Hemmässan
www.hemmassan.se

Heirol

 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Djup Tallrik 20 Cm - Keramik Stone

  heirol nosse ceramics svelte djup tallrik 20 cm - keramik stone
  Djupa tallriken från Heirol har en handgjord design med organiska, enkla linjer med en modern look och ett klassiskt hantverk. Den är tillverkad av återanvändningsbar keramik med en återvunnen glasering med ett mångsidigt utseende perfekt att matcha med olika stilar. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om djupa tallriken från Heirol- Från kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Tillverkad av keramik.- Återvunnen glasering.- Unik, handgjord design. Skötselråd för djupa tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Mugg 33 Cl - Keramik Stone

  heirol nosse ceramics smooth mugg 33 cl - keramik stone
  Muggen från Heirol har en klassisk form med en organisk, handgjord känsla med ett sofistikerat uttryck. Den är tillverkad av miljövänlig keramik med en återvunnen glasering i olika färger att välja mellan. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. Om muggen från Heirol- Den här muggen är en del av Heirols kollektion Nosse Ceramics Smooth.- Muggen kommer i olika färger.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Skötselråd för muggen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Heirol Ugnsform Med 35x25 Cm / 3.3 L - Non-stick Beläggning Svart

  heirol ugnsform med 35x25 cm / 3.3 l - non-stick beläggning svart
  Ugnsformen från Heirol har en effektiv design med höga kanter och en praktisk non-stick beläggning för enkel rengöring. Den är ugnssäker och fri från och PFAS. Om ugnsformen från Heirol- Praktisk non-stick beläggning för enkel användning.- Fri från PFAS.- Kapacitet: 330 cl.- Storlek: 35 x 25 x 5.5 cm.- Vikt: 420 g. Skötselråd för ugnsformen- Endast handdisk.- Använd endast med köksredskap i trä eller mjuka material. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Heirol Ugnsform 36×10 Cm - Aluminium

  heirol ugnsform 36×10 cm - aluminium
  Ugnsformen från Heirol har tidlös design i aluminium perfekt för bakning. Den har non-stick beläggning med löstagbar botten för enkel användning. Om ugnsformen från Heirol- Tidlös design.- Tillverkad av aluminium.- Löstagbar botten.- Non-stick beläggning.- Bredd: 100 mm.- Höjd: 25 mm.- Längd: 360 mm. Skötselråd för ugnsformen- Endast handdisk. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Heirol Kastrull 10x5 Cm - Stål

  heirol kastrull 10x5 cm - stål
  Kastrull från Heirol med elegant, tidlös design i stål med praktiskt handtag på sidan perfekt för att tillaga flera olika rätter. Tillverkad i Kina. Om kastrullen från Heirol- Tillverkad av stål.- Mått: 10x5x5 cm.- Från serien Mini Cookware. Skötselråd för kastrullen- Endast handdisk. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Heirol Pro Citruspress 13 Cm - Rostfritt Stål

  heirol pro citruspress 13 cm - rostfritt stål
  Citruspressen från Heirol har en tidlös design i rostfritt stål med ett stilrent uttryck. Om citruspressen från Heirol- Perfekt för alla hem, oavsett stil och smak.- Klassisk look.- Gjord av rostfritt stål.- Diameter: 13 cm. Skötselråd för citruspressen- Tål diskmaskin. Shoppa Citruspressar och mer Köksredskap hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallrik 30 Cm Terracotta - Keramik Terrakotta

  heirol nosse ceramics svelte tallrik 30 cm terracotta - keramik terrakotta
  Tallriken från Heirol är tillverkad av återanvändningsbar keramik med en återvunnen glasering med ett mångsidigt utseende perfekt för att matcha med olika stilar. Den har en handgjord design med organiska, enkla linjer med en modern look och ett klassiskt hantverk. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om tallriken från Heirol- Från kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Tillverkad av keramik.- Återvunnen glasering.- Unik, handgjord design.- Tallriken kommer i olika färger.- Vacker, oval form. Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Ugnsform Anodiserat 38x32.5 Cm - Aluminium

  heirol ugnsform anodiserat 38x32.5 cm - aluminium
  Ugnsformen från Heirol har en klassisk, högkvalitativ design i anodiserat aluminium med en generös storlek perfekt för vardagsbruk. Endast handdisk. Välj mellan olika storlekar. Om ugnsformen från Heirol- Tidlös design i anodiserat aluminium.- Kan användas vid både bakning och matlagning.- Ugnssäker upp till 230 °C.- Ugnsformen kommer i olika storlekar. Skötselråd för ugnsformen- Endast handdisk.- Smöra och bröa formen vid användning. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Assiett 17 Cm - Keramik Stone

  heirol nosse ceramics svelte assiett 17 cm - keramik stone
  Assietten från Heirol har en handgjord design med organiska, enkla linjer med en modern look och ett klassiskt hantverk. Den är tillverkad av återanvändningsbar keramik med en återvunnen glasering med ett mångsidigt utseende perfekt att matcha med olika stilar. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om assietten från Heirol- Från kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Tillverkad av keramik.- Återvunnen glasering.- Unik, handgjord design. Skötselråd för assietten- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Mugg 33 Cl Terracotta - Keramik Terrakotta

  heirol nosse ceramics smooth mugg 33 cl terracotta - keramik terrakotta
  Muggen från Heirol har en klassisk form med en organisk, handgjord känsla med ett sofistikerat uttryck. Den är tillverkad av miljövänlig keramik med en återvunnen glasering i olika färger att välja mellan. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. Om muggen från Heirol- Den här muggen är en del av Heirols kollektion Nosse Ceramics Smooth.- Muggen kommer i olika färger.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Skötselråd för muggen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallrik 22 Cm Olive - Keramik Olivgrön

  heirol nosse ceramics svelte tallrik 22 cm olive - keramik olivgrön
  Tallriken från Heirol har en handgjord design med organiska, enkla linjer med en modern look och ett klassiskt hantverk. Den är tillverkad av återanvändningsbar keramik med en återvunnen glasering med ett mångsidigt utseende perfekt att matcha med olika stilar. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om tallriken från Heirol- Från kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Tillverkad av keramik.- Återvunnen glasering.- Unik, handgjord design.- Tallriken kommer i olika färger. Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Djup Tallrik 28 Cm Olive - Keramik Olivgrön

  heirol nosse ceramics smooth djup tallrik 28 cm olive - keramik olivgrön
  Djupa tallriken från Heirol har en klassisk form med en organisk, handgjord känsla med ett sofistikerat uttryck. Den är tillverkad av miljövänlig keramik med en återvunnen glasering i olika färger att välja mellan. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. Om djupa tallriken från Heirol- Den här djupa tallriken är en del av Heirols kollektion Nosse Ceramics Smooth.- Djupa tallriken kommer i olika färger.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Skötselråd för djupa tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Tallrik 23 Cm Terracotta - Keramik Terrakotta

  heirol nosse ceramics smooth tallrik 23 cm terracotta - keramik terrakotta
  Tallriken från Heirol har en klassisk form med en organisk, handgjord känsla med ett sofistikerat uttryck. Den är tillverkad av miljövänlig keramik med en återvunnen glasering i olika färger att välja mellan. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. Om tallriken från Heirol- Den här tallriken är en del av Heirols kollektion Nosse Ceramics Smooth.- Tallriken kommer i olika färger.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Steely Pastaslev - Plast Stål

  heirol steely pastaslev - plast stål
  Pastasleven från Heirol har hållbar, hygienisk design i rostfritt stål med svarta detaljer i plast för enkel rengöring. Tål diskmaskin. Om pastasleven från Heirol- Hygienisk, hållbar design.- Tillverkad av rostfritt stål och plast.- Längd: 265 mm.- 3 års garanti.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för pastasleven- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Edge Djup Tallrik Ivory Gold 24 Cm - Keramik Beige

  heirol nosse ceramics edge djup tallrik ivory gold 24 cm - keramik beige
  Nosse Ceramics Edge Djup Tallrik Ivory Gold, 24 Cm från Heirol. Djupa tallrikar Beige Keramik. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallrik 25 Cm - Keramik Stone

  heirol nosse ceramics svelte tallrik 25 cm - keramik stone
  Tallriken från Heirol är tillverkad av återanvändningsbar keramik med en återvunnen glasering med ett mångsidigt utseende perfekt för att matcha med olika stilar. Den har en handgjord design med organiska, enkla linjer med en modern look och ett klassiskt hantverk. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om tallriken från Heirol- Från kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Tillverkad av keramik.- Återvunnen glasering.- Unik, handgjord design.- Tallriken kommer i olika färger.- Vacker, oval form. Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallrik 25 Cm Terracotta - Keramik Terrakotta

  heirol nosse ceramics svelte tallrik 25 cm terracotta - keramik terrakotta
  Tallriken från Heirol är tillverkad av återanvändningsbar keramik med en återvunnen glasering med ett mångsidigt utseende perfekt för att matcha med olika stilar. Den har en handgjord design med organiska, enkla linjer med en modern look och ett klassiskt hantverk. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om tallriken från Heirol- Från kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Tillverkad av keramik.- Återvunnen glasering.- Unik, handgjord design.- Tallriken kommer i olika färger.- Vacker, oval form. Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Tallrik 28 Cm Terracotta - Keramik Terrakotta

  heirol nosse ceramics smooth tallrik 28 cm terracotta - keramik terrakotta
  Tallriken från Heirol har en klassisk form med en organisk, handgjord känsla med ett sofistikerat uttryck. Den är tillverkad av miljövänlig keramik med en återvunnen glasering i olika färger att välja mellan. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. Om tallriken från Heirol- Den här tallriken är en del av Heirols kollektion Nosse Ceramics Smooth.- Tallriken kommer i olika färger.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Djup Tallrik Smooth e 28 Cm - Keramik Ros

  heirol djup tallrik smooth e 28 cm - keramik ros
  Djupa tallriken från Heirol har elegant, handgjord design i keramik perfekt för soppor eller grytor. Den har rundad kant med klassisk form. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Tillverkad i Portugal. Om djupa tallriken från Heirol- Gjord av keramik.- Finns även som mugg.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Från serien Nosse Ceramics Smooth.- Tillverkad i Portugal.- Diameter: 280 mm. Skötselråd för djupa tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallrik 30 Cm Olive - Keramik Olivgrön

  heirol nosse ceramics svelte tallrik 30 cm olive - keramik olivgrön
  Tallriken från Heirol är tillverkad av återanvändningsbar keramik med en återvunnen glasering med ett mångsidigt utseende perfekt för att matcha med olika stilar. Den har en handgjord design med organiska, enkla linjer med en modern look och ett klassiskt hantverk. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om tallriken från Heirol- Från kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Tillverkad av keramik.- Återvunnen glasering.- Unik, handgjord design.- Tallriken kommer i olika färger.- Vacker, oval form. Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Pastaslev Rostfritt - Bok Stål

  heirol pastaslev rostfritt - bok stål
  Pastasleven från Heirol har elegant design i rostfritt stål med skaft i bok perfekt för att servera pasta. Den har högkvalitativt, slitstarkt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om pastasleven från Heirol- Praktiskt skaft.- Elegant design.- Tillverkad av rostfritt stål och bok.- Perfekt för att servera pasta.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för pastasleven- Endast handdisk. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Tallrik 23 Cm Olive - Keramik Olivgrön

  heirol nosse ceramics smooth tallrik 23 cm olive - keramik olivgrön
  Tallriken från Heirol har en klassisk form med en organisk, handgjord känsla med ett sofistikerat uttryck. Den är tillverkad av miljövänlig keramik med en återvunnen glasering i olika färger att välja mellan. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. Om tallriken från Heirol- Den här tallriken är en del av Heirols kollektion Nosse Ceramics Smooth.- Tallriken kommer i olika färger.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallrik 27 Cm Terracotta - Keramik Terrakotta

  heirol nosse ceramics svelte tallrik 27 cm terracotta - keramik terrakotta
  Tallriken från Heirol har en handgjord design med organiska, enkla linjer med en modern look och ett klassiskt hantverk. Den är tillverkad av återanvändningsbar keramik med en återvunnen glasering med ett mångsidigt utseende perfekt att matcha med olika stilar. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om tallriken från Heirol- Från kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Tillverkad av keramik.- Återvunnen glasering.- Unik, handgjord design.- Tallriken kommer i olika färger. Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Middagstallrik 31 Cm - Keramik Stone

  heirol nosse ceramics svelte middagstallrik 31 cm - keramik stone
  Middagstallriken från Heirol har en handgjord design med organiska, enkla linjer med en modern look och ett klassiskt hantverk. Den är tillverkad av återanvändningsbar keramik med en återvunnen glasering med ett mångsidigt utseende perfekt att matcha med olika stilar. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om middagstallriken från Heirol- Från kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Tillverkad av keramik.- Återvunnen glasering.- Unik, handgjord design. Skötselråd för middagstallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Tallrik Smooth e 28 Cm - Stengods Ros

  heirol tallrik smooth e 28 cm - stengods ros
  Tallriken från Heirol har elegant, handgjord design i stengods perfekt för att servera både middag och frukost. Den har rundad kant med klassisk form. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Tillverkad i Portugal. Om tallriken från Heirol- Gjord av stengods.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Från serien Nosse Ceramics Smooth.- Tillverkad i Portugal.- Diameter: 280 mm. Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Djup Tallrik 28 Cm - Keramik Stone

  heirol nosse ceramics smooth djup tallrik 28 cm - keramik stone
  Djupa tallriken från Heirol har en klassisk form med en organisk, handgjord känsla med ett sofistikerat uttryck. Den är tillverkad av miljövänlig keramik med en återvunnen glasering i olika färger att välja mellan. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. Om djupa tallriken från Heirol- Den här djupa tallriken är en del av Heirols kollektion Nosse Ceramics Smooth.- Djupa tallriken kommer i olika färger.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Skötselråd för djupa tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallrik 27 Cm - Keramik Stone

  heirol nosse ceramics svelte tallrik 27 cm - keramik stone
  Tallriken från Heirol har en handgjord design med organiska, enkla linjer med en modern look och ett klassiskt hantverk. Den är tillverkad av återanvändningsbar keramik med en återvunnen glasering med ett mångsidigt utseende perfekt att matcha med olika stilar. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om tallriken från Heirol- Från kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Tillverkad av keramik.- Återvunnen glasering.- Unik, handgjord design.- Tallriken kommer i olika färger. Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallrik 25 Cm Olive - Keramik Olivgrön

  heirol nosse ceramics svelte tallrik 25 cm olive - keramik olivgrön
  Tallriken från Heirol är tillverkad av återanvändningsbar keramik med en återvunnen glasering med ett mångsidigt utseende perfekt för att matcha med olika stilar. Den har en handgjord design med organiska, enkla linjer med en modern look och ett klassiskt hantverk. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om tallriken från Heirol- Från kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Tillverkad av keramik.- Återvunnen glasering.- Unik, handgjord design.- Tallriken kommer i olika färger.- Vacker, oval form. Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Mugg 33 Cl Olive - Keramik Olivgrön

  heirol nosse ceramics smooth mugg 33 cl olive - keramik olivgrön
  Muggen från Heirol har en klassisk form med en organisk, handgjord känsla med ett sofistikerat uttryck. Den är tillverkad av miljövänlig keramik med en återvunnen glasering i olika färger att välja mellan. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. Om muggen från Heirol- Den här muggen är en del av Heirols kollektion Nosse Ceramics Smooth.- Muggen kommer i olika färger.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Skötselråd för muggen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallrik 30 Cm - Keramik Stone

  heirol nosse ceramics svelte tallrik 30 cm - keramik stone
  Tallriken från Heirol är tillverkad av återanvändningsbar keramik med en återvunnen glasering med ett mångsidigt utseende perfekt för att matcha med olika stilar. Den har en handgjord design med organiska, enkla linjer med en modern look och ett klassiskt hantverk. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om tallriken från Heirol- Från kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Tillverkad av keramik.- Återvunnen glasering.- Unik, handgjord design.- Tallriken kommer i olika färger.- Vacker, oval form. Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Groove Kastrull Med lock 16 Cm - Glas Svart

  heirol groove kastrull med lock 16 cm - glas svart
  Kastrullen från Heirol har en rymlig yta i gjuten aluminium med en rak kant runt omkring, perfekt för att tillreda sås. Kastrullen har ett glaslock. Den har en keramikbeläggning med en förstärkning i titan. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om kastrullen från Heirol - Groove uppskattas för den kompakta designen och den effektiva värmefördelningen.- Gjord av gjuten aluminium.- Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Skötselråd för kastrullen - Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livstid. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Heirol Ugnsform 23x23 Cm - Aluminium

  heirol ugnsform 23x23 cm - aluminium
  Ugnsformen från Heirol har tidlös design i aluminium perfekt för bakning. Den har non-stick beläggning för enkel användning. Om ugnsformen från Heirol- Tidlös design.- Tillverkad av aluminium.- Non-stick beläggning.- Bredd: 230 mm.- Höjd: 25 mm.- Längd: 230 mm. Skötselråd för ugnsformen- Endast handdisk. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Heirol Ugnsform 28 Cm - Aluminium

  heirol ugnsform 28 cm - aluminium
  Ugnsformen från Heirol har tidlös design i aluminium perfekt för bakning. Den har non-stick beläggning för enkel användning. Om ugnsformen från Heirol- Tidlös design.- Tillverkad av aluminium.- Non-stick beläggning.- Bredd: 280 mm.- Höjd: 280 mm.- Längd: 30 mm.- Diameter: 280 mm. Skötselråd för ugnsformen- Endast handdisk. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Heirol Pro Belly Kastrull Stål Med Glaslock 2 L - Rostfritt Stål

  heirol pro belly kastrull stål med glaslock 2 l - rostfritt stål
  Kastrullen från Heirol har en rundad design med ett ergonomiskt handtag och ett glaslock. Kastrullen har en botten i stål med en kärna i aluminium och tre lager för att sprida värmen jämnt och effektivt. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Om kastrullen från Heirol- Pro Belly uppskattas för den rundade designen och den effektiva, jämna värmefördelningen.- Storlek: 2 L.- Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll.- Ugnssäker.- Glaslock ingår.- 5 års garanti. Skötselråd för kastrullen- Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livstid. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Heirol Edge Tallrik 23 Cm - Stengods Ivory Gold

  heirol edge tallrik 23 cm - stengods ivory gold
  Tallriken från Heirol har vacker, tidlös design i stengods perfekt för att servera både middag och frukost. Den har rundad kant runt omkring. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Tillverkad i Portugal. Om tallriken från Heirol- Gjord av stengods.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Från serien Nosse Ceramics Edge.- Tillverkad i Portugal.- Diameter: 230 mm. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Tallrik Svelte Rose 25 Cm - Keramik Swelled Rose

  heirol tallrik svelte rose 25 cm - keramik swelled rose
  Tallriken från Heirol har elegant, handgjord design i keramik perfekt för att servera både middag och frukost. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Tillverkad i Portugal. Om tallriken från Heirol- Gjord av keramik.- Finns även som mugg.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Från serien Nosse Ceramics Svelte.- Tillverkad i Portugal.- Diameter: 250 mm. Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol - Stekpanna Cerasafe Pro. 24 cm - snabb leverans

  heirol - stekpanna cerasafe pro. 24 cm - snabb leverans
  Heirol - Stekpanna Cerasafe Pro. 24 cm - snabb leverans
 • Heirol Heirol ugnsform med induktionsplatta och lock 22x33 cm

  heirol heirol ugnsform med induktionsplatta och lock 22x33 cm
  Heirol Heirol ugnsform med induktionsplatta och lock 22x33 cm
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte assiette Ø12 cm Stone

  heirol heirol x nosse svelte assiette ø12 cm stone
  Heirol Heirol x Nosse Svelte assiette Ø12 cm Stone
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte tallrik Ø17 cm Stone

  heirol heirol x nosse svelte tallrik ø17 cm stone
  Heirol Heirol x Nosse Svelte tallrik Ø17 cm Stone
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte tallrik Ø22 cm Stone

  heirol heirol x nosse svelte tallrik ø22 cm stone
  Heirol Heirol x Nosse Svelte tallrik Ø22 cm Stone
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte tallrik Ø22 cm Terracotta

  heirol heirol x nosse svelte tallrik ø22 cm terracotta
  Heirol Heirol x Nosse Svelte tallrik Ø22 cm Terracotta
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte tallrik Ø22 cm Olive

  heirol heirol x nosse svelte tallrik ø22 cm olive
  Heirol Heirol x Nosse Svelte tallrik Ø22 cm Olive
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte tallrik Ø27 cm Stone

  heirol heirol x nosse svelte tallrik ø27 cm stone
  Heirol Heirol x Nosse Svelte tallrik Ø27 cm Stone
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte tallrik Ø27 cm Terracotta

  heirol heirol x nosse svelte tallrik ø27 cm terracotta
  Heirol Heirol x Nosse Svelte tallrik Ø27 cm Terracotta
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte tallrik Ø27 cm Olive

  heirol heirol x nosse svelte tallrik ø27 cm olive
  Heirol Heirol x Nosse Svelte tallrik Ø27 cm Olive
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte middagstallrik Ø31 cm Stone

  heirol heirol x nosse svelte middagstallrik ø31 cm stone
  Heirol Heirol x Nosse Svelte middagstallrik Ø31 cm Stone
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte skål Ø9 cm Stone

  heirol heirol x nosse svelte skål ø9 cm stone
  Heirol Heirol x Nosse Svelte skål Ø9 cm Stone
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte skål Ø9 cm Terracotta

  heirol heirol x nosse svelte skål ø9 cm terracotta
  Heirol Heirol x Nosse Svelte skål Ø9 cm Terracotta
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte skål Ø9 cm Olive

  heirol heirol x nosse svelte skål ø9 cm olive
  Heirol Heirol x Nosse Svelte skål Ø9 cm Olive
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte skål Ø12 cm Stone

  heirol heirol x nosse svelte skål ø12 cm stone
  Heirol Heirol x Nosse Svelte skål Ø12 cm Stone
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte skål Ø12 cm Terracotta

  heirol heirol x nosse svelte skål ø12 cm terracotta
  Heirol Heirol x Nosse Svelte skål Ø12 cm Terracotta
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte skål Ø12 cm Olive

  heirol heirol x nosse svelte skål ø12 cm olive
  Heirol Heirol x Nosse Svelte skål Ø12 cm Olive
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte skål Ø15 cm Stone

  heirol heirol x nosse svelte skål ø15 cm stone
  Heirol Heirol x Nosse Svelte skål Ø15 cm Stone
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte skål Ø15 cm Olive

  heirol heirol x nosse svelte skål ø15 cm olive
  Heirol Heirol x Nosse Svelte skål Ø15 cm Olive
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte skål Ø19 cm Stone

  heirol heirol x nosse svelte skål ø19 cm stone
  Heirol Heirol x Nosse Svelte skål Ø19 cm Stone
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte skål Ø19 cm Terracotta

  heirol heirol x nosse svelte skål ø19 cm terracotta
  Heirol Heirol x Nosse Svelte skål Ø19 cm Terracotta
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte skål Ø19 cm Olive

  heirol heirol x nosse svelte skål ø19 cm olive
  Heirol Heirol x Nosse Svelte skål Ø19 cm Olive
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte skål Ø23 cm Stone

  heirol heirol x nosse svelte skål ø23 cm stone
  Heirol Heirol x Nosse Svelte skål Ø23 cm Stone
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte skål Ø23 cm Terracotta

  heirol heirol x nosse svelte skål ø23 cm terracotta
  Heirol Heirol x Nosse Svelte skål Ø23 cm Terracotta
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte skål Ø23 cm Olive

  heirol heirol x nosse svelte skål ø23 cm olive
  Heirol Heirol x Nosse Svelte skål Ø23 cm Olive
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte tallrik oval 25 cm Stone

  heirol heirol x nosse svelte tallrik oval 25 cm stone
  Heirol Heirol x Nosse Svelte tallrik oval 25 cm Stone
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte tallrik oval 25 cm Terracotta

  heirol heirol x nosse svelte tallrik oval 25 cm terracotta
  Heirol Heirol x Nosse Svelte tallrik oval 25 cm Terracotta
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte tallrik oval 25 cm Olive

  heirol heirol x nosse svelte tallrik oval 25 cm olive
  Heirol Heirol x Nosse Svelte tallrik oval 25 cm Olive
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte tallrik oval 30 cm Stone

  heirol heirol x nosse svelte tallrik oval 30 cm stone
  Heirol Heirol x Nosse Svelte tallrik oval 30 cm Stone
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte tallrik oval 30 cm Terracotta

  heirol heirol x nosse svelte tallrik oval 30 cm terracotta
  Heirol Heirol x Nosse Svelte tallrik oval 30 cm Terracotta
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte tallrik oval 30 cm Olive

  heirol heirol x nosse svelte tallrik oval 30 cm olive
  Heirol Heirol x Nosse Svelte tallrik oval 30 cm Olive
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte ugnsform 14,5x20 cm Stone

  heirol heirol x nosse svelte ugnsform 14,5x20 cm stone
  Heirol Heirol x Nosse Svelte ugnsform 14,5x20 cm Stone
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte ugnsform 14,5x20 cm Terracotta

  heirol heirol x nosse svelte ugnsform 14,5x20 cm terracotta
  Heirol Heirol x Nosse Svelte ugnsform 14,5x20 cm Terracotta
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte ugnsform 14,5x20 cm Olive

  heirol heirol x nosse svelte ugnsform 14,5x20 cm olive
  Heirol Heirol x Nosse Svelte ugnsform 14,5x20 cm Olive
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte ugnsform 18x25 cm Stone

  heirol heirol x nosse svelte ugnsform 18x25 cm stone
  Heirol Heirol x Nosse Svelte ugnsform 18x25 cm Stone
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte ugnsform 18x25 cm Terracotta

  heirol heirol x nosse svelte ugnsform 18x25 cm terracotta
  Heirol Heirol x Nosse Svelte ugnsform 18x25 cm Terracotta
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte ugnsform 18x25 cm Olive

  heirol heirol x nosse svelte ugnsform 18x25 cm olive
  Heirol Heirol x Nosse Svelte ugnsform 18x25 cm Olive
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte ugnsform 21,5x30 cm Stone

  heirol heirol x nosse svelte ugnsform 21,5x30 cm stone
  Heirol Heirol x Nosse Svelte ugnsform 21,5x30 cm Stone
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte ugnsform 21,5x30 cm Terracotta

  heirol heirol x nosse svelte ugnsform 21,5x30 cm terracotta
  Heirol Heirol x Nosse Svelte ugnsform 21,5x30 cm Terracotta
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte ugnsform 21,5x30 cm Olive

  heirol heirol x nosse svelte ugnsform 21,5x30 cm olive
  Heirol Heirol x Nosse Svelte ugnsform 21,5x30 cm Olive
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte kopp 12 cl Stone

  heirol heirol x nosse svelte kopp 12 cl stone
  Heirol Heirol x Nosse Svelte kopp 12 cl Stone
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte kopp med fat 12 cl Stone

  heirol heirol x nosse svelte kopp med fat 12 cl stone
  Heirol Heirol x Nosse Svelte kopp med fat 12 cl Stone
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte kopp med fat 12 cl Terracotta

  heirol heirol x nosse svelte kopp med fat 12 cl terracotta
  Heirol Heirol x Nosse Svelte kopp med fat 12 cl Terracotta
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte kopp med fat 12 cl Olive

  heirol heirol x nosse svelte kopp med fat 12 cl olive
  Heirol Heirol x Nosse Svelte kopp med fat 12 cl Olive
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte tekopp 40 cl Stone

  heirol heirol x nosse svelte tekopp 40 cl stone
  Heirol Heirol x Nosse Svelte tekopp 40 cl Stone
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte tekopp 40 cl Terracotta

  heirol heirol x nosse svelte tekopp 40 cl terracotta
  Heirol Heirol x Nosse Svelte tekopp 40 cl Terracotta
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte tekopp 40 cl Olive

  heirol heirol x nosse svelte tekopp 40 cl olive
  Heirol Heirol x Nosse Svelte tekopp 40 cl Olive
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte tekopp 33 cl Stone

  heirol heirol x nosse svelte tekopp 33 cl stone
  Heirol Heirol x Nosse Svelte tekopp 33 cl Stone
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte tekopp 33 cl Terracotta

  heirol heirol x nosse svelte tekopp 33 cl terracotta
  Heirol Heirol x Nosse Svelte tekopp 33 cl Terracotta
 • Heirol Heirol x Nosse Svelte tekopp 33 cl Olive

  heirol heirol x nosse svelte tekopp 33 cl olive
  Heirol Heirol x Nosse Svelte tekopp 33 cl Olive
 • Heirol Heirol x Nosse Smooth tallrik Ø23 cm Stone

  heirol heirol x nosse smooth tallrik ø23 cm stone
  Heirol Heirol x Nosse Smooth tallrik Ø23 cm Stone
 • Heirol Heirol x Nosse Smooth tallrik Ø23 cm Terracotta

  heirol heirol x nosse smooth tallrik ø23 cm terracotta
  Heirol Heirol x Nosse Smooth tallrik Ø23 cm Terracotta
 • Heirol Heirol x Nosse Smooth tallrik Ø23 cm Olive

  heirol heirol x nosse smooth tallrik ø23 cm olive
  Heirol Heirol x Nosse Smooth tallrik Ø23 cm Olive
 • Heirol Heirol x Nosse Smooth tallrik Ø28 cm Stone

  heirol heirol x nosse smooth tallrik ø28 cm stone
  Heirol Heirol x Nosse Smooth tallrik Ø28 cm Stone
 • Heirol Heirol x Nosse Smooth tallrik Ø28 cm Terracotta

  heirol heirol x nosse smooth tallrik ø28 cm terracotta
  Heirol Heirol x Nosse Smooth tallrik Ø28 cm Terracotta
 • Heirol Heirol x Nosse Smooth tallrik Ø28 cm Olive

  heirol heirol x nosse smooth tallrik ø28 cm olive
  Heirol Heirol x Nosse Smooth tallrik Ø28 cm Olive
 • Heirol Heirol x Nosse Smooth skål Ø12 cm Stone

  heirol heirol x nosse smooth skål ø12 cm stone
  Heirol Heirol x Nosse Smooth skål Ø12 cm Stone
 • Heirol Heirol x Nosse Smooth skål Ø12 cm Terracotta

  heirol heirol x nosse smooth skål ø12 cm terracotta
  Heirol Heirol x Nosse Smooth skål Ø12 cm Terracotta
 • Heirol Heirol x Nosse Smooth skål Ø12 cm Olive

  heirol heirol x nosse smooth skål ø12 cm olive
  Heirol Heirol x Nosse Smooth skål Ø12 cm Olive
 • Heirol Heirol x Nosse Smooth djup tallrik Ø20 cm Stone

  heirol heirol x nosse smooth djup tallrik ø20 cm stone
  Heirol Heirol x Nosse Smooth djup tallrik Ø20 cm Stone
 • Heirol Heirol x Nosse Smooth djup tallrik Ø23 cm Stone

  heirol heirol x nosse smooth djup tallrik ø23 cm stone
  Heirol Heirol x Nosse Smooth djup tallrik Ø23 cm Stone
 • Heirol Heirol x Nosse Smooth djup tallrik Ø28 cm Stone

  heirol heirol x nosse smooth djup tallrik ø28 cm stone
  Heirol Heirol x Nosse Smooth djup tallrik Ø28 cm Stone
 • Heirol Heirol x Nosse Smooth djup tallrik Ø28 cm Terracotta

  heirol heirol x nosse smooth djup tallrik ø28 cm terracotta
  Heirol Heirol x Nosse Smooth djup tallrik Ø28 cm Terracotta
 • Heirol Heirol x Nosse Smooth djup tallrik Ø28 cm Olive

  heirol heirol x nosse smooth djup tallrik ø28 cm olive
  Heirol Heirol x Nosse Smooth djup tallrik Ø28 cm Olive
 • Heirol Heirol x Nosse Smooth kopp 33 cl Stone

  heirol heirol x nosse smooth kopp 33 cl stone
  Heirol Heirol x Nosse Smooth kopp 33 cl Stone
 • Heirol Heirol x Nosse Smooth kopp 33 cl Terracotta

  heirol heirol x nosse smooth kopp 33 cl terracotta
  Heirol Heirol x Nosse Smooth kopp 33 cl Terracotta
 • Heirol Heirol x Nosse Smooth kopp 33 cl Olive

  heirol heirol x nosse smooth kopp 33 cl olive
  Heirol Heirol x Nosse Smooth kopp 33 cl Olive
 • Heirol Heirol x Nosse Edge tallrik Ø19 cm Gold

  heirol heirol x nosse edge tallrik ø19 cm gold
  Heirol Heirol x Nosse Edge tallrik Ø19 cm Gold
 • Heirol Heirol x Nosse Edge tallrik Ø28 cm Gold

  heirol heirol x nosse edge tallrik ø28 cm gold
  Heirol Heirol x Nosse Edge tallrik Ø28 cm Gold
 • Heirol Heirol x Nosse Edge djup tallrik Ø20 cm Gold

  heirol heirol x nosse edge djup tallrik ø20 cm gold
  Heirol Heirol x Nosse Edge djup tallrik Ø20 cm Gold
 • Heirol Heirol x Nosse Edge djup tallrik Ø24 cm Gold

  heirol heirol x nosse edge djup tallrik ø24 cm gold
  Heirol Heirol x Nosse Edge djup tallrik Ø24 cm Gold
 • Heirol Heirol x Nosse Edge skål Ø12 cm Gold

  heirol heirol x nosse edge skål ø12 cm gold
  Heirol Heirol x Nosse Edge skål Ø12 cm Gold
 • Heirol Heirol x Nosse Edge skål Ø16 cm Gold

  heirol heirol x nosse edge skål ø16 cm gold
  Heirol Heirol x Nosse Edge skål Ø16 cm Gold
 • Heirol Heirol x Nosse Edge skål Ø19 cm Gold

  heirol heirol x nosse edge skål ø19 cm gold
  Heirol Heirol x Nosse Edge skål Ø19 cm Gold
 • Heirol Heirol x Nosse Edge skål Ø25 cm Gold

  heirol heirol x nosse edge skål ø25 cm gold
  Heirol Heirol x Nosse Edge skål Ø25 cm Gold
 • Heirol Heirol x Nosse Edge kopp 30 cl Gold

  heirol heirol x nosse edge kopp 30 cl gold
  Heirol Heirol x Nosse Edge kopp 30 cl Gold
 • Heirol Heirol x Nosse Edge kopp med öra 35 cl Gold

  heirol heirol x nosse edge kopp med öra 35 cl gold
  Heirol Heirol x Nosse Edge kopp med öra 35 cl Gold
 • Heirol Heirol Pro ugnsform 24x34 cm

  heirol heirol pro ugnsform 24x34 cm
  Heirol Heirol Pro ugnsform 24x34 cm