Hemmässan
www.hemmassan.se

Ethnicraft sortiment online

 • Ethnicraft Spindle Svartbetsad Ek - Massiv Ek Dark Stained

  ethnicraft spindle svartbetsad ek - massiv ek dark stained
  Sängbord från Ethnicraft med en vacker design i massivt trä med en bordsskiva i glas. Det har en klassisk modell med en praktisk låda undertill för enkel förvaring. Om sängbordet från Ethnicraft- Kombinera sängbordet med en Spindle sängstomme från Ethnicraft.- Finns i flera utföranden.- Kan även användas som avlastningsbord.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för sängbordet- Använd en torr trasa. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Fotpall - Fotpallar Akryl Beige

  ethnicraft n701 fotpall - fotpallar akryl beige
  Fotpallen från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Fotpallen har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Fotpallen är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om fotpallen från Ethnicraft- Fotpallen är modulär.- Fotpallen finns i flera olika modeller.- Fotpallen finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för fotpallen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Triptic Lava Sidobord Svart - Soffbord Grå

  ethnicraft triptic lava sidobord svart - soffbord grå
  Sidobordet från Ethnicraft har en praktisk design med en exklusiv look. Det har ett slankt, luftigt underrede i metall med tre ben för mångsidig användning. Sidobordet har en vacker, handgjord bordsskiva med ett unikt, naturligt material som adderar det lilla extra till omgivningen. Smart bord perfekt för det moderna hemmet. Om sidobordet från Ethnicraft- Bordsskiva i naturlig mineral.- Färger med naturliga pigment.- Funktionell, mångsidig modell.- Vikt: 8.5 kg.- Sidobordet finns i olika färger.- Denna produkt levereras monterad.- Bredd: 400 mm.- Höjd: 510 mm.- Längd: 450 mm.- Tillverkat i Serbien Skötselråd för sidobordet- Glasunderlägg rekommenderas.- Använd en torr trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Oak X Matbord - Ek Oljad Ek

  ethnicraft oak x matbord - ek oljad ek
  Matbordet från Ethnicraft har en dekorativ design perfekt för långa middagar runt matbordet. Det har en elegant, sömlös konstruktion i massiv ek med en oljevaxad finish. Matbordet har en lätt rundad bordsskiva med vackra linjer och ett unikt, format underrede för att addera en extra dimension till designen. Klassisk look som aldrig går ur tiden. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Tillverkat av massiv ek.- Oljevaxad finish.- Elegant, tidlös look.- Dekorativt underrede med ett originell.- Vikt: 51 kg.- Formgivning av Alain Van Havre.- Denna produkt levereras omonterad.- 8 sittplatser.- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 760 mm.- Längd: 2240 mm. Skötselråd för matbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mahogany Roller Max Soffbord Mörkbrun 80 Cm - Soffbord Mahogny Dark Stained

  ethnicraft mahogany roller max soffbord mörkbrun 80 cm - soffbord mahogny dark stained
  Soffbordet från Ethnicraft har en underbar, handgjord design i mörkbetsad mahogny perfekt för vardagsrummet. Det har en rundad form med en dekorativ struktur för att addera en extra dimension till designen och en avtagbar bordsskiva med ett praktiskt, dolt förvaringsutrymme inuti. Multifuntionellt bord för rum med begränsat utrymme. Formgivning av Jacques Deneef. Om soffbordet från Ethnicraft- Tillverkat av mahogny.- Mörkbetsad, lackad finish.- Avtagbar bordsskiva med dold förvaring inuti.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Formgivning av Jacques Deneef.- Perfekt för platser med begränsat utrymme.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Denna produkt levereras monterad.- Tillverkat i Indonesien Skötselråd för soffbordet- Använd en torr trasa.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Oak Bok Matbord Utdragbar Svart 160-240x90 Cm - Ek Svartbetsad Ek

  ethnicraft oak bok matbord utdragbar svart 160-240x90 cm - ek svartbetsad ek
  Matbordet från Ethnicraft har en elegant design perfekt för en stilren look. Det har en stadig konstruktion i massiv ek med en utdragbar funktion med butterflykonstruktion perfekt för middagsbjudningar. Matbordet har vackra detaljer med en betsad finish och lackad yta. Exklusivt matbord med hög kvalitet. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Utdragbar design med praktisk butterflykonstruktion.- Tillverkat av massiv ek.- Svartbetsad, lackad finish.- Funktionellt, elegant matbord.- Gediget hantverk.- Hög kvalitet.- Matbordet finns i olika storlekar.- Formgivning av Alain Van Havre.- Denna produkt levereras omonterad.- Höjd: 760 mm. Skötselråd för matbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord 90x160/240 - Massiv Teak

  ethnicraft bok matbord 90x160/240 - massiv teak
  Matbordet från Ethnicraft är tillverkat av massiv, vacker teak. Det har en tidlös, elegant design med en praktisk, utdragbar funktion. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Bok uppskattas för den höga kvaliteten.- Matbordet finns i olika storlekar.- Formgivning av Alain Van Havre. Skötselråd för matbordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Air Matbord 90x180 Cm - fanér Ek

  ethnicraft air matbord 90x180 cm - fanér ek
  Matbordet från Ethnicraft har en elegant, minimalistisk design som aldrig går ur tiden. Det har slanka ben och en vacker bordsskiva i lackad ekfanér. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Premiumkvalitet med elegant, minimalistisk design.- Bordsskiva i ekfanér med lackad finish.- Slanka ben i massiv ek.- Kombinera matbordet med matstolar från Ethnicraft.- Matbordet finns i 3 olika storlekar.- Formgivning av Alain Van Havre.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Skötselråd för matbordet- Rengör med en torr trasa.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Oak Geometric Matbord 250x100 Cm - Massiv Ek

  ethnicraft oak geometric matbord 250x100 cm - massiv ek
  Matbordet från Ethnicraft har en tidlös, elegant design med mjuka, organiska former och en unik touch. Det är tillverkat av högkvalitativ, massiv oljad ek som bara blir vackrare med åren. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Vikt: 85 kg.- Oak Geometric uppskattas för det högkvalitativa materialet och den unika designen.- Formgivning av Alain Van Havre.- Denna produkt levereras omonterad.- Monteringssats ingår.- Djup: 1000 mm.- Bredd: 2500 mm.- Höjd: 760 mm.- 100% massiv ek.- Passar för 10 personer. Skötselråd för matbordet- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Soffa 1-sits - Akryl Beige

  ethnicraft n701 soffa 1-sits - akryl beige
  Soffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Soffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om soffan från Ethnicraft- Soffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Soffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Soffa 1-sits - Trä Old Saddle

  ethnicraft n701 soffa 1-sits - trä old saddle
  Soffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Soffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om soffan från Ethnicraft- Soffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Soffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Circle Matbord Outdoor Ø136 Cm - Teak

  ethnicraft circle matbord outdoor ø136 cm - teak
  Matbordet från Ethnicraft har en tidlös, enkel design i klassisk, massiv teak perfekt för varma sommarkvällar. Det har en robust, rund konstruktion. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Hållbart, naturligt material.- Kombinera matbordet med eleganta stolar från Ethnicraft.- Matbordet finns i olika storlekar.- Formgivning av Alain Van Havre.- Höjd: 760 mm.- Vikt: 45 kg. Skötselråd för matbordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethnicraft Tabwa Blok Soffbord Svart 170x120 Cm - Soffbord Teak

  ethnicraft tabwa blok soffbord svart 170x120 cm - soffbord teak
  Soffbordet från Ethnicraft har en unik design perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Det har en stilren stomme i ek. Bordet har en bordsskiva i teak med vackra, karvade mönster för att addera en extra dimension till designen. Om soffbordet från Ethnicraft- Inspirerad av afrikansk Tabwa kultur.- Lackad finish.- Vikt: 55 kg.- Kombinera soffbordet med en Tabwa skänk från Ethnicraft.- Teak Tabwa Blok uppskattas för den tidlösa designen och det unika mönstret.- Djup: 1200 mm.- Bredd: 1700 mm.- Höjd: 360 mm. Skötselråd för soffbordet- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Quatro Outdoor Soffbord Ø95 Cm - Soffbord & Avlastningsbord Teak

  ethnicraft quatro outdoor soffbord ø95 cm - soffbord & avlastningsbord teak
  Soffbordet från Ethnicraft är tillverkat av högkvalitativ massiv teak med ett elegant, stilrent uttryck. Perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Har tillverkats noggrant för bästa komfort och hållbarhet. Kombinera soffbordet med andra möbler från Ethnicraft för en exklusiv känsla utomhus. Om soffbordet från Ethnicraft- Tillverkat av massiv teak.- Kombinera soffbordet med andra utomhusmöbler från Ethnicraft.- Finns i flera storlekar.- Finns i flera finishar.- För mer information ladda ned PDF.- Quatro Outdoor soffbord från Ethnicraft i högkvalitativ massiv teak med ett elegant, stilrent uttryck. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Hörnsoffa Runt Hörn - Hörnsoffor & Divansoffor Trä Old Saddle

  ethnicraft n701 hörnsoffa runt hörn - hörnsoffor & divansoffor trä old saddle
  Hörnsoffan från Ethnicraft har ett rundat hörn. Den är modulär och har en ram i hårdträ. Soffan har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum och en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Hörnsoffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om hörnsoffan från Ethnicraft- Hörnsoffan är modulär.- Det rundade hörnet finns i flera olika modeller.- Hörnsoffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för hörnsoffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord Rund Utdragbar Ø129 Cm - Massiv Ek

  ethnicraft bok matbord rund utdragbar ø129 cm - massiv ek
  Matbord från Ethnicraft med en vacker, tidlös design för alla hem och stilar. Det har ett lätt, luftigt utseende för rum med begränsat utrymme. Matbordet är tillverkat av massiv ek som bara blir vackrare med åren och har en praktisk, utdragbar funktion med iläggsskivor inuti perfekt för middagsbjudningar. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Utdragbar funktion.- Butterflykonstruktion.- Formgivning av Alain Van Havre.- För mer information ladda ned PDF.- Från serien Bok.- Monteringssats ingår.- Längd: 1290- 1790 mm.- 100% massiv ek.- Passar för 4-6 personer. Skötselråd för matbordet- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Oblong Tray Sidobord Svartbetsad - Soffbord & Avlastningsbord Metall Svartlaserad

  ethnicraft oblong tray sidobord svartbetsad - soffbord & avlastningsbord metall svartlaserad
  Sidobordet från Ethnicraft har en stilren, mångsidig design. Det har en slank, luftig stomme i metall med en svartbetsad bordsskiva i trä perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Formgivning av Dawn Sweitzer. Om sidobordet från Ethnicraft- Vikt: 6 kg.- Kombinera sidobordet med en bricka från Ethnicraft.- Oblong Tray uppskattas för den luftiga designen och den mångsidiga funktionen.- Formgivning av Dawn Sweitzer.- Djup: 330 mm.- Bredd: 690 mm.- Höjd: 650 mm. Skötselråd för sidobordet- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethnicraft Oak Bok Matbord Utdragbar Svart 180-280x100 Cm - Ek Svartbetsad Ek

  ethnicraft oak bok matbord utdragbar svart 180-280x100 cm - ek svartbetsad ek
  Matbordet från Ethnicraft har en elegant design perfekt för en stilren look. Det har en stadig konstruktion i massiv ek med en utdragbar funktion med butterflykonstruktion perfekt för middagsbjudningar. Matbordet har vackra detaljer med en betsad finish och lackad yta. Exklusivt matbord med hög kvalitet. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Utdragbar design med praktisk butterflykonstruktion.- Tillverkat av massiv ek.- Svartbetsad, lackad finish.- Funktionellt, elegant matbord.- Gediget hantverk.- Hög kvalitet.- Matbordet finns i olika storlekar.- Formgivning av Alain Van Havre.- Denna produkt levereras omonterad.- Höjd: 760 mm. Skötselråd för matbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Oak Bok Matbord Utdragbar 160-240x90 Cm - Ek

  ethnicraft oak bok matbord utdragbar 160-240x90 cm - ek
  Matbord från Ethnicraft med en elegant design perfekt för en stilren look. Det har en stadig konstruktion i massiv ek med en utdragbar funktion med butterflykonstruktion. Matbordet har karakteristiska, vackra detaljer med en oljevaxad finish. Exklusivt matbord med hög kvalitet. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Utdragbar design med praktisk butterflykonstruktion.- Tillverkat av massiv ek.- Oljevaxad finish.- Funktionellt, elegant matbord.- Gediget hantverk.- Hög kvalitet.- Matbordet finns i olika storlekar.- Matbordet finns i olika färger.- Formgivning av Alain Van Havre.- Denna produkt levereras omonterad.- Från serien Bok. Skötselråd för matbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Hörnsoffa Runt Hörn Blue - Hörnsoffor & Divansoffor Akryl Blå

  ethnicraft n701 hörnsoffa runt hörn blue - hörnsoffor & divansoffor akryl blå
  Hörnsoffan från Ethnicraft har ett rundat hörn. Den är modulär och har en ram i hårdträ. Soffan har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum och en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Hörnsoffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om hörnsoffan från Ethnicraft- Hörnsoffan är modulär.- Det rundade hörnet finns i flera olika modeller.- Hörnsoffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för hörnsoffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord 100x180/280 - Massiv Teak

  ethnicraft bok matbord 100x180/280 - massiv teak
  Matbordet från Ethnicraft är tillverkat av massiv, vacker teak. Det har en tidlös, elegant design med en praktisk, utdragbar funktion. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Bok uppskattas för den höga kvaliteten.- Matbordet finns i olika storlekar.- Formgivning av Alain Van Havre. Skötselråd för matbordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Quatro Outdoor Soffbord Ø68 Cm - Soffbord & Avlastningsbord Teak

  ethnicraft quatro outdoor soffbord ø68 cm - soffbord & avlastningsbord teak
  Soffbordet från Ethnicraft är tillverkat av högkvalitativ massiv teak med ett elegant, stilrent uttryck. Perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Har tillverkats noggrant för bästa komfort och hållbarhet. Kombinera soffbordet med andra möbler från Ethnicraft för en exklusiv känsla utomhus. Om soffbordet från Ethnicraft- Tillverkat av massiv teak.- Kombinera soffbordet med andra utomhusmöbler från Ethnicraft.- Finns i flera storlekar.- Finns i flera finishar.- För mer information ladda ned PDF.- Quatro Outdoor soffbord från Ethnicraft i högkvalitativ massiv teak med ett elegant, stilrent uttryck. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord 90x140/220 - Massiv Teak

  ethnicraft bok matbord 90x140/220 - massiv teak
  Matbordet från Ethnicraft är tillverkat av massiv, vacker teak. Det har en tidlös, elegant design med en praktisk, utdragbar funktion. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Bok uppskattas för den höga kvaliteten.- Matbordet finns i olika storlekar.- Formgivning av Alain Van Havre. Skötselråd för matbordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Round Tray Soffbord Set L/xl - Soffbord Metall Svartlaserad

  ethnicraft round tray soffbord set l/xl - soffbord metall svartlaserad
  Soffbordet från Ethnicraft har en elegant, luftig design perfekt för en klassisk look. Det är rundat och har mångsidig användbarhet. Bordet har en svartbetsad toppskiva i trä och en minimalistisk stomme i metall. Formgivning av Dawn Sweitzer. Om soffbordet från Ethnicraft- Round Tray uppskattas för den mångsidiga användbarheten.- Vikt: 13.05 kg.- Kombinera soffbordet med brickor från Ethnicraft.- Formgivning av Dawn Sweitzer.- Endast för inomhusbruk.- Storlek: D93xH38 +D61xH31 cm.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet. Skötselråd för soffbordet- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Jack Loungefåtölj Rosenträ / - Läder Svart

  ethnicraft jack loungefåtölj rosenträ / - läder svart
  Loungefåtölj från Ethnicraft med en tidlös, elegant design med en mörk stomme i massivt trä och en högkvalitativ klädsel i olika utföranden. Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Formgivning av Jacques Deneef. Om loungefåtöljen från Ethnicraft- Lyxig design med klassisk vintagekänsla.- Stomme i lackat massivt trä.- Hög komfort anpassad för mångsidiga användningsområden.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för loungefåtöljen- Kan blekna i direkt solljus.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Vid osäkerhet vad gäller rengöring rekommenderas professionell hjälp.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Dc Fåtölj Ljusgrå - Textil Svart

  ethnicraft dc fåtölj ljusgrå - textil svart
  Dc Fåtölj, Ljusgrå från Ethnicraft. Fåtöljer Svart Textil. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Round Brickbord Rund Set S/l - Sidobord & Avlastningsbord Metall Svart

  ethnicraft round brickbord rund set s/l - sidobord & avlastningsbord metall svart
  Brickborden från Ethnicraft har en elegant, luftig design perfekt för det moderna hemmet. De är runda och har en svartbetsad toppskiva i trä. Brickborden har ett minimalistiskt underrede i svartlackerad metall. Formgivning av Dawn Sweitzer. Om brickborden från Ethnicraft- Mångsidig modell med ett stilrent uttryck.- Svartbetsad bordsskiva i trä.- Underrede i svartlackad metall.- Kombinera brickborden med två brickor från Ethnicraft.- Finns även som större set.- Formgivning av Dawn Sweitzer.- Endast för inomhusbruk.- Säljs i 2-pack.- Diameter: 490 mm.- Höjd: 660 mm.- Diameter: 620 mm.- Höjd: 570 mm. Round S brickbord: Round L brickbord: Skötselråd för brickborden- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mahogany Pi Soffbord Mörkbrun - Soffbord Mahogny Dark Stained

  ethnicraft mahogany pi soffbord mörkbrun - soffbord mahogny dark stained
  Soffbordet från Ethnicraft har en elegant design i massiv mahogny perfekt för att skapa en lyxig känsla i hemmet. Det har en mjuk form med lätt rundade kanter och dekorativa detaljer. Bordet har en perfekt, handpolerad yta med en betsad finish. Det här är ett konstverk. Formgivning av Alain Van Havre. Om soffbordet från Ethnicraft- Lackad finish.- Handpolerad yta.- Tillverkat av massiv mahogny.- Dekorativa detaljer.- Elegant, exklusiv look.- Vikt: 14.5 kg.- Formgivning av Alain Van Havre.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras omonterad.- Bredd: 580 mm.- Höjd: 380 mm.- Längd: 1550 mm.- Tillverkat i Indonesien Skötselråd för soffbordet- Glasunderlägg rekommenderas.- Använd en torr trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Soffa 1-sits - Akryl Mörkgrå

  ethnicraft n701 soffa 1-sits - akryl mörkgrå
  Soffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Soffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om soffan från Ethnicraft- Soffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Soffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Air Matbord 95x220 Cm - fanér Ek

  ethnicraft air matbord 95x220 cm - fanér ek
  Matbordet från Ethnicraft har en elegant, minimalistisk design som aldrig går ur tiden. Det har slanka ben och en vacker bordsskiva i lackad ekfanér. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Premiumkvalitet med elegant, minimalistisk design.- Bordsskiva i ekfanér med lackad finish.- Slanka ben i massiv ek.- Kombinera matbordet med matstolar från Ethnicraft.- Matbordet finns i 3 olika storlekar.- Formgivning av Alain Van Havre.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Skötselråd för matbordet- Rengör med en torr trasa.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Jack Loungefåtölj / Ivory - Rosenträ Elfenben

  ethnicraft jack loungefåtölj / ivory - rosenträ elfenben
  Loungefåtölj från Ethnicraft med en tidlös, elegant design med en mörk stomme i massivt trä och en högkvalitativ klädsel i olika utföranden. Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Formgivning av Jacques Deneef. Om loungefåtöljen från Ethnicraft- Lyxig design med klassisk vintagekänsla.- Stomme i lackat massivt trä.- Hög komfort anpassad för mångsidiga användningsområden.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för loungefåtöljen- Kan blekna i direkt solljus.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Vid osäkerhet vad gäller rengöring rekommenderas professionell hjälp.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Arc Matbord 100x220 Cm - Metall Svart

  ethnicraft arc matbord 100x220 cm - metall svart
  Matbordet från Ethnicraft har en smakfull, minimalistisk design i premiumkvalitet perfekt för alla stilar. Det har en bordsskiva i massiv ek med en borstad finish och ett tunt, elegant underrede i metall. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Premiumkvalitet med smakfull, minimalistisk design.- Svartlackad bordsskiva i massiv ek med borstad finish.- Slankt stålunderrede i svartlackad metall.- Kombinera matbordet med matstolar från Ethnicraft.- Formgivning av Alain Van Havre.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Bredd: 1000 mm.- Längd: 2200 mm.- Höjd: 760 mm. Skötselråd för matbordet- Rengör med en torr trasa.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Hörnsoffa Runt Hörn - Hörnsoffor & Divansoffor Akryl Beige

  ethnicraft n701 hörnsoffa runt hörn - hörnsoffor & divansoffor akryl beige
  Hörnsoffan från Ethnicraft har ett rundat hörn. Den är modulär och har en ram i hårdträ. Soffan har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum och en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Hörnsoffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om hörnsoffan från Ethnicraft- Hörnsoffan är modulär.- Det rundade hörnet finns i flera olika modeller.- Hörnsoffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för hörnsoffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Barrow Loungefåtölj - Metall Off-White

  ethnicraft barrow loungefåtölj - metall off-white
  Loungefåtöljen från Ethnicraft har en omfamnande design med högkvalitativ klädsel med en tvättbar sittdyna och en fyllning i högdensitetsskum. Formgivning av Jacques Deneef. Om loungefåtöljen från Ethnicraft- Elegant 50-talsstil med vintagekänsla.- Hög komfort anpassad för mångsidiga användningsområden.- Slitstark, off-whitefärgad klädsel.- Underrede i svartlackad metall.- Tvättbar sittdyna.- Kombinera loungefåtöljen med en soffa från Ethnicraft.- Formgivning av Jacques Deneef.- Martindale: 60000.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Skötselråd för loungefåtöljen- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Tvätta ej.- Vid osäkerhet vad gäller rengöring rekommenderas professionell hjälp.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Oak Bok Matbord Utdragbar 140-220x90 Cm - Ek

  ethnicraft oak bok matbord utdragbar 140-220x90 cm - ek
  Matbord från Ethnicraft med en elegant design perfekt för en stilren look. Det har en stadig konstruktion i massiv ek med en utdragbar funktion med butterflykonstruktion. Matbordet har karakteristiska, vackra detaljer med en oljevaxad finish. Exklusivt matbord med hög kvalitet. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Utdragbar design med praktisk butterflykonstruktion.- Tillverkat av massiv ek.- Oljevaxad finish.- Funktionellt, elegant matbord.- Gediget hantverk.- Hög kvalitet.- Matbordet finns i olika storlekar.- Matbordet finns i olika färger.- Formgivning av Alain Van Havre.- Denna produkt levereras omonterad.- Från serien Bok. Skötselråd för matbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Pentagon Nesting Soffbord Set - Soffbord Metall Whisky

  ethnicraft pentagon nesting soffbord set - soffbord metall whisky
  Soffborden från Ethnicraft har ett rustikt uttryck som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. De har fantastiska, unika bordsskivor och underreden i pulverlackerad metall. Formgivning av Ethnicraft Design Studio. Om soffborden från Ethnicraft- Artistiska, hantverksmässiga bord med unikt uttryck.- Bordsskiva med naturliga pigment och mineralpuder.- Underrede i pulverlackerad metall med semitransparent finish.- Finns även som konsolbord.- Formgivning av Ethnicraft Design Studio.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Från serien Pengaton.- Säljs i 2-pack. Pentagon S soffbord:- Bredd: 530 mm.- Längd: 600 mm.- Höjd: 310 mm. Pentagon L soffbord:- Bredd: 680 mm.- Längd: 800 mm.- Höjd: 360 mm. Skötselråd för soffborden- Rengör med en torr trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Glasunderlägg rekommenderas.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Air Matbord 80x140 Cm - fanér Ek

  ethnicraft air matbord 80x140 cm - fanér ek
  Matbordet från Ethnicraft har en elegant, minimalistisk design som aldrig går ur tiden. Det har slanka ben och en vacker bordsskiva i lackad ekfanér. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Premiumkvalitet med elegant, minimalistisk design.- Bordsskiva i ekfanér med lackad finish.- Slanka ben i massiv ek.- Kombinera matbordet med matstolar från Ethnicraft.- Matbordet finns i 3 olika storlekar.- Formgivning av Alain Van Havre.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Skötselråd för matbordet- Rengör med en torr trasa.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Circle Matbord Outdoor Ø163 Cm - Teak

  ethnicraft circle matbord outdoor ø163 cm - teak
  Matbordet från Ethnicraft har en tidlös, enkel design i klassisk, massiv teak perfekt för varma sommarkvällar. Det har en robust, rund konstruktion. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Hållbart, naturligt material.- Kombinera matbordet med eleganta stolar från Ethnicraft.- Matbordet finns i olika storlekar.- Formgivning av Alain Van Havre.- Höjd: 760 mm.- Vikt: 45 kg. Skötselråd för matbordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mikado Outdoor Bord - Teak

  ethnicraft mikado outdoor bord - teak
  Bordet från Ethnicraft har en intressant, skulptural design med fokus på funktion och komfort. Det är tillverkat av högkvalitativ massiv teak för att hålla i många år framöver och har en vacker, silkeslen finish för utomhusbruk. Dess iögonfallande formspråk och vackra träslag bjuder in till långa sittningar och ger uteplatsen en exklusiv och tidlös känsla. Kombinera bordet med eleganta stolar från Ethnicraft. Formgivare är Alain van Havre. Om bordet från Ethnicraft- Kombinera bordet med stolar från Ethnicraft.- Passar för 6-8 personer.- För utomhusbruk.- Formgivare är Alain van Havre.- Längd: 2030 mm.- Bredd: 1040 mm.- Höjd: 760 mm.- För mer information ladda ned PDF.- Mikado Outdoor bord från Ethnicraft med en intressant, skulptural design med fokus på funktion och komfort.- Det är gjort av högkvalitativ massiv teak för att hålla i många år framöver och har en vacker, silkeslen finish för utomhusbruk. Skötselråd för bordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethnicraft Quatro Outdoor Soffbord Ø95 Cm lackad - Soffbord & Avlastningsbord Teak Svart

  ethnicraft quatro outdoor soffbord ø95 cm lackad - soffbord & avlastningsbord teak svart
  Soffbordet från Ethnicraft är tillverkat av högkvalitativ massiv teak med ett elegant, stilrent uttryck. Perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Har tillverkats noggrant för bästa komfort och hållbarhet. Kombinera soffbordet med andra möbler från Ethnicraft för en exklusiv känsla utomhus. Om soffbordet från Ethnicraft- Tillverkat av massiv teak.- Kombinera soffbordet med andra utomhusmöbler från Ethnicraft.- Finns i flera storlekar.- Finns i flera finishar.- För mer information ladda ned PDF.- Quatro Outdoor soffbord från Ethnicraft i högkvalitativ massiv teak med ett elegant, stilrent uttryck. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethnicraft Stone Soffbord 120x70 Cm - Soffbord Marmor Marble

  ethnicraft stone soffbord 120x70 cm - soffbord marmor marble
  Soffbordet från Ethnicraft har en elegant, minimalistisk design. Det har ett slankt, svart underrede i metall med en användbar hylla nertill. Bordet har en lyxig bordsskiva i marmor och ett sofistikerat uttryck som harmoniskt smälter in i hemmet. Formgivning av Djordje Cukanovic. Om soffbordet från Ethnicraft- Bordsskiva i klassisk, tidlös marmor.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Formgivning av Djordje Cukanovic.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Glasunderlägg rekommenderas.- Höjd: 380 mm.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet. Skötselråd för soffbordet- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Thin Soffbord 70x120 Cm - Soffbord Metall Svart

  ethnicraft thin soffbord 70x120 cm - soffbord metall svart
  Soffbordet från Ethnicraft har ett elegant uttryck som aldrig går ur tiden. Det har en massiv bordsskiva i ek med en borstad, texturerad finish och ett tunt underrede i stål. Om soffbordet från Ethnicraft- Premiumkvalitet med smakfull, minimalistisk design.- Svartlackad bordsskiva i massiv ek med borstad finish.- Slankt stålunderrede i svartlackad metall.- Kombinera soffbordet med en soffa från Ethnicraft.- Soffbordet finns i 2 olika storlekar.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en torr trasa.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Hörnsoffa Runt Hörn Dark Grey - Hörnsoffor & Divansoffor Akryl Mörkgrå

  ethnicraft n701 hörnsoffa runt hörn dark grey - hörnsoffor & divansoffor akryl mörkgrå
  Hörnsoffan från Ethnicraft har ett rundat hörn. Den är modulär och har en ram i hårdträ. Soffan har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum och en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Hörnsoffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om hörnsoffan från Ethnicraft- Hörnsoffan är modulär.- Det rundade hörnet finns i flera olika modeller.- Hörnsoffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för hörnsoffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mikado Matbord Ø150 Cm - Ek

  ethnicraft mikado matbord ø150 cm - ek
  Matbord från Ethnicraft i massiv ek med ett skulpturalt formspråk. Det har ett tvinnat underrede och en enkel, massiv bordsskiva för att framhäva den eleganta siluetten och ge designen ett välbalanserat uttryck. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Finns i flera storlekar.- Formgivning av Alain van Havre.- Från serien Mikado.- Matbord i massiv ek med olika finishar. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mahogany Boomerang Soffbord Mörkbrun 125x75x40 Cm - Soffbord Mahogny Dark Stained

  ethnicraft mahogany boomerang soffbord mörkbrun 125x75x40 cm - soffbord mahogny dark stained
  Soffbordet från Ethnicraft har en unik design i massiv mahogny. Det har ett fantasifullt underrede med vacker struktur för en sofistikerad och elegant touch. Bordet har en underbar bordsskiva med en organisk form som adderar det lilla extra till omgivningen. En enastående detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. Formgivning av Alain Van Havre. Om soffbordet från Ethnicraft- Hög kvalitet.- Unik design.- Tillverkat av massiv mahogny.- Mörkbetsad finish med en lackad yta.- Bordsskiva med organisk form.- Soffbordet finns i olika modeller.- Formgivning av Alain Van Havre.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras monterad. Skötselråd för soffbordet- Glasunderlägg rekommenderas.- Använd en torr trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mahogany Roller Max Soffbord Mörkbrun 60 Cm - Soffbord Mahogny Dark Stained

  ethnicraft mahogany roller max soffbord mörkbrun 60 cm - soffbord mahogny dark stained
  Soffbordet från Ethnicraft har en underbar, handgjord design i mörkbetsad mahogny perfekt för vardagsrummet. Det har en rundad form med en dekorativ struktur för att addera en extra dimension till designen och en avtagbar bordsskiva med ett praktiskt, dolt förvaringsutrymme inuti. Multifuntionellt bord för rum med begränsat utrymme. Formgivning av Jacques Deneef. Om soffbordet från Ethnicraft- Tillverkat av mahogny.- Mörkbetsad, lackad finish.- Avtagbar bordsskiva med dold förvaring inuti.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Formgivning av Jacques Deneef.- Perfekt för platser med begränsat utrymme.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Denna produkt levereras monterad.- Tillverkat i Indonesien Skötselråd för soffbordet- Använd en torr trasa.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Oak Bok Matbord Utdragbar Svart 140-220x90 Cm - Ek Svartbetsad Ek

  ethnicraft oak bok matbord utdragbar svart 140-220x90 cm - ek svartbetsad ek
  Matbordet från Ethnicraft har en elegant design perfekt för en stilren look. Det har en stadig konstruktion i massiv ek med en utdragbar funktion med butterflykonstruktion perfekt för middagsbjudningar. Matbordet har vackra detaljer med en betsad finish och lackad yta. Exklusivt matbord med hög kvalitet. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Utdragbar design med praktisk butterflykonstruktion.- Tillverkat av massiv ek.- Svartbetsad, lackad finish.- Funktionellt, elegant matbord.- Gediget hantverk.- Hög kvalitet.- Matbordet finns i olika storlekar.- Formgivning av Alain Van Havre.- Denna produkt levereras omonterad.- Höjd: 760 mm. Skötselråd för matbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Jack Outdoor Solsäng lackad - Teak Svart

  ethnicraft jack outdoor solsäng lackad - teak svart
  Solsängen från Ethnicraft har ett elegant, exklusivt formspråk med mjukt rundade former och ett högkvalitativt material perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den är tillverkad av massiv teak och har ett justerbart ryggstöd för bästa komfort. Har tillverkats noggrant för bästa komfort och hållbarhet. Kombinera solsängen med andra möbler från kollektionen för en exklusiv känsla utomhus. Om solsängen från Ethnicraft- Justerbart ryggstöd.- Har tillverkats noggrant för bästa komfort och hållbarhet.- Finns i flera utföranden.- Den här solsängen är en del av Ethnicrafts kollektion Jack.- För utomhusbruk.- Kombinera solsängen med en Jack sittdyna från Ethnicraft.- Jack solsäng från Ethnicraft med ett elegant, exklusivt formspråk med mjukt rundade former och ett högkvalitativt material perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus.- Den är gjord av massiv teak och har ett justerbart ryggstöd för bästa komfort. Skötselråd för solsängen- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Hörnsoffa - Hörnsoffor & Divansoffor Trä Old Saddle

  ethnicraft n701 hörnsoffa - hörnsoffor & divansoffor trä old saddle
  Hörnsoffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Hörnsoffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om hörnsoffan från Ethnicraft- Hörnsoffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Hörnsoffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef.- Monteringsclips ingår. Skötselråd för hörnsoffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Jack Outdoor Solsäng - Teak

  ethnicraft jack outdoor solsäng - teak
  Solsängen från Ethnicraft har ett elegant, exklusivt formspråk med mjukt rundade former och ett högkvalitativt material perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den är tillverkad av massiv teak och har ett justerbart ryggstöd för bästa komfort. Har tillverkats noggrant för bästa komfort och hållbarhet. Kombinera solsängen med andra möbler från kollektionen för en exklusiv känsla utomhus. Om solsängen från Ethnicraft- Justerbart ryggstöd.- Har tillverkats noggrant för bästa komfort och hållbarhet.- Finns i flera utföranden.- Den här solsängen är en del av Ethnicrafts kollektion Jack.- För utomhusbruk.- Kombinera solsängen med en Jack sittdyna från Ethnicraft.- Jack solsäng från Ethnicraft med ett elegant, exklusivt formspråk med mjukt rundade former och ett högkvalitativt material perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus.- Den är gjord av massiv teak och har ett justerbart ryggstöd för bästa komfort. Skötselråd för solsängen- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Soffa 3-sits - 3-sitssoffor Akryl Blå

  ethnicraft n701 soffa 3-sits - 3-sitssoffor akryl blå
  Soffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Soffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om soffan från Ethnicraft- Soffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Soffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Triptic Lava Sidobord Whiskey - Soffbord Whisky

  ethnicraft triptic lava sidobord whiskey - soffbord whisky
  Sidobordet från Ethnicraft har en praktisk design med en exklusiv look. Det har ett slankt, luftigt underrede i metall med tre ben för mångsidig användning. Sidobordet har en vacker, handgjord bordsskiva med ett unikt, naturligt material som adderar det lilla extra till omgivningen. Smart bord perfekt för det moderna hemmet. Om sidobordet från Ethnicraft- Bordsskiva i naturlig mineral.- Färger med naturliga pigment.- Funktionell, mångsidig modell.- Vikt: 8.5 kg.- Sidobordet finns i olika färger.- Denna produkt levereras monterad.- Bredd: 400 mm.- Höjd: 510 mm.- Längd: 450 mm.- Tillverkat i Serbien Skötselråd för sidobordet- Glasunderlägg rekommenderas.- Använd en torr trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Soffa 2-sits - 2-sitssoffor Akryl Beige

  ethnicraft n701 soffa 2-sits - 2-sitssoffor akryl beige
  Soffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort och ett monteringsclips. Soffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om soffan från Ethnicraft- Soffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Soffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef.- Monteringsclips ingår. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Soffa 3-sits - 3-sitssoffor Trä Old Saddle

  ethnicraft n701 soffa 3-sits - 3-sitssoffor trä old saddle
  Soffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Soffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om soffan från Ethnicraft- Soffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Soffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Soffa 2-sits - 2-sitssoffor Trä Old Saddle

  ethnicraft n701 soffa 2-sits - 2-sitssoffor trä old saddle
  Soffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort och ett monteringsclips. Soffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om soffan från Ethnicraft- Soffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Soffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef.- Monteringsclips ingår. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mahogany Boomerang Soffbord Mörkbrun 85x77x29 Cm - Soffbord Mahogny Dark Stained

  ethnicraft mahogany boomerang soffbord mörkbrun 85x77x29 cm - soffbord mahogny dark stained
  Soffbordet från Ethnicraft har en unik design i massiv mahogny. Det har ett fantasifullt underrede med vacker struktur för en sofistikerad och elegant touch. Bordet har en underbar bordsskiva med en organisk form som adderar det lilla extra till omgivningen. En enastående detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. Formgivning av Alain Van Havre. Om soffbordet från Ethnicraft- Hög kvalitet.- Unik design.- Tillverkat av massiv mahogny.- Mörkbetsad finish med en lackad yta.- Bordsskiva med organisk form.- Soffbordet finns i olika modeller.- Formgivning av Alain Van Havre.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras monterad. Skötselråd för soffbordet- Glasunderlägg rekommenderas.- Använd en torr trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Brickbord Rund Xl Ø93x38 Cm - Soffbord Metall Svart

  ethnicraft brickbord rund xl ø93x38 cm - soffbord metall svart
  Brickbordet från Ethnicraft har en elegant, luftig design perfekt för det moderna hemmet. Det är runt och har en svartbetsad toppskiva i trä. Brickbordet har ett minimalistiskt underrede i svartlackerad metall. Formgivning av Dawn Sweitzer. Om brickbordet från Ethnicraft- Mångsidig modell med ett stilrent uttryck.- Svartbetsad bordsskiva i trä.- Underrede i svartlackad metall.- Kombinera brickbordet med en XL bricka från Ethnicraft.- Finns även som set.- Formgivning av Dawn Sweitzer.- Endast för inomhusbruk.- Diameter: 930 mm.- Höjd: 380 mm. Skötselråd för brickbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Oak Bok Matbord Utdragbar 180-280x100 Cm - Ek

  ethnicraft oak bok matbord utdragbar 180-280x100 cm - ek
  Matbord från Ethnicraft med en elegant design perfekt för en stilren look. Det har en stadig konstruktion i massiv ek med en utdragbar funktion med butterflykonstruktion. Matbordet har karakteristiska, vackra detaljer med en oljevaxad finish. Exklusivt matbord med hög kvalitet. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Utdragbar design med praktisk butterflykonstruktion.- Tillverkat av massiv ek.- Oljevaxad finish.- Funktionellt, elegant matbord.- Gediget hantverk.- Hög kvalitet.- Matbordet finns i olika storlekar.- Matbordet finns i olika färger.- Formgivning av Alain Van Havre.- Denna produkt levereras omonterad.- Från serien Bok. Skötselråd för matbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Hörnsoffa - Hörnsoffor & Divansoffor Akryl Mörkgrå

  ethnicraft n701 hörnsoffa - hörnsoffor & divansoffor akryl mörkgrå
  Hörnsoffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Hörnsoffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om hörnsoffan från Ethnicraft- Hörnsoffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Hörnsoffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef.- Monteringsclips ingår. Skötselråd för hörnsoffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Outdoor Stol - Teak

  ethnicraft bok outdoor stol - teak
  Stolen från Ethnicraft har en elegant, graciös design perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den har en stadig konstruktion i massiv teak med goda, vädertåliga egenskaper. Kombinera stolen med en Bok sittdyna för optimal komfort. Om stolen från Ethnicraft- Kombinera stolen med ett Bok matbord från Ethnicraft.- Formgivning av Alain Van Havre.- Den här stolen är en del av Ethnicrafts kollektion Bok.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för stolen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethnicraft Quatro Outdoor Soffbord Ø68 Cm lackad - Soffbord & Avlastningsbord Teak Svart

  ethnicraft quatro outdoor soffbord ø68 cm lackad - soffbord & avlastningsbord teak svart
  Soffbordet från Ethnicraft är tillverkat av högkvalitativ massiv teak med ett elegant, stilrent uttryck. Perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Har tillverkats noggrant för bästa komfort och hållbarhet. Kombinera soffbordet med andra möbler från Ethnicraft för en exklusiv känsla utomhus. Om soffbordet från Ethnicraft- Tillverkat av massiv teak.- Kombinera soffbordet med andra utomhusmöbler från Ethnicraft.- Finns i flera storlekar.- Finns i flera finishar.- För mer information ladda ned PDF.- Quatro Outdoor soffbord från Ethnicraft i högkvalitativ massiv teak med ett elegant, stilrent uttryck. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Soffa 1-sits - Akryl Blå

  ethnicraft n701 soffa 1-sits - akryl blå
  Soffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Soffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om soffan från Ethnicraft- Soffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Soffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Hörnsoffa - Hörnsoffor & Divansoffor Akryl Beige

  ethnicraft n701 hörnsoffa - hörnsoffor & divansoffor akryl beige
  Hörnsoffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Hörnsoffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om hörnsoffan från Ethnicraft- Hörnsoffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Hörnsoffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef.- Monteringsclips ingår. Skötselråd för hörnsoffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Fotpall - Fotpallar Trä Old Saddle

  ethnicraft n701 fotpall - fotpallar trä old saddle
  Fotpallen från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Fotpallen har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Fotpallen är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om fotpallen från Ethnicraft- Fotpallen är modulär.- Fotpallen finns i flera olika modeller.- Fotpallen finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för fotpallen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Soffa 2-sits - 2-sitssoffor Akryl Blå

  ethnicraft n701 soffa 2-sits - 2-sitssoffor akryl blå
  Soffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort och ett monteringsclips. Soffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om soffan från Ethnicraft- Soffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Soffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef.- Monteringsclips ingår. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Hörnsoffa - Hörnsoffor & Divansoffor Akryl Blå

  ethnicraft n701 hörnsoffa - hörnsoffor & divansoffor akryl blå
  Hörnsoffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Hörnsoffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om hörnsoffan från Ethnicraft- Hörnsoffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Hörnsoffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef.- Monteringsclips ingår. Skötselråd för hörnsoffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Outdoor Matbord 100x200 Cm - Teak

  ethnicraft bok outdoor matbord 100x200 cm - teak
  Matbordet från Ethnicraft är perfekt för varma sommarkvällar och har en tidlös, enkel design i klassisk, massiv teak med en robust, hållbar konstruktion som bara blir vackrare med åren. Perfekt för varma sommarkvällar. Kombinera matbordet med stilrena stolar från kollektionen. Formgivare är Alain Van Havre. Perfekt för varma sommarkvällar. Om matbordet från Ethnicraft- Hållbart, naturligt material.- Kombinera matbordet med Bok stolar från Ethnicraft.- Matbordet finns i olika storlekar.- Det här matbordet är en del av Ethnicrafts kollektion Bok.- För utomhusbruk.- Formgivare är Alain Van Havre.- För mer information ladda ned PDF.- Bok Outdoor matbord från Ethnicraft med en tidlös, enkel design i klassisk, massiv teak med en robust, hållbar konstruktion som bara blir vackrare med åren. Skötselråd för matbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Soffa 3-sits - 3-sitssoffor Akryl Beige

  ethnicraft n701 soffa 3-sits - 3-sitssoffor akryl beige
  Soffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Soffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om soffan från Ethnicraft- Soffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Soffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Fotpall - Fotpallar Akryl Mörkgrå

  ethnicraft n701 fotpall - fotpallar akryl mörkgrå
  Fotpallen från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Fotpallen har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Fotpallen är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om fotpallen från Ethnicraft- Fotpallen är modulär.- Fotpallen finns i flera olika modeller.- Fotpallen finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för fotpallen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Soffa 2-sits - 2-sitssoffor Akryl Mörkgrå

  ethnicraft n701 soffa 2-sits - 2-sitssoffor akryl mörkgrå
  Soffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort och ett monteringsclips. Soffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om soffan från Ethnicraft- Soffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Soffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef.- Monteringsclips ingår. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Fotpall - Fotpallar Akryl Blå

  ethnicraft n701 fotpall - fotpallar akryl blå
  Fotpallen från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Fotpallen har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Fotpallen är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om fotpallen från Ethnicraft- Fotpallen är modulär.- Fotpallen finns i flera olika modeller.- Fotpallen finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för fotpallen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Outdoor Stol lackad - Teak Svart

  ethnicraft bok outdoor stol lackad - teak svart
  Stolen från Ethnicraft har en elegant, graciös design perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den har en stadig konstruktion i massiv teak med goda, vädertåliga egenskaper. Kombinera stolen med en Bok sittdyna för optimal komfort. Om stolen från Ethnicraft- Kombinera stolen med ett Bok matbord från Ethnicraft.- Formgivning av Alain Van Havre.- Den här stolen är en del av Ethnicrafts kollektion Bok.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för stolen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethnicraft Jack Outdoor Soffbord 65x120 Cm lackad - Soffbord & Avlastningsbord Teak Svart

  ethnicraft jack outdoor soffbord 65x120 cm lackad - soffbord & avlastningsbord teak svart
  Soffbordet från Ethnicraft är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har ett elegant, sofistikerat formspråk med mjukt rundade former. Det är tillverkat av högkvalitativ teak med en silkeslen finish och har en stadig, massiv konstruktion med fokus på funktion och komfort. Kombinera soffbordet med andra möbler från kollektionen för en exklusiv känsla utomhus. Om soffbordet från Ethnicraft- Kombinera soffbordet med andra utomhusmöbler från Ethnicraft.- Finns i flera storlekar.- Finns i flera finishar.- Det här soffbordet är en del av Ethnicrafts kollektion Jack.- För mer information ladda ned PDF.- Jack Outdoor soffbord från Ethnicraft med ett elegant, sofistikerat formspråk med mjukt rundade former.- Det är perfekt för uteplatsen eller terrassen och gjort av högkvalitativ teak med en silkeslen finish och har en stadig, massiv konstruktion med fokus på funktion och komfort. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Outdoor Matbord 100x250 Cm - Teak

  ethnicraft bok outdoor matbord 100x250 cm - teak
  Matbordet från Ethnicraft är perfekt för varma sommarkvällar och har en tidlös, enkel design i klassisk, massiv teak med en robust, hållbar konstruktion som bara blir vackrare med åren. Perfekt för varma sommarkvällar. Kombinera matbordet med stilrena stolar från kollektionen. Formgivare är Alain Van Havre. Perfekt för varma sommarkvällar. Om matbordet från Ethnicraft- Hållbart, naturligt material.- Kombinera matbordet med Bok stolar från Ethnicraft.- Matbordet finns i olika storlekar.- Det här matbordet är en del av Ethnicrafts kollektion Bok.- För utomhusbruk.- Formgivare är Alain Van Havre.- För mer information ladda ned PDF.- Bok Outdoor matbord från Ethnicraft med en tidlös, enkel design i klassisk, massiv teak med en robust, hållbar konstruktion som bara blir vackrare med åren. Skötselråd för matbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethnicraft N701 Soffa 3-sits - 3-sitssoffor Akryl Mörkgrå

  ethnicraft n701 soffa 3-sits - 3-sitssoffor akryl mörkgrå
  Soffan från Ethnicraft har en ram i hårdträ. Den är modulär och har en slitstark klädsel i polyester och akryl med ett högdensitetsskum. Soffan har en avslappnad, trendig design med en hög komfort. Soffan är modulär. Formgivning av Jacques Deneef. Om soffan från Ethnicraft- Soffan är modulär.- Soffan finns i flera olika modeller.- Soffan finns i olika färger.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Jack Dyna Till Solsäng 80 Mm Natur - Polypropylen Natural

  ethnicraft jack dyna till solsäng 80 mm natur - polypropylen natural
  Sittdynan från Ethnicraft har ett slitstarkt tyg med vatten- och smutsavvisande egenskaper perfekt för utomhusbruk. Kardborrefäste eller halkskydd på undersidan för att ligga stabilt mot stolen och förhindra att dynan glider iväg. Passar för Jack solsäng från Ethnicraft. Om sittdynan från Ethnicraft- Premiumkvalitet med slitstarkt tyg perfekt för utomhusbruk.- Tillverkad av polypropen.- Passar för Jack solsäng från Ethnicraft.- Finns i flera färger.- Finns i flera tjocklekar.- För mer information ladda ned PDF.- Jack sittdyna från Ethnicraft med ett slitstarkt tyg med vatten- och smutsavvisande egenskaper perfekt för utomhusbruk. Skötselråd för sittdynan- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Maskintvätt i 40°C. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Outdoor Matbord 80x162 Cm - Teak

  ethnicraft bok outdoor matbord 80x162 cm - teak
  Matbordet från Ethnicraft är perfekt för varma sommarkvällar och har en tidlös, enkel design i klassisk, massiv teak med en robust, hållbar konstruktion som bara blir vackrare med åren. Perfekt för varma sommarkvällar. Kombinera matbordet med stilrena stolar från kollektionen. Formgivare är Alain Van Havre. Perfekt för varma sommarkvällar. Om matbordet från Ethnicraft- Hållbart, naturligt material.- Kombinera matbordet med Bok stolar från Ethnicraft.- Matbordet finns i olika storlekar.- Det här matbordet är en del av Ethnicrafts kollektion Bok.- För utomhusbruk.- Formgivare är Alain Van Havre.- För mer information ladda ned PDF.- Bok Outdoor matbord från Ethnicraft med en tidlös, enkel design i klassisk, massiv teak med en robust, hållbar konstruktion som bara blir vackrare med åren. Skötselråd för matbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Outdoor Matbord 100x200 Cm lackad - Teak Svart

  ethnicraft bok outdoor matbord 100x200 cm lackad - teak svart
  Matbordet från Ethnicraft är perfekt för varma sommarkvällar och har en tidlös, enkel design i klassisk, massiv teak med en robust, hållbar konstruktion som bara blir vackrare med åren. Perfekt för varma sommarkvällar. Kombinera matbordet med stilrena stolar från kollektionen. Formgivare är Alain Van Havre. Perfekt för varma sommarkvällar. Om matbordet från Ethnicraft- Hållbart, naturligt material.- Kombinera matbordet med Bok stolar från Ethnicraft.- Matbordet finns i olika storlekar.- Det här matbordet är en del av Ethnicrafts kollektion Bok.- För utomhusbruk.- Formgivare är Alain Van Havre.- För mer information ladda ned PDF.- Bok Outdoor matbord från Ethnicraft med en tidlös, enkel design i klassisk, massiv teak med en robust, hållbar konstruktion som bara blir vackrare med åren. Skötselråd för matbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord 220x95 Cm - Ek

  ethnicraft bok matbord 220x95 cm - ek
  Bok Matbord 220x95 Cm, Ek från Ethnicraft. Matbord & Barbord Ek Ek. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Circle Matbord Ø136 - Ek

  ethnicraft circle matbord ø136 - ek
  Circle Matbord Ø136, Ek från Ethnicraft. Matbord & Barbord Ek Ek. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mikado Matbord 110x240 Cm - Ek

  ethnicraft mikado matbord 110x240 cm - ek
  Matbord från Ethnicraft i massiv ek med ett skulpturalt formspråk. Det har ett tvinnat underrede och en enkel, massiv bordsskiva för att framhäva den eleganta siluetten och ge designen ett välbalanserat uttryck. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Finns i flera storlekar.- Formgivning av Alain van Havre.- Matbord i massiv ek med olika finishar. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Nordic Soffbord L - Soffbord Ek

  ethnicraft nordic soffbord l - soffbord ek
  Nordic Soffbord L, Ek från Ethnicraft. Soffbord Ek Ek. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord 240x100 Cm - Ek Svart

  ethnicraft bok matbord 240x100 cm - ek svart
  Bok Matbord 240x100 Cm, Svart från Ethnicraft. Matbord & Barbord Svart Ek. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord 180x90 Cm - Ek Svart

  ethnicraft bok matbord 180x90 cm - ek svart
  Bok Matbord 180x90 Cm, Svart från Ethnicraft. Matbord & Barbord Svart Ek. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Torsion Matbord Ø70 - Ek Svart

  ethnicraft torsion matbord ø70 - ek svart
  Torsion Matbord Ø70, Svart från Ethnicraft. Matbord & Barbord Svart Ek. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord 220x95 Cm - Ek Svart

  ethnicraft bok matbord 220x95 cm - ek svart
  Bok Matbord 220x95 Cm, Svart från Ethnicraft. Matbord & Barbord Svart Ek. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mikado Matbord 106x203 Cm - Ek

  ethnicraft mikado matbord 106x203 cm - ek
  Matbord från Ethnicraft i massiv ek med ett skulpturalt formspråk. Det har ett tvinnat underrede och en enkel, massiv bordsskiva för att framhäva den eleganta siluetten och ge designen ett välbalanserat uttryck. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Finns i flera storlekar.- Formgivning av Alain van Havre.- Matbord i massiv ek med olika finishar. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Torsion Matbord Ø127 - Ek Svart

  ethnicraft torsion matbord ø127 - ek svart
  Torsion Matbord Ø127, Svart från Ethnicraft. Matbord & Barbord Svart Ek. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord 140x80 Cm - Ek Svart

  ethnicraft bok matbord 140x80 cm - ek svart
  Bok Matbord 140x80 Cm, Svart från Ethnicraft. Matbord & Barbord Svart Ek. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord 160x80 Cm - Ek

  ethnicraft bok matbord 160x80 cm - ek
  Bok Matbord 160x80 Cm, Ek från Ethnicraft. Matbord & Barbord Ek Ek. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Circle Matbord Ø163 - Ek

  ethnicraft circle matbord ø163 - ek
  Circle Matbord Ø163, Ek från Ethnicraft. Matbord & Barbord Ek Ek. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord 200x95 Cm - Ek Svart

  ethnicraft bok matbord 200x95 cm - ek svart
  Bok Matbord 200x95 Cm, Svart från Ethnicraft. Matbord & Barbord Svart Ek. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Torsion Matbord Ø90 - Ek Svart

  ethnicraft torsion matbord ø90 - ek svart
  Torsion Matbord Ø90, Svart från Ethnicraft. Matbord & Barbord Svart Ek. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord 240x100 Cm - Ek

  ethnicraft bok matbord 240x100 cm - ek
  Bok Matbord 240x100 Cm, Ek från Ethnicraft. Matbord & Barbord Ek Ek. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord 160x80 Cm - Ek Svart

  ethnicraft bok matbord 160x80 cm - ek svart
  Bok Matbord 160x80 Cm, Svart från Ethnicraft. Matbord & Barbord Svart Ek. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Tripod Soffbord - Soffbord Ek

  ethnicraft tripod soffbord - soffbord ek
  Tripod Soffbord, Ek från Ethnicraft. Soffbord Ek Ek. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord 200x95 Cm - Ek

  ethnicraft bok matbord 200x95 cm - ek
  Bok Matbord 200x95 Cm, Ek från Ethnicraft. Matbord & Barbord Ek Ek. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord 180x90 Cm - Ek

  ethnicraft bok matbord 180x90 cm - ek
  Bok Matbord 180x90 Cm, Ek från Ethnicraft. Matbord & Barbord Ek Ek. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Geometric Sidobord / - Soffbord Ek Svart

  ethnicraft geometric sidobord / - soffbord ek svart
  Geometric Sidobord, Ek/svart från Ethnicraft. Soffbord Svart Ek. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord 140x80 Cm - Ek

  ethnicraft bok matbord 140x80 cm - ek
  Bok Matbord 140x80 Cm, Ek från Ethnicraft. Matbord & Barbord Ek Ek. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Blackbird Tv Bänk - Ek Svart

  ethnicraft blackbird tv bänk - ek svart
  Blackbird Tv Bänk från Ethnicraft. TV-bänkar & Mediabänkar Svart Ek. Shoppa TV-bänkar & Mediabänkar och mer Förvaring & Hyllor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Thin Soffbord 70x70 Cm - Soffbord Metall Svart

  ethnicraft thin soffbord 70x70 cm - soffbord metall svart
  Soffbordet från Ethnicraft har ett elegant uttryck som aldrig går ur tiden. Det har en massiv bordsskiva i ek med en borstad, texturerad finish och ett tunt underrede i stål. Om soffbordet från Ethnicraft- Premiumkvalitet med smakfull, minimalistisk design.- Svartlackad bordsskiva i massiv ek med borstad finish.- Slankt stålunderrede i svartlackad metall.- Kombinera soffbordet med en soffa från Ethnicraft.- Soffbordet finns i 2 olika storlekar.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en torr trasa.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mikado Matbord 110x280 Cm - Ek

  ethnicraft mikado matbord 110x280 cm - ek
  Matbord från Ethnicraft i massiv ek med ett skulpturalt formspråk. Det har ett tvinnat underrede och en enkel, massiv bordsskiva för att framhäva den eleganta siluetten och ge designen ett välbalanserat uttryck. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Finns i flera storlekar.- Formgivning av Alain van Havre.- Matbord i massiv ek med olika finishar. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Outdoor Dining Table - - Square - Teak

  ethnicraft bok outdoor dining table - - square - teak
  Matbordet från Ethnicraft är perfekt för varma sommarkvällar och har en tidlös, enkel design i klassisk, massiv teak med en robust, hållbar konstruktion som bara blir vackrare med åren. Perfekt för varma sommarkvällar. Kombinera matbordet med stilrena stolar från kollektionen. Formgivare är Alain Van Havre. Perfekt för varma sommarkvällar. Om matbordet från Ethnicraft- Hållbart, naturligt material.- Kombinera matbordet med Bok stolar från Ethnicraft.- Matbordet finns i olika storlekar.- Det här matbordet är en del av Ethnicrafts kollektion Bok.- För utomhusbruk.- Formgivare är Alain Van Havre.- För mer information ladda ned PDF.- Bok Outdoor matbord från Ethnicraft med en tidlös, enkel design i klassisk, massiv teak med en robust, hållbar konstruktion som bara blir vackrare med åren. Skötselråd för matbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethnicraft Pi Matbord 80x140 Cm - Ek

  ethnicraft pi matbord 80x140 cm - ek
  Matbord från Ethnicraft i högkvalitativ massiv ek med en mjuk, oljad finish. Det har ett minimalistiskt formspråk med diskreta, väl genomtänkta detaljer för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Kombinera matbordet med stolar från Ethnicraft.- Finns i flera storlekar.- Från serien PI.- Formgivning av Alain van Havre.- Skruvar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Roller Max Matbord Ø150 Cm - Mahogny Brun

  ethnicraft roller max matbord ø150 cm - mahogny brun
  Matbord från Ethnicraft i mörkbetsad mahogny med en unik design och organiska former som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Det har tre ben med olika placeringsmöjligheter för att kunna skapa olika visuella uttryck. Formgivning av Jacques Deneef. Originaldesign från år 2023. Om matbordet från Ethnicraft- Kombinera matbordet med matstolar från Ethnicraft.- Formgivning av Jacques Deneef.- Från serien Roller Max.- Skruvar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Pi Matbord 80x160 Cm - Ek

  ethnicraft pi matbord 80x160 cm - ek
  Matbord från Ethnicraft i högkvalitativ massiv ek med en mjuk, oljad finish. Det har ett minimalistiskt formspråk med diskreta, väl genomtänkta detaljer för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Kombinera matbordet med stolar från Ethnicraft.- Finns i flera storlekar.- Från serien PI.- Formgivning av Alain van Havre.- Skruvar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Pi Matbord 95x200 Cm - Ek

  ethnicraft pi matbord 95x200 cm - ek
  Matbord från Ethnicraft i högkvalitativ massiv ek med en mjuk, oljad finish. Det har ett minimalistiskt formspråk med diskreta, väl genomtänkta detaljer för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Kombinera matbordet med stolar från Ethnicraft.- Finns i flera storlekar.- Från serien PI.- Formgivning av Alain van Havre.- Skruvar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Jack Fotpall Mahogny / - Fotpallar Läder Svart

  ethnicraft jack fotpall mahogny / - fotpallar läder svart
  Fotpall från Ethnicraft med ett elegant, exklusivt formspråk med mjukt rundade former och högkvalitativa materialval. Den har en massiv stomme i mahogny och en dyna med en slitstark klädsel och en bekväm skumfyllning. Kombinera fotpallen med en loungefåtölj från kollektionen. Om fotpallen från Ethnicraft- Kombinera fotpallen med en Jack loungefåtölj från Ethnicraft.- Finns i flera utföranden.- Den här fotpallen är en del av Ethnicrafts kollektion Jack.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för fotpallen- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Pi Matbord 95x220 Cm - Ek

  ethnicraft pi matbord 95x220 cm - ek
  Matbord från Ethnicraft i högkvalitativ massiv ek med en mjuk, oljad finish. Det har ett minimalistiskt formspråk med diskreta, väl genomtänkta detaljer för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Kombinera matbordet med stolar från Ethnicraft.- Finns i flera storlekar.- Från serien PI.- Formgivning av Alain van Havre.- Skruvar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Pi Matbord 90x180 Cm - Ek

  ethnicraft pi matbord 90x180 cm - ek
  Matbord från Ethnicraft i högkvalitativ massiv ek med en mjuk, oljad finish. Det har ett minimalistiskt formspråk med diskreta, väl genomtänkta detaljer för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Kombinera matbordet med stolar från Ethnicraft.- Finns i flera storlekar.- Från serien PI.- Formgivning av Alain van Havre.- Skruvar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Roller Max Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Mahogny Mörkbrun

  ethnicraft roller max sittpuff - sittsäckar & sittpuffar mahogny mörkbrun
  Sittpuff från Ethnicraft med en exklusiv design med en hög komfort perfekt att ta fram när det behövs extra sittplatser. Den har en bekväm sittdyna med en fyllning i högdensitetsskum och en exklusiv inramning i mahogny. Formgivning av Alain van Havre. Om sittpuffen från Ethnicraft- Formgivning av Alain van Havre.- Från serien Roller Max. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Jack Loungefåtölj / Läder - Mahogny Svart

  ethnicraft jack loungefåtölj / läder - mahogny svart
  Loungefåtölj från Ethnicraft med en tidlös, elegant design med en mörk stomme i massivt trä och en högkvalitativ klädsel i olika utföranden. Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Formgivning av Jacques Deneef. Om loungefåtöljen från Ethnicraft- Lyxig design med klassisk vintagekänsla.- Stomme i lackat massivt trä.- Hög komfort anpassad för mångsidiga användningsområden.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för loungefåtöljen- Kan blekna i direkt solljus.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Vid osäkerhet vad gäller rengöring rekommenderas professionell hjälp.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Jack Fotpall Mahogany / - Fotpallar Läder Mörkbrun

  ethnicraft jack fotpall mahogany / - fotpallar läder mörkbrun
  Fotpall från Ethnicraft med ett elegant, exklusivt formspråk med mjukt rundade former och högkvalitativa materialval. Den har en massiv stomme i mahogny och en dyna med en slitstark klädsel och en bekväm skumfyllning. Kombinera fotpallen med en loungefåtölj från kollektionen. Om fotpallen från Ethnicraft- Kombinera fotpallen med en Jack loungefåtölj från Ethnicraft.- Finns i flera utföranden.- Den här fotpallen är en del av Ethnicrafts kollektion Jack.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för fotpallen- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mellow Soffa Avslut Med Höger Armstöd - 2-sitssoffor Bomull Off-White

  ethnicraft mellow soffa avslut med höger armstöd - 2-sitssoffor bomull off-white
  Soffa från Ethnicraft med en modulär, anpassningsbar design med fokus på funktion och komfort. Den har ett generöst sittdjup med mjuka dynor perfekt för hela familjen att krypa upp och mysa i. Kombinera soffan med extra Mellow kuddar från Ethnicraft. Om soffan från Ethnicraft- Tillverkad i Europa.- Martindale: 40000.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Barrow 2-sitssoffa - 2-sitssoffor Polyakryl Off-White

  ethnicraft barrow 2-sitssoffa - 2-sitssoffor polyakryl off-white
  2-sitssoffa från Ethnicraft med ett tidlöst formspråk med en mjukt rundad, omfamnande rygg för optimal komfort. Den har tunna ben, en mjuk fyllning i högdensitetsskum och en högkvalitativ klädsel. Kombinera 2-sitssoffan med en Barrow fåtölj från Ethnicraft. Om 2-sitssoffan från Ethnicraft- Tillverkad i Europa.- Martindale: 60000.- Från serien Barrow. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Pi Matbord 100x240 Cm - Ek

  ethnicraft pi matbord 100x240 cm - ek
  Matbord från Ethnicraft i högkvalitativ massiv ek med en mjuk, oljad finish. Det har ett minimalistiskt formspråk med diskreta, väl genomtänkta detaljer för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Kombinera matbordet med stolar från Ethnicraft.- Finns i flera storlekar.- Från serien PI.- Formgivning av Alain van Havre.- Skruvar ingår.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Barrow Sittpuff Ø60 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Polyakryl Pine Green

  ethnicraft barrow sittpuff ø60 cm - sittsäckar & sittpuffar polyakryl pine green
  Sittpuff från Ethnicraft med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Den har en slitstark klädsel och en skumfyllning för optimal komfort. Om sittpuffen från Ethnicraft- Finns i flera storlekar.- Tillverkad i Europa.- Martindale: 60000.- Från serien Barrow. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Barrow Sittpuff Ø40 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Polyakryl Pine Green

  ethnicraft barrow sittpuff ø40 cm - sittsäckar & sittpuffar polyakryl pine green
  Sittpuff från Ethnicraft med en enkel, stilren design som aldrig går ur tiden. Den har en slitstark klädsel och en skumfyllning för optimal komfort. Om sittpuffen från Ethnicraft- Finns i flera storlekar.- Tillverkad i Europa.- Martindale: 60000.- Från serien Barrow. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Spindle Teak - Massiv Ek Dark Stained

  ethnicraft spindle teak - massiv ek dark stained
  Sängbord från Ethnicraft med en vacker design i massivt trä med en bordsskiva i glas. Det har en klassisk modell med en praktisk låda undertill för enkel förvaring. Om sängbordet från Ethnicraft- Kombinera sängbordet med en Spindle sängstomme från Ethnicraft.- Finns i flera utföranden.- Kan även användas som avlastningsbord.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för sängbordet- Använd en torr trasa. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Jack Fotpall Utan Dyna - Fotpallar Mahogny Mörkbrun

  ethnicraft jack fotpall utan dyna - fotpallar mahogny mörkbrun
  Fotpall från Ethnicraft med en tidlös, elegant design med en mörk stomme i mahogny. Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Kombinera fotpallen med Jack dynor från Ethnicraft. Om fotpallen från Ethnicraft- Lyxig design med klassisk vintagekänsla.- Stomme i lackad teak.- Hög komfort anpassad för mångsidiga användningsområden.- Kombinera fotpallen med Jack dynor från Ethnicraft.- Formgivning av Jacques Deneef.- Utan Dyna- Kombinera fotpallen med en Jack loungefåtölj från Ethnicraft. Skötselråd för fotpallen- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Vid osäkerhet vad gäller rengöring rekommenderas professionell hjälp. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Barrow Fåtölj - Polyakryl Pine Green

  ethnicraft barrow fåtölj - polyakryl pine green
  Fåtölj från Ethnicraft med en tidlös design med en rundad, omfamnande form för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv. Den har tunna ben i metall, en bekväm fyllning i högdensitetsskum och en högkvalitativ klädsel. Kombinera fåtöljen med en Barrow sittpuff från Ethnicraft. Om fåtöljen från Ethnicraft- Tillverkad i Europa.- Martindale: 60000.- Från serien Barrow. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Corto Matbord 150x150 Cm - Ek

  ethnicraft corto matbord 150x150 cm - ek
  Matbord från Ethnicraft med en elegant, tidlös estetik som harmoniserar med omgivningen. Det är tillverkat av högkvalitativt material med en stadig, väl genomtänkt design för att hålla i generationer. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Kombinera matbordet med stolar från Ethnicraft.- Formgivning av Alain van Havre.- Denna produkt levereras omonterad.- Skruvar ingår. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Jack Fotpall / Ivory - Fotpallar Mahogny Elfenben

  ethnicraft jack fotpall / ivory - fotpallar mahogny elfenben
  Fotpall från Ethnicraft med ett elegant, exklusivt formspråk med mjukt rundade former och högkvalitativa materialval. Den har en massiv stomme i mahogny och en dyna med en slitstark klädsel och en bekväm skumfyllning. Kombinera fotpallen med en loungefåtölj från kollektionen. Om fotpallen från Ethnicraft- Kombinera fotpallen med en Jack loungefåtölj från Ethnicraft.- Finns i flera utföranden.- Den här fotpallen är en del av Ethnicrafts kollektion Jack.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för fotpallen- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Jack Loungefåtölj Utan Dynor - Mahogny Mörkbrun

  ethnicraft jack loungefåtölj utan dynor - mahogny mörkbrun
  Loungefåtölj från Ethnicraft med en tidlös, elegant design med en mörk stomme i mahogny. Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Kombinera loungefåtöljen med Jack dynor från Ethnicraft. Formgivning av Jacques Deneef. Om loungefåtöljen från Ethnicraft- Lyxig design med klassisk vintagekänsla.- Stomme i lackad teak.- Hög komfort anpassad för mångsidiga användningsområden.- Kombinera loungefåtöljen med Jack dynor från Ethnicraft.- Formgivning av Jacques Deneef.- Utan Dynor Skötselråd för loungefåtöljen- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Vid osäkerhet vad gäller rengöring rekommenderas professionell hjälp.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord Rund Utdragbar Ø129 Cm Black Oak - Massiv Ek Svart Ek

  ethnicraft bok matbord rund utdragbar ø129 cm black oak - massiv ek svart ek
  Matbord från Ethnicraft med en vacker, tidlös design för alla hem och stilar. Det har ett lätt, luftigt utseende för rum med begränsat utrymme. Matbordet är tillverkat av massiv ek som bara blir vackrare med åren och har en praktisk, utdragbar funktion med iläggsskivor inuti perfekt för middagsbjudningar. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Utdragbar funktion.- Butterflykonstruktion.- Formgivning av Alain Van Havre.- För mer information ladda ned PDF.- Från serien Bok.- Monteringssats ingår.- Längd: 1290- 1790 mm.- 100% massiv ek.- Passar för 4-6 personer. Skötselråd för matbordet- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Corto Matbord 150x150 Cm - Ek Mörkbetsad Ek

  ethnicraft corto matbord 150x150 cm - ek mörkbetsad ek
  Matbord från Ethnicraft med en elegant, tidlös estetik som harmoniserar med omgivningen. Det är tillverkat av högkvalitativt material med en stadig, väl genomtänkt design för att hålla i generationer. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Kombinera matbordet med stolar från Ethnicraft.- Formgivning av Alain van Havre.- Denna produkt levereras omonterad.- Skruvar ingår. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mikado Matbord 106x203 Cm - Ek Svart Ek

  ethnicraft mikado matbord 106x203 cm - ek svart ek
  Matbord från Ethnicraft i massiv ek med ett skulpturalt formspråk. Det har ett tvinnat underrede och en enkel, massiv bordsskiva för att framhäva den eleganta siluetten och ge designen ett välbalanserat uttryck. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Finns i flera storlekar.- Formgivning av Alain van Havre.- Matbord i massiv ek med olika finishar. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Jack Loungefåtölj / Läder - Mahogny Mörkbrun

  ethnicraft jack loungefåtölj / läder - mahogny mörkbrun
  Loungefåtölj från Ethnicraft med en tidlös, elegant design med en mörk stomme i massivt trä och en högkvalitativ klädsel i olika utföranden. Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Formgivning av Jacques Deneef. Om loungefåtöljen från Ethnicraft- Lyxig design med klassisk vintagekänsla.- Stomme i lackat massivt trä.- Hög komfort anpassad för mångsidiga användningsområden.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för loungefåtöljen- Kan blekna i direkt solljus.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Vid osäkerhet vad gäller rengöring rekommenderas professionell hjälp.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mikado Matbord Ø150 Cm - Ek Svart Ek

  ethnicraft mikado matbord ø150 cm - ek svart ek
  Matbord från Ethnicraft i massiv ek med ett skulpturalt formspråk. Det har ett tvinnat underrede och en enkel, massiv bordsskiva för att framhäva den eleganta siluetten och ge designen ett välbalanserat uttryck. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Finns i flera storlekar.- Formgivning av Alain van Havre.- Från serien Mikado.- Matbord i massiv ek med olika finishar. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mikado Matbord Oval 138x267 Cm - Ek Svart Ek

  ethnicraft mikado matbord oval 138x267 cm - ek svart ek
  Matbord från Ethnicraft i massiv ek med ett skulpturalt formspråk. Det har ett tvinnat underrede och en enkel, massiv bordsskiva för att framhäva den eleganta siluetten och ge designen ett välbalanserat uttryck. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Finns i flera storlekar.- Formgivning av Alain van Havre.- Från serien Mikado.- Matbord i massiv ek med olika finishar. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Eye Loungefåtölj - Ek

  ethnicraft eye loungefåtölj - ek
  Loungefåtölj från Ethnicraft i högkvalitativ ek med en subtil, elegant design som aldrig går ur tiden. Formgivning av Alain van Havre. Om loungefåtöljen från Ethnicraft- Formgivning av Alain van Havre.- Denna produkt levereras monterad. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mellow Soffa Hörndel - 2-sitssoffor Bomull Off-White

  ethnicraft mellow soffa hörndel - 2-sitssoffor bomull off-white
  Soffa från Ethnicraft med en modulär, anpassningsbar design med fokus på funktion och komfort. Den har ett generöst sittdjup med mjuka dynor perfekt för hela familjen att krypa upp och mysa i. Kombinera soffan med extra Mellow kuddar från Ethnicraft. Om soffan från Ethnicraft- Tillverkad i Europa.- Martindale: 40000.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mikado Matbord 110x280 Cm - Ek Svart Ek

  ethnicraft mikado matbord 110x280 cm - ek svart ek
  Matbord från Ethnicraft i massiv ek med ett skulpturalt formspråk. Det har ett tvinnat underrede och en enkel, massiv bordsskiva för att framhäva den eleganta siluetten och ge designen ett välbalanserat uttryck. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Finns i flera storlekar.- Formgivning av Alain van Havre.- Matbord i massiv ek med olika finishar. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Jack Loungefåtölj / Ivory - Mahogny Elfenben

  ethnicraft jack loungefåtölj / ivory - mahogny elfenben
  Loungefåtölj från Ethnicraft med en tidlös, elegant design med en mörk stomme i massivt trä och en högkvalitativ klädsel i olika utföranden. Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Formgivning av Jacques Deneef. Om loungefåtöljen från Ethnicraft- Lyxig design med klassisk vintagekänsla.- Stomme i lackat massivt trä.- Hög komfort anpassad för mångsidiga användningsområden.- Formgivning av Jacques Deneef. Skötselråd för loungefåtöljen- Kan blekna i direkt solljus.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Vid osäkerhet vad gäller rengöring rekommenderas professionell hjälp.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mellow Soffa Avslut Med Vänster Armstöd - 2-sitssoffor Bomull Off-White

  ethnicraft mellow soffa avslut med vänster armstöd - 2-sitssoffor bomull off-white
  Soffa från Ethnicraft med en modulär, anpassningsbar design med fokus på funktion och komfort. Den har ett generöst sittdjup med mjuka dynor perfekt för hela familjen att krypa upp och mysa i. Kombinera soffan med extra Mellow kuddar från Ethnicraft. Om soffan från Ethnicraft- Tillverkad i Europa.- Martindale: 40000.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mellow Soffa Fotpall - 2-sitssoffor Bomull Off-White

  ethnicraft mellow soffa fotpall - 2-sitssoffor bomull off-white
  Soffa från Ethnicraft med en modulär, anpassningsbar design med fokus på funktion och komfort. Den har ett generöst sittdjup med mjuka dynor perfekt för hela familjen att krypa upp och mysa i. Kombinera soffan med extra Mellow kuddar från Ethnicraft. Om soffan från Ethnicraft- Tillverkad i Europa.- Martindale: 40000.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mikado Matbord 110x240 Cm - Ek Svart Ek

  ethnicraft mikado matbord 110x240 cm - ek svart ek
  Matbord från Ethnicraft i massiv ek med ett skulpturalt formspråk. Det har ett tvinnat underrede och en enkel, massiv bordsskiva för att framhäva den eleganta siluetten och ge designen ett välbalanserat uttryck. Formgivning av Alain van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Finns i flera storlekar.- Formgivning av Alain van Havre.- Matbord i massiv ek med olika finishar. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Bok Matbord Utdragbar 200-300x100 Cm - Ek

  ethnicraft bok matbord utdragbar 200-300x100 cm - ek
  Matbord från Ethnicraft med en elegant design perfekt för en stilren look. Det har en stadig konstruktion i massiv ek med en utdragbar funktion med butterflykonstruktion. Matbordet har karakteristiska, vackra detaljer med en oljevaxad finish. Exklusivt matbord med hög kvalitet. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Utdragbar design med praktisk butterflykonstruktion.- Tillverkat av massiv ek.- Oljevaxad finish.- Funktionellt, elegant matbord.- Gediget hantverk.- Hög kvalitet.- Matbordet finns i olika storlekar.- Matbordet finns i olika färger.- Formgivning av Alain Van Havre.- Denna produkt levereras omonterad.- Från serien Bok. Skötselråd för matbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Mellow Soffa 1-sits - 2-sitssoffor Bomull Off-White

  ethnicraft mellow soffa 1-sits - 2-sitssoffor bomull off-white
  Soffa från Ethnicraft med en modulär, anpassningsbar design med fokus på funktion och komfort. Den har ett generöst sittdjup med mjuka dynor perfekt för hela familjen att krypa upp och mysa i. Kombinera soffan med extra Mellow kuddar från Ethnicraft. Om soffan från Ethnicraft- Tillverkad i Europa.- Martindale: 40000.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.