Hemmässan
www.hemmassan.se

Guzzini sortiment online

 • Guzzini - Uppläggningsskål

  guzzini - uppläggningsskål
  Uppläggningsskålar från Guzzini med design inspirerad av 50-talet. Skålarna kan användas var för sig eller komponeras ihop till en enhet. Perfekt till tapasbrickan eller att servera måltidens tillbehör ur.Skålarna är tillverkade av plast med ett transparent färgat yttre skick samt med en vit insida. De är tillverkade helt i Italien av BPA-fri plast och tål maskindisk.
 • Guzzini - Happy Hour Tumbler låg 35 cl Klar

  guzzini - happy hour tumbler låg 35 cl klar
  Detta snygga dricksglas från italienska Guzzini är tillverkat i hård plast som lätt misstas för riktigt glas. Både snyggt och användbart! Duka upp till middagen eller tag med i picknickkorgen. Glaset rymmer 35 cl och finns i fler storlekar att välja bland.- Tillverkat i värmebeständig SAN-plast. - Tillverkat i Italien. - Diskmaskinssäkert. - Fritt från BPA. - 35 cl.
 • Guzzini - Feeling Cocktailglas 16 cl Klar

  guzzini - feeling cocktailglas 16 cl klar
  Detta fina cocktailglas från italienska Guzzini består av högkvalitativ SAN-plast och ingår i Guzzinis serie Happy Hour. Fungerar lika bra hemma på drinkkvällen som i miljöer med mer oömma tag som på båten eller till trädgårdsfesten. Perfekt för festligheter som firas utomhus eller för att sätta guldkant på picknicken! Servera en god drink eller använd som dessertskål. - Tillverkat i Italien. - Fritt från BPA. - 16 cl. - Tål maskindisk.
 • Guzzini - Happy Hour Tumbler hög 42 cl Klar

  guzzini - happy hour tumbler hög 42 cl klar
  Detta snygga tumblerglas från italienska Guzzini är tillverkat i hård plast som lätt misstas för riktigt glas. Både snyggt och användbart! Duka upp till middagen, använd till festliga bålen eller tag med i picknickkorgen. Glaset rymmer 42 cl och finns i fler storlekar att välja bland.- Tillverkat i värmebeständig SAN-plast. - Tillverkat i Italien. - Diskmaskinssäkert. - Fritt från BPA. - 42 cl.
 • Guzzini - Tiffany Skål 12 cm

  guzzini - tiffany skål 12 cm
  Liten skål från Guzzinis serie Tiffany som passar perfekt att servera måltidens tillbehör i. Skålen pryds av ett vackert fasettmönster som tillför den lilla extra gnistan till dukningen. Lika fin på middagsbordet som praktisk att packa med till picknicken.Skålen är tillverkad av högkvalitativ klar plast som är fri från BPA och tål maskindisk upp till 50°C. Serien Tiffany är tillverkad helt i Italien och är designad av de italienska bröderna Pio och Tito Toso. Upptäck även fler delar från serien att komplettera din dukning med.
 • Guzzini - Tiffany Fat 45 cm

  guzzini - tiffany fat 45 cm
  Vackert uppläggningsfat från Guzzinis serie Tiffany. Det rymliga fatet med en längd på 45 cm och en bredd på 31 cm passar perfekt vid servering av läckra sallader. Fatet är tillverkat av högkvalitativ klar plast och pryds av ett gnistrande fasettmönster som tillför en extra guldkant till din dukning. Den tåliga plasten gör dessutom fatet utmärkt att duka upp med utomhus till sommarfesten.Serien Tiffany är tillverkad helt i Italien av BPA-fri plast och tål maskindisk upp till 50°C. Serien är designad av de italienska bröderna Pio och Tito Toso. Upptäck även fler delar från serien att komplettera din dukning med.