Hemmässan
www.hemmassan.se

Holmegaard sortiment online

 • Holmegaard - Future Tumbler 25 cl 6-pack

  holmegaard - future tumbler 25 cl 6-pack
  Glas i 6-pack från Holmegaards serie Future designat av Peter Svarre. Med framtiden som inspiration kommer de här vågiga glasen liva upp dukningen både till vardags och fest.
 • Holmegaard - Cabernet Vitvinsglas 36 cl 6-pack

  holmegaard - cabernet vitvinsglas 36 cl 6-pack
  En uppsättning eleganta Cabernet vitvinsglas från Holmegaard i högkvalitativt glas. Vitvinsglaset är speciellt utformat för vita viner såväl som dessertviner och framhäver dryckens aromer samt härliga nyanser. Carbenet-serien är formgiven av den danska designern Peter Svarrer, även känd som Ljusets Mästare, som sedan 1982 har arbetat med att designa glas i sin egen verkstad. Hans designs genomsyras av kärleken och passionen han har för glas som material och formger sina glas med ljuset i fokuspunkt. Glasen fångar och reflekterar ljuset på ett speciellt magiskt sätt. Kännetecknande för hans formgivning är de organiska formerna som skapar en tidlös elegans. Säljes i 6-pack. Volym 36 cl.
 • Holmegaard - Cabernet Rödvinsglas 52 cl 6-pack

  holmegaard - cabernet rödvinsglas 52 cl 6-pack
  Cabernet rödvinsglas från Holmegaard är perfekt för viner av syrligare och fruktigare karaktär. Glasets kupa förhöjer vinets aromer, smaker samt dofter och låter drycken framhäva sin bästa sida. Glaset är tidlöst elegant och passar utmärkt till alla typer av dukningar. Carbenet-serien är formgiven av den danska designern Peter Svarrer som sedan 1982 har arbetat med att designa glas i sin egen verkstad. Hans designs genomsyras av kärleken och passionen han har för glas som material och formger sina glas med ljuset i fokuspunkt. Glasen fångar och reflekterar ljuset på ett speciellt magiskt sätt och han går även under namnet Ljusets Mästare tack vare hans kreativa talang. Kännetecknande för hans formgivning är de organiska formerna som skapar en tidlös elegans. Säljes i 6-pack. Volym 52 cl.
 • Holmegaard - Lily Vattenglas 32 cl 2-pack

  holmegaard - lily vattenglas 32 cl 2-pack
  Vattenglas från Holmegaard. Handgjorda glas som är tåliga att användas dag efter dag. Vattenglasen är stapelbara och tål maskindisk. Kommer i 2-pack.Kombinera gärna med andra delar ur serien, i serien ingår även en serveringsskål, desserttallrik och skål. Lily-serie är inspirerad av näckrosens olika skeden och har samma ljusa och poetiska uttryck som själva den vackra blomman. Holmegaard har en lång och stolt tradition av glastillverkning sedan 1825, är en dansk designikon och ett av de mest kända namnen i den skandinaviska konsthantverkstraditionen. Holmegaard tillverkar både munblåst och maskinblåst glas i enlighet med de senaste och mest avancerade produktionsmetoderna. Oavsett om det gäller munblåst eller maskintillverkat glas står Holmegaard alltid för hög kvalitet och elegant design.
 • Holmegaard - Cabernet Ölglas 64 cl 6-pack

  holmegaard - cabernet ölglas 64 cl 6-pack
  Ölglaset ur serien Cabernet från Holmegaard har en tidlös formgivning med mjuka former som gör sig perfekt till alla dukningar och tillfällen. Glasets bredare bottendel låter ölens jäst- samt maltaromer förstärkas och komma till betoning. Ölglaset passar lika bra till ljusa ölar som till andra läskande drycker. Carbenet-serien är formgiven av den danska designern Peter Svarrer som sedan 1982 har arbetat med att designa glas i sin egen verkstad. Hans designs genomsyras av kärleken och passionen han har för glas som material och formger sina glas med ljuset i fokuspunkt. Glasen fångar och reflekterar ljuset på ett speciellt magiskt sätt och han går även under namnet Ljusets Mästare tack vare hans kreativa talang. Kännetecknande för hans formgivning är de organiska formerna som skapar en tidlös elegans. Säljes i 6-pack. Volym 64 cl.
 • Holmegaard - Cabernet Champagneglas 29 cl 6-pack

  holmegaard - cabernet champagneglas 29 cl 6-pack
  Cabernet champagneglas från Holmegaard utstrålar elegans och modern tidlöshet. Den långsmala kupan gör sig perfekt för mousserande viner och champagne. Det klara glaset visar upp drycken från sin bästa sida och förhöjer din smakupplevelse. Carbenet-serien är formgiven av den danska designern Peter Svarrer som sedan 1982 har arbetat med att designa glas i sin egen verkstad. Hans designs genomsyras av kärleken och passionen han har för glas som material och formger sina glas med ljuset i fokuspunkt. Glasen fångar och reflekterar ljuset på ett speciellt magiskt sätt och han går även under namnet Ljusets Mästare tack vare hans kreativa talang. Kännetecknande för hans formgivning är de organiska formerna som skapar en tidlös elegans. Säljes i 6-pack. Volym 29 cl.
 • Holmegaard Flow Glas På Fot 35 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Amber

  holmegaard flow glas på fot 35 cl - dricksglas munblåst glas amber
  Det unika glaset Flow från Holmegaard är tillverkat i munblåst glas, och skapar vackra skuggor som för tankarna till ringar på vattnet. Inspirationen till Flow kommer från flytande material som är i ständig rörelse. Kommer i flera härliga färger som är fina att kombinera med varandra. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Holmegaard - Cabernet Lines Champagneglas 29 cl 2-pack Klar

  holmegaard - cabernet lines champagneglas 29 cl 2-pack klar
  Dessa vackra champagneglas i 2-pack från Holmegaard passar perfekt för dagar som ska firas, De höga champagneflöjter på fot med vackra linjer som skapar ett mönster görs sig rätt oavsett om det är middag eller lunch. Cabernet Lines-serien finns flera olika glas som gärna kan kombineras. Designer Peter Svarrer. Peter Svarrer är utbildad på Skolen for Brugskonst och har haft eget glasblåseri sedan 1982. Peter Svarrer knöts till Holmegaard 1997 och har utvecklat en rad glasserier och lampor för Holmegaard. Han har undervisat på Danmarks Designskole och Kolding Kunsthåndværkerskole. Peter Svarrer har en mängd danska och utländska utställningar bakom sig och har tagit emot flera priser och stipendier.
 • Holmegaard Vattenglas 2022 - Dricksglas Machine-blown Glass Multi

  holmegaard vattenglas 2022 - dricksglas machine-blown glass multi
  Vattenglaset från Holmegaard är perfekt för bordsdukningen och har ett klassiskt, årligt julmotiv. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Ett uppskattat samlarobjekt. Årlig kollektion. Formgivning av Jette Frölich. Om vattenglaset från Holmegaard- Från serien Holmegaard Christmas.- Höjd: 120 mm.- Diameter: 75 mm.- Kapacitet: 28 cl. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Holmegaard - Lily Skål 13 cm 2-pack Blue Iris

  holmegaard - lily skål 13 cm 2-pack blue iris
  Skål från Holmegaard är vacker att äta frukost eller perfekt att servera godis, snacks eller något helt annat i. Skålarna är stapelbara och tål maskindisk. Kommer i 2-pack. Kombinera gärna med andra delar ur serien, i serien ingår även en serveringsskål, desserttallrik och vattenglas. Lily-serie är inspirerad av näckrosens olika skeden och har samma ljusa och poetiska uttryck som själva den vackra blomman. Holmegaard har en lång och stolt tradition av glastillverkning sedan 1825, är en dansk designikon och ett av de mest kända namnen i den skandinaviska konsthantverkstraditionen. Holmegaard tillverkar både munblåst och maskinblåst glas i enlighet med de senaste och mest avancerade produktionsmetoderna. Oavsett om det gäller munblåst eller maskintillverkat glas står Holmegaard alltid för hög kvalitet och elegant design.
 • Holmegaard - SÅLD Flerfärgad Skål i Glas, Holmegaard

  holmegaard - såld flerfärgad skål i glas, holmegaard
  Flerfärgad Skål i glas, Holmegaard, Danmark, inköpt på 1970-talet.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Holmegaard - Lily Desserttallrikar 16 cm 2-Pack Blue Iris

  holmegaard - lily desserttallrikar 16 cm 2-pack blue iris
  Desserttallrik från Holmegaard säljs i 2-pack och är perfekt för servering av dessert, glass och tårta. Kombinera gärna med andra delar ur serien, i serien ingår även en serveringsskål, skål och vattenglas. Lily-serie är inspirerad av näckrosens olika skeden och har samma ljusa och poetiska uttryck som själva den vackra blomman. Holmegaard har en lång och stolt tradition av glastillverkning sedan 1825, är en dansk designikon och ett av de mest kända namnen i den skandinaviska konsthantverkstraditionen. Holmegaard tillverkar både munblåst och maskinblåst glas i enlighet med de senaste och mest avancerade produktionsmetoderna. Oavsett om det gäller munblåst eller maskintillverkat glas står Holmegaard alltid för hög kvalitet och elegant design.
 • Holmegaard - Lily Desserttallrikar 16 cm 2-Pack Toffee Rose

  holmegaard - lily desserttallrikar 16 cm 2-pack toffee rose
  Desserttallrik från Holmegaard säljs i 2-pack och är perfekt för servering av dessert, glass och tårta. Kombinera gärna med andra delar ur serien, i serien ingår även en serveringsskål, skål och vattenglas. Lily-serie är inspirerad av näckrosens olika skeden och har samma ljusa och poetiska uttryck som själva den vackra blomman. Holmegaard har en lång och stolt tradition av glastillverkning sedan 1825, är en dansk designikon och ett av de mest kända namnen i den skandinaviska konsthantverkstraditionen. Holmegaard tillverkar både munblåst och maskinblåst glas i enlighet med de senaste och mest avancerade produktionsmetoderna. Oavsett om det gäller munblåst eller maskintillverkat glas står Holmegaard alltid för hög kvalitet och elegant design.
 • Holmegaard - Lily Desserttallrikar 16 cm 2-Pack Cherry Blossom

  holmegaard - lily desserttallrikar 16 cm 2-pack cherry blossom
  Desserttallrik från Holmegaard säljs i 2-pack och är perfekt för servering av dessert, glass och tårta. Kombinera gärna med andra delar ur serien, i serien ingår även en serveringsskål, skål och vattenglas. Lily-serie är inspirerad av näckrosens olika skeden och har samma ljusa och poetiska uttryck som själva den vackra blomman. Holmegaard har en lång och stolt tradition av glastillverkning sedan 1825, är en dansk designikon och ett av de mest kända namnen i den skandinaviska konsthantverkstraditionen. Holmegaard tillverkar både munblåst och maskinblåst glas i enlighet med de senaste och mest avancerade produktionsmetoderna. Oavsett om det gäller munblåst eller maskintillverkat glas står Holmegaard alltid för hög kvalitet och elegant design.
 • Holmegaard - Lily Desserttallrikar 16 cm 2-Pack Klar

  holmegaard - lily desserttallrikar 16 cm 2-pack klar
  Desserttallrik från Holmegaard säljs i 2-pack och är perfekt för servering av dessert, glass och tårta. Kombinera gärna med andra delar ur serien, i serien ingår även en serveringsskål, skål och vattenglas. Lily-serie är inspirerad av näckrosens olika skeden och har samma ljusa och poetiska uttryck som själva den vackra blomman. Holmegaard har en lång och stolt tradition av glastillverkning sedan 1825, är en dansk designikon och ett av de mest kända namnen i den skandinaviska konsthantverkstraditionen. Holmegaard tillverkar både munblåst och maskinblåst glas i enlighet med de senaste och mest avancerade produktionsmetoderna. Oavsett om det gäller munblåst eller maskintillverkat glas står Holmegaard alltid för hög kvalitet och elegant design.
 • Holmegaard - Lily Skål 23 cm Cherry Blossom

  holmegaard - lily skål 23 cm cherry blossom
  Större skål från Holmegaard. Servera fruktsallad, grönsallad eller använd som fruktskål. Kombinera gärna med andra delar ur serien, i serien ingår även vattenglas, desserttallrik och skål. Lily-serie är inspirerad av näckrosens olika skeden och har samma ljusa och poetiska uttryck som själva den vackra blomman. Tål maskindisk. Holmegaard har en lång och stolt tradition av glastillverkning sedan 1825, är en dansk designikon och ett av de mest kända namnen i den skandinaviska konsthantverkstraditionen. Holmegaard tillverkar både munblåst och maskinblåst glas i enlighet med de senaste och mest avancerade produktionsmetoderna. Oavsett om det gäller munblåst eller maskintillverkat glas står Holmegaard alltid för hög kvalitet och elegant design.
 • Holmegaard - Lily Skål 23 cm Klar

  holmegaard - lily skål 23 cm klar
  Större skål från Holmegaard. Servera fruktsallad, grönsallad eller använd som fruktskål. Kombinera gärna med andra delar ur serien, i serien ingår även vattenglas, desserttallrik och skål. Lily-serie är inspirerad av näckrosens olika skeden och har samma ljusa och poetiska uttryck som själva den vackra blomman. Tål maskindisk. Holmegaard har en lång och stolt tradition av glastillverkning sedan 1825, är en dansk designikon och ett av de mest kända namnen i den skandinaviska konsthantverkstraditionen. Holmegaard tillverkar både munblåst och maskinblåst glas i enlighet med de senaste och mest avancerade produktionsmetoderna. Oavsett om det gäller munblåst eller maskintillverkat glas står Holmegaard alltid för hög kvalitet och elegant design.
 • Holmegaard - Lily Skål 23 cm Blue Iris

  holmegaard - lily skål 23 cm blue iris
  Större skål från Holmegaard. Servera fruktsallad, grönsallad eller använd som fruktskål. Kombinera gärna med andra delar ur serien, i serien ingår även vattenglas, desserttallrik och skål. Lily-serie är inspirerad av näckrosens olika skeden och har samma ljusa och poetiska uttryck som själva den vackra blomman. Tål maskindisk. Holmegaard har en lång och stolt tradition av glastillverkning sedan 1825, är en dansk designikon och ett av de mest kända namnen i den skandinaviska konsthantverkstraditionen. Holmegaard tillverkar både munblåst och maskinblåst glas i enlighet med de senaste och mest avancerade produktionsmetoderna. Oavsett om det gäller munblåst eller maskintillverkat glas står Holmegaard alltid för hög kvalitet och elegant design.
 • Holmegaard - Lily Skål 13 cm 2-pack Toffee Rose

  holmegaard - lily skål 13 cm 2-pack toffee rose
  Skål från Holmegaard är vacker att äta frukost eller perfekt att servera godis, snacks eller något helt annat i. Skålarna är stapelbara och tål maskindisk. Kommer i 2-pack. Kombinera gärna med andra delar ur serien, i serien ingår även en serveringsskål, desserttallrik och vattenglas. Lily-serie är inspirerad av näckrosens olika skeden och har samma ljusa och poetiska uttryck som själva den vackra blomman. Holmegaard har en lång och stolt tradition av glastillverkning sedan 1825, är en dansk designikon och ett av de mest kända namnen i den skandinaviska konsthantverkstraditionen. Holmegaard tillverkar både munblåst och maskinblåst glas i enlighet med de senaste och mest avancerade produktionsmetoderna. Oavsett om det gäller munblåst eller maskintillverkat glas står Holmegaard alltid för hög kvalitet och elegant design.
 • Holmegaard - Lily Skål 13 cm 2-pack Cherry Blossom

  holmegaard - lily skål 13 cm 2-pack cherry blossom
  Skål från Holmegaard är vacker att äta frukost eller perfekt att servera godis, snacks eller något helt annat i. Skålarna är stapelbara och tål maskindisk. Kommer i 2-pack. Kombinera gärna med andra delar ur serien, i serien ingår även en serveringsskål, desserttallrik och vattenglas. Lily-serie är inspirerad av näckrosens olika skeden och har samma ljusa och poetiska uttryck som själva den vackra blomman. Holmegaard har en lång och stolt tradition av glastillverkning sedan 1825, är en dansk designikon och ett av de mest kända namnen i den skandinaviska konsthantverkstraditionen. Holmegaard tillverkar både munblåst och maskinblåst glas i enlighet med de senaste och mest avancerade produktionsmetoderna. Oavsett om det gäller munblåst eller maskintillverkat glas står Holmegaard alltid för hög kvalitet och elegant design.
 • Holmegaard - Lily Vattenglas 32 cl 2-pack Toffee Rose

  holmegaard - lily vattenglas 32 cl 2-pack toffee rose
  Vattenglas från Holmegaard. Handgjorda glas som är tåliga att användas dag efter dag. Vattenglasen är stapelbara och tål maskindisk. Kommer i 2-pack.Kombinera gärna med andra delar ur serien, i serien ingår även en serveringsskål, desserttallrik och skål. Lily-serie är inspirerad av näckrosens olika skeden och har samma ljusa och poetiska uttryck som själva den vackra blomman. Holmegaard har en lång och stolt tradition av glastillverkning sedan 1825, är en dansk designikon och ett av de mest kända namnen i den skandinaviska konsthantverkstraditionen. Holmegaard tillverkar både munblåst och maskinblåst glas i enlighet med de senaste och mest avancerade produktionsmetoderna. Oavsett om det gäller munblåst eller maskintillverkat glas står Holmegaard alltid för hög kvalitet och elegant design.
 • Desserttallrikar Lily Ø16 cm 2 st.

  desserttallrikar lily ø16 cm 2 st.
  Holmegaards lily-serie är inspirerad av näckrosens olika skeden och har samma ljusa och poetiska uttryck som själva den vackra blomman. Desserttallriken i glas har en diameter på 16 cm och säljs i 2-pack – perfekt för servering av dessert, glass och
 • Holmegaard - Lily Skål 23 cm Toffee Rose

  holmegaard - lily skål 23 cm toffee rose
  Större skål från Holmegaard. Servera fruktsallad, grönsallad eller använd som fruktskål. Kombinera gärna med andra delar ur serien, i serien ingår även vattenglas, desserttallrik och skål. Lily-serie är inspirerad av näckrosens olika skeden och har samma ljusa och poetiska uttryck som själva den vackra blomman. Tål maskindisk. Holmegaard har en lång och stolt tradition av glastillverkning sedan 1825, är en dansk designikon och ett av de mest kända namnen i den skandinaviska konsthantverkstraditionen. Holmegaard tillverkar både munblåst och maskinblåst glas i enlighet med de senaste och mest avancerade produktionsmetoderna. Oavsett om det gäller munblåst eller maskintillverkat glas står Holmegaard alltid för hög kvalitet och elegant design.
 • Holmegaard Lily Vatten 32 Cl 2-pack - Dricksglas Glas Rosa

  holmegaard lily vatten 32 cl 2-pack - dricksglas glas rosa
  Vattenglaset från Holmegaard har en stilfull design med mjuka, organiska linjer perfekt för att liva upp bordsdukningen. Välj mellan olika färger. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om vattenglaset från Holmegaard- Tillverkat av glas.- Höjd: 95 mm.- Kapacitet: 32 cl. Skötselråd för vattenglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Holmegaard Ideelle Vattenglas 19 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Klar

  holmegaard ideelle vattenglas 19 cl - dricksglas munblåst glas klar
  Per Lütken designade den munblåsta glasserien Idéelle 1978 och hans förkärlek för svängda, feminina former går igenom hela serien. Vattenglasets mjuka och böjda form gör det behagligt både att hålla i och dricka ur. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Holmegaard Flow Dricksglas 35 Cl Amber - Dricksglas Munblåst Glas Bärnsten

  holmegaard flow dricksglas 35 cl amber - dricksglas munblåst glas bärnsten
  Det unika dricksglaset Flow från Holmegaard är tillverkat i munblåst glas, och skapar vackra skuggor som för tankarna till ringar på vattnet. Inspirationen till Flow kommer från flytande material som är i ständig rörelse. Kommer i flera härliga färger som är fina att kombinera med varandra. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Holmegaard - Perfection Cocktailglas 38 cl Klar

  holmegaard - perfection cocktailglas 38 cl klar
  Perfection Cocktailglas 38 cl Klar från Holmegaard - det eleganta glaset förhöjer smakerna och bubblorna i det mousserande vinet under cocktailkvällen men kan likväl användas till servering av läckra desserter. Förgyll bordet med detta fina glas och njut av en trevlig kväll tillsammans med vänner!Formgivaren bakom serien Perfection är den grafiska designern Tom Nybroe som med sin långa erfarenhet av både vinimport, organisering av vinprovningar och entusiasm för vin har tagit fram en serie glas som är vackra och framhäver dryckens arom- och smaknyanser. Serien genomsyras av tidlös design och linjer på kuporna som hjälper dig att fylla glasen till den bredaste delen för en perfekt smakupplevelse. Serien har fått sitt namn efter Tom Nybroes öga för just perfektion.
 • Holmegaard - Flow Vattenglas 35 cl Champagne

  holmegaard - flow vattenglas 35 cl champagne
  Flow Vattenglas 35 cl från Holmegaard. Med en fin tyngd i botten och en diskret böljande design längst ner på glaset, inspirerad av vattnets rörelser, sätter detta glas en tidlös touch på varje måltid.Alla glas i Flow-serien är munblåsta, så att vart och ett är helt unikt. Hitta din favoritfärg eller blanda flera olika färger i dukningen för att skapa din egen personliga stil.Tål maskindisk.
 • Holmegaard - Flow Vattenglas 35 cl Emerald Green

  holmegaard - flow vattenglas 35 cl emerald green
  Flow Vattenglas 35 cl från Holmegaard. Med en fin tyngd i botten och en diskret böljande design längst ner på glaset, inspirerad av vattnets rörelser, sätter detta glas en tidlös touch på varje måltid.Alla glas i Flow-serien är munblåsta, så att vart och ett är helt unikt. Hitta din favoritfärg eller blanda flera olika färger i dukningen för att skapa din egen personliga stil.Tål maskindisk.
 • Holmegaard - Flow Glas på fot 35 cl Smoke

  holmegaard - flow glas på fot 35 cl smoke
  Flow Glas på fot 35 cl från Holmegaard. Med en fin tyngd i botten och en diskret böljande design längst ner på glaset, inspirerad av vattnets rörelser, sätter detta glas en tidlös touch på varje måltid.Alla glas i Flow-serien är munblåsta, så att vart och ett är helt unikt. Hitta din favoritfärg eller blanda flera olika färger i dukningen för att skapa din egen personliga stil.Tål maskindisk.
 • Holmegaard - Flow Glas på fot 35 cl Champagne

  holmegaard - flow glas på fot 35 cl champagne
  Flow Glas på fot 35 cl från Holmegaard. Med en fin tyngd i botten och en diskret böljande design längst ner på glaset, inspirerad av vattnets rörelser, sätter detta glas en tidlös touch på varje måltid.Alla glas i Flow-serien är munblåsta, så att vart och ett är helt unikt. Hitta din favoritfärg eller blanda flera olika färger i dukningen för att skapa din egen personliga stil.Tål maskindisk.
 • Holmegaard - Flow Glas på fot 35 cl Emerald Green

  holmegaard - flow glas på fot 35 cl emerald green
  Flow Glas på fot 35 cl från Holmegaard. Med en fin tyngd i botten och en diskret böljande design längst ner på glaset, inspirerad av vattnets rörelser, sätter detta glas en tidlös touch på varje måltid.Alla glas i Flow-serien är munblåsta, så att vart och ett är helt unikt. Hitta din favoritfärg eller blanda flera olika färger i dukningen för att skapa din egen personliga stil.Tål maskindisk.
 • Desserttallrikar Lily Ø16 cm 2 st.

  desserttallrikar lily ø16 cm 2 st.
  Holmegaards lily-serie är inspirerad av näckrosens olika skeden och har samma ljusa och poetiska uttryck som själva den vackra blomman. Desserttallriken i glas har en diameter på 16 cm och säljs i 2-pack – perfekt för servering av dessert, glass och
 • Desserttallrikar Lily Ø16 cm 2 st.

  desserttallrikar lily ø16 cm 2 st.
  Holmegaards lily-serie är inspirerad av näckrosens olika skeden och har samma ljusa och poetiska uttryck som själva den vackra blomman. Desserttallriken i glas har en diameter på 16 cm och säljs i 2-pack – perfekt för servering av dessert, glass och
 • Desserttallrikar Lily Ø16 cm 2 st.

  desserttallrikar lily ø16 cm 2 st.
  Holmegaards lily-serie är inspirerad av näckrosens olika skeden och har samma ljusa och poetiska uttryck som själva den vackra blomman. Desserttallriken i glas har en diameter på 16 cm och säljs i 2-pack – perfekt för servering av dessert, glass och
 • Holmegaard - Flow Vattenglas 35 cl Smoke

  holmegaard - flow vattenglas 35 cl smoke
  Flow Vattenglas 35 cl från Holmegaard. Med en fin tyngd i botten och en diskret böljande design längst ner på glaset, inspirerad av vattnets rörelser, sätter detta glas en tidlös touch på varje måltid.Alla glas i Flow-serien är munblåsta, så att vart och ett är helt unikt. Hitta din favoritfärg eller blanda flera olika färger i dukningen för att skapa din egen personliga stil.Tål maskindisk.
 • Holmegaard - Cabernet Lines Rödvinsglas 52 cl 2-pack Klar

  holmegaard - cabernet lines rödvinsglas 52 cl 2-pack klar
  Rödvinsglas i 2pack från Holmegaards serie Cabernet Lines, Vackra linjer som skapar ett mönster som görs sig rätt på middagsbordet både till vardags och till fest. Cabernet Lines-serien finns i flera olika glas som gärna kan kombineras. Designer Peter Svarrer. Peter Svarrer är utbildad på Skolen for Brugskonst och har haft eget glasblåseri sedan 1982. Peter Svarrer knöts till Holmegaard 1997 och har utvecklat en rad glasserier och lampor för Holmegaard. Han har undervisat på Danmarks Designskole och Kolding Kunsthåndværkerskole. Peter Svarrer har en mängd danska och utländska utställningar bakom sig och har tagit emot flera priser och stipendier.
 • Holmegaard - Provence Skålar 2 st

  holmegaard - provence skålar 2 st
  2 st skålar i ljust blå glas, från serien Provence, formgiven av Per Lütken för Holmegaard.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Holmegaard - Cabernet Bourgogneglas 69 cl 6-pack

  holmegaard - cabernet bourgogneglas 69 cl 6-pack
  Cabernet Bourgogneglas från Holmegaard är framtaget för att bringa rättvisa till både smaker och utseende hos det röda vinet. Kupans bredare del ger vinet gott om plats att breda ut sig för att släppa ut aromer och dofter för att sedan samlas vid glaset avsmalnade topp. Carbenet-serien är formgiven av den danska designern Peter Svarrer som sedan 1982 har arbetat med att designa glas i sin egen verkstad. Hans designs genomsyras av kärleken och passionen han har för glas som material och formger sina glas med ljuset i fokuspunkt. Glasen fångar och reflekterar ljuset på ett speciellt magiskt sätt och han går även under namnet Ljusets Mästare tack vare hans kreativa talang. Kännetecknande för hans formgivning är de organiska formerna som skapar en tidlös elegans. Säljes i 6-pack. Volym 69 cl.
 • Holmegaard - Cabernet Vattenglas 25 cl 6-pack

  holmegaard - cabernet vattenglas 25 cl 6-pack
  Fina vattenglas med mjuka former ur serien Cabernet från Holmegaard, formgivna av Peter Svarrer. Detta vattenglas är den perfekta kombinationen mellan elegans och funktionalitet som sätter guldkant på vardagen. Det maskinblåsta och högkvalitativa glaset är fantastiskt klart och kommer definitivt bli en tidlös klassiker och favorit i hemmet. Carbenet-serien är formgiven av den danska designern Peter Svarrer som sedan 1982 har arbetat med att designa glas i sin egen verkstad. Hans designs genomsyras av kärleken och passionen han har för glas som material och formger sina glas med ljuset i fokuspunkt. Glasen fångar och reflekterar ljuset på ett speciellt magiskt sätt och han går även under namnet Ljusets Mästare tack vare hans kreativa talang. Kännetecknande för hans formgivning är de organiska formerna som skapar en tidlös elegans. Säljes i 6-pack. Volym 25 cl.
 • Holmegaard - Perfection Vitvinsglas 32 cl 6-pack

  holmegaard - perfection vitvinsglas 32 cl 6-pack
  Vitvinsglaset Perfection från Holmegaard är formgivet av Tom Nybroe och passar till alla vita viner. Vinets smaker, aromer och dofter framhävs i den lite smalare kupan och blir ett elegant inslag till det dukade bordet! Tom Nybroe har designat serien Perfection för Holmegaard med inriktning på att skapa glas som framhäver det bästa ur drycken samt är vackra att vila ögonen på. Tom Nybroe har arbetat som grafisk designer i över 30 år och är en erkänd vinentusiast, han är bland annat partner i företaget World of Wine sedan flera år tillbaka där han arbetar med vinimport och han har även anordnat en hel del vinprovningar. Glasens kupor är speciellt framtagna för varje dryckessort och ser till att förhöja både smaker och aromer samt upplevelsen. En serie glas som fått sitt namn efter Tom Nybroes öga för perfektion. Säljes i 6-pack. Volym 32 cl.
 • Holmegaard - Perfection Rödvinsglas 43 cl 6-pack

  holmegaard - perfection rödvinsglas 43 cl 6-pack
  Perfection rödvinsglas från Holmegaard ger vinet rättvisa i både smak och utseende. Krökningen på glasets kupa hjälper vid serveringen då det visar hur mycket glaset ska fyllas för bästa möjliga smakupplevelse. När det röda vinet fylls till den bredaste punkten av glaset får drycken optimalt med plats för att utveckla smaker och dofter. Ett elegant vinglas lika passande till dejtmiddagen som till större bjudningar! Tom Nybroe har designat serien Perfection för Holmegaard med inriktning på att skapa glas som framhäver det bästa ur drycken samt är vackra att vila ögonen på. Tom Nybroe har arbetat som grafisk designer i över 30 år och är en erkänd vinentusiast, han är bland annat partner i företaget World of Wine sedan flera år tillbaka där han arbetar med vinimport och han har även anordnat en hel del vinprovningar. Glasens kupor är speciellt framtagna för varje dryckessort och ser till att förhöja både smaker och aromer samt upplevelsen. En serie glas som fått sitt namn efter Tom Nybroes öga för perfektion. Säljes i 6-pack. Volym 43 cl.
 • Holmegaard - Perfection Bourgogneglas 59 cl 6-pack

  holmegaard - perfection bourgogneglas 59 cl 6-pack
  Bourgogneglaset ur serien Perfection från Holmegaard sätter guldkant på middagsbjudningen med sin eleganta design och ger en idealisk smakupplevelse. Glaset har en generös kupa på 59 cl och dess linje hjälper till vid serveringen: fyll glaset till linjen och vinet får precis så mycket utrymme som krävs för att smaker och aromer ska utvecklas under de bästa förutsättningarna. Tom Nybroe har designat serien Perfection för Holmegaard med inriktning på att skapa glas som framhäver det bästa ur drycken samt är vackra att vila ögonen på. Tom Nybroe har arbetat som grafisk designer i över 30 år och är en erkänd vinentusiast, han är bland annat partner i företaget World of Wine sedan flera år tillbaka där han arbetar med vinimport och han har även anordnat en hel del vinprovningar. Glasens kupor är speciellt framtagna för varje dryckessort och ser till att förhöja både smaker och aromer samt upplevelsen. En serie glas som fått sitt namn efter Tom Nybroes öga för perfektion. Säljes i 6-pack. Volym 59 cl.
 • Holmegaard - Perfection Ölglas 44 cl 6-pack

  holmegaard - perfection ölglas 44 cl 6-pack
  Perfection ölglas från Holmegaard rymmer 44 cl och är det perfekta glaset att servera öl eller annan läskande dryck ur. Glaset har den karakteristiska linjen på kupan som hjälper dig att fylla glaset med precis rätt mängd för att maltiga aromer och smaker ska utvecklas precis rätt. Formgivaren bakom serien Perfection är den grafiska designern Tom Nybroe som med sin långa erfarenhet av både vinimport, organisering av vinprovningar och entusiasm för vin har tagit fram en serie glas som är vackra och framhäver dryckens arom- och smaknyanser. Serien genomsyras av tidlös design och linjer på kuporna som hjälper dig att fylla glasen till den bredaste delen för en perfekt smakupplevelse. Serien har fått sitt namn efter Tom Nybroes öga för perfektion. Säljes i 6-pack. Volym 44 cl.
 • Holmegaard - Perfection Cocktailglas 38 cl 6-pack

  holmegaard - perfection cocktailglas 38 cl 6-pack
  Perfection cocktailglas från Holmegaard briljerar i både design och funktion. Det eleganta glaset förhöjer smakerna och bubblorna i det mousserande vinet under cocktailkvällen men kan likväl användas till servering av läckra desserter. Förgyll bordet med detta fina glas och njut av en trevlig kväll tillsammans med vänner! Formgivaren bakom serien Perfection är den grafiska designern Tom Nybroe som med sin långa erfarenhet av både vinimport, organisering av vinprovningar och entusiasm för vin har tagit fram en serie glas som är vackra och framhäver dryckens arom- och smaknyanser. Serien genomsyras av tidlös design och linjer på kuporna som hjälper dig att fylla glasen till den bredaste delen för en perfekt smakupplevelse. Serien har fått sitt namn efter Tom Nybroes öga för just perfektion. Säljes i 6-pack. Volym 38 cl.
 • Holmegaard - Perfection Champagneglas 23 cl 6-pack

  holmegaard - perfection champagneglas 23 cl 6-pack
  Nyårsfest, kalas, en trevlig middag eller ett speciellt firande, oavsett festlighet är detta champagneglas ur serien Perfection från Holmegaard det idealiska valet vid servering av mousserande viner eller champagne. Glaset är särskilt utformat för att locka fram de rätta aromerna och smakerna ur vinet och ger ett elegant uttryck kvällen till ära. Går även utmärkt att använda till andra kolsyrade drycker som mineralvatten eller läsk. Formgivaren bakom serien Perfection är den grafiska designern Tom Nybroe som med sin långa erfarenhet av både vinimport, organisering av vinprovningar och entusiasm för vin har tagit fram en serie glas som är vackra och framhäver dryckens arom- och smaknyanser. Serien genomsyras av tidlös design och linjer på kuporna som hjälper dig att fylla glasen till den bredaste delen för en perfekt smakupplevelse. Serien har fått sitt namn efter Tom Nybroes öga för perfektion. Säljes i 6-pack. Volym 23 cl.
 • Holmegaard - Perfection Vattenglas 23 cl 6-pack

  holmegaard - perfection vattenglas 23 cl 6-pack
  Perfection vattenglas i 6-pack från Holmegaard som sätter guldkant på vardagen. Glasen har en modern design som passar till alla serviser och den karakteristiska linjen som är genomgående i hela Perfection serien. Vattenglasen passar lika bra till vattnet på lunchen, till juicen på brunchen eller till den mer söta drycken på kvällen och de gör sig mycket fina vid sidan av ett högt vinglas. Formgivaren bakom serien Perfection är den grafiska designern Tom Nybroe som med sin långa erfarenhet av både vinimport, organisering av vinprovningar och entusiasm för vin har tagit fram en serie glas som är vackra och framhäver dryckens arom- och smaknyanser. Serien genomsyras av tidlös design och linjer på kuporna som hjälper dig att fylla glasen till den bredaste delen för en perfekt smakupplevelse. Serien har fått sitt namn efter Tom Nybroes öga för perfektion. Säljes i 6-pack. Volym 23 cl.
 • Holmegaard - Perfection Spritzerglas 59 cl 2-pack

  holmegaard - perfection spritzerglas 59 cl 2-pack
  2-pack fantastiska spritzerglas ur serien Perfection från Holmegaard som gör sig perfekt till den italienska drinken aperol spritz eller till en vanlig spritzer. Servera en uppfriskande drink av ditt val och njut av en dryckesupplevelse som bemöter både doft- och smaksinne. Glaset moderna design ger ett sofistikerat uttryck och visar upp drycken från sin bästa sida genom det klara glaset. Använd gärna glaset till andra uppfriskande och läckra drycker som läsk, juice, saft eller mineralvatten en varm sommardag eller en mysig hemmakväll i soffan! Tom Nybroe har designat serien Perfection för Holmegaard med inriktning på att skapa glas som framhäver det bästa ur drycken samt är vackra att vila ögonen på. Tom Nybroe har arbetat som grafisk designer i över 30 år och är en erkänd vinentusiast; han är bland annat partner i företaget World of Wine sedan flera år tillbaka där han arbetar med vinimport och han har även anordnat en mängd vinprovningar. Glasens kupor är speciellt framtagna för varje dryckessort och ser till att förhöja både smaken och aromen samt upplevelsen. En serie glas som fått sitt namn efter Tom Nybroes öga för perfektionism.
 • Holmegaard - Cabernet Lines Bourgogneglas 69 cl 2-pack Klar

  holmegaard - cabernet lines bourgogneglas 69 cl 2-pack klar
  Bourgogneglas 2-pack från Holmegaard. Glaset har en generös kupa och kupans bredare del ger vinet gott om plats att breda ut sig för att släppa ut aromer och dofter för att sedan samlas vid glaset avsmalnade topp. Cabernet Lines-serien finns flera olika glas som gärna kan kombineras. Designer Peter Svarrer. Peter Svarrer är utbildad på Skolen for Brugskonst och har haft eget glasblåseri sedan 1982. Peter Svarrer knöts till Holmegaard 1997 och har utvecklat en rad glasserier och lampor för Holmegaard. Han har undervisat på Danmarks Designskole och Kolding Kunsthåndværkerskole. Peter Svarrer har en mängd danska och utländska utställningar bakom sig och har tagit emot flera priser och stipendier.
 • Holmegaard - Lily Vattenglas 32 cl 2-pack Blue iris

  holmegaard - lily vattenglas 32 cl 2-pack blue iris
  Vattenglas från Holmegaard. Handgjorda glas som är tåliga att användas dag efter dag. Vattenglasen är stapelbara och tål maskindisk. Kommer i 2-pack.Kombinera gärna med andra delar ur serien, i serien ingår även en serveringsskål, desserttallrik och skål. Lily-serie är inspirerad av näckrosens olika skeden och har samma ljusa och poetiska uttryck som själva den vackra blomman. Holmegaard har en lång och stolt tradition av glastillverkning sedan 1825, är en dansk designikon och ett av de mest kända namnen i den skandinaviska konsthantverkstraditionen. Holmegaard tillverkar både munblåst och maskinblåst glas i enlighet med de senaste och mest avancerade produktionsmetoderna. Oavsett om det gäller munblåst eller maskintillverkat glas står Holmegaard alltid för hög kvalitet och elegant design.
 • Holmegaard - Cabernet Lines Vattenglas 25 cl 2-pack Klar

  holmegaard - cabernet lines vattenglas 25 cl 2-pack klar
  Vattenglas i 2-pack från Holmegaards serie Cabernet Lines, Vackra linjer som skapar ett mönster som görs sig rätt på middagsbordet både till vardags och till fest. Cabernet Lines-serien finns i flera olika glas som gärna kan kombineras. Designer Peter Svarrer. Peter Svarrer är utbildad på Skolen for Brugskonst och har haft eget glasblåseri sedan 1982. Peter Svarrer knöts till Holmegaard 1997 och har utvecklat en rad glasserier och lampor för Holmegaard. Han har undervisat på Danmarks Designskole och Kolding Kunsthåndværkerskole. Peter Svarrer har en mängd danska och utländska utställningar bakom sig och har tagit emot flera priser och stipendier.
 • Holmegaard - Cabernet Lines Vitvinsglas 36 cl 2-pack Klar

  holmegaard - cabernet lines vitvinsglas 36 cl 2-pack klar
  Vitvinsglas i 2-pack från Holmegaards serie Cabernet Lines, Vackra linjer som skapar ett mönster som görs sig rätt på middagsbordet både till vardags och till fest. Cabernet Lines-serien finns i flera olika glas som gärna kan kombineras. Designer Peter Svarrer. Peter Svarrer är utbildad på Skolen for Brugskonst och har haft eget glasblåseri sedan 1982. Peter Svarrer knöts till Holmegaard 1997 och har utvecklat en rad glasserier och lampor för Holmegaard. Han har undervisat på Danmarks Designskole och Kolding Kunsthåndværkerskole. Peter Svarrer har en mängd danska och utländska utställningar bakom sig och har tagit emot flera priser och stipendier.
 • Holmegaard - Perfection Bourgogneglas 59 cl Klar

  holmegaard - perfection bourgogneglas 59 cl klar
  Bourgogneglaset ur serien Perfection från Holmegaard sätter guldkant på middagsbjudningen med sin eleganta design och ger en idealisk smakupplevelse. Glaset har en generös kupa på 59 cl och dess linje hjälper till vid serveringen: fyll glaset till linjen och vinet får precis så mycket utrymme som krävs för att smaker och aromer ska utvecklas under de bästa förutsättningarna. Tom Nybroe har designat serien Perfection för Holmegaard med inriktning på att skapa glas som framhäver det bästa ur drycken samt är vackra att vila ögonen på. Tom Nybroe har arbetat som grafisk designer i över 30 år och är en erkänd vinentusiast, han är bland annat partner i företaget World of Wine sedan flera år tillbaka där han arbetar med vinimport och han har även anordnat en hel del vinprovningar. Glasens kupor är speciellt framtagna för varje dryckessort och ser till att förhöja både smaker och aromer samt upplevelsen. En serie glas som fått sitt namn efter Tom Nybroes öga för perfektion.
 • Holmegaard - Cabernet Lines Cocktailglas 29 cl 2-pack

  holmegaard - cabernet lines cocktailglas 29 cl 2-pack
  Cabernet Lines Cocktailglas 29 cl 2-pack från Holmegaard. Cabernet Lines-serien finns i flera olika glas som gärna kan kombineras. Cabernet Lines Cocktailglas är ett elegant cockailglas för att matcha vinglaset, champagneglaset och vattenglaset i samma serie. Tack vare gravyrens svepande linjer som kompletterar den klassiska coupeformen hos glaset blir serveringen av cocktailen extra festlig och elegant. Cocktailglaset har en fin balans och är trevligt att dricka ur – och det ser fantastiskt ut i hemmabaren när det inte används.Cabernet Lines är designad av Peter Svarrer och kännetecknas av sin eleganta, feminina och sofistikerade formgivning. Med de graverade linjerna som rör sig uppåt och runt glaset läggs en ny elegant och lekfull dimension till i Cabernet-designen. Cocktailglaset tål maskindisk upp till 55 grader och rymmer 29 cl.Peter Svarrer är utbildad på Skolen for Brugskonst och har haft eget glasblåseri sedan 1982. Peter Svarrer knöts till Holmegaard 1997 och har utvecklat en rad glasserier och lampor för Holmegaard. Han har undervisat på Danmarks Designskole och Kolding Kunsthåndværkerskole. Peter Svarrer har en mängd danska och utländska utställningar bakom sig och har tagit emot flera priser och stipendier.
 • Holmegaard Flow Glas På Fot 35 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Klar

  holmegaard flow glas på fot 35 cl - dricksglas munblåst glas klar
  Det unika glaset Flow från Holmegaard är tillverkat i munblåst glas, och skapar vackra skuggor som för tankarna till ringar på vattnet. Inspirationen till Flow kommer från flytande material som är i ständig rörelse. Kommer i flera härliga färger som är fina att kombinera med varandra. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Holmegaard Cabernet Vatten 36 Cl 6-pack - Dricksglas Glas Klar

  holmegaard cabernet vatten 36 cl 6-pack - dricksglas glas klar
  Peter Svarrers omfattande serie Cabernet är designad för Holmegaard utifrån önskan om att skapa en serie dricksglas där modernitet, funktion och vardaglig elegans förenas. Det rymliga vattenglaset på 36 cl har den för serien typiskt feminina och greppvänliga formen.Tål maskindisk i max. 55°C. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Holmegaard Cabernet Lines Vatten 25 Cl 2-pack - Dricksglas Glas Klar

  holmegaard cabernet lines vatten 25 cl 2-pack - dricksglas glas klar
  Vattenglaset från Holmegaard har elegant, vacker design i glas med graverat mönster perfekt för att servera viner, vatten eller juicer och till vardags eller fest. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Formgiven av Peter Svarrer. Om vattenglaset från Holmegaard- Vacker, elegant design.- Graverat mönster.- Tillverkat av glas.- Finns även som ett rödvinsglas.- Vattenglaset säljs i 2-pack.- Perfekt för att servera viner, vatten eller juicer.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Från serien Cabernet Lines.- Diameter: 80 mm.- Höjd: 100 mm.- Kapacitet: 25 cl. Skötselråd för vattenglaset- Tål diskmaskin upp till 55°C. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Holmegaard Lily Vatten 32 Cl 2-pack - Dricksglas Glas Klar

  holmegaard lily vatten 32 cl 2-pack - dricksglas glas klar
  Vattenglaset från Holmegaard har en stilfull design med mjuka, organiska linjer perfekt för att liva upp bordsdukningen. Välj mellan olika färger. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om vattenglaset från Holmegaard- Tillverkat av glas.- Höjd: 95 mm.- Kapacitet: 32 cl. Skötselråd för vattenglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Holmegaard Lily Vatten 32 Cl 2-pack - Dricksglas Glas Blå

  holmegaard lily vatten 32 cl 2-pack - dricksglas glas blå
  Vattenglaset från Holmegaard har en stilfull design med mjuka, organiska linjer perfekt för att liva upp bordsdukningen. Välj mellan olika färger. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om vattenglaset från Holmegaard- Tillverkat av glas.- Höjd: 95 mm.- Kapacitet: 32 cl. Skötselråd för vattenglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Holmegaard Lily Vatten 32 Cl 2-pack - Dricksglas Glas Toffe Rose

  holmegaard lily vatten 32 cl 2-pack - dricksglas glas toffe rose
  Vattenglaset från Holmegaard har en stilfull design med mjuka, organiska linjer perfekt för att liva upp bordsdukningen. Välj mellan olika färger. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om vattenglaset från Holmegaard- Tillverkat av glas.- Höjd: 95 mm.- Kapacitet: 32 cl. Skötselråd för vattenglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Holmegaard - Lily Skål 13 cm 2-pack Klar

  holmegaard - lily skål 13 cm 2-pack klar
  Skål från Holmegaard är vacker att äta frukost eller perfekt att servera godis, snacks eller något helt annat i. Skålarna är stapelbara och tål maskindisk. Kommer i 2-pack. Kombinera gärna med andra delar ur serien, i serien ingår även en serveringsskål, desserttallrik och vattenglas. Lily-serie är inspirerad av näckrosens olika skeden och har samma ljusa och poetiska uttryck som själva den vackra blomman. Holmegaard har en lång och stolt tradition av glastillverkning sedan 1825, är en dansk designikon och ett av de mest kända namnen i den skandinaviska konsthantverkstraditionen. Holmegaard tillverkar både munblåst och maskinblåst glas i enlighet med de senaste och mest avancerade produktionsmetoderna. Oavsett om det gäller munblåst eller maskintillverkat glas står Holmegaard alltid för hög kvalitet och elegant design.
 • Holmegaard - Lily Vattenglas 32 cl 2-pack Cherry Blossom

  holmegaard - lily vattenglas 32 cl 2-pack cherry blossom
  Vattenglas från Holmegaard. Handgjorda glas som är tåliga att användas dag efter dag. Vattenglasen är stapelbara och tål maskindisk. Kommer i 2-pack.Kombinera gärna med andra delar ur serien, i serien ingår även en serveringsskål, desserttallrik och skål. Lily-serie är inspirerad av näckrosens olika skeden och har samma ljusa och poetiska uttryck som själva den vackra blomman. Holmegaard har en lång och stolt tradition av glastillverkning sedan 1825, är en dansk designikon och ett av de mest kända namnen i den skandinaviska konsthantverkstraditionen. Holmegaard tillverkar både munblåst och maskinblåst glas i enlighet med de senaste och mest avancerade produktionsmetoderna. Oavsett om det gäller munblåst eller maskintillverkat glas står Holmegaard alltid för hög kvalitet och elegant design.