Hemmässan
www.hemmassan.se

Ferm Living sortiment online

 • Ferm Living - Sekki Tallrik 26 cm Kräm

  ferm living - sekki tallrik 26 cm kräm
  I serien Sekki från danska Ferm Living finns denna fina mattallrik. Tillverkad i gräddfärgat glaserat stengods. Tallriken står på en liten fot och dess stilrena design är inspirerad av den japanska estetiken. Blir vacker och festlig på ditt middagsbord.Ett stort urval av ytterligare fina produkter finns i denna serie att kombinera med.
 • Ferm Living - Sekki Skål 18,5 cm Kräm

  ferm living - sekki skål 18,5 cm kräm
  I serien Sekki från danska Ferm Living finns denna vackert gräddfärgade skål i glaserat stengods. Skålen står på en liten fot och dess stilrena design är inspirerad av den japanska estetiken. Skålen har många användningsområden och vacker enbart som prydnad.Ett stort urval av ytterligare fina produkter finns i denna serie att kombinera med.
 • Ferm Living - Sekki Skål 7,5 cm Kräm

  ferm living - sekki skål 7,5 cm kräm
  I serien Sekki från danska Ferm Living finns denna söta lilla skål. Tillverkad i gräddfärgat glaserat stengods. Skålen står på en liten fot och dess stilrena design är inspirerad av den japanska estetiken. Placera den bredvid dig vid matlagningen, så har du alltid ditt salt inom räckhåll. Funkar även till dess motsats, som sockerskål vid fikastunden.Ett stort urval av ytterligare fina produkter finns i denna serie att kombinera med.
 • Ferm Living - Sekki Tallrik 19 cm Kräm

  ferm living - sekki tallrik 19 cm kräm
  I serien Sekki från danska Ferm Living finns denna fina tallrik. Tillverkad i gräddfärgat glaserat stengods. Tallriken står på en liten fot och dess stilrena design är inspirerad av den japanska estetiken. Passar bra som assiett till förrätten eller efterrätten.Ett stort urval av ytterligare fina produkter finns i denna serie att kombinera med.