Hemmässan
www.hemmassan.se

Georg Jensen sortiment online

 • Georg Jensen - Bernadotte Tesked 12 cm 4-pack

  georg jensen - bernadotte tesked 12 cm 4-pack
  Tesked ur Georg Jensens serie Bernadotte som passar lika bra till vardags som till fest. Skeden är formgiven enligt Sigvard Bernadottes originaldesign, och tillverkad i polerat, rostfritt stål med en räfflad design som ger en lyxig känsla. Säljs i 4-pack.Bernadotte är en av Georg Jensens mest framgångsrika kollektioner. Den första kollektionen skapades 1938 av Sigvard Bernadotte och hans lika vackra som funktionella produkter har blivit älskade designklassiker.
 • Georg Jensen - Bernadotte Matsked

  georg jensen - bernadotte matsked
  Matsked ur Georg Jensens Bernadotte-serie, med originaldesign av Sigvard Bernadotte. Skeden är tillverkad av blankpolerat, rostfritt stål och har en räfflad formgivning som ger dukningen en lyxig känsla.Bernadotte är en av Georg Jensens mest framgångsrika kollektioner. Den första kollektionen skapades 1938 av Sigvard Bernadotte och hans lika vackra som funktionella produkter har blivit älskade designklassiker.
 • Georg Jensen - Bernadotte Tesked 16 cm 4-pack

  georg jensen - bernadotte tesked 16 cm 4-pack
  Tesked ur Georg Jensens serie Bernadotte som passar lika bra till vardags som till fest. Gaffeln är formgiven enligt Sigvard Bernadottes originaldesign och är tillverkad i polerat, rostfritt stål och har en räfflad formgivning som ger en lyxig känsla. Säljs i 4-pack.Bernadotte är en av Georg Jensens mest framgångsrika kollektioner. Den första kollektionen skapades 1938 av Sigvard Bernadotte och hans lika vackra som funktionella produkter har blivit älskade designklassiker.
 • Georg Jensen - Bernadotte Ätpinnar + Hållare 2-pack

  georg jensen - bernadotte ätpinnar + hållare 2-pack
  Dessa lyxiga ätpinnar från Georg Jensen, med originaldesign av Sigvard Bernadotte, tar den asiatiska dukningen till nya nivåer. Ätpinnarna är tillverkade av ebenholts med stilrena detaljer i blankpolerat, rostfritt stål. Pinnarna placeras enkelt på de medföljande hållarna av stål när du inte äter.Bernadotte är en av Georg Jensens mest framgångsrika kollektioner. Den första kollektionen skapades 1938 av Sigvard Bernadotte och hans lika vackra som funktionella produkter har blivit älskade designklassiker.
 • Georg Jensen - Bernadotte Lång kniv 22 cm

  georg jensen - bernadotte lång kniv 22 cm
  Lång matkniv ur Georg Jensens Bernadotte-serie, med originaldesign av Sigvard Bernadotte. Kniven är tillverkad av blankpolerat, rostfritt stål och har en räfflad formgivning som ger dukningen en lyxig känsla.Bernadotte är en av Georg Jensens mest framgångsrika kollektioner. Den första kollektionen skapades 1938 av Sigvard Bernadotte och hans lika vackra som funktionella produkter har blivit älskade designklassiker.
 • Georg Jensen - Bernadotte Lång sked 4-pack

  georg jensen - bernadotte lång sked 4-pack
  Lång sked från Georg Jensen i Sigvard Bernadottes originaldesign, tillverkad av rostfritt stål. Med den generösa längden på 18 centimeter passar den perfekt som lattesked eller till en god drink. Skedarna är tillverkade i polerat, rostfritt stål och har en räfflad formgivning som ger en elegant och sofistikerad känsla. Setet kommer i en presentasken vilket gör det till en perfekt gåva.Bernadotte är en av Georg Jensens mest framgångsrika kollektioner. Den första kollektionen skapades 1938 av Sigvard Bernadotte och hans lika vackra som funktionella produkter har blivit älskade designklassiker.
 • Georg Jensen - Bernadotte Salladsset 29,2 cm

  georg jensen - bernadotte salladsset 29,2 cm
  Bernadotte Salladsset från Georg Jensen. Eleganta, stilrena med de för Bernadotte-kollektionen typiska räfflorna. Med dessa på bordet blir både salladen och dukningen lite extra lyxig.
 • Georg Jensen - New York Matsked

  georg jensen - new york matsked
  New York matsked från Georg Jensen. Matskeden är 19,5 cm hög och gjord i matt rostfritt stål. 18/8 stål. Går att diska i maskin. Se fler delar från serien New York som Henning Koppel har designat från Georg Jensen.
 • Georg Jensen - Vivianna matt Bestickset 4 delar

  georg jensen - vivianna matt bestickset 4 delar
  Vivianna bestickset i 4 delar från Georg Jensen, designat av Vivianna Torun Bülow-Hübe. Viviannas balans och tilltalande linjer gör det till ett tidlöst och önskvärt bestickset. Tillverkat i matt rostfritt stål och tål diskmaskin.Setet innehåller1 matsked 19,9 cm1 gaffel 19,9 cm1 kniv 22 cm1 st tesked 13,2 cm
 • Georg Jensen - Cobra Skål 21 cm

  georg jensen - cobra skål 21 cm
  En skål ur serien Cobra som passar bra till mindre serveringar. Formen på skålen ger en modern twist till en klassisk dukning. Fungerar bra till soppa, yoghurt eller kanske en sallad.
 • Georg Jensen - Sky Snapsglas 8 cl 2-pack Rostfri

  georg jensen - sky snapsglas 8 cl 2-pack rostfri
  Set med två snapsglas i rostfritt stål från Georg Jensens serie Sky, formgiven av Aurelian Barbry. Med sin iögonfallande design blir glasen ett vackert blickfång på bordet och en stämningshöjare vid högtider och firanden. En perfekt gåva eller studentpresent. Tillverkade av putsat, rostfritt stål.Barserien Sky är en elegant klassiker med tydlig Georg Jensen-känsla, perfekt till hemmabaren.
 • Georg Jensen - Sky Glas 38 cl 6-pack

  georg jensen - sky glas 38 cl 6-pack
  Högt glas i kristall från Georg Jensen ur serien Sky, formgiven av Aurelian Barbry. Glasets mjukt välvda design ger en sofistikerad elegans, och blir ett stilrent inslag på såväl middagsbordet som i hemmabaren. Tillverkad av blyfri kristall.Barserien Sky är en elegant klassiker med tydlig Georg Jensen-känsla, perfekt till hemmabaren.
 • Georg Jensen - Sky Rödvinsglas 50 cl 6-pack

  georg jensen - sky rödvinsglas 50 cl 6-pack
  Rödvinsglas i kristall från Georg Jensen ur serien Sky, formgiven av Aurelian Barbry. Den mjukt välvda formen ger en vacker, skulptural känsla och låter vinets aromer nå sin fulla potential i glaset. Tillverkad i blyfri kristall.Barserien Sky är en elegant klassiker med tydlig Georg Jensen-känsla, perfekt till hemmabaren.
 • Georg Jensen - Bernadotte Rödvinsglas 54 cl 6-pack

  georg jensen - bernadotte rödvinsglas 54 cl 6-pack
  Rödvinsglas i 6-pack ur Georg Jensens serie Bernadotte. Dessa eleganta rödvinsglas har en härlig, genuin vintagekänsla och låter dig njuta av ett gott glas vin med stil. Designen med dekorativa räfflor ger glaset en unikt uttryck men gör också att det är greppvänligt. Glasen är tillverkade av blyfri kristall. Säljs i sexpack.Bernadotte är en av Georg Jensens mest framgångsrika kollektioner. Den första kollektionen skapades 1938 av Sigvard Bernadotte och hans lika vackra som funktionella produkter har varit inspiration för den moderna Bernadotte-serien.
 • Georg Jensen - Bernadotte Tumbler 38 cl 6-pack

  georg jensen - bernadotte tumbler 38 cl 6-pack
  Bernadotte tumblerglas är ett elegant kristallglas som passar lika bra till vardags som vattenglas som fyllt med en gin och tonic till fest. Glaset har en vackert räfflad yta som ger dukningen en sofistikerad elegans, men bidrar även till att glaset blir greppvänligt. Tillverkad i blyfri kristall. Säljs i 6-pack.Bernadotte är en av Georg Jensens mest framgångsrika kollektioner. Den första kollektionen skapades 1938 av Sigvard Bernadotte och hans lika vackra som funktionella produkter har varit inspiration för den moderna Bernadotte-serien.
 • Georg Jensen - Sky Glas 45 cl 6-pack

  georg jensen - sky glas 45 cl 6-pack
  Högt glas i kristall från Georg Jensen ur serien Sky, formgiven av Aurelian Barbry. Glasets mjukt välvda design ger en sofistikerad elegans, och blir ett stilrent inslag på såväl middagsbordet som i hemmabaren. Tillverkad av blyfri kristall.Barserien Sky är en elegant klassiker med tydlig Georg Jensen-känsla, perfekt till hemmabaren.
 • Georg Jensen - Sky Vitvinsglas 35 cl 6-pack

  georg jensen - sky vitvinsglas 35 cl 6-pack
  Vitvinsglas i kristall från Georg Jensen ur serien Sky, formgiven av Aurelian Barbry. Den mjukt välvda formen ger en vacker, skulptural känsla och låter vinets aromer nå sin fulla potential i glaset. Tillverkad i blyfri kristall.Barserien Sky är en elegant klassiker med tydlig Georg Jensen-känsla, perfekt till hemmabaren.
 • Georg Jensen - Bernadotte Skål 60 cl

  georg jensen - bernadotte skål 60 cl
  Djup tallrik ur Georg Jensens serie Bernadotte. Skålen är tillverkad av vitt porslin och är den perfekta allroundskålen till både frukostfil, sallad och soppa. Designen kännetecknas av en mjukt räfflad yta som ger en elegant känsla på bordet. Bernadotte är en av Georg Jensens mest framgångsrika kollektioner. Den första kollektionen skapades 1938 av Sigvard Bernadotte och hans lika vackra som funktionella produkter har varit inspiration för den moderna Bernadotte-serien.
 • Georg Jensen - Bernadotte Tallrik 20 cm

  georg jensen - bernadotte tallrik 20 cm
  Mindre mattallrik/assiett ur Georg Jensens Bernadotte-serie, med en tidlös formgivning som kombinerar estetik och funktion. De små räfflorna runt tallrikens kant blir en iögonfallande detalj samtidigt som maträtten ramas in på ett elegant sätt.Bernadotte är en av Georg Jensens mest framgångsrika kollektioner. Den första kollektionen skapades 1938 av Sigvard Bernadotte och hans lika vackra som funktionella produkter har varit inspiration för den moderna Bernadotte-serien.
 • Georg Jensen - Bernadotte Tallrik 26 cm

  georg jensen - bernadotte tallrik 26 cm
  Mattallrik ur Georg Jensens Bernadotte-serie, med en tidlös formgivning som kombinerar estetik och funktion. De små räfflorna runt tallrikens kant blir en iögonfallande detalj samtidigt som maträtten ramas in på ett elegant sätt.Bernadotte är en av Georg Jensens mest framgångsrika kollektioner. Den första kollektionen skapades 1938 av Sigvard Bernadotte och hans lika vackra som funktionella produkter har varit inspiration för den moderna Bernadotte-serien.
 • Georg Jensen - Bernadotte Skål 70 cl

  georg jensen - bernadotte skål 70 cl
  Djup tallrik ur Georg Jensens serie Bernadotte. Skålen är tillverkad av vitt porslin och passar utmärkt att användas som pastatallrik eller till soppa eller sallad. Designen kännetecknas av en mjukt räfflad yta som ger en elegant känsla på bordet. Bernadotte är en av Georg Jensens mest framgångsrika kollektioner. Den första kollektionen skapades 1938 av Sigvard Bernadotte och hans lika vackra som funktionella produkter har varit inspiration för den moderna Bernadotte-serien.
 • Georg Jensen - Bernadotte Tumbler 25 cl 6-pack

  georg jensen - bernadotte tumbler 25 cl 6-pack
  Bernadotte tumblerglas är ett lite lägre kristallglas som passar lika bra vid vardagsfrukosten som fyllt med en god drink till fest. Glaset har en vackert räfflad yta som ger dukningen en sofistikerad elegans, samtidigt som det bidrar till att glaset blir greppvänligt. Tillverkad i blyfri kristall. Säljs i 6-pack.Bernadotte är en av Georg Jensens mest framgångsrika kollektioner. Den första kollektionen skapades 1938 av Sigvard Bernadotte och hans lika vackra som funktionella produkter har varit inspiration för den moderna Bernadotte-serien.
 • Georg Jensen - Bernadotte Vitvinsglas 43 cl 6-pack

  georg jensen - bernadotte vitvinsglas 43 cl 6-pack
  Vitvinsglas i 6-pack ur Georg Jensens serie Bernadotte. Dessa eleganta glas har en härlig, genuin vintagekänsla och låter dig njuta av ett gott glas vin med stil. Designen med dekorativa räfflor ger glaset en unikt uttryck men gör också att det är greppvänligt. Glasen är tillverkade av blyfri kristall. Säljs i sexpack.Bernadotte är en av Georg Jensens mest framgångsrika kollektioner. Den första kollektionen skapades 1938 av Sigvard Bernadotte och hans lika vackra som funktionella produkter har varit inspiration för den moderna Bernadotte-serien.
 • Georg Jensen - New York Matgaffel

  georg jensen - new york matgaffel
  New York matgaffel från Georg Jensen. Matgaffeln är 19,1 cm hög och gjord i matt rostfritt stål. 18/8 stål. Går att diska i maskin. Se fler delar från serien New York som Henning Koppel har designat från Georg Jensen. 
 • Georg Jensen - Duo Skål 28 cm

  georg jensen - duo skål 28 cm
  Vacker rundad skål med avtagbar krage i rostfritt stål. Skålen kommer från Georg Jensen vars designteam hela tiden arbetar med att bevara Georg Jensens rika designarv, samtidigt som man skapar nya och spännande produkter med en modern känsla. Duokollektionen togs fram 2019 och är ett framstående exempel på deras arbete.
 • Georg Jensen - Cobra Tallrik flat 27 cm

  georg jensen - cobra tallrik flat 27 cm
  Mattallrik ur serien Cobra. Formen på tallriken ger en modern twist till en klassisk dukning. Designad av Constantin Wortmann år 2015. Komplettera gärna med resten av serien.
 • Georg Jensen - Bernadotte Matgaffel

  georg jensen - bernadotte matgaffel
  Matgaffel ur Georg Jensens Bernadotte-serie, med originaldesign av Sigvard Bernadotte. Gaffeln är tillverkad av blankpolerat, rostfritt stål och har en räfflad formgivning som ger dukningen en lyxig känsla.Bernadotte är en av Georg Jensens mest framgångsrika kollektioner. Den första kollektionen skapades 1938 av Sigvard Bernadotte och hans lika vackra som funktionella produkter har blivit älskade designklassiker.
 • Georg Jensen - Bernadotte Förrättsbestickset 8-pack Rostfri

  georg jensen - bernadotte förrättsbestickset 8-pack rostfri
  Förrättsbestick från Georg Jensen i originaldesign av Sigvard Bernadotte. Med en formgivning som kännetecknas av dekorativa räfflor och diskret rundade former ger detta bestickset dukningen en exklusiv elegans. Besticken är tillverkad i blankpolerat, rostfritt stål och har en behaglig tyngdkänsla och en greppvänlig formgivning. Går att diska i diskmaskin. Setet består av 4 knivar och 4 gafflar.Bernadotte är en av Georg Jensens mest framgångsrika kollektioner. Den första kollektionen skapades 1938 av Sigvard Bernadotte och hans lika vackra som funktionella produkter har inspirerat den moderna Bernadotte-servisen, som blivit en tidlös klassiker.
 • Georg Jensen - Copenhagen Sked

  georg jensen - copenhagen sked
  Elegant sked med mjuka kanter ur bestickserien Copenhagen från Georg Jensen. En sked som passar lika bra till kaffet och teet som till efterrätten. Den danska arkitekten och formgivaren Grethe Meyer hade ett öga för former och detaljer vilket bestickserien Copenhagen präglas av. Den designades år 1991 och genomsyras av en klassisk tidlöshet med fina slanka linjer som förgyller alla bord och passar fint till alla serviser. Tillverkad i matt rostfritt stål och tål maskindisk.
 • Georg Jensen - Mitra Gaffel 18 cm

  georg jensen - mitra gaffel 18 cm
  En läcker måltid bör avnjutas med ett likvärdigt bestick och denna gaffel ur bestickserien Mitra från Georg Jensen är då det perfekta valet. Gaffeln är minimalistisk elegant och har ett bredare handtag för ett extra bekvämt grepp. En gaffel som passar till de flesta serviser tack vare dess tidlösa design och kan användas till både vardagsmiddagen som till helgsupén. Bestickserien Mitra är formgiven av Gundorph Albertus år 1941 och är lika dekorativt i modern tid som då. Den danska silversmeden och skulptören Gundorph Albertus var en av Georg Jensens tidigaste medarbetare och hans skickliga hantverkarskap genomsyrar hans tidlösa, funktionella och vackra designs. Gaffeln är tillverkad i matt rostfritt stål och tål maskindisk.
 • Georg Jensen - Copenhagen Gaffel

  georg jensen - copenhagen gaffel
  En gaffel i en tidlös elegant design från Georg Jensens bestickserie Copenhagen. Copenhagen är formgiven av den danska arkitekten och formgivaren Grethe Meyer som med sitt öga för former och detaljer designade en samling bestick som präglas av fina, slanka linjer i en tidlös och minimalistisk design. Tillverkad i matt rostfritt stål och tål maskindisk.
 • Georg Jensen - Mitra Sked 19 cm

  georg jensen - mitra sked 19 cm
  Sked ur bestickserien Mitra från Georg Jensen i rostfritt stål med läcker matt finish. En sked som förgyller dukningen med sin avskalade, moderna design med klassiska inslag. Bestickserien Mitra är formgiven av Gundorph Albertus år 1941 och är lika dekorativt i modern tid som då. Den danska silversmeden och skulptören Gundorph Albertus var en av Georg Jensens tidigaste medarbetare och hans skickliga hantverkarskap genomsyrar hans tidlösa, funktionella och vackra designs.
 • Georg Jensen - Mitra Kniv 23 cm

  georg jensen - mitra kniv 23 cm
  När den goda måltiden ska avnjutas krävs ett lika underbar bestick och denna läckra kniv ur Georg Jensens bestickserie Mitra uppfyller just det kravet. En fantastisk kombination mellan användbarhet och tidlös elegans möts i denna design. Handtagets lite bredare form ger ett stabilt och bekvämt grepp medan det tunna knivbladet enkelt skär genom råvaran. Bestickserien Mitra är formgiven av Georg Jensen, en serie som genomsyras av hög kvalité och fantastisk design som kan användas till både vardags och fest. I mer än ett sekel har Georg Jensen skickligt tillverkat och försett människor världen över med produkter som möter alla förväntningar gällande både kvalité och design. Mitra kniven är tillverkad i matt rostfritt stål och tål maskindisk.
 • Georg Jensen - Vivianna Sked 19 cm

  georg jensen - vivianna sked 19 cm
  Med en design som tydligt refererar till skandinavisk modernism kommer denna sked från Georg Jensens bestickserie Vivianna förgylla varje dukning och måltid. En sked som inleder dukningen snyggt med sin unika design. En av de första kvinnorna som blev erkänd världen över för sin skicklighet som silversmed och även arbetade som konstnär var Vivianna Torun Bülow-Hübe. En ikonisk hantverkare och kvinna som definierade skandinavisk modernism och elegans i sina kreationer. Tillsammans med Georg Jensen skapade hon smyckes-, bestick- och klockkollektioner med en fantastisk formgivning som blivit några av Georg Jensens mest populära och älskade. Tillverkad i matt rostfritt stål och tål maskindisk.