Hemmässan
www.hemmassan.se

GreenPan

 • Greenpan Mayflower Kastrull 18 Cm Dark Charcoal - Aluminium Charcoal Grey

  greenpan mayflower kastrull 18 cm dark charcoal - aluminium charcoal grey
  Kastrullen från GreenPan har klassisk, tidlös design i aluminium för att laga mat som ett proffs med praktiskt lock i glas. Den har ergonomiskt handtag i trä. Den har tjock botten i aluminium med non-stick, keramisk beläggning och tåligt material med jämn värmefördelning. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Produkten är kompatibel med gas, el- och keramikhällar. Om kastrullen från GreenPan- Gjord av aluminium, trä och glas.- Diameter: 180 mm.- Finns även som stekpanna.- Produkten är kompatibel med gas, el- och keramikhällar. Skötselråd för kastrullen- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Greenpan Premiere Kastrullset 3 Delar - Aluminium Silver

  greenpan premiere kastrullset 3 delar - aluminium silver
  Kastrullsetet från GreenPan har eleganta höljen med tre lager i rostfritt stål och skyddande Evershine finish. Den har en innovativ design i aluminium med en silverfärgad finish i rostfritt stål och en slitstark, keramisk 7th Generation Thermolon Diamond non-stick beläggning. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Om kastrullsetet från GreenPan - Set med tre kastruller i olika storlekar och glaslock (16, 18 och 20 cm).- Vackra, silverfärgade höljen med en skyddande finish.- Släta, lättskötta insidor med en keramisk non-stick beläggning.- Bekväma, nitade handtag.- Ugnssäker upp till 220 °C.- Matchande glaslock ingår. Skötselråd för kastrullsetet - Tål diskmaskin.- Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livslängd. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Greenpan Mayflower Kastrull Med Lock 3-pack Dark Charcoal - Aluminium Charcoal Grey

  greenpan mayflower kastrull med lock 3-pack dark charcoal - aluminium charcoal grey
  Kastrullen från GreenPan har klassisk, tidlös design i aluminium med praktiskt lock i glas. Den har ergonomiskt handtag i trä. Den har tjock botten i aluminium med non-stick, keramisk beläggning och tåligt material med jämn värmefördelning. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Produkten är kompatibel med gas, el- och keramikhällar. Om kastrullen från GreenPan- Gjord av aluminium, trä och glas.- Kastrull: 16 cm.- Kastrull: 18 cm.- Kastrull: 20 cm.- Finns även som stekpanna.- Produkten är kompatibel med gas, el- och keramikhällar. Skötselråd för kastrullen- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • GreenPan Mayflower Pro kastrull 16 cm

  greenpan mayflower pro kastrull 16 cm
  GreenPan Mayflower Pro kastrull 16 cm
 • GreenPan Mayflower Pro kastrull med lock 18 cm

  greenpan mayflower pro kastrull med lock 18 cm
  GreenPan Mayflower Pro kastrull med lock 18 cm
 • GreenPan Barcelona kastrull 2 l

  greenpan barcelona kastrull 2 l
  GreenPan Barcelona kastrull 2 l
 • GreenPan Barcelona kastrull 3,1 l

  greenpan barcelona kastrull 3,1 l
  GreenPan Barcelona kastrull 3,1 l
 • GreenPan Barcelona kastrull 1,5 l

  greenpan barcelona kastrull 1,5 l
  GreenPan Barcelona kastrull 1,5 l
 • GreenPan Premiere kastrull 1,5 l

  greenpan premiere kastrull 1,5 l
  GreenPan Premiere kastrull 1,5 l
 • GreenPan GreenPan Airfryer 1 korg 7,2 liter Svart

  greenpan greenpan airfryer 1 korg 7,2 liter svart
  GreenPan GreenPan Airfryer 1 korg 7,2 liter Svart