Hemmässan
www.hemmassan.se

Fiskars

 • Fiskars Hard Face Kastrull 1,8 L - Aluminium Svart

  fiskars hard face kastrull 1,8 l - aluminium svart
  Den här kastrullen från Fiskars tillhör serien Hard Face. Serien innehåller ett brett sortiment som garanterar att du hittar den perfekta produkten till just din matlagning. Produkterna har flera smarta egenskaper, som kombinerar både funktionalitet och prestanda. Perfekt till både vardags och avancerad matlagning! Samtliga produkter från serien är tillverkade i Finland.Egenskaper: Tålig Hardtec Superior+™ beläggning med non stick-egenskap Fri från PFAS Bakelithandtag som ger bra grepp och håller sig svalt Fördelar värmen jämnt Kan användas på alla hällar, även induktionshäll Ugnssäker upp till 150°C Lock med silikonkant och smart avhällningsfunktion Tål diskmaskin Helsvart design som blivit prisad med Red Dot Award Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Fiskars Hard Face Steel Kastrull 1,8 L/18 Cm - Rostfritt Stål Svart

  fiskars hard face steel kastrull 1,8 l/18 cm - rostfritt stål svart
  Den här kastrullen från Fiskars tillhör serien Hard Face. Serien innehåller ett brett sortiment som garanterar att du hittar den perfekta produkten till just din matlagning. Produkterna har flera smarta egenskaper, som kombinerar både funktionalitet och prestanda. Perfekt till både vardags och avancerad matlagning! Samtliga produkter från serien är tillverkade i Finland.Egenskaper: Tjock botten som fördelar värmen jämnt Kan användas på alla hällar, även induktionshäll Ugnssäker upp till 150°C Tål diskmaskin Lock med silikonkant och smart avhällningsfunktion Mätskala inuti kastrullen Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Fiskars Functional Form Kastrull 1,5 L - Glas Rostfritt Stål

  fiskars functional form kastrull 1,5 l - glas rostfritt stål
  Den här kastrullen från Fiskars är tillverkad i Finland av tåligt 18/10 rostfritt stål som kommer hålla i många år framöver. Det platta glaslocket är försett med ett bakelithandtag och en svart silikonkant som ser till att grytan blir tätt förslutet och behåller värmen. Dessutom finns det två olika avhällningsfunktioner i locket som gör att du aldrig kommer behöva använda ett durkslag igen. Kastrullerna och grytorna passar utmärkt för att stapla på varandra för att spara utrymme, de går att diska i diskmaskinen och är ugnssäkra upp till 150 °C. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Fiskars Norr Grillgaffel 32,5cm - Trä

  fiskars norr grillgaffel 32,5cm - trä
  Norr Grillgaffel 32,5cm från Fiskars. Gafflar Trä . Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Fiskars - Norden. 1.8 L. obelagt stål

  fiskars - norden. 1.8 l. obelagt stål
  Fiskars - Norden. 1.8 L. obelagt stål
 • Fiskars - Functional Form. 5.0 L - snabb leverans

  fiskars - functional form. 5.0 l - snabb leverans
  Fiskars - Functional Form. 5.0 L - snabb leverans
 • Fiskars All Steel Ugnspanna 28 Cm - Rostfritt Stål

  fiskars all steel ugnspanna 28 cm - rostfritt stål
  Ugnspannan från Fiskars har klassisk, tidlös look i rostfritt stål med två praktiska handtag på sidorna perfekta för att tillaga flera olika rätter. Den har keramisk, non-stick beläggning. Den har slitstarkt, reptåligt material för vardaglig användning. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Tillgänglig i olika storlekar. Tillverkad i Finland. Om ugnspannan från Fiskars- Gjord av rostfritt stål.- Finns även som kastrull.- Ugnsfast upp till 270 °C.- Från serien All Steel.- Bredd: 295 mm.- Längd: 375 mm.- Höjd: 135 mm.- Tillverkad i Finland. Skötselråd för ugnspannan- Tål diskmaskin. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Fiskars - Norden 26 cm

  fiskars - norden 26 cm
  Fiskars - Norden 26 cm
 • Fiskars - Functional Form. 7.0 L - snabb leverans

  fiskars - functional form. 7.0 l - snabb leverans
  Fiskars - Functional Form. 7.0 L - snabb leverans
 • Fiskars - Functional Form. 26 cm

  fiskars - functional form. 26 cm
  Fiskars - Functional Form. 26 cm
 • Fiskars - Functional Form. 3.0 L - snabb leverans

  fiskars - functional form. 3.0 l - snabb leverans
  Fiskars - Functional Form. 3.0 L - snabb leverans
 • Fiskars - Functional Form. 24 cm - snabb leverans

  fiskars - functional form. 24 cm - snabb leverans
  Fiskars - Functional Form. 24 cm - snabb leverans
 • Fiskars - Functional Form. 28 cm - snabb leverans

  fiskars - functional form. 28 cm - snabb leverans
  Fiskars - Functional Form. 28 cm - snabb leverans
 • Fiskars - Functional Form. 1.5 L - snabb leverans

  fiskars - functional form. 1.5 l - snabb leverans
  Fiskars - Functional Form. 1.5 L - snabb leverans
 • Fiskars - Functional Form 28 cm - snabb leverans

  fiskars - functional form 28 cm - snabb leverans
  Fiskars - Functional Form 28 cm - snabb leverans
 • Fiskars - Norden. 24 cm - snabb leverans

  fiskars - norden. 24 cm - snabb leverans
  Fiskars - Norden. 24 cm - snabb leverans
 • Fiskars - lock Functional Form 26 cm - snabb leverans

  fiskars - lock functional form 26 cm - snabb leverans
  Fiskars - lock Functional Form 26 cm - snabb leverans
 • Kastrull 2,5 L Hard Face

  kastrull 2,5 l hard face
  Kastrull i aluminium för vardagens utmaningar i köket. Anpassad för alla hällar. Tål diskmaskin och är ugnssäker upp till 150 °C. Hard Face är designad för tuff användning Nästa generation av våra mest hållbara Hardtec Superior beläggning har enaståe
 • Fiskars Taiten Kastrull 1,6 L - Återvunnen Aluminium Svart

  fiskars taiten kastrull 1,6 l - återvunnen aluminium svart
  Kastrull från Fiskars med en hållbar design i återvunnet aluminium med en non-stick beläggning för enkel användning och rengöring. Den har en stilren look med ett robust handtag i rostfritt stål för att addera en extra dimension till designen. Kastrullen har ett medföljande lock för optimal funktionalitet. Produkten är kompatibel med gas, el- och keramikhällar. Om kastrullen från Fiskars- Gjord av aluminium.- Handtag i rostfritt stål.- Medföljande lock.- Hållbar design.- Ugnsfast upp till 240 °C. Skötselråd för kastrullen- Ugnsfast.- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Fiskars Classic Serie Ångkokare 3l - Rostfritt Stål

  fiskars classic serie ångkokare 3l - rostfritt stål
  Tål diskmaskin men handdisk rekommenderas – Ugnseldfast upp till 240*C – Lämplig för alla spisar Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Fiskars Functional Form Bordskniv 3-pack - Plast Svart

  fiskars functional form bordskniv 3-pack - plast svart
  Bordskniven från Fiskars har ett starkt knivblad i japanskt rostfritt stål med ett ergonomiskt handtag. Bordskniven har en användarvänlig design för optimerad prestanda. Om bordskniven från Fiskars- Förpackningsantal: 3- Bekvämt, ergonomiskt handtag.- Användarvänlig design.- Starkt, vasst knivblad.- Från kollektionen Functional Form. Skötselråd för bordskniven- Kan diskas i maskin men handdisk rekommenderas. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Fiskars Hard Face Kastrull 2,5 L - Aluminium Svart

  fiskars hard face kastrull 2,5 l - aluminium svart
  Den här kastrullen från Fiskars tillhör serien Hard Face. Serien innehåller ett brett sortiment som garanterar att du hittar den perfekta produkten till just din matlagning. Produkterna har flera smarta egenskaper, som kombinerar både funktionalitet och prestanda. Perfekt till både vardags och avancerad matlagning! Samtliga produkter från serien är tillverkade i Finland.Egenskaper: Tålig Hardtec Superior+™ beläggning med non stick-egenskap Fri från PFAS Bakelithandtag som ger bra grepp och håller sig svalt Fördelar värmen jämnt Kan användas på alla hällar, även induktionshäll Ugnssäker upp till 150°C Lock med silikonkant och smart avhällningsfunktion Tål diskmaskin Helsvart design som blivit prisad med Red Dot Award Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Fiskars Functional Form Citruspress - Mix

  fiskars functional form citruspress - mix
  Functional Form Citruspress från Fiskars. Citruspressar Mix . Shoppa Citruspressar och mer Köksredskap hos Royal Design.
 • Fiskars Classic Kastrull 1,5l - Rostfritt Stål

  fiskars classic kastrull 1,5l - rostfritt stål
  Classic är en mångsidig matlagningsserie från Fiskars som med dess slitstarka material och funktionalitet ger dig oändliga möjligheter i köket. Kastrullen är tillverkad av rostfritt stål och har en tjock 3-skiktsbotten för en jämn och optimal värmespridning. Grytan kan användas på samtliga spishällar, den är ugnsfast upp till 240 °C och det går att diska i diskmaskin. Tål diskmaskin Ugnsfast upp till 240 °C Passar alla spishällar Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Fiskars Norden Kastrull Obelagd 2,5 L - Rostfritt Stål

  fiskars norden kastrull obelagd 2,5 l - rostfritt stål
  Kastrullen från Fiskars är tillverkad av obelagt rostfritt stål med en tjock botten med flera lager för att sprida värmen jämnt och effektivt. Den har en måttskala på insidan för optimal funktionalitet med ett värmeresistent handtag. Kastrullen har en hållbar, nordisk design med en inspiration från naturen. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Tillverkad i Finland. Om kastrullen från Fiskars- Tjock botten i aluminium.- Måttskala på insidan.- Jämn värmefördelning.- Tillverkad av rostfritt stål.- Produkten är kompatibel med gas, el- och keramikhällar.- Från serien Norden.- 25 års garanti. Skötselråd för kastrullen- Handdisk rekommenderas.- Tål temperaturer på upp till 270°C. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Fiskars All Steel Kastrull 1,5 L - Rostfritt Stål

  fiskars all steel kastrull 1,5 l - rostfritt stål
  Kastrullen från Fiskars har klassisk, tidlös design i rostfritt stål med praktiskt lock perfekt för att tillaga flera olika rätter. Den har slitstarkt, lättskött material för vardaglig användning. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Tillverkad i Finland. Om kastrullen från Fiskars- Gjord av rostfritt stål.- Finns även som stekpanna.- Ugnsfast upp till 270 °C.- Från serien All Steel.- Bredd: 354 mm.- Längd: 176 mm.- Höjd: 128 mm.- Tillverkad i Finland.- Kapacitet: 150.0 cl. Skötselråd för kastrullen- Tål diskmaskin. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.