Hemmässan
www.hemmassan.se

Lexington

 • Lexington Stoneware Tallrik - Stengods Vit

  lexington stoneware tallrik - stengods vit
  Tallriken från Lexington har en charmig look med handritade detaljer och en klassisk logga på kanten. Tallriken är tillverkad av fin lera med en slitstark, reptålig finish. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om tallriken från Lexington- Tallriken kommer i 2 olika färger.- Från kollektionen Stoneware.- Tillverkad i Portugal Skötselråd för tallriken- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Lexington Earthenware Desserttallrik 22cm - Porslin Blå

  lexington earthenware desserttallrik 22cm - porslin blå
  Tallriken från Lexington har en glaserad yta med en stjärna i mitten. Varje tallrik har en handmålad kant vilket gör varje tallrik unik. Kan användas i mikrovågsugn och diskas i diskmaskin. Torka tallriken noga innan du placerar den i ett skåp eller staplar. Tillverkad i keramik. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Lexington Earthenware Mugg - Lergods Blå

  lexington earthenware mugg - lergods blå
  Earthenware Mugg från Lexington. En enkel och stilren mugg i lergods med en stjärna i mitten. Den är handgjord och handmålad, vilket gör att varje mugg unik. Den är smidig att använda då den kan diskas i diskmaskin och användas i mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Lexington Earthenware Mattallrik 26,5cm - Blå

  lexington earthenware mattallrik 26,5cm - blå
  Tallriken från Lexington har en glaserad yta med en stjärna i mitten. Varje tallrik har en handmålad kant vilket gör varje tallrik unik. Kan användas i mikrovågsugn och diskas i diskmaskin. Torka tallriken noga innan du placerar den i ett skåp eller staplar. Tillverkad i keramik. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.