Hemmässan
www.hemmassan.se

Dorre

 • Dorre Cyra Citruspress - Aluminium Svart

  dorre cyra citruspress - aluminium svart
  Citruspressen från Dorre har en användarvänlig design med två bekväma handtag för vardagsbruk. Den är tillverkad av aluminium med en diskret, svart färg. Om citruspressen från Dorre- Tillverkad av aluminium.- Lättanvänd design.- Bekväma handtag. Skötselråd för citruspressen- Tål diskmaskin. Shoppa Citruspressar och mer Köksredskap hos Royal Design.
 • Dorre Prexa Kaffepress 1 L - Rostfritt Stål

  dorre prexa kaffepress 1 l - rostfritt stål
  Kaffepress från Dorre med en stilren design i rostfritt stål med ett praktiskt, svart handtag på sidan. Servera kaffe med charm. Om kaffepressen från Dorre- Tillverkad av rostfritt stål.- Kapacitet: 8 koppar.- Kapacitet: 100 cl. Skötselråd för kaffepressen- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Dorre Oliver kopparbägare hamrad 45 cl

  dorre oliver kopparbägare hamrad 45 cl
  Dorre Oliver kopparbägare hamrad 45 cl
 • Dorre Sunnanö Dricks 28 Cl - Dricksglas Glas Klar

  dorre sunnanö dricks 28 cl - dricksglas glas klar
  Dricksglas från Dorre i klart glas med en stilren design perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. Välj mellan olika storlekar. Designad av Jon Eliasson & Dorre. Om dricksglaset från Dorre- Tillverkat av glas.- Stilren design.- Finns även som en karaff.- Perfekt för både varma och kalla drycker.- Dricksglaset finns i olika storlekar. Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Dorre Sunnanö Dricks 22 Cl - Dricksglas Glas Klar

  dorre sunnanö dricks 22 cl - dricksglas glas klar
  Dricksglas från Dorre i klart glas med en stilren design perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. Välj mellan olika storlekar. Designad av Jon Eliasson & Dorre. Om dricksglaset från Dorre- Tillverkat av glas.- Stilren design.- Finns även som en karaff.- Perfekt för både varma och kalla drycker.- Dricksglaset finns i olika storlekar. Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Dorre Grietje Grillknivar 4-pack - Rostfritt Stål Svart

  dorre grietje grillknivar 4-pack - rostfritt stål svart
  Grillknivar från Dorre med vassa knivblad i rostfritt stål med bekväma handtag i ABS-plast. Perfekta för grillkvällen. Om grillknivarna från Dorre- Vassa knivblad i rostfritt stål.- Komfortabelt handtag i ABS-plast.- Säljs i 4-pack.- Tål diskmaskin. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Dorre Charlie Champagnesabel 41 Cm - Rostfritt Stål

  dorre charlie champagnesabel 41 cm - rostfritt stål
  Champagnesabel från Dorre med en elegant design perfekt för en fest. Den har ett knivblad i rostfritt stål med ett dekorativt handtag för att addera en extra dimension till designen. Om champagnesabeln från Dorre- Knivblad i rostfritt stål.- Dekorativt handtag i trä.- Perfekt för en fest. Skötselråd för champagnesabeln- Handdisk rekommenderas. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Dorre Oleda Ostknivar 3 Delar - Akacia Trä

  dorre oleda ostknivar 3 delar - akacia trä
  Ostknivar från Dorre med tre olika modeller för både mjuk och hård ost. De har vackra handtag i akaciaträ med knivblad i rostfritt stål. Om ostknivarna från Dorre- Vackra handtag i akaciaträ.- Knivblad i rostfritt stål.- Tre olika modeller. Skötselråd för ostknivarna- Handdisk rekommenderas. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Dorre Karla Kastrull 1 L - Rostfritt Stål

  dorre karla kastrull 1 l - rostfritt stål
  Kastrull från Dorre med en effektiv design i rostfritt stål och aluminium med flera lager för att sprida värmen jämnt och effektivt. Den har ett praktiskt handtag på sidan för enkel användning. Om kastrullen från Dorre- Från serien Karla.- Gjord av rostfritt stål och aluminium.- Flera lager med en bra värmefördelning.- Praktiskt handtag. Skötselråd för kastrullen- Tål diskmaskin. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Dorre Karla Kastrull 1,5 L - Rostfritt Stål

  dorre karla kastrull 1,5 l - rostfritt stål
  Kastrull från Dorre med en effektiv design i rostfritt stål och aluminium med flera lager för att sprida värmen jämnt och effektivt. Den har ett praktiskt handtag på sidan för enkel användning med ett medföljande lock. Om kastrullen från Dorre- Från serien Karla.- Gjord av rostfritt stål och aluminium.- Flera lager med en bra värmefördelning.- Kastrullen finns i olika storlekar.- Praktiskt handtag. Skötselråd för kastrullen- Tål diskmaskin. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Dorre Karla Kastrull 2 L - Rostfritt Stål

  dorre karla kastrull 2 l - rostfritt stål
  Kastrull från Dorre med en effektiv design i rostfritt stål och aluminium med flera lager för att sprida värmen jämnt och effektivt. Den har ett praktiskt handtag på sidan för enkel användning med ett medföljande lock. Om kastrullen från Dorre- Från serien Karla.- Gjord av rostfritt stål och aluminium.- Flera lager med en bra värmefördelning.- Kastrullen finns i olika storlekar.- Praktiskt handtag. Skötselråd för kastrullen- Tål diskmaskin. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Dorre Kosmo såskastrull med glaslock 18 cm Rostfritt stål

  dorre kosmo såskastrull med glaslock 18 cm rostfritt stål
  Dorre Kosmo såskastrull med glaslock 18 cm Rostfritt stål
 • Dorre Kirk kaffekopp dubbelväggig 24 cl 2-pack Glas

  dorre kirk kaffekopp dubbelväggig 24 cl 2-pack glas
  Dorre Kirk kaffekopp dubbelväggig 24 cl 2-pack Glas
 • Dorre Kosmo kastrull med glaslock 1,5 L

  dorre kosmo kastrull med glaslock 1,5 l
  Dorre Kosmo kastrull med glaslock 1,5 L
 • Dorre Victoria Kaffesked 6-pack - Rostfritt Stål

  dorre victoria kaffesked 6-pack - rostfritt stål
  Kaffesked från Dorre med en funktionell design i rostfritt stål med ett stilrent utseende för alla typer av dukningar. Den har en liten storlek perfekt för olika förrätter och desserter. Om kaffeskeden från Dorre- Elegant, funktionell design.- Från serien Victoria.- Tillverkad av rostfritt stål.- Säljs i 6-pack. Skötselråd för kaffeskeden- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Dorre Kosmo kastrull med glaslock 2 L

  dorre kosmo kastrull med glaslock 2 l
  Dorre Kosmo kastrull med glaslock 2 L
 • Dorre Fire suffleskålar Ø 9 cm 4-pack Vit

  dorre fire suffleskålar ø 9 cm 4-pack vit
  Dorre Fire suffleskålar Ø 9 cm 4-pack Vit
 • Dorre Kari Lungomugg 2-pack Glas

  dorre kari lungomugg 2-pack glas
  Dorre Kari Lungomugg 2-pack Glas
 • Dorre Gaby ugnsform 2 delar Grå

  dorre gaby ugnsform 2 delar grå
  Dorre Gaby ugnsform 2 delar Grå
 • Dorre Agnes kaffepanna 1,5 L

  dorre agnes kaffepanna 1,5 l
  Dorre Agnes kaffepanna 1,5 L
 • Dorre Kenya kaffekopp 32 cl 2-pack Glas

  dorre kenya kaffekopp 32 cl 2-pack glas
  Dorre Kenya kaffekopp 32 cl 2-pack Glas
 • Dorre Sunnanö dricksglas 28 cl 4-pack Klar

  dorre sunnanö dricksglas 28 cl 4-pack klar
  Dorre Sunnanö dricksglas 28 cl 4-pack Klar
 • Dorre Sunnanö dricksglas 22 cl 4-pack Klar

  dorre sunnanö dricksglas 22 cl 4-pack klar
  Dorre Sunnanö dricksglas 22 cl 4-pack Klar
 • Dorre Esther espresso- & Glöggmugg dubbelvägg 2-pack 8 cl

  dorre esther espresso- & glöggmugg dubbelvägg 2-pack 8 cl
  Dorre Esther espresso- & Glöggmugg dubbelvägg 2-pack 8 cl
 • Bestickset 60 delar

  bestickset 60 delar
  Elisabeth Bestickset 60 delar kniv 22 cm gaffel 20 cm sked 20 cm kaffesked 14 cm grillkniv 22 cm
 • Dorre Classic Dessertsked 6-pack - Rostfritt Stål

  dorre classic dessertsked 6-pack - rostfritt stål
  6-pack med dessertskedar i rostfritt stål från Dorre med stilren design. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Dorre Classic Lång Sked 4-pack - Rostfritt Stål

  dorre classic lång sked 4-pack - rostfritt stål
  Fyra skedar som blir ett fint komplement till serien Classic från Dorre. Kan användas till exempelvis drinkar, desserter eller kaffe. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Dorre Tåre Tapasgaffel 4-pack - Rostfritt Stål

  dorre tåre tapasgaffel 4-pack - rostfritt stål
  Lyxa till din middagsbjudning med riktiga tapasgafflar från Dorre. Gafflarna är tillverkade i rostfritt stål och säljs i 4-pack. De tillhör serien Tåre som även innehåller tapasskedar och tapasknivar. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Dorre Ciana Citruspress 14 Cm - Glas Klar

  dorre ciana citruspress 14 cm - glas klar
  Citruspressen från Dorre har ett dekorativt utseende med en smart hällpip för enkel upphällning. Den är tillverkad av klart glas med ett litet handtag på sidan för att enkelt flyttas runt i hemmet. Om citruspressen från Dorre- Praktiskt handtag.- Dekorativt utseende.- Smart hällpip.- Tillverkad av glas. Skötselråd för citruspressen- Tål diskmaskin. Shoppa Citruspressar och mer Köksredskap hos Royal Design.
 • Dorre Kosmo Kastrull Med lock 1,5 L - Glas Rostfritt Stål

  dorre kosmo kastrull med lock 1,5 l - glas rostfritt stål
  Kastrullen Kosmo från Dorre är tillverkad i rostfritt stål, och ett lock i glas medföljer. Egenskaper: Rymmer 1,5 L Tål diskmaskin Tillverkad av rostfritt stål Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Dorre New England Dessertsked 6-pack - Rostfritt Stål

  dorre new england dessertsked 6-pack - rostfritt stål
  6-pack med dessertskedar i rostfritt stål från Dorre med romantisk utsmyckning. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Dorre Prema Kaffepress 1 L - Rostfritt Stål Svart

  dorre prema kaffepress 1 l - rostfritt stål svart
  Kaffepressen från Dorre har en exklusiv känsla med moderna former perfekta för att skapa en lyxig känsla i hemmet. Den är tillverkad av svart rostfritt stål med ett stilrent lock med ett bekvämt handtag på sidan. Starta din morgon med en kopp kaffe för att göra dig glad. Om kaffepressen från Dorre- Gjord av rostfritt stål.- Modern form.- Lyxig, svart färg.- Kapacitet: 100 cl. Skötselråd för kaffepressen- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Dorre Kenya Kaffemugg 2-pack 32 Cl - Glas Klar

  dorre kenya kaffemugg 2-pack 32 cl - glas klar
  Kaffemugg från Dorre i klart glas med ett vackert utseende med en dubbelväggad design för att hålla värmen länge. Om kaffemuggen från Dorre- Tillverkad av glas.- Säljs i 2-pack.- Kapacitet: 32 cl.- Dubbelväggad design.- Vackert utseende. Skötselråd för kaffemuggen- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Bestickset 60 delar

  bestickset 60 delar
  Victoria Bestickset 60 delar slät kniv 22 cm gaffel 20 cm sked 20 cm kaffesked 14 cm grillkniv 22 cm
 • Bestickset 60 delar

  bestickset 60 delar
  Classic Bestickset 60 delar Rostfritt stål slät kniv gaffel sked kaffesked grillkniv
 • Dorre Classic Dessertgaffel 6-pack - Rostfritt Stål

  dorre classic dessertgaffel 6-pack - rostfritt stål
  Dessertgaffel från Dorre med en elegant design med en liten storlek perfekt för olika förrätter och desserter. Den är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål för att hålla i generationer. Om dessertgaffeln från Dorre- Liten storlek.- Elegant design.- Tillverkad av rostfritt stål.- Säljs i 6-pack. Skötselråd för dessertgaffeln- Tål diskmaskin. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Bestickset

  bestickset
  Estrid Bestickset 60 dela kniv 22 cm gaffel 20 cm sked 20 cm kaffesked 14 cm grillkniv 22 cm
 • Bestickset 30 delar

  bestickset 30 delar
  Classic Bestickset 30 delar slät kniv 22 cm gaffel 20 cm sked 20 cm kaffesked 14 cm grillkniv 22 cm
 • Bestickset 30 delar

  bestickset 30 delar
  Elisabeth Bestickset 30 delar kniv 22 cm gaffel 20 cm sked 20 cm kaffesked 14 cm grillkniv 22 cm
 • Bestickset

  bestickset
  Estrid Bestickset 30 delar slät kniv 22 cm gaffel 20 cm sked 20 cm kaffesked 14 cm grillkniv 22 cm
 • Kastrull Kosmo

  kastrull kosmo
  Med kastrullen Kosmo kan du tillaga en mängd goda rätter och såser. Denna kastrull har en snygg och tidlös design och rymmer 1 liter. Lämplig för alla typer av värmekällor, inklusive induktion.
 • Bestickset 30 delar

  bestickset 30 delar
  New England Bestickset 30 delar kniv 22 cm gaffel 20 cm sked 20 cm kaffesked 14 cm grillkniv 22 cm
 • Bestickset 60 delar

  bestickset 60 delar
  New England Bestickset 60 delar kniv 22 cm gaffel 20 cm sked 20 cm kaffesked 14 cm grillkniv 22 cm
 • Dorre Classic Kaffesked 6-pack - Rostfritt Stål

  dorre classic kaffesked 6-pack - rostfritt stål
  Kaffesked från Dorre med en elegant design med en liten storlek perfekt för servering av glass och andra desserter. Den är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål för att hålla i generationer. Om kaffeskeden från Dorre- Liten storlek.- Elegant design.- Tillverkad av rostfritt stål.- Säljs i 6-pack. Skötselråd för kaffeskeden- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Dorre Viktoria Dessertsked 6-pack - Rostfritt Stål

  dorre viktoria dessertsked 6-pack - rostfritt stål
  6-pack med dessertskedar i rostfritt stål från Dorre med enkel och stilren design. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.