Hemmässan
www.hemmassan.se

Ethnicraft

 • Ethnicraft Spindle Svartbetsad Ek - Massiv Ek Dark Stained

  ethnicraft spindle svartbetsad ek - massiv ek dark stained
  Sängbord från Ethnicraft med en vacker design i massivt trä med en bordsskiva i glas. Det har en klassisk modell med en praktisk låda undertill för enkel förvaring. Om sängbordet från Ethnicraft- Kombinera sängbordet med en Spindle sängstomme från Ethnicraft.- Finns i flera utföranden.- Kan även användas som avlastningsbord.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för sängbordet- Använd en torr trasa. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Oak Bok Matbord Utdragbar 160-240x90 Cm - Ek

  ethnicraft oak bok matbord utdragbar 160-240x90 cm - ek
  Matbord från Ethnicraft med en elegant design perfekt för en stilren look. Det har en stadig konstruktion i massiv ek med en utdragbar funktion med butterflykonstruktion. Matbordet har karakteristiska, vackra detaljer med en oljevaxad finish. Exklusivt matbord med hög kvalitet. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Utdragbar design med praktisk butterflykonstruktion.- Tillverkat av massiv ek.- Oljevaxad finish.- Funktionellt, elegant matbord.- Gediget hantverk.- Hög kvalitet.- Matbordet finns i olika storlekar.- Matbordet finns i olika färger.- Formgivning av Alain Van Havre.- Denna produkt levereras omonterad.- Från serien Bok. Skötselråd för matbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Air Matbord 95x220 Cm - fanér Ek

  ethnicraft air matbord 95x220 cm - fanér ek
  Matbordet från Ethnicraft har en elegant, minimalistisk design som aldrig går ur tiden. Det har slanka ben och en vacker bordsskiva i lackad ekfanér. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Premiumkvalitet med elegant, minimalistisk design.- Bordsskiva i ekfanér med lackad finish.- Slanka ben i massiv ek.- Kombinera matbordet med matstolar från Ethnicraft.- Matbordet finns i 3 olika storlekar.- Formgivning av Alain Van Havre.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Skötselråd för matbordet- Rengör med en torr trasa.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Pi Soffbord - Soffbord Mahogny Mörkbrun

  ethnicraft pi soffbord - soffbord mahogny mörkbrun
  Soffbord från Ethnicraft med en elegant design i massivt trä perfekt för att skapa en lyxig känsla i hemmet. Det har en mjuk form med lätt rundade kanter och dekorativa detaljer. Bordet har en perfekt, handpolerad yta med en lackerad finish. Det här är ett konstverk. Formgivning av Alain Van Havre. Om soffbordet från Ethnicraft- Lackad finish.- Handpolerad yta.- Formgivning av Alain Van Havre.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad. Skötselråd för soffbordet- Glasunderlägg rekommenderas.- Använd en torr trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Fotpall - Fotpallar Polyester Beige

  ethnicraft n701 fotpall - fotpallar polyester beige
  Fotpallen från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Fotpallen har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Fotpallen är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om fotpallen från Ethnicraft- Fotpallen är modulär.- Fotpallen finns i flera olika modeller.- Fotpallen finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för fotpallen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Oak Bok Matbord Utdragbar 180-280x100 Cm - Ek

  ethnicraft oak bok matbord utdragbar 180-280x100 cm - ek
  Matbord från Ethnicraft med en elegant design perfekt för en stilren look. Det har en stadig konstruktion i massiv ek med en utdragbar funktion med butterflykonstruktion. Matbordet har karakteristiska, vackra detaljer med en oljevaxad finish. Exklusivt matbord med hög kvalitet. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Utdragbar design med praktisk butterflykonstruktion.- Tillverkat av massiv ek.- Oljevaxad finish.- Funktionellt, elegant matbord.- Gediget hantverk.- Hög kvalitet.- Matbordet finns i olika storlekar.- Matbordet finns i olika färger.- Formgivning av Alain Van Havre.- Denna produkt levereras omonterad.- Från serien Bok. Skötselråd för matbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Soffa 3-sits - 3-sitssoffor Polyester Mörkgrå

  ethnicraft n701 soffa 3-sits - 3-sitssoffor polyester mörkgrå
  Soffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Soffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om soffan från Ethnicraft- Soffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Soffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Torsion Matbord Ø90 - Ek Svart

  ethnicraft torsion matbord ø90 - ek svart
  Torsion matbord Ø70 från Ethnicraft är en stilren och modern matbordsskiva i svart färg. Den är designad för att passa perfekt in i moderna hem och ge en elegant touch till matplatsen Om Torsion matbord Ø70: Tillverkat i högkvalitativt material för långvarig hållbarhet Den svarta färgen ger en sofistikerad och tidlös look Unik design med en twist för att skapa intresse och karaktär Perfekt storlek för mindre matrum eller kök Torsion matbord Ø70 är perfekt för den som uppskattar modern design och enkel elegans. Dess svarta färg och unika twist gör den till ett utmärkt val för den som vill skapa en stilfull matplats Om Ethnicraft: Ethnicraft är känt för sin höga kvalitet och innovativa design. Med fokus på enkelhet och tidlös estetik strävar Ethnicraft efter att erbjuda möbler som berikar hemmet med stil Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Pi Matbord 95x220 Cm - Ek

  ethnicraft pi matbord 95x220 cm - ek
  Matbord från Ethnicraft i högkvalitativ massiv ek med en mjuk, oljad finish. Det har ett minimalistiskt formspråk med diskreta, väl genomtänkta detaljer för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Kombinera matbordet med stolar från Ethnicraft.- Finns i flera storlekar.- Från serien PI.- Formgivning av Alain van Havre.- Skruvar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Barrow 2-sitssoffa - 2-sitssoffor Polyakryl Off-White

  ethnicraft barrow 2-sitssoffa - 2-sitssoffor polyakryl off-white
  2-sitssoffa från Ethnicraft med ett tidlöst formspråk med en mjukt rundad, omfamnande rygg för optimal komfort. Den har tunna ben, en mjuk fyllning i högdensitetsskum och en högkvalitativ klädsel. Kombinera 2-sitssoffan med en Barrow fåtölj från Ethnicraft. Om 2-sitssoffan från Ethnicraft- Tillverkad i Europa.- Martindale: 60000.- Från serien Barrow. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Barrow Sittpuff Ø40 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Bouclé Pine Green

  ethnicraft barrow sittpuff ø40 cm - sittsäckar & sittpuffar bouclé pine green
  Sittpuff från Ethnicraft med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Den har en slitstark klädsel och en skumfyllning för optimal komfort. Om sittpuffen från Ethnicraft- Finns i flera storlekar.- Tillverkad i Europa.- Martindale: 60000.- Från serien Barrow. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Pi Matbord Mörkbetsad 90x180 Cm - Teak Brun

  ethnicraft pi matbord mörkbetsad 90x180 cm - teak brun
  Matbord från Ethnicraft i högkvalitativt massivt trä med en mjuk, handpolerad yta för en unik och exklusiv finish. Det har ett minimalistiskt formspråk med diskreta, väl genomtänkta detaljer för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Kombinera matbordet med en PI bänk från Ethnicraft.- Finns i flera storlekar.- Från serien PI.- Formgivning av Alain van Havre.- Skruvar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Roller Max Skänk Mörkbetsad 242 Cm - Teak Mörkbrun

  ethnicraft roller max skänk mörkbetsad 242 cm - teak mörkbrun
  Skänk från Ethnicraft med en snygg, iögonfallande design med praktiska funktioner. Den har två skjutdörrar med en invändig låda och ett öppet fack för optimal funktionalitet. Skänken har ett hål på baksidan för sladdar och kablar man inte vill se. Formgivning av Alain van Havre. Om skänken från Ethnicraft- En låda.- Formgivning av Alain van Havre.- 2 skjutdörrar. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Whitebird Tv Bänk - Ek Trä

  ethnicraft whitebird tv bänk - ek trä
  Ethnicrafts Whitebird Tv-Bänk kombinerar tidlöst hantverk med modern funktionalitet, och är den perfekta lösningen för ditt mediecenter. Med sin eleganta design och höga kvalitet gör denna bänk ett stilfullt intryck i ditt vardagsrum. Tillverkad av massiv ek med en naturlig finish, erbjuder Whitebird Tv-Bänk både estetik och hållbarhet. Kombinationen av öppna hyllor och stängda luckor skapar en harmonisk balans mellan förvaring och display, vilket gör det enkelt att hålla kablar och elektronik prydligt organiserade. Whitebird Tv-Bänk är inte bara en möbel; den är ett konstverk som höjer hela rummet. Den stilrena designen och den varma trätonen gör den lätt att kombinera med andra möbler och inredningsstilar. Oavsett om du bor i en modern lägenhet eller ett klassiskt hus kommer denna tv-bänk att passa perfekt och tillföra en känsla av lyx och komfort. Om Whitebird Tv-Bänk från Ethnicraft: Stilren design möter funktionalitet. Massiv ek med naturlig finish. Kombination av öppna hyllor och stängda luckor. Högkvalitativt hantverk för långvarig användning. Om Ethnicraft: Ethnicraft är kända för sin passion för gediget hantverk och hållbar design. Med över 25 års erfarenhet i branschen skapar de tidlösa möbler som kombinerar funktion och estetik på ett unikt sätt. Alla deras möbler tillverkas med stor omsorg och respekt för miljön, vilket gör dem till ett utmärkt val för den medvetna konsumenten Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Osso Outdoor Pall - Barstolar & Pallar Teak

  ethnicraft osso outdoor pall - barstolar & pallar teak
  Pall från Ethnicraft i teak med en elegant estetik perfekt för balkongen, terrassen eller andra utomhusmiljöer. Den har lätt rundade former och en massiv konstruktion för optimal komfort och slitstyrka. Om pallen från Ethnicraft- Kombinera pallen med en Osso sittdyna från Ethnicraft.- För utomhusbruk.- Gjord av massiv teak. Shoppa Barstolar & Pallar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Triptic Lava Sidobord Svart - Soffbord Grå

  ethnicraft triptic lava sidobord svart - soffbord grå
  Sidobordet från Ethnicraft har en praktisk design med en exklusiv look. Det har ett slankt, luftigt underrede i metall med tre ben för mångsidig användning. Sidobordet har en vacker, handgjord bordsskiva med ett unikt, naturligt material som adderar det lilla extra till omgivningen. Smart bord perfekt för det moderna hemmet. Om sidobordet från Ethnicraft- Bordsskiva i naturlig mineral.- Färger med naturliga pigment.- Funktionell, mångsidig modell.- Vikt: 8.5 kg.- Sidobordet finns i olika färger.- Denna produkt levereras monterad.- Bredd: 400 mm.- Höjd: 510 mm.- Längd: 450 mm.- Tillverkat i Serbien Skötselråd för sidobordet- Glasunderlägg rekommenderas.- Använd en torr trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mahogany Roller Max Soffbord Mörkbrun 80 Cm - Soffbord Mahogny Dark Stained

  ethnicraft mahogany roller max soffbord mörkbrun 80 cm - soffbord mahogny dark stained
  Soffbordet från Ethnicraft har en underbar, handgjord design i mörkbetsad mahogny perfekt för vardagsrummet. Det har en rundad form med en dekorativ struktur för att addera en extra dimension till designen och en avtagbar bordsskiva med ett praktiskt, dolt förvaringsutrymme inuti. Multifuntionellt bord för rum med begränsat utrymme. Formgivning av Jacques Deneef. Om soffbordet från Ethnicraft- Tillverkat av mahogny.- Mörkbetsad, lackad finish.- Avtagbar bordsskiva med dold förvaring inuti.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Formgivning av Jacques Deneef.- Perfekt för platser med begränsat utrymme.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Denna produkt levereras monterad.- Tillverkat i Indonesien Skötselråd för soffbordet- Använd en torr trasa.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Oak Bok Matbord Utdragbar Svart 160-240x90 Cm - Ek Svartbetsad Ek

  ethnicraft oak bok matbord utdragbar svart 160-240x90 cm - ek svartbetsad ek
  Matbordet från Ethnicraft har en elegant design perfekt för en stilren look. Det har en stadig konstruktion i massiv ek med en utdragbar funktion med butterflykonstruktion perfekt för middagsbjudningar. Matbordet har vackra detaljer med en betsad finish och lackad yta. Exklusivt matbord med hög kvalitet. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Utdragbar design med praktisk butterflykonstruktion.- Tillverkat av massiv ek.- Svartbetsad, lackad finish.- Funktionellt, elegant matbord.- Gediget hantverk.- Hög kvalitet.- Matbordet finns i olika storlekar.- Formgivning av Alain Van Havre.- Denna produkt levereras omonterad.- Höjd: 760 mm. Skötselråd för matbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord 90x160/240 - Massiv Teak

  ethnicraft bok matbord 90x160/240 - massiv teak
  Matbordet från Ethnicraft är tillverkat av massiv, vacker teak. Det har en tidlös, elegant design med en praktisk, utdragbar funktion. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Bok uppskattas för den höga kvaliteten.- Matbordet finns i olika storlekar.- Formgivning av Alain Van Havre. Skötselråd för matbordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Air Matbord 90x180 Cm - fanér Ek

  ethnicraft air matbord 90x180 cm - fanér ek
  Matbordet från Ethnicraft har en elegant, minimalistisk design som aldrig går ur tiden. Det har slanka ben och en vacker bordsskiva i lackad ekfanér. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Premiumkvalitet med elegant, minimalistisk design.- Bordsskiva i ekfanér med lackad finish.- Slanka ben i massiv ek.- Kombinera matbordet med matstolar från Ethnicraft.- Matbordet finns i 3 olika storlekar.- Formgivning av Alain Van Havre.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Skötselråd för matbordet- Rengör med en torr trasa.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Oak Geometric Matbord 250x100 Cm - Massiv Ek

  ethnicraft oak geometric matbord 250x100 cm - massiv ek
  Matbordet från Ethnicraft har en tidlös, elegant design med mjuka, organiska former och en unik touch. Det är tillverkat av högkvalitativ, massiv oljad ek som bara blir vackrare med åren. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Vikt: 85 kg.- Oak Geometric uppskattas för det högkvalitativa materialet och den unika designen.- Formgivning av Alain Van Havre.- Denna produkt levereras omonterad.- Monteringssats ingår.- Djup: 1000 mm.- Bredd: 2500 mm.- Höjd: 760 mm.- 100% massiv ek.- Passar för 10 personer. Skötselråd för matbordet- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Soffa 1-sits - Polyester Beige

  ethnicraft n701 soffa 1-sits - polyester beige
  Soffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Soffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om soffan från Ethnicraft- Soffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Soffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Soffa 1-sits - Anilinläder Old Saddle

  ethnicraft n701 soffa 1-sits - anilinläder old saddle
  Soffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Soffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om soffan från Ethnicraft- Soffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Soffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Tabwa Blok Soffbord Svart 170x120 Cm - Soffbord Teak

  ethnicraft tabwa blok soffbord svart 170x120 cm - soffbord teak
  Soffbordet från Ethnicraft har en unik design perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Det har en stilren stomme i ek. Bordet har en bordsskiva i teak med vackra, karvade mönster för att addera en extra dimension till designen. Om soffbordet från Ethnicraft- Inspirerad av afrikansk Tabwa kultur.- Lackad finish.- Vikt: 55 kg.- Kombinera soffbordet med en Tabwa skänk från Ethnicraft.- Teak Tabwa Blok uppskattas för den tidlösa designen och det unika mönstret.- Djup: 1200 mm.- Bredd: 1700 mm.- Höjd: 360 mm. Skötselråd för soffbordet- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Hörnsoffa Runt Hörn - Hörnsoffor & Divansoffor Anilinläder Old Saddle

  ethnicraft n701 hörnsoffa runt hörn - hörnsoffor & divansoffor anilinläder old saddle
  Hörnsoffan från Ethnicraft har ett rundat hörn. Den är modulär och har en ram i hårdträ. Soffan har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum och en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Hörnsoffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om hörnsoffan från Ethnicraft- Hörnsoffan är modulär.- Det rundade hörnet finns i flera olika modeller.- Hörnsoffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för hörnsoffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord Rund Utdragbar Ø129 Cm - Massiv Ek

  ethnicraft bok matbord rund utdragbar ø129 cm - massiv ek
  Matbord från Ethnicraft med en vacker, tidlös design för alla hem och stilar. Det har ett lätt, luftigt utseende för rum med begränsat utrymme. Matbordet är tillverkat av massiv ek som bara blir vackrare med åren och har en praktisk, utdragbar funktion med iläggsskivor inuti perfekt för middagsbjudningar. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Utdragbar funktion.- Butterflykonstruktion.- Formgivning av Alain Van Havre.- För mer information ladda ned PDF.- Från serien Bok.- Monteringssats ingår.- Längd: 1290- 1790 mm.- 100% massiv ek.- Passar för 4-6 personer. Skötselråd för matbordet- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Oak Bok Matbord Utdragbar Svart 180-280x100 Cm - Ek Svartbetsad Ek

  ethnicraft oak bok matbord utdragbar svart 180-280x100 cm - ek svartbetsad ek
  Matbordet från Ethnicraft har en elegant design perfekt för en stilren look. Det har en stadig konstruktion i massiv ek med en utdragbar funktion med butterflykonstruktion perfekt för middagsbjudningar. Matbordet har vackra detaljer med en betsad finish och lackad yta. Exklusivt matbord med hög kvalitet. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Utdragbar design med praktisk butterflykonstruktion.- Tillverkat av massiv ek.- Svartbetsad, lackad finish.- Funktionellt, elegant matbord.- Gediget hantverk.- Hög kvalitet.- Matbordet finns i olika storlekar.- Formgivning av Alain Van Havre.- Denna produkt levereras omonterad.- Höjd: 760 mm. Skötselråd för matbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Hörnsoffa Runt Hörn Blue - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Blå

  ethnicraft n701 hörnsoffa runt hörn blue - hörnsoffor & divansoffor polyester blå
  Hörnsoffan från Ethnicraft har ett rundat hörn. Den är modulär och har en ram i hårdträ. Soffan har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum och en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Hörnsoffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om hörnsoffan från Ethnicraft- Hörnsoffan är modulär.- Det rundade hörnet finns i flera olika modeller.- Hörnsoffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för hörnsoffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord 100x180/280 - Massiv Teak

  ethnicraft bok matbord 100x180/280 - massiv teak
  Matbordet från Ethnicraft är tillverkat av massiv, vacker teak. Det har en tidlös, elegant design med en praktisk, utdragbar funktion. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Bok uppskattas för den höga kvaliteten.- Matbordet finns i olika storlekar.- Formgivning av Alain Van Havre. Skötselråd för matbordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord 90x140/220 - Massiv Teak

  ethnicraft bok matbord 90x140/220 - massiv teak
  Matbordet från Ethnicraft är tillverkat av massiv, vacker teak. Det har en tidlös, elegant design med en praktisk, utdragbar funktion. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Bok uppskattas för den höga kvaliteten.- Matbordet finns i olika storlekar.- Formgivning av Alain Van Havre. Skötselråd för matbordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Round Tray Soffbord Set L/xl - Soffbord Metall Svartlaserad

  ethnicraft round tray soffbord set l/xl - soffbord metall svartlaserad
  Soffbordet från Ethnicraft har en elegant, luftig design perfekt för en klassisk look. Det är rundat och har mångsidig användbarhet. Bordet har en svartbetsad toppskiva i trä och en minimalistisk stomme i metall. Formgivning av Dawn Sweitzer. Om soffbordet från Ethnicraft- Round Tray uppskattas för den mångsidiga användbarheten.- Vikt: 13.05 kg.- Kombinera soffbordet med brickor från Ethnicraft.- Formgivning av Dawn Sweitzer.- Endast för inomhusbruk.- Storlek: D93xH38 +D61xH31 cm.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet. Skötselråd för soffbordet- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Jack Loungefåtölj Rosenträ / - Läder Svart

  ethnicraft jack loungefåtölj rosenträ / - läder svart
  Loungefåtölj från Ethnicraft med en tidlös, elegant design med en mörk stomme i massivt trä och en högkvalitativ klädsel i olika utföranden. Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Formgivning av Jacques Deneef. Om loungefåtöljen från Ethnicraft- Lyxig design med klassisk vintagekänsla.- Stomme i lackat massivt trä.- Hög komfort anpassad för mångsidiga användningsområden.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för loungefåtöljen- Kan blekna i direkt solljus.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Vid osäkerhet vad gäller rengöring rekommenderas professionell hjälp.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Dc Fåtölj Ljusgrå - Textil Svart

  ethnicraft dc fåtölj ljusgrå - textil svart
  DC-fåtöljen från Ethnicraft är en stilren och elegant sittmöbel i en vacker ljusgrå ton. Den är designad för att erbjuda både komfort och modern estetik i ditt hem Om DC-fåtöljen: Tidlös design som passar perfekt in i de flesta inredningsstilar. Tillverkad av högkvalitativa material för långvarig hållbarhet och bekväm sittkomfort. Ergonomiskt utformad för att stödja kroppens naturliga form och främja avslappning. Enkel att matcha med andra möbler och inredningsdetaljer för en enhetlig helhet. DC-fåtöljen är perfekt för den designmedvetna målgruppen som uppskattar både stil och funktionalitet. Dess bekväma sittyta och eleganta design gör den till det ultimata valet för avkoppling och sociala stunder i hemmet Om Ethnicraft: Ethnicraft är känt för sin banbrytande design och höga kvalitet. Med en stark fokusering på hållbarhet och tidlös estetik strävar Ethnicraft efter att skapa möbler som berikar och förskönar människors livsmiljöer Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Round Brickbord Rund Set S/l - Sidobord & Avlastningsbord Metall Svart

  ethnicraft round brickbord rund set s/l - sidobord & avlastningsbord metall svart
  Brickborden från Ethnicraft har en elegant, luftig design perfekt för det moderna hemmet. De är runda och har en svartbetsad toppskiva i trä. Brickborden har ett minimalistiskt underrede i svartlackerad metall. Formgivning av Dawn Sweitzer. Om brickborden från Ethnicraft- Mångsidig modell med ett stilrent uttryck.- Svartbetsad bordsskiva i trä.- Underrede i svartlackad metall.- Kombinera brickborden med två brickor från Ethnicraft.- Finns även som större set.- Formgivning av Dawn Sweitzer.- Endast för inomhusbruk.- Säljs i 2-pack.- Diameter: 490 mm.- Höjd: 660 mm.- Diameter: 620 mm.- Höjd: 570 mm. Round S brickbord: Round L brickbord: Skötselråd för brickborden- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Soffa 1-sits - Polyester Mörkgrå

  ethnicraft n701 soffa 1-sits - polyester mörkgrå
  Soffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Soffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om soffan från Ethnicraft- Soffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Soffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Jack Loungefåtölj / Ivory - Rosenträ Elfenben

  ethnicraft jack loungefåtölj / ivory - rosenträ elfenben
  Loungefåtölj från Ethnicraft med en tidlös, elegant design med en mörk stomme i massivt trä och en högkvalitativ klädsel i olika utföranden. Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Formgivning av Jacques Deneef. Om loungefåtöljen från Ethnicraft- Lyxig design med klassisk vintagekänsla.- Stomme i lackat massivt trä.- Hög komfort anpassad för mångsidiga användningsområden.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för loungefåtöljen- Kan blekna i direkt solljus.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Vid osäkerhet vad gäller rengöring rekommenderas professionell hjälp.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Arc Matbord 100x220 Cm - Massiv Ek Svart

  ethnicraft arc matbord 100x220 cm - massiv ek svart
  Matbordet från Ethnicraft har en smakfull, minimalistisk design i premiumkvalitet perfekt för alla stilar. Det har en bordsskiva i massiv ek med en borstad finish och ett tunt, elegant underrede i metall. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Premiumkvalitet med smakfull, minimalistisk design.- Svartlackad bordsskiva i massiv ek med borstad finish.- Slankt stålunderrede i svartlackad metall.- Kombinera matbordet med matstolar från Ethnicraft.- Formgivning av Alain Van Havre.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Bredd: 1000 mm.- Längd: 2200 mm.- Höjd: 760 mm. Skötselråd för matbordet- Rengör med en torr trasa.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Hörnsoffa Runt Hörn - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Beige

  ethnicraft n701 hörnsoffa runt hörn - hörnsoffor & divansoffor polyester beige
  Hörnsoffan från Ethnicraft har ett rundat hörn. Den är modulär och har en ram i hårdträ. Soffan har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum och en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Hörnsoffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om hörnsoffan från Ethnicraft- Hörnsoffan är modulär.- Det rundade hörnet finns i flera olika modeller.- Hörnsoffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för hörnsoffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Barrow Loungefåtölj - Polycotton Off-White

  ethnicraft barrow loungefåtölj - polycotton off-white
  Loungefåtöljen från Ethnicraft har en omfamnande design med högkvalitativ klädsel med en tvättbar sittdyna och en fyllning i högdensitetsskum. Formgivning av Jacques Deneef. Om loungefåtöljen från Ethnicraft- Elegant 50-talsstil med vintagekänsla.- Hög komfort anpassad för mångsidiga användningsområden.- Slitstark, off-whitefärgad klädsel.- Underrede i svartlackad metall.- Tvättbar sittdyna.- Kombinera loungefåtöljen med en soffa från Ethnicraft.- Formgivning av Jacques Deneef.- Martindale: 60000.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Skötselråd för loungefåtöljen- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Tvätta ej.- Vid osäkerhet vad gäller rengöring rekommenderas professionell hjälp.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Pentagon Nesting Soffbord Set - Soffbord Metall Whisky

  ethnicraft pentagon nesting soffbord set - soffbord metall whisky
  Soffborden från Ethnicraft har ett rustikt uttryck som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. De har fantastiska, unika bordsskivor och underreden i pulverlackerad metall. Formgivning av Ethnicraft Design Studio. Om soffborden från Ethnicraft- Artistiska, hantverksmässiga bord med unikt uttryck.- Bordsskiva med naturliga pigment och mineralpuder.- Underrede i pulverlackerad metall med semitransparent finish.- Finns även som konsolbord.- Formgivning av Ethnicraft Design Studio.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Från serien Pengaton.- Säljs i 2-pack. Pentagon S soffbord:- Bredd: 530 mm.- Längd: 600 mm.- Höjd: 310 mm. Pentagon L soffbord:- Bredd: 680 mm.- Längd: 800 mm.- Höjd: 360 mm. Skötselråd för soffborden- Rengör med en torr trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Glasunderlägg rekommenderas.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Air Matbord 80x140 Cm - fanér Ek

  ethnicraft air matbord 80x140 cm - fanér ek
  Matbordet från Ethnicraft har en elegant, minimalistisk design som aldrig går ur tiden. Det har slanka ben och en vacker bordsskiva i lackad ekfanér. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Premiumkvalitet med elegant, minimalistisk design.- Bordsskiva i ekfanér med lackad finish.- Slanka ben i massiv ek.- Kombinera matbordet med matstolar från Ethnicraft.- Matbordet finns i 3 olika storlekar.- Formgivning av Alain Van Havre.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Skötselråd för matbordet- Rengör med en torr trasa.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Stone Soffbord 120x70 Cm - Soffbord Marmor Marble

  ethnicraft stone soffbord 120x70 cm - soffbord marmor marble
  Soffbordet från Ethnicraft har en elegant, minimalistisk design. Det har ett slankt, svart underrede i metall med en användbar hylla nertill. Bordet har en lyxig bordsskiva i marmor och ett sofistikerat uttryck som harmoniskt smälter in i hemmet. Formgivning av Djordje Cukanovic. Om soffbordet från Ethnicraft- Bordsskiva i klassisk, tidlös marmor.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Formgivning av Djordje Cukanovic.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Glasunderlägg rekommenderas.- Höjd: 380 mm.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet. Skötselråd för soffbordet- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Thin Soffbord 70x120 Cm - Soffbord Metall Svart

  ethnicraft thin soffbord 70x120 cm - soffbord metall svart
  Soffbordet från Ethnicraft har ett elegant uttryck som aldrig går ur tiden. Det har en massiv bordsskiva i ek med en borstad, texturerad finish och ett tunt underrede i stål. Om soffbordet från Ethnicraft- Premiumkvalitet med smakfull, minimalistisk design.- Svartlackad bordsskiva i massiv ek med borstad finish.- Slankt stålunderrede i svartlackad metall.- Kombinera soffbordet med en soffa från Ethnicraft.- Soffbordet finns i 2 olika storlekar.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en torr trasa.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Hörnsoffa Runt Hörn Dark Grey - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Mörkgrå

  ethnicraft n701 hörnsoffa runt hörn dark grey - hörnsoffor & divansoffor polyester mörkgrå
  Hörnsoffan från Ethnicraft har ett rundat hörn. Den är modulär och har en ram i hårdträ. Soffan har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum och en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Hörnsoffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om hörnsoffan från Ethnicraft- Hörnsoffan är modulär.- Det rundade hörnet finns i flera olika modeller.- Hörnsoffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för hörnsoffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Jack Outdoor Soffbord 65x150 Cm lackad - Soffbord utomhus Teak Svart

  ethnicraft jack outdoor soffbord 65x150 cm lackad - soffbord utomhus teak svart
  Soffbordet från Ethnicraft är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har ett elegant, sofistikerat formspråk med mjukt rundade former. Det är tillverkat av högkvalitativ teak med en silkeslen finish och har en stadig, massiv konstruktion med fokus på funktion och komfort. Kombinera soffbordet med andra möbler från kollektionen för en exklusiv känsla utomhus. Om soffbordet från Ethnicraft- Kombinera soffbordet med andra utomhusmöbler från Ethnicraft.- Finns i flera storlekar.- Finns i flera finishar.- Det här soffbordet är en del av Ethnicrafts kollektion Jack.- För mer information ladda ned PDF.- Jack Outdoor soffbord från Ethnicraft med ett elegant, sofistikerat formspråk med mjukt rundade former.- Det är perfekt för uteplatsen eller terrassen och gjort av högkvalitativ teak med en silkeslen finish och har en stadig, massiv konstruktion med fokus på funktion och komfort. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mikado Matbord Ø150 Cm - Ek

  ethnicraft mikado matbord ø150 cm - ek
  Matbord från Ethnicraft i massiv ek med ett skulpturalt formspråk. Det har ett tvinnat underrede och en enkel, massiv bordsskiva för att framhäva den eleganta siluetten och ge designen ett välbalanserat uttryck. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Finns i flera storlekar.- Matbord i massiv ek med olika finishar.- Från serien Mikado.- Formgivning av Alain van Havre. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mahogany Boomerang Soffbord Mörkbrun 125x75x40 Cm - Soffbord Mahogny Dark Stained

  ethnicraft mahogany boomerang soffbord mörkbrun 125x75x40 cm - soffbord mahogny dark stained
  Soffbordet från Ethnicraft har en unik design i massiv mahogny. Det har ett fantasifullt underrede med vacker struktur för en sofistikerad och elegant touch. Bordet har en underbar bordsskiva med en organisk form som adderar det lilla extra till omgivningen. En enastående detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. Formgivning av Alain Van Havre. Om soffbordet från Ethnicraft- Hög kvalitet.- Unik design.- Tillverkat av massiv mahogny.- Mörkbetsad finish med en lackad yta.- Bordsskiva med organisk form.- Soffbordet finns i olika modeller.- Formgivning av Alain Van Havre.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras monterad. Skötselråd för soffbordet- Glasunderlägg rekommenderas.- Använd en torr trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mahogany Roller Max Soffbord Mörkbrun 60 Cm - Soffbord Mahogny Dark Stained

  ethnicraft mahogany roller max soffbord mörkbrun 60 cm - soffbord mahogny dark stained
  Soffbordet från Ethnicraft har en underbar, handgjord design i mörkbetsad mahogny perfekt för vardagsrummet. Det har en rundad form med en dekorativ struktur för att addera en extra dimension till designen och en avtagbar bordsskiva med ett praktiskt, dolt förvaringsutrymme inuti. Multifuntionellt bord för rum med begränsat utrymme. Formgivning av Jacques Deneef. Om soffbordet från Ethnicraft- Tillverkat av mahogny.- Mörkbetsad, lackad finish.- Avtagbar bordsskiva med dold förvaring inuti.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Formgivning av Jacques Deneef.- Perfekt för platser med begränsat utrymme.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Denna produkt levereras monterad.- Tillverkat i Indonesien Skötselråd för soffbordet- Använd en torr trasa.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Oak Bok Matbord Utdragbar Svart 140-220x90 Cm - Ek Svartbetsad Ek

  ethnicraft oak bok matbord utdragbar svart 140-220x90 cm - ek svartbetsad ek
  Matbordet från Ethnicraft har en elegant design perfekt för en stilren look. Det har en stadig konstruktion i massiv ek med en utdragbar funktion med butterflykonstruktion perfekt för middagsbjudningar. Matbordet har vackra detaljer med en betsad finish och lackad yta. Exklusivt matbord med hög kvalitet. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Utdragbar design med praktisk butterflykonstruktion.- Tillverkat av massiv ek.- Svartbetsad, lackad finish.- Funktionellt, elegant matbord.- Gediget hantverk.- Hög kvalitet.- Matbordet finns i olika storlekar.- Formgivning av Alain Van Havre.- Denna produkt levereras omonterad.- Höjd: 760 mm. Skötselråd för matbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Hörnsoffa - Hörnsoffor & Divansoffor Anilinläder Old Saddle

  ethnicraft n701 hörnsoffa - hörnsoffor & divansoffor anilinläder old saddle
  Hörnsoffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Hörnsoffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om hörnsoffan från Ethnicraft- Hörnsoffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Hörnsoffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef.- Monteringsclips ingår. Skötselråd för hörnsoffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Soffa 3-sits - 3-sitssoffor Polyester Blå

  ethnicraft n701 soffa 3-sits - 3-sitssoffor polyester blå
  Soffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Soffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om soffan från Ethnicraft- Soffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Soffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Triptic Lava Sidobord Whiskey - Soffbord Whisky

  ethnicraft triptic lava sidobord whiskey - soffbord whisky
  Sidobordet från Ethnicraft har en praktisk design med en exklusiv look. Det har ett slankt, luftigt underrede i metall med tre ben för mångsidig användning. Sidobordet har en vacker, handgjord bordsskiva med ett unikt, naturligt material som adderar det lilla extra till omgivningen. Smart bord perfekt för det moderna hemmet. Om sidobordet från Ethnicraft- Bordsskiva i naturlig mineral.- Färger med naturliga pigment.- Funktionell, mångsidig modell.- Vikt: 8.5 kg.- Sidobordet finns i olika färger.- Denna produkt levereras monterad.- Bredd: 400 mm.- Höjd: 510 mm.- Längd: 450 mm.- Tillverkat i Serbien Skötselråd för sidobordet- Glasunderlägg rekommenderas.- Använd en torr trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Soffa 2-sits - 2-sitssoffor Polyester Beige

  ethnicraft n701 soffa 2-sits - 2-sitssoffor polyester beige
  Soffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort och ett monteringsclips. Soffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om soffan från Ethnicraft- Soffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Soffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef.- Monteringsclips ingår. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Soffa 3-sits - 3-sitssoffor Anilinläder Old Saddle

  ethnicraft n701 soffa 3-sits - 3-sitssoffor anilinläder old saddle
  Soffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Soffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om soffan från Ethnicraft- Soffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Soffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Soffa 2-sits - 2-sitssoffor Anilinläder Old Saddle

  ethnicraft n701 soffa 2-sits - 2-sitssoffor anilinläder old saddle
  Soffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort och ett monteringsclips. Soffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om soffan från Ethnicraft- Soffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Soffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef.- Monteringsclips ingår. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mahogany Boomerang Soffbord Mörkbrun 85x77x29 Cm - Soffbord Mahogny Dark Stained

  ethnicraft mahogany boomerang soffbord mörkbrun 85x77x29 cm - soffbord mahogny dark stained
  Soffbordet från Ethnicraft har en unik design i massiv mahogny. Det har ett fantasifullt underrede med vacker struktur för en sofistikerad och elegant touch. Bordet har en underbar bordsskiva med en organisk form som adderar det lilla extra till omgivningen. En enastående detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. Formgivning av Alain Van Havre. Om soffbordet från Ethnicraft- Hög kvalitet.- Unik design.- Tillverkat av massiv mahogny.- Mörkbetsad finish med en lackad yta.- Bordsskiva med organisk form.- Soffbordet finns i olika modeller.- Formgivning av Alain Van Havre.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras monterad. Skötselråd för soffbordet- Glasunderlägg rekommenderas.- Använd en torr trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Brickbord Rund Xl Ø93x38 Cm - Soffbord Metall Svart

  ethnicraft brickbord rund xl ø93x38 cm - soffbord metall svart
  Brickbordet från Ethnicraft har en elegant, luftig design perfekt för det moderna hemmet. Det är runt och har en svartbetsad toppskiva i trä. Brickbordet har ett minimalistiskt underrede i svartlackerad metall. Formgivning av Dawn Sweitzer. Om brickbordet från Ethnicraft- Mångsidig modell med ett stilrent uttryck.- Svartbetsad bordsskiva i trä.- Underrede i svartlackad metall.- Kombinera brickbordet med en XL bricka från Ethnicraft.- Finns även som set.- Formgivning av Dawn Sweitzer.- Endast för inomhusbruk.- Diameter: 930 mm.- Höjd: 380 mm. Skötselråd för brickbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Hörnsoffa - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Mörkgrå

  ethnicraft n701 hörnsoffa - hörnsoffor & divansoffor polyester mörkgrå
  Hörnsoffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Hörnsoffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om hörnsoffan från Ethnicraft- Hörnsoffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Hörnsoffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef.- Monteringsclips ingår. Skötselråd för hörnsoffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Outdoor Stol - Trädgårdsstolar Teak

  ethnicraft bok outdoor stol - trädgårdsstolar teak
  Stolen från Ethnicraft har en elegant, graciös design perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den har en stadig konstruktion i massiv teak med goda, vädertåliga egenskaper. Kombinera stolen med en Bok sittdyna för optimal komfort. Om stolen från Ethnicraft- Kombinera stolen med ett Bok matbord från Ethnicraft.- Formgivning av Alain Van Havre.- Den här stolen är en del av Ethnicrafts kollektion Bok.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för stolen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Hörnsoffa - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Beige

  ethnicraft n701 hörnsoffa - hörnsoffor & divansoffor polyester beige
  Hörnsoffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Hörnsoffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om hörnsoffan från Ethnicraft- Hörnsoffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Hörnsoffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef.- Monteringsclips ingår. Skötselråd för hörnsoffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Fotpall - Fotpallar Anilinläder Old Saddle

  ethnicraft n701 fotpall - fotpallar anilinläder old saddle
  Fotpallen från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Fotpallen har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Fotpallen är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om fotpallen från Ethnicraft- Fotpallen är modulär.- Fotpallen finns i flera olika modeller.- Fotpallen finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för fotpallen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Soffa 2-sits - 2-sitssoffor Polyester Blå

  ethnicraft n701 soffa 2-sits - 2-sitssoffor polyester blå
  Soffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort och ett monteringsclips. Soffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om soffan från Ethnicraft- Soffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Soffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef.- Monteringsclips ingår. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Soffa 3-sits - 3-sitssoffor Polyester Beige

  ethnicraft n701 soffa 3-sits - 3-sitssoffor polyester beige
  Soffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Soffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om soffan från Ethnicraft- Soffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Soffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Fotpall - Fotpallar Polyester Mörkgrå

  ethnicraft n701 fotpall - fotpallar polyester mörkgrå
  Fotpallen från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Fotpallen har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Fotpallen är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om fotpallen från Ethnicraft- Fotpallen är modulär.- Fotpallen finns i flera olika modeller.- Fotpallen finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för fotpallen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Soffa 2-sits - 2-sitssoffor Polyester Mörkgrå

  ethnicraft n701 soffa 2-sits - 2-sitssoffor polyester mörkgrå
  Soffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort och ett monteringsclips. Soffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om soffan från Ethnicraft- Soffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Soffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef.- Monteringsclips ingår. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Fotpall - Fotpallar Polyester Blå

  ethnicraft n701 fotpall - fotpallar polyester blå
  Fotpallen från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Fotpallen har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Fotpallen är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om fotpallen från Ethnicraft- Fotpallen är modulär.- Fotpallen finns i flera olika modeller.- Fotpallen finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för fotpallen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Jack Outdoor Soffbord 65x120 Cm - Soffbord utomhus Teak

  ethnicraft jack outdoor soffbord 65x120 cm - soffbord utomhus teak
  Soffbordet från Ethnicraft är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har ett elegant, sofistikerat formspråk med mjukt rundade former. Det är tillverkat av högkvalitativ teak med en silkeslen finish och har en stadig, massiv konstruktion med fokus på funktion och komfort. Kombinera soffbordet med andra möbler från kollektionen för en exklusiv känsla utomhus. Om soffbordet från Ethnicraft- Kombinera soffbordet med andra utomhusmöbler från Ethnicraft.- Finns i flera storlekar.- Finns i flera finishar.- Det här soffbordet är en del av Ethnicrafts kollektion Jack.- För mer information ladda ned PDF.- Jack Outdoor soffbord från Ethnicraft med ett elegant, sofistikerat formspråk med mjukt rundade former.- Det är perfekt för uteplatsen eller terrassen och gjort av högkvalitativ teak med en silkeslen finish och har en stadig, massiv konstruktion med fokus på funktion och komfort. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Jack Outdoor Soffbord 65x120 Cm lackad - Soffbord utomhus Teak Svart

  ethnicraft jack outdoor soffbord 65x120 cm lackad - soffbord utomhus teak svart
  Soffbordet från Ethnicraft är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har ett elegant, sofistikerat formspråk med mjukt rundade former. Det är tillverkat av högkvalitativ teak med en silkeslen finish och har en stadig, massiv konstruktion med fokus på funktion och komfort. Kombinera soffbordet med andra möbler från kollektionen för en exklusiv känsla utomhus. Om soffbordet från Ethnicraft- Kombinera soffbordet med andra utomhusmöbler från Ethnicraft.- Finns i flera storlekar.- Finns i flera finishar.- Det här soffbordet är en del av Ethnicrafts kollektion Jack.- För mer information ladda ned PDF.- Jack Outdoor soffbord från Ethnicraft med ett elegant, sofistikerat formspråk med mjukt rundade former.- Det är perfekt för uteplatsen eller terrassen och gjort av högkvalitativ teak med en silkeslen finish och har en stadig, massiv konstruktion med fokus på funktion och komfort. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Jack Outdoor Sidobord - Soffbord utomhus Teak

  ethnicraft jack outdoor sidobord - soffbord utomhus teak
  Sidobordet från Ethnicraft är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har ett elegant, sofistikerat formspråk med mjukt rundade former. Det är tillverkat av högkvalitativ teak med en silkeslen finish och en stadig, massiv konstruktion med fokus på funktion och komfort. Kombinera sidobordet med andra möbler från kollektionen för en exklusiv känsla utomhus. Om sidobordet från Ethnicraft- Kombinera sidobordet med andra utomhusmöbler från Ethnicraft.- Det här sidobordet är en del av Ethnicrafts kollektion Jack.- Längd: 540 mm.- Bredd: 540 mm.- Höjd: 380 mm.- För mer information ladda ned PDF.- Jack Outdoor sidobord från Ethnicraft med ett elegant, sofistikerat formspråk med mjukt rundade former perfekt för uteplatsen eller terrassen.- Det är gjort av högkvalitativ teak med en silkeslen finish och en stadig, massiv konstruktion med fokus på funktion och komfort. Skötselråd för sidobordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Jack Outdoor Soffbord 65x150 Cm - Soffbord utomhus Teak

  ethnicraft jack outdoor soffbord 65x150 cm - soffbord utomhus teak
  Soffbordet från Ethnicraft är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har ett elegant, sofistikerat formspråk med mjukt rundade former. Det är tillverkat av högkvalitativ teak med en silkeslen finish och har en stadig, massiv konstruktion med fokus på funktion och komfort. Kombinera soffbordet med andra möbler från kollektionen för en exklusiv känsla utomhus. Om soffbordet från Ethnicraft- Kombinera soffbordet med andra utomhusmöbler från Ethnicraft.- Finns i flera storlekar.- Finns i flera finishar.- Det här soffbordet är en del av Ethnicrafts kollektion Jack.- För mer information ladda ned PDF.- Jack Outdoor soffbord från Ethnicraft med ett elegant, sofistikerat formspråk med mjukt rundade former.- Det är perfekt för uteplatsen eller terrassen och gjort av högkvalitativ teak med en silkeslen finish och har en stadig, massiv konstruktion med fokus på funktion och komfort. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord 95x220 Cm - Ek

  ethnicraft bok matbord 95x220 cm - ek
  Matbord från Ethnicraft i massiv ek med ett elegant, skulpturalt formspråk som harmoniskt smälter in i hemmet. Det är tillverkat av högkvalitativt material för att hålla i många år framöver. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Från serien Bok.- Kombinera matbordet med Bok stolar från Ethnicraft.- Formgivning av Alain van Havre.- Certifiering: FSC.- Skruvar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Circle Matbord Ø136 - Ek

  ethnicraft circle matbord ø136 - ek
  Cirkel Matbord Ø136 från Ethnicraft är en elegant och stilren matbordsserie som passar perfekt för moderna heminredningar. Detta matbord är tillverkat av hållbart ekträ och erbjuder en tidlös design som kan komplettera olika inredningsstilar. Om Cirkel Matbord Ø136: Tillverkat av hållbart ekträ för långvarig hållbarhet. Rund design med en diameter på 136 cm ger gott om plats för middagar och sociala sammankomster. Enkel och minimalistisk stil som passar väl in i olika rumsmiljöer. Hållbar konstruktion för långvarig användning. Cirkel Matbord Ø136 är perfekt för familjer och hem där man vill skapa en inbjudande atmosfär för måltider och samvaro. Dess enkla design och ekens specifika egenskaper gör det till ett utmärkt val för den som värdesätter både stil och kvalitet. Om Ethnicraft: Ethnicraft är känt för sin höga kvalitet och tidlösa design. Med fokus på enkelhet och funktionalitet strävar Ethnicraft efter att skapa möbler som passar in i olika hemmiljöer och ger en känsla av varaktig elegans. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mikado Matbord 110x240 Cm - Ek

  ethnicraft mikado matbord 110x240 cm - ek
  Matbord från Ethnicraft i massiv ek med ett skulpturalt formspråk. Det har ett tvinnat underrede och en enkel, massiv bordsskiva för att framhäva den eleganta siluetten och ge designen ett välbalanserat uttryck. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Finns i flera storlekar.- Formgivning av Alain van Havre.- Matbord i massiv ek med olika finishar. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord 180x90 Cm - Ek Svart

  ethnicraft bok matbord 180x90 cm - ek svart
  Bok Matbord 140x80 cm från Ethnicraft är en elegant och stilren möbel som passar perfekt i moderna hem. Den är skapad av skickliga formgivare för att ge en sofistikerad touch till din inredning Om Bok Matbord 140x80 cm Svart: Tillverkat av högkvalitativt bokträ i en elegant svart finish Mått: 140x80 cm, vilket gör det perfekt för mindre utrymmen Enkel design med rena linjer och robust konstruktion Tidlös och mångsidig möbel som passar både i köket och matsalen Bok Matbord 140x80 cm är perfekt för den stilmedvetna målgruppen som uppskattar enkelhet och kvalitet. Dess svarta färg och släta yta ger en modern touch till rummet och skapar en inbjudande atmosfär för måltider och samvaro Om Ethnicraft: Ethnicraft är känt för sitt engagemang för kvalitet och tidlös design. Med fokus på hållbarhet och enkelhet strävar varumärket Ethnicraft efter att skapa möbler som varar över tid och som berikar hemmiljön med en touch av elegans Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Torsion Matbord Ø70 - Ek Svart

  ethnicraft torsion matbord ø70 - ek svart
  Torsion matbord Ø70 från Ethnicraft är en stilren och modern matbordsskiva i svart färg. Den är designad för att passa perfekt in i moderna hem och ge en elegant touch till matplatsen Om Torsion matbord Ø70: Tillverkat i högkvalitativt material för långvarig hållbarhet Den svarta färgen ger en sofistikerad och tidlös look Unik design med en twist för att skapa intresse och karaktär Perfekt storlek för mindre matrum eller kök Torsion matbord Ø70 är perfekt för den som uppskattar modern design och enkel elegans. Dess svarta färg och unika twist gör den till ett utmärkt val för den som vill skapa en stilfull matplats Om Ethnicraft: Ethnicraft är känt för sin höga kvalitet och innovativa design. Med fokus på enkelhet och tidlös estetik strävar Ethnicraft efter att erbjuda möbler som berikar hemmet med stil Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mikado Matbord 106x203 Cm - Ek

  ethnicraft mikado matbord 106x203 cm - ek
  Matbord från Ethnicraft i massiv ek med ett skulpturalt formspråk. Det har ett tvinnat underrede och en enkel, massiv bordsskiva för att framhäva den eleganta siluetten och ge designen ett välbalanserat uttryck. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Finns i flera storlekar.- Formgivning av Alain van Havre.- Matbord i massiv ek med olika finishar. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Torsion Matbord Ø127 - Ek Svart

  ethnicraft torsion matbord ø127 - ek svart
  Torsion matbord Ø70 från Ethnicraft är en stilren och modern matbordsskiva i svart färg. Den är designad för att passa perfekt in i moderna hem och ge en elegant touch till matplatsen Om Torsion matbord Ø70: Tillverkat i högkvalitativt material för långvarig hållbarhet Den svarta färgen ger en sofistikerad och tidlös look Unik design med en twist för att skapa intresse och karaktär Perfekt storlek för mindre matrum eller kök Torsion matbord Ø70 är perfekt för den som uppskattar modern design och enkel elegans. Dess svarta färg och unika twist gör den till ett utmärkt val för den som vill skapa en stilfull matplats Om Ethnicraft: Ethnicraft är känt för sin höga kvalitet och innovativa design. Med fokus på enkelhet och tidlös estetik strävar Ethnicraft efter att erbjuda möbler som berikar hemmet med stil Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord 140x80 Cm - Ek Svart

  ethnicraft bok matbord 140x80 cm - ek svart
  Bok Matbord 140x80 cm från Ethnicraft är en elegant och stilren möbel som passar perfekt i moderna hem. Den är skapad av skickliga formgivare för att ge en sofistikerad touch till din inredning Om Bok Matbord 140x80 cm Svart: Tillverkat av högkvalitativt bokträ i en elegant svart finish Mått: 140x80 cm, vilket gör det perfekt för mindre utrymmen Enkel design med rena linjer och robust konstruktion Tidlös och mångsidig möbel som passar både i köket och matsalen Bok Matbord 140x80 cm är perfekt för den stilmedvetna målgruppen som uppskattar enkelhet och kvalitet. Dess svarta färg och släta yta ger en modern touch till rummet och skapar en inbjudande atmosfär för måltider och samvaro Om Ethnicraft: Ethnicraft är känt för sitt engagemang för kvalitet och tidlös design. Med fokus på hållbarhet och enkelhet strävar varumärket Ethnicraft efter att skapa möbler som varar över tid och som berikar hemmiljön med en touch av elegans Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord 80x160 Cm - Ek

  ethnicraft bok matbord 80x160 cm - ek
  Matbord från Ethnicraft i massiv ek med ett elegant, skulpturalt formspråk som harmoniskt smälter in i hemmet. Det är tillverkat av högkvalitativt material för att hålla i många år framöver. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Från serien Bok.- Kombinera matbordet med Bok stolar från Ethnicraft.- Formgivning av Alain van Havre.- Certifiering: FSC.- Skruvar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Circle Matbord Ø163 - Ek

  ethnicraft circle matbord ø163 - ek
  Cirkel Matbord Ø136 från Ethnicraft är en elegant och stilren matbordsserie som passar perfekt för moderna heminredningar. Detta matbord är tillverkat av hållbart ekträ och erbjuder en tidlös design som kan komplettera olika inredningsstilar. Om Cirkel Matbord Ø136: Tillverkat av hållbart ekträ för långvarig hållbarhet. Rund design med en diameter på 136 cm ger gott om plats för middagar och sociala sammankomster. Enkel och minimalistisk stil som passar väl in i olika rumsmiljöer. Hållbar konstruktion för långvarig användning. Cirkel Matbord Ø136 är perfekt för familjer och hem där man vill skapa en inbjudande atmosfär för måltider och samvaro. Dess enkla design och ekens specifika egenskaper gör det till ett utmärkt val för den som värdesätter både stil och kvalitet. Om Ethnicraft: Ethnicraft är känt för sin höga kvalitet och tidlösa design. Med fokus på enkelhet och funktionalitet strävar Ethnicraft efter att skapa möbler som passar in i olika hemmiljöer och ger en känsla av varaktig elegans. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord 200x95 Cm - Ek Svart

  ethnicraft bok matbord 200x95 cm - ek svart
  Bok Matbord 140x80 cm från Ethnicraft är en elegant och stilren möbel som passar perfekt i moderna hem. Den är skapad av skickliga formgivare för att ge en sofistikerad touch till din inredning Om Bok Matbord 140x80 cm Svart: Tillverkat av högkvalitativt bokträ i en elegant svart finish Mått: 140x80 cm, vilket gör det perfekt för mindre utrymmen Enkel design med rena linjer och robust konstruktion Tidlös och mångsidig möbel som passar både i köket och matsalen Bok Matbord 140x80 cm är perfekt för den stilmedvetna målgruppen som uppskattar enkelhet och kvalitet. Dess svarta färg och släta yta ger en modern touch till rummet och skapar en inbjudande atmosfär för måltider och samvaro Om Ethnicraft: Ethnicraft är känt för sitt engagemang för kvalitet och tidlös design. Med fokus på hållbarhet och enkelhet strävar varumärket Ethnicraft efter att skapa möbler som varar över tid och som berikar hemmiljön med en touch av elegans Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord 100x240 Cm - Ek

  ethnicraft bok matbord 100x240 cm - ek
  Matbord från Ethnicraft i massiv ek med ett elegant, skulpturalt formspråk som harmoniskt smälter in i hemmet. Det är tillverkat av högkvalitativt material för att hålla i många år framöver. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Från serien Bok.- Kombinera matbordet med Bok stolar från Ethnicraft.- Formgivning av Alain van Havre.- Certifiering: FSC.- Skruvar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord 160x80 Cm - Ek Svart

  ethnicraft bok matbord 160x80 cm - ek svart
  Bok Matbord 140x80 cm från Ethnicraft är en elegant och stilren möbel som passar perfekt i moderna hem. Den är skapad av skickliga formgivare för att ge en sofistikerad touch till din inredning Om Bok Matbord 140x80 cm Svart: Tillverkat av högkvalitativt bokträ i en elegant svart finish Mått: 140x80 cm, vilket gör det perfekt för mindre utrymmen Enkel design med rena linjer och robust konstruktion Tidlös och mångsidig möbel som passar både i köket och matsalen Bok Matbord 140x80 cm är perfekt för den stilmedvetna målgruppen som uppskattar enkelhet och kvalitet. Dess svarta färg och släta yta ger en modern touch till rummet och skapar en inbjudande atmosfär för måltider och samvaro Om Ethnicraft: Ethnicraft är känt för sitt engagemang för kvalitet och tidlös design. Med fokus på hållbarhet och enkelhet strävar varumärket Ethnicraft efter att skapa möbler som varar över tid och som berikar hemmiljön med en touch av elegans Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Tripod Soffbord - Soffbord Ek

  ethnicraft tripod soffbord - soffbord ek
  Tripod soffbord från Ethnicraft är en stilren och elegant möbel i ek som passar perfekt in i moderna hem med sin enkla design. Den är skapad av talangfulla formgivare för att ge en tidlös och naturlig känsla till ditt vardagsrum. Om Tripod soffbord: Tillverkat av högkvalitativ ek för hållbarhet och naturlig skönhet Tre ben ger stabilitet och en unik estetisk touch till rummet Slät yta och enkel design passar väl med olika inredningsstilar Tidlös och robust konstruktion för långvarig användning Tripod soffbord är perfekt för den som uppskattar enkelhet och skandinavisk design. Dess naturliga egenskaper och rena linjer gör det till ett utmärkt val för att komplettera ditt vardagsrum. Om Ethnicraft: Ethnicraft är känt för sin höga kvalitet och innovativa design. Med fokus på enkelhet och funktionalitet strävar Ethnicraft efter att skapa möbler som berikar hemmet med en tidlös och modern touch. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord 95x200 Cm - Ek

  ethnicraft bok matbord 95x200 cm - ek
  Matbord från Ethnicraft i massiv ek med ett elegant, skulpturalt formspråk som harmoniskt smälter in i hemmet. Det är tillverkat av högkvalitativt material för att hålla i många år framöver. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Från serien Bok.- Kombinera matbordet med Bok stolar från Ethnicraft.- Formgivning av Alain van Havre.- Certifiering: FSC.- Skruvar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord 90x180 Cm - Ek

  ethnicraft bok matbord 90x180 cm - ek
  Matbord från Ethnicraft i massiv ek med ett elegant, skulpturalt formspråk som harmoniskt smälter in i hemmet. Det är tillverkat av högkvalitativt material för att hålla i många år framöver. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Från serien Bok.- Kombinera matbordet med Bok stolar från Ethnicraft.- Formgivning av Alain van Havre.- Certifiering: FSC.- Skruvar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord 80x140 Cm - Ek

  ethnicraft bok matbord 80x140 cm - ek
  Matbord från Ethnicraft i massiv ek med ett elegant, skulpturalt formspråk som harmoniskt smälter in i hemmet. Det är tillverkat av högkvalitativt material för att hålla i många år framöver. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Från serien Bok.- Kombinera matbordet med Bok stolar från Ethnicraft.- Formgivning av Alain van Havre.- Certifiering: FSC.- Skruvar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Blackbird Tv Bänk - Ek Svart

  ethnicraft blackbird tv bänk - ek svart
  Blackbird TV-bänk från Ethnicraft är en elegant och modern tv-bänk som passar perfekt in i det moderna hemmet. Den är designad för att ge en stilfull touch till ditt vardagsrum Om Blackbird TV-bänk: Tillverkad i robust ekträ för lång hållbarhet Har generösa förvaringsmöjligheter med två lådor och en hylla Svartlackerad yta ger en stilren och exklusiv känsla Mått: L160 x D45 x H51 cm Blackbird TV-bänk passar perfekt för designmedvetna kunder som uppskattar hög kvalitet och stilrena möbler. Dess smarta förvaringslösningar och eleganta design gör den till ett utmärkt val för att hålla ordning på din TV-utrustning och media Om Ethnicraft: Ethnicraft är känt för sin kompromisslösa kvalitet och tidlösa design. Med ett fokus på hållbarhet och enkelhet strävar Ethnicraft efter att skapa möbler som varar över tid och passar in i olika hemmiljöer Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Thin Soffbord 70x70 Cm - Soffbord Metall Svart

  ethnicraft thin soffbord 70x70 cm - soffbord metall svart
  Soffbordet från Ethnicraft har ett elegant uttryck som aldrig går ur tiden. Det har en massiv bordsskiva i ek med en borstad, texturerad finish och ett tunt underrede i stål. Om soffbordet från Ethnicraft- Premiumkvalitet med smakfull, minimalistisk design.- Svartlackad bordsskiva i massiv ek med borstad finish.- Slankt stålunderrede i svartlackad metall.- Kombinera soffbordet med en soffa från Ethnicraft.- Soffbordet finns i 2 olika storlekar.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en torr trasa.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mikado Matbord 110x280 Cm - Ek

  ethnicraft mikado matbord 110x280 cm - ek
  Matbord från Ethnicraft i massiv ek med ett skulpturalt formspråk. Det har ett tvinnat underrede och en enkel, massiv bordsskiva för att framhäva den eleganta siluetten och ge designen ett välbalanserat uttryck. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Finns i flera storlekar.- Formgivning av Alain van Havre.- Matbord i massiv ek med olika finishar. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Pi Matbord 80x140 Cm - Ek

  ethnicraft pi matbord 80x140 cm - ek
  Matbord från Ethnicraft i högkvalitativ massiv ek med en mjuk, oljad finish. Det har ett minimalistiskt formspråk med diskreta, väl genomtänkta detaljer för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Kombinera matbordet med stolar från Ethnicraft.- Finns i flera storlekar.- Från serien PI.- Formgivning av Alain van Havre.- Skruvar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Roller Max Matbord Ø150 Cm - Mahogny Brun

  ethnicraft roller max matbord ø150 cm - mahogny brun
  Matbord från Ethnicraft i mörkbetsad mahogny med en unik design och organiska former som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Det har tre ben med olika placeringsmöjligheter för att kunna skapa olika visuella uttryck. Formgivning av Jacques Deneef. Originaldesign från år 2023. Om matbordet från Ethnicraft- Kombinera matbordet med matstolar från Ethnicraft.- Formgivning av Jacques Deneef.- Från serien Roller Max.- Skruvar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Pi Matbord 80x160 Cm - Ek

  ethnicraft pi matbord 80x160 cm - ek
  Matbord från Ethnicraft i högkvalitativ massiv ek med en mjuk, oljad finish. Det har ett minimalistiskt formspråk med diskreta, väl genomtänkta detaljer för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Kombinera matbordet med stolar från Ethnicraft.- Finns i flera storlekar.- Från serien PI.- Formgivning av Alain van Havre.- Skruvar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Pi Matbord 95x200 Cm - Ek

  ethnicraft pi matbord 95x200 cm - ek
  Matbord från Ethnicraft i högkvalitativ massiv ek med en mjuk, oljad finish. Det har ett minimalistiskt formspråk med diskreta, väl genomtänkta detaljer för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Kombinera matbordet med stolar från Ethnicraft.- Finns i flera storlekar.- Från serien PI.- Formgivning av Alain van Havre.- Skruvar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Jack Fotpall Mahogny / - Fotpallar Läder Svart

  ethnicraft jack fotpall mahogny / - fotpallar läder svart
  Fotpall från Ethnicraft med ett elegant, exklusivt formspråk med mjukt rundade former och högkvalitativa materialval. Den har en massiv stomme i mahogny och en dyna med en slitstark klädsel och en bekväm skumfyllning. Kombinera fotpallen med en loungefåtölj från kollektionen. Om fotpallen från Ethnicraft- Kombinera fotpallen med en Jack loungefåtölj från Ethnicraft.- Finns i flera utföranden.- Den här fotpallen är en del av Ethnicrafts kollektion Jack.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för fotpallen- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Pi Matbord 90x180 Cm - Ek

  ethnicraft pi matbord 90x180 cm - ek
  Matbord från Ethnicraft i högkvalitativ massiv ek med en mjuk, oljad finish. Det har ett minimalistiskt formspråk med diskreta, väl genomtänkta detaljer för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Kombinera matbordet med stolar från Ethnicraft.- Finns i flera storlekar.- Från serien PI.- Formgivning av Alain van Havre.- Skruvar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Roller Max Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Mahogny Mörkbrun

  ethnicraft roller max sittpuff - sittsäckar & sittpuffar mahogny mörkbrun
  Sittpuff från Ethnicraft med en exklusiv design med en hög komfort perfekt att ta fram när det behövs extra sittplatser. Den har en bekväm sittdyna med en fyllning i högdensitetsskum och en exklusiv inramning i mahogny. Formgivning av Alain van Havre. Om sittpuffen från Ethnicraft- Formgivning av Alain van Havre.- Från serien Roller Max. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Jack Loungefåtölj / Läder - Mahogny Svart

  ethnicraft jack loungefåtölj / läder - mahogny svart
  Loungefåtölj från Ethnicraft med en tidlös, elegant design med en mörk stomme i massivt trä och en högkvalitativ klädsel i olika utföranden. Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Formgivning av Jacques Deneef. Om loungefåtöljen från Ethnicraft- Lyxig design med klassisk vintagekänsla.- Stomme i lackat massivt trä.- Hög komfort anpassad för mångsidiga användningsområden.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för loungefåtöljen- Kan blekna i direkt solljus.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Vid osäkerhet vad gäller rengöring rekommenderas professionell hjälp.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Jack Fotpall Mahogany / - Fotpallar Läder Mörkbrun

  ethnicraft jack fotpall mahogany / - fotpallar läder mörkbrun
  Fotpall från Ethnicraft med ett elegant, exklusivt formspråk med mjukt rundade former och högkvalitativa materialval. Den har en massiv stomme i mahogny och en dyna med en slitstark klädsel och en bekväm skumfyllning. Kombinera fotpallen med en loungefåtölj från kollektionen. Om fotpallen från Ethnicraft- Kombinera fotpallen med en Jack loungefåtölj från Ethnicraft.- Finns i flera utföranden.- Den här fotpallen är en del av Ethnicrafts kollektion Jack.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för fotpallen- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mellow Soffa Avslut Höger - Modulsoffor Bomull Off-White

  ethnicraft mellow soffa avslut höger - modulsoffor bomull off-white
  Soffa från Ethnicraft med en modulär, anpassningsbar design med fokus på funktion och komfort. Den har ett generöst sittdjup med mjuka dynor perfekt för hela familjen att krypa upp och mysa i. Kombinera soffan med en modulär Mellow soffa från Ethnicraft. Om soffan från Ethnicraft- Tillverkad i Europa.- Martindale: 40000.- Soffan är tillgänglig med eller utan avtagbar klädsel- Modulär design.- Från serien Mellow. Shoppa Modulsoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Pi Matbord 100x240 Cm - Ek

  ethnicraft pi matbord 100x240 cm - ek
  Matbord från Ethnicraft i högkvalitativ massiv ek med en mjuk, oljad finish. Det har ett minimalistiskt formspråk med diskreta, väl genomtänkta detaljer för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Kombinera matbordet med stolar från Ethnicraft.- Finns i flera storlekar.- Från serien PI.- Formgivning av Alain van Havre.- Skruvar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Barrow Sittpuff Ø60 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Bouclé Pine Green

  ethnicraft barrow sittpuff ø60 cm - sittsäckar & sittpuffar bouclé pine green
  Sittpuff från Ethnicraft med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Den har en slitstark klädsel och en skumfyllning för optimal komfort. Om sittpuffen från Ethnicraft- Finns i flera storlekar.- Tillverkad i Europa.- Martindale: 60000.- Från serien Barrow. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Spindle Teak - Massiv Ek Dark Stained

  ethnicraft spindle teak - massiv ek dark stained
  Sängbord från Ethnicraft med en vacker design i massivt trä med en bordsskiva i glas. Det har en klassisk modell med en praktisk låda undertill för enkel förvaring. Om sängbordet från Ethnicraft- Kombinera sängbordet med en Spindle sängstomme från Ethnicraft.- Finns i flera utföranden.- Kan även användas som avlastningsbord.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för sängbordet- Använd en torr trasa. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Jack Fotpall Utan Dyna - Fotpallar Mahogny Mörkbrun

  ethnicraft jack fotpall utan dyna - fotpallar mahogny mörkbrun
  Fotpall från Ethnicraft med en tidlös, elegant design med en mörk stomme i mahogny. Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Kombinera fotpallen med Jack dynor från Ethnicraft. Om fotpallen från Ethnicraft- Lyxig design med klassisk vintagekänsla.- Stomme i lackad teak.- Hög komfort anpassad för mångsidiga användningsområden.- Kombinera fotpallen med Jack dynor från Ethnicraft.- Formgivning av Jacques Deneef.- Utan Dyna- Kombinera fotpallen med en Jack loungefåtölj från Ethnicraft. Skötselråd för fotpallen- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Vid osäkerhet vad gäller rengöring rekommenderas professionell hjälp. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Barrow Fåtölj - Polyakryl Pine Green

  ethnicraft barrow fåtölj - polyakryl pine green
  Fåtölj från Ethnicraft med en tidlös design med en rundad, omfamnande form för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv. Den har tunna ben i metall, en bekväm fyllning i högdensitetsskum och en högkvalitativ klädsel. Kombinera fåtöljen med en Barrow sittpuff från Ethnicraft. Om fåtöljen från Ethnicraft- Tillverkad i Europa.- Martindale: 60000.- Från serien Barrow. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Corto Matbord 150x150 Cm - Ek

  ethnicraft corto matbord 150x150 cm - ek
  Matbord från Ethnicraft med en elegant, tidlös estetik som harmoniserar med omgivningen. Det är tillverkat av högkvalitativt material med en stadig, väl genomtänkt design för att hålla i generationer. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Kombinera matbordet med stolar från Ethnicraft.- Formgivning av Alain van Havre.- Denna produkt levereras omonterad.- Skruvar ingår. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Jack Fotpall / Ivory - Fotpallar Mahogny Elfenben

  ethnicraft jack fotpall / ivory - fotpallar mahogny elfenben
  Fotpall från Ethnicraft med ett elegant, exklusivt formspråk med mjukt rundade former och högkvalitativa materialval. Den har en massiv stomme i mahogny och en dyna med en slitstark klädsel och en bekväm skumfyllning. Kombinera fotpallen med en loungefåtölj från kollektionen. Om fotpallen från Ethnicraft- Kombinera fotpallen med en Jack loungefåtölj från Ethnicraft.- Finns i flera utföranden.- Den här fotpallen är en del av Ethnicrafts kollektion Jack.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för fotpallen- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Jack Loungefåtölj Utan Dynor - Mahogny Mörkbrun

  ethnicraft jack loungefåtölj utan dynor - mahogny mörkbrun
  Loungefåtölj från Ethnicraft med en tidlös, elegant design med en mörk stomme i mahogny. Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Kombinera loungefåtöljen med Jack dynor från Ethnicraft. Formgivning av Jacques Deneef. Om loungefåtöljen från Ethnicraft- Lyxig design med klassisk vintagekänsla.- Stomme i lackad teak.- Hög komfort anpassad för mångsidiga användningsområden.- Kombinera loungefåtöljen med Jack dynor från Ethnicraft.- Formgivning av Jacques Deneef.- Utan Dynor Skötselråd för loungefåtöljen- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Vid osäkerhet vad gäller rengöring rekommenderas professionell hjälp.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord Rund Utdragbar Ø129 Cm Black Oak - Massiv Ek Svart Ek

  ethnicraft bok matbord rund utdragbar ø129 cm black oak - massiv ek svart ek
  Matbord från Ethnicraft med en vacker, tidlös design för alla hem och stilar. Det har ett lätt, luftigt utseende för rum med begränsat utrymme. Matbordet är tillverkat av massiv ek som bara blir vackrare med åren och har en praktisk, utdragbar funktion med iläggsskivor inuti perfekt för middagsbjudningar. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Utdragbar funktion.- Butterflykonstruktion.- Formgivning av Alain Van Havre.- För mer information ladda ned PDF.- Från serien Bok.- Monteringssats ingår.- Längd: 1290- 1790 mm.- 100% massiv ek.- Passar för 4-6 personer. Skötselråd för matbordet- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Corto Matbord 150x150 Cm - Ek Mörkbetsad Ek

  ethnicraft corto matbord 150x150 cm - ek mörkbetsad ek
  Matbord från Ethnicraft med en elegant, tidlös estetik som harmoniserar med omgivningen. Det är tillverkat av högkvalitativt material med en stadig, väl genomtänkt design för att hålla i generationer. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Kombinera matbordet med stolar från Ethnicraft.- Formgivning av Alain van Havre.- Denna produkt levereras omonterad.- Skruvar ingår. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mikado Matbord 106x203 Cm - Ek Svart Ek

  ethnicraft mikado matbord 106x203 cm - ek svart ek
  Matbord från Ethnicraft i massiv ek med ett skulpturalt formspråk. Det har ett tvinnat underrede och en enkel, massiv bordsskiva för att framhäva den eleganta siluetten och ge designen ett välbalanserat uttryck. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Finns i flera storlekar.- Formgivning av Alain van Havre.- Matbord i massiv ek med olika finishar. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Jack Loungefåtölj / Läder - Mahogny Mörkbrun

  ethnicraft jack loungefåtölj / läder - mahogny mörkbrun
  Loungefåtölj från Ethnicraft med en tidlös, elegant design med en mörk stomme i massivt trä och en högkvalitativ klädsel i olika utföranden. Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Formgivning av Jacques Deneef. Om loungefåtöljen från Ethnicraft- Lyxig design med klassisk vintagekänsla.- Stomme i lackat massivt trä.- Hög komfort anpassad för mångsidiga användningsområden.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för loungefåtöljen- Kan blekna i direkt solljus.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Vid osäkerhet vad gäller rengöring rekommenderas professionell hjälp.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mikado Matbord Ø150 Cm - Ek Svart Ek

  ethnicraft mikado matbord ø150 cm - ek svart ek
  Matbord från Ethnicraft i massiv ek med ett skulpturalt formspråk. Det har ett tvinnat underrede och en enkel, massiv bordsskiva för att framhäva den eleganta siluetten och ge designen ett välbalanserat uttryck. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Finns i flera storlekar.- Matbord i massiv ek med olika finishar.- Från serien Mikado.- Formgivning av Alain van Havre. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mikado Matbord Oval 138x267 Cm - Ek Svart Ek

  ethnicraft mikado matbord oval 138x267 cm - ek svart ek
  Matbord från Ethnicraft i massiv ek med ett skulpturalt formspråk. Det har ett tvinnat underrede och en enkel, massiv bordsskiva för att framhäva den eleganta siluetten och ge designen ett välbalanserat uttryck. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Finns i flera storlekar.- Matbord i massiv ek med olika finishar.- Från serien Mikado.- Formgivning av Alain van Havre. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Eye Loungefåtölj - Ek

  ethnicraft eye loungefåtölj - ek
  Loungefåtölj från Ethnicraft i högkvalitativt massivt trä med en subtil, elegant design som aldrig går ur tiden. Formgivning av Alain van Havre. Om loungefåtöljen från Ethnicraft- Finns i flera utföranden.- Denna produkt levereras monterad.- Formgivning av Alain van Havre. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mellow Soffa Hörndel - Modulsoffor Bomull Off-White

  ethnicraft mellow soffa hörndel - modulsoffor bomull off-white
  Soffa från Ethnicraft med en modulär, anpassningsbar design med fokus på funktion och komfort. Den har ett generöst sittdjup med mjuka dynor perfekt för hela familjen att krypa upp och mysa i. Kombinera soffan med en modulär Mellow soffa från Ethnicraft. Om soffan från Ethnicraft- Tillverkad i Europa.- Martindale: 40000.- Soffan är tillgänglig med eller utan avtagbar klädsel- Modulär design.- Från serien Mellow. Shoppa Modulsoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mikado Matbord 110x280 Cm - Ek Svart Ek

  ethnicraft mikado matbord 110x280 cm - ek svart ek
  Matbord från Ethnicraft i massiv ek med ett skulpturalt formspråk. Det har ett tvinnat underrede och en enkel, massiv bordsskiva för att framhäva den eleganta siluetten och ge designen ett välbalanserat uttryck. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Finns i flera storlekar.- Formgivning av Alain van Havre.- Matbord i massiv ek med olika finishar. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Jack Loungefåtölj / Ivory - Mahogny Elfenben

  ethnicraft jack loungefåtölj / ivory - mahogny elfenben
  Loungefåtölj från Ethnicraft med en tidlös, elegant design med en mörk stomme i massivt trä och en högkvalitativ klädsel i olika utföranden. Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Formgivning av Jacques Deneef. Om loungefåtöljen från Ethnicraft- Lyxig design med klassisk vintagekänsla.- Stomme i lackat massivt trä.- Hög komfort anpassad för mångsidiga användningsområden.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för loungefåtöljen- Kan blekna i direkt solljus.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Vid osäkerhet vad gäller rengöring rekommenderas professionell hjälp.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mellow Soffa Avslut Vänster - Modulsoffor Bomull Off-White

  ethnicraft mellow soffa avslut vänster - modulsoffor bomull off-white
  Soffa från Ethnicraft med en modulär, anpassningsbar design med fokus på funktion och komfort. Den har ett generöst sittdjup med mjuka dynor perfekt för hela familjen att krypa upp och mysa i. Kombinera soffan med en modulär Mellow soffa från Ethnicraft. Om soffan från Ethnicraft- Tillverkad i Europa.- Martindale: 40000.- Soffan är tillgänglig med eller utan avtagbar klädsel- Modulär design.- Från serien Mellow. Shoppa Modulsoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mellow Fotpall - Fotpallar Bomull Off-White

  ethnicraft mellow fotpall - fotpallar bomull off-white
  Fotpall från Ethnicraft med en modulär, anpassningsbar design med fokus på funktion och komfort. Den har ett generöst sittdjup med mjuka dynor perfekt för hela familjen att krypa upp och mysa i. Kombinera fotpallen med en modulär Mellow soffa från Ethnicraft. Om fotpallen från Ethnicraft- Tillverkad i Europa.- Martindale: 40000.- Modulär design.- Från serien Mellow. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mikado Matbord 110x240 Cm - Ek Svart Ek

  ethnicraft mikado matbord 110x240 cm - ek svart ek
  Matbord från Ethnicraft i massiv ek med ett skulpturalt formspråk. Det har ett tvinnat underrede och en enkel, massiv bordsskiva för att framhäva den eleganta siluetten och ge designen ett välbalanserat uttryck. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Finns i flera storlekar.- Formgivning av Alain van Havre.- Matbord i massiv ek med olika finishar. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord Utdragbar 200-300x100 Cm - Ek

  ethnicraft bok matbord utdragbar 200-300x100 cm - ek
  Matbord från Ethnicraft med en elegant design perfekt för en stilren look. Det har en stadig konstruktion i massiv ek med en utdragbar funktion med butterflykonstruktion. Matbordet har karakteristiska, vackra detaljer med en oljevaxad finish. Exklusivt matbord med hög kvalitet. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Utdragbar design med praktisk butterflykonstruktion.- Tillverkat av massiv ek.- Oljevaxad finish.- Funktionellt, elegant matbord.- Gediget hantverk.- Hög kvalitet.- Matbordet finns i olika storlekar.- Matbordet finns i olika färger.- Formgivning av Alain Van Havre.- Denna produkt levereras omonterad.- Från serien Bok. Skötselråd för matbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mellow Soffa 1-sits - Modulsoffor Bomull Off-White

  ethnicraft mellow soffa 1-sits - modulsoffor bomull off-white
  Soffa från Ethnicraft med en modulär, anpassningsbar design med fokus på funktion och komfort. Den har ett generöst sittdjup med mjuka dynor perfekt för hela familjen att krypa upp och mysa i. Kombinera soffan med extra Mellow kuddar från Ethnicraft. Om soffan från Ethnicraft- Tillverkad i Europa.- Martindale: 40000.- Soffan är tillgänglig med eller utan avtagbar klädsel- Modulär design.- Från serien Mellow. Shoppa Modulsoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord Mörkbetsad 95x220 Cm - Teak Brun

  ethnicraft bok matbord mörkbetsad 95x220 cm - teak brun
  Matbord från Ethnicraft i mörkbetsad teak med ett elegant, skulpturalt formspråk. Det är tillverkat av högkvalitativt material för att hålla i många år framöver. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Kombinera matbordet med Bok stolar från Ethnicraft.- Från serien Bok.- Formgivning av Alain van Havre.- Certifiering: FSC.- Skruvar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Pi Soffbord Ø65 Cm - Soffbord Mahogny Mörkbrun

  ethnicraft pi soffbord ø65 cm - soffbord mahogny mörkbrun
  Soffbord från Ethnicraft i vacker mahogny med ett elegant formspråk med mjukt rundade former perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av Alain van Havre. Om soffbordet från Ethnicraft- Finns i flera storlekar.- Från serien PI.- Formgivning av Alain van Havre. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Pi Matbord Mörkbetsad 80x140 Cm - Teak Brun

  ethnicraft pi matbord mörkbetsad 80x140 cm - teak brun
  Matbord från Ethnicraft i högkvalitativt massivt trä med en mjuk, handpolerad yta för en unik och exklusiv finish. Det har ett minimalistiskt formspråk med diskreta, väl genomtänkta detaljer för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Kombinera matbordet med en PI bänk från Ethnicraft.- Finns i flera storlekar.- Från serien PI.- Formgivning av Alain van Havre.- Skruvar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord Mörkbetsad 100x240 Cm - Teak Brun

  ethnicraft bok matbord mörkbetsad 100x240 cm - teak brun
  Matbord från Ethnicraft i mörkbetsad teak med ett elegant, skulpturalt formspråk. Det är tillverkat av högkvalitativt material för att hålla i många år framöver. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Kombinera matbordet med Bok stolar från Ethnicraft.- Från serien Bok.- Formgivning av Alain van Havre.- Certifiering: FSC.- Skruvar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Hörnsoffa Runt Hörn Eco / - Hörnsoffor & Divansoffor Återvunnen Bomull Moss

  ethnicraft n701 hörnsoffa runt hörn eco / - hörnsoffor & divansoffor återvunnen bomull moss
  Hörnsoffan från Ethnicraft har ett rundat hörn. Den är modulär och har en ram i hårdträ. Soffan har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum och en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Hörnsoffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om hörnsoffan från Ethnicraft- Hörnsoffan är modulär.- Det rundade hörnet finns i flera olika modeller.- Hörnsoffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för hörnsoffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord Mörkbetsad 80x160 Cm - Teak Brun

  ethnicraft bok matbord mörkbetsad 80x160 cm - teak brun
  Matbord från Ethnicraft i mörkbetsad teak med ett elegant, skulpturalt formspråk. Det är tillverkat av högkvalitativt material för att hålla i många år framöver. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Kombinera matbordet med Bok stolar från Ethnicraft.- Från serien Bok.- Formgivning av Alain van Havre.- Certifiering: FSC.- Skruvar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord Mörkbetsad 90x180 Cm - Teak Brun

  ethnicraft bok matbord mörkbetsad 90x180 cm - teak brun
  Matbord från Ethnicraft i mörkbetsad teak med ett elegant, skulpturalt formspråk. Det är tillverkat av högkvalitativt material för att hålla i många år framöver. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Kombinera matbordet med Bok stolar från Ethnicraft.- Från serien Bok.- Formgivning av Alain van Havre.- Certifiering: FSC.- Skruvar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Pi Matbord Mörkbetsad 80x160 Cm - Teak Brun

  ethnicraft pi matbord mörkbetsad 80x160 cm - teak brun
  Matbord från Ethnicraft i högkvalitativt massivt trä med en mjuk, handpolerad yta för en unik och exklusiv finish. Det har ett minimalistiskt formspråk med diskreta, väl genomtänkta detaljer för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Kombinera matbordet med en PI bänk från Ethnicraft.- Finns i flera storlekar.- Från serien PI.- Formgivning av Alain van Havre.- Skruvar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord Mörkbetsad 80x140 Cm - Teak Brun

  ethnicraft bok matbord mörkbetsad 80x140 cm - teak brun
  Matbord från Ethnicraft i mörkbetsad teak med ett elegant, skulpturalt formspråk. Det är tillverkat av högkvalitativt material för att hålla i många år framöver. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Kombinera matbordet med Bok stolar från Ethnicraft.- Från serien Bok.- Formgivning av Alain van Havre.- Certifiering: FSC.- Skruvar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Pi Matbord Mörkbetsad 95x220 Cm - Teak Brun

  ethnicraft pi matbord mörkbetsad 95x220 cm - teak brun
  Matbord från Ethnicraft i högkvalitativt massivt trä med en mjuk, handpolerad yta för en unik och exklusiv finish. Det har ett minimalistiskt formspråk med diskreta, väl genomtänkta detaljer för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Kombinera matbordet med en PI bänk från Ethnicraft.- Finns i flera storlekar.- Från serien PI.- Formgivning av Alain van Havre.- Skruvar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Pi Soffbord - Soffbord Ek

  ethnicraft pi soffbord - soffbord ek
  Soffbord från Ethnicraft med en elegant design i massivt trä perfekt för att skapa en lyxig känsla i hemmet. Det har en mjuk form med lätt rundade kanter och dekorativa detaljer. Bordet har en perfekt, handpolerad yta med en lackerad finish. Det här är ett konstverk. Formgivning av Alain Van Havre. Om soffbordet från Ethnicraft- Lackad finish.- Handpolerad yta.- Formgivning av Alain Van Havre.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad. Skötselråd för soffbordet- Glasunderlägg rekommenderas.- Använd en torr trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Pi Matbord Mörkbetsad 95x200 Cm - Teak Brun

  ethnicraft pi matbord mörkbetsad 95x200 cm - teak brun
  Matbord från Ethnicraft i högkvalitativt massivt trä med en mjuk, handpolerad yta för en unik och exklusiv finish. Det har ett minimalistiskt formspråk med diskreta, väl genomtänkta detaljer för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Kombinera matbordet med en PI bänk från Ethnicraft.- Finns i flera storlekar.- Från serien PI.- Formgivning av Alain van Havre.- Skruvar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Soffa 2-sits Eco / - 2-sitssoffor Återvunnen Bomull Moss

  ethnicraft n701 soffa 2-sits eco / - 2-sitssoffor återvunnen bomull moss
  Soffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort och ett monteringsclips. Soffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om soffan från Ethnicraft- Soffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Soffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef.- Monteringsclips ingår. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Soffa 3-sits Eco / - 3-sitssoffor Återvunnen Bomull Moss

  ethnicraft n701 soffa 3-sits eco / - 3-sitssoffor återvunnen bomull moss
  Soffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Soffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om soffan från Ethnicraft- Soffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Soffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Pi Soffbord Ø80 Cm - Soffbord Mahogny Mörkbrun

  ethnicraft pi soffbord ø80 cm - soffbord mahogny mörkbrun
  Soffbord från Ethnicraft i vacker mahogny med ett elegant formspråk med mjukt rundade former perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av Alain van Havre. Om soffbordet från Ethnicraft- Finns i flera storlekar.- Från serien PI.- Formgivning av Alain van Havre. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord Mörkbetsad 95x200 Cm - Teak Brun

  ethnicraft bok matbord mörkbetsad 95x200 cm - teak brun
  Matbord från Ethnicraft i mörkbetsad teak med ett elegant, skulpturalt formspråk. Det är tillverkat av högkvalitativt material för att hålla i många år framöver. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Kombinera matbordet med Bok stolar från Ethnicraft.- Från serien Bok.- Formgivning av Alain van Havre.- Certifiering: FSC.- Skruvar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Pi Matbord Mörkbetsad 100x240 Cm - Teak Brun

  ethnicraft pi matbord mörkbetsad 100x240 cm - teak brun
  Matbord från Ethnicraft i högkvalitativt massivt trä med en mjuk, handpolerad yta för en unik och exklusiv finish. Det har ett minimalistiskt formspråk med diskreta, väl genomtänkta detaljer för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Kombinera matbordet med en PI bänk från Ethnicraft.- Finns i flera storlekar.- Från serien PI.- Formgivning av Alain van Havre.- Skruvar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Fotpall Eco / - Fotpallar Återvunnen Bomull Moss

  ethnicraft n701 fotpall eco / - fotpallar återvunnen bomull moss
  Fotpallen från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Fotpallen har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Fotpallen är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om fotpallen från Ethnicraft- Fotpallen är modulär.- Fotpallen finns i flera olika modeller.- Fotpallen finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för fotpallen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Hörnsoffa Eco / - Hörnsoffor & Divansoffor Återvunnen Bomull Moss

  ethnicraft n701 hörnsoffa eco / - hörnsoffor & divansoffor återvunnen bomull moss
  Hörnsoffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Hörnsoffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om hörnsoffan från Ethnicraft- Hörnsoffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Hörnsoffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef.- Monteringsclips ingår. Skötselråd för hörnsoffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Soffa 1-sits Eco / - Återvunnen Bomull Moss

  ethnicraft n701 soffa 1-sits eco / - återvunnen bomull moss
  Soffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Soffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om soffan från Ethnicraft- Soffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Soffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Eye Loungefåtölj - Mahogny Mörkbrun

  ethnicraft eye loungefåtölj - mahogny mörkbrun
  Loungefåtölj från Ethnicraft i högkvalitativt massivt trä med en subtil, elegant design som aldrig går ur tiden. Formgivning av Alain van Havre. Om loungefåtöljen från Ethnicraft- Finns i flera utföranden.- Denna produkt levereras monterad.- Formgivning av Alain van Havre. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Roller Max Skänk Mörkbetsad 162 Cm - Teak Mörkbrun

  ethnicraft roller max skänk mörkbetsad 162 cm - teak mörkbrun
  Skänk från Ethnicraft med en snygg, iögonfallande design med praktiska funktioner. Den har två skjutdörrar med en invändig låda och ett öppet fack för optimal funktionalitet. Skänken har ett hål på baksidan för sladdar och kablar man inte vill se. Formgivning av Alain van Havre. Om skänken från Ethnicraft- En låda.- Formgivning av Alain van Havre.- 2 skjutdörrar. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Corto Matbord Ø120 Cm - Ek

  ethnicraft corto matbord ø120 cm - ek
  Matbord från Ethnicraft med en elegant, tidlös estetik som harmoniserar med omgivningen. Det är tillverkat av högkvalitativt material med en stadig, väl genomtänkt design för att hålla i generationer. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Kombinera matbordet med stolar från Ethnicraft.- Formgivning av Alain van Havre.- Skruvar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Elements Soffbord 90x120 Cm - Soffbord Mikrocement Off-White

  ethnicraft elements soffbord 90x120 cm - soffbord mikrocement off-white
  Soffbord från Ethnicraft med en minimalistisk design som skapar en lugn och harmonisk känsla. Det är tillverkat av microcement med en taktil, jordnära yta och en matt, off-white färg. Om soffbordet från Ethnicraft- Rektangulär form.- Från serien Elements.- Endast för inomhusbruk. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Elements Soffbord Ø60 Cm - Soffbord Mikrocement Off-White

  ethnicraft elements soffbord ø60 cm - soffbord mikrocement off-white
  Soffbord från Ethnicraft med en minimalistisk design som harmoniskt smälter in i hemmet. Det är tillverkat av microcement med en taktil, jordnära yta och en matt, off-white färg som skapar en lugn och harmonisk känsla. Om soffbordet från Ethnicraft- Finns i flera storlekar.- Från serien Elements.- Endast för inomhusbruk.- Soffbord i microcement. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Elements Soffbord Ø80 Cm - Soffbord Mikrocement Off-White

  ethnicraft elements soffbord ø80 cm - soffbord mikrocement off-white
  Soffbord från Ethnicraft med en minimalistisk design som harmoniskt smälter in i hemmet. Det är tillverkat av microcement med en taktil, jordnära yta och en matt, off-white färg som skapar en lugn och harmonisk känsla. Om soffbordet från Ethnicraft- Finns i flera storlekar.- Från serien Elements.- Endast för inomhusbruk.- Soffbord i microcement. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord 145x145 Cm - Ek

  ethnicraft bok matbord 145x145 cm - ek
  Matbord från Ethnicraft i massiv ek med ett elegant, skulpturalt formspråk som harmoniskt smälter in i hemmet. Det är tillverkat av högkvalitativt material för att hålla i många år framöver. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Från serien Bok.- Kombinera matbordet med Bok stolar från Ethnicraft.- Formgivning av Alain van Havre.- Certifiering: FSC.- Skruvar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mellow Soffa 1-sits Avtagbar Klädsel Ivory - Modulsoffor Polyakryl Elfenben

  ethnicraft mellow soffa 1-sits avtagbar klädsel ivory - modulsoffor polyakryl elfenben
  Soffa från Ethnicraft med en modulär, anpassningsbar design med fokus på funktion och komfort. Den har ett generöst sittdjup med mjuka dynor perfekt för hela familjen att krypa upp och mysa i. Kombinera soffan med extra Mellow kuddar från Ethnicraft. Om soffan från Ethnicraft- Tillverkad i Europa.- Martindale: 40000.- Soffan är tillgänglig med eller utan avtagbar klädsel- Modulär design.- Från serien Mellow. Shoppa Modulsoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mellow Soffa Hörndel Avtagbar Klädsel Ivory - Modulsoffor Polyakryl Elfenben

  ethnicraft mellow soffa hörndel avtagbar klädsel ivory - modulsoffor polyakryl elfenben
  Soffa från Ethnicraft med en modulär, anpassningsbar design med fokus på funktion och komfort. Den har ett generöst sittdjup med mjuka dynor perfekt för hela familjen att krypa upp och mysa i. Kombinera soffan med en modulär Mellow soffa från Ethnicraft. Om soffan från Ethnicraft- Tillverkad i Europa.- Martindale: 40000.- Soffan är tillgänglig med eller utan avtagbar klädsel- Modulär design.- Från serien Mellow. Shoppa Modulsoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mellow Soffa Avslut Höger / Vänster Avtagbar Klädsel Ivory - Modulsoffor Polyakryl Elfenben

  ethnicraft mellow soffa avslut höger / vänster avtagbar klädsel ivory - modulsoffor polyakryl elfenben
  Soffa från Ethnicraft med en modulär, anpassningsbar design med fokus på funktion och komfort. Den har ett generöst sittdjup med mjuka dynor perfekt för hela familjen att krypa upp och mysa i. Kombinera soffan med en modulär Mellow soffa från Ethnicraft. Om soffan från Ethnicraft- Tillverkad i Europa.- Martindale: 40000.- Soffan är tillgänglig med eller utan avtagbar klädsel- Modulär design.- Från serien Mellow. Shoppa Modulsoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mellow Fotpall Avtagbar Klädsel Ivory - Fotpallar Polyakryl Elfenben

  ethnicraft mellow fotpall avtagbar klädsel ivory - fotpallar polyakryl elfenben
  Fotpall från Ethnicraft med en modulär, anpassningsbar design med fokus på funktion och komfort. Den har ett generöst sittdjup med mjuka dynor perfekt för hela familjen att krypa upp och mysa i. Kombinera fotpallen med en modulär Mellow soffa från Ethnicraft. Om fotpallen från Ethnicraft- Tillverkad i Europa.- Martindale: 40000.- Modulär design.- Från serien Mellow. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Jack 2-sitssoffa Utan Dynor - 2-sitssoffor Mahogny Mörkbrun

  ethnicraft jack 2-sitssoffa utan dynor - 2-sitssoffor mahogny mörkbrun
  2-sitssoffa från Ethnicraft med en tidlös, elegant design med en mörk stomme i mahogny. Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Formgivning av Jacques Deneef. Kombinera 2-sitssoffan med Jack dynor från Ethnicraft. Om 2-sitssoffan från Ethnicraft- Lyxig design med klassisk vintagekänsla.- Stomme i lackad mahogny.- Utan Dynor- Formgivning av Jacques Deneef.- Kombinera 2-sitssoffan med Jack dynor från Ethnicraft. Skötselråd för 2-sitssoffan- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Vid osäkerhet vad gäller rengöring rekommenderas professionell hjälp.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Jack Outdoor Stol - Trädgårdsstolar Teak

  ethnicraft jack outdoor stol - trädgårdsstolar teak
  Stol från Ethnicraft i massiv teak med en elegant, lyxig siluett från alla vinklar. Den har en välbalanserad design med höga armstöd för extra komfort. Formgivning av Jacques Deneef. Om stolen från Ethnicraft- Kombinera stolen med en Jack Outdoor sittdyna från Ethnicraft.- Från serien Jack.- Gjord av massiv teak.- För utomhusbruk.- Formgivning av Jacques Deneef. Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Outdoor Bänk 162 Cm - Bänkar Teak

  ethnicraft bok outdoor bänk 162 cm - bänkar teak
  Bänk från Ethnicraft i massiv teak med skulptural elegans perfekt för balkongen, terrassen eller andra utomhusmiljöer. Kombinera bänken med ett Bok Outdoor matbord från Ethnicraft. Formgivning av Alain van Havre. Om bänken från Ethnicraft- Kombinera bänken med ett Bok Outdoor matbord från Ethnicraft.- Finns i flera längder.- Formgivning av Alain van Havre.- Från serien Bok.- För utomhusbruk. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Outdoor Bänk 137 Cm - Bänkar Teak

  ethnicraft bok outdoor bänk 137 cm - bänkar teak
  Bänk från Ethnicraft i massiv teak med skulptural elegans perfekt för balkongen, terrassen eller andra utomhusmiljöer. Kombinera bänken med ett Bok Outdoor matbord från Ethnicraft. Formgivning av Alain van Havre. Om bänken från Ethnicraft- Kombinera bänken med ett Bok Outdoor matbord från Ethnicraft.- Finns i flera längder.- Formgivning av Alain van Havre.- Från serien Bok.- För utomhusbruk. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Jack Outdoor Loungefåtölj Natur / 1-sits - Bänkar Teak Natural

  ethnicraft jack outdoor loungefåtölj natur / 1-sits - bänkar teak natural
  Soffan från Ethnicraft har en lyxig, elegant design perfekt för varma sommarkvällar. Den har en stilren, massiv stomme i teak. Soffan har mjuka, snabbtorkande dynor i skum för optimal komfort och en vädertålig klädsel i polypropen med antihalk tyg på undersidan. Kombinera soffan med andra möbler från kollektionen för en exklusiv känsla utomhus. Formgivning av Jacques Deneef. Om soffan från Ethnicraft- Tillverkad av massivt trä.- UV-resistent, allergivänligt, återvinningsbart tyg.- Kombinera soffan med andra utomhusmöbler från Ethnicraft.- Soffan finns i olika färger.- Finns i flera storlekar.- Formgivning av Jacques Deneef.- Den här soffan är en del av Ethnicrafts kollektion Jack.- Martindale: 100000.- Har tillverkats noggrant för bästa komfort och hållbarhet.- För mer information ladda ned PDF.- Jack Outdoor soffa från Ethnicraft med en lyxig, elegant design perfekt för varma sommarkvällar.- Den har en stilren, massiv stomme i teak och mjuka, snabbtorkande dynor i skum för optimal komfort.- Vädertålig klädsel i polypropen med antihalk tyg på undersidan. Skötselråd för soffan- Lätt att hålla ren och fräsch. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Jack Outdoor Soffa Natur / 3-sits - Bänkar Teak Svart

  ethnicraft jack outdoor soffa natur / 3-sits - bänkar teak svart
  Soffan från Ethnicraft har en lyxig, elegant design perfekt för varma sommarkvällar. Den har en stilren, massiv stomme i teak. Soffan har mjuka, snabbtorkande dynor i skum för optimal komfort och en vädertålig klädsel i polypropen med antihalk tyg på undersidan. Kombinera soffan med andra möbler från kollektionen för en exklusiv känsla utomhus. Formgivning av Jacques Deneef. Om soffan från Ethnicraft- Tillverkad av massivt trä.- UV-resistent, allergivänligt, återvinningsbart tyg.- Kombinera soffan med andra utomhusmöbler från Ethnicraft.- Soffan finns i olika färger.- Finns i flera storlekar.- Formgivning av Jacques Deneef.- Den här soffan är en del av Ethnicrafts kollektion Jack.- Martindale: 100000.- Har tillverkats noggrant för bästa komfort och hållbarhet.- För mer information ladda ned PDF.- Jack Outdoor soffa från Ethnicraft med en lyxig, elegant design perfekt för varma sommarkvällar.- Den har en stilren, massiv stomme i teak och mjuka, snabbtorkande dynor i skum för optimal komfort.- Vädertålig klädsel i polypropen med antihalk tyg på undersidan. Skötselråd för soffan- Lätt att hålla ren och fräsch. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.