Hemmässan
www.hemmassan.se

Englesson

 • Englesson Line Nattduksbord / - Lackad Mdf Svart

  englesson line nattduksbord / - lackad mdf svart
  Nattduksbordet från Englesson har en skandinavisk, elegant design. Nattduksbordet är tillverkat av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan och dekorativa, karakteristiska räfflor på framsidan. Det har två lådor med ett gott utrymme inuti perfekt för förvaring av olika saker och stilrena, slanka ben i metall. Om nattduksbordet från Englesson- Nattduksbordet kommer i olika modeller.- Nattduksbordet kommer i olika färger.- Line uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Tillverkat i Sverige Skötselråd för nattduksbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Edge Air Nattduksbord - Bok Grå

  englesson edge air nattduksbord - bok grå
  Nattduksbordet från Englesson har en kompakt, väggmonterad design för utrymmen där man har begränsat med yta. Nattduksbordet är tillverkat av lackerad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan och en dekorativ, karakteristisk kant på framsidan. Om nattduksbordet från Englesson- Nattduksbordet kommer i olika färger.- Det här nattduksbordet är en del av Englessons kollektion Edge.- Väggfästen ingår. Skötselråd för nattduksbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Line Burned Walnut Skänk Med 4 Dörrar - Ekfanér Svart

  englesson line burned walnut skänk med 4 dörrar - ekfanér svart
  Skänk från Englesson med ett elegant, sofistikerat uttryck som aldrig går ur tiden perfekt för vardagsrummet. Den har en rymlig skåpdel med massor av utrymme för enkel förvaring och två justerbara hyllplan. Skänken har mörkbetsade dörrar i ekfanér. Om skänken från Englesson- Fyra dörrar.- Två justerbara hyllplan.- Den här skänken är en del av Englessons kollektion Line Burned Walnut.- Tillverkad i Sverige.- Kan även användas som en TV-bänk. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Englesson Line Nattduksbord / Krom - Lackad Mdf Vit

  englesson line nattduksbord / krom - lackad mdf vit
  Nattduksbordet från Englesson har en skandinavisk, elegant design. Nattduksbordet är tillverkat av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan och dekorativa, karakteristiska räfflor på framsidan. Det har två lådor med ett gott utrymme inuti perfekt för förvaring av olika saker och stilrena, slanka ben i metall. Om nattduksbordet från Englesson- Nattduksbordet kommer i olika modeller.- Nattduksbordet kommer i olika färger.- Line uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Tillverkat i Sverige Skötselråd för nattduksbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson 2000 Avlastningsbord Metall 124x38x71 - Soffbord Glas Svart

  englesson 2000 avlastningsbord metall 124x38x71 - soffbord glas svart
  2000 Bord Metall från Englesson är ett bord som först lanserades på 60-talet och som nu har återupptagits.Bordet finns i flera olika storlekar som man kan kombinera utefter olika behov och tycke. Det är gjort av järn som sedan svartlackats. Skivan är av glas.Kombinera gärna med andra material som är mjukare för att bryta av. (Bord 104x104 har två glasskivor de andra har en träskiva under.)Torka av med trasa fuktad med milt rengöringsmedel. Eftertorka med torr trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Mind Soffa 4-sits Pk1 66 - 3-sitssoffor Sammet Image Graphite

  englesson mind soffa 4-sits pk1 66 - 3-sitssoffor sammet image graphite
  Mind Soffa 4-Sits är en modern soffa med riktigt god komfort.Den är uppbyggd av solid furu och björkplywood. Botten har nozagfjädrar vilket gör att komforten bli jämnt fördelad över hela soffan oavsett om du ligger eller sitter.Sittplymåerna har en 8cm pocketspiral omlsuten av polyeter med en topp av rent dun uppblandat med riven polyeter. Detta gör att plymåerna håller formen bra och man slipper "puffa" så mycket. Det följer även med två långa ryggkuddar för en extra god komfort. Benen är av krom och den har fast klädsel. Tyget finns i tre olika utföranden: Piquet: 40% viscose, 22% polyester, 20% bomull, 18% lin Image: 59% polyester, 34,4% Polyakryl, 6,6% Viskos Vivaro: 53% Polyester, 40% Polyakryl, 7% Viskos Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Englesson Line Matbord 200x100x76 - Lackad Mdf Vit

  englesson line matbord 200x100x76 - lackad mdf vit
  Matbordet från Englesson har en skandinavisk, elegant design. Matbordet är tillverkat av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan och dekorativa, karakteristiska räfflor på sidorna. Det har stilrena, slanka ben i massivt trä. Om matbordet från Englesson- Matbordet kommer i olika färger.- Line uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Tillverkat i Sverige Skötselråd för matbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Mind Divan Pk2 34 - Hörnsoffor & Divansoffor Sammet Vivaro Grön

  englesson mind divan pk2 34 - hörnsoffor & divansoffor sammet vivaro grön
  Mind Divan är en modern divan med riktigt god komfort.Den är uppbyggd av solid furu och björkplywood. Botten har nozagfjädrar vilket gör att komforten bli jämnt fördelad över hela soffan oavsett om du ligger eller sitter.Sittplymåerna har en 8cm pocketspiral omlsuten av polyeter med en topp av rent dun uppblandat med riven polyeter. Detta gör att plymåerna håller formen bra och man slipper "puffa" så mycket.Den finns även som soffa i två olika storlekar. Benen är av krom och den har fast klädsel samt en liten kudde som extra ryggstöd.Tyget finns i tre olika varianter: Piquet: 40% viscose, 22% polyester, 20% bomull, 18% lin Image: 59% polyester, 34,4% Polyakryl, 6,6% Viskos Vivaro: 53% Polyester, 40% Polyakryl, 7% Viskos Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Englesson Mind Soffa 3,5-sits Pk2 61 - 3-sitssoffor Sammet Vivaro Orange

  englesson mind soffa 3,5-sits pk2 61 - 3-sitssoffor sammet vivaro orange
  Mind Soffa 3,5-Sits är en modern soffa med riktigt god komfort.Den är uppbyggd av solid furu och björkplywood. Botten har nozagfjädrar vilket gör att komforten bli jämnt fördelad över hela soffan oavsett om du ligger eller sitter.Sittplymåerna har en 8cm pocketspiral omlsuten av polyeter med en topp av rent dun uppblandat med riven polyeter. Detta gör att plymåerna håller formen bra och man slipper "puffa" så mycket. Det följer även med två långa ryggkuddar för extra god komfort. Soffan har kromben och fast klädsel som finns i tre olika utföranden. Piquet: 40% viscose, 22% polyester, 20% bomull, 18% lin Image: 59% polyester, 34,4% Polyakryl, 6,6% Viskos Vivaro: 53% Polyester, 40% Polyakryl, 7% Viskos Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Englesson Sirius Soffbord Ø120x38 Cm - Soffbord Härdat Glas Svart

  englesson sirius soffbord ø120x38 cm - soffbord härdat glas svart
  Soffbordet från Englesson är perfekt för att skapa ett statement i inredningen och har en elegant look med ett uttrycksfullt underrede. Soffbordet har en rund toppskiva i härdat glas för att reflektera ljuset vackert. Det har en ram i pulverlackerat plattjärn i två olika färger att välja mellan. Ett genomtänkt alternativ med premiumkvalitet för långvarig slitstyrka. Om soffbordet från Englesson- Elegant design med uttrycksfullt underrede.- Bordsskiva med rund form.- Högkvalitativa material i pulverlackerat plattjärn och härdat glas.- Diameter: 1200 mm.- Höjd: 450 mm.- Är en del av Englessons kollektion Sirius.- Finns även med träunderrede. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en torr trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Stockholm 2.0 Matbord 200 Inkl 2 Ilägg - Furu Grå

  englesson stockholm 2.0 matbord 200 inkl 2 ilägg - furu grå
  Stockholm 2.0 Matbord 200 av Englesson är ett kvalitativt matbord som har en klassisk design.Det är tillverkat i massiv furu, MDF och sedan handmålat. Om man lägger i de två iläggsskivor som följer med á 45cm kan man ha en riktigt stor middagsbjudning då bordet blir hela 290cm. De förvaras mycket praktiskt inne i bordet.Det blir mycket fint att kombinera med andra möbler i samma serien Stockholm 2.0 så som vitrinskåp, stolar byrå eller avställningsbord.Matbordet finns i tre olika färger: Whitewash, svart och grått.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet.Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Edge Air Nattduksbord - Bok Svart

  englesson edge air nattduksbord - bok svart
  Nattduksbordet från Englesson har en kompakt, väggmonterad design för utrymmen där man har begränsat med yta. Nattduksbordet är tillverkat av lackerad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan och en dekorativ, karakteristisk kant på framsidan. Om nattduksbordet från Englesson- Nattduksbordet kommer i olika färger.- Det här nattduksbordet är en del av Englessons kollektion Edge.- Väggfästen ingår. Skötselråd för nattduksbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Square Soffbord 122x62 Cm / - Soffbord Glas Svart

  englesson square soffbord 122x62 cm / - soffbord glas svart
  Soffbordet från Englesson är perfekt till soffan och har en elegant, tidlös design med en industriell känsla. Soffbordet har en ram i slitstarkt, pulverlackerat plattjärn med en vacker bordsskiva som går att få i olika material. Det har en lättplacerad, rektangulär form för alla hem och stilar. Ett genomtänkt alternativ med premiumkvalitet för långvarig slitstyrka. Om soffbordet från Englesson- Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva som går att få i olika material.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som sidobord.- Finns även som konsolbord. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Square Matbord 200x100x75 - Valnötsfanér Burned Walnut

  englesson square matbord 200x100x75 - valnötsfanér burned walnut
  Matbordet från Englesson har en elegant, tidlös design med en industriell känsla perfekt för alla hem. Matbordet har en ram i slitstarkt, svartlackat plattjärn med en vacker bordsskiva som går att få i olika material. Om matbordet från Englesson- Matbordet kommer i olika modeller. Skötselråd för matbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Mind Soffa 4-sits Pk2 61 - 3-sitssoffor Sammet Vivaro Orange

  englesson mind soffa 4-sits pk2 61 - 3-sitssoffor sammet vivaro orange
  Mind Soffa 4-Sits är en modern soffa med riktigt god komfort.Den är uppbyggd av solid furu och björkplywood. Botten har nozagfjädrar vilket gör att komforten bli jämnt fördelad över hela soffan oavsett om du ligger eller sitter.Sittplymåerna har en 8cm pocketspiral omlsuten av polyeter med en topp av rent dun uppblandat med riven polyeter. Detta gör att plymåerna håller formen bra och man slipper "puffa" så mycket. Det följer även med två långa ryggkuddar för en extra god komfort. Benen är av krom och den har fast klädsel. Tyget finns i tre olika utföranden: Piquet: 40% viscose, 22% polyester, 20% bomull, 18% lin Image: 59% polyester, 34,4% Polyakryl, 6,6% Viskos Vivaro: 53% Polyester, 40% Polyakryl, 7% Viskos Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Englesson Square Soffbord 102x102 Cm / - Soffbord Glas Silver Grey

  englesson square soffbord 102x102 cm / - soffbord glas silver grey
  Soffbordet från Englesson är perfekt till soffan och har en elegant, tidlös design med en industriell känsla. Soffbordet har en ram i slitstarkt, pulverlackerat plattjärn med en vacker bordsskiva som går att få i olika material. Det har en lättplacerad, rektangulär form för alla hem och stilar. Ett genomtänkt alternativ med premiumkvalitet för långvarig slitstyrka. Om soffbordet från Englesson- Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva som går att få i olika material.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som sidobord.- Finns även som konsolbord. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Wave Soffa 3-sits Pk1 Lc - 3-sitssoffor Nolita Flint 11

  englesson wave soffa 3-sits pk1 lc - 3-sitssoffor nolita flint 11
  Soffan från Englesson har en skandinavisk, tidlös design med moderna linjer perfekt för alla hem. Soffan har en stomme i massivt trä med nozagfjädrar. Den har en sittdyna med fickfjädrar, en vaddering i polyeter och en mjuk topp i polyeter och bakteriologiskt dun för bästa komfort, en avtagbar klädsel i elegant, slitstarkt tyg och slanka ben i metall. Om soffan från Englesson - Små, avlånga kuddar ingår.- Soffan kommer i olika modeller.- Kombinera soffan med en fåtölj från Englesson.- Wave uppskattas för det genuina hantverket och den hållbara kvaliteten.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för soffan - Endast kemtvätt. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Englesson 2000 Soffbord Metall 124x64x48 - Soffbord Glas Svart

  englesson 2000 soffbord metall 124x64x48 - soffbord glas svart
  2000 Bord Metall från Englesson är ett bord som först lanserades på 60-talet och som nu har återupptagits.Bordet finns i flera olika storlekar som man kan kombinera utefter olika behov och tycke. Det är gjort av järn som sedan svartlackats. Skivan är av glas.Kombinera gärna med andra material som är mjukare för att bryta av. (Bord 104x104 har två glasskivor de andra har en träskiva under.)Torka av med trasa fuktad med milt rengöringsmedel. Eftertorka med torr trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Mind Soffa 3,5-sits Pk1 Piquet 01 - 3-sitssoffor Textil Natural

  englesson mind soffa 3,5-sits pk1 piquet 01 - 3-sitssoffor textil natural
  Mind Soffa 3,5-Sits är en modern soffa med riktigt god komfort.Den är uppbyggd av solid furu och björkplywood. Botten har nozagfjädrar vilket gör att komforten bli jämnt fördelad över hela soffan oavsett om du ligger eller sitter.Sittplymåerna har en 8cm pocketspiral omlsuten av polyeter med en topp av rent dun uppblandat med riven polyeter. Detta gör att plymåerna håller formen bra och man slipper "puffa" så mycket. Det följer även med två långa ryggkuddar för extra god komfort. Soffan har kromben och fast klädsel som finns i tre olika utföranden. Piquet: 40% viscose, 22% polyester, 20% bomull, 18% lin Image: 59% polyester, 34,4% Polyakryl, 6,6% Viskos Vivaro: 53% Polyester, 40% Polyakryl, 7% Viskos Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Englesson Mind Soffa 4-sits Pk2 51 - 3-sitssoffor Sammet Vivaro Midnight Blue

  englesson mind soffa 4-sits pk2 51 - 3-sitssoffor sammet vivaro midnight blue
  Mind Soffa 4-Sits är en modern soffa med riktigt god komfort.Den är uppbyggd av solid furu och björkplywood. Botten har nozagfjädrar vilket gör att komforten bli jämnt fördelad över hela soffan oavsett om du ligger eller sitter.Sittplymåerna har en 8cm pocketspiral omlsuten av polyeter med en topp av rent dun uppblandat med riven polyeter. Detta gör att plymåerna håller formen bra och man slipper "puffa" så mycket. Det följer även med två långa ryggkuddar för en extra god komfort. Benen är av krom och den har fast klädsel. Tyget finns i tre olika utföranden: Piquet: 40% viscose, 22% polyester, 20% bomull, 18% lin Image: 59% polyester, 34,4% Polyakryl, 6,6% Viskos Vivaro: 53% Polyester, 40% Polyakryl, 7% Viskos Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Englesson Wave Soffa 3-sits Pk1 - 3-sitssoffor Nolita Flint 11

  englesson wave soffa 3-sits pk1 - 3-sitssoffor nolita flint 11
  Soffan från Englesson har en skandinavisk, tidlös design med moderna linjer perfekt för alla hem. Soffan har en stomme i massivt trä med nozagfjädrar. Den har en sittdyna med fickfjädrar och en vaddering i polyeter, en mjuk topp i bakteriologiskt dun och polyeter och en ryggdyna i bakteriologiskt dun och polyeter för bästa komfort. Den har en fast, slitstark klädsel och slanka ben i metall. Om soffan från Englesson - Små, avlånga kuddar ingår.- Soffan kommer i olika modeller.- Kombinera soffan med en fåtölj från Englesson.- Wave uppskattas för det genuina hantverket och den hållbara kvaliteten.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för soffan - Endast kemtvätt. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Englesson 2000 Lampbord Metall 58x43x48 - Soffbord Glas Svart

  englesson 2000 lampbord metall 58x43x48 - soffbord glas svart
  2000 Bord Metall från Englesson är ett bord som först lanserades på 60-talet och som nu har återupptagits.Bordet finns i flera olika storlekar som man kan kombinera utefter olika behov och tycke. Det är gjort av järn som sedan svartlackats. Skivan är av glas.Kombinera gärna med andra material som är mjukare för att bryta av. (Bord 104x104 har två glasskivor de andra har en träskiva under.)Torka av med trasa fuktad med milt rengöringsmedel. Eftertorka med torr trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Wave Soffa 4-sits Pk1 Lc - 4-sitssoffor + Nolita Almond 01

  englesson wave soffa 4-sits pk1 lc - 4-sitssoffor + nolita almond 01
  Soffan från Englesson har en skandinavisk, tidlös design med moderna linjer perfekt för alla hem. Soffan har en stomme i massivt trä med nozagfjädrar. Den har en sittdyna med fickfjädrar, en vaddering i polyeter och en mjuk topp i polyeter och bakteriologiskt dun för bästa komfort, en avtagbar klädsel i elegant, slitstarkt tyg och slanka ben i metall. Om soffan från Englesson- Små, rektangulära kuddar ingår.- Soffan kommer i olika modeller.- Kombinera soffan med en fåtölj från Englesson.- Wave uppskattas för det genuina hantverket och den hållbara kvaliteten.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för soffan- Endast kemtvätt. Shoppa 4-sitssoffor + och mer Soffor hos Royal Design.
 • Englesson Stockholm 2.0 Matbord 200 Inkl 2 Ilägg - Furu Whitewash

  englesson stockholm 2.0 matbord 200 inkl 2 ilägg - furu whitewash
  Stockholm 2.0 Matbord 200 av Englesson är ett kvalitativt matbord som har en klassisk design.Det är tillverkat i massiv furu, MDF och sedan handmålat. Om man lägger i de två iläggsskivor som följer med á 45cm kan man ha en riktigt stor middagsbjudning då bordet blir hela 290cm. De förvaras mycket praktiskt inne i bordet.Det blir mycket fint att kombinera med andra möbler i samma serien Stockholm 2.0 så som vitrinskåp, stolar byrå eller avställningsbord.Matbordet finns i tre olika färger: Whitewash, svart och grått.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet.Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Mind Soffa 3,5-sits Pk2 34 - 3-sitssoffor Sammet Vivaro Grön

  englesson mind soffa 3,5-sits pk2 34 - 3-sitssoffor sammet vivaro grön
  Mind Soffa 3,5-Sits är en modern soffa med riktigt god komfort.Den är uppbyggd av solid furu och björkplywood. Botten har nozagfjädrar vilket gör att komforten bli jämnt fördelad över hela soffan oavsett om du ligger eller sitter.Sittplymåerna har en 8cm pocketspiral omlsuten av polyeter med en topp av rent dun uppblandat med riven polyeter. Detta gör att plymåerna håller formen bra och man slipper "puffa" så mycket. Det följer även med två långa ryggkuddar för extra god komfort. Soffan har kromben och fast klädsel som finns i tre olika utföranden. Piquet: 40% viscose, 22% polyester, 20% bomull, 18% lin Image: 59% polyester, 34,4% Polyakryl, 6,6% Viskos Vivaro: 53% Polyester, 40% Polyakryl, 7% Viskos Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Englesson Mind Soffa 3,5-sits Pk2 51 - 3-sitssoffor Sammet Vivaro Midnight Blue

  englesson mind soffa 3,5-sits pk2 51 - 3-sitssoffor sammet vivaro midnight blue
  Mind Soffa 3,5-Sits är en modern soffa med riktigt god komfort.Den är uppbyggd av solid furu och björkplywood. Botten har nozagfjädrar vilket gör att komforten bli jämnt fördelad över hela soffan oavsett om du ligger eller sitter.Sittplymåerna har en 8cm pocketspiral omlsuten av polyeter med en topp av rent dun uppblandat med riven polyeter. Detta gör att plymåerna håller formen bra och man slipper "puffa" så mycket. Det följer även med två långa ryggkuddar för extra god komfort. Soffan har kromben och fast klädsel som finns i tre olika utföranden. Piquet: 40% viscose, 22% polyester, 20% bomull, 18% lin Image: 59% polyester, 34,4% Polyakryl, 6,6% Viskos Vivaro: 53% Polyester, 40% Polyakryl, 7% Viskos Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Englesson Mind Soffa 4-sits Pk1 Image Lightgrey 60 - 3-sitssoffor Textil Image Light Grey

  englesson mind soffa 4-sits pk1 image lightgrey 60 - 3-sitssoffor textil image light grey
  Mind Soffa 4-Sits är en modern soffa med riktigt god komfort.Den är uppbyggd av solid furu och björkplywood. Botten har nozagfjädrar vilket gör att komforten bli jämnt fördelad över hela soffan oavsett om du ligger eller sitter.Sittplymåerna har en 8cm pocketspiral omlsuten av polyeter med en topp av rent dun uppblandat med riven polyeter. Detta gör att plymåerna håller formen bra och man slipper "puffa" så mycket. Det följer även med två långa ryggkuddar för en extra god komfort. Benen är av krom och den har fast klädsel. Tyget finns i tre olika utföranden: Piquet: 40% viscose, 22% polyester, 20% bomull, 18% lin Image: 59% polyester, 34,4% Polyakryl, 6,6% Viskos Vivaro: 53% Polyester, 40% Polyakryl, 7% Viskos Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Englesson Square Soffbord 122x62 Cm / - Soffbord Glas Silver Grey

  englesson square soffbord 122x62 cm / - soffbord glas silver grey
  Soffbordet från Englesson är perfekt till soffan och har en elegant, tidlös design med en industriell känsla. Soffbordet har en ram i slitstarkt, pulverlackerat plattjärn med en vacker bordsskiva som går att få i olika material. Det har en lättplacerad, rektangulär form för alla hem och stilar. Ett genomtänkt alternativ med premiumkvalitet för långvarig slitstyrka. Om soffbordet från Englesson- Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva som går att få i olika material.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som sidobord.- Finns även som konsolbord. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Wave Soffa 3,5-sits Curved Pk1 - 3-sitssoffor Nolita Flint 11

  englesson wave soffa 3,5-sits curved pk1 - 3-sitssoffor nolita flint 11
  Soffan från Englesson har en skandinavisk, tidlös design med moderna linjer perfekt för alla hem. Soffan har en stomme i massivt trä med nozagfjädrar. Den har en sittdyna med fickfjädrar och en vaddering i polyeter, en mjuk topp i bakteriologiskt dun och polyeter och en ryggdyna i bakteriologiskt dun och polyeter för bästa komfort. Den har en fast, slitstark klädsel och tunna ben i metall. Om soffan från Englesson - Små, avlånga kuddar ingår.- Soffan kommer i olika modeller.- Kombinera soffan med en fåtölj från Englesson.- Wave uppskattas för det genuina hantverket och den hållbara kvaliteten.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för soffan - Endast kemtvätt. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Englesson Square Soffbord Ø93x40 Cm Svart/ - Soffbord Ekfanér Svart Ek

  englesson square soffbord ø93x40 cm svart/ - soffbord ekfanér svart ek
  Soffbordet från Englesson är perfekt för alla hem och har en elegant, tidlös design med en industriell känsla. Soffbordet har en ram i slitstarkt, pulverlackerat plattjärn med en vacker bordsskiva som går att få i olika material. Det har en rund form för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Ett genomtänkt alternativ med premiumkvalitet för långvarig slitstyrka. Om soffbordet från Englesson- Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva som går att få i olika material.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Diameter: 930 mm.- Höjd: 400 mm.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som halvmåneformat konsolbord. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Mind Soffa 4-sits Pk1 Piquet 01 - 3-sitssoffor Textil Natural

  englesson mind soffa 4-sits pk1 piquet 01 - 3-sitssoffor textil natural
  Mind Soffa 4-Sits är en modern soffa med riktigt god komfort.Den är uppbyggd av solid furu och björkplywood. Botten har nozagfjädrar vilket gör att komforten bli jämnt fördelad över hela soffan oavsett om du ligger eller sitter.Sittplymåerna har en 8cm pocketspiral omlsuten av polyeter med en topp av rent dun uppblandat med riven polyeter. Detta gör att plymåerna håller formen bra och man slipper "puffa" så mycket. Det följer även med två långa ryggkuddar för en extra god komfort. Benen är av krom och den har fast klädsel. Tyget finns i tre olika utföranden: Piquet: 40% viscose, 22% polyester, 20% bomull, 18% lin Image: 59% polyester, 34,4% Polyakryl, 6,6% Viskos Vivaro: 53% Polyester, 40% Polyakryl, 7% Viskos Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Englesson Mind Soffa 3,5-sits Pk1 66 - 3-sitssoffor Sammet Image Graphite

  englesson mind soffa 3,5-sits pk1 66 - 3-sitssoffor sammet image graphite
  Mind Soffa 3,5-Sits är en modern soffa med riktigt god komfort.Den är uppbyggd av solid furu och björkplywood. Botten har nozagfjädrar vilket gör att komforten bli jämnt fördelad över hela soffan oavsett om du ligger eller sitter.Sittplymåerna har en 8cm pocketspiral omlsuten av polyeter med en topp av rent dun uppblandat med riven polyeter. Detta gör att plymåerna håller formen bra och man slipper "puffa" så mycket. Det följer även med två långa ryggkuddar för extra god komfort. Soffan har kromben och fast klädsel som finns i tre olika utföranden. Piquet: 40% viscose, 22% polyester, 20% bomull, 18% lin Image: 59% polyester, 34,4% Polyakryl, 6,6% Viskos Vivaro: 53% Polyester, 40% Polyakryl, 7% Viskos Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Englesson Mind Soffa 3,5-sits Pk1 Piquet Ashgrey 40 - 3-sitssoffor Textil Ash Grey

  englesson mind soffa 3,5-sits pk1 piquet ashgrey 40 - 3-sitssoffor textil ash grey
  Mind Soffa 3,5-Sits är en modern soffa med riktigt god komfort.Den är uppbyggd av solid furu och björkplywood. Botten har nozagfjädrar vilket gör att komforten bli jämnt fördelad över hela soffan oavsett om du ligger eller sitter.Sittplymåerna har en 8cm pocketspiral omlsuten av polyeter med en topp av rent dun uppblandat med riven polyeter. Detta gör att plymåerna håller formen bra och man slipper "puffa" så mycket. Det följer även med två långa ryggkuddar för extra god komfort. Soffan har kromben och fast klädsel som finns i tre olika utföranden. Piquet: 40% viscose, 22% polyester, 20% bomull, 18% lin Image: 59% polyester, 34,4% Polyakryl, 6,6% Viskos Vivaro: 53% Polyester, 40% Polyakryl, 7% Viskos Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Englesson Wave Soffa 4-sits Pk1 Lc - 4-sitssoffor + Nolita Flint 11

  englesson wave soffa 4-sits pk1 lc - 4-sitssoffor + nolita flint 11
  Soffan från Englesson har en skandinavisk, tidlös design med moderna linjer perfekt för alla hem. Soffan har en stomme i massivt trä med nozagfjädrar. Den har en sittdyna med fickfjädrar, en vaddering i polyeter och en mjuk topp i polyeter och bakteriologiskt dun för bästa komfort, en avtagbar klädsel i elegant, slitstarkt tyg och slanka ben i metall. Om soffan från Englesson- Små, rektangulära kuddar ingår.- Soffan kommer i olika modeller.- Kombinera soffan med en fåtölj från Englesson.- Wave uppskattas för det genuina hantverket och den hållbara kvaliteten.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för soffan- Endast kemtvätt. Shoppa 4-sitssoffor + och mer Soffor hos Royal Design.
 • Englesson Mind Divan Pk2 Vivaro 61 - Hörnsoffor & Divansoffor Sammet Orange

  englesson mind divan pk2 vivaro 61 - hörnsoffor & divansoffor sammet orange
  Mind Divan är en modern divan med riktigt god komfort.Den är uppbyggd av solid furu och björkplywood. Botten har nozagfjädrar vilket gör att komforten bli jämnt fördelad över hela soffan oavsett om du ligger eller sitter.Sittplymåerna har en 8cm pocketspiral omlsuten av polyeter med en topp av rent dun uppblandat med riven polyeter. Detta gör att plymåerna håller formen bra och man slipper "puffa" så mycket.Den finns även som soffa i två olika storlekar. Benen är av krom och den har fast klädsel samt en liten kudde som extra ryggstöd.Tyget finns i tre olika varianter: Piquet: 40% viscose, 22% polyester, 20% bomull, 18% lin Image: 59% polyester, 34,4% Polyakryl, 6,6% Viskos Vivaro: 53% Polyester, 40% Polyakryl, 7% Viskos Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Englesson Line Soffbord 70x130 Cm / - Soffbord Lackad Mdf Svart

  englesson line soffbord 70x130 cm / - soffbord lackad mdf svart
  Soffbordet från Englesson har en skandinavisk, elegant design. Bordet är tillverkat av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan, dekorativa, karakteristiska räfflor på sidan och ett praktiskt utrymme på undersidan perfekt för förvaring av olika saker. Det har stilrena, slanka ben i metall. Om soffbordet från Englesson- Soffbordet kommer i olika färger.- Line Rectangular uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Det här soffbordet är en del av Englessons kollektion Line.- Tillverkat i Sverige Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Line Soffbord 70x130 Cm / Krom - Soffbord Lackad Mdf Vit

  englesson line soffbord 70x130 cm / krom - soffbord lackad mdf vit
  Soffbordet från Englesson har en skandinavisk, elegant design. Bordet är tillverkat av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan, dekorativa, karakteristiska räfflor på sidan och ett praktiskt utrymme på undersidan perfekt för förvaring av olika saker. Det har stilrena, slanka ben i metall. Om soffbordet från Englesson- Soffbordet kommer i olika färger.- Line Rectangular uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Det här soffbordet är en del av Englessons kollektion Line.- Tillverkat i Sverige Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Line Burned Walnut - Ekfanér Vit

  englesson line burned walnut - ekfanér vit
  Sängbordet från Englesson har en stilren, smidig design perfekt för sovrummet. Det har två lådor med mörkbetsade, linjerade framsidor för att ge rummet en sofistikerad och unik estetik. Om sängbordet från Englesson- Finns i flera utföranden.- Tillverkat i Sverige.- Det här sängbordet är en del av Englessons kollektion Line Burned Walnut.- 2 Lådor Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Line Burned Walnut - Ekfanér Svart

  englesson line burned walnut - ekfanér svart
  Sängbordet från Englesson har en stilren, smidig design perfekt för sovrummet. Det har två lådor med mörkbetsade, linjerade framsidor för att ge rummet en sofistikerad och unik estetik. Om sängbordet från Englesson- Finns i flera utföranden.- Tillverkat i Sverige.- Det här sängbordet är en del av Englessons kollektion Line Burned Walnut.- 2 Lådor Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Line Burned Walnut Skänk Med 4 Dörrar - Ekfanér Vit

  englesson line burned walnut skänk med 4 dörrar - ekfanér vit
  Skänk från Englesson med ett elegant, sofistikerat uttryck som aldrig går ur tiden perfekt för vardagsrummet. Den har en rymlig skåpdel med massor av utrymme för enkel förvaring och två justerbara hyllplan. Skänken har mörkbetsade dörrar i ekfanér. Om skänken från Englesson- Fyra dörrar.- Två justerbara hyllplan.- Den här skänken är en del av Englessons kollektion Line Burned Walnut.- Tillverkad i Sverige.- Kan även användas som en TV-bänk. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Englesson Line Burned Walnut Soffbord 70x130 Cm / Mörkbetsad - Soffbord Lackad Mdf Svart

  englesson line burned walnut soffbord 70x130 cm / mörkbetsad - soffbord lackad mdf svart
  Soffbordet från Englesson har en skandinavisk, elegant design. Bordet är tillverkat av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan, dekorativa, karakteristiska räfflor på sidan och ett praktiskt utrymme på undersidan perfekt för förvaring av olika saker. Det har stilrena, slanka ben i metall. Om soffbordet från Englesson- Soffbordet kommer i olika färger.- Line Rectangular uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Det här soffbordet är en del av Englessons kollektion Line.- Tillverkat i Sverige Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Line Burned Walnut Soffbord 100x100 Cm / Mörkbetsad - Soffbord Lackad Mdf Vit

  englesson line burned walnut soffbord 100x100 cm / mörkbetsad - soffbord lackad mdf vit
  Soffbordet från Englesson har en skandinavisk, elegant design. Bordet är tillverkat av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan, dekorativa, karakteristiska räfflor på sidan och ett praktiskt utrymme på undersidan perfekt för förvaring av olika saker. Det har stilrena, slanka ben i metall. Om soffbordet från Englesson- Soffbordet kommer i olika färger.- Line Rectangular uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Det här soffbordet är en del av Englessons kollektion Line.- Tillverkat i Sverige Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Line Burned Walnut Soffbord 100x100 Cm / Mörkbetsad - Soffbord Lackad Mdf Svart

  englesson line burned walnut soffbord 100x100 cm / mörkbetsad - soffbord lackad mdf svart
  Soffbordet från Englesson har en skandinavisk, elegant design. Bordet är tillverkat av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan, dekorativa, karakteristiska räfflor på sidan och ett praktiskt utrymme på undersidan perfekt för förvaring av olika saker. Det har stilrena, slanka ben i metall. Om soffbordet från Englesson- Soffbordet kommer i olika färger.- Line Rectangular uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Det här soffbordet är en del av Englessons kollektion Line.- Tillverkat i Sverige Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Line Burned Walnut Soffbord 70x130 Cm / Mörkbetsad - Soffbord Lackad Mdf Vit

  englesson line burned walnut soffbord 70x130 cm / mörkbetsad - soffbord lackad mdf vit
  Soffbordet från Englesson har en skandinavisk, elegant design. Bordet är tillverkat av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan, dekorativa, karakteristiska räfflor på sidan och ett praktiskt utrymme på undersidan perfekt för förvaring av olika saker. Det har stilrena, slanka ben i metall. Om soffbordet från Englesson- Soffbordet kommer i olika färger.- Line Rectangular uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Det här soffbordet är en del av Englessons kollektion Line.- Tillverkat i Sverige Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Square Soffbord 122x62 Cm / Ek - Soffbord Ekfanér Svart

  englesson square soffbord 122x62 cm / ek - soffbord ekfanér svart
  Soffbordet från Englesson är perfekt till soffan och har en elegant, tidlös design med en industriell känsla. Soffbordet har en ram i slitstarkt, pulverlackerat plattjärn med en vacker bordsskiva som går att få i olika material. Det har en lättplacerad, rektangulär form för alla hem och stilar. Ett genomtänkt alternativ med premiumkvalitet för långvarig slitstyrka. Om soffbordet från Englesson- Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva som går att få i olika material.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som sidobord.- Finns även som konsolbord. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Square Soffbord 102x102 Cm / Ek - Soffbord Ekfanér Svart

  englesson square soffbord 102x102 cm / ek - soffbord ekfanér svart
  Soffbordet från Englesson är perfekt till soffan och har en elegant, tidlös design med en industriell känsla. Soffbordet har en ram i slitstarkt, pulverlackerat plattjärn med en vacker bordsskiva som går att få i olika material. Det har en lättplacerad, rektangulär form för alla hem och stilar. Ett genomtänkt alternativ med premiumkvalitet för långvarig slitstyrka. Om soffbordet från Englesson- Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva som går att få i olika material.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som sidobord.- Finns även som konsolbord. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson 2000 Soffbord 125x65x50 Natural Oak - Soffbord Ek Neutral Ek

  englesson 2000 soffbord 125x65x50 natural oak - soffbord ek neutral ek
  2000 Soffbord 125x65x50 från Englesson är ett stilrent bord med inspiration i från USAs östkust.Bordet finns också i en annan storlek. Det vita är gjort av MDF, bok, glas och de andra är gjorda i massiv ek och ekfanér.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Mind Soffa 4-sits Pk2 34 - 3-sitssoffor Sammet Vivaro Grön

  englesson mind soffa 4-sits pk2 34 - 3-sitssoffor sammet vivaro grön
  Mind Soffa 4-Sits är en modern soffa med riktigt god komfort.Den är uppbyggd av solid furu och björkplywood. Botten har nozagfjädrar vilket gör att komforten bli jämnt fördelad över hela soffan oavsett om du ligger eller sitter.Sittplymåerna har en 8cm pocketspiral omlsuten av polyeter med en topp av rent dun uppblandat med riven polyeter. Detta gör att plymåerna håller formen bra och man slipper "puffa" så mycket. Det följer även med två långa ryggkuddar för en extra god komfort. Benen är av krom och den har fast klädsel. Tyget finns i tre olika utföranden: Piquet: 40% viscose, 22% polyester, 20% bomull, 18% lin Image: 59% polyester, 34,4% Polyakryl, 6,6% Viskos Vivaro: 53% Polyester, 40% Polyakryl, 7% Viskos Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Englesson Mind Fåtölj Pk1 Piquet 01 - Natural

  englesson mind fåtölj pk1 piquet 01 - natural
  Fåtöljen från Englesson har en skandinavisk, tidlös design med moderna linjer och ett generöst djup perfekt för alla hem. Stolen har en stomme i massivt trä med nozagfjädrar. Den har en sittdyna med fickfjädrar och en vaddering i polyeter, en mjuk topp i bakteriologiskt dun och polyeter och en ryggdyna i bakteriologiskt dun och polyeter för bästa komfort. Den har en elegant, slitstark klädsel och slanka ben i metall. Om fåtöljen från Englesson- Fåtöljen kommer i olika modeller.- Liten kudde ingår.- Kombinera fåtöljen med en soffa från Englesson.- Mind uppskattas för det genuina hantverket och den hållbara kvaliteten.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för fåtöljen- Endast kemtvätt. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Englesson Wave Soffa 4-sits Pk1 - 4-sitssoffor + Nolita Flint 11

  englesson wave soffa 4-sits pk1 - 4-sitssoffor + nolita flint 11
  Soffan från Englesson har en skandinavisk, tidlös design med moderna linjer perfekt för alla hem. Soffan har en stomme i massivt trä med nozagfjädrar. Den har en sittdyna med fickfjädrar och en vaddering i polyeter, en mjuk topp i bakteriologiskt dun och polyeter och en ryggdyna i bakteriologiskt dun och polyeter för bästa komfort. Den har en fast, slitstark klädsel och slanka ben i metall. Om soffan från Englesson- Små, rektangulära kuddar ingår.- Soffan kommer i olika modeller.- Kombinera soffan med en fåtölj från Englesson.- Wave uppskattas för det genuina hantverket och den hållbara kvaliteten.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för soffan- Endast kemtvätt. Shoppa 4-sitssoffor + och mer Soffor hos Royal Design.
 • Englesson Mind Soffa 4-sits Pk1 Piquet Ashgrey 40 - 3-sitssoffor Textil Ash Grey

  englesson mind soffa 4-sits pk1 piquet ashgrey 40 - 3-sitssoffor textil ash grey
  Mind Soffa 4-Sits är en modern soffa med riktigt god komfort.Den är uppbyggd av solid furu och björkplywood. Botten har nozagfjädrar vilket gör att komforten bli jämnt fördelad över hela soffan oavsett om du ligger eller sitter.Sittplymåerna har en 8cm pocketspiral omlsuten av polyeter med en topp av rent dun uppblandat med riven polyeter. Detta gör att plymåerna håller formen bra och man slipper "puffa" så mycket. Det följer även med två långa ryggkuddar för en extra god komfort. Benen är av krom och den har fast klädsel. Tyget finns i tre olika utföranden: Piquet: 40% viscose, 22% polyester, 20% bomull, 18% lin Image: 59% polyester, 34,4% Polyakryl, 6,6% Viskos Vivaro: 53% Polyester, 40% Polyakryl, 7% Viskos Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Englesson Line Matbord 200x100x76 - Lackad Mdf Svart

  englesson line matbord 200x100x76 - lackad mdf svart
  Matbordet från Englesson har en skandinavisk, elegant design. Matbordet är tillverkat av handmålad MDF med ett extra, skyddande lager i lack på ovansidan och dekorativa, karakteristiska räfflor på sidorna. Det har stilrena, slanka ben i massivt trä. Om matbordet från Englesson- Matbordet kommer i olika färger.- Line uppskattas för den höga kvaliteten och hantverket.- Tillverkat i Sverige Skötselråd för matbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Wave Soffa 3-sits Pk1 Lc - 3-sitssoffor Nolita Almond 01

  englesson wave soffa 3-sits pk1 lc - 3-sitssoffor nolita almond 01
  Soffan från Englesson har en skandinavisk, tidlös design med moderna linjer perfekt för alla hem. Soffan har en stomme i massivt trä med nozagfjädrar. Den har en sittdyna med fickfjädrar, en vaddering i polyeter och en mjuk topp i polyeter och bakteriologiskt dun för bästa komfort, en avtagbar klädsel i elegant, slitstarkt tyg och slanka ben i metall. Om soffan från Englesson - Små, avlånga kuddar ingår.- Soffan kommer i olika modeller.- Kombinera soffan med en fåtölj från Englesson.- Wave uppskattas för det genuina hantverket och den hållbara kvaliteten.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för soffan - Endast kemtvätt. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Englesson Stockholm 2.0 Matbord Ø114 Inkl 3 Ilägg - Furu Whitewash

  englesson stockholm 2.0 matbord ø114 inkl 3 ilägg - furu whitewash
  Stockholm 2.0 Matbord Ø114 av Englesson är ett kvalitativt matbord som har en klassisk design.Det är tillverkat i massiv furu, MDF och sedan handmålat. Om man lägger i de tre iläggsskivorna som följer med á 48cm kan man ha en riktigt stor middagsbjudning då bordet blir hela 248cm.Det blir mycket fint att kombinera med andra möbler i samma serien Stockholm 2.0 så som vitrinskåp, stolar byrå eller avställningsbord.Matbordet finns i tre olika färger: Whitewash, svart och grått.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet.Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Wave Fåtölj Pk1 - Nolita Almond 01

  englesson wave fåtölj pk1 - nolita almond 01
  Fåtöljen från Englesson har en skandinavisk, tidlös design med moderna linjer perfekt för alla hem. Stolen har en stomme i massivt trä med nozagfjädrar. Den har en sittdyna med fickfjädrar och en vaddering i polyeter, en mjuk topp i bakteriologiskt dun och polyeter och en ryggdyna i bakteriologiskt dun och polyeter för bästa komfort. Den har en elegant, slitstark klädsel och slanka ben i metall. Om fåtöljen från Englesson- Fåtöljen kommer i olika modeller.- Kombinera fåtöljen med en soffa från Englesson.- Wave uppskattas för det genuina hantverket och den hållbara kvaliteten.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för fåtöljen- Endast kemtvätt. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Englesson Mind Soffa 3,5-sits Pk1 Image Lightgrey 60 - 3-sitssoffor Textil Image Light Grey

  englesson mind soffa 3,5-sits pk1 image lightgrey 60 - 3-sitssoffor textil image light grey
  Mind Soffa 3,5-Sits är en modern soffa med riktigt god komfort.Den är uppbyggd av solid furu och björkplywood. Botten har nozagfjädrar vilket gör att komforten bli jämnt fördelad över hela soffan oavsett om du ligger eller sitter.Sittplymåerna har en 8cm pocketspiral omlsuten av polyeter med en topp av rent dun uppblandat med riven polyeter. Detta gör att plymåerna håller formen bra och man slipper "puffa" så mycket. Det följer även med två långa ryggkuddar för extra god komfort. Soffan har kromben och fast klädsel som finns i tre olika utföranden. Piquet: 40% viscose, 22% polyester, 20% bomull, 18% lin Image: 59% polyester, 34,4% Polyakryl, 6,6% Viskos Vivaro: 53% Polyester, 40% Polyakryl, 7% Viskos Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Englesson Wave Fåtölj Pk1 - Nolita Flint 11

  englesson wave fåtölj pk1 - nolita flint 11
  Fåtöljen från Englesson har en skandinavisk, tidlös design med moderna linjer perfekt för alla hem. Stolen har en stomme i massivt trä med nozagfjädrar. Den har en sittdyna med fickfjädrar och en vaddering i polyeter, en mjuk topp i bakteriologiskt dun och polyeter och en ryggdyna i bakteriologiskt dun och polyeter för bästa komfort. Den har en elegant, slitstark klädsel och slanka ben i metall. Om fåtöljen från Englesson- Fåtöljen kommer i olika modeller.- Kombinera fåtöljen med en soffa från Englesson.- Wave uppskattas för det genuina hantverket och den hållbara kvaliteten.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för fåtöljen- Endast kemtvätt. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Englesson 2000 Soffbord 105x105x50 Natural Oak - Soffbord Ek Naturlig Ek

  englesson 2000 soffbord 105x105x50 natural oak - soffbord ek naturlig ek
  2000 Soffbord 105x105x50 från Englesson är ett stilrent bord med inspiration i från USAs östkust.Bordet finns också i en annan storlek. Det vita är gjort av MDF, bok, glas och de andra är gjorda i massiv ek och ekfanér.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Mind Divan Pk1 Piquet Ashgrey 40 - Hörnsoffor & Divansoffor Textil Ash Grey

  englesson mind divan pk1 piquet ashgrey 40 - hörnsoffor & divansoffor textil ash grey
  Mind Divan är en modern divan med riktigt god komfort.Den är uppbyggd av solid furu och björkplywood. Botten har nozagfjädrar vilket gör att komforten bli jämnt fördelad över hela soffan oavsett om du ligger eller sitter.Sittplymåerna har en 8cm pocketspiral omlsuten av polyeter med en topp av rent dun uppblandat med riven polyeter. Detta gör att plymåerna håller formen bra och man slipper "puffa" så mycket.Den finns även som soffa i två olika storlekar. Benen är av krom och den har fast klädsel samt en liten kudde som extra ryggstöd.Tyget finns i tre olika varianter: Piquet: 40% viscose, 22% polyester, 20% bomull, 18% lin Image: 59% polyester, 34,4% Polyakryl, 6,6% Viskos Vivaro: 53% Polyester, 40% Polyakryl, 7% Viskos Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Englesson Mind Divan Pk1 Image Lightgrey 60 - Hörnsoffor & Divansoffor Textil Image Light Grey

  englesson mind divan pk1 image lightgrey 60 - hörnsoffor & divansoffor textil image light grey
  Mind Divan är en modern divan med riktigt god komfort.Den är uppbyggd av solid furu och björkplywood. Botten har nozagfjädrar vilket gör att komforten bli jämnt fördelad över hela soffan oavsett om du ligger eller sitter.Sittplymåerna har en 8cm pocketspiral omlsuten av polyeter med en topp av rent dun uppblandat med riven polyeter. Detta gör att plymåerna håller formen bra och man slipper "puffa" så mycket.Den finns även som soffa i två olika storlekar. Benen är av krom och den har fast klädsel samt en liten kudde som extra ryggstöd.Tyget finns i tre olika varianter: Piquet: 40% viscose, 22% polyester, 20% bomull, 18% lin Image: 59% polyester, 34,4% Polyakryl, 6,6% Viskos Vivaro: 53% Polyester, 40% Polyakryl, 7% Viskos Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Englesson Mind Divan Pk1 66 - Hörnsoffor & Divansoffor Sammet Image Graphite

  englesson mind divan pk1 66 - hörnsoffor & divansoffor sammet image graphite
  Mind Divan är en modern divan med riktigt god komfort.Den är uppbyggd av solid furu och björkplywood. Botten har nozagfjädrar vilket gör att komforten bli jämnt fördelad över hela soffan oavsett om du ligger eller sitter.Sittplymåerna har en 8cm pocketspiral omlsuten av polyeter med en topp av rent dun uppblandat med riven polyeter. Detta gör att plymåerna håller formen bra och man slipper "puffa" så mycket.Den finns även som soffa i två olika storlekar. Benen är av krom och den har fast klädsel samt en liten kudde som extra ryggstöd.Tyget finns i tre olika varianter: Piquet: 40% viscose, 22% polyester, 20% bomull, 18% lin Image: 59% polyester, 34,4% Polyakryl, 6,6% Viskos Vivaro: 53% Polyester, 40% Polyakryl, 7% Viskos Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Englesson 2000 Soffbord Metall 104x104x48 - Soffbord Glas Svart

  englesson 2000 soffbord metall 104x104x48 - soffbord glas svart
  2000 Bord Metall från Englesson är ett bord som först lanserades på 60-talet och som nu har återupptagits.Bordet finns i flera olika storlekar som man kan kombinera utefter olika behov och tycke. Det är gjort av järn som sedan svartlackats. Skivan är av glas.Kombinera gärna med andra material som är mjukare för att bryta av. (Bord 104x104 har två glasskivor de andra har en träskiva under.)Torka av med trasa fuktad med milt rengöringsmedel. Eftertorka med torr trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Sirius Soffbord Ø120x38 Cm - Soffbord Härdat Glas Silver Grey

  englesson sirius soffbord ø120x38 cm - soffbord härdat glas silver grey
  Soffbordet från Englesson är perfekt för att skapa ett statement i inredningen och har en elegant look med ett uttrycksfullt underrede. Soffbordet har en rund toppskiva i härdat glas för att reflektera ljuset vackert. Det har en ram i pulverlackerat plattjärn i två olika färger att välja mellan. Ett genomtänkt alternativ med premiumkvalitet för långvarig slitstyrka. Om soffbordet från Englesson- Elegant design med uttrycksfullt underrede.- Bordsskiva med rund form.- Högkvalitativa material i pulverlackerat plattjärn och härdat glas.- Diameter: 1200 mm.- Höjd: 450 mm.- Är en del av Englessons kollektion Sirius.- Finns även med träunderrede. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en torr trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Sirius Soffbord Ø120x38 Black Oak - Soffbord Ek Svart Ek

  englesson sirius soffbord ø120x38 black oak - soffbord ek svart ek
  Sirius Soffbord ø120x38 är ett stilrent och gediget bord av hög kvalitet.Det finns i tre olika utfäranden: Vit, Oljad ek och Mörk ek. Den vita är gjord av bok och glas och de andra i massiv ek samt glas.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet.Bra att veta: Trät är FCS certifierat Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Placera inte möbeln nära ett element eller i direkt solljus. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Wave Soffa 4-sits Pk1 - 4-sitssoffor + Nolita Almond 01

  englesson wave soffa 4-sits pk1 - 4-sitssoffor + nolita almond 01
  Soffan från Englesson har en skandinavisk, tidlös design med moderna linjer perfekt för alla hem. Soffan har en stomme i massivt trä med nozagfjädrar. Den har en sittdyna med fickfjädrar och en vaddering i polyeter, en mjuk topp i bakteriologiskt dun och polyeter och en ryggdyna i bakteriologiskt dun och polyeter för bästa komfort. Den har en fast, slitstark klädsel och slanka ben i metall. Om soffan från Englesson- Små, rektangulära kuddar ingår.- Soffan kommer i olika modeller.- Kombinera soffan med en fåtölj från Englesson.- Wave uppskattas för det genuina hantverket och den hållbara kvaliteten.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för soffan- Endast kemtvätt. Shoppa 4-sitssoffor + och mer Soffor hos Royal Design.
 • Englesson Square Soffbord 122x62 Cm /burned Walnut - Soffbord Ekfanér Svart

  englesson square soffbord 122x62 cm /burned walnut - soffbord ekfanér svart
  Soffbordet från Englesson är perfekt till soffan och har en elegant, tidlös design med en industriell känsla. Soffbordet har en ram i slitstarkt, pulverlackerat plattjärn med en vacker bordsskiva som går att få i olika material. Det har en lättplacerad, rektangulär form för alla hem och stilar. Ett genomtänkt alternativ med premiumkvalitet för långvarig slitstyrka. Om soffbordet från Englesson- Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva som går att få i olika material.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som sidobord.- Finns även som konsolbord. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson 2000 Soffbord 125x65x50 Black Oak - Soffbord Ek Svart Ek

  englesson 2000 soffbord 125x65x50 black oak - soffbord ek svart ek
  2000 Soffbord 125x65x50 från Englesson är ett stilrent bord med inspiration i från USAs östkust.Bordet finns också i en annan storlek. Det vita är gjort av MDF, bok, glas och de andra är gjorda i massiv ek och ekfanér.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Stockholm 2.0 Matbord Ø114 Inkl 3 Ilägg - Furu Svart

  englesson stockholm 2.0 matbord ø114 inkl 3 ilägg - furu svart
  Stockholm 2.0 Matbord Ø114 av Englesson är ett kvalitativt matbord som har en klassisk design.Det är tillverkat i massiv furu, MDF och sedan handmålat. Om man lägger i de tre iläggsskivorna som följer med á 48cm kan man ha en riktigt stor middagsbjudning då bordet blir hela 248cm.Det blir mycket fint att kombinera med andra möbler i samma serien Stockholm 2.0 så som vitrinskåp, stolar byrå eller avställningsbord.Matbordet finns i tre olika färger: Whitewash, svart och grått.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet.Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Mind Divan Pk2 51 - Hörnsoffor & Divansoffor Sammet Vivaro Midnight Blue

  englesson mind divan pk2 51 - hörnsoffor & divansoffor sammet vivaro midnight blue
  Mind Divan är en modern divan med riktigt god komfort.Den är uppbyggd av solid furu och björkplywood. Botten har nozagfjädrar vilket gör att komforten bli jämnt fördelad över hela soffan oavsett om du ligger eller sitter.Sittplymåerna har en 8cm pocketspiral omlsuten av polyeter med en topp av rent dun uppblandat med riven polyeter. Detta gör att plymåerna håller formen bra och man slipper "puffa" så mycket.Den finns även som soffa i två olika storlekar. Benen är av krom och den har fast klädsel samt en liten kudde som extra ryggstöd.Tyget finns i tre olika varianter: Piquet: 40% viscose, 22% polyester, 20% bomull, 18% lin Image: 59% polyester, 34,4% Polyakryl, 6,6% Viskos Vivaro: 53% Polyester, 40% Polyakryl, 7% Viskos Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Englesson Square Soffbord Ø93x40 Cm /glas - Soffbord Härdat Glas Svart

  englesson square soffbord ø93x40 cm /glas - soffbord härdat glas svart
  Soffbordet från Englesson är perfekt för alla hem och har en elegant, tidlös design med en industriell känsla. Soffbordet har en ram i slitstarkt, pulverlackerat plattjärn med en vacker bordsskiva som går att få i olika material. Det har en rund form för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Ett genomtänkt alternativ med premiumkvalitet för långvarig slitstyrka. Om soffbordet från Englesson- Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva som går att få i olika material.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Diameter: 930 mm.- Höjd: 400 mm.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som halvmåneformat konsolbord. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson 2000 Soffbord 105x105x50 Black Oak - Soffbord Ek Svart Ek

  englesson 2000 soffbord 105x105x50 black oak - soffbord ek svart ek
  2000 Soffbord 105x105x50 från Englesson är ett stilrent bord med inspiration i från USAs östkust.Bordet finns också i en annan storlek. Det vita är gjort av MDF, bok, glas och de andra är gjorda i massiv ek och ekfanér.Familjeföretaget Englesson har tillverkat möbler för hand sedan 1964 och är kända för sin höga kvalitet. Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass 1 Vattenbaserad och miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med milt rengöringsmedel (ej något med ammoniak) Eftertorka med trasa Försök ha möbeln i så i så jämn temperatur som möjligt så att sprickbildningar undviks Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Square Matbord 200x100x75 Black Oak - Ekfanér Svart

  englesson square matbord 200x100x75 black oak - ekfanér svart
  Matbordet från Englesson har en elegant, tidlös design med en industriell känsla perfekt för alla hem. Matbordet har en ram i slitstarkt, svartlackat plattjärn med en vacker bordsskiva som går att få i olika material. Om matbordet från Englesson- Matbordet kommer i olika modeller. Skötselråd för matbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Försök att förvara möbeln i så jämn temperatur som möjligt för att undvika sprickbildning. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Wave Soffa 3,5-sits Curved Lc Pk1 - 3-sitssoffor Nolita Almond 01

  englesson wave soffa 3,5-sits curved lc pk1 - 3-sitssoffor nolita almond 01
  Soffan från Englesson har en skandinavisk, tidlös design med moderna linjer perfekt för alla hem. Soffan har en stomme i massivt trä med nozagfjädrar. Den har en sittdyna med fickfjädrar, en vaddering i polyeter och en mjuk topp i polyeter och bakteriologiskt dun för bästa komfort, en avtagbar klädsel i elegant, slitstarkt tyg och slanka ben i metall. Om soffan från Englesson - Små, avlånga kuddar ingår.- Soffan kommer i olika modeller.- Kombinera soffan med en fåtölj från Englesson.- Wave uppskattas för det genuina hantverket och den hållbara kvaliteten.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för soffan - Endast kemtvätt. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Englesson Wave Soffa 3,5-sits Curved Lc Pk1 - 3-sitssoffor Nolita Flint 11

  englesson wave soffa 3,5-sits curved lc pk1 - 3-sitssoffor nolita flint 11
  Soffan från Englesson har en skandinavisk, tidlös design med moderna linjer perfekt för alla hem. Soffan har en stomme i massivt trä med nozagfjädrar. Den har en sittdyna med fickfjädrar, en vaddering i polyeter och en mjuk topp i polyeter och bakteriologiskt dun för bästa komfort, en avtagbar klädsel i elegant, slitstarkt tyg och slanka ben i metall. Om soffan från Englesson - Små, avlånga kuddar ingår.- Soffan kommer i olika modeller.- Kombinera soffan med en fåtölj från Englesson.- Wave uppskattas för det genuina hantverket och den hållbara kvaliteten.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för soffan - Endast kemtvätt. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Englesson Square Soffbord 140x80x45 Cm - Soffbord Härdat Glas Svart

  englesson square soffbord 140x80x45 cm - soffbord härdat glas svart
  Soffbordet från Englesson är perfekt till soffan och har en elegant, tidlös design med en industriell känsla. Soffbordet har en toppskiva med ett praktiskt hyllplan i härdat glas. Det har en svart ram i slitstarkt, pulverlackerat plattjärn och en lättplacerad, rektangulär form för alla hem och stilar. Ett genomtänkt alternativ med premiumkvalitet för långvarig slitstyrka. Om soffbordet från Englesson- Elegant design med industriell känsla.- Praktiskt hyllplan.- Bordsskivor i härdat glas.- Ram i pulverlackerat plattjärn.- Längd: 1400 mm.- Bredd: 800 mm.- Höjd: 450 mm.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Kombinera soffbordet med Square konsolbord från Englesson. Skötselråd för soffbordet- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Englesson Wave Soffa 3-sits Pk1 - 3-sitssoffor Nolita Almond 01

  englesson wave soffa 3-sits pk1 - 3-sitssoffor nolita almond 01
  Soffan från Englesson har en skandinavisk, tidlös design med moderna linjer perfekt för alla hem. Soffan har en stomme i massivt trä med nozagfjädrar. Den har en sittdyna med fickfjädrar och en vaddering i polyeter, en mjuk topp i bakteriologiskt dun och polyeter och en ryggdyna i bakteriologiskt dun och polyeter för bästa komfort. Den har en fast, slitstark klädsel och slanka ben i metall. Om soffan från Englesson - Små, avlånga kuddar ingår.- Soffan kommer i olika modeller.- Kombinera soffan med en fåtölj från Englesson.- Wave uppskattas för det genuina hantverket och den hållbara kvaliteten.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för soffan - Endast kemtvätt. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Englesson Wave Soffa 3,5-sits Curved Pk1 - 3-sitssoffor Nolita Almond 01

  englesson wave soffa 3,5-sits curved pk1 - 3-sitssoffor nolita almond 01
  Soffan från Englesson har en skandinavisk, tidlös design med moderna linjer perfekt för alla hem. Soffan har en stomme i massivt trä med nozagfjädrar. Den har en sittdyna med fickfjädrar och en vaddering i polyeter, en mjuk topp i bakteriologiskt dun och polyeter och en ryggdyna i bakteriologiskt dun och polyeter för bästa komfort. Den har en fast, slitstark klädsel och tunna ben i metall. Om soffan från Englesson - Små, avlånga kuddar ingår.- Soffan kommer i olika modeller.- Kombinera soffan med en fåtölj från Englesson.- Wave uppskattas för det genuina hantverket och den hållbara kvaliteten.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för soffan - Endast kemtvätt. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Englesson Square Soffbord Ø93x40 Cm /glas - Soffbord Härdat Glas Silver Grey

  englesson square soffbord ø93x40 cm /glas - soffbord härdat glas silver grey
  Soffbordet från Englesson är perfekt för alla hem och har en elegant, tidlös design med en industriell känsla. Soffbordet har en ram i slitstarkt, pulverlackerat plattjärn med en vacker bordsskiva som går att få i olika material. Det har en rund form för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Ett genomtänkt alternativ med premiumkvalitet för långvarig slitstyrka. Om soffbordet från Englesson- Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva som går att få i olika material.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Diameter: 930 mm.- Höjd: 400 mm.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som halvmåneformat konsolbord. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.