Broste Copenhagen - Nordic Sand Tallrik flat 26 cm Vit

  broste copenhagen - nordic sand tallrik flat 26 cm vit
  Stor flat tallrik tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Sand, perfekt till middagsbjudningen. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då tallriken är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Sea Mugg utan öra 25 cl Blå

  broste copenhagen - nordic sea mugg utan öra 25 cl blå
  Mugg utan öra tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Sea, perfekt till morgonkaffet eller kvällsteet. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då muggen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint! Rymmer 25 cl.
 • Broste Copenhagen - Nordic Sea Espressomugg utan öra 10 cl Blå

  broste copenhagen - nordic sea espressomugg utan öra 10 cl blå
  Espressomugg utan öra tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Sea, perfekt till morgonkaffet eller eftermiddagsfikat. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då muggen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint! Rymmer 10 cl.
 • Broste Copenhagen - Nordic Sand Tallrik oval 30 cm

  broste copenhagen - nordic sand tallrik oval 30 cm
  Stor flat tallrik tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Sand, perfekt som uppläggningsfat. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då fatet är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Coal Tallrik flat 15 cm

  broste copenhagen - nordic coal tallrik flat 15 cm
  Liten flat tallrik tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Coal, perfekt till som assiett till förrätt eller dessert. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då tallriken är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Sand Skål 34,5 cm Vit

  broste copenhagen - nordic sand skål 34,5 cm vit
  Stor skål av glaserat stengods ur serien Nordic Sand, perfekt till sallad eller frukt. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då skålen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Sand Skål 25 cm Vit

  broste copenhagen - nordic sand skål 25 cm vit
  Stor skål tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Sand, perfekt till middagsbjudningen. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då skålen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Sea Skål 34,5 cm Blå

  broste copenhagen - nordic sea skål 34,5 cm blå
  Stor skål av glaserat stengods ur serien Nordic Sea, perfekt till sallad eller frukt. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då skålen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Coal Skål 34,5 cm Svart

  broste copenhagen - nordic coal skål 34,5 cm svart
  Stor skål av glaserat stengods ur serien Nordic Coal, perfekt till sallad eller frukt. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då skålen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Coal Skål 25 cm Svart

  broste copenhagen - nordic coal skål 25 cm svart
  Stor skål tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Coal, perfekt till middagsbjudningen. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då skålen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Sea Skål 25 cm Blå

  broste copenhagen - nordic sea skål 25 cm blå
  Stor skål tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Sea, perfekt till middagsbjudningen. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då skålen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Vanilla Tallrik 20 cm Cream

  broste copenhagen - nordic vanilla tallrik 20 cm cream
  Liten flat tallrik tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Vanilla, perfekt till middagsbjudningen. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då fatet är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Vanilla Tallrik 26 cm Cream

  broste copenhagen - nordic vanilla tallrik 26 cm cream
  Flat tallrik tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Vanilla, perfekt till middagsbjudningen. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då tallriken är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Vanilla Skål 7 cm Cream

  broste copenhagen - nordic vanilla skål 7 cm cream
  Liten skål tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Vanilla, perfekt till snacks. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då skålen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Vanilla Djup Tallrik 17 cm Cream

  broste copenhagen - nordic vanilla djup tallrik 17 cm cream
  Liten skål tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Vanilla, perfekt till oliver eller nötter. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då skålen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Vanilla Skål 22,5 cm Cream

  broste copenhagen - nordic vanilla skål 22,5 cm cream
  Skål tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Vanilla, perfekt till snacks eller nötter. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då skålen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Vanilla Serveringsskål 34 cm Cream

  broste copenhagen - nordic vanilla serveringsskål 34 cm cream
  Serveringsskål av glaserat stengods ur serien Nordic Vanilla, perfekt till sallad eller frukt. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då skålen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Sea Tallrik 29 cm Sea

  broste copenhagen - nordic sea tallrik 29 cm sea
  Stor tallrik tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Sea, perfekt till pasta men även som uppläggningsfat. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då fatet är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • BROSTE COPENHAGEN Oda Matbord, med Klaff - Beige Askfanér och Järn

  broste copenhagen oda matbord, med klaff - beige askfan&eacuter och järn
 • BROSTE COPENHAGEN Lagoon Modul Höger Hörn - Ljusblått Tyg

  broste copenhagen lagoon modul höger hörn - ljusblått tyg
 • BROSTE COPENHAGEN Wind Fåtölj - Polyester, med Armstöd

  broste copenhagen wind fåtölj - polyester, med armstöd
 • Broste Copenhagen Dricksglas 35 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Amber

  broste copenhagen dricksglas 35 cl - dricksglas munblåst glas amber
  Det här är ett modernt dricksglas från Broste Copenhagen. Det tillhör serien Amber som kännetecknas av sin bärnstensfärgade toning i botten. Toning ger glaset ett elegant djup, och passar perfekt till finare tillfällen. Eftersom det är handgjord kan variation förekomma i både utseende och form, vilket gör varje glas unikt. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Earthernware Bord - Soffbord Lergods Fungi

  broste copenhagen earthernware bord - soffbord lergods fungi
  Bordet från Broste Copenhagen har modern design i lergods med vacker form perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Välj mellan olika färger. Tillverkat i Portugal. Om bordet från Broste Copenhagen- Gjort av lergods.- Diameter: 440 mm.- Längd: 420 mm.- Bordet kommer i olika färger.- Tillverkat i Portugal. Skötselråd för bordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Hune Middagsgaffel - Rostfritt Stål

  broste copenhagen hune middagsgaffel - rostfritt stål
  Gaffel från serien Hune av Broste Copenhagen som kännetecknas av sin organiska och råa design. Gaffeln är tillverkad i hamrad satin och passar perfekt till både vardags och finare tillfällen. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen - Nordic Sand Tallrik oval 35,5 cm

  broste copenhagen - nordic sand tallrik oval 35,5 cm
  Stor flat tallrik tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Sand, perfekt som uppläggningsfat. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då fatet är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Vanilla Mugg 25 cl Cream

  broste copenhagen - nordic vanilla mugg 25 cl cream
  Nordic Vanilla Mugg 25 cl från Broste Copenhagens är tillverkad av högkvalitativt stengods med en reaktiv glasyr. Den enkla och tidlösa designen passar perfekt in i alla typer av hem. Muggens färger och mönster är inspirerade av den skandinaviska naturen och ger ett lugnt och harmoniskt uttryck.
 • Broste Copenhagen - Nordic Vanilla Tallrik 29 cm Cream

  broste copenhagen - nordic vanilla tallrik 29 cm cream
  Stor tallrik tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Vanilla, perfekt till pasta men även som uppläggningsfat. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då fatet är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Vanilla Skål 15 cm Cream

  broste copenhagen - nordic vanilla skål 15 cm cream
  Liten skål tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Vanilla, perfekt till snacks eller småsaker. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då skålen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Sand Tallrik 29 cm Sand

  broste copenhagen - nordic sand tallrik 29 cm sand
  Stor tallrik tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Sand, perfekt till pasta men även som uppläggningsfat. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då fatet är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • BROSTE COPENHAGEN Wind Soffa - Blå Polyester

  broste copenhagen wind soffa - blå polyester
 • BROSTE COPENHAGEN Wind Soffa - Polyester

  broste copenhagen wind soffa - polyester
 • BROSTE COPENHAGEN Wind Soffa - Polyester Velour

  broste copenhagen wind soffa - polyester velour
 • BROSTE COPENHAGEN Wind Soffa - Polyester Velour

  broste copenhagen wind soffa - polyester velour
 • BROSTE COPENHAGEN Wind Soffa - Blå Polyester Velour

  broste copenhagen wind soffa - blå polyester velour
 • BROSTE COPENHAGEN Wind Soffa - Grön Polyester Velour

  broste copenhagen wind soffa - grön polyester velour
 • BROSTE COPENHAGEN Hyben Soffbord - Glas och Svart Stål, Rektangulärt

  broste copenhagen hyben soffbord - glas och svart stål, rektangulärt
 • BROSTE COPENHAGEN Lagoon Modulär Soffpuff - Latte Tyg

  broste copenhagen lagoon modulär soffpuff - latte tyg
 • BROSTE COPENHAGEN Lagoon Modulsoffa Mitten - Latte Tyg

  broste copenhagen lagoon modulsoffa mitten - latte tyg
 • BROSTE COPENHAGEN Lagoon Modulsoffa Vänster Hörndel - Lattetyg

  broste copenhagen lagoon modulsoffa vänster hörndel - lattetyg
 • BROSTE COPENHAGEN Lagoon Modulsoffa Högra Hörnet - Lattetyg

  broste copenhagen lagoon modulsoffa högra hörnet - lattetyg
 • BROSTE COPENHAGEN Oda Matbord, med Klaff - Svart Askfanér och Järn

  broste copenhagen oda matbord, med klaff - svart askfan&eacuter och järn
 • BROSTE COPENHAGEN Lagoon Modul Stol - Ljusblått Tyg

  broste copenhagen lagoon modul stol - ljusblått tyg
 • BROSTE COPENHAGEN Lagoon Modul Puff - Ljusblått Tyg

  broste copenhagen lagoon modul puff - ljusblått tyg
 • BROSTE COPENHAGEN Lagoon Modul Vänster Hörn - Ljusblått Tyg

  broste copenhagen lagoon modul vänster hörn - ljusblått tyg
 • BROSTE COPENHAGEN Ninna Soffbord, med Förvaring - Beige Järn

  broste copenhagen ninna soffbord, med förvaring - beige järn
 • BROSTE COPENHAGEN Ninna Soffbord, med Förvaring - Strykjärn

  broste copenhagen ninna soffbord, med förvaring - strykjärn
 • BROSTE PODIE 'RILLO' FIBERCEMENT

  broste podie 'rillo' fibercement
 • BROSTE PODIE 'RILLO' FIBERCEMENT

  broste podie 'rillo' fibercement
 • BROSTE COPENHAGEN Wind Fåtölj - Polyester, med Armstöd

  broste copenhagen wind fåtölj - polyester, med armstöd
 • BROSTE COPENHAGEN Wind Fåtölj - Polyester Velour, med Armstöd

  broste copenhagen wind fåtölj - polyester velour, med armstöd
 • BROSTE COPENHAGEN Wind Fåtölj - Blå Polyester Velour, med Armstöd

  broste copenhagen wind fåtölj - blå polyester velour, med armstöd
 • BROSTE COPENHAGEN Wind Fåtölj - Grön Polyester Velour, med Armstöd

  broste copenhagen wind fåtölj - grön polyester velour, med armstöd
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla Pastatallrik / Djup Tallrik 29 Cm - Stengods Cream

  broste copenhagen nordic vanilla pastatallrik / djup tallrik 29 cm - stengods cream
  Pastatallriken från Broste Copenhagen har rustik, modern design i handglaserat stengods perfekt för servering av pasta, exempelvis. Den har spräckligt mönster med vackra detaljer. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om pastatallriken från Broste Copenhagen- Gjord av stengods.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Från serien Nordic Vanilla.- Finns även som middagstallrik.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för pastatallriken- Tål diskmaskin upp till 65°C. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Sandvig Middagstallrik 27 Cm - Porslin Vit

  broste copenhagen sandvig middagstallrik 27 cm - porslin vit
  Den här tallriken tillhör serien Sandvig från Broste Copenhagen. Inspirationen kommer från kuststaden Sandvig som ligger på den danska ön Bornholm. I designen syns stadens nostalgiska arkitektur och nordiska natur tydligt, och räfflorna på kanten påminner om snäckskal. Samtliga produkter i serien är tillverkade för hand och variationer i utseendet kan förekomma, vilket gör varje produkt unik. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Tallrik 20 Cm - Stengods Sand

  broste copenhagen nordic tallrik 20 cm - stengods sand
  Tallrik från Broste Copenhagen. Den här tallriken tillhör en av Broste Copenhagens mest klassiska serveringsserie. Den är tillverkad i stengods och glaserad i en vacker sandfärg. Inspirationen kommer från den nordiska naturen och sanden som går att finna där. Den här tallriken passar perfekt när du vill ha en rustik dukning, såväl till vardags som till fest. Eftersom den är handgjord förekommer skiftningar i textur och färg, vilket gör varje tallrik unik. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Tallrik 30 Cm - Stengods Sand

  broste copenhagen nordic tallrik 30 cm - stengods sand
  Tallrik från Broste Copenhagen. Den här tallriken tillhör en av Broste Copenhagens mest klassiska serveringsserie. Den är tillverkad i stengods och glaserad i en vacker sandfärg. Inspirationen kommer från den nordiska naturen och sanden som går att finna där. Den här tallriken passar perfekt när du vill ha en rustik dukning, såväl till vardags som till fest. Eftersom den är handgjord förekommer skiftningar i textur och färg, vilket gör varje tallrik unik. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Smoke Dricks 35 Cl - Dricksglas Glas Grå

  broste copenhagen smoke dricks 35 cl - dricksglas glas grå
  Det här är ett modernt dricksglas från Broste Copenhagen. Det tillhör serien Smoke som kännetecknas av sin gråa toning i botten. Toning ger glaset ett elegant djup, och passar såväl till vardags som till fest. Eftersom det är handgjord kan variation förekomma i både utseende och form, vilket gör varje glas unikt. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Tallrik 15 Cm - Stengods Sand

  broste copenhagen nordic tallrik 15 cm - stengods sand
  Tallrik från Broste Copenhagen. Den här tallriken tillhör en av Broste Copenhagens mest klassiska serveringsserie. Den är tillverkad i stengods och glaserad i en vacker sandfärg. Inspirationen kommer från den nordiska naturen och sanden som går att finna där. Den här tallriken passar perfekt när du vill ha en rustik dukning, såväl till vardags som till fest. Eftersom den är handgjord förekommer skiftningar i textur och färg, vilket gör varje tallrik unik. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Gröt Middagstallrik 26cm - Sand

  broste copenhagen gröt middagstallrik 26cm - sand
  Gröt Middagstallrik 26cm, Sand från Broste Copenhagen. Mattallrikar Sand . Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Sandvig Dessert- & Lunchtallrik 22 Cm - Porslin Vit

  broste copenhagen sandvig dessert- & lunchtallrik 22 cm - porslin vit
  Den här tallriken tillhör serien Sandvig från Broste Copenhagen. Inspirationen kommer från kuststaden Sandvig som ligger på den danska ön Bornholm. I designen syns stadens nostalgiska arkitektur och nordiska natur tydligt, och räfflorna på kanten påminner om snäckskal. Samtliga produkter i serien är tillverkade för hand och variationer i utseendet kan förekomma, vilket gör varje produkt unik. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Sea Mugg Med Handtag 25 Cl - Stengods Grå

  broste copenhagen nordic sea mugg med handtag 25 cl - stengods grå
  Mugg med handtag från Broste Copenhagen. En mugg i handgjort stengods från den uppskattade Nordic Sea-serien. Färgerna varierar från blå till grått, och speglar den skandinaviska skärgården med vind, hav och klippor. Med denna mugg på bordet får du en rustik och samtidigt levande dukning. Eftersom den är handgjord förekommer skiftningar i textur och färg, vilket gör varje mugg unik. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Mega Mugg 40 Cl - Stengods Sand

  broste copenhagen nordic mega mugg 40 cl - stengods sand
  Den här muggen tillhör en av Broste Copenhagens mest klassiska serveringsserie - Nordic Sand. Inspirationen kommer från den nordiska naturen och sanden som går att finna där. Den här muggen passar perfekt när du vill ha en rustik dukning, såväl till vardags som till fest. Eftersom den är handgjord förekommer skiftningar i textur och färg, vilket gör varje mugg unik. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Sea Assiett 15 Cm - Stengods Grå

  broste copenhagen nordic sea assiett 15 cm - stengods grå
  Assiettf rån Broste Copenhagen. En assiett i handgjort stengods från den uppskattade Nordic Sea-serien. Färgerna varierar från blå till grått, och speglar den skandinaviska skärgården med vind, hav och klippor. Med denna assiett på bordet får du en rustik och samtidigt levande dukning. Eftersom den är handgjord förekommer skiftningar i textur och färg, vilket gör varje assiett unik. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Wind Sittpuff Rainy Day - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Rosa

  broste copenhagen wind sittpuff rainy day - sittsäckar & sittpuffar polyester rosa
  Sittpuffen Wind från Broste Copenhagen har en vacker och nordiskt inspirerad design, som framhäver synergin mellan olika material och färger. Den är tillverkad av slitstark polyester, med 45000 i Martindale. Den smidiga storleken på sittpuffen gör att den kan användas i exempelvis vardagsrummet, sovrummet eller hallen. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla Middagstallrik Ø31 Cm - Stengods Cream

  broste copenhagen nordic vanilla middagstallrik ø31 cm - stengods cream
  Middagstallriken från Broste Copenhagen har rustik, modern design i handglaserat stengods perfekt för middagsbjudningar. Den har spräckligt mönster med vackra detaljer. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om middagstallriken från Broste Copenhagen- Gjord av stengods.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Från serien Nordic Vanilla.- Finns även som mugg.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för middagstallriken- Tål diskmaskin upp till 65°C. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Earthernware Bord - Soffbord Lergods Astral Aura Dark Blue

  broste copenhagen earthernware bord - soffbord lergods astral aura dark blue
  Bordet från Broste Copenhagen har modern design i lergods med vacker form perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Välj mellan olika färger. Tillverkat i Portugal. Om bordet från Broste Copenhagen- Gjort av lergods.- Diameter: 440 mm.- Längd: 420 mm.- Bordet kommer i olika färger.- Tillverkat i Portugal. Skötselråd för bordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Sea Desserttallrik 20 Cm - Stengods Grå

  broste copenhagen nordic sea desserttallrik 20 cm - stengods grå
  Desserttallrik från Broste Copenhagen. En desserttallrik i handgjort stengods från den uppskattade Nordic Sea-serien. Färgerna varierar från blå till grått, och speglar den skandinaviska skärgården med vind, hav och klippor. Med denna tallrik på bordet får du en rustik och samtidigt levande dukning. Eftersom den är handgjord förekommer skiftningar i textur och färg, vilket gör varje tallrik unik. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Coal Tallrik 26 Cm - Stengods Svart

  broste copenhagen nordic coal tallrik 26 cm - stengods svart
  Tallrik från Broste Copenhagen. Det här är en vacker och rustik tallrik som tillhör serien Nordic Coal. Den är tillverkad av glaserat stengods och målad i en djup svart färg, där inspirationen kommer ifrån naturens krafter och råa material. Den här tallriken sticker definitivt ut ur mängden, och skapar en spännande dukning. Eftersom den är handgjord förekommer skiftningar i textur och färg, vilket gör varje tallrik unik. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Mugg 25 Cl - Stengods Sand

  broste copenhagen nordic mugg 25 cl - stengods sand
  Mugg från Broste Copenhagen. Den här muggen tillhör en av Broste Copenhagens mest klassiska serveringsserie. Den är tillverkad i stengods och glaserad i en vacker sandfärg. Inspirationen kommer från den nordiska naturen och sanden som går att finna där. Den här muggen passar perfekt när du vill ha en rustik dukning, såväl till vardags som till fest. Eftersom den är handgjord förekommer skiftningar i textur och färg, vilket gör varje mugg unik. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Coal Mugg 25 Cl - Stengods Svart

  broste copenhagen nordic coal mugg 25 cl - stengods svart
  Mugg från Broste Copenhagen. Det här är en vacker och rustik mugg som tillhör serien Nordic Coal. Den är tillverkad av glaserat stengods och målad i en djup svart färg, där inspirationen kommer ifrån naturen krafter och råa material. Den här muggen sticker definitivt ut ur mängden, och skapar en spännande dukning. Eftersom den är handgjord förekommer skiftningar i textur och färg, vilket gör varje mugg unik. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Bubble Vattenglas 22 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Klar

  broste copenhagen bubble vattenglas 22 cl - dricksglas munblåst glas klar
  Bubble Dricksglas från Broste Copenhagen. Ett munblåst glas med tjocka väggar med luftbubblor som adderar en svårslagen charm. Bubblorna uppstår naturligt i glaset vid tillverkning och därför är varje exemplar unikt. Välj mellan grått eller klart glas. Rymmer 22 centiliter. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Esrum Desserttallrik 21 Cm /vit - Stengods Brun

  broste copenhagen esrum desserttallrik 21 cm /vit - stengods brun
  Desserttallrik från Broste Copenhagen. Det här är en desserttallrik i enkel och rustik design som blir ett härligt inslag på det dukade bordet, oavsett om det är till vardags eller fest. Den är handgjord och kan skifta lite i struktur och färg, vilket gör varje desserttallrik unik. Är fin att matcha med andra produkter från Esrum. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Coal Mugg Med Handtag 25 Cl - Stengods Svart

  broste copenhagen nordic coal mugg med handtag 25 cl - stengods svart
  Mugg med handtag från Broste Copenhagen. Det här är en vacker och rustik mugg som tillhör serien Nordic Coal. Den är tillverkad av glaserat stengods och målad i en djup svart färg, där inspirationen kommer ifrån naturen krafter och råa material. Den här muggen sticker definitivt ut ur mängden, och skapar en spännande dukning. Eftersom den är handgjord förekommer skiftningar i textur och färg, vilket gör varje mugg unik. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Limfjord Glas 35 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Ljusgrå

  broste copenhagen limfjord glas 35 cl - dricksglas munblåst glas ljusgrå
  Glaset från Broste Copenhagen har elegant, tidlös design i munblåst glas perfekt till stilla vatten, kolsyrat vatten och läsk. Det har skulptural form med bra grepp. Välj mellan olika färger. Om glaset från Broste Copenhagen- Gjort av munblåst glas.- Från serien Limfjord.- Glaset kommer i olika färger.- Kapacitet: 35 cl.- Höjd: 107 mm.- Diameter: 90 mm. Skötselråd för glaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla Tallrik Oval 13,6x22 Cm - Stengods Cream

  broste copenhagen nordic vanilla tallrik oval 13,6x22 cm - stengods cream
  Tallriken från Broste Copenhagen har rustik, modern design i handglaserat stengods perfekt för att servera både middag och frukost. Den har spräckligt mönster med vackra detaljer. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Tillverkad i Kina. Om tallriken från Broste Copenhagen- Gjord av stengods.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Från serien Nordic Vanilla.- Finns även som middagstallrik.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin upp till 65°C. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla Tallrik Ø15 Cm - Stengods Cream

  broste copenhagen nordic vanilla tallrik ø15 cm - stengods cream
  Tallriken från Broste Copenhagen har rustik, modern design i handglaserat stengods perfekt för små sötsaker när du ska bjuda på fika. Den har spräckligt mönster med vackra detaljer. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om tallriken från Broste Copenhagen- Gjord av stengods.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Från serien Nordic Vanilla.- Finns även som middagstallrik.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin upp till 65°C. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Salt Desserttallrik Ø18 Cm - Stengods Vit

  broste copenhagen salt desserttallrik ø18 cm - stengods vit
  Desserttallrik från Broste Copenhagen. Det här är en desserttallrik i stengods som har glaserats med en vit färg som är inspirerade av naturligt mineralsalt. Den svarta kanten är handmålad, och ger tallriken en lantlig känsla. Den är handgjord och kan variera i färg, vilket gör varje tallrik unik. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Bubble Vattenglas 22 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Grå

  broste copenhagen bubble vattenglas 22 cl - dricksglas munblåst glas grå
  Bubble Dricksglas från Broste Copenhagen. Ett munblåst glas med tjocka väggar med luftbubblor som adderar en svårslagen charm. Bubblorna uppstår naturligt i glaset vid tillverkning och därför är varje exemplar unikt. Välj mellan grått eller klart glas. Rymmer 22 centiliter. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Tvis Tesked - Rostfritt Stål Roséguld

  broste copenhagen tvis tesked - rostfritt stål roséguld
  En tesked från danska Broste Copenhagen med en slimmad och stilfull design. Den guldiga färgen ger en lyxig känsla och lyfter dukningen – perfekt till festligare tillfällen som nyår, studentfirandet eller födelsedagskalaset. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Sletten Lång Sked 4-pack Satin - Rostfritt Stål

  broste copenhagen sletten lång sked 4-pack satin - rostfritt stål
  Sletten Lång Sked 4-pack, Satin från Broste Copenhagen. Skedar Rostfritt Stål . Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Mugg Med Handtag 25 Cl - Stengods Sand

  broste copenhagen nordic mugg med handtag 25 cl - stengods sand
  Mugg med handtag från Broste Copenhagen. Den här muggen tillhör en av Broste Copenhagens mest klassiska serveringsserie. Den är tillverkad i stengods och glaserad i en vacker sandfärg. Inspirationen kommer från den nordiska naturen och sanden som går att finna där. Den här muggen passar perfekt när du vill ha en rustik dukning, såväl till vardags som till fest. Muggen är handgjord och varierar därför i utseende och färg. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Coal Assiett 15 Cm - Stengods Svart

  broste copenhagen nordic coal assiett 15 cm - stengods svart
  Assiett från Broste Copenhagen. Det här är en vacker och rustik assiett som tillhör serien Nordic Coal. Den är tillverkad av glaserat stengods och målad i en djup svart färg, där inspirationen kommer ifrån naturen krafter och råa material. Den här assietten sticker definitivt ut ur mängden, och skapar en spännande dukning. Eftersom den är handgjord förekommer skiftningar i textur och färg, vilket gör varje assiett unik. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Hune Middagssked - Rostfritt Stål

  broste copenhagen hune middagssked - rostfritt stål
  Sked från serien Hune av Broste Copenhagen som kännetecknas av sin organiska och råa design. Skeden är tillverkad i hamrad satin och passar perfekt till både vardags och finare tillfällen. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Limfjord Glas 35 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Klar

  broste copenhagen limfjord glas 35 cl - dricksglas munblåst glas klar
  Glaset från Broste Copenhagen har elegant, tidlös design i munblåst glas perfekt till stilla vatten, kolsyrat vatten och läsk. Det har skulptural form med bra grepp. Välj mellan olika färger. Om glaset från Broste Copenhagen- Gjort av munblåst glas.- Från serien Limfjord.- Glaset kommer i olika färger.- Kapacitet: 35 cl.- Höjd: 107 mm.- Diameter: 90 mm. Skötselråd för glaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Gröt Desserttallrik 20cm - Sand

  broste copenhagen gröt desserttallrik 20cm - sand
  Gröt Desserttallrik 20cm, Sand från Broste Copenhagen. Mattallrikar Sand . Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Sea Tallrik 30 Cm - Stengods Blå

  broste copenhagen nordic sea tallrik 30 cm - stengods blå
  Tallrik från Broste Copenhagen. En tallrik i handgjort stengods från den uppskattade Nordic Sea-serien. Färgerna varierar från blå till grått, och speglar den skandinaviska skärgården med vind, hav och klippor. Med denna tallrik på bordet får du en rustik och samtidigt levande dukning. Eftersom den är handgjord förekommer skiftningar i textur och färg, vilket gör varje tallrik unik. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Coal Desserttallrik 20 Cm - Stengods Svart

  broste copenhagen nordic coal desserttallrik 20 cm - stengods svart
  Desserttallrik från Broste Copenhagen. Det här är en vacker och rustik desserttallrik som tillhör serien Nordic Coal. Den är tillverkad av glaserat stengods och målad i en djup svart färg, där inspirationen kommer ifrån naturen krafter och råa material. Den här tallriken sticker definitivt ut ur mängden, och skapar en spännande dukning. Eftersom den är handgjord förekommer skiftningar i textur och färg, vilket gör varje tallrik unik. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Grød Djup Tallrik Ø22,5 Cm - Stengods Beige

  broste copenhagen grød djup tallrik ø22,5 cm - stengods beige
  Grød Djup Tallrik från Broste Copenhagen. Den här rustika tallriken har klassisk form och en naturnära färg, och passar till alla tillfällen. Den är framtagen i samarbete med den innovativa grötrestaurangen Grød som ligger i Köpenhamn. Den är självklart perfekt lämpad för gröt, men går också att servera andra varma eller kalla rätter i. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Esrum Tallrik 28 Cm /vit - Stengods Brun

  broste copenhagen esrum tallrik 28 cm /vit - stengods brun
  Tallrik från Broste Copenhagen. Det här är en tallrik i enkel och rustik design som blir ett härligt inslag på det dukade bordet, oavsett om det är till vardags eller fest. Den är handgjord och kan skifta lite i struktur och färg, vilket gör varje tallrik unik. Är fin att matcha med andra produkter från Esrum. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla Mugg Med Handtag - Stengods Cream

  broste copenhagen nordic vanilla mugg med handtag - stengods cream
  Muggen från Broste Copenhagen har rustik, modern design i handglaserat stengods perfekt för både varma och kalla drycker. Den har praktiskt handtag på sidan för enkel användning. Den har spräckligt mönster med vackra detaljer. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om muggen från Broste Copenhagen- Gjord av stengods.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Från serien Nordic Vanilla.- Finns även som middagstallrik.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin upp till 65°C. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Sea Djup Tallrik 22 Cm - Stengods Blå

  broste copenhagen nordic sea djup tallrik 22 cm - stengods blå
  Djup Tallrik från Broste Copenhagen. En djup tallrik i handgjort stengods från den uppskattade Nordic Sea-serien. Färgerna varierar från blå till grått, och speglar den skandinaviska skärgården med vind, hav och klippor. Med denna tallrik på bordet får du en rustik och samtidigt levande dukning. Eftersom den är handgjord förekommer skiftningar i textur och färg, vilket gör varje tallrik unik. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Tallrik 26 Cm - Stengods Sand

  broste copenhagen nordic tallrik 26 cm - stengods sand
  Tallrik från Broste Copenhagen. Den här tallriken tillhör en av Broste Copenhagens mest klassiska serveringsserie. Den är tillverkad i stengods och glaserad i en vacker sandfärg. Inspirationen kommer från den nordiska naturen och sanden som går att finna där. Den här tallriken passar perfekt när du vill ha en rustik dukning, såväl till vardags som till fest. Eftersom den är handgjord förekommer skiftningar i textur och färg, vilket gör varje tallrik unik. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Salt Tallrik 22 Cm - Stengods Vit

  broste copenhagen salt tallrik 22 cm - stengods vit
  Tallrik från Broste Copenhagen. Det här är en tallrik i stengods som har glaserats med en vit färg som är inspirerad av naturligt mineralsalt. Den svarta kanten är handmålad, och ger tallriken en lantlig känsla. Den är handgjord och kan variera i färg, vilket gör varje tallrik unik. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Sea Tallrik 26 Cm - Stengods Blå

  broste copenhagen nordic sea tallrik 26 cm - stengods blå
  Tallrik från Broste Copenhagen. En tallrik i handgjort stengods från den uppskattade Nordic Sea-serien. Färgerna varierar från blått till grått, och speglar den skandinaviska skärgården med vind, hav och klippor. Med denna tallrik på bordet får du en rustik och samtidigt levande dukning. Eftersom den är handgjord förekommer skiftningar i textur och färg, vilket gör varje tallrik unik. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Sandvig Tallrik 30 Cm - Porslin Vit

  broste copenhagen sandvig tallrik 30 cm - porslin vit
  Den här tallriken tillhör serien Sandvig från Broste Copenhagen. Inspirationen kommer från kuststaden Sandvig som ligger på den danska ön Bornholm. I designen syns stadens nostalgiska arkitektur och nordiska natur tydligt, och räfflorna på kanten påminner om snäckskal. Samtliga produkter i serien är tillverkade för hand och variationer i utseendet kan förekomma, vilket gör varje produkt unik. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla Tallrik Ø20 Cm - Stengods Cream

  broste copenhagen nordic vanilla tallrik ø20 cm - stengods cream
  Tallriken från Broste Copenhagen har rustik, modern design i handglaserat stengods perfekt för att servera både middag och frukost. Den har spräckligt mönster med vackra detaljer. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om tallriken från Broste Copenhagen- Gjord av stengods.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Från serien Nordic Vanilla.- Finns även som middagstallrik.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin upp till 65°C. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla Middagstallrik Ø26 Cm - Stengods Cream

  broste copenhagen nordic vanilla middagstallrik ø26 cm - stengods cream
  Middagstallriken från Broste Copenhagen har rustik, modern design i handglaserat stengods perfekt för middagsbjudningar. Den har spräckligt mönster med vackra detaljer. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om middagstallriken från Broste Copenhagen- Gjord av stengods.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Från serien Nordic Vanilla.- Finns även som mugg.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för middagstallriken- Tål diskmaskin upp till 65°C. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Salt Tallrik 28cm - Stengods Vit

  broste copenhagen salt tallrik 28cm - stengods vit
  Tallrik från Broste Copenhagen. Det här är en tallrik i stengods som har glaserats med en vit färg som är inspirerad av naturligt mineralsalt. Den svarta kanten är handmålad, och ger tallriken en lantlig känsla. Den är handgjord och kan variera i färg, vilket gör varje tallrik unik. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Sea Mugg 25 Cl - Stengods Grå

  broste copenhagen nordic sea mugg 25 cl - stengods grå
  Mugg från Broste Copenhagen. En mugg i handgjort stengods från den uppskattade Nordic Sea-serien. Färgerna varierar från blå till grått, och speglar den skandinaviska skärgården med vind, hav och klippor. Med denna mugg på bordet får du en rustik och samtidigt levande dukning. Eftersom den är handgjord förekommer skiftningar i textur och färg, vilket gör varje mugg unik. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Sandvig Dricksglas 56 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Klar

  broste copenhagen sandvig dricksglas 56 cl - dricksglas munblåst glas klar
  Det här dricksglaset tillhör serien Sandvig från Broste Copenhagen. Inspirationen kommer från kuststaden Sandvig som ligger på den danska ön Bornholm. I designen syns stadens nostalgiska arkitektur och nordiska natur tydligt, och räfflorna på kanten påminner om snäckskal. Samtliga produkter i serien är tillverkade för hand och variationer i utseendet kan förekomma, vilket gör varje produkt unik. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Smoke Dricks 55 Cl - Dricksglas Glas Grå

  broste copenhagen smoke dricks 55 cl - dricksglas glas grå
  Det här är ett modernt dricksglas från Broste Copenhagen. Det tillhör serien Smoke som kännetecknas av sin gråa toning i botten. Toning ger glaset ett elegant djup, och passar såväl till vardags som till fest. Eftersom det är handgjord kan variation förekomma i både utseende och form, vilket gör varje glas unikt. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • BROSTE COPENHAGEN Wind Soffa - Polyester Velour

  broste copenhagen wind soffa - polyester velour
 • BROSTE COPENHAGEN Wind Fåtölj - Polyester Velour, med Armstöd

  broste copenhagen wind fåtölj - polyester velour, med armstöd
 • BROSTE COPENHAGEN Air fåtölj - polyester

  broste copenhagen air fåtölj - polyester
 • BROSTE COPENHAGEN Runt Rillo Soffbord - Brun Fibercement

  broste copenhagen runt rillo soffbord - brun fibercement
 • BROSTE COPENHAGEN Runt Rillo Soffbord - Grå Fibercement

  broste copenhagen runt rillo soffbord - grå fibercement
 • Broste Copenhagen Nordic Tallrik 26 Cm 8-pack - Stengods Sand

  broste copenhagen nordic tallrik 26 cm 8-pack - stengods sand
  Dessa åtta tallrikar tillhör en av Broste Copenhagens mest klassiska serveringsserie. De är tillverkade i stengods och glaserade i en vacker sandfärg. Inspirationen kommer från den nordiska naturen och sanden som går att finna där. Tallrikarna passar perfekt när du vill ha en rustik dukning, såväl till vardags som till fest. Eftersom de är handgjorda förekommer skiftningar i textur och färg, vilket gör varje tallrik unik. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Tallrik 26 Cm 12-pack - Stengods Sand

  broste copenhagen nordic tallrik 26 cm 12-pack - stengods sand
  Dessa tolv tallrikar tillhör en av Broste Copenhagens mest klassiska serveringsserie. De är tillverkade i stengods och glaserade i en vacker sandfärg. Inspirationen kommer från den nordiska naturen och sanden som går att finna där. Tallrikarna passar perfekt när du vill ha en rustik dukning, såväl till vardags som till fest. Eftersom de är handgjorda förekommer skiftningar i textur och färg, vilket gör varje tallrik unik. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Tallrik 26 Cm 6-pack - Stengods Sand

  broste copenhagen nordic tallrik 26 cm 6-pack - stengods sand
  Dessa sex tallrikar tillhör en av Broste Copenhagens mest klassiska serveringsserie. De är tillverkade i stengods och glaserade i en vacker sandfärg. Inspirationen kommer från den nordiska naturen och sanden som går att finna där. Tallrikarna passar perfekt när du vill ha en rustik dukning, såväl till vardags som till fest. Eftersom de är handgjorda förekommer skiftningar i textur och färg, vilket gör varje tallrik unik. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen - Nordic Sand Äggkopp Vit

  broste copenhagen - nordic sand äggkopp vit
  Äggkopp av glaserat stengods ur serien Nordic Sand, perfekt till frukosten. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då äggkoppen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Sea Äggkopp Blå

  broste copenhagen - nordic sea äggkopp blå
  Äggkopp av glaserat stengods ur serien Nordic Sea, perfekt till frukosten. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då äggkoppen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Coal Äggkopp Svart

  broste copenhagen - nordic coal äggkopp svart
  Äggkopp av glaserat stengods ur serien Nordic Coal, perfekt till frukosten. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då äggkoppen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen - Nordic Vanilla Äggkopp 6 cm Cream

  broste copenhagen - nordic vanilla äggkopp 6 cm cream
  Äggkopp av glaserat stengods ur serien Nordic Vanilla, perfekt till frukosten. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då äggkoppen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Broste Copenhagen Grød Mugg 9,7x10,3cm - Mix

  broste copenhagen grød mugg 9,7x10,3cm - mix
  Grød Mugg 9,7x10,3cm, Mix från Broste Copenhagen. Kaffekoppar Mix . Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla Djup Tallrik 22,5 Cm - Stengods Cream

  broste copenhagen nordic vanilla djup tallrik 22,5 cm - stengods cream
  Djupa tallriken från Broste Copenhagen har rustik, modern design i handglaserat stengods perfekt för servering av pasta, exempelvis. och för soppor eller grytor. Den har spräckligt mönster med vackra detaljer. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om djupa tallriken från Broste Copenhagen- Gjord av stengods.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Från serien Nordic Vanilla.- Finns även som middagstallrik.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för djupa tallriken- Tål diskmaskin upp till 65°C. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Limfjord Glas 35 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Amber

  broste copenhagen limfjord glas 35 cl - dricksglas munblåst glas amber
  Glaset från Broste Copenhagen har elegant, tidlös design i munblåst glas perfekt till stilla vatten, kolsyrat vatten och läsk. Det har skulptural form med bra grepp. Välj mellan olika färger. Om glaset från Broste Copenhagen- Gjort av munblåst glas.- Från serien Limfjord.- Glaset kommer i olika färger.- Kapacitet: 35 cl.- Höjd: 107 mm.- Diameter: 90 mm. Skötselråd för glaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • BROSTE COPENHAGEN Wind Fåtölj - Polyester Velour, med Armstöd

  broste copenhagen wind fåtölj - polyester velour, med armstöd
 • BROSTE COPENHAGEN Oda Matstol - Grått Tyg och Järn

  broste copenhagen oda matstol - grått tyg och järn
 • BROSTE COPENHAGEN Oda Matstol - Tyg och Svart Järn

  broste copenhagen oda matstol - tyg och svart järn
 • BROSTE COPENHAGEN Oda Matstol - Grått Tyg och Järn

  broste copenhagen oda matstol - grått tyg och järn
 • BROSTE COPENHAGEN Oda Matstol - Tyg och Svart Järn

  broste copenhagen oda matstol - tyg och svart järn
 • BROSTE COPENHAGEN Oda Matbord, med Klaff - Blå Askfanér och Järn

  broste copenhagen oda matbord, med klaff - blå askfan&eacuter och järn
 • Broste Copenhagen Tulina Soffbord - Soffbord Järn Blå

  broste copenhagen tulina soffbord - soffbord järn blå
  Soffbordet från Broste Copenhagen har ett modernt utseende med en perforerad underdel som adderar det lilla extra till omgivningen. Det har en rund bordsskiva med en blank yta perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Bordet är tillverkat av järn i olika färger att välja mellan. Om soffbordet från Broste Copenhagen- Tulina uppskattas för det moderna utseendet.- Soffbordet finns i olika färger.- Gjort av järn.- Vacker, perforerad underdel. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Eli Assiett 20 Cm - Stengods Caramel Brown

  broste copenhagen eli assiett 20 cm - stengods caramel brown
  Assietten från Broste Copenhagen har en avskalad design i stengods med en matt, reaktiv glasering för att göra varje produkt unik. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Välj mellan olika färger. Om assietten från Broste Copenhagen- Tillverkad av stengods.- Finns även som en tallrik.- Assietten finns i olika färger.- Avskalad design.- Matt, reaktiv glasering. Skötselråd för assietten- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Eli Tallrik 24 Cm - Stengods Ljusgrå

  broste copenhagen eli tallrik 24 cm - stengods ljusgrå
  Tallriken från Broste Copenhagen har en avskalad design i stengods med en matt, reaktiv glasering för att göra varje produkt unik. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Välj mellan olika färger. Om tallriken från Broste Copenhagen- Tillverkad av stengods.- Finns även som en assiett.- Tallriken finns i olika färger.- Avskalad design.- Matt, reaktiv glasering. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Eli Tallrik 24 Cm - Stengods Caramel Brown

  broste copenhagen eli tallrik 24 cm - stengods caramel brown
  Tallriken från Broste Copenhagen har en avskalad design i stengods med en matt, reaktiv glasering för att göra varje produkt unik. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Välj mellan olika färger. Om tallriken från Broste Copenhagen- Tillverkad av stengods.- Finns även som en assiett.- Tallriken finns i olika färger.- Avskalad design.- Matt, reaktiv glasering. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Eli Tallrik 24 Cm - Stengods Soft Blue

  broste copenhagen eli tallrik 24 cm - stengods soft blue
  Tallriken från Broste Copenhagen har en avskalad design i stengods med en matt, reaktiv glasering för att göra varje produkt unik. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Välj mellan olika färger. Om tallriken från Broste Copenhagen- Tillverkad av stengods.- Finns även som en assiett.- Tallriken finns i olika färger.- Avskalad design.- Matt, reaktiv glasering. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Pond Sittpuff 68 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Beige

  broste copenhagen pond sittpuff 68 cm - sittsäckar & sittpuffar polyester beige
  Sittpuffen från Broste Copenhagen har en modern design med tre delar med beigea nyanser som harmoniskt smälter in i hemmet. Den har en rund form perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Om sittpuffen från Broste Copenhagen- Sittpuffen finns i olika storlekar.- Beige färgpalett.- 54% polyester.- 36% viskos.- 10% linne. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Eli Assiett 20 Cm - Stengods Soft Blue

  broste copenhagen eli assiett 20 cm - stengods soft blue
  Assietten från Broste Copenhagen har en avskalad design i stengods med en matt, reaktiv glasering för att göra varje produkt unik. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Välj mellan olika färger. Om assietten från Broste Copenhagen- Tillverkad av stengods.- Finns även som en tallrik.- Assietten finns i olika färger.- Avskalad design.- Matt, reaktiv glasering. Skötselråd för assietten- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Tulina Soffbord - Soffbord Järn Off-White

  broste copenhagen tulina soffbord - soffbord järn off-white
  Soffbordet från Broste Copenhagen har ett modernt utseende med en perforerad underdel som adderar det lilla extra till omgivningen. Det har en rund bordsskiva med en blank yta perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Bordet är tillverkat av järn i olika färger att välja mellan. Om soffbordet från Broste Copenhagen- Tulina uppskattas för det moderna utseendet.- Soffbordet finns i olika färger.- Gjort av järn.- Vacker, perforerad underdel. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Eli Assiett 20 Cm - Stengods Ljusgrå

  broste copenhagen eli assiett 20 cm - stengods ljusgrå
  Assietten från Broste Copenhagen har en avskalad design i stengods med en matt, reaktiv glasering för att göra varje produkt unik. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Välj mellan olika färger. Om assietten från Broste Copenhagen- Tillverkad av stengods.- Finns även som en tallrik.- Assietten finns i olika färger.- Avskalad design.- Matt, reaktiv glasering. Skötselråd för assietten- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Pond Sittpuff 38 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Beige

  broste copenhagen pond sittpuff 38 cm - sittsäckar & sittpuffar polyester beige
  Sittpuffen från Broste Copenhagen har en modern design med tre delar med beigea nyanser som harmoniskt smälter in i hemmet. Den har en rund form perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Om sittpuffen från Broste Copenhagen- Sittpuffen finns i olika storlekar.- Beige färgpalett.- 54% polyester.- 36% viskos.- 10% linne. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Striped Dricksglas 35 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Klar

  broste copenhagen striped dricksglas 35 cl - dricksglas munblåst glas klar
  Dricksglaset från Broste Copenhagen har ett iögonfallande utseende i munblåst glas med fina, vita ränder för en lyxig känsla. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om dricksglaset från Broste Copenhagen- Dricksglaset finns i olika storlekar.- Från serien Stripe.- Fina, vita ränder.- Iögonfallande utseende.- Gjort av munblåst glas. Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Striped Dricksglas 55 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Klar

  broste copenhagen striped dricksglas 55 cl - dricksglas munblåst glas klar
  Dricksglaset från Broste Copenhagen har ett iögonfallande utseende i munblåst glas med fina, vita ränder för en lyxig känsla. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om dricksglaset från Broste Copenhagen- Dricksglaset finns i olika storlekar.- Från serien Stripe.- Fina, vita ränder.- Iögonfallande utseende.- Gjort av munblåst glas. Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.