Hemmässan
www.hemmassan.se

Georg Jensen sortiment online

 • Georg Jensen - Cobra Skål 21 cm

  georg jensen - cobra skål 21 cm
  En skål ur serien Cobra som passar bra till mindre serveringar. Formen på skålen ger en modern twist till en klassisk dukning. Fungerar bra till soppa, yoghurt eller kanske en sallad.
 • Georg Jensen - Sky Snapsglas 8 cl 2-pack Rostfri

  georg jensen - sky snapsglas 8 cl 2-pack rostfri
  Set med två snapsglas i rostfritt stål från Georg Jensens serie Sky, formgiven av Aurelian Barbry. Med sin iögonfallande design blir glasen ett vackert blickfång på bordet och en stämningshöjare vid högtider och firanden. En perfekt gåva eller studentpresent. Tillverkade av putsat, rostfritt stål.Barserien Sky är en elegant klassiker med tydlig Georg Jensen-känsla, perfekt till hemmabaren.
 • Georg Jensen - Bernadotte Vitvinsglas 43 cl 6-pack

  georg jensen - bernadotte vitvinsglas 43 cl 6-pack
  Bernadotte Vitvinsglas 43 cl 6-pack ur Georg Jensens serie Bernadotte. Dessa eleganta glas har en härlig, genuin vintagekänsla och låter dig njuta av ett gott glas vin med stil. Designen med dekorativa räfflor ger glaset en unikt uttryck men gör också att det är greppvänligt. Glasen är tillverkade av blyfri kristall. Säljs i sexpack.Bernadotte är en av Georg Jensens mest framgångsrika kollektioner. Den första kollektionen skapades 1938 av Sigvard Bernadotte och hans lika vackra som funktionella produkter har varit inspiration för den moderna Bernadotte-serien.
 • Georg Jensen - Cobra Tallrik flat 27 cm

  georg jensen - cobra tallrik flat 27 cm
  Mattallrik ur serien Cobra. Formen på tallriken ger en modern twist till en klassisk dukning. Designad av Constantin Wortmann år 2015. Komplettera gärna med resten av serien.
 • Georg Jensen - Sky Glas 38 cl 6-pack

  georg jensen - sky glas 38 cl 6-pack
  Högt glas i kristall från Georg Jensen ur serien Sky, formgiven av Aurelian Barbry. Glasets mjukt välvda design ger en sofistikerad elegans, och blir ett stilrent inslag på såväl middagsbordet som i hemmabaren. Tillverkad av blyfri kristall.Barserien Sky är en elegant klassiker med tydlig Georg Jensen-känsla, perfekt till hemmabaren.
 • Georg Jensen - Sky Glas 45 cl 6-pack

  georg jensen - sky glas 45 cl 6-pack
  Högt glas i kristall från Georg Jensen ur serien Sky, formgiven av Aurelian Barbry. Glasets mjukt välvda design ger en sofistikerad elegans, och blir ett stilrent inslag på såväl middagsbordet som i hemmabaren. Tillverkad av blyfri kristall.Barserien Sky är en elegant klassiker med tydlig Georg Jensen-känsla, perfekt till hemmabaren.
 • Georg Jensen - Sky Vitvinsglas 35 cl 6-pack

  georg jensen - sky vitvinsglas 35 cl 6-pack
  Vitvinsglas i kristall från Georg Jensen ur serien Sky, formgiven av Aurelian Barbry. Den mjukt välvda formen ger en vacker, skulptural känsla och låter vinets aromer nå sin fulla potential i glaset. Tillverkad i blyfri kristall.Barserien Sky är en elegant klassiker med tydlig Georg Jensen-känsla, perfekt till hemmabaren.
 • Georg Jensen - Sky Rödvinsglas 50 cl 6-pack

  georg jensen - sky rödvinsglas 50 cl 6-pack
  Rödvinsglas i kristall från Georg Jensen ur serien Sky, formgiven av Aurelian Barbry. Den mjukt välvda formen ger en vacker, skulptural känsla och låter vinets aromer nå sin fulla potential i glaset. Tillverkad i blyfri kristall.Barserien Sky är en elegant klassiker med tydlig Georg Jensen-känsla, perfekt till hemmabaren.
 • Georg Jensen - Bernadotte Skål 60 cl

  georg jensen - bernadotte skål 60 cl
  Djup tallrik ur Georg Jensens serie Bernadotte. Skålen är tillverkad av vitt porslin och är den perfekta allroundskålen till både frukostfil, sallad och soppa. Designen kännetecknas av en mjukt räfflad yta som ger en elegant känsla på bordet. Bernadotte är en av Georg Jensens mest framgångsrika kollektioner. Den första kollektionen skapades 1938 av Sigvard Bernadotte och hans lika vackra som funktionella produkter har varit inspiration för den moderna Bernadotte-serien.
 • Georg Jensen - Bernadotte Tallrik 26 cm

  georg jensen - bernadotte tallrik 26 cm
  Mattallrik ur Georg Jensens Bernadotte-serie, med en tidlös formgivning som kombinerar estetik och funktion. De små räfflorna runt tallrikens kant blir en iögonfallande detalj samtidigt som maträtten ramas in på ett elegant sätt.Bernadotte är en av Georg Jensens mest framgångsrika kollektioner. Den första kollektionen skapades 1938 av Sigvard Bernadotte och hans lika vackra som funktionella produkter har varit inspiration för den moderna Bernadotte-serien.
 • Georg Jensen - Bernadotte Skål 70 cl

  georg jensen - bernadotte skål 70 cl
  Djup tallrik ur Georg Jensens serie Bernadotte. Skålen är tillverkad av vitt porslin och passar utmärkt att användas som pastatallrik eller till soppa eller sallad. Designen kännetecknas av en mjukt räfflad yta som ger en elegant känsla på bordet. Bernadotte är en av Georg Jensens mest framgångsrika kollektioner. Den första kollektionen skapades 1938 av Sigvard Bernadotte och hans lika vackra som funktionella produkter har varit inspiration för den moderna Bernadotte-serien.
 • Georg Jensen - Bernadotte Tumbler 25 cl 6-pack

  georg jensen - bernadotte tumbler 25 cl 6-pack
  Bernadotte tumblerglas är ett lite lägre kristallglas som passar lika bra vid vardagsfrukosten som fyllt med en god drink till fest. Glaset har en vackert räfflad yta som ger dukningen en sofistikerad elegans, samtidigt som det bidrar till att glaset blir greppvänligt. Tillverkad i blyfri kristall. Säljs i 6-pack.Bernadotte är en av Georg Jensens mest framgångsrika kollektioner. Den första kollektionen skapades 1938 av Sigvard Bernadotte och hans lika vackra som funktionella produkter har varit inspiration för den moderna Bernadotte-serien.
 • Georg Jensen - Bernadotte Tumbler 38 cl 6-pack

  georg jensen - bernadotte tumbler 38 cl 6-pack
  Bernadotte tumblerglas är ett elegant kristallglas som passar lika bra till vardags som vattenglas som fyllt med en gin och tonic till fest. Glaset har en vackert räfflad yta som ger dukningen en sofistikerad elegans, men bidrar även till att glaset blir greppvänligt. Tillverkad i blyfri kristall. Säljs i 6-pack.Bernadotte är en av Georg Jensens mest framgångsrika kollektioner. Den första kollektionen skapades 1938 av Sigvard Bernadotte och hans lika vackra som funktionella produkter har varit inspiration för den moderna Bernadotte-serien.
 • Georg Jensen - Bernadotte Tallrik 20 cm

  georg jensen - bernadotte tallrik 20 cm
  Mindre mattallrik/assiett ur Georg Jensens Bernadotte-serie, med en tidlös formgivning som kombinerar estetik och funktion. De små räfflorna runt tallrikens kant blir en iögonfallande detalj samtidigt som maträtten ramas in på ett elegant sätt.Bernadotte är en av Georg Jensens mest framgångsrika kollektioner. Den första kollektionen skapades 1938 av Sigvard Bernadotte och hans lika vackra som funktionella produkter har varit inspiration för den moderna Bernadotte-serien.
 • Georg Jensen - Bernadotte Rödvinsglas 54 cl 6-pack

  georg jensen - bernadotte rödvinsglas 54 cl 6-pack
  Rödvinsglas i 6-pack ur Georg Jensens serie Bernadotte. Dessa eleganta rödvinsglas har en härlig, genuin vintagekänsla och låter dig njuta av ett gott glas vin med stil. Designen med dekorativa räfflor ger glaset en unikt uttryck men gör också att det är greppvänligt. Glasen är tillverkade av blyfri kristall. Säljs i sexpack.Bernadotte är en av Georg Jensens mest framgångsrika kollektioner. Den första kollektionen skapades 1938 av Sigvard Bernadotte och hans lika vackra som funktionella produkter har varit inspiration för den moderna Bernadotte-serien.
 • Georg Jensen New York Latteskedar 4-pack - Rostfritt Stål

  georg jensen new york latteskedar 4-pack - rostfritt stål
  New York Latteskedar 4-pack, Rostfritt Stål från Georg Jensen. Skedar Rostfritt Stål . Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Georg Jensen - Bloom Skål Rostfritt stål Hög Large

  georg jensen - bloom skål rostfritt stål hög large
  Stor hög serveringsskål ur serien Bloom från Georg Jensen. Inspirationen till serien har formgivare Helle Damkjær fått från naturens egna former, främst från blommor under sina resor i Asien. Skålen är perfekt som en del i en middagsdukning, men kan också användas som en dekorativ bordsdekoration. Det rostfria stålet är mjukt att röra vid och vackert att titta på. Det är modernt utan att kännas industriellt. Den kurviga formen skapar en mjuk spegling. Matcha gärna med andra delar ur serien!
 • Georg Jensen - Indulgence Jordgubbsskål 39x24 cm

  georg jensen - indulgence jordgubbsskål 39x24 cm
  Så stilren men samtidigt livfull. Skålen är lika fin tom som fylld.
 • Georg Jensen - Leaf Skål 23 cm blank

  georg jensen - leaf skål 23 cm blank
  Leaf är en serie med blankpolerade serveringsfat inspirerade av magnolians eleganta kronblad. Helle Damkjær har skapat en tidlös skål som står stadigt på bordet samtidigt som det representerar oändlig rörelse.
 • Georg Jensen - Alfredo Skål/korg 21,5 cm

  georg jensen - alfredo skål/korg 21,5 cm
  Alfredo Häberlis fantastiska design förgyller ditt hem med elegans och energi. Passar perfekt som brödkorg med sin fina vävda form. 
 • Georg Jensen - Cobra Skål 19 cm

  georg jensen - cobra skål 19 cm
  En stilren och spännande skål från Georg Jensen. Med dess mjuka former livar skålen upp i vilket rum som helst.
 • Georg Jensen - Bloom Skål Liten 26 cm Blank

  georg jensen - bloom skål liten 26 cm blank
  Bloom Skål Liten 26 cm serveringsskål ur serien Bloom från Georg Jensen. Inspirationen till serien har formgivare Helle Damkjær fått från naturens egna former, främst från blommor under sina resor i Asien. Skålen är perfekt som en del i en middagsdukning, men kan också användas som en dekorativ bordsdekoration.Det rostfria stålet är mjukt att röra vid och vackert att titta på. Det är modernt utan att kännas industriellt. Den kurviga formen skapar en mjuk spegling. Matcha gärna med andra delar ur serien!
 • Georg Jensen - Bloom Skål Rostfritt stål Petit 16 cm

  georg jensen - bloom skål rostfritt stål petit 16 cm
  Bloom Skål Rostfritt stål Petit 16 cm är den lilla skålen ur serien Bloom från Georg Jensen. Formgiven av Helle Damkjær som fått inspirationen till serien från naturens egna former, främst från blommor under sina resor i Asien. Skålen är perfekt som en del i en middagsdukning, men kan också användas som en dekorativ bordsdekoration. Det rostfria stålet är mjukt att röra vid och vackert att titta på. Det är modernt utan att kännas industriellt. Den kurviga formen skapar en mjuk spegling. Matcha gärna med andra delar ur serien!
 • Georg Jensen - Bloom Skål Stor 34 cm

  georg jensen - bloom skål stor 34 cm
  Stor serveringsskål ur serien Bloom från Georg Jensen. Inspirationen till serien har formgivare Helle Damkjær fått från naturens egna former, främst från blommor under sina resor i Asien. Skålen är perfekt som en del i en middagsdukning, men kan också användas som en dekorativ bordsdekoration. Det rostfria stålet är mjukt att röra vid och vackert att titta på. Det är modernt utan att kännas industriellt. Den kurviga formen skapar en mjuk spegling. Matcha gärna med andra delar ur serien!
 • Georg Jensen - Alfredo Skål 28 cm

  georg jensen - alfredo skål 28 cm
  Alfredo Häberlis fantastiska design förgyller ditt hem med elegans och energi. Servera sallad med stil genom att använda denna ikoniska Alfredo skål. Missa inte att köpa till salladsbesticken från samma serie.
 • Georg Jensen - Cobra Skål 28 cm Rostfri

  georg jensen - cobra skål 28 cm rostfri
  Cobra Serveringsskål 28 cm är vacker skål med generös storlek, tillverkad i blankpolerat, rostfritt stål. Skålen har en mjuk, böljande design som ger ett avslappnat och stilrent uttryck i hemmet. Använd den som en stilren salladsskål eller fruktskål, eller låt den fungera som en vacker inredningsdetalj på egen hand.Cobra är en av Georg Jensens mest populära kollektioner och har en modern, skulptural design med en funktionalitet som passar för daglig användning. Kombinera gärna skålarna och inredningsdetaljerna från Cobra-kollektionen med varandra för en sammanhållen och elegant stil.
 • Georg Jensen Bernadotte Mugg 2-pack - Porslin Vit

  georg jensen bernadotte mugg 2-pack - porslin vit
  Mugg från Georg Jensen i vitt porslin med mjuka, dekorativa räfflor perfekt för varma drycker som kaffe och te. Den har en tidlös design med ett enkelt uttryck perfekt för alla hem. Muggen har ett slitstarkt material för vardaglig användning. Om muggen från Georg Jensen- Stilfull design.- Vitt porslin.- Perfekt till vardags.- Från serien Bernadotte.- Kapacitet: 30 cl.- Ø8.2 cm Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Georg Jensen - Cobra Skål 24 cm Rostfri

  georg jensen - cobra skål 24 cm rostfri
  Cobra Serveringsskål 24 cm låter dig duka bordet med en modern elegans. Skålen är tillverkad i rostfritt skål och har en mjuk, böljande design som ger ett avslappnat och stilrent uttryck. Använd den på egen hand som skål för snacks elller småplock, eller kombinera med övriga skålar ur Cobra-serien för en sammanhållen dukning. Cobra är en av Georg Jensens mest populära kollektioner och har en modern, skulptural design med en funktionalitet som passar för daglig användning.
 • Georg Jensen - Cobra Skål 25x50 cm

  georg jensen - cobra skål 25x50 cm
  Cobra rostfria bricka har ett flytande uttryck som skapar en dynamisk känsla på alla ytor. Fatet är dekorativ och samtidigt funktionell som passar in på alla bord. Formgiven av Constantin Wortmann för Georg Jensen.
 • Georg Jensen - Bernadotte Cocktailglas 20 cl 2-pack

  georg jensen - bernadotte cocktailglas 20 cl 2-pack
  Bernadotte Cocktailglas, från Georg Jensen, med de räfflade, geometriska linjerna som så väl kännetecknar Sigvard Bernadottes designspråk.De stilrena glasen är perfekta att servera allt från cocktails till champagne och prosecco i – elegant design för alla dina festliga ögonblick.Glasen kommer i 2-pack, är tillverkade av kristallglas och kan diskas i maskin.
 • Georg Jensen Bernadotte Tårtgafflar 4-pack Presentask - Rostfritt Stål

  georg jensen bernadotte tårtgafflar 4-pack presentask - rostfritt stål
  Bernadotte Tårtgafflar 4-pack, Presentask från Georg Jensen. Gafflar Rostfritt Stål Rostfritt stål. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Georg Jensen Bernadotte Tesked Liten - Stål

  georg jensen bernadotte tesked liten - stål
  Bernadotte Tesked Liten från Georg Jensen. Skedar Stål . Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Georg Jensen Bernadotte Matsked - Stål

  georg jensen bernadotte matsked - stål
  Bernadotte Matsked från Georg Jensen. Skedar Stål . Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Georg Jensen Copenhagen Latteskedar 4-pack - Rostfritt Stål

  georg jensen copenhagen latteskedar 4-pack - rostfritt stål
  Copenhagen Latteskedar 4-pack Rostfritt Stål från Georg Jensen. Skedar Rostfritt Stål . Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Georg Jensen Bernadotte Dessertsked 4-pack Presentask - Rostfritt Stål

  georg jensen bernadotte dessertsked 4-pack presentask - rostfritt stål
  Bernadotte Dessertsked, 4-pack Presentask från Georg Jensen. Skedar Rostfritt Stål Rostfritt stål. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Georg Jensen Cobra Sked - Rostfritt Stål

  georg jensen cobra sked - rostfritt stål
  Sked från Georg Jensen med en elegant design i blankt rostfritt stål med ett greppvänligt skaft och fina detaljer. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Om skeden från Georg Jensen- Tillverkad av rostfritt stål.- Från serien Cobra.- Högblank finish.- Modern, stilren känsla.- Antal: 1 gaffel- Mått: gaffel 20 cm- Antal: 1 matsked Skötselråd för skeden- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Georg Jensen Cobra Tårtgaffel 4-pack - Rostfritt Stål

  georg jensen cobra tårtgaffel 4-pack - rostfritt stål
  Tårtgaffel från Georg Jensen med en elegant design i blankt rostfritt stål med ett greppvänligt skaft och fina detaljer. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Om tårtgaffeln från Georg Jensen- Tillverkad av rostfritt stål.- Från serien Cobra.- Högblank finish.- Modern, stilren känsla.- Mått: Tesked 13,7 cm- Innehåller: 4 Teskedar- Mått: Tårtgaffel 15,8 cm- Innehåller: 4 Tårtgafflar Skötselråd för tårtgaffeln- Tål diskmaskin. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Georg Jensen Bernadotte Tallrik Ø17 Cm - Porslin Vit

  georg jensen bernadotte tallrik ø17 cm - porslin vit
  Tallrik från Georg Jensen i vitt porslin med dekorativa räfflor på sidan. Den har en tidlös design med ett enkelt uttryck perfekt för alla hem. Tallriken har ett slitstarkt material för vardaglig användning. Om tallriken från Georg Jensen- Stilfull design.- Vitt porslin.- Perfekt till vardags.- Ø17 cm Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Georg Jensen Cobra Gaffel - Rostfritt Stål

  georg jensen cobra gaffel - rostfritt stål
  Gaffel från Georg Jensen med en elegant design i blankt rostfritt stål med ett greppvänligt skaft och fina detaljer. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Om gaffeln från Georg Jensen- Tillverkad av rostfritt stål.- Från serien Cobra.- Högblank finish.- Modern, stilren känsla.- Antal: 1 gaffel- Mått: gaffel 20 cm Skötselråd för gaffeln- Tål diskmaskin. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Georg Jensen Cobra Kniv - Rostfritt Stål

  georg jensen cobra kniv - rostfritt stål
  Kniv från Georg Jensen med en elegant design i blankt rostfritt stål med ett greppvänligt skaft och fina detaljer. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Om kniven från Georg Jensen- Tillverkad av rostfritt stål.- Från serien Cobra.- Högblank finish.- Modern, stilren känsla.- Antal: 1 kniv- Mått: kniv 23 cm Skötselråd för kniven- Tål diskmaskin. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Georg Jensen - Bernadotte Likörglas 4 cl 6-pack

  georg jensen - bernadotte likörglas 4 cl 6-pack
  Bernadotte Likörglas 4 cl 6-pack från Georg Jensen är perfekta att servera likör i vid alla årets festliga tillställningar.De eleganta likörglasen kommer i 6 -pack och pryds av de räfflade, geometriska linjerna som så väl kännetecknar Sigvard Bernadottes designspråk.Glasen är tillverkade av kristallglas och tål att diskas i maskin.
 • Georg Jensen Sky Soppskål 240 Mm - Porslin Vit

  georg jensen sky soppskål 240 mm - porslin vit
  Soppskålen från Georg Jensen har en vacker, funktionell, vit design i porslin perfekt för middagsbjudningar. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Aurélien Barbry. Om soppskålen från Georg Jensen- Vacker design.- Funktionell design.- Porslin.- Kapacitet: 80 cl.- Höjd: 57 mm.- Bredd: 180 mm.- Djup: 240 mm. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Georg Jensen Cobra Tallrik 27 Cm - Porslin Vit

  georg jensen cobra tallrik 27 cm - porslin vit
  Serien Cobra är formgiven av den tyske designern Constantin Wortmann för Georg Jensen. Den dramatiska formen tar inspiration från smältande vax, och den dynamiska kurvan påminner om en klassisk ljusstake som har börjat smälta. Den spegelblanka ytan reflekterar ljuset som faller på den och tillsammans med den dynamiska spiralformen ger Cobra ett förföriskt och elegant uttryck. Tallriken finns i flera storlekar. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Georg Jensen Sky Serveringsset 3-pack - Porslin Vit

  georg jensen sky serveringsset 3-pack - porslin vit
  Serveringssetet från Georg Jensen har en vacker, funktionell, vit design i porslin perfekt för middagsbjudningar. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Aurélien Barbry. Om serveringssetet från Georg Jensen- Vacker design.- Funktionell design.- Porslin.- Förpackningsantal: 3.- Middagstallrik.- Tallrik.- Skål. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Georg Jensen Sky Mugg 38 Cl 2-pack - Porslin Vit

  georg jensen sky mugg 38 cl 2-pack - porslin vit
  Muggen från Georg Jensen har en vacker, funktionell, vit design i porslin perfekt för varma drycker som kaffe och te. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Aurélien Barbry. Om muggen från Georg Jensen- Vacker design.- Funktionell design.- Porslin.- Kapacitet: 38 cl.- Höjd: 90 mm.- Bredd: 127 mm.- Diameter: 70 mm.- Förpackningsantal: 2. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Georg Jensen Sky Tallrik 210 Mm - Porslin Vit

  georg jensen sky tallrik 210 mm - porslin vit
  Tallriken från Georg Jensen har en vacker, funktionell, vit design i porslin perfekt för lunchbjudningar. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Aurélien Barbry. Om tallriken från Georg Jensen- Vacker design.- Funktionell design.- Porslin.- Höjd: 16 mm.- Diameter: 210 mm. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Georg Jensen Cobra Tallrik 21 Cm - Porslin Vit

  georg jensen cobra tallrik 21 cm - porslin vit
  Serien Cobra är formgiven av den tyske designern Constantin Wortmann för Georg Jensen. Den dramatiska formen tar inspiration från smältande vax, och den dynamiska kurvan påminner om en klassisk ljusstake som har börjat smälta. Den spegelblanka ytan reflekterar ljuset som faller på den och tillsammans med den dynamiska spiralformen ger Cobra ett förföriskt och elegant uttryck. Tallriken finns i flera storlekar. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Georg Jensen Sky Tallrik 270 Mm - Porslin Vit

  georg jensen sky tallrik 270 mm - porslin vit
  Tallriken från Georg Jensen har en vacker, funktionell, vit design i porslin perfekt för middagsbjudningar. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Aurélien Barbry. Om tallriken från Georg Jensen- Vacker design.- Funktionell design.- Porslin.- Höjd: 22 mm.- Diameter: 270 mm. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Georg Jensen - Bernadotte Highballglas 45 cl 6-pack

  georg jensen - bernadotte highballglas 45 cl 6-pack
  Servera dina favoritdrinkar i de eleganta highballglasen ur Bernadotte-kollektionen från Georg Jensen.Glasen bär de räfflade, geometriska linjerna som både kännetecknar ovh visar Sigvard Bernadottes funktionalistiska inställning till design.De eleganta highballglasen säljs i 6-pack, är tillverkade av kristallglas och kan diskas i maskin.
 • Georg Jensen Arne Jacobsen Matkniv - Rostfritt Stål

  georg jensen arne jacobsen matkniv - rostfritt stål
  Arne Jacobsen Matkniv från Georg Jensen. Knivar Rostfritt Stål . Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Georg Jensen Bernadotte Termosmugg 20 Cl 2-pack - Porslin Klar

  georg jensen bernadotte termosmugg 20 cl 2-pack - porslin klar
  Termosmuggen från Georg Jensen har elegant look i porslin med räfflat mönster för att hålla ditt kaffe eller te varmt längre. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Tillverkad i Thailand. Om termosmuggen från Georg Jensen- Från serien Bernadotte.- Tillverkad i Thailand.- Kapacitet: 20.0 cl. Skötselråd för termosmuggen- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Georg Jensen - Bernadotte Champagneglas 27 cl 6-pack

  georg jensen - bernadotte champagneglas 27 cl 6-pack
  Bernadotte Champagneglas från Georg Jensen har de karaktäristiska räfflade, geometriska linjerna som så väl kännetecknar Sigvard Bernadottes designspråk.Glasens stilren utssende gör dem perfekta för alla tillfällen som ska firas med en skål i Champagne.Champagneglasen säljs i 6-pack, är tillverkade av kristallglas och kan diskas i maskin.
 • Georg Jensen - Cobra Serveringsskål 16 cm Rostfri

  georg jensen - cobra serveringsskål 16 cm rostfri
  Cobra Serveringsskål 16 cm låter dig duka bordet med en modern elegans. Skålen är tillverkad i rostfritt skål och har en mjuk, böljande design som ger ett avslappnat och stilrent uttryck. Använd den på egen hand som skål för snacks elller småplock, eller kombinera med övriga skålar ur Cobra-serien för en sammanhållen dukning. Cobra är en av Georg Jensens mest populära kollektioner och har en modern, skulptural design med en funktionalitet som passar för daglig användning.
 • Georg Jensen - Wave Skål 31 cm

  georg jensen - wave skål 31 cm
  Wave skål från Georg Jensen. Den här exklusiva skålen är gjord i blankpolerat rostfritt stål. Skålen är Henning Koppels design och Georg Jensens designteam har tillverkat den. Dem har använt sig av Koppel-designen och skapat nya varianter av hans ikoniska föremål. Henning Koppel arbetade med att förena form och funktion. Passar utmärkt som en dekoration i hemmet.
 • Georg Jensen - Bernadotte Skål Small 13 cm

  georg jensen - bernadotte skål small 13 cm
  Bernadotte Skål 13 cm räfflor från Georg Jensen. Skålen i glänsande rostfritt stål är inspirerad av Sigvard Bernadotte och formgiven av Georg Jensens designteam. Skålen lyfter bordsdukningen och är vacker i sin enkelhet, gärna fylld med snacks eller småsaker. Designföretagets historia började för över 100 år sedan med en designfilosofi om att skapa design med både funktion och skönhet. Georg Jensens produkter finns i dag som allt från ljusstakar till nyckelringar till bestick och salt- och pepparkar.Funktion och skönhet står i fokus när Georg Jensen skapar produkter och exempel på det är de populära serierna Elephant, Bernadotte, Cobra, Alfredo & Bloom.
 • Georg Jensen - Bernadotte Skål Medium 17,5 cm

  georg jensen - bernadotte skål medium 17,5 cm
  Skål ur Georg Jensens klassiska serie Bernadotte. Skålen i blankpolerat rostfritt stål är inspirerad av Sigvard Bernadotte och formgiven av Georg Jensens designteam. Skålen lyften bordsdukningen och är vacker i sin enkelhet, gärna fylld med frukt eller bröd. Finns i olika storlekar.
 • Georg Jensen - Bernadotte Skål Large 26 cm

  georg jensen - bernadotte skål large 26 cm
  Skål ur Georg Jensens klassiska serie Bernadotte. Skålen i blankpolerat rostfritt stål är inspirerad av Sigvard Bernadotte och formgiven av Georg Jensens designteam. Skålen lyften bordsdukningen och är vacker i sin enkelhet, gärna fylld med frukt eller bröd. Finns i olika storlekar.
 • Georg Jensen - Bernadotte Skål låg 32 cm

  georg jensen - bernadotte skål låg 32 cm
  Låg skål ur Georg Jensens klassiska serie Bernadotte. Skålen i blankpolerat rostfritt stål är inspirerad av Sigvard Bernadotte och formgiven av Georg Jensens designteam. Skålen lyften bordsdukningen och är vacker i sin enkelhet, gärna fylld med frukt eller bröd. Finns i olika storlekar.
 • Georg Jensen - Bernadotte Saltkar med sked

  georg jensen - bernadotte saltkar med sked
  Saltkar med sked ur klassiska serien Bernadotte från Georg Jensen. Skålen och skeden är tillverkade av blankpolerat rostfritt stål och kommer tillföra det lilla extra till dukningen. Matcha gärna med andra delar ur Bernadotte-serien.
 • Georg Jensen - Helix Sockerskål Rostfri

  georg jensen - helix sockerskål rostfri
  Sockerskål med lock ur serien Helix, formgiven av designduon Bernadotte & Kylberg för Georg Jensen. Skålens rena former blir ett tidlöst komplement till dukningen. Perfekt till eftermiddagsfikat eller som godisskål. Matcha gärna med andra delar ur serien Helix!
 • Georg Jensen - Bernadotte Skålar på Träbricka 3-pack

  georg jensen - bernadotte skålar på träbricka 3-pack
  Tre skålar i rostfritt stål på träbricka, från Georg Jensen. Skålarna har exakt rätt storlek för godis, nötter eller oliver och blir ett snyggt inslag vid middagsbjudningen. Brickan har en lackerad yta som minskar förekomsten av fläckar och slitage. Den räfflade designen på skålarna är återkommande för Bernadotte-kollektionen och ger en tidlös och elegant look.
 • Georg Jensen - Cobra Serveringsfat 32 cm Rostfri

  georg jensen - cobra serveringsfat 32 cm rostfri
  Cobra Serveringsfat från Georg Jensen är tillverkat i polerat rostfritt stål och har en mjukt böljande design som ger en avskalad elegans på bordet. Använd det för en stilren dukning eller servering av sallader, ris eller småplock.Cobra är en av Georg Jensens populära kollektioner, och har en modern, skulptural design med en funktionalitet som passar för daglig användning. Kombinera gärna skålarna och inredningsdetaljerna från Cobra-kollektionen med varandra för en sammanhållen och elegant stil.
 • Georg Jensen - Cobra Äggkoppar 2-pack Rostfri

  georg jensen - cobra äggkoppar 2-pack rostfri
  Cobra Äggkoppar från Georg Jensen är ett par vackra äggkoppar tillverkade i polerat, rostfritt stål som sprider en tidlös elegans. Designen är lika stilren som funktionell - med en liten upphöjd kant är de enkla att bära och den breda basen har ett praktiskt utrymme för att lägga äggskalen på. Säljs i 2-pack.Cobra är en av Georg Jensens mest populära kollektioner och har en modern, skulptural design med en funktionalitet som passar för daglig användning. Kombinera gärna skålarna och inredningsdetaljerna från Cobra-kollektionen med varandra för en sammanhållen och elegant stil.
 • Georg Jensen - Cobra Skål 27 cm Rostfri

  georg jensen - cobra skål 27 cm rostfri
  Cobra skål från Georg Jensen har en vacker, böljande design som skapar en unik känsla av rörelse. Skålen är tilllverkad i polerat, rostfritt stål och med sina tre fördjupningar passar den perfekt för snacks och småplock, samtidigt som den gör sig lika bra på egen hand som en dekorativ inredingsdetalj.Cobra är en av Georg Jensens mest populära kollektioner och har en modern, skulptural design med en funktionalitet som passar för daglig användning. Kombinera gärna skålarna och inredningsdetaljerna från Cobra-kollektionen med varandra för en sammanhållen och elegant stil.