Hemmässan
www.hemmassan.se

Global sortiment online

 • Global - Global GT-008 Matsked 18,4 cm

  global - global gt-008 matsked 18,4 cm
  Matsked i högkvalitativ 18/8 stål. Kombinera med andra bestick i samma serie.
 • Global - Global GT-002 Matgaffel 18,5 cm

  global - global gt-002 matgaffel 18,5 cm
  Matgaffel i högkvalitativ 18/8 stål. Kombinera med andra bestick i samma serie. 
 • Global - Global Bestickset 4 delar

  global - global bestickset 4 delar
  Set med 2 st bordsgafflar och 2 st stekknivar. Stilfulla stekbestick som är behagliga att äta med och skär köttet, fisken eller pizzan med raka rena snitt. Handdiskning rekommenderas.Innehåller:2 st GT-002 Bordsgaffel2 st GTF-001 Stekkniv
 • Global - Global Borsdgaffel 4 delar

  global - global borsdgaffel 4 delar
  Global Bordsgaffel är tillverkade i högkvalitativ 18/8 stål och med Globals typiska look som bidrar till en modern dukning.Gaffeln har en skön form och ligger bekvämt i handen. I serien finns även stekkniv, dessertsked och kaffesked, som alla säljs i ett praktiskt set om fyra. Handdisk rekommenderas.
 • Global - Global Stekkniv 4 delar

  global - global stekkniv 4 delar
  GTF-4001 Global smidd Stekkniv är en stilren och vassa stekkniv som skär lika lätt genom vardagspizzan som söndagssteken. Alla Globals egna bestick är tillverkade i högkvalitativ 18/8 stål och med Globals typiska stil som bidrar till att de din dukning en modern look. I serien finns även bordsgaffel, dessertsked och kaffesked, som alla säljs i ett praktiskt set om fyra. Handdisk rekommenderas.
 • Global Stekkniv 4-pack - Rostfritt Stål

  global stekkniv 4-pack - rostfritt stål
  Stekkniven från Global har en robust design med ett karakteristiskt hålmönster på handtaget och ett vasst knivblad. Den är tillverkad av rostfritt stål perfekt till vardags eller fest. 4-pack. Om stekkniven från Global- Tillverkad av rostfritt stål.- Karakteristiskt hålmönster.- 3 års garanti.- Förpackningsantal: 4. Skötselråd för stekkniven- Handdisk rekommenderas. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Global Bordsgaffel 4-pack - Rostfritt Stål

  global bordsgaffel 4-pack - rostfritt stål
  Bordsgaffeln från Global har en robust design med ett karakteristiskt hålmönster på handtaget. Den är tillverkad av rostfritt stål perfekt till vardags eller fest. 4-pack. Om bordsgaffeln från Global- Tillverkad av rostfritt stål.- Karakteristiskt hålmönster.- 3 års garanti.- Förpackningsantal: 4. Skötselråd för bordsgaffeln- Handdisk rekommenderas. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Global Matsked 4-pack - Rostfritt Stål

  global matsked 4-pack - rostfritt stål
  Matskeden från Global har en robust design med ett karakteristiskt hålmönster på handtaget. Den är tillverkad av rostfritt stål perfekt till vardags eller fest. 4-pack. Om matskeden från Global- Tillverkad av rostfritt stål.- Karakteristiskt hålmönster.- 3 års garanti.- Förpackningsantal: 4. Skötselråd för matskeden- Handdisk rekommenderas. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Global Matsked 18,7 Cm - Rostfritt Stål

  global matsked 18,7 cm - rostfritt stål
  Matsked från Global. Det här är en stilren sked som har Globals karaktäristiska mönster på skaftet. Mönstret är inte bara dekorativt, det ger även ett behagligt och tryggt grepp. Skeden är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål vilket gör den hållbar. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Global Kaffesked 4-pack - Rostfritt Stål

  global kaffesked 4-pack - rostfritt stål
  Kaffeskeden från Global har en robust design med ett karakteristiskt hålmönster på handtaget. Den är tillverkad av rostfritt stål perfekt till vardags eller fest. 4-pack. Om kaffeskeden från Global- Tillverkad av rostfritt stål.- Karakteristiskt hålmönster.- 3 års garanti.- Förpackningsantal: 4. Skötselråd för kaffeskeden- Handdisk rekommenderas. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.