Hemmässan
www.hemmassan.se

Hardanger

 • Hardanger Tuva Dessertsked 4 St - Rostfritt Stål

  hardanger tuva dessertsked 4 st - rostfritt stål
  Tuva Dessertsked 4 St från Hardanger. Skedar Rostfritt Stål . Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Hardanger Julie Dessertset 7 Delar - Rostfritt Stål

  hardanger julie dessertset 7 delar - rostfritt stål
  Innehåller 1 st Serveringssked, 6 st Dessertskedar. Design av Per Finne. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Hardanger Mira Matkniv - Rostfritt Stål

  hardanger mira matkniv - rostfritt stål
  Mira Matkniv, formgiven av Odd Leikvoll för Hardanger. Mira har ett klassiskt solfjäderformat skaft som kombinerats med mer moderna, rundade linjer. Besticket är tillverkad av en blandning av rostfritt stål, krom och nickel enligt gamla hantverkartraditioner. Tål diskmaskin. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Hardanger Tuva Tesked 4-pack - Rostfritt Stål

  hardanger tuva tesked 4-pack - rostfritt stål
  Tuva Tesked 4-pack från Hardanger. Skedar Rostfritt Stål . Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Hardanger Mira Dessertsked - Rostfritt Stål

  hardanger mira dessertsked - rostfritt stål
  Mira Dessertsked, formgiven av Odd Leikvoll för Hardanger. Mira har ett klassiskt solfjäderformat skaft som kombinerats med mer moderna, rundade linjer. Besticket är tillverkad av en blandning av rostfritt stål, krom och nickel enligt gamla hantverkartraditioner. Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Hardanger Fruktkniv 12-pack - Rostfritt Stål

  hardanger fruktkniv 12-pack - rostfritt stål
  Fruktkniven från Hardanger har en smart design med en genomtänkt skåra för frukt och grönsaker. Den är tillverkad av rostfritt stål med en polerad finish för att addera en extra dimension till designen. Levereras i fin presentförpackning. Formgivare är Per Finne. Om fruktkniven från Hardanger- Formgivare är Per Finne.- Tillverkad av rostfritt stål.- Säljs i 12-pack.- Polerad finish.- Praktisk skåra. Skötselråd för fruktkniven- Tål diskmaskin. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Hardanger Fruktkniv 6-pack - Rostfritt Stål

  hardanger fruktkniv 6-pack - rostfritt stål
  Fruktkniven från Hardanger har en smart design med en genomtänkt skåra för frukt och grönsaker. Den är tillverkad av rostfritt stål med en polerad finish för att addera en extra dimension till designen. Levereras i fin presentförpackning. Formgivare är Per Finne. Om fruktkniven från Hardanger- Formgivare är Per Finne.- Tillverkad av rostfritt stål.- Säljs i 6-pack.- Polerad finish.- Praktisk skåra. Skötselråd för fruktkniven- Tål diskmaskin. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.