Hemmässan
www.hemmassan.se

House Doctor sortiment online

 • House Doctor - Branch Tallrik Grå 18 cm Grå

  house doctor - branch tallrik grå 18 cm grå
  Tallriken Branch passar perfekt för att servera tapas eller andra smårätter på. Branch finns i tre olika praktiska storlekar och härliga färger som går bra att kombinera med varandra eller med andra delar ur House Doctors olika porslinsserier – det är bara din fantasi som sätter gränserna.
 • House Doctor - Rustic Skål Grå/Blå 14 cm

  house doctor - rustic skål grå/blå 14 cm
  Skål ur serien Rustic från House Doctor, tillverkad för hand i keramik med glasyr som skiftar i blått och grått. Med sin råa look och naturliga färgnyanser blir servisen ett vackert blickfång i rummet. Kombinera gärna med andra delar ur samma serie eller blanda med någon av House Doctors andra serier för en personlig dukning som passar just dig. Finishen på denna produkt kan variera något.
 • House Doctor - Pion Skål 19 cm Svart/Brun

  house doctor - pion skål 19 cm svart/brun
  Den här skålen från House Doctor har en extra hög kant och passar därför perfekt för maträtter med sås. Skålen är gjord i stengods med en reaktiv lasyr. Under bränningen reagerar lasyren på processen, vilket skapar en unik yta lätt glans och vackert djup. Pionserien finns i två olika färger och i serien finns även tallrikar, fat, skålar och skedar så gillar du den finns det många godbitar att välja mellan.
 • House Doctor - Pion Sked 14 cm Grå/Vit

  house doctor - pion sked 14 cm grå/vit
  Skeden Pion från House Doctor är tillverkad av porslin med en reaktiv lasyr. Under bränningen reagerar lasyren på processen, vilket skapar en unik yta lätt glans och vackert djup. Pionserien finns i två olika färger och i serien finns även tallrikar, fat, skålar och muggar så gillar du den finns det många godbitar att välja mellan.
 • House Doctor - Golden Tesked 14 cm

  house doctor - golden tesked 14 cm
  Vacker tesked i rostfritt stål med guldplätering. Bjud in familj och vänner och duka upp med dessa vackra bestick som kommer ge stil till middagen. Matcha teskeden med kniven, skeden och gaffeln Golden från House Doctor.
 • House Doctor - Nature Chopsticks Akacia 6-pack

  house doctor - nature chopsticks akacia 6-pack
  Ätpinnar - perfekta till middagen med asiatisk tema. Pinnarna är tillverkade av akaciaträ och blir ett dekorativt inslag till dukningen. Pinnarna är 22,5 cm i längd och väldigt bekväma att använda och äta med. Sex par pinnar ingår.
 • House Doctor - Ox Gaffel 20,5 cm

  house doctor - ox gaffel 20,5 cm
  Den eleganta matgaffeln Ox från House Doctor har en stilren och enkel look. Gaffeln är gjord av rostfritt stål med en fin beläggning av mörk titan. Skapa blickfång i dukningen med den vackra, mörka designen - och matcha gärna med andra serveringsdetaljer från House Doctor.
 • House Doctor - Ox Lång Sked 19,5 cm

  house doctor - ox lång sked 19,5 cm
  Den eleganta långa skeden Ox från House Doctor har en stilren och enkel look. Skeden är gjord av rostfritt stål med en fin beläggning av mörk titan. Skapa blickfång i dukningen med den vackra, mörka designen - och matcha gärna med andra serveringsdetaljer från House Doctor.
 • House Doctor - Ox Tesked 15 cm

  house doctor - ox tesked 15 cm
  Den eleganta teskeden Ox från House Doctor har en stilren och enkel look. Skeden är gjord av rostfritt stål med en fin beläggning av mörk titan. Skapa blickfång i dukningen med den vackra, mörka designen - och matcha gärna med andra serveringsdetaljer från House Doctor.
 • House Doctor - Lake Tallrik flat 22 cm Grå

  house doctor - lake tallrik flat 22 cm grå
  Lake tallrik från danska House Doctor är tillverkad av glaserad stengods och passar som mindre mattallrik till lunch eller förrätt. Serien skiftar i en vacker grå nyans och kan enkelt kombineras kors och tvärs med andra färger från House Doctor. Finishen på denna produkt kan variera något. Tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • House Doctor - Rustic Skål Grå/Blå 11,5 cm

  house doctor - rustic skål grå/blå 11,5 cm
  Skål ur serien Rustic från House Doctor, som passar bra till godis eller småsaker. Rustic är tillverkad av stengods och skiftar i blått och grått. Med sin råa look och naturliga färgnyanser blir servisen ett vackert blickfång i rummet. Kombinera gärna med andra delar ur samma serie eller blanda med någon av House Doctors andra serier för en personlig dukning som passar just dig. Finishen på denna produkt kan variera något. Tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • House Doctor - Rustic Tallrik Grå/Blå 27,5 cm

  house doctor - rustic tallrik grå/blå 27,5 cm
  Mattallrik ur serien Rustic från House Doctor, tillverkad för hand i keramik med glasyr som skiftar i blått och grått. Med sin råa look och naturliga färgnyanser blir servisen ett vackert blickfång i rummet. Kombinera gärna med andra delar ur samma serie eller blanda med någon av House Doctors andra serier för en personlig dukning som passar just dig. Finishen på denna produkt kan variera något.
 • House Doctor - Lake Skål 17 cm Grön

  house doctor - lake skål 17 cm grön
  Lake skål från danska House Doctor är tillverkad av glaserad stengods och passar till soppa eller som serveringsskål. Serien skiftar i en vacker grå nyans och kan enkelt kombineras kors och tvärs med andra färger från House Doctor. Finishen på denna produkt kan variera något. Tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • House Doctor - Vintage Vitvin 28 cl

  house doctor - vintage vitvin 28 cl
  Ett stilrent glas med en rundad kupa för att njuta av ett lätt avkylt vitvin eller rosévin. Vintage är en serie med glas från House Doctor med ett vackert mönster. Elegant och tåligt som kommer förhöja varje dukning! Mixa och matcha för en komplett look.
 • House Doctor - Vintage Ölglas 25 cl

  house doctor - vintage ölglas 25 cl
  Med sin höga klassiska form kan du njuta av en kall öl i sommarsolen.Vintage är en serie med glas från House Doctor med ett vackert mönster. Elegant och tåligt som kommer förhöja varje dukning! Mixa och matcha för en komplett look.
 • House Doctor - Pion Frukostrallrik 21,5 cm Svart/Brun

  house doctor - pion frukostrallrik 21,5 cm svart/brun
  House Doctors mellanstora tallrik, perfekt till ex. frukost eller till mellis. Frukosttallriken är gjord i vackert stengods med en reaktiv lasyr. Under bränningen reagerar lasyren på processen, vilket skapar en unik yta lätt glans och vackert djup. Pionserien finns i två olika färger och i serien finns även tallrikar, fat, skålar och skedar så gillar du den finns det många godbitar att välja mellan.
 • House Doctor - Pion Mattallrik 28,5 cm Svart/Brun

  house doctor - pion mattallrik 28,5 cm svart/brun
  Med House Doctors middagstallrik Pion är det en fröjd att duka. Mattallriken är gjord i vackert stengods med en reaktiv lasyr. Under bränningen reagerar lasyren på processen, vilket skapar en unik yta lätt glans och vackert djup. Pionserien finns i två olika färger och i serien finns även tallrikar, fat, skålar och skedar så gillar du den finns det många godbitar att välja mellan.
 • House Doctor - Pion Sked 14 cm Svart/Brun

  house doctor - pion sked 14 cm svart/brun
  Skeden Pion från House Doctor är tillverkad av porslin med en reaktiv lasyr. Under bränningen reagerar lasyren på processen, vilket skapar en unik yta lätt glans och vackert djup. Pionserien finns i två olika färger och i serien finns även tallrikar, fat, skålar och muggar så gillar du den finns det många godbitar att välja mellan.
 • House Doctor - Berica Mugg 26 cl Beige

  house doctor - berica mugg 26 cl beige
  Muggen Berica från House Doctor är oemotståndligt härlig att hålla i. Tack vare dess räfflade design har ytan en taktil känsla som kommer att få dig att vilja slå dig ner med Berica, slappna av och njuta av en varm kopp kaffe eller te. House Doctor har designat Berica med en lätt spräcklig lasyr och modern form som passar lika bra på fikarasten som för en hemmakväll. Använd muggen med tallrikar i en liknande nyans för en enhetlig dukning eller kombinera med olika mönster för en unik touch. Muggen Berica finns i tre olika färger.
 • House Doctor - Tallrik 15,7 cm Suns, Multi

  house doctor - tallrik 15,7 cm suns, multi
  Vackra tallrikar förhöjer alltid en dukning och House Doctor har flera olika modeller att välja mellan. Med härligt mustiga mönster skapar du lätt den stämning du vill åt. Tallriken passar perfekt både som förrätts- och efterrättstallrik och kombineras med fördel med andra tallrikar från House Doctor. Tål både diskmaskin och mikrovågsugn.
 • House Doctor - Golden Gaffel 21 cm

  house doctor - golden gaffel 21 cm
  Vacker gaffel i rostfritt stål med guldplätering. Bjud in familj och vänner och duka upp med dessa vackra bestick som kommer ge stil till middagen. Matcha gaffeln med kniven, skeden och teskeden Golden från House Doctor.
 • House Doctor - Golden Kniv 22 cm

  house doctor - golden kniv 22 cm
  Vacker kniv i rostfritt stål med guldplätering. Bjud in familj och vänner och duka upp med dessa vackra bestick som kommer ge stil till middagen. Matcha kniven med gaffeln, skeden och teskeden Golden från House Doctor.
 • House Doctor - Golden Sked 21 cm

  house doctor - golden sked 21 cm
  Vacker sked i rostfritt stål med guldplätering. Bjud in familj och vänner och duka upp med dessa vackra bestick som kommer ge stil till middagen. Matcha skeden med kniven, gaffeln och teskeden Golden från House Doctor.
 • House Doctor - Ox Sked 20 cm

  house doctor - ox sked 20 cm
  Den eleganta matskeden Ox från House Doctor har en stilren och enkel look. Skeden är gjord av rostfritt stål med en fin beläggning av mörk titan. Skapa blickfång i dukningen med den vackra, mörka designen - och matcha gärna med andra serveringsdetaljer från House Doctor.
 • House Doctor - Ox Kniv 23 cm

  house doctor - ox kniv 23 cm
  Den eleganta matkniven Ox från House Doctor har en stilren och enkel look. Kniven är gjord av rostfritt stål med en fin beläggning av mörk titan. Skapa blickfång i dukningen med den vackra, mörka designen - och matcha gärna med andra serveringsdetaljer från House Doctor.
 • House Doctor - Ox Kakgaffel 15 cm

  house doctor - ox kakgaffel 15 cm
  Den eleganta dessertgaffeln Ox från House Doctor har en stilren och enkel look. Gaffeln är gjord av rostfritt stål med en fin beläggning av mörk titan. Skapa blickfång i dukningen med den vackra, mörka designen - och matcha gärna med andra serveringsdetaljer från House Doctor.
 • House Doctor - Lake Mugg Grå

  house doctor - lake mugg grå
  Lake mugg från danska House Doctor är tillverkad av glaserad stengods och passar perfekt till frukostkaffet. Serien skiftar i en vacker grå nyans och kan enkelt kombineras kors och tvärs med andra färger från House Doctor. Finishen på denna produkt kan variera något. Tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • House Doctor - Lake Skål 13 cm Grå

  house doctor - lake skål 13 cm grå
  Lake skål från danska House Doctor är tillverkad av glaserad stengods och passar till frukostfilen eller som liten serveringsskål. Serien skiftar i en vacker grå nyans och kan enkelt kombineras kors och tvärs med andra färger från House Doctor. Finishen på denna produkt kan variera något. Tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • House Doctor - Lake Skål 17 cm Grå

  house doctor - lake skål 17 cm grå
  Lake skål från danska House Doctor är tillverkad av glaserad stengods och passar till soppa eller som serveringsskål. Serien skiftar i en vacker grå nyans och kan enkelt kombineras kors och tvärs med andra färger från House Doctor. Finishen på denna produkt kan variera något. Tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • House Doctor - Lake Tallrik flat 27 cm Grå

  house doctor - lake tallrik flat 27 cm grå
  Lake tallrik från danska House Doctor är tillverkad av glaserad stengods och passar som mattallrik vid de flesta dukningar. Serien skiftar i en vacker grå nyans och kan enkelt kombineras kors och tvärs med andra färger från House Doctor. Finishen på denna produkt kan variera något. Tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • House Doctor - Lake Tallrik flat 16 cm Grå

  house doctor - lake tallrik flat 16 cm grå
  Lake tallrik från danska House Doctor är tillverkad av glaserad stengods och passar som assiett till frukostsmörgåsen eller förrätten. Serien skiftar i en vacker grå nyans och kan enkelt kombineras kors och tvärs med andra färger från House Doctor. Finishen på denna produkt kan variera något. Tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • House Doctor - Rustic Skål Grå/Blå 21,5 cm

  house doctor - rustic skål grå/blå 21,5 cm
  Skål ur serien Rustic från House Doctor, tillverkad för hand i keramik med glasyr som skiftar i blått och grått. Använd skålen till frukt, sallad eller snacks. Med sin råa look och naturliga färgnyanser blir servisen ett vackert blickfång i rummet. Kombinera gärna med andra delar ur samma serie eller blanda med någon av House Doctors andra serier för en personlig dukning som passar just dig. Finishen på denna produkt kan variera något.
 • House Doctor - Rustic Tallrik Grå/Blå 20,5 cm

  house doctor - rustic tallrik grå/blå 20,5 cm
  Assiett ur serien Rustic från House Doctor, tillverkad för hand i keramik med glasyr som skiftar i blått och grått. Med sin råa look och naturliga färgnyanser blir servisen ett vackert blickfång i rummet. Kombinera gärna med andra delar ur samma serie eller blanda med någon av House Doctors andra serier för en personlig dukning som passar just dig. Finishen på denna produkt kan variera något.
 • House Doctor - Rustic Tallrik djup Grå/Blå 25 cm

  house doctor - rustic tallrik djup grå/blå 25 cm
  Djup tallrik ur serien Rustic från House Doctor, tillverkad för hand i keramik med glasyr som skiftar i blått och grått. Med sin råa look och naturliga färgnyanser blir servisen ett vackert blickfång i rummet. Kombinera gärna med andra delar ur samma serie eller blanda med någon av House Doctors andra serier för en personlig dukning som passar just dig. Finishen på denna produkt kan variera något.Säljs styckvis.
 • House Doctor - Imma Fat 38 cm

  house doctor - imma fat 38 cm
  Med detta vackra fat kan du servera till middagsbjudningen som fikastunden. Fatet har en elegant ljus färg, klassisk form och speciella fläckar i glasyren som gör sig fint till olika typer av dukningar. Finishen kan variera.
 • House Doctor - Lake Skål 13 cm Grön

  house doctor - lake skål 13 cm grön
  Lake skål från danska House Doctor är tillverkad av glaserad stengods och passar till frukostfilen eller som liten serveringsskål. Serien skiftar i en vacker grå nyans och kan enkelt kombineras kors och tvärs med andra färger från House Doctor. Finishen på denna produkt kan variera något. Tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • House Doctor - Pilar Skål 15 cm

  house doctor - pilar skål 15 cm
  En unik skål som kommer bli dukningens höjdpunkt. Glasyren är applicerad för hand i en vacker blå och vit färg som ger personlighet till varje skål. Använd för frukost, servering eller som en vacker inredningsdetalj. Utmärkt för vardagsanvändning och tål både maskindisk och mikrovågsugn.
 • House Doctor - Nature Bricka oval 15x11 cm

  house doctor - nature bricka oval 15x11 cm
  Liva upp dukningen med denna eleganta serveringsbricka i trä. Den varma färgen ger ett rustikt intryck och gör sig även bra som en inredningsdetalj.
 • House Doctor - Lake Mugg Grön

  house doctor - lake mugg grön
  Lake mugg från danska House Doctor är tillverkad av glaserad stengods och passar perfekt till frukostkaffet. Serien skiftar i en vacker grå nyans och kan enkelt kombineras kors och tvärs med andra färger från House Doctor. Finishen på denna produkt kan variera något. Tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • House Doctor - Made Mugg 26 cl

  house doctor - made mugg 26 cl
  En rustik mugg utan handtag som är perfekt för varma drycker. Made har en vacker, mjuk elfenbensfärg som är ett fint tillskott till varje hem som tål både maskindisk och mikrovågsugn. Med sin minimalistiska form kan den enkelt matchas med alla sorters stilar, men med fördel från samma serie för att skapa en unik och personlig look.
 • House Doctor - Rustic Mugg 30 cl

  house doctor - rustic mugg 30 cl
  Mugg ur serien Rustic från House Doctor, tillverkad för hand i keramik med glasyr som skiftar i blått och grått. Med sin råa look och naturliga färgnyanser blir servisen ett vackert blickfång i rummet. Kombinera gärna med andra delar ur samma serie eller blanda med någon av House Doctors andra serier för en personlig dukning som passar just dig. Finishen på denna produkt kan variera något.
 • House Doctor - Vintage Rödvin 22,5 cl

  house doctor - vintage rödvin 22,5 cl
  En vackert mindre rödvinsglas som kommer bli bordets höjdpunkt. Den öppna kupan leder vinet till munnens sidor som känner av syrligheten. Vintage är en serie med glas från House Doctor med ett vackert mönster. Elegant och tåligt som kommer förhöja varje dukning! Mixa och matcha för en komplett look.
 • House Doctor - By Hand Tallrik 22,5 cm

  house doctor - by hand tallrik 22,5 cm
  Ge en rustik touch till frukosten eller middagen med en elegant assiett, perfekt för vardagsanvändning som fest. Kombinera med andra delar i serien för en komplett dukning. By Hand är en keramik serie med en vacker ljus glasering att försköna din dukning. Gjord av lera och kan därför variera i utseende.
 • House Doctor - By Hand Tallrik 27,5 cm

  house doctor - by hand tallrik 27,5 cm
  Ge en rustik touch till middagen med en elegant tallrik, perfekt för vardagsanvändning som fest. Kombinera med assietten i samma serie för en komplett dukning. By Hand är en keramik serie med en vacker ljus glasering att försköna din dukning. Gjord av lera och kan därför variera i utseende.
 • House Doctor - Lake Tallrik flat 27 cm Grön

  house doctor - lake tallrik flat 27 cm grön
  Lake tallrik från danska House Doctor är tillverkad av glaserad stengods och passar som mattallrik vid de flesta dukningar. Serien skiftar i en vacker grå nyans och kan enkelt kombineras kors och tvärs med andra färger från House Doctor. Finishen på denna produkt kan variera något. Tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • House Doctor - Lake Tallrik flat 22 cm Grön

  house doctor - lake tallrik flat 22 cm grön
  Lake tallrik från danska House Doctor är tillverkad av glaserad stengods och passar som mindre mattallrik till lunch eller förrätt. Serien skiftar i en vacker grå nyans och kan enkelt kombineras kors och tvärs med andra färger från House Doctor. Finishen på denna produkt kan variera något. Tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • House Doctor - Lake Tallrik flat 16 cm Grön

  house doctor - lake tallrik flat 16 cm grön
  Lake tallrik från danska House Doctor är tillverkad av glaserad stengods och passar som assiett till frukostsmörgåsen eller förrätten. Serien skiftar i en vacker grå nyans och kan enkelt kombineras kors och tvärs med andra färger från House Doctor. Finishen på denna produkt kan variera något. Tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • House Doctor - Pion Frukostrallrik 21,5 cm Grå/Vit

  house doctor - pion frukostrallrik 21,5 cm grå/vit
  House Doctors mellanstora tallrik, perfekt till ex. frukost eller till mellis. Frukosttallriken är gjord i vackert stengods med en reaktiv lasyr. Under bränningen reagerar lasyren på processen, vilket skapar en unik yta lätt glans och vackert djup. Pionserien finns i två olika färger och i serien finns även tallrikar, fat, skålar och skedar så gillar du den finns det många godbitar att välja mellan.
 • House Doctor - Pion Mattallrik 28,5 cm Grå/Vit

  house doctor - pion mattallrik 28,5 cm grå/vit
  Med House Doctors middagstallrik Pion är det en fröjd att duka. Mattallriken är gjord i vackert stengods med en reaktiv lasyr. Under bränningen reagerar lasyren på processen, vilket skapar en unik yta lätt glans och vackert djup. Pionserien finns i två olika färger och i serien finns även tallrikar, fat, skålar och skedar så gillar du den finns det många godbitar att välja mellan.
 • House Doctor - Pion Skål 19 cm Grå/Vit

  house doctor - pion skål 19 cm grå/vit
  Den här skålen från House Doctor har en extra hög kant och passar därför perfekt för maträtter med sås. Skålen är gjord i stengods med en reaktiv lasyr. Under bränningen reagerar lasyren på processen, vilket skapar en unik yta lätt glans och vackert djup. Pionserien finns i två olika färger och i serien finns även tallrikar, fat, skålar och skedar så gillar du den finns det många godbitar att välja mellan.
 • House Doctor - Pion Skål 14,5 cm Grå/Vit

  house doctor - pion skål 14,5 cm grå/vit
  Den här skålen från House Doctor är perfekt för din yoghurten vid frukosten eller för en mustig soppa till middagen. Skålen är gjord i stengods med en reaktiv lasyr. Under bränningen reagerar lasyren på processen, vilket skapar en unik yta lätt glans och vackert djup. Pionserien finns i två olika färger och i serien finns även tallrikar, fat, skålar och skedar så gillar du den finns det många godbitar att välja mellan.
 • House Doctor - Pion Skål 14,5 cm Svart/Brun

  house doctor - pion skål 14,5 cm svart/brun
  Den här skålen från House Doctor är perfekt för din yoghurten vid frukosten eller för en mustig soppa till middagen. Skålen är gjord i stengods med en reaktiv lasyr. Under bränningen reagerar lasyren på processen, vilket skapar en unik yta lätt glans och vackert djup. Pionserien finns i två olika färger och i serien finns även tallrikar, fat, skålar och skedar så gillar du den finns det många godbitar att välja mellan.
 • House Doctor - Rills Glas 4-pack 11 cm Amber

  house doctor - rills glas 4-pack 11 cm amber
  Rills från House Doctors är ett vackert, staplingsbart glas som kommer i behändigt 4-pack. Rills har en lät räfflad yta som gör att den känns både modern och stilren. Glasen finns i två härligt höstiga färger och kan användas för både varma och kalla drycker.
 • House Doctor - Berica Mugg 26 cl Svart

  house doctor - berica mugg 26 cl svart
  Muggen Berica från House Doctor är oemotståndligt härlig att hålla i. Tack vare dess räfflade design har ytan en taktil känsla som kommer att få dig att vilja slå dig ner med Berica, slappna av och njuta av en varm kopp kaffe eller te. House Doctor har designat Berica med en lätt spräcklig lasyr och modern form som passar lika bra på fikarasten som för en hemmakväll. Använd muggen med tallrikar i en liknande nyans för en enhetlig dukning eller kombinera med olika mönster för en unik touch. Muggen Berica finns i tre olika färger.
 • House Doctor - Berica Mugg 26 cl Brun

  house doctor - berica mugg 26 cl brun
  Muggen Berica från House Doctor är oemotståndligt härlig att hålla i. Tack vare dess räfflade design har ytan en taktil känsla som kommer att få dig att vilja slå dig ner med Berica, slappna av och njuta av en varm kopp kaffe eller te. House Doctor har designat Berica med en lätt spräcklig lasyr och modern form som passar lika bra på fikarasten som för en hemmakväll. Använd muggen med tallrikar i en liknande nyans för en enhetlig dukning eller kombinera med olika mönster för en unik touch. Muggen Berica finns i tre olika färger.
 • House Doctor - Oak Tallrik 21,6 cm Grå

  house doctor - oak tallrik 21,6 cm grå
  Uppdatera din dukning med tallriken Oak i keramik från House Doctor. Tallrikens matta gråa och vita toner presenterar vackert motivet med eklövet och den fyrkantiga formen rundas elegant av på hörnen. Vid första anblick kanske tallriken känns som retro-inspirerad, men det beror helt på hur du använder den. Tallriken finns i tre olika blad-motiv och kombineras med fördel med tallrikar och skålar i andra material och färger för att skapa en personlig och genomtänkt dukning.
 • House Doctor - Ash Tallrik 21,6 cm Grå

  house doctor - ash tallrik 21,6 cm grå
  Uppdatera din dukning med tallriken Ash i keramik från House Doctor. Tallrikens matta gråa och vita toner presenterar vackert motivet med asklövet och den fyrkantiga formen rundas elegant av på hörnen. Vid första anblick kanske tallriken känns som retro-inspirerad, men det beror helt på hur du använder den. Tallriken finns i tre olika blad-motiv och kombineras med fördel med tallrikar och skålar i andra material och färger för att skapa en personlig och genomtänkt dukning.
 • House Doctor - Branch Tallrik 12 cm Grön

  house doctor - branch tallrik 12 cm grön
  Tallriken Branch passar perfekt för att servera tapas eller andra smårätter på. Branch finns i tre olika praktiska storlekar och härliga färger som går bra att kombinera med varandra eller med andra delar ur House Doctors olika porslinsserier – det är bara din fantasi som sätter gränserna.
 • House Doctor - Branch Tallrik 22,3 cm Mörkgrå

  house doctor - branch tallrik 22,3 cm mörkgrå
  Tallriken Branch passar perfekt för att servera tapas eller andra smårätter på. Branch finns i tre olika praktiska storlekar och härliga färger som går bra att kombinera med varandra eller med andra delar ur House Doctors olika porslinsserier – det är bara din fantasi som sätter gränserna.
 • House Doctor - Skål 8,8 cm Dots, Beige

  house doctor - skål 8,8 cm dots, beige
  Små skålar är alltid bra att ha och House Doctor har flera olika modeller att välja mellan. Med härligt mustiga mönster skapar du lätt den stämning du vill åt. Använd skålarna till godis, snacks eller dipp – passar bra till allt. Skålarna kombineras med fördel med annat porslin från House Doctor. Tål både diskmaskin och mikrovågsugn.
 • House Doctor - Skål 8,8 cm Suns, Multi

  house doctor - skål 8,8 cm suns, multi
  Små skålar är alltid bra att ha och House Doctor har flera olika modeller att välja mellan. Med härligt mustiga mönster skapar du lätt den stämning du vill åt. Använd skålarna till godis, snacks eller dipp – passar bra till allt. Skålarna kombineras med fördel med annat porslin från House Doctor. Tål både diskmaskin och mikrovågsugn.
 • House Doctor - Skål 8,8 cm Organi, Mörkgrå

  house doctor - skål 8,8 cm organi, mörkgrå
  Små skålar är alltid bra att ha och House Doctor har flera olika modeller att välja mellan. Med härligt mustiga mönster skapar du lätt den stämning du vill åt. Använd skålarna till godis, snacks eller dipp – passar bra till allt. Skålarna kombineras med fördel med annat porslin från House Doctor. Tål både diskmaskin och mikrovågsugn.
 • House Doctor - Tallrik 15,7 cm Dots, Beige

  house doctor - tallrik 15,7 cm dots, beige
  Vackra tallrikar förhöjer alltid en dukning och House Doctor har flera olika modeller att välja mellan. Med härligt mustiga mönster skapar du lätt den stämning du vill åt. Tallriken passar perfekt både som förrätts- och efterrättstallrik och kombineras med fördel med andra tallrikar från House Doctor. Tål både diskmaskin och mikrovågsugn.
 • House Doctor - Tallrik 15,7 cm Organi, Mörkgrå

  house doctor - tallrik 15,7 cm organi, mörkgrå
  Vackra tallrikar förhöjer alltid en dukning och House Doctor har flera olika modeller att välja mellan. Med härligt mustiga mönster skapar du lätt den stämning du vill åt. Tallriken passar perfekt både som förrätts- och efterrättstallrik och kombineras med fördel med andra tallrikar från House Doctor. Tål både diskmaskin och mikrovågsugn.
 • House Doctor - Meyer Champagneglas 25 cl

  house doctor - meyer champagneglas 25 cl
  Ett läckert champagneglas ur serien Meyer från House Doctor som är perfekt för servering av champagne, mousserande vin eller andra bubbliga drycker. Det avlånga, genomskinliga glaset blir en fin konstrast mot den tjockare, gråa foten. Låt glaset förgylla dukningen med sin eleganta och tidlösa design. Tål maskindisk.
 • House Doctor - Meyer Cocktailglas 25 cl

  house doctor - meyer cocktailglas 25 cl
  Meyer cocktailglas från House Doctor utstrålar elegans och modernitet. Den tjockare foten i grått glas blir en ljuvlig kontrast mot det kupade, genomskinliga glaset. Detta klassiska cocktailglas passar perfekt att servera fruktiga cocktails ur vid middagsbjudningen eller dejtkvällen hemma på fredagskvällen. Glaset går även att använda vid servering av desserter som mousse eller glass med bär, och passar utmärkt till alla sorters dukningar. Tål maskindisk.
 • House Doctor - Meyer Ölglas 55 cl

  house doctor - meyer ölglas 55 cl
  Ölglaset Meyer från House Doctor har en stor kupa i genomskinligt glas som låter ölens smaker utvecklas och skummet får plats att breda ut sig fint. Den tjockare foten i grått glas kontrasterar fint mot glasets övre del och blir ett unikt och modernt tillskott till alla dukningar. Njut av en trevlig kväll i goda vänners lag och duka fram glasen för ett sofistikerat uttryck. Tål maskindisk.
 • House Doctor - Meyer Vitvinsglas 30 cl

  house doctor - meyer vitvinsglas 30 cl
  Meyer vitvinsglas från House Doctor är en salig blandning av klassisk och modern design. Här möts elegans och enkelhet i en vacker kombination och gör sig otroligt fin på bordet. I det här glaset får det vita vinet gott om plats att lufta och utveckla smaker och aromer och blir till en upplevelse för både smak- och luktsinne. Den tjocka foten i grått glas möter den genomskinliga kupan och bildar tillsammans ett läckert glas som är perfekt att duka fram både till vardags och fest. Tål maskindisk.
 • House Doctor - Meyer Rödvinsglas 45 cl

  house doctor - meyer rödvinsglas 45 cl
  Ett fantastiskt rödvinsglas från House Doctor som med sin elegans förgyller alla kvällar och dukningar. Glaset visar upp vinet från sin bästa sida och ger även gott om plats för smaker och aromer att förstärkas. Glasets design har en tydlig klassisk karaktär med en modern touch vilket gör det till ett perfekt glas att ställa fram vid middagsbjudningar eller festligare tillfällen. Den breda, genomskinliga kupan blir en fin kontrast mot fotens gråa nyans och former. Ett självklart val och ett glas som aldrig går ur tiden. Tål maskindisk.