Hemmässan
www.hemmassan.se

Ferm Living sortiment online

 • Ferm Living - Sekki Tallrik 26 cm Kräm

  ferm living - sekki tallrik 26 cm kräm
  I serien Sekki från danska Ferm Living finns denna fina mattallrik. Tillverkad i gräddfärgat glaserat stengods. Tallriken står på en liten fot och dess stilrena design är inspirerad av den japanska estetiken. Blir vacker och festlig på ditt middagsbord.Ett stort urval av ytterligare fina produkter finns i denna serie att kombinera med.
 • Ferm Living - Sekki Skål 18,5 cm Kräm

  ferm living - sekki skål 18,5 cm kräm
  I serien Sekki från danska Ferm Living finns denna vackert gräddfärgade skål i glaserat stengods. Skålen står på en liten fot och dess stilrena design är inspirerad av den japanska estetiken. Skålen har många användningsområden och vacker enbart som prydnad.Ett stort urval av ytterligare fina produkter finns i denna serie att kombinera med.
 • Ferm Living Mingle Bordsskiva Rund Ø130 Cm - Ljusgrå

  ferm living mingle bordsskiva rund ø130 cm - ljusgrå
  Stilren design kombinerat med lätta och enkla former. Bordsskivan finns i olika färger o storlekar som kan används både som skrivbord och matbord. Mingle ger dig möjligheten att anpassa bordets utseende efter egen smak då bordsbenen finns i många olika färger. Bordsbenen säljs separat. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Low Dricksglas 4-pack - Dricksglas Munblåst Glas Klar

  ferm living ripple low dricksglas 4-pack - dricksglas munblåst glas klar
  Dricksglasen från ferm LIVING har en tidlös, elegant design i munblåst glas med vackra, vertikala linjer på utsidan och en lite lägre höjd. Om dricksglasen från ferm LIVING- Fyra låga glas.- Tillverkade av munblåst glas.- Räfflad yta med vertikala linjer.- De här dricksglasen är en del av ferm LIVINGs kollektion Ripple.- Perfekta både till vardags och finare tillfällen.- Kapacitet: 20 cl.- Höjd: 61 mm.- Diameter: 76 mm. Skötselråd för dricksglasen- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Eve Sidobord - Stål Mahogany Red

  ferm living eve sidobord - stål mahogany red
  Sidobordet från ferm LIVING har en cylinderformad design med tre hjul och hyllplan för mångsidig användning. Det är tillverkat av pulverlackerat stål i olika färger att välja mellan. Eve sidobord passar i alla rum i hemmet och är en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Finns i flera färger. Tillverkat i Italien. Om sidobordet från ferm LIVING- Finns i flera färger.- Tillverkat i Italien.- Höjd: 530 mm.- Diameter: 400 mm.- Eve sidobord från Ferm Living med en funktionell, mångsidig design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Det är gjort av pulverlackerat stål i olika färger och har en cylindrisk form med tre hyllplan och hjul. Skötselråd för sidobordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Arum Swivel Vägglampa - Järn Brons

  ferm living arum swivel vägglampa - järn brons
  Vägglampan från ferm LIVING har en stilren design i pulverlackerat järn med en riktbar arm och en justerbar lampskärm för att styra ljusets riktning. Den har en tygsladd med en strömbrytare och en stickkontakt. Om vägglampan från ferm LIVING- Arum Swivel uppskattas för den stilrena designen.- Organiska former.- Mattvit insida.- Vägglampan finns i olika färger.- Från serien Arum. Skötselråd för vägglampan- Rengör med en torr trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Dricksglas / Lock 14 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Rökgrå

  ferm living ripple dricksglas / lock 14 cl - dricksglas munblåst glas rökgrå
  Dricksglaset från ferm LIVING har en elegant design i munblåst glas med en räfflad yta och en kompakt storlek. Om dricksglaset från ferm LIVING- Enkel design i munblåst glas med en räfflad yta.- Vikt: 100 g.- Kombinera dricksglaset med en Ripple karaff från ferm LIVING.- Perfekt för cocktails, mineralvatten och desserter.- Från serien Ripple.- Kan även användas som ett lock.- Kapacitet: 14 cl.- 14 cl- Storlek: Ø5.4 x 9 cm.- Tillverkat i Kina Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Oli Vattenglas Låg Återvunnet Glas 11 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Grön

  ferm living oli vattenglas låg återvunnet glas 11 cl - dricksglas munblåst glas grön
  Vattenglaset från Ferm Living har en klassisk design i munblåst glas med en vacker färg och en låg kant perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om vattenglaset från Ferm Living- Gjort av munblåst glas.- 100% återvunnet material.- Blågrön färg.- Varierande tjocklek.- Varierande nyanser.- Små luftbubblor för att göra varje produkt unik.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Tillverkat i Kina. Vattenglasets mått:- Diameter: 80 mm.- Höjd: 60 mm.- Kapacitet: 11 cl.- Vikt: 200 g. Skötselråd för vattenglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Dricksglas 14 Cl 4-pack - Dricksglas Munblåst Glas Rökgrå

  ferm living ripple dricksglas 14 cl 4-pack - dricksglas munblåst glas rökgrå
  Dricksglasen från ferm LIVING har en elegant design i munblåst glas med en räfflad, tunn yta och en kompakt storlek perfekt både till vardags och finare tillfällen. Om dricksglasen från ferm LIVING- Enkel design i munblåst glas med en räfflad yta.- Vikt: 100 g.- Kombinera dricksglasen med en Ripple karaff från ferm LIVING.- Perfekta för cocktails, mineralvatten och desserter.- Fyra dricksglas ingår.- Från serien Ripple.- Kan även användas som ett lock. Glasets mått:- Diameter: 54 mm.- Höjd: 90 mm.- Kapacitet: 14 cl.- 14 cl- Tillverkade i Kina Skötselråd för dricksglasen- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Mingle Bordsskiva Oval 150 Cm - Svart

  ferm living mingle bordsskiva oval 150 cm - svart
  Bordsskivan finns i flera storlekar och färger som kan användas till både skrivbord och matbord. Mingle ger dig möjligheten att anpassa bordets utseende efter egen smak då bordsbenen finns i många olika färger. Bordsbenen säljs separat. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Marble Soffbord Medium - Soffbord Metall Svart

  ferm living marble soffbord medium - soffbord metall svart
  Marble Bord från Ferm Living. Ett elegant bord med topp av marmor och underrede i pulverlackad metall. Passar lika bra som soffbord som sidobord, bredvid din favoritfåtölj eller bredvid sängen. Marble Table finns i flera storlekar och färger. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Oli Vattenglas Återvunnet Glas 22 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Grön

  ferm living oli vattenglas återvunnet glas 22 cl - dricksglas munblåst glas grön
  Vattenglaset från Ferm Living har en klassisk design i munblåst glas med en vacker färg perfekt för kalla drycker. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om vattenglaset från Ferm Living- Gjort av munblåst glas.- 100% återvunnet material.- Blågrön färg.- Varierande tjocklek.- Varierande nyanser.- Små luftbubblor för att göra varje produkt unik.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Tillverkat i Kina. Vattenglasets mått:- Höjd: 120 mm.- Diameter: 63 mm.- Kapacitet: 22 cl.- Vikt: 300 g. Skötselråd för vattenglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Low Dricksglas 4-pack - Dricksglas Munblåst Glas Rökgrå

  ferm living ripple low dricksglas 4-pack - dricksglas munblåst glas rökgrå
  Dricksglasen från ferm LIVING har en tidlös, elegant design i munblåst glas med vackra, vertikala linjer på utsidan och en lite lägre höjd. Om dricksglasen från ferm LIVING- Fyra låga glas.- Tillverkade av munblåst glas.- Räfflad yta med vertikala linjer.- De här dricksglasen är en del av ferm LIVINGs kollektion Ripple.- Perfekta både till vardags och finare tillfällen.- Kapacitet: 20 cl.- Höjd: 61 mm.- Diameter: 76 mm. Skötselråd för dricksglasen- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Marble Soffbord Large - Soffbord Metall Brun

  ferm living marble soffbord large - soffbord metall brun
  Marmorbord från Ferm Living. Ett elegant bord med skiva av marmor och underrede i pulverlackad metall. Passar lika bra som soffbord som sidobord, bredvid din favoritfåtölj eller bredvid sängen. Marble Table finns i flera storlekar och färger. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Mineral Soffbord 120x70 Cm Bianco Curia Marmor / - Soffbord Glas Vit

  ferm living mineral soffbord 120x70 cm bianco curia marmor / - soffbord glas vit
  Soffbordet från ferm LIVING har en vacker design med en imponerande stomme i handgjord Bianco Curia marmor och en rektangulär bordsskiva i glas perfekt för vardagsrummet. Om soffbordet från ferm LIVING- Kontrasterande design.- Slät bordsskiva i glas.- Handgjord stomme med en ojämn yta för att göra varje möbel unik.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- För mer information ladda ned PDF.- Från serien Mineral.- Längd: 1200 mm.- Djup: 700 mm.- Höjd: 250 mm.- 120x70 cm- Maxvikt : 35 kg. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Distinct Soffbord Kalksten - Soffbord Travertin Sand

  ferm living distinct soffbord kalksten - soffbord travertin sand
  Soffbordet från ferm LIVING har en minimalistisk design med två vackra bordsskivor i olika nivåer och en arkitektonisk look. Det är tillverkat av sandfärgad travertin med en naturlig yta för att göra varje möbel unik. Om soffbordet från ferm LIVING- Inspirerad av en japansk, minimalistisk design.- Bordsskivor i olika nivåer.- Tillverkat av travertin.- Finns även som matchande sidobord.- Det här soffbordet är en del av ferm LIVINGs kollektion Distinct.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Höjd: 350 mm.- Bredd: 1000 mm.- Djup: 550 mm.- 100x55 cm Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Satsbord - Soffbord Metall Svart

  ferm living satsbord - soffbord metall svart
  Satsbord från Ferm Living. Ett set bord av minimalistisk och tidlös design där raka linjer möter tunna ben i pulverlackad metall. Borden är lika eleganta fristående som placerade ihop. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Dricksglas / Lock 14 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Klar

  ferm living ripple dricksglas / lock 14 cl - dricksglas munblåst glas klar
  Dricksglaset från ferm LIVING har en elegant design i munblåst glas med en räfflad yta och en kompakt storlek. Om dricksglaset från ferm LIVING- Enkel design i munblåst glas med en räfflad yta.- Vikt: 100 g.- Kombinera dricksglaset med en Ripple karaff från ferm LIVING.- Perfekt för cocktails, mineralvatten och desserter.- Från serien Ripple.- Kan även användas som ett lock.- Kapacitet: 14 cl.- 14 cl- Storlek: Ø5.4 x 9 cm.- Tillverkat i Kina Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Glas 20 Cl 4-pack - Dricksglas Munblåst Glas Klar

  ferm living ripple glas 20 cl 4-pack - dricksglas munblåst glas klar
  Ett set med glas från Ferm Living. Ripple ger ett kraftfullt och sofistikerat uttryck medan de varierade geometriska formerna skapar en fantastisk dynamik mellan glasen. Setet består av fyra glas i olika modeller. Glasen är Stapelbara, vilket frigör utrymme i glasskåpet. Tål diskmaskin.Välj mellan 20 cl och 6 cl. De större glasen passar perfekt på frukostbordet medan de mindre glasen passar bättre till din favoritlikör, till tillbehör eller som äggkoppar. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Oli Vinglas Återvunnet Glas 22 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Grön

  ferm living oli vinglas återvunnet glas 22 cl - dricksglas munblåst glas grön
  Vinglaset från Ferm Living har en klassisk design i munblåst glas med en vacker färg perfekt för rosé, vitt och rött vin. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om vinglaset från Ferm Living- Gjort av munblåst glas.- 100% återvunnet material.- Blågrön färg.- Varierande tjocklek.- Varierande nyanser.- Små luftbubblor för att göra varje produkt unik.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Tillverkat i Kina. Vinglasets mått:- Höjd: 125 mm.- Diameter: 70 mm.- Kapacitet: 22 cl.- Vikt: 200 g. Skötselråd för vinglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Dricksglas 14 Cl 4-pack - Dricksglas Munblåst Glas Klar

  ferm living ripple dricksglas 14 cl 4-pack - dricksglas munblåst glas klar
  Dricksglasen från ferm LIVING har en elegant design i munblåst glas med en räfflad, tunn yta och en kompakt storlek perfekt både till vardags och finare tillfällen. Om dricksglasen från ferm LIVING- Enkel design i munblåst glas med en räfflad yta.- Vikt: 100 g.- Kombinera dricksglasen med en Ripple karaff från ferm LIVING.- Perfekta för cocktails, mineralvatten och desserter.- Fyra dricksglas ingår.- Från serien Ripple.- Kan även användas som ett lock. Glasets mått:- Diameter: 54 mm.- Höjd: 90 mm.- Kapacitet: 14 cl.- 14 cl- Tillverkade i Kina Skötselråd för dricksglasen- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Cluster Bord 3-pack Ljus Grå - Soffbord Pulverlackerad Metall Ljusgrå

  ferm living cluster bord 3-pack ljus grå - soffbord pulverlackerad metall ljusgrå
  Cluster Bord 3-pack, Ljus Grå från Ferm Living. Soffbord Ljusgrå Pulverlackerad Metall. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Travertine Soffbord Ø70,5 Cm - Soffbord Cashmere

  ferm living travertine soffbord ø70,5 cm - soffbord cashmere
  Bordet från ferm LIVING har en klassisk design som harmoniskt smälter in i hemmet. Det är rundat och har en bordsskiva i travertin med ett naturligt, unikt mönster. Bordet har en stomme i pulverlackerat stål med en industriell look. Om bordet från ferm LIVING- Tillverkat av travertin och pulverlackerat stål.- Vacker, sandfärgad nyans.- Bordet finns i olika storlekar.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Skötselråd för bordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Glas 20 Cl 4-pack Smoked Grey - Dricksglas Munblåst Glas Rökgrå

  ferm living ripple glas 20 cl 4-pack smoked grey - dricksglas munblåst glas rökgrå
  Ett set med glas från Ferm Living. Ripple ger ett kraftfullt och sofistikerat uttryck medan de varierade geometriska formerna skapar en fantastisk dynamik mellan glasen. Setet består av fyra glas i olika modeller. Glasen är Stapelbara, vilket frigör utrymme i glasskåpet. Tål diskmaskin.Välj mellan 20 cl och 6 cl. De större glasen passar perfekt på frukostbordet medan de mindre glasen passar bättre till din favoritlikör, till tillbehör eller som äggkoppar. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Marble Soffbord Large - Soffbord Metall Svart

  ferm living marble soffbord large - soffbord metall svart
  Marmorbord från Ferm Living. Ett elegant bord med skiva av marmor och underrede i pulverlackad metall. Passar lika bra som soffbord som sidobord, bredvid din favoritfåtölj eller bredvid sängen. Marble Table finns i flera storlekar och färger. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Insert Sidobord - Soffbord Trä Svart

  ferm living insert sidobord - soffbord trä svart
  Insert är ett sidobord från Ferm Living i massivt askträ med en modern design. Bordet uttrycker ett möte mellan den massiva cylinderbasen och det lätta ovala topskivan, till synes svävande över den smala geometriska sammanfogningen. Bordet blir ett subtilt konstverk i ditt vardagsrum, storleken gör det perfekt för både små och stora rum. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Travertine Sidobord Ø40 Cm - Soffbord Cashmere

  ferm living travertine sidobord ø40 cm - soffbord cashmere
  Bordet från ferm LIVING har en klassisk design som harmoniskt smälter in i hemmet. Det är rundat och har en bordsskiva i travertin med ett naturligt, unikt mönster. Bordet har en stomme i pulverlackerat stål med en industriell look. Om bordet från ferm LIVING- Tillverkat av travertin och pulverlackerat stål.- Vacker, sandfärgad nyans.- Bordet finns i olika storlekar.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Skötselråd för bordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico 2-sitssoffa Louisiana Sand / - 2-sitssoffor Textil Svart

  ferm living rico 2-sitssoffa louisiana sand / - 2-sitssoffor textil svart
  Rico 2-sitssoffa Louisiana, Sand / Svart från Ferm Living. 2-sitssoffor Svart Textil. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Loungefåtölj Louisiana Sand / - Textil Svart

  ferm living rico loungefåtölj louisiana sand / - textil svart
  Rico Loungefåtölj Louisiana, Sand / Svart från Ferm Living. Fåtöljer Svart Textil. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Arum Swivel Vägglampa - Järn Cashmere

  ferm living arum swivel vägglampa - järn cashmere
  Vägglampan från ferm LIVING har en stilren design i pulverlackerat järn med en riktbar arm och en justerbar lampskärm för att styra ljusets riktning. Den har en tygsladd med en strömbrytare och en stickkontakt. Om vägglampan från ferm LIVING- Arum Swivel uppskattas för den stilrena designen.- Organiska former.- Mattvit insida.- Vägglampan finns i olika färger.- Från serien Arum. Skötselråd för vägglampan- Rengör med en torr trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Ferm Living Arum Swivel Vägglampa - Järn Svart

  ferm living arum swivel vägglampa - järn svart
  Vägglampan från ferm LIVING har en stilren design i pulverlackerat järn med en riktbar arm och en justerbar lampskärm för att styra ljusets riktning. Den har en tygsladd med en strömbrytare och en stickkontakt. Om vägglampan från ferm LIVING- Arum Swivel uppskattas för den stilrena designen.- Organiska former.- Mattvit insida.- Vägglampan finns i olika färger.- Från serien Arum. Skötselråd för vägglampan- Rengör med en torr trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Ferm Living Desert Loungestol Dune / - Återvunnen Pet Svart

  ferm living desert loungestol dune / - återvunnen pet svart
  Loungestolen från ferm LIVING har en elegant, enkel look med ett modernt uttryck. Den har en bekväm sits i återvunnen PET med en stadig ram i pulverlackerat stål. Loungestolen har en härlig design perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Om loungestolen från ferm LIVING- Kombinera loungestolen med en Desert kudde från ferm LIVING.- Finns även som en pall.- Loungestolen finns i olika färger.- Produkten tål utomhusmiljö.- Från serien Desert. Skötselråd för loungestolen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ferm Living Desert Loungestol Dune / - Återvunnen Pet Cashmere

  ferm living desert loungestol dune / - återvunnen pet cashmere
  Loungestolen från ferm LIVING har en elegant, enkel look med ett modernt uttryck. Den har en bekväm sits i återvunnen PET med en stadig ram i pulverlackerat stål. Loungestolen har en härlig design perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Om loungestolen från ferm LIVING- Kombinera loungestolen med en Desert kudde från ferm LIVING.- Finns även som en pall.- Loungestolen finns i olika färger.- Produkten tål utomhusmiljö.- Från serien Desert. Skötselråd för loungestolen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ferm Living Desert Dolce Soffa / Svart 2-sits - 2-sitssoffor Dark Sand

  ferm living desert dolce soffa / svart 2-sits - 2-sitssoffor dark sand
  Soffan från ferm LIVING har en tidlös design med tåliga, mjuka kuddar perfekt för utomhusbruk. Den har en sandfärgad klädsel i polyester och polypropen med vattenresistenta innerkuddar. Soffan har ett vattentätt material med UV-resistenta egenskaper och en svart, rostfri stomme i pulverlackerat stål. Lämplig för uteplatser och balkonger. Om soffan från ferm LIVING- Smutsavvisande, vattentät klädsel.- Soffan finns i olika storlekar.- Från serien Desert.- Djup: 850 mm.- Höjd: 780 mm.- Sitthöjd: 300 mm.- Klädsel: 60% Polypropen, 40% Polyester- Sits: 70% Vinyl, 30% Polyester- Innerkudde: Polyester och polyuretan- Stomme: Pulverlackerat stål Skötselråd för soffan- Maskintvätt 30°C.- Rengör med en fuktig trasa. UV-resistent. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Desert Dolce Fåtölj Mörk Sand / Svart - Dark Sand

  ferm living desert dolce fåtölj mörk sand / svart - dark sand
  Fåtöljen från ferm LIVING har en tidlös design med tåliga, mjuka kuddar perfekt för utomhusbruk. Den har en sandfärgad klädsel med vattenresistenta innerkuddar och ett vattentätt material med UV-resistenta egenskaper. Stolen har en svart, rostfri stomme i pulverlackerat stål perfekt för utomhusbruk. Lämplig för uteplatser och balkonger. Om fåtöljen från ferm LIVING- Smutsavvisande, vattentät klädsel.- Finns även som matchande soffa.- Från serien Desert.- Djup: 850 mm.- Höjd: 780 mm.- Sitthöjd: 300 mm.- Klädsel: 60% Polypropen, 40% Polyester- Innerkudde: Polyester och polyuretan- Stomme: Pulverlackerat stål- Sits: 70% Vinyl, 30% Polyester Skötselråd för fåtöljen- Maskintvätt 30°C.- Rengör med en fuktig trasa. UV-resistent. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Level Soffbord 79x60 Cm - Soffbord Stål Svart

  ferm living level soffbord 79x60 cm - soffbord stål svart
  Soffbordet från ferm LIVING har en modern design med en asymmetrisk form perfekt för både inom- och utomhusbruk. Det har två bordsskivor i olika nivåer. Bordet har en rundad ram i pulverlackerat stål och en svart färg för en sofistikerad och elegant touch. Lämplig för uteplatser och balkonger. Om soffbordet från ferm LIVING- Tillverkat av pulverlackerat stål.- Modern, asymmetrisk design.- Vacker, rundad ram.- Kombinera soffbordet med Desert soffa från ferm LIVING.- Produkten tål utomhusmiljö.- För mer information ladda ned PDF.- Från serien Level.- 2 bordsskivor i olika nivåer.- Längd: 790 mm.- Bredd: 600 mm.- Höjd: 400 mm.- 79x60 cm Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Desert Dolce Soffa / Svart 3-sits - 3-sitssoffor Dark Sand

  ferm living desert dolce soffa / svart 3-sits - 3-sitssoffor dark sand
  Soffan från ferm LIVING har en tidlös design med tåliga, mjuka kuddar perfekt för utomhusbruk. Den har en sandfärgad klädsel i polyester och polypropen med vattenresistenta innerkuddar. Soffan har ett vattentätt material med UV-resistenta egenskaper och en svart, rostfri stomme i pulverlackerat stål. Lämplig för uteplatser och balkonger. Om soffan från ferm LIVING- Smutsavvisande, vattentät klädsel.- Soffan finns i olika storlekar.- Från serien Desert.- Djup: 850 mm.- Höjd: 780 mm.- Sitthöjd: 300 mm.- Klädsel: 60% Polypropen, 40% Polyester- Sits: 70% Vinyl, 30% Polyester- Innerkudde: Polyester och polyuretan- Stomme: Pulverlackerat stål Skötselråd för soffan- Maskintvätt 30°C.- Rengör med en fuktig trasa. UV-resistent. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Desert Loungestol Olive / Olive - Återvunnen Pet Olivgrön

  ferm living desert loungestol olive / olive - återvunnen pet olivgrön
  Loungestolen från ferm LIVING har en elegant, enkel look med ett modernt uttryck. Den har en bekväm sits i återvunnen PET med en stadig ram i pulverlackerat stål. Loungestolen har en härlig design perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Om loungestolen från ferm LIVING- Kombinera loungestolen med en Desert kudde från ferm LIVING.- Finns även som en pall.- Loungestolen finns i olika färger.- Produkten tål utomhusmiljö.- Från serien Desert. Skötselråd för loungestolen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ferm Living Desert Stripe Fåtölj /choklad - Stål Svart

  ferm living desert stripe fåtölj /choklad - stål svart
  Fåtöljen från ferm LIVING har en tidlös design med tåliga, mjuka kuddar perfekt för utomhusbruk. Den har en bredrandig klädsel i polyester och polypropen med vattenresistenta innerkuddar. Stolen har ett vattentätt material med UV-resistenta egenskaper och en rostfri, svart stomme i pulverlackerat stål. Lämplig för uteplatser och balkonger. Om fåtöljen från ferm LIVING- Smutsavvisande, vattentät klädsel.- Från serien Desert.- Klädsel: 60% Polypropen, 40% Polyester- Sits: 70% Vinyl, 30% Polyester- Innerkudde: Polyester och polyuretan- Stomme: Pulverlackerat stål Skötselråd för fåtöljen- Maskintvätt 30°C.- Rengör med en fuktig trasa. UV-resistent. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ferm Living Level Soffbord 79x60 Cm Kashmir - Soffbord Pulverlackat Stål Cashmere

  ferm living level soffbord 79x60 cm kashmir - soffbord pulverlackat stål cashmere
  Soffbordet från ferm LIVING har en modern design med en asymmetrisk form perfekt för både inom- och utomhusbruk. Det har två bordsskivor i olika nivåer. Bordet har en rundad ram i pulverlackerat stål och en färg som harmoniskt smälter in i hemmet. Lämplig för uteplatser och balkonger. Om soffbordet från ferm LIVING- Tillverkat av pulverlackerat stål.- Modern, asymmetrisk design.- Vacker, rundad ram.- Kombinera soffbordet med Desert soffa från ferm LIVING.- Produkten tål utomhusmiljö.- Från serien Level.- 2 bordsskivor i olika nivåer.- Längd: 790 mm.- Bredd: 600 mm.- Höjd: 400 mm.- 79x60 cm Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Desert Dolce Fåtölj Kashmir/mörk Sand - Stål Dark Sand

  ferm living desert dolce fåtölj kashmir/mörk sand - stål dark sand
  Fåtöljen från ferm LIVING har en tidlös design med tåliga, mjuka kuddar perfekt för utomhusbruk. Den har en sandfärgad klädsel i polyester och polypropen med vattenresistenta innerkuddar. Stolen har ett vattentätt material med UV-resistenta egenskaper och en rostfri stomme i pulverlackerat stål. Lämplig för uteplatser och balkonger. Om fåtöljen från ferm LIVING- Smutsavvisande, vattentät klädsel.- Från serien Desert.- Klädsel: 60% Polypropen, 40% Polyester- Sits: 70% Vinyl, 30% Polyester- Innerkudde: Polyester och polyuretan- Stomme: Pulverlackerat stål Skötselråd för fåtöljen- Maskintvätt 30°C.- Rengör med en fuktig trasa. UV-resistent. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ferm Living Desert Stripe Fåtölj Kashmir/ - Stål Choklad

  ferm living desert stripe fåtölj kashmir/ - stål choklad
  Fåtöljen från ferm LIVING har en tidlös design med tåliga, mjuka kuddar perfekt för utomhusbruk. Den har en bredrandig klädsel i polyester och polypropen med vattenresistenta innerkuddar. Stolen har ett vattentätt material med UV-resistenta egenskaper och en rostfri stomme i pulverlackerat stål. Lämplig för uteplatser och balkonger. Om fåtöljen från ferm LIVING- Smutsavvisande, vattentät klädsel.- Från serien Desert.- Klädsel: 60% Polypropen, 40% Polyester- Sits: 70% Vinyl, 30% Polyester- Innerkudde: Polyester och polyuretan- Stomme: Pulverlackerat stål Skötselråd för fåtöljen- Maskintvätt 30°C.- Rengör med en fuktig trasa. UV-resistent. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ferm Living Feve Soffbord - Soffbord Valnöt

  ferm living feve soffbord - soffbord valnöt
  Soffbordet från Ferm Living har en organisk form som skapar en lugn och harmonisk känsla. Det är tillverkat av FSC-certifierat, europeiskt valnötsträ och har justerbara plasttassar för ökad stabilitet. Dess unika design med en rundad bordsskiva och karvade ben framhäver den eleganta siluetten och ger designen ett välbalanserat uttryck. Om soffbordet från Ferm Living- Justerbara plasttassar.- Finns även som ett skrivbord.- Certifiering: FSC.- Djup: 600 mm.- Höjd: 415 mm.- Längd: 1170 mm.- 100% europeiskt valnötsträ. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Eve Sidobord - Stål Svart

  ferm living eve sidobord - stål svart
  Sidobordet från ferm LIVING har en cylinderformad design med tre hjul och hyllplan för mångsidig användning. Det är tillverkat av pulverlackerat stål i olika färger att välja mellan. Eve sidobord passar i alla rum i hemmet och är en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Finns i flera färger. Tillverkat i Italien. Om sidobordet från ferm LIVING- Finns i flera färger.- Tillverkat i Italien.- Höjd: 530 mm.- Diameter: 400 mm.- Eve sidobord från Ferm Living med en funktionell, mångsidig design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Det är gjort av pulverlackerat stål i olika färger och har en cylindrisk form med tre hyllplan och hjul. Skötselråd för sidobordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Rink Bord 90x200 Cm - Mdf Eggshell

  ferm living rink bord 90x200 cm - mdf eggshell
  Bordet från ferm LIVING har en elegant design i FSC-certifierad MDF med en färgad, högblank finish. Det har en arketypisk form med mjuka, rundade kanter. En praktisk design som ger mer utrymme för benen. Om bordet från ferm LIVING- Färgad, högblank finish.- Tillverkat av MDF.- Bordet finns i olika storlekar. Skötselråd för bordet- Använd alltid underlägg eller andra skyddande föremål med en mjuk yta. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Pylo Bord 100x160 Cm - Ek Mörkbetsad Ek

  ferm living pylo bord 100x160 cm - ek mörkbetsad ek
  Bordet från ferm LIVING har en skulptural design i FSC-certifierad massiv ek med en unik siluett. Det har ett hopfällbart blad för extra sittplatser. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Om bordet från ferm LIVING- Pylo uppskattas för den unika designen.- Pylo är också omtyckt för det hållbara materialet.- Förlängningsbar bordsskiva.- Tillverkat av massiv ek.- Denna produkt levereras omonterad. Skötselråd för bordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Oli Vattenglas 22 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Amber

  ferm living oli vattenglas 22 cl - dricksglas munblåst glas amber
  Vattenglaset från Ferm Living har en klassisk design i munblåst glas med en vacker färg perfekt för kalla drycker. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om vattenglaset från Ferm Living- Gjort av munblåst glas.- 100% återvunnet material.- Blågrön färg.- Varierande tjocklek.- Varierande nyanser.- Små luftbubblor för att göra varje produkt unik.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Tillverkat i Kina. Vattenglasets mått:- Höjd: 120 mm.- Diameter: 63 mm.- Kapacitet: 22 cl.- Vikt: 300 g. Skötselråd för vattenglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Desert Pall Cashmere/soil - och barstolar Återvunnen Pet Beige

  ferm living desert pall cashmere/soil - och barstolar återvunnen pet beige
  Pallen från ferm LIVING har en elegant, enkel look med ett modernt uttryck. Den har en bekväm sits i återvunnen PET med en stadig ram i pulverlackerat stål. Pallen har en vikbar, användarvänlig design perfekt för utomhusaktiviteter. Om pallen från ferm LIVING- Finns även som en loungestol.- Pallen finns i olika färger.- Produkten tål utomhusmiljö.- Från serien Desert. Skötselråd för pallen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Trädgårdspallar och barstolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ferm Living Pond Bord Ø88 Cm - Stål Svart

  ferm living pond bord ø88 cm - stål svart
  Bordet från ferm LIVING har en lugn design i pulverlackerat, galvaniserat stål perfekt för både inom- och utomhusbruk. Det har en bordsskiva med en organisk form och en diskret pelare vid basen. Bordet har justerbara fötter för ojämna ytor. Om bordet från ferm LIVING- Pond uppskattas för den unika bordsskivan.- Pond är också omtyckt för de justerbara fötterna.- Tillverkat av stål.- Bordet finns i olika storlekar.- För inomhus- och utomhusbruk. Skötselråd för bordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Edre Soffa - 2-sitssoffor Furu Natural

  ferm living edre soffa - 2-sitssoffor furu natural
  Soffan från ferm LIVING har en klassisk design med en stomme i mörkbetsad furu och kuddar i linne. Den har ett armstöd med praktiska hyllor. Linne är ett naturligt material med härliga skrynklor som ger rummet en mer avslappnad känsla. Om soffan från ferm LIVING- Djup: 900 mm.- Bredd: 2400 mm.- Höjd: 850 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- 100% linne. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Bevel Extend. X1 Bord - Bok White Oiled Beech

  ferm living bevel extend. x1 bord - bok white oiled beech
  Bordet från ferm LIVING har en förlängningsbar design i massiv bok med mjuka, rundade hörn, eleganta, vinklade, breda ben och en medföljande iläggsskiva. Det har en medföljande iläggsskiva. Perfekt för såväl stora som små utrymmen. Om bordet från ferm LIVING- Certifiering: FSC.- Längd: 1170-1670 mm.- Höjd: 730 mm. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Oli Vattenglas 11 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Amber

  ferm living oli vattenglas 11 cl - dricksglas munblåst glas amber
  Vattenglaset från Ferm Living har en klassisk design i munblåst glas med en vacker färg och en låg kant perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om vattenglaset från Ferm Living- Gjort av munblåst glas.- 100% återvunnet material.- Blågrön färg.- Varierande tjocklek.- Varierande nyanser.- Små luftbubblor för att göra varje produkt unik.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Tillverkat i Kina. Vattenglasets mått:- Diameter: 80 mm.- Höjd: 60 mm.- Kapacitet: 11 cl.- Vikt: 200 g. Skötselråd för vattenglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Rum Fåtölj Mörkbetsad / Natur - Furu Natural

  ferm living rum fåtölj mörkbetsad / natur - furu natural
  Fåtöljen från Ferm Living har en bekväm, vacker design med inspiration från brutalismen. Den har en massiv ram i färgad, oljad, FSC-certifierad furu med höga, effektfulla armstöd för att skapa en mysig atmosfär. Stolen har stora, taktila kuddar i linne. Om fåtöljen från Ferm Living- Rum uppskattas för den mysiga, bekväma känslan.- Rum är också omtyckt för de hållbara materialen.- Tillverkad av furu och linne.- Det är möjligt att ta bort överdraget. Skötselråd för fåtöljen- Endast kemtvätt.- Rengör med dammsugare. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Desert Loungestol Olive / - Återvunnen Pet Sand

  ferm living desert loungestol olive / - återvunnen pet sand
  Loungestolen från ferm LIVING har en elegant, enkel look med ett modernt uttryck. Den har en bekväm sits i återvunnen PET med en stadig ram i pulverlackerat stål. Loungestolen har en härlig design perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Om loungestolen från ferm LIVING- Kombinera loungestolen med en Desert kudde från ferm LIVING.- Finns även som en pall.- Loungestolen finns i olika färger.- Produkten tål utomhusmiljö.- Från serien Desert. Skötselråd för loungestolen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ferm Living Desert Loungestol / Block - Återvunnen Pet Poppy Red

  ferm living desert loungestol / block - återvunnen pet poppy red
  Loungestolen från ferm LIVING har en elegant, enkel look med ett modernt uttryck. Den har en bekväm sits i återvunnen PET med en stadig ram i pulverlackerat stål. Loungestolen har en härlig design perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Om loungestolen från ferm LIVING- Kombinera loungestolen med en Desert kudde från ferm LIVING.- Finns även som en pall.- Loungestolen finns i olika färger.- Produkten tål utomhusmiljö.- Från serien Desert. Skötselråd för loungestolen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ferm Living Desert Loungestol Olive / Dune - Återvunnen Pet Olivgrön

  ferm living desert loungestol olive / dune - återvunnen pet olivgrön
  Loungestolen från ferm LIVING har en elegant, enkel look med ett modernt uttryck. Den har en bekväm sits i återvunnen PET med en stadig ram i pulverlackerat stål. Loungestolen har en härlig design perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Om loungestolen från ferm LIVING- Kombinera loungestolen med en Desert kudde från ferm LIVING.- Finns även som en pall.- Loungestolen finns i olika färger.- Produkten tål utomhusmiljö.- Från serien Desert. Skötselråd för loungestolen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ferm Living Desert Pall Cashmere/shape - och barstolar Återvunnen Pet Off-White

  ferm living desert pall cashmere/shape - och barstolar återvunnen pet off-white
  Pallen från ferm LIVING har en elegant, enkel look med ett modernt uttryck. Den har en bekväm sits i återvunnen PET med en stadig ram i pulverlackerat stål. Pallen har en vikbar, användarvänlig design perfekt för utomhusaktiviteter. Om pallen från ferm LIVING- Finns även som en loungestol.- Pallen finns i olika färger.- Produkten tål utomhusmiljö.- Från serien Desert. Skötselråd för pallen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Trädgårdspallar och barstolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ferm Living Desert Pall Cashmere/stripe - och barstolar Återvunnen Pet Brun

  ferm living desert pall cashmere/stripe - och barstolar återvunnen pet brun
  Pallen från ferm LIVING har en elegant, enkel look med ett modernt uttryck. Den har en bekväm sits i återvunnen PET med en stadig ram i pulverlackerat stål. Pallen har en vikbar, användarvänlig design perfekt för utomhusaktiviteter. Om pallen från ferm LIVING- Finns även som en loungestol.- Pallen finns i olika färger.- Produkten tål utomhusmiljö.- Från serien Desert. Skötselråd för pallen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Trädgårdspallar och barstolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ferm Living Desert Pall Cashmere/block - och barstolar Återvunnen Pet Beige

  ferm living desert pall cashmere/block - och barstolar återvunnen pet beige
  Pallen från ferm LIVING har en elegant, enkel look med ett modernt uttryck. Den har en bekväm sits i återvunnen PET med en stadig ram i pulverlackerat stål. Pallen har en vikbar, användarvänlig design perfekt för utomhusaktiviteter. Om pallen från ferm LIVING- Finns även som en loungestol.- Pallen finns i olika färger.- Produkten tål utomhusmiljö.- Från serien Desert. Skötselråd för pallen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Trädgårdspallar och barstolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ferm Living Desert Loungestol Poppy Red / - Återvunnen Pet Cloud

  ferm living desert loungestol poppy red / - återvunnen pet cloud
  Loungestolen från ferm LIVING har en elegant, enkel look med ett modernt uttryck. Den har en bekväm sits i återvunnen PET med en stadig ram i pulverlackerat stål. Loungestolen har en härlig design perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Om loungestolen från ferm LIVING- Kombinera loungestolen med en Desert kudde från ferm LIVING.- Finns även som en pall.- Loungestolen finns i olika färger.- Produkten tål utomhusmiljö.- Från serien Desert. Skötselråd för loungestolen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ferm Living Bevel Extend. X2 Bord White Oiled Beech - Bok Vitoljad Björk

  ferm living bevel extend. x2 bord white oiled beech - bok vitoljad björk
  Bordet från ferm LIVING har en utdragbar design i massiv bok med mjuka, rundade hörn och eleganta, vinklade, breda ben. Det har två medföljande iläggsskivor. Perfekt för såväl stora som små utrymmen. Om bordet från ferm LIVING- Certifiering: FSC.- Längd: 1170-2170 mm.- Höjd: 730 mm. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Oli Vinglas 22 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Amber

  ferm living oli vinglas 22 cl - dricksglas munblåst glas amber
  Vinglaset från Ferm Living har en klassisk design i munblåst glas med en vacker färg perfekt för rosé, vitt och rött vin. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om vinglaset från Ferm Living- Gjort av munblåst glas.- 100% återvunnet material.- Blågrön färg.- Varierande tjocklek.- Varierande nyanser.- Små luftbubblor för att göra varje produkt unik.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Tillverkat i Kina. Vinglasets mått:- Höjd: 125 mm.- Diameter: 70 mm.- Kapacitet: 22 cl.- Vikt: 200 g. Skötselråd för vinglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Tategu Brickbord 22x70 Cm - Soffbord Ask Mörkbrun

  ferm living tategu brickbord 22x70 cm - soffbord ask mörkbrun
  Brickbordet från ferm LIVING har en mångsidig, vacker design i FSC-certifierad ask med en karboniserad yta perfekt för att visa upp dina favoritsaker. Om brickbordet från ferm LIVING- Tategu uppskattas för det mångsidiga användningsområdet.- Tillverkat av ask. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Pond Bord Ø64 Cm - Stål Svart

  ferm living pond bord ø64 cm - stål svart
  Bordet från ferm LIVING har en lugn design i pulverlackerat, galvaniserat stål perfekt för både inom- och utomhusbruk. Det har en bordsskiva med en organisk form och en diskret pelare vid basen. Bordet har justerbara fötter för ojämna ytor. Om bordet från ferm LIVING- Pond uppskattas för den unika bordsskivan.- Pond är också omtyckt för de justerbara fötterna.- Tillverkat av stål.- Bordet finns i olika storlekar.- För inomhus- och utomhusbruk. Skötselråd för bordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Eve Sidobord Kashmir - Stål Cashmere

  ferm living eve sidobord kashmir - stål cashmere
  Sidobordet från ferm LIVING har en cylinderformad design med tre hjul och hyllplan för mångsidig användning. Det är tillverkat av pulverlackerat stål i olika färger att välja mellan. Eve sidobord passar i alla rum i hemmet och är en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Finns i flera färger. Tillverkat i Italien. Om sidobordet från ferm LIVING- Finns i flera färger.- Tillverkat i Italien.- Höjd: 530 mm.- Diameter: 400 mm.- Eve sidobord från Ferm Living med en funktionell, mångsidig design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Det är gjort av pulverlackerat stål i olika färger och har en cylindrisk form med tre hyllplan och hjul. Skötselråd för sidobordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sängbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Doodle Dricksglas 2-pack 9,5 Cm - Dricksglas Munblåst Glas Klar

  ferm living doodle dricksglas 2-pack 9,5 cm - dricksglas munblåst glas klar
  Dricksglaset från ferm LIVING har en dekorativ design i munblåst glas perfekt till vardags eller fest. Om dricksglaset från ferm LIVING- Doodle uppskattas för den dekorativa designen.- Dricksglaset finns i 2 olika storlekar. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Distinct Soffbord 100x55 Cm - Soffbord Travertin Mörkbrun

  ferm living distinct soffbord 100x55 cm - soffbord travertin mörkbrun
  Soffbordet från ferm LIVING har en minimalistisk design med två vackra bordsskivor i olika nivåer och en arkitektonisk look. Det är tillverkat av sandfärgad travertin med en naturlig yta för att göra varje möbel unik. Om soffbordet från ferm LIVING- Inspirerad av en japansk, minimalistisk design.- Bordsskivor i olika nivåer.- Tillverkat av travertin.- Finns även som matchande sidobord.- Det här soffbordet är en del av ferm LIVINGs kollektion Distinct.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Höjd: 350 mm.- Bredd: 1000 mm.- Djup: 550 mm.- 100x55 cm Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Doodle Dricksglas 2-pack 6,5 Cm - Dricksglas Munblåst Glas Klar

  ferm living doodle dricksglas 2-pack 6,5 cm - dricksglas munblåst glas klar
  Dricksglaset från ferm LIVING har en dekorativ design i munblåst glas perfekt till vardags eller fest. Om dricksglaset från ferm LIVING- Doodle uppskattas för den dekorativa designen.- Dricksglaset finns i 2 olika storlekar. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Rink Bord 90x240 Cm - Mdf Eggshell

  ferm living rink bord 90x240 cm - mdf eggshell
  Bordet från ferm LIVING har en elegant design i FSC-certifierad MDF med en färgad, högblank finish. Det har en arketypisk form med mjuka, rundade kanter. En praktisk design som ger mer utrymme för benen. Om bordet från ferm LIVING- Färgad, högblank finish.- Tillverkat av MDF.- Bordet finns i olika storlekar. Skötselråd för bordet- Använd alltid underlägg eller andra skyddande föremål med en mjuk yta. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Brushed Divan Höger - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Off-White

  ferm living rico brushed divan höger - hörnsoffor & divansoffor polyester off-white
  Divanen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om divanen från ferm LIVING- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1900 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 360 mm. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Buclé 2-sitssoffa - 2-sitssoffor Bouclé Sand

  ferm living rico buclé 2-sitssoffa - 2-sitssoffor bouclé sand
  2-sitssoffan från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om 2-sitssoffan från ferm LIVING- Rico Buclé uppskattas för den eleganta designen.- Rico Buclé är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1500 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 380 mm. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Brushed Loungestol - Bouclé Sand

  ferm living rico brushed loungestol - bouclé sand
  Loungestolen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former med en mjuk, omfamnande känsla och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Om loungestolen från ferm LIVING- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 870 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Wool Loungestol Natur - Bouclé Natural

  ferm living rico wool loungestol natur - bouclé natural
  Loungestolen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former med en mjuk, omfamnande känsla och en högkvalitativ klädsel i ullbouclé perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Om loungestolen från ferm LIVING- Rico Wool Bouclé uppskattas för den eleganta designen.- Rico Wool Bouclé är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 870 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Louisiana Sittpuff Sand/ - Sittsäckar & Sittpuffar Linne Svart

  ferm living rico louisiana sittpuff sand/ - sittsäckar & sittpuffar linne svart
  Sittpuffen från ferm LIVING har elegant design med en rundad form och en högkvalitativ klädsel perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om sittpuffen från ferm LIVING- Rico Louisiana uppskattas för den eleganta designen.- Rico Louisiana är också omtyckt för den dekorativa klädseln.- Från serien Rico.- Höjd: 410 mm.- Diameter: 600 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Boucle Divan Vänster - Hörnsoffor & Divansoffor Bouclé Sand

  ferm living rico boucle divan vänster - hörnsoffor & divansoffor bouclé sand
  Divanen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om divanen från ferm LIVING- Rico Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Från serien Rico.- Bredd: 1900 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 360 mm. Välj mellan olika färger. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Turn Boucle Sittpuff Natur/svart - Sittsäckar & Sittpuffar Bouclé Natural

  ferm living turn boucle sittpuff natur/svart - sittsäckar & sittpuffar bouclé natural
  Sittpuffen från ferm LIVING har elegant, klassisk design med en ram i pulverlackerat stål och en rundad kudde med en högkvalitativ klädsel för att addera en extra dimension till designen perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Om sittpuffen från ferm LIVING- Turn Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Välj mellan olika färger.- Från serien Turn.- Bredd: 1240 mm.- Djup: 690 mm.- Höjd: 410 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Wool Boucle 2-sitssoffa Natur - 2-sitssoffor Wool Bouclé Natural

  ferm living rico wool boucle 2-sitssoffa natur - 2-sitssoffor wool bouclé natural
  2-sitssoffan från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel i ullbouclé perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om 2-sitssoffan från ferm LIVING- Rico Wool Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Wool Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Från serien Rico.- Bredd: 1500 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 380 mm. Välj mellan olika färger. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Wool Loungestol - Bouclé Off-White

  ferm living rico wool loungestol - bouclé off-white
  Loungestolen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former med en mjuk, omfamnande känsla och en högkvalitativ klädsel i ullbouclé perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Om loungestolen från ferm LIVING- Rico Wool Bouclé uppskattas för den eleganta designen.- Rico Wool Bouclé är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 870 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Ottoman Boucle Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Bouclé Off-White

  ferm living rico ottoman boucle sittpuff - sittsäckar & sittpuffar bouclé off-white
  Sittpuffen från ferm LIVING har elegant design med en rundad form och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Om sittpuffen från ferm LIVING- Rico Ottoman Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Ottoman Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1240 mm.- Djup: 690 mm.- Höjd: 410 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Brushed Divan Höger - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Sand

  ferm living rico brushed divan höger - hörnsoffor & divansoffor polyester sand
  Divanen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om divanen från ferm LIVING- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1900 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 360 mm. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Brushed 3-sitssoffa - 3-sitssoffor Polyester Sand

  ferm living rico brushed 3-sitssoffa - 3-sitssoffor polyester sand
  3-sitssoffan från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om 3-sitssoffan från ferm LIVING- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 2100 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 380 mm. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Buclé 2-sitssoffa - 2-sitssoffor Bouclé Off-White

  ferm living rico buclé 2-sitssoffa - 2-sitssoffor bouclé off-white
  2-sitssoffan från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om 2-sitssoffan från ferm LIVING- Rico Buclé uppskattas för den eleganta designen.- Rico Buclé är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1500 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 380 mm. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Brushed Loungestol - Bouclé Varmgrå

  ferm living rico brushed loungestol - bouclé varmgrå
  Loungestolen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former med en mjuk, omfamnande känsla och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Om loungestolen från ferm LIVING- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 870 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Boucle Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Bouclé Sand

  ferm living rico boucle sittpuff - sittsäckar & sittpuffar bouclé sand
  Sittpuffen från ferm LIVING har elegant design med en rundad form och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Om sittpuffen från ferm LIVING- Rico Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Höjd: 410 mm.- Diameter: 600 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Wool Boucle 4-sitssoffa - 4-sitssoffor + Wool Bouclé Off-White

  ferm living rico wool boucle 4-sitssoffa - 4-sitssoffor + wool bouclé off-white
  4-sitssoffan från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel i ullbouclé perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om 4-sitssoffan från ferm LIVING- Rico Wool Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Wool Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 2600 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 380 mm. Shoppa 4-sitssoffor + och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Turn Pasadena Dagbädd Sand/ 80x190 Cm - Dagbäddar & Liggfåtöljer Linne Svart

  ferm living turn pasadena dagbädd sand/ 80x190 cm - dagbäddar & liggfåtöljer linne svart
  Dagbädden från ferm LIVING har en elegant design med ett svart underrede i pulverlackerat stål med en bekväm dyna och en högkvalitativ, stilren klädsel perfekt för att skapa en lyxig känsla i hemmet. Om dagbädden från ferm LIVING- Turn Pasadena uppskattas för den randiga, stilrena klädseln.- Underrede i elegant, pulverlackerat stål.- Bredd: 1900 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 420 mm. Shoppa Dagbäddar & Liggfåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Boucle 3-sitssoffa - 3-sitssoffor Bouclé Sand

  ferm living rico boucle 3-sitssoffa - 3-sitssoffor bouclé sand
  3-sitssoffan från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om 3-sitssoffan från ferm LIVING- Rico Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 2100 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 380 mm. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Turn Boucle 3-sitssoffa - 3-sitssoffor Cashmere Bouclé Off-White

  ferm living turn boucle 3-sitssoffa - 3-sitssoffor cashmere bouclé off-white
  3-sitssoffan från ferm LIVING har en stilren design med en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om 3-sitssoffan från ferm LIVING- Turn Boucle uppskattas för den stilrena designen.- Välj mellan olika färger.- Från serien Turn.- Bredd: 2000 mm.- Höjd: 735 mm.- Djup: 755 mm.- Sitthöjd: 420 mm. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Brushed 4-sitssoffa - 4-sitssoffor + Polyester Sand

  ferm living rico brushed 4-sitssoffa - 4-sitssoffor + polyester sand
  4-sitssoffan från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om 4-sitssoffan från ferm LIVING- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 2600 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 380 mm. Shoppa 4-sitssoffor + och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Brushed 2-sitssoffa - 2-sitssoffor Polyester Off-White

  ferm living rico brushed 2-sitssoffa - 2-sitssoffor polyester off-white
  2-sitssoffan från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om 2-sitssoffan från ferm LIVING- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1500 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 380 mm. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Boucle Loungestol - Bouclé Off-White

  ferm living rico boucle loungestol - bouclé off-white
  Loungestolen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former med en mjuk, omfamnande känsla och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Om loungestolen från ferm LIVING- Rico Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 870 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Boucle 4-sitssoffa - 4-sitssoffor + Bouclé Sand

  ferm living rico boucle 4-sitssoffa - 4-sitssoffor + bouclé sand
  4-sitssoffan från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om 4-sitssoffan från ferm LIVING- Rico Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 2600 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 380 mm. Shoppa 4-sitssoffor + och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Turn Boucle 2-sitssoffa - 2-sitssoffor Cashmere Bouclé Off-White

  ferm living turn boucle 2-sitssoffa - 2-sitssoffor cashmere bouclé off-white
  2-sitssoffan från ferm LIVING har en stilren design med en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om 2-sitssoffan från ferm LIVING- Turn Boucle uppskattas för den stilrena designen.- Välj mellan olika färger.- Från serien Turn.- Bredd: 1600 mm.- Höjd: 735 mm.- Djup: 755 mm.- Sitthöjd: 420 mm. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Brushed Divan Vänster - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Varmgrå

  ferm living rico brushed divan vänster - hörnsoffor & divansoffor polyester varmgrå
  Divanen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om divanen från ferm LIVING- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1900 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 360 mm. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Turn Boucle 2-sitssoffa / Natur - 2-sitssoffor Cashmere Bouclé Natural

  ferm living turn boucle 2-sitssoffa / natur - 2-sitssoffor cashmere bouclé natural
  2-sitssoffan från ferm LIVING har en stilren design med en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om 2-sitssoffan från ferm LIVING- Turn Boucle uppskattas för den stilrena designen.- Välj mellan olika färger.- Från serien Turn.- Bredd: 1600 mm.- Höjd: 735 mm.- Djup: 755 mm.- Sitthöjd: 420 mm. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Boucle 4-sitssoffa - 4-sitssoffor + Bouclé Off-White

  ferm living rico boucle 4-sitssoffa - 4-sitssoffor + bouclé off-white
  4-sitssoffan från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om 4-sitssoffan från ferm LIVING- Rico Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 2600 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 380 mm. Shoppa 4-sitssoffor + och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Wool Boucle 2-sitssoffa - 2-sitssoffor Wool Bouclé Off-White

  ferm living rico wool boucle 2-sitssoffa - 2-sitssoffor wool bouclé off-white
  2-sitssoffan från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel i ullbouclé perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om 2-sitssoffan från ferm LIVING- Rico Wool Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Wool Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Från serien Rico.- Bredd: 1500 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 380 mm. Välj mellan olika färger. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Wool Boucle Divan Vänster - Hörnsoffor & Divansoffor Wool Bouclé Off-White

  ferm living rico wool boucle divan vänster - hörnsoffor & divansoffor wool bouclé off-white
  Divanen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel i ullbouclé perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om divanen från ferm LIVING- Rico Wool Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Wool Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1900 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 360 mm. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Desert Sits Cloud - Bomull Natur

  ferm living desert sits cloud - bomull natur
  Sitsen från ferm LIVING är tillverkad av handvävt PET garn perfekt för både inom- och utomhusbruk. Passar för Desert loungestol från ferm LIVING.- Bredd: 560 mm.- Höjd: 1100 mm. Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ferm Living Turn Boucle Fåtölj Sand/ - Cashmere Bouclé Svart

  ferm living turn boucle fåtölj sand/ - cashmere bouclé svart
  Fåtöljen från ferm LIVING har en stilren design med en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Om fåtöljen från ferm LIVING- Turn Boucle uppskattas för den stilrena designen.- Välj mellan olika färger.- Från serien Turn.- Bredd: 800 mm.- Höjd: 735 mm.- Djup: 755 mm.- Sitthöjd: 420 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Boucle Divan Höger - Hörnsoffor & Divansoffor Bouclé Off-White

  ferm living rico boucle divan höger - hörnsoffor & divansoffor bouclé off-white
  Divanen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om divanen från ferm LIVING- Rico Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1900 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 360 mm. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Wool Boucle 4-sitssoffa Natur - 4-sitssoffor + Wool Bouclé Natural

  ferm living rico wool boucle 4-sitssoffa natur - 4-sitssoffor + wool bouclé natural
  4-sitssoffan från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel i ullbouclé perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om 4-sitssoffan från ferm LIVING- Rico Wool Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Wool Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 2600 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 380 mm. Shoppa 4-sitssoffor + och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Brushed 4-sitssoffa - 4-sitssoffor + Polyester Off-White

  ferm living rico brushed 4-sitssoffa - 4-sitssoffor + polyester off-white
  4-sitssoffan från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om 4-sitssoffan från ferm LIVING- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 2600 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 380 mm. Shoppa 4-sitssoffor + och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Wool Boucle 3-sitssoffa - 3-sitssoffor Wool Bouclé Off-White

  ferm living rico wool boucle 3-sitssoffa - 3-sitssoffor wool bouclé off-white
  3-sitssoffan från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel i ullbouclé perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om 3-sitssoffan från ferm LIVING- Rico Wool Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Wool Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 2100 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 380 mm. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Turn Boucle 3-sitssoffa Natur - 3-sitssoffor Cashmere Bouclé Natural

  ferm living turn boucle 3-sitssoffa natur - 3-sitssoffor cashmere bouclé natural
  3-sitssoffan från ferm LIVING har en stilren design med en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om 3-sitssoffan från ferm LIVING- Turn Boucle uppskattas för den stilrena designen.- Välj mellan olika färger.- Från serien Turn.- Bredd: 2000 mm.- Höjd: 735 mm.- Djup: 755 mm.- Sitthöjd: 420 mm. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Ottoman Boucle Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Bouclé Sand

  ferm living rico ottoman boucle sittpuff - sittsäckar & sittpuffar bouclé sand
  Sittpuffen från ferm LIVING har elegant design med en rundad form och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Om sittpuffen från ferm LIVING- Rico Ottoman Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Ottoman Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1240 mm.- Djup: 690 mm.- Höjd: 410 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Turn Boucle Fåtölj Natur - Cashmere Bouclé Natural

  ferm living turn boucle fåtölj natur - cashmere bouclé natural
  Fåtöljen från ferm LIVING har en stilren design med en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Om fåtöljen från ferm LIVING- Turn Boucle uppskattas för den stilrena designen.- Välj mellan olika färger.- Från serien Turn.- Bredd: 800 mm.- Höjd: 735 mm.- Djup: 755 mm.- Sitthöjd: 420 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Ottoman Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Off-White

  ferm living rico ottoman sittpuff - sittsäckar & sittpuffar polyester off-white
  Sittpuffen från ferm LIVING har elegant design med en rundad form och en högkvalitativ klädsel perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Om sittpuffen från ferm LIVING- Rico Ottoman uppskattas för den eleganta designen.- Rico Ottoman är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1240 mm.- Djup: 690 mm.- Höjd: 410 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Boucle Loungestol - Bouclé Sand

  ferm living rico boucle loungestol - bouclé sand
  Loungestolen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former med en mjuk, omfamnande känsla och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Om loungestolen från ferm LIVING- Rico Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 870 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Ottoman Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Varmgrå

  ferm living rico ottoman sittpuff - sittsäckar & sittpuffar polyester varmgrå
  Sittpuffen från ferm LIVING har elegant design med en rundad form och en högkvalitativ klädsel perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Om sittpuffen från ferm LIVING- Rico Ottoman uppskattas för den eleganta designen.- Rico Ottoman är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1240 mm.- Djup: 690 mm.- Höjd: 410 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Turn Boucle Fåtölj /kashmir - Cashmere Bouclé Off-White

  ferm living turn boucle fåtölj /kashmir - cashmere bouclé off-white
  Fåtöljen från ferm LIVING har en stilren design med en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Om fåtöljen från ferm LIVING- Turn Boucle uppskattas för den stilrena designen.- Välj mellan olika färger.- Från serien Turn.- Bredd: 800 mm.- Höjd: 735 mm.- Djup: 755 mm.- Sitthöjd: 420 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Boucle Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Bouclé Off-White

  ferm living rico boucle sittpuff - sittsäckar & sittpuffar bouclé off-white
  Sittpuffen från ferm LIVING har elegant design med en rundad form och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Om sittpuffen från ferm LIVING- Rico Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Höjd: 410 mm.- Diameter: 600 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Boucle 3-sitssoffa - 3-sitssoffor Bouclé Off-White

  ferm living rico boucle 3-sitssoffa - 3-sitssoffor bouclé off-white
  3-sitssoffan från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om 3-sitssoffan från ferm LIVING- Rico Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 2100 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 380 mm. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Turn Boucle 2-sitssoffa / Sand - 2-sitssoffor Cashmere Bouclé Svart

  ferm living turn boucle 2-sitssoffa / sand - 2-sitssoffor cashmere bouclé svart
  2-sitssoffan från ferm LIVING har en stilren design med en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om 2-sitssoffan från ferm LIVING- Turn Boucle uppskattas för den stilrena designen.- Välj mellan olika färger.- Från serien Turn.- Bredd: 1600 mm.- Höjd: 735 mm.- Djup: 755 mm.- Sitthöjd: 420 mm. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Boucle Divan Vänster - Hörnsoffor & Divansoffor Bouclé Off-White

  ferm living rico boucle divan vänster - hörnsoffor & divansoffor bouclé off-white
  Divanen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om divanen från ferm LIVING- Rico Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Från serien Rico.- Bredd: 1900 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 360 mm. Välj mellan olika färger. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Brushed 4-sitssoffa - 4-sitssoffor + Polyester Varmgrå

  ferm living rico brushed 4-sitssoffa - 4-sitssoffor + polyester varmgrå
  4-sitssoffan från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om 4-sitssoffan från ferm LIVING- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 2600 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 380 mm. Shoppa 4-sitssoffor + och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Pouf Wool Boucle- Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Wool Bouclé Off-White

  ferm living rico pouf wool boucle- sittpuff - sittsäckar & sittpuffar wool bouclé off-white
  Sittpuffen från ferm LIVING har elegant design med en rundad form och en högkvalitativ klädsel i ullbouclé perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Om sittpuffen från ferm LIVING- Rico Pouf Wool Boucle - Off-white uppskattas för den eleganta designen.- Rico Pouf Wool Boucle - Off-white är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Höjd: 410 mm.- Diameter: 600 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Brushed 3-sitssoffa - 3-sitssoffor Polyester Varmgrå

  ferm living rico brushed 3-sitssoffa - 3-sitssoffor polyester varmgrå
  3-sitssoffan från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om 3-sitssoffan från ferm LIVING- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 2100 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 380 mm. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Brushed 3-sitssoffa - 3-sitssoffor Polyester Off-White

  ferm living rico brushed 3-sitssoffa - 3-sitssoffor polyester off-white
  3-sitssoffan från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om 3-sitssoffan från ferm LIVING- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 2100 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 380 mm. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Ottoman Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Sand

  ferm living rico ottoman sittpuff - sittsäckar & sittpuffar polyester sand
  Sittpuffen från ferm LIVING har elegant design med en rundad form och en högkvalitativ klädsel perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Om sittpuffen från ferm LIVING- Rico Ottoman uppskattas för den eleganta designen.- Rico Ottoman är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1240 mm.- Djup: 690 mm.- Höjd: 410 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Brushed 2-sitssoffa - 2-sitssoffor Polyester Varmgrå

  ferm living rico brushed 2-sitssoffa - 2-sitssoffor polyester varmgrå
  2-sitssoffan från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om 2-sitssoffan från ferm LIVING- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1500 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 380 mm. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Brushed Divan Vänster - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Sand

  ferm living rico brushed divan vänster - hörnsoffor & divansoffor polyester sand
  Divanen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om divanen från ferm LIVING- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1900 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 360 mm. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Boucle Divan Höger - Hörnsoffor & Divansoffor Bouclé Sand

  ferm living rico boucle divan höger - hörnsoffor & divansoffor bouclé sand
  Divanen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om divanen från ferm LIVING- Rico Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Rico Boucle är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1900 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 360 mm. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Turn Boucle Sittpuff /kashmir - Sittsäckar & Sittpuffar Bouclé Off-White

  ferm living turn boucle sittpuff /kashmir - sittsäckar & sittpuffar bouclé off-white
  Sittpuffen från ferm LIVING har elegant, klassisk design med en ram i pulverlackerat stål och en rundad kudde med en högkvalitativ klädsel för att addera en extra dimension till designen perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Om sittpuffen från ferm LIVING- Turn Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Välj mellan olika färger.- Från serien Turn.- Bredd: 1240 mm.- Djup: 690 mm.- Höjd: 410 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Brushed Divan Vänster - Hörnsoffor & Divansoffor Polyester Off-White

  ferm living rico brushed divan vänster - hörnsoffor & divansoffor polyester off-white
  Divanen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om divanen från ferm LIVING- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1900 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 360 mm. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Brushed 2-sitssoffa - 2-sitssoffor Polyester Sand

  ferm living rico brushed 2-sitssoffa - 2-sitssoffor polyester sand
  2-sitssoffan från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om 2-sitssoffan från ferm LIVING- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 1500 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Höjd för ryggstöd: 380 mm. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Brushed Loungestol - Bouclé Off-White

  ferm living rico brushed loungestol - bouclé off-white
  Loungestolen från ferm LIVING har en inbjudande, elegant design med rundade former med en mjuk, omfamnande känsla och en högkvalitativ klädsel perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Om loungestolen från ferm LIVING- Rico Brushed uppskattas för den eleganta designen.- Rico Brushed är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Välj mellan olika färger.- Från serien Rico.- Bredd: 870 mm.- Höjd: 790 mm.- Djup: 815 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living Turn Boucle 3-sitssoffa / Sand - 3-sitssoffor Cashmere Bouclé Svart

  ferm living turn boucle 3-sitssoffa / sand - 3-sitssoffor cashmere bouclé svart
  3-sitssoffan från ferm LIVING har en stilren design med en högkvalitativ klädsel i bouclé perfekt för vardagsrummet. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om 3-sitssoffan från ferm LIVING- Turn Boucle uppskattas för den stilrena designen.- Välj mellan olika färger.- Från serien Turn.- Bredd: 2000 mm.- Höjd: 735 mm.- Djup: 755 mm.- Sitthöjd: 420 mm. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Turn Boucle Sittpuff Sand/ - Sittsäckar & Sittpuffar Bouclé Svart

  ferm living turn boucle sittpuff sand/ - sittsäckar & sittpuffar bouclé svart
  Sittpuffen från ferm LIVING har elegant, klassisk design med en ram i pulverlackerat stål och en rundad kudde med en högkvalitativ klädsel för att addera en extra dimension till designen perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Om sittpuffen från ferm LIVING- Turn Boucle uppskattas för den eleganta designen.- Välj mellan olika färger.- Från serien Turn.- Bredd: 1240 mm.- Djup: 690 mm.- Höjd: 410 mm.- Sitthöjd: 410 mm. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Ferm Living - Sekki Skål 24 cm Kräm

  ferm living - sekki skål 24 cm kräm
  I serien Sekki från danska Ferm Living finns denna vackert gräddfärgade skål i glaserat stengods. Skålen står på en liten fot och dess stilrena design är inspirerad av den japanska estetiken. Servera pasta, en mustig gryta eller häll upp chipsen på fredagskvällen, skålen har många användningsområden.Ett stort urval av ytterligare fina produkter finns i denna serie att kombinera med.
 • Ferm Living - Sekki Kopp 26 cl Kräm

  ferm living - sekki kopp 26 cl kräm
  Njut din favoritdryck i denna kopp från Ferm Livings serie Sekki. Tillverkad i gräddfärgat glaserat stengods och inspirerad av den japanska estetiken. Undersidan av koppen är försedd med en liten fot och den är stilren utan handtag.Ett stort urval av ytterligare fina produkter finns i denna serie att kombinera med.
 • Ferm Living - Sekki Mugg 26 cl Kräm

  ferm living - sekki mugg 26 cl kräm
  Njut din favoritdryck i denna kopp från Ferm Livings serie Sekki. Tillverkad i gräddfärgat glaserat stengods och inspirerad av den japanska estetiken. Undersidan av koppen är försedd med en liten fot och den har ett generöst handtag.Ett stort urval av ytterligare fina produkter finns i denna serie att kombinera med.
 • Ferm Living Desert Pall Olive/olive - och barstolar Återvunnen Pet Olivgrön

  ferm living desert pall olive/olive - och barstolar återvunnen pet olivgrön
  Pallen från ferm LIVING har en elegant, enkel look med ett modernt uttryck. Den har en bekväm sits i återvunnen PET med en stadig ram i pulverlackerat stål. Pallen har en vikbar, användarvänlig design perfekt för utomhusaktiviteter. Om pallen från ferm LIVING- Finns även som en loungestol.- Pallen finns i olika färger.- Produkten tål utomhusmiljö.- Från serien Desert. Skötselråd för pallen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Trädgårdspallar och barstolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ferm Living Catena Large Combi1 Soffa - 3-sitssoffor Bomull Natural

  ferm living catena large combi1 soffa - 3-sitssoffor bomull natural
  Soffan från ferm LIVING har en stilren design med två moduler med en härlig, omfamnande känsla och en vintage look. Den har ett yttertyg i bomull och linne med en vintage look. Om soffan från ferm LIVING- Djup: 1080 mm.- Bredd: 2760 mm.- Höjd: 760 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Cotton, linne tyg.- Fyllning: Skum och dun.- Tillverkad i Italien.- Denna kombination består av: Catena Large armstöd och modul vänster + armstöd och modul höger. - Tyg: Cotton Linen är tillverkat av naturfibrer med en vintagekänsla på grund av den unika ytbehandlingen och färgningsmetoden. Detta resulterar i en "tvättad look" och vita linjer är också en del av denna karaktär. Skötselråd för soffan- Rengör med dammsugare. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Catena Sofa Large Combi2 Soffa Natur - 3-sitssoffor Bomull Natural

  ferm living catena sofa large combi2 soffa natur - 3-sitssoffor bomull natural
  Soffan från ferm LIVING har en stilren design med tre moduler med en härlig, omfamnande känsla och en vintage look. Den har ett yttertyg i bomull och linne med en vintage look. Om soffan från ferm LIVING- Tillverkad i Italien.- Djup: 1080 mm.- Bredd: 2760 mm.- Höjd: 760 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Cotton, linne tyg.- Fyllning: Skum och dun.- Denna kombination består av: Catena Large hörndel, Center modul och Chaise Longue höger. - Tyg: Cotton Linen är tillverkat av naturfibrer med en vintagekänsla på grund av den unika ytbehandlingen och färgningsmetoden. Detta resulterar i en "tvättad look" och vita linjer är också en del av denna karaktär. Skötselråd för soffan- Rengör med dammsugare. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.