Hemmässan
www.hemmassan.se

Gense sortiment online

 • Gense - Nobel Matsked Rostfri

  gense - nobel matsked rostfri
  Besticket Nobel, som formgavs till Nobels 90-årsjubileum, är tydligt svensk i sin form, och har många detaljer som överraskar. Handtaget har en matt finish och kompletteras med resterande del i en spegelblank ton. Tillför det lilla extra till varje dukning! 
 • Gense - Nobel Matgaffel Rostfri

  gense - nobel matgaffel rostfri
  Besticket Nobel, som formgavs till Nobels 90-årsjubileum, är tydligt svensk i sin form, och har många detaljer som överraskar. Handtaget har en matt finish och kompletteras med resterande del i en spegelblank ton. Tillför det lilla extra till varje dukning! 
 • Gense - Focus Steel Skaldjursgaffel 4-pack

  gense - focus steel skaldjursgaffel 4-pack
  Skaldjursgaffel med en modern design, formgiven av Pierre Forssell för Gense. Kommer i fin presentförpackning i set om fyra gafflar.
 • Gense - Nobel Matkniv Rostfri

  gense - nobel matkniv rostfri
  Besticket Nobel, som formgavs till Nobels 90-årsjubileum, är tydligt svensk i sin form, och har många detaljer som överraskar. Handtaget har en matt finish och kompletteras med resterande del i en spegelblank ton. Tillför det lilla extra till varje dukning! 
 • Gense - Dorotea Night Matkniv/Gaffel 2+2 delar

  gense - dorotea night matkniv/gaffel 2+2 delar
  Svarta bestick från Gense, designade av Monica Förster. Besticket har en solid, balanserad form där formen ligger i konturen och bestickets karaktäristiska rundade avslut. Fungerar fint till såväl moderna som traditionella dukningar och ger ett exklusivt blickfång till dukningen.Gense har med bestickserien Dorotea Night fått ett spännande bestick som förenar Genses tradition och hantverkskunnande med design på internationell nivå.I setet ingår:- 2 knivar- 2 gafflar
 • Gense - Nobel Fiskkniv Guld

  gense - nobel fiskkniv guld
  Unik kniv designad av Gunnar Cyrén inför Nobelprisets 90-årsjubileum. Serien Nobel guld är tillverkad i förgyllt rostfritt stål och sätter verkligen guldkant på dukningen. Med den perfekta balansen mellan matta och blanka ytor blir serien tidlös men samtidigt modern!
 • Gense - SÅLD Rosenholm Kaffeskedar 9 st

  gense - såld rosenholm kaffeskedar 9 st
  9 st kaffeskedar ur serien Rosenholm från Gense med fodral till.BtuksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Gense - CPB 2091 Bordskniv

  gense - cpb 2091 bordskniv
  CPB bordskniv i äkta silver från Gense. Design Carl Philip Bernadotte.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Gense - CPB 2091 Bordsgaffel

  gense - cpb 2091 bordsgaffel
  CPB bordsgaffel i äkta silver från Gense. Design Carl Philip Bernadotte.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Gense Focus De Luxe Bordskniv - Rostfritt Stål

  gense focus de luxe bordskniv - rostfritt stål
  Focus De Luxe Bordskniv från Gense. Knivar Rostfritt Stål . Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense - CPB 2091 Bordssked

  gense - cpb 2091 bordssked
  CPB bordssked i äkta silver från Gense. Design Carl Philip Bernadotte.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Gense - SÅLD Versailles Bestick 6 st

  gense - såld versailles bestick 6 st
  3 gafflar och 3 knivar modell Versailles CLAUDE PETER, GAB/Gense, tillverkade i Eskilstuna 1970-tal, nysilver och handtag i ebenholts.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Gense - SÅLD Bägare i Nysilver av Sigvard Bernadotte 6 st

  gense - såld bägare i nysilver av sigvard bernadotte 6 st
  6 stycken bägare i nysilver formgiven av Sigvard Bernadotte för Gense.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Gense Fuga För- & Efterrättsgaffel Matt - Rostfritt Stål

  gense fuga för- & efterrättsgaffel matt - rostfritt stål
  Fuga För- & Efterrättsgaffel, Matt från Gense. Gafflar Rostfritt Stål . Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Steel Line Bordskniv Tandad Blank - Rostfritt Stål

  gense steel line bordskniv tandad blank - rostfritt stål
  Steel Line Bordskniv, Tandad, Blank från Gense. Knivar Rostfritt Stål . Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Ranka Bordskniv - Rostfritt Stål

  gense ranka bordskniv - rostfritt stål
  Bordskniv från Gense. Det här är en klassisk kniv i högkvalitativt rostfritt stål. Den enkla designen och formen tillsammans med den smakfulla dekorationen gör att den passar till alla tillfällen, oavsett om det är till vardags eller till fest. Den är designad av Sven Arne Gillgren. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Attaché Kaffesked Matt - Rostfritt Stål

  gense attaché kaffesked matt - rostfritt stål
  Kaffesked från Gense. Den här traditionella kaffeskeden har en dubbelräfflad kant, och ger det dukade bordet en klassisk elegans. Den tillhör serien Attaché som har designats av Folke Arström, som fick sin inspiration av barocken. Samtliga produkter ur serien är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål och passar såväl till fest som till vardags. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Oxford Bakelsegaffel - Rostfritt Stål

  gense oxford bakelsegaffel - rostfritt stål
  Bakelsegaffel från Gense. Magnifikt och tidlöst är orden som beskriver denna gaffel från serien Oxford. Tyngden och det djupa mönstret ger både en bra balans i handen, och en lyxig touch på det dukade bordet. Den passar lika bra till vardags som till finare tillfällen. Tillverkad av 18/8 rostfritt stål. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Twist För- & Efterrättssked - Rostfritt Stål

  gense twist för- & efterrättssked - rostfritt stål
  För- och efterrättssked från Gense. Den här skeden kommer från serien Twist som är en av Genses mest populära serier. Den utmärks av en dekorativ twistad detalj, och skapar en modern och lekfull dukning. Skeden gör sig lika bra till vardags som till festligare tillfällen. Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Victoria Kaffesked - Silver

  gense victoria kaffesked - silver
  Victoria Kaffesked från Gense. Skedar Silver . Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Fuga Tesked Matt - Rostfritt Stål

  gense fuga tesked matt - rostfritt stål
  Tesked från Gense. Den här teskeden tillhör serien Fuga som kännetecknas av sin klassiska design med mjuka och runda former. Teskeden ligger skönt i handen, och passar utmärkt för dagligt användande. Har designats av Tias Eckhoff. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Nobel Steel För- & Efterrättskniv - Rostfritt Stål

  gense nobel steel för- & efterrättskniv - rostfritt stål
  För- och efterrättskniv från Gense. Den här kniven tillhör serien Nobel, som togs fram till Nobels 90-årsjubileum. Den har sedan dess används varje år till Nobelmiddagen. Designen har ett svenskt uttryck, där form och funktion möter lekfullhet. Handtaget har en matt finish och en spegelblank topp, och tillför en exklusiv känsla till dukningen. Tål diskmaskin. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Oxford Bordssked - Rostfritt Stål

  gense oxford bordssked - rostfritt stål
  Oxford Bordssked från Gense. Skedar Rostfritt Stål . Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Oxford Bordskniv - Rostfritt Stål

  gense oxford bordskniv - rostfritt stål
  Bordskniv från Gense. Magnifikt och tidlöst är orden som beskriver denna bordskniv från serien Oxford. Tyngden och det djupa mönstret ger både en bra balans i handen, och en lyxig touch på det dukade bordet. Den passar lika bra till vardags som till finare tillfällen. Tillverkad av 18/8 rostfritt stål. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Pantry För- & Efterrättssked - Rostfritt Stål

  gense pantry för- & efterrättssked - rostfritt stål
  För- och efterrättssked från Gense. Den här skeden tillhör serien Pantry, som även kallas för ”Seglarens bestick”. Namnet kommer ifrån det karaktäristiska ögat som finns längst ut på skaftet. Skeden har en praktisk slank design som är idealisk för köket, eftersom ögat gör att den kan hängas upp. Den är formgiven av Henning Seidelin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Attaché Bordskniv - Rostfritt Stål

  gense attaché bordskniv - rostfritt stål
  Bordskniv från serien Attaché med designbestick skapade av Folke Arström. Kniven har ett massivt skaft och ett tandat blad och är inspirerad av barocken med dess klassiska och rena design med en dubbelräfflad kant. Attaché är uppskattat på bordsdukningen både till vardags och vid fest. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Nobel Steel Tesked - Rostfritt Stål

  gense nobel steel tesked - rostfritt stål
  Tesked från Gense. Den här kaffeskeden tillhör serien Nobel, som togs fram till Nobels 90-årsjubileum. Den har sedan dess används varje år till Nobelmiddagen. Designen har ett svenskt uttryck, där form och funktion möter lekfullhet. Handtaget har en matt finish och en spegelblank topp, och tillför en exklusiv känsla till dukningen. Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Nobel Steel Bordssked - Rostfritt Stål

  gense nobel steel bordssked - rostfritt stål
  Nobel Steel Bordssked från Gense. Skedar Rostfritt Stål . Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Nobel Steel Fiskgaffel - Rostfritt Stål

  gense nobel steel fiskgaffel - rostfritt stål
  Nobel Steel Fiskgaffel från Gense. Gafflar Rostfritt Stål . Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Twist För- & Efterrättsgaffel - Rostfritt Stål

  gense twist för- & efterrättsgaffel - rostfritt stål
  För- och efterrättsgaffel från Gense. Den här gaffeln kommer från serien Twist som är en av Genses mest populära serier. Den utmärks av en dekorativ twistad detalj, och skapar en modern och lekfull dukning. Gaffeln gör sig lika bra till vardags som till festligare tillfällen. Tål diskmaskin. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Pantry Kaffesked - Rostfritt Stål

  gense pantry kaffesked - rostfritt stål
  Kaffesked från Gense. Den här kaffeskeden tillhör serien Pantry, som även kallas för ”Seglarens bestick”. Namnet kommer ifrån det karaktäristiska ögat som finns längst ut på skaftet. Kaffeskeden har en praktisk slank design som är idealisk för köket, eftersom ögat gör att den kan hängas upp. Den är formgiven av Henning Seidelin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Dorotea För- & Efterrättsgaffel - Rostfritt Stål

  gense dorotea för- & efterrättsgaffel - rostfritt stål
  Dorotea För- & Efterrättsgaffel från Gense. Gafflar Rostfritt Stål . Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Ranka För- & Efterrättssked - Rostfritt Stål

  gense ranka för- & efterrättssked - rostfritt stål
  För- och efterrättssked från Gense. Det här är en klassisk sked i högkvalitativt rostfritt stål. Den enkla designen och formen tillsammans med den smakfulla dekorationen gör att den passar till alla tillfällen, oavsett om det är till vardags eller till fest. Den är designad av Sven Arne Gillgren. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Pantry Bordskniv Tandad - Rostfritt Stål

  gense pantry bordskniv tandad - rostfritt stål
  Pantry Bordskniv, Tandad från Gense. Knivar Rostfritt Stål . Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Oxford Tesked - Rostfritt Stål

  gense oxford tesked - rostfritt stål
  Tesked från Gense. Magnifikt och tidlöst är orden som beskriver denna tesked från serien Oxford. Tyngden och det djupa mönstret ger både en bra balans i handen, och en lyxig touch på det dukade bordet. Den passar lika bra till vardags som till finare tillfällen. Tillverkad av 18/8 rostfritt stål. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Attaché Bordsgaffel Matt - Rostfritt Stål

  gense attaché bordsgaffel matt - rostfritt stål
  Bordsgaffel från Gense. Den här traditionella gaffeln har en dubbelräfflad kant, och ger det dukade bordet en klassisk elegans. Den tillhör serien Attaché som har designats av Folke Arström, som fick sin inspiration av barocken. Samtliga produkter ur serien är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål och passar såväl till fest som till vardags. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Bordsgaffel - Silver

  gense bordsgaffel - silver
  För första gången på över 30 år lanserar anrika hantverksföretaget Mema/GAB ett nytt silverbestick, tillverkat för hand av silversmederna vid fabriken i Eskilstuna. Formgivare är Prins Carl Philip. Tål maskindisk. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Oxford För- & Efterrättssked - Rostfritt Stål

  gense oxford för- & efterrättssked - rostfritt stål
  För- och efterrättssked från Gense. Magnifikt och tidlöst är orden som beskriver denna sked från serien Oxford. Tyngden och det djupa mönstret ger både en bra balans i handen, och en lyxig touch på det dukade bordet. Den passar lika bra till vardags som till finare tillfällen. Tillverkad av 18/8 rostfritt stål. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Estelle Kaffesked - Silver

  gense estelle kaffesked - silver
  Erika Lagerbielke har skapat en ny vacker och tidlös bestickserie vid namn Estelle. Besticket tillverkas i 3 delar, moccasked, kaffesked och en tårtspade och det ingår i serien Kungasilver. Skapad i Prinsessans Estells ära, tronföljaren efter Kronprinsessan Victoria. Detta är Erika Lagerbielkes sätt att hedra Kronprinsessan Victorias och Prins Daniels förstfödda dotter. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Nobel Steel Fiskkniv - Rostfritt Stål

  gense nobel steel fiskkniv - rostfritt stål
  Nobel Steel Fiskkniv från Gense. Knivar Rostfritt Stål . Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Chippendale Kaffesked - Silver

  gense chippendale kaffesked - silver
  Kaffesked i Silver. Tål maskindisk. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Nobel Steel För- & Efterrättsgaffel - Rostfritt Stål

  gense nobel steel för- & efterrättsgaffel - rostfritt stål
  För- och efterrättsgaffel från Gense. Den här gaffeln tillhör serien Nobel, som togs fram till Nobels 90-årsjubileum. Den har sedan dess används varje år till Nobelmiddagen. Designen har ett svenskt uttryck, där form och funktion möter lekfullhet. Handtaget har en matt finish och en spegelblank topp, och tillför en exklusiv känsla till dukningen. Tål diskmaskin. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Ranka Kaffesked - Rostfritt Stål

  gense ranka kaffesked - rostfritt stål
  Kaffesked från Gense. Det här är en klassisk kaffesked i högkvalitativt rostfritt stål. Den enkla designen och formen tillsammans med den smakfulla dekorationen gör att den passar till alla tillfällen, oavsett om det är till vardags eller till fest. Den är designad av Sven Arne Gillgren. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Oxford Tårtgaffel 6 Delar - Stål

  gense oxford tårtgaffel 6 delar - stål
  Tårtgaffeln från Gense har stilren, tidlös design med magnifikt intryck perfekt för middagsbjudningar. Den har tjockt material i rostfritt stål för vardaglig användning. Om tårtgaffeln från Gense- Tillverkad av rostfritt stål.- Magnifikt intryck.- Tidlös design.- Slitstarkt material.- Delar: 6.- Från serien Oxford. Skötselråd för tårtgaffeln- Tål diskmaskin. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Rejka För- & Efterrättsgaffel - Rostfritt Stål

  gense rejka för- & efterrättsgaffel - rostfritt stål
  För- och efterrättsgaffel från Gense. Det här är en gaffel med tidlös design där matta och blanka ytor möts. Den passar såväl till vardags som till fest, och det rostfria stålet gör den slittålig. Är formgiven av Cilla Persson. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Rejka Kaffesked - Rostfritt Stål

  gense rejka kaffesked - rostfritt stål
  Kaffesked från Gense. Det här är en kaffesked med tidlös design där matta och blanka ytor möts. Den passar såväl till vardags som till fest, och det rostfria stålet gör den slittålig. Är formgiven av Cilla Persson. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Dorotea Dessertsked 4-pack - Rostfritt Stål

  gense dorotea dessertsked 4-pack - rostfritt stål
  4-pack med Dorotea Dessertskedar från Gense. De här skedarna är nutida klassiker som har formgivits av Monica Förster. Hon har kombinerat användarvänlighet med tidlöshet, och skedarna ger harmoni till dukningen. Designen är markerad med mjuka inslag. Är tillverkade av rostfritt stål med PVD-beläggning. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Attaché Tesked Matt - Rostfritt Stål

  gense attaché tesked matt - rostfritt stål
  Tesked från Gense. Den här traditionella teskeden har en dubbelräfflad kant, och ger det dukade bordet en klassisk elegans. Den tillhör serien Attaché som har designats av Folke Arström, som fick sin inspiration av barocken. Samtliga produkter ur serien är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål och passar såväl till fest som till vardags. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Bordssked - Silver

  gense bordssked - silver
  För första gången på över 30 år lanserar anrika hantverksföretaget Mema/GAB ett nytt silverbestick, tillverkat för hand av silversmederna vid fabriken i Eskilstuna. Formgivare är Prins Carl Philip. Tål maskindisk. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Steel Line För- & Efterrättsgaffel Blank - Rostfritt Stål

  gense steel line för- & efterrättsgaffel blank - rostfritt stål
  För- och efterrättsgaffel från Gense. Det här är en gaffel från den tidlösa serien Steel Line. Den utmärker sig genom sina eleganta kurvor och lena ytor. Gaffeln blir ett fint inslag, utan att ta för stort fokus från resterande dukning eller miljö. Den är designad av Henning Seidelin som är en av Danmarks främsta skulptörer. Tillverkad av 18/8 rostfritt stål och tål diskmaskin. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Focus De Luxe Bordssked - Rostfritt Stål

  gense focus de luxe bordssked - rostfritt stål
  Focus De Luxe Bordssked från Gense. Skedar Rostfritt Stål . Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Ranka Bordssked - Rostfritt Stål

  gense ranka bordssked - rostfritt stål
  Bordssked från Gense. Det här är en klassisk bordssked i högkvalitativt rostfritt stål. Den enkla designen och formen tillsammans med den smakfulla dekorationen gör att den passar till alla tillfällen, oavsett om det är till vardags eller till fest. Den är designad av Sven Arne Gillgren. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Nobel Tårtgaffel 6 Delar - Stål

  gense nobel tårtgaffel 6 delar - stål
  Tårtgaffeln från Gense har klassisk, elegant design i rostfritt stål perfekt för middagsbjudningar. Den har borstat skaft med högkvalitativt material för vardaglig användning. Formgiven av Gunnar Cyrén. Om tårtgaffeln från Gense- Borstat skaft.- Högkvalitativt material.- Elegant, klassisk design.- Tillverkad av rostfritt stål.- Från serien Nobel.- Delar: 6.- Bredd: 153 mm.- Höjd: 35 mm.- Längd: 248 mm. Skötselråd för tårtgaffeln- Tål diskmaskin. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Fuga För- & Efterrättssked Matt - Rostfritt Stål

  gense fuga för- & efterrättssked matt - rostfritt stål
  För- och efterrättssked från Gense. Den här skeden tillhör serien Fuga som kännetecknas av sin klassiska design med mjuka och runda former. Skeden ligger skönt i handen, och passar utmärkt för dagligt användande. Har designats av Tias Eckhoff. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Oxford Bordsgaffel - Rostfritt Stål

  gense oxford bordsgaffel - rostfritt stål
  Bordsgaffel från Gense. Magnifikt och tidlöst är orden som beskriver denna gaffel från serien Oxford. Tyngden och det djupa mönstret ger både en bra balans i handen, och en lyxig touch på det dukade bordet. Den passar lika bra till vardags som till finare tillfällen. Tillverkad av 18/8 rostfritt stål. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Steel Line Tesked Blank - Rostfritt Stål

  gense steel line tesked blank - rostfritt stål
  Tesked från Gense. Det här är en teskeden från den tidlösa serien Steel Line. Den utmärker sig genom sina eleganta kurvor och lena ytor. Teskeden blir ett fint inslag, utan att ta för stort fokus från resterande dukning eller miljö. Den är designad av Henning Seidelin som är en av Danmarks främsta skulptörer. Tillverkad av 18/8 rostfritt stål och tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Steel Line För- & Efterrättssked Blank - Rostfritt Stål

  gense steel line för- & efterrättssked blank - rostfritt stål
  För- och efterrättssked från Gense. Det här är en skeden från den tidlösa serien Steel Line. Den utmärker sig genom sina eleganta kurvor och lena ytor. Skeden blir ett fint inslag, utan att ta för stort fokus från resterande dukning eller miljö. Den är designad av Henning Seidelin som är en av Danmarks främsta skulptörer. Tillverkad av 18/8 rostfritt stål och tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Ranka Bordsgaffel - Rostfritt Stål

  gense ranka bordsgaffel - rostfritt stål
  Bordsgaffel från Gense. Det här är en klassisk gaffel i högkvalitativt rostfritt stål. Den enkla designen och formen tillsammans med den smakfulla dekorationen gör att den passar till alla tillfällen, oavsett om det är till vardags eller till fest. Den är designad av Sven Arne Gillgren. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Chippendale Matsked - Silver

  gense chippendale matsked - silver
  Matsked i nysilver. Tål maskindisk. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Oxford För- & Efterrättsgaffel - Rostfritt Stål

  gense oxford för- & efterrättsgaffel - rostfritt stål
  För- och efterrättsgaffel från Gense. Magnifikt och tidlöst är orden som beskriver denna gaffel från serien Oxford. Tyngden och det djupa mönstret ger både en bra balans i handen, och en lyxig touch på det dukade bordet. Den passar lika bra till vardags som till finare tillfällen. Tillverkad av 18/8 rostfritt stål. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Attache För- & Efterrättssked Matt - Rostfritt Stål

  gense attache för- & efterrättssked matt - rostfritt stål
  Attache För- & Efterrättssked, Matt från Gense. Skedar Rostfritt Stål . Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Steel Line Tårtgaffel 6 Delar - Stål

  gense steel line tårtgaffel 6 delar - stål
  Tårtgaffeln från Gense har elegant design med mjuka linjer perfekta för att liva upp bordsdukningen. Den har slitstarkt material i rostfritt stål för vardaglig användning. Tål diskmaskin. Formgiven av Henning Seidelin. Om tårtgaffeln från Gense- Delar: 6.- Elegant design.- Slitstarkt material.- Mjuka linjer.- Tillverkad av rostfritt stål.- Från serien Steel Line.- Bredd: 153 mm.- Höjd: 35 mm.- Längd: 248 mm. Skötselråd för tårtgaffeln- Tål diskmaskin. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Rejka Tesked - Rostfritt Stål

  gense rejka tesked - rostfritt stål
  Tesked från Gense. Det här är en tesked med tidlös design där matta och blanka ytor möts. Den passar såväl till vardags som till fest, och det rostfria stålet gör den slittålig. Är formgiven av Cilla Persson. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Prins Dopsked - Silver

  gense prins dopsked - silver
  Prins Dopsked, Silver från Gense. Skedar Silver . Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Focus De Luxe Bordsgaffel - Rostfritt Stål

  gense focus de luxe bordsgaffel - rostfritt stål
  Focus De Luxe gaffeln är en riktig retroklassiker formgiven av Folke Arström på 1950-talet. Originalbesticken har varit ett riktigt samlarobjekt och New York Times har även listat denna serie bestick som en av de 100 bäst designade i modern tid. Besticken ur serien har ett svart handtag i POM-plast som står emot repor och slag.Bra att veta: Tål diskmaskin. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense - Indra Sked 21 cm Blankt Stål

  gense - indra sked 21 cm blankt stål
  Indra Sked 21 cm från Gense som med sina rena linjer och kurviga elegans fångar designern Ingegerd Råmans karakteristiska funktionella förhållningssätt till formgivning.Bordsskeden form kombinerar det vackra och estetiska med enkelhet och funktion. Indra imponerar med en bra storlek och tilltalar både öga och hand med sin fina balans. Tillverkat av högglanspolerat rostfritt stål.