Hemmässan
www.hemmassan.se

Guzzini sortiment online

 • Guzzini - Tiffany Tumbler låg 35 cl

  guzzini - tiffany tumbler låg 35 cl
  Duka upp med glas från serien Tiffany och få din dukning att gnistra lite extra. Tiffany dricksglas från Guzzini är tillverkade i högkvalitativ klar plast med en vackert fasettmönstrad yta och gör sig lika fina på middagsbordet som de är praktiska att packa med till picknicken. Glaset tål maskindisk upp till 50°C, rymmer 35 cl och är tillverkat helt i Italien. Plasten är BPA-fri. Serien Tiffany är designad av de italienska bröderna Pio och Tito Toso. Upptäck även fler delar från serien att komplettera din dukning med.
 • Guzzini - Feeling Cocktailglas 16 cl Klar

  guzzini - feeling cocktailglas 16 cl klar
  Glaset består av högkvalitativ SAN-plast och är perfekt för festligheter som firas utomhus. Servera en god drink eller använd som dessertskål. Cocktailglaset är tillverkat i Italien och är fri från BPA. Glaset rymmer 16 cl och tål maskindisk.
 • Guzzini - Happy Hour Tumbler hög 42 cl Klar

  guzzini - happy hour tumbler hög 42 cl klar
  Glas från italienska Guzzini i värmebeständig SAN-plast. Duka upp till middagen eller tag med i picknickkorgen. Glaset är helt tillverkat i Italien, är diskmaskinssäker och är fri från BPA. Glaset rymmer 42 cl och finns i fler storlekar att välja bland.
 • Guzzini - Happy Hour Tumbler låg 35 cl Klar

  guzzini - happy hour tumbler låg 35 cl klar
  Dricksglas i värmebeständig SAN-plast från italienska Guzzini. Hela produktionsprocessen har skett i Italien och dricksglaset är fritt från BPA. Glaset är diskmaskinssäkert och är perfekt att packa med till picknicken eller duka middagsbordet med. Glaset rymmer 35 cl och finns i fler storlekar att välja bland.
 • Guzzini - Happy Hour Tallrik Djup 21 cm Vit

  guzzini - happy hour tallrik djup 21 cm vit
  Djup tallrik i BPA-fri polypropenplast från Italienska Guzzini. Tallriken är stapelbar och blir en stilren del av din dukning. Passar även fint att packa ned och ta med till picknicken. Tallriken är diskmaskinssäker och tål mikrovågsugn upp till 110 °C. Tillverkad helt i Italien.
 • Guzzini - Happy Hour Tallrik 26 cm Vit

  guzzini - happy hour tallrik 26 cm vit
  Flat middagstallrik i polypropenplast från Italienska Guzzini. Tallriken är helt tillverkad i Italien och fri från BPA. Den stilrena tallriken är enkel att matcha med övrig dukning och passar även utmärkt att packa med till picknicken. Tallriken är stapelbar, diskmaskinssäker och tål mikrovågsugn upp till 110 °C.
 • Guzzini - Tiffany Tumbler hög 51 cl

  guzzini - tiffany tumbler hög 51 cl
  Dricksglas från Guzzinis serie Tiffany tillverkad av högkvalitativ klar plast med en vackert fasettmönstrad yta. Glaset får din dukning att gnistra lite extra samt är även praktiskt att packa med till picknicken. Glaset rymmer 51 cl och är tillverkat helt i Italien av BPA-fri plast. Tål maskindisk upp till 50°C. Serien Tiffany är designad av de italienska bröderna Pio och Tito Toso. Upptäck även fler delar från serien att komplettera din dukning med.
 • Guzzini - Tiffany Skål 12 cm

  guzzini - tiffany skål 12 cm
  Liten skål från Guzzinis serie Tiffany som passar perfekt att servera måltidens tillbehör ur. Skålen pryds av ett vackert fasettmönster som tillför den lilla extra gnistan till dukningen. Lika fin på middagsbordet som praktisk att packa med till picknicken. Skålen är tillverkad av högkvalitativ klar plast som är fri från BPA och tål maskindisk upp till 50°C. Serien Tiffany är tillverkad helt i Italien och är designad av de italienska bröderna Pio och Tito Toso. Upptäck även fler delar från serien att komplettera din dukning med.
 • Guzzini - Tiffany Fat 45 cm

  guzzini - tiffany fat 45 cm
  Vackert uppläggningsfat från Guzzinis serie Tiffany. Det rymliga fatet med en längd på 45 cm och en bredd på 31 cm passar perfekt vid servering av läckra sallader. Fatet är tillverkat av högkvalitativ klar plast och pryds av ett gnistrande fasettmönster som tillför en extra guldkant till din dukning. Den tåliga plasten gör dessutom fatet utmärkt att duka upp med utomhus till sommarfesten. Serien Tiffany är tillverkad helt i Italien av BPA-fri plast och tål maskindisk upp till 50°C. Serien är designad av de italienska bröderna Pio och Tito Toso. Upptäck även fler delar från serien att komplettera din dukning med.