Hemmässan
www.hemmassan.se

Jonathan Adler sortiment online

 • Jonathan Adler - Versailles Tumbler 4-pack

  jonathan adler - versailles tumbler 4-pack
  Ett lekfullt tumbler set med Art Deco motiv som förhöjer dukningen och drinkbjudningen. Med sin gåvoask gör dem sig utmärkt som present.
 • Jonathan Adler - Muse Mugg Giuliette

  jonathan adler - muse mugg giuliette
  Njut av gudomliga drycker i denna stilrena mugg. Det vackra ansiktet inspirerat av musan Giuliette kommer försköna varje dukning. Serien Muse tar inspiration från kända konstnärers muser och ger inredningen en surrealistisk känsla med kroppsdelar i relief och betonade former. Den matta finishen bidrar med en elegans som sätter fokus på den unika formgivningen.
 • Jonathan Adler - Muse Mugg Gala

  jonathan adler - muse mugg gala
  En mugg som garanterat kommer ge dig ett leende på läpparna. Den stilrena designen är inspirerad av Salvador Dalis musa och fru Gala. Serien Muse tar inspiration från kända konstnärers muser och ger inredningen en surrealistisk känsla med kroppsdelar i relief och betonade former.
 • Jonathan Adler - Dora Maar Mugg 11 cm Vit

  jonathan adler - dora maar mugg 11 cm vit
  Dora Maar mugg från Jonathan Adler. Elegant profil i porslin, en mugg med flera ansikten. Med rejält bekvämt handtag och gjord i fint porslin med en blank yta. Muggen är inspirerad av den franska fotografen, poeten och målaren Dora Maar, musa åt Pablo Picasso. En mugg som gärna hamnar i fokus, liksom många av Jonathan Adlers verk.