Hemmässan
www.hemmassan.se

Lexington sortiment online

 • Lexington Stoneware Tallrik - Stengods Vit

  lexington stoneware tallrik - stengods vit
  Tallriken från Lexington har en charmig look med handritade detaljer och en klassisk logga på kanten. Tallriken är tillverkad av fin lera med en slitstark, reptålig finish. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om tallriken från Lexington- Tallriken kommer i 2 olika färger.- Från kollektionen Stoneware.- Tillverkad i Portugal Skötselråd för tallriken- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Lexington Stoneware Mugg - Stengods Beige

  lexington stoneware mugg - stengods beige
  Muggen från Lexington har en charmig look med handritade detaljer och en klassisk logga på framsidan. Muggen är tillverkad av fin lera med en slitstark, reptålig finish. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om muggen från Lexington- Muggen kommer i 2 olika färger.- Från kollektionen Stoneware.- Tillverkad i Portugal Skötselråd för muggen- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Lexington Earthenware Mugg - Lergods Blå

  lexington earthenware mugg - lergods blå
  Earthenware Mugg från Lexington. En enkel och stilren mugg i lergods med en stjärna i mitten. Den är handgjord och handmålad, vilket gör att varje mugg unik. Den är smidig att använda då den kan diskas i diskmaskin och användas i mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Lexington Beach Club Graphic Printed Earthenware Mugg - Stengods Blå

  lexington beach club graphic printed earthenware mugg - stengods blå
  Muggen från Lexington har en traditionell design i stengods med ett somrigt motiv och ett stort, bekvämt handtag. Tillverkad i Portugal. Om muggen från Lexington- Beach Club Graphic Printed Earthenware uppskattas för det originella trycket.- Beach Club Graphic Printed Earthenware är också omtyckt för det stora handtaget.- Tillverkad av stengods.- Tillverkad i Portugal. Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Wood Serveringsskål Ø30 cm Trä Brun

  wood serveringsskål ø30 cm trä brun
 • Lexington Happy Holidays Mugg 40 Cl - Stengods Vit

  lexington happy holidays mugg 40 cl - stengods vit
  Mugg från Lexington med en julig design med grenliknande stjärnor och ett behändigt öra perfekt för varma drycker som kaffe och te. Den är tillverkad av tåligt stengods för vardagsbruk. Om muggen från Lexington- Happy Holidays uppskattas för det behändiga örat.- Happy Holidays är också omtyckt för koppstorleken.- Vackert, juligt tryck.- Tillverkad av stengods.- Kapacitet: 40 cl. Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.