Hemmässan
www.hemmassan.se

Byon sortiment online

 • Byon - Mandarie Kopp med Fat 5,5x13,5x7 cm Orange/Grön

  byon - mandarie kopp med fat 5,5x13,5x7 cm orange/grön
  Mandarinkopp från Byon - en riktigt C-vitamin injektion.Det kan vara ett av det bästa sätten att starta din dag på, men en rykande kopp nybryggt kaffe eller te i en kopp man blir glad av. Mandarinkopp med fat har en härligt orange färg med apeslinmönster både på ut- och insidan. Koppens utsida är lite ojämn, likt en apelsin, medan insidan är slät och med mönster av apelsinklyftor, fatet lika så. Kopp och fat är handgjorda och kan därför variera lite i både utseende och färg.Byon har även en Citronkopp och en Melonkopp så du kan skapa dig en riktigt frukstund till fikat.
 • Byon - Opacity Champagneglas 22 cl

  byon - opacity champagneglas 22 cl
  Opacity Champagnekupa från Byon skapar en festligare känsla och en glamourös look.Designad i tunt och skirt glas med ett swirlmönster som skapar en skön kontrast mellan klassisk stramhet och en uppiggande lekfullhet. Glasen används när du vill ha den där speciella känslan men varför inte även testa att dricka din morgonjuice i den eller servera dessert i dom som en maffig avslutning på middagen?
 • Byon Liz Mugg Rutig 28 Cl /beige - Stengods Svart

  byon liz mugg rutig 28 cl /beige - stengods svart
  Liz Mugg Rutig 28 Cl, Svart/beige från ByON. Kaffekoppar Svart Stengods. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Byon Asparagus Tallrik Small - Porslin Beige

  byon asparagus tallrik small - porslin beige
  Asparagus assiett är tillverkad i jordnära färger och har en rustik känsla som framhäver upplägget på tallriken. Att kunna servera maten eller desserten på ett sådant sätt som den förtjänar förhöjer middagskänslan och gör det roligare att lägga ner tid i köket. Assietten tillhör serien Asparagus, en kollektion som även omfattar tallrikar och skålar i flera storlekar, muggar och karaffer. Alla delar är tillverkade av new bone, ett slitstarkt porslin som tas fram för att det ska hålla länge. Komplettera gärna tallriken med flera tillbehör, eller mixa med en annan servis från ByOn och skapa dig en unik uppsättning. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Byon Swirl Mugg 38 Cl /beige - Stengods Svart

  byon swirl mugg 38 cl /beige - stengods svart
  Swirl Mugg 38 Cl, Svart/beige från ByON. Kaffekoppar Svart Stengods. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Byon Liz Mugg Zebra 28 Cl Beige/ - Stengods Svart

  byon liz mugg zebra 28 cl beige/ - stengods svart
  Liz Mugg Zebra 28 Cl, Beige/svart från ByON. Kaffekoppar Svart Stengods. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Byon Spice - Dricksglas Glas Svart

  byon spice - dricksglas glas svart
  Glaset från ByON har en lekfull design i klarglas med en färgglad fot för att addera en extra dimension till designen perfekt för det moderna hemmet. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Välj mellan olika färger. Om glaset från ByON- Tillverkat av klarglas.- Lekfull design.- Färgglad fot.- Glaset kommer i olika färger.- Bredd: 110 mm.- Höjd: 120 mm. Skötselråd för glaset- Handdisk rekommenderas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Byon Swirl Mugg 38 Cl Röd/ - Stengods Beige

  byon swirl mugg 38 cl röd/ - stengods beige
  Swirl Mugg 38 Cl, Röd/beige från ByON. Kaffekoppar Beige Stengods. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Byon Messy 33 Cl - Dricksglas Glas Grön

  byon messy 33 cl - dricksglas glas grön
  Messy Glas 33 Cl, Grön från ByON. Dricksglas Grön Glas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Byon Frances Tallrik 27 Cm - Lergods Vit

  byon frances tallrik 27 cm - lergods vit
  Tallrik med räfflade kanter med inspiration från snäckans vackra former. Finns i två olika storlekar. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Byon Theodore Loungestol - Teddy Vit

  byon theodore loungestol - teddy vit
  Rengör klädseln vid behov med fuktig trasa. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Byon Elliott Tallrik - Porslin Svart

  byon elliott tallrik - porslin svart
  Samlingen ByON x Astrid Wilson är en hyllning till 90-talet men också en förväntan på 2020-talet. En förväntan om ny styrka o kraften om att vi gör en skillnad tillsammans. Samlingen handlar om energi. Den vågar ta plats och påminner oss om styrkan i att ha modet att skapa mer glädje och värme. Tydliga kontraster och färgintensiva produktermed odefinierade former är det som kännetecknar den samling som ger oss en fantastisk festkänsla varje dag. Det påminner oss om att vi borde ta tillfälle att ompröva och förbättra den friheten med starka toner och mönster. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Byon Bubbles Vattenglas 36 Cl - Dricksglas Klar

  byon bubbles vattenglas 36 cl - dricksglas klar
  Vattenglas som tillhör serien Bubbles från By On. Namnet syftar till bubblorna i botten av glaset som finns på alla glas i serien. En snygg detalj! Glaset rymmer 36 centiliter. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Byon Waverly 6-pack - Rostfritt Stål Silver

  byon waverly 6-pack - rostfritt stål silver
  Gafflarna från ByON har en elegant design i rostfritt stål med en rundad form perfekt för att servera tapas och både till vardags och finare tillfällen. Om gafflarna från ByON- Kombinera gafflarna med Waverly bestick från ByON.- Tillverkade av rostfritt stål.- Bredd: 10 mm.- Höjd: 5 mm.- Längd: 130 mm.- Vikt: 80 g.- Levereras i presentförpackning. Skötselråd för gafflarna- Tål diskmaskin. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Byon Liz Mugg Rutig 28 Cl Blå/ - Stengods Vit

  byon liz mugg rutig 28 cl blå/ - stengods vit
  Liz Mugg Rutig 28 Cl, Blå/vit från ByON. Kaffekoppar Vit Stengods. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Byon Theodore Loungestol - Teddy Svart

  byon theodore loungestol - teddy svart
  Rengör klädseln vid behov med fuktig trasa. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Byon Fumiko Tallrik 25,6x2 Cm Beige/ - Porslin Svart

  byon fumiko tallrik 25,6x2 cm beige/ - porslin svart
  Fumiko Tallrik från ByOn blir ett vackert och rustikt inslag på matbordet med en design inspirerad av japansk enkelhet och elegans.Fumiko är en serie med flera delar i dova sandiga och mjuka svarta toner. Japanska och nordiska influenser som möts i ett uttryck av stil och attityd. I serien ingår tallrikar, skålar, fat och koppar för såväl vardag som högtidligare tillfällen. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Byon Jade Mugg Med Fat 17x7 Cm - Porslin Blå

  byon jade mugg med fat 17x7 cm - porslin blå
  Muggen från ByON har en handgjord design i porslin med en vacker, färgskiftande look. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Välj mellan olika färger. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Om muggen från ByON- Tillverkad av porslin.- Diameter: 170 mm.- Höjd: 70 mm.- Muggen kommer i olika färger.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Byon Magaluf Med Sugrör 2-pack - Dricksglas Glas Blå

  byon magaluf med sugrör 2-pack - dricksglas glas blå
  Dricksglas med tillhörande sugrör från ByOn. Kommer i två olika färger. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Byon Frances Tallrik 21 Cm - Lergods Vit

  byon frances tallrik 21 cm - lergods vit
  Tallrik med räfflade kanter med inspiration från snäckans vackra former. Finns i två olika storlekar. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Byon Blackroot Tallrik 27,3x1,6 Cm - New Bone Porslin Svart

  byon blackroot tallrik 27,3x1,6 cm - new bone porslin svart
  Skapa en rustik känsla på bordet med serien Blackroot från By On. Tallriken Blackroot passar perfekt för servering av läckra maträtter och gör det roligt att lägga upp maten. Mixa gärna serien med andra serviser från By On och skapa en personlig mix som passar just dina preferenser. Diskmaskinssäker. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Byon Blackroot Tallrik Small 20,3x1,6 Cm - Benporslin Svart

  byon blackroot tallrik small 20,3x1,6 cm - benporslin svart
  Skapa en rustik känsla på bordet med serien Blackroot från ByOn. Tallriken Blackroot passar perfekt för servering av läckra desserter och gör det roligt att lägga upp efterätter. Mixa gärna serien med andra serviser från ByOn och skapa en personlig mix som passar just dina preferenser. Diskmaskinssäker. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Byon Guiila Tallrik 20 Cm - Stengods Blå

  byon guiila tallrik 20 cm - stengods blå
  Vackert blålaserad tallrik från serien Guiila. Finns i två storlekar. Tillverkad i stengods. Går att diska i diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Byon Spice - Dricksglas Glas Röd

  byon spice - dricksglas glas röd
  Glaset från ByON har en lekfull design i klarglas med en färgglad fot för att addera en extra dimension till designen perfekt för det moderna hemmet. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Välj mellan olika färger. Om glaset från ByON- Tillverkat av klarglas.- Lekfull design.- Färgglad fot.- Glaset kommer i olika färger.- Bredd: 110 mm.- Höjd: 120 mm. Skötselråd för glaset- Handdisk rekommenderas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Byon Guiila Tallrik 28 Cm - Stengods Blå

  byon guiila tallrik 28 cm - stengods blå
  Vackert blålaserad tallrik från serien Guiila. Finns i två storlekar. Tillverkad i stengods. Går att diska i diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Byon Messy 33 Cl /orange - Dricksglas Glas Röd

  byon messy 33 cl /orange - dricksglas glas röd
  Messy Glas 33 Cl, Röd/orange från ByON. Dricksglas Röd Glas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Byon Messy 33 Cl - Dricksglas Glas Svart

  byon messy 33 cl - dricksglas glas svart
  Messy Glas 33 Cl, Svart från ByON. Dricksglas Svart Glas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Byon Fumiko Soppskål 25x7,5 Cm Beige/ - Porslin Svart

  byon fumiko soppskål 25x7,5 cm beige/ - porslin svart
  Fumiko Sopptallrik från ByOn blir ett spännande inslag på middagsbordet med sin form av en hatt med brätte, tillsammans med en design inspirerad av japanska enkla och eleganta linjer.Fumiko är en serie med flera delar i dova sandiga och mjuka svarta toner. Japanska och nordiska influenser som möts i ett uttryck av stil och attityd. I serien ingår tallrikar, skålar, fat och koppar för såväl vardag som högtidligare tillfällen. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Byon Fumiko Tallrik Small 20,5x2 Cm Beige/ - Porslin Svart

  byon fumiko tallrik small 20,5x2 cm beige/ - porslin svart
  Fumiko Tallrik Small blir lika uppskattad som assiett på frukostbordet, som mindre lunchtallrik eller som serveringsfat. Tallriken från ByOn blir ett vackert och rustikt inslag på matbordet med en design inspirerad av japansk enkelhet och elegans.Fumiko är en serie med flera delar i dova sandiga och mjuka svarta toner. Japanska och nordiska influenser som möts i ett uttryck av stil och attityd. I serien ingår tallrikar, skålar, fat och koppar för såväl vardag som högtidligare tillfällen. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Byon Magaluf Med Sugrör 2-pack - Dricksglas Glas Brun

  byon magaluf med sugrör 2-pack - dricksglas glas brun
  Dricksglas med tillhörande sugrör från ByOn. Kommer i två olika färger. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Byon Fumiko Mugg 22 Cl Beige/ - Porslin Svart

  byon fumiko mugg 22 cl beige/ - porslin svart
  Fumiko Mugg i en vacker svart nyans med en kontrasterande sandfärgad linje, passar lika bra för ditt morgonkaffe som till ditt kvällste. Muggen från ByOn har en design inspirerad av japansk enkelhet och elegans.Fumiko är en serie med flera delar i dova sandiga och mjuka svarta toner. Japanska och nordiska influenser som möts i ett uttryck av stil och attityd. I serien ingår tallrikar, skålar, fat och koppar för såväl vardag som högtidligare tillfällen. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Byon Oblong Sidobord - Soffbord Metall Svart

  byon oblong sidobord - soffbord metall svart
  Oblong Sidobord från ByOn. Ett stilrent avlastningsbord av svart metall som passar perfekt i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Byon Asparagus Tallrik 27,5x1,5 Cm - New Bone Porslin Beige

  byon asparagus tallrik 27,5x1,5 cm - new bone porslin beige
  Asparagus tallrik är tillverkad i jordnära färger och har en rustik känsla som framhäver upplägget på tallriken. Att kunna servera maten på ett sådant sätt som den förtjänar förhöjer middagskänslan och gör det roligare att lägga ner tid i köket. Mattallriken tillhör serien Asparagus, en kollektion som även omfattar tallrikar och skålar i flera storlekar, muggar och karaffer. Alla delar är tillverkade av new bone, ett slitstarkt porslin som tas fram för att det ska hålla länge. Komplettera gärna tallriken med flera tillbehör, eller mixa med en annan servis från ByOn och skapa dig en unik uppsättning. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Byon Swan 42 Cl 2-pack - Dricksglas Glas Klar

  byon swan 42 cl 2-pack - dricksglas glas klar
  Swan Glas 42 Cl 2-pack, Klar från ByON. Dricksglas Klar Glas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Byon Spice - Dricksglas Glas Gul

  byon spice - dricksglas glas gul
  Glaset från ByON har en lekfull design i klarglas med en färgglad fot för att addera en extra dimension till designen perfekt för det moderna hemmet. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Välj mellan olika färger. Om glaset från ByON- Tillverkat av klarglas.- Lekfull design.- Färgglad fot.- Glaset kommer i olika färger.- Bredd: 110 mm.- Höjd: 120 mm. Skötselråd för glaset- Handdisk rekommenderas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Byon Shell Tallrik 15,5x13 Cm - Dolomit Keramik Vit

  byon shell tallrik 15,5x13 cm - dolomit keramik vit
  Shell är en vacker assiett för såväl skaldjur som frukost eller att samla dina smycken och pärlor på. Matcha gärna med en större tallrik, serveringsskål och den lilla skålen Oyster i samma stil från ByOn. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Byon Messy 33 Cl - Dricksglas Glas Blå

  byon messy 33 cl - dricksglas glas blå
  Messy Glas 33 Cl, Blå från ByON. Dricksglas Blå Glas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Byon Arch Dagbädd 120 Cm - Dagbäddar & Liggfåtöljer Metall Svart

  byon arch dagbädd 120 cm - dagbäddar & liggfåtöljer metall svart
  Dagbädden Arch från ByOn är en mindre vilsoffa utan ryggstöd. Det svarta metallunderredet skapar ett industriellt uttryck som samtidigt blir modernt och stilrent med det svarta lädret. Den stoppade sitsen präglas av mjuka, böljande former som är sköna att sitta på.En dagbädd är ett utmärkt alternativ till en fåtölj eller sittpuff och bidrar till att fler kan samlas runt soffbordet. Dagbädden passar även bra till hallutrymmen och sovrum. Dagbädden Arch är tillverkad av metall och PU-läder Shoppa Dagbäddar & Liggfåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Byon Opacity Dricks - Dricksglas Glas Klar

  byon opacity dricks - dricksglas glas klar
  Dricksglaset från ByON är tillverkat av tunnt glas med en räfflad yta och en stadig fot. Det har böljande detaljer för en sofistikerad och elegant touch. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Om dricksglaset från ByON- Tillverkat av glas.- Perfekt för kalla drycker.- Räfflad yta. Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Byon Jade Mugg Med Fat 17x7 Cm / Brun - Porslin Grön

  byon jade mugg med fat 17x7 cm / brun - porslin grön
  Muggen från ByON har en handgjord design i porslin med en vacker, färgskiftande look. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Välj mellan olika färger. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Om muggen från ByON- Tillverkad av porslin.- Diameter: 170 mm.- Höjd: 70 mm.- Muggen kommer i olika färger.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Byon Liz Mugg Randig 28 Cl Grön/ - Stengods Vit

  byon liz mugg randig 28 cl grön/ - stengods vit
  Liz Mugg Randig 28 Cl, Grön/vit från ByON. Kaffekoppar Vit Stengods. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Byon - Messy Glas 33 cl Blå/Klar

  byon - messy glas 33 cl blå/klar
  Serien Messy från Byon är som härligt färgglada karameller.Handgjorda i tjockt glas med ett lekfullt och oregelbundet mönster är glasen en härlig färgklick. Använd dom till vattten, kaffe, juice och drinkar eller placera ett värmeljus i glaset och få en ljuslykta som sprider ett varm dansande sken i sitt hem.Eftersom Messy är handgjorda är inget glas helt det andra likt och både färg- och strukturskillnader kan finnas.
 • Byon - Messy Glas 33 cl Grön/Klar

  byon - messy glas 33 cl grön/klar
  Serien Messy från Byon är som härligt färgglada karameller.Handgjorda i tjockt glas med ett lekfullt och oregelbundet mönster är glasen en härlig färgklick. Använd dom till vattten, kaffe, juice och drinkar eller placera ett värmeljus i glaset och få en ljuslykta som sprider ett varm dansande sken i sitt hem.Eftersom Messy är handgjorda är inget glas helt det andra likt och både färg- och strukturskillnader kan finnas.
 • Byon - Messy Glas 33 cl Röd/Orange

  byon - messy glas 33 cl röd/orange
  Serien Messy från Byon är som härligt färgglada karameller.Handgjorda i tjockt glas med ett lekfullt och oregelbundet mönster är glasen en härlig färgklick. Använd dom till vattten, kaffe, juice och drinkar eller placera ett värmeljus i glaset och få en ljuslykta som sprider ett varm dansande sken i sitt hem.Eftersom Messy är handgjorda är inget glas helt det andra likt och både färg- och strukturskillnader kan finnas.
 • Byon - Messy Glas 33 cl Svart/Klar

  byon - messy glas 33 cl svart/klar
  Serien Messy från Byon är som härligt färgglada karameller.Handgjorda i tjockt glas med ett lekfullt och oregelbundet mönster är glasen en härlig färgklick. Använd dom till vattten, kaffe, juice och drinkar eller placera ett värmeljus i glaset och få en ljuslykta som sprider ett varm dansande sken i sitt hem.Eftersom Messy är handgjorda är inget glas helt det andra likt och både färg- och strukturskillnader kan finnas.
 • Byon - Liz Zebra Mugg 28 cl Beige/Svart

  byon - liz zebra mugg 28 cl beige/svart
  Liz Zebra från Byon i härligt beige-svart mönster är en rolig kopp att dricka dagens första kaffe ur.Tillverkad i tålilgt stengods med ett snyggt, grafiskt mönster kommer Liz sticka ut i jämförelse med en traditionell mugg, diskret och kaxig på samma gång.