Hemmässan
www.hemmassan.se

Fatboy

 • Fatboy Point Large Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Olefin Seafoam

  fatboy point large sittpuff - sittsäckar & sittpuffar olefin seafoam
  Sittpuffen från Fatboy har ett minimalistiskt, stilrent uttryck för alla rum, ute och inne. Den har en avtagbar, vädertålig klädsel med en mjuk, komfortabel vaddering perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Denna produkt kan användas inomhus och utomhus. Om sittpuffen från Fatboy- Vattentätt, UV-resistent yttertyg.- Avtagbar klädsel.- Finns i flera färger.- För både inomhus och utomhusbruk.- Martindale: 50000.- Höjd: 400 mm.- Diameter: 700 mm. Skötselråd för sittpuffen- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej.- Tvätta ut och in.- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Sumo Hörnsoffa - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Honey

  fatboy sumo hörnsoffa - hörnsoffor & divansoffor polyester honey
  Hörnsoffan från Fatboy har en generös, innovativ design. Den har en stark, tålig konstruktion med hållbara material. Den har en robust stålram, mjuka rygg- och sittdelar för bästa komfort och en avtagbar, tvättbar klädsel. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om hörnsoffan från Fatboy- Martindale: 30000.- FibreGuard behandlat.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil.- Från serien Sumo.- Bredd: 1080 mm.- Höjd: 900 mm.- Längd: 3010 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Armstödens höjd: 460 mm.- Sittdelens bredd: 2600 mm.- Sittdjup: 650 mm.- Det är möjligt att ta bort överdraget. Skötselråd för hörnsoffan- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Fatboy Sumo Medium Soffa Limestone - 3-sitssoffor Polyester Kalksten

  fatboy sumo medium soffa limestone - 3-sitssoffor polyester kalksten
  Soffan från Fatboy har innovativ, modulär design. Den har en stark, tålig konstruktion med hållbara material. Soffan har en robust stålram, mjuka rygg- och sittdelar för bästa komfort och en avtagbar, tvättbar klädsel. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om soffan från Fatboy- Soffan finns i olika storlekar.- Martindale: 30000.- FibreGuard behandlat.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil.- Från serien Sumo.- Bredd: 1080 mm.- Höjd: 900 mm.- Längd: 2105 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Armstödens höjd: 280 mm.- Sittdelens bredd: 1600 mm.- Sittdjup: 65 mm.- Det är möjligt att ta bort överdraget. Skötselråd för soffan- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Fatboy Netorious Dagbädd - 2-sitssoffor Polyester Ljusgrå

  fatboy netorious dagbädd - 2-sitssoffor polyester ljusgrå
  Dagbädden från Fatboy har en rymlig, bekväm sittdel perfekt för lata dagar. Den har en stabil stomme i aluminium med en tunn sits i meshtyg med en silkeslen textur. Går att använda både inom- och utomhus. Designad i Nederländerna av Chris Kabel. Om dagbädden från Fatboy- Två sittplatser.- För inomhus- och utomhusbruk.- Djup: 1540 mm.- Bredd: 1895 mm.- Höjd: 895 mm. Skötselråd för dagbädden- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och ett milt rengöringsmedel.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Fatboy Pfffh Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Olefin Thunder Grey

  fatboy pfffh sittpuff - sittsäckar & sittpuffar olefin thunder grey
  Sittpuffen från Fatboy har ett minimalistiskt, stilrent uttryck för alla rum, ute och inne. Den har en stabil kärna med en avtagbar, vädertålig klädsel och en bekväm vaddering i skum perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Om sittpuffen från Fatboy- Vattentätt, UV-resistent yttertyg.- Avtagbar klädsel.- Finns i flera färger.- Certifiering: OEKO-TEX Standard 100.- För både inomhus och utomhusbruk.- Martindale: 50000.- Höjd: 400 mm.- Diameter: 900 mm. Skötselråd för sittpuffen- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej.- Tvätta ut och in.- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Point Stonewashed Sittpuff Silvergrå - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Silver Grey

  fatboy point stonewashed sittpuff silvergrå - sittsäckar & sittpuffar bomull silver grey
  Point Stentvättad Sittpuff, formgiven av Jukka Setälä för Fatboy. Point är en nätt och praktisk puff som blir ett perfekt komplement till varje hem. Liten, noggrant utformad och med många funktioner. Härligt mjuk att sitta på men robust nog att stå på eller att ställa föremål på som ett sidobord. Endast för användning inomhus. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy The Bonbaron Stol - Sherpa Cider

  fatboy the bonbaron stol - sherpa cider
  Stolen från Fatboy har en avslappnad, modern design för alla tillfällen. Den har en supermjuk sits med en underbar komfort. Den har ett justerbart ryggstöd med en gosig, avtagbar klädsel i sherpa perfekt för mysstunden. Om stolen från Fatboy- Supermjuk, gosig komfort.- Avtagbar, tvättbar klädsel.- Justerbar rygg.- Knappar på baksidan.- Djup: 1100 mm.- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 720 mm.- Vikt: 19.5 kg.- Denna produkt levereras monterad.- Det är möjligt att ta bort överdraget.- Tillverkad i Kina Skötselråd för stolen- Maskintvätt 40°C.- Tvätta ut och in.- Torktumla ej.- Tål ej blekning. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Paletti Bord - Soffbord utomhus Skum Light Taupe

  fatboy paletti bord - soffbord utomhus skum light taupe
  Paletti Bord från Fatboy är en loungedel som hör till en påbyggnadsbar modern loungegrupp. En underbar soffgrupp för altanen att hänga vid alla långa sommarkvällar. Lägg till eller ta bort allt är möjligt med ett litet klick. Denna produkt avser endast bordet utan kudde enligt bilden.Egenskaper för Paletti lounge: Stomme tillverkad av återvunnet material Avtagbar klädsel som kan tvättas i maskin 30/40°C Klädseln är slittålig och UV-resistent Modulär och de olika delarna sätts ihop med ett klick Ryggstöden är rostfria och behandlade med tåligt pulverlack Fungerar både inomhus som utomhus Ryggstödskuddarna är stoppade med överblivet skum Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Fatboy Sumo Hörndel Limestone - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Kalksten

  fatboy sumo hörndel limestone - hörnsoffor & divansoffor polyester kalksten
  Hörndelen från Fatboy har modulär, innovativ design perfekt för vardagsrummet. Det har en stark, tålig konstruktion med hållbara material. Det har en robust stålram, mjuka kuddar med fyllning i återvunnet skum för bästa komfort och en avtagbar, tvättbar klädsel. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om hörndelen från Fatboy- Certifiering: OEKO-TEX Standard 100.- Martindale: 30000.- FibreGuard behandlat.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil.- Från serien Sumo.- Bredd: 1080 mm.- Höjd: 900 mm.- Längd: 1080 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Sittdjup: 650 mm.- Det är möjligt att ta bort överdraget. Skötselråd för hörndelen- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Fatboy Toní Karmstol - Trädgårdsstolar Aluminium Desert

  fatboy toní karmstol - trädgårdsstolar aluminium desert
  Toní Karmstol är designad av Erik Stehmann för Fatboy, en stilren stol i ett tuffare utförande. Passar borden i samma serie och finns i flera härliga färger. Egenskaper: Tillverkad i extra tåligt pulverlackerat aluminium Stapelbar Lätt UV-resistent Finns utan karm För rengöring torka av med torr eller fuktig trasa. (Inga rengöringsmedel med kemikalier) Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fatboy Original Slim Pop Sittsäck - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Frost

  fatboy original slim pop sittsäck - sittsäckar & sittpuffar bomull frost
  Sittsäcken från Fatboy har en cool, mysig design. Den har ett avtagbart överdrag i slitstark bomullsväv med en vaddering i polystyren perfekt i vilket rum som helst. Sittsäcken har en avslappnad look med ett modernt, lekfullt mönster och perfekta, matchande färger. Formgivning av Caroline Baijings. Om sittsäcken från Fatboy- Original Slim Pop är också omtyckt för det högkvalitativa tyget.- Original Slim Pop uppskattas för komforten och den användbara designen.- Sittsäcken finns i olika färger.- För mer information ladda ned PDF.- Det är möjligt att ta bort överdraget.- Den här sittsäcken är en del av Fatboys kollektion Beanbag. Skötselråd för sittsäcken- För inomhusbruk.- Använd ett milt tvättmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvätt 30°C.- Tvätta ut och in. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Point Large Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Olefin Thunder Grey

  fatboy point large sittpuff - sittsäckar & sittpuffar olefin thunder grey
  Sittpuffen från Fatboy har ett minimalistiskt, stilrent uttryck för alla rum, ute och inne. Den har en avtagbar, vädertålig klädsel med en mjuk, komfortabel vaddering perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Denna produkt kan användas inomhus och utomhus. Om sittpuffen från Fatboy- Vattentätt, UV-resistent yttertyg.- Avtagbar klädsel.- Finns i flera färger.- För både inomhus och utomhusbruk.- Martindale: 50000.- Höjd: 400 mm.- Diameter: 700 mm. Skötselråd för sittpuffen- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej.- Tvätta ut och in.- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Pfffh Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Olefin Storm Blue

  fatboy pfffh sittpuff - sittsäckar & sittpuffar olefin storm blue
  Sittpuffen från Fatboy har ett minimalistiskt, stilrent uttryck för alla rum, ute och inne. Den har en stabil kärna med en avtagbar, vädertålig klädsel och en bekväm vaddering i skum perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Om sittpuffen från Fatboy- Vattentätt, UV-resistent yttertyg.- Avtagbar klädsel.- Finns i flera färger.- Certifiering: OEKO-TEX Standard 100.- För både inomhus och utomhusbruk.- Martindale: 50000.- Höjd: 400 mm.- Diameter: 900 mm. Skötselråd för sittpuffen- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej.- Tvätta ut och in.- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Pfffh Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Olefin Mist

  fatboy pfffh sittpuff - sittsäckar & sittpuffar olefin mist
  Sittpuffen från Fatboy har ett minimalistiskt, stilrent uttryck för alla rum, ute och inne. Den har en stabil kärna med en avtagbar, vädertålig klädsel och en bekväm vaddering i skum perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Om sittpuffen från Fatboy- Vattentätt, UV-resistent yttertyg.- Avtagbar klädsel.- Finns i flera färger.- Certifiering: OEKO-TEX Standard 100.- För både inomhus och utomhusbruk.- Martindale: 50000.- Höjd: 400 mm.- Diameter: 900 mm. Skötselråd för sittpuffen- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej.- Tvätta ut och in.- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Point Large Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Olefin Naturvit

  fatboy point large sittpuff - sittsäckar & sittpuffar olefin naturvit
  Sittpuffen från Fatboy har ett minimalistiskt, stilrent uttryck för alla rum, ute och inne. Den har en avtagbar, vädertålig klädsel med en mjuk, komfortabel vaddering perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Denna produkt kan användas inomhus och utomhus. Om sittpuffen från Fatboy- Vattentätt, UV-resistent yttertyg.- Avtagbar klädsel.- Finns i flera färger.- För både inomhus och utomhusbruk.- Martindale: 50000.- Höjd: 400 mm.- Diameter: 700 mm. Skötselråd för sittpuffen- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej.- Tvätta ut och in.- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Rock'n Roll Gungstol Med Sittsäck Ljusgrå - Bomull Blossom

  fatboy rock'n roll gungstol med sittsäck ljusgrå - bomull blossom
  Gungstolen från Fatboy har modern, tidlös design med mjuk, praktisk sittsäck perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har uv-skyddat, vattentåligt tyg. Den har galvaniserat, pulverlackerat, ljusgrått stativ i metall med åtta remmar i polyester för bästa komfort. Välj mellan olika färger. Lämplig för uteplatser eller balkonger. Om gungstolen från Fatboy- Mjuk, praktisk gungstol.- Original Outdoor sittsäck ingår.- Stabilt säte.- Vattentålig klädsel.- Gungstolen kommer i olika färger.- För både inomhus och utomhusbruk.- Från serien Rock 'n Roll.- Sitthöjd: 300 mm.- Finns även som svart stativ. Rock 'n Roll sittsäck:- Material: Olefin- Mått: 180x140 cm. Rock 'n Roll ram:- Material: Metall och polyester- Mått: 126x87x71 cm. - Tillverkad i Sverige Skötselråd för gungstolen- Maskintvätt 30°C. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fatboy Rock'n Roll Gungstol Med Sittsäck Ljusgrå - Bomull Thunder Grey

  fatboy rock'n roll gungstol med sittsäck ljusgrå - bomull thunder grey
  Gungstolen från Fatboy har modern, tidlös design med mjuk, praktisk sittsäck perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har uv-skyddat, vattentåligt tyg. Den har galvaniserat, pulverlackerat, ljusgrått stativ i metall med åtta remmar i polyester för bästa komfort. Välj mellan olika färger. Lämplig för uteplatser eller balkonger. Om gungstolen från Fatboy- Mjuk, praktisk gungstol.- Original Outdoor sittsäck ingår.- Stabilt säte.- Vattentålig klädsel.- Gungstolen kommer i olika färger.- För både inomhus och utomhusbruk.- Från serien Rock 'n Roll.- Sitthöjd: 300 mm.- Finns även som svart stativ. Rock 'n Roll sittsäck:- Material: Olefin- Mått: 180x140 cm. Rock 'n Roll ram:- Material: Metall och polyester- Mått: 126x87x71 cm. - Tillverkad i Sverige Skötselråd för gungstolen- Maskintvätt 30°C. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fatboy Paletti Bord - Soffbord utomhus Skum Antracit

  fatboy paletti bord - soffbord utomhus skum antracit
  Paletti Bord från Fatboy är en loungedel som hör till en påbyggnadsbar modern loungegrupp. En underbar soffgrupp för altanen att hänga vid alla långa sommarkvällar. Lägg till eller ta bort allt är möjligt med ett litet klick. Denna produkt avser endast bordet utan kudde enligt bilden.Egenskaper för Paletti lounge: Stomme tillverkad av återvunnet material Avtagbar klädsel som kan tvättas i maskin 30/40°C Klädseln är slittålig och UV-resistent Modulär och de olika delarna sätts ihop med ett klick Ryggstöden är rostfria och behandlade med tåligt pulverlack Fungerar både inomhus som utomhus Ryggstödskuddarna är stoppade med överblivet skum Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Fatboy Fyllning 100 Liter - Sittsäckar & Sittpuffar Vit

  fatboy fyllning 100 liter - sittsäckar & sittpuffar vit
  Fyllning till Fatboy, 100 liter. En Fatboy Original innehåller 360 liter fyllning. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy The Original Stonewashed Sittsäck - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Blå

  fatboy the original stonewashed sittsäck - sittsäckar & sittpuffar bomull blå
  Sittsäcken från Fatboy har en ikonisk design i flera färgstarka varianter att välja från. Den är tillverkad av slitstark stentvättad bomull med generösa mått och följsam fyllning för optimal komfort. Sittsäcken är påfyllningsbar. Formgivning av Jukka Setälä. Om sittsäcken från Fatboy- Sittsäcken är påfyllningsbar.- Kombinera sittsäcken med fyllning från Fatboy.- Formgivning av Jukka Setälä.- Välj mellan olika färger.- Endast för inomhusbruk.- Originaldesign från år 2002.- Formgivare är Jukka Setälä.- Storlek: 140x180 cm. Skötselråd för sittsäcken- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Paletti Bord - Soffbord utomhus Skum Desert

  fatboy paletti bord - soffbord utomhus skum desert
  Paletti Bord från Fatboy är en loungedel som hör till en påbyggnadsbar modern loungegrupp. En underbar soffgrupp för altanen att hänga vid alla långa sommarkvällar. Lägg till eller ta bort allt är möjligt med ett litet klick. Denna produkt avser endast bordet utan kudde enligt bilden.Egenskaper för Paletti lounge: Stomme tillverkad av återvunnet material Avtagbar klädsel som kan tvättas i maskin 30/40°C Klädseln är slittålig och UV-resistent Modulär och de olika delarna sätts ihop med ett klick Ryggstöden är rostfria och behandlade med tåligt pulverlack Fungerar både inomhus som utomhus Ryggstödskuddarna är stoppade med överblivet skum Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Fatboy Junior Sittsäck 100x130 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Nylon Mörkgrå

  fatboy junior sittsäck 100x130 cm - sittsäckar & sittpuffar nylon mörkgrå
  Sittsäck från Fatboy i slitstark nylon med ett något mindre format perfekt för barnrummet. Den har en följsam kulfyllning för bästa komfort. Om sittsäcken från Fatboy- Denna produkt levereras omonterad.- Ej avtagbar klädsel.- 100x130 cm- Fyllning: EPS-pärla Skötselråd för sittsäcken- Tvätta ej. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy The Original Stonewashed Sittsäck - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Silver Grey

  fatboy the original stonewashed sittsäck - sittsäckar & sittpuffar bomull silver grey
  Sittsäcken från Fatboy har en ikonisk design i flera färgstarka varianter att välja från. Den är tillverkad av slitstark stentvättad bomull med generösa mått och följsam fyllning för optimal komfort. Sittsäcken är påfyllningsbar. Formgivning av Jukka Setälä. Om sittsäcken från Fatboy- Sittsäcken är påfyllningsbar.- Kombinera sittsäcken med fyllning från Fatboy.- Formgivning av Jukka Setälä.- Välj mellan olika färger.- Endast för inomhusbruk.- Originaldesign från år 2002.- Formgivare är Jukka Setälä.- Storlek: 140x180 cm. Skötselråd för sittsäcken- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Original Slim Velvet Recycled Sittsäck - Sittsäckar & Sittpuffar Sammet Rhubarb

  fatboy original slim velvet recycled sittsäck - sittsäckar & sittpuffar sammet rhubarb
  Sittsäcken från Fatboy har en cool, mysig design. Den har ett avtagbart överdrag med ett slitstarkt sammetstyg i återvunnen polyester och en fyllning i polystyren för optimal komfort. Den har en avslappnad look med en vacker, lyxig lyster perfekt att ta fram när det behövs extra sittplatser vid soffan. Formgiven av Caroline Baijings. Om sittsäcken från Fatboy- Överdrag i återvunnen polyester.- Slitstarkt, noppresistent tyg.- Sittsäcken kommer i olika färger.- Det är möjligt att ta bort överdraget.- Den här sittsäcken är en del av Fatboys kollektion Beanbag.- Höjd: 1550 mm.- Bredd: 1200 mm.- Vikt: 5,5 kg. Skötselråd för sittsäcken- För inomhusbruk.- Använd ett milt tvättmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Undvik att förvara i direkt solljus.- Tvätta ut och in.- Maskintvätt 30°C. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Junior Stentvättad - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Taupe

  fatboy junior stentvättad - sittsäckar & sittpuffar bomull taupe
  Fatboy Junior, barnversionen av den ikoniska sittsäcken, formgiven av Jukka Setälä för Fatboy. Denna sittsäck är extra härlig att sitta i. Tålig men bekväm. För lugna stunder, studs och hopp och lek, denna säck blir den perfekta räddningen för regniga dagar.Endast för inomhusbruk. Tvättråd:Stonewashed är en stentvättat ytterfodral/säck som du kan tvätta med avigsidan ut i max 30°C. Använd ej blekande tvättmedel. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Junior Sittsäck 100x130 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Nylon Petrol

  fatboy junior sittsäck 100x130 cm - sittsäckar & sittpuffar nylon petrol
  Sittsäck från Fatboy i slitstark nylon med ett något mindre format perfekt för barnrummet. Den har en följsam kulfyllning för bästa komfort. Om sittsäcken från Fatboy- Denna produkt levereras omonterad.- Ej avtagbar klädsel.- 100x130 cm- Fyllning: EPS-pärla Skötselråd för sittsäcken- Tvätta ej. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Original Slim Teddy Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Cheeky Pink

  fatboy original slim teddy sittpuff - sittsäckar & sittpuffar polyester cheeky pink
  Original Slim Teddy Sittpuff från Fatboy är en gosig puff som man sitter supermjukt i. Puffen har ett härligt tyg som påminner om en teddybjörn. Den är bara för inomhusbruk men passar i vilket rum som helst och perfekt när man vill få en skön avslappnad stund för sig själv.Egenskaper: Supergosig Får inte noppor Bara för inomhusbruk Får inte stå på golvvärme eller i solvärme då det kan skada ytan Rengör genom att klappa försiktigt med en våt trasa Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Junior Stentvättad - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Grå

  fatboy junior stentvättad - sittsäckar & sittpuffar bomull grå
  Fatboy Junior, barnversionen av den ikoniska sittsäcken, formgiven av Jukka Setälä för Fatboy. Denna sittsäck är extra härlig att sitta i. Tålig men bekväm. För lugna stunder, studs och hopp och lek, denna säck blir den perfekta räddningen för regniga dagar.Endast för inomhusbruk. Tvättråd:Stonewashed är en stentvättat ytterfodral/säck som du kan tvätta med avigsidan ut i max 30°C. Använd ej blekande tvättmedel. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Sumo Grand Soffa - 4-sitssoffor + Polyester Mouse Grey

  fatboy sumo grand soffa - 4-sitssoffor + polyester mouse grey
  Soffan från Fatboy har innovativ, modulär design. Den har en generös storlek med plats för många. Soffan har en stark, tålig konstruktion med hållbara material, en robust stålram och mjuka rygg- och sittdelar för bästa komfort. Soffan har en avtagbar, tvättbar klädsel. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om soffan från Fatboy- Martindale: 30000.- FibreGuard behandlat.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil.- Från serien Sumo.- Bredd: 1080 mm.- Höjd: 900 mm.- Längd: 3010 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Armstödens höjd: 460 mm.- Sittdelens bredd: 2350 mm.- Sittdjup: 65 mm.- Det är möjligt att ta bort överdraget. Skötselråd för soffan- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej. Shoppa 4-sitssoffor + och mer Soffor hos Royal Design.
 • Fatboy Sumo Grand Soffa Limestone - 4-sitssoffor + Polyester Kalksten

  fatboy sumo grand soffa limestone - 4-sitssoffor + polyester kalksten
  Soffan från Fatboy har innovativ, modulär design. Den har en generös storlek med plats för många. Soffan har en stark, tålig konstruktion med hållbara material, en robust stålram och mjuka rygg- och sittdelar för bästa komfort. Soffan har en avtagbar, tvättbar klädsel. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om soffan från Fatboy- Martindale: 30000.- FibreGuard behandlat.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil.- Från serien Sumo.- Bredd: 1080 mm.- Höjd: 900 mm.- Längd: 3010 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Armstödens höjd: 460 mm.- Sittdelens bredd: 2350 mm.- Sittdjup: 65 mm.- Det är möjligt att ta bort överdraget. Skötselråd för soffan- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej. Shoppa 4-sitssoffor + och mer Soffor hos Royal Design.
 • Fatboy Original Slim Velvet Recycled Sittsäck - Sittsäckar & Sittpuffar Sammet Night

  fatboy original slim velvet recycled sittsäck - sittsäckar & sittpuffar sammet night
  Sittsäcken från Fatboy har en cool, mysig design. Den har ett avtagbart överdrag med ett slitstarkt sammetstyg i återvunnen polyester och en fyllning i polystyren för optimal komfort. Den har en avslappnad look med en vacker, lyxig lyster perfekt att ta fram när det behövs extra sittplatser vid soffan. Formgiven av Caroline Baijings. Om sittsäcken från Fatboy- Överdrag i återvunnen polyester.- Slitstarkt, noppresistent tyg.- Sittsäcken kommer i olika färger.- Det är möjligt att ta bort överdraget.- Den här sittsäcken är en del av Fatboys kollektion Beanbag.- Höjd: 1550 mm.- Bredd: 1200 mm.- Vikt: 5,5 kg. Skötselråd för sittsäcken- För inomhusbruk.- Använd ett milt tvättmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Undvik att förvara i direkt solljus.- Tvätta ut och in.- Maskintvätt 30°C. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Junior Sittsäck 100x130 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Nylon Röd

  fatboy junior sittsäck 100x130 cm - sittsäckar & sittpuffar nylon röd
  Sittsäck från Fatboy i slitstark nylon med ett något mindre format perfekt för barnrummet. Den har en följsam kulfyllning för bästa komfort. Om sittsäcken från Fatboy- Denna produkt levereras omonterad.- Ej avtagbar klädsel.- 100x130 cm- Fyllning: EPS-pärla Skötselråd för sittsäcken- Tvätta ej. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Sumo Hörndel - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Honey

  fatboy sumo hörndel - hörnsoffor & divansoffor polyester honey
  Hörndelen från Fatboy har modulär, innovativ design perfekt för vardagsrummet. Det har en stark, tålig konstruktion med hållbara material. Det har en robust stålram, mjuka kuddar med fyllning i återvunnet skum för bästa komfort och en avtagbar, tvättbar klädsel. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om hörndelen från Fatboy- Certifiering: OEKO-TEX Standard 100.- Martindale: 30000.- FibreGuard behandlat.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil.- Från serien Sumo.- Bredd: 1080 mm.- Höjd: 900 mm.- Längd: 1080 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Sittdjup: 650 mm.- Det är möjligt att ta bort överdraget. Skötselråd för hörndelen- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Fatboy Sumo Fotpall Limestone - Fotpallar Polyester Kalksten

  fatboy sumo fotpall limestone - fotpallar polyester kalksten
  Fotpallen från Fatboy har modulär, innovativ design perfekt för vardagsrummet. Den har en stark, tålig konstruktion med hållbara material. Fotpallen har en avtagbar, tvättbar klädsel. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om fotpallen från Fatboy- Certifiering: OEKO-TEX Standard 100.- Martindale: 30000.- FibreGuard behandlat.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil.- Från serien Sumo.- Bredd: 1080 mm.- Höjd: 440 mm.- Längd: 1080 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Sittdjup: 650 mm.- Det är möjligt att ta bort överdraget. Skötselråd för fotpallen- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Point Stonewashed Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Svart

  fatboy point stonewashed sittpuff - sittsäckar & sittpuffar bomull svart
  Point Stentvättad Sittpuff, formgiven av Jukka Setälä för Fatboy. Point är en nätt och praktisk puff som blir ett perfekt komplement till varje hem. Liten, noggrant utformad och med många funktioner. Härligt mjuk att sitta på men robust nog att stå på eller att ställa föremål på som ett sidobord. Endast för användning inomhus. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Junior Sittsäck 100x130 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Nylon Silver

  fatboy junior sittsäck 100x130 cm - sittsäckar & sittpuffar nylon silver
  Sittsäck från Fatboy i slitstark nylon med ett något mindre format perfekt för barnrummet. Den har en följsam kulfyllning för bästa komfort. Om sittsäcken från Fatboy- Denna produkt levereras omonterad.- Ej avtagbar klädsel.- 100x130 cm- Fyllning: EPS-pärla Skötselråd för sittsäcken- Tvätta ej. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Sumo Loveseat Fåtölj - Polyester Bubble Pink

  fatboy sumo loveseat fåtölj - polyester bubble pink
  Fåtöljen från Fatboy har stilig design perfekt för vardagsrummet. Den har en stark, tålig konstruktion med hållbara material. Den har en robust stålram, mjuka kuddar med fyllning i återvunnet skum för bästa komfort och en avtagbar, tvättbar klädsel. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om fåtöljen från Fatboy- Certifiering: OEKO-TEX Standard 100.- Martindale: 30000.- FibreGuard behandlat.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil.- Från serien Sumo.- Bredd: 1080 mm.- Höjd: 900 mm.- Längd: 1140 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Armstödens höjd: 280 mm.- Sittdelens bredd: 620 mm.- Sittdjup: 65 mm.- Det är möjligt att ta bort överdraget. Skötselråd för fåtöljen- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy The Bonbaron Stol - Sherpa Ecru

  fatboy the bonbaron stol - sherpa ecru
  Stolen från Fatboy har en avslappnad, modern design för alla tillfällen. Den har en supermjuk sits med en underbar komfort. Den har ett justerbart ryggstöd med en gosig, avtagbar klädsel i sherpa perfekt för mysstunden. Om stolen från Fatboy- Supermjuk, gosig komfort.- Avtagbar, tvättbar klädsel.- Justerbar rygg.- Knappar på baksidan.- Djup: 1100 mm.- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 720 mm.- Vikt: 19.5 kg.- Denna produkt levereras monterad.- Det är möjligt att ta bort överdraget.- Tillverkad i Kina Skötselråd för stolen- Maskintvätt 40°C.- Tvätta ut och in.- Torktumla ej.- Tål ej blekning. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy The Original Stonewashed Sittsäck - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Taupe

  fatboy the original stonewashed sittsäck - sittsäckar & sittpuffar bomull taupe
  Sittsäcken från Fatboy har en ikonisk design i flera färgstarka varianter att välja från. Den är tillverkad av slitstark stentvättad bomull med generösa mått och följsam fyllning för optimal komfort. Sittsäcken är påfyllningsbar. Formgivning av Jukka Setälä. Om sittsäcken från Fatboy- Sittsäcken är påfyllningsbar.- Kombinera sittsäcken med fyllning från Fatboy.- Formgivning av Jukka Setälä.- Välj mellan olika färger.- Endast för inomhusbruk.- Originaldesign från år 2002.- Formgivare är Jukka Setälä.- Storlek: 140x180 cm. Skötselråd för sittsäcken- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy The Original Sittsäck - Sittsäckar & Sittpuffar Nylon Mörkgrå

  fatboy the original sittsäck - sittsäckar & sittpuffar nylon mörkgrå
  Sittsäcken från Fatboy har en ikonisk design i flera färgstarka varianter att välja från. Den är tillverkad av slitstark, vatten- och smutsavvisande nylon med generösa mått och följsam fyllning för optimal komfort. Formgivning av Jukka Setälä. Originaldesign från år 2002. Om sittsäcken från Fatboy- Formgivare är Jukka Setälä.- Formgivningsår: 2002.- Sittsäcken är påfyllningsbar.- Kombinera sittsäcken med fyllning från Fatboy.- Välj mellan olika färger.- Endast för inomhusbruk.- Storlek: 140x180 cm. Skötselråd för sittsäcken- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy The Original Sittsäck - Sittsäckar & Sittpuffar Nylon Svart

  fatboy the original sittsäck - sittsäckar & sittpuffar nylon svart
  Sittsäcken från Fatboy har en ikonisk design i flera färgstarka varianter att välja från. Den är tillverkad av slitstark, vatten- och smutsavvisande nylon med generösa mått och följsam fyllning för optimal komfort. Formgivning av Jukka Setälä. Originaldesign från år 2002. Om sittsäcken från Fatboy- Formgivare är Jukka Setälä.- Formgivningsår: 2002.- Sittsäcken är påfyllningsbar.- Kombinera sittsäcken med fyllning från Fatboy.- Välj mellan olika färger.- Endast för inomhusbruk.- Storlek: 140x180 cm. Skötselråd för sittsäcken- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Sumo Fotpall - Fotpallar Polyester Mouse Grey

  fatboy sumo fotpall - fotpallar polyester mouse grey
  Fotpallen från Fatboy har modulär, innovativ design perfekt för vardagsrummet. Den har en stark, tålig konstruktion med hållbara material. Fotpallen har en avtagbar, tvättbar klädsel. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om fotpallen från Fatboy- Certifiering: OEKO-TEX Standard 100.- Martindale: 30000.- FibreGuard behandlat.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil.- Från serien Sumo.- Bredd: 1080 mm.- Höjd: 440 mm.- Längd: 1080 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Sittdjup: 650 mm.- Det är möjligt att ta bort överdraget. Skötselråd för fotpallen- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy The Original Sittsäck - Sittsäckar & Sittpuffar Nylon Silver

  fatboy the original sittsäck - sittsäckar & sittpuffar nylon silver
  Sittsäcken från Fatboy har en ikonisk design i flera färgstarka varianter att välja från. Den är tillverkad av slitstark, vatten- och smutsavvisande nylon med generösa mått och följsam fyllning för optimal komfort. Formgivning av Jukka Setälä. Originaldesign från år 2002. Om sittsäcken från Fatboy- Formgivare är Jukka Setälä.- Formgivningsår: 2002.- Sittsäcken är påfyllningsbar.- Kombinera sittsäcken med fyllning från Fatboy.- Välj mellan olika färger.- Endast för inomhusbruk.- Storlek: 140x180 cm. Skötselråd för sittsäcken- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy The Original Floatzac Sittsäck Stripe - Sittsäckar & Sittpuffar Olefin Ocean Blue

  fatboy the original floatzac sittsäck stripe - sittsäckar & sittpuffar olefin ocean blue
  Flytande sittsäcken från Fatboy är perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen och har en modern, inbjudande design med flera, smarta funktioner perfekt för lata dagar. Den har ett vatten- och smutsavvisande yttertyg med en stabil undersida i meshtyg och en fyllning i EPS kulor för bästa komfort. Justerbara remmar i hörnen för smidig hantering. Går att använda både inom- och utomhus. Designad i Nederländerna. Om flytande sittsäcken från Fatboy- Vatten- och smutsavvisande, UV-resistent yttertyg.- Välj mellan olika färger.- Denna produkt kan användas inomhus och utomhus.- Fyllning: EPS kulor Skötselråd för flytande sittsäcken- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Original Slim Pop Sittsäck - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Ground

  fatboy original slim pop sittsäck - sittsäckar & sittpuffar bomull ground
  Sittsäcken från Fatboy har en cool, mysig design. Den har ett avtagbart överdrag i slitstark bomullsväv med en vaddering i polystyren perfekt i vilket rum som helst. Sittsäcken har en avslappnad look med ett modernt, lekfullt mönster och perfekta, matchande färger. Formgivning av Caroline Baijings. Om sittsäcken från Fatboy- Original Slim Pop är också omtyckt för det högkvalitativa tyget.- Original Slim Pop uppskattas för komforten och den användbara designen.- Sittsäcken finns i olika färger.- För mer information ladda ned PDF.- Det är möjligt att ta bort överdraget.- Den här sittsäcken är en del av Fatboys kollektion Beanbag. Skötselråd för sittsäcken- För inomhusbruk.- Använd ett milt tvättmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvätt 30°C.- Tvätta ut och in. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Paletti Bord Light Grey - Soffbord utomhus Skum Ljusgrå

  fatboy paletti bord light grey - soffbord utomhus skum ljusgrå
  Paletti Bord från Fatboy är en loungedel som hör till en påbyggnadsbar modern loungegrupp. En underbar soffgrupp för altanen att hänga vid alla långa sommarkvällar. Lägg till eller ta bort allt är möjligt med ett litet klick. Denna produkt avser endast bordet utan kudde enligt bilden.Egenskaper för Paletti lounge: Stomme tillverkad av återvunnet material Avtagbar klädsel som kan tvättas i maskin 30/40°C Klädseln är slittålig och UV-resistent Modulär och de olika delarna sätts ihop med ett klick Ryggstöden är rostfria och behandlade med tåligt pulverlack Fungerar både inomhus som utomhus Ryggstödskuddarna är stoppade med överblivet skum Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Fatboy The Original Sittsäck - Sittsäckar & Sittpuffar Nylon Petrol

  fatboy the original sittsäck - sittsäckar & sittpuffar nylon petrol
  Sittsäcken från Fatboy har en ikonisk design i flera färgstarka varianter att välja från. Den är tillverkad av slitstark, vatten- och smutsavvisande nylon med generösa mått och följsam fyllning för optimal komfort. Formgivning av Jukka Setälä. Originaldesign från år 2002. Om sittsäcken från Fatboy- Formgivare är Jukka Setälä.- Formgivningsår: 2002.- Sittsäcken är påfyllningsbar.- Kombinera sittsäcken med fyllning från Fatboy.- Välj mellan olika färger.- Endast för inomhusbruk.- Storlek: 140x180 cm. Skötselråd för sittsäcken- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Doggielounge Velvet Recycled Dyna - Sittsäckar & Sittpuffar Återvunnen Polyester Night

  fatboy doggielounge velvet recycled dyna - sittsäckar & sittpuffar återvunnen polyester night
  Dynan från Fatboy är perfekt för det moderna hemmet och har en cool, elegant design. Den har en avtagbar klädsel med ett lyxigt, återvunnet sammetstyg. Den har en underbar, mjuk komfort. Välj mellan olika färger. Om dynan från Fatboy- Passar för mindre hundar.- Elegant, lyxig design.- Avtagbar klädsel i återvunnen polyester.- Djup: 600 mm.- Bredd: 800 mm.- Höjd: 150 mm.- Fyllning i EPS.- Vikt: 1.6 kg. Skötselråd för dynan- Undvik att förvara i direkt solljus.- Rengör med en fuktig trasa.- Tvätta ut och in.- Endast handtvätt.- Torktumla ej. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Sumo Hörnsoffa - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Mouse Grey

  fatboy sumo hörnsoffa - hörnsoffor & divansoffor polyester mouse grey
  Hörnsoffan från Fatboy har en generös, innovativ design. Den har en stark, tålig konstruktion med hållbara material. Den har en robust stålram, mjuka rygg- och sittdelar för bästa komfort och en avtagbar, tvättbar klädsel. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om hörnsoffan från Fatboy- Martindale: 30000.- FibreGuard behandlat.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil.- Från serien Sumo.- Bredd: 1080 mm.- Höjd: 900 mm.- Längd: 3010 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Armstödens höjd: 460 mm.- Sittdelens bredd: 2600 mm.- Sittdjup: 650 mm.- Det är möjligt att ta bort överdraget. Skötselråd för hörnsoffan- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Fatboy Sumo Grand Soffa - 4-sitssoffor + Polyester Bubble Pink

  fatboy sumo grand soffa - 4-sitssoffor + polyester bubble pink
  Soffan från Fatboy har innovativ, modulär design. Den har en generös storlek med plats för många. Soffan har en stark, tålig konstruktion med hållbara material, en robust stålram och mjuka rygg- och sittdelar för bästa komfort. Soffan har en avtagbar, tvättbar klädsel. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om soffan från Fatboy- Martindale: 30000.- FibreGuard behandlat.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil.- Från serien Sumo.- Bredd: 1080 mm.- Höjd: 900 mm.- Längd: 3010 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Armstödens höjd: 460 mm.- Sittdelens bredd: 2350 mm.- Sittdjup: 65 mm.- Det är möjligt att ta bort överdraget. Skötselråd för soffan- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej. Shoppa 4-sitssoffor + och mer Soffor hos Royal Design.
 • Fatboy The Original Sittsäck - Sittsäckar & Sittpuffar Nylon Blå

  fatboy the original sittsäck - sittsäckar & sittpuffar nylon blå
  Sittsäcken från Fatboy har en ikonisk design i flera färgstarka varianter att välja från. Den är tillverkad av slitstark, vatten- och smutsavvisande nylon med generösa mått och följsam fyllning för optimal komfort. Formgivning av Jukka Setälä. Originaldesign från år 2002. Om sittsäcken från Fatboy- Formgivare är Jukka Setälä.- Formgivningsår: 2002.- Sittsäcken är påfyllningsbar.- Kombinera sittsäcken med fyllning från Fatboy.- Välj mellan olika färger.- Endast för inomhusbruk.- Storlek: 140x180 cm. Skötselråd för sittsäcken- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Original Slim Velvet Beanbag - Sittsäckar & Sittpuffar Sammet Petrol

  fatboy original slim velvet beanbag - sittsäckar & sittpuffar sammet petrol
  Original Slim är en saccosäck med ett klassiskt utseende som tillhör den exklusiva Velvet-serien från Fatboy. Sittsäcken Original har blivit en otroligt omtyckt möbel och livsstilsikon sedan den kom ut på marknaden 1998, som nu finns i en mer raffinerad och lyxigare utgåva med en slimmad form i mjukt sammetstyg. Original Slim har förstås samma sköna komfort som tidigare, om inte ännu bättre, tack vare det skimrande sammetstyget som både är mjukt och elegant. Kombinera gärna Original Slim Velvet med övriga produkter från Fatboy’s Velvet-serie, varför inte en trendig sittpuff eller snygga kuddar till soffan.Egenskaper Supermjukt material som inte blir nopprigt Fyllning av expanderad polystyren Enbart för inomhusbruk Finns i olika färger Volym 260 liter Vikt 5,5 kg Skötselråd Tvätta kuddfodralet ut och in, enbart handtvätt. Kemtvätt är möjlig i vilket lösningsmedel som helst, förutom trikloretylen. Torktumla ej. Kuddfodralet kan strykas på den lägsta värmenivån. Var aktsam med vassa föremål som kan skada tyget och exponera fyllningen. Sittsäckens fyllning kan krympa med tidens gång. Undvik för mycket direkt exponering för solljus då det kan orsaka missfärgning i tyget. Vid rengöring är det rekommenderat att badda området med en fuktig trasa. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Doggielounge Stonewashed Small - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Svart

  fatboy doggielounge stonewashed small - sittsäckar & sittpuffar bomull svart
  Doggielounge Stonewashed, formgiven av Jukka Setälä för Fatboy, är en snyggt designad hundbädd som passar utmärkt när din hund vill ta en skön tupplur. Finns i två storlekar, till stora och små hundar. Den lilla modellen passar även till katter. Tillverkad av 100% bomull. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Sumo Sittdel - Polyester Honey

  fatboy sumo sittdel - polyester honey
  Sittdelen från Fatboy har modulär, innovativ design perfekt för vardagsrummet. Den har en stark, tålig konstruktion med hållbara material. Sittdelen har en robust stålram, mjuka kuddar med fyllning i återvunnet skum för bästa komfort och en avtagbar, tvättbar klädsel. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om sittdelen från Fatboy- Certifiering: OEKO-TEX Standard 100.- Martindale: 30000.- FibreGuard behandlat.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil.- Från serien Sumo.- Bredd: 1080 mm.- Höjd: 900 mm.- Längd: 1080 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Sittdjup: 650 mm.- Det är möjligt att ta bort överdraget. Skötselråd för sittdelen- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Sumo Sittdel - Polyester Bubble Pink

  fatboy sumo sittdel - polyester bubble pink
  Sittdelen från Fatboy har modulär, innovativ design perfekt för vardagsrummet. Den har en stark, tålig konstruktion med hållbara material. Sittdelen har en robust stålram, mjuka kuddar med fyllning i återvunnet skum för bästa komfort och en avtagbar, tvättbar klädsel. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om sittdelen från Fatboy- Certifiering: OEKO-TEX Standard 100.- Martindale: 30000.- FibreGuard behandlat.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil.- Från serien Sumo.- Bredd: 1080 mm.- Höjd: 900 mm.- Längd: 1080 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Sittdjup: 650 mm.- Det är möjligt att ta bort överdraget. Skötselråd för sittdelen- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Sumo Medium Soffa - 3-sitssoffor Polyester Bubble Pink

  fatboy sumo medium soffa - 3-sitssoffor polyester bubble pink
  Soffan från Fatboy har innovativ, modulär design. Den har en stark, tålig konstruktion med hållbara material. Soffan har en robust stålram, mjuka rygg- och sittdelar för bästa komfort och en avtagbar, tvättbar klädsel. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om soffan från Fatboy- Soffan finns i olika storlekar.- Martindale: 30000.- FibreGuard behandlat.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil.- Från serien Sumo.- Bredd: 1080 mm.- Höjd: 900 mm.- Längd: 2105 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Armstödens höjd: 280 mm.- Sittdelens bredd: 1600 mm.- Sittdjup: 65 mm.- Det är möjligt att ta bort överdraget. Skötselråd för soffan- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Fatboy Junior Stentvättad Rabarber - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Rhubarb

  fatboy junior stentvättad rabarber - sittsäckar & sittpuffar bomull rhubarb
  Fatboy Junior, barnversionen av den ikoniska sittsäcken, formgiven av Jukka Setälä för Fatboy. Denna sittsäck är extra härlig att sitta i. Tålig men bekväm. För lugna stunder, studs och hopp och lek, denna säck blir den perfekta räddningen för regniga dagar.Endast för inomhusbruk. Tvättråd:Stonewashed är en stentvättat ytterfodral/säck som du kan tvätta med avigsidan ut i max 30°C. Använd ej blekande tvättmedel. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Sumo Loveseat Fåtölj - Polyester Honey

  fatboy sumo loveseat fåtölj - polyester honey
  Fåtöljen från Fatboy har stilig design perfekt för vardagsrummet. Den har en stark, tålig konstruktion med hållbara material. Den har en robust stålram, mjuka kuddar med fyllning i återvunnet skum för bästa komfort och en avtagbar, tvättbar klädsel. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om fåtöljen från Fatboy- Certifiering: OEKO-TEX Standard 100.- Martindale: 30000.- FibreGuard behandlat.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil.- Från serien Sumo.- Bredd: 1080 mm.- Höjd: 900 mm.- Längd: 1140 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Armstödens höjd: 280 mm.- Sittdelens bredd: 620 mm.- Sittdjup: 65 mm.- Det är möjligt att ta bort överdraget. Skötselråd för fåtöljen- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Sumo Loveseat Fåtölj Limestone - Polyester Kalksten

  fatboy sumo loveseat fåtölj limestone - polyester kalksten
  Fåtöljen från Fatboy har stilig design perfekt för vardagsrummet. Den har en stark, tålig konstruktion med hållbara material. Den har en robust stålram, mjuka kuddar med fyllning i återvunnet skum för bästa komfort och en avtagbar, tvättbar klädsel. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om fåtöljen från Fatboy- Certifiering: OEKO-TEX Standard 100.- Martindale: 30000.- FibreGuard behandlat.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil.- Från serien Sumo.- Bredd: 1080 mm.- Höjd: 900 mm.- Längd: 1140 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Armstödens höjd: 280 mm.- Sittdelens bredd: 620 mm.- Sittdjup: 65 mm.- Det är möjligt att ta bort överdraget. Skötselråd för fåtöljen- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Netorious Dagbädd 2-sits - 2-sitssoffor Polyester Antracit

  fatboy netorious dagbädd 2-sits - 2-sitssoffor polyester antracit
  Dagbädden från Fatboy har en rymlig, bekväm sittdel perfekt för lata dagar. Den har en stabil stomme i aluminium med en tunn sits i meshtyg med en silkeslen textur. Går att använda både inom- och utomhus. Designad i Nederländerna av Chris Kabel. Om dagbädden från Fatboy- Två sittplatser.- För inomhus- och utomhusbruk.- Djup: 1540 mm.- Bredd: 1895 mm.- Höjd: 895 mm. Skötselråd för dagbädden- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och ett milt rengöringsmedel.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Fatboy Sumo Sittdel - Polyester Mouse Grey

  fatboy sumo sittdel - polyester mouse grey
  Sittdelen från Fatboy har modulär, innovativ design perfekt för vardagsrummet. Den har en stark, tålig konstruktion med hållbara material. Sittdelen har en robust stålram, mjuka kuddar med fyllning i återvunnet skum för bästa komfort och en avtagbar, tvättbar klädsel. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om sittdelen från Fatboy- Certifiering: OEKO-TEX Standard 100.- Martindale: 30000.- FibreGuard behandlat.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil.- Från serien Sumo.- Bredd: 1080 mm.- Höjd: 900 mm.- Längd: 1080 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Sittdjup: 650 mm.- Det är möjligt att ta bort överdraget. Skötselråd för sittdelen- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Sumo Sittdel Limestone - Polyester Kalksten

  fatboy sumo sittdel limestone - polyester kalksten
  Sittdelen från Fatboy har modulär, innovativ design perfekt för vardagsrummet. Den har en stark, tålig konstruktion med hållbara material. Sittdelen har en robust stålram, mjuka kuddar med fyllning i återvunnet skum för bästa komfort och en avtagbar, tvättbar klädsel. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om sittdelen från Fatboy- Certifiering: OEKO-TEX Standard 100.- Martindale: 30000.- FibreGuard behandlat.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil.- Från serien Sumo.- Bredd: 1080 mm.- Höjd: 900 mm.- Längd: 1080 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Sittdjup: 650 mm.- Det är möjligt att ta bort överdraget. Skötselråd för sittdelen- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Junior Stentvättad - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Röd

  fatboy junior stentvättad - sittsäckar & sittpuffar bomull röd
  Fatboy Junior, barnversionen av den ikoniska sittsäcken, formgiven av Jukka Setälä för Fatboy. Denna sittsäck är extra härlig att sitta i. Tålig men bekväm. För lugna stunder, studs och hopp och lek, denna säck blir den perfekta räddningen för regniga dagar.Endast för inomhusbruk. Tvättråd:Stonewashed är en stentvättat ytterfodral/säck som du kan tvätta med avigsidan ut i max 30°C. Använd ej blekande tvättmedel. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy The Original Stonewashed Sittsäck - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Grå

  fatboy the original stonewashed sittsäck - sittsäckar & sittpuffar bomull grå
  Sittsäcken från Fatboy har en ikonisk design i flera färgstarka varianter att välja från. Den är tillverkad av slitstark stentvättad bomull med generösa mått och följsam fyllning för optimal komfort. Sittsäcken är påfyllningsbar. Formgivning av Jukka Setälä. Om sittsäcken från Fatboy- Sittsäcken är påfyllningsbar.- Kombinera sittsäcken med fyllning från Fatboy.- Formgivning av Jukka Setälä.- Välj mellan olika färger.- Endast för inomhusbruk.- Originaldesign från år 2002.- Formgivare är Jukka Setälä.- Storlek: 140x180 cm. Skötselråd för sittsäcken- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Original Slim Velvet Beanbag - Sittsäckar & Sittpuffar Sammet Camel

  fatboy original slim velvet beanbag - sittsäckar & sittpuffar sammet camel
  Original Slim är en saccosäck med ett klassiskt utseende som tillhör den exklusiva Velvet-serien från Fatboy. Sittsäcken Original har blivit en otroligt omtyckt möbel och livsstilsikon sedan den kom ut på marknaden 1998, som nu finns i en mer raffinerad och lyxigare utgåva med en slimmad form i mjukt sammetstyg. Original Slim har förstås samma sköna komfort som tidigare, om inte ännu bättre, tack vare det skimrande sammetstyget som både är mjukt och elegant. Kombinera gärna Original Slim Velvet med övriga produkter från Fatboy’s Velvet-serie, varför inte en trendig sittpuff eller snygga kuddar till soffan.Egenskaper Supermjukt material som inte blir nopprigt Fyllning av expanderad polystyren Enbart för inomhusbruk Finns i olika färger Volym 260 liter Vikt 5,5 kg Skötselråd Tvätta kuddfodralet ut och in, enbart handtvätt. Kemtvätt är möjlig i vilket lösningsmedel som helst, förutom trikloretylen. Torktumla ej. Kuddfodralet kan strykas på den lägsta värmenivån. Var aktsam med vassa föremål som kan skada tyget och exponera fyllningen. Sittsäckens fyllning kan krympa med tidens gång. Undvik för mycket direkt exponering för solljus då det kan orsaka missfärgning i tyget. Vid rengöring är det rekommenderat att badda området med en fuktig trasa. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Point Velvet Recycled Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Sammet Rhubarb

  fatboy point velvet recycled sittpuff - sittsäckar & sittpuffar sammet rhubarb
  Sittpuffen från Fatboy har en praktisk, lekfull design i sammet för alla hem och stilar. Den har en avtagbar klädsel i återvunnen polyester. Den har en elegant look med en smart, non-slip undersida perfekt att ta fram när det behövs extra sittplatser vid soffan. Välj mellan olika färger. Om sittpuffen från Fatboy- Sittpuffen kommer i olika färger.- Noppresistent, tvättbar klädsel.- Återvunnet tyg.- Fyllning i EPS.- Höjd: 350 mm.- Diameter: 500 mm.- Sitthöjd: 350 mm.- Vikt: 1.55 kg.- Undvik: Alla värmekällor.- Denna produkt levereras monterad.- Tillverkad i Kina Skötselråd för sittpuffen- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Tvätta ut och in.- Endast handtvätt.- Kemtvätt (ej trikloretylen). Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy The Original Stonewashed Sittsäck - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Rhubarb

  fatboy the original stonewashed sittsäck - sittsäckar & sittpuffar bomull rhubarb
  Sittsäcken från Fatboy har en ikonisk design i flera färgstarka varianter att välja från. Den är tillverkad av slitstark stentvättad bomull med generösa mått och följsam fyllning för optimal komfort. Sittsäcken är påfyllningsbar. Formgivning av Jukka Setälä. Om sittsäcken från Fatboy- Sittsäcken är påfyllningsbar.- Kombinera sittsäcken med fyllning från Fatboy.- Formgivning av Jukka Setälä.- Välj mellan olika färger.- Endast för inomhusbruk.- Originaldesign från år 2002.- Formgivare är Jukka Setälä.- Storlek: 140x180 cm. Skötselråd för sittsäcken- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Sumo Grand Soffa - 4-sitssoffor + Polyester Honey

  fatboy sumo grand soffa - 4-sitssoffor + polyester honey
  Soffan från Fatboy har innovativ, modulär design. Den har en generös storlek med plats för många. Soffan har en stark, tålig konstruktion med hållbara material, en robust stålram och mjuka rygg- och sittdelar för bästa komfort. Soffan har en avtagbar, tvättbar klädsel. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om soffan från Fatboy- Martindale: 30000.- FibreGuard behandlat.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil.- Från serien Sumo.- Bredd: 1080 mm.- Höjd: 900 mm.- Längd: 3010 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Armstödens höjd: 460 mm.- Sittdelens bredd: 2350 mm.- Sittdjup: 65 mm.- Det är möjligt att ta bort överdraget. Skötselråd för soffan- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej. Shoppa 4-sitssoffor + och mer Soffor hos Royal Design.
 • Fatboy Junior Stentvättad - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Blå

  fatboy junior stentvättad - sittsäckar & sittpuffar bomull blå
  Fatboy Junior, barnversionen av den ikoniska sittsäcken, formgiven av Jukka Setälä för Fatboy. Denna sittsäck är extra härlig att sitta i. Tålig men bekväm. För lugna stunder, studs och hopp och lek, denna säck blir den perfekta räddningen för regniga dagar.Endast för inomhusbruk. Tvättråd:Stonewashed är en stentvättat ytterfodral/säck som du kan tvätta med avigsidan ut i max 30°C. Använd ej blekande tvättmedel. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Sumo Medium Soffa - 3-sitssoffor Polyester Honey

  fatboy sumo medium soffa - 3-sitssoffor polyester honey
  Soffan från Fatboy har innovativ, modulär design. Den har en stark, tålig konstruktion med hållbara material. Soffan har en robust stålram, mjuka rygg- och sittdelar för bästa komfort och en avtagbar, tvättbar klädsel. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om soffan från Fatboy- Soffan finns i olika storlekar.- Martindale: 30000.- FibreGuard behandlat.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil.- Från serien Sumo.- Bredd: 1080 mm.- Höjd: 900 mm.- Längd: 2105 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Armstödens höjd: 280 mm.- Sittdelens bredd: 1600 mm.- Sittdjup: 65 mm.- Det är möjligt att ta bort överdraget. Skötselråd för soffan- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Fatboy Sumo Hörndel - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Mouse Grey

  fatboy sumo hörndel - hörnsoffor & divansoffor polyester mouse grey
  Hörndelen från Fatboy har modulär, innovativ design perfekt för vardagsrummet. Det har en stark, tålig konstruktion med hållbara material. Det har en robust stålram, mjuka kuddar med fyllning i återvunnet skum för bästa komfort och en avtagbar, tvättbar klädsel. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om hörndelen från Fatboy- Certifiering: OEKO-TEX Standard 100.- Martindale: 30000.- FibreGuard behandlat.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil.- Från serien Sumo.- Bredd: 1080 mm.- Höjd: 900 mm.- Längd: 1080 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Sittdjup: 650 mm.- Det är möjligt att ta bort överdraget. Skötselråd för hörndelen- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Fatboy Sumo Medium Soffa - 3-sitssoffor Polyester Mouse Grey

  fatboy sumo medium soffa - 3-sitssoffor polyester mouse grey
  Soffan från Fatboy har innovativ, modulär design. Den har en stark, tålig konstruktion med hållbara material. Soffan har en robust stålram, mjuka rygg- och sittdelar för bästa komfort och en avtagbar, tvättbar klädsel. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om soffan från Fatboy- Soffan finns i olika storlekar.- Martindale: 30000.- FibreGuard behandlat.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil.- Från serien Sumo.- Bredd: 1080 mm.- Höjd: 900 mm.- Längd: 2105 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Armstödens höjd: 280 mm.- Sittdelens bredd: 1600 mm.- Sittdjup: 65 mm.- Det är möjligt att ta bort överdraget. Skötselråd för soffan- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Fatboy Sumo Hörnsoffa Limestone - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Kalksten

  fatboy sumo hörnsoffa limestone - hörnsoffor & divansoffor polyester kalksten
  Hörnsoffan från Fatboy har en generös, innovativ design. Den har en stark, tålig konstruktion med hållbara material. Den har en robust stålram, mjuka rygg- och sittdelar för bästa komfort och en avtagbar, tvättbar klädsel. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om hörnsoffan från Fatboy- Martindale: 30000.- FibreGuard behandlat.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil.- Från serien Sumo.- Bredd: 1080 mm.- Höjd: 900 mm.- Längd: 3010 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Armstödens höjd: 460 mm.- Sittdelens bredd: 2600 mm.- Sittdjup: 650 mm.- Det är möjligt att ta bort överdraget. Skötselråd för hörnsoffan- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Fatboy Original Slim Velvet Beanbag - Sittsäckar & Sittpuffar Sammet Cloud

  fatboy original slim velvet beanbag - sittsäckar & sittpuffar sammet cloud
  Original Slim är en saccosäck med ett klassiskt utseende som tillhör den exklusiva Velvet-serien från Fatboy. Sittsäcken Original har blivit en otroligt omtyckt möbel och livsstilsikon sedan den kom ut på marknaden 1998, som nu finns i en mer raffinerad och lyxigare utgåva med en slimmad form i mjukt sammetstyg. Original Slim har förstås samma sköna komfort som tidigare, om inte ännu bättre, tack vare det skimrande sammetstyget som både är mjukt och elegant. Kombinera gärna Original Slim Velvet med övriga produkter från Fatboy’s Velvet-serie, varför inte en trendig sittpuff eller snygga kuddar till soffan.Egenskaper Supermjukt material som inte blir nopprigt Fyllning av expanderad polystyren Enbart för inomhusbruk Finns i olika färger Volym 260 liter Vikt 5,5 kg Skötselråd Tvätta kuddfodralet ut och in, enbart handtvätt. Kemtvätt är möjlig i vilket lösningsmedel som helst, förutom trikloretylen. Torktumla ej. Kuddfodralet kan strykas på den lägsta värmenivån. Var aktsam med vassa föremål som kan skada tyget och exponera fyllningen. Sittsäckens fyllning kan krympa med tidens gång. Undvik för mycket direkt exponering för solljus då det kan orsaka missfärgning i tyget. Vid rengöring är det rekommenderat att badda området med en fuktig trasa. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Original Slim Teddy Sittpuff Anthracite - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Antracit

  fatboy original slim teddy sittpuff anthracite - sittsäckar & sittpuffar polyester antracit
  Original Slim Teddy Sittpuff från Fatboy är en gosig puff som man sitter supermjukt i. Puffen har ett härligt tyg som påminner om en teddybjörn. Den är bara för inomhusbruk men passar i vilket rum som helst och perfekt när man vill få en skön avslappnad stund för sig själv.Egenskaper: Supergosig Får inte noppor Bara för inomhusbruk Får inte stå på golvvärme eller i solvärme då det kan skada ytan Rengör genom att klappa försiktigt med en våt trasa Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Co9 Xs Velvet - Sittsäckar & Sittpuffar Sammet Taupe

  fatboy co9 xs velvet - sittsäckar & sittpuffar sammet taupe
  CO9 från Fatboy’s Velvet-serie är en stor och kramgod kanin från Fatboy. CO9 uttalas ko-nine vilket betyder kanin på holländska, och den stora kaninen är verkligen ett mjukt och gosigt inredningsobjekt som man inte vill släppa när man väl har slagit sig ner i dess välkomnande famn. CO9 har en yttre klädsel av glänsande sammet som både ser lyxigt ut och känns lent mot huden, samtidigt som det är tåligare och mer hållbart än vad man kan tro.Egenskaper Supermjukt material som inte blir nopprigt Enbart för inomhusbruk Vikt 5,5 kg Skötselråd CO9 är ett möbelobjekt och inte en leksak, så var aktsam med vassa föremål som kan skada tyget och exponera fyllningen. Undvik för mycket direkt exponering för solljus då det kan orsaka missfärgning i tyget. Vid rengöring är det rekommenderat att badda området med en fuktig trasa. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Sumo Fotpall - Fotpallar Polyester Bubble Pink

  fatboy sumo fotpall - fotpallar polyester bubble pink
  Fotpallen från Fatboy har modulär, innovativ design perfekt för vardagsrummet. Den har en stark, tålig konstruktion med hållbara material. Fotpallen har en avtagbar, tvättbar klädsel. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om fotpallen från Fatboy- Certifiering: OEKO-TEX Standard 100.- Martindale: 30000.- FibreGuard behandlat.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil.- Från serien Sumo.- Bredd: 1080 mm.- Höjd: 440 mm.- Längd: 1080 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Sittdjup: 650 mm.- Det är möjligt att ta bort överdraget. Skötselråd för fotpallen- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Original Slim Velvet Recycled Sittsäck - Sittsäckar & Sittpuffar Sammet Honey

  fatboy original slim velvet recycled sittsäck - sittsäckar & sittpuffar sammet honey
  Sittsäcken från Fatboy har en cool, mysig design. Den har ett avtagbart överdrag med ett slitstarkt sammetstyg i återvunnen polyester och en fyllning i polystyren för optimal komfort. Den har en avslappnad look med en vacker, lyxig lyster perfekt att ta fram när det behövs extra sittplatser vid soffan. Formgiven av Caroline Baijings. Om sittsäcken från Fatboy- Överdrag i återvunnen polyester.- Slitstarkt, noppresistent tyg.- Sittsäcken kommer i olika färger.- Det är möjligt att ta bort överdraget.- Den här sittsäcken är en del av Fatboys kollektion Beanbag.- Höjd: 1550 mm.- Bredd: 1200 mm.- Vikt: 5,5 kg. Skötselråd för sittsäcken- För inomhusbruk.- Använd ett milt tvättmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Undvik att förvara i direkt solljus.- Tvätta ut och in.- Maskintvätt 30°C. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Sumo Hörnsoffa - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Bubble Pink

  fatboy sumo hörnsoffa - hörnsoffor & divansoffor polyester bubble pink
  Hörnsoffan från Fatboy har en generös, innovativ design. Den har en stark, tålig konstruktion med hållbara material. Den har en robust stålram, mjuka rygg- och sittdelar för bästa komfort och en avtagbar, tvättbar klädsel. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om hörnsoffan från Fatboy- Martindale: 30000.- FibreGuard behandlat.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil.- Från serien Sumo.- Bredd: 1080 mm.- Höjd: 900 mm.- Längd: 3010 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Armstödens höjd: 460 mm.- Sittdelens bredd: 2600 mm.- Sittdjup: 650 mm.- Det är möjligt att ta bort överdraget. Skötselråd för hörnsoffan- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Fatboy Sumo Hörndel - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Bubble Pink

  fatboy sumo hörndel - hörnsoffor & divansoffor polyester bubble pink
  Hörndelen från Fatboy har modulär, innovativ design perfekt för vardagsrummet. Det har en stark, tålig konstruktion med hållbara material. Det har en robust stålram, mjuka kuddar med fyllning i återvunnet skum för bästa komfort och en avtagbar, tvättbar klädsel. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om hörndelen från Fatboy- Certifiering: OEKO-TEX Standard 100.- Martindale: 30000.- FibreGuard behandlat.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil.- Från serien Sumo.- Bredd: 1080 mm.- Höjd: 900 mm.- Längd: 1080 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Sittdjup: 650 mm.- Det är möjligt att ta bort överdraget. Skötselråd för hörndelen- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Fatboy The Original Sittsäck - Sittsäckar & Sittpuffar Nylon Röd

  fatboy the original sittsäck - sittsäckar & sittpuffar nylon röd
  Sittsäcken från Fatboy har en ikonisk design i flera färgstarka varianter att välja från. Den är tillverkad av slitstark, vatten- och smutsavvisande nylon med generösa mått och följsam fyllning för optimal komfort. Formgivning av Jukka Setälä. Originaldesign från år 2002. Om sittsäcken från Fatboy- Formgivare är Jukka Setälä.- Formgivningsår: 2002.- Sittsäcken är påfyllningsbar.- Kombinera sittsäcken med fyllning från Fatboy.- Välj mellan olika färger.- Endast för inomhusbruk.- Storlek: 140x180 cm. Skötselråd för sittsäcken- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Original Slim Teddy Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Royal Blue

  fatboy original slim teddy sittpuff - sittsäckar & sittpuffar polyester royal blue
  Original Slim Teddy Sittpuff från Fatboy är en gosig puff som man sitter supermjukt i. Puffen har ett härligt tyg som påminner om en teddybjörn. Den är bara för inomhusbruk men passar i vilket rum som helst och perfekt när man vill få en skön avslappnad stund för sig själv.Egenskaper: Supergosig Får inte noppor Bara för inomhusbruk Får inte stå på golvvärme eller i solvärme då det kan skada ytan Rengör genom att klappa försiktigt med en våt trasa Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy The Original Stonewashed Sittsäck - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Röd

  fatboy the original stonewashed sittsäck - sittsäckar & sittpuffar bomull röd
  Sittsäcken från Fatboy har en ikonisk design i flera färgstarka varianter att välja från. Den är tillverkad av slitstark stentvättad bomull med generösa mått och följsam fyllning för optimal komfort. Sittsäcken är påfyllningsbar. Formgivning av Jukka Setälä. Om sittsäcken från Fatboy- Sittsäcken är påfyllningsbar.- Kombinera sittsäcken med fyllning från Fatboy.- Formgivning av Jukka Setälä.- Välj mellan olika färger.- Endast för inomhusbruk.- Originaldesign från år 2002.- Formgivare är Jukka Setälä.- Storlek: 140x180 cm. Skötselråd för sittsäcken- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Original Floatzac Flytande Sittsäck - Sittsäckar & Sittpuffar Olefin Grey Taupe

  fatboy original floatzac flytande sittsäck - sittsäckar & sittpuffar olefin grey taupe
  Flytande sittsäcken från Fatboy är perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen och har en modern, inbjudande design med flera, smarta funktioner perfekt för lata dagar. Den har ett vatten- och smutsavvisande yttertyg med en stabil undersida i meshtyg och en fyllning i EPS kulor för bästa komfort. Justerbara remmar i hörnen för smidig hantering. Går att använda både inom- och utomhus. Designad i Nederländerna. Om flytande sittsäcken från Fatboy- Vatten- och smutsavvisande, UV-resistent yttertyg.- Välj mellan olika färger.- Denna produkt kan användas inomhus och utomhus.- Fyllning: EPS kulor Skötselråd för flytande sittsäcken- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Original Slim Teddy Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Latte

  fatboy original slim teddy sittpuff - sittsäckar & sittpuffar polyester latte
  Original Slim Teddy Sittpuff från Fatboy är en gosig puff som man sitter supermjukt i. Puffen har ett härligt tyg som påminner om en teddybjörn. Den är bara för inomhusbruk men passar i vilket rum som helst och perfekt när man vill få en skön avslappnad stund för sig själv.Egenskaper: Supergosig Får inte noppor Bara för inomhusbruk Får inte stå på golvvärme eller i solvärme då det kan skada ytan Rengör genom att klappa försiktigt med en våt trasa Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy The Original Stonewashed Sittsäck - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Svart

  fatboy the original stonewashed sittsäck - sittsäckar & sittpuffar bomull svart
  Sittsäcken från Fatboy har en ikonisk design i flera färgstarka varianter att välja från. Den är tillverkad av slitstark stentvättad bomull med generösa mått och följsam fyllning för optimal komfort. Sittsäcken är påfyllningsbar. Formgivning av Jukka Setälä. Om sittsäcken från Fatboy- Sittsäcken är påfyllningsbar.- Kombinera sittsäcken med fyllning från Fatboy.- Formgivning av Jukka Setälä.- Välj mellan olika färger.- Endast för inomhusbruk.- Originaldesign från år 2002.- Formgivare är Jukka Setälä.- Storlek: 140x180 cm. Skötselråd för sittsäcken- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Original Slim Teddy Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Off-White

  fatboy original slim teddy sittpuff - sittsäckar & sittpuffar polyester off-white
  Original Slim Teddy Sittpuff från Fatboy är en gosig puff som man sitter supermjukt i. Puffen har ett härligt tyg som påminner om en teddybjörn. Den är bara för inomhusbruk men passar i vilket rum som helst och perfekt när man vill få en skön avslappnad stund för sig själv.Egenskaper: Supergosig Får inte noppor Bara för inomhusbruk Får inte stå på golvvärme eller i solvärme då det kan skada ytan Rengör genom att klappa försiktigt med en våt trasa Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Sumo Loveseat Fåtölj - Polyester Mouse Grey

  fatboy sumo loveseat fåtölj - polyester mouse grey
  Fåtöljen från Fatboy har stilig design perfekt för vardagsrummet. Den har en stark, tålig konstruktion med hållbara material. Den har en robust stålram, mjuka kuddar med fyllning i återvunnet skum för bästa komfort och en avtagbar, tvättbar klädsel. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om fåtöljen från Fatboy- Certifiering: OEKO-TEX Standard 100.- Martindale: 30000.- FibreGuard behandlat.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil.- Från serien Sumo.- Bredd: 1080 mm.- Höjd: 900 mm.- Längd: 1140 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Armstödens höjd: 280 mm.- Sittdelens bredd: 620 mm.- Sittdjup: 65 mm.- Det är möjligt att ta bort överdraget. Skötselråd för fåtöljen- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Lamzac L 3.0 Sittdyna - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Jungle Green

  fatboy lamzac l 3.0 sittdyna - sittsäckar & sittpuffar polyester jungle green
  Sittkudden från Fatboy har en lätt, flyttbar design i tålig ripstop TPU polyester med uv-skydd för att behålla färgen och en snabb, uppblåsbar funktion. Den har en praktisk, portabel funktion perfekt för stranden. Går att använda både inom- och utomhus. Om sittkudden från Fatboy - Uppblåsbar sittpuff.- Lätt att flytta runt.- Tillverkad av polyester.- Lätt konstruktion.- För inomhus- och utomhusbruk.- Godkänd för 200 kg.- Storlek: 190 x 105 x 45 cm.- Vikt: 1.1 kg. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Junior Stentvättad - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Svart

  fatboy junior stentvättad - sittsäckar & sittpuffar bomull svart
  Fatboy Junior, barnversionen av den ikoniska sittsäcken, formgiven av Jukka Setälä för Fatboy. Denna sittsäck är extra härlig att sitta i. Tålig men bekväm. För lugna stunder, studs och hopp och lek, denna säck blir den perfekta räddningen för regniga dagar.Endast för inomhusbruk. Tvättråd:Stonewashed är en stentvättat ytterfodral/säck som du kan tvätta med avigsidan ut i max 30°C. Använd ej blekande tvättmedel. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Junior Stentvättad - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Silver

  fatboy junior stentvättad - sittsäckar & sittpuffar bomull silver
  Fatboy Junior, barnversionen av den ikoniska sittsäcken, formgiven av Jukka Setälä för Fatboy. Denna sittsäck är extra härlig att sitta i. Tålig men bekväm. För lugna stunder, studs och hopp och lek, denna säck blir den perfekta räddningen för regniga dagar.Endast för inomhusbruk. Tvättråd:Stonewashed är en stentvättat ytterfodral/säck som du kan tvätta med avigsidan ut i max 30°C. Använd ej blekande tvättmedel. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Point Stonewashed Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Grå

  fatboy point stonewashed sittpuff - sittsäckar & sittpuffar bomull grå
  Point Stentvättad Sittpuff, formgiven av Jukka Setälä för Fatboy. Point är en nätt och praktisk puff som blir ett perfekt komplement till varje hem. Liten, noggrant utformad och med många funktioner. Härligt mjuk att sitta på men robust nog att stå på eller att ställa föremål på som ett sidobord. Endast för användning inomhus. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Point Large Mingle Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Chuck Berry

  fatboy point large mingle sittpuff - sittsäckar & sittpuffar polyester chuck berry
  Sittpuffen från Fatboy har en generös storlek perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Den har en avtagbar, tvättbar klädsel med extra hög slitstyrka och en praktisk, non-slip undersida. Sittpuffen är tillverkad av polyester och har en vaddering med EPS-pärlor för extra komfort. Om sittpuffen från Fatboy- Certifiering: OEKO-TEX Standard 100.- Endast för inomhusbruk.- Martindale: 100000.- Bredd: 700 mm.- Höjd: 400 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- 495 GSM.- Fyllning: EPS-pärla- Vikt: 2.6 kg.- Det är möjligt att ta bort överdraget. Skötselråd för sittpuffen- Maskintvätt 30°C.- Torktumla i låg temperatur.- Använd ej blekmedel.- Stryk i låg temperatur. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Bonbaron Mingle Loungefåtölj - Polyester Grid Stone

  fatboy bonbaron mingle loungefåtölj - polyester grid stone
  Loungefåtöljen från Fatboy har cool, lekfull design perfekt för vardagsrummet. Den har ett avtagbart överdrag i polyester med extra hög slitstyrka och en smutsavvisande beläggning. Loungefåtöljen har en avslappnad stil med en justerbar rygg för bästa komfort. Formgivning av Caroline Baijings. Om loungefåtöljen från Fatboy- BonBaron Mingle uppskattas för den höga komforten.- BonBaron Mingle är också omtyckt för det högkvalitativa, slitstarka tyget.- Certifiering: OEKO-TEX Standard 100.- Produkten kan maskintvättas.- Martindale: 100000.- För mer information ladda ned PDF. Stolens mått:- Sitthöjd: 460 mm.- Längd: 1000 mm.- Höjd: 720 mm. Skötselråd för loungefåtöljen- För inomhusbruk.- Stryk i låg temperatur.- Använd ett milt tvättmedel.- Torktumla i låg temperatur.- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvätt 30°C. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Point Large Mingle Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Marble

  fatboy point large mingle sittpuff - sittsäckar & sittpuffar polyester marble
  Sittpuffen från Fatboy har en generös storlek perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Den har en avtagbar, tvättbar klädsel med extra hög slitstyrka och en praktisk, non-slip undersida. Sittpuffen är tillverkad av polyester och har en vaddering med EPS-pärlor för extra komfort. Om sittpuffen från Fatboy- Certifiering: OEKO-TEX Standard 100.- Endast för inomhusbruk.- Martindale: 100000.- Bredd: 700 mm.- Höjd: 400 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- 495 GSM.- Fyllning: EPS-pärla- Vikt: 2.6 kg.- Det är möjligt att ta bort överdraget. Skötselråd för sittpuffen- Maskintvätt 30°C.- Torktumla i låg temperatur.- Använd ej blekmedel.- Stryk i låg temperatur. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Original Floatzac Flytande Sittsäck - Sittsäckar & Sittpuffar Olefin Thunder Grey

  fatboy original floatzac flytande sittsäck - sittsäckar & sittpuffar olefin thunder grey
  Flytande sittsäcken från Fatboy är perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen och har en modern, inbjudande design med flera, smarta funktioner perfekt för lata dagar. Den har ett vatten- och smutsavvisande yttertyg med en stabil undersida i meshtyg och en fyllning i EPS kulor för bästa komfort. Justerbara remmar i hörnen för smidig hantering. Går att använda både inom- och utomhus. Designad i Nederländerna. Om flytande sittsäcken från Fatboy- Vatten- och smutsavvisande, UV-resistent yttertyg.- Välj mellan olika färger.- Denna produkt kan användas inomhus och utomhus.- Fyllning: EPS kulor Skötselråd för flytande sittsäcken- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Bonbaron Mingle Loungefåtölj - Polyester Marble

  fatboy bonbaron mingle loungefåtölj - polyester marble
  Loungefåtöljen från Fatboy har cool, lekfull design perfekt för vardagsrummet. Den har ett avtagbart överdrag i polyester med extra hög slitstyrka och en smutsavvisande beläggning. Loungefåtöljen har en avslappnad stil med en justerbar rygg för bästa komfort. Formgivning av Caroline Baijings. Om loungefåtöljen från Fatboy- BonBaron Mingle uppskattas för den höga komforten.- BonBaron Mingle är också omtyckt för det högkvalitativa, slitstarka tyget.- Certifiering: OEKO-TEX Standard 100.- Produkten kan maskintvättas.- Martindale: 100000.- För mer information ladda ned PDF. Stolens mått:- Sitthöjd: 460 mm.- Längd: 1000 mm.- Höjd: 720 mm. Skötselråd för loungefåtöljen- För inomhusbruk.- Stryk i låg temperatur.- Använd ett milt tvättmedel.- Torktumla i låg temperatur.- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvätt 30°C. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Bonbaron Mingle Loungefåtölj - Polyester Chuck Berry

  fatboy bonbaron mingle loungefåtölj - polyester chuck berry
  Loungefåtöljen från Fatboy har cool, lekfull design perfekt för vardagsrummet. Den har ett avtagbart överdrag i polyester med extra hög slitstyrka och en smutsavvisande beläggning. Loungefåtöljen har en avslappnad stil med en justerbar rygg för bästa komfort. Formgivning av Caroline Baijings. Om loungefåtöljen från Fatboy- BonBaron Mingle uppskattas för den höga komforten.- BonBaron Mingle är också omtyckt för det högkvalitativa, slitstarka tyget.- Certifiering: OEKO-TEX Standard 100.- Produkten kan maskintvättas.- Martindale: 100000.- För mer information ladda ned PDF. Stolens mått:- Sitthöjd: 460 mm.- Längd: 1000 mm.- Höjd: 720 mm. Skötselråd för loungefåtöljen- För inomhusbruk.- Stryk i låg temperatur.- Använd ett milt tvättmedel.- Torktumla i låg temperatur.- Rengör med en fuktig trasa.- Maskintvätt 30°C. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy The Original Stonewashed Sittsäck - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Lemoncurd

  fatboy the original stonewashed sittsäck - sittsäckar & sittpuffar bomull lemoncurd
  Sittsäcken från Fatboy har en ikonisk design i flera färgstarka varianter att välja från. Den är tillverkad av slitstark stentvättad bomull med generösa mått och följsam fyllning för optimal komfort. Sittsäcken är påfyllningsbar. Formgivning av Jukka Setälä. Om sittsäcken från Fatboy- Sittsäcken är påfyllningsbar.- Kombinera sittsäcken med fyllning från Fatboy.- Formgivning av Jukka Setälä.- Välj mellan olika färger.- Endast för inomhusbruk.- Originaldesign från år 2002.- Formgivare är Jukka Setälä.- Storlek: 140x180 cm. Skötselråd för sittsäcken- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy The Original Stonewashed Sittsäck Almond - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Mandel

  fatboy the original stonewashed sittsäck almond - sittsäckar & sittpuffar bomull mandel
  Sittsäcken från Fatboy har en ikonisk design i flera färgstarka varianter att välja från. Den är tillverkad av slitstark stentvättad bomull med generösa mått och följsam fyllning för optimal komfort. Sittsäcken är påfyllningsbar. Formgivning av Jukka Setälä. Om sittsäcken från Fatboy- Sittsäcken är påfyllningsbar.- Kombinera sittsäcken med fyllning från Fatboy.- Formgivning av Jukka Setälä.- Välj mellan olika färger.- Endast för inomhusbruk.- Originaldesign från år 2002.- Formgivare är Jukka Setälä.- Storlek: 140x180 cm. Skötselråd för sittsäcken- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy The Original Stonewashed Sittsäck - Sittsäckar & Sittpuffar Bomull Lila

  fatboy the original stonewashed sittsäck - sittsäckar & sittpuffar bomull lila
  Sittsäcken från Fatboy har en ikonisk design i flera färgstarka varianter att välja från. Den är tillverkad av slitstark stentvättad bomull med generösa mått och följsam fyllning för optimal komfort. Sittsäcken är påfyllningsbar. Formgivning av Jukka Setälä. Om sittsäcken från Fatboy- Sittsäcken är påfyllningsbar.- Kombinera sittsäcken med fyllning från Fatboy.- Formgivning av Jukka Setälä.- Välj mellan olika färger.- Endast för inomhusbruk.- Originaldesign från år 2002.- Formgivare är Jukka Setälä.- Storlek: 140x180 cm. Skötselråd för sittsäcken- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Point Large Sherp Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Sherpa Ecru

  fatboy point large sherp sittpuff - sittsäckar & sittpuffar sherpa ecru
  Sittpuffen från Fatboy har en generös storlek perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Den har en avtagbar, tvättbar klädsel med ett supermjukt material i sherpa och en praktisk, non-slip undersida. Sittpuffen är tillverkad av polyester och har en vaddering med EPS-pärlor för extra komfort. Om sittpuffen från Fatboy- Point Large Sherp uppskattas för det supermjuka materialet.- Certifiering: OEKO-TEX Standard 100.- Endast för inomhusbruk.- Martindale: 35000.- Bredd: 700 mm.- Höjd: 400 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- Fyllning: EPS-pärla- Vikt: 2.55 kg.- Det är möjligt att ta bort överdraget. Skötselråd för sittpuffen- För mer information ladda ned PDF.- Maskintvätt 40°C.- Torktumla i låg temperatur.- Använd ej blekmedel.- Stryk i låg temperatur. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Point Large Sherp Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Sherpa Cider

  fatboy point large sherp sittpuff - sittsäckar & sittpuffar sherpa cider
  Sittpuffen från Fatboy har en generös storlek perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Den har en avtagbar, tvättbar klädsel med ett supermjukt material i sherpa och en praktisk, non-slip undersida. Sittpuffen är tillverkad av polyester och har en vaddering med EPS-pärlor för extra komfort. Om sittpuffen från Fatboy- Point Large Sherp uppskattas för det supermjuka materialet.- Certifiering: OEKO-TEX Standard 100.- Endast för inomhusbruk.- Martindale: 35000.- Bredd: 700 mm.- Höjd: 400 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- Fyllning: EPS-pärla- Vikt: 2.55 kg.- Det är möjligt att ta bort överdraget. Skötselråd för sittpuffen- För mer information ladda ned PDF.- Maskintvätt 40°C.- Torktumla i låg temperatur.- Använd ej blekmedel.- Stryk i låg temperatur. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Point Large Mingle Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Grid Stone

  fatboy point large mingle sittpuff - sittsäckar & sittpuffar polyester grid stone
  Sittpuffen från Fatboy har en generös storlek perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Den har en avtagbar, tvättbar klädsel med extra hög slitstyrka och en praktisk, non-slip undersida. Sittpuffen är tillverkad av polyester och har en vaddering med EPS-pärlor för extra komfort. Om sittpuffen från Fatboy- Certifiering: OEKO-TEX Standard 100.- Endast för inomhusbruk.- Martindale: 100000.- Bredd: 700 mm.- Höjd: 400 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- 495 GSM.- Fyllning: EPS-pärla- Vikt: 2.6 kg.- Det är möjligt att ta bort överdraget. Skötselråd för sittpuffen- Maskintvätt 30°C.- Torktumla i låg temperatur.- Använd ej blekmedel.- Stryk i låg temperatur. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Original Floatzac Sittsäck - Sittsäckar & Sittpuffar Olefin Mist

  fatboy original floatzac sittsäck - sittsäckar & sittpuffar olefin mist
  Flytande sittsäcken från Fatboy är perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen och har en modern, inbjudande design med flera, smarta funktioner perfekt för lata dagar. Den har ett vatten- och smutsavvisande yttertyg med en stabil undersida i meshtyg och en fyllning i EPS kulor för bästa komfort. Justerbara remmar i hörnen för smidig hantering. Går att använda både inom- och utomhus. Designad i Nederländerna. Om flytande sittsäcken från Fatboy- Vatten- och smutsavvisande, UV-resistent yttertyg.- Välj mellan olika färger.- Denna produkt kan användas inomhus och utomhus.- Fyllning: EPS kulor Skötselråd för flytande sittsäcken- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Pfffh Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Olefin Rock Grey

  fatboy pfffh sittpuff - sittsäckar & sittpuffar olefin rock grey
  Sittpuffen från Fatboy har ett minimalistiskt, stilrent uttryck för alla rum, ute och inne. Den har en stabil kärna med en avtagbar, vädertålig klädsel och en bekväm vaddering i skum perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Om sittpuffen från Fatboy- Vattentätt, UV-resistent yttertyg.- Avtagbar klädsel.- Finns i flera färger.- Certifiering: OEKO-TEX Standard 100.- För både inomhus och utomhusbruk.- Martindale: 50000.- Höjd: 400 mm.- Diameter: 900 mm. Skötselråd för sittpuffen- Maskintvätt 30°C.- Torktumla ej.- Tvätta ut och in.- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy The Original Sittsäck - Sittsäckar & Sittpuffar Nylon Orange Bitters

  fatboy the original sittsäck - sittsäckar & sittpuffar nylon orange bitters
  Sittsäcken från Fatboy har en ikonisk design i flera färgstarka varianter att välja från. Den är tillverkad av slitstark, vatten- och smutsavvisande nylon med generösa mått och följsam fyllning för optimal komfort. Formgivning av Jukka Setälä. Originaldesign från år 2002. Om sittsäcken från Fatboy- Formgivare är Jukka Setälä.- Formgivningsår: 2002.- Sittsäcken är påfyllningsbar.- Kombinera sittsäcken med fyllning från Fatboy.- Välj mellan olika färger.- Endast för inomhusbruk.- Storlek: 140x180 cm. Skötselråd för sittsäcken- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy The Original Sittsäck Syreen - Sittsäckar & Sittpuffar Nylon Syren

  fatboy the original sittsäck syreen - sittsäckar & sittpuffar nylon syren
  Sittsäcken från Fatboy har en ikonisk design i flera färgstarka varianter att välja från. Den är tillverkad av slitstark, vatten- och smutsavvisande nylon med generösa mått och följsam fyllning för optimal komfort. Formgivning av Jukka Setälä. Originaldesign från år 2002. Om sittsäcken från Fatboy- Formgivare är Jukka Setälä.- Formgivningsår: 2002.- Sittsäcken är påfyllningsbar.- Kombinera sittsäcken med fyllning från Fatboy.- Välj mellan olika färger.- Endast för inomhusbruk.- Storlek: 140x180 cm. Skötselråd för sittsäcken- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Toní Barstol 2-pack - Barstolar & Pallar Aluminium Antracit

  fatboy toní barstol 2-pack - barstolar & pallar aluminium antracit
  Barstolen från Fatboy är tillverkad av stadigt, slitstarkt aluminium med en vädertålig, UV-resistent finish vilket gör den idealisk för utomhusbruk. Den har en lättviktig konstruktion för enkelt underhåll. Kombinera barstolen med ett stilrent barbord från kollektionen. Formgivning av Erik Stehmann. Om barstolen från Fatboy- Kombinera barstolen med ett Toní Haute Bistreau barbord från Fatboy.- För utomhusbruk.- Från serien Toní.- Säljs i 2-pack.- Formgivning av Erik Stehmann. Skötselråd för barstolen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Barstolar & Pallar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fatboy Recycled Original Slim Cord Sittsäck Deep Blue - Sittsäckar & Sittpuffar Återvunnen Polyester Djupblå

  fatboy recycled original slim cord sittsäck deep blue - sittsäckar & sittpuffar återvunnen polyester djupblå
  Sittsäcken från Fatboy är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har en välkänd design med ett mjukt manchestertyg. Den är tillverkad av återvunnen polyester med en fyllning i återvunnet material för att värna om miljön. Formgivning av Jukka Setälä. Sittsäcken är påfyllningsbar. Om sittsäcken från Fatboy- Formgivning av Jukka Setälä.- Kombinera sittsäcken med fyllning från Fatboy.- Hållbar, miljömedveten design.- Jubileumsutgåva.- Sittsäcken är påfyllningsbar.- Välj mellan olika färger.- Storlek: 155x120 cm.- Endast för inomhusbruk. Skötselråd för sittsäcken- Endast handtvätt.- Torktumla ej.- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Recycled Original Slim Cord Sittsäck - Sittsäckar & Sittpuffar Återvunnen Polyester Teddybear

  fatboy recycled original slim cord sittsäck - sittsäckar & sittpuffar återvunnen polyester teddybear
  Sittsäcken från Fatboy är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har en välkänd design med ett mjukt manchestertyg. Den är tillverkad av återvunnen polyester med en fyllning i återvunnet material för att värna om miljön. Formgivning av Jukka Setälä. Sittsäcken är påfyllningsbar. Om sittsäcken från Fatboy- Formgivning av Jukka Setälä.- Kombinera sittsäcken med fyllning från Fatboy.- Hållbar, miljömedveten design.- Jubileumsutgåva.- Sittsäcken är påfyllningsbar.- Välj mellan olika färger.- Storlek: 155x120 cm.- Endast för inomhusbruk. Skötselråd för sittsäcken- Endast handtvätt.- Torktumla ej.- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy The Original Puffer Sittsäck Limited Edition - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Röd

  fatboy the original puffer sittsäck limited edition - sittsäckar & sittpuffar polyester röd
  Sittsäcken från Fatboy har en välkänd design i en limiterad utgåva. Den har en omfamnande, supermjuk form med generösa mått för optimal komfort. Sittsäcken har ett quiltat, vatten- och smutsavvisande yttertyg för både inomhus och utomhusbruk. Formgivning av Jukka Setälä. Om sittsäcken från Fatboy- Formgivning av Jukka Setälä.- Kombinera sittsäcken med fyllning från Fatboy.- Limiterad jubileumsutgåva.- Sittsäcken är påfyllningsbar.- Välj mellan olika färger.- Storlek: 140x180 cm.- Vatten- och smutsavvisande yttertyg.- Går att använda både inom- och utomhus. Skötselråd för sittsäcken- Endast handtvätt.- Förvaras på en torr plats när den inte används.- Torktumla ej.- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy The Original Puffer Sittsäck Limited Edition - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Mörkblå

  fatboy the original puffer sittsäck limited edition - sittsäckar & sittpuffar polyester mörkblå
  Sittsäcken från Fatboy har en välkänd design i en limiterad utgåva. Den har en omfamnande, supermjuk form med generösa mått för optimal komfort. Sittsäcken har ett quiltat, vatten- och smutsavvisande yttertyg för både inomhus och utomhusbruk. Formgivning av Jukka Setälä. Om sittsäcken från Fatboy- Formgivning av Jukka Setälä.- Kombinera sittsäcken med fyllning från Fatboy.- Limiterad jubileumsutgåva.- Sittsäcken är påfyllningsbar.- Välj mellan olika färger.- Storlek: 140x180 cm.- Vatten- och smutsavvisande yttertyg.- Går att använda både inom- och utomhus. Skötselråd för sittsäcken- Endast handtvätt.- Förvaras på en torr plats när den inte används.- Torktumla ej.- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy The Original Puffer Sittsäck Limited Edition - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Himmelsblå

  fatboy the original puffer sittsäck limited edition - sittsäckar & sittpuffar polyester himmelsblå
  Sittsäcken från Fatboy har en välkänd design i en limiterad utgåva. Den har en omfamnande, supermjuk form med generösa mått för optimal komfort. Sittsäcken har ett quiltat, vatten- och smutsavvisande yttertyg för både inomhus och utomhusbruk. Formgivning av Jukka Setälä. Om sittsäcken från Fatboy- Formgivning av Jukka Setälä.- Kombinera sittsäcken med fyllning från Fatboy.- Limiterad jubileumsutgåva.- Sittsäcken är påfyllningsbar.- Välj mellan olika färger.- Storlek: 140x180 cm.- Vatten- och smutsavvisande yttertyg.- Går att använda både inom- och utomhus. Skötselråd för sittsäcken- Endast handtvätt.- Förvaras på en torr plats när den inte används.- Torktumla ej.- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Recycled Original Slim Cord Sittsäck - Sittsäckar & Sittpuffar Återvunnen Polyester Cream

  fatboy recycled original slim cord sittsäck - sittsäckar & sittpuffar återvunnen polyester cream
  Sittsäcken från Fatboy är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har en välkänd design med ett mjukt manchestertyg. Den är tillverkad av återvunnen polyester med en fyllning i återvunnet material för att värna om miljön. Formgivning av Jukka Setälä. Sittsäcken är påfyllningsbar. Om sittsäcken från Fatboy- Formgivning av Jukka Setälä.- Kombinera sittsäcken med fyllning från Fatboy.- Hållbar, miljömedveten design.- Jubileumsutgåva.- Sittsäcken är påfyllningsbar.- Välj mellan olika färger.- Storlek: 155x120 cm.- Endast för inomhusbruk. Skötselråd för sittsäcken- Endast handtvätt.- Torktumla ej.- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Recycled Point Cord Sittpuff Ø50 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Återvunnen Polyester Cream

  fatboy recycled point cord sittpuff ø50 cm - sittsäckar & sittpuffar återvunnen polyester cream
  Sittpuff från Fatboy med en mångsidig design för alla hem och stilar. Den är tillverkad av 100% återvunnet material för en mer hållbar livsstil. Om sittpuffen från Fatboy- Finns i flera färger.- Martindale: 25000.- Från serien Point.- Fyllning: EPS-pärla- Endast för inomhusbruk.- Avtagbar klädsel. Skötselråd för sittpuffen- Endast handtvätt.- Endast kemtvätt.- Tvätta ut och in.- Rengör med en torr trasa. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Recycled Point Royal Velvet Sittpuff Ø40 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Sammet Cave

  fatboy recycled point royal velvet sittpuff ø40 cm - sittsäckar & sittpuffar sammet cave
  Sittpuff från Fatboy med en mångsidig design för alla hem och stilar med ett supermjukt sammetstyg. Den är tillverkad av 100% återvunnet material för en mer hållbar livsstil. Om sittpuffen från Fatboy- Finns i flera färger.- Martindale: 35000.- Från serien Point.- Fyllning: EPS-pärla- Endast för inomhusbruk.- Avtagbar klädsel. Skötselråd för sittpuffen- Endast handtvätt.- Endast kemtvätt.- Tvätta ut och in.- Rengör med en torr trasa. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Humpty Sidobord Ø65 Cm - Soffbord Stål Mouse Grey

  fatboy humpty sidobord ø65 cm - soffbord stål mouse grey
  Sidobord från Fatboy med en uppblåsbar design. Det har en fullt klädd botten i textil. Sidobordet har en reptålig bordsskiva i stål och ett avtagbart, tvättbart överdrag. Kombinera sidobordet med ett Dumpty sidobord. Om sidobordet från Fatboy- Kombinera sidobordet med ett Dumpty sidobord.- Diameter: 650 mm.- Endast för inomhusbruk.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Fatboy Original Slim Teddy Chess Sittsäck Limited Edition - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Brun

  fatboy original slim teddy chess sittsäck limited edition - sittsäckar & sittpuffar polyester brun
  Sittsäck från Fatboy med en välkänd design med ett mjukt teddy-material och ett djärvt, rutigt mönster perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst. Den är tillverkad av polyester med en fyllning i återvunnet material. Formgivning av Jukka Setälä. Sittsäcken är påfyllningsbar. Om sittsäcken från Fatboy- Formgivning av Jukka Setälä.- Kombinera sittsäcken med fyllning från Fatboy.- Begränsad utgåva.- Sittsäcken är påfyllningsbar.- Välj mellan olika färger.- Storlek: 155x120 cm.- Endast för inomhusbruk. Skötselråd för sittsäcken- Endast handtvätt.- Torktumla ej.- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Recycled Original Slim Royal Velvet Sittsäck - Sittsäckar & Sittpuffar Sammet Deep Sea

  fatboy recycled original slim royal velvet sittsäck - sittsäckar & sittpuffar sammet deep sea
  Sittsäck från Fatboy med en välkänd design med ett mjukt sammetstyg perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst. Den är tillverkad av 100% återvunnen polyester från PET-flaskor med en fyllning i återvunnet material för att värna om miljön. Formgivning av Jukka Setälä. Sittsäcken är påfyllningsbar. Om sittsäcken från Fatboy- Formgivning av Jukka Setälä.- Kombinera sittsäcken med fyllning från Fatboy.- Hållbar, miljömedveten design.- Sittsäcken är påfyllningsbar.- Välj mellan olika färger.- Storlek: 155x120 cm.- Endast för inomhusbruk. Skötselråd för sittsäcken- Endast handtvätt.- Torktumla ej.- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Recycled Point Cord Sittpuff Ø50 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Återvunnen Polyester Teddybear

  fatboy recycled point cord sittpuff ø50 cm - sittsäckar & sittpuffar återvunnen polyester teddybear
  Sittpuff från Fatboy med en mångsidig design för alla hem och stilar. Den är tillverkad av 100% återvunnet material för en mer hållbar livsstil. Om sittpuffen från Fatboy- Finns i flera färger.- Martindale: 25000.- Från serien Point.- Fyllning: EPS-pärla- Endast för inomhusbruk.- Avtagbar klädsel. Skötselråd för sittpuffen- Endast handtvätt.- Endast kemtvätt.- Tvätta ut och in.- Rengör med en torr trasa. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Recycled Original Slim Royal Velvet Sittsäck - Sittsäckar & Sittpuffar Sammet Cave

  fatboy recycled original slim royal velvet sittsäck - sittsäckar & sittpuffar sammet cave
  Sittsäck från Fatboy med en välkänd design med ett mjukt sammetstyg perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst. Den är tillverkad av 100% återvunnen polyester från PET-flaskor med en fyllning i återvunnet material för att värna om miljön. Formgivning av Jukka Setälä. Sittsäcken är påfyllningsbar. Om sittsäcken från Fatboy- Formgivning av Jukka Setälä.- Kombinera sittsäcken med fyllning från Fatboy.- Hållbar, miljömedveten design.- Sittsäcken är påfyllningsbar.- Välj mellan olika färger.- Storlek: 155x120 cm.- Endast för inomhusbruk. Skötselråd för sittsäcken- Endast handtvätt.- Torktumla ej.- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Recycled Original Slim Royal Velvet Sittsäck - Sittsäckar & Sittpuffar Sammet Tobacco

  fatboy recycled original slim royal velvet sittsäck - sittsäckar & sittpuffar sammet tobacco
  Sittsäck från Fatboy med en välkänd design med ett mjukt sammetstyg perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst. Den är tillverkad av 100% återvunnen polyester från PET-flaskor med en fyllning i återvunnet material för att värna om miljön. Formgivning av Jukka Setälä. Sittsäcken är påfyllningsbar. Om sittsäcken från Fatboy- Formgivning av Jukka Setälä.- Kombinera sittsäcken med fyllning från Fatboy.- Hållbar, miljömedveten design.- Sittsäcken är påfyllningsbar.- Välj mellan olika färger.- Storlek: 155x120 cm.- Endast för inomhusbruk. Skötselråd för sittsäcken- Endast handtvätt.- Torktumla ej.- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Recycled Point Royal Velvet Sittpuff Ø40 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Sammet Deep Sea

  fatboy recycled point royal velvet sittpuff ø40 cm - sittsäckar & sittpuffar sammet deep sea
  Sittpuff från Fatboy med en mångsidig design för alla hem och stilar med ett supermjukt sammetstyg. Den är tillverkad av 100% återvunnet material för en mer hållbar livsstil. Om sittpuffen från Fatboy- Finns i flera färger.- Martindale: 35000.- Från serien Point.- Fyllning: EPS-pärla- Endast för inomhusbruk.- Avtagbar klädsel. Skötselråd för sittpuffen- Endast handtvätt.- Endast kemtvätt.- Tvätta ut och in.- Rengör med en torr trasa. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Recycled Point Royal Velvet Sittpuff Ø40 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Sammet Tobacco

  fatboy recycled point royal velvet sittpuff ø40 cm - sittsäckar & sittpuffar sammet tobacco
  Sittpuff från Fatboy med en mångsidig design för alla hem och stilar med ett supermjukt sammetstyg. Den är tillverkad av 100% återvunnet material för en mer hållbar livsstil. Om sittpuffen från Fatboy- Finns i flera färger.- Martindale: 35000.- Från serien Point.- Fyllning: EPS-pärla- Endast för inomhusbruk.- Avtagbar klädsel. Skötselråd för sittpuffen- Endast handtvätt.- Endast kemtvätt.- Tvätta ut och in.- Rengör med en torr trasa. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Humpty Sidobord Ø65 Cm Limestone - Soffbord Stål Kalksten

  fatboy humpty sidobord ø65 cm limestone - soffbord stål kalksten
  Sidobord från Fatboy med en uppblåsbar design. Det har en fullt klädd botten i textil. Sidobordet har en reptålig bordsskiva i stål och ett avtagbart, tvättbart överdrag. Kombinera sidobordet med ett Dumpty sidobord. Om sidobordet från Fatboy- Kombinera sidobordet med ett Dumpty sidobord.- Diameter: 650 mm.- Endast för inomhusbruk.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Fatboy Humpty Sidobord Ø65 Cm - Soffbord Stål Bubble Pink

  fatboy humpty sidobord ø65 cm - soffbord stål bubble pink
  Sidobord från Fatboy med en uppblåsbar design. Det har en fullt klädd botten i textil. Sidobordet har en reptålig bordsskiva i stål och ett avtagbart, tvättbart överdrag. Kombinera sidobordet med ett Dumpty sidobord. Om sidobordet från Fatboy- Kombinera sidobordet med ett Dumpty sidobord.- Diameter: 650 mm.- Endast för inomhusbruk.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Fatboy Humpty Sidobord Ø65 Cm - Soffbord Stål Honung

  fatboy humpty sidobord ø65 cm - soffbord stål honung
  Sidobord från Fatboy med en uppblåsbar design. Det har en fullt klädd botten i textil. Sidobordet har en reptålig bordsskiva i stål och ett avtagbart, tvättbart överdrag. Kombinera sidobordet med ett Dumpty sidobord. Om sidobordet från Fatboy- Kombinera sidobordet med ett Dumpty sidobord.- Diameter: 650 mm.- Endast för inomhusbruk.- Denna produkt levereras omonterad. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Fatboy Junior Sittsäck 100x130 Cm Lila - Sittsäckar & Sittpuffar Nylon Syren

  fatboy junior sittsäck 100x130 cm lila - sittsäckar & sittpuffar nylon syren
  Sittsäck från Fatboy i slitstark nylon med ett något mindre format perfekt för barnrummet. Den har en följsam kulfyllning för bästa komfort. Om sittsäcken från Fatboy- Denna produkt levereras omonterad.- Ej avtagbar klädsel.- 100x130 cm- Fyllning: EPS-pärla Skötselråd för sittsäcken- Tvätta ej. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Fatboy Rock'n Roll Gungstol Med Sittsäck Ljusgrå - Bomull Mineral Blue

  fatboy rock'n roll gungstol med sittsäck ljusgrå - bomull mineral blue
  Gungstolen från Fatboy har modern, tidlös design med mjuk, praktisk sittsäck perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har uv-skyddat, vattentåligt tyg. Den har galvaniserat, pulverlackerat, ljusgrått stativ i metall med åtta remmar i polyester för bästa komfort. Välj mellan olika färger. Lämplig för uteplatser eller balkonger. Om gungstolen från Fatboy- Mjuk, praktisk gungstol.- Original Outdoor sittsäck ingår.- Stabilt säte.- Vattentålig klädsel.- Gungstolen kommer i olika färger.- För både inomhus och utomhusbruk.- Från serien Rock 'n Roll.- Sitthöjd: 300 mm.- Finns även som svart stativ. Rock 'n Roll sittsäck:- Material: Olefin- Mått: 180x140 cm. Rock 'n Roll ram:- Material: Metall och polyester- Mått: 126x87x71 cm. - Tillverkad i Sverige Skötselråd för gungstolen- Maskintvätt 30°C. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fatboy Toní Karmstol 2-pack - Trädgårdsstolar Aluminium Antracit

  fatboy toní karmstol 2-pack - trädgårdsstolar aluminium antracit
  Karmstolen från Fatboy är tillverkad av stadigt, slitstarkt aluminium med en vädertålig, UV-resistent finish vilket gör den idealisk för utomhusbruk. Den har en lättviktig konstruktion för enkelt underhåll. Kombinera karmstolen med ett stilrent bord från kollektionen. Formgivning av Erik Stehmann. Om karmstolen från Fatboy- Kombinera karmstolen med ett Toní bord från Fatboy.- För utomhusbruk.- Från serien Toní.- Säljs i 2-pack.- Formgivning av Erik Stehmann.- Armstöd för extra komfort. Skötselråd för karmstolen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fatboy Toní Haute Bistreau Barbord - Aluminium Desert

  fatboy toní haute bistreau barbord - aluminium desert
  Barbordet från Fatboy har en rundad, mjuk design med en extra höjd, perfekt för trädgården. Bordet är rundat och har en hållbar Axalta beläggning med ett uv-skydd, perfekt för utomhusbruk. Välj mellan olika färger. Formgiven av Erik Stehmann. Om barbordet från Fatboy - Lättviktigt och tillverkat av aluminium.- Passar för 2 - 4 personer.- Kombinera barbordet med matchande Toní Barfly barstolar från Fatboy.- Perfekt för alla väderlekar.- Vikt: 11,9 kg. Skötselråd för barbordet - Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Fatboy Toní Stol - Trädgårdsstolar Aluminium Pine Green

  fatboy toní stol - trädgårdsstolar aluminium pine green
  Toní Stol är designad av Erik Stehmann en stilren stol i ett tuffare utförande. Passar borden i samma serie och finns i flera härliga färger. Egenskaper: Tillverkad i extra tåligt pulverlackerat aluminium Stapelbar Lätt UV-resistent Finns med karm För rengöring torka av med torr eller fuktig trasa. (Inga rengöringsmedel med kemikalier) Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fatboy Toní Bankski Bänk - Bänkar Aluminium Dark Ocean

  fatboy toní bankski bänk - bänkar aluminium dark ocean
  Toní Bankski Bänk, Dark Ocean från Fatboy. Bänkar Dark Ocean Aluminium. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fatboy Toní Karmstol Anthracite - Trädgårdsstolar Aluminium Antracit

  fatboy toní karmstol anthracite - trädgårdsstolar aluminium antracit
  Toní Karmstol är designad av Erik Stehmann för Fatboy, en stilren stol i ett tuffare utförande. Passar borden i samma serie och finns i flera härliga färger. Egenskaper: Tillverkad i extra tåligt pulverlackerat aluminium Stapelbar Lätt UV-resistent Finns utan karm För rengöring torka av med torr eller fuktig trasa. (Inga rengöringsmedel med kemikalier) Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fatboy Toní Karmstol - Trädgårdsstolar Aluminium Dark Ocean

  fatboy toní karmstol - trädgårdsstolar aluminium dark ocean
  Toní Karmstol är designad av Erik Stehmann för Fatboy, en stilren stol i ett tuffare utförande. Passar borden i samma serie och finns i flera härliga färger. Egenskaper: Tillverkad i extra tåligt pulverlackerat aluminium Stapelbar Lätt UV-resistent Finns utan karm För rengöring torka av med torr eller fuktig trasa. (Inga rengöringsmedel med kemikalier) Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fatboy Rock'n Roll Gungstol Med Sittsäck Ljusgrå - Bomull Grey Taupe

  fatboy rock'n roll gungstol med sittsäck ljusgrå - bomull grey taupe
  Gungstolen från Fatboy har modern, tidlös design med mjuk, praktisk sittsäck perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har uv-skyddat, vattentåligt tyg. Den har galvaniserat, pulverlackerat, ljusgrått stativ i metall med åtta remmar i polyester för bästa komfort. Välj mellan olika färger. Lämplig för uteplatser eller balkonger. Om gungstolen från Fatboy- Mjuk, praktisk gungstol.- Original Outdoor sittsäck ingår.- Stabilt säte.- Vattentålig klädsel.- Gungstolen kommer i olika färger.- För både inomhus och utomhusbruk.- Från serien Rock 'n Roll.- Sitthöjd: 300 mm.- Finns även som svart stativ. Rock 'n Roll sittsäck:- Material: Olefin- Mått: 180x140 cm. Rock 'n Roll ram:- Material: Metall och polyester- Mått: 126x87x71 cm. - Tillverkad i Sverige Skötselråd för gungstolen- Maskintvätt 30°C. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fatboy Rock'n Roll Gungstol Med Sittsäck Ljusgrå - Bomull Rock Grey

  fatboy rock'n roll gungstol med sittsäck ljusgrå - bomull rock grey
  Gungstolen från Fatboy har modern, tidlös design med mjuk, praktisk sittsäck perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har uv-skyddat, vattentåligt tyg. Den har galvaniserat, pulverlackerat, ljusgrått stativ i metall med åtta remmar i polyester för bästa komfort. Välj mellan olika färger. Lämplig för uteplatser eller balkonger. Om gungstolen från Fatboy- Mjuk, praktisk gungstol.- Original Outdoor sittsäck ingår.- Stabilt säte.- Vattentålig klädsel.- Gungstolen kommer i olika färger.- För både inomhus och utomhusbruk.- Från serien Rock 'n Roll.- Sitthöjd: 300 mm.- Finns även som svart stativ. Rock 'n Roll sittsäck:- Material: Olefin- Mått: 180x140 cm. Rock 'n Roll ram:- Material: Metall och polyester- Mått: 126x87x71 cm. - Tillverkad i Sverige Skötselråd för gungstolen- Maskintvätt 30°C. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fatboy Rock'n Roll Gungstol Med Sittsäck Ljusgrå - Bomull Ocean Blue

  fatboy rock'n roll gungstol med sittsäck ljusgrå - bomull ocean blue
  Gungstolen från Fatboy har modern, tidlös design med mjuk, praktisk sittsäck perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har uv-skyddat, vattentåligt tyg. Den har galvaniserat, pulverlackerat, ljusgrått stativ i metall med åtta remmar i polyester för bästa komfort. Välj mellan olika färger. Lämplig för uteplatser eller balkonger. Om gungstolen från Fatboy- Mjuk, praktisk gungstol.- Original Outdoor sittsäck ingår.- Stabilt säte.- Vattentålig klädsel.- Gungstolen kommer i olika färger.- För både inomhus och utomhusbruk.- Från serien Rock 'n Roll.- Sitthöjd: 300 mm.- Finns även som svart stativ. Rock 'n Roll sittsäck:- Material: Olefin- Mått: 180x140 cm. Rock 'n Roll ram:- Material: Metall och polyester- Mått: 126x87x71 cm. - Tillverkad i Sverige Skötselråd för gungstolen- Maskintvätt 30°C. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fatboy Toní Haute Bistreau Barbord - Aluminium Mist Green

  fatboy toní haute bistreau barbord - aluminium mist green
  Barbordet från Fatboy har en rundad, mjuk design med en extra höjd, perfekt för trädgården. Bordet är rundat och har en hållbar Axalta beläggning med ett uv-skydd, perfekt för utomhusbruk. Välj mellan olika färger. Formgiven av Erik Stehmann. Om barbordet från Fatboy - Lättviktigt och tillverkat av aluminium.- Passar för 2 - 4 personer.- Kombinera barbordet med matchande Toní Barfly barstolar från Fatboy.- Perfekt för alla väderlekar.- Vikt: 11,9 kg. Skötselråd för barbordet - Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Fatboy Toní Stol - Trädgårdsstolar Aluminium Desert

  fatboy toní stol - trädgårdsstolar aluminium desert
  Toní Stol är designad av Erik Stehmann en stilren stol i ett tuffare utförande. Passar borden i samma serie och finns i flera härliga färger. Egenskaper: Tillverkad i extra tåligt pulverlackerat aluminium Stapelbar Lätt UV-resistent Finns med karm För rengöring torka av med torr eller fuktig trasa. (Inga rengöringsmedel med kemikalier) Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fatboy Toní Stol - Trädgårdsstolar Aluminium Dark Ocean

  fatboy toní stol - trädgårdsstolar aluminium dark ocean
  Toní Stol är designad av Erik Stehmann en stilren stol i ett tuffare utförande. Passar borden i samma serie och finns i flera härliga färger. Egenskaper: Tillverkad i extra tåligt pulverlackerat aluminium Stapelbar Lätt UV-resistent Finns med karm För rengöring torka av med torr eller fuktig trasa. (Inga rengöringsmedel med kemikalier) Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fatboy Toní Stol Anthracite - Trädgårdsstolar Aluminium Antracit

  fatboy toní stol anthracite - trädgårdsstolar aluminium antracit
  Toní Stol är designad av Erik Stehmann en stilren stol i ett tuffare utförande. Passar borden i samma serie och finns i flera härliga färger. Egenskaper: Tillverkad i extra tåligt pulverlackerat aluminium Stapelbar Lätt UV-resistent Finns med karm För rengöring torka av med torr eller fuktig trasa. (Inga rengöringsmedel med kemikalier) Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fatboy Toní Bankski Bänk grå - Bänkar Aluminium Antracit

  fatboy toní bankski bänk grå - bänkar aluminium antracit
  Bänken från Fatboy har ett skönt ryggstöd med armstöd, perfekt för trädgården och perfekt till balkongen. Den har en rundad, hållbar design i aluminium. Den har stilrena former med ett avslappnat uttryck och en högkvalitativ Axalta beläggning, perfekt för utomhusbruk. Välj mellan olika färger. Formgiven av Erik Stehmann. Om bänken från Fatboy - Bänken kommer i olika färger.- Tillverkad av aluminium.- Lättviktig, uv-skyddad design.- Kombinera bänken med ett matchande Toní bord från Fatboy.- Vikt: 9,95 kg. Skötselråd för bänken - Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fatboy Rock'n Roll Gungstol Med Sittsäck Ljusgrå Mist - Bomull Mist Beige

  fatboy rock'n roll gungstol med sittsäck ljusgrå mist - bomull mist beige
  Gungstolen från Fatboy har modern, tidlös design med mjuk, praktisk sittsäck perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har uv-skyddat, vattentåligt tyg. Den har galvaniserat, pulverlackerat, ljusgrått stativ i metall med åtta remmar i polyester för bästa komfort. Välj mellan olika färger. Lämplig för uteplatser eller balkonger. Om gungstolen från Fatboy- Mjuk, praktisk gungstol.- Original Outdoor sittsäck ingår.- Stabilt säte.- Vattentålig klädsel.- Gungstolen kommer i olika färger.- För både inomhus och utomhusbruk.- Från serien Rock 'n Roll.- Sitthöjd: 300 mm.- Finns även som svart stativ. Rock 'n Roll sittsäck:- Material: Olefin- Mått: 180x140 cm. Rock 'n Roll ram:- Material: Metall och polyester- Mått: 126x87x71 cm. - Tillverkad i Sverige Skötselråd för gungstolen- Maskintvätt 30°C. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fatboy Rock'n Roll Gungstol Med Sittsäck Ljusgrå Sea Foam - Bomull Seafoam

  fatboy rock'n roll gungstol med sittsäck ljusgrå sea foam - bomull seafoam
  Gungstolen från Fatboy har modern, tidlös design med mjuk, praktisk sittsäck perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har uv-skyddat, vattentåligt tyg. Den har galvaniserat, pulverlackerat, ljusgrått stativ i metall med åtta remmar i polyester för bästa komfort. Välj mellan olika färger. Lämplig för uteplatser eller balkonger. Om gungstolen från Fatboy- Mjuk, praktisk gungstol.- Original Outdoor sittsäck ingår.- Stabilt säte.- Vattentålig klädsel.- Gungstolen kommer i olika färger.- För både inomhus och utomhusbruk.- Från serien Rock 'n Roll.- Sitthöjd: 300 mm.- Finns även som svart stativ. Rock 'n Roll sittsäck:- Material: Olefin- Mått: 180x140 cm. Rock 'n Roll ram:- Material: Metall och polyester- Mått: 126x87x71 cm. - Tillverkad i Sverige Skötselråd för gungstolen- Maskintvätt 30°C. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fatboy Toní Karmstol 2-pack - Trädgårdsstolar Aluminium Dark Ocean

  fatboy toní karmstol 2-pack - trädgårdsstolar aluminium dark ocean
  Karmstolen från Fatboy är tillverkad av stadigt, slitstarkt aluminium med en vädertålig, UV-resistent finish vilket gör den idealisk för utomhusbruk. Den har en lättviktig konstruktion för enkelt underhåll. Kombinera karmstolen med ett stilrent bord från kollektionen. Formgivning av Erik Stehmann. Om karmstolen från Fatboy- Kombinera karmstolen med ett Toní bord från Fatboy.- För utomhusbruk.- Från serien Toní.- Säljs i 2-pack.- Formgivning av Erik Stehmann.- Armstöd för extra komfort. Skötselråd för karmstolen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fatboy Toní Karmstol - Trädgårdsstolar Aluminium Mist Green

  fatboy toní karmstol - trädgårdsstolar aluminium mist green
  Toní Karmstol är designad av Erik Stehmann för Fatboy, en stilren stol i ett tuffare utförande. Passar borden i samma serie och finns i flera härliga färger. Egenskaper: Tillverkad i extra tåligt pulverlackerat aluminium Stapelbar Lätt UV-resistent Finns utan karm För rengöring torka av med torr eller fuktig trasa. (Inga rengöringsmedel med kemikalier) Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fatboy Toní Bankski Bänk - Bänkar Aluminium Dark Ocean

  fatboy toní bankski bänk - bänkar aluminium dark ocean
  Bänken från Fatboy har ett skönt ryggstöd med armstöd, perfekt för trädgården och perfekt till balkongen. Den har en rundad, hållbar design i aluminium. Den har stilrena former med ett avslappnat uttryck och en högkvalitativ Axalta beläggning, perfekt för utomhusbruk. Välj mellan olika färger. Formgiven av Erik Stehmann. Om bänken från Fatboy - Bänken kommer i olika färger.- Tillverkad av aluminium.- Lättviktig, uv-skyddad design.- Kombinera bänken med ett matchande Toní bord från Fatboy.- Vikt: 9,95 kg. Skötselråd för bänken - Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fatboy Toní Bankski Bänk - Bänkar Aluminium Pine Green

  fatboy toní bankski bänk - bänkar aluminium pine green
  Bänken från Fatboy har ett skönt ryggstöd med armstöd, perfekt för trädgården och perfekt till balkongen. Den har en rundad, hållbar design i aluminium. Den har stilrena former med ett avslappnat uttryck och en högkvalitativ Axalta beläggning, perfekt för utomhusbruk. Välj mellan olika färger. Formgiven av Erik Stehmann. Om bänken från Fatboy - Bänken kommer i olika färger.- Tillverkad av aluminium.- Lättviktig, uv-skyddad design.- Kombinera bänken med ett matchande Toní bord från Fatboy.- Vikt: 9,95 kg. Skötselråd för bänken - Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fatboy Toní Karmstol 2-pack - Trädgårdsstolar Aluminium Mist Green

  fatboy toní karmstol 2-pack - trädgårdsstolar aluminium mist green
  Karmstolen från Fatboy är tillverkad av stadigt, slitstarkt aluminium med en vädertålig, UV-resistent finish vilket gör den idealisk för utomhusbruk. Den har en lättviktig konstruktion för enkelt underhåll. Kombinera karmstolen med ett stilrent bord från kollektionen. Formgivning av Erik Stehmann. Om karmstolen från Fatboy- Kombinera karmstolen med ett Toní bord från Fatboy.- För utomhusbruk.- Från serien Toní.- Säljs i 2-pack.- Formgivning av Erik Stehmann.- Armstöd för extra komfort. Skötselråd för karmstolen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fatboy Toní Haute Bistreau Barbord - Aluminium Dark Ocean

  fatboy toní haute bistreau barbord - aluminium dark ocean
  Barbordet från Fatboy har en rundad, mjuk design med en extra höjd, perfekt för trädgården. Bordet är rundat och har en hållbar Axalta beläggning med ett uv-skydd, perfekt för utomhusbruk. Välj mellan olika färger. Formgiven av Erik Stehmann. Om barbordet från Fatboy - Lättviktigt och tillverkat av aluminium.- Passar för 2 - 4 personer.- Kombinera barbordet med matchande Toní Barfly barstolar från Fatboy.- Perfekt för alla väderlekar.- Vikt: 11,9 kg. Skötselråd för barbordet - Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Fatboy Toní Bankski Bänk - Bänkar Aluminium Mist Green

  fatboy toní bankski bänk - bänkar aluminium mist green
  Bänken från Fatboy har ett skönt ryggstöd med armstöd, perfekt för trädgården och perfekt till balkongen. Den har en rundad, hållbar design i aluminium. Den har stilrena former med ett avslappnat uttryck och en högkvalitativ Axalta beläggning, perfekt för utomhusbruk. Välj mellan olika färger. Formgiven av Erik Stehmann. Om bänken från Fatboy - Bänken kommer i olika färger.- Tillverkad av aluminium.- Lättviktig, uv-skyddad design.- Kombinera bänken med ett matchande Toní bord från Fatboy.- Vikt: 9,95 kg. Skötselråd för bänken - Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fatboy Rock'n Roll Gungstol Med Sittsäck Ljusgrå - Bomull Sandy Beige

  fatboy rock'n roll gungstol med sittsäck ljusgrå - bomull sandy beige
  Gungstolen från Fatboy har modern, tidlös design med mjuk, praktisk sittsäck perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har uv-skyddat, vattentåligt tyg. Den har galvaniserat, pulverlackerat, ljusgrått stativ i metall med åtta remmar i polyester för bästa komfort. Välj mellan olika färger. Lämplig för uteplatser eller balkonger. Om gungstolen från Fatboy- Mjuk, praktisk gungstol.- Original Outdoor sittsäck ingår.- Stabilt säte.- Vattentålig klädsel.- Gungstolen kommer i olika färger.- För både inomhus och utomhusbruk.- Från serien Rock 'n Roll.- Sitthöjd: 300 mm.- Finns även som svart stativ. Rock 'n Roll sittsäck:- Material: Olefin- Mått: 180x140 cm. Rock 'n Roll ram:- Material: Metall och polyester- Mått: 126x87x71 cm. - Tillverkad i Sverige Skötselråd för gungstolen- Maskintvätt 30°C. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fatboy Rock'n Roll Gungstol Med Sittsäck Ljusgrå - Bomull Dark Ocean

  fatboy rock'n roll gungstol med sittsäck ljusgrå - bomull dark ocean
  Gungstolen från Fatboy har modern, tidlös design med mjuk, praktisk sittsäck perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den har uv-skyddat, vattentåligt tyg. Den har galvaniserat, pulverlackerat, ljusgrått stativ i metall med åtta remmar i polyester för bästa komfort. Välj mellan olika färger. Lämplig för uteplatser eller balkonger. Om gungstolen från Fatboy- Mjuk, praktisk gungstol.- Original Outdoor sittsäck ingår.- Stabilt säte.- Vattentålig klädsel.- Gungstolen kommer i olika färger.- För både inomhus och utomhusbruk.- Från serien Rock 'n Roll.- Sitthöjd: 300 mm.- Finns även som svart stativ. Rock 'n Roll sittsäck:- Material: Olefin- Mått: 180x140 cm. Rock 'n Roll ram:- Material: Metall och polyester- Mått: 126x87x71 cm. - Tillverkad i Sverige Skötselråd för gungstolen- Maskintvätt 30°C. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Fatboy Toní Stol - Trädgårdsstolar Aluminium Mist Green

  fatboy toní stol - trädgårdsstolar aluminium mist green
  Toní Stol är designad av Erik Stehmann en stilren stol i ett tuffare utförande. Passar borden i samma serie och finns i flera härliga färger. Egenskaper: Tillverkad i extra tåligt pulverlackerat aluminium Stapelbar Lätt UV-resistent Finns med karm För rengöring torka av med torr eller fuktig trasa. (Inga rengöringsmedel med kemikalier) Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fatboy Toní Stol Lemon - Trädgårdsstolar Aluminium Citrongul

  fatboy toní stol lemon - trädgårdsstolar aluminium citrongul
  Toní Stol är designad av Erik Stehmann en stilren stol i ett tuffare utförande. Passar borden i samma serie och finns i flera härliga färger. Egenskaper: Tillverkad i extra tåligt pulverlackerat aluminium Stapelbar Lätt UV-resistent Finns med karm För rengöring torka av med torr eller fuktig trasa. (Inga rengöringsmedel med kemikalier) Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fatboy Toní Bankski Bänk - Bänkar Aluminium Desert

  fatboy toní bankski bänk - bänkar aluminium desert
  Bänken från Fatboy har ett skönt ryggstöd med armstöd, perfekt för trädgården och perfekt till balkongen. Den har en rundad, hållbar design i aluminium. Den har stilrena former med ett avslappnat uttryck och en högkvalitativ Axalta beläggning, perfekt för utomhusbruk. Välj mellan olika färger. Formgiven av Erik Stehmann. Om bänken från Fatboy - Bänken kommer i olika färger.- Tillverkad av aluminium.- Lättviktig, uv-skyddad design.- Kombinera bänken med ett matchande Toní bord från Fatboy.- Vikt: 9,95 kg. Skötselråd för bänken - Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.