Hemmässan
www.hemmassan.se

Eva Solo

 • Eva Solo White Line Kastrull 1,1 L - Aluminium Vit

  eva solo white line kastrull 1,1 l - aluminium vit
  Kastrullen från Eva Solo har ett stilrent utseende med en vit färg och en praktisk storlek. Den är tillverkad av aluminium med en keramisk beläggning för enkel rengöring. Kastrullen har en jämn värmefördelning för att laga mat som ett proffs. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Formgivning av Ole Palsby. Om kastrullen från Eva Solo- Keramisk beläggning.- Jämn värmefördelning.- Stilren, vit färg.- Produkten är kompatibel med gas, el- och keramikhällar.- Från serien White Line.- Kapacitet: 110 cl. Skötselråd för kastrullen- Tål diskmaskin. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Eva Solo Nordic Kitchen Kastrull 1,51 L - Ek Svart

  eva solo nordic kitchen kastrull 1,51 l - ek svart
  Nordic Kitchen kastrull från Eva Solo i rustik och elegant design. Kastrullen är tillverkad i aluminium vilket gör den lätt. Storleken gör att den passar utmärkt för att göra såser, koka ägg och tillaga grönsaker och ris med mera. Det blankpolerade handtaget i ek ger ett stadigt grepp. Kastrullen lämpar sig för alla sorters värmekällor, inklusive induktion. Tillverkad i aluminium med PFTE-beläggningen Slip-Let® för enkel rengöring och förhindra fastbränd mat. Rekommenderad att använda med grytlappar på grund av kokkärlets effektiva värmefördelning. Endast handdisk. Tillverkad i lätt aluminium med beläggning Handtag i ek med bra grepp Passar alla sorters värmekällor, inklusive induktion Endast handdisk Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Eva Solo Legio Nova Ugnsfast Form - Porslin Vit

  eva solo legio nova ugnsfast form - porslin vit
  Ugnsfast form med Legio Nova-servisens utmärkande räfflade kanter och platta handtag för ett bra grepp. Tillverkat i helglaserat porslin av hög kvalitet som klarar av både låga och höga temperaturer, allt från -30 °C till +350 °C. Detta innebär att du kan ta en förberedd rätt från frysen och lägga in den direkt i ugnen, så länge hela bottnen är täckt med vätska eller fett.Servisserien Legio Nova finns i ett stort utbud av olika delar, såsom tallrikar, skålar, muggar m.m. Alla delar tål mikrovågsugn, frys och ugn samt maskindisk. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Eva Solo Vatten 21 Cl - Dricksglas Glas Klar

  eva solo vatten 21 cl - dricksglas glas klar
  Vattenglas från Eva Solo. Det här glaset har en elegant design, och den sneda kanten ger glaset attityd. Perfekt att använda för att göra dukningen mer intressant. Glaset är munblåst vilket gör varje glas unikt. Kan med fördel kombineras med andra glas från samma serie. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Eva Solo Facet Dricks 27 Cl 6-pack - Dricksglas Glas Klar

  eva solo facet dricks 27 cl 6-pack - dricksglas glas klar
  Dricksglas från Eva Solo. Dessa dricksglas tillför både stil och karaktär till det dukade bordet. Tillverkade av härdat glas och tål både kalla och varma drycker upp till 130°C, och passar perfekt att servera både rykande heta kaffedrinkar och iskall dessert i. Säljs i 6-pack. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Eva Solo Nordic Kitchen Kastrull 2,0 L - Ek Rostfritt Stål

  eva solo nordic kitchen kastrull 2,0 l - ek rostfritt stål
  Nordic Kitchen kastrull från Eva Solo är lätt att använda för olika typer av matlagning, oavsett om du vill röra ihop en sås, koka ett ägg eller blanchera grönsaker. Tillverkad i rostfritt stål gör att kastrullen är slitstark och handtaget i ekträ ger ett bra grepp. Går att använda på alla värmekällor inklusive induktion, men ej i ugn eller på grillen. Rengör enkelt med varmt vatten och diskmedel, tål ej maskindisk. Tillverkad i rostfritt stål med handtag i ek Dekorativ, flexibel och slitstark design Går att använda på alla värmekällor inklusive induktion Endast handdisk Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Eva Solo Cafe Lattemugg 2-pack 36 Cl Carbon Black - Porslin Svart

  eva solo cafe lattemugg 2-pack 36 cl carbon black - porslin svart
  Lattemugg från Eva Solo i vitt porslin med ett värmeskyddande fodral i silikon för bättre grepp. Den har en avskalad design perfekt för att skapa en harmonisk och elegant dukning. Lattemuggen har en generös storlek perfekt för varma drycker som kaffe och te. Om lattemuggen från Eva Solo- Lattemuggen finns i olika färger.- 10 års garanti.- Kapacitet: 36 cl.- Tillgänglig i åtskilliga färger.- Fodral i silikon.- Tillverkad av porslin.- Säljs i 2-pack. Skötselråd för lattemuggen- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Eva Solo Lungomugg 23 Cl 2-pack - Porslin Marble Grey

  eva solo lungomugg 23 cl 2-pack - porslin marble grey
  Lungomugg från Eva Solo i vitt porslin med ett värmeskyddande fodral i silikon för bättre grepp. Den har en avskalad design perfekt för att skapa en harmonisk och elegant dukning. Om lungomuggen från Eva Solo- Lungomuggen finns i olika färger.- 10 års garanti.- Kapacitet: 23 cl.- Tillgänglig i åtskilliga färger.- Fodral i silikon.- Tillverkad av porslin.- Säljs i 2-pack. Skötselråd för lungomuggen- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Eva Solo Legio Nova Tallrik 22 Cm - Porslin Vit

  eva solo legio nova tallrik 22 cm - porslin vit
  Vacker och stilren porslinsserie Legio Nova från danska Eva Solo. Serien kännetecknas av dekorativa räfflade kanter som ramar in maten på ett elegant sätt. Inspirationen kommer från den tidigare klassiska Legio-servisen som med fördel kan kombineras med den nya. Servisdelarna är av högsta kvalitet, är stapelbara och tål maskindisk. I serien finns tallrikar, djupa tallrikar och skålar. Det är 10 års porslinsgaranti på serien Legio Nova. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Eva Solo Dricks 48 Cl - Dricksglas Glas Klar

  eva solo dricks 48 cl - dricksglas glas klar
  Dricksglas från Eva Solo. Det här dricksglaset är mångsidigt, och passar utmärkt att servera vatten, yoghurt, desserter eller vin i – du väljer! Den sneda kanten ger glaset attityd och skapar en intressant dukning. Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Eva Solo Legio Nova Tallrik 28 Cm - Porslin Vit

  eva solo legio nova tallrik 28 cm - porslin vit
  Vacker och stilren porslinsserie Legio Nova från danska Eva Solo. Serien kännetecknas av dekorativa räfflade kanter som ramar in maten på ett elegant sätt. Inspirationen kommer från den tidigare klassiska Legio-servisen som med fördel kan kombineras med den nya. Servisdelarna är av högsta kvalitet, är stapelbara och tål maskindisk. I serien finns tallrikar, djupa tallrikar och skålar. Det är 10 års porslinsgaranti på serien Legio Nova. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Eva Solo Dricksglas 48 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Smokey Grey

  eva solo dricksglas 48 cl - dricksglas munblåst glas smokey grey
  Dricksglaset från Eva Solo är tillverkat av rökgrått munblåst glas för alla tillfällen perfekt för bordsdukningen. Formgiven av 3Part. Om dricksglaset från Eva Solo- Dricksglaset kommer i olika storlekar.- Uppskattas för det munblåsta glaset och den dekorativa finishen.- Perfekt för bordsdukningen. Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Eva Solo Legio Nova Ugnsfast Form - Porslin Vit

  eva solo legio nova ugnsfast form - porslin vit
  Ugnsfast form med Legio Nova-servisens utmärkande räfflade kanter och platta handtag för ett bra grepp. Tillverkat i helglaserat porslin av hög kvalitet som klarar av både låga och höga temperaturer, allt från -30 °C till +350 °C. Detta innebär att du kan ta en förberedd rätt från frysen och lägga in den direkt i ugnen, så länge hela bottnen är täckt med vätska eller fett.Servisserien Legio Nova finns i ett stort utbud av olika delar, såsom tallrikar, skålar, muggar m.m. Alla delar tål mikrovågsugn, frys och ugn samt maskindisk. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Eva Solo Dricks 4-pack 38 Cl - Dricksglas Glas Klar

  eva solo dricks 4-pack 38 cl - dricksglas glas klar
  Dricksglas från Eva Solo. Dessa glas har en stilren design med ett karaktäristiskt ringmönster i botten. De är tillverkade i härdat borosilikatglas som gör att glasen fungerar för både kalla och varma drycker upp till 130°C. Perfekt att servera rykande kaffedrinkar eller iskall efterrätt med glass i. Säljs i 4-pack. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Eva Solo Legio Ugnsfast Form 17x24x4 Cm - Porslin Vit

  eva solo legio ugnsfast form 17x24x4 cm - porslin vit
  Ugnsfast form i helglaserat porslin av hög kvalitet som klarar av både låga och höga temperaturer, allt från -30 °C till +350 °C. Detta innebär att du kan ta en förberedd rätt från frysen och lägga in den direkt i ugnen, så länge hela bottnen är täckt med vätska eller fett.Servisserien Legio finns i ett stort utbud av olika delar, såsom tallrikar, skålar, muggar m.m. Alla delar tål mikrovågsugn, frys och ugn samt maskindisk. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Eva Solo Nordic Kitchen Tea Pressobryggare 1 L - Rostfritt Stål

  eva solo nordic kitchen tea pressobryggare 1 l - rostfritt stål
  Pressobryggaren från Eva Solo har en tepress perfekt för att brygga te och perfekt för långa middagar runt matbordet. Den har en stilren design i rostfritt stål med ett vackert, oljat handtag i ek perfekt både till vardags och finare tillfällen. Om pressobryggaren från Eva Solo- Perfekt för att brygga te.- Nordic Kitchen Tea uppskattas för den värmehållande funktionen och den skandinaviska designen.- Kapacitet: 100 cl. Skötselråd för pressobryggaren- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Eva Solo Green Tool Citruspress - Plast Cactus Green

  eva solo green tool citruspress - plast cactus green
  Citruspressen från Eva Solo har klassisk design perfekt för både matlagning och bakning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Tål diskmaskin. Om citruspressen från Eva Solo- Enkel design.- Tillverkad av rostfritt stål och plast.- Från serien Green Tool.- Finns även som kryddkvarn.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Djup: 225 mm.- Bredd: 90 mm.- Höjd: 90 mm. Skötselråd för citruspressen- Tål diskmaskin. Shoppa Citruspressar och mer Köksredskap hos Royal Design.
 • Eva Solo Lattemugg 36 Cl 2-pack - Porslin Emerald Green

  eva solo lattemugg 36 cl 2-pack - porslin emerald green
  Lattemugg från Eva Solo i vitt porslin med ett värmeskyddande fodral i silikon för bättre grepp. Den har en avskalad design perfekt för att skapa en harmonisk och elegant dukning. Lattemuggen har en generös storlek perfekt för varma drycker som kaffe och te. Om lattemuggen från Eva Solo- Lattemuggen finns i olika färger.- 10 års garanti.- Kapacitet: 36 cl.- Tillgänglig i åtskilliga färger.- Fodral i silikon.- Tillverkad av porslin.- Säljs i 2-pack. Skötselråd för lattemuggen- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Eva Solo Legio Nova Tumblerglas 6-pack 40 Cl - Dricksglas Kristallglas Klar

  eva solo legio nova tumblerglas 6-pack 40 cl - dricksglas kristallglas klar
  Tumblerglas från Eva Solo med en elegant design i blyfri kristall med exceptionell klarhet. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Formgivning av Says Who. Om tumblerglaset från Eva Solo- Tillverkat av kristallglas.- Tumblerglaset finns i olika storlekar.- Elegant design.- Från serien Legio Nova.- Formgivning av Says Who.- Säljs i 6-pack. Skötselråd för tumblerglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Eva Solo Legio Nova Tumblerglas 6-pack 50 Cl - Dricksglas Kristallglas Klar

  eva solo legio nova tumblerglas 6-pack 50 cl - dricksglas kristallglas klar
  Tumblerglas från Eva Solo med en elegant design i blyfri kristall med exceptionell klarhet. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Formgivning av Says Who. Om tumblerglaset från Eva Solo- Tillverkat av kristallglas.- Tumblerglaset finns i olika storlekar.- Elegant design.- Från serien Legio Nova.- Formgivning av Says Who.- Säljs i 6-pack. Skötselråd för tumblerglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Eva Solo Professional Långpanna Med Galler 25x35 Cm - Aluminium

  eva solo professional långpanna med galler 25x35 cm - aluminium
  Långpanna från Eva Solo i aluminium med en slitstark, värmetålig Slip-Let® beläggning för enkel användning och rengöring. Den har praktiska hörn för optimal funktionalitet med ett inkluderat galler. Om långpannan från Eva Solo- Långpannan finns i olika storlekar.- Inkluderat galler.- Gjord av aluminium.- Rundade, praktiska hörn.- Enkel att använda och rengöra.- Slitstark Slip-Let® beläggning. Skötselråd för långpannan- Tål temperaturer på upp till 400°C.- Tål diskmaskin. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Vattenglas

  vattenglas
 • Tallrik Nordic Kitchen

  tallrik nordic kitchen
 • Tallrik Nordic Kitchen - Ø25 cm

  tallrik nordic kitchen - ø25 cm
 • Nova Assiet 19 cm

  nova assiet 19 cm
 • Nova Djup tallrik Stor 25 cm

  nova djup tallrik stor 25 cm
 • Eva Solo Backpack Dricksflaska 50 Cl - Dricksglas Plast Svart

  eva solo backpack dricksflaska 50 cl - dricksglas plast svart
  Dricksflaska i BPA-fri plast från Eva Solo, med en platt design som gör den enkel att ta med. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Eva Solo Backpack Dricksflaska 0,5 L - Dricksglas Plast Faded Green

  eva solo backpack dricksflaska 0,5 l - dricksglas plast faded green
  Dricksflaska i BPA-fri plast från Eva Solo, med en platt design som gör den enkel att ta med. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Eva Solo Legio Nova Termomugg 25 Cl - Porslin Vit

  eva solo legio nova termomugg 25 cl - porslin vit
  Den här termomuggen från Eva Solo har dubbla väggar, och passar perfekt att servera varm dryck i. Den tillhör serien Legio Nova som kännetecknas av den vackert räfflade dekorationen. Muggen är tillverkad i porslin av hög kvalitet med tio års garanti, och tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Eva Solo Recycled Dricks 25 Cl 4-pack - Dricksglas Glas Klar

  eva solo recycled dricks 25 cl 4-pack - dricksglas glas klar
  Dricksglaset från Eva Solo har elegant design med stilren logotyp på framsidan. Det har återvunnet material i glas för vardaglig användning. Om dricksglaset från Eva Solo- Högkvalitativt material.- Stapelbart.- Tillverkat av glas.- Dricksglaset säljs i 4-pack.- Djup: 85 mm.- Bredd: 85 mm.- Höjd: 95 mm. Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Eva Solo Legio Nova Tallrik 25 Cm - Porslin Vit

  eva solo legio nova tallrik 25 cm - porslin vit
  Vacker och stilren porslinsserie Legio Nova från danska Eva Solo. Serien kännetecknas av dekorativa räfflade kanter som ramar in maten på ett elegant sätt. Inspirationen kommer från den tidigare klassiska Legio-servisen som med fördel kan kombineras med den nya. Servisdelarna är av högsta kvalitet, är stapelbara och tål maskindisk. I serien finns tallrikar, djupa tallrikar och skålar. Det är 10 års porslinsgaranti på serien Legio Nova. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Eva Solo Facet Dricksglas 34 Cl 4-pack - Dricksglas Klar

  eva solo facet dricksglas 34 cl 4-pack - dricksglas klar
  Dricksglas som passar utmärkt till vatten, juice, te, kaffe eller smoothies. Tål maskindisk. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Eva Solo Lungomugg 23 Cl 2-pack - Porslin Svart

  eva solo lungomugg 23 cl 2-pack - porslin svart
  Lungomugg från Eva Solo i vitt porslin med ett värmeskyddande fodral i silikon för bättre grepp. Den har en avskalad design perfekt för att skapa en harmonisk och elegant dukning. Om lungomuggen från Eva Solo- Lungomuggen finns i olika färger.- 10 års garanti.- Kapacitet: 23 cl.- Tillgänglig i åtskilliga färger.- Fodral i silikon.- Tillverkad av porslin.- Säljs i 2-pack. Skötselråd för lungomuggen- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Eva Solo Dricks 25 Cl 6-pack - Dricksglas Glas Klar

  eva solo dricks 25 cl 6-pack - dricksglas glas klar
  Dricksglas från Eva Solo. Dessa glas har en stilren design med ett karaktäristiskt ringmönster i botten. De är tillverkade i härdat borosilikatglas som gör att glasen fungerar för både kalla och varma drycker upp till 130°C. Perfekt att servera rykande kaffedrinkar eller iskall efterrätt med glass i. Säljs i 6-pack. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Eva Solo Tallrik 21 Cm - Stengods Svart

  eva solo tallrik 21 cm - stengods svart
  Minimalistiskt formspråk och funktionalistiskt tänk, det är kärnan i skandinavisk design och inspirationskällan till Nordic kitchen stengodsservis. En stilren tallrik och enkel design i svart stengods som ger en rustik look som matchar den nordiska avslappnade stilen. Stengodsets varma svarta nyans kompletterar dina läckra maträtter. Tallriken kan användas varje dag och är samtidigt ett elegant inslag på en festlig middag. Repor och skärmärken kan uppstå men det beror inte på bristande kvalitet. Tål ugn, mikrovågsugn, frys och diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Eva Solo Legio Nova Termomugg 31 Cl - Porslin Vit

  eva solo legio nova termomugg 31 cl - porslin vit
  Den här termomuggen från Eva Solo har dubbla väggar, och passar perfekt att servera varm dryck i. Den tillhör serien Legio Nova som kännetecknas av den vackert räfflade dekorationen. Muggen är tillverkad i porslin av hög kvalitet med tio års garanti, och tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Eva Solo Legio Nova Ugnsfast Form 37x30x6,5 Cm - Porslin Vit

  eva solo legio nova ugnsfast form 37x30x6,5 cm - porslin vit
  Ugnsfast form med Legio Nova-servisens utmärkande räfflade kanter och platta handtag för ett bra grepp. Tillverkat i helglaserat porslin av hög kvalitet som klarar av både låga och höga temperaturer, allt från -30 °C till +350 °C. Detta innebär att du kan ta en förberedd rätt från frysen och lägga in den direkt i ugnen, så länge hela bottnen är täckt med vätska eller fett.Servisserien Legio Nova finns i ett stort utbud av olika delar, såsom tallrikar, skålar, muggar m.m. Alla delar tål mikrovågsugn, frys och ugn samt maskindisk. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Eva Solo Nordic Kitchen Kastrull 1,5 L - Ek Rostfritt Stål

  eva solo nordic kitchen kastrull 1,5 l - ek rostfritt stål
  Nordic Kitchen kastrull från Eva Solo är lätt att använda för olika typer av matlagning, oavsett om du vill röra ihop en sås, koka ett ägg eller blanchera grönsaker. Tillverkad i rostfritt stål gör att kastrullen är slitstark och handtaget i ekträ ger ett bra grepp. Går att använda på alla värmekällor inklusive induktion, men ej i ugn eller på grillen. Rengör enkelt med varmt vatten och diskmedel, tål ej maskindisk. Tillverkad i rostfritt stål med handtag i ek Dekorativ, flexibel och slitstark design Går att använda på alla värmekällor inklusive induktion Endast handdisk Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Eva Solo Vatten 35 Cl - Dricksglas Glas Klar

  eva solo vatten 35 cl - dricksglas glas klar
  Vattenglas från Eva Solo. Det här glaset har en elegant design, och den sneda kanten ger glaset attityd. Perfekt att använda för att göra dukningen mer intressant. Glaset är munblåst vilket gör varje glas unikt. Kan med fördel kombineras med andra glas från samma serie. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Eva Solo Legio Nova Djup Tallrik 22 Cm Vit - Mattallrikar

  eva solo legio nova djup tallrik 22 cm vit - mattallrikar
  Denna djupa tallrik från Eva Solo passar perfekt för dagligt användande, oavsett om du äter frukost eller middag. Den tillhör serien Legio Nova som kännetecknas av den vackert räfflade dekorationen. Tallriken är tillverkad i porslin av hög kvalitet med tio års garanti, och tål både diskmaskin, frys, ugn och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Eva Solo Legio Ugnsfast Form 29x36x6 Cm - Porslin Vit

  eva solo legio ugnsfast form 29x36x6 cm - porslin vit
  Ugnsfast form i helglaserat porslin av hög kvalitet som klarar av både låga och höga temperaturer, allt från -30 °C till +350 °C. Detta innebär att du kan ta en förberedd rätt från frysen och lägga in den direkt i ugnen, så länge hela bottnen är täckt med vätska eller fett.Servisserien Legio finns i ett stort utbud av olika delar, såsom tallrikar, skålar, muggar m.m. Alla delar tål mikrovågsugn, frys och ugn samt maskindisk. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Eva Solo Legio Nova Assiett 21 Cm - Porslin Vit

  eva solo legio nova assiett 21 cm - porslin vit
  Vacker och stilren porslinsserie Legio Nova från danska Eva Solo. Serien kännetecknas av dekorativa räfflade kanter som ramar in maten på ett elegant sätt. Inspirationen kommer från den tidigare klassiska Legio-servisen som med fördel kan kombineras med den nya. Servisdelarna är av högsta kvalitet, är stapelbara och tål maskindisk. I serien finns tallrikar, djupa tallrikar och skålar. Det är 10 års porslinsgaranti på serien Legio Nova. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Eva Solo Tallrik 25 Cm - Stengods Svart

  eva solo tallrik 25 cm - stengods svart
  Minimalistiskt formspråk och funktionalistiskt tänk, det är kärnan i skandinavisk design och inspirationskällan till Nordic kitchen stengodsservis. En stilren tallrik och enkel design i svart stengods som ger en rustik look som matchar den nordiska avslappnade stilen. Stengodsets varma svarta nyans kompletterar dina läckra maträtter. Tallriken kan användas varje dag och är samtidigt ett elegant inslag på en festlig middag. Repor och skärmärken kan uppstå men det beror inte på bristande kvalitet. Tål ugn, mikrovågsugn, frys och diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Eva Solo Dricks 38 Cl - Dricksglas Glas Klar

  eva solo dricks 38 cl - dricksglas glas klar
  Dricksglas från Eva Solo. Det här dricksglaset är mångsidigt, och passar utmärkt att servera vatten, yoghurt, desserter eller vin i – du väljer! Den sneda kanten ger glaset attityd och skapar en intressant dukning. Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Eva Solo Legio Nova Assiett 19 Cm - Porslin Vit

  eva solo legio nova assiett 19 cm - porslin vit
  Vacker och stilren porslinsserie Legio Nova från danska Eva Solo. Serien kännetecknas av dekorativa räfflade kanter som ramar in maten på ett elegant sätt. Inspirationen kommer från den tidigare klassiska Legio-servisen som med fördel kan kombineras med den nya. Servisdelarna är av högsta kvalitet, är stapelbara och tål maskindisk. I serien finns tallrikar, djupa tallrikar och skålar. Det är 10 års porslinsgaranti på serien Legio Nova. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Eva Solo Djup Tallrik - Stengods Svart

  eva solo djup tallrik - stengods svart
  Minimalistiskt formspråk och funktionalistiskt tänk, det är kärnan i skandinavisk design och inspirationskällan till Nordic kitchen stengodsservis. En stilren och enkel design i svart stengods som ger en rustik look som matchar den nordiska avslappnade stilen. Stengodsets varma svarta nyans kompletterar dina läckra maträtter. Tallriken kan användas varje dag och är samtidigt ett elegant inslag på en festlig middag. Repor och skärmärken kan uppstå men det beror inte på bristande kvalitet. Tål ugn, mikrovågsugn, frys och diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Eva Solo Dricksglas 38 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Smokey Grey

  eva solo dricksglas 38 cl - dricksglas munblåst glas smokey grey
  Dricksglaset från Eva Solo är tillverkat av rökgrått munblåst glas för alla tillfällen perfekt för bordsdukningen. Formgiven av 3Part. Om dricksglaset från Eva Solo- Dricksglaset kommer i olika storlekar.- Uppskattas för det munblåsta glaset och den dekorativa finishen.- Perfekt för bordsdukningen. Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Eva Solo Tallrik 17 Cm - Stengods Svart

  eva solo tallrik 17 cm - stengods svart
  Minimalistiskt formspråk och funktionalistiskt tänk, det är kärnan i skandinavisk design och inspirationskällan till Nordic kitchen stengodsservis. En stilren tallrik och enkel design i svart stengods som ger en rustik look som matchar den nordiska avslappnade stilen. Stengodsets varma svarta nyans kompletterar dina läckra maträtter. Tallriken kan användas varje dag och är samtidigt ett elegant inslag på en festlig middag. Repor och skärmärken kan uppstå men det beror inte på bristande kvalitet. Tål ugn, mikrovågsugn, frys och diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Eva Solo Legio Nova Djup Tallrik - Porslin Vit

  eva solo legio nova djup tallrik - porslin vit
  Där Legios formspråk är absolut minimalistisk skapar Legio Nova med sina räfflade kanter raffinerat en ram kring maten. Eva Trio är sponsor av det danska kocklandslaget och i designprocessen har man inspirerats av att se deras matkonst och den omsorg som de lägger i sitt hantverk. Därför ramas tallrikens mitt in av eleganta räfflor som framhäver rätten. Legio Nova är liksom Legio porslin av hög kvalitet som tål både ugn, mikrovågsugn och frys. Det är 10 års porslinsgaranti på servisen och då är den också testad av det danska kocklandslaget som rekommenderar Legio Nova. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Eva Solo Facet Dricksglas 43 Cl 4-pack - Dricksglas Klar

  eva solo facet dricksglas 43 cl 4-pack - dricksglas klar
  Dricksglas som passar utmärkt till vatten, juice, te, kaffe eller smoothies. Tål maskindisk. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.