Hemmässan
www.hemmassan.se

Global sortiment online

 • Global Matsked 18,7 Cm - Rostfritt Stål

  global matsked 18,7 cm - rostfritt stål
  Matsked från Global. Det här är en stilren sked som har Globals karaktäristiska mönster på skaftet. Mönstret är inte bara dekorativt, det ger även ett behagligt och tryggt grepp. Skeden är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål vilket gör den hållbar. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Global Kaffesked 4-pack - Rostfritt Stål

  global kaffesked 4-pack - rostfritt stål
  Kaffeskeden från Global har en robust design med ett karakteristiskt hålmönster på handtaget. Den är tillverkad av rostfritt stål perfekt till vardags eller fest. 4-pack. Om kaffeskeden från Global- Tillverkad av rostfritt stål.- Karakteristiskt hålmönster.- 3 års garanti.- Förpackningsantal: 4. Skötselråd för kaffeskeden- Handdisk rekommenderas. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Global Stekkniv 4-pack - Rostfritt Stål

  global stekkniv 4-pack - rostfritt stål
  Stekkniven från Global har en robust design med ett karakteristiskt hålmönster på handtaget och ett vasst knivblad. Den är tillverkad av rostfritt stål perfekt till vardags eller fest. 4-pack. Om stekkniven från Global- Tillverkad av rostfritt stål.- Karakteristiskt hålmönster.- 3 års garanti.- Förpackningsantal: 4. Skötselråd för stekkniven- Handdisk rekommenderas. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Global Bordsgaffel 4-pack - Rostfritt Stål

  global bordsgaffel 4-pack - rostfritt stål
  Bordsgaffeln från Global har en robust design med ett karakteristiskt hålmönster på handtaget. Den är tillverkad av rostfritt stål perfekt till vardags eller fest. 4-pack. Om bordsgaffeln från Global- Tillverkad av rostfritt stål.- Karakteristiskt hålmönster.- 3 års garanti.- Förpackningsantal: 4. Skötselråd för bordsgaffeln- Handdisk rekommenderas. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Global Matsked 4-pack - Rostfritt Stål

  global matsked 4-pack - rostfritt stål
  Matskeden från Global har en robust design med ett karakteristiskt hålmönster på handtaget. Den är tillverkad av rostfritt stål perfekt till vardags eller fest. 4-pack. Om matskeden från Global- Tillverkad av rostfritt stål.- Karakteristiskt hålmönster.- 3 års garanti.- Förpackningsantal: 4. Skötselråd för matskeden- Handdisk rekommenderas. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • GT-002/4 Bordsgaffel 4 delar

  gt-002/4 bordsgaffel 4 delar
 • GTF-4001 Stekkniv 4 delar

  gtf-4001 stekkniv 4 delar