Hemmässan
www.hemmassan.se

Gense

 • Gense Nobel Steel Bordssked - Rostfritt Stål

  gense nobel steel bordssked - rostfritt stål
  Nobel Steel Bordssked från Gense. Skedar Rostfritt Stål . Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Attaché Bordsgaffel Matt - Rostfritt Stål

  gense attaché bordsgaffel matt - rostfritt stål
  Bordsgaffel från Gense. Den här traditionella gaffeln har en dubbelräfflad kant, och ger det dukade bordet en klassisk elegans. Den tillhör serien Attaché som har designats av Folke Arström, som fick sin inspiration av barocken. Samtliga produkter ur serien är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål och passar såväl till fest som till vardags. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Gammal Fransk Kniv 20 Cm - Silver

  gense gammal fransk kniv 20 cm - silver
  Kniven från Gense har en romantisk design med ett bladmönstrat skaft perfekt för att skapa en harmonisk och elegant dukning. Den är tillverkad av silver med en bra tyngd och har en bekväm känsla. Formgivning av Studio GAB. Om kniven från Gense- 2 års garanti.- Romantisk, elegant design.- Bladmönstrat skaft.- Gjord av silver. Skötselråd för kniven- Tål diskmaskin. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Prins Dopsked - Silver

  gense prins dopsked - silver
  Prins Dopsked, Silver från Gense. Skedar Silver . Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Oxford bordsgaffel Rostfritt stål

  gense oxford bordsgaffel rostfritt stål
  Gense Oxford bordsgaffel Rostfritt stål
 • Gense Ranka Bordskniv - Rostfritt Stål

  gense ranka bordskniv - rostfritt stål
  Bordskniv från Gense. Det här är en klassisk kniv i högkvalitativt rostfritt stål. Den enkla designen och formen tillsammans med den smakfulla dekorationen gör att den passar till alla tillfällen, oavsett om det är till vardags eller till fest. Den är designad av Sven Arne Gillgren. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Twist För- & Efterrättssked - Rostfritt Stål

  gense twist för- & efterrättssked - rostfritt stål
  För- och efterrättssked från Gense. Den här skeden kommer från serien Twist som är en av Genses mest populära serier. Den utmärks av en dekorativ twistad detalj, och skapar en modern och lekfull dukning. Skeden gör sig lika bra till vardags som till festligare tillfällen. Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Nobel Steel För- & Efterrättskniv - Rostfritt Stål

  gense nobel steel för- & efterrättskniv - rostfritt stål
  För- och efterrättskniv från Gense. Den här kniven tillhör serien Nobel, som togs fram till Nobels 90-årsjubileum. Den har sedan dess används varje år till Nobelmiddagen. Designen har ett svenskt uttryck, där form och funktion möter lekfullhet. Handtaget har en matt finish och en spegelblank topp, och tillför en exklusiv känsla till dukningen. Tål diskmaskin. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Pantry För- & Efterrättssked - Rostfritt Stål

  gense pantry för- & efterrättssked - rostfritt stål
  För- och efterrättssked från Gense. Den här skeden tillhör serien Pantry, som även kallas för ”Seglarens bestick”. Namnet kommer ifrån det karaktäristiska ögat som finns längst ut på skaftet. Skeden har en praktisk slank design som är idealisk för köket, eftersom ögat gör att den kan hängas upp. Den är formgiven av Henning Seidelin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Bordsgaffel - Silver

  gense bordsgaffel - silver
  För första gången på över 30 år lanserar anrika hantverksföretaget Mema/GAB ett nytt silverbestick, tillverkat för hand av silversmederna vid fabriken i Eskilstuna. Formgivare är Prins Carl Philip. Tål maskindisk. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Rejka Kaffesked - Rostfritt Stål

  gense rejka kaffesked - rostfritt stål
  Kaffesked från Gense. Det här är en kaffesked med tidlös design där matta och blanka ytor möts. Den passar såväl till vardags som till fest, och det rostfria stålet gör den slittålig. Är formgiven av Cilla Persson. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Dorotea Dessertsked 4-pack - Rostfritt Stål

  gense dorotea dessertsked 4-pack - rostfritt stål
  4-pack med Dorotea Dessertskedar från Gense. De här skedarna är nutida klassiker som har formgivits av Monica Förster. Hon har kombinerat användarvänlighet med tidlöshet, och skedarna ger harmoni till dukningen. Designen är markerad med mjuka inslag. Är tillverkade av rostfritt stål med PVD-beläggning. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Chippendale Matsked - Silver

  gense chippendale matsked - silver
  Matsked i nysilver. Tål maskindisk. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Steel Line Tårtgaffel 6 Delar - Stål

  gense steel line tårtgaffel 6 delar - stål
  Tårtgaffeln från Gense har elegant design med mjuka linjer perfekta för att liva upp bordsdukningen. Den har slitstarkt material i rostfritt stål för vardaglig användning. Tål diskmaskin. Formgiven av Henning Seidelin. Om tårtgaffeln från Gense- Delar: 6.- Elegant design.- Slitstarkt material.- Mjuka linjer.- Tillverkad av rostfritt stål.- Från serien Steel Line.- Bredd: 153 mm.- Höjd: 35 mm.- Längd: 248 mm. Skötselråd för tårtgaffeln- Tål diskmaskin. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Attaché Tesked Matt - Rostfritt Stål

  gense attaché tesked matt - rostfritt stål
  Tesked från Gense. Den här traditionella teskeden har en dubbelräfflad kant, och ger det dukade bordet en klassisk elegans. Den tillhör serien Attaché som har designats av Folke Arström, som fick sin inspiration av barocken. Samtliga produkter ur serien är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål och passar såväl till fest som till vardags. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Oxford Bordskniv - Rostfritt Stål

  gense oxford bordskniv - rostfritt stål
  Bordskniv från Gense. Magnifikt och tidlöst är orden som beskriver denna bordskniv från serien Oxford. Tyngden och det djupa mönstret ger både en bra balans i handen, och en lyxig touch på det dukade bordet. Den passar lika bra till vardags som till finare tillfällen. Tillverkad av 18/8 rostfritt stål. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Gammal Fransk Dessertsked / Barnsked 16,2 Cm - Silver

  gense gammal fransk dessertsked / barnsked 16,2 cm - silver
  Dessertskeden från Gense har en romantisk design med ett bladmönstrat skaft perfekt för att skapa en harmonisk och elegant dukning. Den är tillverkad av silver med en bra tyngd och har en bekväm känsla. Formgivning av Studio GAB. Om dessertskeden från Gense- 2 års garanti.- Romantisk, elegant design.- Bladmönstrat skaft.- Gjord av silver. Skötselråd för dessertskeden- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Svensk Dessertsked 17,8 Cm - Silver

  gense svensk dessertsked 17,8 cm - silver
  Dessertskeden från Gense har en minimalistisk formgivning perfekt både för vardags- och festtillfällen. Den är tillverkad av silver för att hålla i generationer. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgivning av Studio GAB. Om dessertskeden från Gense- Formgivning av Studio GAB.- Från serien Svensk.- 2 års garanti.- Originaldesign från år 1700.- Minimalistisk formgivning.- Gjord av silver. Skötselråd för dessertskeden- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Svensk Sked 20,5 Cm - Silver

  gense svensk sked 20,5 cm - silver
  Skeden från Gense har en minimalistisk formgivning perfekt både för vardags- och festtillfällen. Den är tillverkad av silver för att hålla i generationer. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgivning av Studio GAB. Originaldesign från år 1700. Om skeden från Gense- Formgivning av Studio GAB.- Från serien Svensk.- 2 års garanti.- Minimalistisk formgivning.- Gjord av silver. Skötselråd för skeden- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Olga Bordskniv 24 Cm - Silver

  gense olga bordskniv 24 cm - silver
  Bordskniven från Gense har en traditionell, engelsk stil med ett livfullt skaft med bladmönster. Den är tillverkad av exklusivt silver perfekt för finare tillfällen. Formgivning av Studio GAB. Om bordskniven från Gense- Från serien Olga.- 2 års garanti.- Engelsk, gammaldags stil.- Gjord av silver. Skötselråd för bordskniven- Tål diskmaskin. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Chippendale Bordskniv 22,8 Cm - Silver

  gense chippendale bordskniv 22,8 cm - silver
  Bordskniven från Gense har en iögonfallande design med ett skaft med en vacker form som adderar det lilla extra till omgivningen. Den är tillverkad av silver för att hålla i många år framöver. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Formgivning av Studio GAB. Om bordskniven från Gense- Från serien Chippendale.- 2 års garanti.- Gjord av silver.- Skaft med en vacker form. Skötselråd för bordskniven- Tål diskmaskin. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Olga Bordsgaffel 20,8 Cm - Silver

  gense olga bordsgaffel 20,8 cm - silver
  Bordsgaffeln från Gense har en traditionell, engelsk stil med ett livfullt skaft med bladmönster. Den är tillverkad av exklusivt silver perfekt för finare tillfällen. Formgivning av Studio GAB. Om bordsgaffeln från Gense- Från serien Olga.- 2 års garanti.- Engelsk, gammaldags stil.- Gjord av silver. Skötselråd för bordsgaffeln- Tål diskmaskin. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Svensk Bordskniv 23,3 Cm - Silver

  gense svensk bordskniv 23,3 cm - silver
  Bordskniven från Gense har en minimalistisk formgivning perfekt både för vardags- och festtillfällen. Den är tillverkad av silver för att hålla i generationer. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgivning av Studio GAB. Om bordskniven från Gense- Formgivning av Studio GAB.- Från serien Svensk.- 2 års garanti.- Originaldesign från år 1700.- Minimalistisk formgivning.- Gjord av silver. Skötselråd för bordskniven- Tål diskmaskin. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Chippendale Dessertsked 18 Cm - Silver

  gense chippendale dessertsked 18 cm - silver
  Dessertskeden från Gense har en iögonfallande design med ett skaft med en vacker form som adderar det lilla extra till omgivningen. Den är tillverkad av silver för att hålla i många år framöver. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Formgivning av Studio GAB. Om dessertskeden från Gense- Från serien Chippendale.- 2 års garanti.- Gjord av silver.- Skaft med en vacker form. Skötselråd för dessertskeden- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Gammal Fransk Dessertgaffel 18,6 Cm - Silver

  gense gammal fransk dessertgaffel 18,6 cm - silver
  Dessertgaffeln från Gense har en romantisk design med ett elegant skaft med ett franskt blommönster. Den är tillverkad av silver med en bra tyngd och har en bekväm känsla. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Formgivning av Studio GAB. Om dessertgaffeln från Gense- 2 års garanti.- Romantisk, elegant design.- Bladmönstrat skaft.- Gjord av silver. Skötselråd för dessertgaffeln- Tål diskmaskin. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Gammal Fransk Dessertsked / Barnsked 16,2 Cm - Silver

  gense gammal fransk dessertsked / barnsked 16,2 cm - silver
  Dessertskeden från Gense har en romantisk design med ett elegant skaft med ett franskt blommönster. Den är tillverkad av silver med en bra tyngd och har en bekväm känsla. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Formgivning av Studio GAB. Om dessertskeden från Gense- 2 års garanti.- Romantisk, elegant design.- Bladmönstrat skaft.- Gjord av silver. Skötselråd för dessertskeden- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Gammal Fransk Dessertsked 18,3 Cm - Silver

  gense gammal fransk dessertsked 18,3 cm - silver
  Dessertskeden från Gense har en romantisk design med ett elegant skaft med ett franskt blommönster. Den är tillverkad av silver med en bra tyngd och har en bekväm känsla. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Formgivning av Studio GAB. Om dessertskeden från Gense- 2 års garanti.- Romantisk, elegant design.- Bladmönstrat skaft.- Gjord av silver. Skötselråd för dessertskeden- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Chippendale Dessertkniv 20,2 Cm - Silver

  gense chippendale dessertkniv 20,2 cm - silver
  Dessertkniven från Gense har en iögonfallande design med ett skaft med en vacker form som adderar det lilla extra till omgivningen. Den är tillverkad av silver för att hålla i många år framöver. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Formgivning av Studio GAB. Om dessertkniven från Gense- Från serien Chippendale.- 2 års garanti.- Gjord av silver.- Skaft med en vacker form. Skötselråd för dessertkniven- Tål diskmaskin. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Olga Dessertkniv 21 Cm - Silver

  gense olga dessertkniv 21 cm - silver
  Dessertkniven från Gense har en traditionell, engelsk stil med ett livfullt skaft med bladmönster. Den är tillverkad av exklusivt silver perfekt för finare tillfällen. Formgivning av Studio GAB. Om dessertkniven från Gense- Från serien Olga.- 2 års garanti.- Engelsk, gammaldags stil.- Gjord av silver. Skötselråd för dessertkniven- Tål diskmaskin. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Cpb 2091 Dessertgaffel 18,4 Cm - Silver

  gense cpb 2091 dessertgaffel 18,4 cm - silver
  Dessertgaffeln från Gense har ett urbant uttryck med en modern, skandinavisk form perfekt för att skapa en harmonisk och elegant dukning. Den är tillverkad av silver för ett exklusivt intryck. Designad av Carl Philip Bernadotte. Om dessertgaffeln från Gense- Formgivningsår: 2009.- Från serien CPB 2091.- Modern form.- Gjord av silver. Skötselråd för dessertgaffeln- Tål diskmaskin. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Gammal Fransk Gaffel 20 Cm - Silver

  gense gammal fransk gaffel 20 cm - silver
  Gaffeln från Gense har en romantisk design med ett bladmönstrat skaft perfekt för att skapa en harmonisk och elegant dukning. Den är tillverkad av silver med en bra tyngd och har en bekväm känsla. Formgivning av Studio GAB. Om gaffeln från Gense- 2 års garanti.- Romantisk, elegant design.- Bladmönstrat skaft.- Gjord av silver. Skötselråd för gaffeln- Tål diskmaskin. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Olga Dessertsked 17,8 Cm - Silver

  gense olga dessertsked 17,8 cm - silver
  Dessertskeden från Gense har en traditionell, engelsk stil med ett livfullt skaft med bladmönster. Den är tillverkad av exklusivt silver perfekt för finare tillfällen. Formgivning av Studio GAB. Om dessertskeden från Gense- Från serien Olga.- 2 års garanti.- Engelsk, gammaldags stil.- Gjord av silver. Skötselråd för dessertskeden- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Gammal Fransk Kniv 23 Cm - Silver

  gense gammal fransk kniv 23 cm - silver
  Kniven från Gense har en romantisk design med ett elegant skaft med ett franskt blommönster. Den är tillverkad av silver med en bra tyngd och har en bekväm känsla. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Formgivning av Studio GAB. Om kniven från Gense- 2 års garanti.- Romantisk, elegant design.- Bladmönstrat skaft.- Gjord av silver. Skötselråd för kniven- Tål diskmaskin. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Gammal Fransk Dessertsked 18,3 Cm - Silver

  gense gammal fransk dessertsked 18,3 cm - silver
  Dessertskeden från Gense har en romantisk design med ett bladmönstrat skaft perfekt för att skapa en harmonisk och elegant dukning. Den är tillverkad av silver med en bra tyngd och har en bekväm känsla. Formgivning av Studio GAB. Om dessertskeden från Gense- 2 års garanti.- Romantisk, elegant design.- Bladmönstrat skaft.- Gjord av silver. Skötselråd för dessertskeden- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Gammal Fransk Kniv 23 Cm - Silver

  gense gammal fransk kniv 23 cm - silver
  Kniven från Gense har en romantisk design med ett bladmönstrat skaft perfekt för att skapa en harmonisk och elegant dukning. Den är tillverkad av silver med en bra tyngd och har en bekväm känsla. Formgivning av Studio GAB. Om kniven från Gense- 2 års garanti.- Romantisk, elegant design.- Bladmönstrat skaft.- Gjord av silver. Skötselråd för kniven- Tål diskmaskin. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Svensk Bordsgaffel 20,5 Cm - Silver

  gense svensk bordsgaffel 20,5 cm - silver
  Bordsgaffeln från Gense har en minimalistisk formgivning perfekt både för vardags- och festtillfällen. Den är tillverkad av silver för att hålla i generationer. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgivning av Studio GAB. Originaldesign från år 1700. Om bordsgaffeln från Gense- Formgivning av Studio GAB.- Från serien Svensk.- 2 års garanti.- Minimalistisk formgivning.- Gjord av silver. Skötselråd för bordsgaffeln- Tål diskmaskin. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Gammal Fransk Kniv 21 Cm - Silver

  gense gammal fransk kniv 21 cm - silver
  Kniven från Gense har en romantisk design med ett elegant skaft med ett franskt blommönster. Den är tillverkad av silver med en bra tyngd och har en bekväm känsla. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Formgivning av Studio GAB. Om kniven från Gense- 2 års garanti.- Romantisk, elegant design.- Bladmönstrat skaft.- Gjord av silver. Skötselråd för kniven- Tål diskmaskin. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Gammal Fransk Gaffel 20 Cm - pläterad Silver

  gense gammal fransk gaffel 20 cm - pläterad silver
  Gaffeln från Gense har en romantisk design med ett elegant skaft med ett franskt blommönster. Den är tillverkad av silver med en bra tyngd och har en bekväm känsla. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Formgivning av Studio GAB. Om gaffeln från Gense- 2 års garanti.- Romantisk, elegant design.- Bladmönstrat skaft.- Gjord av silver. Skötselråd för gaffeln- Tål diskmaskin. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Chippendale Sked 20,5 Cm - Silver

  gense chippendale sked 20,5 cm - silver
  Skeden från Gense har en iögonfallande design med ett skaft med en vacker form som adderar det lilla extra till omgivningen. Den är tillverkad av silver för att hålla i många år framöver. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Formgivning av Studio GAB. Om skeden från Gense- Från serien Chippendale.- 2 års garanti.- Gjord av silver.- Skaft med en vacker form. Skötselråd för skeden- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Chippendale Bordsgaffel 20 Cm - Silver

  gense chippendale bordsgaffel 20 cm - silver
  Bordsgaffeln från Gense har en iögonfallande design med ett skaft med en vacker form som adderar det lilla extra till omgivningen. Den är tillverkad av silver för att hålla i många år framöver. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Formgivning av Studio GAB. Om bordsgaffeln från Gense- Från serien Chippendale.- 2 års garanti.- Gjord av silver.- Skaft med en vacker form. Skötselråd för bordsgaffeln- Tål diskmaskin. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Chippendale Dessertgaffel 17,8 Cm - Silver

  gense chippendale dessertgaffel 17,8 cm - silver
  Dessertgaffeln från Gense har en iögonfallande design med ett skaft med en vacker form som adderar det lilla extra till omgivningen. Den är tillverkad av silver för att hålla i många år framöver. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Formgivning av Studio GAB. Om dessertgaffeln från Gense- Från serien Chippendale.- 2 års garanti.- Gjord av silver.- Skaft med en vacker form. Skötselråd för dessertgaffeln- Tål diskmaskin. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Cpb 2091 Dessertsked / Barnsked 15,5 Cm - Silver

  gense cpb 2091 dessertsked / barnsked 15,5 cm - silver
  Dessertskeden från Gense har ett urbant uttryck med en modern, skandinavisk form perfekt för att skapa en harmonisk och elegant dukning. Den är tillverkad av silver för ett exklusivt intryck. Designad av Carl Philip Bernadotte. Om dessertskeden från Gense- Formgivningsår: 2009.- Från serien CPB 2091.- Modern form.- Gjord av silver. Skötselråd för dessertskeden- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Rosenholm Bordskniv Långtblad - Silver

  gense rosenholm bordskniv långtblad - silver
  Rosenholm Bordskniv, Långtblad från Gense. Knivar Silver . Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Pantry bordsgaffel Rostfritt stål

  gense pantry bordsgaffel rostfritt stål
  Gense Pantry bordsgaffel Rostfritt stål
 • Gense Pantry bordskniv Rostfritt stål

  gense pantry bordskniv rostfritt stål
  Gense Pantry bordskniv Rostfritt stål
 • Gense Focus Steel skaldjursgaffel 4-pack 4-pack

  gense focus steel skaldjursgaffel 4-pack 4-pack
  Gense Focus Steel skaldjursgaffel 4-pack 4-pack
 • Gense Gammal Fransk matgaffel silver 20 cm

  gense gammal fransk matgaffel silver 20 cm
  Gense Gammal Fransk matgaffel silver 20 cm
 • Gense Gammal Fransk silverbestick Matkniv

  gense gammal fransk silverbestick matkniv
  Gense Gammal Fransk silverbestick Matkniv
 • Gense Gammal Fransk bordsgaffel silver 18,6 cm

  gense gammal fransk bordsgaffel silver 18,6 cm
  Gense Gammal Fransk bordsgaffel silver 18,6 cm
 • Gense Gammal Fransk bordskniv silver 21 cm

  gense gammal fransk bordskniv silver 21 cm
  Gense Gammal Fransk bordskniv silver 21 cm
 • Gense Olga matgaffel silver 20,8 cm

  gense olga matgaffel silver 20,8 cm
  Gense Olga matgaffel silver 20,8 cm
 • Gense Olga matkniv silver 24 cm

  gense olga matkniv silver 24 cm
  Gense Olga matkniv silver 24 cm
 • Gense Olga silverbestick Matsked

  gense olga silverbestick matsked
  Gense Olga silverbestick Matsked
 • Gense Olga silverbestick Bordsgaffel

  gense olga silverbestick bordsgaffel
  Gense Olga silverbestick Bordsgaffel
 • Gense Olga bordskniv silver 20,9 cm

  gense olga bordskniv silver 20,9 cm
  Gense Olga bordskniv silver 20,9 cm
 • Gense Rosenholm silverbestick Matgaffel

  gense rosenholm silverbestick matgaffel
  Gense Rosenholm silverbestick Matgaffel
 • Gense Rosenholm silverbestick Matkniv

  gense rosenholm silverbestick matkniv
  Gense Rosenholm silverbestick Matkniv
 • Gense Rosenholm silverbestick Matsked

  gense rosenholm silverbestick matsked
  Gense Rosenholm silverbestick Matsked
 • Gense Rosenholm bordsgaffel silver 18,1 cm

  gense rosenholm bordsgaffel silver 18,1 cm
  Gense Rosenholm bordsgaffel silver 18,1 cm
 • Gense Rosenholm bordskniv silver 20 cm

  gense rosenholm bordskniv silver 20 cm
  Gense Rosenholm bordskniv silver 20 cm
 • Gense Svensk matgaffel silver 20,5 cm

  gense svensk matgaffel silver 20,5 cm
  Gense Svensk matgaffel silver 20,5 cm
 • Gense Svensk matkniv silver 23,3 cm

  gense svensk matkniv silver 23,3 cm
  Gense Svensk matkniv silver 23,3 cm
 • Gense Svensk matsked silver 20,5 cm

  gense svensk matsked silver 20,5 cm
  Gense Svensk matsked silver 20,5 cm
 • Gense Svensk silverbestick Bordsgaffel

  gense svensk silverbestick bordsgaffel
  Gense Svensk silverbestick Bordsgaffel
 • Gense Svensk bordskniv silver 20,7 cm

  gense svensk bordskniv silver 20,7 cm
  Gense Svensk bordskniv silver 20,7 cm
 • Gense Gammal Fransk matgaffel nysilver 20 cm

  gense gammal fransk matgaffel nysilver 20 cm
  Gense Gammal Fransk matgaffel nysilver 20 cm
 • Gense Gammal Fransk matkniv nysilver 23,1 cm

  gense gammal fransk matkniv nysilver 23,1 cm
  Gense Gammal Fransk matkniv nysilver 23,1 cm
 • Gense Gammal Fransk bordsgaffel nysilver 18,6 cm

  gense gammal fransk bordsgaffel nysilver 18,6 cm
  Gense Gammal Fransk bordsgaffel nysilver 18,6 cm
 • Gense Gammal Fransk bordskniv nysilver 21 cm

  gense gammal fransk bordskniv nysilver 21 cm
  Gense Gammal Fransk bordskniv nysilver 21 cm
 • Gense Olga matsked nysilver 22,2 cm

  gense olga matsked nysilver 22,2 cm
  Gense Olga matsked nysilver 22,2 cm
 • Gense Olga bordsgaffel nysilver 17,8 cm

  gense olga bordsgaffel nysilver 17,8 cm
  Gense Olga bordsgaffel nysilver 17,8 cm
 • Gense Olga bordskniv nysilver 20 cm

  gense olga bordskniv nysilver 20 cm
  Gense Olga bordskniv nysilver 20 cm
 • Gense Focus de Luxe bordsgaffel Rostfritt stål

  gense focus de luxe bordsgaffel rostfritt stål
  Gense Focus de Luxe bordsgaffel Rostfritt stål
 • Gense Focus de Luxe bordskniv Rostfritt stål

  gense focus de luxe bordskniv rostfritt stål
  Gense Focus de Luxe bordskniv Rostfritt stål
 • Gense Attaché bordsgaffel Rostfritt stål

  gense attaché bordsgaffel rostfritt stål
  Gense Attaché bordsgaffel Rostfritt stål
 • Gense Dorotea bordsgaffel Rostfritt stål

  gense dorotea bordsgaffel rostfritt stål
  Gense Dorotea bordsgaffel Rostfritt stål
 • Gense Dorotea bordskniv Rostfritt stål

  gense dorotea bordskniv rostfritt stål
  Gense Dorotea bordskniv Rostfritt stål
 • Gense Fuga bordsgaffel Rostfritt stål

  gense fuga bordsgaffel rostfritt stål
  Gense Fuga bordsgaffel Rostfritt stål
 • Gense Fuga bordskniv Rostfritt stål

  gense fuga bordskniv rostfritt stål
  Gense Fuga bordskniv Rostfritt stål
 • Gense Indra bordsgaffel Rostfritt stål

  gense indra bordsgaffel rostfritt stål
  Gense Indra bordsgaffel Rostfritt stål
 • Gense Oxford bordskniv Rostfritt stål

  gense oxford bordskniv rostfritt stål
  Gense Oxford bordskniv Rostfritt stål
 • Gense Oxford påläggsgaffel Rostfritt stål

  gense oxford påläggsgaffel rostfritt stål
  Gense Oxford påläggsgaffel Rostfritt stål
 • Gense Ranka bordsgaffel Rostfritt stål

  gense ranka bordsgaffel rostfritt stål
  Gense Ranka bordsgaffel Rostfritt stål
 • Gense Ranka bordskniv Rostfritt stål

  gense ranka bordskniv rostfritt stål
  Gense Ranka bordskniv Rostfritt stål
 • Gense Twist bordsgaffel Rostfritt stål

  gense twist bordsgaffel rostfritt stål
  Gense Twist bordsgaffel Rostfritt stål
 • Gense Twist bordskniv Rostfritt stål

  gense twist bordskniv rostfritt stål
  Gense Twist bordskniv Rostfritt stål
 • Gense Rejka matsked Matt-blank stål

  gense rejka matsked matt-blank stål
  Gense Rejka matsked Matt-blank stål
 • Gense Rejka bordsgaffel Matt-blank stål

  gense rejka bordsgaffel matt-blank stål
  Gense Rejka bordsgaffel Matt-blank stål
 • Gense Rejka bordskniv Matt-blank stål

  gense rejka bordskniv matt-blank stål
  Gense Rejka bordskniv Matt-blank stål
 • Gense Nobel bordskniv Rostfritt stål

  gense nobel bordskniv rostfritt stål
  Gense Nobel bordskniv Rostfritt stål
 • Gense Nobel bordsgaffel Rostfritt stål

  gense nobel bordsgaffel rostfritt stål
  Gense Nobel bordsgaffel Rostfritt stål
 • Gense Norm grillkniv 4-pack Matt rostfritt stål

  gense norm grillkniv 4-pack matt rostfritt stål
  Gense Norm grillkniv 4-pack Matt rostfritt stål
 • Gense Norm matsked Matt rostfritt stål

  gense norm matsked matt rostfritt stål
  Gense Norm matsked Matt rostfritt stål
 • Gense Norm matgaffel Matt rostfritt stål

  gense norm matgaffel matt rostfritt stål
  Gense Norm matgaffel Matt rostfritt stål
 • Gense Norm matkniv Matt rostfritt stål

  gense norm matkniv matt rostfritt stål
  Gense Norm matkniv Matt rostfritt stål
 • Gense Still bordskniv 23,6 cm Matt-blankt stål

  gense still bordskniv 23,6 cm matt-blankt stål
  Gense Still bordskniv 23,6 cm Matt-blankt stål
 • Gense Still bordsgaffel 21,1 cm Matt-blankt stål

  gense still bordsgaffel 21,1 cm matt-blankt stål
  Gense Still bordsgaffel 21,1 cm Matt-blankt stål
 • Gense Still bordskniv 21 cm Matt-blankt stål

  gense still bordskniv 21 cm matt-blankt stål
  Gense Still bordskniv 21 cm Matt-blankt stål
 • Gense Still bordsgaffel 18,8 cm Matt-blankt stål

  gense still bordsgaffel 18,8 cm matt-blankt stål
  Gense Still bordsgaffel 18,8 cm Matt-blankt stål
 • Gense Oxford bordskniv 24 cm Blankt stål

  gense oxford bordskniv 24 cm blankt stål
  Gense Oxford bordskniv 24 cm Blankt stål
 • Gense Old Farmer Classic bordsgaffel Rosenträ

  gense old farmer classic bordsgaffel rosenträ
  Gense Old Farmer Classic bordsgaffel Rosenträ
 • Gense Steel Line bordsgaffel Rostfritt stål

  gense steel line bordsgaffel rostfritt stål
  Gense Steel Line bordsgaffel Rostfritt stål
 • Gense Steel Line bordskniv Rostfritt stål

  gense steel line bordskniv rostfritt stål
  Gense Steel Line bordskniv Rostfritt stål