Hemmässan
www.hemmassan.se

Eva Solo sortiment online

 • Eva Solo - Facet Dricksglas 27 cl 6-pack

  eva solo - facet dricksglas 27 cl 6-pack
  Dricksglas i härdat glas som tål både varma och kalla drycker. Tack vare sin robusta design och tåliga material tål glasen att användas både till vardags och fest.
 • Eva Solo - Eva Trio Legio Nova Tallrik djup 22 cm Vit

  eva solo - eva trio legio nova tallrik djup 22 cm vit
  Med sin räfflade eleganta dekoration längs kanten sätter Eva Trio Legio Nova tallriken i fokus. Det är en ram som ser bra ut på alla gästbord, som också är avsedd för dagligt bruk. Tål både mikrovågsugn, frys och maskindisk.
 • Eva Solo - Eva Trio Koppar Kastrull 1,5 L

  eva solo - eva trio koppar kastrull 1,5 l
  Kastrull med tre lager konstruktion av koppar, aluminium och rostfritt stål från Eva Solo. Kärlet har en praktisk hällkant. Koppar ger dig full kontroll över matlagningen eftersom materialet reagerar snabbt på temperaturändringar vilket en underlättar matlagningen när man exempelvis tillreder såser och mer avancerade rätter. Fungerar på alla värmekällor, inklusive induktion.
 • Eva Solo - Eva Trio Legio Nova Skål 1,2 L Vit

  eva solo - eva trio legio nova skål 1,2 l vit
  En rund skål på 20 cm och rymmer 1,2 liter från Eva Solo. Skålen är gjord i högkvalitativt porslin med en elegant räfflande dekoration på insidan. Passar utmärkt vid servering av till exempel sallad, pasta, grönsaker eller frukt. Tål både mikrovågsugn, frys och maskindisk. Se fler delar från serien Eva Trio Legio Nova.
 • Eva Solo - Eva Trio Legio Nova Skål 1,8 L Vit

  eva solo - eva trio legio nova skål 1,8 l vit
  En rund skål på 28 cm och rymmer 1,8 liter från Eva Solo. Skålen är gjord i högkvalitativt porslin med en elegant räfflande dekoration på insidan. Passar utmärkt vid servering av till exempel sallad, pasta, grönsaker eller frukt. Tål både mikrovågsugn, frys och maskindisk. Se fler delar från serien Eva Trio Legio Nova.
 • Eva Solo - Nordic Kitchen Tallrik 17 cm Svart

  eva solo - nordic kitchen tallrik 17 cm svart
  Liten tallrik eller assiett från Eva Solos stengodsservis Nordic Kitchen, perfekt till förrätt, efterrätt eller fikat. Minimalistiskt formspråk och funktionalistiskt tänk, det är inspirationskällan till servisen. Designen är enkel och materialet tål att användas varje dag, samtidigt som servisen blir ett elegant inslag på en festlig middag.Tål ugn, mikrovågsugn, frys och diskmaskin.
 • Eva Solo - Nordic Kitchen Tallrik 21 cm Svart

  eva solo - nordic kitchen tallrik 21 cm svart
  Liten tallrik eller assiett från Eva Solos stengodsservis Nordic Kitchen, perfekt till förrätt, efterrätt eller som lunchtallrik. Minimalistiskt formspråk och funktionalistiskt tänk, det är inspirationskällan till servisen. Designen är enkel och materialet tål att användas varje dag, samtidigt som servisen blir ett elegant inslag på en festlig middag.Tål ugn, mikrovågsugn, frys och diskmaskin.
 • Eva Solo - Nordic Kitchen Tallrik 25 cm Svart

  eva solo - nordic kitchen tallrik 25 cm svart
  Varmrättstallrik ur Eva Solos stengodsservis Nordic Kitchen, perfekt både till vardags och fest. Den dramatiska svarta färgen kommer att kontrastera vackert till alla typer av mat och tillsammans med det minimalistiska formspråket kommer det höja varje dukning.Designen är enkel och materialet tål att användas varje dag, samtidigt som servisen blir ett elegant inslag på en festlig middag.Tål ugn, mikrovågsugn, frys och diskmaskin.
 • Eva Solo - Thumbler Glas 38 cl Smokey grey

  eva solo - thumbler glas 38 cl smokey grey
  Rökfärgat glas med rundad botten och sned kant som ger ett karaktärsfullt utseende. Den tunna och eleganta formen tillsammans med den stadiga basen gör att glasen passar för varje tillfälle - från att servera drinkar och desserter i till att användas som extra lyxiga dricksglas till vardagsmiddagen. Glasen är munblåsta vilket gör varje glas unikt.
 • Eva Solo - Vinglas Bourgogne 50 cl

  eva solo - vinglas bourgogne 50 cl
  Vinglas Bourgogne från Eva Solo har en stor kupa speciellt framtagen för att lyfta fram de finare nyanserna hos exempelvis bourgogne, barbaresco, barolo, gamay, nebbiolo och pinot noir.Glaset har en stilren form och en elegant drickkant där formen gör att man kan dricka från alla sidor.Glaset är lätt att rengöra och tål maskindisk med glasprogram.
 • Eva Solo - Martiniglas 18 cl

  eva solo - martiniglas 18 cl
  Martiniglas från Eva Solo. Med tunn, elegant drickkant och i en form gör att man kan dricka från alla sidor. Den sneda kanten är spännande och intressant för ögat. Ett mycket dekorativt och vackert glas.
 • Eva Solo - Ölglas 35 cl 2-pack

  eva solo - ölglas 35 cl 2-pack
  Avnjut en kall öl i det låga munblåsta ölglaset från danska Eva Solo. Glaset har en stilren och modern design och är framtaget specifikt för att framhäva ölets arom, smak och doft. Som något helt unikt är serien vackert formad med en vinkel på 14 grader. Glaset ingår i ölglasserien från Eva Solo, som har tagits fram för att ge en optimal upplevelse av olika typer av öl och snaps. Alla glas i serien är utvecklade i samarbete med professionella bryggmästare så att aromen, smaken och doften framhävs med hjälp av glasets formgivning.
 • Eva Solo - Eva Trio Legio Nova Tallrik flat 28 cm Vit

  eva solo - eva trio legio nova tallrik flat 28 cm vit
  Med sin räfflade eleganta dekoration längs kanten sätter Eva Trio Legio Nova tallriken i fokus. Det är en ram som ser bra ut på alla gästbord, som också är avsedd för dagligt bruk. Tål både mikrovågsugn, frys och maskindisk.
 • Eva Solo - Eva Trio Koppar Traktörpanna 24 cm

  eva solo - eva trio koppar traktörpanna 24 cm
  Traktörpanna med tre lager konstruktion av koppar, aluminium och rostfritt stål från Eva Solo. Kärlet har en praktisk hällkant. Koppar ger dig full kontroll över matlagningen eftersom materialet reagerar snabbt på temperaturändringar vilket en underlättar matlagningen när man exempelvis tillreder såser och mer avancerade rätter. Fungerar på alla värmekällor, inklusive induktion.
 • Eva Solo - Eva Trio Koppar Gryta 3,9 L

  eva solo - eva trio koppar gryta 3,9 l
  Gryta med tre lager konstruktion av koppar, aluminium och rostfritt stål från Eva Solo. Kärlet har en praktisk hällkant. Koppar ger dig full kontroll över matlagningen eftersom materialet reagerar snabbt på temperaturändringar vilket en underlättar matlagningen när man exempelvis tillreder såser och mer avancerade rätter. Fungerar på alla värmekällor, inklusive induktion.
 • Eva Solo - Facet Dricksglas 34 cl 4-pack

  eva solo - facet dricksglas 34 cl 4-pack
  Facet dricksglas från Eva Solo är det perfekta vardagsglaset, tåligt men ändå elegant.Facet matchar alla dukningar, från rustika till lätta och mer högtidliga. Tillverkade i härdat glas, tål både kallt och varmt innehåll upp till 130 grader.
 • Eva Solo - Facet Dricksglas 43 cl 4-pack

  eva solo - facet dricksglas 43 cl 4-pack
  Höga tumblerglas i härdat glas som tål både varma och kalla drycker. Tack vare sin robusta design och tåliga material tål glasen att användas både till vardags och fest. Säljs i 4-pack.
 • Eva Solo - Facet Skål 50 cl 4-pack

  eva solo - facet skål 50 cl 4-pack
  Facet skålar i 4-pack, från Eva Solo. En mångsidig skål som passar till både vardag och fest i robust material. Tillverkat av härdat glas och tål både kalla och varma drycker (upp till 130 grader). Fungerar lika väl till soppan som till frukostflingorna. Tål maskindisk.
 • Eva Solo - Eva Trio Legio Nova Kopp/mugg 40 cl Vit

  eva solo - eva trio legio nova kopp/mugg 40 cl vit
  En mugg/kopp 40 cl från Eva Solo gjord i högkvalitativt porslin med en elegant räfflande dekoration längs med koppen. Tål både mikrovågsugn, frys och maskindisk. Kombinera gärna med andra delar från serien Eva Trio Legio Nova.
 • Eva Solo - Eva Trio Legio Nova Tallrik oval 31 cm Vit

  eva solo - eva trio legio nova tallrik oval 31 cm vit
  Med sin räfflade eleganta dekoration längs kanten sätter Eva Trio Legio Nova tallriken i fokus. Det är en ram som ser bra ut på alla gästbord, som också är avsedd för dagligt bruk. Tål både mikrovågsugn, frys och maskindisk.
 • Eva Solo - Eva Trio Legio Nova Skål 40 cl Vit

  eva solo - eva trio legio nova skål 40 cl vit
  Med sin räfflade eleganta dekoration längs kanten sätter Eva Trio Legio Nova skålen i fokus. Det är en ram som ser bra ut på alla gästbord, som också är avsedd för dagligt bruk. Tål både mikrovågsugn, frys och maskindisk.
 • Eva Solo - Vinglas Magnum 60 cl

  eva solo - vinglas magnum 60 cl
  Elegant vinglas med tunn drickkant. Magnumglaset är framtaget för mer komplexa och fylliga viner, vilka behöver mer syre för att ytterligare frigöra aromer. Den sneda kanten gör att man kan dricka från alla sidor samt frigör vinets aromer och stärker smakupplevelsen.
 • Eva Solo - Spritglas 24 cl

  eva solo - spritglas 24 cl
  Spritglaset från Eva Solo med sned kant för optimal upplevelse av spritens aromer.Glasets form samlar doftpartiklarna och gör att de träffar näsan mer koncentrerat. Det optimerar smakupplevelsen och gör att spritens alla smak- och doftnyanser kommer till sin fulla rätt. Spritglaset har framtaget för att passa olika typer av sprit, aperitifer och starkviner som rom, gin, calvados och sherryDen snaeda formen gör att man kan dricka från alla sidor.Glaset är lätt att rengöra och tål maskindisk med glasprogram.
 • Eva Solo - Glas 38 cl

  eva solo - glas 38 cl
  Tunt och elegant glas från Eva Solo, med en sned kant som gör att man kan dricka från alla sidorGlasets rena, klassiska stil kompletterar varje bordsdukning och skänker elegans och karaktär till såväl vardag som till fest.Glaset har många användningsområden och passar bra till exempelvis vatten, juice, saft, smoothies eller som vinglas till vardags.Glaset är lätt att rengöra och tål maskindisk med glasprogram.
 • Eva Solo - Thumbler Glas 48 cl

  eva solo - thumbler glas 48 cl
  Rökfärgat glas med rundad botten och sned kant som ger ett karaktärsfullt utseende. Den tunna och eleganta formen tillsammans med den stadiga basen gör att glasen passar för varje tillfälle - från att servera drinkar och desserter i till att användas som extra lyxiga dricksglas till vardagsmiddagen. Glasen är munblåsta vilket gör varje glas unikt.
 • Eva Solo - Champagne Coupe 20 cl

  eva solo - champagne coupe 20 cl
  Champagneglas Coup från Eva Solo är ett unikt, munblåst champagneglas med en karaktäristisk sned kant. Champagneglaset lämpar sig till söta, mousserande viner och champagne men varför inte testa att servera en läcker förrätt eller en söt efterrätt i glaset?Champagne Coupe kompletterar övriga glas i Eva Solos serie, utvecklad i nära samarbete med professionella sommelierer.Glaset är lätt att rengöra och tål maskindisk med glasprogram.
 • Eva Solo - Ginglas 62 cl

  eva solo - ginglas 62 cl
  Gin är nyansernas dryck och ginglasen med sin ikoniska sneda kant från Eva Solo framhäver inte bara doften, utan även alla smaker från de olika växter som gör gin till en speciell upplevelse. Det här glaset är framtaget i samarbete med ginexperter och har en idealisk form för att fånga ginens doft och smak, vilket gör det särskilt lämpligt för ginprovning eller till gindrinkar.
 • Eva Solo - Nordic Kitchen Tallrik djup 20 cm Svart

  eva solo - nordic kitchen tallrik djup 20 cm svart
  Djup tallrik från Eva Solos stengodsservis Nordic Kitchen, perfekt till soppan eller frukostflingorna. Minimalistiskt formspråk och funktionalistiskt tänk, det är inspirationskällan till servisen. Designen är enkel och materialet tål att användas varje dag, samtidigt som servisen blir ett elegant inslag på en festlig middag.Tål ugn, mikrovågsugn, frys och diskmaskin.
 • Eva Solo - Nordic Kitchen Skål 40 cl Svart

  eva solo - nordic kitchen skål 40 cl svart
  Liten skål från Eva Solos stengodsservis Nordic Kitchen, perfekt till snacks eller dip eller att ha till frukosten. Volym 40 cl. Minimalistiskt formspråk och funktionalistiskt tänk, det är inspirationskällan till servisen. Designen är enkel och materialet tål att användas varje dag, samtidigt som servisen blir ett elegant inslag på en festlig middag.Tål ugn, mikrovågsugn, frys och diskmaskin.
 • Eva Solo - Nordic Kitchen Kopp 30 cl Svart

  eva solo - nordic kitchen kopp 30 cl svart
  Kopp med öra från Eva Solos stengodsservis Nordic Kitchen, perfekt till morgonkaffet eller eftermiddagsfikat. Volym 30 cl. Minimalistiskt formspråk och funktionalistiskt tänk, det är inspirationskällan till servisen. Designen är enkel och materialet tål att användas varje dag, samtidigt som servisen blir ett elegant inslag på en festlig middag.Tål ugn, mikrovågsugn, frys och diskmaskin.
 • Eva Solo - Thumbler Glas 48 cl Smokey grey

  eva solo - thumbler glas 48 cl smokey grey
  Rökfärgat glas med rundad botten och sned kant som ger ett karaktärsfullt utseende. Den tunna och eleganta formen tillsammans med den stadiga basen gör att glasen passar för varje tillfälle - från att servera drinkar och desserter i till att användas som extra lyxiga dricksglas till vardagsmiddagen. Glasen är munblåsta vilket gör varje glas unikt.
 • Eva Solo - Dricksglas 25 cl 6-pack

  eva solo - dricksglas 25 cl 6-pack
  Mönstret på botten av glaset föreställer ringarna på ytan över ett stillsamt vatten när en sten kastats i. Sidorna är så tjocka att när glasen väl är fyllda så reflekterar glasen fortfarande ljuset. Kan användas till både varma och kalla drycker och är tillverkade i värmetåligt härdat glas. Finns i två storlekar - 25 cl och 38 cl.
 • Eva Solo - Dricksglas 38 cl 4-pack

  eva solo - dricksglas 38 cl 4-pack
  Mönstret på botten av glaset föreställer ringarna på ytan över ett stillsamt vatten när en sten kastats i. Sidorna är så tjocka att när glasen väl är fyllda så reflekterar glasen fortfarande ljuset. Kan användas till både varma och kalla drycker och är tillverkade i värmetåligt härdat glas. Finns i två storlekar - 25 cl och 38 cl.
 • Eva Solo - Vinglas Syrah 40 cl

  eva solo - vinglas syrah 40 cl
  Stort vinglas med tunn drickkant, utformat för att för viner gjorda på syrah och zinfandel och för kraftiga blandningar som amarone och vinerna från Priorat. Den sneda kanten gör att man kan dricka från alla sidor.
 • Eva Solo - Vinglas Bordeaux 39 cl

  eva solo - vinglas bordeaux 39 cl
  Elegant vinglas med tunn drickkant, utformat för att passa viner gjorda på cabernet sauvignon, merlot och andra druvor som ger mellankraftiga viner. Den sneda kanten gör att man kan dricka från alla sidor.
 • Eva Solo - Champagneglas 20 cl

  eva solo - champagneglas 20 cl
  Elegant glas för alla slags bubblor. Den sneda kanten gör att man kan dricka från alla sidor. Utmärkt till exempelvis en torr riesling från norra Frankrike, Österrike och Tyskland.
 • Eva Solo - Vinglas Riesling 30 cl

  eva solo - vinglas riesling 30 cl
  Elegant vitvinglas med tunn drickkant, utformat för att locka fram det bästa ur mineraliska viner och viner med petroleumkaraktär, exempelvis torr riesling från norra Frankrike, Österrike och Tyskland. Den sneda kanten gör att man kan dricka från alla sidor.
 • Eva Solo - Vinglas Sauvignon Blanc 30 cl

  eva solo - vinglas sauvignon blanc 30 cl
  Vitvinsglas från Eva Solo med en tunn och elegant drickkant. Utmärkt för vita viner med en viss fyllighet, exempelvis sauvignon blanc och chardonnay. Den sneda kanten gör att man kan dricka från alla sidor.
 • Eva Solo - Vattenglas 35 cl

  eva solo - vattenglas 35 cl
  Munblåst, tunt och fint glas från Eva Solo. Men den karaktäristiska kanten för att matcha de andra glasen i serien. Perfekt för vatten eller någon annan läskande dryck.Tål ej makindisk.
 • Eva Solo - Whiskyglas 27 cl

  eva solo - whiskyglas 27 cl
  Whiskyglas från Eva Solo med en tunn och elegant drickkant. Den sneda kanten gör att man kan dricka från alla sidor. Skapad för att komplettera vinglaskollektionen från Eva Solo med samma design. Glaset rymmer 27 cl.
 • Eva Solo - Espressomugg 8 cl 2-pack Carbon

  eva solo - espressomugg 8 cl 2-pack carbon
  Njut av god espresso ur denna mugg från Eva Solo. Muggen rymmer 8 cl vilket motsvarar den mängd som är standardinställningen på de flesta populära kapselkaffemaskiner. Tillverkad av porslin med ett praktiskt silikonskal som ger ett bra grepp och som låter dig njuta av din kaffe utan att koppen blir för varm. Muggen kommer i ett praktiskt 2-pack.
 • Eva Solo - Lungomugg 23 cl 2-pack Svart

  eva solo - lungomugg 23 cl 2-pack svart
  Njut av gott kaffe ur denna lungomugg från Eva Solo.Tillverkad av porslin och med ett silikonskal som ger ett bra grepp och ser till att du inte bränner fingrarna. Muggen rymmer 23 cl och finns i flera härliga färger att välja mellan.
 • Eva Solo - Caffe Lattemugg 36 cl 2-pack Carbon Black

  eva solo - caffe lattemugg 36 cl 2-pack carbon black
  Njut av gott kaffe ur denna Caffe Lattemugg från Eva Solo.Tillverkad av porslin och med ett silikonskal som ger ett bra grepp samtidigt som det ser till att du inte bränner fingrarna. Muggen finns i flera härliga färger att välja mellan och rymmer 36 cl.
 • Eva Solo - Espressomugg 8 cl 2-pack Elephant Grey

  eva solo - espressomugg 8 cl 2-pack elephant grey
  Njut av god espresso ur denna mugg från Eva Solo. Muggen rymmer 8 cl vilket motsvarar den mängd som är standardinställningen på de flesta populära kapselkaffemaskiner. Tillverkad av porslin med ett praktiskt silikonskal som ger ett bra grepp och som låter dig njuta av din kaffe utan att koppen blir för varm. Muggen kommer i ett praktiskt 2-pack.
 • Eva Solo - Lungomugg 23 cl 2-pack Elephant Grey

  eva solo - lungomugg 23 cl 2-pack elephant grey
  Njut av gott kaffe ur denna lungomugg från Eva Solo.Tillverkad av porslin och med ett silikonskal som ger ett bra grepp och ser till att du inte bränner fingrarna. Muggen rymmer 23 cl och finns i flera härliga färger att välja mellan.
 • Eva Solo - Caffe Lattemugg 36 cl 2-pack Elephant Grey

  eva solo - caffe lattemugg 36 cl 2-pack elephant grey
  Njut av gott kaffe ur denna Caffe Lattemugg från Eva Solo.Tillverkad av porslin och med ett silikonskal som ger ett bra grepp samtidigt som det ser till att du inte bränner fingrarna. Muggen finns i flera härliga färger att välja mellan och rymmer 36 cl.
 • Eva Solo - Ölglas 50 cl 2-pack

  eva solo - ölglas 50 cl 2-pack
  Avnjut en kall öl i det låga munblåsta ölglaset från danska Eva Solo. Glaset har en stilren och modern design och är framtaget specifikt för att framhäva ölets arom, smak och doft. Som något helt unikt är serien vackert formad med en vinkel på 14 grader. Glaset ingår i ölglasserien från Eva Solo, som har tagits fram för att ge en optimal upplevelse av olika typer av öl och snaps. Alla glas i serien är utvecklade i samarbete med professionella bryggmästare så att aromen, smaken och doften framhävs med hjälp av glasets formgivning.
 • Eva Solo - Eva Solo Dricksglas 25 cl 12-pack

  eva solo - eva solo dricksglas 25 cl 12-pack
  Dricksglas från Eva Solo kommer i ett praktiskt 12-pack och har många användningsområden. Tillverkade i värmetåligt, härdat Borosilikatglas och kan användas till både varma och kalla drycker.Glasen rymmer 25 cl och tål maskindisk.
 • Eva Solo - Vattenglas 21 cl

  eva solo - vattenglas 21 cl
  Glas från Eva Solo. Med tunn, elegant drickkant och i en form gör att man kan dricka från alla sidor. Den sneda kanten är spännande och intressant för ögat. Mycket passande som vattenglas tillsammans med vinglaset.
 • Eva Solo - Legio Nova Tallrik flat 19 cm Vit

  eva solo - legio nova tallrik flat 19 cm vit
  Med sin räfflade eleganta dekoration längs kanten sätter Eva Trio Legio Nova tallriken i fokus. Det är en ram som ser bra ut på alla gästbord, som också är avsedd för dagligt bruk. Tål både mikrovågsugn, frys och maskindisk.
 • Eva Solo - Eva Trio Legio Nova Tallrik flat 22 cm Vit

  eva solo - eva trio legio nova tallrik flat 22 cm vit
  Med sin räfflade eleganta dekoration längs kanten sätter Eva Trio Legio Nova tallriken i fokus. Det är en ram som ser bra ut på alla gästbord, som också är avsedd för dagligt bruk. Tål både mikrovågsugn, frys och maskindisk.
 • Eva Solo - Eva Trio Legio Nova Tallrik flat 25 cm Vit

  eva solo - eva trio legio nova tallrik flat 25 cm vit
  Med sin räfflade eleganta dekoration längs kanten sätter Eva Trio Legio Nova tallriken i fokus. Det är en ram som ser bra ut på alla gästbord, som också är avsedd för dagligt bruk. Tål både mikrovågsugn, frys och maskindisk.
 • Eva Solo - Eva Trio Legio Nova Tallrik djup 25 cm Vit

  eva solo - eva trio legio nova tallrik djup 25 cm vit
  Med sin räfflade eleganta dekoration längs kanten sätter Eva Trio Legio Nova tallriken i fokus. Det är en ram som ser bra ut på alla gästbord, som också är avsedd för dagligt bruk. Tål både mikrovågsugn, frys och maskindisk.
 • Eva Solo - Lungomugg 23 cl 2-pack Marble Grey

  eva solo - lungomugg 23 cl 2-pack marble grey
  Njut av gott kaffe ur denna lungomugg från Eva Solo.Tillverkad av porslin och med ett silikonskal som ger ett bra grepp och ser till att du inte bränner fingrarna. Muggen rymmer 23 cl och finns i flera härliga färger att välja mellan.
 • Eva Solo - Caffe Lattemugg 36 cl 2-pack Marble Grey

  eva solo - caffe lattemugg 36 cl 2-pack marble grey
  Njut av gott kaffe ur denna Caffe Lattemugg från Eva Solo.Tillverkad av porslin och med ett silikonskal som ger ett bra grepp samtidigt som det ser till att du inte bränner fingrarna. Muggen finns i flera härliga färger att välja mellan och rymmer 36 cl.
 • Eva Solo - Eva Trio Legio Tallrik oval 31 cm Vit

  eva solo - eva trio legio tallrik oval 31 cm vit
  Med sin räfflade eleganta dekoration längs kanten sätter Eva Trio Legio Nova tallriken i fokus. Det är en ram som ser bra ut på alla gästbord, som också är avsedd för dagligt bruk. Tål både mikrovågsugn, frys och maskindisk.
 • Eva Solo - Eva Solol Ölglas 35 cl 6-pack Klar

  eva solo - eva solol ölglas 35 cl 6-pack klar
  Eva Solo ölglas framtaget speciellt för ölets karakteristiska kraftiga och krämiga skum.Ölglasen ingår i en serie speciellt framtagen för att framhäva och ge den optimala upplevelsen av olika typer av öl, vin, sprit och snaps. Alla glas i serien är utvecklade i samarbete med professionella bryggmästare så att aromen, smaken och doften framhävs med hjälp av glasets formgivning.Glaset tål maskindisk, rymmer 35 cl och kommer i ett praktiskt 6-pack.
 • Eva Solo - Snapsglas 4 cl 6-pack

  eva solo - snapsglas 4 cl 6-pack
  Snapsglas från Eva Solo med en tunn och elegant drickkant. Den sneda kanten gör att man kan dricka från alla sidor. Skapad för att komplettera vinglaskollektionen från Eva Solo med samma design. Glaset rymmer 4 cl.
 • Eva Solo - Eva Trio Kastrull i Återvunnet Stål 1,1 L

  eva solo - eva trio kastrull i återvunnet stål 1,1 l
  Eva Trio liten kastrull på 1,1 liter i återvunnet stål är en designklassiker från 1977 i förbättrad utgåva. Eva Trio har tagit fram en grytserie i högglanspolerat 18/10 rostfritt stål där nytt stål har ersatts av 90 % återvunnet stål i produktens kropp – ett mer ansvarsfullt val i en värld som har ont om resurser. Materialet håller självklart samma höga kvalitet som nytt stål och tål därför att användas igen och igen. Grytan har fått ett nytt, kraftigare grepp och de solida greppen förblir kalla under matlagningen. Både greppen och sandwichbotten består av vanligt rostfritt stål. Grytan har optimalt motståndskraft mot rost, har en hög slitstyrka, är enkel att rengöra och ytorna förblir tämligen blanka i många år.- 90 % återvunnet rostfritt stål- Hög slitstyrka som är perfekt för den dagliga matlagningen- De robusta handtagen förblir kalla under matlagningen
 • Eva Solo - Eva Trio Gryta Keramisk beläggning 3,6 L

  eva solo - eva trio gryta keramisk beläggning 3,6 l
  Stilren Eva Trio gryta på 3,6 liter med keramisk beläggning från Eva Solo, där den klassiska designen bygger vidare på den ursprungliga Ole Palsby/Eva Trio-designen från 1977.Eva Solo har tagit fram en serie grytor med invändig keramisk beläggning. Grytserien har Slip-Let®-liknande egenskaper och sandwichbotten med aluminiumkärna som ger en snabb och optimal värmefördelning. Grytan tål mycket höga temperaturer, ända upp till 400 grader och är kompatibel med glaskeramik-, gas-, el- och induktionsspisar. Grytan är också bra om du vill spara in på matfettet när du lagar gryträtter, eftersom beläggningen ser till att ingenting bränns fast.Eva Solo Eva Trio Gryta Keramisk beläggning 3,6 L har en diameter på 20 cm.
 • Eva Solo - Dricksglas Recycled 25 cl 4-pack

  eva solo - dricksglas recycled 25 cl 4-pack
  Serien Recycled från Eva Solo är tillverkad av 100% återvunnet glas, vilket ger varje enskilt Recycled-glas sitt alldeles egna uttryck. Designen är elegant och diskret och passar alla bord. Dricksglasen är robusta och kan staplas för att spara utrymme i lådor och skåp. Tål maskindisk.
 • Eva Solo - Eva Trio Gryta i Återvunnet Stål 3,6 L

  eva solo - eva trio gryta i återvunnet stål 3,6 l
  Eva Trio Gryta på 3,6 liter i återvunnet stål är en designklassiker från 1977 i förbättrad utgåva.Eva Trio har tagit fram en grytserie i högglanspolerat 18/10 rostfritt stål där nytt stål har ersatts av 90 % återvunnet stål i produktens kropp – ett mer ansvarsfullt val i en värld som har ont om resurser. Materialet håller självklart samma höga kvalitet som nytt stål och tål därför att användas igen och igen.Grytan har fått ett nytt, kraftigare grepp och de solida greppen förblir kalla under matlagningen. Både greppen och sandwichbotten består av vanligt rostfritt stål. Grytan har optimalt motståndskraft mot rost, har en hög slitstyrka, är enkel att rengöra och ytorna förblir tämligen blanka i många år.- 90 % återvunnet rostfritt stål- Hög slitstyrka som är perfekt för den dagliga matlagningen- De robusta handtagen förblir kalla under matlagningen
 • Eva Solo - Eva Trio Gryta 2,2 L

  eva solo - eva trio gryta 2,2 l
  Gryta 2,2 liter från Eva Solo är tillverkad i slitstarkt och praktiskt Rostfritt stål - en vardagsklassiker.Grytan är perfekt för daglig användning. Rostfritt stål är lättskött och tåligt, ett hårt material och därför tål det flitig användning och hantering. Grytan är utformad med breda handtag som försäkrar om ett bra grepp, hantag är punktsvetsade vilket betyder att de inte blir varmare än att man kan hålla i dem.Grytan är försedda med en inkapslad sandwichbotten som gör att värmen fördelas jämnt. Sandwichbotten består av ett 5 mm tjockt aluminiumskikt i mitten och ett stålskikt på vardera sidan. Bottnens totala tjocklek är 6,2 mm. Men en Sandwichbotten förbättras kok- och stekegenskaperna vilket i sin tur gör grytan till ett bra arbetsredskap. Bottnen är magnetisk, så grytan kan användas på alla värmekällor, du slipper alltså köpa nya kok- och stekkärl om du byter ut sin glaskeramikhäll mot en ny induktionsspis.Kokkärl av rostfritt stål är bra att arbeta med, och det betyder mycket. Vi använder bara induktion, och det här är ett material som reagerar väldigt snabbt på värmereglering, vilket är viktigt. Dessutom är både grytor och stekpannor lätt att stapla på varandra, och så är de snygga! Det här är bra, dansk design som passar med de värderingar vi har i landslaget.”Sten SlotFinansieringsansvarig/chef för Kocklandslaget
 • Eva Solo - Eva Trio Gryta Rostfritt stål 3,6 L

  eva solo - eva trio gryta rostfritt stål 3,6 l
  Eva Trio Gryta 3,6 liter från Eva Solo är tillverkad i slitstarkt och praktiskt Rostfritt stål - en vardagsklassiker.Grytan är perfekt för daglig användning. Rostfritt stål är lättskött och tåligt, ett hårt material och därför tål det flitig användning och hantering. Grytan är utformad med breda handtag som försäkrar om ett bra grepp, handtagen är punktsvetsade vilket betyder att de inte blir varmare än att man kan hålla i dem.Grytan är försedda med en inkapslad sandwichbotten som gör att värmen fördelas jämnt. Sandwichbotten består av ett 5 mm tjockt aluminiumskikt i mitten och ett stålskikt på vardera sidan. Bottnens totala tjocklek är 6,2 mm. Men en Sandwichbotten förbättras kok- och stekegenskaperna vilket i sin tur gör grytan till ett bra arbetsredskap. Bottnen är magnetisk, så grytan kan användas på alla värmekällor, du slipper alltså köpa nya kok- och stekkärl om du byter ut sin glaskeramikhäll mot en ny induktionsspis.Kokkärl av rostfritt stål är bra att arbeta med, och det betyder mycket. Vi använder bara induktion, och det här är ett material som reagerar väldigt snabbt på värmereglering, vilket är viktigt. Dessutom är både grytor och stekpannor lätt att stapla på varandra, och så är de snygga! Det här är bra, dansk design som passar med de värderingar vi har i landslaget.”Sten SlotFinansieringsansvarig/chef för Kocklandslaget
 • Eva Solo - Nordic Kitchen Grytset 3-pack

  eva solo - nordic kitchen grytset 3-pack
  Ett användbart grytset i tre delar från Eva Solo Nordic Kitchen, tillverkat i lättskött rostfritt stål.Ett set med grytor du kommer ha stor nytta och användning av varje dag. Robusta grytor tillverkade i rostfritt stål som både tål hög värme och är motståndskraftigt mot syra i maten, två bra egenskaper för kokkärl som ska användas ofta. Eva Solo har som alltid en förmåga att kombinera form och funktion och skapa vardagsförmål med en elegant, klassisk stil som inte går ur tiden. Perfekt flytta hemifrån present eller varför inte ge ditt kök ett litet lyft?Setet innehåller:- Kastrull på 1,8 liter - diameter 16 cm- Gryta på 4,8 liter - diameter 20 cm- Gryta på 3,6 liter - diameter 20 cmObservera att grytlock köps separat
 • Eva Solo Långpanna Med Galler 35x25 Cm - Grå

  eva solo långpanna med galler 35x25 cm - grå
  Slitstark långpanna med galler och upprättstående handtag som gör den lätt att lyfta. Jämn värmespridning med mycket bra värmeledningsförmåga. Lätt att använda och rengöra tack vare den Slip-Let®-beläggningen.Eva Trio är ett komplett utbud av funktionella produkter för att förbereda, ordna och servera mat och dryck. Produkterna är resultatet av mer än 35 års arbete av design, funktion och material. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Eva Solo - Nordic Kitchen Skål 11x11 cm Svart

  eva solo - nordic kitchen skål 11x11 cm svart
  Den fyrkantiga skålen i elegant svart stengods från Eva Solos serie Nordic Kitchen gör vardagen till en fröjd. Använd skålen till frukostfilen, till tapas eller varför inte ett mindre mellanmål? Kombinera gärna skålen med andra skålar och fat från serien Nordic Kitchen. Skålarna kan staplas enkelt och tar därmed upp mindre utrymme i lådor och skåp.
 • Eva Solo - Nordic Kitchen Skål 50 cl Svart

  eva solo - nordic kitchen skål 50 cl svart
  Skål ur Eva Solos serie Nordic Kitchen.Tillverkad i rustikt stengods och med en elegant svart färg som matchar den avslappnade nordiska stilen. Skålens storlek gör den perfekt i vardagen exempelvis som frukostskål eller till snacks.Precis som alla andra delar i Nordic Kitchen serien tål skålen både maskindisk, frys, ugn och mikrovågsugn.
 • Eva Solo - Nordic Kitchen Skål 15 cl Svart

  eva solo - nordic kitchen skål 15 cl svart
  Liten skål från Eva Solos stengodsservis Nordic Kitchen, perfekt till sallad eller snacks. Volym 15 cl. Minimalistiskt formspråk och funktionalistiskt tänk, det är inspirationskällan till servisen. Designen är enkel och materialet tål att användas varje dag, samtidigt som servisen blir ett elegant inslag på en festlig middag.Tål ugn, mikrovågsugn, frys och diskmaskin.
 • Eva Solo - Cognacsglas 21 cl

  eva solo - cognacsglas 21 cl
  Eva Solo Cognacsglas är en rymlig och elegant kupa som lyfter fram konjakens tydliga karaktär.Glaset är tunt och har ett enkelt men dekorativt. formspråk. Cognacsglaset är del i en serie med en rad eleganta, harmoniska glas som alla är formgivna för att förhöja upplevelsen av en viss sorts dryck.
 • Eva Solo - Dricksglas 38 cl 8-pack

  eva solo - dricksglas 38 cl 8-pack
  Praktiskt set om 8 dricksglas från Eva Solo. Glasen är tillverkade av värmetåligt härdat glas som tål både värme och kyla väl. Glasen är perfekta vardagsglas eftersom de tål att diskas i maskin.
 • Eva Solo - Eva Trio Gryta i Återvunnet Stål 2,2 L

  eva solo - eva trio gryta i återvunnet stål 2,2 l
  Eva Trio mindre gryta på 2,2 liter i återvunnet stål är en designklassiker från 1977 i förbättrad utgåva. Eva Trio har tagit fram en grytserie i högglanspolerat 18/10 rostfritt stål där nytt stål har ersatts av 90 % återvunnet stål i produktens kropp – ett mer ansvarsfullt val i en värld som har ont om resurser. Materialet håller självklart samma höga kvalitet som nytt stål och tål därför att användas igen och igen. Grytan har fått ett nytt, kraftigare grepp och de solida greppen förblir kalla under matlagningen. Både greppen och sandwichbotten består av vanligt rostfritt stål. Grytan har optimalt motståndskraft mot rost, har en hög slitstyrka, är enkel att rengöra och ytorna förblir tämligen blanka i många år.- 90 % återvunnet rostfritt stål- Hög slitstyrka som är perfekt för den dagliga matlagningen- De robusta handtagen förblir kalla under matlagningen
 • Eva Solo - Eva Trio Kastrull i Återvunnet Stål 1,8 L

  eva solo - eva trio kastrull i återvunnet stål 1,8 l
  Eva Trio kastrull 1,8 liter i återvunnet stål är en designklassiker från 1977 i förbättrad utgåva.Eva Trio har tagit fram en serie i högglanspolerat 18/10 rostfritt stål där nytt stål har ersatts av 90 % återvunnet stål i produktens kropp – ett mer ansvarsfullt val i en värld som har ont om resurser. Materialet håller självklart samma höga kvalitet som nytt stål och tål därför att användas igen och igen.Kastrullen har fått ett nytt, kraftigare grepp och det solida greppet förblir kallt under matlagningen. Både greppet och sandwichbotten består av vanligt rostfritt stål. Kastrullen har optimalt motståndskraft mot rost, har en hög slitstyrka, är enkel att rengöra och ytorna förblir tämligen blanka i många år.- 90 % återvunnet rostfritt stål- Hög slitstyrka som är perfekt för den dagliga matlagningen- Det robusta handtaget förblir kallt under matlagningen
 • Eva Solo - Eva Trio Gryta i Återvunnet Stål 4,8 L

  eva solo - eva trio gryta i återvunnet stål 4,8 l
  Eva Trio Gryta på 4,8 liter i återvunnet stål är en designklassiker från 1977 i förbättrad utgåva.Eva Trio har tagit fram en grytserie i högglanspolerat 18/10 rostfritt stål där nytt stål har ersatts av 90 % återvunnet stål i produktens kropp – ett mer ansvarsfullt val i en värld som har ont om resurser. Materialet håller självklart samma höga kvalitet som nytt stål och tål därför att användas igen och igen.Grytan har fått ett nytt, kraftigare grepp och de solida greppen förblir kalla under matlagningen. Både greppen och sandwichbotten består av vanligt rostfritt stål. Grytan har optimalt motståndskraft mot rost, har en hög slitstyrka, är enkel att rengöra och ytorna förblir tämligen blanka i många år.- 90 % återvunnet rostfritt stål- Hög slitstyrka som är perfekt för den dagliga matlagningen- De robusta handtagen förblir kalla under matlagningen
 • Eva Solo - Eva Trio Gryta i Återvunnet Stål 6,5 L

  eva solo - eva trio gryta i återvunnet stål 6,5 l
  Eva Trios Gryta på 6,5 liter i återvunnet stål är en designklassiker från 1977 i förbättrad utgåva.Eva Trio har tagit fram en grytserie i högglanspolerat 18/10 rostfritt stål där nytt stål har ersatts av 90 % återvunnet stål i produktens kropp – ett mer ansvarsfullt val i en värld som har ont om resurser. Materialet håller självklart samma höga kvalitet som nytt stål och tål därför att användas igen och igen.Grytan har fått ett nytt, kraftigare grepp och de solida greppen förblir kalla under matlagningen. Både greppen och sandwichbotten består av vanligt rostfritt stål. Grytan har optimalt motståndskraft mot rost, har en hög slitstyrka, är enkel att rengöra och ytorna förblir tämligen blanka i många år.- 90 % återvunnet rostfritt stål- Hög slitstyrka som är perfekt för den dagliga matlagningen- De robusta handtagen förblir kalla under matlagningen
 • Eva Solo - Eva Trio Gryta Återvunnet Stål 10 L

  eva solo - eva trio gryta återvunnet stål 10 l
  Eva Trio Gryta på 10 liter i återvunnet stål är en designklassiker från 1977 i förbättrad utgåva.Eva Trio har tagit fram en grytserie i högglanspolerat 18/10 rostfritt stål där nytt stål har ersatts av 90 % återvunnet stål i produktens kropp – ett mer ansvarsfullt val i en värld som har ont om resurser. Materialet håller självklart samma höga kvalitet som nytt stål och tål därför att användas igen och igen.Grytan har fått ett nytt, kraftigare grepp och de solida greppen förblir kalla under matlagningen. Både greppen och sandwichbotten består av vanligt rostfritt stål. Grytan har optimalt motståndskraft mot rost, har en hög slitstyrka, är enkel att rengöra och ytorna förblir tämligen blanka i många år.-90 % återvunnet rostfritt stål-Hög slitstyrka som är perfekt för den dagliga matlagningen-De robusta handtagen förblir kalla under matlagningen
 • Eva Solo - Eva Trio Gryta Rostfritt stål 4,8 L

  eva solo - eva trio gryta rostfritt stål 4,8 l
  Gryta på 4,9 liter från Eva Solo, tillverkad i slitstarkt och praktiskt Rostfritt stål - en vardagsklassiker.Grytan är perfekt för daglig användning. Rostfritt stål är lättskött och tåligt, ett hårt material och därför tål det flitig användning och hantering. Grytan är utformad med breda handtag som försäkrar om ett bra grepp, hantag är punktsvetsade vilket betyder att de inte blir varmare än att man kan hålla i dem.Grytan är försedda med en inkapslad sandwichbotten som gör att värmen fördelas jämnt. Sandwichbotten består av ett 5 mm tjockt aluminiumskikt i mitten och ett stålskikt på vardera sidan. Bottnens totala tjocklek är 6,2 mm. Men en Sandwichbotten förbättras kok- och stekegenskaperna vilket i sin tur gör grytan till ett bra arbetsredskap. Bottnen är magnetisk, så grytan kan användas på alla värmekällor, du slipper alltså köpa nya kok- och stekkärl om du byter ut sin glaskeramikhäll mot en ny induktionsspis.Kokkärl av rostfritt stål är bra att arbeta med, och det betyder mycket. Vi använder bara induktion, och det här är ett material som reagerar väldigt snabbt på värmereglering, vilket är viktigt. Dessutom är både grytor och stekpannor lätt att stapla på varandra, och så är de snygga! Det här är bra, dansk design som passar med de värderingar vi har i landslaget.”Sten SlotFinansieringsansvarig/chef för Kocklandslaget
 • Eva Solo - Eva Trio Gryta 6,5 L

  eva solo - eva trio gryta 6,5 l
  Gryta 6,5 liter från Eva Solo är tillverkad i slitstarkt och praktiskt Rostfritt stål - en vardagsklassiker.Grytan är perfekt för daglig användning. Rostfritt stål är lättskött och tåligt, ett hårt material och därför tål det flitig användning och hantering. Grytan är utformad med breda handtag som försäkrar om ett bra grepp, hantag är punktsvetsade vilket betyder att de inte blir varmare än att man kan hålla i dem.Grytan är försedda med en inkapslad sandwichbotten som gör att värmen fördelas jämnt. Sandwichbotten består av ett 5 mm tjockt aluminiumskikt i mitten och ett stålskikt på vardera sidan. Bottnens totala tjocklek är 6,2 mm. Men en Sandwichbotten förbättras kok- och stekegenskaperna vilket i sin tur gör grytan till ett bra arbetsredskap. Bottnen är magnetisk, så grytan kan användas på alla värmekällor, du slipper alltså köpa nya kok- och stekkärl om du byter ut sin glaskeramikhäll mot en ny induktionsspis.Kokkärl av rostfritt stål är bra att arbeta med, och det betyder mycket. Vi använder bara induktion, och det här är ett material som reagerar väldigt snabbt på värmereglering, vilket är viktigt. Dessutom är både grytor och stekpannor lätt att stapla på varandra, och så är de snygga! Det här är bra, dansk design som passar med de värderingar vi har i landslaget.”Sten SlotFinansieringsansvarig/chef för Kocklandslaget
 • Eva Solo - Eva Trio Gryta 10 L

  eva solo - eva trio gryta 10 l
  Stor Gryta eller Soppkastrull från Eva Solo, tillverkad i slitstarkt och praktiskt Rostfritt stål - en vardagsklassiker.Grytan är perfekt för daglig användning. Rostfritt stål är lättskött och tåligt, ett hårt material och därför tål det flitig användning och hantering. Grytan är utformad med breda handtag som försäkrar om ett bra grepp, hantag är punktsvetsade vilket betyder att de inte blir varmare än att man kan hålla i dem. Grytan är försedda med en inkapslad sandwichbotten som gör att värmen fördelas jämnt. Sandwichbotten består av ett 5 mm tjockt aluminiumskikt i mitten och ett stålskikt på vardera sidan. Bottnens totala tjocklek är 6,2 mm. Men en Sandwichbotten förbättras kok- och stekegenskaperna vilket i sin tur gör grytan till ett bra arbetsredskap. Bottnen är magnetisk, så grytan kan användas på alla värmekällor, du slipper alltså köpa nya kok- och stekkärl om du byter ut sin glaskeramikhäll mot en ny induktionsspis.Kokkärl av rostfritt stål är bra att arbeta med, och det betyder mycket. Vi använder bara induktion, och det här är ett material som reagerar väldigt snabbt på värmereglering, vilket är viktigt. Dessutom är både grytor och stekpannor lätt att stapla på varandra, och så är de snygga! Det här är bra, dansk design som passar med de värderingar vi har i landslaget.”Sten SlotFinansieringsansvarig/chef för Kocklandslaget
 • Eva Solo - Eva Trio Grytset 5-pack

  eva solo - eva trio grytset 5-pack
  Grytset i 5 delar från Eva Solo - ett praktiskt set du har användning för i vardagen, tillverkat i lättskött och tåligt rostfritt stål med en klassisk design.Mycket användbart grytset med delar du kan använda varje dag. Den lyckade blandningen av form och funktion har gjort den rostfria serien med kokkärl till moderna designklassiker. Grytor tillverkade i rostfritt stål är robusta och tål hög värme. Stål är dessutom motståndskraftigt mot syra i maten och ett bra val för de kokkärl som används dagligen.Setet innehåller:- Kastrull på 1,1 liter - diameter 13 cm- Gryta på 2,2 liter - diameter 16 cm- Gryta på 3,6 liter - diameter 20 cm- Gryta på 4,8 liter - diameter 20 cm- Pastainsats som gör det enkelt att hälla av vattnet från nykokt pastaObservera att grytlock köps separat
 • Eva Solo - Eva Trio Grytset 4-pack

  eva solo - eva trio grytset 4-pack
  Grytset i 4 delar från Eva Solo, tillverkat i Rostfritt stål med en klassisk och stilren design. Ett praktiskt grytset för mångsidig användning i vardagen, den lyckade blandningen av form och funktion har gjort den rostfria serien med kokkärl från Eva Trio till moderna designklassiker. Grytor tillverkade i rostfritt stål är robusta och tål hög värme. Stål är dessutom motståndskraftigt mot syra i maten och ett bra val för de kokkärl som används dagligen.Perfekt när du vill uppdatera ditt kök eller varför inte som en uppskattad inflyttningspresent?Setet innehåller:- Kastrull på 1,8 liter - diameter 16 cm- Gryta på 4,8 liter - diameter 20 cm- Gryta på 3,6 liter - diameter 20 cm- Pastainsats som gör det enkelt att hälla av vattnet från nykokt pastaObservera att grytlock köps separat!
 • Eva Solo - Eva Trio Sautégryta Keramiskt Stål 4 L

  eva solo - eva trio sautégryta keramiskt stål 4 l
  Eva Trio Sautégryta ingår i en serie grytor med keramisk beläggning som ger dig många möjligheter i köket.Den stilrena designen bygger vidare på den ursprungliga Ole Palsby/Eva Trio-designen från 1977, där det las till en invändig keramisk beläggning som tål mycket höga temperaturer – ända upp till 400 grader. Grytserien har Slip-Let®-liknande egenskaper och en så kallad sandwichbotten, det vill säga att den består av flera lager rostfritt stål och aluminium om vartannat. Den här typen av botten gör att tack vare aluminiumet blir värmespridningen blir mycket snabb och de olika lagren gör värmefördelningen optimal.En traktörpanna eller sautégryta ger dig många möjligheter – du kan både steka, bräsera och sautera och till och med använda den i ugnen. De höga sidorna gör att du enkelt kan skaka pannan utan att spilla, även om du använder mycket vätska. Den goda nyheten är också att det är svårt att bränna fast maten, oavsett vilket recept du ger dig på.- Tål upp till 400 grader- Snabb och optimal värmespridning- Originaldesign från 1977
 • Eva Solo - Eva Trio Legio Nova Skål 3,3 L

  eva solo - eva trio legio nova skål 3,3 l
  Skål ur den klassiska serien Legio Nova från Eva Solo som med sina karaktäristiska räfflor är lika elegant som praktisk.Legio Nova är en elegant serie med ett klassiskt utseende. Skålens många användningsområden gör den till ett både praktiskt och omtyckt vardagsföremål. Allt från sallad, pasta, grönsaker eller frukt - skålens rymliga form gör att den passar till det mesta och gärna får stå framme.
 • Eva Solo - Eva Trio Gryta Keramisk beläggning 4,8 L

  eva solo - eva trio gryta keramisk beläggning 4,8 l
  Stilren gryta från Eva Solo på 4,8 liter tillverkad i rostfritt stål med keramisk beläggning.Denna Eva Trio Gryta bygger vidare på den ursprungliga Ole Palsby/Eva Trio-designen från 1977.Eva Solo har tagit fram en serie grytor med invändig keramisk beläggning. Grytserien har Slip-Let®-liknande egenskaper och sandwichbotten med aluminiumkärna som ger en snabb och optimal värmefördelning. Grytan tål mycket höga temperaturer, ända upp till 400 grader och är kompatibel med glaskeramik-, gas-, el- och induktionsspisar. Grytan är också bra om du vill spara in på matfettet när du lagar gryträtter, eftersom beläggningen ser till att ingenting bränns fast.Eva Solo Eva Trio Gryta Keramisk beläggning 4,8 L är 20 cm i diameter.
 • Eva Solo - Eva Trio Gryta Keramiskt Stål 2,2 L

  eva solo - eva trio gryta keramiskt stål 2,2 l
  Gryta i keramiskt stål från Eva Trio - perfekt när du vill vara säker på att alltid lyckas med matlagningen.En stilren design, som bygger vidare på den ursprungliga Ole Palsby/Eva Trio-designen från 1977, där det las till en invändig keramisk beläggning som tål mycket höga temperaturer – ända upp till 400 grader. Grytserien har Slip-Let®-liknande egenskaper och en sandwichbotten, det vill säga att den består av flera lager rostfritt stål och aluminium om vartannat. Den här typen av botten gör att tack vare aluminiumet blir värmespridningen blir mycket snabb och de olika lagren gör värmefördelningen optimal.Med den praktiska keramiska beläggningen kan du också spara in på matfettet när du lagar gryträtter, eftersom beläggningen ser till att ingenting bränns fast.-Tål upp till 400 grader-Snabb och optimal värmespridning-Originaldesign från 1977
 • Eva Solo - Eva Trio Grytset 3-pack

  eva solo - eva trio grytset 3-pack
  Grytset i 3 delar från Eva Solo - perfekt för daglig användning.Ett mycket användbart grytset med delar du stort sett kommer använda varje dag. Grytor tillverkade i rostfritt stål, är robusta och tål hög värme. Stål är dessutom motståndskraftigt mot syra i maten och ett bra val för de kokkärl som används dagligen. Kan diskas i maskin och passar för glaskeramik-, gas-, el- och induktionsspis.En lyckad blandning av form och funktion som gjort den rostfria serien med kokkärl till moderna designklassiker - perfekt som inflyttningspresent!Setet innehåller:- Kastrull på 1,8 liter - diameter 16 cm- Gryta på 4,8 liter - diameter 20 cm- Gryta på 3,6 liter - diameter 20 cmObservera att grytlock köps separat!
 • Eva Solo - White Line Kastrull 1,8 L

  eva solo - white line kastrull 1,8 l
  Kastrull från Eva Solo serien White Line. Praktisk storlek med en slitstark keramisk beläggning som gör kastrullen lättdiskad. Bra värmeledningsförmåga, som fördelar värmen jämnt.Kan användas på alla värmekällor, inklusive induktion. Tål maskindisk.
 • Eva Solo - White Line Gryta 2,5 L

  eva solo - white line gryta 2,5 l
  Gryta från Eva Solo serien White Line. Praktisk storlek med en slitstark keramisk beläggning som gör grytan lättdiskad. Bra värmeledningsförmåga, som fördelar värmen jämnt. Den hårda keramiska beläggningen tål hög värme och serien är därför oerhört robust och tålig och lämpar sig väl för daglig matlagning. Kan användas på alla värmekällor, inklusive induktion. Tål maskindisk.
 • Eva Solo - White Line Gryta 3,8 L

  eva solo - white line gryta 3,8 l
  Gryta från Eva Solo serien White Line. Praktisk storlek med en slitstark keramisk beläggning som gör grytan lättdiskad. Bra värmeledningsförmåga, som fördelar värmen jämnt. Den hårda keramiska beläggningen tål hög värme och serien är därför oerhört robust och tålig och lämpar sig väl för daglig matlagning. Kan användas på alla värmekällor, inklusive induktion. Tål maskindisk.
 • Eva Solo - White Line Gryta 4,8 L

  eva solo - white line gryta 4,8 l
  Gryta från Eva Solo serien White Line. Praktisk storlek med en slitstark keramisk beläggning som gör grytan lättdiskad. Bra värmeledningsförmåga, som fördelar värmen jämnt. Den hårda keramiska beläggningen tål hög värme och serien är därför oerhört robust och tålig och lämpar sig väl för daglig matlagning. Kan användas på alla värmekällor, inklusive induktion. Tål maskindisk.
 • Eva Solo - White Line Gryta 7 L

  eva solo - white line gryta 7 l
  Gryta från Eva Solo serien White Line. Den är mycket praktisk tack vare sin keramiska beläggning som gör den lätt att använda och rengöra. Bra värmeledningsförmåga, som fördelar värmen jämnt. Den hårda keramiska beläggningen tål hög värme och serien är därför oerhört robust och tålig och lämpar sig väl för daglig matlagning. Kan användas på alla värmekällor, inklusive induktion. Finns i fler storlekar. Tål maskindisk.
 • Eva Solo - White Line Grytset 3-pack

  eva solo - white line grytset 3-pack
  Grytset i 3-pack från Eva Solo serien White Line. Praktisk storlek med en slitstark keramisk beläggning som gör grytan lättdiskad. Bra värmeledningsförmåga, som fördelar värmen jämnt. Den hårda keramiska beläggningen tål hög värme och serien är därför oerhört robust och tålig och lämpar sig väl för daglig matlagning. Kan användas på alla värmekällor, inklusive induktion. Finns i fler storlekar. Tål maskindisk.Setet innehåller:Kastrull på 1,8 liter - diameter 16 cm, Gryta på 2,5 liter - diameter 16 cm, Gryta på 3,8 liter - diameter 20 cm
 • Eva Solo Vatten 35 Cl - Dricksglas Glas Klar

  eva solo vatten 35 cl - dricksglas glas klar
  Vattenglas från Eva Solo. Det här glaset har en elegant design, och den sneda kanten ger glaset attityd. Perfekt att använda för att göra dukningen mer intressant. Glaset är munblåst vilket gör varje glas unikt. Kan med fördel kombineras med andra glas från samma serie. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Eva Solo Backpack Dricksflaska 0,5 L - Dricksglas Plast Faded Green

  eva solo backpack dricksflaska 0,5 l - dricksglas plast faded green
  Dricksflaska i BPA-fri plast från Eva Solo, med en platt design som gör den enkel att ta med. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Eva Solo Recycled Dricks 25 Cl 4-pack - Dricksglas Glas Klar

  eva solo recycled dricks 25 cl 4-pack - dricksglas glas klar
  Dricksglaset från Eva Solo har elegant design med stilren logotyp på framsidan. Det har återvunnet material i glas för vardaglig användning. Om dricksglaset från Eva Solo- Högkvalitativt material.- Stapelbart.- Tillverkat av glas.- Dricksglaset säljs i 4-pack.- Djup: 85 mm.- Bredd: 85 mm.- Höjd: 95 mm. Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Eva Solo Legio Nova Tallrik 25 Cm - Porslin Vit

  eva solo legio nova tallrik 25 cm - porslin vit
  Vacker och stilren porslinsserie Legio Nova från danska Eva Solo. Serien kännetecknas av dekorativa räfflade kanter som ramar in maten på ett elegant sätt. Inspirationen kommer från den tidigare klassiska Legio-servisen som med fördel kan kombineras med den nya. Servisdelarna är av högsta kvalitet, är stapelbara och tål maskindisk. I serien finns tallrikar, djupa tallrikar och skålar. Det är 10 års porslinsgaranti på serien Legio Nova. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Eva Solo Lungomugg 2-pack - Porslin Svart

  eva solo lungomugg 2-pack - porslin svart
  Lungomugg från Eva Solo. Njut av ditt kaffe med denna moderna och stilrena mugg som kommer i flera härliga färger. Den är tillverkad av porslin och har ett silikonskal som ger dig bra grepp och förhindrar att du bränner fingrarna. Muggen är enkel att rengöra, ta av silikonskalet och stoppa in båda delarna i diskmaskinen. Säljs i 2-pack. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Eva Solo Dricks 25 Cl 6-pack - Dricksglas Glas Klar

  eva solo dricks 25 cl 6-pack - dricksglas glas klar
  Dricksglas från Eva Solo. Dessa glas har en stilren design med ett karaktäristiskt ringmönster i botten. De är tillverkade i härdat borosilikatglas som gör att glasen fungerar för både kalla och varma drycker upp till 130°C. Perfekt att servera rykande kaffedrinkar eller iskall efterrätt med glass i. Säljs i 6-pack. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Eva Solo Tallrik 21 Cm - Stengods Svart

  eva solo tallrik 21 cm - stengods svart
  Minimalistiskt formspråk och funktionalistiskt tänk, det är kärnan i skandinavisk design och inspirationskällan till Nordic kitchen stengodsservis. En stilren tallrik och enkel design i svart stengods som ger en rustik look som matchar den nordiska avslappnade stilen. Stengodsets varma svarta nyans kompletterar dina läckra maträtter. Tallriken kan användas varje dag och är samtidigt ett elegant inslag på en festlig middag. Repor och skärmärken kan uppstå men det beror inte på bristande kvalitet. Tål ugn, mikrovågsugn, frys och diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Eva Solo Legio Nova Ugnsfast Form 37x30x6,5 Cm - Porslin Vit

  eva solo legio nova ugnsfast form 37x30x6,5 cm - porslin vit
  Ugnsfast form med Legio Nova-servisens utmärkande räfflade kanter och platta handtag för ett bra grepp. Tillverkat i helglaserat porslin av hög kvalitet som klarar av både låga och höga temperaturer, allt från -30 °C till +350 °C. Detta innebär att du kan ta en förberedd rätt från frysen och lägga in den direkt i ugnen, så länge hela bottnen är täckt med vätska eller fett.Servisserien Legio Nova finns i ett stort utbud av olika delar, såsom tallrikar, skålar, muggar m.m. Alla delar tål mikrovågsugn, frys och ugn samt maskindisk. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Eva Solo Legio Nova Tallrik 25 Cm - Grå

  eva solo legio nova tallrik 25 cm - grå
  Legio Nova Tallrik 25 Cm, Grå från Eva Solo. Mattallrikar Grå . Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Eva Solo Nordic Kitchen Kastrull 1,5 L - Ek Rostfritt Stål

  eva solo nordic kitchen kastrull 1,5 l - ek rostfritt stål
  Nordic Kitchen kastrull från Eva Solo är lätt att använda för olika typer av matlagning, oavsett om du vill röra ihop en sås, koka ett ägg eller blanchera grönsaker. Tillverkad i rostfritt stål gör att kastrullen är slitstark och handtaget i ekträ ger ett bra grepp. Går att använda på alla värmekällor inklusive induktion, men ej i ugn eller på grillen. Rengör enkelt med varmt vatten och diskmedel, tål ej maskindisk. Tillverkad i rostfritt stål med handtag i ek Dekorativ, flexibel och slitstark design Går att använda på alla värmekällor inklusive induktion Endast handdisk Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Eva Solo Backpack Dricksflaska 50 Cl - Dricksglas Plast Svart

  eva solo backpack dricksflaska 50 cl - dricksglas plast svart
  Dricksflaska i BPA-fri plast från Eva Solo, med en platt design som gör den enkel att ta med. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Eva Solo Legio Nova Djup Tallrik 22 Cm Vit - Mattallrikar

  eva solo legio nova djup tallrik 22 cm vit - mattallrikar
  Denna djupa tallrik från Eva Solo passar perfekt för dagligt användande, oavsett om du äter frukost eller middag. Den tillhör serien Legio Nova som kännetecknas av den vackert räfflade dekorationen. Tallriken är tillverkad i porslin av hög kvalitet med tio års garanti, och tål både diskmaskin, frys, ugn och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Eva Solo Nordic Kitchen Kastrull 1,51 L - Ek Svart

  eva solo nordic kitchen kastrull 1,51 l - ek svart
  Nordic Kitchen kastrull från Eva Solo i rustik och elegant design. Kastrullen är tillverkad i aluminium vilket gör den lätt. Storleken gör att den passar utmärkt för att göra såser, koka ägg och tillaga grönsaker och ris med mera. Det blankpolerade handtaget i ek ger ett stadigt grepp. Kastrullen lämpar sig för alla sorters värmekällor, inklusive induktion. Tillverkad i aluminium med PFTE-beläggningen Slip-Let® för enkel rengöring och förhindra fastbränd mat. Rekommenderad att använda med grytlappar på grund av kokkärlets effektiva värmefördelning. Endast handdisk. Tillverkad i lätt aluminium med beläggning Handtag i ek med bra grepp Passar alla sorters värmekällor, inklusive induktion Endast handdisk Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Eva Solo Backpack Dricksflaska 0,5 L - Dricksglas Plast Lemon

  eva solo backpack dricksflaska 0,5 l - dricksglas plast lemon
  Dricksflaska i BPA-fri plast från Eva Solo, med en platt design som gör den enkel att ta med. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Eva Solo Legio Ugnsfast Form 29x36x6 Cm - Porslin Vit

  eva solo legio ugnsfast form 29x36x6 cm - porslin vit
  Ugnsfast form i helglaserat porslin av hög kvalitet som klarar av både låga och höga temperaturer, allt från -30 °C till +350 °C. Detta innebär att du kan ta en förberedd rätt från frysen och lägga in den direkt i ugnen, så länge hela bottnen är täckt med vätska eller fett.Servisserien Legio finns i ett stort utbud av olika delar, såsom tallrikar, skålar, muggar m.m. Alla delar tål mikrovågsugn, frys och ugn samt maskindisk. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Eva Solo Legio Nova Assiett 21 Cm - Porslin Vit

  eva solo legio nova assiett 21 cm - porslin vit
  Vacker och stilren porslinsserie Legio Nova från danska Eva Solo. Serien kännetecknas av dekorativa räfflade kanter som ramar in maten på ett elegant sätt. Inspirationen kommer från den tidigare klassiska Legio-servisen som med fördel kan kombineras med den nya. Servisdelarna är av högsta kvalitet, är stapelbara och tål maskindisk. I serien finns tallrikar, djupa tallrikar och skålar. Det är 10 års porslinsgaranti på serien Legio Nova. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Eva Solo Tallrik 25 Cm - Stengods Svart

  eva solo tallrik 25 cm - stengods svart
  Minimalistiskt formspråk och funktionalistiskt tänk, det är kärnan i skandinavisk design och inspirationskällan till Nordic kitchen stengodsservis. En stilren tallrik och enkel design i svart stengods som ger en rustik look som matchar den nordiska avslappnade stilen. Stengodsets varma svarta nyans kompletterar dina läckra maträtter. Tallriken kan användas varje dag och är samtidigt ett elegant inslag på en festlig middag. Repor och skärmärken kan uppstå men det beror inte på bristande kvalitet. Tål ugn, mikrovågsugn, frys och diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Eva Solo Legio Nova Assiett 19 Cm - Porslin Vit

  eva solo legio nova assiett 19 cm - porslin vit
  Vacker och stilren porslinsserie Legio Nova från danska Eva Solo. Serien kännetecknas av dekorativa räfflade kanter som ramar in maten på ett elegant sätt. Inspirationen kommer från den tidigare klassiska Legio-servisen som med fördel kan kombineras med den nya. Servisdelarna är av högsta kvalitet, är stapelbara och tål maskindisk. I serien finns tallrikar, djupa tallrikar och skålar. Det är 10 års porslinsgaranti på serien Legio Nova. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Eva Solo Legio Nova Oval Djup Tallrik Ø25cm - Vit

  eva solo legio nova oval djup tallrik ø25cm - vit
  Legio Nova Oval Djup Tallrik Ø25cm från Eva Solo. Djupa tallrikar Vit . Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Eva Solo Cafe Lattemugg 2-pack 36 Cl Elephant Grey - Porslin Grå

  eva solo cafe lattemugg 2-pack 36 cl elephant grey - porslin grå
  Denna moderna café lattemugg från Eva Solo är tillverkad i porslin, och har ett silikonskal som både ger ett bra grepp och förhindrar att du bränner fingrarna. Muggen tål diskmaskin – det är bara att ta av silikonskalet och sedan stoppa in båda delarna i maskinen. Säljs i 2-pack. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Eva Solo Steel Line Kastrull 1,1 L - Rostfritt Stål

  eva solo steel line kastrull 1,1 l - rostfritt stål
  Kastrullen från Eva Solo har tidlös design i rostfritt stål med robust handtag på sidan för enkel användning. Den har extra slitstyrka för vardaglig användning. Formgiven av Ole Palsby. Om kastrullen från Eva Solo- Robust handtag.- Extra slitstyrka.- Kastrullen kommer i olika storlekar.- Tillverkad av rostfritt stål. Skötselråd för kastrullen- Tål diskmaskin. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Eva Solo Djup Tallrik - Stengods Svart

  eva solo djup tallrik - stengods svart
  Minimalistiskt formspråk och funktionalistiskt tänk, det är kärnan i skandinavisk design och inspirationskällan till Nordic kitchen stengodsservis. En stilren och enkel design i svart stengods som ger en rustik look som matchar den nordiska avslappnade stilen. Stengodsets varma svarta nyans kompletterar dina läckra maträtter. Tallriken kan användas varje dag och är samtidigt ett elegant inslag på en festlig middag. Repor och skärmärken kan uppstå men det beror inte på bristande kvalitet. Tål ugn, mikrovågsugn, frys och diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Eva Solo Dricksglas 38 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Smokey Grey

  eva solo dricksglas 38 cl - dricksglas munblåst glas smokey grey
  Dricksglaset från Eva Solo är tillverkat av rökgrått munblåst glas för alla tillfällen perfekt för bordsdukningen. Formgiven av 3Part. Om dricksglaset från Eva Solo- Dricksglaset kommer i olika storlekar.- Uppskattas för det munblåsta glaset och den dekorativa finishen.- Perfekt för bordsdukningen. Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Eva Solo Tallrik 17 Cm - Stengods Svart

  eva solo tallrik 17 cm - stengods svart
  Minimalistiskt formspråk och funktionalistiskt tänk, det är kärnan i skandinavisk design och inspirationskällan till Nordic kitchen stengodsservis. En stilren tallrik och enkel design i svart stengods som ger en rustik look som matchar den nordiska avslappnade stilen. Stengodsets varma svarta nyans kompletterar dina läckra maträtter. Tallriken kan användas varje dag och är samtidigt ett elegant inslag på en festlig middag. Repor och skärmärken kan uppstå men det beror inte på bristande kvalitet. Tål ugn, mikrovågsugn, frys och diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Eva Solo Legio Nova Djup Tallrik - Porslin Vit

  eva solo legio nova djup tallrik - porslin vit
  Där Legios formspråk är absolut minimalistisk skapar Legio Nova med sina räfflade kanter raffinerat en ram kring maten. Eva Trio är sponsor av det danska kocklandslaget och i designprocessen har man inspirerats av att se deras matkonst och den omsorg som de lägger i sitt hantverk. Därför ramas tallrikens mitt in av eleganta räfflor som framhäver rätten. Legio Nova är liksom Legio porslin av hög kvalitet som tål både ugn, mikrovågsugn och frys. Det är 10 års porslinsgaranti på servisen och då är den också testad av det danska kocklandslaget som rekommenderar Legio Nova. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Eva Solo Facet Dricksglas 43 Cl 4-pack - Dricksglas Klar

  eva solo facet dricksglas 43 cl 4-pack - dricksglas klar
  Dricksglas som passar utmärkt till vatten, juice, te, kaffe eller smoothies. Tål maskindisk. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Eva Solo Dricks 4-pack 38 Cl - Dricksglas Glas Klar

  eva solo dricks 4-pack 38 cl - dricksglas glas klar
  Dricksglas från Eva Solo. Dessa glas har en stilren design med ett karaktäristiskt ringmönster i botten. De är tillverkade i härdat borosilikatglas som gör att glasen fungerar för både kalla och varma drycker upp till 130°C. Perfekt att servera rykande kaffedrinkar eller iskall efterrätt med glass i. Säljs i 4-pack. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Eva Solo Vatten 21 Cl - Dricksglas Glas Klar

  eva solo vatten 21 cl - dricksglas glas klar
  Vattenglas från Eva Solo. Det här glaset har en elegant design, och den sneda kanten ger glaset attityd. Perfekt att använda för att göra dukningen mer intressant. Glaset är munblåst vilket gör varje glas unikt. Kan med fördel kombineras med andra glas från samma serie. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Eva Solo Lungomugg 2-pack Elefant - Porslin Grå

  eva solo lungomugg 2-pack elefant - porslin grå
  Lungomugg från Eva Solo. Njut av ditt kaffe med denna moderna och stilrena mugg som kommer i flera härliga färger. Den är tillverkad av porslin och har ett silikonskal som ger dig bra grepp och förhindrar att du bränner fingrarna. Muggen är enkel att rengöra, ta av silikonskalet och stoppa in båda delarna i diskmaskinen. Säljs i 2-pack. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Eva Solo Legio Nova Kaffeskedar 4-pack - Rostfritt Stål

  eva solo legio nova kaffeskedar 4-pack - rostfritt stål
  Kaffeskedarna från Eva Solo har en enkel, tidlös look med en välbalanserade design för optimerad prestanda. De är tillverkade av slitstarkt rostfritt stål med en vacker, glansig finish. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Om kaffeskedarna från Eva Solo- Greppvänliga handtag.- Kombinera kaffeskedarna med ett bestickset från Eva Solo.- Från kollektionen Legio Nova. Skötselråd för kaffeskedarna- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Eva Solo Lungomugg 2-pack - Porslin Soft Beige

  eva solo lungomugg 2-pack - porslin soft beige
  Lungomugg från Eva Solo. Njut av ditt kaffe med denna moderna och stilrena mugg som kommer i flera härliga färger. Den är tillverkad av porslin och har ett silikonskal som ger dig bra grepp och förhindrar att du bränner fingrarna. Muggen är enkel att rengöra, ta av silikonskalet och stoppa in båda delarna i diskmaskinen. Säljs i 2-pack. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Eva Solo Cafe Lattemugg 2-pack 36 Cl Carbon Black - Porslin Svart

  eva solo cafe lattemugg 2-pack 36 cl carbon black - porslin svart
  Denna moderna café lattemugg från Eva Solo är tillverkad i porslin, och har ett silikonskal som både ger ett bra grepp och förhindrar att du bränner fingrarna. Muggen tål diskmaskin – det är bara att ta av silikonskalet och sedan stoppa in båda delarna i maskinen. Säljs i 2-pack. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Eva Solo Nova Tallrik 28 Cm - Grå

  eva solo nova tallrik 28 cm - grå
  Nova Tallrik 28 Cm, Grå från Eva Solo. Mattallrikar Grå . Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Eva Solo Lungomugg 2-pack - Porslin Marble Grey

  eva solo lungomugg 2-pack - porslin marble grey
  Lungomugg från Eva Solo. Njut av ditt kaffe med denna moderna och stilrena mugg som kommer i flera härliga färger. Den är tillverkad av porslin och har ett silikonskal som ger dig bra grepp och förhindrar att du bränner fingrarna. Muggen är enkel att rengöra, ta av silikonskalet och stoppa in båda delarna i diskmaskinen. Säljs i 2-pack. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Eva Solo Legio Nova Ugnsform 32x20 Cm - Porslin Vit

  eva solo legio nova ugnsform 32x20 cm - porslin vit
  Ugnsformen från Eva Solo har stilren design i porslin perfekt för både matlagning och bakning. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om ugnsformen från Eva Solo- Tillverkad av porslin.- Från serien Legio Nova.- Elegant, räfflad design.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Djup: 320 mm.- Bredd: 200 mm.- Höjd: 60 mm. Skötselråd för ugnsformen- Tål diskmaskin. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Eva Solo Legio Nova Tallrik 22 Cm - Porslin Vit

  eva solo legio nova tallrik 22 cm - porslin vit
  Vacker och stilren porslinsserie Legio Nova från danska Eva Solo. Serien kännetecknas av dekorativa räfflade kanter som ramar in maten på ett elegant sätt. Inspirationen kommer från den tidigare klassiska Legio-servisen som med fördel kan kombineras med den nya. Servisdelarna är av högsta kvalitet, är stapelbara och tål maskindisk. I serien finns tallrikar, djupa tallrikar och skålar. Det är 10 års porslinsgaranti på serien Legio Nova. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Eva Solo Legio Nova Tallrik 28 Cm - Porslin Vit

  eva solo legio nova tallrik 28 cm - porslin vit
  Vacker och stilren porslinsserie Legio Nova från danska Eva Solo. Serien kännetecknas av dekorativa räfflade kanter som ramar in maten på ett elegant sätt. Inspirationen kommer från den tidigare klassiska Legio-servisen som med fördel kan kombineras med den nya. Servisdelarna är av högsta kvalitet, är stapelbara och tål maskindisk. I serien finns tallrikar, djupa tallrikar och skålar. Det är 10 års porslinsgaranti på serien Legio Nova. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Eva Solo Dricksglas 48 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Smokey Grey

  eva solo dricksglas 48 cl - dricksglas munblåst glas smokey grey
  Dricksglaset från Eva Solo är tillverkat av rökgrått munblåst glas för alla tillfällen perfekt för bordsdukningen. Formgiven av 3Part. Om dricksglaset från Eva Solo- Dricksglaset kommer i olika storlekar.- Uppskattas för det munblåsta glaset och den dekorativa finishen.- Perfekt för bordsdukningen. Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Eva Solo - Eva Trio Legio Nova Snackset 3 skålar + Fat Ek Vit

  eva solo - eva trio legio nova snackset 3 skålar + fat ek vit
  Gästerna får ett särskilt elegant välkomnande med detta snackset från Eva Solo. Skålarna bär samma tidlösa groove-signatur som de andra delarna i Legio Nova-serien och har många spännande användningsområden, t.ex. färska bär, dipp, chips och grönsaker, men även oliver och nöt- eller mandelsnacks. Den råa ekskivan ger en behaglig kontrast till de vita porslinsskålarna. Använd brädan som bas till skålarna eller som serveringsfat till t.ex. ost eller korv.
 • Eva Solo - Caffe Lattemugg 36 cl 2-pack Chocolate

  eva solo - caffe lattemugg 36 cl 2-pack chocolate
  Njut av gott kaffe ur denna Caffe Lattemugg från Eva Solo.Tillverkad av porslin och med ett silikonskal som ger ett bra grepp samtidigt som det ser till att du inte bränner fingrarna. Muggen finns i flera härliga färger att välja mellan och rymmer 36 cl.
 • Eva Solo - Caffe Lattemugg 36 cl 2-pack Sage

  eva solo - caffe lattemugg 36 cl 2-pack sage
  Njut av gott kaffe ur denna Caffe Lattemugg från Eva Solo.Tillverkad av porslin och med ett silikonskal som ger ett bra grepp samtidigt som det ser till att du inte bränner fingrarna. Muggen finns i flera härliga färger att välja mellan och rymmer 36 cl.
 • Eva Solo - Eva Trio Kastrull 1,1 L Rostfritt stål

  eva solo - eva trio kastrull 1,1 l rostfritt stål
  Kastrull från Serien Eva Trio, den lilla kastrullen passar utmärkt till såsen, gröten eller koka grönsaker. Kastrullen är perfekt för daglig användning. Rostfritt stål är lättskött och tåligt, ett hårt material och därför tål det flitig användning och hantering.
 • Eva Solo - Eva Trio Kastrull 1,8 L Rostfritt stål

  eva solo - eva trio kastrull 1,8 l rostfritt stål
  Kastrull från Serien Eva Trio, den lilla kastrullen passar utmärkt till såsen, gröten eller koka grönsaker. Kastrullen är perfekt för daglig användning. Rostfritt stål är lättskött och tåligt, ett hårt material och därför tål det flitig användning och hantering.
 • Eva Solo - Eva Trio Traktörpanna 24 cm Rostfritt Stål Rostfritt stål

  eva solo - eva trio traktörpanna 24 cm rostfritt stål rostfritt stål
  Den stora stekytan gör traktörpannan från serien Eva Trio perfekt för snabblagade gryträtter, exempelvis thailändska och indiska rätter. Extrahandtaget gör det lätt att lyfta traktörpannan när den är full. Kan användas på alla värmekällor, inklusive induktion.
 • Eva Solo - Eva Trio Kastrull 1,8 L Keramiskt Rostfritt stål

  eva solo - eva trio kastrull 1,8 l keramiskt rostfritt stål
  Denna lilla Eva Trio kastrull från Eva Solo med keramisk beläggning är perfekt för den varma gröten eller äggröran, eftersom beläggningen gör att det är mycket svårt att bränna fast maten i den. Den passar till de Eva Trio-lock som redan finns och kan användas på alla värmekällor inklusive induktion. Grytor med keramisk beläggning är en serie som förenar den rostfria stållooken med praktisk keramisk beläggning, så att du kan hålla en strikt designlinje i köket utan att riskera att maten bränner fast. Designen bygger vidare på den ursprungliga Ole Palsby/Eva Trio-designen från 1977, där det las till en invändig keramisk beläggning som tål mycket höga temperaturer – ända upp till 400 grader.
 • Eva Solo - Eva Trio Traktörpanna 24 cm Keramisk Rostfritt stål

  eva solo - eva trio traktörpanna 24 cm keramisk rostfritt stål
  Denna Traktörpannan från Eva Solo i rostfritt stål med keramisk beläggning från deras Eva Trio serie ger dig många möjligheter – du kan både steka, bräsera och sautera och till och med använda den i ugnen. De höga sidorna gör att du enkelt kan skaka pannan utan att spilla, även om du använder mycket vätska. Samtidigt är det svårt att bränna fast maten, vilket recept du än ger dig i kast med, eftersom beläggningen ser till att ingenting bränns fast. Grytor med keramisk beläggning är en serie som förenar den rostfria stållooken med praktisk keramisk beläggning, så att du kan hålla en strikt designlinje i köket utan att riskera att maten bränner fast. Designen bygger vidare på den ursprungliga Ole Palsby/Eva Trio-designen från 1977, där det las till en invändig keramisk beläggning som tål mycket höga temperaturer – ända upp till 400 grader.Eva Solo Eva Trio Traktörpanna Keramisk Rostfritt stål är 24 cm i diameter.
 • Eva Solo - Eva Trio Kastrull 1,1 L Keramiskt Rostfritt stål

  eva solo - eva trio kastrull 1,1 l keramiskt rostfritt stål
  Denna lilla Eva Solo kastrull med keramisk beläggning är perfekt för den varma gröten eller äggröran, eftersom beläggningen gör att det är mycket svårt att bränna fast maten i den. Den passar till de Eva Trio-lock som redan finns och kan användas på alla värmekällor inklusive induktion. Grytor med keramisk beläggning är en serie som förenar den rostfria stållooken med praktisk keramisk beläggning, så att du kan hålla en strikt designlinje i köket utan att riskera att maten bränner fast. Designen bygger vidare på den ursprungliga Ole Palsby/Eva Trio-designen från 1977, där det las till en invändig keramisk beläggning som tål mycket höga temperaturer – ända upp till 400 graderEva Solo Eva Trio Kastrull Keramiskt Rostfritt stål rymmer 1.1 liter.
 • Eva Solo - Lungomugg 23 cl 2-pack Chocolate

  eva solo - lungomugg 23 cl 2-pack chocolate
  Njut av gott kaffe ur denna lungomugg från Eva Solo.Tillverkad av porslin och med ett silikonskal som ger ett bra grepp och ser till att du inte bränner fingrarna. Muggen rymmer 23 cl och finns i flera härliga färger att välja mellan.
 • Eva Solo - Lungomugg 23 cl 2-pack Sage

  eva solo - lungomugg 23 cl 2-pack sage
  Njut av gott kaffe ur denna lungomugg från Eva Solo.Tillverkad av porslin och med ett silikonskal som ger ett bra grepp och ser till att du inte bränner fingrarna. Muggen rymmer 23 cl och finns i flera härliga färger att välja mellan.
 • Eva Solo White Line Kastrull 1,1 L - Aluminium Vit

  eva solo white line kastrull 1,1 l - aluminium vit
  Kastrullen från Eva Solo har ett stilrent utseende med en vit färg och en praktisk storlek. Den är tillverkad av aluminium med en keramisk beläggning för enkel rengöring. Kastrullen har en jämn värmefördelning för att laga mat som ett proffs. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Formgivning av Ole Palsby. Om kastrullen från Eva Solo- Keramisk beläggning.- Jämn värmefördelning.- Stilren, vit färg.- Produkten är kompatibel med gas, el- och keramikhällar.- Från serien White Line.- Kapacitet: 110 cl. Skötselråd för kastrullen- Tål diskmaskin. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Eva Solo Lungo Mugg 2-pack - Porslin Sage

  eva solo lungo mugg 2-pack - porslin sage
  Lungomugg från Eva Solo. Njut av ditt kaffe med denna moderna och stilrena mugg som kommer i flera härliga färger. Den är tillverkad av porslin och har ett silikonskal som ger dig bra grepp och förhindrar att du bränner fingrarna. Muggen är enkel att rengöra, ta av silikonskalet och stoppa in båda delarna i diskmaskinen. Säljs i 2-pack. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Eva Solo Cafe Lattemugg 2-pack 36 Cl - Porslin Chocolate

  eva solo cafe lattemugg 2-pack 36 cl - porslin chocolate
  Denna moderna café lattemugg från Eva Solo är tillverkad i porslin, och har ett silikonskal som både ger ett bra grepp och förhindrar att du bränner fingrarna. Muggen tål diskmaskin – det är bara att ta av silikonskalet och sedan stoppa in båda delarna i maskinen. Säljs i 2-pack. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Eva Solo - White Line Kastrull 1,1 L Vit

  eva solo - white line kastrull 1,1 l vit
  Kastrull från Eva Solo serien White Line. Praktisk storlek med en slitstark keramisk beläggning som gör kastrullen lättdiskad. Bra värmeledningsförmåga, som fördelar värmen jämnt. Kan användas på alla värmekällor, inklusive induktion. Tål maskindisk.
 • Eva Solo - Caffe Lattemugg 36 cl 2-pack Golden sand

  eva solo - caffe lattemugg 36 cl 2-pack golden sand
  Njut av gott kaffe ur denna Caffe Lattemugg från Eva Solo.Tillverkad av porslin och med ett silikonskal som ger ett bra grepp samtidigt som det ser till att du inte bränner fingrarna. Muggen finns i flera härliga färger att välja mellan och rymmer 36 cl.
 • Eva Solo - Caffe Lattemugg 36 cl 2-pack Blue sky

  eva solo - caffe lattemugg 36 cl 2-pack blue sky
  Njut av gott kaffe ur denna Caffe Lattemugg från Eva Solo.Tillverkad av porslin och med ett silikonskal som ger ett bra grepp samtidigt som det ser till att du inte bränner fingrarna. Muggen finns i flera härliga färger att välja mellan och rymmer 36 cl.
 • Eva Solo Legio Nova Ugnsfast Form - Porslin Vit

  eva solo legio nova ugnsfast form - porslin vit
  Ugnsfast form med Legio Nova-servisens utmärkande räfflade kanter och platta handtag för ett bra grepp. Tillverkat i helglaserat porslin av hög kvalitet som klarar av både låga och höga temperaturer, allt från -30 °C till +350 °C. Detta innebär att du kan ta en förberedd rätt från frysen och lägga in den direkt i ugnen, så länge hela bottnen är täckt med vätska eller fett.Servisserien Legio Nova finns i ett stort utbud av olika delar, såsom tallrikar, skålar, muggar m.m. Alla delar tål mikrovågsugn, frys och ugn samt maskindisk. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Eva Solo Legio Nova Ugnsfast Form - Porslin Vit

  eva solo legio nova ugnsfast form - porslin vit
  Ugnsfast form med Legio Nova-servisens utmärkande räfflade kanter och platta handtag för ett bra grepp. Tillverkat i helglaserat porslin av hög kvalitet som klarar av både låga och höga temperaturer, allt från -30 °C till +350 °C. Detta innebär att du kan ta en förberedd rätt från frysen och lägga in den direkt i ugnen, så länge hela bottnen är täckt med vätska eller fett.Servisserien Legio Nova finns i ett stort utbud av olika delar, såsom tallrikar, skålar, muggar m.m. Alla delar tål mikrovågsugn, frys och ugn samt maskindisk. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Eva Solo Långpanna Med Galler 30x22 Cm - Grå

  eva solo långpanna med galler 30x22 cm - grå
  Slitstark långpanna med galler och upprättstående handtag som gör den lätt att lyfta. Jämn värmespridning med mycket bra värmeledningsförmåga. Lätt att använda och rengöra tack vare Slip-Let®-beläggningen.Eva Trio är ett komplett utbud av funktionella produkter för att förbereda, ordna och servera mat och dryck. Produkterna är resultatet av mer än 35 års arbete av design, funktion och material. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Eva Solo Långpanna Med Galler 26x19 Cm - Grå

  eva solo långpanna med galler 26x19 cm - grå
  Slitstark långpanna med galler och upprättstående handtag som gör den lätt att lyfta. Jämn värmespridning med mycket bra värmeledningsförmåga. Lätt att använda och rengöra tack vare Slip-Let®-beläggningen. Eva Trio är ett komplett utbud av funktionella produkter för att förbereda, ordna och servera mat och dryck. Produkterna är resultatet av mer än 35 års arbete av design, funktion och material. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Eva Solo Legio Ugnsfast Form 17x24x4 Cm - Porslin Vit

  eva solo legio ugnsfast form 17x24x4 cm - porslin vit
  Ugnsfast form i helglaserat porslin av hög kvalitet som klarar av både låga och höga temperaturer, allt från -30 °C till +350 °C. Detta innebär att du kan ta en förberedd rätt från frysen och lägga in den direkt i ugnen, så länge hela bottnen är täckt med vätska eller fett.Servisserien Legio finns i ett stort utbud av olika delar, såsom tallrikar, skålar, muggar m.m. Alla delar tål mikrovågsugn, frys och ugn samt maskindisk. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Eva Solo - Nordic Kitchen Stekpanna 24 cm

  eva solo - nordic kitchen stekpanna 24 cm
  Gryt- och pannserien från Eva Solo har en vacker skandinavisk design med inslag från naturen. Det lätta aluminiummaterialet och Slip-Let®-beläggningen, gör att alla delar är lätta att hantera och man klarar sig med mindre matfett vid matlagningen. Grytorna och stekpannorna i serien kan användas på alla värmekällor, även induktion. De delar som inte har trähandtag kan diskas i maskin.
 • Eva Solo - Nordic Kitchen Stekpanna 28 cm

  eva solo - nordic kitchen stekpanna 28 cm
  Gryt- och pannserien från Eva Solo har en vacker skandinavisk design med inslag från naturen. Det lätta aluminiummaterialet och Slip-Let®-beläggningen, gör att alla delar är lätta att hantera och man klarar sig med mindre matfett vid matlagningen. Grytorna och stekpannorna i serien kan användas på alla värmekällor, även induktion. De delar som inte har trähandtag kan diskas i maskin.
 • Eva Solo - Nordic Kitchen Traktörpanna 24 cm

  eva solo - nordic kitchen traktörpanna 24 cm
  Gryt- och pannserien från Eva Solo har en vacker skandinavisk design med inslag från naturen. Det lätta aluminiummaterialet och Slip-Let®-beläggningen, gör att alla delar är lätta att hantera och man klarar sig med mindre matfett vid matlagningen. Grytorna och stekpannorna i serien kan användas på alla värmekällor, även induktion. De delar som inte har trähandtag kan diskas i maskin.
 • Eva Solo - Nordic Kitchen Lock till traktörpanna 25 cm

  eva solo - nordic kitchen lock till traktörpanna 25 cm
  Gryt- och pannserien från Eva Solo har en vacker skandinavisk design med inslag från naturen. Det lätta aluminiummaterialet och Slip-Let®-beläggningen, gör att alla delar är lätta att hantera och man klarar sig med mindre matfett vid matlagningen. Grytorna och stekpannorna i serien kan användas på alla värmekällor, även induktion. De delar som inte har trähandtag kan diskas i maskin.
 • Eva Solo - Eva Trio Legio Nova Fat oval 37 cm Vit

  eva solo - eva trio legio nova fat oval 37 cm vit
  Ovalt fat 37 cm från Eva Solo tillverkad i högkvalitativt porslin med en elegant räfflande dekoration längs med kanterna på fatet. Passar utmärkt vid servering. Tål både mikrovågsugn, frys och maskindisk. Se fler delar från serien Eva Trio Legio Nova.
 • Eva Solo - Eva Trio Legio Nova Fat rund 35 cm Vit

  eva solo - eva trio legio nova fat rund 35 cm vit
  Runt fat 35 cm från Eva Solo gjord i högkvalitativt porslin med en elegant räfflande dekoration längs med kanterna på fatet. Passar utmärkt vid servering eller som middagstallrik. Tål både mikrovågsugn, frys och maskindisk. Se fler delar från serien Eva Trio Legio Nova.
 • Eva Solo - Eva Trio Legio Nova Våningsfat Vit

  eva solo - eva trio legio nova våningsfat vit
  Ett klassiskt kakfat i tre våningar från Eva Trio Legio Nova. Uppläggningsfatet består av tre Legio Nova-tallrikar på 19, 22 respektive 25 cm.Det klassiska trevåningsfatet är perfekt för eleganta och festliga uppläggningar av exempelvis kakor, choklad eller frukt. När du inte använder fatet är det lätt att ta isär och tar därför minimalt med plats som omonterat. Tallrikarna är tillverkade i porslin och ställningen i rostfritt stål. Alla delar tål maskindisk.
 • Eva Solo - Eva Trio Legio Nova Tårtfat Vit

  eva solo - eva trio legio nova tårtfat vit
  Ett vitt tårtfat från Eva Solo gjort i porslin. Med det här eleganta tårtfatet kan du göra många festliga och inspirerande uppläggningar. Tål frys, ugn, mikrovågsugn och maskindisk.
 • Eva Solo - Eva Trio Lock 24 cm

  eva solo - eva trio lock 24 cm
  Platt lock i rostfritt stål från Eva Trio, passar till alla Eva Trio-grytserier och material.Locken kan staplas inuti varandra eller hängas upp på krokar allt för att vara yteffektiva. Det långa handtaget är placerade på sidan så att man kan titta till maten utan att bränna sig. Du kan även hålla andra rätter varma på locket under matlagningens gång.
 • Eva Solo - Eva Trio Lock 20 cm

  eva solo - eva trio lock 20 cm
  Platt lock, 20 centimeter, tillverkat i rostfritt stål från Eva Trio, passar till alla Eva Trio-grytserier och material.Locken kan staplas inuti varandra eller hängas upp på krokar allt för att vara yteffektiva. Det långa handtaget är placerade på sidan så att man kan titta till maten utan att bränna sig. Du kan även hålla andra rätter varma på locket under matlagningens gång.
 • Eva Solo - Nordic Kitchen Skål 3,2 L Svart

  eva solo - nordic kitchen skål 3,2 l svart
  Stor skål från Eva Solos stengodsservis Nordic Kitchen, perfekt att servera sallad eller frukt ur. Volym 3,2 L. Minimalistiskt formspråk och funktionalistiskt tänk, det är inspirationskällan till servisen. Designen är enkel och materialet tål att användas varje dag, samtidigt som servisen blir ett elegant inslag på en festlig middag.Tål ugn, mikrovågsugn, frys och diskmaskin.
 • Eva Solo - Nordic Kitchen Serveringsfat 12x24 cm Svart

  eva solo - nordic kitchen serveringsfat 12x24 cm svart
  Serveringsfatet från Eva Solos serie Nordic Kitchen i elegant svart stengods gör vardagsdukningen lite roligare. Du kan bland annat använda serveringsfatet till tapas, grönsaker eller ost. Fatet kan kombineras och staplas i det rektangulära fatet, och tillsammans med den kvadratiska skålen från samma serie. Därmed tar det upp mindre plats i lådor och skåp.
 • Eva Solo - Nordic Kitchen Serveringsfat 13x37 cm Svart

  eva solo - nordic kitchen serveringsfat 13x37 cm svart
  Serveringsfatet från Eva Solos serie Nordic Kitchen i elegant svart stengods gör vardagsdukningen lite roligare. Du kan bland annat använda serveringsfatet till tapas, snacks eller mindre rätter. Fatet kan kombineras med den kvadratiska skålen och det mindre rektangulära fatet från samma serie. Dessa kan staplas tillsammans och tar därmed upp mindre plats i lådor och skåp.
 • Eva Solo - Eva Trio Legio Nova Termosskål 40 cl Vit

  eva solo - eva trio legio nova termosskål 40 cl vit
  Låt termosskålen Legio Nova från Eva Solo bidra med tidlös elegans på matbordet. Skålen är gjord av högkvalitativt porslin med dekorativt räfflad yta. Tack vare dubbla väggar skapas en optimal isolerande effekt som håller innehållet - oavsett om det är glass, lagad mat eller varm sås - tempererat under lång tid. Samtidigt håller skålen sig sval på utsidan så att den enkelt kan skickas runt bordet under måltiden. En riktig allroundskål som passar utmärkt för servering av sås och smårätter. Skålen finns i olika storlekar.Kombinera gärna med fler delar från Eva Solos serie Eva Trio Legio Nova.
 • Eva Solo - Eva Trio Legio Nova Termosskål 0,8 L Vit

  eva solo - eva trio legio nova termosskål 0,8 l vit
  Låt termosskålen Legio Nova från Eva Solo bidra med tidlös elegans på matbordet. Skålen är gjord av högkvalitativt porslin med dekorativt räfflad yta. Tack vare dubbla väggar skapas en optimal isolerande effekt som håller innehållet - oavsett om det är glass, lagad mat eller varm sås - tempererat under lång tid. Samtidigt håller skålen sig sval på utsidan så att den enkelt kan skickas runt bordet under måltiden. En riktig allroundskål som passar utmärkt för servering av sås och smårätter. Skålen finns i olika storlekar.Kombinera gärna med fler delar från Eva Solos serie Eva Trio Legio Nova.
 • Eva Solo - Eva Trio Legio Nova Termosskål 1,5 L Vit

  eva solo - eva trio legio nova termosskål 1,5 l vit
  Eva Trio Legio Nova Termosskål 1,5 L från Eva Solo har dubbla väggar som ger en optimal termoseffekt och är isolerande. På så sätt håller skålen maten varm eller kall tills alla är samlade. Skålen håller sig sval på utsidan, så att den enkelt kan skickas runt bordet. Skålen har en vacker design med en räfflad yta, och passar både till vardags och fest, bland annat för servering av sås eller smårätter. Skålen passar med Eva Trio grytlock, Ø20 cm och går därför att använda till att förvara rester i kylskåpet utan att behöva använda aluminiumfolie eller plastfolie. Skålen tål maskindisk. Tål inte frys, ugn eller mikrovågsugn.
 • Eva Solo - Ugnsfast Form 32x20 cm 2-pack Eva Trio Legio Nova

  eva solo - ugnsfast form 32x20 cm 2-pack eva trio legio nova
  Eva Trio Legio Nova Ugnsfasta Formar 2-pack. Ugnsformar i elegant, vitt porslin med räfflade kanter. Den smakfulla designen gör dem till utmärkta serveringsfat som passar väl ihop med de flesta serviser.Faten kan användas till många olika maträtter tack vare det generösa djupet. Bjud dina gäster på en saftig stek med rostade rotfrukter eller använd faten för att servera sallad, tillbehör eller en delikat efterrätt.Den genomtänkta storleken gör att formarna får plats bredvid varandra i en standardugn, effektivt och smart.- Kommer i 2-pack- Kan användas i mikrovågsugn- Tål maskindisk- Mått 32x20cm
 • Eva Solo - Nordic Kitchen Kopp med Fat 20 cl Svart

  eva solo - nordic kitchen kopp med fat 20 cl svart
  Kopp med fat ur Eva Solos stengodsservis Nordic Kitchen, perfekt både till vardags och fest. Den dramatiska svarta färgen kommer att kontrastera vackert till alla typer av dryck och tillsammans med det minimalistiska formspråket kommer det höja varje dukning.Designen är enkel och materialet tål att användas varje dag, samtidigt som servisen blir ett elegant inslag på en festlig middag.Tål mikrovågsugn och diskmaskin.
 • Eva Solo - Nordic Kitchen Tallrik Oval 32 cm Svart

  eva solo - nordic kitchen tallrik oval 32 cm svart
  Stor oval eller uppläggningsfat ur Eva Solos stengodsservis Nordic Kitchen, perfekt både till vardags och fest. Den dramatiska svarta färgen kommer att kontrastera vackert till alla typer av mat och tillsammans med det minimalistiska formspråket kommer det höja varje dukning.Designen är enkel och materialet tål att användas varje dag, samtidigt som servisen blir ett elegant inslag på en festlig middag.Tål ugn, mikrovågsugn, frys och diskmaskin.
 • Eva Solo - SKÅL 2L Svart

  eva solo - skål 2l svart
  Stor serveringsskål från Eva Solos stengodsservis Nordic Kitchen, perfekt till sallad eller snacks. Volym 2 liter. Minimalistiskt formspråk och funktionalistiskt tänk, det är inspirationskällan till servisen. Designen är enkel och materialet tål att användas varje dag, samtidigt som servisen blir ett elegant inslag på en festlig middag.Tål ugn, mikrovågsugn, frys och diskmaskin.
 • Eva Solo - Eva Trio Hällock 16 cm

  eva solo - eva trio hällock 16 cm
  Hällock 16 centimeter från Eva Trio i rostfritt stål är försett med en inbyggd sil som är täckt med en silikonduk. När du häller släpper silikonduken automatiskt från locket, så att vattnet kan rinna ut genom silen.Hällocken passar till alla Eva Trio-grytserier och material. De har en platt form som gör att grytorna kan staplas och tar därför mindre plats vid förvaring.- Lätt att hälla av vatten eller annan vätska- Tål maskindisk
 • Eva Solo - Eva Trio Hällock 20 cm

  eva solo - eva trio hällock 20 cm
  Hällock 20 centimeter från Eva Trio i rostfritt stål är försett med en inbyggd sil som är täckt med en silikonduk. När du häller släpper silikonduken automatiskt från locket, så att vattnet kan rinna ut genom silen.Hällocken passar till alla Eva Trio-grytserier och material. De har en platt form som gör att grytorna kan staplas och tar därför mindre plats vid förvaring.- Lätt att hälla av vatten eller annan vätska- Tål maskindisk
 • Eva Solo - Eva Trio Hällock 24 cm

  eva solo - eva trio hällock 24 cm
  Hällock 24 centimeter från Eva Trio i rostfritt stål är försett med en inbyggd sil som är täckt med en silikonduk. När du häller släpper silikonduken automatiskt från locket, så att vattnet kan rinna ut genom silen.Hällocken passar till alla Eva Trio-grytserier och material. De har en platt form som gör att grytorna kan staplas och tar därför mindre plats vid förvaring.- Lätt att hälla av vatten eller annan vätska- Tål maskindisk
 • Eva Solo - Eva Trio Lock 28 cm

  eva solo - eva trio lock 28 cm
  Platt lock i rostfritt stål från Eva Trio som passar till alla Eva Trio-grytserier och material.Locken kan staplas inuti varandra eller hängas upp på krokar allt för att vara yteffektiva. Rejäla handtag är placerade på var sida så att man lätt kan titta till maten. Du kan även hålla andra rätter varma på locket under matlagningens gång.
 • Eva Solo - Eva Trio Välvt Lock 24 cm

  eva solo - eva trio välvt lock 24 cm
  Kupat lock speciellt är formgivet för att passa och användas till alla Eva Trios stekpannor eller traktörpannor.Ett kupat lock ger plats till mat som sticker upp högre än stekpannans eller traktörpannans sidor, lockets form bidrar till att ångan samlas längst upp på innersidan av locket och sedan droppar den ner igen på maten, så att den håller sig saftig.Locket finns i flera olika storlekar att välja mellan.
 • Eva Solo - Eva Trio Välvt Lock 32 cm

  eva solo - eva trio välvt lock 32 cm
  Kupat lock speciellt är formgivet för att passa och användas till alla Eva Trios stekpannor eller traktörpannor.Ett kupat lock ger plats till mat som sticker upp högre än stekpannans eller traktörpannans sidor, lockets form bidrar till att ångan samlas längst upp på innersidan av locket och sedan droppar den ner igen på maten, så att den håller sig saftig.Locket finns i flera olika storlekar att välja mellan.
 • Eva Solo - Eva Trio Lock 13 cm

  eva solo - eva trio lock 13 cm
  Platt lock i rostfritt stål från Eva Trio, passar till alla Eva Trio-grytserier och material.Locken kan staplas inuti varandra eller hängas upp på krokar allt för att vara yteffektiva. Det långa handtaget är placerade på sidan så att man kan titta till maten utan att bränna sig. Du kan även hålla andra rätter varma på locket under matlagningens gång.
 • Eva Solo - Eva Trio Välvt Lock 20 cm

  eva solo - eva trio välvt lock 20 cm
  Kupat lock speciellt är formgivet för att passa och användas till alla Eva Trios stekpannor eller traktörpannor.Ett kupat lock ger plats till mat som sticker upp högre än stekpannans eller traktörpannans sidor, lockets form bidrar till att ångan samlas längst upp på innersidan av locket och sedan droppar den ner igen på maten, så att den håller sig saftig.Locket finns i flera olika storlekar att välja mellan.
 • Eva Solo - Eva Trio Traktörpanna i Återvunnet Stål 24 cm

  eva solo - eva trio traktörpanna i återvunnet stål 24 cm
  Eva Trio Traktörpanna i återvunnet stål är en designklassiker från 1977 i förbättrad utgåva. Eva Trio har tagit fram en grytserie i högglanspolerat 18/10 rostfritt stål där nytt stål har ersatts av 90 % återvunnet stål i produktens kropp – ett mer ansvarsfullt val i en värld som har ont om resurser. Materialet håller självklart samma höga kvalitet som nytt stål och tål därför att användas igen och igen. Pannan har fått ett nytt, kraftigare grepp och de solida greppet förblir kalta under matlagningen. Både greppet och sandwichbotten består av vanligt rostfritt stål. Traktörpannan har optimalt motståndskraft mot rost, har en hög slitstyrka, är enkel att rengöra och ytorna förblir tämligen blanka i många år.- 90 % återvunnet rostfritt stål- Hög slitstyrka som är perfekt för den dagliga matlagningen- De robusta handtaget förblir kallt under matlagningen
 • Eva Solo - Eva Trio Stekpanna i Återvunnet Stål 20 cm

  eva solo - eva trio stekpanna i återvunnet stål 20 cm
  Eva Trio Stekpanna 20 centimeter ur serien Steel Line är en designklassiker från 1977 i förbättrad utgåva, nu med 90 % återvunnet stål.Eva Trio har tagit fram en serie i högglanspolerat 18/10 rostfritt stål som har fått kraftigare grepp och nytt stål har ersatts av 90 % återvunnet stål i produkten - ett mycket ansvarsfullt val i en värld där vi har ont om resurser.Materialet håller självklart samma höga kvalitet som nytt stål och tål att användas dagligen.Utformad med en keramisk beläggning som gör att maten inte bränner fast. Grepp och sandwichbotten består av vanligt rostfritt stål. Ytorna förblir tämligen blanka i många år, och de solida greppet förblir kallt under matlagningen.- 90 % återvunnet rostfritt stål- Hög slitstyrka som är perfekt för den dagliga matlagningen- De robusta handtagen förblir kalla under matlagningen- Keramisk beläggning som gör att maten inte bränner fast
 • Eva Solo - Eva Trio Stekpanna i Återvunnet Stål 24 cm

  eva solo - eva trio stekpanna i återvunnet stål 24 cm
  Eva Trio Stekpanna 24 centimeter ur serien Steel Line är en designklassiker från 1977 i förbättrad utgåva, nu med 90 % återvunnet stål.Eva Trio har tagit fram en serie i högglanspolerat 18/10 rostfritt stål som har fått kraftigare grepp och nytt stål har ersatts av 90 % återvunnet stål i produkten - ett mycket ansvarsfullt val i en värld där vi har ont om resurser.Materialet håller självklart samma höga kvalitet som nytt stål och tål att användas dagligen.Utformad med en keramisk beläggning som gör att maten inte bränner fast. Grepp och sandwichbotten består av vanligt rostfritt stål. Ytorna förblir tämligen blanka i många år, och de solida greppet förblir kallt under matlagningen.- 90 % återvunnet rostfritt stål- Hög slitstyrka som är perfekt för den dagliga matlagningen- De robusta handtagen förblir kalla under matlagningen- Keramisk beläggning som gör att maten inte bränner fast
 • Eva Solo - Eva Trio Stekpanna i Återvunnet Stål 28 cm

  eva solo - eva trio stekpanna i återvunnet stål 28 cm
  Eva Trio Stekpanna 28 centimeter ur serien Steel Line är en designklassiker från 1977 i förbättrad utgåva, nu med 90 % återvunnet stål.Eva Trio har tagit fram en serie i högglanspolerat 18/10 rostfritt stål som har fått kraftigare grepp och nytt stål har ersatts av 90 % återvunnet stål i produkten - ett mycket ansvarsfullt val i en värld där vi har ont om resurser. Materialet håller självklart samma höga kvalitet som nytt stål och tål att användas dagligen.Utformad med en keramisk beläggning som gör att maten inte bränner fast. Grepp och sandwichbotten består av vanligt rostfritt stål. Ytorna förblir tämligen blanka i många år, och de solida greppet förblir kallt under matlagningen.- 90 % återvunnet rostfritt stål- Hög slitstyrka som är perfekt för den dagliga matlagningen- De robusta handtagen förblir kalla under matlagningen- Keramisk beläggning som gör att maten inte bränner fast
 • Eva Solo - Eva Trio Stekpanna i Återvunnet Stål 30 cm

  eva solo - eva trio stekpanna i återvunnet stål 30 cm
  Eva Trio Stekpanna 30 centimeter ur serien Steel Line är en designklassiker från 1977 i förbättrad utgåva, nu med 90 % återvunnet stål.Eva Trio har tagit fram en serie i högglanspolerat 18/10 rostfritt stål som har fått kraftigare grepp och nytt stål har ersatts av 90 % återvunnet stål i produkten - ett mycket ansvarsfullt val i en värld där vi har ont om resurser. Materialet håller självklart samma höga kvalitet som nytt stål och tål att användas dagligen.Utformad med en keramisk beläggning som gör att maten inte bränner fast. Grepp och sandwichbotten består av vanligt rostfritt stål. Ytorna förblir tämligen blanka i många år, och de solida greppet förblir kallt under matlagningen.- 90 % återvunnet rostfritt stål- Hög slitstyrka som är perfekt för den dagliga matlagningen- De robusta handtagen förblir kalla under matlagningen- Keramisk beläggning som gör att maten inte bränner fast
 • Eva Solo - Eva Trio Traktörkastrull 1,3 L

  eva solo - eva trio traktörkastrull 1,3 l
  Traktörkastrull på 1,3 liter från Eva Solo är tillverkad i slitstarkt och praktiskt Rostfritt stål - en vardagsklassiker.Kastrullen är perfekt för daglig användning. Rostfritt stål är lättskött och tåligt, ett hårt material och därför tål det flitig användning och hantering.
 • Eva Solo - Eva Trio Wokpanna 32 cm

  eva solo - eva trio wokpanna 32 cm
  Traditionell Wokpanna ut Eva Solos Stainless Steel-serie, tillverkad i rostfritt stål, som ger hög slitstyrka både utvändigt och invändigt.Wokpannan har stor yta och höga sidor. Woken är utformad för hög värme och värmen fördelas snabbt och jämnt tack vare den tjocka och stabila botten. Woken rymmer mycket och kan med fördel användas till matlagning, där man först ska woka och därefter tillsätta en sås eller fond.- Handtagen håller sig svala under användning- Den tål alla slags köksredskap- Kompatibel med alla värmekällor, även induktion- Tål maskindisk
 • Eva Solo - Eva Trio Wokpanna Keramiskt Stål 32 cm

  eva solo - eva trio wokpanna keramiskt stål 32 cm
  Klassisk Wokpanna i rostfritt stål med keramisk beläggning från Eva Trio.Tillverkad i rostfritt stål på utsidan, vilket ger hög slitstyrka och med en keramisk beläggning på insidan som ser till att maten inte bränner fast. Skapad för hög värme och bryning – med mindre användning av fett. Wokpannan har stor yta och höga sidor och används med fördel till matlagning som först kräver bryning och därefter tillsats av sås eller fond.Grytorna i Eva Trios keramiska serie förenar den rostfria stållooken med praktisk keramisk beläggning, så att du kan hålla en strikt designlinje i köket utan att riskera att maten bränner fast. Designen bygger vidare på den ursprungliga Ole Palsby/Eva Trio-designen från 1977, där det las till en invändig keramisk beläggning som tål mycket höga temperaturer – ända upp till 400 grader. Grytserien har Slip-Let®-liknande egenskaper och sandwichbotten, det vill säga att den består av flera lager rostfritt stål och aluminium om vartannat. Den här typen av botten gör att tack vare aluminiumet blir värmespridningen blir mycket snabb och de olika lagren gör värmefördelningen optimal.med aluminiumkärna som säkerställer snabb och optimal värmefördelning.- Tål upp till 400 grader- Snabb och optimal värmespridning
 • Eva Solo - Eva Trio Legio Nova Ungsform 32x20 cm

  eva solo - eva trio legio nova ungsform 32x20 cm
  Ugnsfast form från Eva Solo och den klassiska serien Legio Nova, med sina karaktäristiska räfflor - lika elegant som praktisk.Ungsformen har många användningsmöjligheter, från ugns- och grillrätter till frukt och sallad. Formen har platta kanter som ger ett bra grepp när du ska flytta den eller servera. Med sin eleganta stil låter man gärna formen så framme på bordet. Tillverkad i tåligt porslin som till och med kan tas från frysen och ställas i ugnen eller direkt på grillen.Legio Nova har 10 års porslinsgaranti och tål både ugn, mikrovågsugn, frys och maskindisk.
 • Eva Solo - Nordic Induktionskanna 1 L Rostfri

  eva solo - nordic induktionskanna 1 l rostfri
  Induktionskanna från Eva Solo till för kaffe och te, eller för matlagning. Kannan har ett elegant handtag i ekträ som är bekvämt att hålla i och passar alla värmekällor. Du använder kannan genom att hälla vatten direkt genom locket och placera på spishällen.
 • Eva Solo - Nordic Induktionskanna 1 L Svart

  eva solo - nordic induktionskanna 1 l svart
  Induktionskanna från Eva Solo till för kaffe och te, eller för matlagning. Kannan har ett elegant handtag i ekträ som är bekvämt att hålla i och passar alla värmekällor. Du använder kannan genom att hälla vatten direkt genom locket och placera på spishällen.
 • Eva Solo - White Line Traktörpanna 24 cm

  eva solo - white line traktörpanna 24 cm
  Traktörpannan från Eva Solo serien White Line. Stekpannorna har invändig Slip-Let ®-beläggning som gör att inget bränner vid eller fastnar. Har även en bra värmeledningsförmåga, som fördelar värmen jämnt.Både grytorna och stekpannorna kan användas på på alla typer av värmekällor, även induktionsspisar. Tål maskindisk.
 • Eva Solo - Eva Trio Legio Nova Fat Hjärta

  eva solo - eva trio legio nova fat hjärta
  Hjärtform från Eva Solo. Ugnssäker maträtt i otraditionell form som ger kocken nya spännande möjligheter i vackra och festliga rätter, t.ex. hembakade kakor, ugnsrätter, underbara sallader, blandade frukter och desserter. Precis som andra fat i Legio Nova-serien har fatet en delikat räfflad dekoration på utsidan, vilket gör den till ett nöje att ställa på bordet.
 • Eva Solo - EVA-TRIO Traktörpanna 24 cm Professional Rostfri

  eva solo - eva-trio traktörpanna 24 cm professional rostfri
  Traktörpanna från Eva Solo är designad för professionell användning och är till för dig som vill laga god mat med de bästa köksgeråden. Den professionella traktörpannan är tillverkad i gjuten aluminium med en 10 mm botten, en 7 mm kant och ett 10 mm vajerhandtag och har en jämn värmefördelning.
 • Eva Solo - Urban To Go Cup 35 cl Recycled Svart

  eva solo - urban to go cup 35 cl recycled svart
  Fyll Urban To Go Cup från Eva Solo med kaffe eller andra drycker – den håller värmen eller kylan perfekt tack vare dubbla väggar och vakuumeffekt. Locket är lätt att öppna och stänga i farten tack vare klickfunktionen som enkelt kan hanteras med en hand. Håller varm dryck varm 12 timmar och kall dryck kall i 6 timmar. Finns i fler färger.
 • Eva Solo - Eva Trio Stekpanna 28 cm Honeycomb

  eva solo - eva trio stekpanna 28 cm honeycomb
  Stekpannan från Eva Trio med ”våfflad” botten har ett unikt mönster som bidrar till att maten inte bränner fast. Den våfflade bottnen håller fettet fördelat under maten och skapar en naturlig släppförmåga. Vi rekommenderar att stekpannan hettas upp på medelvärme efter att fettet har tillförts. Höj därefter temperaturen något, lägg maten i stekpannan och justera till önskad tillagningstemperatur. Så snart en stekyta har bildats kan maten flyttas runt i stekpannan och vändas.
 • Eva Solo - Urban To Go Cup 35 cl Recycled Marble grey

  eva solo - urban to go cup 35 cl recycled marble grey
  Fyll Urban To Go Cup från Eva Solo med kaffe eller andra drycker – den håller värmen eller kylan perfekt tack vare dubbla väggar och vakuumeffekt. Locket är lätt att öppna och stänga i farten tack vare klickfunktionen som enkelt kan hanteras med en hand. Håller varm dryck varm 12 timmar och kall dryck kall i 6 timmar. Finns i fler färger.
 • Eva Solo - Urban To Go Cup 35 cl Recycled Chocolate

  eva solo - urban to go cup 35 cl recycled chocolate
  Fyll Urban To Go Cup från Eva Solo med kaffe eller andra drycker – den håller värmen eller kylan perfekt tack vare dubbla väggar och vakuumeffekt. Locket är lätt att öppna och stänga i farten tack vare klickfunktionen som enkelt kan hanteras med en hand. Håller varm dryck varm 12 timmar och kall dryck kall i 6 timmar. Finns i fler färger.
 • Eva Solo - Urban To Go Cup 35 cl Recycled Sage

  eva solo - urban to go cup 35 cl recycled sage
  Fyll Urban To Go Cup från Eva Solo med kaffe eller andra drycker – den håller värmen eller kylan perfekt tack vare dubbla väggar och vakuumeffekt. Locket är lätt att öppna och stänga i farten tack vare klickfunktionen som enkelt kan hanteras med en hand. Håller varm dryck varm 12 timmar och kall dryck kall i 6 timmar. Finns i fler färger.
 • Eva Solo - Stekpanna 24 cm

  eva solo - stekpanna 24 cm
  Stekpannan från Eva Trio med ”våfflad” botten har ett unikt mönster som bidrar till att maten inte bränner fast. Den våfflade bottnen håller fettet fördelat under maten och skapar en naturlig släppförmåga. Vi rekommenderar att stekpannan hettas upp på medelvärme efter att fettet har tillförts. Höj därefter temperaturen något, lägg maten i stekpannan och justera till önskad tillagningstemperatur. Så snart en stekyta har bildats kan maten flyttas runt i stekpannan och vändas.