Hemmässan
www.hemmassan.se

House Doctor sortiment online

 • House Doctor - Rustic Skål Grå/Blå 14 cm

  house doctor - rustic skål grå/blå 14 cm
  Skål ur serien Rustic från House Doctor, tillverkad för hand i keramik med glasyr som skiftar i blått och grått. Med sin råa look och naturliga färgnyanser blir servisen ett vackert blickfång i rummet. Kombinera gärna med andra delar ur samma serie eller blanda med någon av House Doctors andra serier för en personlig dukning som passar just dig. Finishen på denna produkt kan variera något.
 • House Doctor - Pion Skål 19 cm Svart/Brun

  house doctor - pion skål 19 cm svart/brun
  Den här skålen från House Doctor har en extra hög kant och passar därför perfekt för maträtter med sås. Skålen är gjord i stengods med en reaktiv lasyr. Under bränningen reagerar lasyren på processen, vilket skapar en unik yta lätt glans och vackert djup. Pionserien finns i två olika färger och i serien finns även tallrikar, fat, skålar och skedar så gillar du den finns det många godbitar att välja mellan.
 • House Doctor - Lake Tallrik flat 22 cm Grå

  house doctor - lake tallrik flat 22 cm grå
  Lake tallrik från danska House Doctor är tillverkad av glaserad stengods och passar som mindre mattallrik till lunch eller förrätt. Serien skiftar i en vacker grå nyans och kan enkelt kombineras kors och tvärs med andra färger från House Doctor. Finishen på denna produkt kan variera något. Tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • House Doctor - Rustic Skål Grå/Blå 11,5 cm

  house doctor - rustic skål grå/blå 11,5 cm
  Skål ur serien Rustic från House Doctor, som passar bra till godis eller småsaker. Rustic är tillverkad av stengods och skiftar i blått och grått. Med sin råa look och naturliga färgnyanser blir servisen ett vackert blickfång i rummet. Kombinera gärna med andra delar ur samma serie eller blanda med någon av House Doctors andra serier för en personlig dukning som passar just dig. Finishen på denna produkt kan variera något. Tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • House Doctor - Rustic Tallrik Grå/Blå 27,5 cm

  house doctor - rustic tallrik grå/blå 27,5 cm
  Mattallrik ur serien Rustic från House Doctor, tillverkad för hand i keramik med glasyr som skiftar i blått och grått. Med sin råa look och naturliga färgnyanser blir servisen ett vackert blickfång i rummet. Kombinera gärna med andra delar ur samma serie eller blanda med någon av House Doctors andra serier för en personlig dukning som passar just dig. Finishen på denna produkt kan variera något.
 • House Doctor - Rustic Tallrik djup Grå/Blå 25 cm

  house doctor - rustic tallrik djup grå/blå 25 cm
  Djup tallrik ur serien Rustic från House Doctor, tillverkad för hand i keramik med glasyr som skiftar i blått och grått. Med sin råa look och naturliga färgnyanser blir servisen ett vackert blickfång i rummet. Kombinera gärna med andra delar ur samma serie eller blanda med någon av House Doctors andra serier för en personlig dukning som passar just dig. Finishen på denna produkt kan variera något.Säljs styckvis.
 • House Doctor - Lake Skål 17 cm Grön

  house doctor - lake skål 17 cm grön
  Lake skål från danska House Doctor är tillverkad av glaserad stengods och passar till soppa eller som serveringsskål. Serien skiftar i en vacker grå nyans och kan enkelt kombineras kors och tvärs med andra färger från House Doctor. Finishen på denna produkt kan variera något. Tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • House Doctor - Vintage Vitvin 28 cl

  house doctor - vintage vitvin 28 cl
  Ett stilrent glas med en rundad kupa för att njuta av ett lätt avkylt vitvin eller rosévin. Vintage är en serie med glas från House Doctor med ett vackert mönster. Elegant och tåligt som kommer förhöja varje dukning! Mixa och matcha för en komplett look.
 • House Doctor - Vintage Ölglas 25 cl

  house doctor - vintage ölglas 25 cl
  Med sin höga klassiska form kan du njuta av en kall öl i sommarsolen.Vintage är en serie med glas från House Doctor med ett vackert mönster. Elegant och tåligt som kommer förhöja varje dukning! Mixa och matcha för en komplett look.
 • House Doctor - Pion Frukostrallrik 21,5 cm Svart/Brun

  house doctor - pion frukostrallrik 21,5 cm svart/brun
  House Doctors mellanstora tallrik, perfekt till ex. frukost eller till mellis. Frukosttallriken är gjord i vackert stengods med en reaktiv lasyr. Under bränningen reagerar lasyren på processen, vilket skapar en unik yta lätt glans och vackert djup. Pionserien finns i två olika färger och i serien finns även tallrikar, fat, skålar och skedar så gillar du den finns det många godbitar att välja mellan.
 • House Doctor - Pion Mattallrik 28,5 cm Svart/Brun

  house doctor - pion mattallrik 28,5 cm svart/brun
  Med House Doctors middagstallrik Pion är det en fröjd att duka. Mattallriken är gjord i vackert stengods med en reaktiv lasyr. Under bränningen reagerar lasyren på processen, vilket skapar en unik yta lätt glans och vackert djup. Pionserien finns i två olika färger och i serien finns även tallrikar, fat, skålar och skedar så gillar du den finns det många godbitar att välja mellan.
 • House Doctor - Berica Mugg 26 cl Beige

  house doctor - berica mugg 26 cl beige
  Muggen Berica från House Doctor är oemotståndligt härlig att hålla i. Tack vare dess räfflade design har ytan en taktil känsla som kommer att få dig att vilja slå dig ner med Berica, slappna av och njuta av en varm kopp kaffe eller te. House Doctor har designat Berica med en lätt spräcklig lasyr och modern form som passar lika bra på fikarasten som för en hemmakväll. Använd muggen med tallrikar i en liknande nyans för en enhetlig dukning eller kombinera med olika mönster för en unik touch. Muggen Berica finns i tre olika färger.
 • House Doctor - Lake Mugg Grå

  house doctor - lake mugg grå
  Lake mugg från danska House Doctor är tillverkad av glaserad stengods och passar perfekt till frukostkaffet. Serien skiftar i en vacker grå nyans och kan enkelt kombineras kors och tvärs med andra färger från House Doctor. Finishen på denna produkt kan variera något. Tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • House Doctor - Lake Skål 13 cm Grå

  house doctor - lake skål 13 cm grå
  Lake skål från danska House Doctor är tillverkad av glaserad stengods och passar till frukostfilen eller som liten serveringsskål. Serien skiftar i en vacker grå nyans och kan enkelt kombineras kors och tvärs med andra färger från House Doctor. Finishen på denna produkt kan variera något. Tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • House Doctor - Lake Skål 17 cm Grå

  house doctor - lake skål 17 cm grå
  Lake skål från danska House Doctor är tillverkad av glaserad stengods och passar till soppa eller som serveringsskål. Serien skiftar i en vacker grå nyans och kan enkelt kombineras kors och tvärs med andra färger från House Doctor. Finishen på denna produkt kan variera något. Tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • House Doctor - Lake Tallrik flat 27 cm Grå

  house doctor - lake tallrik flat 27 cm grå
  Lake tallrik från danska House Doctor är tillverkad av glaserad stengods och passar som mattallrik vid de flesta dukningar. Serien skiftar i en vacker grå nyans och kan enkelt kombineras kors och tvärs med andra färger från House Doctor. Finishen på denna produkt kan variera något. Tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • House Doctor - Lake Tallrik flat 16 cm Grå

  house doctor - lake tallrik flat 16 cm grå
  Lake tallrik från danska House Doctor är tillverkad av glaserad stengods och passar som assiett till frukostsmörgåsen eller förrätten. Serien skiftar i en vacker grå nyans och kan enkelt kombineras kors och tvärs med andra färger från House Doctor. Finishen på denna produkt kan variera något. Tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • House Doctor - Rustic Skål Grå/Blå 21,5 cm

  house doctor - rustic skål grå/blå 21,5 cm
  Skål ur serien Rustic från House Doctor, tillverkad för hand i keramik med glasyr som skiftar i blått och grått. Använd skålen till frukt, sallad eller snacks. Med sin råa look och naturliga färgnyanser blir servisen ett vackert blickfång i rummet. Kombinera gärna med andra delar ur samma serie eller blanda med någon av House Doctors andra serier för en personlig dukning som passar just dig. Finishen på denna produkt kan variera något.
 • House Doctor - Rustic Tallrik Grå/Blå 20,5 cm

  house doctor - rustic tallrik grå/blå 20,5 cm
  Assiett ur serien Rustic från House Doctor, tillverkad för hand i keramik med glasyr som skiftar i blått och grått. Med sin råa look och naturliga färgnyanser blir servisen ett vackert blickfång i rummet. Kombinera gärna med andra delar ur samma serie eller blanda med någon av House Doctors andra serier för en personlig dukning som passar just dig. Finishen på denna produkt kan variera något.
 • House Doctor - Imma Fat 38 cm

  house doctor - imma fat 38 cm
  Med detta vackra fat kan du servera till middagsbjudningen som fikastunden. Fatet har en elegant ljus färg, klassisk form och speciella fläckar i glasyren som gör sig fint till olika typer av dukningar. Finishen kan variera.
 • House Doctor - Lake Skål 13 cm Grön

  house doctor - lake skål 13 cm grön
  Lake skål från danska House Doctor är tillverkad av glaserad stengods och passar till frukostfilen eller som liten serveringsskål. Serien skiftar i en vacker grå nyans och kan enkelt kombineras kors och tvärs med andra färger från House Doctor. Finishen på denna produkt kan variera något. Tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • House Doctor - Nature Bricka oval 15x11 cm

  house doctor - nature bricka oval 15x11 cm
  Liva upp dukningen med denna eleganta serveringsbricka i trä. Den varma färgen ger ett rustikt intryck och gör sig även bra som en inredningsdetalj.
 • House Doctor - Lake Mugg Grön

  house doctor - lake mugg grön
  Lake mugg från danska House Doctor är tillverkad av glaserad stengods och passar perfekt till frukostkaffet. Serien skiftar i en vacker grå nyans och kan enkelt kombineras kors och tvärs med andra färger från House Doctor. Finishen på denna produkt kan variera något. Tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • House Doctor - Made Mugg 26 cl

  house doctor - made mugg 26 cl
  En rustik mugg utan handtag som är perfekt för varma drycker. Made har en vacker, mjuk elfenbensfärg som är ett fint tillskott till varje hem som tål både maskindisk och mikrovågsugn. Med sin minimalistiska form kan den enkelt matchas med alla sorters stilar, men med fördel från samma serie för att skapa en unik och personlig look.
 • House Doctor - Rustic Mugg 30 cl

  house doctor - rustic mugg 30 cl
  Mugg ur serien Rustic från House Doctor, tillverkad för hand i keramik med glasyr som skiftar i blått och grått. Med sin råa look och naturliga färgnyanser blir servisen ett vackert blickfång i rummet. Kombinera gärna med andra delar ur samma serie eller blanda med någon av House Doctors andra serier för en personlig dukning som passar just dig. Finishen på denna produkt kan variera något.
 • House Doctor - Vintage Rödvin 22,5 cl

  house doctor - vintage rödvin 22,5 cl
  En vackert mindre rödvinsglas som kommer bli bordets höjdpunkt. Den öppna kupan leder vinet till munnens sidor som känner av syrligheten. Vintage är en serie med glas från House Doctor med ett vackert mönster. Elegant och tåligt som kommer förhöja varje dukning! Mixa och matcha för en komplett look.
 • House Doctor - Lake Tallrik flat 27 cm Grön

  house doctor - lake tallrik flat 27 cm grön
  Lake tallrik från danska House Doctor är tillverkad av glaserad stengods och passar som mattallrik vid de flesta dukningar. Serien skiftar i en vacker grå nyans och kan enkelt kombineras kors och tvärs med andra färger från House Doctor. Finishen på denna produkt kan variera något. Tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • House Doctor - Lake Tallrik flat 22 cm Grön

  house doctor - lake tallrik flat 22 cm grön
  Lake tallrik från danska House Doctor är tillverkad av glaserad stengods och passar som mindre mattallrik till lunch eller förrätt. Serien skiftar i en vacker grå nyans och kan enkelt kombineras kors och tvärs med andra färger från House Doctor. Finishen på denna produkt kan variera något. Tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • House Doctor - Lake Tallrik flat 16 cm Grön

  house doctor - lake tallrik flat 16 cm grön
  Lake tallrik från danska House Doctor är tillverkad av glaserad stengods och passar som assiett till frukostsmörgåsen eller förrätten. Serien skiftar i en vacker grå nyans och kan enkelt kombineras kors och tvärs med andra färger från House Doctor. Finishen på denna produkt kan variera något. Tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • House Doctor - Pion Frukostrallrik 21,5 cm Grå/Vit

  house doctor - pion frukostrallrik 21,5 cm grå/vit
  House Doctors mellanstora tallrik, perfekt till ex. frukost eller till mellis. Frukosttallriken är gjord i vackert stengods med en reaktiv lasyr. Under bränningen reagerar lasyren på processen, vilket skapar en unik yta lätt glans och vackert djup. Pionserien finns i två olika färger och i serien finns även tallrikar, fat, skålar och skedar så gillar du den finns det många godbitar att välja mellan.
 • House Doctor - Pion Mattallrik 28,5 cm Grå/Vit

  house doctor - pion mattallrik 28,5 cm grå/vit
  Med House Doctors middagstallrik Pion är det en fröjd att duka. Mattallriken är gjord i vackert stengods med en reaktiv lasyr. Under bränningen reagerar lasyren på processen, vilket skapar en unik yta lätt glans och vackert djup. Pionserien finns i två olika färger och i serien finns även tallrikar, fat, skålar och skedar så gillar du den finns det många godbitar att välja mellan.
 • House Doctor - Pion Skål 19 cm Grå/Vit

  house doctor - pion skål 19 cm grå/vit
  Den här skålen från House Doctor har en extra hög kant och passar därför perfekt för maträtter med sås. Skålen är gjord i stengods med en reaktiv lasyr. Under bränningen reagerar lasyren på processen, vilket skapar en unik yta lätt glans och vackert djup. Pionserien finns i två olika färger och i serien finns även tallrikar, fat, skålar och skedar så gillar du den finns det många godbitar att välja mellan.
 • House Doctor - Pion Skål 14,5 cm Grå/Vit

  house doctor - pion skål 14,5 cm grå/vit
  Den här skålen från House Doctor är perfekt för din yoghurten vid frukosten eller för en mustig soppa till middagen. Skålen är gjord i stengods med en reaktiv lasyr. Under bränningen reagerar lasyren på processen, vilket skapar en unik yta lätt glans och vackert djup. Pionserien finns i två olika färger och i serien finns även tallrikar, fat, skålar och skedar så gillar du den finns det många godbitar att välja mellan.
 • House Doctor - Pion Skål 14,5 cm Svart/Brun

  house doctor - pion skål 14,5 cm svart/brun
  Den här skålen från House Doctor är perfekt för din yoghurten vid frukosten eller för en mustig soppa till middagen. Skålen är gjord i stengods med en reaktiv lasyr. Under bränningen reagerar lasyren på processen, vilket skapar en unik yta lätt glans och vackert djup. Pionserien finns i två olika färger och i serien finns även tallrikar, fat, skålar och skedar så gillar du den finns det många godbitar att välja mellan.
 • House Doctor - Berica Mugg 26 cl Svart

  house doctor - berica mugg 26 cl svart
  Muggen Berica från House Doctor är oemotståndligt härlig att hålla i. Tack vare dess räfflade design har ytan en taktil känsla som kommer att få dig att vilja slå dig ner med Berica, slappna av och njuta av en varm kopp kaffe eller te. House Doctor har designat Berica med en lätt spräcklig lasyr och modern form som passar lika bra på fikarasten som för en hemmakväll. Använd muggen med tallrikar i en liknande nyans för en enhetlig dukning eller kombinera med olika mönster för en unik touch. Muggen Berica finns i tre olika färger.
 • House Doctor - Ash Tallrik 21,6 cm Grå

  house doctor - ash tallrik 21,6 cm grå
  Uppdatera din dukning med tallriken Ash i keramik från House Doctor. Tallrikens matta gråa och vita toner presenterar vackert motivet med asklövet och den fyrkantiga formen rundas elegant av på hörnen. Vid första anblick kanske tallriken känns som retro-inspirerad, men det beror helt på hur du använder den. Tallriken finns i tre olika blad-motiv och kombineras med fördel med tallrikar och skålar i andra material och färger för att skapa en personlig och genomtänkt dukning.
 • House Doctor - Skål 8,8 cm Dots, Beige

  house doctor - skål 8,8 cm dots, beige
  Små skålar är alltid bra att ha och House Doctor har flera olika modeller att välja mellan. Med härligt mustiga mönster skapar du lätt den stämning du vill åt. Använd skålarna till godis, snacks eller dipp – passar bra till allt. Skålarna kombineras med fördel med annat porslin från House Doctor. Tål både diskmaskin och mikrovågsugn.
 • House Doctor - Skål 8,8 cm Organi, Mörkgrå

  house doctor - skål 8,8 cm organi, mörkgrå
  Små skålar är alltid bra att ha och House Doctor har flera olika modeller att välja mellan. Med härligt mustiga mönster skapar du lätt den stämning du vill åt. Använd skålarna till godis, snacks eller dipp – passar bra till allt. Skålarna kombineras med fördel med annat porslin från House Doctor. Tål både diskmaskin och mikrovågsugn.
 • House Doctor - Tallrik 15,7 cm Organi, Mörkgrå

  house doctor - tallrik 15,7 cm organi, mörkgrå
  Vackra tallrikar förhöjer alltid en dukning och House Doctor har flera olika modeller att välja mellan. Med härligt mustiga mönster skapar du lätt den stämning du vill åt. Tallriken passar perfekt både som förrätts- och efterrättstallrik och kombineras med fördel med andra tallrikar från House Doctor. Tål både diskmaskin och mikrovågsugn.
 • House Doctor - Meyer Champagneglas 25 cl

  house doctor - meyer champagneglas 25 cl
  Ett läckert champagneglas ur serien Meyer från House Doctor som är perfekt för servering av champagne, mousserande vin eller andra bubbliga drycker. Det avlånga, genomskinliga glaset blir en fin konstrast mot den tjockare, gråa foten. Låt glaset förgylla dukningen med sin eleganta och tidlösa design. Tål maskindisk.
 • House Doctor Umbra Parasoll 200x230 Cm - Parasoller Bok Grön

  house doctor umbra parasoll 200x230 cm - parasoller bok grön
  Parasoll från House Doctor har en stilren, retroinspirerad design i bomull och bok med ett klassiskt mönster och dekorativa fransar längs kanten perfekta till balkongen. Det har en rund form. Det har en fällbar funktion för enkel förvaring och en medföljande påse perfekt för praktisk förvaring och för utflykten. Välj mellan olika färger. Lämplig för uteplatser eller balkonger. Produkten tål utomhusmiljö. Om parasoll från House Doctor- Elegant, avslappnad design.- Tidlös vintagekänsla.- Dekorativa fransar.- Vackert mönster.- Parasoll kommer i olika färger.- Förvaringspåse ingår.- Parasollfot ingår inte.- Rund form.- Höjd: 2300 mm.- Diameter: 2000 mm.- Perfekt för utomhusbruk.- Vikt: 5 kg.- Tillverkat i Kina Skötselråd för parasoll- Endast fläcktvätt.- Ta in produkten när det regnar. Shoppa Parasoller och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • House Doctor Vali Soffbord Ø110 Cm Mörk - Soffbord Mangoträ Brun

  house doctor vali soffbord ø110 cm mörk - soffbord mangoträ brun
  Soffbordet från House Doctor är perfekt för vardagsrummet och har en skulpturell design i mangoträ och eucalyptusträ med en rund bordsskiva och en blank yta. Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Om soffbordet från House Doctor- Skulpturell design.- Tillverkat av eucalyptusträ och mangoträ.- Vacker ram för ökad stabilitet.- Blank finish.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Diameter: 1100 mm.- Höjd: 450 mm.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkat i Indien Skötselråd för soffbordet- Använd en torr trasa.- Över tid kan sprickor uppstå som en naturlig del av designen. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • House Doctor Precise Vägglampa L - Järn Mässing

  house doctor precise vägglampa l - järn mässing
  Precise vägglampa från House Doctor. En elegant vägglampa som är tillverkad i en kombination av järn och mässing, vilket ger lampan ett rått uttryck samtidigt som den har en elegant finish. Lampan passar perfekt att montera ovanför sängen eller som stämningsbelysning i vardagsrummet. Ljuskälla ingår ej. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • House Doctor Lake Tallrik 27 Cm - Stengods Grå

  house doctor lake tallrik 27 cm - stengods grå
  En vacker tallrik från Lake-serien av House Doctor. Tallriken har ett rustikt och rått utseende med dess spräckliga yta och dova färger. Materialet består av stengods och har en blank glaserad yta. Kombinera gärna med övriga produkter från Lake-sortimentet. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • House Doctor Party Fällbord /trä - Järn Svart

  house doctor party fällbord /trä - järn svart
  Party från House Doctor är ett stort och rustikt bord tillverkat av mangoträ och robust järn. Party har fällbara ben och en väl tilltagen storlek för att ge plats åt många gäster. Gör sig lika bra som matbord i köket eller matsalen, som till härliga sommarstunder i trädgården. Bordet har fällbara ben för smidig förvaring när det inte används. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • House Doctor - Meyer Cocktailglas 25 cl

  house doctor - meyer cocktailglas 25 cl
  Meyer cocktailglas från House Doctor utstrålar elegans och modernitet. Den tjockare foten i grått glas blir en ljuvlig kontrast mot det kupade, genomskinliga glaset. Detta klassiska cocktailglas passar perfekt att servera fruktiga cocktails ur vid middagsbjudningen eller dejtkvällen hemma på fredagskvällen. Glaset går även att använda vid servering av desserter som mousse eller glass med bär, och passar utmärkt till alla sorters dukningar. Tål maskindisk.
 • House Doctor - Meyer Ölglas 55 cl

  house doctor - meyer ölglas 55 cl
  Ölglaset Meyer från House Doctor har en stor kupa i genomskinligt glas som låter ölens smaker utvecklas och skummet får plats att breda ut sig fint. Den tjockare foten i grått glas kontrasterar fint mot glasets övre del och blir ett unikt och modernt tillskott till alla dukningar. Njut av en trevlig kväll i goda vänners lag och duka fram glasen för ett sofistikerat uttryck. Tål maskindisk.
 • House Doctor - Meyer Vitvinsglas 30 cl

  house doctor - meyer vitvinsglas 30 cl
  Meyer vitvinsglas från House Doctor är en salig blandning av klassisk och modern design. Här möts elegans och enkelhet i en vacker kombination och gör sig otroligt fin på bordet. I det här glaset får det vita vinet gott om plats att lufta och utveckla smaker och aromer och blir till en upplevelse för både smak- och luktsinne. Den tjocka foten i grått glas möter den genomskinliga kupan och bildar tillsammans ett läckert glas som är perfekt att duka fram både till vardags och fest. Tål maskindisk.
 • House Doctor Square Soffbord 60x60 Cm - Soffbord Järn Brun

  house doctor square soffbord 60x60 cm - soffbord järn brun
  Square Soffbord 60x60 Cm, Brun från House Doctor. Soffbord Brun Järn. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • House Doctor Gany Konsolbord 35x130 Cm - Soffbord & Avlastningsbord Järn Svart

  house doctor gany konsolbord 35x130 cm - soffbord & avlastningsbord järn svart
  Konsolbordet från House Doctor har en minimalistisk design i järn med en stilren look och tre praktiska hyllplan. Det är rektangulärt och har en flyttbar bordsskiva i glas för snygg förvaring. Det har en kompakt, avlång form perfekt för hallen eller köket. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Om konsolbordet från House Doctor- Det här konsolbordet är en del av House Doctors kollektion Gany.- Minimalistisk design.- Lätt ram i stål.- Svart färg med en handgjord finish för att göra varje möbel unik.- 3 x hyllplan- Max vikt toppskiva i glas: 10 kg.- Bredd: 1300 mm.- Höjd: 850 mm.- Längd: 350 mm. Skötselråd för konsolbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • House Doctor Rustic Assiett 20,5 Cm Grå/blå - Keramik Gråblå

  house doctor rustic assiett 20,5 cm grå/blå - keramik gråblå
  Rustic assiett från House Doctor är en rustik och rejäl assiett. Tallriken är tillverkad i porslin och har glaserats i en varm grå nyans. Den har en ojämn yta som bildar ett vackert mönster. Porslinet tillverkas för hand vilket innebär att varje del är unik och inte den andra lik. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • House Doctor Kant Matbord 240 Cm - Brun

  house doctor kant matbord 240 cm - brun
  Kant Matbord från House Doctor. Kant är ett bord med stor personlighet. Det vackra bordet har en bordsskiva av mangoträ med stativ av svart metall som ger en fin kontrast till det mjuka träet. Bordets naturliga utseende adderar en jordnära känsla till ditt hem. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • House Doctor Bali Soffbord 110 Cm - Soffbord Mangoträ Natur

  house doctor bali soffbord 110 cm - soffbord mangoträ natur
  Soffbordet från House Doctor har en rund form i vackert mangoträ för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Bordet har enkel elegans som aldrig går ur tiden. Observera att ytan på obehandlat trä kan variera i nyans då det är ett naturmaterial. Om soffbordet från House Doctor- Tillverkat av mangoträ.- Enkel elegans.- Soffbordet kommer i 2 olika färger. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • House Doctor Orto Soffbord 42 Cm - Soffbord Järn Grå

  house doctor orto soffbord 42 cm - soffbord järn grå
  Stilfulla Orto soffbord från House Doctor i minimalistisk industriell design är riktigt snygg att kombinera med en stor soffa vilket skapar en iögonfallande kontrast som lättar upp bordets hårda och kalla formgivning. Bordsytan har gott om utrymme för att placera dekorativa ljusstakar eller kanske en vacker vas, så du kan smycka bordet med din egna personliga touch. Ett unikt soffbord som ger extra bordsyta på ett elegant sätt. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • House Doctor Bali Soffbord 80 Cm - Soffbord Mangoträ Natur

  house doctor bali soffbord 80 cm - soffbord mangoträ natur
  Bali soffbord från House Doctor. Tillverkat av mangoträ. Bordet har en fin och rund form och stadiga ben som både ger ett stabilt bord och förstärker den rustika designen. Ger ditt vardagsrum en bohemisk look. Finns i två olika färger och två olika storlekar. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • House Doctor Club Matbord 80x200 Cm Ljust Trä - Järn Svart

  house doctor club matbord 80x200 cm ljust trä - järn svart
  Club matbord från House Doctor är ett robust matbord med en rustik bordsskiva av mangoträ, som ger en ombonad och jordnära känsla i sin rena design. Bordsben av järn. Bordet passar bra i såväl kök som matrum. Välj mellan svartbetsad eller naturfärgad bordsskiva.Finns i flera utföranden. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • House Doctor Lake Tallrik 27 Cm - Stengods Grön

  house doctor lake tallrik 27 cm - stengods grön
  En vacker tallrik från Lake-serien av House Doctor. Tallriken har ett rustikt och rått utseende med dess spräckliga yta och dova färger. Materialet består av stengods och har en blank glaserad yta. Kombinera gärna med övriga produkter från Lake-sortimentet. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • House Doctor Pion Middagstallrik 28,5 Cm Svart / - Stengods Brun

  house doctor pion middagstallrik 28,5 cm svart / - stengods brun
  Middagstallriken från House Doctor har en stilren, diskret design i stengods med rustika fläckar och en rund form perfekt för middagsbjudningar. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Om middagstallriken från House Doctor- Stilren, diskret design.- Tillverkad av stengods.- Rustika fläckar.- Rund form.- Höjd: 35 mm.- Diameter: 285 mm. Skötselråd för middagstallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • House Doctor Cara Frukostfat Ø21 Cm Kamel - Stengods Camel

  house doctor cara frukostfat ø21 cm kamel - stengods camel
  Frukostfatet från House Doctor har en minimalistisk design i stengods med en rustik känsla och en jordnära färg perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om frukostfatet från House Doctor- Det här frukostfatet är en del av House Doctors kollektion Cara.- Kombinera frukostfatet med Cara mugg från House Doctor.- Minimalistisk design.- Tillverkat av stengods.- Diameter: 210 mm.- Höjd: 25 mm.- Tillverkat i Kina Skötselråd för frukostfatet- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • House Doctor Ox Matkniv - Rostfritt Stål

  house doctor ox matkniv - rostfritt stål
  Ox Matkniv från House Doctor. En kniv med rustik och industriell design som ger en tidlöst vacker dukning. Den polerad överdelen står i kontrast till den mörkare oxiderade färgen nedtill, vilket ger besticken i serien Ox ett vackert och modernt intryck.Tål maskindisk. Observera att finishen kan försvinna efter upprepad rengöring i diskmaskin. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • House Doctor Lake Lunchtallrik 21,4 Cm - Stengods Grå

  house doctor lake lunchtallrik 21,4 cm - stengods grå
  En vacker lunchtallrik från Lake-serien av House Doctor. Tallriken har ett rustikt och rått utseende med dess spräckliga yta och dova färger. Materialet består av stengods och har en blank glaserad yta. Kombinera gärna med övriga produkter från Lake-sortimentet. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • House Doctor Golden Kniv - Rostfritt Stål Guld

  house doctor golden kniv - rostfritt stål guld
  Servera med stil med denna kniv från House Doctor. Den tillhör serien Gold, och precis som namnet antyder har den en guldig och lyxig design. Perfekt till festligare tillfällen! Den är tillverkad i rostfritt stål med guldbeläggning och vi rekommenderar att du diskar den för hand. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • House Doctor Club Matbord 80x140 Cm Ljust Trä - Järn Svart

  house doctor club matbord 80x140 cm ljust trä - järn svart
  Club matbord från House Doctor är ett robust matbord med en rustik bordsskiva av mangoträ, som ger en ombonad och jordnära känsla i sin rena design. Bordsben av järn. Bordet passar bra i såväl kök som matrum.Finns i flera utföranden. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • House Doctor Ox Tesked - Rostfritt Stål

  house doctor ox tesked - rostfritt stål
  Ox Tesked från House Doctor. En sked med rustik och industriell design som ger en tidlöst vacker dukning. Den polerad överdelen står i kontrast till den mörkare oxiderade färgen nedtill, vilket ger besticken i serien Ox ett vackert och modernt intryck.Tål maskindisk. Observera att finishen kan försvinna efter upprepad rengöring i diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • House Doctor Cuun Loungestol - Järn Natur

  house doctor cuun loungestol - järn natur
  Cuun, loungestol i rotting från danska House Doctor. Stolen består av en stark ram av järn med vävd rotting runtom. Materialet bör skyddas från fukt, hetta, frost och direkt solljus. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • House Doctor Liss Termosmugg H14 Cm 2-pack - Stengods Ljusgrå

  house doctor liss termosmugg h14 cm 2-pack - stengods ljusgrå
  Termosmuggen från House Doctor är perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet och har en dubbelväggad design i stengods med en rustik look perfekt för varma drycker som kaffe och te. Den har en lätt avsmalnad form för utmärkt grepp. Välj mellan olika färger. Om termosmuggen från House Doctor- Den här termosmuggen är en del av House Doctors kollektion Liss.- Dubbelväggad design.- Tillverkad av stengods.- Termosmuggen kommer i olika färger.- Tillgänglig i olika storlekar.- Höjd: 140 mm.- Diameter: 90 mm.- Tillverkad i Kina Skötselråd för termosmuggen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • House Doctor Liss Termosmugg H14 Cm 2-pack - Stengods Mörkgrå

  house doctor liss termosmugg h14 cm 2-pack - stengods mörkgrå
  Termosmuggen från House Doctor är perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet och har en dubbelväggad design i stengods med en rustik look perfekt för varma drycker som kaffe och te. Den har en lätt avsmalnad form för utmärkt grepp. Välj mellan olika färger. Om termosmuggen från House Doctor- Den här termosmuggen är en del av House Doctors kollektion Liss.- Dubbelväggad design.- Tillverkad av stengods.- Termosmuggen kommer i olika färger.- Tillgänglig i olika storlekar.- Höjd: 140 mm.- Diameter: 90 mm.- Tillverkad i Kina Skötselråd för termosmuggen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • House Doctor Lake Mugg - Stengods Grå

  house doctor lake mugg - stengods grå
  En vacker mugg från Lake-serien av House Doctor. Muggen har ett rustikt och rått utseende med dess spräckliga yta och dova färger. Materialet består av stengods och har en blank glaserad yta. Kombinera gärna med övriga produkter från Lake-sortimentet. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • House Doctor Club Matbord 80x200 Cm Svartbets - Järn Brun

  house doctor club matbord 80x200 cm svartbets - järn brun
  Club matbord från House Doctor är ett robust matbord med en rustik bordsskiva av mangoträ, som ger en ombonad och jordnära känsla i sin rena design. Bordsben av järn. Bordet passar bra i såväl kök som matrum. Välj mellan svartbetsad eller naturfärgad bordsskiva.Finns i flera utföranden. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • House Doctor Ox Matgaffel - Rostfritt Stål

  house doctor ox matgaffel - rostfritt stål
  Ox Matgaffel från House Doctor. En gaffel med rustik och industriell design som ger en tidlöst vacker dukning. Den polerad överdelen står i kontrast till den mörkare oxiderade färgen nedtill, vilket ger besticken i serien Ox ett vackert och modernt intryck.Tål maskindisk. Observera att finishen kan försvinna efter upprepad rengöring i diskmaskin. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • House Doctor Pion Tallrik 21,5 Cm Vit / - Stengods Grå

  house doctor pion tallrik 21,5 cm vit / - stengods grå
  Tallriken från House Doctor har en stilren, diskret design i stengods med rustika fläckar och en rund form perfekt för lunchbjudningar. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Om tallriken från House Doctor- Stilren, diskret design.- Tillverkad av stengods.- Rustika fläckar.- Rund form.- Höjd: 30 mm.- Diameter: 215 mm. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • House Doctor Berica Mugg 26 Cl - Stengods Beige

  house doctor berica mugg 26 cl - stengods beige
  Muggen från House Doctor är tillverkad av stengods perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Muggen har en vacker, räfflad design med en spräcklig glasering. Den har en modern form med en rustik känsla. Om muggen från House Doctor - Muggen kommer i 3 olika färger.- Berica uppskattas för stilen.- Kombinera muggen med tallrikar från House Doctor. Skötselråd för muggen - Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • House Doctor Tabi Sittpuff 120x60 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Grå

  house doctor tabi sittpuff 120x60 cm - sittsäckar & sittpuffar polyester grå
  Sittpuffen från House Doctor har en bekväm design med en tidlös look perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Den är tillverkad av slitstark, vävd polyester med en mjuk, stabil fyllning. Välj mellan olika färger och storlekar. Om sittpuffen från House Doctor- Lätt att flytta runt.- Från kollektionen Tabi.- Sittpuffen kommer i olika modeller. Skötselråd för sittpuffen- Endast handtvätt.- Torktumla ej.- Tål ej blekning. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • House Doctor Bali Soffbord 110 Cm - Soffbord Mangoträ Svart

  house doctor bali soffbord 110 cm - soffbord mangoträ svart
  Soffbordet från House Doctor har en rund form i vackert mangoträ för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Bordet har enkel elegans som aldrig går ur tiden. Observera att ytan på obehandlat trä kan variera i nyans då det är ett naturmaterial. Om soffbordet från House Doctor- Tillverkat av mangoträ.- Enkel elegans.- Soffbordet kommer i 2 olika färger. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • House Doctor Rustic Mugg 30 Cl Grå / Blå - Keramik Gråblå

  house doctor rustic mugg 30 cl grå / blå - keramik gråblå
  Muggen från House Doctor har en handgjord design i keramik med en rustik look och en blågrå glasering perfekt för varma drycker som kaffe och te. Den har ett öra på sidan för enkel användning. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om muggen från House Doctor- Handgjord design.- Rustik look.- Blågrå glasering.- Öra på sidan.- Muggen passar bra i köket.- Höjd: 90 mm.- Kapacitet: 30.0 cl.- Diameter: 90 mm. Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • House Doctor Pion Djup Tallrik 19 Cm Vit / - Stengods Grå

  house doctor pion djup tallrik 19 cm vit / - stengods grå
  Djupa tallriken från House Doctor har en stilren, diskret design i stengods med rustika fläckar och en rund form perfekt för att servera både middag och frukost. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Om djupa tallriken från House Doctor- Stilren, diskret design.- Tillverkad av stengods.- Rustika fläckar.- Rund form.- Höjd: 40 mm.- Diameter: 190 mm. Skötselråd för djupa tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • House Doctor Club Matbord Ø130 Cm Svartbets - Järn Brun

  house doctor club matbord ø130 cm svartbets - järn brun
  Club matbord från House Doctor. Ett runt bord med en rustik och robust design med bordsskiva av mangoträ och ben av järn. Skapa en jordnära känsla i ditt kök med detta matbord. Välj mellan svartbetsad eller naturfärgad bordsskiva. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • House Doctor Golden Gaffel - Rostfritt Stål Guld

  house doctor golden gaffel - rostfritt stål guld
  Servera med stil med denna gaffel från House Doctor. Den tillhör serien Gold, och precis som namnet antyder har den en guldig och lyxig design. Perfekt till festligare tillfällen! Den är tillverkad i rostfritt stål med guldbeläggning och vi rekommenderar att du diskar den för hand. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • House Doctor Berica Mugg 26 Cl - Stengods Brun

  house doctor berica mugg 26 cl - stengods brun
  Muggen från House Doctor är tillverkad av stengods perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Muggen har en vacker, räfflad design med en spräcklig glasering. Den har en modern form med en rustik känsla. Om muggen från House Doctor - Muggen kommer i 3 olika färger.- Berica uppskattas för stilen.- Kombinera muggen med tallrikar från House Doctor. Skötselråd för muggen - Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • House Doctor Dots Tallrik Ø19,5 Cm Vit Med Gröna Prickar - Stengods Beige

  house doctor dots tallrik ø19,5 cm vit med gröna prickar - stengods beige
  Tallriken från House Doctor har en elegant design i stengods med ett dekorativt mönster perfekt för att liva upp bordsdukningen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om tallriken från House Doctor- Den här tallriken är en del av House Doctors kollektion Dots.- Kombinera tallriken med Dots skål från House Doctor.- Elegant design.- Prickigt mönster.- Stilrena färger.- Diameter: 195 mm.- Höjd: 20 mm.- Tillverkad i Kina Skötselråd för tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • House Doctor Pion Middagstallrik 28,5 Cm Vit / - Stengods Grå

  house doctor pion middagstallrik 28,5 cm vit / - stengods grå
  Middagstallriken från House Doctor har en stilren, diskret design i stengods med rustika fläckar och en rund form perfekt för middagsbjudningar. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Om middagstallriken från House Doctor- Stilren, diskret design.- Tillverkad av stengods.- Rustika fläckar.- Rund form.- Höjd: 35 mm.- Diameter: 285 mm. Skötselråd för middagstallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • House Doctor Rustic Tallrik Ø27,5 Cm Grå / Blå - Keramik Gråblå

  house doctor rustic tallrik ø27,5 cm grå / blå - keramik gråblå
  Tallriken från House Doctor har en handgjord design i keramik med en rustik look och en vacker glasering som harmoniskt smälter in i hemmet. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. En perfekt detalj för det dukade bordet. Om tallriken från House Doctor- Den här tallriken är en del av House Doctors kollektion Rustic.- Handgjord design.- Rustik look.- Vacker glasering.- Tallriken passar bra i köket.- Diameter: 275 mm.- Höjd: 28 mm.- Tallriken kommer i olika färger. Skötselråd för tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • House Doctor Party Fällbord - Järn Svart

  house doctor party fällbord - järn svart
  Party från House Doctor är ett stort och rustikt bord tillverkat av mangoträ och robust järn. Party har fällbara ben och en väl tilltagen storlek för att ge plats åt många gäster. Gör sig lika bra som matbord i köket eller matsalen, som till härliga sommarstunder i trädgården. Bordet har fällbara ben för smidig förvaring när det inte används. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • House Doctor Habra Loungestol - Järn Natur

  house doctor habra loungestol - järn natur
  Stolen är tillverkad i flätad rotting och kommer i två färger, svart och natur. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • House Doctor Tabi Sittpuff 45x45 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Grå

  house doctor tabi sittpuff 45x45 cm - sittsäckar & sittpuffar polyester grå
  Sittpuffen från House Doctor har en bekväm design med en tidlös look perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Den är tillverkad av slitstark, vävd polyester med en mjuk, stabil fyllning. Välj mellan olika färger och storlekar. Om sittpuffen från House Doctor- Lätt att flytta runt.- Från kollektionen Tabi.- Sittpuffen kommer i olika modeller. Skötselråd för sittpuffen- Endast handtvätt.- Torktumla ej.- Tål ej blekning. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • House Doctor Cara Mugg 8,5x9 Cm Kamel - Stengods Camel

  house doctor cara mugg 8,5x9 cm kamel - stengods camel
  Muggen från House Doctor har en minimalistisk design i stengods med en rustik känsla och en varm färg perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om muggen från House Doctor- Den här muggen är en del av House Doctors kollektion Cara.- Kombinera muggen med Cara tallrik från House Doctor.- Minimalistisk design.- Stapelbar.- Tillverkad av stengods.- Diameter: 85 mm.- Höjd: 90 mm.- Bredd: 125 mm.- Tillverkad i Kina Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • House Doctor Square Soffbord 80x80 Cm - Soffbord Järn Brun

  house doctor square soffbord 80x80 cm - soffbord järn brun
  Square Soffbord 80x80 Cm, Brun från House Doctor. Soffbord Brun Järn. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • House Doctor Berica Mugg 26 Cl - Stengods Svart

  house doctor berica mugg 26 cl - stengods svart
  Muggen från House Doctor är tillverkad av stengods perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Muggen har en vacker, räfflad design med en spräcklig glasering. Den har en modern form med en rustik känsla. Om muggen från House Doctor - Muggen kommer i 3 olika färger.- Berica uppskattas för stilen.- Kombinera muggen med tallrikar från House Doctor. Skötselråd för muggen - Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • House Doctor Liss Termosmugg H9 Cm 4-pack - Stengods Ljusgrå

  house doctor liss termosmugg h9 cm 4-pack - stengods ljusgrå
  Termosmuggen från House Doctor är perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet och har en dubbelväggad design i stengods med en rustik look perfekt för varma drycker som kaffe och te. Den har en lätt avsmalnad form för utmärkt grepp. Om termosmuggen från House Doctor- Den här termosmuggen är en del av House Doctors kollektion Liss.- Dubbelväggad design.- Tillverkad av stengods.- Termosmuggen kommer i olika färger.- Tillgänglig i olika storlekar.- Höjd: 90 mm.- Diameter: 90 mm.- Tillverkad i Kina Skötselråd för termosmuggen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • House Doctor Fari Soffbord - Soffbord Stål Svart

  house doctor fari soffbord - soffbord stål svart
  Soffbordet från House Doctor är tillverkat av svart stål med en stilren, industriell look. Bordet har en minimalistisk design som aldrig går ur tiden. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om soffbordet från House Doctor- Industriell look.- Minimalistisk design.- För alla hem och stilar.- Finns även som flera möbler. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • House Doctor Liss Termosmugg H9 Cm 4-pack - Stengods Mörkgrå

  house doctor liss termosmugg h9 cm 4-pack - stengods mörkgrå
  Termosmuggen från House Doctor är perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet och har en dubbelväggad design i stengods med en rustik look perfekt för varma drycker som kaffe och te. Den har en lätt avsmalnad form för utmärkt grepp. Om termosmuggen från House Doctor- Den här termosmuggen är en del av House Doctors kollektion Liss.- Dubbelväggad design.- Tillverkad av stengods.- Termosmuggen kommer i olika färger.- Tillgänglig i olika storlekar.- Höjd: 90 mm.- Diameter: 90 mm.- Tillverkad i Kina Skötselråd för termosmuggen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • House Doctor Kawa Loungestol - Metall Brun

  house doctor kawa loungestol - metall brun
  Kawa från House Doctor är en härlig sittmöbel i kolonial stil tillverkad av rotting och metall. Sitsen och ryggstödet är flätade, vilket ger stolen en vacker naturlig estetik. Metallbenen utgör i sin tur en fin kontrast till det naturliga och flätade. Placera i vardagsrummet eller utomhus på terassen under soliga dagar. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • House Doctor Lake Mugg - Stengods Grön

  house doctor lake mugg - stengods grön
  En vacker mugg från Lake-serien av House Doctor. Muggen har ett rustikt och rått utseende med dess spräckliga yta och dova färger. Materialet består av stengods och har en blank glaserad yta. Kombinera gärna med övriga produkter från Lake-sortimentet. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • House Doctor Kant Matbord 140 Cm - Metall Trä

  house doctor kant matbord 140 cm - metall trä
  Med ett fint och rymligt matbord blir måltiderna och sammankomsterna med vänner och familj ett trevligt sätt att samlas runt och umgås. Kant matbord från House Doctor har en vacker rund bordsskiva i trä med ben i svart metall som ger bordet en rå och exklusiv look som även skapar en stilfull kontrast mellan den mer mjuka träskivan med sin runda form och naturnära material och de stilrena metallbenen. Med sin mörka nyans står bordet även i vacker kontrast i ett hem med ljusa väggar och enkel inredning. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • House Doctor Slated Bord 70x70cm - Järn Svart

  house doctor slated bord 70x70cm - järn svart
  Slated bord från danska House Doctor. Slated är ett vackert matbord för två, med en härlig rustik yta tillverkad av mangoträ som ger en personlig och varm atmosfär. Tillsammans med de råa järnbenen får bordet ett industriellt uttryck. Perfekt för det lilla köket. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • House Doctor Tabi Sittpuff 45x45 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Brun

  house doctor tabi sittpuff 45x45 cm - sittsäckar & sittpuffar polyester brun
  Sittpuffen från House Doctor har en bekväm design med en tidlös look perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Den är tillverkad av slitstark, vävd polyester med en mjuk, stabil fyllning. Välj mellan olika färger och storlekar. Om sittpuffen från House Doctor- Lätt att flytta runt.- Från kollektionen Tabi.- Sittpuffen kommer i olika modeller. Skötselråd för sittpuffen- Endast handtvätt.- Torktumla ej.- Tål ej blekning. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • House Doctor Pion Dessertfat 16,5 Cm Svart / - Stengods Brun

  house doctor pion dessertfat 16,5 cm svart / - stengods brun
  Dessertfatet från House Doctor har en stilren, diskret design i stengods med rustika fläckar och en rund form perfekt för olika förrätter och desserter. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Om dessertfatet från House Doctor- Stilren, diskret design.- Tillverkat av stengods.- Rustika fläckar.- Rund form.- Höjd: 25 mm.- Diameter: 165 mm. Skötselråd för dessertfatet- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • House Doctor Serveur Tallrik 24 Cm 4-pack - Harts Guld

  house doctor serveur tallrik 24 cm 4-pack - harts guld
  Tallriken har den fin gyllene nyans och är en fin detalj i din dukning.Kommer i 4-Pack och i två olika storlekar. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • House Doctor Rustic Sopptallrik 25 Cm Grå/blå - Keramik Gråblå

  house doctor rustic sopptallrik 25 cm grå/blå - keramik gråblå
  Rustic djup tallrik från House Doctor är en rustik och rejäl tallrik. Denna djupa tallrik är tillverkad i porslin och har glaserats i en varm grå nyans. Den har en ojämn yta som bildar ett vackert mönster. Porslinet tillverkas för hand vilket innebär att varje del är unik och inte den andra lik. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • House Doctor Precise Vägglampa S - Järn Mässing

  house doctor precise vägglampa s - järn mässing
  Precise vägglampa från House Doctor. En elegant vägglampa som är tillverkad i en kombination av järn och mässing, vilket ger lampan ett rått uttryck samtidigt som den har en elegant finish. Lampan passar perfekt att montera ovanför sängen eller som stämningsbelysning i vardagsrummet. Ljuskälla ingår ej. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • House Doctor Kant Matbord 160 Cm - Metall Trä

  house doctor kant matbord 160 cm - metall trä
  Med ett fint och rymligt matbord blir måltiderna och sammankomsterna med vänner och familj ett trevligt sätt att samlas runt och umgås. Kant matbord från House Doctor har en vacker rund bordsskiva i trä med ben i svart metall som ger bordet en rå och exklusiv look som även skapar en stilfull kontrast mellan den mer mjuka träskivan med sin runda form och naturnära material och de stilrena metallbenen. Med sin mörka nyans står bordet även i vacker kontrast i ett hem med ljusa väggar och enkel inredning. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • House Doctor Tabi Sittpuff 40x80 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Polyester Brun

  house doctor tabi sittpuff 40x80 cm - sittsäckar & sittpuffar polyester brun
  Sittpuffen från House Doctor har en bekväm design med en tidlös look perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Den är tillverkad av slitstark, vävd polyester med en mjuk, stabil fyllning. Välj mellan olika färger och storlekar. Om sittpuffen från House Doctor- Lätt att flytta runt.- Från kollektionen Tabi.- Sittpuffen kommer i olika modeller. Skötselråd för sittpuffen- Endast handtvätt.- Torktumla ej.- Tål ej blekning. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • House Doctor Rich Dricks H11 Cm - Dricksglas Glas Ljusgrön

  house doctor rich dricks h11 cm - dricksglas glas ljusgrön
  Dricksglaset från House Doctor har en elegant design i glas med små luftbubblor och en rund form. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Om dricksglaset från House Doctor- Det här dricksglaset är en del av House Doctors kollektion Rich.- Handgjord design.- Kombinera dricksglaset med Rich kanna från House Doctor.- Dricksglaset kommer i olika färger.- Höjd: 110 mm.- Bredd: 95 mm. Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • House Doctor Cara Tallrik Ø27 Cm Kamel - Stengods Camel

  house doctor cara tallrik ø27 cm kamel - stengods camel
  Tallriken från House Doctor har en minimalistisk design i stengods med en rustik känsla och en jordnära färg perfekt för att servera både middag och frukost. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om tallriken från House Doctor- Den här tallriken är en del av House Doctors kollektion Cara.- Kombinera tallriken med Cara skål från House Doctor.- Minimalistisk design.- Stengods.- Diameter: 270 mm.- Höjd: 25 mm.- Tillverkad i Kina Skötselråd för tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • House Doctor Rota Soffbord Antique Brass 30x50 Cm - Soffbord Aluminium Antikmässing

  house doctor rota soffbord antique brass 30x50 cm - soffbord aluminium antikmässing
  Soffbordet från House Doctor har en elegant design med en guldig finish och en rund yta perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Välj mellan olika storlekar. Om soffbordet från House Doctor- Tillverkat av aluminium och MDF.- Guldig finish med en mässing färg.- Perfekt för vardagsrummet eller sovrummet.- Diameter: 500 mm.- Soffbordet kommer i olika storlekar. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • House Doctor Rota Soffbord Antique Brass 50x50 Cm - Soffbord Aluminium Antikmässing

  house doctor rota soffbord antique brass 50x50 cm - soffbord aluminium antikmässing
  Soffbordet från House Doctor har en elegant design med en guldig finish och en rund yta perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Välj mellan olika storlekar. Om soffbordet från House Doctor- Tillverkat av aluminium och MDF.- Guldig finish med en mässing färg.- Perfekt för vardagsrummet eller sovrummet.- Diameter: 500 mm.- Soffbordet kommer i olika storlekar. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • House Doctor Kant Matbord 200 Cm - Brun

  house doctor kant matbord 200 cm - brun
  Kant Matbord från House Doctor. Kant är ett bord med stor personlighet. Det vackra bordet har en bordsskiva av mangoträ med stativ av svart metall som ger en fin kontrast till det mjuka träet. Bordets naturliga utseende adderar en jordnära känsla till ditt hem. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • House Doctor Club Matbord Ø130 Cm Ljust Trä - Järn Svart

  house doctor club matbord ø130 cm ljust trä - järn svart
  Club matbord från House Doctor. Ett runt bord med en rustik och robust design med bordsskiva av mangoträ och ben av järn. Skapa en jordnära känsla i ditt kök med detta matbord. Välj mellan svartbetsad eller naturfärgad bordsskiva. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • House Doctor Rustic Mugg 30 Cl - Stengods Mörkgrå

  house doctor rustic mugg 30 cl - stengods mörkgrå
  Muggen från House Doctor har en rustik design i stengods med en mörk färg och små prickar för att addera en extra dimension till designen perfekt för varma drycker. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om muggen från House Doctor- Den här muggen är en del av House Doctors kollektion Rustic.- Rustik design.- Tillverkad av stengods.- Mörk, elegant färg.- Höjd: 25 mm.- Diameter: 275 mm.- Tillverkad i Kina Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • House Doctor Bali Soffbord 80 Cm - Soffbord Mangoträ Svart

  house doctor bali soffbord 80 cm - soffbord mangoträ svart
  Bali soffbord från House Doctor. Tillverkat av mangoträ. Bordet har en fin och rund form och stadiga ben som både ger ett stabilt bord och förstärker den rustika designen. Ger ditt vardagsrum en bohemisk look. Finns i två olika färger och två olika storlekar. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • House Doctor Habra Loungestol - Järn Svart

  house doctor habra loungestol - järn svart
  Stolen är tillverkad i flätad rotting och kommer i två färger, svart och natur. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • House Doctor Rich Dricks H11 Cm - Dricksglas Glas Klar

  house doctor rich dricks h11 cm - dricksglas glas klar
  Dricksglaset från House Doctor har en elegant design i glas med små luftbubblor och en rund form. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Om dricksglaset från House Doctor- Det här dricksglaset är en del av House Doctors kollektion Rich.- Handgjord design.- Kombinera dricksglaset med Rich kanna från House Doctor.- Dricksglaset kommer i olika färger.- Höjd: 110 mm.- Bredd: 95 mm. Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • House Doctor Ox Lång Tesked - Rostfritt Stål

  house doctor ox lång tesked - rostfritt stål
  Ox Tesked från House Doctor. En sked med rustik och industriell design som ger en tidlöst vacker dukning. Den polerad överdelen står i kontrast till den mörkare oxiderade färgen nedtill, vilket ger besticken i serien Ox ett vackert och modernt intryck.Tål maskindisk. Observera att finishen kan försvinna efter upprepad rengöring i diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • House Doctor Hapur Loungestol - Järn Natur

  house doctor hapur loungestol - järn natur
  Hapur Loungestol, Natur från House Doctor. Fåtöljer Natur Järn. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • House Doctor Soffa 2-sits Natur - 2-sitssoffor Metall

  house doctor soffa 2-sits natur - 2-sitssoffor metall
  Soffa 2-sits, Natur från House Doctor. 2-sitssoffor Metall. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • House Doctor Rota Soffbord H35 Cm Borstat Silver - Soffbord Aluminium Brushed Silver

  house doctor rota soffbord h35 cm borstat silver - soffbord aluminium brushed silver
  Rota Soffbord H35 Cm, Borstat Silver från House Doctor. Soffbord Brushed Silver Aluminium. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • House Doctor Pipe Loungestol - Stål Sand

  house doctor pipe loungestol - stål sand
  Pipe Loungestol, Sand från House Doctor. Fåtöljer Sand Stål. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • House Doctor Gro Soffbord Ø90 Cm - Soffbord & Avlastningsbord Mdf Natur

  house doctor gro soffbord ø90 cm - soffbord & avlastningsbord mdf natur
  Gro Soffbord Ø90 Cm, Natur från House Doctor. Soffbord & Avlastningsbord Natur MDF. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • House Doctor Soffa 1-sits Natur - 2-sitssoffor Metall

  house doctor soffa 1-sits natur - 2-sitssoffor metall
  Soffa 1-sits , Natur från House Doctor. 2-sitssoffor Metall. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • House Doctor Rota Soffbord H50 Cm Borstat Silver - Soffbord Aluminium Brushed Silver

  house doctor rota soffbord h50 cm borstat silver - soffbord aluminium brushed silver
  Rota Soffbord H50 Cm, Borstat Silver från House Doctor. Soffbord Brushed Silver Aluminium. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • House Doctor Soffa Hörnsits Natur - Hörnsoffor & Divansoffor Metall

  house doctor soffa hörnsits natur - hörnsoffor & divansoffor metall
  Soffa Hörnsits, Natur från House Doctor. Hörnsoffor & Divansoffor Metall. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • House Doctor - Rain Tallrik 27 cm 2-pack Klar

  house doctor - rain tallrik 27 cm 2-pack klar
  Rain Tallrik 27 cm 2-pack från House Doctor är ett set med tallrikar tillvekarde i glas med små luftbubblorna i som gör varje tallrik unik.Rain Tallrik 27 cm är en middagstallrik med en både enkel och flexibel stil. Tallriken kommer i klart eller grönt glas som gör den effektfull att matcha med dina andra tallrikar och serviser. Använd den direkt som tallrik när du ska bjuda på middag eller använd som undertallrik för att skapa djup i dukningen. I serien Rain hittar du både glas och tallrikar i olika storlekar så du kan mixa och matcha helt efter eget tycke och smak.
 • House Doctor - Rain Tallrik 21 cm 2-pack Klar

  house doctor - rain tallrik 21 cm 2-pack klar
  Rain Tallrik 21 cm 2-pack från House Doctor är ett set glastallrikar med en härligt transparent och lätt känsla.Rain Tallrikar är tillverkade i glas och innehåller små luftbubblor som gör varje tallrik unik, ingen är den andra helt lik. Rain finns i antingen klart eller grönt glas vilket ger dig möjlighet att skapa en helt ny stil på din dukning. Med Rain kan du enkelt duka i flera lager med en härligt lätt känsla av vår och ljus. I serien Rain hittar du både glas och tallrikar i olika storlekar så du kan mixa och matcha helt efter eget tycke och smak.
 • House Doctor - Rain Skål 18 cm Grön

  house doctor - rain skål 18 cm grön
  Rain Skål 18 cm från House Doctor är en härlig skål i glas om små luftbubblor i som ger skålen karaktär och gör varje skål unik.Rain skål har en härligt transparent och lätt känsla som möjliggör en helt ny typ av dukning. Det är lätt att skapa en ny spännande effekt med materialet glas. Servera dina sallader och tillbehör i denna gröna glasskål eller använd den som en vacker inredningsdetalj.Rain hittar du både glas och tallrikar i olika storlekar så du kan mixa och matcha helt efter eget tycke och smak.
 • House Doctor - Rain Tallrik 27 cm 2-pack Grön

  house doctor - rain tallrik 27 cm 2-pack grön
  Rain Tallrik 27 cm 2-pack från House Doctor är ett set med tallrikar tillvekarde i glas med små luftbubblorna i som gör varje tallrik unik.Rain Tallrik 27 cm är en middagstallrik med en både enkel och flexibel stil. Tallriken kommer i klart eller grönt glas som gör den effektfull att matcha med dina andra tallrikar och serviser. Använd den direkt som tallrik när du ska bjuda på middag eller använd som undertallrik för att skapa djup i dukningen. I serien Rain hittar du både glas och tallrikar i olika storlekar så du kan mixa och matcha helt efter eget tycke och smak.
 • House Doctor - Rain Tallrik 21 cm 2-pack Grön

  house doctor - rain tallrik 21 cm 2-pack grön
  Rain Tallrik 21 cm 2-pack från House Doctor är ett set glastallrikar med en härligt transparent och lätt känsla.Rain Tallrikar är tillverkade i glas och innehåller små luftbubblor som gör varje tallrik unik, ingen är den andra helt lik. Rain finns i antingen klart eller grönt glas vilket ger dig möjlighet att skapa en helt ny stil på din dukning. Med Rain kan du enkelt duka i flera lager med en härligt lätt känsla av vår och ljus. I serien Rain hittar du både glas och tallrikar i olika storlekar så du kan mixa och matcha helt efter eget tycke och smak.
 • House Doctor - Rain Glas 10,5 cm 2-pack Grön

  house doctor - rain glas 10,5 cm 2-pack grön
  Rain Glas 10,5 cm 2-pack från House Doctor är ett set med de två mindre glasen i serien, i antigen grönt eller vitt glas.Glasen har små luftbubblorna i det glaset som ger ett både rustikt och karaktäristiskt utseende. Den avskalade formen i kombination med glaset ger en avslappnad touch till designen. Men Rain kan du enkelt duka upp till ett välkomnande bord oavsett om det är till frukost, lunch, middag eller bara en härlig paus i trädgården.I serien Rain hittar du både glas och tallrikar i olika storlekar så du kan mixa och matcha helt efter eget tycke och smak.
 • House Doctor - Rain Glas 14 cm 2-pack Grön

  house doctor - rain glas 14 cm 2-pack grön
  Rain Glas 14 cm 2-pack från House Doctor är ett set med två stora glas i antigen grönt eller vitt glas.Glasen har små luftbubblorna i det glaset som ger ett både rustikt och karaktäristiskt utseende. Den avskalade formen i kombination med glaset ger en avslappnad touch till designen. Men Rain kan du enkelt duka upp till ett välkomnande bord oavsett om det är till frukost, lunch, middag eller bara en härlig paus i trädgården.I serien Rain hittar du både glas och tallrikar i olika storlekar så du kan mixa och matcha helt efter eget tycke och smak.
 • House Doctor - Rain Glas 10,5 cm 2-pack Klar

  house doctor - rain glas 10,5 cm 2-pack klar
  Rain Glas 10,5 cm 2-pack från House Doctor är ett set med de två mindre glasen i serien, i antigen grönt eller vitt glas.Glasen har små luftbubblorna i det glaset som ger ett både rustikt och karaktäristiskt utseende. Den avskalade formen i kombination med glaset ger en avslappnad touch till designen. Men Rain kan du enkelt duka upp till ett välkomnande bord oavsett om det är till frukost, lunch, middag eller bara en härlig paus i trädgården.I serien Rain hittar du både glas och tallrikar i olika storlekar så du kan mixa och matcha helt efter eget tycke och smak.
 • House Doctor - Rain Glas 14 cm 2-pack Klar

  house doctor - rain glas 14 cm 2-pack klar
  Rain Glas 14 cm 2-pack från House Doctor är ett set med två stora glas i antigen grönt eller vitt glas.Glasen har små luftbubblorna i det glaset som ger ett både rustikt och karaktäristiskt utseende. Den avskalade formen i kombination med glaset ger en avslappnad touch till designen. Men Rain kan du enkelt duka upp till ett välkomnande bord oavsett om det är till frukost, lunch, middag eller bara en härlig paus i trädgården.I serien Rain hittar du både glas och tallrikar i olika storlekar så du kan mixa och matcha helt efter eget tycke och smak.
 • House Doctor Umbra Parasoll 200x230 Cm - Parasoller Bok Sand

  house doctor umbra parasoll 200x230 cm - parasoller bok sand
  Parasoll från House Doctor har en stilren, retroinspirerad design i bomull och bok med ett klassiskt mönster och dekorativa fransar längs kanten perfekta till balkongen. Det har en rund form. Det har en fällbar funktion för enkel förvaring och en medföljande påse perfekt för praktisk förvaring och för utflykten. Välj mellan olika färger. Lämplig för uteplatser eller balkonger. Produkten tål utomhusmiljö. Om parasoll från House Doctor- Elegant, avslappnad design.- Tidlös vintagekänsla.- Dekorativa fransar.- Vackert mönster.- Parasoll kommer i olika färger.- Förvaringspåse ingår.- Parasollfot ingår inte.- Rund form.- Höjd: 2300 mm.- Diameter: 2000 mm.- Perfekt för utomhusbruk.- Vikt: 5 kg.- Tillverkat i Kina Skötselråd för parasoll- Endast fläcktvätt.- Ta in produkten när det regnar. Shoppa Parasoller och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • House Doctor - Rustic Kakfat Grå/Blå 32 cm

  house doctor - rustic kakfat grå/blå 32 cm
  Tårtfat eller kakfat ur serien Rustic från House Doctor, tillverkad av lera med glasyr som skiftar i blått och grått. Med sin råa look och naturliga färgnyanser blir servisen ett vackert blickfång i rummet. Kombinera gärna med andra delar ur samma serie eller blanda med någon av House Doctors andra serier för en personlig dukning som passar just dig. Finishen på denna produkt kan variera något.
 • House Doctor - Rustic Äggkopp Grå/Blå 10 cm

  house doctor - rustic äggkopp grå/blå 10 cm
  Äggkopp ur serien Rustic från House Doctor, som passar bra till frukostägget. Rustic är tillverkad av stengods och skiftar i blått och grått. Med sin råa look och naturliga färgnyanser blir servisen ett vackert blickfång i rummet. Kombinera gärna med andra delar ur samma serie eller blanda med någon av House Doctors andra serier för en personlig dukning som passar just dig. Finishen på denna produkt kan variera något.
 • House Doctor - Nature Äggkopp 5,2 cm

  house doctor - nature äggkopp 5,2 cm
  Skapa en varm kontrast till porslinet med denna äggkopp i trä. Den varma färgen passar fint till alla slags dukningar, och koppen kan även användas för servering av salt eller andra kryddor. Tål endast handtvätt.
 • House Doctor - Ella Bricka 20 cm

  house doctor - ella bricka 20 cm
  Ella från House Doctor är en vacker bricka av järn i en matt svart nyans med ett industriellt utseende. Brickan har många användningsområden och med den har du alla möjligheter att lätt skapa en personlig stil i ditt hem. Använd den att servera fredagsdrinken på, göra vackra stilleben med ljus eller blommor – möjligheterna är oändliga.Brickan Ella finns i flera storlekar.
 • House Doctor - Universal Skål Glas 13 cm Grön

  house doctor - universal skål glas 13 cm grön
  Liten skål gjord i fint grönaktigt glas med små, små luftbubblor i för en intressant effekt. Detta är en skål som är användbar till mycket. Söt som prydnad också, se ljuset glittra i bubblorna när du ställer den i fönstret. Från danska familjeföretaget House Doctor.
 • House Doctor - Rattan Fat 16 cm

  house doctor - rattan fat 16 cm
  Ett snyggt fat är alltid passande i din inredning, detta vid namn Rattan, i aluminium med fint mönster, är ett bra val. Perfekt att ställa ljuslyktor, små vaser och andra vackra prydnadssaker på. Ger en dekorativ och hemtrevlig känsla. Perfekt att variera utefter säsong och ha framme året om. Finns i två andra storlekar att komplettera med. Från danska familjeföretaget House Doctor.
 • House Doctor - Retro Skål 10x5 cm Rost/Beige

  house doctor - retro skål 10x5 cm rost/beige
  Retro, en fin skål från House Doctor. Här förvarar du dina minsta saker. Användbar till mycket och vacker med sin glaserade insida med unikt fläckigt mönster och sin sträva terrakottautsida. Ännu vackrare i sällskap med de andra två skålarna Retro.
 • House Doctor - Pion Kopp 5,5 cm Grå/Vit

  house doctor - pion kopp 5,5 cm grå/vit
  Den lilla koppen Pion med öra från House Doctor är tillverkad av porslin med en reaktiv glasyr. Under bränningen reagerar lasyren på processen, vilket skapar en unik yta lätt glans och vackert djup. Pionserien finns i två olika färger och i serien finns även tallrikar, fat, skålar och skedar så gillar du den finns det många godbitar att välja mellan.
 • House Doctor - Pion Kopp 9 cm Grå/Vit

  house doctor - pion kopp 9 cm grå/vit
  Den större koppen Pion med öra från House Doctor, perfekt för exempelvis ditt morgonkaffe. Koppen är tillverkad av porslin med en reaktiv lasyr. Under bränningen reagerar lasyren på processen, vilket skapar en unik yta lätt glans och vackert djup. Pionserien finns i två olika färger och i serien finns även tallrikar, fat, skålar och skedar så gillar du den finns det många godbitar att välja mellan.
 • House Doctor - Pion Tallrik 16,5 cm Grå/Vit

  house doctor - pion tallrik 16,5 cm grå/vit
  Tallrik Pion från House Doctor passar perfekt för mindre rätter, och självklart för tårta och andra desserter. Pion är tillverkad av porslin med en reaktiv lasyr. Under bränningen reagerar lasyren på processen, vilket skapar en unik yta lätt glans och vackert djup. Pionserien finns i två olika färger och i serien finns även tallrikar, fat, skålar och skedar så gillar du den finns det många godbitar att välja mellan.
 • House Doctor - Pion Pastatallrik 25 cm Grå/Vit

  house doctor - pion pastatallrik 25 cm grå/vit
  House Doctors pastatallrik gör det lätt att servera pasta elegant. Skålen är gjord i stengods med en reaktiv lasyr. Under bränningen reagerar lasyren på processen, vilket skapar en unik yta lätt glans och vackert djup. Pionserien finns i två olika färger och i serien finns även tallrikar, fat, skålar och skedar så gillar du den finns det många godbitar att välja mellan.
 • House Doctor - Pion Kopp 5,5 cm Svart/Brun

  house doctor - pion kopp 5,5 cm svart/brun
  Den lilla koppen Pion med öra från House Doctor är tillverkad av porslin med en reaktiv glasyr. Under bränningen reagerar lasyren på processen, vilket skapar en unik yta lätt glans och vackert djup. Pionserien finns i två olika färger och i serien finns även tallrikar, fat, skålar och skedar så gillar du den finns det många godbitar att välja mellan.
 • House Doctor - Pion Kopp 9 cm Svart/Brun

  house doctor - pion kopp 9 cm svart/brun
  Den större koppen Pion med öra från House Doctor, perfekt för exempelvis ditt morgonkaffe. Koppen är tillverkad av porslin med en reaktiv lasyr. Under bränningen reagerar lasyren på processen, vilket skapar en unik yta lätt glans och vackert djup. Pionserien finns i två olika färger och i serien finns även tallrikar, fat, skålar och skedar så gillar du den finns det många godbitar att välja mellan.
 • House Doctor - Pion Tallrik 16,5 cm Svart/Brun

  house doctor - pion tallrik 16,5 cm svart/brun
  Tallrik Pion från House Doctor passar perfekt för mindre rätter, och självklart för tårta och andra desserter. Pion är tillverkad av porslin med en reaktiv lasyr. Under bränningen reagerar lasyren på processen, vilket skapar en unik yta lätt glans och vackert djup. Pionserien finns i två olika färger och i serien finns även tallrikar, fat, skålar och skedar så gillar du den finns det många godbitar att välja mellan.
 • House Doctor - Pion Pastatallrik 25 cm Svart/Brun

  house doctor - pion pastatallrik 25 cm svart/brun
  House Doctors pastatallrik gör det lätt att servera pasta elegant. Skålen är gjord i stengods med en reaktiv lasyr. Under bränningen reagerar lasyren på processen, vilket skapar en unik yta lätt glans och vackert djup. Pionserien finns i två olika färger och i serien finns även tallrikar, fat, skålar och skedar så gillar du den finns det många godbitar att välja mellan.
 • House Doctor - Berica Espressokopp 8,5 cl Beige

  house doctor - berica espressokopp 8,5 cl beige
  Berica espressokopp från House Doctor har en fin form som passar perfekt i handen och är tillverkad med lasyr som ger koppen en lite ojämn, fläckig yta. Duka fram frukosten med servisdelar i ljusa toner eller matcha Berica med House Doctor-tallrikar och skålar i mörka färger. Espressokoppen finns i tre olika färger.
 • House Doctor - Berica Espressokopp 8,5 cl Brun

  house doctor - berica espressokopp 8,5 cl brun
  Berica espressokopp från House Doctor har en fin form som passar perfekt i handen och är tillverkad med lasyr som ger koppen en lite ojämn, fläckig yta. Duka fram frukosten med servisdelar i ljusa toner eller matcha Berica med House Doctor-tallrikar och skålar i mörka färger. Espressokoppen finns i tre olika färger.
 • House Doctor - Berica Espressokopp 8,5 cl Svart

  house doctor - berica espressokopp 8,5 cl svart
  Berica espressokopp från House Doctor har en fin form som passar perfekt i handen och är tillverkad med lasyr som ger koppen en lite ojämn, fläckig yta. Duka fram frukosten med servisdelar i ljusa toner eller matcha Berica med House Doctor-tallrikar och skålar i mörka färger. Espressokoppen finns i tre olika färger.
 • House Doctor - Berica Kopp 30 cl Beige

  house doctor - berica kopp 30 cl beige
  Koppen Berica från House Doctor kan lätt bli en favorit. Dess räfflade design och lätt spräckliga lasyr ger koppen en modern look och gör den även bekväm att hålla i tack vare örat. Berica passar lika bra för morgonkaffet som för eftermiddagens fikarast, eller när helst du behöver slappna av en stund. Duka ledigt för gäster och servera en bit tårta eller snacks med Berica. Kombinera gärna koppen med House Doctors andra porslin i härliga färger för en rustik känsla när du tar en kort rast på jobbet. Koppen Berica finns i tre olika färger.
 • House Doctor - Berica Kopp 30 cl Brun

  house doctor - berica kopp 30 cl brun
  Koppen Berica från House Doctor kan lätt bli en favorit. Dess räfflade design och lätt spräckliga lasyr ger koppen en modern look och gör den även bekväm att hålla i tack vare örat. Berica passar lika bra för morgonkaffet som för eftermiddagens fikarast, eller när helst du behöver slappna av en stund. Duka ledigt för gäster och servera en bit tårta eller snacks med Berica. Kombinera gärna koppen med House Doctors andra porslin i härliga färger för en rustik känsla när du tar en kort rast på jobbet. Koppen Berica finns i tre olika färger.
 • House Doctor - Berica Kopp 30 cl Svart

  house doctor - berica kopp 30 cl svart
  Koppen Berica från House Doctor kan lätt bli en favorit. Dess räfflade design och lätt spräckliga lasyr ger koppen en modern look och gör den även bekväm att hålla i tack vare örat. Berica passar lika bra för morgonkaffet som för eftermiddagens fikarast, eller när helst du behöver slappna av en stund. Duka ledigt för gäster och servera en bit tårta eller snacks med Berica. Kombinera gärna koppen med House Doctors andra porslin i härliga färger för en rustik känsla när du tar en kort rast på jobbet. Koppen Berica finns i tre olika färger.
 • House Doctor - Foy Skål på Fot Browned brass

  house doctor - foy skål på fot browned brass
  House Doctor Foy Skål på Fot. Dekorativ, oval skål på en stabil fot i smakfulla runda former. Tillverkad av aluminium med en finish i mässing som ger skålen en fin struktur. I ljusreflektionerna uppenbarar sig strukturen på ett vackert vis som kompletterar den stilfulla formgivningen mycket väl.Fyll den med frukt och grönt och låt den pryda köksbänken eller matbordet.
 • House Doctor Pion Tallrik 21,5 Cm Svart / - Stengods Brun

  house doctor pion tallrik 21,5 cm svart / - stengods brun
  Tallriken från House Doctor har en stilren, diskret design i stengods med rustika fläckar och en rund form perfekt för lunchbjudningar. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Om tallriken från House Doctor- Stilren, diskret design.- Tillverkad av stengods.- Rustika fläckar.- Rund form.- Höjd: 30 mm.- Diameter: 215 mm. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • House Doctor Rustic Middagstallrik Ø27,5 Cm - Stengods Mörkgrå

  house doctor rustic middagstallrik ø27,5 cm - stengods mörkgrå
  Middagstallriken från House Doctor har en rustik design i stengods med en mörk färg och små prickar för att addera en extra dimension till designen. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om middagstallriken från House Doctor- Den här middagstallriken är en del av House Doctors kollektion Rustic.- Rustik design.- Tillverkad av stengods.- Mörk, elegant färg.- Höjd: 25 mm.- Diameter: 275 mm.- Tillverkad i Kina Skötselråd för middagstallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • House Doctor Suns Tallrik Ø19,5 Cm - Stengods Mörkbrun

  house doctor suns tallrik ø19,5 cm - stengods mörkbrun
  Tallriken från House Doctor har en rustik design i stengods med en matt, mörk finish och vackra ränder inuti perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Om tallriken från House Doctor- Den här tallriken är en del av House Doctors kollektion .- Kombinera tallriken med Suns skål från House Doctor.- Rustik design.- Tillverkad av stengods.- Matt, mörk finish.- Dekorativa ränder.- Diameter: 195 mm.- Höjd: 20 mm.- Tillverkad i Kina Skötselråd för tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • House Doctor Helo Stol - Stål Svart

  house doctor helo stol - stål svart
  Stolen från House Doctor har en minimalistisk, stilren design perfekt för balkongen, terrassen eller andra utomhusmiljöer. Den är tillverkad av stål med en pulverlackerad finish. Kombinera stolen med ett Helo bord från House Doctor. Om stolen från House Doctor- Kombinera stolen med ett Helo bord från House Doctor.- Gjord av pulverlackerat stål. Skötselråd för stolen- Förvaras på en torr plats när den inte används. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • House Doctor Helo Bord Ø120 Cm - Järn Svart

  house doctor helo bord ø120 cm - järn svart
  Bordet från House Doctor har en stilren design perfekt för uteplatsen eller terrassen. Det är tillverkat av järn med en lättskött, pulverlackerad finish och har en stadig konstruktion. Kombinera bordet med stolar från House Doctor. Om bordet från House Doctor- Kombinera bordet med stolar från House Doctor.- Välj mellan olika storlekar.- För utomhusbruk.- Från serien Helo. Skötselråd för bordet- Förvaras på en torr plats när den inte används. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • House Doctor Helo Bord 90x200 Cm - Järn Svart

  house doctor helo bord 90x200 cm - järn svart
  Bordet från House Doctor har en stilren design perfekt för uteplatsen eller terrassen. Det är tillverkat av järn med en lättskött, pulverlackerad finish och har en stadig konstruktion. Kombinera bordet med stolar från House Doctor. Om bordet från House Doctor- Kombinera bordet med stolar från House Doctor.- Välj mellan olika storlekar.- För utomhusbruk.- Från serien Helo. Skötselråd för bordet- Förvaras på en torr plats när den inte används. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • House Doctor Out Soffbord 35x50 Cm - Soffbord Betong Grå

  house doctor out soffbord 35x50 cm - soffbord betong grå
  Soffbordet från House Doctor är perfekt för både inom- och utomhusbruk och har ett stilrent, diskret uttryck med rena linjer som harmoniserar med omgivningen. Det är tillverkat av slitstark betong med en slät yta. Om soffbordet från House Doctor- Finns även som en piedestal.- Välj mellan olika storlekar.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet.- För inomhus- och utomhusbruk.- Från serien Out. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • House Doctor Oktogon Parasoll - Parasoller Polyester Svart

  house doctor oktogon parasoll - parasoller polyester svart
  Parasollet från House Doctor är perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen och har ett klassiskt uttryck med ett smalrandigt mönster. Det är tillverkat av polyester med en justerbar stång i stål. Om parasollet från House Doctor- Finns i flera färger.- Höjd: 1840 mm.- Diameter: 1800 mm.- Justerbar höjd. Shoppa Parasoller och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • House Doctor Umbra Parasoll Röd/ - Parasoller Polyester Grön

  house doctor umbra parasoll röd/ - parasoller polyester grön
  Parasollet från House Doctor är perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen och har ett elegant, lekfullt uttryck med ett smalrandigt mönster och dekorativa fransar längs kanten. Det är tillverkat av polyester med en stång i bok. Om parasollet från House Doctor- Höjd: 2300 mm.- Diameter: 1900 mm.- Isärtagbar höjd.- Stång i bok. Shoppa Parasoller och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • House Doctor Hapur Stol - Konstrotting Natur

  house doctor hapur stol - konstrotting natur
  Stolen från House Doctor är perfekt för både inom- och utomhusbruk och har en naturlig, luftig look med en tidlös design och stabila ben i järn. Kombinera stolen med ett bord från House Doctor. Om stolen från House Doctor- Tillverkad av polyeten och järn.- Finns även som en karmstol.- För inomhus- och utomhusbruk. Skötselråd för stolen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • House Doctor Oktogon Parasoll Grön - Parasoller Polyester Vit

  house doctor oktogon parasoll grön - parasoller polyester vit
  Parasollet från House Doctor är perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen och har ett klassiskt uttryck med ett smalrandigt mönster. Det är tillverkat av polyester med en justerbar stång i stål. Om parasollet från House Doctor- Finns i flera färger.- Höjd: 1840 mm.- Diameter: 1800 mm.- Justerbar höjd. Shoppa Parasoller och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • House Doctor Hapur Stol - Konstrotting Svart

  house doctor hapur stol - konstrotting svart
  Stolen från House Doctor är perfekt för både inom- och utomhusbruk och har en naturlig, luftig look med en tidlös design och stabila ben i järn. Kombinera stolen med ett bord från House Doctor. Om stolen från House Doctor- Tillverkad av polyeten och järn.- Finns även som en karmstol.- För inomhus- och utomhusbruk. Skötselråd för stolen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • House Doctor Out Soffbord 50x50 Cm - Soffbord Betong Grå

  house doctor out soffbord 50x50 cm - soffbord betong grå
  Soffbordet från House Doctor är perfekt för både inom- och utomhusbruk och har ett stilrent, diskret uttryck med rena linjer som harmoniserar med omgivningen. Det är tillverkat av slitstark betong med en slät yta. Om soffbordet från House Doctor- Finns även som en piedestal.- Välj mellan olika storlekar.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet.- För inomhus- och utomhusbruk.- Från serien Out. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.