Hemmässan
www.hemmassan.se

Jonathan Adler sortiment online

 • Jonathan Adler Oculus Glas 4-pack - Dricksglas Handblåst Glas Klar

  jonathan adler oculus glas 4-pack - dricksglas handblåst glas klar
  Glasen från Jonathan Adler är tillverkade av handblåst glas med målade ögon runt omkring. De har en exklusiv, lekfull design perfekt för finare tillfällen. Levereras i presentförpackning. Om glasen från Jonathan Adler- Tillverkade av handblåst glas.- Vackra, lekfulla detaljer.- Perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Kapacitet: 34 cl. Skötselråd för glasen- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Gala Mugg - Porslin Vit

  jonathan adler gala mugg - porslin vit
  Gala Mug, White, designed by Jonathan Adler. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Mr. & Mrs. Muse Mugg - Porslin Vit

  jonathan adler mr. & mrs. muse mugg - porslin vit
  Mr. & Mrs. Muse Mugg från Jonathan Adler. Den här vackra koppen är tillverkad för hand i vitt porslin. Den är inspirerad från Salvador Dali och musans Misias kärleksaffär. Muggen har en mustasch på ena sidan och en mun på den andra sidan. Det är endast en mugg som ingår, bilden representerar fram- och baksidan. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Dora Maar Mugg - Porslin Vit

  jonathan adler dora maar mugg - porslin vit
  Muggen från Jonathan Adler har ett konstnärligt utseende med ett skulpterat, ansiktsformat motiv runt omkring. Den är tillverkad av vitt porslin med en glansig glasering och ett bekvämt öra på sidan. Kan även användas som en inredningsdetalj. Om muggen från Jonathan Adler- Från kollektionen Muse.- Finns även som en skål.- Tillverkad i USA Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Giuliette Mugg - Porslin Vit

  jonathan adler giuliette mugg - porslin vit
  Giuliette Mugg från Jonathan Adler. Det här är en mugg utmanar den klassiska muggen som vi är vana att se. Den är tillverkad i porslin och har musans Giuliettes vackra ansikte på både fram- och baksidan. Muggen blir en fin inredningsdetalj när den inte används, och kan med fördel stå framme. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Inked Giulietta Mugg - Porslin Vit

  jonathan adler inked giulietta mugg - porslin vit
  Muggen från Jonathan Adler har en populär design med en härlig twist för en trendig look. Den är tillverkad av vitt porslin med en glansig finish och vackra, svarta detaljer. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Om muggen från Jonathan Adler- Bekvämt handtag på sidan.- Från kollektionen Muse.- Tillverkad i USA Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Muse Eyes Mugg - Porslin Vit

  jonathan adler muse eyes mugg - porslin vit
  Muggen från Jonathan Adler har en unik design i porslin med dekorativa ögon och ett handtag på sidan perfekt för varma drycker som kaffe och te. Om muggen från Jonathan Adler- Unik design.- Porslin.- Dekorativa ögon.- Handtag på sidan. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Jonathan Adler - Muse Skål på fot Eve 26 cm

  jonathan adler - muse skål på fot eve 26 cm
  Sätt din servering på en piedestal med denna stilrena skål. Lika vacker att använda på dukningen som i köket. Serien Muse tar inspiration från kända konstnärers muser och ger inredningen en surrealistisk känsla med kroppsdelar i relief och betonade former. Den matta finishen bidrar med en elegans som sätter fokus på den unika formgivningen.