Hemmässan
www.hemmassan.se

de Buyer sortiment online

 • de Buyer - Mineral B Element Sauteuse 28 cm

  de buyer - mineral b element sauteuse 28 cm
  Sauteuse ur serien Mineral B Elements från de Buyer. Ett mångsidigt kokkärl som kan användas till sjudning av sås eller som stekpanna vid bryning av kött, fisk och grönsaker. Sauteusen är tillverkad av kolstål – ett material som gör stekpannan helt återvinningsbar! Kolstål blir efterhand som det används ”instekt” vilket resulterar i mörkare färg samt att kärlen får en naturlig ”non-stick-egenskap” som gör det enklare att steka i kärlen utan att maten fastnar. Stekkärlen är sprayade med bivax som skyddar mot rost samt förbättrar släpp lätt-effekten under instekningsprocessen. Tål mycket hög värme men upphettning och avsvalning måste ske långsamt så att inte järnet slår sig. Fungerar på alla värmekällor och du kan använda alla typer av redskap, även metallredskap.
 • de Buyer - Mineral B Element Sauteuse 32 cm

  de buyer - mineral b element sauteuse 32 cm
  Sauteuse ur serien Mineral B Elements från de Buyer. Ett mångsidigt kokkärl som kan användas till sjudning av sås eller som stekpanna vid bryning av kött, fisk och grönsaker. Sauteusen är tillverkad av kolstål – ett material som gör stekpannan helt återvinningsbar! Kolstål blir efterhand som det används ”instekt” vilket resulterar i mörkare färg samt att kärlen får en naturlig ”non-stick-egenskap” som gör det enklare att steka i kärlen utan att maten fastnar. Stekkärlen är sprayade med bivax som skyddar mot rost samt förbättrar släpp lätt-effekten under instekningsprocessen. Tål mycket hög värme men upphettning och avsvalning måste ske långsamt så att inte järnet slår sig. Fungerar på alla värmekällor och du kan använda alla typer av redskap, även metallredskap.
 • de Buyer - Mineral B Element Country Stekpanna 24 cm

  de buyer - mineral b element country stekpanna 24 cm
  Stekpanna ur serien Mineral B Elements från de Buyer. Ett mångsidigt kokkärl som kan användas till sjudning av sås eller som stekpanna vid bryning av kött, fisk och grönsaker. Sauteusen är tillverkad av kolstål – ett material som gör stekpannan helt återvinningsbar! Kolstål blir efterhand som det används ”instekt” vilket resulterar i mörkare färg samt att kärlen får en naturlig ”non-stick-egenskap” som gör det enklare att steka i kärlen utan att maten fastnar. Stekkärlen är sprayade med bivax som skyddar mot rost samt förbättrar släpp lätt-effekten under instekningsprocessen. Tål mycket hög värme men upphettning och avsvalning måste ske långsamt så att inte järnet slår sig.
 • de Buyer - Prima Matera Kastrull Gjutjärnshandtag 14 cm Koppar

  de buyer - prima matera kastrull gjutjärnshandtag 14 cm koppar
  Kopparkastrull från klassiska de Buyer med en insida av rostfritt stål som fungerar för alla värmekällor, även induktion. Handtaget är gjort av gjutjärn i fransk stil vilket bidrar till en behaglig och ergonomisk hantering. Den lilla kastrullen är perfekt för reduktion och är snygg att ha framme tack vare den stilrena designen. Koppar som material har väldigt bra värmeledningsegenskaper vilket bidrar till en perfekt kontroll över temperaturen och en homogen värmespridning. För att bevara egenskaperna som koppar besitter har kastrullen en låg halt om 10% av rostfritt stål på insidan som förenklar hanteringen. de Buyer har tillverkat köksredskap i Frankrike sedan 1830 och levererar produkter till professionella kockar och sedan 2002 även till hemmakocken. Prima Matera är en exklusiv serie med ett stort urval av storlekar och varianter.
 • de Buyer - Prima Matera Gryta Gjutjärnshandtag 24 cm Koppar

  de buyer - prima matera gryta gjutjärnshandtag 24 cm koppar
  Koppargryta med lock, en insida av rostfritt stål och en botten anpassad för induktionshällar i serien Prima Matera från de Buyer. En rejäl gryta för att sjuda, koka och bräsera, med de två handtagen är det sedan enkelt att sätta in grytan i ugnen för att laga färdigt. Den klassiska designen i koppar gör att den är perfekt för att servera i samt att ha framme i köket. - 90 % Koppar: Mycket bra värmeledare som ger snabb uppvärmning, kontroll över temperaturen samt jämn värmespridning. - 10 % Rostfri stål: Insidan av rostfritt stål förenklar hanteringen. Låg andel bevarar kopparens goda egenskaper. - Lock ingår.Det franska märket de Buyer grundades 1830, den exklusiva serien Prima Matera riktar sig till den seriösa hemmakocken.
 • de Buyer - Prima Matera Gryta Gjutjärnshandtag 28 cm Koppar

  de buyer - prima matera gryta gjutjärnshandtag 28 cm koppar
  Koppargryta med lock, en insida av rostfritt stål och en botten anpassad för induktionshällar i serien Prima Matera från de Buyer.En stor gryta för att sjuda, koka och bräsera, med de två handtagen är det sedan enkelt att sätta in grytan i ugnen för att laga färdigt. Den klassiska designen i koppar gör att den är perfekt för att servera i samt att ha framme i köket.- 90 % Koppar: Mycket bra värmeledare som ger snabb uppvärmning, kontroll över temperaturen samt jämn värmespridning. - 10 % Rostfri stål: Insidan av rostfritt stål förenklar hanteringen. Låg andel bevarar kopparens goda egenskaper. - Lock ingår.de Buyer grundades 1830 och har sedan dess levererat till professionella kockar och sedan 2002 även till hemmet. Den exklusiva serien Prima Matera riktar sig till den seriösa hemmakocken och finns i en mängd olika utföranden.
 • de Buyer - Prima Matera Kastrull Gjutjärnshandtag 16 cm Koppar

  de buyer - prima matera kastrull gjutjärnshandtag 16 cm koppar
  En vacker kastrull i koppar från Franska de Buyer med en insida av rostfritt stål och en botten anpassad för induktion. En perfekt kastrull för reducering av såser med en snygg design som gör den perfekt att ha framme i köket. Med ett handtag av gjutjärn i fransk stil bidrar det till en ergonomisk hantering och stabilitet. Materialet koppar är en väldigt bra värmeledare vilket ger snabb uppvärmning, en perfekt kontroll över temperaturen och jämn värmespridning. För att förenkla hanteringen men ändå bevara kopparens utmärkta egenskaper har kastrullen en insida av rostfritt stål som endast är 10% av det totala materialet. Det franska märket de Buyer grundades 1830 och har sedan dess levererat högklassiga produkter till professionella kockar och sedan 2002 även till hemmakocken. Komplettera gärna kastrullen med andra produkter i den exklusiva serien Prima Matera.
 • de Buyer - Prima Matera Kastrull Gjutjärnshandtag 18 cm Koppar

  de buyer - prima matera kastrull gjutjärnshandtag 18 cm koppar
  Kopparkastrull från franska de Buyer med rostfritt stål på insidan samt induktionsbotten.En högkvalitativ kastrull perfekt för reducering med en snygg design vilket gör den perfekt att ha framme i det öppna köket. Gjutjärnshandtag i fransk stil som ger stabilitet och en ergonomisk hantering. - 90 % Koppar: Väldigt bra värmeledare vilket ger snabb uppvärmning, kontroll över temperaturen samt jämn värmespridning. - 10 % Rostfri stål: Insida av rostfritt stål vilket förenklar hanteringen. Låg andel bevarar kopparens goda egenskaper. de Buyer grundades 1830 i Frankrike och har sedan dess levererat högklassiga produkter till professionella kockar och sedan 2002 även till hemmakocken. Prima Matera är en exklusiv serie för den seriösa hemmakocken och finns i flera modeller för matlagningens alla delar.
 • de Buyer - Prima Matera Sauteuse Gjutjärnshandtag 20 cm Koppar

  de buyer - prima matera sauteuse gjutjärnshandtag 20 cm koppar
  Sauteusepanna i koppar med en insida av rostfritt stål samt en induktionsbotten från de Buyer i den exklusiva serien Prima Matera. Sauteusen har fått namnet från ordet sauter som betyder hoppa på franska för att maten snabbt ska hoppa runt i en het panna. Den är perfekt för att snabbt steka grönsaker som behåller spänsten när de steks snabbt samt för protein som får en hårdstekt yta utan att torka ut. Man kan likna en sauteuse med en wok då man enkelt ska kunna få maten att fara runt med ett ryck i handleden med skillnaden att en sauteuse har en tjockare botten. Handtaget med en fransk form i gjutjärn ger ett stabilt och ergonomiskt grepp. 90 % Koppar: En utmärkt värmeledare som ger snabb uppvärmning, kontroll över temperaturen samt jämn värmespridning. 10 % Rostfri stål: En insida av rostfritt stål vilket förenklar hanteringen. Låg andel bevarar kopparens goda egenskaper. Prima Matera är en exklusiv serie från franska de Buyer som grundades 1830 för professionella kockar och sedan 2002 säljs det även till hemmakocken.
 • de Buyer - Prima Matera Gryta Gjutjärnshandtag 16 cm Koppar

  de buyer - prima matera gryta gjutjärnshandtag 16 cm koppar
  En mindre gryta i koppar med lock från franska de Buyer i den exklusiva serien Prima Matera.Grytan har en insida av rostfritt stål med en botten anpassad för induktionshällar. Den är perfekt för att sjuda, koka och reducera, med de två handtagen i gjutjärn för enkel hantering går det även att laga färdigt maten i ugnen. Den klassiska designen och vackra kopparen gör den perfekt att servera mat ur och ha framme i köket. - 90 % Koppar: En utmärkt värmeledare som ger snabb uppvärmning, kontroll över temperaturen samt jämn värmespridning. - 10 % Rostfri stål: En insida av rostfritt stål vilket förenklar hanteringen. Låg andel bevarar kopparens goda egenskaper. - Lock ingår.de Buyer är ett franskt märket grundat 1830 för professionella kockar och sedan 2002 levererar de även till hemmakocken. Prima Matera är en exklusiv serie för den seriöse hemmakocken och finns i flera utföranden.
 • de Buyer - Prima Matera Traktörpanna Gjutjärnshandtag 24 cm Koppar

  de buyer - prima matera traktörpanna gjutjärnshandtag 24 cm koppar
  Traktörpanna i koppar från anrika de Buyer med en insida av rostfritt stål samt induktionsbotten. Denna traktörpanna med sina raka kanter är perfekt för bryning, bräsering och sautering men även för servering. Med en traktörpanna kan du smidigt bryna maten för att sedan tillsätta vätska och koka färdigt på pannan eller i ugnen. De låga kanterna säkerställer bra avdunstning av vätska vilket ger fin karamellisering. Handtaget i gjutjärn ger ett stabilt och ergonomiskt grepp.- 90 % Koppar: Utmärkt värmeledare som ger snabb uppvärmning, kontroll över temperaturen samt jämn värmespridning. - 10 % Rostfri stål: Insida av rostfritt stål vilket förenklar hanteringen. Låg andel bevarar kopparens goda egenskaper. Prima Matera är en exklusiv serie från de Buyer som grundades 1830 i Frankrike för professionella kockar och sedan 2002 säljs det även till hemmakocken.
 • de Buyer - Alchimy Kastrull 1,0 L

  de buyer - alchimy kastrull 1,0 l
  Kastrull i rostfritt stål från De Buyer serie Alchimy. En mindre kastrull som passar utmärkt till att göra såser i. Designad med en borstad yta och ett nitat ergonomiskt handtag som håller sig svalt under matlagningen. Kastruller från De Buyers serie Alchimy har en flerskiktskonstruktion för att ge en bättre värmehållning, enklare värmekontroll och jämnare uppvärmning, De Buyer Alchimy Kastruller kan användas i samtliga ugnar, spisar och induktionshällar. De Buyer Alchimy kastruller - Har en 3-lager konstruktion i rostfritt stål - Handtag som håller sig svalt - Tål Diskmaskin - Kan användas på samtliga spis-, induktionshällar och i ugn
 • de Buyer - Alchimy Kastrull 1,5 L

  de buyer - alchimy kastrull 1,5 l
  Kastrull i rostfritt stål från De Buyer serie Alchimy, designad med en borstad yta för att ge den sin klassiska stil och med ett ergonomiskt nitat handtag som håller sig svalt. Kastrullen från De Buyers serie Alchimy saknar sandwichbas (tjock botten) för att inte påverka kastrullens prestanda och har en flerskiktskonstruktion i rostfritt stål för att ge kastrullen en bättre värmehållning, enklare värmekontroll och jämnare uppvärmning.De Buyer Alchimy Kastruller kan användas på samtliga spisar och induktionshällar men även i ugn De Buyer Alchimy kastruller - Tål Diskmaskin - Har 3-lager konstruktion av Rostfritt stål - Handtag som håller sig svalt
 • de Buyer - Lock Inocuivre Gjutjärnshandtag 24 cm

  de buyer - lock inocuivre gjutjärnshandtag 24 cm
  Lock Inocuivre Gjutjärnshandtag 24 cm från De Buyers serie Inocuivre. Lockets insida är av rostfritt stål. Handtaget är tillverkat av gjutet stål och är ordentligt nitad.
 • de Buyer - Mineral B Element Stekpanna 28 cm

  de buyer - mineral b element stekpanna 28 cm
  Stekpannan är tillverkad av kolstål – ett material som gör stekpannan helt återvinningsbar! Kolstål blir efterhand som det används ”instekt” vilket resulterar i mörkare färg samt att kärlen får en naturlig ”non-stick-egenskap” som gör det enklare att steka i kärlen utan att maten fastnar. Stekkärlen är sprayade med bivax som skyddar mot rost samt förbättrar släpp lätt-effekten under instekningsprocessen. Tål mycket hög värme men upphettning och avsvalning måste ske långsamt så att inte järnet slår sig. Fungerar på alla värmekällor och du kan använda alla typer av redskap, även metallredskap.
 • de Buyer - Mineral B Element Stekpanna 20 cm

  de buyer - mineral b element stekpanna 20 cm
  Stekpanna ur serien Mineral B Elements från de Buyer. Stekpannan är tillverkad av kolstål – ett material som gör stekpannan helt återvinningsbar! Kolstål blir efterhand som det används ”instekt” vilket resulterar i mörkare färg samt att kärlen får en naturlig ”non-stick-egenskap” som gör det enklare att steka i kärlen utan att maten fastnar. Stekkärlen är sprayade med bivax som skyddar mot rost samt förbättrar släpp lätt-effekten under instekningsprocessen. Tål mycket hög värme men upphettning och avsvalning måste ske långsamt så att inte järnet slår sig. Fungerar på alla värmekällor och du kan använda alla typer av redskap, även metallredskap.
 • de Buyer - Mineral B Element Stekpanna 24 cm

  de buyer - mineral b element stekpanna 24 cm
  Stekpanna ur serien Mineral B Elements från de Buyer. Stekpannan är tillverkad av kolstål – ett material som gör stekpannan helt återvinningsbar! Kolstål blir efterhand som det används ”instekt” vilket resulterar i mörkare färg samt att kärlen får en naturlig ”non-stick-egenskap” som gör det enklare att steka i kärlen utan att maten fastnar. Stekkärlen är sprayade med bivax som skyddar mot rost samt förbättrar släpp lätt-effekten under instekningsprocessen. Tål mycket hög värme men upphettning och avsvalning måste ske långsamt så att inte järnet slår sig. Fungerar på alla värmekällor och du kan använda alla typer av redskap, även metallredskap
 • de Buyer - Mineral B Element Stekpanna 26 cm

  de buyer - mineral b element stekpanna 26 cm
  Stekpanna ur serien Mineral B Elements från de Buyer. Stekpannan är tillverkad av kolstål – ett material som gör stekpannan helt återvinningsbar! Kolstål blir efterhand som det används ”instekt” vilket resulterar i mörkare färg samt att kärlen får en naturlig ”non-stick-egenskap” som gör det enklare att steka i kärlen utan att maten fastnar. Stekkärlen är sprayade med bivax som skyddar mot rost samt förbättrar släpp lätt-effekten under instekningsprocessen. Tål mycket hög värme men upphettning och avsvalning måste ske långsamt så att inte järnet slår sig.
 • de Buyer - Alchimy Stekpanna 28 cm

  de buyer - alchimy stekpanna 28 cm
  De Buyer Alchimy Stekpanna 28 cm har en flerskiktkonstruktion i rostfritt stål med en borstad yta och ett innerskikt som består av 18/10 rostfritt stål. Stekpannan har ett nitat handtag som håller det svalt och är konstruerat för att lättare balans. De Buyer Alchimy trelagerkonstruktion i rostfritt stål är konstruerad för att ge dig en bättre värmehållning, jämnare uppvärmning och enklare värmekontroll. Stekpannan från De Buyer Alchimy är tillverkad utan en sandwichbas för att inte påverka stekpannans prestanda. De Buyer Alchimy Stekpanna tål maskindisk, går att använda på samtliga värmekällor och i ugn.
 • de Buyer - Lock 20 cm Polerat Rostfritt Stål

  de buyer - lock 20 cm polerat rostfritt stål
  Lock 20 cm rundat lock i rostfritt stål från De Buyer som passar till kastruller ur Affinity-serien.Nitat handtag i gjutet rostfritt stål. Designern är elegant och ytan har en polerad finish.Locket tål diskmaskin.
 • de Buyer - Lock 16 cm Polerat Rostfritt Stål

  de buyer - lock 16 cm polerat rostfritt stål
  Lock 16 cm rundat lock i rostfritt stål från De Buyer som passar till kastruller ur Affinity-serien.Nitat handtag i gjutet rostfritt stål. Designern är elegant och ytan har en polerad finish.Locket tål diskmaskin.
 • de Buyer - Lock 14 cm Polerat Rostfritt Stål

  de buyer - lock 14 cm polerat rostfritt stål
  Lock 14 cm rundat lock i rostfritt stål från De Buyer som passar till kastruller ur Affinity-serien.Nitat handtag i gjutet rostfritt stål. Designern är elegant och ytan har en polerad finish.Locket tål diskmaskin.
 • de Buyer - Alchimy Wokpanna 32 cm

  de buyer - alchimy wokpanna 32 cm
  Wokpanna från De Buyer Alchimy i rostfritt stål gör det möjligt för en att steka ingredienserna i snabb takt utan spill. De Buyer Alchimy Wokpanna har som resterande produkter som tillhör serien en trelagradkonstruktion i rostfritt fritt stål, där innersta skiktet är tillverkat i rostfritt 18/10 stål, handtaget är nitat för att hålla sig svalt och saknar sandwichbas för att inte påverka prestandan.De Buyer Alchimy Wokpanna går att använda på samtliga värmekällor och i ugn. Wokpannan klarar dessutom maskindisk.
 • de Buyer - Alchimy Stekpanna 32 cm

  de buyer - alchimy stekpanna 32 cm
  Alchimy Stekpanna 32 cm från de Buyer, tillverkad i rostfritt stål med 3-lagers flerskiktskonstruktionen vilket ger en bättre och jämnare uppvärmning. De ergonomiska handtaget i rostfritt stål håller sig svalt och nitat, handtaget är utformat för att hjälpa till att balansera stekpannan.Serien Alchimy har borstad yta, nitade handtag i rostfritt stål, tål alla värmekällor inklusive induktion och ugn och kan diskas i maskin.- 3-lagers konstruktion i rostfritt stål- Innerskikt rostfritt stål 18/10- Borstad finish- Ej värmeledande handtag- Alla värmekällor inklusive induktion och ugn- Tillverkad i Frankrike
 • de Buyer - Mineral B Element Paellapanna 32 cm

  de buyer - mineral b element paellapanna 32 cm
  Paellapanna med två handtag ur serien Mineral B Elements från de Buyer. Stekpannan är tillverkad av kolstål – ett material som gör stekpannan helt återvinningsbar! Kolstål blir efterhand som det används ”instekt” vilket resulterar i mörkare färg samt att kärlen får en naturlig ”non-stick-egenskap” som gör det enklare att steka i kärlen utan att maten fastnar. Stekkärlen är sprayade med bivax som skyddar mot rost samt förbättrar släpp lätt-effekten under instekningsprocessen. Tål mycket hög värme men upphettning och avsvalning måste ske långsamt så att inte järnet slår sig. Fungerar på alla värmekällor och du kan använda alla typer av redskap, även metallredskap.
 • de Buyer - Mineral B Element Stekpanna 32 cm

  de buyer - mineral b element stekpanna 32 cm
  Stekpannan är tillverkad av kolstål – ett material som gör stekpannan helt återvinningsbar! Kolstål blir efterhand som det används ”instekt” vilket resulterar i mörkare färg samt att kärlen får en naturlig ”non-stick-egenskap” som gör det enklare att steka i kärlen utan att maten fastnar. Stekkärlen är sprayade med bivax som skyddar mot rost samt förbättrar släpp lätt-effekten under instekningsprocessen. Tål mycket hög värme men upphettning och avsvalning måste ske långsamt så att inte järnet slår sig. Fungerar på alla värmekällor och du kan använda alla typer av redskap, även metallredskap.
 • de Buyer - Mineral B Element Stekpanna 36 cm

  de buyer - mineral b element stekpanna 36 cm
  Stekpanna ur serien Mineral B Elements från de Buyer. Stekpannan är tillverkad av kolstål – ett material som gör stekpannan helt återvinningsbar! Kolstål blir efterhand som det används ”instekt” vilket resulterar i mörkare färg samt att kärlen får en naturlig ”non-stick-egenskap” som gör det enklare att steka i kärlen utan att maten fastnar. Stekkärlen är sprayade med bivax som skyddar mot rost samt förbättrar släpp lätt-effekten under instekningsprocessen. Tål mycket hög värme men upphettning och avsvalning måste ske långsamt så att inte järnet slår sig. Fungerar på alla värmekällor och du kan använda alla typer av redskap, även metallredskap.
 • de Buyer - Mineral B Element Blinipanna 12 cm

  de buyer - mineral b element blinipanna 12 cm
  Blinipanna ur serien Mineral B Elements från de Buyer. Passar utmärkt för stekning av ett ägg eller pannkaka. Stekpannan är tillverkad av kolstål – ett material som gör stekpannan helt återvinningsbar! Kolstål blir efterhand som det används ”instekt” vilket resulterar i mörkare färg samt att kärlen får en naturlig ”non-stick-egenskap” som gör det enklare att steka i kärlen utan att maten fastnar. Stekkärlen är sprayade med bivax som skyddar mot rost samt förbättrar släpp lätt-effekten under instekningsprocessen. Tål mycket hög värme men upphettning och avsvalning måste ske långsamt så att inte järnet slår sig. Fungerar på alla värmekällor och du kan använda alla typer av redskap, även metallredskap.
 • de Buyer - Mineral B Element Grillpanna 26 cm

  de buyer - mineral b element grillpanna 26 cm
  Grillpanna ur serien Mineral B Element från de Buyer. Ränderna i botten ser till så att maten inte fastnar och ger fin stekyta. Stekpannan är tillverkad av kolstål – ett material som gör stekpannan helt återvinningsbar! Kolstål blir efterhand som det används ”instekt” vilket resulterar i mörkare färg samt att kärlen får en naturlig ”non-stick-egenskap” som gör det enklare att steka i kärlen utan att maten fastnar. Stekkärlen är sprayade med bivax som skyddar mot rost samt förbättrar släpp lätt-effekten under instekningsprocessen. Tål mycket hög värme men upphettning och avsvalning måste ske långsamt så att inte järnet slår sig.
 • de Buyer - Mineral B Element Pannkakspanna 24 cm

  de buyer - mineral b element pannkakspanna 24 cm
  Pannkakspanna ur serien Mineral B Elements från de Buyer. Pannans låga kant gör det enklare att vända pannkakorna så du alltid får ett perfekt resultat. Pannkakspannan är tillverkad av kolstål – ett material som gör stekpannan helt återvinningsbar! Kolstål blir efterhand som det används ”instekt” vilket resulterar i mörkare färg samt att kärlen får en naturlig ”non-stick-egenskap” som gör det enklare att steka i kärlen utan att maten fastnar. Stekkärlen är sprayade med bivax som skyddar mot rost samt förbättrar släpp lätt-effekten under instekningsprocessen. Tål mycket hög värme men upphettning och avsvalning måste ske långsamt så att inte järnet slår sig. Fungerar på alla värmekällor och du kan använda alla typer av redskap, även metallredskap.
 • de Buyer - Mineral B Element Pannkakspanna 30 cm

  de buyer - mineral b element pannkakspanna 30 cm
  Pannkakspanna ur serien Mineral B Elements från de Buyer. Pannans låga kant gör det enklare att vända pannkakorna så du alltid får ett perfekt resultat. Pannkakspannan är tillverkad av kolstål – ett material som gör stekpannan helt återvinningsbar! Kolstål blir efterhand som det används ”instekt” vilket resulterar i mörkare färg samt att kärlen får en naturlig ”non-stick-egenskap” som gör det enklare att steka i kärlen utan att maten fastnar. Stekkärlen är sprayade med bivax som skyddar mot rost samt förbättrar släpp lätt-effekten under instekningsprocessen. Tål mycket hög värme men upphettning och avsvalning måste ske långsamt så att inte järnet slår sig.
 • de Buyer - Mineral B Element Form oval med öron 26x36 cm

  de buyer - mineral b element form oval med öron 26x36 cm
  Oval ugnsform med två hjälphandtag, tillverkad i kolstål. Utmärkt att använda för tillagning av en hel fisk. Kolstål blir efterhand som det används ”instekt” vilket resulterar i mörkare färg samt att kärlen får en naturlig ”non-stick-egenskap” som gör det enklare att steka i kärlen utan att maten fastnar. Formen kan användas både i ugn samt på alla spisar, även induktion. Stekkärlen är sprayade med bivax som skyddar mot rost samt förbättrar släpp lätt-effekten under instekningsprocessen. Tål mycket hög värme men upphettning och avsvalning måste ske långsamt så att inte järnet slår sig. Fungerar på alla värmekällor.
 • de Buyer - De Buyer Lock 18 cm Polerat Rostfritt Stål

  de buyer - de buyer lock 18 cm polerat rostfritt stål
  Robust och tåligt lock med nitat handtag i gjutet rostfritt stål: elegant design för en elegant presentation. Polerad utsida, tål diskmaskin. Enstaka polering lite då och då kan göras med speciell rostfri polerpasta för att återställa lockets glans. Tillverkat av rostfritt stål.
 • de Buyer - Lock Rostfri 24 cm

  de buyer - lock rostfri 24 cm
  Lock från de Buyer, är tillverkat av rostfritt stål, polerad finish.Nitat handtag, bekvämt och ergonomiskt.Locket tål diskmaskin.Rekommenderas att ibland polera ytan med ett polish för att återställa den ursprungliga glansen.
 • de Buyer - Glaslock 32 cm

  de buyer - glaslock 32 cm
  Lock i härdat glas som passar till de Buyer stekpannor med en diameter på 32 cm. Obs! Passar ej till Mineral B-stekpannor.
 • de Buyer - Blue Steel Paellapanna 34 cm

  de buyer - blue steel paellapanna 34 cm
  Serien Lyonnaise/Blue Steel från De Buyer är en lättviktspanna i rostfritt stål som kan användas för att göra traditionell paella och många andra maträtter. Pannan värms upp snabbt och har en naturlig non-stickegenskap som förenklar matlagningen. Lämplig för användning på både spisen och i ugnen. Ej induktion.
 • de Buyer - Mineral B Element Blinipanna 27 cm 3 pannkakor

  de buyer - mineral b element blinipanna 27 cm 3 pannkakor
  Stekpanna med plats för tre mindre pannkakor. Stekpannan är tillverkad av kolstål – ett material som gör stekpannnan helt återvinningsbar! Kolstål blir efterhand som det används ”instekt” vilket resulterar i mörkare färg samt att kärlen får en naturlig ”non-stick-egenskap” som gör det enklare att steka i kärlen utan att maten fastnar. Stekkärlen är sprayade med bivax som skyddar mot rost samt förbättrar släpp lätt-effekten under instekningsprocessen.
 • de Buyer - Mineral B Element Stekpanna 28 cm Mönstrad

  de buyer - mineral b element stekpanna 28 cm mönstrad
  Stekpanna ur serien Mineral B Elements från de Buyer. Stekpannan är tillverkad av kolstål – ett material som gör stekpanna helt återvinningsbar! Kolstål blir efterhand som det används ”instekt” vilket resulterar i mörkare färg samt att kärlen får en naturlig ”non-stick-egenskap” som gör det enklare att steka i kärlen utan att maten fastnar. Stekkärlen är sprayade med bivax som skyddar mot rost samt förbättrar släpp lätt effekten under instekningsprocessen. Tål mycket hög värme men upphettning och avsvalning måste ske långsamt så att inte järnet slår sig.
 • de Buyer - Prima Matera Sauteuse Gjutjärnshandtag 28 cm Koppar

  de buyer - prima matera sauteuse gjutjärnshandtag 28 cm koppar
  En sauteusepanna i koppar från franska de Buyer i den exklusiva serien Prima Matera.Sauteusen har en insida av rostfritt stål med en botten anpassad för induktionshällar. Den är perfekt för att sjuda, bryna och reducera, med de två handtagen är den perfekt för att laga färdigt maten i ugnen för att sedan servera direkt till matbordet. Handtagen i gjutjärn ger ett stabilt och ergonomiskt grepp.- 90 % Koppar: En utmärkt värmeledare som ger snabb uppvärmning, kontroll över temperaturen samt jämn värmespridning. - 10 % Rostfri stål: En insida av rostfritt stål vilket förenklar hanteringen. Låg andel bevarar kopparens goda egenskaper. - Lock ingår.Prima Matera är en exklusiv serie från franska de Buyer som grundades 1830 för professionella kockar och sedan 2002 säljs det även till hemmakocken.
 • de Buyer - Prima Matera Gryta Gjutjärnshandtag 20 cm Koppar

  de buyer - prima matera gryta gjutjärnshandtag 20 cm koppar
  Gryta i koppar med lock från franska de Buyer i den exklusiva serien Prima Matera, insidan är av rostfritt stål och en botten anpassad för induktionshällar.Grytan är perfekt för att sjuda, koka och reducera, med de två handtagen i gjutjärn för enkel hantering går det även att laga färdigt maten i ugnen. Den har en klassisk design i exklusiv koppar som gör den perfekt att servera mat ur och ha framme i köket.- 90 % Koppar: En utmärkt värmeledare som ger snabb uppvärmning, kontroll över temperaturen samt jämn värmespridning. - 10 % Rostfri stål: En insida av rostfritt stål vilket förenklar hanteringen. Låg andel bevarar kopparens goda egenskaper. - Lock ingår.Det franska märket de Buyer grundades 1830, den exklusiva serien Prima Matera riktar sig till den seriösa hemmakocken.
 • de Buyer - Prima Matera Sauteuse 20 cm Koppar

  de buyer - prima matera sauteuse 20 cm koppar
  En Sauteuse i koppar från de Buyer i den exklusiva serien Prima Matera med en insida av rostfritt stål och en bottenplatta som passar till induktionshällar. Namnet sauteuse kommer från ordet sauter som betyder hoppa på franska eftersom att maten snabbt ska hoppa runt i en het panna. Den är perfekt för att snabbt steka grönsaker som behåller spänsten när de steks snabbt samt för protein som får en hårdstekt yta utan att torka ut. Man kan likna en sauteuse med en wok då man enkelt ska kunna få maten att fara runt med ett ryck i handleden med skillnaden att en sauteuse har en tjockare botten. Handtaget med en fransk form i rostfritt stål ger ett stabilt och ergonomiskt grepp. 90 % Koppar: En utmärkt värmeledare som ger snabb uppvärmning, kontroll över temperaturen samt jämn värmespridning. 10 % Rostfri stål: En insida av rostfritt stål vilket förenklar hanteringen. Låg andel bevarar kopparens goda egenskaper. Den exklusiva serien Prima Matera finns i flera olika utföranden för spisens alla funktioner. de Buyer grundades 1830 i frankrike och har sedan dess levererat till professionella kockar och sedan 2002 även till hemmakocken.
 • de Buyer - Mineral B Pro Traktörpanna 28 cm

  de buyer - mineral b pro traktörpanna 28 cm
  Traktörpannan Mineral B från de Buyer är deras toppmodell utrustad med extra tjock botten som fördelar värmen bra och klarar av av alla värmekällor inklusive induktion. Pannan är förbehandlad med bivax och innan första användningen ska pannan stekas in. Den är gjord helt i kolstål och fri från giftämnen, vid varje användning blir pannan bättre och bättre och den tillför även små mängder av hälsosamt järn till maten. Klarar att vara i ugn upp till 200°CStek in din panna på följande sätt:Rengör pannan i endast hett vatten, häll sedan ca 1 mm matolja i pannan och värm pannan tills oljan börjar ryka. Botten ska få en lite brun färg. Häll sedan ut oljan och torka ur hela pannan med hushållspapper. Nu är pannan klar att användas och kom ihåg - ju mer den används ju bättre blir den.
 • de Buyer - Alchimy Sauteuse 16 cm

  de buyer - alchimy sauteuse 16 cm
  Sauteuse från De Buyer serie Alchimy har en trelagerkonstruktion i rostfritt stål. Designad med en borstad yta och ett ergonomiskt nitat handtag som håller sig svalt. De Buyer Alchimy Sauteuse är perfekt för grytor & andra såsbaserade rätter. De Buyer Alchimy gör det enkelt för dig att studsa grönsaker eller annat emot Sauteusens förhöjda kanter så att värmen jämnt förleds upp på kanterna från botten till skillnad från en vanlig kastrull. De Buyer Alchimy har en flerskiktskonstruktion i rostfritt stål med en borstad yta och ett innerskikt på rostfritt stål 18/10 för att ge en bättre värmehållning, jämnare uppvärmning och enklare värmekontroll. De Buyer Alchimy är tillverkad utan en sandwichbas för att inte påverka Sauteusen prestanda. Med De Buyer Alchimy Sauteuse blir det enkelt i köket, går att använda i samtliga ugnar och spishällar. Dessutom tål den maskindisk. De Buyer Alchimy Sauteus - Har 3-lagerkonstruktion av Rostfritt stål - Tål alla ugnar och spishällar - Handtag som håller sig svalt - Tål Diskmaskin
 • de Buyer - Alchimy Sauteuse 24 cm

  de buyer - alchimy sauteuse 24 cm
  Alchimy Sauteuse 24 cm från de Buyer är en rundad sautépanna i rostfritt stål med en 3-lagers flerskikts konstruktion, som ger pannan en bättre värmehållning, jämnare uppvärmning, enkel värmekontroll. Handtaget har en ergonomisk utformning och är stadigt nitat i pannan samt håller sig svalt vid användning. På insidan av sautépanna finns en praktisk gradering för att enkelt kunna avläsa mängden innehåll. Alchimy Sauteuse tål alla värmekällor inklusive induktion och ugn och kan diskas i maskin.- 3-lagers konstruktion i rostfritt stål- Innerskikt rostfritt stål 18/10- Borstad finish- Gradering på insidan av pannan- Håll dig svalt handtag- Alla värmekällor inklusive induktion och ugn
 • de Buyer - Mineral B Pro Stekpanna 20 cm

  de buyer - mineral b pro stekpanna 20 cm
  Kolstålspanna med handtag i rostfritt stål. Fungerar på alla värmekällor och kan användas i ugnen. Kolstål blir efterhand som det används ”instekt” vilket resulterar i mörkare färg samt att kärlen får en naturlig ”non-stick-egenskap” som gör det enklare att steka i kärlen utan att maten fastnar. Stekkärlen är sprayade med bivax som skyddar mot rost samt förbättrar släpp lätt effekten under instekningsprocessen. Tål mycket hög värme men upphettning och avsvalning måste ske långsamt så att inte järnet slår sig.
 • de Buyer - Mineral B Pro Stekpanna 24 cm

  de buyer - mineral b pro stekpanna 24 cm
  Kolstålspanna med handtag i rostfritt stål. Fungerar på alla värmekällor och kan användas i ugnen. Kolstål blir efterhand som det används ”instekt” vilket resulterar i mörkare färg samt att kärlen får en naturlig ”non-stick-egenskap” som gör det enklare att steka i kärlen utan att maten fastnar. Stekkärlen är sprayade med bivax som skyddar mot rost samt förbättrar släpp lätt-effekten under instekningsprocessen. Tål mycket hög värme men upphettning och avsvalning måste ske långsamt så att inte järnet slår sig.
 • de Buyer - Mineral B Pro Stekpanna 28 cm

  de buyer - mineral b pro stekpanna 28 cm
  Kolstålspanna med handtag i rostfritt stål. Fungerar på alla värmekällor och kan användas i ugnen. Kolstål blir efterhand som det används ”instekt” vilket resulterar i mörkare färg samt att kärlen får en naturlig ”non-stick-egenskap” som gör det enklare att steka i kärlen utan att maten fastnar. Stekkärlen är sprayade med bivax som skyddar mot rost samt förbättrar släpp lätt-effekten under instekningsprocessen. Tål mycket hög värme men upphettning och avsvalning måste ske långsamt så att inte järnet slår sig.
 • de Buyer - Mineral B Pro Stekpanna 32 cm

  de buyer - mineral b pro stekpanna 32 cm
  Kolstålspanna med handtag i rostfritt stål. Fungerar på alla värmekällor och kan användas i ugnen. Kolstål blir efterhand som det används ”instekt” vilket resulterar i mörkare färg samt att kärlen får en naturlig ”non-stick-egenskap” som gör det enklare att steka i kärlen utan att maten fastnar. Stekkärlen är sprayade med bivax som skyddar mot rost samt förbättrar släpp lätt-effekten under instekningsprocessen. Tål mycket hög värme men upphettning och avsvalning måste ske långsamt så att inte järnet slår sig.
 • de Buyer - Mineral B Element Stekpanna 24 cm mönstrad

  de buyer - mineral b element stekpanna 24 cm mönstrad
  Stekpannan är tillverkad av kolstål – ett material som gör stekpannan helt återvinningsbar! Kolstål blir efterhand som det används ”instekt” vilket resulterar i mörkare färg samt att kärlen får en naturlig ”non-stick-egenskap” som gör det enklare att steka i kärlen utan att maten fastnar. Stekkärlen är sprayade med bivax som skyddar mot rost samt förbättrar släpp lätt-effekten under instekningsprocessen. Tål mycket hög värme men upphettning och avsvalning måste ske långsamt så att inte järnet slår sig.
 • de Buyer - Alchimy Stekpanna 24 cm

  de buyer - alchimy stekpanna 24 cm
  Stekpanna från De Buyer serie Alchimy. Tillverkad i rostfritt stål med en borstad yta och ett nitat handtag som är konstruerat för att hålla sig svalt och för att lättare kunna balansera stekpannan. De Buyer Alchimy har en 3-lagerkonstruktion som håller och fördelar värmen jämnt i stekpannan.De Buyer Alchimy gör det enkelt för dig i köket. Fungerar på samtliga värmekällor och kan användas i ugn dessutom kan den enkelt ställas in i diskmaskinen efter användningen.
 • de Buyer - Mineral B Element Omelettpanna 24 cm

  de buyer - mineral b element omelettpanna 24 cm
  Omelettpanna ur serien Mineral B Elements från de Buyer. Räfflorna i botten ger ett fint stekmönster samt minskar risken för vidbränning av maten. Stekpannan är tillverkad av kolstål – ett material som gör stekpanna helt återvinningsbar! Kolstål blir efterhand som det används ”instekt” vilket resulterar i mörkare färg samt att kärlen får en naturlig ”non-stick-egenskap” som gör det enklare att steka i kärlen utan att maten fastnar. Stekkärlen är sprayade med bivax som skyddar mot rost samt förbättrar släpp lätt effekten under instekningsprocessen. Tål mycket hög värme men upphettning och avsvalning måste ske långsamt så att inte järnet slår sig. Fungerar på alla värmekällor och du kan använda alla typer av redskap, även metallredskap.
 • de Buyer - Mineral B Element Stekgryta 28 cm Country

  de buyer - mineral b element stekgryta 28 cm country
  Sauteuse med två handtag för lättare hantering. Ett mångsidigt kokkärl som kan användas till sjudning av sås eller som stekpanna vid bryning av kött, fisk och grönsaker. Sauteusen är tillverkad av kolstål – ett material som gör stekpannan helt återvinningsbar! Kolstål blir efterhand som det används ”instekt” vilket resulterar i mörkare färg samt att kärlen får en naturlig ”non-stick-egenskap” som gör det enklare att steka i kärlen utan att maten fastnar. Stekkärlen är sprayade med bivax som skyddar mot rost samt förbättrar släpp lätt-effekten under instekningsprocessen. Tål mycket hög värme men upphettning och avsvalning måste ske långsamt så att inte järnet slår sig. Fungerar på alla värmekällor och du kan använda alla typer av redskap, även metallredskap.
 • de Buyer - Mineral B Element Stekgryta 32 cm Country

  de buyer - mineral b element stekgryta 32 cm country
  Sauteuse med två handtag för lättare hantering. Ett mångsidigt kokkärl som kan användas till sjudning av sås eller som stekpanna vid bryning av kött, fisk och grönsaker. Sauteusen är tillverkad av kolstål – ett material som gör stekpannan helt återvinningsbar! Kolstål blir efterhand som det används ”instekt” vilket resulterar i mörkare färg samt att kärlen får en naturlig ”non-stick-egenskap” som gör det enklare att steka i kärlen utan att maten fastnar. Stekkärlen är sprayade med bivax som skyddar mot rost samt förbättrar släpp lätt-effekten under instekningsprocessen. Tål mycket hög värme men upphettning och avsvalning måste ske långsamt så att inte järnet slår sig. Fungerar på alla värmekällor och du kan använda alla typer av redskap, även metallredskap.
 • de Buyer - De Buyer Glaslock 28 cm

  de buyer - de buyer glaslock 28 cm
  Lock i härdat glas som passar till de Buyer stekpannor med en diameter på 28 cm. Obs! Passar ej till Mineral B-stekpannor.
 • de Buyer - Mineral B Element Pannkakssett 3 delar

  de buyer - mineral b element pannkakssett 3 delar
  Med pannkakssetet Crepes Party från De Buyer får du allt du behöver för att tillaga den perfekta pannkakorna. I setet ingår en stekpanna med diameter på 26 cm, en spatel i bokträ och en pensel av silikon.Pannans låga kant gör det enklare att vända pannkakorna så du alltid får ett perfekt resultat. Pannkakspannan är tillverkad av kolstål – ett material som gör stekpannan helt återvinningsbar! Kolstål blir efterhand som det används ”instekt” vilket resulterar i mörkare färg samt att kärlen får en naturlig ”non-stick-egenskap” som gör det enklare att steka i kärlen utan att maten fastnar. Stekkärlen är sprayade med bivax som skyddar mot rost samt förbättrar släpp lätt-effekten under instekningsprocessen. Tål mycket hög värme men upphettning och avsvalning måste ske långsamt så att inte järnet slår sig.
 • de Buyer - Prima Matera Stekpanna Gjutjärnshandtag 24 cm Koppar

  de buyer - prima matera stekpanna gjutjärnshandtag 24 cm koppar
  Kopparstekpanna från franska de Buyer med en insida av rostfritt stål som har en bottenplatta anpassad till induktionshällar. Stekpannan är perfekt för stekning, bryning och flambering samt är snygg att ha framme vilket gör den till en självklar del av köket. Den har ett handtag av gjutjärn i fransk stil som bidrar till en ergonomisk, stabil och bekväm hantering. Materialet koppar har en väldigt bra värmeledning vilket ger perfekt kontroll över temperaturen och en homogen värmespridning. Insidan av rostfritt stål förenklar hantering men är samtidigt endast 10% av stekpannan vilket bevarar kopparens fördelaktiga egenskaper. Den exklusiva serien Prima Matera har ett stort urval av artiklar i koppar som är fina att kombinera. de Buyer grundades i Frankrike 1830 och tillverkar köksredskap för professionella kockar och sedan 2002 även för hemmakocken.
 • de Buyer - Prima Matera Stekpanna Gjutjärnshandtag 28 cm Koppar

  de buyer - prima matera stekpanna gjutjärnshandtag 28 cm koppar
  Kopparstekpanna från det franska märket de Buyer med rostfritt stål på insidan samt en induktionsbotten. En proffsig stekpanna för stekning, bryning och flambering, som en bonus är den perfekt att ha framme tack vare den klassiska designen. Handtaget i gjutjärn har en fransk design som är ergonomisk, stabil och bekväm att hålla i. - 90 % Koppar: Utmärkt värmeledare vilket ger snabb uppvärmning, kontroll över temperaturen samt jämn värmespridning. - 10 % Rostfri stål: Insida av rostfritt stål vilket förenklar hanteringen. Låg andel bevarar kopparens goda egenskaper. Prima Matera från de Buyer är en exklusiv serie med kokkärl för den seriösa kocken. Grundade 1830 i Frankrike tillverkar de Buyer köksredskap för professionella kockar och sedan 2002 även för hemmakocken.
 • de Buyer - Prima Matera Stekpanna Gjutjärnshandtag 32 cm Koppar

  de buyer - prima matera stekpanna gjutjärnshandtag 32 cm koppar
  Stor stekpanna i koppar från anrika märket de Buyer med en insida av rostfritt stål och med induktionsbotten. En perfekt stekpanna för att steka, bryna och flambera, som en bonus är den perfekt att ha framme tack vare den klassiska designen. Gjutjärnshandtag i fransk design är ergonomisk, stabil och bekväm att hålla i. - 90 % Koppar: Utmärkt värmeledare vilket ger snabb uppvärmning, kontroll över temperaturen samt jämn värmespridning. - 10 % Rostfri stål: Insida av rostfritt stål vilket förenklar hanteringen. Låg andel bevarar kopparens goda egenskaper. de Buyers serie Prima Matera är en exklusiv serie med kokkärl för den seriösa kocken. Grundade 1830 i Frankrike tillverkar de Buyer köksredskap för professionella kockar och och för hemmakocken sedan 2002.
 • de Buyer - Alchimy Traktörpanna 3,0 L

  de buyer - alchimy traktörpanna 3,0 l
  Traktörpanna i rostfritt stål från De Buyer Alchimy gör det enkelt att tillbereda mat som behöver stekas i någon sky eller sås. De Buyer Alchimy Traktörpanna har en 3-lagerkonstruktion som ger traktörpannan en bättre värmehållning, enklare värmekontroll och jämnare uppvärmning. Traktörpannan är tillverkad i rostfritt stål (18/10) med en borstad yta och ett nitat handtag som håller sig svalt. De Buyer Alchimy Traktörpanna går att använda i samtliga ugnar, på spisar och induktionshällar
 • de Buyer - Alchimy Traktörpanna 28 cm

  de buyer - alchimy traktörpanna 28 cm
 • de Buyer - Alchimy Stekpanna 20 cm

  de buyer - alchimy stekpanna 20 cm
  Alchimy Stekpanna 20 cm från de Buyer, är tillverkad i rostfritt stål och har en och jämnare uppvärmning tack vare 3-lagers flerskiktskonstruktionen. Med ett ergonomiskt handtag i nitat rostfritt stål som håller sig svalt och är utformat för att hjälpa till att balansera stekpannan.Serien Alchimy har borstad yta, nitade handtag i rostfritt stål, tål alla värmekällor inklusive induktion och ugn och kan diskas i maskin.- 3-lagers konstruktion i rostfritt stål- Innerskikt rostfritt stål 18/10- Borstad finish- Ej värmeledande handtag- Alla värmekällor inklusive induktion och ugn- Tillverkad i Frankrike