Hemmässan
www.hemmassan.se

Ferm Living sortiment online

 • Ferm Living - Sekki Tallrik 26 cm Kräm

  ferm living - sekki tallrik 26 cm kräm
  I serien Sekki från danska Ferm Living finns denna fina mattallrik. Tillverkad i gräddfärgat glaserat stengods. Tallriken står på en liten fot och dess stilrena design är inspirerad av den japanska estetiken. Blir vacker och festlig på ditt middagsbord.Ett stort urval av ytterligare fina produkter finns i denna serie att kombinera med.
 • Ferm Living - Sekki Skål 18,5 cm Kräm

  ferm living - sekki skål 18,5 cm kräm
  I serien Sekki från danska Ferm Living finns denna vackert gräddfärgade skål i glaserat stengods. Skålen står på en liten fot och dess stilrena design är inspirerad av den japanska estetiken. Skålen har många användningsområden och vacker enbart som prydnad.Ett stort urval av ytterligare fina produkter finns i denna serie att kombinera med.
 • Ferm Living - Sekki Skål 7,5 cm Kräm

  ferm living - sekki skål 7,5 cm kräm
  I serien Sekki från danska Ferm Living finns denna söta lilla skål. Tillverkad i gräddfärgat glaserat stengods. Skålen står på en liten fot och dess stilrena design är inspirerad av den japanska estetiken. Placera den bredvid dig vid matlagningen, så har du alltid ditt salt inom räckhåll. Funkar även till dess motsats, som sockerskål vid fikastunden.Ett stort urval av ytterligare fina produkter finns i denna serie att kombinera med.
 • Ferm Living Ripple Low Dricksglas 4-pack - Dricksglas Munblåst Glas Klar

  ferm living ripple low dricksglas 4-pack - dricksglas munblåst glas klar
  Dricksglasen från Ferm Living har en tidlös, elegant design i munblåst glas med vackra, vertikala linjer på utsidan och en lite lägre höjd. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Välj mellan olika färger. Om dricksglasen från Ferm Living- De här dricksglasen är en del av Ferm Livings kollektion Ripple.- Fyra låga glas.- Tillverkade av munblåst glas.- Räfflad yta med vertikala linjer.- Perfekta både till vardags och finare tillfällen.- Kapacitet: 20 cl.- Höjd: 61 mm.- Diameter: 76 mm. Skötselråd för dricksglasen- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Dricksglas / Lock 14 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Rökgrå

  ferm living ripple dricksglas / lock 14 cl - dricksglas munblåst glas rökgrå
  Dricksglaset från ferm LIVING har en elegant design i munblåst glas med en räfflad yta och en kompakt storlek. Välj mellan olika färger. Om dricksglaset från ferm LIVING- Från kollektionen Ripple.- Enkel design i munblåst glas med en räfflad yta.- Perfekt perfekt för cocktails, mineralvatten och desserter.- Kombinera dricksglaset med en Ripple karaff från ferm LIVING.- Kan även användas som ett lock.- Storlek: Ø5.4 x 9 cm.- Kapacitet: 14 cl.- Vikt: 100 g.- Tillverkat i Kina Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Oli Vattenglas Lågt Återvunnet Glas 11 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Grön

  ferm living oli vattenglas lågt återvunnet glas 11 cl - dricksglas munblåst glas grön
  Vattenglaset från Ferm Living har en klassisk design i munblåst glas med en vacker färg och en låg kant perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om vattenglaset från Ferm Living- Gjort av munblåst glas.- 100% återvunnet material.- Blågrön färg.- Varierande tjocklek.- Varierande nyanser.- Små luftbubblor för att göra varje produkt unik.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Tillverkat i Kina. Vattenglasets mått:- Diameter: 80 mm.- Höjd: 60 mm.- Kapacitet: 11 cl.- Vikt: 200 g. Skötselråd för vattenglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Dricksglas 14 Cl 4-pack - Dricksglas Munblåst Glas Rökgrå

  ferm living ripple dricksglas 14 cl 4-pack - dricksglas munblåst glas rökgrå
  Dricksglasen från ferm LIVING har en elegant design i munblåst glas med en räfflad, tunn yta och en kompakt storlek perfekt både till vardags och finare tillfällen. Välj mellan olika färger. Om dricksglasen från ferm LIVING- Från serien Ripple.- Fyra dricksglas ingår.- Enkel design i munblåst glas med en räfflad yta.- Perfekta perfekt för cocktails, mineralvatten och desserter.- Kombinera dricksglasen med en Ripple karaff från ferm LIVING.- Kan även användas som ett lock. Glasets mått:- Diameter: 54 mm.- Höjd: 90 mm.- Kapacitet: 14 cl.- Vikt: 100 g.- Tillverkade i Kina Skötselråd för dricksglasen- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Mingle Bordsskiva Oval 150 Cm - Svart

  ferm living mingle bordsskiva oval 150 cm - svart
  Bordsskivan finns i flera storlekar och färger som kan användas till både skrivbord och matbord. Mingle ger dig möjligheten att anpassa bordets utseende efter egen smak då bordsbenen finns i många olika färger. Bordsbenen säljs separat. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Marble Soffbord Medium - Soffbord Metall Svart

  ferm living marble soffbord medium - soffbord metall svart
  Marble Bord från Ferm Living. Ett elegant bord med topp av marmor och underrede i pulverlackad metall. Passar lika bra som soffbord som sidobord, bredvid din favoritfåtölj eller bredvid sängen. Marble Table finns i flera storlekar och färger. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Oli Vattenglas Återvunnet Glas 22 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Grön

  ferm living oli vattenglas återvunnet glas 22 cl - dricksglas munblåst glas grön
  Vattenglaset från Ferm Living har en klassisk design i munblåst glas med en vacker färg perfekt för kalla drycker. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om vattenglaset från Ferm Living- Gjort av munblåst glas.- 100% återvunnet material.- Blågrön färg.- Varierande tjocklek.- Varierande nyanser.- Små luftbubblor för att göra varje produkt unik.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Tillverkat i Kina. Vattenglasets mått:- Höjd: 120 mm.- Diameter: 63 mm.- Kapacitet: 22 cl.- Vikt: 300 g. Skötselråd för vattenglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Low Dricksglas 4-pack - Dricksglas Munblåst Glas Rökgrå

  ferm living ripple low dricksglas 4-pack - dricksglas munblåst glas rökgrå
  Dricksglasen från Ferm Living har en tidlös, elegant design i munblåst glas med vackra, vertikala linjer på utsidan och en lite lägre höjd. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Välj mellan olika färger. Om dricksglasen från Ferm Living- De här dricksglasen är en del av Ferm Livings kollektion Ripple.- Fyra låga glas.- Tillverkade av munblåst glas.- Räfflad yta med vertikala linjer.- Perfekta både till vardags och finare tillfällen.- Kapacitet: 20 cl.- Höjd: 61 mm.- Diameter: 76 mm. Skötselråd för dricksglasen- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Mingle Bordsskiva Rund Ø130 Cm - Ljusgrå

  ferm living mingle bordsskiva rund ø130 cm - ljusgrå
  Stilren design kombinerat med lätta och enkla former. Bordsskivan finns i olika färger o storlekar som kan används både som skrivbord och matbord. Mingle ger dig möjligheten att anpassa bordets utseende efter egen smak då bordsbenen finns i många olika färger. Bordsbenen säljs separat. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Marble Soffbord Large - Soffbord Metall Brun

  ferm living marble soffbord large - soffbord metall brun
  Marmorbord från Ferm Living. Ett elegant bord med skiva av marmor och underrede i pulverlackad metall. Passar lika bra som soffbord som sidobord, bredvid din favoritfåtölj eller bredvid sängen. Marble Table finns i flera storlekar och färger. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Mineral Soffbord 120x70 Cm Bianco Curia Marmor / - Soffbord Glas Vit

  ferm living mineral soffbord 120x70 cm bianco curia marmor / - soffbord glas vit
  Soffbordet från Ferm Living har en vacker design med en imponerande stomme i handgjord Bianco Curia marmor och en rektangulär bordsskiva i glas perfekt för vardagsrummet. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Om soffbordet från Ferm Living- Från serien Mineral.- Kontrasterande design.- Slät bordsskiva i glas.- Handgjord stomme med en ojämn yta för att göra varje möbel unik.- Maxvikt : 35 kg.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Längd: 1200 mm.- Djup: 700 mm.- Höjd: 250 mm.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Marble Soffbord Medium - Soffbord Metall Brun

  ferm living marble soffbord medium - soffbord metall brun
  Marble Bord från Ferm Living. Ett elegant bord med topp av marmor och underrede i pulverlackad metall. Passar lika bra som soffbord som sidobord, bredvid din favoritfåtölj eller bredvid sängen. Marble Table finns i flera storlekar och färger. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Distinct Soffbord Kalksten Sand - Soffbord Travertin Travertine

  ferm living distinct soffbord kalksten sand - soffbord travertin travertine
  Soffbordet från Ferm Living har en minimalistisk design med två vackra bordsskivor i olika nivåer och en arkitektonisk look. Bordet är tillverkat av sandfärgad travertin med en vacker yta perfekt för vardagsrummet. Om soffbordet från Ferm Living - Det här soffbordet är en del av Ferm Livings kollektion Distinct.- Inspirerad av japansk, minimalistisk design.- Bordsskivor i olika nivåer.- Tillverkat av travertin.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Finns även som matchande sidobord.- Höjd: 350 mm.- Bredd: 1000 mm.- Djup: 550 mm. Skötselråd för soffbordet - Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Satsbord - Soffbord Metall Svart

  ferm living satsbord - soffbord metall svart
  Satsbord från Ferm Living. Ett set bord av minimalistisk och tidlös design där raka linjer möter tunna ben i pulverlackad metall. Borden är lika eleganta fristående som placerade ihop. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Dricksglas / Lock 14 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Klar

  ferm living ripple dricksglas / lock 14 cl - dricksglas munblåst glas klar
  Dricksglaset från ferm LIVING har en elegant design i munblåst glas med en räfflad yta och en kompakt storlek. Välj mellan olika färger. Om dricksglaset från ferm LIVING- Från kollektionen Ripple.- Enkel design i munblåst glas med en räfflad yta.- Perfekt perfekt för cocktails, mineralvatten och desserter.- Kombinera dricksglaset med en Ripple karaff från ferm LIVING.- Kan även användas som ett lock.- Storlek: Ø5.4 x 9 cm.- Kapacitet: 14 cl.- Vikt: 100 g.- Tillverkat i Kina Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Glas 20 Cl 4-pack - Dricksglas Munblåst Glas Klar

  ferm living ripple glas 20 cl 4-pack - dricksglas munblåst glas klar
  Ett set med glas från Ferm Living. Ripple ger ett kraftfullt och sofistikerat uttryck medan de varierade geometriska formerna skapar en fantastisk dynamik mellan glasen. Setet består av fyra glas i olika modeller. Glasen är Stapelbara, vilket frigör utrymme i glasskåpet. Tål diskmaskin.Välj mellan 20 cl och 6 cl. De större glasen passar perfekt på frukostbordet medan de mindre glasen passar bättre till din favoritlikör, till tillbehör eller som äggkoppar. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Oli Vinglas Återvunnet Glas 22 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Grön

  ferm living oli vinglas återvunnet glas 22 cl - dricksglas munblåst glas grön
  Vinglaset från Ferm Living har en klassisk design i munblåst glas med en vacker färg perfekt för rosé, vitt och rött vin. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om vinglaset från Ferm Living- Gjort av munblåst glas.- 100% återvunnet material.- Blågrön färg.- Varierande tjocklek.- Varierande nyanser.- Små luftbubblor för att göra varje produkt unik.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Tillverkat i Kina. Vinglasets mått:- Höjd: 125 mm.- Diameter: 70 mm.- Kapacitet: 22 cl.- Vikt: 200 g. Skötselråd för vinglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Dricksglas 14 Cl 4-pack - Dricksglas Munblåst Glas Klar

  ferm living ripple dricksglas 14 cl 4-pack - dricksglas munblåst glas klar
  Dricksglasen från ferm LIVING har en elegant design i munblåst glas med en räfflad, tunn yta och en kompakt storlek perfekt både till vardags och finare tillfällen. Välj mellan olika färger. Om dricksglasen från ferm LIVING- Från serien Ripple.- Fyra dricksglas ingår.- Enkel design i munblåst glas med en räfflad yta.- Perfekta perfekt för cocktails, mineralvatten och desserter.- Kombinera dricksglasen med en Ripple karaff från ferm LIVING.- Kan även användas som ett lock. Glasets mått:- Diameter: 54 mm.- Höjd: 90 mm.- Kapacitet: 14 cl.- Vikt: 100 g.- Tillverkade i Kina Skötselråd för dricksglasen- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Cluster Bord 3-pack Ljus Grå - Soffbord Pulverlackerad Metall Ljusgrå

  ferm living cluster bord 3-pack ljus grå - soffbord pulverlackerad metall ljusgrå
  Cluster Bord 3-pack, Ljus Grå från Ferm Living. Soffbord Ljusgrå Pulverlackerad Metall. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Travertine Soffbord Ø70,5 Cm - Soffbord Cashmere

  ferm living travertine soffbord ø70,5 cm - soffbord cashmere
  Bordet från Ferm Living har en klassisk design som harmoniskt smälter in i hemmet. Det är rundat och har en bordsskiva i travertin med ett naturligt, unikt mönster. Det har en stomme i pulverlackerat stål med en industriell look. Välj mellan olika storlekar. Om bordet från Ferm Living- Tillverkat av travertin och pulverlackerat stål.- Vacker, sandfärgad nyans.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Bordet kommer i olika storlekar. Skötselråd för bordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Glas 20 Cl 4-pack Smoked Grey - Dricksglas Munblåst Glas Rökgrå

  ferm living ripple glas 20 cl 4-pack smoked grey - dricksglas munblåst glas rökgrå
  Ett set med glas från Ferm Living. Ripple ger ett kraftfullt och sofistikerat uttryck medan de varierade geometriska formerna skapar en fantastisk dynamik mellan glasen. Setet består av fyra glas i olika modeller. Glasen är Stapelbara, vilket frigör utrymme i glasskåpet. Tål diskmaskin.Välj mellan 20 cl och 6 cl. De större glasen passar perfekt på frukostbordet medan de mindre glasen passar bättre till din favoritlikör, till tillbehör eller som äggkoppar. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ferm Living Marble Soffbord Large - Soffbord Metall Svart

  ferm living marble soffbord large - soffbord metall svart
  Marmorbord från Ferm Living. Ett elegant bord med skiva av marmor och underrede i pulverlackad metall. Passar lika bra som soffbord som sidobord, bredvid din favoritfåtölj eller bredvid sängen. Marble Table finns i flera storlekar och färger. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Insert Sidobord - Soffbord Trä Svart

  ferm living insert sidobord - soffbord trä svart
  Insert är ett sidobord från Ferm Living i massivt askträ med en modern design. Bordet uttrycker ett möte mellan den massiva cylinderbasen och det lätta ovala topskivan, till synes svävande över den smala geometriska sammanfogningen. Bordet blir ett subtilt konstverk i ditt vardagsrum, storleken gör det perfekt för både små och stora rum. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Travertine Sidobord Ø40 Cm - Soffbord Cashmere

  ferm living travertine sidobord ø40 cm - soffbord cashmere
  Bordet från Ferm Living har en klassisk design som harmoniskt smälter in i hemmet. Det är rundat och har en bordsskiva i travertin med ett naturligt, unikt mönster. Det har en stomme i pulverlackerat stål med en industriell look. Välj mellan olika storlekar. Om bordet från Ferm Living- Tillverkat av travertin och pulverlackerat stål.- Vacker, sandfärgad nyans.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Bordet kommer i olika storlekar. Skötselråd för bordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico 2-sitssoffa Louisiana Sand / - 2-sitssoffor Textil Svart

  ferm living rico 2-sitssoffa louisiana sand / - 2-sitssoffor textil svart
  Rico 2-sitssoffa Louisiana, Sand / Svart från Ferm Living. 2-sitssoffor Svart Textil. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Ferm Living Rico Loungefåtölj Louisiana Sand / - Textil Svart

  ferm living rico loungefåtölj louisiana sand / - textil svart
  Rico Loungefåtölj Louisiana, Sand / Svart från Ferm Living. Fåtöljer Svart Textil. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.