Hemmässan
www.hemmassan.se

Design House Stockholm

 • Design House Stockholm Astrid Lindgren Mugg Ge Barnen Kärlek - Stengods Grå

  design house stockholm astrid lindgren mugg ge barnen kärlek - stengods grå
  Denna mugg är en del av samarbetet mellan Design House Stockholm och Astrid Lindgren AB. Tänkvärda och vackra citat från en av vår tids mest älskade författare, Astrid Lindgren, har graverats på färgglada muggar. Citaten kommer från både Astrid själv och hennes karaktärer, och i botten av muggen har karaktären som citatet kommer ifrån illustrerats. Citatet som pryder denna mugg är sagt av Astrid Lindgren och lyder: Ge barnen kärlek, mera kärlek och ännu mera kärlek, så kommer folkvettet av sig själv. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren Mugg Den Som Är Väldigt Stark - Stengods Röd

  design house stockholm astrid lindgren mugg den som är väldigt stark - stengods röd
  Denna mugg är en del av samarbetet mellan Design House Stockholm och Astrid Lindgren AB. Tänkvärda och vackra citat från en av vår tids mest älskade författare, Astrid Lindgren, har graverats på färgglada muggar. Citaten kommer från både Astrid själv och hennes karaktärer, och i botten av muggen har karaktären som citatet kommer ifrån illustrerats. Citatet som pryder denna mugg är sagt av Pippi Långstrump och lyder: Den som är väldigt stark måste också vara väldigt snäll. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Mugg 28 Cl Prästkrage - Benporslin Vit

  design house stockholm elsa beskow mugg 28 cl prästkrage - benporslin vit
  Mugg från Design House Stockholm med en berömd Elsa Beskow illustration. Den är tillverkad av glaserat benporslin perfekt för varma drycker. Om muggen från Design House Stockholm- Formgivning av Catharina Kippel.- Finns i flera varianter.- Tillverkad av benporslin. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren Mugg Håll För Örona - Stengods Mörkgrön

  design house stockholm astrid lindgren mugg håll för örona - stengods mörkgrön
  Muggen från Design House Stockholm har en lekfull design med ett graverat citat med en illustration i botten. Den är tillverkad av stengods med ett bekvämt handtag perfekt för varma drycker. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Om muggen från Design House Stockholm- Gjord av stengods.- Illustration i botten.- Lekfullt, graverat citat.- Text: Håll för örona, för nu kommer mitt vårskrik.- Kapacitet: 35 cl.- Designsamarbete: Design House Stockholm & Astrid Lindgren AB Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren Mugg 28 Ställa Till Kalas - Stengods Grön

  design house stockholm astrid lindgren mugg 28 ställa till kalas - stengods grön
  Mugg från Design House Stockholm med en klassisk, tidlös formgivning i stengods perfekt för både varma och kalla drycker. Muggen har ett graverat, inspirerande Astrid Lindgren citat, en lekfull illustration inuti och en klar färg som definitivt livar upp vilket rum som helst. Formgivning av Astrid Lindgren. Om muggen från Design House Stockholm- Klassisk design.- Tillverkad av stengods.- Graverat, ikoniskt citat.- Formgivning av Astrid Lindgren.- Levereras i presentförpackning.- Från serien Astrid Lindgren.- Kapacitet: 35,0 cl.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Skötselråd för muggen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Mugg Med Öra 40 Cl Maskrosor - Benporslin Vit

  design house stockholm elsa beskow mugg med öra 40 cl maskrosor - benporslin vit
  Mugg från Design House Stockholm med en berömd Elsa Beskow illustration. Den är tillverkad av glaserat benporslin med ett öra perfekt för varma drycker som kaffe och te. Om muggen från Design House Stockholm- Formgivning av Catharina Kippel.- Finns i flera motiv.- Tillverkad av benporslin. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Aria Soffbord Ø60 Högt - Soffbord Ek

  design house stockholm aria soffbord ø60 högt - soffbord ek
  Soffbordet från Design House Stockholm har elegant, tidlös design i ek med vackra detaljer med avsmalnande ben perfekt för det moderna hemmet. Bordet har högkvalitativt, hållbart material för att hålla i generationer. Välj mellan olika färger. Formgiven av Dögg Guðmundsdóttir. Om soffbordet från Design House Stockholm- Tillverkat av ek.- Vackra detaljer.- Avsmalnande ben.- Tidlös, elegant design.- Högkvalitativt material.- Från serien Aria.- Diameter: 500 mm.- Höjd: 370 mm.- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Blond Tallrik Randig 22 Cm - Benporslin Vit

  design house stockholm blond tallrik randig 22 cm - benporslin vit
  Tallrik från Design House Stockholm. Den här tallriken tillhör den stilrena serien Blond som är lika tålig som den är fager. Serien kännetecknas av ränderna och prickarna, som ger en skandinavisk utstrålning. Tallriken är tillverkad i benporslin av hög kvalitet, och kan med fördel användas dagligen. Tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Knot Xl Kudde - Sittsäckar & Sittpuffar Ull Grå

  design house stockholm knot xl kudde - sittsäckar & sittpuffar ull grå
  Sittpuffen från Design House Stockholm har en handgjord design med en unik, lekfull karaktär. Den är tillverkad av stickat tyg med en polyesterfyllning och en kompakt, mjuk känsla. Ett måste för den designintresserade. Formgiven av Ragnheiður Ösp Sigurðardóttir. Om sittpuffen från Design House Stockholm- Handgjord design.- Finns även som en prydnadskudde.- Sittpuffen kommer i 3 olika färger. Skötselråd för sittpuffen- Endast handtvätt.- Plantorka. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren Mugg 26 Livets Innersta Mening - Stengods Röd

  design house stockholm astrid lindgren mugg 26 livets innersta mening - stengods röd
  Mugg från Design House Stockholm med en klassisk, tidlös formgivning i stengods perfekt för både varma och kalla drycker. Den har ett graverat, inspirerande Astrid Lindgren citat. Muggen har en lekfull illustration inuti och en klar färg som definitivt livar upp vilket rum som helst. Formgivning av Astrid Lindgren. Om muggen från Design House Stockholm- Klassisk design.- Tillverkad av stengods.- Graverat, ikoniskt citat.- Formgivning av Astrid Lindgren.- Levereras i presentförpackning.- Från serien Astrid Lindgren.- Kapacitet: 35,0 cl.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Skötselråd för muggen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Knot Xl Sittpuff Forest Green - Sittsäckar & Sittpuffar Ull Skogsgrön

  design house stockholm knot xl sittpuff forest green - sittsäckar & sittpuffar ull skogsgrön
  Sittpuffen från Design House Stockholm har en handgjord design med en unik, lekfull karaktär. Den är tillverkad av stickat tyg med en polyesterfyllning och en kompakt, mjuk känsla. Ett måste för den designintresserade. Formgiven av Ragnheiður Ösp Sigurðardóttir. Om sittpuffen från Design House Stockholm- Handgjord design.- Finns även som en prydnadskudde.- Sittpuffen kommer i 3 olika färger. Skötselråd för sittpuffen- Endast handtvätt.- Plantorka. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Flip Bord - Ek

  design house stockholm flip bord - ek
  Bordet Flip från Design House Stockholm är designat av Jesper Ståhl. Man kan säga att han har skapat tre bord i ett, eftersom det går att vika på längden till olika storlekar. När bordet inte är vikt passar det som matbord för upp till sex personer, när det är vikt en gång är det utmärkt som skrivbord, och när det viks igen blir det ett fint avställningsbord. Både praktiskt och snyggt! Bordet är tillverkat i ek och består av 14 stycken gångjärn som gör det möjligt att vika bordsskivan och benen. Välj mellan färgerna svart och ek. De tre olika storlekarna har följande mått: Ej vikt: Höjd: 75 cm Längd: 160 cm Bredd: 90 cm Vikt en gång: Höjd: 75 cm Längd: 160 cm Bredd: 62 cm Vikt två gånger: Höjd: 77 cm Längd: 160 cm Bredd: 32 cm Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Mugg Med Öra 40 Cl Ringblomma - Benporslin Vit

  design house stockholm elsa beskow mugg med öra 40 cl ringblomma - benporslin vit
  Mugg från Design House Stockholm med en berömd Elsa Beskow illustration. Den är tillverkad av glaserat benporslin med ett öra perfekt för varma drycker som kaffe och te. Om muggen från Design House Stockholm- Formgivning av Catharina Kippel.- Finns i flera motiv.- Tillverkad av benporslin. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Blond Mugg 30 Cl Stripe - Benporslin Vit

  design house stockholm blond mugg 30 cl stripe - benporslin vit
  Blond Bowl Small från Design House Stockholm. Ett upphöjt mönster av prickar och ränder ger taktilitet och visualitet till en klassisk design. Delarna i serien är tillverkade av benporslin och består av olika koppar, fat, tallrikar och skålar. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Mugg Med Öra 40 Cl Prästkrage - Benporslin Vit

  design house stockholm elsa beskow mugg med öra 40 cl prästkrage - benporslin vit
  Mugg från Design House Stockholm med en berömd Elsa Beskow illustration. Den är tillverkad av glaserat benporslin med ett öra perfekt för varma drycker som kaffe och te. Om muggen från Design House Stockholm- Formgivning av Catharina Kippel.- Finns i flera motiv.- Tillverkad av benporslin. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Blond Tallrik Randig 28 Cm - Benporslin Vit

  design house stockholm blond tallrik randig 28 cm - benporslin vit
  Tallrik från Design House Stockholm. Den här tallriken tillhör den stilrena serien Blond som är lika tålig som den är fager. Serien kännetecknas av ränderna och prickarna, som ger en skandinavisk utstrålning. Tallriken är tillverkad i benporslin av hög kvalitet, och kan med fördel användas dagligen. Tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Mugg 28 Cl Strawberry Family - Benporslin Vit

  design house stockholm elsa beskow mugg 28 cl strawberry family - benporslin vit
  Mugg från Design House Stockholm med en berömd Elsa Beskow illustration. Den är tillverkad av glaserat benporslin perfekt för varma drycker. Om muggen från Design House Stockholm- Formgivning av Catharina Kippel.- Finns i flera varianter.- Tillverkad av benporslin. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Mugg 40 Cl Tant - Benporslin Brun

  design house stockholm elsa beskow mugg 40 cl tant - benporslin brun
  Mugg från Design House Stockholm med en berömd Elsa Beskow illustration. Den är tillverkad av glaserat benporslin med ett öra perfekt för varma drycker som kaffe och te. Om muggen från Design House Stockholm- Formgivning av Catharina Kippel.- Finns i flera motiv.- Tillverkad av benporslin. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Mugg 40 Cl Tant Gredelin - Benporslin Vit

  design house stockholm elsa beskow mugg 40 cl tant gredelin - benporslin vit
  Mugg från Design House Stockholm med en berömd Elsa Beskow illustration. Den är tillverkad av glaserat benporslin med ett öra perfekt för varma drycker som kaffe och te. Om muggen från Design House Stockholm- Formgivning av Catharina Kippel.- Finns i flera motiv.- Tillverkad av benporslin. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Mugg Med Öra 40 Cl Farbror Blå - Benporslin Vit

  design house stockholm elsa beskow mugg med öra 40 cl farbror blå - benporslin vit
  Mugg från Design House Stockholm med en berömd Elsa Beskow illustration. Den är tillverkad av glaserat benporslin med ett öra perfekt för varma drycker som kaffe och te. Om muggen från Design House Stockholm- Formgivning av Catharina Kippel.- Finns i flera motiv.- Tillverkad av benporslin. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren Mugg Det Är Ingen Ordning - Stengods Orange

  design house stockholm astrid lindgren mugg det är ingen ordning - stengods orange
  Denna mugg är en del av samarbetet mellan Design House Stockholm och Astrid Lindgren AB. Tänkvärda och vackra citat från en av vår tids mest älskade författare, Astrid Lindgren, har graverats på färgglada muggar. Citaten kommer från både Astrid själv och hennes karaktärer, och i botten av muggen har karaktären som citatet kommer ifrån illustrerats. Citatet som pryder denna mugg är sagt av Pippi Långstrump och lyder: Det är ingen ordning på allting och man hittar inte vartenda dugg. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren Mugg Annars Är Man Ingen Människa - Stengods Blå

  design house stockholm astrid lindgren mugg annars är man ingen människa - stengods blå
  Muggen från Design House Stockholm har klassisk, tidlös design i stengods med graverat, inspirerande citat perfekt för både varma och kalla drycker. Den har lekfull illustration inuti. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgiven av Astrid Lindgren. Om muggen från Design House Stockholm- Klassisk design.- Tillverkad av stengods.- Levereras i presentförpackning.- Graverat citat.- Från serien Astrid Lindgren.- Vikt: 365 g.- Höjd: 100 mm.- Kapacitet: 35.0 cl.- Diameter: 850 mm.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Tillverkad i Thailand Skötselråd för muggen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Stockholm Matsked 200 Mm 2-pack - Skedar

  design house stockholm stockholm matsked 200 mm 2-pack - skedar
  Stockholm Matsked 200 Mm, 2-pack från Design House Stockholm. Skedar . Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Mugg Med Öra 40 Cl Mrs Aster - Benporslin Multi

  design house stockholm elsa beskow mugg med öra 40 cl mrs aster - benporslin multi
  Mugg från Design House Stockholm med en berömd Elsa Beskow illustration. Den är tillverkad av glaserat benporslin med ett öra perfekt för varma drycker som kaffe och te. Om muggen från Design House Stockholm- Formgivning av Catharina Kippel.- Finns i flera motiv.- Tillverkad av benporslin. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Aria Soffbord Ø50 Lågt - Soffbord Ek Vit

  design house stockholm aria soffbord ø50 lågt - soffbord ek vit
  Soffbordet från Design House Stockholm har elegant, tidlös design i ek med vackra detaljer med avsmalnande ben perfekt för det moderna hemmet. Bordet har högkvalitativt, hållbart material för att hålla i generationer. Välj mellan olika färger. Formgiven av Dögg Guðmundsdóttir. Om soffbordet från Design House Stockholm- Tillverkat av ek.- Vackra detaljer.- Avsmalnande ben.- Tidlös, elegant design.- Högkvalitativt material.- Från serien Aria.- Diameter: 500 mm.- Höjd: 370 mm.- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren Mugg Tänk För Att Jag Kan - Stengods Rosa

  design house stockholm astrid lindgren mugg tänk för att jag kan - stengods rosa
  Denna mugg är en del av samarbetet mellan Design House Stockholm och Astrid Lindgren AB. Tänkvärda och vackra citat från en av vår tids mest älskade författare, Astrid Lindgren, har graverats på färgglada muggar. Citaten kommer från både Astrid själv och hennes karaktärer, och i botten av muggen har karaktären som citatet kommer ifrån illustrerats. Citatet som pryder denna mugg är sagt av Lotta på Bråkmakargatan och lyder: Tänk för att jag kan det det ni! I smyg! Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Mugg 28 Cl Tant Gredelin - Benporslin Vit

  design house stockholm elsa beskow mugg 28 cl tant gredelin - benporslin vit
  Mugg från Design House Stockholm med en berömd Elsa Beskow illustration. Den är tillverkad av glaserat benporslin perfekt för varma drycker. Om muggen från Design House Stockholm- Formgivning av Catharina Kippel.- Finns i flera varianter.- Tillverkad av benporslin. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren Mugg Jag Är Fräknigare - Stengods Grön

  design house stockholm astrid lindgren mugg jag är fräknigare - stengods grön
  Denna mugg är en del av samarbetet mellan Design House Stockholm och Astrid Lindgren AB. Tänkvärda och vackra citat från en av vår tids mest älskade författare, Astrid Lindgren, har graverats på färgglada muggar. Citaten kommer från både Astrid själv och hennes karaktärer, och i botten av muggen har karaktären som citatet kommer ifrån illustrerats. Citatet som pryder denna mugg är sagt av Pippi Långstrump och lyder: Jag är fräknigare och vackrare än någonsin. Fortsätter det så här blir jag direkt oemotståndlig. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Mugg 28 Cl Mrs Dill - Benporslin Vit

  design house stockholm elsa beskow mugg 28 cl mrs dill - benporslin vit
  Mugg från Design House Stockholm med en berömd Elsa Beskow illustration. Den är tillverkad av glaserat benporslin perfekt för varma drycker. Om muggen från Design House Stockholm- Formgivning av Catharina Kippel.- Finns i flera varianter.- Tillverkad av benporslin. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Mugg Med Öra 40 Cl Blåklint - Benporslin Vit

  design house stockholm elsa beskow mugg med öra 40 cl blåklint - benporslin vit
  Mugg från Design House Stockholm med en berömd Elsa Beskow illustration. Den är tillverkad av glaserat benporslin med ett öra perfekt för varma drycker som kaffe och te. Om muggen från Design House Stockholm- Formgivning av Catharina Kippel.- Finns i flera motiv.- Tillverkad av benporslin. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren Mugg Hyss Hittar Man Inte På - Stengods Blå

  design house stockholm astrid lindgren mugg hyss hittar man inte på - stengods blå
  Denna mugg är en del av samarbetet mellan Design House Stockholm och Astrid Lindgren AB. Tänkvärda och vackra citat från en av vår tids mest älskade författare, Astrid Lindgren, har graverats på färgglada muggar. Citaten kommer från både Astrid själv och hennes karaktärer, och i botten av muggen har karaktären som citatet kommer ifrån illustrerats. Citatet som pryder denna mugg är sagt av Emil i Lönneberga och lyder: Hyss hittar man inte på, di bare blir. Och att det är ett hyss, det vet man inte förrän efteråt. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Blond Mugg Dot - Benporslin Vit

  design house stockholm blond mugg dot - benporslin vit
  Mugg från Design House Stockholm. Den här muggen tillhör den stilrena serien Blond som är lika tålig som den är fager. Serien kännetecknas av ränderna och prickarna, som ger en skandinavisk utstrålning. Muggen är tillverkad i benporslin av hög kvalitet, och kan med fördel användas dagligen. Tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren Mugg Jag Är En Vacker... - Stengods Lila

  design house stockholm astrid lindgren mugg jag är en vacker... - stengods lila
  Denna mugg är en del av samarbetet mellan Design House Stockholm och Astrid Lindgren AB. Tänkvärda och vackra citat från en av vår tids mest älskade författare, Astrid Lindgren, har graverats på färgglada muggar. Citaten kommer från både Astrid själv och hennes karaktärer, och i botten av muggen har karaktären som citatet kommer ifrån illustrerats. Citatet som pryder denna mugg är sagt av Karlsson på taket och lyder: Jag är en vacker och genomklok och lagom tjock man i mina bästa år. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren Mugg Och Så Ska Man Ju Ha - Stengods Mörkblå

  design house stockholm astrid lindgren mugg och så ska man ju ha - stengods mörkblå
  Muggen från Design House Stockholm har klassisk, tidlös design i stengods med graverat, inspirerande citat perfekt för både varma och kalla drycker. Den har lekfull illustration inuti. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgiven av Astrid Lindgren. Om muggen från Design House Stockholm- Klassisk design.- Tillverkad av stengods.- Levereras i presentförpackning.- Graverat citat.- Från serien Astrid Lindgren.- Vikt: 365 g.- Höjd: 100 mm.- Kapacitet: 35.0 cl.- Diameter: 850 mm.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Tillverkad i Thailand Skötselråd för muggen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Mugg 28 Cl Ringblomma - Benporslin Vit

  design house stockholm elsa beskow mugg 28 cl ringblomma - benporslin vit
  Mugg från Design House Stockholm med en berömd Elsa Beskow illustration. Den är tillverkad av glaserat benporslin perfekt för varma drycker. Om muggen från Design House Stockholm- Formgivning av Catharina Kippel.- Finns i flera varianter.- Tillverkad av benporslin. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Aria Soffbord Ø50 Lågt - Soffbord Ek

  design house stockholm aria soffbord ø50 lågt - soffbord ek
  Soffbordet från Design House Stockholm har elegant, tidlös design i ek med vackra detaljer med avsmalnande ben perfekt för det moderna hemmet. Bordet har högkvalitativt, hållbart material för att hålla i generationer. Välj mellan olika färger. Formgiven av Dögg Guðmundsdóttir. Om soffbordet från Design House Stockholm- Tillverkat av ek.- Vackra detaljer.- Avsmalnande ben.- Tidlös, elegant design.- Högkvalitativt material.- Från serien Aria.- Diameter: 500 mm.- Höjd: 370 mm.- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Mugg 40 Cl Tant Grön - Benporslin Vit

  design house stockholm elsa beskow mugg 40 cl tant grön - benporslin vit
  Mugg från Design House Stockholm med en berömd Elsa Beskow illustration. Den är tillverkad av glaserat benporslin med ett öra perfekt för varma drycker som kaffe och te. Om muggen från Design House Stockholm- Formgivning av Catharina Kippel.- Finns i flera motiv.- Tillverkad av benporslin. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Mugg 28 Cl Farbror Blå - Benporslin Vit

  design house stockholm elsa beskow mugg 28 cl farbror blå - benporslin vit
  Mugg från Design House Stockholm med en berömd Elsa Beskow illustration. Den är tillverkad av glaserat benporslin perfekt för varma drycker. Om muggen från Design House Stockholm- Formgivning av Catharina Kippel.- Finns i flera varianter.- Tillverkad av benporslin. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Mugg 28 Cl Blåklint - Benporslin Vit

  design house stockholm elsa beskow mugg 28 cl blåklint - benporslin vit
  Mugg från Design House Stockholm med en berömd Elsa Beskow illustration. Den är tillverkad av glaserat benporslin perfekt för varma drycker. Om muggen från Design House Stockholm- Formgivning av Catharina Kippel.- Finns i flera varianter.- Tillverkad av benporslin. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Flip Bord - Ek Svart

  design house stockholm flip bord - ek svart
  Bordet Flip från Design House Stockholm är designat av Jesper Ståhl. Man kan säga att han har skapat tre bord i ett, eftersom det går att vika på längden till olika storlekar. När bordet inte är vikt passar det som matbord för upp till sex personer, när det är vikt en gång är det utmärkt som skrivbord, och när det viks igen blir det ett fint avställningsbord. Både praktiskt och snyggt! Bordet är tillverkat i ek och består av 14 stycken gångjärn som gör det möjligt att vika bordsskivan och benen. Välj mellan färgerna svart och ek. De tre olika storlekarna har följande mått: Ej vikt: Höjd: 75 cm Längd: 160 cm Bredd: 90 cm Vikt en gång: Höjd: 75 cm Längd: 160 cm Bredd: 62 cm Vikt två gånger: Höjd: 77 cm Längd: 160 cm Bredd: 32 cm Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Flip Bord Color Accent - Ek Grå

  design house stockholm flip bord color accent - ek grå
  Bordet Flip från Design House Stockholm är designat av Jesper Ståhl. Man kan säga att han har skapat tre bord i ett, eftersom det går att vika på längden till olika storlekar. När bordet inte är vikt passar det som matbord för upp till sex personer, när det är vikt en gång är det utmärkt som skrivbord, och när det viks igen blir det ett fint avställningsbord. Både praktiskt och snyggt! Bordet är tillverkat i ek och består av 14 stycken gångjärn som gör det möjligt att vika bordsskivan och benen. Välj mellan färgerna svart och ek. De tre olika storlekarna har följande mått: Ej vikt: Höjd: 75 cm Längd: 160 cm Bredd: 90 cm Vikt en gång: Höjd: 75 cm Längd: 160 cm Bredd: 62 cm Vikt två gånger: Höjd: 77 cm Längd: 160 cm Bredd: 32 cm Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Mugg Med Öra 40 Cl Mrs Dill - Benporslin Vit

  design house stockholm elsa beskow mugg med öra 40 cl mrs dill - benporslin vit
  Mugg från Design House Stockholm med en berömd Elsa Beskow illustration. Den är tillverkad av glaserat benporslin med ett öra perfekt för varma drycker som kaffe och te. Om muggen från Design House Stockholm- Formgivning av Catharina Kippel.- Finns i flera motiv.- Tillverkad av benporslin. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Flip Xs Bord - fanér Ek

  design house stockholm flip xs bord - fanér ek
  Bordet från Design House Stockholm har en vikbar design med tre olika storlekar och flera användningsområden perfekta för det moderna hemmet. Det är tillverkat av ekfanér med många gångjärn med flexibla bordsskivor och ben. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgivning av Jesper Ståhl. Om bordet från Design House Stockholm- Vikbar design med tre olika storlekar.- Kan användas som ett skrivbord eller ett sidobord.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Vikt: 57 kg. Skötselråd för bordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Flip Xs Bord - Ekfanér Svart

  design house stockholm flip xs bord - ekfanér svart
  Bordet från Design House Stockholm har en vikbar design med tre olika storlekar och flera användningsområden perfekta för det moderna hemmet. Det är tillverkat av ekfanér med många gångjärn med flexibla bordsskivor och ben. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgivning av Jesper Ståhl. Om bordet från Design House Stockholm- Vikbar design med tre olika storlekar.- Kan användas som ett skrivbord eller ett sidobord.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Vikt: 57 kg. Skötselråd för bordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Flip Xl Bord - Ekfanér Svart

  design house stockholm flip xl bord - ekfanér svart
  Bordet från Design House Stockholm har en vikbar design med tre olika storlekar och flera användningsområden perfekta för det moderna hemmet. Det är tillverkat av ekfanér med många gångjärn med flexibla bordsskivor och ben. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgivning av Jesper Ståhl. Om bordet från Design House Stockholm- Vikbar design med tre olika storlekar.- Kan användas som ett skrivbord eller ett sidobord.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Vikt: 57 kg. Skötselråd för bordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren Mugg Man Har Ju Alla Åldrar Inne I Sig - Stengods Mörkblå

  design house stockholm astrid lindgren mugg man har ju alla åldrar inne i sig - stengods mörkblå
  Muggen från Design House Stockholm har en lekfull design med ett graverat citat med en illustration i botten. Den är tillverkad av stengods med ett bekvämt handtag perfekt för varma drycker. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Om muggen från Design House Stockholm- Gjord av stengods.- Illustration i botten.- Lekfullt, graverat citat.- Text: Man har ju alla åldrar. Ibland tittar den ena fram, ibland den andra..- Kapacitet: 35 cl.- Designsamarbete: Design House Stockholm & Astrid Lindgren AB Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Flip Xl Bord - fanér Ek

  design house stockholm flip xl bord - fanér ek
  Bordet från Design House Stockholm har en vikbar design med tre olika storlekar och flera användningsområden perfekta för det moderna hemmet. Det är tillverkat av ekfanér med många gångjärn med flexibla bordsskivor och ben. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgivning av Jesper Ståhl. Om bordet från Design House Stockholm- Vikbar design med tre olika storlekar.- Kan användas som ett skrivbord eller ett sidobord.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Vikt: 57 kg. Skötselråd för bordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren Mugg Fina Lilla Krumelur - Stengods Gul

  design house stockholm astrid lindgren mugg fina lilla krumelur - stengods gul
  Muggen från Design House Stockholm har en lekfull design med ett graverat citat med en illustration i botten. Den är tillverkad av stengods med ett bekvämt handtag perfekt för varma drycker. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Om muggen från Design House Stockholm- Gjord av stengods.- Illustration i botten.- Lekfullt, graverat citat.- Text: Fina lilla krumelur, jag vill inte bliva stur.- Kapacitet: 35 cl.- Designsamarbete: Design House Stockholm & Astrid Lindgren AB Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Uno Sittpuff Ø65 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Bouclé Grön

  design house stockholm uno sittpuff ø65 cm - sittsäckar & sittpuffar bouclé grön
  Sittpuffen från Design House Stockholm har en kompakt, stadig design perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Den har en svampliknande form med en fast stoppning för bästa komfort och en delvis återvunnen klädsel i polyester. Perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Formgivning av Claesson Koivisto Rune. Om sittpuffen från Design House Stockholm- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Delvis återvunnen klädsel.- Formgivning av Claesson Koivisto Rune. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Uno Sittpuff Ø50 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Bouclé Grön

  design house stockholm uno sittpuff ø50 cm - sittsäckar & sittpuffar bouclé grön
  Sittpuffen från Design House Stockholm har en kompakt, stadig design perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Den har en svampliknande form med en fast stoppning för bästa komfort och en delvis återvunnen klädsel i polyester. Perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Formgivning av Claesson Koivisto Rune. Om sittpuffen från Design House Stockholm- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Delvis återvunnen klädsel.- Formgivning av Claesson Koivisto Rune. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Lulu Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Bouclé Brun

  design house stockholm lulu sittpuff - sittsäckar & sittpuffar bouclé brun
  Sittpuffen från Design House Stockholm har en konstnärlig, skulptural design som definitivt livar upp vilket rum som helst. Den har en fast stoppning med ett lågt ryggstöd på sidan för bästa komfort och en delvis återvunnen klädsel i polyester. Formgivning av Färg & Blanch. Om sittpuffen från Design House Stockholm- Välj mellan olika färger.- Klädsel i delvis återvunnen polyester.- Formgivning av Färg & Blanch. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Uno Sittpuff Ø50 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Bouclé Brun

  design house stockholm uno sittpuff ø50 cm - sittsäckar & sittpuffar bouclé brun
  Sittpuffen från Design House Stockholm har en kompakt, stadig design perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Den har en svampliknande form med en fast stoppning för bästa komfort och en delvis återvunnen klädsel i polyester. Perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Formgivning av Claesson Koivisto Rune. Om sittpuffen från Design House Stockholm- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Delvis återvunnen klädsel.- Formgivning av Claesson Koivisto Rune. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Uno Sittpuff Ø65 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Bouclé Cream

  design house stockholm uno sittpuff ø65 cm - sittsäckar & sittpuffar bouclé cream
  Sittpuffen från Design House Stockholm har en kompakt, stadig design perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Den har en svampliknande form med en fast stoppning för bästa komfort och en delvis återvunnen klädsel i polyester. Perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Formgivning av Claesson Koivisto Rune. Om sittpuffen från Design House Stockholm- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Delvis återvunnen klädsel.- Formgivning av Claesson Koivisto Rune. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Uno Sittpuff Ø50 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Bouclé Cream

  design house stockholm uno sittpuff ø50 cm - sittsäckar & sittpuffar bouclé cream
  Sittpuffen från Design House Stockholm har en kompakt, stadig design perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Den har en svampliknande form med en fast stoppning för bästa komfort och en delvis återvunnen klädsel i polyester. Perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Formgivning av Claesson Koivisto Rune. Om sittpuffen från Design House Stockholm- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Delvis återvunnen klädsel.- Formgivning av Claesson Koivisto Rune. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Lulu Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Bouclé Cream

  design house stockholm lulu sittpuff - sittsäckar & sittpuffar bouclé cream
  Sittpuffen från Design House Stockholm har en konstnärlig, skulptural design som definitivt livar upp vilket rum som helst. Den har en fast stoppning med ett lågt ryggstöd på sidan för bästa komfort och en delvis återvunnen klädsel i polyester. Formgivning av Färg & Blanch. Om sittpuffen från Design House Stockholm- Välj mellan olika färger.- Klädsel i delvis återvunnen polyester.- Formgivning av Färg & Blanch. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Lulu Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Bouclé Gul

  design house stockholm lulu sittpuff - sittsäckar & sittpuffar bouclé gul
  Sittpuffen från Design House Stockholm har en konstnärlig, skulptural design som definitivt livar upp vilket rum som helst. Den har en fast stoppning med ett lågt ryggstöd på sidan för bästa komfort och en delvis återvunnen klädsel i polyester. Formgivning av Färg & Blanch. Om sittpuffen från Design House Stockholm- Välj mellan olika färger.- Klädsel i delvis återvunnen polyester.- Formgivning av Färg & Blanch. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Uno Sittpuff Ø65 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Bouclé Brun

  design house stockholm uno sittpuff ø65 cm - sittsäckar & sittpuffar bouclé brun
  Sittpuffen från Design House Stockholm har en kompakt, stadig design perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Den har en svampliknande form med en fast stoppning för bästa komfort och en delvis återvunnen klädsel i polyester. Perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Formgivning av Claesson Koivisto Rune. Om sittpuffen från Design House Stockholm- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Delvis återvunnen klädsel.- Formgivning av Claesson Koivisto Rune. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Mugg 28 Cl Children Of The Forest - Benporslin Vit

  design house stockholm elsa beskow mugg 28 cl children of the forest - benporslin vit
  Mugg från Design House Stockholm med en berömd Elsa Beskow illustration. Den är tillverkad av glaserat benporslin perfekt för varma drycker. Om muggen från Design House Stockholm- Formgivning av Catharina Kippel.- Finns i flera varianter.- Tillverkad av benporslin. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Mugg Med Öra 40 Cl Strawberry Family - Benporslin Vit

  design house stockholm elsa beskow mugg med öra 40 cl strawberry family - benporslin vit
  Mugg från Design House Stockholm med en berömd Elsa Beskow illustration. Den är tillverkad av glaserat benporslin med ett öra perfekt för varma drycker som kaffe och te. Om muggen från Design House Stockholm- Formgivning av Catharina Kippel.- Finns i flera motiv.- Tillverkad av benporslin. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren Mugg 27 Jag Har Då Jämt Sån Tur - Stengods Brun

  design house stockholm astrid lindgren mugg 27 jag har då jämt sån tur - stengods brun
  Mugg från Design House Stockholm med en klassisk, tidlös formgivning i stengods perfekt för både varma och kalla drycker. Den har ett graverat, inspirerande Astrid Lindgren citat. Muggen har en lekfull illustration inuti och en klar färg som definitivt livar upp vilket rum som helst. Formgivning av Astrid Lindgren. Om muggen från Design House Stockholm- Klassisk design.- Tillverkad av stengods.- Graverat, ikoniskt citat.- Formgivning av Astrid Lindgren.- Levereras i presentförpackning.- Från serien Astrid Lindgren.- Kapacitet: 35,0 cl.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Skötselråd för muggen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Cinderella Multifunktionellt Bord - Soffbord Ek

  design house stockholm cinderella multifunktionellt bord - soffbord ek
  Bord från Design House Stockholm i lackerad ek med en smart, multifunktionell design för vardaglig användning perfekt för alla hem. Det har en reglerbar höjd i tre steg och en hopfällbar konstruktion för enkel förvaring. Formgivning av Anna Kraitz. Om bordet från Design House Stockholm- Multifunktionell design.- Kan även användas som en strykbräda.- Vadderat överdrag ingår.- Justerbar höjd i tre steg.- Hopfällbart.- Formgivning av Anna Kraitz. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Tablo Sidobord 50 Cm - Soffbord Pulverlackat Stål Vit

  design house stockholm tablo sidobord 50 cm - soffbord pulverlackat stål vit
  Sidobord från Design House Stockholm med en enkel, skandinavisk estetik för att passa alla inredningsstilar. Det har en skålformad bordsskiva i stål och ett underrede i solid ek perfekt att placera bredvid soffan. Formgivning av Magnus Löfgren. Om sidobordet från Design House Stockholm- Finns i flera höjder.- Från serien Tablo.- Formgivning av Magnus Löfgren. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Tablo Sidobord 40 Cm - Soffbord Pulverlackat Stål Vit

  design house stockholm tablo sidobord 40 cm - soffbord pulverlackat stål vit
  Sidobord från Design House Stockholm med en enkel, skandinavisk estetik för att passa alla inredningsstilar. Det har en skålformad bordsskiva i stål och ett underrede i solid ek perfekt att placera bredvid soffan. Formgivning av Magnus Löfgren. Om sidobordet från Design House Stockholm- Finns i flera höjder.- Från serien Tablo.- Formgivning av Magnus Löfgren. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Mugg 28 Cl Krasse - Benporslin

  design house stockholm elsa beskow mugg 28 cl krasse - benporslin
  Mugg från Design House Stockholm med en berömd Elsa Beskow illustration. Den är tillverkad av glaserat benporslin perfekt för varma drycker. Om muggen från Design House Stockholm- Formgivning av Catharina Kippel.- Finns i flera varianter.- Tillverkad av benporslin. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Mugg 28 Cl Mrs Aster - Benporslin Vit

  design house stockholm elsa beskow mugg 28 cl mrs aster - benporslin vit
  Mugg från Design House Stockholm med en berömd Elsa Beskow illustration. Den är tillverkad av glaserat benporslin perfekt för varma drycker. Om muggen från Design House Stockholm- Formgivning av Catharina Kippel.- Finns i flera varianter.- Tillverkad av benporslin. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Mugg Med Öra 40 Cl Krasse - Benporslin

  design house stockholm elsa beskow mugg med öra 40 cl krasse - benporslin
  Mugg från Design House Stockholm med en berömd Elsa Beskow illustration. Den är tillverkad av glaserat benporslin med ett öra perfekt för varma drycker som kaffe och te. Om muggen från Design House Stockholm- Formgivning av Catharina Kippel.- Finns i flera motiv.- Tillverkad av benporslin. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Uno Sittpuff Ø94 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Bouclé Cream

  design house stockholm uno sittpuff ø94 cm - sittsäckar & sittpuffar bouclé cream
  Sittpuffen från Design House Stockholm har en kompakt, stadig design perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Den har en svampliknande form med en fast stoppning för bästa komfort och en delvis återvunnen klädsel i polyester. Perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Formgivning av Claesson Koivisto Rune. Om sittpuffen från Design House Stockholm- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Delvis återvunnen klädsel.- Formgivning av Claesson Koivisto Rune. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Blond mugg stripe vit

  design house stockholm blond mugg stripe vit
  Design House Stockholm Blond mugg stripe vit
 • Design House Stockholm Blond mugg dot vit

  design house stockholm blond mugg dot vit
  Design House Stockholm Blond mugg dot vit
 • Design House Stockholm Blond skål 60 cl stripe vit

  design house stockholm blond skål 60 cl stripe vit
  Design House Stockholm Blond skål 60 cl stripe vit
 • Design House Stockholm Blond skål 60 cl dot vit

  design house stockholm blond skål 60 cl dot vit
  Design House Stockholm Blond skål 60 cl dot vit
 • Design House Stockholm Blond mattallrik 28 cm stripe vit

  design house stockholm blond mattallrik 28 cm stripe vit
  Design House Stockholm Blond mattallrik 28 cm stripe vit
 • Design House Stockholm Blond assiett stripe vit

  design house stockholm blond assiett stripe vit
  Design House Stockholm Blond assiett stripe vit
 • Design House Stockholm Familjen Jordgubbe mugg med öra 40 cl

  design house stockholm familjen jordgubbe mugg med öra 40 cl
  Design House Stockholm Familjen Jordgubbe mugg med öra 40 cl
 • Design House Stockholm Farbror Blå mugg med öra 40 cl

  design house stockholm farbror blå mugg med öra 40 cl
  Design House Stockholm Farbror Blå mugg med öra 40 cl
 • Design House Stockholm Maskrosor mugg 28 cl

  design house stockholm maskrosor mugg 28 cl
  Design House Stockholm Maskrosor mugg 28 cl
 • Design House Stockholm Tant Grön mugg med öra 40 cl

  design house stockholm tant grön mugg med öra 40 cl
  Design House Stockholm Tant Grön mugg med öra 40 cl
 • Design House Stockholm Tant Brun mugg med öra 40 cl

  design house stockholm tant brun mugg med öra 40 cl
  Design House Stockholm Tant Brun mugg med öra 40 cl
 • Design House Stockholm Tant Gredelin mugg med öra 40 cl

  design house stockholm tant gredelin mugg med öra 40 cl
  Design House Stockholm Tant Gredelin mugg med öra 40 cl
 • Design House Stockholm Maskrosor mugg med öra 40 cl

  design house stockholm maskrosor mugg med öra 40 cl
  Design House Stockholm Maskrosor mugg med öra 40 cl
 • Design House Stockholm Blond skål liten 30 cl stripe vit

  design house stockholm blond skål liten 30 cl stripe vit
  Design House Stockholm Blond skål liten 30 cl stripe vit
 • Design House Stockholm Blond skål liten 30 cl dot vit

  design house stockholm blond skål liten 30 cl dot vit
  Design House Stockholm Blond skål liten 30 cl dot vit
 • Design House Stockholm Farbror Blå skål 50 cl

  design house stockholm farbror blå skål 50 cl
  Design House Stockholm Farbror Blå skål 50 cl
 • Design House Stockholm Familjen Jordgubbe skål 50 cl

  design house stockholm familjen jordgubbe skål 50 cl
  Design House Stockholm Familjen Jordgubbe skål 50 cl
 • Design House Stockholm Maskrosor skål 50 cl

  design house stockholm maskrosor skål 50 cl
  Design House Stockholm Maskrosor skål 50 cl
 • Design House Stockholm Blåklint mugg 28 cl

  design house stockholm blåklint mugg 28 cl
  Design House Stockholm Blåklint mugg 28 cl
 • Design House Stockholm Blåklint mugg med öra 40 cl

  design house stockholm blåklint mugg med öra 40 cl
  Design House Stockholm Blåklint mugg med öra 40 cl
 • Design House Stockholm Blåklint skål 50 cl

  design house stockholm blåklint skål 50 cl
  Design House Stockholm Blåklint skål 50 cl
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren mugg, ge barnen kärlek svensk text

  design house stockholm astrid lindgren mugg, ge barnen kärlek svensk text
  Design House Stockholm Astrid Lindgren mugg, ge barnen kärlek svensk text
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren mugg, den som är väldigt stark svensk text

  design house stockholm astrid lindgren mugg, den som är väldigt stark svensk text
  Design House Stockholm Astrid Lindgren mugg, den som är väldigt stark svensk text
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren mugg, hyss hittar man inte på svensk text

  design house stockholm astrid lindgren mugg, hyss hittar man inte på svensk text
  Design House Stockholm Astrid Lindgren mugg, hyss hittar man inte på svensk text
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren mugg, hyss hittar man inte på engelsk text

  design house stockholm astrid lindgren mugg, hyss hittar man inte på engelsk text
  Design House Stockholm Astrid Lindgren mugg, hyss hittar man inte på engelsk text
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren mugg, jag är fräknigare svensk text

  design house stockholm astrid lindgren mugg, jag är fräknigare svensk text
  Design House Stockholm Astrid Lindgren mugg, jag är fräknigare svensk text
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren mugg, jag är en vacker… svenskt text

  design house stockholm astrid lindgren mugg, jag är en vacker… svenskt text
  Design House Stockholm Astrid Lindgren mugg, jag är en vacker… svenskt text
 • Design House Stockholm NM& Unda glas 2-pack klar

  design house stockholm nm& unda glas 2-pack klar
  Design House Stockholm NM& Unda glas 2-pack klar
 • Design House Stockholm NM& Unda glas 2-pack grå

  design house stockholm nm& unda glas 2-pack grå
  Design House Stockholm NM& Unda glas 2-pack grå
 • Design House Stockholm Vallmo mugg 28 cl

  design house stockholm vallmo mugg 28 cl
  Design House Stockholm Vallmo mugg 28 cl
 • Design House Stockholm Vallmo mugg med öra 40 cl

  design house stockholm vallmo mugg med öra 40 cl
  Design House Stockholm Vallmo mugg med öra 40 cl
 • Design House Stockholm Vallmo skål 50 cl

  design house stockholm vallmo skål 50 cl
  Design House Stockholm Vallmo skål 50 cl
 • Design House Stockholm Prästkrage mugg 28cl

  design house stockholm prästkrage mugg 28cl
  Design House Stockholm Prästkrage mugg 28cl
 • Design House Stockholm Prästkrage mugg med öra 40 cl

  design house stockholm prästkrage mugg med öra 40 cl
  Design House Stockholm Prästkrage mugg med öra 40 cl
 • Design House Stockholm Prästkrage skål 50cl

  design house stockholm prästkrage skål 50cl
  Design House Stockholm Prästkrage skål 50cl
 • Design House Stockholm NM& Sand assiett 12 cm

  design house stockholm nm& sand assiett 12 cm
  Design House Stockholm NM& Sand assiett 12 cm
 • Design House Stockholm NM& Sand tallrik 19 cm

  design house stockholm nm& sand tallrik 19 cm
  Design House Stockholm NM& Sand tallrik 19 cm
 • Design House Stockholm NM& Sand tallrik 26 cm

  design house stockholm nm& sand tallrik 26 cm
  Design House Stockholm NM& Sand tallrik 26 cm
 • Design House Stockholm NM& Sand tallrik 28 cm

  design house stockholm nm& sand tallrik 28 cm
  Design House Stockholm NM& Sand tallrik 28 cm
 • Design House Stockholm NM& Sand kopp utan öra Liten

  design house stockholm nm& sand kopp utan öra liten
  Design House Stockholm NM& Sand kopp utan öra Liten
 • Design House Stockholm NM& Sand kopp utan öra Stor

  design house stockholm nm& sand kopp utan öra stor
  Design House Stockholm NM& Sand kopp utan öra Stor
 • Design House Stockholm NM& Sand kopp 8,5 cm

  design house stockholm nm& sand kopp 8,5 cm
  Design House Stockholm NM& Sand kopp 8,5 cm
 • Design House Stockholm NM& Sand skål 17 cm

  design house stockholm nm& sand skål 17 cm
  Design House Stockholm NM& Sand skål 17 cm
 • Design House Stockholm NM& Sand djup tallrik 23 cm

  design house stockholm nm& sand djup tallrik 23 cm
  Design House Stockholm NM& Sand djup tallrik 23 cm
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren mugg, all makt åt Tengil Svensk text

  design house stockholm astrid lindgren mugg, all makt åt tengil svensk text
  Design House Stockholm Astrid Lindgren mugg, all makt åt Tengil Svensk text
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren mugg, utan snus i två dagar Svensk text

  design house stockholm astrid lindgren mugg, utan snus i två dagar svensk text
  Design House Stockholm Astrid Lindgren mugg, utan snus i två dagar Svensk text
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren mugg, det är konstigt med mig... Svensk text

  design house stockholm astrid lindgren mugg, det är konstigt med mig... svensk text
  Design House Stockholm Astrid Lindgren mugg, det är konstigt med mig... Svensk text
 • Design House Stockholm Farbror Blå mugg 28 cl

  design house stockholm farbror blå mugg 28 cl
  Design House Stockholm Farbror Blå mugg 28 cl
 • Design House Stockholm Familjen Jordgubbe mugg 28 cl

  design house stockholm familjen jordgubbe mugg 28 cl
  Design House Stockholm Familjen Jordgubbe mugg 28 cl
 • Design House Stockholm Fru Dill mugg 28 cl

  design house stockholm fru dill mugg 28 cl
  Design House Stockholm Fru Dill mugg 28 cl
 • Design House Stockholm Fru Dill mugg med handtag 40 cl

  design house stockholm fru dill mugg med handtag 40 cl
  Design House Stockholm Fru Dill mugg med handtag 40 cl
 • Design House Stockholm Fru Ringblomma mugg 28 cl

  design house stockholm fru ringblomma mugg 28 cl
  Design House Stockholm Fru Ringblomma mugg 28 cl
 • Design House Stockholm Fru Ringblomma mugg med handtag 40 cl

  design house stockholm fru ringblomma mugg med handtag 40 cl
  Design House Stockholm Fru Ringblomma mugg med handtag 40 cl
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren mugg, det är ingen ordning… Svensk text

  design house stockholm astrid lindgren mugg, det är ingen ordning… svensk text
  Design House Stockholm Astrid Lindgren mugg, det är ingen ordning… Svensk text
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren mugg, tänk för att jag kan… Svensk text

  design house stockholm astrid lindgren mugg, tänk för att jag kan… svensk text
  Design House Stockholm Astrid Lindgren mugg, tänk för att jag kan… Svensk text
 • Design House Stockholm Tant Grön mugg 28 cl

  design house stockholm tant grön mugg 28 cl
  Design House Stockholm Tant Grön mugg 28 cl
 • Design House Stockholm Tant Brun mugg 28 cl

  design house stockholm tant brun mugg 28 cl
  Design House Stockholm Tant Brun mugg 28 cl
 • Design House Stockholm Tant Gredelin mugg 28 cl

  design house stockholm tant gredelin mugg 28 cl
  Design House Stockholm Tant Gredelin mugg 28 cl
 • Design House Stockholm Fru Aster mugg 28 cl

  design house stockholm fru aster mugg 28 cl
  Design House Stockholm Fru Aster mugg 28 cl
 • Design House Stockholm Fru Aster mugg med handtag 40 cl

  design house stockholm fru aster mugg med handtag 40 cl
  Design House Stockholm Fru Aster mugg med handtag 40 cl
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren mugg, Trarallanrallanlej Svensk text

  design house stockholm astrid lindgren mugg, trarallanrallanlej svensk text
  Design House Stockholm Astrid Lindgren mugg, Trarallanrallanlej Svensk text
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren mugg, och så ska man ju ha Svensk text

  design house stockholm astrid lindgren mugg, och så ska man ju ha svensk text
  Design House Stockholm Astrid Lindgren mugg, och så ska man ju ha Svensk text
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren mugg, annars är man ingen människa Svensk text

  design house stockholm astrid lindgren mugg, annars är man ingen människa svensk text
  Design House Stockholm Astrid Lindgren mugg, annars är man ingen människa Svensk text
 • Design House Stockholm Sand skål med lock S Ø8,2 cm Black clay

  design house stockholm sand skål med lock s ø8,2 cm black clay
  Design House Stockholm Sand skål med lock S Ø8,2 cm Black clay
 • Design House Stockholm Sand skål med lock S Ø8,2 cm Red clay

  design house stockholm sand skål med lock s ø8,2 cm red clay
  Design House Stockholm Sand skål med lock S Ø8,2 cm Red clay
 • Design House Stockholm Sand skål med lock M Ø12 cm Black clay

  design house stockholm sand skål med lock m ø12 cm black clay
  Design House Stockholm Sand skål med lock M Ø12 cm Black clay
 • Design House Stockholm Sand skål med lock M Ø12 cm Red clay

  design house stockholm sand skål med lock m ø12 cm red clay
  Design House Stockholm Sand skål med lock M Ø12 cm Red clay
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren mugg, man har ju alla åldrar Svenskt text

  design house stockholm astrid lindgren mugg, man har ju alla åldrar svenskt text
  Design House Stockholm Astrid Lindgren mugg, man har ju alla åldrar Svenskt text
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren mugg, fina lilla krumelur Svenskt text

  design house stockholm astrid lindgren mugg, fina lilla krumelur svenskt text
  Design House Stockholm Astrid Lindgren mugg, fina lilla krumelur Svenskt text
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren mugg, håll för örona Svenskt text

  design house stockholm astrid lindgren mugg, håll för örona svenskt text
  Design House Stockholm Astrid Lindgren mugg, håll för örona Svenskt text
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren mugg, ja, jag tror att livets… Svensk text

  design house stockholm astrid lindgren mugg, ja, jag tror att livets… svensk text
  Design House Stockholm Astrid Lindgren mugg, ja, jag tror att livets… Svensk text
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren mugg, ja, det är inte klokt… Svensk text

  design house stockholm astrid lindgren mugg, ja, det är inte klokt… svensk text
  Design House Stockholm Astrid Lindgren mugg, ja, det är inte klokt… Svensk text
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren mugg, jag vet en som ska… Svensk text

  design house stockholm astrid lindgren mugg, jag vet en som ska… svensk text
  Design House Stockholm Astrid Lindgren mugg, jag vet en som ska… Svensk text
 • Design House Stockholm Nasturtium mugg 28 cl White

  design house stockholm nasturtium mugg 28 cl white
  Design House Stockholm Nasturtium mugg 28 cl White
 • Design House Stockholm Nasturtium mugg med handtag 40 cl White

  design house stockholm nasturtium mugg med handtag 40 cl white
  Design House Stockholm Nasturtium mugg med handtag 40 cl White