Hemmässan
www.hemmassan.se

Hardanger

 • Hardanger Julie Dessertset - Rostfritt Stål

  hardanger julie dessertset - rostfritt stål
  Innehåller 1 st Serveringssked, 6 st Dessertskedar. Design av Per Finne. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Hardanger Tuva Tesked 4-pack - Rostfritt Stål

  hardanger tuva tesked 4-pack - rostfritt stål
  Tuva Teskedar 4-pack från Hardanger är en elegant och funktionell bestickuppsättning som passar perfekt för både vardagsbruk och festliga tillfällen. Designad för att ge en stilfull touch till din dukning är detta set ett måste för den moderna heminredaren Fakta om Tuva Teskedar 4-pack: Tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål för långvarig användning. Klassisk design med en touch av modernitet. Tack vare sin slitstarkhet lämpar sig dessa teskedar väl för daglig användning. Diskmaskinssäkra för enkel rengöring. Tuva Teskedar 4-pack är perfekt för den stilmedvetna målgruppen som uppskattar kvalitet och design i varje detalj. Denna bestickuppsättning är ett utmärkt val för alla tillfällen, och dess praktiska egenskaper gör den till en oumbärlig del av ditt kök Om Hardanger: Hardanger är välkänt för sin exceptionella kvalitet och design. Genom att fokusera på tidlös elegans och funktionalitet strävar Hardanger efter att skapa bestick och serviser som passar in i moderna hem samtidigt som de behåller en klassisk charm. Med Hardanger kan du förvänta dig en kombination av tradition och innovation i varje produkt Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Hardanger Fruktkniv 6-pack - Rostfritt Stål

  hardanger fruktkniv 6-pack - rostfritt stål
  Fruktkniven från Hardanger har en smart design med en genomtänkt skåra för frukt och grönsaker. Den är tillverkad av rostfritt stål med en polerad finish för att addera en extra dimension till designen. Levereras i fin presentförpackning. Formgivare är Per Finne. Om fruktkniven från Hardanger- Formgivare är Per Finne.- Tillverkad av rostfritt stål.- Säljs i 6-pack.- Polerad finish.- Praktisk skåra. Skötselråd för fruktkniven- Tål diskmaskin. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.