Hemmässan
www.hemmassan.se

ferm LIVING

 • Ferm Living Eve Sidobord - Stål Mahogany Red

  ferm living eve sidobord - stål mahogany red
  Sidobordet från ferm LIVING har en cylinderformad design med tre hjul och hyllplan för mångsidig användning. Det är tillverkat av pulverlackerat stål i olika färger att välja mellan. Eve sidobord passar i alla rum i hemmet och är en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Finns i flera färger. Tillverkat i Italien. Om sidobordet från ferm LIVING- Finns i flera färger.- Tillverkat i Italien.- Höjd: 530 mm.- Diameter: 400 mm.- Eve sidobord från Ferm Living med en funktionell, mångsidig design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Det är gjort av pulverlackerat stål i olika färger och har en cylindrisk form med tre hyllplan och hjul. Skötselråd för sidobordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Arum Swivel Vägglampa - Järn Brons

  ferm living arum swivel vägglampa - järn brons
  Vägglampan från ferm LIVING har en stilren design i pulverlackerat järn med en riktbar arm och en justerbar lampskärm för att styra ljusets riktning. Den har en tygsladd med en strömbrytare och en stickkontakt. Om vägglampan från ferm LIVING- Arum Swivel uppskattas för den stilrena designen.- Organiska former.- Mattvit insida.- Vägglampan finns i olika färger.- Från serien Arum. Skötselråd för vägglampan- Rengör med en torr trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Low Dricksglas 4-pack - Dricksglas Munblåst Glas Klar

  ferm living ripple low dricksglas 4-pack - dricksglas munblåst glas klar
  Dricksglasen från ferm LIVING har en tidlös, elegant design i munblåst glas med vackra, vertikala linjer på utsidan och en lite lägre höjd. Om dricksglasen från ferm LIVING- Fyra låga glas.- Tillverkade av munblåst glas.- Räfflad yta med vertikala linjer.- De här dricksglasen är en del av ferm LIVINGs kollektion Ripple.- Perfekta både till vardags och finare tillfällen.- Kapacitet: 20 cl.- Höjd: 61 mm.- Diameter: 76 mm. Skötselråd för dricksglasen- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Mingle Bordsskiva Rund Ø130 Cm - Ljusgrå

  ferm living mingle bordsskiva rund ø130 cm - ljusgrå
  Stilren design kombinerat med lätta och enkla former. Bordsskivan finns i olika färger o storlekar som kan används både som skrivbord och matbord. Mingle ger dig möjligheten att anpassa bordets utseende efter egen smak då bordsbenen finns i många olika färger. Bordsbenen säljs separat. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Travertine Soffbord Ø70,5 Cm - Soffbord Cashmere

  ferm living travertine soffbord ø70,5 cm - soffbord cashmere
  Bordet från ferm LIVING har en klassisk design som harmoniskt smälter in i hemmet. Det är rundat och har en bordsskiva i travertin med ett naturligt, unikt mönster. Bordet har en stomme i pulverlackerat stål med en industriell look. Om bordet från ferm LIVING- Tillverkat av travertin och pulverlackerat stål.- Vacker, sandfärgad nyans.- Bordet finns i olika storlekar.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Skötselråd för bordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Arum Swivel Vägglampa - Järn Cashmere

  ferm living arum swivel vägglampa - järn cashmere
  Vägglampan från ferm LIVING har en stilren design i pulverlackerat järn med en riktbar arm och en justerbar lampskärm för att styra ljusets riktning. Den har en tygsladd med en strömbrytare och en stickkontakt. Om vägglampan från ferm LIVING- Arum Swivel uppskattas för den stilrena designen.- Organiska former.- Mattvit insida.- Vägglampan finns i olika färger.- Från serien Arum. Skötselråd för vägglampan- Rengör med en torr trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Ferm Living Mineral Soffbord 120x70 Cm Bianco Curia Marmor / - Soffbord Glas Vit

  ferm living mineral soffbord 120x70 cm bianco curia marmor / - soffbord glas vit
  Soffbordet från ferm LIVING har en vacker design med en imponerande stomme i handgjord Bianco Curia marmor och en rektangulär bordsskiva i glas perfekt för vardagsrummet. Om soffbordet från ferm LIVING- Kontrasterande design.- Slät bordsskiva i glas.- Handgjord stomme med en ojämn yta för att göra varje möbel unik.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- För mer information ladda ned PDF.- Från serien Mineral.- Längd: 1200 mm.- Djup: 700 mm.- Höjd: 250 mm.- 120x70 cm- Maxvikt : 35 kg. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Rum Loungefåtölj Natur - Furu Natural

  ferm living rum loungefåtölj natur - furu natural
  Loungefåtölj från ferm LIVING med en bekväm, vacker design med inspiration från brutalismen. Den har en massiv ram i mörkbetsad, FSC-certifierad furu med höga, effektfulla armstöd för att skapa en mysig atmosfär. Loungefåtöljen har stora, taktila kuddar för optimal komfort. Om loungefåtöljen från ferm LIVING- Rum uppskattas för den mysiga, bekväma känslan.- Rum är också omtyckt för de hållbara materialen.- Tillverkad av furu.- Det är möjligt att ta bort överdraget. Skötselråd för loungefåtöljen- Rengör med dammsugare. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Doodle Dricksglas 2-pack 9,5 Cm - Dricksglas Munblåst Glas Klar

  ferm living doodle dricksglas 2-pack 9,5 cm - dricksglas munblåst glas klar
  Dricksglaset från ferm LIVING har en dekorativ design i munblåst glas perfekt till vardags eller fest. Om dricksglaset från ferm LIVING- Doodle uppskattas för den dekorativa designen.- Dricksglaset finns i 2 olika storlekar. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Louisiana Sittpuff Sand/ - Sittsäckar & Sittpuffar Linne Svart

  ferm living rico louisiana sittpuff sand/ - sittsäckar & sittpuffar linne svart
  Sittpuffen från ferm LIVING har elegant design med en rundad form och en högkvalitativ klädsel perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om sittpuffen från ferm LIVING- Rico Louisiana uppskattas för den eleganta designen.- Rico Louisiana är också omtyckt för den dekorativa klädseln.- Från serien Rico.- Höjd: 410 mm.- Diameter: 600 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Wool Boucle 2-sitssoffa - 2-sitssoffor Ullbouclé Off-White

  ferm living rico wool boucle 2-sitssoffa - 2-sitssoffor ullbouclé off-white
  2-sitssoffan från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel i ullbouclé perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om 2-sitssoffan från ferm LIVING- Rico Wool Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Wool Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Från serien Rico.- Bredd: 1500 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 380 mm. Välj mellan olika färger. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Turn Fåtölj Pasadena - Linne Svart

  ferm living turn fåtölj pasadena - linne svart
  Fåtölj från ferm LIVING med en stilren design med en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Om fåtöljen från ferm LIVING- Från serien Turn.- Turn uppskattas för den stilrena designen.- Välj mellan olika färger. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Boucle Divan Höger - Hörnsoffor & Divansoffor Bouclé Off-White

  ferm living rico boucle divan höger - hörnsoffor & divansoffor bouclé off-white
  Divanen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om divanen från ferm LIVING- Rico Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1900 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 360 mm. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Brushed 4-sitssoffa - 4-sitssoffor + Polyester Off-White

  ferm living rico brushed 4-sitssoffa - 4-sitssoffor + polyester off-white
  4-sitssoffan från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om 4-sitssoffan från ferm LIVING- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 2600 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 380 mm. Shoppa 4-sitssoffor + och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Brushed 3-sitssoffa - 3-sitssoffor Polyester Varmgrå

  ferm living rico brushed 3-sitssoffa - 3-sitssoffor polyester varmgrå
  3-sitssoffan från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om 3-sitssoffan från ferm LIVING- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 2100 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 380 mm. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Brushed Divan Vänster - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Sand

  ferm living rico brushed divan vänster - hörnsoffor & divansoffor polyester sand
  Divanen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om divanen från ferm LIVING- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1900 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 360 mm. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Staffa Pall Ivory - Betong Off-White

  ferm living staffa pall ivory - betong off-white
  Pall från ferm LIVING med en konstnärlig design med en organisk form perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den är tillverkad av glasfiberarmerad betong med en innovativ gjutningsprocess för en unik och exklusiv finish. Staffa-kollektionen är inspirerad av unika, vulkaniska klippformationer som finns på ön Staffa i Skottland. Tillverkad i Vietnam. Om pallen från ferm LIVING- Staffa uppskattas för den organiska formen.- Tillverkad i Vietnam.- För inomhus- och utomhusbruk.- Pall i betong. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Desert Dolce Soffa Cashmere/mörk Sand 3-sits - Bänkar Stål Dark Sand

  ferm living desert dolce soffa cashmere/mörk sand 3-sits - bänkar stål dark sand
  Soffan från ferm LIVING har en tidlös design med tåliga, mjuka kuddar perfekt för utomhusbruk. Den har en sandfärgad klädsel i polyester och polypropen med vattenresistenta innerkuddar. Soffan har ett vattentätt material med UV-resistenta egenskaper och en rostfri stomme i pulverlackerat stål. Lämplig för uteplatser och balkonger. Om soffan från ferm LIVING- Smutsavvisande, vattentät klädsel.- Soffan finns i olika storlekar.- Från serien Desert.- Djup: 850 mm.- Höjd: 780 mm.- Sitthöjd: 300 mm.- Klädsel: 60% Polypropen, 40% Polyester- Sits: 70% Vinyl, 30% Polyester- Innerkudde: Polyester och polyuretan- Stomme: Pulverlackerat stål Skötselråd för soffan- Maskintvätt 30°C.- Rengör med en fuktig trasa. UV-resistent. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Dricksglas / Lock 14 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Rökgrå

  ferm living ripple dricksglas / lock 14 cl - dricksglas munblåst glas rökgrå
  Dricksglaset från ferm LIVING har en elegant design i munblåst glas med en räfflad yta och en kompakt storlek. Om dricksglaset från ferm LIVING- Enkel design i munblåst glas med en räfflad yta.- Vikt: 100 g.- Kombinera dricksglaset med en Ripple karaff från ferm LIVING.- Perfekt för cocktails, mineralvatten och desserter.- Från serien Ripple.- Kan även användas som ett lock.- Kapacitet: 14 cl.- 14 cl- Storlek: Ø5.4 x 9 cm.- Tillverkat i Kina Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Dricksglas 14 Cl 4-pack - Dricksglas Munblåst Glas Rökgrå

  ferm living ripple dricksglas 14 cl 4-pack - dricksglas munblåst glas rökgrå
  Dricksglasen från ferm LIVING har en elegant design i munblåst glas med en räfflad, tunn yta och en kompakt storlek perfekt både till vardags och finare tillfällen. Om dricksglasen från ferm LIVING- Enkel design i munblåst glas med en räfflad yta.- Vikt: 100 g.- Kombinera dricksglasen med en Ripple karaff från ferm LIVING.- Perfekta för cocktails, mineralvatten och desserter.- Fyra dricksglas ingår.- Från serien Ripple.- Kan även användas som ett lock. Glasets mått:- Diameter: 54 mm.- Höjd: 90 mm.- Kapacitet: 14 cl.- 14 cl- Tillverkade i Kina Skötselråd för dricksglasen- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Distinct Soffbord Kalksten - Soffbord Travertin Sand

  ferm living distinct soffbord kalksten - soffbord travertin sand
  Soffbordet från ferm LIVING har en minimalistisk design med två vackra bordsskivor i olika nivåer och en arkitektonisk look. Det är tillverkat av sandfärgad travertin med en naturlig yta för att göra varje möbel unik. Om soffbordet från ferm LIVING- Inspirerad av en japansk, minimalistisk design.- Bordsskivor i olika nivåer.- Tillverkat av travertin.- Finns även som matchande sidobord.- Det här soffbordet är en del av ferm LIVINGs kollektion Distinct.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Höjd: 350 mm.- Bredd: 1000 mm.- Djup: 550 mm.- 100x55 cm Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Satsbord - Soffbord Metall Svart

  ferm living satsbord - soffbord metall svart
  Satsbord från Ferm Living. Ett set bord av minimalistisk och tidlös design där raka linjer möter tunna ben i pulverlackad metall. Borden är lika eleganta fristående som placerade ihop. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Glas 4-pack 20 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Klar

  ferm living ripple glas 4-pack 20 cl - dricksglas munblåst glas klar
  Glas från ferm LIVING med en elegant design i munblåst glas med en dekorativ, räfflad yta för att addera en extra dimension till designen perfekt både till vardags och finare tillfällen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om glaset från ferm LIVING- Finns i flera varianter.- Gjort av munblåst glas.- Säljs i 4-pack. Skötselråd för glaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Oli Vinglas Återvunnet Glas 22 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Grön

  ferm living oli vinglas återvunnet glas 22 cl - dricksglas munblåst glas grön
  Vinglaset från Ferm Living har en klassisk design i munblåst glas med en vacker färg perfekt för rosé, vitt och rött vin. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om vinglaset från Ferm Living- Gjort av munblåst glas.- 100% återvunnet material.- Blågrön färg.- Varierande tjocklek.- Varierande nyanser.- Små luftbubblor för att göra varje produkt unik.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Tillverkat i Kina. Vinglasets mått:- Höjd: 125 mm.- Diameter: 70 mm.- Kapacitet: 22 cl.- Vikt: 200 g. Skötselråd för vinglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Dricksglas 14 Cl 4-pack - Dricksglas Munblåst Glas Klar

  ferm living ripple dricksglas 14 cl 4-pack - dricksglas munblåst glas klar
  Dricksglasen från ferm LIVING har en elegant design i munblåst glas med en räfflad, tunn yta och en kompakt storlek perfekt både till vardags och finare tillfällen. Om dricksglasen från ferm LIVING- Enkel design i munblåst glas med en räfflad yta.- Vikt: 100 g.- Kombinera dricksglasen med en Ripple karaff från ferm LIVING.- Perfekta för cocktails, mineralvatten och desserter.- Fyra dricksglas ingår.- Från serien Ripple.- Kan även användas som ett lock. Glasets mått:- Diameter: 54 mm.- Höjd: 90 mm.- Kapacitet: 14 cl.- 14 cl- Tillverkade i Kina Skötselråd för dricksglasen- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Glas 4-pack 20 Cl Smoked Grey - Dricksglas Munblåst Glas Rökgrå

  ferm living ripple glas 4-pack 20 cl smoked grey - dricksglas munblåst glas rökgrå
  Glas från ferm LIVING med en elegant design i munblåst glas med en dekorativ, räfflad yta för att addera en extra dimension till designen perfekt både till vardags och finare tillfällen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om glaset från ferm LIVING- Finns i flera varianter.- Gjort av munblåst glas.- Säljs i 4-pack. Skötselråd för glaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Marble Soffbord Large - Soffbord Metall Svart

  ferm living marble soffbord large - soffbord metall svart
  Marmorbord från Ferm Living. Ett elegant bord med skiva av marmor och underrede i pulverlackad metall. Passar lika bra som soffbord som sidobord, bredvid din favoritfåtölj eller bredvid sängen. Marble Table finns i flera storlekar och färger. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Insert Sidobord - Soffbord Trä Svart

  ferm living insert sidobord - soffbord trä svart
  Insert är ett sidobord från Ferm Living i massivt askträ med en modern design. Bordet uttrycker ett möte mellan den massiva cylinderbasen och det lätta ovala topskivan, till synes svävande över den smala geometriska sammanfogningen. Bordet blir ett subtilt konstverk i ditt vardagsrum, storleken gör det perfekt för både små och stora rum. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Travertine Sidobord Ø40 Cm - Soffbord Cashmere

  ferm living travertine sidobord ø40 cm - soffbord cashmere
  Bordet från ferm LIVING har en klassisk design som harmoniskt smälter in i hemmet. Det är rundat och har en bordsskiva i travertin med ett naturligt, unikt mönster. Bordet har en stomme i pulverlackerat stål med en industriell look. Om bordet från ferm LIVING- Tillverkat av travertin och pulverlackerat stål.- Vacker, sandfärgad nyans.- Bordet finns i olika storlekar.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Skötselråd för bordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico 2-sitssoffa Louisiana Sand / - 2-sitssoffor Textil Svart

  ferm living rico 2-sitssoffa louisiana sand / - 2-sitssoffor textil svart
  Rico 2-sitssoffa Louisiana, Sand / Svart från Ferm Living. 2-sitssoffor Svart Textil. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Loungefåtölj Louisiana Sand / - Textil Svart

  ferm living rico loungefåtölj louisiana sand / - textil svart
  Rico Loungefåtölj Louisiana, Sand / Svart från Ferm Living. Fåtöljer Svart Textil. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Arum Swivel Vägglampa - Järn Svart

  ferm living arum swivel vägglampa - järn svart
  Vägglampan från ferm LIVING har en stilren design i pulverlackerat järn med en riktbar arm och en justerbar lampskärm för att styra ljusets riktning. Den har en tygsladd med en strömbrytare och en stickkontakt. Om vägglampan från ferm LIVING- Arum Swivel uppskattas för den stilrena designen.- Organiska former.- Mattvit insida.- Vägglampan finns i olika färger.- Från serien Arum. Skötselråd för vägglampan- Rengör med en torr trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Ferm Living Desert Dolce Fåtölj Mörk Sand / Svart - Dark Sand

  ferm living desert dolce fåtölj mörk sand / svart - dark sand
  Fåtöljen från ferm LIVING har en tidlös design med tåliga, mjuka kuddar perfekt för utomhusbruk. Den har en sandfärgad klädsel med vattenresistenta innerkuddar och ett vattentätt material med UV-resistenta egenskaper. Stolen har en svart, rostfri stomme i pulverlackerat stål perfekt för utomhusbruk. Lämplig för uteplatser och balkonger. Om fåtöljen från ferm LIVING- Smutsavvisande, vattentät klädsel.- Finns även som matchande soffa.- Från serien Desert.- Djup: 850 mm.- Höjd: 780 mm.- Sitthöjd: 300 mm.- Klädsel: 60% Polypropen, 40% Polyester- Innerkudde: Polyester och polyuretan- Stomme: Pulverlackerat stål- Sits: 70% Vinyl, 30% Polyester Skötselråd för fåtöljen- Maskintvätt 30°C.- Rengör med en fuktig trasa. UV-resistent. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Level Soffbord 79x60 Cm Kashmir - Soffbord Pulverlackat Stål Cashmere

  ferm living level soffbord 79x60 cm kashmir - soffbord pulverlackat stål cashmere
  Soffbordet från ferm LIVING har en modern design med en asymmetrisk form perfekt för både inom- och utomhusbruk. Det har två bordsskivor i olika nivåer. Bordet har en rundad ram i pulverlackerat stål och en färg som harmoniskt smälter in i hemmet. Lämplig för uteplatser och balkonger. Om soffbordet från ferm LIVING- Tillverkat av pulverlackerat stål.- Modern, asymmetrisk design.- Vacker, rundad ram.- Kombinera soffbordet med Desert soffa från ferm LIVING.- Produkten tål utomhusmiljö.- Från serien Level.- 2 bordsskivor i olika nivåer.- Längd: 790 mm.- Bredd: 600 mm.- Höjd: 400 mm.- 79x60 cm Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Desert Stripe Fåtölj Kashmir/ - Trädgårdsstolar Stål Choklad

  ferm living desert stripe fåtölj kashmir/ - trädgårdsstolar stål choklad
  Fåtöljen från ferm LIVING har en tidlös design med tåliga, mjuka kuddar perfekt för utomhusbruk. Den har en bredrandig klädsel i polyester och polypropen med vattenresistenta innerkuddar. Stolen har ett vattentätt material med UV-resistenta egenskaper och en rostfri stomme i pulverlackerat stål. Lämplig för uteplatser och balkonger. Om fåtöljen från ferm LIVING- Smutsavvisande, vattentät klädsel.- Från serien Desert.- Klädsel: 60% Polypropen, 40% Polyester- Sits: 70% Vinyl, 30% Polyester- Innerkudde: Polyester och polyuretan- Stomme: Pulverlackerat stål Skötselråd för fåtöljen- Maskintvätt 30°C.- Rengör med en fuktig trasa. UV-resistent. Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Ferm Living Feve Soffbord - Soffbord Valnöt

  ferm living feve soffbord - soffbord valnöt
  Soffbordet från Ferm Living har en organisk form som skapar en lugn och harmonisk känsla. Det är tillverkat av FSC-certifierat, europeiskt valnötsträ och har justerbara plasttassar för ökad stabilitet. Dess unika design med en rundad bordsskiva och karvade ben framhäver den eleganta siluetten och ger designen ett välbalanserat uttryck. Om soffbordet från Ferm Living- Justerbara plasttassar.- Finns även som ett skrivbord.- Certifiering: FSC.- Djup: 600 mm.- Höjd: 415 mm.- Längd: 1170 mm.- 100% europeiskt valnötsträ. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Rink Bord 90x200 Cm - Mdf Eggshell

  ferm living rink bord 90x200 cm - mdf eggshell
  Bordet från ferm LIVING har en elegant design i FSC-certifierad MDF med en färgad, högblank finish. Det har en arketypisk form med mjuka, rundade kanter. En praktisk design som ger mer utrymme för benen. Om bordet från ferm LIVING- Färgad, högblank finish.- Tillverkat av MDF.- Bordet finns i olika storlekar. Skötselråd för bordet- Använd alltid underlägg eller andra skyddande föremål med en mjuk yta. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Pylo Bord 100x160 Cm - Ek Mörkbetsad Ek

  ferm living pylo bord 100x160 cm - ek mörkbetsad ek
  Bordet från ferm LIVING har en skulptural design i FSC-certifierad massiv ek med en unik siluett. Det har ett hopfällbart blad för extra sittplatser. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Om bordet från ferm LIVING- Pylo uppskattas för den unika designen.- Pylo är också omtyckt för det hållbara materialet.- Förlängningsbar bordsskiva.- Tillverkat av massiv ek.- Denna produkt levereras omonterad. Skötselråd för bordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Pond Bord Ø88 Cm - Stål Svart

  ferm living pond bord ø88 cm - stål svart
  Bordet från ferm LIVING har en lugn design i pulverlackerat, galvaniserat stål perfekt för både inom- och utomhusbruk. Det har en bordsskiva med en organisk form och en diskret pelare vid basen. Bordet har justerbara fötter för ojämna ytor. Om bordet från ferm LIVING- Pond uppskattas för den unika bordsskivan.- Pond är också omtyckt för de justerbara fötterna.- Tillverkat av stål.- Bordet finns i olika storlekar.- För inomhus- och utomhusbruk. Skötselråd för bordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Edre Soffa - 2-sitssoffor Linne Natural

  ferm living edre soffa - 2-sitssoffor linne natural
  Soffan från ferm LIVING har en klassisk design med en stomme i mörkbetsad furu och kuddar i linne. Den har ett armstöd med praktiska hyllor. Linne är ett naturligt material med härliga skrynklor som ger rummet en mer avslappnad känsla. Om soffan från ferm LIVING- Djup: 900 mm.- Bredd: 2400 mm.- Höjd: 850 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- 100% linne. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Oli Vattenglas 11 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Amber

  ferm living oli vattenglas 11 cl - dricksglas munblåst glas amber
  Vattenglaset från Ferm Living har en klassisk design i munblåst glas med en vacker färg och en låg kant perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om vattenglaset från Ferm Living- Gjort av munblåst glas.- 100% återvunnet material.- Blågrön färg.- Varierande tjocklek.- Varierande nyanser.- Små luftbubblor för att göra varje produkt unik.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Tillverkat i Kina. Vattenglasets mått:- Diameter: 80 mm.- Höjd: 60 mm.- Kapacitet: 11 cl.- Vikt: 200 g. Skötselråd för vattenglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Bevel Extend. X2 Bord White Oiled Beech - Bok Vitoljad Björk

  ferm living bevel extend. x2 bord white oiled beech - bok vitoljad björk
  Bord från ferm LIVING med en utdragbar design i massiv bok med mjuka, rundade hörn och eleganta, vinklade, breda ben och två medföljande iläggsskivor. Perfekt för såväl stora som små utrymmen. Perfekt för matsalen eller köket. Om bordet från ferm LIVING- Certifiering: FSC.- Längd: 1170-2170 mm.- Höjd: 730 mm. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Oli Vinglas 22 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Amber

  ferm living oli vinglas 22 cl - dricksglas munblåst glas amber
  Vinglaset från Ferm Living har en klassisk design i munblåst glas med en vacker färg perfekt för rosé, vitt och rött vin. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om vinglaset från Ferm Living- Gjort av munblåst glas.- 100% återvunnet material.- Blågrön färg.- Varierande tjocklek.- Varierande nyanser.- Små luftbubblor för att göra varje produkt unik.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Tillverkat i Kina. Vinglasets mått:- Höjd: 125 mm.- Diameter: 70 mm.- Kapacitet: 22 cl.- Vikt: 200 g. Skötselråd för vinglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Tategu Brickbord 22x70 Cm - Soffbord Ask Mörkbrun

  ferm living tategu brickbord 22x70 cm - soffbord ask mörkbrun
  Brickbordet från ferm LIVING har en mångsidig, vacker design i FSC-certifierad ask med en karboniserad yta perfekt för att visa upp dina favoritsaker. Om brickbordet från ferm LIVING- Tategu uppskattas för det mångsidiga användningsområdet.- Tillverkat av ask. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Pond Bord Ø64 Cm - Stål Svart

  ferm living pond bord ø64 cm - stål svart
  Bordet från ferm LIVING har en lugn design i pulverlackerat, galvaniserat stål perfekt för både inom- och utomhusbruk. Det har en bordsskiva med en organisk form och en diskret pelare vid basen. Bordet har justerbara fötter för ojämna ytor. Om bordet från ferm LIVING- Pond uppskattas för den unika bordsskivan.- Pond är också omtyckt för de justerbara fötterna.- Tillverkat av stål.- Bordet finns i olika storlekar.- För inomhus- och utomhusbruk. Skötselråd för bordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Distinct Soffbord 100x55 Cm - Soffbord Travertin Mörkbrun

  ferm living distinct soffbord 100x55 cm - soffbord travertin mörkbrun
  Soffbordet från ferm LIVING har en minimalistisk design med två vackra bordsskivor i olika nivåer och en arkitektonisk look. Det är tillverkat av sandfärgad travertin med en naturlig yta för att göra varje möbel unik. Om soffbordet från ferm LIVING- Inspirerad av en japansk, minimalistisk design.- Bordsskivor i olika nivåer.- Tillverkat av travertin.- Finns även som matchande sidobord.- Det här soffbordet är en del av ferm LIVINGs kollektion Distinct.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Höjd: 350 mm.- Bredd: 1000 mm.- Djup: 550 mm.- 100x55 cm Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Doodle Dricksglas 2-pack 6,5 Cm - Dricksglas Munblåst Glas Klar

  ferm living doodle dricksglas 2-pack 6,5 cm - dricksglas munblåst glas klar
  Dricksglaset från ferm LIVING har en dekorativ design i munblåst glas perfekt till vardags eller fest. Om dricksglaset från ferm LIVING- Doodle uppskattas för den dekorativa designen.- Dricksglaset finns i 2 olika storlekar. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Rink Bord 90x240 Cm - Mdf Eggshell

  ferm living rink bord 90x240 cm - mdf eggshell
  Bordet från ferm LIVING har en elegant design i FSC-certifierad MDF med en färgad, högblank finish. Det har en arketypisk form med mjuka, rundade kanter. En praktisk design som ger mer utrymme för benen. Om bordet från ferm LIVING- Färgad, högblank finish.- Tillverkat av MDF.- Bordet finns i olika storlekar. Skötselråd för bordet- Använd alltid underlägg eller andra skyddande föremål med en mjuk yta. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Brushed Divan Höger - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Off-White

  ferm living rico brushed divan höger - hörnsoffor & divansoffor polyester off-white
  Divanen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om divanen från ferm LIVING- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1900 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 360 mm. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Buclé 2-sitssoffa - 2-sitssoffor Bouclé Sand

  ferm living rico buclé 2-sitssoffa - 2-sitssoffor bouclé sand
  2-sitssoffan från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om 2-sitssoffan från ferm LIVING- Rico Buclé uppskattas för den eleganta designen.- Rico Buclé är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1500 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 380 mm. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Brushed Loungestol - Bouclé Sand

  ferm living rico brushed loungestol - bouclé sand
  Loungestolen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former med en mjuk, omfamnande känsla och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Om loungestolen från ferm LIVING- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 870 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Wool Loungestol Natur - Bouclé Natural

  ferm living rico wool loungestol natur - bouclé natural
  Loungestolen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former med en mjuk, omfamnande känsla och en högkvalitativ klädsel i ullbouclé perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Om loungestolen från ferm LIVING- Rico Wool Bouclé uppskattas för den eleganta designen.- Rico Wool Bouclé är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 870 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Boucle Divan Vänster - Hörnsoffor & Divansoffor Bouclé Sand

  ferm living rico boucle divan vänster - hörnsoffor & divansoffor bouclé sand
  Divanen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om divanen från ferm LIVING- Rico Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Från serien Rico.- Bredd: 1900 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 360 mm. Välj mellan olika färger. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Turn Boucle Sittpuff Natur/svart - Sittsäckar & Sittpuffar Bouclé Natural

  ferm living turn boucle sittpuff natur/svart - sittsäckar & sittpuffar bouclé natural
  Sittpuffen från ferm LIVING har elegant, klassisk design med en ram i pulverlackerat stål och en rundad kudde med en högkvalitativ klädsel för att addera en extra dimension till designen perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Om sittpuffen från ferm LIVING- Turn Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Välj mellan olika färger.- Från serien Turn.- Bredd: 1240 mm.- Djup: 690 mm.- Höjd: 410 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Wool Boucle 2-sitssoffa Natur - 2-sitssoffor Ullbouclé Natural

  ferm living rico wool boucle 2-sitssoffa natur - 2-sitssoffor ullbouclé natural
  2-sitssoffan från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel i ullbouclé perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om 2-sitssoffan från ferm LIVING- Rico Wool Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Wool Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Från serien Rico.- Bredd: 1500 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 380 mm. Välj mellan olika färger. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Wool Loungestol - Bouclé Off-White

  ferm living rico wool loungestol - bouclé off-white
  Loungestolen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former med en mjuk, omfamnande känsla och en högkvalitativ klädsel i ullbouclé perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Om loungestolen från ferm LIVING- Rico Wool Bouclé uppskattas för den eleganta designen.- Rico Wool Bouclé är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 870 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Ottoman Boucle Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Bouclé Off-White

  ferm living rico ottoman boucle sittpuff - sittsäckar & sittpuffar bouclé off-white
  Sittpuffen från ferm LIVING har elegant design med en rundad form och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Om sittpuffen från ferm LIVING- Rico Ottoman Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Ottoman Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1240 mm.- Djup: 690 mm.- Höjd: 410 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Brushed Divan Höger - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Sand

  ferm living rico brushed divan höger - hörnsoffor & divansoffor polyester sand
  Divanen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om divanen från ferm LIVING- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1900 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 360 mm. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Brushed 3-sitssoffa - 3-sitssoffor Polyester Sand

  ferm living rico brushed 3-sitssoffa - 3-sitssoffor polyester sand
  3-sitssoffan från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om 3-sitssoffan från ferm LIVING- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 2100 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 380 mm. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Buclé 2-sitssoffa - 2-sitssoffor Bouclé Off-White

  ferm living rico buclé 2-sitssoffa - 2-sitssoffor bouclé off-white
  2-sitssoffan från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om 2-sitssoffan från ferm LIVING- Rico Buclé uppskattas för den eleganta designen.- Rico Buclé är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1500 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 380 mm. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Brushed Loungestol - Bouclé Varmgrå

  ferm living rico brushed loungestol - bouclé varmgrå
  Loungestolen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former med en mjuk, omfamnande känsla och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Om loungestolen från ferm LIVING- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 870 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Boucle Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Bouclé Sand

  ferm living rico boucle sittpuff - sittsäckar & sittpuffar bouclé sand
  Sittpuffen från ferm LIVING har elegant design med en rundad form och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Om sittpuffen från ferm LIVING- Rico Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Höjd: 410 mm.- Diameter: 600 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Wool Boucle 4-sitssoffa - 4-sitssoffor + Ullbouclé Off-White

  ferm living rico wool boucle 4-sitssoffa - 4-sitssoffor + ullbouclé off-white
  4-sitssoffan från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel i ullbouclé perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om 4-sitssoffan från ferm LIVING- Rico Wool Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Wool Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 2600 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 380 mm. Shoppa 4-sitssoffor + och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Turn Pasadena Dagbädd Sand/ 80x190 Cm - Dagbäddar & Liggfåtöljer Linne Svart

  ferm living turn pasadena dagbädd sand/ 80x190 cm - dagbäddar & liggfåtöljer linne svart
  Dagbädden från ferm LIVING har en elegant design med ett svart underrede i pulverlackerat stål med en bekväm dyna och en högkvalitativ, stilren klädsel perfekt för att skapa en lyxig känsla i hemmet. Om dagbädden från ferm LIVING- Turn Pasadena uppskattas för den randiga, stilrena klädseln.- Underrede i elegant, pulverlackerat stål.- Bredd: 1900 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 420 mm. Shoppa Dagbäddar & Liggfåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Boucle 3-sitssoffa - 3-sitssoffor Bouclé Sand

  ferm living rico boucle 3-sitssoffa - 3-sitssoffor bouclé sand
  3-sitssoffan från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om 3-sitssoffan från ferm LIVING- Rico Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 2100 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 380 mm. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Turn Boucle 3-sitssoffa - 3-sitssoffor Bouclé Off-White

  ferm living turn boucle 3-sitssoffa - 3-sitssoffor bouclé off-white
  3-sitssoffan från ferm LIVING har en stilren design med en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om 3-sitssoffan från ferm LIVING- Turn Boucle uppskattas för den stilrena designen.- Välj mellan olika färger.- Från serien Turn.- Bredd: 2000 mm.- Höjd: 735 mm.- Djup: 755 mm.- Sitthöjd: 420 mm. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Brushed 4-sitssoffa - 4-sitssoffor + Polyester Sand

  ferm living rico brushed 4-sitssoffa - 4-sitssoffor + polyester sand
  4-sitssoffan från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om 4-sitssoffan från ferm LIVING- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 2600 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 380 mm. Shoppa 4-sitssoffor + och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Brushed 2-sitssoffa - 2-sitssoffor Polyester Off-White

  ferm living rico brushed 2-sitssoffa - 2-sitssoffor polyester off-white
  2-sitssoffan från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om 2-sitssoffan från ferm LIVING- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1500 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 380 mm. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Boucle Loungestol - Bouclé Off-White

  ferm living rico boucle loungestol - bouclé off-white
  Loungestolen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former med en mjuk, omfamnande känsla och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Om loungestolen från ferm LIVING- Rico Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 870 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Boucle 4-sitssoffa - 4-sitssoffor + Bouclé Sand

  ferm living rico boucle 4-sitssoffa - 4-sitssoffor + bouclé sand
  4-sitssoffan från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om 4-sitssoffan från ferm LIVING- Rico Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 2600 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 380 mm. Shoppa 4-sitssoffor + och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Turn Boucle 2-sitssoffa - 2-sitssoffor Bouclé Off-White

  ferm living turn boucle 2-sitssoffa - 2-sitssoffor bouclé off-white
  2-sitssoffan från ferm LIVING har en stilren design med en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om 2-sitssoffan från ferm LIVING- Turn Boucle uppskattas för den stilrena designen.- Välj mellan olika färger.- Från serien Turn.- Bredd: 1600 mm.- Höjd: 735 mm.- Djup: 755 mm.- Sitthöjd: 420 mm. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Brushed Divan Vänster - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Varmgrå

  ferm living rico brushed divan vänster - hörnsoffor & divansoffor polyester varmgrå
  Divanen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om divanen från ferm LIVING- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1900 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 360 mm. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Turn Boucle 2-sitssoffa - 2-sitssoffor Bomull Natural

  ferm living turn boucle 2-sitssoffa - 2-sitssoffor bomull natural
  2-sitssoffan från ferm LIVING har en stilren design med en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om 2-sitssoffan från ferm LIVING- Turn Boucle uppskattas för den stilrena designen.- Välj mellan olika färger.- Från serien Turn.- Bredd: 1600 mm.- Höjd: 735 mm.- Djup: 755 mm.- Sitthöjd: 420 mm. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Boucle 4-sitssoffa - 4-sitssoffor + Bouclé Off-White

  ferm living rico boucle 4-sitssoffa - 4-sitssoffor + bouclé off-white
  4-sitssoffan från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om 4-sitssoffan från ferm LIVING- Rico Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 2600 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 380 mm. Shoppa 4-sitssoffor + och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Wool Boucle Divan Vänster - Hörnsoffor & Divansoffor Ullbouclé Off-White

  ferm living rico wool boucle divan vänster - hörnsoffor & divansoffor ullbouclé off-white
  Divanen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel i ullbouclé perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om divanen från ferm LIVING- Rico Wool Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Wool Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1900 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 360 mm. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Wool Boucle 4-sitssoffa Natur - 4-sitssoffor + Ullbouclé Natural

  ferm living rico wool boucle 4-sitssoffa natur - 4-sitssoffor + ullbouclé natural
  4-sitssoffan från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel i ullbouclé perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om 4-sitssoffan från ferm LIVING- Rico Wool Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Wool Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 2600 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 380 mm. Shoppa 4-sitssoffor + och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Wool Boucle 3-sitssoffa - 3-sitssoffor Ullbouclé Off-White

  ferm living rico wool boucle 3-sitssoffa - 3-sitssoffor ullbouclé off-white
  3-sitssoffan från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel i ullbouclé perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om 3-sitssoffan från ferm LIVING- Rico Wool Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Wool Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 2100 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 380 mm. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Turn Boucle 3-sitssoffa Natur - 3-sitssoffor Bomull Natural

  ferm living turn boucle 3-sitssoffa natur - 3-sitssoffor bomull natural
  3-sitssoffan från ferm LIVING har en stilren design med en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om 3-sitssoffan från ferm LIVING- Turn Boucle uppskattas för den stilrena designen.- Välj mellan olika färger.- Från serien Turn.- Bredd: 2000 mm.- Höjd: 735 mm.- Djup: 755 mm.- Sitthöjd: 420 mm. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Ottoman Boucle Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Bouclé Sand

  ferm living rico ottoman boucle sittpuff - sittsäckar & sittpuffar bouclé sand
  Sittpuffen från ferm LIVING har elegant design med en rundad form och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Om sittpuffen från ferm LIVING- Rico Ottoman Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Ottoman Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1240 mm.- Djup: 690 mm.- Höjd: 410 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Turn Fåtölj Natur - Bomull Natural

  ferm living turn fåtölj natur - bomull natural
  Fåtölj från ferm LIVING med en stilren design med en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Om fåtöljen från ferm LIVING- Från serien Turn.- Turn uppskattas för den stilrena designen.- Välj mellan olika färger. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Ottoman Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Off-White

  ferm living rico ottoman sittpuff - sittsäckar & sittpuffar polyester off-white
  Sittpuffen från ferm LIVING har elegant design med en rundad form och en högkvalitativ klädsel perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Om sittpuffen från ferm LIVING- Rico Ottoman uppskattas för den eleganta designen.- Rico Ottoman är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1240 mm.- Djup: 690 mm.- Höjd: 410 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Boucle Loungestol - Bouclé Sand

  ferm living rico boucle loungestol - bouclé sand
  Loungestolen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former med en mjuk, omfamnande känsla och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Om loungestolen från ferm LIVING- Rico Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 870 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Ottoman Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Varmgrå

  ferm living rico ottoman sittpuff - sittsäckar & sittpuffar polyester varmgrå
  Sittpuffen från ferm LIVING har elegant design med en rundad form och en högkvalitativ klädsel perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Om sittpuffen från ferm LIVING- Rico Ottoman uppskattas för den eleganta designen.- Rico Ottoman är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1240 mm.- Djup: 690 mm.- Höjd: 410 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Turn Fåtölj Kashmir - Bouclé Off-White

  ferm living turn fåtölj kashmir - bouclé off-white
  Fåtölj från ferm LIVING med en stilren design med en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Om fåtöljen från ferm LIVING- Från serien Turn.- Turn uppskattas för den stilrena designen.- Välj mellan olika färger. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Boucle Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Bouclé Off-White

  ferm living rico boucle sittpuff - sittsäckar & sittpuffar bouclé off-white
  Sittpuffen från ferm LIVING har elegant design med en rundad form och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Om sittpuffen från ferm LIVING- Rico Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Höjd: 410 mm.- Diameter: 600 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Boucle 3-sitssoffa - 3-sitssoffor Bouclé Off-White

  ferm living rico boucle 3-sitssoffa - 3-sitssoffor bouclé off-white
  3-sitssoffan från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om 3-sitssoffan från ferm LIVING- Rico Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 2100 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 380 mm. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Turn Boucle 2-sitssoffa - 2-sitssoffor Linne Sand

  ferm living turn boucle 2-sitssoffa - 2-sitssoffor linne sand
  2-sitssoffan från ferm LIVING har en stilren design med en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om 2-sitssoffan från ferm LIVING- Turn Boucle uppskattas för den stilrena designen.- Välj mellan olika färger.- Från serien Turn.- Bredd: 1600 mm.- Höjd: 735 mm.- Djup: 755 mm.- Sitthöjd: 420 mm. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Boucle Divan Vänster - Hörnsoffor & Divansoffor Bouclé Off-White

  ferm living rico boucle divan vänster - hörnsoffor & divansoffor bouclé off-white
  Divanen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om divanen från ferm LIVING- Rico Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Från serien Rico.- Bredd: 1900 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 360 mm. Välj mellan olika färger. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Brushed 4-sitssoffa - 4-sitssoffor + Polyester Varmgrå

  ferm living rico brushed 4-sitssoffa - 4-sitssoffor + polyester varmgrå
  4-sitssoffan från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om 4-sitssoffan från ferm LIVING- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 2600 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 380 mm. Shoppa 4-sitssoffor + och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Pouf Wool Boucle- Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Ullbouclé Off-White

  ferm living rico pouf wool boucle- sittpuff - sittsäckar & sittpuffar ullbouclé off-white
  Sittpuffen från ferm LIVING har elegant design med en rundad form och en högkvalitativ klädsel i ullbouclé perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Om sittpuffen från ferm LIVING- Rico Pouf Wool Boucle - Off-white uppskattas för den eleganta designen.- Rico Pouf Wool Boucle - Off-white är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Höjd: 410 mm.- Diameter: 600 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Brushed 3-sitssoffa - 3-sitssoffor Polyester Off-White

  ferm living rico brushed 3-sitssoffa - 3-sitssoffor polyester off-white
  3-sitssoffan från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om 3-sitssoffan från ferm LIVING- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 2100 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 380 mm. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Ottoman Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Sand

  ferm living rico ottoman sittpuff - sittsäckar & sittpuffar polyester sand
  Sittpuffen från ferm LIVING har elegant design med en rundad form och en högkvalitativ klädsel perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Om sittpuffen från ferm LIVING- Rico Ottoman uppskattas för den eleganta designen.- Rico Ottoman är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1240 mm.- Djup: 690 mm.- Höjd: 410 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Brushed 2-sitssoffa - 2-sitssoffor Polyester Varmgrå

  ferm living rico brushed 2-sitssoffa - 2-sitssoffor polyester varmgrå
  2-sitssoffan från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om 2-sitssoffan från ferm LIVING- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1500 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 380 mm. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Boucle Divan Höger - Hörnsoffor & Divansoffor Bouclé Sand

  ferm living rico boucle divan höger - hörnsoffor & divansoffor bouclé sand
  Divanen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om divanen från ferm LIVING- Rico Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1900 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 360 mm. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Turn Boucle Sittpuff /kashmir - Sittsäckar & Sittpuffar Bouclé Off-White

  ferm living turn boucle sittpuff /kashmir - sittsäckar & sittpuffar bouclé off-white
  Sittpuffen från ferm LIVING har elegant, klassisk design med en ram i pulverlackerat stål och en rundad kudde med en högkvalitativ klädsel för att addera en extra dimension till designen perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Om sittpuffen från ferm LIVING- Turn Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Välj mellan olika färger.- Från serien Turn.- Bredd: 1240 mm.- Djup: 690 mm.- Höjd: 410 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Brushed Divan Vänster - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Off-White

  ferm living rico brushed divan vänster - hörnsoffor & divansoffor polyester off-white
  Divanen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om divanen från ferm LIVING- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1900 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 360 mm. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Brushed 2-sitssoffa - 2-sitssoffor Polyester Sand

  ferm living rico brushed 2-sitssoffa - 2-sitssoffor polyester sand
  2-sitssoffan från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om 2-sitssoffan från ferm LIVING- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1500 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 380 mm. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Brushed Loungestol - Bouclé Off-White

  ferm living rico brushed loungestol - bouclé off-white
  Loungestolen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former med en mjuk, omfamnande känsla och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Om loungestolen från ferm LIVING- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 870 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Turn Boucle 3-sitssoffa Svart / - 3-sitssoffor Kashmir Bouclé Sand

  ferm living turn boucle 3-sitssoffa svart / - 3-sitssoffor kashmir bouclé sand
  3-sitssoffan från ferm LIVING har en stilren design med en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om 3-sitssoffan från ferm LIVING- Turn Boucle uppskattas för den stilrena designen.- Välj mellan olika färger.- Från serien Turn.- Bredd: 2000 mm.- Höjd: 735 mm.- Djup: 755 mm.- Sitthöjd: 420 mm. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Turn Boucle Sittpuff Sand/ - Sittsäckar & Sittpuffar Bouclé Svart

  ferm living turn boucle sittpuff sand/ - sittsäckar & sittpuffar bouclé svart
  Sittpuffen från ferm LIVING har elegant, klassisk design med en ram i pulverlackerat stål och en rundad kudde med en högkvalitativ klädsel för att addera en extra dimension till designen perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Om sittpuffen från ferm LIVING- Turn Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Välj mellan olika färger.- Från serien Turn.- Bredd: 1240 mm.- Djup: 690 mm.- Höjd: 410 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Catena Large Combi1 Soffa - 3-sitssoffor Bomull Natural

  ferm living catena large combi1 soffa - 3-sitssoffor bomull natural
  Soffan från ferm LIVING har en stilren design med två moduler med en härlig, omfamnande känsla och en vintage look. Den har ett yttertyg i bomull och linne med en vintage look. Om soffan från ferm LIVING- Djup: 1080 mm.- Bredd: 2760 mm.- Höjd: 760 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Cotton, linne tyg.- Fyllning: Skum och dun.- Tillverkad i Italien.- Denna kombination består av: Catena Large armstöd och modul vänster + armstöd och modul höger. - Tyg: Cotton Linen är tillverkat av naturfibrer med en vintagekänsla på grund av den unika ytbehandlingen och färgningsmetoden. Detta resulterar i en "tvättad look" och vita linjer är också en del av denna karaktär. Skötselråd för soffan- Rengör med dammsugare. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Catena Sofa Large Combi2 Soffa Natur - 3-sitssoffor Bomull Natural

  ferm living catena sofa large combi2 soffa natur - 3-sitssoffor bomull natural
  Soffan från ferm LIVING har en stilren design med tre moduler med en härlig, omfamnande känsla och en vintage look. Den har ett yttertyg i bomull och linne med en vintage look. Om soffan från ferm LIVING- Tillverkad i Italien.- Djup: 1080 mm.- Bredd: 2760 mm.- Höjd: 760 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Cotton, linne tyg.- Fyllning: Skum och dun.- Denna kombination består av: Catena Large hörndel, Center modul och Chaise Longue höger. - Tyg: Cotton Linen är tillverkat av naturfibrer med en vintagekänsla på grund av den unika ytbehandlingen och färgningsmetoden. Detta resulterar i en "tvättad look" och vita linjer är också en del av denna karaktär. Skötselråd för soffan- Rengör med dammsugare. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Staffa Soffbord Ivory - Soffbord Betong Off-White

  ferm living staffa soffbord ivory - soffbord betong off-white
  Soffbord från ferm LIVING med en konstnärlig design med en organisk form perfekt för både inom- och utomhusbruk. Det är tillverkat av glasfiberarmerad betong med en innovativ gjutningsprocess för en unik och exklusiv finish. Staffa-kollektionen är inspirerad av unika, vulkaniska klippformationer som finns på ön Staffa i Skottland. Tillverkat i Vietnam. Om soffbordet från ferm LIVING- Staffa uppskattas för den organiska formen.- Tillverkat i Vietnam.- För inomhus- och utomhusbruk.- Soffbord i betong. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Staffa Soffbord 84 Cm Ivory - Soffbord Betong Off-White

  ferm living staffa soffbord 84 cm ivory - soffbord betong off-white
  Soffbord från ferm LIVING med en konstnärlig design med en organisk form perfekt för både inom- och utomhusbruk. Det är tillverkat av glasfiberarmerad betong med en innovativ gjutningsprocess för en unik och exklusiv finish. Staffa-kollektionen är inspirerad av unika, vulkaniska klippformationer som finns på ön Staffa i Skottland. Tillverkat i Vietnam. Om soffbordet från ferm LIVING- Staffa uppskattas för den organiska formen.- Tillverkat i Vietnam.- För inomhus- och utomhusbruk.- Soffbord i betong. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Distinct Grande Duo Soffbord 133x70 Cm - Soffbord Travertin Cashmere

  ferm living distinct grande duo soffbord 133x70 cm - soffbord travertin cashmere
  Soffbord från ferm LIVING i travertin med en naturlig, strukturerad yta för att göra varje möbel unik med en elegant design med två vackra bordsskivor i olika nivåer och en arkitektonisk look. Om soffbordet från ferm LIVING- Inspirerad av en japansk, minimalistisk design.- Bordsskivor i olika nivåer.- Tillverkat av travertin.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Höjd: 350 mm.- Bredd: 1330 mm.- Djup: 700 mm. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Host Vatten 2-pack - Dricksglas Glas Blush

  ferm living host vatten 2-pack - dricksglas glas blush
  Vattenglas från ferm LIVING med en skarp, stilren siluett. De är tillverkade av munblåst glas med en tunn stam och en liten, nätt kupa perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. Välj mellan olika färger. Om vattenglasen från ferm LIVING- Välj mellan olika färger.- Från serien Host.- Säljs i 2-pack.- Kapacitet: 20,0 cl.- Gjorda av munblåst glas. Skötselråd för vattenglasen- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Buur Loungestol - Sammet Pine

  ferm living buur loungestol - sammet pine
  Loungestol från ferm LIVING med en komfortabel design med eleganta, rundade former med en härlig, mjuk komfort, vackra, böjda armstöd och högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för rofyllda stunder. Om loungestolen från ferm LIVING- Från serien Lodge.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 915 mm.- Längd: 680 mm.- 100% fårskinn. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Host Vatten 2-pack - Dricksglas Glas Klar

  ferm living host vatten 2-pack - dricksglas glas klar
  Vattenglas från ferm LIVING med en skarp, stilren siluett. De är tillverkade av munblåst glas med en tunn stam och en liten, nätt kupa perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. Välj mellan olika färger. Om vattenglasen från ferm LIVING- Välj mellan olika färger.- Från serien Host.- Säljs i 2-pack.- Kapacitet: 20,0 cl.- Gjorda av munblåst glas. Skötselråd för vattenglasen- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Bevel Bord Ø117 Cm - Ek Vitoljad Ek

  ferm living bevel bord ø117 cm - ek vitoljad ek
  Bord från ferm LIVING med en stilren, tidlös design med en mjuk, rundad kant och eleganta, vinklade, breda ben. Perfekt för matsalen eller köket. Om bordet från ferm LIVING- Certifiering: FSC.- Höjd: 730 mm. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Bevel Extend. X2 Bord - Bok Svart

  ferm living bevel extend. x2 bord - bok svart
  Bord från ferm LIVING med en utdragbar design i massiv bok med mjuka, rundade hörn och eleganta, vinklade, breda ben och två medföljande iläggsskivor. Perfekt för såväl stora som små utrymmen. Perfekt för matsalen eller köket. Om bordet från ferm LIVING- Certifiering: FSC.- Längd: 1170-2170 mm.- Höjd: 730 mm. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Tarn Matbord Mörkbetsad Bok - Massiv Bok Mörkbrun

  ferm living tarn matbord mörkbetsad bok - massiv bok mörkbrun
  Matbord från ferm LIVING med en unik, vacker bordsskiva i Mörkbetsad bok med mjuka, organiska, rundade former och kontrasterande, breda, linjära ben perfekt för matsalen eller köket. Om matbordet från ferm LIVING- W: 220 x H: 73 x D: 118,5 cm Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Rum Loungefåtölj Sand / - Furu Svart

  ferm living rum loungefåtölj sand / - furu svart
  Loungefåtölj från ferm LIVING med en bekväm, vacker design med inspiration från brutalismen. Den har en massiv ram i mörkbetsad, FSC-certifierad furu med höga, effektfulla armstöd för att skapa en mysig atmosfär. Loungefåtöljen har stora, taktila kuddar för optimal komfort. Om loungefåtöljen från ferm LIVING- Rum uppskattas för den mysiga, bekväma känslan.- Rum är också omtyckt för de hållbara materialen.- Tillverkad av furu.- Det är möjligt att ta bort överdraget. Skötselråd för loungefåtöljen- Rengör med dammsugare. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Buur Loungestol - Bouclé Off-White

  ferm living buur loungestol - bouclé off-white
  Loungestol från ferm LIVING med en komfortabel design med eleganta, rundade former med en härlig, mjuk komfort, vackra, böjda armstöd och högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för rofyllda stunder. Om loungestolen från ferm LIVING- Från serien Lodge.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 915 mm.- Längd: 680 mm.- 100% fårskinn. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Tarn Matbord Ø115 Cm - Bok Mörkbrun

  ferm living tarn matbord ø115 cm - bok mörkbrun
  Matbord från ferm LIVING med en unik, vacker bordsskiva i Mörkbetsad bok med en rund, organisk form och kontrasterande, breda, linjära ben. Perfekt för matsalen eller köket. Om matbordet från ferm LIVING- Certifiering: FSC.- Ø115 cm Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Bevel Bord Ø117 Cm - Ek Svart

  ferm living bevel bord ø117 cm - ek svart
  Bord från ferm LIVING med en stilren, tidlös design med en mjuk, rundad kant och eleganta, vinklade, breda ben. Perfekt för matsalen eller köket. Om bordet från ferm LIVING- Certifiering: FSC.- Höjd: 730 mm. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Host Vatten 2-pack - Dricksglas Glas Mossgrön

  ferm living host vatten 2-pack - dricksglas glas mossgrön
  Vattenglas från ferm LIVING med en skarp, stilren siluett. De är tillverkade av munblåst glas med en tunn stam och en liten, nätt kupa perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. Välj mellan olika färger. Om vattenglasen från ferm LIVING- Välj mellan olika färger.- Från serien Host.- Säljs i 2-pack.- Kapacitet: 20,0 cl.- Gjorda av munblåst glas. Skötselråd för vattenglasen- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Bevel Bord Ø117 Cm - Ek White Oiled Beech

  ferm living bevel bord ø117 cm - ek white oiled beech
  Bord från ferm LIVING med en stilren, tidlös design med en mjuk, rundad kant och eleganta, vinklade, breda ben. Perfekt för matsalen eller köket. Om bordet från ferm LIVING- Certifiering: FSC.- Höjd: 730 mm. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Omhu Tallrik Ø26,5 Cm /charcoal - Stengods Off-White

  ferm living omhu tallrik ø26,5 cm /charcoal - stengods off-white
  Tallrik från ferm LIVING med en modern design i stengods med ett unikt, handgjort mönster. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om tallriken från ferm LIVING- Omhu uppskattas för det unika mönstret.- Tillverkad av stengods.- Tallriken finns i olika storlekar. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Ferm Living Omhu Centrepiece Tallrik Ø36 Cm /charcoal - Stengods Off-White

  ferm living omhu centrepiece tallrik ø36 cm /charcoal - stengods off-white
  Tallrik från ferm LIVING med en modern design i stengods med ett unikt, handgjort mönster. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om tallriken från ferm LIVING- Omhu Centrepiece uppskattas för det unika mönstret.- Tillverkad av stengods.- Tallriken finns i olika storlekar. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Ferm Living Omhu Tallrik Ø21 Cm /charcoal - Stengods Off-White

  ferm living omhu tallrik ø21 cm /charcoal - stengods off-white
  Tallrik från ferm LIVING med en modern design i stengods med ett unikt, handgjort mönster. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om tallriken från ferm LIVING- Omhu uppskattas för det unika mönstret.- Tillverkad av stengods.- Tallriken finns i olika storlekar. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Ferm Living Mineral Matbord Bianco Curia Ø90 Cm - Marmor Vit

  ferm living mineral matbord bianco curia ø90 cm - marmor vit
  Mineral Matbord Bianco Curia Marmor Ø90 Cm från Ferm Living. Matbord & Barbord Vit Marmor. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Desert Stripe Soffa Cashmere/ 3-sits - Bänkar Stål Choklad

  ferm living desert stripe soffa cashmere/ 3-sits - bänkar stål choklad
  Soffan från ferm LIVING har en tidlös design med tåliga, mjuka kuddar perfekt för utomhusbruk. Den har en bredrandig klädsel i polyester och polypropen med vattenresistenta innerkuddar. Soffan har ett vattentätt material med UV-resistenta egenskaper och en rostfri stomme i pulverlackerat stål. Lämplig för uteplatser och balkonger. Om soffan från ferm LIVING- Smutsavvisande, vattentät klädsel.- Soffan finns i olika storlekar.- Från serien Desert.- Djup: 850 mm.- Höjd: 780 mm.- Sitthöjd: 300 mm.- Klädsel: 60% Polypropen, 40% Polyester- Sits: 70% Vinyl, 30% Polyester- Innerkudde: Polyester och polyuretan- Stomme: Pulverlackerat stål Skötselråd för soffan- Maskintvätt 30°C.- Rengör med en fuktig trasa. UV-resistent. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Ferm Living Burl Soffbord 70x117 Cm - Soffbord Mdf Natural

  ferm living burl soffbord 70x117 cm - soffbord mdf natural
  Soffbord från ferm LIVING med en extraordinär design perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Det är tillverkat av vackert, livfullt Vrilträ med ett unikt, naturligt mönster. Om soffbordet från ferm LIVING- Burl uppskattas för den dekorativa designen och det naturliga materialet.- Tillverkat av Vrilträ. Skötselråd för soffbordet- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Dricksglas / Lock 14 Cl Frosted - Dricksglas Munblåst Glas Frostad

  ferm living ripple dricksglas / lock 14 cl frosted - dricksglas munblåst glas frostad
  Dricksglaset från ferm LIVING har en elegant design i munblåst glas med en räfflad yta och en kompakt storlek. Om dricksglaset från ferm LIVING- Enkel design i munblåst glas med en räfflad yta.- Vikt: 100 g.- Kombinera dricksglaset med en Ripple karaff från ferm LIVING.- Perfekt för cocktails, mineralvatten och desserter.- Från serien Ripple.- Kan även användas som ett lock.- Kapacitet: 14 cl.- 14 cl- Storlek: Ø5.4 x 9 cm.- Tillverkat i Kina Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Post Small Soffbord Ø 65 Cm - Soffbord Mdf Trä

  ferm living post small soffbord ø 65 cm - soffbord mdf trä
  Soffbord från ferm LIVING med en extraordinär design perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Det är tillverkat av vackert, livfullt Vrilträ med ett unikt, naturligt mönster. Om soffbordet från ferm LIVING- Post Small uppskattas för den dekorativa designen och det naturliga materialet.- Tillverkat av Vrilträ. Skötselråd för soffbordet- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Isola Soffbord 70x100 Cm , - Soffbord Plywood Natural

  ferm living isola soffbord 70x100 cm , - soffbord plywood natural
  Soffbord från ferm LIVING med en vacker utsida i rotting med en organisk form som harmoniskt smälter in i hemmet och en elegant bordsskiva perfekt för vardagsrummet. Om soffbordet från ferm LIVING- W: 100 x H: 40 x D: 70 cm- Underbar design.- Organisk form.- Tillverkat av rotting.- Insida i plywood. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Low Dricksglas 4-pack Frosted - Dricksglas Munblåst Glas Frostad

  ferm living ripple low dricksglas 4-pack frosted - dricksglas munblåst glas frostad
  Dricksglasen från ferm LIVING har en tidlös, elegant design i munblåst glas med vackra, vertikala linjer på utsidan och en lite lägre höjd. Om dricksglasen från ferm LIVING- Fyra låga glas.- Tillverkade av munblåst glas.- Räfflad yta med vertikala linjer.- De här dricksglasen är en del av ferm LIVINGs kollektion Ripple.- Perfekta både till vardags och finare tillfällen.- Kapacitet: 20 cl.- Höjd: 61 mm.- Diameter: 76 mm. Skötselråd för dricksglasen- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Dricksglas 14 Cl 4-pack Frosted - Dricksglas Munblåst Glas Frostad

  ferm living ripple dricksglas 14 cl 4-pack frosted - dricksglas munblåst glas frostad
  Dricksglasen från ferm LIVING har en elegant design i munblåst glas med en räfflad, tunn yta och en kompakt storlek perfekt både till vardags och finare tillfällen. Om dricksglasen från ferm LIVING- Enkel design i munblåst glas med en räfflad yta.- Vikt: 100 g.- Kombinera dricksglasen med en Ripple karaff från ferm LIVING.- Perfekta för cocktails, mineralvatten och desserter.- Fyra dricksglas ingår.- Från serien Ripple.- Kan även användas som ett lock. Glasets mått:- Diameter: 54 mm.- Höjd: 90 mm.- Kapacitet: 14 cl.- 14 cl- Tillverkade i Kina Skötselråd för dricksglasen- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Glas 4-pack 20 Cl Frosted - Dricksglas Munblåst Glas Frostad

  ferm living ripple glas 4-pack 20 cl frosted - dricksglas munblåst glas frostad
  Glas från ferm LIVING med en elegant design i munblåst glas med en dekorativ, räfflad yta för att addera en extra dimension till designen perfekt både till vardags och finare tillfällen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om glaset från ferm LIVING- Finns i flera varianter.- Gjort av munblåst glas.- Säljs i 4-pack. Skötselråd för glaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Tarn Matbord 104,6 x 13,5 Cm oljad - Bok Vit

  ferm living tarn matbord 104,6 x 13,5 cm oljad - bok vit
  Matbord från ferm LIVING med en unik, vacker bordsskiva i Vitoljad bok med en mjuk, organisk, rundad form och kontrasterande, breda, linjära ben perfekt för matsalen eller köket. Om matbordet från ferm LIVING- W: 113,5 x H: 73 x D: 104,6 cm Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Tarn Matbord 220x118,5 Cm oljad - Bok Vit

  ferm living tarn matbord 220x118,5 cm oljad - bok vit
  Matbord från ferm LIVING med en unik, vacker bordsskiva i Vitoljad bok med mjuka, organiska former och kontrasterande, breda, linjära ben perfekt för matsalen eller köket. Om matbordet från ferm LIVING- W: 220 x H: 73 x D: 118,5 cm Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Shard Cluster Soffbord 3 Delar - Soffbord Järn Svart

  ferm living shard cluster soffbord 3 delar - soffbord järn svart
  Soffbord från ferm LIVING med en funktionell design med tre eleganta bord i olika storlekar perfekt att placera bredvid soffan. Om soffbordet från ferm LIVING- Tre bord i olika storlekar.- Shard Cluster uppskattas för den praktiska designen.- Storlek: Small: H: 35 x B: 46 x D: 32 cm / 6,8 kg Medium: H: 40 x B: 58,8 x D: 41,5 cm / 10,4 kg Stor: H: 45 x B: 64,9 x D: 48,1 cm / 18 kg Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • ferm LIVING Ripple glas 4-pack klar

  ferm living ripple glas 4-pack klar
  ferm LIVING Ripple glas 4-pack klar
 • ferm LIVING Ripple glas 4-pack Smoked grey

  ferm living ripple glas 4-pack smoked grey
  ferm LIVING Ripple glas 4-pack Smoked grey
 • ferm LIVING Still mugg 2-pack Klar

  ferm living still mugg 2-pack klar
  ferm LIVING Still mugg 2-pack Klar
 • ferm LIVING Sekki skål medium Cream

  ferm living sekki skål medium cream
  ferm LIVING Sekki skål medium Cream
 • ferm LIVING Sekki skål small Cream

  ferm living sekki skål small cream
  ferm LIVING Sekki skål small Cream
 • ferm LIVING Sekki mugg Cream

  ferm living sekki mugg cream
  ferm LIVING Sekki mugg Cream
 • ferm LIVING Sekki tallrik large Cream

  ferm living sekki tallrik large cream
  ferm LIVING Sekki tallrik large Cream
 • ferm LIVING Flow skål 14,5 cm Svart

  ferm living flow skål 14,5 cm svart
  ferm LIVING Flow skål 14,5 cm Svart
 • ferm LIVING Flow skål 9 cm Svart

  ferm living flow skål 9 cm svart
  ferm LIVING Flow skål 9 cm Svart
 • ferm LIVING Flow syltburk med sked Svart

  ferm living flow syltburk med sked svart
  ferm LIVING Flow syltburk med sked Svart
 • ferm LIVING Flow tallrik 22 cm Svart

  ferm living flow tallrik 22 cm svart
  ferm LIVING Flow tallrik 22 cm Svart
 • ferm LIVING Flow assiett 15 cm Svart

  ferm living flow assiett 15 cm svart
  ferm LIVING Flow assiett 15 cm Svart
 • ferm LIVING Flow mugg 36 cl Svart

  ferm living flow mugg 36 cl svart
  ferm LIVING Flow mugg 36 cl Svart
 • ferm LIVING Still dricksglas 2-pack 25 cl

  ferm living still dricksglas 2-pack 25 cl
  ferm LIVING Still dricksglas 2-pack 25 cl
 • ferm LIVING Flow Centrepiece skål Black

  ferm living flow centrepiece skål black
  ferm LIVING Flow Centrepiece skål Black
 • ferm LIVING Flow frukosttallrik 14x23,5 cm Black

  ferm living flow frukosttallrik 14x23,5 cm black
  ferm LIVING Flow frukosttallrik 14x23,5 cm Black
 • ferm LIVING Inlay kopp med fat Sand-brown

  ferm living inlay kopp med fat sand-brown
  ferm LIVING Inlay kopp med fat Sand-brown
 • ferm LIVING Flow assiett 15 cm Off-white speckle

  ferm living flow assiett 15 cm off-white speckle
  ferm LIVING Flow assiett 15 cm Off-white speckle
 • ferm LIVING Flow syltburk med sked Off-white speckle

  ferm living flow syltburk med sked off-white speckle
  ferm LIVING Flow syltburk med sked Off-white speckle
 • ferm LIVING Flow mugg 36 cl Off-white speckle

  ferm living flow mugg 36 cl off-white speckle
  ferm LIVING Flow mugg 36 cl Off-white speckle
 • ferm LIVING Ripple glas lågt 4-pack Clear

  ferm living ripple glas lågt 4-pack clear
  ferm LIVING Ripple glas lågt 4-pack Clear
 • ferm LIVING Flow frukosttallrik 14x23,5 cm Off-white speckle

  ferm living flow frukosttallrik 14x23,5 cm off-white speckle
  ferm LIVING Flow frukosttallrik 14x23,5 cm Off-white speckle
 • ferm LIVING Ripple glas lågt 4-pack Smoked Grey

  ferm living ripple glas lågt 4-pack smoked grey
  ferm LIVING Ripple glas lågt 4-pack Smoked Grey
 • ferm LIVING Flow tallrik 22 cm Off-white speckle

  ferm living flow tallrik 22 cm off-white speckle
  ferm LIVING Flow tallrik 22 cm Off-white speckle
 • ferm LIVING Flow Centrepiece skål Off-white speckle

  ferm living flow centrepiece skål off-white speckle
  ferm LIVING Flow Centrepiece skål Off-white speckle
 • ferm LIVING Flow skål 14,5 cm Off-white speckle

  ferm living flow skål 14,5 cm off-white speckle
  ferm LIVING Flow skål 14,5 cm Off-white speckle
 • ferm LIVING Flow skål 9 cm Off-white speckle

  ferm living flow skål 9 cm off-white speckle
  ferm LIVING Flow skål 9 cm Off-white speckle
 • ferm LIVING Flow tallrik 27 cm Off-white speckle

  ferm living flow tallrik 27 cm off-white speckle
  ferm LIVING Flow tallrik 27 cm Off-white speckle
 • ferm LIVING Flow tallrik 27 cm Black

  ferm living flow tallrik 27 cm black
  ferm LIVING Flow tallrik 27 cm Black
 • ferm LIVING Petite skålar 3-pack Multi

  ferm living petite skålar 3-pack multi
  ferm LIVING Petite skålar 3-pack Multi
 • ferm LIVING Oli vattenglas högt 22 cl Recycled clear

  ferm living oli vattenglas högt 22 cl recycled clear
  ferm LIVING Oli vattenglas högt 22 cl Recycled clear
 • ferm LIVING Oli vattenglas lågt 11 cl Recycled clear

  ferm living oli vattenglas lågt 11 cl recycled clear
  ferm LIVING Oli vattenglas lågt 11 cl Recycled clear
 • ferm LIVING Omhu skål large ⌀28 cm off white-charcoal

  ferm living omhu skål large ⌀28 cm off white-charcoal
  ferm LIVING Omhu skål large ⌀28 cm off white-charcoal
 • ferm LIVING Omhu tallrik ⌀26,5 cm off white-charcoal

  ferm living omhu tallrik ⌀26,5 cm off white-charcoal
  ferm LIVING Omhu tallrik ⌀26,5 cm off white-charcoal
 • ferm LIVING Omhu assiett ⌀21 off white-charcoal

  ferm living omhu assiett ⌀21 off white-charcoal
  ferm LIVING Omhu assiett ⌀21 off white-charcoal
 • ferm LIVING Ripple frukostskål 4-pack clear

  ferm living ripple frukostskål 4-pack clear
  ferm LIVING Ripple frukostskål 4-pack clear
 • ferm LIVING Ripple frukostskål 4-pack smoked grey

  ferm living ripple frukostskål 4-pack smoked grey
  ferm LIVING Ripple frukostskål 4-pack smoked grey
 • ferm LIVING Midi skålar 3-pack Ø19 Multi

  ferm living midi skålar 3-pack ø19 multi
  ferm LIVING Midi skålar 3-pack Ø19 Multi
 • ferm LIVING Oli dessertglas 54 cl Recycled Clear

  ferm living oli dessertglas 54 cl recycled clear
  ferm LIVING Oli dessertglas 54 cl Recycled Clear
 • ferm LIVING Doodle dricksglas low 2-pack 20 cl

  ferm living doodle dricksglas low 2-pack 20 cl
  ferm LIVING Doodle dricksglas low 2-pack 20 cl
 • ferm LIVING Doodle dricksglas tall 2-pack 35 cl

  ferm living doodle dricksglas tall 2-pack 35 cl
  ferm LIVING Doodle dricksglas tall 2-pack 35 cl
 • ferm LIVING Flow skål large Ø19,5 cm Black

  ferm living flow skål large ø19,5 cm black
  ferm LIVING Flow skål large Ø19,5 cm Black
 • ferm LIVING Flow skål large Ø19,5 cm Off-white speckle

  ferm living flow skål large ø19,5 cm off-white speckle
  ferm LIVING Flow skål large Ø19,5 cm Off-white speckle
 • ferm LIVING Oli dessertglas 54 cl Amber

  ferm living oli dessertglas 54 cl amber
  ferm LIVING Oli dessertglas 54 cl Amber
 • ferm LIVING Oli vattenglas lågt 11 cl Amber

  ferm living oli vattenglas lågt 11 cl amber
  ferm LIVING Oli vattenglas lågt 11 cl Amber
 • ferm LIVING Oli vattenglas högt 22 cl Amber

  ferm living oli vattenglas högt 22 cl amber
  ferm LIVING Oli vattenglas högt 22 cl Amber
 • ferm LIVING Serena mugg 17 cl Green

  ferm living serena mugg 17 cl green
  ferm LIVING Serena mugg 17 cl Green
 • ferm LIVING Host dricksglas 20 cl 2-pack Blush

  ferm living host dricksglas 20 cl 2-pack blush
  ferm LIVING Host dricksglas 20 cl 2-pack Blush
 • ferm LIVING Host dricksglas 20 cl 2-pack Clear

  ferm living host dricksglas 20 cl 2-pack clear
  ferm LIVING Host dricksglas 20 cl 2-pack Clear
 • ferm LIVING Host dricksglas 20 cl 2-pack Moss Green

  ferm living host dricksglas 20 cl 2-pack moss green
  ferm LIVING Host dricksglas 20 cl 2-pack Moss Green
 • ferm LIVING Serena skål Ø12,5 cm Green

  ferm living serena skål ø12,5 cm green
  ferm LIVING Serena skål Ø12,5 cm Green
 • ferm LIVING Serena skål Ø12,5 cm Off-white

  ferm living serena skål ø12,5 cm off-white
  ferm LIVING Serena skål Ø12,5 cm Off-white
 • ferm LIVING Serena skål Ø18 cm Green

  ferm living serena skål ø18 cm green
  ferm LIVING Serena skål Ø18 cm Green
 • ferm LIVING Serena skål Ø18 cm Off-white

  ferm living serena skål ø18 cm off-white
  ferm LIVING Serena skål Ø18 cm Off-white
 • ferm LIVING Ryu tallrik 34 cm Sand-brun

  ferm living ryu tallrik 34 cm sand-brun
  ferm LIVING Ryu tallrik 34 cm Sand-brun
 • ferm LIVING Ryu tallrik 26 cm Sand-brun

  ferm living ryu tallrik 26 cm sand-brun
  ferm LIVING Ryu tallrik 26 cm Sand-brun
 • ferm LIVING Ryu assiett 18,5 cm Sand-brun

  ferm living ryu assiett 18,5 cm sand-brun
  ferm LIVING Ryu assiett 18,5 cm Sand-brun
 • ferm LIVING Ryu tallrik 37 cm Sand-brun

  ferm living ryu tallrik 37 cm sand-brun
  ferm LIVING Ryu tallrik 37 cm Sand-brun
 • ferm LIVING Ryu skål 15,5 cm Sand-brun

  ferm living ryu skål 15,5 cm sand-brun
  ferm LIVING Ryu skål 15,5 cm Sand-brun
 • ferm LIVING Ryu skål 17,5 cm Sand-brun

  ferm living ryu skål 17,5 cm sand-brun
  ferm LIVING Ryu skål 17,5 cm Sand-brun
 • ferm LIVING Ryu skål 28 cm Sand-brun

  ferm living ryu skål 28 cm sand-brun
  ferm LIVING Ryu skål 28 cm Sand-brun
 • ferm LIVING Doro kopp 30 cl Coffee

  ferm living doro kopp 30 cl coffee
  ferm LIVING Doro kopp 30 cl Coffee
 • ferm LIVING Ripple glas 4-pack Frosted

  ferm living ripple glas 4-pack frosted
  ferm LIVING Ripple glas 4-pack Frosted
 • ferm LIVING Ripple glas lågt 4-pack Frosted

  ferm living ripple glas lågt 4-pack frosted
  ferm LIVING Ripple glas lågt 4-pack Frosted
 • ferm LIVING Ripple frukostskål 4-pack Frosted

  ferm living ripple frukostskål 4-pack frosted
  ferm LIVING Ripple frukostskål 4-pack Frosted