Hemmässan
www.hemmassan.se

Heirol sortiment online

 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Djup Tallrik 23 Cm - Keramik Stone

  heirol nosse ceramics svelte djup tallrik 23 cm - keramik stone
  Djupa tallriken från Heirol har en handgjord design med organiska, enkla linjer med en modern look och ett klassiskt hantverk. Den är tillverkad av återanvändningsbar keramik med en återvunnen glasering med ett mångsidigt utseende perfekt att matcha med olika stilar. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om djupa tallriken från Heirol- Från kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Tillverkad av keramik.- Återvunnen glasering.- Unik, handgjord design. Skötselråd för djupa tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Ugnsform Med 35x25 Cm / 3.3 L - Non-stick Beläggning Svart

  heirol ugnsform med 35x25 cm / 3.3 l - non-stick beläggning svart
  Ugnsformen från Heirol har en effektiv design med höga kanter och en praktisk non-stick beläggning för enkel rengöring. Den är ugnssäker och fri från och PFAS. Om ugnsformen från Heirol- Praktisk non-stick beläggning för enkel användning.- Fri från PFAS.- Kapacitet: 330 cl.- Storlek: 35 x 25 x 5.5 cm.- Vikt: 420 g. Skötselråd för ugnsformen- Endast handdisk.- Använd endast med köksredskap i trä eller mjuka material. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Mugg 33 Cl Olive - Keramik Olivgrön

  heirol nosse ceramics smooth mugg 33 cl olive - keramik olivgrön
  Muggen från Heirol har en klassisk form med en organisk, handgjord känsla med ett sofistikerat uttryck. Den är tillverkad av miljövänlig keramik med en återvunnen glasering i olika färger att välja mellan. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. Om muggen från Heirol- Den här muggen är en del av Heirols kollektion Nosse Ceramics Smooth.- Muggen kommer i olika färger.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Skötselråd för muggen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallrik 27 Cm Terracotta - Keramik Terrakotta

  heirol nosse ceramics svelte tallrik 27 cm terracotta - keramik terrakotta
  Tallriken från Heirol har en handgjord design med organiska, enkla linjer med en modern look och ett klassiskt hantverk. Den är tillverkad av återanvändningsbar keramik med en återvunnen glasering med ett mångsidigt utseende perfekt att matcha med olika stilar. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om tallriken från Heirol- Från kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Tillverkad av keramik.- Återvunnen glasering.- Unik, handgjord design.- Tallriken kommer i olika färger. Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Tallrik 23 Cm - Keramik Stone

  heirol nosse ceramics smooth tallrik 23 cm - keramik stone
  Tallriken från Heirol har en klassisk form med en organisk, handgjord känsla med ett sofistikerat uttryck. Den är tillverkad av miljövänlig keramik med en återvunnen glasering i olika färger att välja mellan. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. Om tallriken från Heirol- Den här tallriken är en del av Heirols kollektion Nosse Ceramics Smooth.- Tallriken kommer i olika färger.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Steely Serveringssked - Rostfritt Stål

  heirol steely serveringssked - rostfritt stål
  Serveringsskeden från Heirol har hållbar, hygienisk design i rostfritt stål med svarta detaljer i nylon. Den har högkvalitativt, slitstarkt material för vardaglig användning. Tål diskmaskin. Om serveringsskeden från Heirol- Hygienisk, hållbar design.- Tillverkad av rostfritt stål och nylon.- Längd: 340 mm.- 3 års garanti.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för serveringsskeden- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Middagstallrik 31 Cm - Keramik Stone

  heirol nosse ceramics svelte middagstallrik 31 cm - keramik stone
  Middagstallriken från Heirol har en handgjord design med organiska, enkla linjer med en modern look och ett klassiskt hantverk. Den är tillverkad av återanvändningsbar keramik med en återvunnen glasering med ett mångsidigt utseende perfekt att matcha med olika stilar. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om middagstallriken från Heirol- Från kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Tillverkad av keramik.- Återvunnen glasering.- Unik, handgjord design. Skötselråd för middagstallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Steely Classic Kastrull / Såspanna 20 Cm - Stål

  heirol steely classic kastrull / såspanna 20 cm - stål
  Kastrullen från Heirol har stilren design i stål med ergonomiskt handtag på sidan för enkel användning. Den har högkvalitativt, hållbart material. Den har pipar på sidorna för enkel upphällning. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Passar för sås, pasta, etc. Tillverkad i Kina. Om kastrullen från Heirol- Gjord av stål.- Från serien Steely Classic.- Finns även som stekpanna.- Ugnsfast upp till 220 °C.- Längd: 400 mm.- Diameter: 200 mm. Skötselråd för kastrullen- Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livslängd. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Heirol Tallrik Smooth 23 Cm - Keramik Rose

  heirol tallrik smooth 23 cm - keramik rose
  Tallriken från Heirol har elegant, handgjord design i keramik perfekt för att servera både middag och frukost. Den har rundad kant med klassisk form. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Tillverkad i Portugal. Om tallriken från Heirol- Gjord av keramik.- Finns även som mugg.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Från serien Nosse Ceramics Smooth.- Tillverkad i Portugal.- Diameter: 230 mm. Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallrik 27 Cm Olive - Keramik Olivgrön

  heirol nosse ceramics svelte tallrik 27 cm olive - keramik olivgrön
  Tallriken från Heirol har en handgjord design med organiska, enkla linjer med en modern look och ett klassiskt hantverk. Den är tillverkad av återanvändningsbar keramik med en återvunnen glasering med ett mångsidigt utseende perfekt att matcha med olika stilar. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om tallriken från Heirol- Från kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Tillverkad av keramik.- Återvunnen glasering.- Unik, handgjord design.- Tallriken kommer i olika färger. Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Edge Tallrik Ivory Gold 19 Cm - Keramik Beige

  heirol nosse ceramics edge tallrik ivory gold 19 cm - keramik beige
  Tallriken från Heirol har en tidlös, japansk look med en kontrasterande finish med en mjuk, jordnära färg. Den har en handgjord design i miljövänlig keramik med en återvunnen glasering. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Om tallriken från Heirol- Den här tallriken är en del av Heirols kollektion Nosse Ceramics Edge.- Handgjord design.- Miljövänligt material.- Mjuk, jordnära färg.- Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion.- Tallriken kommer i olika storlekar. Skötselråd för tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Tallrik Smooth 28 Cm - Stengods Rose

  heirol tallrik smooth 28 cm - stengods rose
  Tallriken från Heirol har elegant, handgjord design i stengods perfekt för att servera både middag och frukost. Den har rundad kant med klassisk form. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Tillverkad i Portugal. Om tallriken från Heirol- Gjord av stengods.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Från serien Nosse Ceramics Smooth.- Tillverkad i Portugal.- Diameter: 280 mm. Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Djup Tallrik 28 Cm - Keramik Stone

  heirol nosse ceramics smooth djup tallrik 28 cm - keramik stone
  Djupa tallriken från Heirol har en klassisk form med en organisk, handgjord känsla med ett sofistikerat uttryck. Den är tillverkad av miljövänlig keramik med en återvunnen glasering i olika färger att välja mellan. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. Om djupa tallriken från Heirol- Den här djupa tallriken är en del av Heirols kollektion Nosse Ceramics Smooth.- Djupa tallriken kommer i olika färger.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Skötselråd för djupa tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Soppslev Rostfritt - Bok Stål

  heirol soppslev rostfritt - bok stål
  Soppsleven från Heirol har elegant design i rostfritt stål med skaft i bok perfekt för soppor eller grytor. Den har högkvalitativt, slitstarkt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om soppsleven från Heirol - Praktiskt skaft.- Elegant design.- Tillverkad av rostfritt stål och bok.- Längd: 298 mm.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för soppsleven - Endast handdisk. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallrik 25 Cm Olive - Keramik Olivgrön

  heirol nosse ceramics svelte tallrik 25 cm olive - keramik olivgrön
  Tallriken från Heirol är tillverkad av återanvändningsbar keramik med en återvunnen glasering med ett mångsidigt utseende perfekt för att matcha med olika stilar. Den har en handgjord design med organiska, enkla linjer med en modern look och ett klassiskt hantverk. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om tallriken från Heirol- Från kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Tillverkad av keramik.- Återvunnen glasering.- Unik, handgjord design.- Tallriken kommer i olika färger.- Vacker, oval form. Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Edge Mugg Ivory Gold 35 Cl - Keramik Beige

  heirol nosse ceramics edge mugg ivory gold 35 cl - keramik beige
  Muggen från Heirol har en tidlös, japansk look med en kontrasterande finish med en mjuk, jordnära färg. Den har en handgjord design i miljövänlig keramik med en återvunnen glasering. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Om muggen från Heirol- Den här muggen är en del av Heirols kollektion Nosse Ceramics Edge.- Handgjord design.- Miljövänligt material.- Mjuk, jordnära färg.- Bekvämt handtag.- Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Heirol Pastaslev Rostfritt - Bok Stål

  heirol pastaslev rostfritt - bok stål
  Pastasleven från Heirol har elegant design i rostfritt stål med skaft i bok perfekt för att servera pasta. Den har högkvalitativt, slitstarkt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om pastasleven från Heirol- Praktiskt skaft.- Elegant design.- Tillverkad av rostfritt stål och bok.- Perfekt för att servera pasta.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för pastasleven- Endast handdisk. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallrik 30 Cm - Keramik Stone

  heirol nosse ceramics svelte tallrik 30 cm - keramik stone
  Tallriken från Heirol är tillverkad av återanvändningsbar keramik med en återvunnen glasering med ett mångsidigt utseende perfekt för att matcha med olika stilar. Den har en handgjord design med organiska, enkla linjer med en modern look och ett klassiskt hantverk. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om tallriken från Heirol- Från kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Tillverkad av keramik.- Återvunnen glasering.- Unik, handgjord design.- Tallriken kommer i olika färger.- Vacker, oval form. Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Djup Tallrik 28 Cm Terracotta - Keramik Terrakotta

  heirol nosse ceramics smooth djup tallrik 28 cm terracotta - keramik terrakotta
  Djupa tallriken från Heirol har en klassisk form med en organisk, handgjord känsla med ett sofistikerat uttryck. Den är tillverkad av miljövänlig keramik med en återvunnen glasering i olika färger att välja mellan. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. Om djupa tallriken från Heirol- Den här djupa tallriken är en del av Heirols kollektion Nosse Ceramics Smooth.- Djupa tallriken kommer i olika färger.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Skötselråd för djupa tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol - kittel 15 l

  heirol - kittel 15 l
  Heirol - kittel 15 l
 • Heirol Ugnsform 36×10 Cm - Aluminium

  heirol ugnsform 36×10 cm - aluminium
  Ugnsformen från Heirol har tidlös design i aluminium perfekt för bakning. Den har non-stick beläggning med löstagbar botten för enkel användning. Om ugnsformen från Heirol- Tidlös design.- Tillverkad av aluminium.- Löstagbar botten.- Non-stick beläggning.- Bredd: 100 mm.- Höjd: 25 mm.- Längd: 360 mm. Skötselråd för ugnsformen- Endast handdisk. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Heirol Ugnsform 23x23 Cm - Aluminium

  heirol ugnsform 23x23 cm - aluminium
  Ugnsformen från Heirol har tidlös design i aluminium perfekt för bakning. Den har non-stick beläggning för enkel användning. Om ugnsformen från Heirol- Tidlös design.- Tillverkad av aluminium.- Non-stick beläggning.- Bredd: 230 mm.- Höjd: 25 mm.- Längd: 230 mm. Skötselråd för ugnsformen- Endast handdisk. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Heirol Ugnsform 28 Cm - Aluminium

  heirol ugnsform 28 cm - aluminium
  Ugnsformen från Heirol har tidlös design i aluminium perfekt för bakning. Den har non-stick beläggning för enkel användning. Om ugnsformen från Heirol- Tidlös design.- Tillverkad av aluminium.- Non-stick beläggning.- Bredd: 280 mm.- Höjd: 280 mm.- Längd: 30 mm.- Diameter: 280 mm. Skötselråd för ugnsformen- Endast handdisk. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallrik 22 Cm Terracotta - Keramik Terrakotta

  heirol nosse ceramics svelte tallrik 22 cm terracotta - keramik terrakotta
  Tallriken från Heirol har en handgjord design med organiska, enkla linjer med en modern look och ett klassiskt hantverk. Den är tillverkad av återanvändningsbar keramik med en återvunnen glasering med ett mångsidigt utseende perfekt att matcha med olika stilar. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om tallriken från Heirol- Från kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Tillverkad av keramik.- Återvunnen glasering.- Unik, handgjord design.- Tallriken kommer i olika färger. Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Pro Citruspress 13 Cm - Rostfritt Stål

  heirol pro citruspress 13 cm - rostfritt stål
  Citruspressen från Heirol har en tidlös design i rostfritt stål med ett stilrent uttryck. Om citruspressen från Heirol- Perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Klassisk look.- Gjord av rostfritt stål.- Diameter: 13 cm. Skötselråd för citruspressen- Tål diskmaskin. Shoppa Citruspressar och mer Köksredskap hos Royal Design.
 • Heirol - Stekpanna Miniformat 3-ager Rostfritt Stål

  heirol - stekpanna miniformat 3-ager rostfritt stål
  En stekpanna i mindre modell från Heirol. En underbar panna att använda till att steka mindre tillbehör som bland annat lök eller äpplen till gröten, eller koka upp en krämig sås. Pannans storlek på 12 cm i diameter och 3 cm i höjd gör att den går utmärkt att duka med för en mer unik och charmig dukning. Stekpannan är tillverkad i 3 lager rostfritt stål och har en skinande blank yta. Den passar på alla spisar, induktionshällar och ugnar. De tre lager av stål gör att stekpannan håller jämn värme under tiden den används. En liten stekpanna i hög kvalité.
 • Heirol - Serveringsfat Cloche 13,5 cm

  heirol - serveringsfat cloche 13,5 cm
  Fint serveringsfat från Heirol med glaskupa. Det här vackra serveringsfatet ger varje dukning och bord en elegant och upphöjd känsla. Perfekt att använda till både fikat och plockmaten, låt fatet bli mittpunkten på bordet. Serveringsfatet är tillverkat i porslin och kupan i glas är handblåst vilket ger det en rustik yta. Detta serveringsfat finns i fler storlekar så du kan välja det som passar dig bäst. Diskas för hand.
 • Heirol Pro Belly Kastrull Stål Med Glaslock 2 L - Rostfritt Stål

  heirol pro belly kastrull stål med glaslock 2 l - rostfritt stål
  Kastrullen från Heirol har en rundad design med ett ergonomiskt handtag och ett glaslock. Kastrullen har en botten i stål med en kärna i aluminium och tre lager för att sprida värmen jämnt och effektivt. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Om kastrullen från Heirol- Pro Belly uppskattas för den rundade designen och den effektiva, jämna värmefördelningen.- Storlek: 2 L.- Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll.- Ugnssäker.- Glaslock ingår.- 5 års garanti. Skötselråd för kastrullen- Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livstid. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Heirol Edge Tallrik 23 Cm - Stengods Ivory Gold

  heirol edge tallrik 23 cm - stengods ivory gold
  Tallriken från Heirol har vacker, tidlös design i stengods perfekt för att servera både middag och frukost. Den har rundad kant runt omkring. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Tillverkad i Portugal. Om tallriken från Heirol- Gjord av stengods.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Från serien Nosse Ceramics Edge.- Tillverkad i Portugal.- Diameter: 230 mm. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Pro Ugnsplåt 43x30x8 Cm - Rostfritt Stål

  heirol pro ugnsplåt 43x30x8 cm - rostfritt stål
  Ugnsplåten från Heirol har en hög kant med två praktiska handtag på kortsidorna. Ugnsplåten har en kärna i aluminium med tre lager för att sprida värmen jämnt och effektivt. Den har en stilren design i rostfritt stål. Om ugnsplåten från Heirol - Den här ugnsplåten är en del av Heirols kollektion Pro.- Pro uppskattas för den jämna, effektiva värmefördelningen och den klassiska looken.- Ugnssäker upp till 360 °C.- Storlek: 43x30x8 cm.- 5 års garanti. Skötselråd för ugnsplåten - Tål diskmaskin. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Heirol Steely Pastaslev - Plast Stål

  heirol steely pastaslev - plast stål
  Pastasleven från Heirol har hållbar, hygienisk design i rostfritt stål med svarta detaljer i plast för enkel rengöring. Tål diskmaskin. Om pastasleven från Heirol- Hygienisk, hållbar design.- Tillverkad av rostfritt stål och plast.- Längd: 265 mm.- 3 års garanti.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för pastasleven- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallrik 30 Cm Terracotta - Keramik Terrakotta

  heirol nosse ceramics svelte tallrik 30 cm terracotta - keramik terrakotta
  Tallriken från Heirol är tillverkad av återanvändningsbar keramik med en återvunnen glasering med ett mångsidigt utseende perfekt för att matcha med olika stilar. Den har en handgjord design med organiska, enkla linjer med en modern look och ett klassiskt hantverk. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om tallriken från Heirol- Från kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Tillverkad av keramik.- Återvunnen glasering.- Unik, handgjord design.- Tallriken kommer i olika färger.- Vacker, oval form. Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Edge Tallrik Ivory Gold 28 Cm - Keramik Beige

  heirol nosse ceramics edge tallrik ivory gold 28 cm - keramik beige
  Nosse Ceramics Edge Tallrik Ivory Gold, 28 Cm från Heirol. Mattallrikar Beige Keramik. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Steely Soppslev - Plast Stål

  heirol steely soppslev - plast stål
  Soppsleven från Heirol har hållbar, hygienisk design i rostfritt stål med svarta detaljer i plast perfekta för soppor eller grytor. Tål diskmaskin. Om soppsleven från Heirol- Hygienisk, hållbar design.- Tillverkad av rostfritt stål och plast.- Längd: 32 mm.- 3 års garanti.- Perfekt för soppor eller grytor.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för soppsleven- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Djup Tallrik 20 Cm - Keramik Stone

  heirol nosse ceramics svelte djup tallrik 20 cm - keramik stone
  Djupa tallriken från Heirol har en handgjord design med organiska, enkla linjer med en modern look och ett klassiskt hantverk. Den är tillverkad av återanvändningsbar keramik med en återvunnen glasering med ett mångsidigt utseende perfekt att matcha med olika stilar. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om djupa tallriken från Heirol- Från kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Tillverkad av keramik.- Återvunnen glasering.- Unik, handgjord design. Skötselråd för djupa tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Ugnsform Anodiserat 38x32.5 Cm - Aluminium

  heirol ugnsform anodiserat 38x32.5 cm - aluminium
  Ugnsformen från Heirol har en klassisk, högkvalitativ design i anodiserat aluminium med en generös storlek perfekt för vardagsbruk. Endast handdisk. Välj mellan olika storlekar. Om ugnsformen från Heirol- Tidlös design i anodiserat aluminium.- Kan användas vid både bakning och matlagning.- Ugnssäker upp till 230 °C.- Ugnsformen kommer i olika storlekar. Skötselråd för ugnsformen- Endast handdisk.- Smöra och bröa formen vid användning. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Heirol Serveringssked Rostfritt - Bok Stål

  heirol serveringssked rostfritt - bok stål
  Serveringsskeden från Heirol har elegant design i rostfritt stål med skaft i bok för att kunna hängas upp på väggen perfekt för både matlagning och bakning. Skeden har högkvalitativt, slitstarkt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om serveringsskeden från Heirol- Praktiskt skaft.- Elegant design.- Tillverkad av rostfritt stål och bok.- Längd: 340 mm.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för serveringsskeden- Endast handdisk. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Assiett 17 Cm - Keramik Stone

  heirol nosse ceramics svelte assiett 17 cm - keramik stone
  Assietten från Heirol har en handgjord design med organiska, enkla linjer med en modern look och ett klassiskt hantverk. Den är tillverkad av återanvändningsbar keramik med en återvunnen glasering med ett mångsidigt utseende perfekt att matcha med olika stilar. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om assietten från Heirol- Från kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Tillverkad av keramik.- Återvunnen glasering.- Unik, handgjord design. Skötselråd för assietten- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Mugg 33 Cl Terracotta - Keramik Terrakotta

  heirol nosse ceramics smooth mugg 33 cl terracotta - keramik terrakotta
  Muggen från Heirol har en klassisk form med en organisk, handgjord känsla med ett sofistikerat uttryck. Den är tillverkad av miljövänlig keramik med en återvunnen glasering i olika färger att välja mellan. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. Om muggen från Heirol- Den här muggen är en del av Heirols kollektion Nosse Ceramics Smooth.- Muggen kommer i olika färger.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Skötselråd för muggen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Edge Djup Tallrik Ivory Gold 20 Cm - Keramik Beige

  heirol nosse ceramics edge djup tallrik ivory gold 20 cm - keramik beige
  Djupa tallriken från Heirol har en tidlös, japansk look med en kontrasterande finish med en mjuk, jordnära färg. Den har en handgjord design i miljövänlig keramik med en återvunnen glasering. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Om djupa tallriken från Heirol- Den här djupa tallriken är en del av Heirols kollektion Nosse Ceramics Edge.- Handgjord design.- Miljövänligt material.- Mjuk, jordnära färg.- Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion.- Djupa tallriken kommer i olika storlekar. Skötselråd för djupa tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallrik 22 Cm Olive - Keramik Olivgrön

  heirol nosse ceramics svelte tallrik 22 cm olive - keramik olivgrön
  Tallriken från Heirol har en handgjord design med organiska, enkla linjer med en modern look och ett klassiskt hantverk. Den är tillverkad av återanvändningsbar keramik med en återvunnen glasering med ett mångsidigt utseende perfekt att matcha med olika stilar. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om tallriken från Heirol- Från kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Tillverkad av keramik.- Återvunnen glasering.- Unik, handgjord design.- Tallriken kommer i olika färger. Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Djup Tallrik 28 Cm Olive - Keramik Olivgrön

  heirol nosse ceramics smooth djup tallrik 28 cm olive - keramik olivgrön
  Djupa tallriken från Heirol har en klassisk form med en organisk, handgjord känsla med ett sofistikerat uttryck. Den är tillverkad av miljövänlig keramik med en återvunnen glasering i olika färger att välja mellan. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. Om djupa tallriken från Heirol- Den här djupa tallriken är en del av Heirols kollektion Nosse Ceramics Smooth.- Djupa tallriken kommer i olika färger.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Skötselråd för djupa tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Tallrik 23 Cm Terracotta - Keramik Terrakotta

  heirol nosse ceramics smooth tallrik 23 cm terracotta - keramik terrakotta
  Tallriken från Heirol har en klassisk form med en organisk, handgjord känsla med ett sofistikerat uttryck. Den är tillverkad av miljövänlig keramik med en återvunnen glasering i olika färger att välja mellan. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. Om tallriken från Heirol- Den här tallriken är en del av Heirols kollektion Nosse Ceramics Smooth.- Tallriken kommer i olika färger.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Mugg Smooth - Keramik Rose

  heirol mugg smooth - keramik rose
  Muggen från Heirol har elegant, handgjord design i keramik perfekt för både varma och kalla drycker. Den har praktiskt handtag på sidan. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Tillverkad i Portugal. Om muggen från Heirol- Gjord av keramik.- Finns även som tallrik.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Från serien Nosse Ceramics Smooth.- Tillverkad i Portugal. Skötselråd för muggen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Tallrik 28 Cm - Keramik Stone

  heirol nosse ceramics smooth tallrik 28 cm - keramik stone
  Tallriken från Heirol har en klassisk form med en organisk, handgjord känsla med ett sofistikerat uttryck. Den är tillverkad av miljövänlig keramik med en återvunnen glasering i olika färger att välja mellan. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. Om tallriken från Heirol- Den här tallriken är en del av Heirols kollektion Nosse Ceramics Smooth.- Tallriken kommer i olika färger.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Tallrik 23 Cm Olive - Keramik Olivgrön

  heirol nosse ceramics smooth tallrik 23 cm olive - keramik olivgrön
  Tallriken från Heirol har en klassisk form med en organisk, handgjord känsla med ett sofistikerat uttryck. Den är tillverkad av miljövänlig keramik med en återvunnen glasering i olika färger att välja mellan. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. Om tallriken från Heirol- Den här tallriken är en del av Heirols kollektion Nosse Ceramics Smooth.- Tallriken kommer i olika färger.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Edge Mugg Ivory Gold 30 Cl - Keramik Beige

  heirol nosse ceramics edge mugg ivory gold 30 cl - keramik beige
  Muggen från Heirol har en tidlös, japansk look med en kontrasterande finish med en mjuk, jordnära färg. Den har en handgjord design i miljövänlig keramik med en återvunnen glasering. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Om muggen från Heirol- Den här muggen är en del av Heirols kollektion Nosse Ceramics Edge.- Handgjord design.- Miljövänligt material.- Mjuk, jordnära färg.- Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Heirol Serveringssked Rostfritt - Stål

  heirol serveringssked rostfritt - stål
  Serveringsskeden från Heirol har elegant design i rostfritt stål med ett skaft i bok. Skeden har högkvalitativt, slitstarkt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om serveringsskeden från Heirol- Praktiskt skaft.- Elegant design.- Tillverkad av rostfritt stål och bok.- Längd: 340 mm.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för serveringsskeden- Endast handdisk. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Edge Djup Tallrik Ivory Gold 24 Cm - Keramik Beige

  heirol nosse ceramics edge djup tallrik ivory gold 24 cm - keramik beige
  Nosse Ceramics Edge Djup Tallrik Ivory Gold, 24 Cm från Heirol. Djupa tallrikar Beige Keramik. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallrik 25 Cm - Keramik Stone

  heirol nosse ceramics svelte tallrik 25 cm - keramik stone
  Tallriken från Heirol är tillverkad av återanvändningsbar keramik med en återvunnen glasering med ett mångsidigt utseende perfekt för att matcha med olika stilar. Den har en handgjord design med organiska, enkla linjer med en modern look och ett klassiskt hantverk. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om tallriken från Heirol- Från kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Tillverkad av keramik.- Återvunnen glasering.- Unik, handgjord design.- Tallriken kommer i olika färger.- Vacker, oval form. Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallrik 25 Cm Terracotta - Keramik Terrakotta

  heirol nosse ceramics svelte tallrik 25 cm terracotta - keramik terrakotta
  Tallriken från Heirol är tillverkad av återanvändningsbar keramik med en återvunnen glasering med ett mångsidigt utseende perfekt för att matcha med olika stilar. Den har en handgjord design med organiska, enkla linjer med en modern look och ett klassiskt hantverk. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om tallriken från Heirol- Från kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Tillverkad av keramik.- Återvunnen glasering.- Unik, handgjord design.- Tallriken kommer i olika färger.- Vacker, oval form. Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Tallrik 28 Cm Terracotta - Keramik Terrakotta

  heirol nosse ceramics smooth tallrik 28 cm terracotta - keramik terrakotta
  Tallriken från Heirol har en klassisk form med en organisk, handgjord känsla med ett sofistikerat uttryck. Den är tillverkad av miljövänlig keramik med en återvunnen glasering i olika färger att välja mellan. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. Om tallriken från Heirol- Den här tallriken är en del av Heirols kollektion Nosse Ceramics Smooth.- Tallriken kommer i olika färger.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Cerasafe Pro Kastrull 14 Cm 1,5 L - Stål

  heirol cerasafe pro kastrull 14 cm 1,5 l - stål
  Kastrullen från Heirol har stilren design i stål med ergonomiskt handtag på sidan. Den har tre lager med non-stick beläggning med keramisk förstärkning. Den har högkvalitativt, hållbart material för vardaglig användning. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Tillverkad i Kina. Om kastrullen från Heirol- Gjord av stål.- Från serien Cerasafe.- Finns även som stekpanna.- Ugnsfast upp till 200 °C.- Diameter: 140 mm. Skötselråd för kastrullen- Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livslängd. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Heirol Djup Tallrik Smooth 28 Cm - Keramik Rose

  heirol djup tallrik smooth 28 cm - keramik rose
  Djupa tallriken från Heirol har elegant, handgjord design i keramik perfekt för soppor eller grytor. Den har rundad kant med klassisk form. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Tillverkad i Portugal. Om djupa tallriken från Heirol- Gjord av keramik.- Finns även som mugg.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Från serien Nosse Ceramics Smooth.- Tillverkad i Portugal.- Diameter: 280 mm. Skötselråd för djupa tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Mugg Svelte Rose - Keramik Swelled Rose

  heirol mugg svelte rose - keramik swelled rose
  Muggen från Heirol har elegant, handgjord design i keramik perfekt för både varma och kalla drycker. Den har praktiskt handtag på sidan. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Tillverkad i Portugal. Om muggen från Heirol- Gjord av keramik.- Finns även som kanna.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Från serien Nosse Ceramics Svelte.- Tillverkad i Portugal. Skötselråd för muggen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Tallrik 28 Cm Olive - Keramik Olivgrön

  heirol nosse ceramics smooth tallrik 28 cm olive - keramik olivgrön
  Tallriken från Heirol har en klassisk form med en organisk, handgjord känsla med ett sofistikerat uttryck. Den är tillverkad av miljövänlig keramik med en återvunnen glasering i olika färger att välja mellan. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. Om tallriken från Heirol- Den här tallriken är en del av Heirols kollektion Nosse Ceramics Smooth.- Tallriken kommer i olika färger.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallrik 30 Cm Olive - Keramik Olivgrön

  heirol nosse ceramics svelte tallrik 30 cm olive - keramik olivgrön
  Tallriken från Heirol är tillverkad av återanvändningsbar keramik med en återvunnen glasering med ett mångsidigt utseende perfekt för att matcha med olika stilar. Den har en handgjord design med organiska, enkla linjer med en modern look och ett klassiskt hantverk. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om tallriken från Heirol- Från kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Tillverkad av keramik.- Återvunnen glasering.- Unik, handgjord design.- Tallriken kommer i olika färger.- Vacker, oval form. Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Mugg 33 Cl - Keramik Stone

  heirol nosse ceramics smooth mugg 33 cl - keramik stone
  Muggen från Heirol har en klassisk form med en organisk, handgjord känsla med ett sofistikerat uttryck. Den är tillverkad av miljövänlig keramik med en återvunnen glasering i olika färger att välja mellan. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. Om muggen från Heirol- Den här muggen är en del av Heirols kollektion Nosse Ceramics Smooth.- Muggen kommer i olika färger.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Skötselråd för muggen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Heirol - Gryta miniformat 3-lager Rostfritt Stål

  heirol - gryta miniformat 3-lager rostfritt stål
  En gryta i hög kvalité och med en skinande blank yta från Heirol. Denna gryta är perfekt att använda för att smälta eller bryna smör och koka såser eller andra mindre mängder råvara. Den har en höjd på 5 cm och en diameter på 10 cm vilket gör den passande att låta stå på bordet för servering. Minikastrullen går att använda på alla spisar och induktionshällar, till och med i ugn. Den är tillverkad i tre lager av rostfritt stål och kan diskas i maskin.