Hemmässan
www.hemmassan.se

Fiskars sortiment online

 • Kastrull 2,5 L Hard Face

  kastrull 2,5 l hard face
  Kastrull i aluminium för vardagens utmaningar i köket. Anpassad för alla hällar. Tål diskmaskin och är ugnssäker upp till 150 °C. Hard Face är designad för tuff användning Nästa generation av våra mest hållbara Hardtec Superior beläggning har enast
 • Bestickset 24-delar i gåvoask

  bestickset 24-delar i gåvoask
  obias Jacobsen är designern bakom denna attraktiva serie bestick av rostfritt stål Besticken i serien Functional Form bygger på en harmonisk kombination av funktionalitet och klassisk design. Det finns ett komplett urval matta och spegelblanka varia
 • Fiskars - Rotisser Gryta 22 cm

  fiskars - rotisser gryta 22 cm
  Grytan i Rotisser-serien har den bästa designen och de bästa materialen. Aluminiumstommen leder värme extremt väl, Energy Base-teknologin hettar upp pannan upp till 50 % snabbare på en glaskeramikhäll men fungerar perfekt på alla typer av spishällar. Hardtec Superior-beläggningen är non-stick och extremt slitstark.Tål maskindiskTål metallredskap Ugnssäker upp till 240° C
 • Fiskars - Norden Kastrull Rostfritt Stål 2,5 L

  fiskars - norden kastrull rostfritt stål 2,5 l
  Kastrull Norden från Fiskars, inspirerad av nordisk natur och traditioner, är ett kvalitetskärl i rostfritt stål har en kant-till-kant konstruktion som gör att hela ytan av kärlet värmas upp. Aluminiumkärnan mellan det yttre och inre rostfria lagret garanterar jämn värmefördelning på alla typer av hällar. Den tjocka, 3,0 mm basen fördelar värme effektivt. Locket är av högkvalitativt rostfritt stål, designen på locket och kärlets handtag minimerar värmeöverföringen, detta för en bekväma och säker användning. Kastrullen är ugnssäker upp till 240° C.
 • Fiskars - Functional Form Kastrull 1,5 L

  fiskars - functional form kastrull 1,5 l
  Fiskars Functional Form Kastrull 1,5 liter är framtagen för att lösa de vardagliga problemen i köket. Kastrullen är gjord av 18/10 rostfritt stål och värms snabbt och effektivt på alla hällar. Bakelithandtaget förblir svalt och ger ett säkert grepp. Det platta locket har två avhällningsmöjligheter, ång- och koksreglering samt silikonkanter som gör locket tyst och värmesäkert. Utrymmesbesparande design, enkelt att stapla vilket gör det lätt att lagra och sparar utrymme och är dessutom lätt att rengöra, fungerar utmärkt att diska i diskmaskinen och ugnssäker upp till 150° C.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.
 • Fiskars - Classic Gryta 2 L

  fiskars - classic gryta 2 l
  En traditionell gryta ur den mångsidiga Classic-serien. Tillverkad i slitstarkt rostfritt stål för vardagsmatlagning, medför bekymmerslös funktionalitet till köket. Den tjocka 3-skiktsbotten verkar effektivt och sprider värmen jämnt i grytan. Utformad för att fungera på alla spishällar. Grytan är ugnssäker upp till 240°C och kan diskas i maskin. Finns i flera olika praktiska storlekar.
 • Fiskars - Classic Kastrull 16 cm

  fiskars - classic kastrull 16 cm
  Fiskars kastrull ur den mångsidiga Classic-serien. Tillverkad i slitstarkt rostfritt stål för vardagsmatlagning, medför bekymmerslös funktionalitet till köket. Den tjocka 3-skiktsbotten verkar effektivt och sprider värmen jämnt i kastrullen. Utformad för att fungera på alla spishällar. Kastrullen är ugnssäker upp till 240°C och kan diskas i maskin.
 • Fiskars - Brasserie Gryta Emaljerad 22 cm

  fiskars - brasserie gryta emaljerad 22 cm
  Brasseri Gryta är tillverkad i gjutjärn vilket gör den perfekt för långkok. Gjutjärn tål höga temperaturer och har en hög värmekapacitet så grytan håller maten varm länge även när du dukat fram den på middagsbordet. Grytan är redo för att användas direkt och fungerar på alla spishällar. Beläggningen av porslinsemalj skyddar grytan mot rost och gör grytan enkel att både använda och underhålla. Brasseri Gryta tål metallredskap och är ugnssäker upp till 240 °C. Endast handdisk.
 • Fiskars - Hard Face Steel Gryta 5 L

  fiskars - hard face steel gryta 5 l
  Hard Face Gryta av rostfritt stål är designad för att möta kökets tuffaste utmaningar. Den har bakelithandtag som håller sig svala vid tillagning och ger bra grepp, lock med smart avhällningsfunktion och värmetålig silikonkant, en tjock botten i 3-lager som fördelar värmen jämnt och effektivt. En mätskala inuti grytan för lätt uppmätning. Passar alla hällar, inklusive induktionshällar. Hard Face Grytan finns i flera olika storlekar.
 • Fiskars - Hard Face Gryta 5 L

  fiskars - hard face gryta 5 l
  Fiskars Hard Face-gryta av aluminium är designad för att möta kökets tuffaste utmaningar. Den extremt tåliga Hardtec Superior+-beläggningen, handtagen i bakelit ger bra grepp och håller sig svala. Locket har en smart avhällningsfunktion samt värmetålig silikonkant. Grytans tjocka energybase-botten fördelar värmen jämnt och effektivt, den värms upp 50% snabbare och sparar 30% energi på en keramikhäll. Passar alla hällar, inklusive induktionshällar.< BR>Hard Face grytan finns i flera olika storlekar.
 • Fiskars - Brasserie Gryta Emaljerad 27 cm

  fiskars - brasserie gryta emaljerad 27 cm
  Brasseri Gryta är tillverkad i gjutjärn vilket gör den perfekt för långkok. Gjutjärn tål höga temperaturer och har en hög värmekapacitet så grytan håller maten varm länge även när du dukat fram den på middagsbordet. Grytan är redo för att användas direkt och fungerar på alla spishällar. Beläggningen av porslinsemalj skyddar grytan mot rost och gör grytan enkel att både använda och underhålla. Brasseri Gryta tål metallredskap och är ugnssäker upp till 240 °C. Endast handdisk.
 • Fiskars - Hard Face Steel Gryta 3,5 L

  fiskars - hard face steel gryta 3,5 l
  Hard Face Gryta av rostfritt stål är designad för att möta kökets tuffaste utmaningar. Den har bakelithandtag som håller sig svala vid tillagning och ger bra grepp, lock med smart avhällningsfunktion och värmetålig silikonkant, en tjock botten i 3-lager som fördelar värmen jämnt och effektivt. En mätskala inuti grytan för lätt uppmätning. Passar alla hällar, inklusive induktionshällar. Hard Face Grytan finns i flera olika storlekar.
 • Bestickset 16-delar i gåvoask

  bestickset 16-delar i gåvoask
  Tobias Jacobsen är designern bakom denna attraktiva serie bestick av rostfritt stål Besticken i serien Functional Form bygger på en harmonisk kombination av funktionalitet och klassisk design. Det finns ett komplett urval matta och spegelblanka vari
 • Fiskars - Rotisser Kastrull 18 cm

  fiskars - rotisser kastrull 18 cm
  Rotisser-serien har den bästa designen och de bästa materialen. Aluminiumstommen leder värme extremt väl och non stick-beläggningen är slitstark. Produkterna är optimerade för glaskeramikhällar, men fungerar på alla spishällar.OptiHeat-teknologi är den perfekta pannan för induktionshällar. Teknologin förhindrar att kastrullen överhettas och försäkrar bästa möjliga resultat.Tillverkad av aluminium vilket leder värme extremt välDen nya OptiHeat-teknologin skyddar beläggningen från att överhettas på en snabb induktionshällKastrullen kan inte hettas upp över 230 grader på induktionshällHardtec Superior-beläggningen är non-stick och extremt slitstarkTål maskindiskTål metallredskapUgnssäker upp till 240° C
 • Fiskars - Norden Gryta Rostfritt Stål 3 L

  fiskars - norden gryta rostfritt stål 3 l
  Gryta Norden från Fiskars, inspirerad av nordisk natur och traditioner, är ett kvalitetskärl i rostfritt stål har en kant-till-kant konstruktion som gör att hela ytan av kärlet värmas upp. Aluminiumkärnan mellan det yttre och inre rostfria lagret garanterar jämn värmefördelning på alla typer av hällar. Den tjocka, 3,0 mm basen fördelar värme effektivt. Locket är av högkvalitativt rostfritt stål, designen på locket och kärlets handtag minimerar värmeöverföringen, detta för en bekväma och säker användning. Grytan är ugnssäker upp till 240° C.
 • Fiskars - Hard Face Kastrull 1,8 L

  fiskars - hard face kastrull 1,8 l
  Fiskars Hard Face-kastrull av aluminium är designad för att möta kökets tuffaste utmaningar. Den extremt tåliga Hardtec Superior+-beläggningen, handtagen i bakelit ger bra grepp och håller sig svala. Locket har en smart avhällningsfunktion samt värmetålig silikonkant. Kastrullens tjocka energybase-botten fördelar värmen jämnt och effektivt, den värms upp 50% snabbare och sparar 30% energi på en keramikhäll. Passar alla hällar, inklusive induktionshällar.< BR>Hard Face kastrullen finns i flera olika storlekar.
 • Fiskars - Functional Form Gryta 7 L

  fiskars - functional form gryta 7 l
  Fiskars Functional Form Gryta 7 liter är framtagen för att lösa de vardagliga problemen i köket. Grytan är gjord av 18/10 rostfritt stål och värms snabbt och effektivt på alla hällar. Bakelithandtaget förblir svalt och ger ett säkert grepp. Det platta locket har två avhällningsmöjligheter, ång- och koksreglering samt silikonkanter som gör locket tyst och värmesäkert. Utrymmesbesparande design, enkelt att stapla vilket gör det lätt att lagra och sparar utrymme och är dessutom lätt att rengöra, fungerar utmärkt att diska i diskmaskinen och ugnssäker upp till 150° C.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.
 • Fiskars - Functional Form Gryta 5 L

  fiskars - functional form gryta 5 l
  Fiskars Functional Form Gryta 5 liter är framtagen för att lösa de vardagliga problemen i köket. Grytan är gjord av 18/10 rostfritt stål och värms snabbt och effektivt på alla hällar. Bakelithandtaget förblir svalt och ger ett säkert grepp. Det platta locket har två avhällningsmöjligheter, ång- och koksreglering samt silikonkanter som gör locket tyst och värmesäkert. Utrymmesbesparande design, enkelt att stapla vilket gör det lätt att lagra och sparar utrymme och är dessutom lätt att rengöra, fungerar utmärkt att diska i diskmaskinen och ugnssäker upp till 150° C.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.
 • Fiskars - Hard Face Kastrull 2,5 L

  fiskars - hard face kastrull 2,5 l
  Fiskars Hard Face-kastrull av aluminium är designad för att möta kökets tuffaste utmaningar. Den extremt tåliga Hardtec Superior+beläggningen, handtagen i bakelit ger bra grepp och håller sig svala. Locket har en smart avhällningsfunktion samt värmetålig silikonkant. Kastrullens tjocka energybase-botten fördelar värmen jämnt och effektivt, den värms upp 50% snabbare och sparar 30% energi på en keramikhäll. Passar alla hällar, inklusive induktionshällar.< BR>Hard Face kastrullen finns i flera olika storlekar.
 • Fiskars - Hard Face Gryta 3,5 L

  fiskars - hard face gryta 3,5 l
  Fiskars Hard Face-gryta av aluminium är designad för att möta kökets tuffaste utmaningar. Den extremt tåliga Hardtec Superior+-beläggningen, handtagen i bakelit ger bra grepp och håller sig svala. Locket har en smart avhällningsfunktion samt värmetålig silikonkant. Grytans tjocka energybase-botten fördelar värmen jämnt och effektivt, den värms upp 50% snabbare och sparar 30% energi på en keramikhäll. Passar alla hällar, inklusive induktionshällar.< BR>Hard Face grytan finns i flera olika storlekar.
 • Fiskars - Classic Gryta 3 L

  fiskars - classic gryta 3 l
  En traditionell gryta ur den mångsidiga Classic-serien. Tillverkad i slitstarkt rostfritt stål för vardagsmatlagning, medför bekymmerslös funktionalitet till köket. Den tjocka 3-skiktsbotten verkar effektivt och sprider värmen jämnt i grytan. Utformad för att fungera på alla spishällar. Grytan är ugnssäker upp till 240°C och kan diskas i maskin. Finns i flera olika praktiska storlekar.
 • Fiskars - Hard Face Steel Kastrull 1,8 L

  fiskars - hard face steel kastrull 1,8 l
  Hard Face Kastrullen av rostfritt stål är designad för att möta kökets tuffaste utmaningar. Den har bakelithandtag som håller sig svala vid tillagning och ger bra grepp, lock med smart avhällningsfunktion och värmetålig silikonkant, en tjock botten i 3-lager som fördelar värmen jämnt och effektivt. En mätskala inuti kastrullen för lätt uppmätning. Passar alla hällar, inklusive induktionshällar.
 • Fiskars - Brasserie Gryta Emaljerad 24 cm

  fiskars - brasserie gryta emaljerad 24 cm
  Brasseri Gryta är tillverkad i gjutjärn vilket gör den perfekt för långkok. Gjutjärn tål höga temperaturer och har en hög värmekapacitet så grytan håller maten varm länge även när du dukat fram den på middagsbordet. Grytan är redo för att användas direkt och fungerar på alla spishällar. Beläggningen av porslinsemalj skyddar grytan mot rost och gör grytan enkel att både använda och underhålla. Brasseri Gryta tål metallredskap och är ugnssäker upp till 240 °C. Endast handdisk.
 • Fiskars - Functional Form Gryta 3 L

  fiskars - functional form gryta 3 l
  Fiskars Functional Form Gryta 3 liter är framtagen för att lösa de vardagliga problemen i köket. Grytan är gjord av 18/10 rostfritt stål och värms snabbt och effektivt på alla hällar. Bakelithandtaget förblir svalt och ger ett säkert grepp. Det platta locket har två avhällningsmöjligheter, ång- och koksreglering samt silikonkanter som gör locket tyst och värmesäkert. Utrymmesbesparande design, enkelt att stapla vilket gör det lätt att lagra och sparar utrymme och är dessutom lätt att rengöra, fungerar utmärkt att diska i diskmaskinen och ugnssäker upp till 150° C.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.
 • Fiskars Hard Face Kastrull 1,8 L - Aluminium Svart

  fiskars hard face kastrull 1,8 l - aluminium svart
  Den här kastrullen från Fiskars tillhör serien Hard Face. Serien innehåller ett brett sortiment som garanterar att du hittar den perfekta produkten till just din matlagning. Produkterna har flera smarta egenskaper, som kombinerar både funktionalitet och prestanda. Perfekt till både vardags och avancerad matlagning! Samtliga produkter från serien är tillverkade i Finland.Egenskaper: Tålig Hardtec Superior+™ beläggning med non stick-egenskap Fri från PFAS Bakelithandtag som ger bra grepp och håller sig svalt Fördelar värmen jämnt Kan användas på alla hällar, även induktionshäll Ugnssäker upp till 150°C Lock med silikonkant och smart avhällningsfunktion Tål diskmaskin Helsvart design som blivit prisad med Red Dot Award Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Fiskars Hard Face Steel Kastrull 1,8 L/18 Cm - Rostfritt Stål Svart

  fiskars hard face steel kastrull 1,8 l/18 cm - rostfritt stål svart
  Den här kastrullen från Fiskars tillhör serien Hard Face. Serien innehåller ett brett sortiment som garanterar att du hittar den perfekta produkten till just din matlagning. Produkterna har flera smarta egenskaper, som kombinerar både funktionalitet och prestanda. Perfekt till både vardags och avancerad matlagning! Samtliga produkter från serien är tillverkade i Finland.Egenskaper: Tjock botten som fördelar värmen jämnt Kan användas på alla hällar, även induktionshäll Ugnssäker upp till 150°C Tål diskmaskin Lock med silikonkant och smart avhällningsfunktion Mätskala inuti kastrullen Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Fiskars - All Steel Sauteuse 2 l

  fiskars - all steel sauteuse 2 l
  Med Fiskars All Steel sauteuse kan du uppleva glädjen i att laga mat på högkvalitativt och återvunnet rostfritt stål – samtidigt som du bidrar till att minimera avfallet. Sauteusen är tillverkad av 90 % återvunnet, slitstarkt stål. En tjock 3-lagersbotten ger effektiv och jämn uppvärmning på alla hällar och hjälper dig att lyckas med din matlagning. Den har också ett ugnssäkert handtag och en praktisk måttgradering på insidan. Sauteusens tidlösa och stilrena design gör att den passar in i moderna kök där varje måltid kan bli ett tillfälle att stanna upp och njuta en stund. Tillverkad i Finland med innovativa processer och metoder.
 • Fiskars - All Steel Wok 28 cm

  fiskars - all steel wok 28 cm
  Med Fiskars All Steel wokpanna kan du uppleva glädjen i att laga mat på högkvalitativt och återvunnet rostfritt stål – samtidigt som du bidrar till att minimera avfallet. Wokpannan är tillverkad av 90 % återvunnet, slitstarkt stål. Den keramiska-beläggningen Ceratec™ garanterar en vackert gyllenbrun yta och klarar även höga temperaturer. Den tjocka 3-lagersbotten ger effektiv och jämn uppvärmning på alla hällar. Wokpannans tidlösa och stilrena design gör att den passar in i moderna kök där varje måltid kan bli ett tillfälle att stanna upp och njuta en stund. Tillverkad i Finland med innovativa processer och metoder.
 • Fiskars - All Steel Gryta 3 L

  fiskars - all steel gryta 3 l
  Med Fiskars All Steel gryta kan du uppleva glädjen i att laga mat på högkvalitativt och återvunnet rostfritt stål – samtidigt som du bidrar till att minimera avfallet. Grytan är tillverkad av 90 % återvunnet, slitstarkt stål. En tjock 3-lagersbotten ger effektiv och jämn uppvärmning på alla hällar och hjälper dig att lyckas med din matlagning. Den har också ett ugnssäkert handtag och en praktisk måttgradering på insidan. Grytans tidlösa och stilrena design gör att den passar in i moderna kök där varje måltid kan bli ett tillfälle att stanna upp och njuta en stund. Tillverkad i Finland med innovativa processer och metoder.
 • Fiskars - All Steel Ugnspanna 28 cm

  fiskars - all steel ugnspanna 28 cm
  Med Fiskars All Steel ugnspanna kan du uppleva glädjen i att laga mat på högkvalitativt och återvunnet rostfritt stål – samtidigt som du bidrar till att minimera avfallet. Ugnspannan är tillverkad av 90 % återvunnet, slitstarkt stål. Den keramiska-beläggningen Ceratec™ garanterar en vackert gyllenbrun yta och klarar även höga temperaturer. Den tjocka 3-lagersbotten ger effektiv och jämn uppvärmning på alla hällar. Ugnspannans tidlösa och stilrena design gör att den passar in i moderna kök där varje måltid kan bli ett tillfälle att stanna upp och njuta en stund. Tillverkad i Finland med innovativa processer och metoder.
 • Fiskars - Functional Form Traktörpanna 26 cm

  fiskars - functional form traktörpanna 26 cm
  Fiskars Functional Form traktörpanna är framtagen för att lösa de vardagliga problemen i köket. Enkel att använda, rengöra och förvara. Traktörpannan är tillverkad av aluminium med Energybase för maximalt effektiv uppvärmning. Extra hållbar och PFOA-fri non-stickbeläggning av typen Hardtec för enkel matlagning och rengöring. Traktörpannan har en yttre keramisk beläggning för enkel rengöring och som inte repar inte hällen samt ett praktiskt bakelithandtag som förblir svalt. Tål maskindisk och är ugnssäker upp till 150° C.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.
 • Fiskars - Rotisser Stekpanna 26 cm

  fiskars - rotisser stekpanna 26 cm
  Rotisser-serien har den bästa designen och de bästa materialen. Aluminiumstommen leder värme extremt väl och non stick-beläggningen är slitstark. Produkterna är optimerade för glaskeramikhällar, men fungerar på alla spishällar.Energy Base-teknologin hettar upp pannan upp till 50 % snabbare på en glaskeramikhäll men fungerar perfekt på alla typer av spishällarHardtec Superior-beläggningen är non-stick och extremt slitstarkTål maskindiskTål metallredskapUgnssäker upp till 240° C
 • Fiskars - Rotisser Optiheat Stekpanna 28 cm

  fiskars - rotisser optiheat stekpanna 28 cm
  Rotisser-serien har den bästa designen och de bästa materialen. Aluminiumstommen leder värme extremt väl och non stick-beläggningen är slitstark. Produkterna är optimerade för glaskeramikhällar, men fungerar på alla spishällar.OptiHeat-teknologi är den perfekta pannan för induktionshällar. Teknologin förhindrar att pannan överhettas och försäkrar bästa möjliga resultat.Tillverkad av aluminium vilket leder värme extremt välDen nya OptiHeat-teknologin skyddar beläggningen från att överhettas på en snabb induktionshällPannan kan inte hettas upp över 230 grader på induktionshällHardtec Superior-beläggningen är non-stick och extremt slitstarkTål maskindiskTål metallredskapUgnssäker upp till 240° C
 • Fiskars - Rotisser Optiheat Stekpanna 24 cm

  fiskars - rotisser optiheat stekpanna 24 cm
  Rotisser-serien har den bästa designen och de bästa materialen. Aluminiumstommen leder värme extremt väl och non stick-beläggningen är slitstark. Produkterna är optimerade för glaskeramikhällar, men fungerar på alla spishällar.OptiHeat-teknologi är den perfekta pannan för induktionshällar. Teknologin förhindrar att pannan överhettas och försäkrar bästa möjliga resultat.Tillverkad av aluminium vilket leder värme extremt välDen nya OptiHeat-teknologin skyddar beläggningen från att överhettas på en snabb induktionshällPannan kan inte hettas upp över 230 grader på induktionshällHardtec Superior-beläggningen är non-stick och extremt slitstarkTål maskindiskTål metallredskapUgnssäker upp till 240° C
 • Fiskars - All Steel Pure Stekpanna 24 cm Rostfritt stål

  fiskars - all steel pure stekpanna 24 cm rostfritt stål
  Stekpannan Steel Pure är till 90 procent tillverkad av återvunnet material, med rostfritt 18/10-stål, som gör den så gott som oförstörbar och en 3-skiktsbotten samt kärna av aluminium för snabb och jämn värmefördelning. Steel Pure kan användas på alla typer av hällar och i ugn upp till 270 °C.
 • Fiskars - SÅLD Gröna Anna Tekopp

  fiskars - såld gröna anna tekopp
  Tekopp ur serien Gröna Anna formgiven av Carl-Harry Stålhane för Rörstrand.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Fiskars - All Steel Stekpanna 24 cm

  fiskars - all steel stekpanna 24 cm
  Med Fiskars All Steel stekpanna kan du uppleva glädjen i att laga mat på högkvalitativt och återvunnet rostfritt stål – samtidigt som du bidrar till att minimera avfallet. Stekpannan är tillverkad av 90 % återvunnet, slitstarkt stål. Den keramiska-beläggningen Ceratec™ garanterar en vackert gyllenbrun yta och klarar även höga temperaturer. Den tjocka 3-lagersbotten ger effektiv och jämn uppvärmning på alla hällar. Stekpannans tidlösa och stilrena design gör att den passar in i moderna kök där varje måltid kan bli ett tillfälle att stanna upp och njuta en stund. Tillverkad i Finland med innovativa processer och metoder.
 • Fiskars - Functional Form Wok 28 cm

  fiskars - functional form wok 28 cm
  Fiskars Functional Form wokpanna är framtagen för att lösa de vardagliga problemen i köket. Enkel att använda, rengöra och förvara. Wokpannan är tillverkad av aluminium med Energybase för maximalt effektiv uppvärmning. Extra hållbar non-stickbeläggning av typen Hardtec för enkel matlagning och rengöring. Wokpannan har en yttre keramisk beläggning för enkel rengöring och som inte repar inte hällen samt ett praktiskt bakelithandtag som förblir svalt. Tål maskindisk och är ugnssäker upp till 150° C.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.
 • Fiskars - Functional Form Stekpanna 28 cm

  fiskars - functional form stekpanna 28 cm
  Fiskars Functional Form stekpannan är framtagen för att lösa de vardagliga problemen i köket. Enkel att använda, rengöra och förvara. Stekpannan är tillverkad av aluminium med Energybase för maximalt effektiv uppvärmning. Extra hållbar och PFOA-fri non-stickbeläggning av typen Hardtec för enkel matlagning och rengöring. Stekpannan har en yttre keramisk beläggning för enkel rengöring och som inte repar inte hällen samt ett praktiskt bakelithandtag som förblir svalt. Tål maskindisk och är ugnssäker upp till 150° C. Finns i flera olika storlekar och modeller.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.
 • Fiskars - Functional Form Stekpanna 26 cm

  fiskars - functional form stekpanna 26 cm
  Fiskars Functional Form stekpannan är framtagen för att lösa de vardagliga problemen i köket. Enkel att använda, rengöra och förvara. Stekpannan är tillverkad av aluminium med Energybase för maximalt effektiv uppvärmning. Extra hållbar och PFOA-fri non-stickbeläggning av typen Hardtec för enkel matlagning och rengöring. Stekpannan har en yttre keramisk beläggning för enkel rengöring och som inte repar inte hällen samt ett praktiskt bakelithandtag som förblir svalt. Tål maskindisk och är ugnssäker upp till 150° C. Finns i flera olika storlekar och modeller.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.
 • Fiskars - Functional Form Stekpanna 24 cm

  fiskars - functional form stekpanna 24 cm
  Fiskars Functional Form stekpanna 24 cm är framtagen för att lösa de vardagliga problemen i köket. Enkel att använda, rengöra och förvara. Stekpannan är tillverkad av aluminium med Energybase för maximalt effektiv uppvärmning. Extra hållbar och PFOA-fri non-stickbeläggning av typen Hardtec för enkel matlagning och rengöring. Stekpannan har en yttre keramisk beläggning för enkel rengöring och som inte repar inte hällen samt ett praktiskt bakelithandtag som förblir svalt. Tål maskindisk och är ugnssäker upp till 150° C.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.
 • Fiskars - Brasserie Stekpanna Emaljerad 24 cm

  fiskars - brasserie stekpanna emaljerad 24 cm
  Brasserie stekpannor är tillverkade av gjutjärn vilket är perfekt för stekning vid höga temperaturer. Stekpannan har ett traditionellt trähandtag som ger ett bra grepp. Pannan är redo för att användas direkt och fungerar på alla spishällar. Finns i flera olika storlekar.Tillverkad av gjutjärn vilket tål höga temperaturer och har en hög värmekapacitetBeläggningen av porslinsemalj skyddar grytan mot rost och gör produkten enklare att underhållaTål metallredskapUgnssäker upp till 240 °C, trähandtaget bör avlägsnas om pannan används i ugnEndast handdisk
 • Fiskars - Brasserie Stekpanna Emaljerad 27 cm

  fiskars - brasserie stekpanna emaljerad 27 cm
  Brasserie stekpannor är tillverkade av gjutjärn vilket är perfekt för stekning vid höga temperaturer. Stekpannan har ett traditionellt trähandtag som ger ett bra grepp. Pannan är redo för att användas direkt och fungerar på alla spishällar. Finns i flera olika storlekar.Tillverkad av gjutjärn vilket tål höga temperaturer och har en hög värmekapacitetBeläggningen av porslinsemalj skyddar grytan mot rost och gör produkten enklare att underhållaTål metallredskapUgnssäker upp till 240 °C, trähandtaget bör avlägsnas om pannan används i ugnEndast handdisk
 • Fiskars - Hard Face Steel Traktörpanna 3,2 L

  fiskars - hard face steel traktörpanna 3,2 l
  Hard FaceTraktörpannan i rostfritt stål med tålig Hardtec Superior+ beläggning är designad för att möta kökets tuffaste utmaningar. Den har ett lock med smart avhällningsfunktion samt värmetålig silikonkant, bakelithandtag som håller sig svala vid tillagning och ger bra grepp, en tjock botten i 3-lager som fördelar värmen jämnt och effektivt. Passar alla hällar, inklusive induktionshällar.
 • Fiskars Functional Form Kastrull 1,5 L - Glas Rostfritt Stål

  fiskars functional form kastrull 1,5 l - glas rostfritt stål
  Den här kastrullen från Fiskars är tillverkad i Finland av tåligt 18/10 rostfritt stål som kommer hålla i många år framöver. Det platta glaslocket är försett med ett bakelithandtag och en svart silikonkant som ser till att grytan blir tätt förslutet och behåller värmen. Dessutom finns det två olika avhällningsfunktioner i locket som gör att du aldrig kommer behöva använda ett durkslag igen. Kastrullerna och grytorna passar utmärkt för att stapla på varandra för att spara utrymme, de går att diska i diskmaskinen och är ugnssäkra upp till 150 °C. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Fiskars - Hard Face Steel Stekpanna 28 cm

  fiskars - hard face steel stekpanna 28 cm
  Fiskars Hard Face-stekpannan av slitstarkt rostfritt stål är designad för att möta kökets tuffaste utmaningar. Pannan har en Hardtec Superior+-beläggning, är PFOA-fri, har en tjock botten i tre lager som fördelar värmen jämnt och effektivt. Kärlet har även ett bakelithandtag som håller sig svalt vid tillagning samtidigt som det ger ett bra grepp. Passar alla hällar, inklusive induktionshällar. Hard Face Stekpanna finns i flera olika storlekar.
 • Fiskars - All Steel Stekpanna 26 cm Rostfri

  fiskars - all steel stekpanna 26 cm rostfri
  Med Fiskars All Steel stekpanna kan du uppleva glädjen i att laga mat på högkvalitativt och återvunnet rostfritt stål – samtidigt som du bidrar till att minimera avfallet. Stekpannan är tillverkad av 90 % återvunnet, slitstarkt stål. Den keramiska-beläggningen Ceratec™ garanterar en vackert gyllenbrun yta och klarar även höga temperaturer. Den tjocka 3-lagersbotten ger effektiv och jämn uppvärmning på alla hällar. Stekpannans tidlösa och stilrena design gör att den passar in i moderna kök där varje måltid kan bli ett tillfälle att stanna upp och njuta en stund. Tillverkad i Finland med innovativa processer och metoder.
 • Fiskars - All Steel Stekpanna 28 cm

  fiskars - all steel stekpanna 28 cm
  Med Fiskars All Steel stekpanna kan du uppleva glädjen i att laga mat på högkvalitativt och återvunnet rostfritt stål – samtidigt som du bidrar till att minimera avfallet. Stekpannan är tillverkad av 90 % återvunnet, slitstarkt stål. Den keramiska-beläggningen Ceratec™ garanterar en vackert gyllenbrun yta och klarar även höga temperaturer. Den tjocka 3-lagersbotten ger effektiv och jämn uppvärmning på alla hällar. Stekpannans tidlösa och stilrena design gör att den passar in i moderna kök där varje måltid kan bli ett tillfälle att stanna upp och njuta en stund. Tillverkad i Finland med innovativa processer och metoder.
 • Fiskars - All Steel Traktörpanna 26 cm

  fiskars - all steel traktörpanna 26 cm
  Med Fiskars All Steel Traktörpanna kan du uppleva glädjen i att laga mat på högkvalitativt och återvunnet rostfritt stål – samtidigt som du bidrar till att minimera avfallet. Stekpannan är tillverkad av 90 % återvunnet, slitstarkt stål. Den keramiska-beläggningen Ceratec™ garanterar en vackert gyllenbrun yta och klarar även höga temperaturer. Den tjocka 3-lagersbotten ger effektiv och jämn uppvärmning på alla hällar. Stekpannans tidlösa och stilrena design gör att den passar in i moderna kök där varje måltid kan bli ett tillfälle att stanna upp och njuta en stund. Tillverkad i Finland med innovativa processer och metoder.
 • Fiskars - Fiskars All Steel Pure Stekpanna Återvunnet Stål 24 cm

  fiskars - fiskars all steel pure stekpanna återvunnet stål 24 cm
  Med Fiskars All Steel pure stekpanna kan du uppleva glädjen i att laga mat på högkvalitativt och återvunnet rostfritt stål – samtidigt som du bidrar till att minimera avfallet. Med sin unikt graverade yta utan beläggning passar den för alla former av matlagning, särskilt när du vill bryna eller steka mat på hög värme. Stekpannan är tillverkad av 90 % återvunnet, slitstarkt 18/10-stål som gör den så gott som oförstörbar och 3-skiktsbotten som optimerats för jämn och effektiv värmefördelning. Stekpannans tidlösa och stilrena design gör att den passar in i moderna kök där varje måltid kan bli ett tillfälle att stanna upp och njuta en stund. Tillverkad i Finland med innovativa processer och metoder. Stekpannan kan användas på alla typer av spisar och i ugn upp till 270 grader.
 • Fiskars - Fiskars All Steel Pure Stekpanna 28 cm Rostfritt stål

  fiskars - fiskars all steel pure stekpanna 28 cm rostfritt stål
  Med Fiskars All Steel pure stekpanna kan du uppleva glädjen i att laga mat på högkvalitativt och återvunnet rostfritt stål – samtidigt som du bidrar till att minimera avfallet. Med sin unikt graverade yta utan beläggning passar den för alla former av matlagning, särskilt när du vill bryna eller steka mat på hög värme. Stekpannan är tillverkad av 90 % återvunnet, slitstarkt 18/10-stål som gör den så gott som oförstörbar och 3-skiktsbotten som optimerats för jämn och effektiv värmefördelning. Stekpannans tidlösa och stilrena design gör att den passar in i moderna kök där varje måltid kan bli ett tillfälle att stanna upp och njuta en stund. Tillverkad i Finland med innovativa processer och metoder. Stekpannan kan användas på alla typer av spisar och i ugn upp till 270 grader och har 25 års garanti.
 • Fiskars - All Steel Pure Wok 28 cm

  fiskars - all steel pure wok 28 cm
  Med Fiskars All Steel pure wokpanna kan du uppleva glädjen i att laga mat på högkvalitativt och återvunnet rostfritt stål – samtidigt som du bidrar till att minimera avfallet. Med sin unikt graverade yta utan beläggning passar den för alla former av matlagning, särskilt när du vill bryna eller steka mat på hög värme. Wokpannan är tillverkad av 90 % återvunnet, slitstarkt 18/10-stål som gör den så gott som oförstörbar och 3-skiktsbotten som optimerats för jämn och effektiv värmefördelning. Kärlets tidlösa och stilrena design gör att den passar in i moderna kök där varje måltid kan bli ett tillfälle att stanna upp och njuta en stund. Tillverkad i Finland med innovativa processer och metoder. Wokpannan kan användas på alla typer av spisar och i ugn upp till 270 grader och har 25 års garanti.
 • Fiskars - Norden Steel Stekpanna 24 cm Rostfri

  fiskars - norden steel stekpanna 24 cm rostfri
  Stekpanna i rostfritt stål från Fiskars serie Norden Steel inspirerad av Nordens natur och traditioner. Aluminiumkärnan omges av rostfritt stål för jämn och effektiv uppvärmning på alla typer av hällar. Handtaget i rostfritt stål är konstruerat så att det överför minimalt med värme. Tål ugnsvärme upp till 270 grader. Tillverkaren lämnar 25 års garanti. Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag. Företaget var då ett av många järnbruk i Finland. Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap. För köket är Fiskars knivar, bestick och stekpannor otroligt populära.
 • Fiskars - Norden Steel Stekpanna 28 cm Rostfri

  fiskars - norden steel stekpanna 28 cm rostfri
  Stekpanna i rostfritt stål från Fiskars serie Norden Steel inspirerad av Nordens natur och traditioner. Aluminiumkärnan omges av rostfritt stål för jämn och effektiv uppvärmning på alla typer av hällar. Handtaget i rostfritt stål är konstruerat så att det överför minimalt med värme. Tål ugnsvärme upp till 270 grader. Tillverkaren lämnar 25 års garanti. Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag. Företaget var då ett av många järnbruk i Finland. Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap. För köket är Fiskars knivar, bestick och stekpannor otroligt populära.
 • Fiskars - Norden Steel Stekpanna belagd 24 cm

  fiskars - norden steel stekpanna belagd 24 cm
  Stekpanna från Fiskars serie Norden Steel i belagd rostfritt stål inspirerad av Nordens natur och traditioner. Den unika Thermium+ mineralbehandlingen ger stekpannan naturliga non-stick egenskaper även vid mycket höga temperaturer. Kompatibel med Induktion, Gas och Glaskeramik. Tillverkaren lämnar 25 års garanti. Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag. Företaget var då ett av många järnbruk i Finland. Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap. För köket är Fiskars knivar, bestick och stekpannor otroligt populära
 • Fiskars - Norden Steel Stekpanna belagd 26 cm

  fiskars - norden steel stekpanna belagd 26 cm
  Stekpanna från Fiskars serie Norden Steel i belagd rostfritt stål inspirerad av Nordens natur och traditioner. Den unika Thermium+ mineralbehandlingen ger stekpannan naturliga non-stick egenskaper även vid mycket höga temperaturer. Kompatibel med Induktion, Gas och Glaskeramik. Tillverkaren lämnar 25 års garanti. Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag. Företaget var då ett av många järnbruk i Finland. Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap. För köket är Fiskars knivar, bestick och stekpannor otroligt populära
 • Fiskars - Norden Steel Stekpanna belagd 28 cm

  fiskars - norden steel stekpanna belagd 28 cm
  Stekpanna från Fiskars serie Norden Steel i belagd rostfritt stål inspirerad av Nordens natur och traditioner. Den unika Thermium+ mineralbehandlingen ger stekpannan naturliga non-stick egenskaper även vid mycket höga temperaturer. Kompatibel med Induktion, Gas och Glaskeramik. Tillverkaren lämnar 25 års garanti. Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag. Företaget var då ett av många järnbruk i Finland. Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap. För köket är Fiskars knivar, bestick och stekpannor otroligt populära
 • Fiskars - Norden Steel Traktörpanna 28 cm Rostfri

  fiskars - norden steel traktörpanna 28 cm rostfri
  Traktörpanna från Fiskars serie Norden Steel i rostfritt stål med beläggning inspirerad av Nordens natur och traditioner. Beläggningen med Ceratec™ och Thermium™ mineralbehandling ger pannan suveräna non-stick-egenskaper även i höga temperaturer. Tjock 3,5 mm botten med aluminiumkärna omgiven av rostfritt stål. Locket av rostfritt stål minimerar värmeöverföringen för säker användning. Grytan är ugnssäker upp till 270° C. Tillverkaren lämnar 25 års garanti.Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag. Företaget var då ett av många järnbruk i Finland. Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap. För köket är Fiskars knivar, bestick och stekpannor otroligt populära.
 • Fiskars - Norden Steel Wok belagd 28 cm

  fiskars - norden steel wok belagd 28 cm
  Wok från Fiskars Norden Steel-serie är tillverkad av belagd rostfritt stål, vilket ger en hållbar och långvarig användning. Dess utformning med sluttande kanter och en extra djup botten gör det lätt att vända och steka maten jämnt, samtidigt som den ger plats åt en mängd olika råvaror. Den unika Thermium+ mineralbehandlingen ger stekpannan naturliga non-stick egenskaper även vid mycket höga temperaturer. Kompatibel med Induktion, Gas och Glaskeramik. Tillverkaren lämnar 25 års garanti.Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag. Företaget var då ett av många järnbruk i Finland. Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap. För köket är Fiskars knivar, bestick och stekpannor otroligt populära.
 • Fiskars - Norden Steel Wok 28 cm Rostfri

  fiskars - norden steel wok 28 cm rostfri
  Wok från Fiskars Norden Steel-serie är tillverkad av rostfritt stål, vilket ger en hållbar och långvarig användning. Dess utformning med sluttande kanter och en extra djup botten gör det lätt att vända och steka maten jämnt, samtidigt som den ger plats åt en mängd olika råvaror. Aluminiumkärnan omges av rostfritt stål för jämn och effektiv uppvärmning på alla typer av hällar. Tillverkaren lämnar 25 års garanti.Denna wok är också lätt att rengöra och passar utmärkt för att tillaga alla sorters asiatisk mat. Sätt igång och skapa fantastiska wok-rätter med Fiskars Norden Steel. Kompatibel med Induktion, Gas och Glaskeramik.Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag. Företaget var då ett av många järnbruk i Finland. Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap. För köket är Fiskars knivar, bestick och stekpannor otroligt populära.
 • Fiskars - Hard Face Plättlagg 24 cm

  fiskars - hard face plättlagg 24 cm
  Fiskars Hard Face Pancake Pan eller plättlagg av aluminium är designad för att möta kökets tuffaste utmaningar. Den extremt tåliga Hardtec Superior+-beläggningen är fri från PFOA, handtagen i bakelit ger bra grepp och håller sig svala. Plättlaggets tjocka energybase-botten fördelar värmen jämnt och effektivt, den värms upp 50% snabbare och sparar 30% energi på en keramikhäll men passar alla hällar, inklusive induktionshällar.
 • Fiskars Hard Face Kastrull 2,5 L - Aluminium Svart

  fiskars hard face kastrull 2,5 l - aluminium svart
  Den här kastrullen från Fiskars tillhör serien Hard Face. Serien innehåller ett brett sortiment som garanterar att du hittar den perfekta produkten till just din matlagning. Produkterna har flera smarta egenskaper, som kombinerar både funktionalitet och prestanda. Perfekt till både vardags och avancerad matlagning! Samtliga produkter från serien är tillverkade i Finland.Egenskaper: Tålig Hardtec Superior+™ beläggning med non stick-egenskap Fri från PFAS Bakelithandtag som ger bra grepp och håller sig svalt Fördelar värmen jämnt Kan användas på alla hällar, även induktionshäll Ugnssäker upp till 150°C Lock med silikonkant och smart avhällningsfunktion Tål diskmaskin Helsvart design som blivit prisad med Red Dot Award Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Fiskars - Norden Steel Gryta 5 L Rostfri

  fiskars - norden steel gryta 5 l rostfri
  Gryta från Fiskars i rostfritt stål inspirerad av Nordens natur och traditioner. Aluminiumkärnan mellan det yttre och inre rostfria lagret garanterar jämn värmefördelning på alla typer av hällar. Den tjocka botten fördelar värme effektivt. Locket av rostfritt stål minimerar värmeöverföringen för säker användning. Grytan är ugnssäker upp till 270° C. Tillverkaren lämnar 25 års garanti.Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag. Företaget var då ett av många järnbruk i Finland. Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap. För köket är Fiskars knivar, bestick och stekpannor otroligt populära.
 • Fiskars Functional Form Citruspress - Mix

  fiskars functional form citruspress - mix
  Functional Form Citruspress från Fiskars. Citruspressar Mix . Shoppa Citruspressar och mer Köksredskap hos Royal Design.
 • Fiskars Classic Kastrull 1,5l - Rostfritt Stål

  fiskars classic kastrull 1,5l - rostfritt stål
  Classic är en mångsidig matlagningsserie från Fiskars som med dess slitstarka material och funktionalitet ger dig oändliga möjligheter i köket. Kastrullen är tillverkad av rostfritt stål och har en tjock 3-skiktsbotten för en jämn och optimal värmespridning. Grytan kan användas på samtliga spishällar, den är ugnsfast upp till 240 °C och det går att diska i diskmaskin. Tål diskmaskin Ugnsfast upp till 240 °C Passar alla spishällar Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Fiskars - Hard Face starter set - FRI frakt

  fiskars - hard face starter set - fri frakt
  Fiskars - Hard Face starter set - FRI frakt
 • Fiskars - Norden Gjutjärnsgryta 30cm 4L - FRI frakt

  fiskars - norden gjutjärnsgryta 30cm 4l - fri frakt
  Fiskars - Norden Gjutjärnsgryta 30cm 4L - FRI frakt
 • Fiskars - Norden Steel Kastrull 2,5 L Rostfri

  fiskars - norden steel kastrull 2,5 l rostfri
  Kastrull från Fiskars i rostfritt stål inspirerad av Nordens natur och traditioner. Aluminiumkärnan mellan det yttre och inre rostfria lagret garanterar jämn värmefördelning på alla typer av hällar. Locket av rostfritt stål minimerar värmeöverföringen för säker användning. Kastrullen är ugnssäker upp till 270° C. Tillverkaren lämnar 25 års garanti.Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag. Företaget var då ett av många järnbruk i Finland. Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap. För köket är Fiskars knivar, bestick och stekpannor otroligt populära.
 • Fiskars Norden Kastrull Obelagd 1,8 L - Rostfritt Stål

  fiskars norden kastrull obelagd 1,8 l - rostfritt stål
  Kastrullen från Fiskars är tillverkad av obelagt rostfritt stål med en tjock botten med flera lager för att sprida värmen jämnt och effektivt. Den har en måttskala på insidan för optimal funktionalitet med ett värmeresistent handtag. Kastrullen har en hållbar, nordisk design med en inspiration från naturen. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Tillverkad i Finland. Om kastrullen från Fiskars- Tjock botten i aluminium.- Måttskala på insidan.- Jämn värmefördelning.- Tillverkad av rostfritt stål.- Produkten är kompatibel med gas, el- och keramikhällar.- Från serien Norden.- 25 års garanti. Skötselråd för kastrullen- Handdisk rekommenderas.- Tål temperaturer på upp till 270°C. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Fiskars Norden Grill Chef Ånginsats 30 Cm - Rostfritt Stål

  fiskars norden grill chef ånginsats 30 cm - rostfritt stål
  Ånginsatsen från Fiskars har en hållbar, nordisk design med många användningsområden perfekta för att ta sig an olika utmaningar i köket. Den är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål för optimal livslängd. Produkten är designad för de som gillar att laga mat i köket och ute vid grillen. Kombinera ånginsatsen med en Nordic Grill Chef gjutjärnsgryta från Fiskars. Om ånginsatsen från Fiskars- Hållbar, nordisk design.- Tillverkad av rostfritt stål.- Från serien Norden.- Kan även användas som ett durkslag. Skötselråd för ånginsatsen- Tål diskmaskin. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Fiskars Norden Kastrull Obelagd 2,5 L - Rostfritt Stål

  fiskars norden kastrull obelagd 2,5 l - rostfritt stål
  Kastrullen från Fiskars är tillverkad av obelagt rostfritt stål med en tjock botten med flera lager för att sprida värmen jämnt och effektivt. Den har en måttskala på insidan för optimal funktionalitet med ett värmeresistent handtag. Kastrullen har en hållbar, nordisk design med en inspiration från naturen. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Tillverkad i Finland. Om kastrullen från Fiskars- Tjock botten i aluminium.- Måttskala på insidan.- Jämn värmefördelning.- Tillverkad av rostfritt stål.- Produkten är kompatibel med gas, el- och keramikhällar.- Från serien Norden.- 25 års garanti. Skötselråd för kastrullen- Handdisk rekommenderas.- Tål temperaturer på upp till 270°C. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Fiskars - Norden Gryta 4 L Gjutjärn

  fiskars - norden gryta 4 l gjutjärn
  En högkvalitativ gjutjärnsgryta från Fiskars som är inspirerad av nordisk natur och traditioner. Grytan har en innovativ kombination av premiummaterial som inte bara tål väldigt höga temperaturer utan också har ett mycket bra non-stick. Grytan rostar inte och behöver ingen ytbehandling, alltså är den mycket lätt att underhålla. Gjutjärn är perfekt för dig som gillar att tillaga grytor eller rätter där man vill ha långsam men hållbar värme. Grytan är tillverkad i Finland och du får med ett avtagbart träunderlägg tillverkad av finskt björk. Fiskas erbjuder dessutom 25 års garanti.
 • Fiskars - Norden Steel Kastrull 1,8 L Rostfri

  fiskars - norden steel kastrull 1,8 l rostfri
  Kastrull från Fiskars serie Norden Steel i rostfritt stål inspirerad av Nordens natur och traditioner. Aluminiumkärnan mellan det yttre och inre rostfria lagret garanterar jämn värmefördelning på alla typer av hällar. Locket av rostfritt stål minimerar värmeöverföringen för säker användning. Kastrullen är ugnssäker upp till 270° C. Tillverkaren lämnar 25 års garanti.Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag. Företaget var då ett av många järnbruk i Finland. Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap. För köket är Fiskars knivar, bestick och stekpannor otroligt populära.
 • Fiskars - Norden Gjutjärnsgryta med lock 30 cm

  fiskars - norden gjutjärnsgryta med lock 30 cm
  Gjutjärnsgryta från Fiskars serie Norden som passar för många olika maträtter, passar även bra för matlagning på grillen och över öppen eld som i köket. Tål värme upp till 270 °C. Thermium™ mineralbehandling på grytans insida. Handdisk rekommenderas. Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag. Företaget var då ett av många järnbruk i Finland. Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap. För köket är Fiskars knivar, bestick och stekpannor otroligt populära
 • Fiskars - Norden Steel Gryta 3 L Rostfri

  fiskars - norden steel gryta 3 l rostfri
  Gryta från Fiskars serie Norden Steel i rostfritt stål inspirerad av Nordens natur och traditioner. Aluminiumkärnan mellan det yttre och inre rostfria lagret garanterar jämn värmefördelning på alla typer av hällar. Den tjocka botten fördelar värme effektivt. Locket av rostfritt stål minimerar värmeöverföringen för en säker användning. Grytan är ugnssäker upp till 270° C. Tillverkaren lämnar 25 års garanti.Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag. Företaget var då ett av många järnbruk i Finland. Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap. För köket är Fiskars knivar, bestick och stekpannor otroligt populära.
 • Kastrull 1,8 L/18 cm Hard Face

  kastrull 1,8 l/18 cm hard face
  Kastrull i aluminium för vardagens utmaningar i köket. Anpassad för alla hällar. Tål diskmaskin och är ungssäker upp till 150 °C. Hard Face är designad för tuff användning Nästa generation av våra mest hållbara Hardtec Superior beläggning har enas
 • Fiskars - All Steel Gryta 5 L

  fiskars - all steel gryta 5 l
  Med Fiskars All Steel gryta kan du uppleva glädjen i att laga mat på högkvalitativt och återvunnet rostfritt stål – samtidigt som du bidrar till att minimera avfallet. Grytan är tillverkad av 90 % återvunnet, slitstarkt stål. En tjock 3-lagersbotten ger effektiv och jämn uppvärmning på alla hällar och hjälper dig att lyckas med din matlagning. Den har också ett ugnssäkert handtag och en praktisk måttgradering på insidan. Grytans tidlösa och stilrena design gör att den passar in i moderna kök där varje måltid kan bli ett tillfälle att stanna upp och njuta en stund. Tillverkad i Finland med innovativa processer och metoder.
 • Fiskars - All Steel Kastrull 1,5 L

  fiskars - all steel kastrull 1,5 l
  Med Fiskars All Steel kastrull kan du uppleva glädjen i att laga mat på högkvalitativt och återvunnet rostfritt stål – samtidigt som du bidrar till att minimera avfallet. Kastrullen är tillverkad av 90 % återvunnet, slitstarkt stål. En tjock 3-lagersbotten ger effektiv och jämn uppvärmning på alla hällar och hjälper dig att lyckas med din matlagning. Den har också ett ugnssäkert handtag och en praktisk måttgradering på insidan. Kastrullens tidlösa och stilrena design gör att den passar in i moderna kök där varje måltid kan bli ett tillfälle att stanna upp och njuta en stund. Tillverkad i Finland med innovativa processer och metoder.
 • Fiskars All Steel Kastrull 1,5 L - Rostfritt Stål

  fiskars all steel kastrull 1,5 l - rostfritt stål
  Kastrullen från Fiskars har klassisk, tidlös design i rostfritt stål med praktiskt lock perfekt för att tillaga flera olika rätter. Den har slitstarkt, lättskött material för vardaglig användning. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Tillverkad i Finland. Om kastrullen från Fiskars- Gjord av rostfritt stål.- Finns även som stekpanna.- Ugnsfast upp till 270 °C.- Från serien All Steel.- Bredd: 354 mm.- Längd: 176 mm.- Höjd: 128 mm.- Tillverkad i Finland.- Kapacitet: 150.0 cl. Skötselråd för kastrullen- Tål diskmaskin. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Fiskars All Steel Ugnspanna 28 Cm - Rostfritt Stål

  fiskars all steel ugnspanna 28 cm - rostfritt stål
  Ugnspannan från Fiskars har klassisk, tidlös look i rostfritt stål med två praktiska handtag på sidorna perfekta för att tillaga flera olika rätter. Den har keramisk, non-stick beläggning. Den har slitstarkt, reptåligt material för vardaglig användning. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Tillgänglig i olika storlekar. Tillverkad i Finland. Om ugnspannan från Fiskars- Gjord av rostfritt stål.- Finns även som kastrull.- Ugnsfast upp till 270 °C.- Från serien All Steel.- Bredd: 295 mm.- Längd: 375 mm.- Höjd: 135 mm.- Tillverkad i Finland. Skötselråd för ugnspannan- Tål diskmaskin. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Fiskars - Hard Face Stekpanna 24 cm

  fiskars - hard face stekpanna 24 cm
  Fiskars Hard Face-stekpanna av aluminium är designad för att möta kökets tuffaste utmaningar. Den extremt tåliga Hardtec Superior+-beläggningen är fri från PFOA, handtagen i bakelit ger bra grepp och håller sig svala. Energybase-botten värms upp 50% snabbare och sparar 30% energi på en keramikhäll men passar alla hällar, inklusive induktionshällar.Hard Face-stekpannan finns i flera olika storlekar.
 • Fiskars - Hard Face Wokpanna 4,5 L

  fiskars - hard face wokpanna 4,5 l
  Fiskars Hard Face wokpanna av aluminium är designad för att möta kökets tuffaste utmaningar. Den extremt tåliga Hardtec Superior+ och handtagen i bakelit ger bra grepp och håller sig svala. Wokpannans tjocka energybase-botten fördelar värmen jämnt och effektivt, den värms upp 50% snabbare och sparar 30% energi på en keramikhäll men passar alla hällar, inklusive induktionshällar.
 • Fiskars - Hard Face Traktörpanna 3,5 L

  fiskars - hard face traktörpanna 3,5 l
  Fiskars Hard Face traktörpanna av aluminium är designad för att möta kökets tuffaste utmaningar. Den extremt tåliga Hardtec Superior+-beläggningen är fri från PFOA, handtagen i bakelit ger bra grepp och håller sig svala. Locket har en smart avhällningsfunktion samt värmetålig silikonkant. Traktörpannans tjocka energybase-botten fördelar värmen jämnt och effektivt, den värms upp 50% snabbare och sparar 30% energi på en keramikhäll. Passar alla hällar, inklusive induktionshällar.< BR>Hard Face traktörpanna finns i flera olika storlekar.
 • Fiskars - Hard Face Traktörpanna 2,8 L

  fiskars - hard face traktörpanna 2,8 l
  Fiskars Hard Face traktörpanna av aluminium är designad för att möta kökets tuffaste utmaningar. Den extremt tåliga Hardtec Superior+-beläggningen är fri från PFOA, handtagen i bakelit ger bra grepp och håller sig svala. Locket har en smart avhällningsfunktion samt värmetålig silikonkant. Traktörpannans tjocka energybase-botten fördelar värmen jämnt och effektivt, den värms upp 50% snabbare och sparar 30% energi på en keramikhäll. Passar alla hällar, inklusive induktionshällar.< BR>Hard Face traktörpanna finns i flera olika storlekar.
 • Fiskars - Hard Face Traktörpanna 2,2 L

  fiskars - hard face traktörpanna 2,2 l
  Fiskars Hard Face traktörpanna av aluminium är designad för att möta kökets tuffaste utmaningar. Den extremt tåliga Hardtec Superior+-beläggningen är fri från PFOA, handtagen i bakelit ger bra grepp och håller sig svala. Locket har en smart avhällningsfunktion samt värmetålig silikonkant. Traktörpannans tjocka energybase-botten fördelar värmen jämnt och effektivt, den värms upp 50% snabbare och sparar 30% energi på en keramikhäll. Passar alla hällar, inklusive induktionshällar.< BR>Hard Face traktörpanna finns i flera olika storlekar.
 • Fiskars - Hard Face Omelett-/Pannkakspanna 22 cm

  fiskars - hard face omelett-/pannkakspanna 22 cm
  Fiskars Hard Face omelett- och pannkakspanna av aluminium är designad för att möta kökets tuffaste utmaningar. Den extremt tåliga Hardtec Superior+-beläggningen har utomordentliga non-stick egenskaper och handtagen i bakelit ger bra grepp och håller sig svala. Pannans tjocka energybase-botten fördelar värmen jämnt och effektivt, den värms upp 50% snabbare och sparar 30% energi på en keramikhäll men passar alla hällar, inklusive induktionshällar.
 • Fiskars - Hard Face Stekpanna 30 cm

  fiskars - hard face stekpanna 30 cm
  Fiskars Hard Face-stekpanna av aluminium är designad för att möta kökets tuffaste utmaningar. Den extremt tåliga Hardtec Superior+-beläggningen är fri från PFOA, handtagen i bakelit ger bra grepp och håller sig svala. Energybase-botten värms upp 50% snabbare och sparar 30% energi på en keramikhäll men passar alla hällar, inklusive induktionshällar.Hard Face-stekpannan finns i flera olika storlekar.
 • Fiskars - Hard Face Stekpanna 28 cm

  fiskars - hard face stekpanna 28 cm
  Fiskars Hard Face-stekpanna av aluminium är designad för att möta kökets tuffaste utmaningar. Den extremt tåliga Hardtec Superior+-beläggningen är fri från PFOA, handtagen i bakelit ger bra grepp och håller sig svala. Energybase-botten värms upp 50% snabbare och sparar 30% energi på en keramikhäll men passar alla hällar, inklusive induktionshällar.Hard Face-stekpannan finns i flera olika storlekar.
 • Fiskars - Hard Face Stekpanna 26 cm

  fiskars - hard face stekpanna 26 cm
  Fiskars Hard Face-stekpanna av aluminium är designad för att möta kökets tuffaste utmaningar. Den extremt tåliga Hardtec Superior+-beläggningen är fri från PFOA, handtagen i bakelit ger bra grepp och håller sig svala. Energybase-botten värms upp 50% snabbare och sparar 30% energi på en keramikhäll men passar alla hällar, inklusive induktionshällar.Hard Face-stekpannan finns i flera olika storlekar.
 • Fiskars - Hard Face Steel Stekpanna 26 cm

  fiskars - hard face steel stekpanna 26 cm
  Fiskars Hard Face-stekpannan av slitstarkt rostfritt stål är designad för att möta kökets tuffaste utmaningar. Pannan har en Hardtec Superior+-beläggning, är PFOA-fri, har en tjock botten i tre lager som fördelar värmen jämnt och effektivt. Kärlet har även ett bakelithandtag som håller sig svalt vid tillagning samtidigt som det ger ett bra grepp. Passar alla hällar, inklusive induktionshällar. Hard Face Stekpanna finns i flera olika storlekar.
 • Fiskars - Hard Face Stekpanna 20 cm

  fiskars - hard face stekpanna 20 cm
  Fiskars Hard Face-stekpanna av aluminium är designad för att möta kökets tuffaste utmaningar. Den extremt tåliga Hardtec Superior+-beläggningen är fri från PFOA, handtagen i bakelit ger bra grepp och håller sig svala. Energybase-botten värms upp 50% snabbare och sparar 30% energi på en keramikhäll men passar alla hällar, inklusive induktionshällar.Hard Face-stekpannan finns i flera olika storlekar.
 • Fiskars - Norden Stekpanna 28 cm Gjutjärn

  fiskars - norden stekpanna 28 cm gjutjärn
  En högkvalitativ gjutjärnsstekpanna från Fiskars som är inspirerad av nordisk natur och traditioner. Pannan har en innovativ kombination av premiummaterial som inte bara tål väldigt höga temperaturer utan också har ett mycket bra non-stick. Pannan rostar inte och behöver ingen ytbehandling, alltså är den mycket lätt att underhålla. Gjutjärn är perfekt för dig som gillar att tillaga grytor eller rätter där man vill ha långsam men hållbar värme. Gjutjärn ger en mycket fin stekyta för exempelvis kött eller grönsaker. Stekpannan är tillverkad i Finland och du får med avtagbart trähandtag tillverkad av finskt björk. Fiskas erbjuder dessutom 25 års garanti.
 • Fiskars - Norden Grillpanna 26 cm Gjutjärn

  fiskars - norden grillpanna 26 cm gjutjärn
  En högkvalitativ gjutjärnsgrillpanna från Fiskars som är inspirerad av nordisk natur och traditioner. Pannan har en innovativ kombination av premiummaterial som inte bara tål väldigt höga temperaturer utan också har ett mycket bra non-stick. Pannan rostar inte och behöver ingen ytbehandling, alltså är den mycket lätt att underhålla. Gjutjärn är perfekt för dig som gillar att tillaga grytor eller rätter där man vill ha långsam men hållbar värme. Gjutjärn ger en mycket fin stekyta för exempelvis kött eller grönsaker. Grillpannan är tillverkad i Finland och du får med avtagbart trähandtag tillverkad av finskt björk. Fiskas erbjuder dessutom 25 års garanti.
 • Fiskars - Norden Stekpanna 26 cm Gjutjärn

  fiskars - norden stekpanna 26 cm gjutjärn
  En högkvalitativ gjutjärnsstekpanna från Fiskars som är inspirerad av nordisk natur och traditioner. Pannan har en innovativ kombination av premiummaterial som inte bara tål väldigt höga temperaturer utan också har ett mycket bra non-stick. Pannan rostar inte och behöver ingen ytbehandling, alltså är den mycket lätt att underhålla. Gjutjärn är perfekt för dig som gillar att tillaga grytor eller rätter där man vill ha långsam men hållbar värme. Gjutjärn ger en mycket fin stekyta för exempelvis kött eller grönsaker. Stekpannan är tillverkad i Finland och du får med avtagbart trähandtag tillverkad av finskt björk. Fiskas erbjuder dessutom 25 års garanti.
 • Fiskars - Norden Stekpanna 24 cm Gjutjärn

  fiskars - norden stekpanna 24 cm gjutjärn
  En högkvalitativ gjutjärnsstekpanna från Fiskars som är inspirerad av nordisk natur och traditioner. Pannan har en innovativ kombination av premiummaterial som inte bara tål väldigt höga temperaturer utan också har ett mycket bra non-stick. Pannan rostar inte och behöver ingen ytbehandling, alltså är den mycket lätt att underhålla. Gjutjärn är perfekt för dig som gillar att tillaga grytor eller rätter där man vill ha långsam men hållbar värme. Gjutjärn ger en mycket fin stekyta för exempelvis kött eller grönsaker. Stekpannan är tillverkad i Finland och du får med avtagbart trähandtag tillverkad av finskt björk. Fiskas erbjuder dessutom 25 års garanti.
 • Fiskars - Norden Gryta 5 L oval Gjutjärn

  fiskars - norden gryta 5 l oval gjutjärn
  En högkvalitativ gjutjärnsgryta från Fiskars som är inspirerad av nordisk natur och traditioner. Grytan har en innovativ kombination av premiummaterial som inte bara tål väldigt höga temperaturer utan också har ett mycket bra non-stick. Grytan rostar inte och behöver ingen ytbehandling, alltså är den mycket lätt att underhålla. Gjutjärn är perfekt för dig som gillar att tillaga grytor eller rätter där man vill ha långsam men hållbar värme. Grytan är tillverkad i Finland och du får med ett avtagbart träunderlägg tillverkad av finskt björk. Fiskas erbjuder dessutom 25 års garanti.
 • Fiskars - Norden Gryta 6 L Gjutjärn

  fiskars - norden gryta 6 l gjutjärn
  En högkvalitativ gjutjärnsgryta från Fiskars som är inspirerad av nordisk natur och traditioner. Grytan har en innovativ kombination av premiummaterial som inte bara tål väldigt höga temperaturer utan också har ett mycket bra non-stick. Grytan rostar inte och behöver ingen ytbehandling, alltså är den mycket lätt att underhålla. Gjutjärn är perfekt för dig som gillar att tillaga grytor eller rätter där man vill ha långsam men hållbar värme. Grytan är tillverkad i Finland och du får med ett avtagbart träunderlägg tillverkad av finskt björk. Fiskas erbjuder dessutom 25 års garanti.