Hemmässan
www.hemmassan.se

Koziol sortiment online

 • Koziol - Club Vinglas 30 cl 2-pack Klar

  koziol - club vinglas 30 cl 2-pack klar
  Club No.4 är vinglaset som har allt - det är miljövänligt, okrossbart, håller för evigt, känns bra i handen, har isolerande egenskaper och går såklart bra att diska i diskmaskinen. Detta vinglas är perfekt för goda viner vid alla slags tillfällen. Club vinglas är tillverkade i 100% återvinningsbar, miljövänlig plast helt fritt från melamin och BPA. Glaset är okrossbart och repfritt, tillverkat i Koziols egen fabrik i Odenwald, Tyskland. Volym: 300 ml.
 • Koziol - Club Champagneglas 10 cl 2-pack

  koziol - club champagneglas 10 cl 2-pack
  Club No.14 är champagneglaset som har allt - det är miljövänligt, okrossbart, håller för evigt, känns bra i handen, har isolerande egenskaper och går såklart bra att diska i diskmaskinen. Detta champagneglas är perfekt för gott bubbel vid alla slags tillfällen. Club champagneglas är tillverkade i 100% återvinningsbar, miljövänlig thermoplast helt fritt från melamin och BPA. Glaset är okrossbart och repfritt, tillverkat i Koziols egen fabrik i Odenwald, Tyskland. Diskmaskinsäker. Volym: 100 ml.
 • Koziol - Club Skål 0,7 L 4-pack Mörkgrå

  koziol - club skål 0,7 l 4-pack mörkgrå
  Precis rätt storlek för de trendigaste skålrecepten! Oavsett om det är en soppa, sallad eller, Poké bowl. Det mönstrade materialet håller sig vackert länge. Diskmaskinssäker. Material: Biocirkulära termoplaster och träfiber. 100% återvunnet material, 100% koldioxidneutral.
 • Koziol Carryall Minimugg Jessi 2-pack - Vit

  koziol carryall minimugg jessi 2-pack - vit
  Carryall Minimugg Jessi 2-pack, Vit från Koziol. Kaffekoppar Vit . Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Koziol Crystal Kanna + 4 Tumblerglas - Dricksglas Plast Klar

  koziol crystal kanna + 4 tumblerglas - dricksglas plast klar
  Kannan från Koziol har ett lyxigt, fasseterat diamantmönster perfekt för både inom- och utomhusbruk. Den är tillverkad av hållbar, isolerande plast perfekt för både varma och kalla drycker. Om kannan från Koziol- Den här kannan är en del av Koziols kollektion Crystal.- Tumblerglas: 250 ml (x4).- Kanna: 1,6 L (x1).- Perfekt för picknicken.- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Koziol Club Tallrik L - Termoplast Organic Grey

  koziol club tallrik l - termoplast organic grey
  Tallriken från Koziol är tillverkad av hållbar, återvinningsbar cellulosa perfekt för utomhusbruk. Den har en stilren, modern look med en fassetterad yta. Den har en organisk färg med en högblank insida. Det organiska, cellulosabaserade materialet är 100% återvinningsbart, utgörs av 100% rent material och är helt fritt från skadliga ämnen. Välj mellan två olika färger. Om tallriken från Koziol- 100% återvinningsbar.- BPA-fri.- Melaminfri.- Tål diskmaskin.- Den här tallriken är en del av Koziols kollektion Club.- Perfekt för picknicken.- Finns även som en mindre tallrik.- Finns även som en skål. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Koziol Crystal Glas L - Dricksglas Plast Klar

  koziol crystal glas l - dricksglas plast klar
  Glaset från Koziol har ett lyxigt diamantmönster perfekt för både inom- och utomhusbruk. Det är tillverkat av hållbar, isolerande plast perfekt för kalla drycker. Välj mellan olika färger. Om glaset från Koziol- Det här glaset är en del av Koziols kollektion Crystal.- Finns även som en karaff.- Perfekt för picknicken.- Kapacitet: 450 cl.- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Koziol Club Tallrik M - Termoplast Organic Green

  koziol club tallrik m - termoplast organic green
  Tallriken från Koziol är perfekt för utomhusbruk och gjord av återvinningsbar, miljövänlig cellulosa. Den har en stilren, modern look med en fassetterad yta. Den har en organisk färg med en högblank insida och mjukt kurvade kanter. Det organiska, cellulosabaserade materialet är 100% återvinningsbart, utgörs av 100% rent material och är helt fritt från skadliga ämnen. Välj mellan två olika färger. Om tallriken från Koziol- 100% återvinningsbar.- BPA-fri.- Melaminfri.- Tål diskmaskin.- Perfekt för picknicken.- Den här tallriken är en del av Koziols kollektion Club.- Finns även som en större tallrik.- Finns även som en skål. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Koziol - Club Tallrik 26 cm 4-pack Beige

  koziol - club tallrik 26 cm 4-pack beige
  Club tallrik är perfekt för bakgårdsfester, picknick eller glamping – eller för alla utomhustillfällen för den delen! Utsidan har en snygg fasetterad design. Diskmaskinssäker. Mått: D26 cm. Material: Biocirkulära termoplaster och träfiber. 100% återvunnet material, 100% koldioxidneutral.
 • Koziol - Club Tallrik 22 cm 4-pack Beige

  koziol - club tallrik 22 cm 4-pack beige
  Club tallrik är perfekt för bakgårdsfester, picknick eller glamping – eller för alla utomhustillfällen för den delen! Utsidan har en snygg fasetterad design. Diskmaskinssäker. Material: Biocirkulära termoplaster och träfiber. 100% återvunnet material, 100% koldioxidneutral.
 • Koziol - Crystal Glas Högt 6-pack Klar

  koziol - crystal glas högt 6-pack klar
  6-pack Crystal glas. Snyggt högt dricksglas i okrossbar och 100% återvinningsbar thermoplast från Koziol. Perfekt både till vardag som till fest. Fint glas till drinkar på sommarens utefester. Diskmaskinsäker. Mått: H 15,2 cm, B 8,5 cm Material: 100% återvinningsbar thermoplast, BPA-fri, melamin-fri
 • Koziol - Club Skål 0,7 L 4-pack Beige

  koziol - club skål 0,7 l 4-pack beige
  Precis rätt storlek för de trendigaste skålrecepten! Oavsett om det är en soppa, sallad eller, Poké bowl. Det mönstrade materialet håller sig vackert länge. Diskmaskinssäker. Material: Biocirkulära termoplaster och träfiber. 100% återvunnet material, 100% koldioxidneutral.
 • Koziol - Club Vinglas 20 cl 2-pack Klar

  koziol - club vinglas 20 cl 2-pack klar
  Snyggt och miljövänligt vinglas i 100% återvinningsbar, giftfri thermoplast. Ett miljövänligt alternativ till engångsartiklar i plast. Glaset ser ut som ett vanligt glas, med fördelen att det är okrossbart och extremt hållbart under lång tid framöver. Diskmaskinsäker. Volym: 200 ml
 • Koziol - Club Snapsglas / Shotglas 40 ml 4-pack Klar

  koziol - club snapsglas / shotglas 40 ml 4-pack klar
  Läckert shotglas, 4-pack. Glaset tillhör den okrossbara serien Superglas från Koziol och är tillverkat i 100% återvinningsbar, giftfri thermoplast. Ekovänlig design - Tillverkat i Tyskland - Fri från BPA och melamin. Diskmaskinsäker. Volym 40 ml.
 • Koziol - Club Tumblerglas 25 cl 2-pack Klar

  koziol - club tumblerglas 25 cl 2-pack klar
  Club No.2 är glaset som har allt - det är miljövänligt, okrossbart, håller för evigt, känns bra i handen, har isolerande egenskaper och går såklart bra att diska i diskmaskinen. Detta tumblerglas är perfekt som whiskyglas eller dricksglas. Club glas är tillverkade i 100% återvinningsbar, miljövänlig plast helt fritt från melamin och BPA. Glaset är okrossbart och repfritt, tillverkat i Koziols egen fabrik i Odenwald, Tyskland. Diskmaskinsäker.Volym: 250 ml.
 • Koziol - Club Ölglas 50 cl 2-pack

  koziol - club ölglas 50 cl 2-pack
  Snyggt och miljövänligt ölglas i 100% återvunnen termoplast. Ett miljövänligt alternativ till engångsartiklar i plast. Glaset ser ut som ett vanligt glas, med fördelen att det är okrossbart och extremt hållbart under lång tid framöver. Diskmaskinsäker.Volym: 500 ml.
 • Koziol - Crystal Dricksglas 20 cl 8-pack Klar

  koziol - crystal dricksglas 20 cl 8-pack klar
  8-pack Dricksglas 250 ml. Från Koziol kommer serien Crystal, som med sin tåliga plast klarar av vilken tillställning som helst. Crystal Small har en facetterad yta som gör detta till ett glittrande vackert glas, samtidigt som det blir mycket skönt att hålla i. Glaset har isolerande egenskaper som gör att du kan njuta av både heta och iskalla drycker under lång tid. Serien Crystal finns som glas och som eleganta serveringskålar i olika färger och storlekar. Alla produkter från Koziol är tillverkade i återvinningsbar plast. Mått: H 9 cm, B 9 cm Material: 100% återvinningsbar thermoplast, BPA-fri, melamin-fri