Hemmässan
www.hemmassan.se

Magnor sortiment online

 • Magnor - Florytale Djup Tallrik 20cm

  magnor - florytale djup tallrik 20cm
  Florytale Djup Tallrik cm – Snygg funktionalitet med en twist från Magnor.I serien Florytale hittar du porslin med en lekfull akvarelldekor i form av fåglar, djur, vackra blommor och gröna växter i ett spännande mönster mot en vit bakgrund. Inspirerat av naturens färger, former och frodighet med en känsla av magi och mysik, nästan lite som Alice i UnderlandetDen svenska designern& illustratören Anna Handell och blomsterdekoratören Finn Schjøll har tillsammans tagit fram en hel serie funktionellt porslin du kan mixa och matcha bäst du vill för att skapa din personliga stil. Porslinet är tillverkat i bästa ultrabenskvalitet med slitstark glasyr och hög hållfasthet.
 • Magnor - Florytale Nightingale Kopp 30 cl

  magnor - florytale nightingale kopp 30 cl
  Florytale Nightingale Mugg med Öra – Vacker funktionalitet med en twist från Magnor.Florytale Nightingale är en Add On och en fortsättning på den vackra konstservisen Florytale. I Nightingaleserien finns en liten näktergal med i de alltid så vackert detaljerade motiven.I serien Florytale hittar du porslin med en lekfull akvarelldekor i form av fåglar, djur, vackra blommor och gröna växter i ett spännande mönster. Inspirerat av naturens färger, former och frodighet med en känsla av magi och mysik, nästan lite som Alice i UnderlandetDen svenska designern& illustratören Anna Handell och blomsterdekoratören Finn Schjøll har tillsammans tagit fram en hel serie funktionellt porslin du kan mixa och matcha bäst du vill för att skapa din personliga stil. Porslinet är tillverkat i bästa ultrabenskvalitet med slitstark glasyr och hög hållfasthet.
 • Magnor - Alba Fine Line Champagneglas 25 cl Klar

  magnor - alba fine line champagneglas 25 cl klar
  Alba Fine Line Champagneglas från Norska Magnor är del i en klassiskt elegant vinservis.Designade av Teresa Bergerud har glasen en exklusiv stil och känsla som kommer att tillföra din dukning det där lilla extra. Det räfflade mönstret gör att ljuset reflekteras vackert i glasen och förhöjer innehållets färg. Alba Fine Line är en serie du gärna vill duka med, från välkomstdrinken hela vägen till den avslutande avecen.I serien hittar du också vinglas, både till rött och vitt vin, vattenglas, cognacsglas, whiskyglas, shotsglas och longdrinkglas.
 • Magnor - Noir Champagneglas 36 cl Svart

  magnor - noir champagneglas 36 cl svart
  Noir Champagneglas, formgivet av inredaren Halvor Bakke för Norska Magnor.Noir är en serie munblåsta glas i genomfärgat glas med ett sobert uttryck. De rökfärgade champagneglasen ger ett effektfullt intryck och ger lite extra flärd när du ska avnjuta de ljuva bubblorna.Halvor Bakke är en norsk inredningsarkitekt och tv-kändis som genom sina resor samlar inspiration till sina verk. Under en resa till den trendiga stadsdelen Le Marais i Paris fann han inspirationen till Noir.I Noirserien hittar du också vinglas, vattenglas, ölglas och en karaff.
 • Magnor - Alba Fine Line Cognacsglas 35 cl

  magnor - alba fine line cognacsglas 35 cl
  Alba Fine Line Cognacsglas, formgivet av Teresa Bergerud för Norska Magnor, är del i en klassiskt elegant vinservis.Cognacskupan har en exklusiv stil och känsla som kommer att förhöja ögonblicket. Det räfflade mönstret gör att ljuset reflekteras vackert i glasen och förhöjer innehållets gyllenbruna färg. Alba Fine Line är en serie du gärna vill duka med, från välkomstdrinken hela vägen till den avslutande avecen.I serien hittar du också champagneglas, vinglas, både till rött och vitt vin, vattenglas, whiskyglas, shotsglas och longdrinkglas.
 • Magnor - Alba Fine Line Longdrinkglas 45 cl Klar

  magnor - alba fine line longdrinkglas 45 cl klar
  Alba Fine Line Longdrinkglas från Norska Magnor är del i en klassiskt elegant vinservis.Formgivna av Teresa Bergerud har glaset en exklusiv stil och känsla som kommer att tillföra lite extra lyx. Det räfflade mönstret gör att ljuset reflekteras vackert i glasen och förhöjer innehållets färg. Alba Fine Line är en serie du gärna vill duka med, från välkomstdrinken hela vägen till den avslutande avecen.I serien hittar du också vinglas, både till rött och vitt vin, champagneglas, cognacsglas, whiskyglas och shotsglas.
 • Magnor - Florytale Mugg 20 cl

  magnor - florytale mugg 20 cl
  Florytale Mugg med Öra - Funktionalitet med en twist från Magnor.I serien Florytale hittar du porslin med en lekfull akvarelldekor i form av fåglar, djur, vackra blommor och gröna växter i ett spännande mönster. Inspirerat av naturens färger, former och frodighet med en twist av magi och mysik, nästan lite som Alice i UnderlandetDen svenska designern & illustratören Anna Handell och blomsterdekoratören Finn Schjøll har tillsammans tagit fram en hel serie funktionellt porslin du kan mixa och matcha bäst du vill för att skapa din personliga stil. Porslinet är tillverkat i bästa ultrabenskvalitet med slitstark glasyr och hög hållfasthet.
 • Magnor - Alba Fine Line Rödvinsglas 48 cl Klar

  magnor - alba fine line rödvinsglas 48 cl klar
  Alba Fine Line Rödvinsglas är del i en klassiskt elegant vinservis från Norska Magnor.Rödvinsglaset har en exklusiv stil och känsla som kommer att tillföra din dukning det där lilla extra. Det räfflade mönstret gör att ljuset reflekteras vackert i glasen och förhöjer vinets färg. Med Alba Fine Line, designad av Teresa Bergerud kan du duka enhetligt, från välkomstdrinken hela vägen till den avslutande avecen.I serien hittar du också champagneglas, vitvinsglas, vattenglas, cognacsglas, whiskyglas, shotsglas och longdrinkglas.
 • Magnor - Alba Fine Line Shotsglas 7 cl Klar

  magnor - alba fine line shotsglas 7 cl klar
  Alba Fine Line Shotsglas, formgivet av Teresa Bergerud för Norska Magnor, är del i en klassiskt elegant vinservis.Shotsglas eller Snapsglas med en exklusiv stil och känsla – för även den lille ska väl drickas med stil. Det räfflade mönstret gör att ljuset reflekteras vackert i glasen och speglar sig på duken.. Alba Fine Line är en serie du gärna vill duka med, från välkomstdrinken hela vägen till den avslutande avecen.I serien hittar du också champagneglas, vinglas, både till rött- och vittvin, vattenglas, whiskyglas, cognacsglas och longdrinkglas.
 • Magnor - Florytale Skål 14 cm

  magnor - florytale skål 14 cm
  Florytale Skål - äventyrligt och lekfullt porslin från Magnor.I ett samarbete har Anna Handell och Finn Schjøll tillsammans designat serien Florytale. Serien består av en funktionell servis utsmyckad med en lekfull akvarelldekor, med spännande inslag av fåglar, djur, vackra blommor och gröna växter. Inspirerat av naturen, dess färger & former med en twist av magi och mysik.Porslinet är tillverkat i bästa ultrabenskvalitet med slitstark glasyr och hög hållfasthet. Alla delar i servisen är funktionella och praktiska så du kan mixa och matcha delarna för att skapa din personliga stil, så som du gillar det bäst. Porslinet är tillverkat i bästa ultrabenskvalitet med slitstark glasyr och hög hållfasthet.
 • Magnor - Florytale Skål 25 cm

  magnor - florytale skål 25 cm
  Florytale Serveringsskål - Funktionalitet med en härlig twist från Magnor.I serien Florytale hittar du porslin med en lekfull akvarelldekor i form av fåglar, djur, vackra blommor och gröna växter i ett spännande mönster mot en vit bakgrund. Inspirerat av naturens färger, former och frodighet med en twist av magi och mysik, nästan lite som Alice i UnderlandetDen svenska designern& illustratören Anna Handell och blomsterdekoratören Finn Schjøll har tillsammans tagit fram en hel serie funktionellt porslin du kan mixa och matcha bäst du vill för att skapa din personliga stil. Porslinet är tillverkat i bästa ultrabenskvalitet med slitstark glasyr och hög hållfasthet.
 • Magnor - Florytale Tallrik 17 cm Blå

  magnor - florytale tallrik 17 cm blå
  Florytale Tallrik 17 cm - Blå tallrik med vackert mönster av växter från Magnor.Den blå tallriken kontrasterar bra mot de övriga delarna i Florytale serien, duka exempelvis med den lilla förrättstallriken i blått på den större mattallriken i vitt för en härlig effekt.I serien Florytale hittar du porslin med en lekfull akvarelldekor i form av fåglar, djur, vackra blommor och växter i ett spännande mönster. Inspirerat av naturens färger, former och frodighet med en känsla av magi och mysik, nästan lite som Alice i UnderlandetDen svenska designern& illustratören Anna Handell och blomsterdekoratören Finn Schjøll har tillsammans tagit fram en hel serie funktionellt porslin du kan mixa och matcha bäst du vill för att skapa din personliga stil. Porslinet är tillverkat i bästa ultrabenskvalitet med slitstark glasyr och hög hållfasthet.
 • Magnor - Florytale Tallrik 21 cm

  magnor - florytale tallrik 21 cm
  Florytale Tallrik 21 cm - vackert, äventyrligt och lekfullt porslin från Magnor.Anna Handell och Finn Schjøll har designat serien Florytale, en lekfull akvarelldekor med spännande inslag av fåglar, djur, vackra blommor och gröna växter mot en vit bakgrund. Inspirerat av naturens färger, former och frodighet med en twist av magi och mysik.Porslinet är tillverkat i bästa ultrabenskvalitet med slitstark glasyr och hög hållfasthet. Alla delar i servisen är funktionella och praktiska så du kan mixa och matcha delarna för att skapa din personliga stil, så som du gillar det bäst. Porslinet är tillverkat i bästa ultrabenskvalitet med slitstark glasyr och hög hållfasthet.
 • Magnor - Florytale Nightingale Tallrik 21 cm

  magnor - florytale nightingale tallrik 21 cm
  Florytale Nightingale Tallrik 21 - vackert, äventyrligt och lekfullt porslin från Magnor.Florytale Nightingale är en Add On och en fortsättning på den vackra konstservisen Florytale. I Nightingaleserien finns en liten näktergal med i de alltid så vackra motiven.Anna Handell och Finn Schjøll har designat serien Florytale, en lekfull akvarelldekor med spännande inslag av fåglar, djur, vackra blommor och växter. Inspirerat av naturens färger, former och frodighet med en twist av magi och mysik.Porslinet är tillverkat i bästa ultrabenskvalitet med slitstark glasyr och hög hållfasthet. Alla delar i servisen är funktionella och praktiska så du kan mixa och matcha delarna för att skapa din personliga stil, så som du gillar det bäst. Porslinet är tillverkat i bästa ultrabenskvalitet med slitstark glasyr och hög hållfasthet.
 • Magnor - Florytale Tallrik 27 cm

  magnor - florytale tallrik 27 cm
  Florytale Tallrik 27 cm – Snygg funktionalitet med en twist från Magnor.I serien Florytale hittar du porslin med en lekfull akvarelldekor i form av fåglar, djur, vackra blommor och gröna växter i ett spännande mönster mot en vit bakgrund. Inspirerat av naturens färger, former och frodighet med en känsla av magi och mysik, nästan lite som Alice i UnderlandetDen svenska designern& illustratören Anna Handell och blomsterdekoratören Finn Schjøll har tillsammans tagit fram en hel serie funktionellt porslin du kan mixa och matcha bäst du vill för att skapa din personliga stil. Porslinet är tillverkat i bästa ultrabenskvalitet med slitstark glasyr och hög hållfasthet.
 • Magnor - Florytale Tallrik 31 cm Blå

  magnor - florytale tallrik 31 cm blå
  Florytale Tallrik 31 cm – Vacker blå tallrik med detaljerat mönster av växter från Magnor.De blå tallrikarna kontrasterar bra mot de övriga delarna i Florytale serien, duka exempelvis med den större varmrättstallriken i blått underst tillsammans med en mindre förrättstallrik med vit bas för att skapa en effektfull dukning.I serien Florytale hittar du porslin med en lekfull akvarelldekor i form av fåglar, djur, vackra blommor och växter i ett spännande mönster. Inspirerat av naturens färger, former och frodighet med en känsla av magi och mysik, nästan lite som Alice i UnderlandetDen svenska designern& illustratören Anna Handell och blomsterdekoratören Finn Schjøll har tillsammans tagit fram en hel serie funktionellt porslin du kan mixa och matcha bäst du vill för att skapa din personliga stil. Porslinet är tillverkat i bästa ultrabenskvalitet med slitstark glasyr och hög hållfasthet.
 • Magnor - Alba Fine Line Vattenglas 30 cl Klar

  magnor - alba fine line vattenglas 30 cl klar
  Alba Fine Line Vattenglas från Norska Magnor är del i en klassiskt elegant vinservis.Formgivna av Teresa Bergerud har glasen en exklusiv stil och känsla som kommer att tillföra din dukning det där lilla extra. Det räfflade mönstret gör att ljuset reflekteras vackert i glasen och speglar sig på duken. Alba Fine Line är en serie du gärna vill duka med, från välkomstdrinken hela vägen till den avslutande avecen.I serien hittar du också vinglas, både till rött och vitt vin, champagneglas, cognacsglas, whiskyglas, shotsglas och longdrinkglas.
 • Magnor - Noir Vattenglas 35 cl Svart

  magnor - noir vattenglas 35 cl svart
  Noir Vattenglas, från Norska Magnor, designat av Halvor Bakke.Noir är en serie munblåst glas i en dov rökfärgad ton som ger ett effektfullt intryck. Det genomfärgade glaset har en elegant, rundad form som ger det behaglig känsla och kommer bidra till att höja din dukning.Halvor Bakke är en norsk inredningsarkitekt och tv-kändis som genom sina resor samlar inspiration till sina verk. Under en resa till den trendiga stadsdelen Le Marais i Paris fann han inspirationen till Noir.I Noirserien hittar du också champagneglas, vinglas, ölglas och en karaff.
 • Magnor - Alba Fine Line Vitvinsglas 32 cl Klar

  magnor - alba fine line vitvinsglas 32 cl klar
  Vitvinsglas ur serien Alba Fine Line, designade av Teresa Bergerud för Norska Magnor är del i en klassiskt elegant vinservis.Vitvinsglaset, har precis som hela serien, en exklusiv stil och känsla som kommer att tillföra din dukning det där lilla extra. Det räfflade mönstret gör att ljuset reflekteras vackert i glasen och förhöjer det vita vinets färg. Alba Fine Line är en serie som garanterat kommer höja din dukning, från välkomstdrinken hela vägen till den avslutande avecen.I serien hittar du också rödvinsglas, champagneglas, vattenglas, cognacsglas, whiskyglas, shotsglas och longdrinkglas.
 • Magnor - Alba Fine Line Whiskyglas 30 cl Klar

  magnor - alba fine line whiskyglas 30 cl klar
  Whiskyglaset Alba Fine Line, formgivet av Teresa Bergerud för Norska Magnor, är del i en klassiskt elegant vinservis.Whiskyglaset har en exklusiv stil och är trevligt att hålla i, fyll gärna på med lite is. Det räfflade mönstret gör att ljuset reflekteras vackert i glasen och förhöjer innehållets gyllenbruna färg. Alba Fine Line är en serie du gärna vill duka med, från välkomstdrinken hela vägen till den avslutande avecen.I serien hittar du också champagneglas, vinglas, både till rött och vitt vin, vattenglas, cognacsglas, shotsglas och longdrinkglas.
 • Magnor - Noir Ölglas 55 cl Svart

  magnor - noir ölglas 55 cl svart
  Noir Ölglas, från Norska Magnor, formgivet av Halvor Bakke.Serien Noir är munblåst glas i en sober rökfärgad ton med en elegant stil. Ölglaset har en mjukt rundad form och ger ett mycket smakfullt intryck. Även om det är ett ölglas passar det även perfekt till fredagsdrinken eller något annat läskande.Halvor Bakke är en norsk inredningsarkitekt och tv-kändis som genom sina resor samlar inspiration till sina verk. Under en resa till den trendiga stadsdelen Le Marais i Paris fann han inspirationen till Noir.I Noirserien hittar du också champagneglas, vinglas, vattenglas och en karaff.
 • Magnor - Noir Vinglas 60 cl Svart

  magnor - noir vinglas 60 cl svart
  Noir Vinglas, formgivet av Halvor Bakke för Norska Magnor.Serien Noir är munblåst glas i en vackert rökfärgad svart ton som ger ett effektfullt intryck och ger lite extra flärd till din dukning. Det genomfärgade glaset med ett sobert och elegant uttryck.Halvor Bakke är en norsk inredningsarkitekt och tv-kändis som genom sina resor samlar inspiration till sina verk. Under en resa till den trendiga stadsdelen Le Marais i Paris fann han inspirationen till Noir.I Noirserien hittar du också champagneglas, vattenglas, ölglas och en karaff.
 • Magnor Lerk Djup Tallrik 23cm - Mix

  magnor lerk djup tallrik 23cm - mix
  Fyra nya ljusa delar i serien Lerk. Designade av Norges mest populära inredningsdesigner. De nya ljusa delarna går utmärkt att kombinera tillsammans med de mörka delarna som finns sedan tidigare. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.