Hemmässan
www.hemmassan.se

Global

 • Global Kaffesked 4-pack - Rostfritt Stål

  global kaffesked 4-pack - rostfritt stål
  Kaffeskeden från Global har en robust design med ett karakteristiskt hålmönster på handtaget. Den är tillverkad av rostfritt stål perfekt till vardags eller fest. 4-pack. Om kaffeskeden från Global- Tillverkad av rostfritt stål.- Karakteristiskt hålmönster.- 3 års garanti.- Förpackningsantal: 4. Skötselråd för kaffeskeden- Handdisk rekommenderas. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Global Stekkniv 4-pack - Rostfritt Stål

  global stekkniv 4-pack - rostfritt stål
  Stekkniven från Global har en robust design med ett karakteristiskt hålmönster på handtaget och ett vasst knivblad. Den är tillverkad av rostfritt stål perfekt till vardags eller fest. 4-pack. Om stekkniven från Global- Tillverkad av rostfritt stål.- Karakteristiskt hålmönster.- 3 års garanti.- Förpackningsantal: 4. Skötselråd för stekkniven- Handdisk rekommenderas. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Global Matsked 4-pack - Rostfritt Stål

  global matsked 4-pack - rostfritt stål
  Matskeden från Global har en robust design med ett karakteristiskt hålmönster på handtaget. Den är tillverkad av rostfritt stål perfekt till vardags eller fest. 4-pack. Om matskeden från Global- Tillverkad av rostfritt stål.- Karakteristiskt hålmönster.- 3 års garanti.- Förpackningsantal: 4. Skötselråd för matskeden- Handdisk rekommenderas. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Global Global GT-002-4 Bordsgaffel 4-pack rostfritt stål

  global global gt-002-4 bordsgaffel 4-pack rostfritt stål
  Global Global GT-002-4 Bordsgaffel 4-pack rostfritt stål
 • Global Global GTF-4001 Stekkniv smidd 4-pack rostfritt stål

  global global gtf-4001 stekkniv smidd 4-pack rostfritt stål
  Global Global GTF-4001 Stekkniv smidd 4-pack rostfritt stål