Hemmässan
www.hemmassan.se

Eva Solo sortiment online

 • Eva Solo - Martiniglas 18 cl

  eva solo - martiniglas 18 cl
  Martiniglas från Eva Solo. Med tunn, elegant drickkant och i en form gör att man kan dricka från alla sidor. Den sneda kanten är spännande och intressant för ögat. Ett mycket dekorativt och vackert glas.
 • Eva Solo - Ölglas 35 cl 2-pack

  eva solo - ölglas 35 cl 2-pack
  Avnjut en kall öl i det låga munblåsta ölglaset från danska Eva Solo. Glaset har en stilren och modern design och är framtaget specifikt för att framhäva ölets arom, smak och doft. Som något helt unikt är serien vackert formad med en vinkel på 14 grader. Glaset ingår i ölglasserien från Eva Solo, som har tagits fram för att ge en optimal upplevelse av olika typer av öl och snaps. Alla glas i serien är utvecklade i samarbete med professionella bryggmästare så att aromen, smaken och doften framhävs med hjälp av glasets formgivning.
 • Eva Solo - Green Tools Citruspress

  eva solo - green tools citruspress
  Njut av saften,utan kärnor, från de smakrika citrusfrukterna. Vrid frukten mot pressens kärna med ett lätt tryck och låt kärnorna silas bort innan saften rinner ner genom pressarens skaft, som fungerar som en tratt, innan den landar i din karaff eller ditt glas. Tål diskmaskin. Serien Green Tools från Eva Solo en kollektion som består av flera köksredskap tillverkade i hållbarhetens namn. Grepp och skaft är tillverkade i komposit, vilket är ett hållbart material, där 50% av det konstgjorda materialet är ersatt av vetefiber. Kollektionen är utformad för att göra det enklare att smaksätta det gröna, och för att få in lite extra natur i köket.
 • Eva Solo - Eva Trio Koppar Kastrull 1,5 L

  eva solo - eva trio koppar kastrull 1,5 l
  Kastrull med tre lager konstruktion av koppar, aluminium och rostfritt stål från Eva Solo. Kärlet har en praktisk hällkant. Koppar ger dig full kontroll över matlagningen eftersom materialet reagerar snabbt på temperaturändringar vilket en underlättar matlagningen när man exempelvis tillreder såser och mer avancerade rätter. Fungerar på alla värmekällor, inklusive induktion.
 • Eva Solo - Eva Trio Koppar Traktörpanna 24 cm

  eva solo - eva trio koppar traktörpanna 24 cm
  Traktörpanna med tre lager konstruktion av koppar, aluminium och rostfritt stål från Eva Solo. Kärlet har en praktisk hällkant. Koppar ger dig full kontroll över matlagningen eftersom materialet reagerar snabbt på temperaturändringar vilket en underlättar matlagningen när man exempelvis tillreder såser och mer avancerade rätter. Fungerar på alla värmekällor, inklusive induktion.
 • Eva Solo - Eva Trio Koppar Gryta 3,9 L

  eva solo - eva trio koppar gryta 3,9 l
  Gryta med tre lager konstruktion av koppar, aluminium och rostfritt stål från Eva Solo. Kärlet har en praktisk hällkant. Koppar ger dig full kontroll över matlagningen eftersom materialet reagerar snabbt på temperaturändringar vilket en underlättar matlagningen när man exempelvis tillreder såser och mer avancerade rätter. Fungerar på alla värmekällor, inklusive induktion.
 • Eva Solo - Facet Dricksglas 27 cl 6-pack

  eva solo - facet dricksglas 27 cl 6-pack
  Dricksglas i härdat glas som tål både varma och kalla drycker. Tack vare sin robusta design och tåliga material tål glasen att användas både till vardags och fest.
 • Eva Solo - Facet Dricksglas 34 cl 4-pack

  eva solo - facet dricksglas 34 cl 4-pack
  Facet dricksglas i 4-pack, från Eva Solo. Ett trevligt glas till både vardag och fest i robust material. Tillverkat av härdat glas och tål både kalla och varma drycker (upp till 130 grader). Tål maskindisk.
 • Eva Solo - Facet Dricksglas 43 cl 4-pack

  eva solo - facet dricksglas 43 cl 4-pack
  Höga tumblerglas i härdat glas som tål både varma och kalla drycker. Tack vare sin robusta design och tåliga material tål glasen att användas både till vardags och fest. Säljs i 4-pack.
 • Eva Solo - Facet Skål 50 cl 4-pack

  eva solo - facet skål 50 cl 4-pack
  Facet skålar i 4-pack, från Eva Solo. En mångsidig skål som passar till både vardag och fest i robust material. Tillverkat av härdat glas och tål både kalla och varma drycker (upp till 130 grader). Fungerar lika väl till soppan som till frukostflingorna. Tål maskindisk.
 • Eva Solo - Eva Trio Legio Nova Kopp/mugg 40 cl Vit

  eva solo - eva trio legio nova kopp/mugg 40 cl vit
  En mugg/kopp 40 cl från Eva Solo gjord i högkvalitativt porslin med en elegant räfflande dekoration längs med koppen. Tål både mikrovågsugn, frys och maskindisk. Se fler delar från serien Eva Trio Legio Nova.
 • Eva Solo - Eva Trio Legio Nova Tallrik oval 31 cm Vit

  eva solo - eva trio legio nova tallrik oval 31 cm vit
  Med sin räfflade eleganta dekoration längs kanten sätter Eva Trio Legio Nova tallriken i fokus. Det är en ram som ser bra ut på alla gästbord, som också är avsedd för dagligt bruk. Tål både mikrovågsugn, frys och maskindisk.
 • Eva Solo - Eva Trio Legio Nova Skål 40 cl Vit

  eva solo - eva trio legio nova skål 40 cl vit
  Med sin räfflade eleganta dekoration längs kanten sätter Eva Trio Legio Nova skålen i fokus. Det är en ram som ser bra ut på alla gästbord, som också är avsedd för dagligt bruk. Tål både mikrovågsugn, frys och maskindisk.
 • Eva Solo - Eva Trio Legio Nova Skål 1,2 L Vit

  eva solo - eva trio legio nova skål 1,2 l vit
  En rund skål på 20 cm och rymmer 1,2 liter från Eva Solo. Skålen är gjord i högkvalitativt porslin med en elegant räfflande dekoration på insidan. Passar utmärkt vid servering av till exempel sallad, pasta, grönsaker eller frukt. Tål både mikrovågsugn, frys och maskindisk. Se fler delar från serien Eva Trio Legio Nova.
 • Eva Solo - Eva Trio Legio Nova Skål 1,8 L Vit

  eva solo - eva trio legio nova skål 1,8 l vit
  En rund skål på 28 cm och rymmer 1,8 liter från Eva Solo. Skålen är gjord i högkvalitativt porslin med en elegant räfflande dekoration på insidan. Passar utmärkt vid servering av till exempel sallad, pasta, grönsaker eller frukt. Tål både mikrovågsugn, frys och maskindisk. Se fler delar från serien Eva Trio Legio Nova.
 • Eva Solo - Vinglas Magnum 60 cl

  eva solo - vinglas magnum 60 cl
  Elegant vinglas med tunn drickkant. Magnumglaset är framtaget för mer komplexa och fylliga viner, vilka behöver mer syre för att ytterligare frigöra aromer. Den sneda kanten gör att man kan dricka från alla sidor samt frigör vinets aromer och stärker smakupplevelsen.
 • Eva Solo - Spritglas 24 cl

  eva solo - spritglas 24 cl
  Vackert spritglas från Eva Solo. Tunt, elegant och munblåst glas. Det har en sned kant som ger en optimal upplevelse av spritens aromer. Doftpartiklarna koncentreras och förhöjer spritens smak- och doftnyanser. Perfekt till aperitifer, snaps och starkviner. Glaset är lätt att rengöra och tål maskindisk med glasprogram.
 • Eva Solo - Glas 38 cl

  eva solo - glas 38 cl
  Glas från Eva Solo. Med tunn, elegant drickkant och i en form gör att man kan dricka från alla sidor. Den sneda kanten är spännande och intressant för ögat. Fungerar till allt möjligt drickbart; vatten, juice, drinkar och till och med vin.
 • Eva Solo - Glas 48 cl

  eva solo - glas 48 cl
  Glas från Eva Solo. Med tunn, elegant drickkant och i en form gör att man kan dricka från alla sidor. Den sneda kanten är spännande och intressant för ögat. Fungerar till allt möjligt drickbart; vatten, juice, drinkar och till och med vin.
 • Eva Solo - Champagne Coupe

  eva solo - champagne coupe
  Unikt, munblåst champagneglas med sned kant som förgyller vilken skål som helst. Champagne Coupe-glasets form gör det särskilt lämpligt för söta, mousserande viner och champagne, eftersom doft och bubblor kan komma upp till ytan snabbt och avge smak. Glasets tunna kant ger dessutom en delikat drickupplevelse. Champagne Coupe hör till serien med Eva Solo vinglas, som har utvecklats i nära samarbete med professionella sommelierer. Glaset kan även användas till drinkar och servering av mindre rätter som snacks, förrätter eller desserter.
 • Eva Solo - Eva Trio Legio Nova Tallrik djup 22 cm Vit

  eva solo - eva trio legio nova tallrik djup 22 cm vit
  Med sin räfflade eleganta dekoration längs kanten sätter Eva Trio Legio Nova tallriken i fokus. Det är en ram som ser bra ut på alla gästbord, som också är avsedd för dagligt bruk. Tål både mikrovågsugn, frys och maskindisk.
 • Eva Solo - Ginglas 60 cl

  eva solo - ginglas 60 cl
  Gin är nyansernas dryck och ginglasen med sin ikoniska sneda kant från Eva Solo framhäver inte bara doften, utan även alla smaker från de olika växter som gör gin till en speciell upplevelse. Det här glaset är framtaget i samarbete med ginexperter och har en idealisk form för att fånga ginens doft och smak, vilket gör det särskilt lämpligt för ginprovning eller till gindrinkar.
 • Eva Solo - Nordic Kitchen Tallrik 17 cm Svart

  eva solo - nordic kitchen tallrik 17 cm svart
  Liten tallrik eller assiett från Eva Solos stengodsservis Nordic Kitchen, perfekt till förrätt, efterrätt eller fikat. Minimalistiskt formspråk och funktionalistiskt tänk, det är inspirationskällan till servisen. Designen är enkel och materialet tål att användas varje dag, samtidigt som servisen blir ett elegant inslag på en festlig middag. Tål ugn, mikrovågsugn, frys och diskmaskin.
 • Eva Solo - Nordic Kitchen Tallrik 21 cm Svart

  eva solo - nordic kitchen tallrik 21 cm svart
  Liten tallrik eller assiett från Eva Solos stengodsservis Nordic Kitchen, perfekt till förrätt, efterrätt eller som lunchtallrik. Minimalistiskt formspråk och funktionalistiskt tänk, det är inspirationskällan till servisen. Designen är enkel och materialet tål att användas varje dag, samtidigt som servisen blir ett elegant inslag på en festlig middag. Tål ugn, mikrovågsugn, frys och diskmaskin.
 • Eva Solo - Nordic Kitchen Tallrik 25 cm Svart

  eva solo - nordic kitchen tallrik 25 cm svart
  Tallrik från Eva Solos stengodsservis Nordic Kitchen, perfekt till huvudrätten eller som serveringsfat. Minimalistiskt formspråk och funktionalistiskt tänk, det är inspirationskällan till servisen. Designen är enkel och materialet tål att användas varje dag, samtidigt som servisen blir ett elegant inslag på en festlig middag. Tål ugn, mikrovågsugn, frys och diskmaskin.
 • Eva Solo - Nordic Kitchen Tallrik djup 20 cm Svart

  eva solo - nordic kitchen tallrik djup 20 cm svart
  Djup tallrik från Eva Solos stengodsservis Nordic Kitchen, perfekt till soppan eller frukostflingorna. Minimalistiskt formspråk och funktionalistiskt tänk, det är inspirationskällan till servisen. Designen är enkel och materialet tål att användas varje dag, samtidigt som servisen blir ett elegant inslag på en festlig middag. Tål ugn, mikrovågsugn, frys och diskmaskin.
 • Eva Solo - Nordic Kitchen Skål 40 cl Svart

  eva solo - nordic kitchen skål 40 cl svart
  Liten skål från Eva Solos stengodsservis Nordic Kitchen, perfekt till snacks eller dip eller att ha till frukosten. Volym 40 cl. Minimalistiskt formspråk och funktionalistiskt tänk, det är inspirationskällan till servisen. Designen är enkel och materialet tål att användas varje dag, samtidigt som servisen blir ett elegant inslag på en festlig middag. Tål ugn, mikrovågsugn, frys och diskmaskin.
 • Eva Solo - Nordic Kitchen Kopp 30 cl Svart

  eva solo - nordic kitchen kopp 30 cl svart
  Kopp med öra från Eva Solos stengodsservis Nordic Kitchen, perfekt till morgonkaffet eller eftermiddagsfikat. Volym 30 cl. Minimalistiskt formspråk och funktionalistiskt tänk, det är inspirationskällan till servisen. Designen är enkel och materialet tål att användas varje dag, samtidigt som servisen blir ett elegant inslag på en festlig middag. Tål ugn, mikrovågsugn, frys och diskmaskin.
 • Eva Solo - Glas Thumbler 38 cl Smokey grey

  eva solo - glas thumbler 38 cl smokey grey
  Rökfärgat glas med rundad botten och sned kant som ger ett karaktärsfullt utseende. Den tunna och eleganta formen tillsammans med den stadiga basen gör att glasen passar för varje tillfälle - från att servera drinkar och desserter i till att användas som extra lyxiga dricksglas till vardagsmiddagen. Glasen är munblåsta vilket gör varje glas unikt.
 • Eva Solo - Glas Thumbler 48 cl Smokey grey

  eva solo - glas thumbler 48 cl smokey grey
  Rökfärgat glas med rundad botten och sned kant som ger ett karaktärsfullt utseende. Den tunna och eleganta formen tillsammans med den stadiga basen gör att glasen passar för varje tillfälle - från att servera drinkar och desserter i till att användas som extra lyxiga dricksglas till vardagsmiddagen. Glasen är munblåsta vilket gör varje glas unikt.
 • Eva Solo - Lungomugg 23 cl 2-pack Taupe

  eva solo - lungomugg 23 cl 2-pack taupe
  Njut av gott kaffe ur denna mugg från Eva Solo. Tillverkad av porslin och har ett silikonskal som ger ett bra grepp och ser till att du inte bränner fingrarna. Muggen rymmer 23 cl.
 • Eva Solo - Espressomugg 8 cl 2-pack Lemon

  eva solo - espressomugg 8 cl 2-pack lemon
  Njut av god espresso ur denna mugg från Eva Solo. Muggen rymmer 8 cl vilket motsvarar den mängd som är standardinställningen på de flesta populära kapselkaffemaskiner. Tillverkad av porslin med ett praktiskt silikonskal som ger ett bra grepp och som låter dig njuta av din kaffe utan att koppen blir för varm. Volym 8 cl.
 • Eva Solo - Lungomugg 23 cl 2-pack Lemon

  eva solo - lungomugg 23 cl 2-pack lemon
  Njut av gott kaffe ur denna mugg från Eva Solo. Tillverkad av porslin och har ett silikonskal som ger ett bra grepp och ser till att du inte bränner fingrarna. Muggen rymmer 23 cl.
 • Eva Solo - Caffe Lattemugg 36 cl 2-pack Lemon

  eva solo - caffe lattemugg 36 cl 2-pack lemon
  Njut av gott kaffe ur denna mugg från Eva Solo. Tillverkad av porslin och har ett silikonskal som ger ett bra grepp och ser till att du inte bränner fingrarna. Volym 36 cl.
 • Eva Solo - Dricksglas 25 cl 6-pack

  eva solo - dricksglas 25 cl 6-pack
  Mönstret på botten av glaset föreställer ringarna på ytan över ett stillsamt vatten när en sten kastats i. Sidorna är så tjocka att när glasen väl är fyllda så reflekterar glasen fortfarande ljuset. Kan användas till både varma och kalla drycker och är tillverkade i värmetåligt härdat glas. Finns i två storlekar - 25 cl och 38 cl.
 • Eva Solo - Dricksglas 38 cl 4-pack

  eva solo - dricksglas 38 cl 4-pack
  Mönstret på botten av glaset föreställer ringarna på ytan över ett stillsamt vatten när en sten kastats i. Sidorna är så tjocka att när glasen väl är fyllda så reflekterar glasen fortfarande ljuset. Kan användas till både varma och kalla drycker och är tillverkade i värmetåligt härdat glas. Finns i två storlekar - 25 cl och 38 cl.
 • Eva Solo - Vinglas Syrah 40 cl

  eva solo - vinglas syrah 40 cl
  Stort vinglas med tunn drickkant, utformat för att för viner gjorda på syrah och zinfandel och för kraftiga blandningar som amarone och vinerna från Priorat. Den sneda kanten gör att man kan dricka från alla sidor.
 • Eva Solo - Vinglas Bourgogne 50 cl

  eva solo - vinglas bourgogne 50 cl
  Elegant vinglas med tunn drickkant, utformat för att lyfta fram de finare nyanserna hos de mer komplexa och raffinerade rödvinerna, exempelvis bourgogne och barolo. Den sneda kanten gör att man kan dricka från alla sidor.
 • Eva Solo - Vinglas Bordeaux 39 cl

  eva solo - vinglas bordeaux 39 cl
  Elegant vinglas med tunn drickkant, utformat för att passa viner gjorda på cabernet sauvignon, merlot och andra druvor som ger mellankraftiga viner. Den sneda kanten gör att man kan dricka från alla sidor.
 • Eva Solo - Champagneglas 20 cl

  eva solo - champagneglas 20 cl
  Elegant glas för alla slags bubblor. Den sneda kanten gör att man kan dricka från alla sidor. Utmärkt till exempelvis en torr riesling från norra Frankrike, Österrike och Tyskland.
 • Eva Solo - Vinglas Riesling 30 cl

  eva solo - vinglas riesling 30 cl
  Elegant vitvinglas med tunn drickkant, utformat för att locka fram det bästa ur mineraliska viner och viner med petroleumkaraktär, exempelvis torr riesling från norra Frankrike, Österrike och Tyskland. Den sneda kanten gör att man kan dricka från alla sidor.
 • Eva Solo - Vinglas Sauvignon Blanc 30 cl

  eva solo - vinglas sauvignon blanc 30 cl
  Vitvinsglas från Eva Solo med en tunn och elegant drickkant. Utmärkt för vita viner med en viss fyllighet, exempelvis sauvignon blanc och chardonnay. Den sneda kanten gör att man kan dricka från alla sidor.
 • Eva Solo - Vattenglas 35 cl

  eva solo - vattenglas 35 cl
  Elegant glas med tunn drickkant. Den sneda kanten gör att man kan dricka från alla sidor. Skapad för att komplettera vinglaskollektionen från Eva Solo med samma design.
 • Eva Solo - Whiskyglas 27 cl

  eva solo - whiskyglas 27 cl
  Whiskyglas från Eva Solo med en tunn och elegant drickkant. Den sneda kanten gör att man kan dricka från alla sidor. Skapad för att komplettera vinglaskollektionen från Eva Solo med samma design. Glaset rymmer 27 cl.
 • Eva Solo - Espressomugg 8 cl 2-pack Carbon

  eva solo - espressomugg 8 cl 2-pack carbon
  Njut av god espresso ur denna mugg från Eva Solo. Muggen rymmer 8 cl vilket motsvarar den mängd som är standardinställningen på de flesta populära kapselkaffemaskiner. Tillverkad av porslin med ett praktiskt silikonskal som ger ett bra grepp och som låter dig njuta av din kaffe utan att koppen blir för varm. Volym 8 cl.
 • Eva Solo - Lungomugg 23 cl 2-pack Svart

  eva solo - lungomugg 23 cl 2-pack svart
  Njut av gott kaffe ur denna mugg från Eva Solo. Tillverkad av porslin och har ett silikonskal som ger ett bra grepp och ser till att du inte bränner fingrarna. Muggen rymmer 23 cl.
 • Eva Solo - Caffe Lattemugg 36 cl 2-pack Carbon Black

  eva solo - caffe lattemugg 36 cl 2-pack carbon black
  Njut av gott kaffe ur denna mugg från Eva Solo. Tillverkad av porslin och har ett silikonskal som ger ett bra grepp och ser till att du inte bränner fingrarna. Volym 36 cl.
 • Eva Solo - Espressomugg 8 cl 2-pack Elephant Grey

  eva solo - espressomugg 8 cl 2-pack elephant grey
  Njut av god espresso ur denna mugg från Eva Solo. Muggen rymmer 8 cl vilket motsvarar den mängd som är standardinställningen på de flesta populära kapselkaffemaskiner. Tillverkad av porslin med ett praktiskt silikonskal som ger ett bra grepp och som låter dig njuta av din kaffe utan att koppen blir för varm. Volym 8 cl.
 • Eva Solo - Lungomugg 23 cl 2-pack Elephant Grey

  eva solo - lungomugg 23 cl 2-pack elephant grey
  Njut av gott kaffe ur denna mugg från Eva Solo. Tillverkad av porslin och har ett silikonskal som ger ett bra grepp och ser till att du inte bränner fingrarna. Muggen rymmer 23 cl.
 • Eva Solo - Caffe Lattemugg 36 cl 2-pack Elephant Grey

  eva solo - caffe lattemugg 36 cl 2-pack elephant grey
  Njut av gott kaffe ur denna mugg från Eva Solo. Tillverkad av porslin och har ett silikonskal som ger ett bra grepp och ser till att du inte bränner fingrarna. Volym 36 cl.
 • Eva Solo - Ölglas 50 cl 2-pack

  eva solo - ölglas 50 cl 2-pack
  Avnjut en kall öl i det låga munblåsta ölglaset från danska Eva Solo. Glaset har en stilren och modern design och är framtaget specifikt för att framhäva ölets arom, smak och doft. Som något helt unikt är serien vackert formad med en vinkel på 14 grader. Glaset ingår i ölglasserien från Eva Solo, som har tagits fram för att ge en optimal upplevelse av olika typer av öl och snaps. Alla glas i serien är utvecklade i samarbete med professionella bryggmästare så att aromen, smaken och doften framhävs med hjälp av glasets formgivning.
 • Eva Solo - Dricksglas 25 cl 12-pack

  eva solo - dricksglas 25 cl 12-pack
  Mönstret på botten av glaset föreställer ringarna på ytan över ett stillsamt vatten när en sten kastats i. Sidorna är så tjocka att när glasen väl är fyllda så reflekterar glasen fortfarande ljuset. Kan användas till både varma och kalla drycker och är tillverkade i värmetåligt, härdat glas. Finns i två storlekar - 25 cl och 38 cl.
 • Eva Solo - Vattenglas 21 cl

  eva solo - vattenglas 21 cl
  Glas från Eva Solo. Med tunn, elegant drickkant och i en form gör att man kan dricka från alla sidor. Den sneda kanten är spännande och intressant för ögat. Mycket passande som vattenglas tillsammans med vinglaset.
 • Eva Solo - Eva Trio Legio Nova Tallrik flat 19 cm Vit

  eva solo - eva trio legio nova tallrik flat 19 cm vit
  Med sin räfflade eleganta dekoration längs kanten sätter Eva Trio Legio Nova tallriken i fokus. Det är en ram som ser bra ut på alla gästbord, som också är avsedd för dagligt bruk. Tål både mikrovågsugn, frys och maskindisk.
 • Eva Solo - Eva Trio Legio Nova Tallrik flat 22 cm Vit

  eva solo - eva trio legio nova tallrik flat 22 cm vit
  Med sin räfflade eleganta dekoration längs kanten sätter Eva Trio Legio Nova tallriken i fokus. Det är en ram som ser bra ut på alla gästbord, som också är avsedd för dagligt bruk. Tål både mikrovågsugn, frys och maskindisk.
 • Eva Solo - Eva Trio Legio Nova Tallrik flat 25 cm Vit

  eva solo - eva trio legio nova tallrik flat 25 cm vit
  Med sin räfflade eleganta dekoration längs kanten sätter Eva Trio Legio Nova tallriken i fokus. Det är en ram som ser bra ut på alla gästbord, som också är avsedd för dagligt bruk. Tål både mikrovågsugn, frys och maskindisk.
 • Eva Solo - Eva Trio Legio Nova Tallrik flat 28 cm Vit

  eva solo - eva trio legio nova tallrik flat 28 cm vit
  Med sin räfflade eleganta dekoration längs kanten sätter Eva Trio Legio Nova tallriken i fokus. Det är en ram som ser bra ut på alla gästbord, som också är avsedd för dagligt bruk. Tål både mikrovågsugn, frys och maskindisk.
 • Eva Solo - Eva Trio Legio Nova Tallrik djup 25 cm Vit

  eva solo - eva trio legio nova tallrik djup 25 cm vit
  Med sin räfflade eleganta dekoration längs kanten sätter Eva Trio Legio Nova tallriken i fokus. Det är en ram som ser bra ut på alla gästbord, som också är avsedd för dagligt bruk. Tål både mikrovågsugn, frys och maskindisk.
 • Eva Solo - Lungomugg 23 cl 2-pack Marble Grey

  eva solo - lungomugg 23 cl 2-pack marble grey
  Njut av gott kaffe ur denna mugg från Eva Solo. Tillverkad av porslin och har ett silikonskal som ger ett bra grepp och ser till att du inte bränner fingrarna. Muggen rymmer 23 cl.
 • Eva Solo - Caffe Lattemugg 36 cl 2-pack Marble Grey

  eva solo - caffe lattemugg 36 cl 2-pack marble grey
  Njut av gott kaffe ur denna mugg från Eva Solo. Tillverkad av porslin och har ett silikonskal som ger ett bra grepp och ser till att du inte bränner fingrarna. Volym 36 cl.
 • Eva Solo - Eva Trio Legio Tallrik oval 31x26,8 cm Vit

  eva solo - eva trio legio tallrik oval 31x26,8 cm vit
  Med sin räfflade eleganta dekoration längs kanten sätter Eva Trio Legio Nova tallriken i fokus. Det är en ram som ser bra ut på alla gästbord, som också är avsedd för dagligt bruk. Tål både mikrovågsugn, frys och maskindisk.
 • Eva Solo - Ölglas 35 cl 6-pack Klar

  eva solo - ölglas 35 cl 6-pack klar
  De här höga glasen är framtagna speciellt för ölets karakteristiska kraftiga och krämiga skum. Glaset ingår i ölglasserien från Eva Solo, vilka har tagits fram för att ge en optimal upplevelse av olika typer av öl och snaps. Alla glas i serien är utvecklade i samarbete med professionella bryggmästare så att aromen, smaken och doften framhävs med hjälp av glasets formgivning. Ölsglasen kompletterar den populära vinglasserien från Eva Solo. Tål maskindisk och rymmer 35 cl.
 • Eva Solo - Snapsglas 4 cl 6-pack

  eva solo - snapsglas 4 cl 6-pack
  Snapsglas från Eva Solo med en tunn och elegant drickkant. Den sneda kanten gör att man kan dricka från alla sidor. Skapad för att komplettera vinglaskollektionen från Eva Solo med samma design. Glaset rymmer 4 cl.
 • Eva Solo - Nordic Kitchen Skål 11x11 cm Svart

  eva solo - nordic kitchen skål 11x11 cm svart
  Den fyrkantiga skålen i elegant svart stengods från Eva Solos serie Nordic Kitchen gör vardagen till en fröjd. Använd skålen till frukostfilen, till tapas eller varför inte ett mindre mellanmål? Kombinera gärna skålen med andra skålar och fat från serien Nordic Kitchen. Skålarna kan staplas enkelt och tar därmed upp mindre utrymme i lådor och skåp.