Hemmässan
www.hemmassan.se

Iittala sortiment online

 • Iittala - SÅLD Grogglas Kalinka 6 st

  iittala - såld grogglas kalinka 6 st
  6 st grogglas ur serien Kalinka formgiven av Timo Sarpaneva för Iittala.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - SÅLD Dessertskålar Solaris 8 st

  iittala - såld dessertskålar solaris 8 st
  8 st Dessertskålar ur serien Solaris formgivna av Tapio Wirkkala för Iittala.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - SÅLD Vinglas Tavastia 6 st

  iittala - såld vinglas tavastia 6 st
  6 st Vinglas från serien Tavastia formgivna av Tappio Wirkkala för Iittala.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - SÅLD Whiskyglas 8 st IIttala

  iittala - såld whiskyglas 8 st iittala
  8 st whiskyglas från Iittala.NyskickProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - Taika Siimes Tallrik 27 cm Vit

  iittala - taika siimes tallrik 27 cm vit
  Stor flat tallrik ur serien Taika Siimes från Iittala, perfekt både som mattallrik och som uppläggningsfat.Med servisen Taika på bordet får du en förtrollande dukning. Taika betyder magi på finska och designern Klaus Haapaniemi har fått sin inspiration både från gamla berättelser och från sin egen vilda fantasi. I serien Taika Siimes hittar du nya djur, växter och färger i samma detaljrika stil som den klassiska Taika-serien. Matcha gärna Taika Siimes med övriga delar ur Taika-serien.Tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Ugnssäker upp till 250°C.
 • Iittala - Ultima Thule On the rocks 28 cl 4-pack

  iittala - ultima thule on the rocks 28 cl 4-pack
  Ett praktiskt glas som ger slående intryck vid alla tillfällen. Passar lika utmärkt att servera whisky eller cocktails som juice och vatten. Ultima Thules banbrytande design ger alla miljöer en känsla av nordisk natur. Inspirerad av den smältande isen i Lappland skapade Tapio Wirkkala Ultima Thule på 1960-talet, genom att skära i en gjutform. Den exklusiva formgivningen återspeglar de tusentals timmar som satsats på att finslipa glasblåsningstekniken till något som kan ge den önskade effekten av is.
 • Iittala - Essence Skål 37 cl Mörkgrå

  iittala - essence skål 37 cl mörkgrå
  Liten skål i glas med ett vackert mönster i botten, från Iittala och serien Essence. Passar bra till servering av nötter, godis, oliver, dipp och även till efterrätten. Kombinera gärna med andra delar från samma serie, matcha med olika färger och material.Den vackra serien Essence är designad av Iittalas flerfaldigt prisbelönte produktdesigner Alfredo Häberli. Hans idé var att skapa en serie med dricksglas så mångsidig, enkel och funktionell som möjligt, och sedan har serien vuxit till att innehålla karaffer, tallrikar och skålar också. Den spännande karaktären har gjort Essence till en av världens mest hyllade glasserier.
 • Iittala - Kastehelmi Tumbler 30 cl 2-pack Mossgrön

  iittala - kastehelmi tumbler 30 cl 2-pack mossgrön
  Vackra glas med droppformat mönster i serien Kastehelmi, designad av Oiva Toikka 1964. Glasen finns i flera färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer ur Kastehelmi-serien. Ordet Kastehelmi betyder daggdroppe och är inspirerat av de daggdroppar som man kan se glittra som pärlband på grässtrån medan sommarsolen stiger upp över horisonten. Säljs i 2-pack.
 • Iittala - Raami Tallrik djup 22 cm

  iittala - raami tallrik djup 22 cm
  I Jasper Morrisons klassiska serie Raami för Iittala (”ram” på finska) har du här en fin tallrik. Denna djupa tallrik passar perfekt för soppor, grytor och sallader. Den klassiska vita färgen framhäver ingrediensernas färger.Tål maskindisk. Ugnseldfast.
 • Iittala - Aino Aalto Glas 33 cl 2-pack Mörkgrå

  iittala - aino aalto glas 33 cl 2-pack mörkgrå
  Smakfullt och klassiskt allglas i regnbågens alla färger, formgivet av Aino Aalto för Iittala. Aino Aalto-serien har varit älskad och använd i över 80 år, och bidrar till en vacker dukning för både vardag och fest. Säljs i 2-pack.
 • Iittala - Tools Gryta 5 L

  iittala - tools gryta 5 l
  Tools Gryta med lock rymmer 5 liter och är tillverkad i matt rostfritt stål. Finns i flera storlekar.Iittalas serie Tools är framtagen av designern Björn Dahlström i samarbete med internationella stjärnkockar. Kockarnas professionella insikter och kunskaper om material har bidragit till att skapa en mängd kok- och stekkärl i generösa storlekar med höga krav för de mest passionerade hemmakockarna. Tools förenklar arbetet i köket och ser fantastiska ut under både tillagning och servering. Kastrullerna och grytorna har etsade volymmarkeringar på insidan och värmetåliga handtag. En aluminiumkärna gör att det blir en jämn värmefördelning och det rostfria stålet underlättar rengöring.
 • Iittala - Kastehelmi Tallrik flat 17 cm Mossgrön

  iittala - kastehelmi tallrik flat 17 cm mossgrön
  Vacker assiett med droppformat mönster från serien Kastehelmi kan användas till att servera för- eller efterrätter på. Finns i flera härliga färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer passar bra att kombinera med andra delar ur Kastehelmi-serien. Serien är designad av Oiva Toikka för det finska varumärket Iittala. Ordet Kastehelmi betyder daggdroppe och är inspirerat av de daggdroppar som man kan se glittra som pärlband på grässtrån medan sommarsolen stiger upp över horisonten.
 • Iittala - Kartio Glas 40 cl 2-pack Linne

  iittala - kartio glas 40 cl 2-pack linne
  Med Iittalas enkla, men ack så vackra, dricksglas blir denna livsviktiga handling både god och trevlig. Kartio finns i flera storlekar och färger som vackert kan kombineras med varandra. Lika passande till morgonjuicen och barnens O'boy som bredvid vinglaset på bjudningar och middagar. Kartio - hög kvalité till ett trevligt pris. Säljs i 2-pack.
 • Iittala - Miranda Skål 14,5 cm Grå

  iittala - miranda skål 14,5 cm grå
  Mirandaserien från Iittala har nylanserats med en ny storlek och nya härliga färger. Den eleganta skålen på fot har ett effektfullt lövmönster som ger dukningen en touch av natur. Skålen är tillverkad av högkvalitativt pressglas och är perfekt som prydnad och för att servera snacks eller desserter. Formgiven av Heikki Orvola.
 • Iittala - Miranda Skål 14,5 cm Pomerans

  iittala - miranda skål 14,5 cm pomerans
  Mirandaserien från Iittala har nylanserats med en ny storlek och nya härliga färger. Den eleganta skålen på fot har ett effektfullt lövmönster som ger dukningen en touch av natur. Skålen är tillverkad av högkvalitativt pressglas och är perfekt som prydnad och för att servera snacks eller desserter. Formgiven av Heikki Orvola.
 • Iittala - Taika Siimes Skål 60 cl Vit

  iittala - taika siimes skål 60 cl vit
  Stor skål ur serien Taika Siimes från Iittala, perfekt både till frukost och middag, vardag som bjudning. Volym 60 cl.Med servisen Taika på bordet får du en förtrollande dukning. Taika betyder magi på finska och designern Klaus Haapaniemi har fått sin inspiration både från gamla berättelser och från sin egen vilda fantasi. I serien Taika Siimes hittar du nya djur, växter och färger i samma detaljrika stil som den klassiska Taika-serien. Matcha gärna Taika Siimes med övriga delar ur Taika-serien.Tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Ugnssäker upp till 250°C.
 • Iittala - Raami Skål 36 cl Havsblå

  iittala - raami skål 36 cl havsblå
  I Jasper Morrisons klassiska serie Raami för Iittala har du här en vacker skål, perfekt för frukost, desserter och kalla rätter. Det pressade glaset är stilrent mönstrat och bidrar till en inbjudande stämning vid bordet. Skålen Raami kommer i flera olika färger.
 • Iittala - Raami Rödvinsglas 28 cl 2-pack

  iittala - raami rödvinsglas 28 cl 2-pack
  I Jasper Morrisons klassiska serie Raami för Iittala (”ram” på finska) har du här ett vackert rödvinsglas med både skönhet och karaktär. Passar alla röda viner. De är lite mindre i storlek och bekväma att hålla. Tåligt, maskinblåst glas av hög kvalitet. Enkla att förvara. Tål maskindisk.
 • Iittala - Raami Aperitifglas 12 cl 2-pack

  iittala - raami aperitifglas 12 cl 2-pack
  I Jasper Morrisons klassiska serie Raami för Iittala (”ram” på finska) har du här ett vackert aperitifglas med både skönhet och karaktär. Mångsidiga dricksglas som fungerar både före och efter middagen. De är lite mindre i storlek och bekväma att hålla. Perfekta för aperitifer och digestifer. Tåligt, maskinblåst glas av hög kvalitet. Enkla att förvara. Tål maskindisk.
 • Iittala - SÅLD Whiskyglas Kalinka 8 st

  iittala - såld whiskyglas kalinka 8 st
  8 st selterglas ur serien Kalinka formgiven av Timo Sarpaneva för Iittala.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - Kartio Glas 40 cl 2-pack Klar

  iittala - kartio glas 40 cl 2-pack klar
  Med Iittalas enkla, men ack så vackra, dricksglas blir denna livsviktiga handling både god och trevlig. Kartio finns i flera storlekar och färger som vackert kan kombineras med varandra. Lika passande till morgonjuicen och barnens O'boy som bredvid vinglaset på bjudningar och middagar. Kartio - hög kvalité till ett trevligt pris. Säljs i 2-pack.
 • Iittala - SÅLD Assietter Solaris 12 st

  iittala - såld assietter solaris 12 st
  12 st Assietter ur serien Solaris formgivna av Tapio Wirkkala för Iittala.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - Tools Sauteuse 1 L

  iittala - tools sauteuse 1 l
  Tools Sauteuse 1 liter, i vackert matt rostfritt stål.Iittalas serie Tools är framtagen av designern Björn Dahlström i samarbete med internationella stjärnkockar. Kockarnas professionella insikter och kunskaper om material har bidragit till att skapa en mängd kok- och stekkärl i generösa storlekar med höga krav för de mest passionerade hemmakockarna. Tools förenklar arbetet i köket och ser fantastiska ut under både tillagning och servering. Kastrullerna och grytorna har etsade volymmarkeringar på insidan och värmetåliga handtag. En aluminiumkärna gör att det blir en jämn värmefördelning och det rostfria stålet underlättar rengöring.
 • Iittala - Tools Kastrull 2 L

  iittala - tools kastrull 2 l
  Tools Kastrull med lock rymmer 2 liter och är tillverkad i matt rostfritt stål.Iittalas serie Tools är framtagen av designern Björn Dahlström i samarbete med internationella stjärnkockar. Kockarnas professionella insikter och kunskaper om material har bidragit till att skapa en mängd kok- och stekkärl i generösa storlekar med höga krav för de mest passionerade hemmakockarna. Tools förenklar arbetet i köket och ser fantastiska ut under både tillagning och servering. Kastrullerna och grytorna har etsade volymmarkeringar på insidan och värmetåliga handtag. En aluminiumkärna gör att det blir en jämn värmefördelning och det rostfria stålet underlättar rengöring.
 • Iittala - Taika Tallrik djup 20 cm Vit

  iittala - taika tallrik djup 20 cm vit
  Taika djup tallrik med den stilfulla ugglan i center. Varje bjudning och middag kommer förhöjas med detta underbara mönster. Taika är en fantastiskt vacker serie formgiven av Klaus Haapaniemi för Iittala. Seriens namn, Taika, betyder Magisk på finska och detta speglas i den vackra och förtrollande dekoren som pryder hela serien.
 • Iittala - Essence Glas 35 cl 2-pack Mörkgrå

  iittala - essence glas 35 cl 2-pack mörkgrå
  Klassiskt och vackert glas som passar både festligare tillfällen och till vardags. Glaset kan även användas till drinkar eller färggranna smoothies och juicer istället för vanliga dricksglas.
 • Iittala - Aino Aalto Glas 33 cl 2-pack Havsblå

  iittala - aino aalto glas 33 cl 2-pack havsblå
  Smakfullt och klassiskt allglas i regnbågens alla färger, formgivet av Aino Aalto för Iittala. Aino Aalto-serien har varit älskad och använd i över 80 år, och bidrar till en vacker dukning för både vardag och fest. Säljs i 2-pack.
 • Iittala - Kastehelmi Glas på fot 2-pack Aqua

  iittala - kastehelmi glas på fot 2-pack aqua
  Vackra dricksglas på fot med droppformat mönster ur serien Kastehelmi, designad av Oiva Toikka 1964. Det passar för alla kalla drycker och är idealiskt vid alla tillfällen både inne och utomhus. Glasen finns i flera färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer ur Kastehelmi-serien. Ordet Kastehelmi betyder daggdroppe och är inspirerat av de daggdroppar som man kan se glittra som pärlband på grässtrån medan sommarsolen stiger upp över horisonten. Säljs i 2-pack.
 • Iittala - Miranda Skål 14,5 cm Klar

  iittala - miranda skål 14,5 cm klar
  Mirandaserien från Iittala har nylanserats med en ny storlek och nya härliga färger. Den eleganta skålen på fot har ett effektfullt lövmönster som ger dukningen en touch av natur. Skålen är tillverkad av högkvalitativt pressglas och är perfekt som prydnad och för att servera snacks eller desserter. Formgiven av Heikki Orvola.
 • Iittala - Miranda Skål 14,5 cm Linne

  iittala - miranda skål 14,5 cm linne
  Mirandaserien från Iittala har nylanserats med en ny storlek och nya härliga färger. Den eleganta skålen på fot har ett effektfullt lövmönster som ger dukningen en touch av natur. Skålen är tillverkad av högkvalitativt pressglas och är perfekt som prydnad och för att servera snacks eller desserter. Formgiven av Heikki Orvola.
 • Iittala - Miranda Skål 14,5 cm Mossgrön

  iittala - miranda skål 14,5 cm mossgrön
  Mirandaserien från Iittala har nylanserats med en ny storlek och nya härliga färger. Den eleganta skålen på fot har ett effektfullt lövmönster som ger dukningen en touch av natur. Skålen är tillverkad av högkvalitativt pressglas och är perfekt som prydnad och för att servera snacks eller desserter. Formgiven av Heikki Orvola.
 • Iittala - Taika Siimes Tallrik 22 cm Vit

  iittala - taika siimes tallrik 22 cm vit
  Liten tallrik eller assiett ur serien Taika Siimes från Iittala, perfekt till frukosten eller desserten.Med servisen Taika på bordet får du en förtrollande dukning. Taika betyder magi på finska och designern Klaus Haapaniemi har fått sin inspiration både från gamla berättelser och från sin egen vilda fantasi. I serien Taika Siimes hittar du nya djur, växter och färger i samma detaljrika stil som den klassiska Taika-serien. Matcha gärna Taika Siimes med övriga delar ur Taika-serien.Tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Ugnssäker upp till 250°C.
 • Iittala - Taika Siimes Skål 30 cl Vit

  iittala - taika siimes skål 30 cl vit
  Liten skål ur serien Taika Siimes från Iittala, perfekt både till frukost och middag, vardag som bjudning. Volym 30 cl.Med servisen Taika på bordet får du en förtrollande dukning. Taika betyder magi på finska och designern Klaus Haapaniemi har fått sin inspiration både från gamla berättelser och från sin egen vilda fantasi. I serien Taika Siimes hittar du nya djur, växter och färger i samma detaljrika stil som den klassiska Taika-serien. Matcha gärna Taika Siimes med övriga delar ur Taika-serien.Tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Ugnssäker upp till 250°C.
 • Iittala - Raami Skål 36 cl Klar

  iittala - raami skål 36 cl klar
  I Jasper Morrisons klassiska serie Raami för Iittala har du här en vacker skål, perfekt för frukost, desserter och kalla rätter. Det pressade glaset är stilrent mönstrat och bidrar till en inbjudande stämning vid bordet. Skålen Raami kommer i flera olika färger.
 • Iittala - Raami Serveringsset 2 delar Vit

  iittala - raami serveringsset 2 delar vit
  Ittalas set med två små tallrikar i porslin, en oval och en rund tallrik är idealisk för mindre rätter och tillbehör som smör, oliver och olivolja och vinäger. Det vita porslinet fungerar som en ren bakgrund för maten och passar väl vid alla tillfällen. Kombineras enkelt med andra delar i Raami och andra Iittala serier.
 • Iittala - Kastehelmi Glas på fot 2-pack Regn

  iittala - kastehelmi glas på fot 2-pack regn
  Vackra dricksglas på fot med droppformat mönster ur serien Kastehelmi, designad av Oiva Toikka 1964. Det passar för alla kalla drycker och är idealiskt vid alla tillfällen både inne och utomhus. Glasen finns i flera färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer ur Kastehelmi-serien. Ordet Kastehelmi betyder daggdroppe och är inspirerat av de daggdroppar som man kan se glittra som pärlband på grässtrån medan sommarsolen stiger upp över horisonten. Säljs i 2-pack.
 • Iittala - Teema Tallrik flat 17 cm Honung

  iittala - teema tallrik flat 17 cm honung
  Liten tallrik ur servisen Teema, perfekt som assiett till förrätt eller dessert.Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Iittala - Teema Mugg 30 cl Honung

  iittala - teema mugg 30 cl honung
  Rejäl mugg med handtag ur servisen Teema, perfekt till eftermiddagskaffet.Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Iittala - Tsaikka Glas med hållare 23 cl 2-pack

  iittala - tsaikka glas med hållare 23 cl 2-pack
  Dessa eleganta glas, designade av Timo Sarpaneva för Iittala, passar perfekt för varma drycker som te och glögg. De praktiska glashållarna i metall har ett vackert, detaljerat mönster och gör att glaset inte blir för varmt att hålla i. Glaset blir ett fint inslag under högtider och fest, men passar lika bra när du vill avrunda dagen med guldkant. Säljs i 2-pack.
 • Iittala - Raami Vitvinsglas 28 cl 2-pack

  iittala - raami vitvinsglas 28 cl 2-pack
  I Jasper Morrisons klassiska serie Raami för Iittala (”ram” på finska) har du här ett vackert vitvinssglas med både skönhet och karaktär. Passar alla vita viner. De är lite mindre i storlek och bekväma att hålla. Tåligt, maskinblåst glas av hög kvalitet. Enkla att förvara. Tål maskindisk.
 • Iittala - Raami Serveringsskål oval 1,6 L

  iittala - raami serveringsskål oval 1,6 l
  I Jasper Morrisons klassiska serie Raami för Iittala (”ram” på finska) har du här en fin oval serveringsskål. Den ovala formen förhöjer dukningen och passar även där det är ont om plats. Perfekt för tillbehör, sallader, desserter, med mera. Den klassiska vita färgen framhäver matens färger.Tål maskindisk. Ugnseldfast.
 • Iittala - Taika Tallrik Djup 22 cm Vit

  iittala - taika tallrik djup 22 cm vit
  Djup tallrik ur serien Taika från Iittala, perfekt för att servera gröt, pasta, wokrätter eller soppor.Med servisen Taika på bordet får du en förtrollande dukning. Taika betyder magi på finska och designern Klaus Haapaniemi har fått sin inspiration både från gamla berättelser och från sin egen vilda fantasi. I serien Taika Siimes hittar du nya djur, växter och färger i samma detaljrika stil som den klassiska Taika-serien. Matcha gärna Taika Siimes med övriga delar ur Taika-serien.Tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Ugnssäker upp till 250°C
 • Iittala - Kastehelmi Tumbler 30 cl 2-pack Mörkgrå

  iittala - kastehelmi tumbler 30 cl 2-pack mörkgrå
  Vackra glas med droppformat mönster i serien Kastehelmi, designad av Oiva Toikka 1964. Glasen finns i flera färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer ur Kastehelmi-serien. Ordet Kastehelmi betyder daggdroppe och är inspirerat av de daggdroppar som man kan se glittra som pärlband på grässtrån medan sommarsolen stiger upp över horisonten. Säljs i 2-pack.
 • Iittala - Essence Tallrik 25 cm Vit

  iittala - essence tallrik 25 cm vit
  Oval tallrik från Iittala och serien Essence. Ge din dukning en elegant känsla med dessa tallrikar och kombinera gärna med andra delar från samma serie. Även fin att användas som serveringsfat.Den vackra serien Essence är designad av Iittalas flerfaldigt prisbelönte produktdesigner Alfredo Häberli. Hans idé var att skapa en serie med dricksglas så mångsidig, enkel och funktionell som möjligt, och sedan har serien vuxit till att innehålla karaffer, tallrikar och skålar också. Den spännande karaktären har gjort Essence till en av världens mest hyllade glasserier.
 • Iittala - SÅLD Teglas Tsaikka 7 st

  iittala - såld teglas tsaikka 7 st
  Teglas med hållare i rostfritt stål. Tsaikka formgiven av Timo Sarpaneva för Iittalla. 7 st.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - SÅLD Pisaranrengas vinglas 9 st

  iittala - såld pisaranrengas vinglas 9 st
  9 st glas ur serien Pisaranrengas /Droppring av Timo Sarpaneva för Iittala. 2 st glas med naggProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - SÅLD Snapsglas Kalinka 2 st

  iittala - såld snapsglas kalinka 2 st
  2 st snapsglas ur serien Kalinka formgivna av Timo Sarpaneva för Iittala.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - SÅLD Glas Paadar 12 st

  iittala - såld glas paadar 12 st
  12 st glas från serien Paadar formgivna av Tapio Wirkkala för Iittala.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - SÅLD Dricksglas Ultima Thule 4 st

  iittala - såld dricksglas ultima thule 4 st
  4 st dricksglas ur serien Ultima Thule formgivna av Timo Sarpaneva för Iittala.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - Teema Tallrik flat 21 cm Vit

  iittala - teema tallrik flat 21 cm vit
  Teema Tallrik flat 21 cm är en stilren tallrik, perfekt som assiett till förrätt eller dessert.Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Iittala - Teema Tallrik flat 17 cm Vit

  iittala - teema tallrik flat 17 cm vit
  Liten tallrik ur servisen Teema, perfekt som assiett till förrätt eller dessert.Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Iittala - Taika Mugg 40 cl Vit

  iittala - taika mugg 40 cl vit
  En hög ståtlig kopp med ett ljuvligt mönster. Släpp in magin i köket och njut av mysiga stunder med en kopp te eller kaffe. Taika är en fantastiskt vacker serie formgiven av och Klaus Haapaniemi för Iittala. Seriens namn, Taika, betyder Magisk på finska och detta speglas i den vackra och förtrollande dekoren som pryder hela serien.
 • Iittala - Tools Gryta 2 L

  iittala - tools gryta 2 l
  Tools Gryta med lock rymmer 2 liter och är tillverkad i matt rostfritt stål. Finns i flera storlekar.Iittalas serie Tools är framtagen av designern Björn Dahlström i samarbete med internationella stjärnkockar. Kockarnas professionella insikter och kunskaper om material har bidragit till att skapa en mängd kok- och stekkärl i generösa storlekar med höga krav för de mest passionerade hemmakockarna. Tools förenklar arbetet i köket och ser fantastiska ut under både tillagning och servering. Kastrullerna och grytorna har etsade volymmarkeringar på insidan och värmetåliga handtag. En aluminiumkärna gör att det blir en jämn värmefördelning och det rostfria stålet underlättar rengöring.
 • Iittala - Tools Gryta 3 L

  iittala - tools gryta 3 l
  Tools Gryta med lock rymmer 3 liter och är tillverkad i matt rostfritt stål. Finns i flera storlekar.Iittalas serie Tools är framtagen av designern Björn Dahlström i samarbete med internationella stjärnkockar. Kockarnas professionella insikter och kunskaper om material har bidragit till att skapa en mängd kok- och stekkärl i generösa storlekar med höga krav för de mest passionerade hemmakockarna. Tools förenklar arbetet i köket och ser fantastiska ut under både tillagning och servering. Kastrullerna och grytorna har etsade volymmarkeringar på insidan och värmetåliga handtag. En aluminiumkärna gör att det blir en jämn värmefördelning och det rostfria stålet underlättar rengöring.
 • Iittala - Tools Gryta 4 L

  iittala - tools gryta 4 l
  Tools Gryta med lock rymmer 4 liter och är tillverkad i matt rostfritt stål. Finns i flera storlekar.Iittalas serie Tools är framtagen av designern Björn Dahlström i samarbete med internationella stjärnkockar. Kockarnas professionella insikter och kunskaper om material har bidragit till att skapa en mängd kok- och stekkärl i generösa storlekar med höga krav för de mest passionerade hemmakockarna. Tools förenklar arbetet i köket och ser fantastiska ut under både tillagning och servering. Kastrullerna och grytorna har etsade volymmarkeringar på insidan och värmetåliga handtag. En aluminiumkärna gör att det blir en jämn värmefördelning och det rostfria stålet underlättar rengöring.
 • Iittala - Tools Gryta 8 L

  iittala - tools gryta 8 l
  Tools Gryta med lock rymmer 8 liter och är tillverkad i matt rostfritt stål. Finns i flera storlekar.Iittalas serie Tools är framtagen av designern Björn Dahlström i samarbete med internationella stjärnkockar. Kockarnas professionella insikter och kunskaper om material har bidragit till att skapa en mängd kok- och stekkärl i generösa storlekar med höga krav för de mest passionerade hemmakockarna. Tools förenklar arbetet i köket och ser fantastiska ut under både tillagning och servering. Kastrullerna och grytorna har etsade volymmarkeringar på insidan och värmetåliga handtag. En aluminiumkärna gör att det blir en jämn värmefördelning och det rostfria stålet underlättar rengöring.
 • Iittala - Kartio Glas 21 cl 4-pack Klar

  iittala - kartio glas 21 cl 4-pack klar
  Med Iittalas enkla, men ack så vackra, dricksglas blir denna livsviktiga handling både god och trevlig. Kartio finns i flera storlekar och färger som vackert kan kombineras med varandra. Lika passande till morgonjuicen och barnens O'boy som bredvid vinglaset på bjudningar och middagar. Kartio - hög kvalitet till ett trevligt pris. Säljs i 4-pack.
 • Iittala - Teema Tallrik flat 16x16 cm Ljusblå

  iittala - teema tallrik flat 16x16 cm ljusblå
  Liten kvadratisk tallrik från servisen Teema, perfekt som assiett till förrätt eller dessert.Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Iittala - Taika Tallrik djup 20 cm Svart

  iittala - taika tallrik djup 20 cm svart
  Taika djup tallrik med den stilfulla ugglan i center. Varje bjudning och middag kommer förhöjas med detta underbara mönster. Taika är en fantastiskt vacker serie formgiven av Klaus Haapaniemi för Iittala. Seriens namn, Taika, betyder Magisk på finska och detta speglas i den vackra och förtrollande dekoren som pryder hela serien.
 • Iittala - Taika Skål 1,45 L Svart

  iittala - taika skål 1,45 l svart
  Taika skål med den stilfulla ugglan i center. Varje bjudning och middag kommer förhöjas med detta underbara mönster. Taika är en fantastiskt vacker serie formgiven av Klaus Haapaniemi för Iittala. Seriens namn, Taika, betyder Magisk på finska och detta speglas i den vackra och förtrollande dekoren som pryder hela serien.
 • Iittala - Taika Skål 1,45 L Vit

  iittala - taika skål 1,45 l vit
  Taika skål med den stilfulla ugglan i center. Varje bjudning och middag kommer förhöjas med detta underbara mönster. Taika är en fantastiskt vacker serie formgiven av Klaus Haapaniemi för Iittala. Seriens namn, Taika, betyder Magisk på finska och detta speglas i den vackra och förtrollande dekoren som pryder hela serien.
 • Iittala - Essence Allglas 55 cl 2-pack

  iittala - essence allglas 55 cl 2-pack
  Klassiskt och vackert glas som passar alla tillfällen. Glaset kan även användas till juicer, drinkar eller varför inte färggranna smoothies.
 • Iittala - Kastehelmi Tumbler 30 cl 2-pack Aqua

  iittala - kastehelmi tumbler 30 cl 2-pack aqua
  Vackra glas med droppformat mönster i serien Kastehelmi, designad av Oiva Toikka 1964. Glasen finns i flera färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer ur Kastehelmi-serien. Ordet Kastehelmi betyder daggdroppe och är inspirerat av de daggdroppar som man kan se glittra som pärlband på grässtrån medan sommarsolen stiger upp över horisonten. Säljs i 2-pack.
 • Iittala - Kartio Glas 21 cl 2-pack Mossgrön

  iittala - kartio glas 21 cl 2-pack mossgrön
  Med Iittalas enkla, men ack så vackra, dricksglas blir denna livsviktiga handling både god och trevlig. Kartio finns i flera storlekar och färger som vackert kan kombineras med varandra. Lika passande till morgonjuicen och barnens O'boy som bredvid vinglaset på bjudningar och middagar. Kartio - hög kvalitet till ett trevligt pris. Säljs i 2-pack.
 • Iittala - Kartio Glas 21 cl 2-pack Aqua

  iittala - kartio glas 21 cl 2-pack aqua
  Med Iittalas enkla, men ack så vackra, dricksglas blir denna livsviktiga handling både god och trevlig. Kartio finns i flera storlekar och färger som vackert kan kombineras med varandra. Lika passande till morgonjuicen och barnens O'boy som bredvid vinglaset på bjudningar och middagar. Kartio - hög kvalitet till ett trevligt pris. Säljs i 2-pack.
 • Iittala - Essence Glas 35 cl 4-pack

  iittala - essence glas 35 cl 4-pack
  Iittala Essence enkla dricksglas är både vackra att titta på och härliga att dricka ur. Det tunna glaset ger en lyxig känsla och den minimalistiska designen lämpar sig för både vardag och fest. Till skillnad från övriga glas i Essence har vattenglasen ingen fot, men de passar alla utmärkt att matcha med varandra.Dricksglasen från Iittala Essence kommer i 4-pack och rymmer 35 cl.
 • Iittala - Essence Glas 35 cl 2-pack Mossgrön

  iittala - essence glas 35 cl 2-pack mossgrön
  Klassiskt och vackert glas som passar både festligare tillfällen och till vardags. Glaset kan även användas till drinkar eller färggranna smoothies och juicer istället för vanliga dricksglas.
 • Iittala - Aino Aalto Glas 22 cl 2-pack Havsblå

  iittala - aino aalto glas 22 cl 2-pack havsblå
  Smakfullt och klassiskt allglas i regnbågens alla färger, formgivet av Aino Aalto för Iittala. Aino Aalto-serien har varit älskad och använd i över 80 år, och bidrar till en vacker dukning för både vardag och fest. Säljs i 2-pack.
 • Iittala - Kastehelmi Tumbler 30 cl 2-pack Havsblå

  iittala - kastehelmi tumbler 30 cl 2-pack havsblå
  Vackra glas med droppformat mönster i serien Kastehelmi, designad av Oiva Toikka 1964. Glasen finns i flera färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer ur Kastehelmi-serien. Ordet Kastehelmi betyder daggdroppe och är inspirerat av de daggdroppar som man kan se glittra som pärlband på grässtrån medan sommarsolen stiger upp över horisonten. Säljs i 2-pack.
 • Iittala - Teema Tallrik djup/skål 21 cm Puder

  iittala - teema tallrik djup/skål 21 cm puder
  Stor djup tallrik från servisen Teema, perfekt till morgongröten.Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Iittala - Essence Cocktailglas 31 cl 4-pack

  iittala - essence cocktailglas 31 cl 4-pack
  ssence Cocktailglas 31 cl 4-pack perfekt att skåla in sommaren med! Serien Essence designades av Alfredo Häberli 2001 för Iittala, och är en av Sveriges mest populära glasserier. Det här glaset på fot passar även utmärkt som dessertglas för pannacottan eller glassen, men du också använda som en champagnekupa. I serien finns även vinglas, dricksglas och karaffer.
 • Iittala - Kastehelmi Glas på fot 2-pack Klar

  iittala - kastehelmi glas på fot 2-pack klar
  Vackra dricksglas på fot med droppformat mönster ur serien Kastehelmi, designad av Oiva Toikka 1964. Det passar för alla kalla drycker och är idealiskt vid alla tillfällen både inne och utomhus. Glasen finns i flera färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer ur Kastehelmi-serien. Ordet Kastehelmi betyder daggdroppe och är inspirerat av de daggdroppar som man kan se glittra som pärlband på grässtrån medan sommarsolen stiger upp över horisonten. Säljs i 2-pack.
 • Iittala - Kastehelmi Glas på fot 2-pack Linne

  iittala - kastehelmi glas på fot 2-pack linne
  Vackra dricksglas på fot med droppformat mönster ur serien Kastehelmi, designad av Oiva Toikka 1964. Det passar för alla kalla drycker och är idealiskt vid alla tillfällen både inne och utomhus. Glasen finns i flera färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer ur Kastehelmi-serien. Ordet Kastehelmi betyder daggdroppe och är inspirerat av de daggdroppar som man kan se glittra som pärlband på grässtrån medan sommarsolen stiger upp över horisonten. Säljs i 2-pack.
 • Iittala - Aino Aalto Glas 22 cl 2-pack Aqua

  iittala - aino aalto glas 22 cl 2-pack aqua
  Smakfullt och klassiskt allglas i regnbågens alla färger, formgivet av Aino Aalto för Iittala. Aino Aalto-serien har varit älskad och använd i över 80 år, och bidrar till en vacker dukning för både vardag och fest. Säljs i 2-pack.
 • Iittala - Aino Aalto Glas 22 cl 2-pack Linne

  iittala - aino aalto glas 22 cl 2-pack linne
  Smakfullt och klassiskt allglas i regnbågens alla färger, formgivet av Aino Aalto för Iittala. Aino Aalto-serien har varit älskad och använd i över 80 år, och bidrar till en vacker dukning för både vardag och fest. Säljs i 2-pack.
 • Iittala - Aino Aalto Glas 33 cl 2-pack Aqua

  iittala - aino aalto glas 33 cl 2-pack aqua
  Smakfullt och klassiskt allglas i regnbågens alla färger, formgivet av Aino Aalto för Iittala. Aino Aalto-serien har varit älskad och använd i över 80 år, och bidrar till en vacker dukning för både vardag och fest. Säljs i 2-pack.
 • Iittala - Aino Aalto Glas 33 cl 2-pack Linne

  iittala - aino aalto glas 33 cl 2-pack linne
  Smakfullt och klassiskt allglas i regnbågens alla färger, formgivet av Aino Aalto för Iittala. Aino Aalto-serien har varit älskad och använd i över 80 år, och bidrar till en vacker dukning för både vardag och fest. Säljs i 2-pack.
 • Iittala - Kartio Glas 21 cl 2-pack Linne

  iittala - kartio glas 21 cl 2-pack linne
  Med Iittalas enkla, men ack så vackra, dricksglas blir denna livsviktiga handling både god och trevlig. Kartio finns i flera storlekar och färger som vackert kan kombineras med varandra. Lika passande till morgonjuicen och barnens O'boy som bredvid vinglaset på bjudningar och middagar. Kartio - hög kvalitet till ett trevligt pris. Säljs i 2-pack.
 • Iittala - Kartio Glas 40 cl 2-pack Aqua

  iittala - kartio glas 40 cl 2-pack aqua
  Med Iittalas enkla, men ack så vackra, dricksglas blir denna livsviktiga handling både god och trevlig. Kartio finns i flera storlekar och färger som vackert kan kombineras med varandra. Lika passande till morgonjuicen och barnens O'boy som bredvid vinglaset på bjudningar och middagar. Kartio - hög kvalité till ett trevligt pris. Säljs i 2-pack.
 • Iittala - Miranda Skål 14,5 cm Laxrosa

  iittala - miranda skål 14,5 cm laxrosa
  Mirandaserien från Iittala har nylanserats med en ny storlek och nya härliga färger. Den eleganta skålen på fot har ett effektfullt lövmönster som ger dukningen en touch av natur. Skålen är tillverkad av högkvalitativt pressglas och är perfekt som prydnad och för att servera snacks eller desserter. Formgiven av Heikki Orvola.
 • Iittala - Raami Dricksglas 26 cl 2-pack Linne

  iittala - raami dricksglas 26 cl 2-pack linne
  Raami dricksglas är ett glas med många användningsområden. Använd det på egen hand för olika slags drycker som juice, vatten, läsk och mjölk eller varför inte servera dessert i? Karaktäristisk design med mönster inuti som skapar stämning vid bordet utan att ta för mycket fokus från middagsupplevelsen.Tillverkade i Finland.
 • Iittala - Taika Siimes Tallrik djup 20 cm Vit

  iittala - taika siimes tallrik djup 20 cm vit
  Djup tallrik ur serien Taika Siimes från Iittala, perfekt till frukostflingorna eller soppan.Med servisen Taika på bordet får du en förtrollande dukning. Taika betyder magi på finska och designern Klaus Haapaniemi har fått sin inspiration både från gamla berättelser och från sin egen vilda fantasi. I serien Taika Siimes hittar du nya djur, växter och färger i samma detaljrika stil som den klassiska Taika-serien. Matcha gärna Taika Siimes med övriga delar ur Taika-serien.Tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Ugnssäker upp till 250°C.
 • Iittala - Raami Skål 36 cl Laxrosa

  iittala - raami skål 36 cl laxrosa
  I Jasper Morrisons klassiska serie Raami för Iittala har du här en vacker skål, perfekt för frukost, desserter och kalla rätter. Det pressade glaset är stilrent mönstrat och bidrar till en inbjudande stämning vid bordet. Skålen Raami kommer i flera olika färger.
 • Iittala - Kartio Glas 21 cl 6-pack

  iittala - kartio glas 21 cl 6-pack
  Med Iittalas enkla, men ack så vackra, dricksglas blir denna livsviktiga handling både god och trevlig. Kartio finns i flera storlekar och färger som vackert kan kombineras med varandra. Lika passande till morgonjuicen och barnens O'boy som bredvid vinglaset på bjudningar och middagar. Kartio - hög kvalitet till ett trevligt pris.
 • Iittala - Kastehelmi Glas på fot 26 cl 4-pack

  iittala - kastehelmi glas på fot 26 cl 4-pack
  Vackra dricksglas på fot med droppformat mönster ur serien Kastehelmi, designad av Oiva Toikka 1964. Det passar för alla kalla drycker och är idealiskt vid alla tillfällen både inne och utomhus. Glasen finns i flera färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer ur Kastehelmi-serien. Ordet Kastehelmi betyder daggdroppe och är inspirerat av de daggdroppar som man kan se glittra som pärlband på grässtrån medan sommarsolen stiger upp över horisonten.
 • Iittala - Miranda Skål 14,5 cm Tranbär

  iittala - miranda skål 14,5 cm tranbär
  Mirandaserien från Iittala har nylanserats med en ny storlek och nya härliga färger. Den eleganta skålen på fot har ett effektfullt lövmönster som ger dukningen en touch av natur. Skålen är tillverkad av högkvalitativt pressglas och är perfekt som prydnad och för att servera snacks eller desserter. Formgiven av Heikki Orvola.
 • Iittala - Teema Tallrik flat 26 cm Honung

  iittala - teema tallrik flat 26 cm honung
  Stor flat tallrik från servisen Teema som gör dukningen till en fest!Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Iittala - Teema Tallrik flat 21 cm Honung

  iittala - teema tallrik flat 21 cm honung
  Teema Tallrik flat 21 cm är en stilren tallrik, perfekt som assiett till förrätt eller dessert.Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Iittala - Teema Tallrik djup/skål 21 cm Honung

  iittala - teema tallrik djup/skål 21 cm honung
  Stor djup tallrik från servisen Teema, perfekt till morgongröten.Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Iittala - Teema Skål 15 cm Honung

  iittala - teema skål 15 cm honung
  Teema Skål 15 cm ur servisen med samma namn är perfekt till dessert eller snacks.Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Iittala - Ultima Thule Champagneglas 18 cl 4-pack

  iittala - ultima thule champagneglas 18 cl 4-pack
  Ett utmärkt glas för att servera bubblande drycker. Med sin unika form blir glasen festens höjdpunkt. Ultima Thules banbrytande design ger alla miljöer en känsla av nordisk natur. Inspirerad av den smältande isen i Lappland skapade Tapio Wirkkala Ultima Thule på 1960-talet, genom att skära i en gjutform. Den exklusiva formgivningen återspeglar de tusentals timmar som satsats på att finslipa glasblåsningstekniken till något som kan ge den önskade effekten av is.
 • Iittala - Ultima Thule Snapsglas 5 cl 4-pack

  iittala - ultima thule snapsglas 5 cl 4-pack
  Ett utmärkt glas för att servera avec och snaps. Med sin unika form blir glasen festens höjdpunkt. Ultima Thules banbrytande design ger alla miljöer en känsla av nordisk natur. Inspirerad av den smältande isen i Lappland skapade Tapio Wirkkala Ultima Thule på 1960-talet, genom att skära i en gjutform. Den exklusiva formgivningen återspeglar de tusentals timmar som satsats på att finslipa glasblåsningstekniken till något som kan ge den önskade effekten av is.
 • Iittala - Aino Aalto Tallrik 17,5 cm

  iittala - aino aalto tallrik 17,5 cm
  Tallrik i glas, skapad av formgivaren Aino Aalto för Iittala. Designen är inspirerad av krusningar på vatten och skapar ett tidlöst utseende på denna klassiska serie som varit i produktion sedan 1932. Tallriken är tillverkad i tåligt pressglas och blir ett fint inslag på bordet för servering av kakor, tårtor, småplock eller goda middagar, såväl till vardag som till fest. Kombinera gärna med de andra fina delarna från samma serie.
 • Iittala - Kastehelmi Tumbler 30 cl 2-pack Linne

  iittala - kastehelmi tumbler 30 cl 2-pack linne
  Vackra glas med droppformat mönster i serien Kastehelmi, designad av Oiva Toikka 1964. Glasen finns i flera färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer ur Kastehelmi-serien. Ordet Kastehelmi betyder daggdroppe och är inspirerat av de daggdroppar som man kan se glittra som pärlband på grässtrån medan sommarsolen stiger upp över horisonten. Säljs i 2-pack.
 • Iittala - Kastehelmi Tallrik flat 17 cm Havsblå

  iittala - kastehelmi tallrik flat 17 cm havsblå
  Vacker assiett med droppformat mönster från serien Kastehelmi kan användas till att servera för- eller efterrätter på. Finns i flera härliga färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer passar bra att kombinera med andra delar ur Kastehelmi-serien. Serien är designad av Oiva Toikka för det finska varumärket Iittala. Ordet Kastehelmi betyder daggdroppe och är inspirerat av de daggdroppar som man kan se glittra som pärlband på grässtrån medan sommarsolen stiger upp över horisonten.
 • Iittala - Ultima Thule Champagneglas 18 cl 2-pack

  iittala - ultima thule champagneglas 18 cl 2-pack
  Ett utmärkt glas för att servera bubblande drycker. Med sin unika form blir glasen festens höjdpunkt.Ultima Thules banbrytande design ger alla miljöer en känsla av nordisk natur. Inspirerad av den smältande isen i Lappland skapade Tapio Wirkkala Ultima Thule på 1960-talet, genom att skära i en gjutform. Den exklusiva formgivningen återspeglar de tusentals timmar som satsats på att finslipa glasblåsningstekniken till något som kan ge den önskade effekten av is.
 • Iittala - Raami Champagneglas 24 cl 2-pack

  iittala - raami champagneglas 24 cl 2-pack
  I Jasper Morrisons klassiska serie Raami för Iittala (”ram” på finska) har du här ett vackert champagneglas med både skönhet och karaktär. Passar alla mousserande viner. De är lite mindre i storlek och bekväma att hålla. Tåligt, maskinblåst glas av hög kvalitet. Enkla att förvara. Tål maskindisk.
 • Iittala - Raami Dricksglas 26 cl 2-pack Klar

  iittala - raami dricksglas 26 cl 2-pack klar
  I Jasper Morrisons klassiska serie Raami för Iittala (”ram” på finska) har du här ett mångsidigt och praktiskt dricksglas. Den mönstrade designen ger dukningen karaktär. Formen och vikten gör glaset behagligt att hålla i.Tål maskindisk. Tillverkat av pressglas. Tillverkad i Finland. Matcha gärna med karaffen i samma serie!
 • Iittala - Raami Dricksglas 26 cl 2-pack Havsblå

  iittala - raami dricksglas 26 cl 2-pack havsblå
  I Jasper Morrisons klassiska serie Raami för Iittala (”ram” på finska) har du här ett mångsidigt och praktiskt dricksglas. Den mönstrade designen ger dukningen karaktär. Formen och vikten gör glaset behagligt att hålla i.Tål maskindisk. Tillverkat av pressglas. Tillverkad i Finland. Matcha gärna med karaffen i samma serie!
 • Iittala - Raami Dricksglas 26 cl 2-pack Mossgrön

  iittala - raami dricksglas 26 cl 2-pack mossgrön
  I Jasper Morrisons klassiska serie Raami för Iittala (”ram” på finska) har du här ett mångsidigt och praktiskt dricksglas. Den mönstrade designen ger dukningen karaktär. Formen och vikten gör glaset behagligt att hålla i.Tål maskindisk. Tillverkat av pressglas. Tillverkad i Finland. Matcha gärna med karaffen i samma serie!
 • Iittala - Raami Tallrik 27 cm

  iittala - raami tallrik 27 cm
  I Jasper Morrisons klassiska serie Raami för Iittala (”ram” på finska) har du här en fin tallrik. Generös storlek som passar förrätten, men liten nog att få plats i både skåpen och diskmaskinen. Kanten ramar in maten på ett vackert sätt. Den klassiska vita färgen framhäver ingrediensernas färger.Tål maskindisk. Ugnseldfast.
 • Iittala - Raami Tallrik 20 cm

  iittala - raami tallrik 20 cm
  I Jasper Morrisons klassiska serie Raami för Iittala (”ram” på finska) har du här en fin tallrik. En perfekt tallrik för förrätter, sallader, smörgåsar, med mera. Kanten ramar in maten på ett vackert sätt. Den klassiska vita färgen framhäver ingrediensernas färger.Tål maskindisk. Ugnseldfast.
 • Iittala - Raami Tallrik 17 cm

  iittala - raami tallrik 17 cm
  I Jasper Morrisons klassiska serie Raami för Iittala (”ram” på finska) har du här en fin tallrik. En liten tallrik för aptitretare, bröd och små desserter. Kanten ramar in maten på ett vackert sätt. Den klassiska vita färgen framhäver ingrediensernas färger.Tål maskindisk. Ugnseldfast.
 • Iittala - Raami Serveringsskål 3,4 L

  iittala - raami serveringsskål 3,4 l
  I Jasper Morrisons klassiska serie Raami för Iittala (”ram” på finska) har du här en fin serveringsskål. Perfekt för större sällskap. Idealisk för pasta och sallader. Den breda formen gör att du kan blanda ingredienserna direkt i skålen. Den klassiska vita färgen framhäver matens färger. Tål maskindisk. Ugnseldfast.
 • Iittala - Raami Skål 62 cl

  iittala - raami skål 62 cl
  I Jasper Morrisons klassiska serie Raami för Iittala (”ram” på finska) har du här en söt liten skål. Perfekt att ta fram till frukost, soppa, eller varför inte lördagsgodiset?Tål maskindisk. Ugnseldfast.
 • Iittala - Raami Mugg 33 cl

  iittala - raami mugg 33 cl
  I Jasper Morrisons klassiska serie Raami för Iittala (”ram” på finska) har du här en trevlig mugg. Rymmer tillräckligt med dryck för att förbli varm tills du har druckit klart. Den eleganta formen passar både kaffe- och tedrickare.Tål maskindisk. Ugnseldfast.
 • Iittala - Taika Mugg 40 cl Siimes

  iittala - taika mugg 40 cl siimes
  En hög ståtlig kopp med ett ljuvligt mönster. Släpp in magin i köket och njut av mysiga stunder med en kopp te eller kaffe. Taika är en fantastiskt vacker serie formgiven av och Klaus Haapaniemi för Iittala. Seriens namn, Taika, betyder Magisk på finska och detta speglas i den vackra och förtrollande dekoren som pryder hela serien.
 • Iittala - Taika Tallrik Djup 22 cm Svart

  iittala - taika tallrik djup 22 cm svart
  Djup tallrik ur serien Taika från Iittala, perfekt för att servera gröt, pasta, wokrätter eller soppor.Med servisen Taika på bordet får du en förtrollande dukning. Taika betyder magi på finska och designern Klaus Haapaniemi har fått sin inspiration både från gamla berättelser och från sin egen vilda fantasi. I serien Taika Siimes hittar du nya djur, växter och färger i samma detaljrika stil som den klassiska Taika-serien. Matcha gärna Taika Siimes med övriga delar ur Taika-serien.Tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Ugnssäker upp till 250°C
 • Iittala - Taika Skål 2,8 L Svart

  iittala - taika skål 2,8 l svart
  Denna rymliga skål från Iittala blir ett färgstarkt tillägg till ditt bord. Perfekt serveringsskål för potatis, pasta och sallader. Taika är en fantastiskt vacker serie formgiven av Klaus Haapaniemi för Iittala. Seriens namn, Taika, betyder Magisk på finska och detta speglas i den vackra och förtrollande dekoren som pryder hela serien.
 • Iittala - Taika Tallrik flat 27 cm Vit

  iittala - taika tallrik flat 27 cm vit
  Taika mattallrik med den stilfulla ugglan i center. Varje bjudning och middag kommer förhöjas med detta underbara mönster. Taika är en fantastiskt vacker serie formgiven av Klaus Haapaniemi för Iittala. Seriens namn, Taika, betyder Magisk på finska och detta speglas i den vackra och förtrollande dekoren som pryder hela serien.
 • Iittala - Teema Mugg 40 cl Svart

  iittala - teema mugg 40 cl svart
  Teema Mugg 40 cl är en rejäl mugg med handtag ur servisen Teema, perfekt till morgonkaffet eller téet.Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Iittala - Teema Skål 3,4 L Vit

  iittala - teema skål 3,4 l vit
  Stor skål ur serien Teema från Iittala. Tack vare den generösa storleken passar den perfekt för servering av olika gryträtter, eller att använda för bakning och matlagning. Skålen tål mikrovågsugn, ugn, frys och maskindisk. Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Iittala - SÅLD Ultima Thule Selterglas 6-pack

  iittala - såld ultima thule selterglas 6-pack
  Set om sex selterglas ur serien Ultima Thule, formgiven av Tapio Wirkkala år 1968 för Iittala. Glasen är inspirerade av issmältningen i Lappland.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - SÅLD glas Kalinka 18 st

  iittala - såld glas kalinka 18 st
  Drinkglas ur serien Kalinka, formgiven av Timo Sarpaneva för Iittala, 18 stycken glas.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - Kastehelmi Tallrik flat 17 cm Mörkgrå

  iittala - kastehelmi tallrik flat 17 cm mörkgrå
  Vacker assiett med droppformat mönster från serien Kastehelmi kan användas till att servera för- eller efterrätter på. Finns i flera härliga färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer passar bra att kombinera med andra delar ur Kastehelmi-serien. Serien är designad av Oiva Toikka för det finska varumärket Iittala. Ordet Kastehelmi betyder daggdroppe och är inspirerat av de daggdroppar som man kan se glittra som pärlband på grässtrån medan sommarsolen stiger upp över horisonten.
 • Iittala - TALLRIK MÖRKGRÅ 248 MM Mörkgrå

  iittala - tallrik mörkgrå 248 mm mörkgrå
  Vacker tallrik med droppformat mönster i serien Kastehelmi, designad av Oiva Toikka 1964. Finns i flera härliga färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer passar bra att kombinera med andra delar ur Kastehelmi-serien. Ordet Kastehelmi betyder daggdroppe och är inspirerat av de daggdroppar som man kan se glittra som pärlband på grässtrån medan sommarsolen stiger upp över horisonten.
 • Iittala - TALLRIK MÖRKGRÅ 315 MM Mörkgrå

  iittala - tallrik mörkgrå 315 mm mörkgrå
  Denna vackra tallrik från Iittala blir pricken över i på middagsdukningen! Finns i flera härliga färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer passar bra att kombinera med andra delar ur Kastehelmi-serien. Ordet Kastehelmi betyder daggdroppe och är inspirerat av de daggdroppar som man kan se glittra som pärlband på grässtrån medan sommarsolen stiger upp över horisonten. Serien är designad av Oiva Toikka för det finska varumärket Iittala.
 • Iittala - Kastehelmi Glas på fot 2-pack Mörkgrå

  iittala - kastehelmi glas på fot 2-pack mörkgrå
  Vackra dricksglas på fot med droppformat mönster ur serien Kastehelmi, designad av Oiva Toikka 1964. Det passar för alla kalla drycker och är idealiskt vid alla tillfällen både inne och utomhus. Glasen finns i flera färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer ur Kastehelmi-serien. Ordet Kastehelmi betyder daggdroppe och är inspirerat av de daggdroppar som man kan se glittra som pärlband på grässtrån medan sommarsolen stiger upp över horisonten. Säljs i 2-pack.
 • Iittala - Aino Aalto Glas 22 cl 2-pack Mörkgrå

  iittala - aino aalto glas 22 cl 2-pack mörkgrå
  Smakfullt och klassiskt allglas i regnbågens alla färger, formgivet av Aino Aalto för Iittala. Aino Aalto-serien har varit älskad och använd i över 80 år, och bidrar till en vacker dukning för både vardag och fest. Säljs i 2-pack.
 • Iittala - Essence Skål 20,5 cm Vit

  iittala - essence skål 20,5 cm vit
  Elegant skål från Iittalas serie Essence. Perfekt till pastan eller salladen, även trevlig till snacks och desserter. Fin att kombinera med övriga delar från samma serie, finns även mönstrat att välja. Låt övrig dukning gå i säsongens färger för en livfull vacker dukning.Den vackra serien Essence är designad av Iittalas flerfaldigt prisbelönte produktdesigner Alfredo Häberli. Hans idé var att skapa en serie med dricksglas så mångsidig, enkel och funktionell som möjligt, och sedan har serien vuxit till att innehålla karaffer, tallrikar och skålar också. Den spännande karaktären har gjort Essence till en av världens mest hyllade glasserier.
 • Iittala - Essence Tallrik 27 cm Vit

  iittala - essence tallrik 27 cm vit
  Elegant mattallrik från Iittalas serie Essence. Inte bara snygg utan även praktisk med sin höga kant runtom. Fin att kombinera med övriga delar från samma serie, finns även mönstrat att välja. Låt övrig dukning gå i säsongens färger för en livfull vacker dukning.Den vackra serien Essence är designad av Iittalas flerfaldigt prisbelönte produktdesigner Alfredo Häberli. Hans idé var att skapa en serie med dricksglas så mångsidig, enkel och funktionell som möjligt, och sedan har serien vuxit till att innehålla karaffer, tallrikar och skålar också. Den spännande karaktären har gjort Essence till en av världens mest hyllade glasserier.
 • Iittala - Essence Skål 69 cl Mörkgrå

  iittala - essence skål 69 cl mörkgrå
  Elegant skål med ett räfflat mönster i botten, från Iittala och serien Essence. Skålen passar fint till servering av dipp, snacks, bär, godis och annat du önskar. Fungerar också bra till frukostflingorna eller efterrätten, ger en lite lyxigare känsla.Den vackra serien Essence är designad av Iittalas flerfaldigt prisbelönte produktdesigner Alfredo Häberli. Hans idé var att skapa en serie med dricksglas så mångsidig, enkel och funktionell som möjligt, och sedan har serien vuxit till att innehålla karaffer, tallrikar och skålar också. Den spännande karaktären har gjort Essence till en av världens mest hyllade glasserier.
 • Iittala - Essence Tallrik 21 cm Mörkgrå

  iittala - essence tallrik 21 cm mörkgrå
  En tallrik i mindre storlek gjord i glas, från Iittala och serien Essence. Denna storlek på tallrik passar sig bra till förrätt, efterrätt eller frukost. Matcha gärna med andra delar ur samma serie. Den vackra serien Essence är designad av Iittalas flerfaldigt prisbelönte produktdesigner Alfredo Häberli. Hans idé var att skapa en serie med dricksglas så mångsidig, enkel och funktionell som möjligt, och sedan har serien vuxit till att innehålla karaffer, tallrikar och skålar också. Den spännande karaktären har gjort Essence till en av världens mest hyllade glasserier.
 • Iittala - Kartio Glas 21 cl 2-pack Mörkgrå

  iittala - kartio glas 21 cl 2-pack mörkgrå
  Med Iittalas enkla, men ack så vackra, dricksglas blir denna livsviktiga handling både god och trevlig. Kartio finns i flera storlekar och färger som vackert kan kombineras med varandra. Lika passande till morgonjuicen och barnens O'boy som bredvid vinglaset på bjudningar och middagar. Kartio - hög kvalitet till ett trevligt pris. Säljs i 2-pack.
 • Iittala - GLAS MÖRKGRÅ 40 CL 2 ST Mörkgrå

  iittala - glas mörkgrå 40 cl 2 st mörkgrå
  Med Iittalas enkla, men ack så vackra, dricksglas blir denna livsviktiga handling både god och trevlig. Kartio finns i flera storlekar och färger som vackert kan kombineras med varandra. Lika passande till morgonjuicen och barnens O'boy som bredvid vinglaset på bjudningar och middagar. Kartio - hög kvalité till ett trevligt pris. Säljs i 2-pack.
 • Iittala - SÅLD Ultima Thule Ölsejdlar 6 st

  iittala - såld ultima thule ölsejdlar 6 st
  6 st ölsejdlar formgiven av Tapio Wirkkala ur serien Ultima Thule, för Iittala.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - SÅLD Dessertvinglas Kalinka 12 st

  iittala - såld dessertvinglas kalinka 12 st
  12 st dessertvinglas ur serien Kalinka formgivna av Timo Sarpaneva för Iittala.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - SÅLD Sockerskål & Gräddsnipa Ultima Thule

  iittala - såld sockerskål & gräddsnipa ultima thule
  En sockerskål och gräddsnipa ur serien Ultima Thule formgivna av Tapio Wirkkala för Iittala.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - SÅLD Snapsglas Senator 6 st

  iittala - såld snapsglas senator 6 st
  6 st snapsglas ur serien Senator formgivna av Timo Sarpaneva för Iittala.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - SÅLD Ölglas Senator 5 st

  iittala - såld ölglas senator 5 st
  5 st ölglas ur serien Senator formgivna av Timo Sarpaneva för Iittala.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - SÅLD Ölglas Ultima Thule 6 st

  iittala - såld ölglas ultima thule 6 st
  6 st ölglas ur serien Ultima Thule formgivna av Timo Sarpaneva för Iittala.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - SÅLD Champagneglas Ultima Thule 6 st

  iittala - såld champagneglas ultima thule 6 st
  6 st champagneglas ur serien Ultima Thule formgivna av Timo Sarpaneva för Iittala.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - Teema Tallrik flat 26 cm Vit

  iittala - teema tallrik flat 26 cm vit
  Stor flat tallrik från servisen Teema som gör dukningen till en fest!Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Iittala - Teema Tallrik djup/skål 21 cm Vit

  iittala - teema tallrik djup/skål 21 cm vit
  Stor djup tallrik från servisen Teema, perfekt till morgongröten.Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Iittala - Teema Skål 15 cm Vit

  iittala - teema skål 15 cm vit
  Teema Skål 15 cm ur servisen med samma namn är perfekt till dessert eller snacks.Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Iittala - Teema Mugg 30 cl Vit

  iittala - teema mugg 30 cl vit
  Rejäl mugg med handtag ur servisen Teema, perfekt till eftermiddagskaffet.Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Iittala - Teema Mugg 40 cl Vit

  iittala - teema mugg 40 cl vit
  Teema Mugg 40 cl är en rejäl mugg med handtag ur servisen Teema, perfekt till morgonkaffet eller téet.Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Iittala - Teema Tallrik flat 16x16 cm Vit

  iittala - teema tallrik flat 16x16 cm vit
  Liten kvadratisk tallrik från servisen Teema, perfekt som assiett till förrätt eller dessert.Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Iittala - Taika Skål 30 cl Vit

  iittala - taika skål 30 cl vit
  Denna storlek på skål passar perfekt till både filen och frukostflingorna som till en mindre dessert och förrättssoppan. Varje bjudning och middag kommer förhöjas med detta underbara mönster. Taika är en fantastiskt vacker serie formgiven av Klaus Haapaniemi för Iittala. Seriens namn, Taika, betyder Magisk på finska och detta speglas i den vackra och förtrollande dekoren som pryder hela serien.
 • Iittala - Taika Skål 60 cl Vit

  iittala - taika skål 60 cl vit
  Ett magiskt mönster med en utmärkt storlek på skålen. Använd för frukost och middag, vardag som bjudning. Färgerna gör sig fantastiskt mot den vita bakgrunden och kommer vara en favorit länge. Taika är en fantastiskt vacker serie formgiven av Klaus Haapaniemi för Iittala. Seriens namn, Taika, betyder Magisk på finska och detta speglas i den vackra och förtrollande dekoren som pryder hela serien.
 • Iittala - Taika Tallrik flat 22 cm Blå

  iittala - taika tallrik flat 22 cm blå
  En perfekt storlek för förätten eller frukosten som blir ett dekorativt tillbehör till bordet. Den vackra räven med dem sagolika träden gör hela tallriken magisk. Varje bjudning och middag kommer förhöjas med detta underbara mönster. Taika är en fantastiskt vacker serie formgiven av Klaus Haapaniemi för Iittala. Seriens namn, Taika, betyder Magisk på finska och detta speglas i den vackra och förtrollande dekoren som pryder hela serien.
 • Iittala - Taika Mugg 40 cl Blå

  iittala - taika mugg 40 cl blå
  En hög ståtlig kopp med ett ljuvligt mönster. Släpp in magin i köket och njut av mysiga stunder med en kopp te eller kaffe. Taika är en fantastiskt vacker serie formgiven av och Klaus Haapaniemi för Iittala. Seriens namn, Taika, betyder Magisk på finska och detta speglas i den vackra och förtrollande dekoren som pryder hela serien.
 • Iittala - Taika Skål 30 cl Blå

  iittala - taika skål 30 cl blå
  Denna storlek på skål passar perfekt till både filen och frukostflingorna som till en mindre dessert och förrättssoppan. Varje bjudning och middag kommer förhöjas med detta underbara mönster. Taika är en fantastiskt vacker serie formgiven av Klaus Haapaniemi för Iittala. Seriens namn, Taika, betyder Magisk på finska och detta speglas i den vackra och förtrollande dekoren som pryder hela serien.
 • Iittala - Taika Skål 60 cl Blå

  iittala - taika skål 60 cl blå
  Ett magiskt mönster med en utmärkt storlek på skålen. Använd för frukost och middag, vardag som bjudning. Färgerna gör sig fantastiskt mot den vita bakgrunden och kommer vara en favorit länge. Taika är en fantastiskt vacker serie formgiven av Klaus Haapaniemi för Iittala. Seriens namn, Taika, betyder Magisk på finska och detta speglas i den vackra och förtrollande dekoren som pryder hela serien.
 • Iittala - Teema Mugg 30 cl Svart

  iittala - teema mugg 30 cl svart
  Rejäl mugg med handtag ur servisen Teema, perfekt till eftermiddagskaffet.Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Iittala - Kastehelmi Tallrik flat 17 cm Klar

  iittala - kastehelmi tallrik flat 17 cm klar
  Vacker assiett med droppformat mönster från serien Kastehelmi kan användas till att servera för- eller efterrätter på. Finns i flera härliga färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer passar bra att kombinera med andra delar ur Kastehelmi-serien. Serien är designad av Oiva Toikka för det finska varumärket Iittala. Ordet Kastehelmi betyder daggdroppe och är inspirerat av de daggdroppar som man kan se glittra som pärlband på grässtrån medan sommarsolen stiger upp över horisonten.
 • Iittala - Kartio Glas 40 cl 2-pack Havsblå

  iittala - kartio glas 40 cl 2-pack havsblå
  Med Iittalas enkla, men ack så vackra, dricksglas blir denna livsviktiga handling både god och trevlig. Kartio finns i flera storlekar och färger som vackert kan kombineras med varandra. Lika passande till morgonjuicen och barnens O'boy som bredvid vinglaset på bjudningar och middagar. Kartio - hög kvalité till ett trevligt pris. Säljs i 2-pack.
 • Iittala - SÅLD Teglas Tsaikka 8 st

  iittala - såld teglas tsaikka 8 st
  8 st teglas med metall handtag ur serien Tsaikka formgivna av Timo Sarpaneva för Iittala.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - SÅLD Selterglas Helminauha 6 st

  iittala - såld selterglas helminauha 6 st
  6 st selterglas ur serien Helminauha formgivna av Timo Sarpaneva för Iittala.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - SÅLD Rödvinsglas Tapio 11 st

  iittala - såld rödvinsglas tapio 11 st
  11 st rödvinsglas ur serien Tapio formgiven av Tapio Wirkkala för Iittala.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - SÅLD Snapsglas Kekkeri 5 st

  iittala - såld snapsglas kekkeri 5 st
  5 st snapsglas ur serien Kekkeri formgivna av Tapio Wirkkala för Iittala.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - SÅLD Kanna och 6 st Glas Kalinka

  iittala - såld kanna och 6 st glas kalinka
  Kanna och 6 st höga glas ur serien Kalinka formgivna av Timo Sarpaneva för Iittala.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - Aqua Glasassietter 5 st

  iittala - aqua glasassietter 5 st
  5 st glasassietter ur serien Aqua från Iittala.NyskickProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - SÅLD Ultima Thule Ölsejdlar 8 st

  iittala - såld ultima thule ölsejdlar 8 st
  8 st ölsejdlar ur serien Ulitma Thule formgivna av Tapio Wirkkala för Iittala.NyskickProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - SÅLD Viva Drinkglas 8 st

  iittala - såld viva drinkglas 8 st
  8 st drinkglas ur serien Viva formgivna av Tapio Wirkkala för Iittala.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - SÅLD Ultima Thule Ölsejdlar 3 st

  iittala - såld ultima thule ölsejdlar 3 st
  Ölsejdlar ur serien Ultima Thule formgiven av Tapio Wirkkala för Iittala.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - SÅLD Niva Snapsglas 5 st

  iittala - såld niva snapsglas 5 st
  5 st snapsglas ur serien Niva formgiven av Tapio Wirkkala för Iittala.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - SÅLD Niva Snapsglas 4 st

  iittala - såld niva snapsglas 4 st
  4 st snapsglas ur serien Niva formgivna av Tapio Wirkkala för Iittala.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - Gaissa Whisky Glas 2 st

  iittala - gaissa whisky glas 2 st
  2 st whisky glas ur serien Gaissa formgivna av Tapio Wirkkala för Iittala.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - Kalinka Vinglas 6 st

  iittala - kalinka vinglas 6 st
  6 st vinglas ur serien Kalinka formgiven av Timo Sarpaneva för Iittala..BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - SÅLD Kalinka Snapsglas 7 st

  iittala - såld kalinka snapsglas 7 st
  7 st snapsglas ur serien Kalinka formgiven av Timo Sarpaneva för Iittala..BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - SÅLD Kekkerit Ölglas 5 st

  iittala - såld kekkerit ölglas 5 st
  5 st ölglas ur serien Kerkkerit formgivna av Timo Sarpaneva för Iittala.Liten vas ur serien Argenta med dekor av liljekonvalj formgiven av Wilhelm Kåge för Gustavsberg.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - Pisaranrengas Whiskyglas 6 st

  iittala - pisaranrengas whiskyglas 6 st
  6 st whiskyglas ur serien Pisaranrengas formgivna av Timo Sarpaneva för Iittala.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - SÅLD Tavastia Vinglas 5 st

  iittala - såld tavastia vinglas 5 st
  5 st vinglas ur serien Tavastia formgivna av Tapio Wirkkala för Iittala.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - Paadar Skålar 6 st

  iittala - paadar skålar 6 st
  6 st skålar ur serien Padaar formgivna av Tapio Wirkkala för Iittala.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - SÅLD Kalinka drinkglas 3 st

  iittala - såld kalinka drinkglas 3 st
  3 st drinkglas ur serien Kalinka formgiven av Timo Sarpaneva vid Iittala.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala Dricks 26 Cl 2-pack - Dricksglas Glas Klar

  iittala dricks 26 cl 2-pack - dricksglas glas klar
  Dricksglaset från Iittala har en distinkt form med en mångsidig, mönstrad design perfekt för att servera både middag och frukost. Det har genomtänkta detaljer för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Välj mellan olika färger. Formgivning av Jasper Morrison. Om dricksglaset från Iittala- Distinkt form.- Mångsidig, mönstrad design.- Tillverkat av glas.- Dricksglaset finns i olika färger.- Tillverkat i Finland.- Det här dricksglaset är en del av Iittalas kollektion Raami.- Säljs i 2-pack.- Kapacitet: 26 cl. Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Iittala Lempi Dricks 34 Cl 4-pack - Dricksglas Glas Klar

  iittala lempi dricks 34 cl 4-pack - dricksglas glas klar
  Dricksglas i serien Lempi från Iittala som passar lika bra till vardag som fest, och går dessutom att stapla för att spara utrymme. Serien är helrätt i tiden och känns samtidigt som klassiker. En mjuk och stilren design ger Lempi-glasen en naturlig känsla på frukostbordet eller skrivbordet. Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Iittala Kartio Dricks 40 Cl 2-pack - Dricksglas Glas Vattengrön

  iittala kartio dricks 40 cl 2-pack - dricksglas glas vattengrön
  Dricksglaset från Iittala har en enkel, hållbar design med en nordisk känsla som aldrig går ur tiden. Det är tillverkat av slitstarkt munblåst glas perfekt för vardagsbruk eller för en fest. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Tillgänglig i åtskilliga färger. Formgivning av Kaj Franck. Om dricksglaset från Iittala- Nordisk design.- Tillverkat av munblåst glas.- Dricksglaset finns i olika färger.- Från serien Kartio.- Säljs i 2-pack.- Kapacitet: 95 cl. Skötselråd för dricksglaset- Handdisk rekommenderas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Iittala Taika Tallrik 27 Cm - Porslin Röd

  iittala taika tallrik 27 cm - porslin röd
  Taika Tallrik från Iittala. Den här tallriken tillhör serien Taika som betyder ”magi” på finska, och det återspeglas i den vackra dekoren. Den sticker ut ur mängden, och livar upp varje dukning oavsett om det är till vardags eller till festligare tillfällen. Tallriken kan med fördel användas dagligen då den tål diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och frys. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Iittala Aino Aalto Dricks 22 Cl 2-pack - Dricksglas Glas Havsblå

  iittala aino aalto dricks 22 cl 2-pack - dricksglas glas havsblå
  Dricksglaset från Iittala har ett klassiskt, tidlöst utseende som aldrig går ur tiden. Det har en stapelbar design i tåligt glas perfekt för vardagsbruk. Tillgänglig i åtskilliga färger. Formgivning av Aino Aalto. Om dricksglaset från Iittala- Formgivningsår: 1932.- Formpressad, stapelbar design.- Inspirerad av vatten.- Tidlöst, klassiskt utseende.- Tillverkat av glas.- Dricksglaset finns i olika färger.- Säljs i 2-pack.- Kapacitet: 22 cl. Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Iittala Kartio 21 Cl 2-pack - Dricksglas Glas Havsblå

  iittala kartio 21 cl 2-pack - dricksglas glas havsblå
  Glaset från Iittala har en nordisk design med en mångsidig, funktionell användning perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Det är tillverkat av glas med ett avskalat utseende som aldrig går ur tiden. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgivning av Kaj Franck. Om glaset från Iittala- Mångsidig, funktionell användning.- Ikonisk, nordisk design.- Tillverkat av glas.- Glaset finns i olika storlekar.- Tillverkat i Finland.- Säljs i 2-pack.- Kapacitet: 21 cl. Skötselråd för glaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Iittala Gaissa Dricksglas 22 Cl 2-pack - Dricksglas Munblåst Glas Klar

  iittala gaissa dricksglas 22 cl 2-pack - dricksglas munblåst glas klar
  Gaissa är en vacker och sober glasserie formgiven av Tapio Wirkkala för Iittala. Glasen är inspirerade av isformationer och vattenflöde vilket framhävs i den steniga botten och den tunna glaskupan. Passar alla högtidliga och vardagliga tillfällen. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Iittala Taika Tallrik 22 Cm - Porslin Svart

  iittala taika tallrik 22 cm - porslin svart
  Taika Tallrik från Iittala. Den här tallriken tillhör serien Taika som betyder ”magi” på finska, och det återspeglas i den vackra dekoren. Den sticker ut ur mängden, och livar upp varje dukning oavsett om det är till vardags eller till festligare tillfällen. Tallriken kan med fördel användas dagligen då den tål diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och frys. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Iittala - Taika Mugg 40 cl Svart

  iittala - taika mugg 40 cl svart
  En hög ståtlig kopp med ett ljuvligt mönster. Släpp in magin i köket och njut av mysiga stunder med en kopp te eller kaffe. Taika är en fantastiskt vacker serie formgiven av och Klaus Haapaniemi för Iittala. Seriens namn, Taika, betyder Magisk på finska och detta speglas i den vackra och förtrollande dekoren som pryder hela serien.
 • Iittala - Taika Tallrik flat 22 cm Röd

  iittala - taika tallrik flat 22 cm röd
  En perfekt storlek för förätten eller frukosten som blir ett dekorativt tillbehör till bordet. Den vackra räven med dem sagolika träden gör hela tallriken magisk. Varje bjudning och middag kommer förhöjas med detta underbara mönster. Taika är en fantastiskt vacker serie formgiven av Klaus Haapaniemi för Iittala. Seriens namn, Taika, betyder Magisk på finska och detta speglas i den vackra och förtrollande dekoren som pryder hela serien.
 • Iittala - Taika Skål 60 cl Röd

  iittala - taika skål 60 cl röd
  Ett magiskt mönster med en utmärkt storlek på skålen. Använd för frukost och middag, vardag som bjudning. Färgerna gör sig fantastiskt mot den vita bakgrunden och kommer vara en favorit länge. Taika är en fantastiskt vacker serie formgiven av Klaus Haapaniemi för Iittala. Seriens namn, Taika, betyder Magisk på finska och detta speglas i den vackra och förtrollande dekoren som pryder hela serien.
 • Iittala - Taika Skål 2,8 L Blå

  iittala - taika skål 2,8 l blå
  Denna rymliga skål från Iittala blir ett färgstarkt tillägg till ditt bord. Perfekt serveringsskål för potatis, pasta och sallader. Taika är en fantastiskt vacker serie formgiven av Klaus Haapaniemi för Iittala. Seriens namn, Taika, betyder Magisk på finska och detta speglas i den vackra och förtrollande dekoren som pryder hela serien.
 • Iittala - Teema Tallrik djup/skål 21 cm Pärlgrå

  iittala - teema tallrik djup/skål 21 cm pärlgrå
  Stor djup tallrik från servisen Teema, perfekt till morgongröten.Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Iittala - Kastehelmi Tallrik 24,8 cm Klar

  iittala - kastehelmi tallrik 24,8 cm klar
  Glastallrik från Iittala som blir pricken över i på middagsdukningen! Tallriken finns i flera härliga färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer passar bra att kombinera med andra delar ur Kastehelmi-serien. Ordet Kastehelmi betyder daggdroppe och är inspirerat av de daggdroppar som man kan se glittra som pärlband på grässtrån medan sommarsolen stiger upp över horisonten. Serien är designad av Oiva Toikka för det finska varumärket Iittala.
 • Iittala - Kastehelmi Tallrik flat 31,5 cm Klar

  iittala - kastehelmi tallrik flat 31,5 cm klar
  Denna vackra tallrik från Iittala blir pricken över i på middagsdukningen! Finns i flera härliga färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer passar bra att kombinera med andra delar ur Kastehelmi-serien. Ordet Kastehelmi betyder daggdroppe och är inspirerat av de daggdroppar som man kan se glittra som pärlband på grässtrån medan sommarsolen stiger upp över horisonten. Serien är designad av Oiva Toikka för det finska varumärket Iittala.
 • Iittala - Lempi Dricksglas 34 cl 2-pack Klar

  iittala - lempi dricksglas 34 cl 2-pack klar
  Stilrena dricksglas från Iittalas serie Lempi i 2-pack. Fint till både fest och vardags.
 • Iittala - Lempi Dricksglas 34 cl 4-pack Klar

  iittala - lempi dricksglas 34 cl 4-pack klar
  Lempiglasen är universella dricksglas för alla tillfällen. Designade av den svenska designen Matti Klenell för Iittala. Namnet Lempi betyder favorit på finska. Tål diskmaskin.
 • Iittala - Teema Tallrik flat 23 cm Vit

  iittala - teema tallrik flat 23 cm vit
  Stilren tallrik ur servisen Teema, perfekt både till vardags och fest.Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Iittala - Taika Glas 38 cl 2-pack Klar

  iittala - taika glas 38 cl 2-pack klar
  Vackra dricksglas från serien Taika. Mönstret på glasen gör det lite festligare samtidigt som den inte är för framträdande. Glasen säljs i 2-pack.
 • Iittala - Teema Skål 15 cm Pärlgrå

  iittala - teema skål 15 cm pärlgrå
  Teema Skål 15 cm ur servisen med samma namn är perfekt till dessert eller snacks.Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Iittala - Teema Mugg 30 cl Pärlgrå

  iittala - teema mugg 30 cl pärlgrå
  Rejäl mugg med handtag ur servisen Teema, perfekt till eftermiddagskaffet.Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Iittala - Taika Skål 30 cl Röd

  iittala - taika skål 30 cl röd
  Denna storlek på skål passar perfekt till både filen och frukostflingorna som till en mindre dessert och förrättssoppan. Varje bjudning och middag kommer förhöjas med detta underbara mönster. Taika är en fantastiskt vacker serie formgiven av Klaus Haapaniemi för Iittala. Seriens namn, Taika, betyder Magisk på finska och detta speglas i den vackra och förtrollande dekoren som pryder hela serien.
 • Iittala - Aino Aalto Glas 22 cl 2-pack Vattengrön

  iittala - aino aalto glas 22 cl 2-pack vattengrön
  Smakfullt och klassiskt allglas i regnbågens alla färger, formgivet av Aino Aalto för Iittala. Aino Aalto-serien har varit älskad och använd i över 80 år, och bidrar till en vacker dukning för både vardag och fest. Säljs i 2-pack.
 • Iittala - Aino Aalto Glas 33 cl 2-pack Vattengrön

  iittala - aino aalto glas 33 cl 2-pack vattengrön
  Smakfullt och klassiskt allglas i regnbågens alla färger, formgivet av Aino Aalto för Iittala. Aino Aalto-serien har varit älskad och använd i över 80 år, och bidrar till en vacker dukning för både vardag och fest. Säljs i 2-pack.
 • Iittala - Essence Ölglas 48 cl 2-pack

  iittala - essence ölglas 48 cl 2-pack
  Klassiskt och vackert glas som passar både festligare tillfällen och till vardags. Glaset kan även användas till drinkar eller färggranna smoothies och juicer istället för vanliga dricksglas.
 • Iittala - Essence Dessert/Champagneskål 31 cl 2-pack

  iittala - essence dessert/champagneskål 31 cl 2-pack
  Klassiskt och vackert glas som passar både festligare tillfällen och till vardags. Glaset kan även användas till drinkar eller färggranna smoothies och juicer istället för vanliga dricksglas.
 • Iittala - Gaissa Dricksglas 22 cl 2-pack

  iittala - gaissa dricksglas 22 cl 2-pack
  Gaissa är en vacker serie som passar utmärk till festligare tillfällen. Använd till whisky, drinkar, öl, vatten eller annan dryck.
 • Iittala - Gaissa Drinkglas 28 cl 2-pack

  iittala - gaissa drinkglas 28 cl 2-pack
  Gaissa är en vacker serie som passar utmärk till festligare tillfällen. Använd till whisky, drinkar, öl, vatten eller annan dryck.
 • Iittala - Gaissa Öl/Drinkglas 38 cl 2-pack

  iittala - gaissa öl/drinkglas 38 cl 2-pack
  Gaissa är en vacker serie som passar utmärk till festligare tillfällen. Använd till whisky, drinkar, öl, vatten eller annan dryck.
 • Iittala - Kartio Glas 40 cl 2-pack Regn

  iittala - kartio glas 40 cl 2-pack regn
  Med Iittalas enkla, men ack så vackra, dricksglas blir denna livsviktiga handling både god och trevlig. Kartio finns i flera storlekar och färger som vackert kan kombineras med varandra. Lika passande till morgonjuicen och barnens O'boy som bredvid vinglaset på bjudningar och middagar. Kartio - hög kvalité till ett trevligt pris. Säljs i 2-pack.
 • Iittala - Ultima Thule On the rocks 28 cl 2-pack

  iittala - ultima thule on the rocks 28 cl 2-pack
  Ett praktiskt glas som ger slående intryck vid alla tillfällen. Passar lika utmärkt att servera whisky eller cocktails som juice och vatten. Ultima Thules banbrytande design ger alla miljöer en känsla av nordisk natur. Inspirerad av den smältande isen i Lappland skapade Tapio Wirkkala Ultima Thule på 1960-talet, genom att skära i en gjutform. Den exklusiva formgivningen återspeglar de tusentals timmar som satsats på att finslipa glasblåsningstekniken till något som kan ge den önskade effekten av is.
 • Iittala - Ultima Thule Ölglas 38 cl 2-pack

  iittala - ultima thule ölglas 38 cl 2-pack
  Snyggt ölglas med speciell design. Inspirerad av Lapplands smältande is skapade Wirkkala Ultima Thules yta genom att skära den i en grafisk form. Tapio Wirkkala (1915-1985) var ett mångsidigt designgeni, och betraktas allmänt som en ledande gestalt inom modern finsk konstindustri. Bjud på öl och många andra drycker i dessa fina glas.
 • Iittala - Ultima Thule Vinglas 23 cl 2-pack

  iittala - ultima thule vinglas 23 cl 2-pack
  Rödvinsglas som ger ett slående intryck vid alla tillfällen. Ultima Thules banbrytande design ger alla miljöer en känsla av nordisk natur. Inspirerad av den smältande isen i Lappland skapade Tapio Wirkkala Ultima Thule på 1960-talet, genom att skära i en gjutform. Den exklusiva formgivningen återspeglar de tusentals timmar som satsats på att finslipa glasblåsningstekniken till något som kan ge den önskade effekten av is.
 • Iittala - SÅLD Ölsejdlar Ultima Thule 8 st

  iittala - såld ölsejdlar ultima thule 8 st
  8 st Ölsejdlar ur serien Ultima Thule formgivna av Tapio Wirkkala för Iittala. Serien är inspirerad av den smältande isen i Lappland.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.