Hemmässan
www.hemmassan.se

Dorre sortiment online

 • Dorre - Skål 32 cm/Salladsbestick

  dorre - skål 32 cm/salladsbestick
  Vackert set från Dorre med glasskål och stilrena salladsbestick i rostfritt stål.
 • Dorre - Shonta Shotsbricka 9 delar

  dorre - shonta shotsbricka 9 delar
 • Dorre - Ite Irish coffeeglas 2p Klar

  dorre - ite irish coffeeglas 2p klar
  Irish coffee set 2-pack från Dorre med dubbelväggade glas för bättre värmehållning och 2st sugrör i rostfritt stål. Borste för rengöring av sugrör ingår.
 • Dorre - Kaia Kaffekopp Dubbelväggade 11 cm 2p Klar

  dorre - kaia kaffekopp dubbelväggade 11 cm 2p klar
  Kaia Kaffemugg från Dorre för dig som gillar att njuta av ditt kaffe länge.Tillverkad av dubbelväggad glas, rymmer 2,8 dl och kan diskas i maskin.
 • Dorre Viktoria Dessertsked 6-pack - Rostfritt Stål

  dorre viktoria dessertsked 6-pack - rostfritt stål
  6-pack med dessertskedar i rostfritt stål från Dorre med enkel och stilren design. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Dorre Classic Dessertsked 6-pack - Rostfritt Stål

  dorre classic dessertsked 6-pack - rostfritt stål
  6-pack med dessertskedar i rostfritt stål från Dorre med stilren design. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Dorre Classic Lång Sked 4-pack - Rostfritt Stål

  dorre classic lång sked 4-pack - rostfritt stål
  Fyra skedar som blir ett fint komplement till serien Classic från Dorre. Kan användas till exempelvis drinkar, desserter eller kaffe. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Dorre Fager Glasmugg Snöstjärna 4-pack - Klar

  dorre fager glasmugg snöstjärna 4-pack - klar
  Fager Glasmugg Snöstjärna, 4-pack från Dorre. Kaffekoppar Klar . Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Dorre Silvy Sked 4-pack - Rostfritt Stål

  dorre silvy sked 4-pack - rostfritt stål
  Skeden från Dorre har elegant, enkel design i rostfritt stål. Den har lekfullt intryck perfekt för middagsbjudningar. Passar för glass, tårta, etc. Om skeden från Dorre- Elegant design.- Lekfullt intryck.- Högkvalitativt material.- Tillverkad av rostfritt stål.- Bredd: 40 mm.- Höjd: 185 mm.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för skeden- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Dorre Kristina 4-pack - Rostfritt Stål

  dorre kristina 4-pack - rostfritt stål
  Skedarna Kristina från Dorre är vackert hjärtformade, och passar perfekt till glöggmyset eller desserten. Skedarna säljs i 4-pack och är tillverkade i rostfritt stål. Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Dorre Kosmo Kastrull Med lock 1,5 L - Glas Rostfritt Stål

  dorre kosmo kastrull med lock 1,5 l - glas rostfritt stål
  Kastrullen Kosmo från Dorre är tillverkad i rostfritt stål, och ett lock i glas medföljer. Egenskaper: Rymmer 1,5 L Tål diskmaskin Tillverkad av rostfritt stål Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Dorre Orda Ostknivset 3 Delar - Rostfritt Stål Trä

  dorre orda ostknivset 3 delar - rostfritt stål trä
  Orda Ostknivset från Dorre. Det här är ett vackert ostknivset med handtag i trä som passar perfekt till ost- och charkbrickan. Setet innehåller tre knivar som passar till olika typer av ostar. Bör diskas för hand. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Dorre Kosmo Kastrull 1 L - Rostfritt Stål

  dorre kosmo kastrull 1 l - rostfritt stål
  Kastrullen från Dorre har ett tidlöst utseende i rostfritt stål. Den har en behändig storlek med ett medföljande lock och ett praktiskt handtag. Om kastrullen från Dorre- Produkten är kompatibel med alla värmekällor, inklusive induktion.- Den här kastrullen är en del av Dorres kollektion Kosmo.- Kosmo uppskattas för den stilrena looken. Skötselråd för kastrullen- Tål diskmaskin. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Dorre Tåre Tapasgaffel 4-pack - Rostfritt Stål

  dorre tåre tapasgaffel 4-pack - rostfritt stål
  Lyxa till din middagsbjudning med riktiga tapasgafflar från Dorre. Gafflarna är tillverkade i rostfritt stål och säljs i 4-pack. De tillhör serien Tåre som även innehåller tapasskedar och tapasknivar. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Dorre Cyra Citruspress - Aluminium Svart

  dorre cyra citruspress - aluminium svart
  Citruspressen från Dorre har en användarvänlig design med två bekväma handtag för vardagsbruk. Den är tillverkad av aluminium med en diskret, svart färg. Om citruspressen från Dorre- Tillverkad av aluminium.- Lättanvänd design.- Bekväma handtag. Skötselråd för citruspressen- Tål diskmaskin. Shoppa Citruspressar och mer Köksredskap hos Royal Design.
 • Dorre Isa mugg 4-pack Julstjärna - Dricksglas Glas Klar

  dorre isa mugg 4-pack julstjärna - dricksglas glas klar
  Muggen Isa från Dorre är tillverkad i glas och har ett litet handtag på sidan. Den är dekorerad med små julstjärnor, och blir ett perfekt inslag till glöggmyset. Muggen rymmer 20 cl och säljs i 4-pack. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Dorre Kosmo Kastrull Med lock 2 L - Glas Rostfritt Stål

  dorre kosmo kastrull med lock 2 l - glas rostfritt stål
  Kastrullen Kosmo från Dorre är tillverkad i rostfritt stål, och ett lock i glas medföljer. Egenskaper: Rymmer 2 L Tål diskmaskin Tillverkad av rostfritt stål Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Dorre Sonel Sked 4-pack - Rostfritt Stål

  dorre sonel sked 4-pack - rostfritt stål
  Skeden från Dorre har elegant, enkel design i rostfritt stål. Passar för glass, tårta, etc. Om skeden från Dorre- Elegant design.- Charmig form.- Högkvalitativt material.- Tillverkad av rostfritt stål.- Bredd: 45 mm.- Höjd: 170 mm.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för skeden- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.