Hemmässan
www.hemmassan.se

Marimekko sortiment online

 • Marimekko - Juhla Unikko Kaffekopp 20 cl

  marimekko - juhla unikko kaffekopp 20 cl
  Kaffekopp med det populära Unikko mönstret från Marimekko. Servera rykande hett kaffe till dig själv eller dina gäster i den här fina koppen med öra så du slipper bränna dig. Det blommiga mönstret i härliga färger passar året runt och gör kaffestunden lite extra speciell.Unikko mönstret är designade av Maija Isola först 1964 och har sedan dess blivit en mycket omtyckt serie som uttrycker kreativitet och finns i en mängd olika färger. Mixa och matcha gärna med andra färger för ett personligt och varierat uttryck.Det finska designhuset Marimekko har sedan 1952 producerat produkter med kreativa och fantastiska mönster, skapade tillsammans med många begåvade designers och formgivare. Kaffekoppen är fin att kombinera med andra objekt från samma serie eller andra mönster från Marimekko.
 • Marimekko - Räsymatto Skål Svart stor prick 1,5 L

  marimekko - räsymatto skål svart stor prick 1,5 l
  Skål från Marimekko som ingår i Marimekkos serie Siirtolapuutarha. Det lekfulla mönstret är formgivet av Sami Ruotsalainen och heter Räsymatto, vilket betyder trasmatta på finska. Skålen är tillverkad av stengods och tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys.I samma serie ingår även andra mönster i Siirtolapuutarha - perfekt att mixa och matcha, även tillsammans med enfärgade serien Oiva!
 • Marimekko - Siirtolapuutarha Tallrik djup 20 cm Svart/vit

  marimekko - siirtolapuutarha tallrik djup 20 cm svart/vit
  Siirtolapuutarha djup tallrik från Marimekko. Tallriken passar utmärkt till soppa, gröt, glass och frukostflingorna. Tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Tallriken är väldigt fin att matcha med resten av seriens delar.
 • Marimekko - Räsymatto Tallrik flat Svart liten prick 20 cm

  marimekko - räsymatto tallrik flat svart liten prick 20 cm
  Tallrik från Marimekko som ingår i Marimekkos serie Siirtolapuutarha. Det lekfulla mönstret är formgivet av Sami Ruotsalainen och heter Räsymatto, vilket betyder trasmatta på finska. Tallriken är tillverkad av stengods och tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys.I samma serie ingår även andra mönster i Siirtolapuutarha - perfekt att mixa och matcha, även tillsammans med enfärgade serien Oiva!
 • Marimekko - Räsymatto Tallrik Svart liten prick 15x12 cm

  marimekko - räsymatto tallrik svart liten prick 15x12 cm
  Den rektangulära svartvita tallriken Räsymatto ingår i Marimekkos populära serie Siirtolapuutarha. Perfekt som assiett till förrätt eller dessert. Tallriken är tillverkad i högkvalitativt stengods med ett lekfullt mönster i svart och vitt. Modellen på tallriken är formgiven av Sami Ruotsalainen och mönstret är skapat av Maija Louekari. Räsymatto är det finska ordet för trasmatta, och det är tydligt att Louekari hittat inspirationen till mönstret från just sådana.I samma serie ingår även andra mönster i Siirtolapuutarha - perfekt att mixa och matcha, även tillsammans med enfärgade serien Oiva!
 • Marimekko - Siirtolapuutarha Kaffemugg 20 cl

  marimekko - siirtolapuutarha kaffemugg 20 cl
  Kaffemugg med öra från Marimekko som ingår i Marimekkos serie Siirtolapuutarha. Det lekfulla mönstret är formgivet av Sami Ruotsalainen & Maija Louekari. Koppen är tillverkad av stengods och tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Rymmer 20 cl.I samma serie ingår även andra mönster i Siirtolapuutarha - perfekt att mixa och matcha, även tillsammans med enfärgade serien Oiva!
 • Marimekko - Unikko Mugg 40 cl Svart/Vit

  marimekko - unikko mugg 40 cl svart/vit
  Stor färggrann mugg med handtag, med klassiska mönstret Unikko, formgiven av Sami Ruotsalainen och Maija och Kristina Isola för Marimekko. Med den här muggen sätter du garanterat färg på dukningen. Kombinera gärna med andra artiklar från samma serie, eller bryt av med andra färgklickar från Marimekko.
 • Marimekko - Oiva Mugg 25 cl Vit

  marimekko - oiva mugg 25 cl vit
  Oiva mugg från Marimekko. Muggen rymmer 25 cl och är tillverkad av stengods. Tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Perfekt till både kaffe, te och varm choklad. Skapa din egen favoritkombination genom att mixa och matcha tillsammans med andra delar ur Marimekkos sortiment.
 • Marimekko - Oiva Tallrik flat 20 cm Vit

  marimekko - oiva tallrik flat 20 cm vit
  Oiva tallrik från Marimekko. Tallriken passar utmärkt till smörgåsen eller för- och efterrätten. Tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Tallriken är väldigt fin att matcha med resten av seriens delar.
 • Marimekko - Siirtolapuutarha Tallrik flat Svart/Vit 25 cm

  marimekko - siirtolapuutarha tallrik flat svart/vit 25 cm
  Siirtolapuutarha tallrik från Marimekko. Tallriken passar utmärkt till en mindre middag eller för- och efterrätten. Tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Tallriken är väldigt fin att matcha med resten av seriens delar.
 • Marimekko - Unikko Kaffemugg 20 cl Röd

  marimekko - unikko kaffemugg 20 cl röd
  Unikko kaffemugg från Marimekko. Muggen är tillverkad av stengods. Tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Rymmer 20 cl vilket är perfekt för till en god kopp kaffe. Skapa din egen favoritkombination genom att mixa och matcha tillsammans med andra delar ur Marimekkos sortiment. Ta bort klistermärket från produktens botten före användning. Klistermärket innehåller en liten mängd metall.
 • Marimekko - Socks Rolled Down Tumbler 20 cl 2-pack Klar

  marimekko - socks rolled down tumbler 20 cl 2-pack klar
  Dricksglas från Marimekko, designad av Anu Penttinen. Glasens lekfulla design blir pricken över i:et på din dukning. Rymmer 20 cl. Säljs i förpackning om två glas.
 • Marimekko - Räsymatto Tallrik Svart liten prick 13,5 cm

  marimekko - räsymatto tallrik svart liten prick 13,5 cm
  Liten tallrik i stengods från Marimekko som ingår i Marimekkos serie Siirtolapuutarha. Det lekfulla mönstret är formgivet av Sami Ruotsalainen och heter Räsymatto, vilket betyder trasmatta på finska. Tallriken passar utmärkt som assiett till smörgåsen eller för- och efterrätten. Tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Tallriken är väldigt fin att matcha med resten av seriens delar.I samma serie ingår även andra mönster i Siirtolapuutarha - perfekt att mixa och matcha, även tillsammans med enfärgade serien Oiva!
 • Marimekko - Räsymatto Tallrik flat 8,5 cm

  marimekko - räsymatto tallrik flat 8,5 cm
  Liten flat tallrik från Marimekko som ingår i Marimekkos serie Siirtolapuutarha. Det lekfulla mönstret är formgivet av Sami Ruotsalainen och heter Räsymatto, vilket betyder trasmatta på finska. Tallriken är tillverkad av stengods och tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys.I samma serie ingår även andra mönster i Siirtolapuutarha - perfekt att mixa och matcha, även tillsammans med enfärgade serien Oiva!
 • Marimekko - Unikko Skål 50 cl Svart/Vit

  marimekko - unikko skål 50 cl svart/vit
  Färggrann skål med klassiska mönstret Unikko, formgiven av Sami Ruotsalainen och Maija och Kristina Isola för Marimekko. Med den här skålen sätter du garanterat färg på dukningen. Kombinera gärna med andra artiklar från samma serie, eller bryt av med andra färgklickar från Marimekko.
 • Marimekko - Unikko Mugg 25 cl Beige/Vit

  marimekko - unikko mugg 25 cl beige/vit
  Unikko mugg från Marimekko. Muggen är tillverkad av stengods. Tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Rymmer 25 cl. Perfekt till både kaffe, te och varm choklad. Skapa din egen favoritkombination genom att mixa och matcha tillsammans med andra delar ur Marimekkos sortiment. Ta bort klistermärket från produktens botten före användning. Klistermärket innehåller en liten mängd metall.
 • Marimekko - Unikko Mugg 40 cl Beige/Vit

  marimekko - unikko mugg 40 cl beige/vit
  Stor färggrann mugg med handtag, med klassiska mönstret Unikko, formgiven av Sami Ruotsalainen och Maija och Kristina Isola för Marimekko. Med den här muggen sätter du garanterat färg på dukningen. Kombinera gärna med andra artiklar från samma serie, eller bryt av med andra färgklickar från Marimekko.
 • Marimekko - Siirtolapuutarha Mugg 25 cl Svart/vit blommor

  marimekko - siirtolapuutarha mugg 25 cl svart/vit blommor
  Siirtolapuutarha mugg från Marimekko. Muggen är tillverkad av stengods. Tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Denna mugg designades för att fira 100-årsdagen av Finlands självständighet. Skapa din egen favoritkombination genom att mixa och matcha tillsammans med andra delar ur Marimekkos sortiment.
 • Marimekko - Siirtolapuutarha Tallrik flat 20 cm Svart/vit blommor

  marimekko - siirtolapuutarha tallrik flat 20 cm svart/vit blommor
  Siirtolapuutarha tallrik från Marimekko. Tallriken passar utmärkt till smörgåsen eller för- och efterrätten. Tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Tallriken är väldigt fin att matcha med resten av seriens delar.
 • Marimekko - Oiva Tallrik flat 25 cm Vit

  marimekko - oiva tallrik flat 25 cm vit
  Oiva tallrik från Marimekko. Tallriken passar utmärkt till en mindre middag eller för- och efterrätten. Tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Tallriken är väldigt fin att matcha med resten av seriens delar.
 • Marimekko - Räsymatto Mugg Svart stor prick 25 cl

  marimekko - räsymatto mugg svart stor prick 25 cl
  Mugg med öra från Marimekko som ingår i Marimekkos serie Siirtolapuutarha. Det lekfulla mönstret är formgivet av Sami Ruotsalainen och heter Räsymatto, vilket betyder trasmatta på finska. Muggen är tillverkad av stengods och tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys.I samma serie ingår även andra mönster i Siirtolapuutarha - perfekt att mixa och matcha, även tillsammans med enfärgade serien Oiva!
 • Marimekko - Siirtolapuutarha Mugg 40 cl Svart/vit blommor

  marimekko - siirtolapuutarha mugg 40 cl svart/vit blommor
  Siirtolapuutarha mugg från Marimekko. Muggen är tillverkad av stengods. Tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Rymmer 40 cl. Perfekt till både kaffe, te och varm choklad. Skapa din egen favoritkombination genom att mixa och matcha tillsammans med andra delar ur Marimekkos sortiment.
 • Marimekko - Siirtolapuutarha Skål 25 cl Svart/Vit blommor

  marimekko - siirtolapuutarha skål 25 cl svart/vit blommor
  Siirtolapuutarha skål från Marimekko. Passar perfekt till frukostflingorna, desserten eller som snacksskål. Skålen är väldigt fin att matcha med resten av seriens delar.
 • Marimekko - Räsymatto Skål Svart stor prick 50 cl

  marimekko - räsymatto skål svart stor prick 50 cl
  Skål från Marimekko som ingår i Marimekkos serie Siirtolapuutarha. Det lekfulla mönstret är formgivet av Sami Ruotsalainen och heter Räsymatto, vilket betyder trasmatta på finska. Skålen är tillverkad av stengods och tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys.I samma serie ingår även andra mönster i Siirtolapuutarha - perfekt att mixa och matcha, även tillsammans med enfärgade serien Oiva!
 • Marimekko - Räsymatto Kaffemugg Svart liten prick 20 cl

  marimekko - räsymatto kaffemugg svart liten prick 20 cl
  Kaffemugg med öra från Marimekko som ingår i Marimekkos serie Siirtolapuutarha. Det lekfulla mönstret är formgivet av Sami Ruotsalainen och heter Räsymatto, vilket betyder trasmatta på finska. Koppen är tillverkad av stengods och tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Rymmer 20 cl.I samma serie ingår även andra mönster i Siirtolapuutarha - perfekt att mixa och matcha, även tillsammans med enfärgade serien Oiva!
 • Marimekko - Siirtolapuutarha Mugg 25 cl Svart/vit stad

  marimekko - siirtolapuutarha mugg 25 cl svart/vit stad
  Siirtolapuutarha mugg från Marimekko. Muggen är tillverkad av stengods. Tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Rymmer 25 cl. Perfekt till både kaffe, te och varm choklad. Skapa din egen favoritkombination genom att mixa och matcha tillsammans med andra delar ur Marimekkos sortiment.
 • Marimekko - Unikko Mugg 25 cl Röd

  marimekko - unikko mugg 25 cl röd
  Unikko mugg från Marimekko. Muggen är tillverkad av stengods. Tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Rymmer 25 cl. Perfekt till både kaffe, te och varm choklad. Skapa din egen favoritkombination genom att mixa och matcha tillsammans med andra delar ur Marimekkos sortiment. Ta bort klistermärket från produktens botten före användning. Klistermärket innehåller en liten mängd metall.
 • Marimekko - Oiva Tallrik Vit 15x12 cm

  marimekko - oiva tallrik vit 15x12 cm
  Enfärgade serien Oiva är en av Marimekkos mest är klassiska. Den flata tallriken är tillverkad i högkvalitativt stengods och passar utmärkt som komplement till svartvita servisen Siirtolapuutarha. Perfekt som assiett till förrätt eller dessert. Formgiven av Sami Ruotsalainen.
 • Marimekko - Siirtolapuutarha Skål 90 cl

  marimekko - siirtolapuutarha skål 90 cl
  Skål från Marimekkos serie Siirtolapuutarha, formgiven av Sami Ruotsalainen och Maija Louekari. Perfekt som salladsskål eller till chipsen på fredagsmyset. Skålen är tillverkad av stengods och tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys.I samma serie ingår även andra mönster - perfekt att mixa och matcha, även tillsammans med enfärgade serien Oiva!
 • Marimekko - Unikko Tallrik 25 cm

  marimekko - unikko tallrik 25 cm
  En färggrann assiett med klassiska mönstret Unikko, formgiven av Sami Ruotsalainen och Maija och Kristina Isola för Marimekko. Med den här skålen sätter du garanterat färg på dukningen. Kombinera gärna med andra artiklar från samma serie, eller matcha med serien Oiva från Marimekko.
 • Marimekko - Unikko Mugg 2-pack 20 cl utan öra Svart/Vit

  marimekko - unikko mugg 2-pack 20 cl utan öra svart/vit
  Färggranna muggar utan handtag, med klassiska mönstret Unikko, formgiven av Sami Ruotsalainen och Maija och Kristina Isola för Marimekko. Tillverkade av stengods och tål både diskmaskin och mikro. Med de här kopparna sätter du garanterat färg på dukningen. Kombinera gärna med andra artiklar från samma serie, eller bryt av med andra färgklickar från Marimekko. Säljs i 2-pack.
 • Marimekko - Unikko Mugg 25 cl Svart/Vit

  marimekko - unikko mugg 25 cl svart/vit
  Unikko mugg från Marimekko. Muggen är tillverkad av stengods. Tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Rymmer 25 cl. Perfekt till både kaffe, te och varm choklad. Skapa din egen favoritkombination genom att mixa och matcha tillsammans med andra delar ur Marimekkos sortiment. Ta bort klistermärket från produktens botten före användning. Klistermärket innehåller en liten mängd metall.
 • Marimekko - Unikko Tallrik 20 cm Svart/Vit

  marimekko - unikko tallrik 20 cm svart/vit
  En färggrann assiett med klassiska mönstret Unikko, formgiven av Sami Ruotsalainen och Maija och Kristina Isola för Marimekko. Med den här skålen sätter du garanterat färg på dukningen. Kombinera gärna med andra artiklar från samma serie, eller matcha med serien Oiva från Marimekko.
 • Marimekko - Unikko Skål 25 cl Svart/Vit

  marimekko - unikko skål 25 cl svart/vit
  Färggrann skål med klassiska mönstret Unikko, formgiven av Sami Ruotsalainen och Maija och Kristina Isola för Marimekko. Med den här skålen sätter du garanterat färg på dukningen. Kombinera gärna med andra artiklar från samma serie, eller bryt av med andra färgklickar från Marimekko.
 • Marimekko - Unikko Tallrik 12x15 cm Svart/Vit

  marimekko - unikko tallrik 12x15 cm svart/vit
  Liten rektangulär tallrik med klassiska mönstret Unikko, formgiven av Sami Ruotsalainen och Maija och Kristina Isola för Marimekko. Perfekt som assiett till förrätt eller dessert. Tillverkad av stengods och tål både diskmaskin och mikro. Med den här assietten sätter du garanterat färg på dukningen. Kombinera gärna med andra artiklar från samma serie, eller bryt av med andra färgklickar från Marimekko.
 • Marimekko - Räsymatto Tallrik 20,5 cm

  marimekko - räsymatto tallrik 20,5 cm
  Räsymatto tallrik från Marimekko och serien Oiva, formgiven av Sami Ruotsalainen. Mönstret är skapat av Maija Louekari 2009. Räsymatto betyder trasmatta på finska och det syns att det är just därifrån Maija fått inspiration med sina lekfulla runda prickar och snirklar.Skapa din egen favoritkombination genom att mixa och matcha tillsammans med andra delar ur Marimekkos sortiment.
 • Marimekko - Oiva Kaffemugg 20 cl Vit

  marimekko - oiva kaffemugg 20 cl vit
  Mugg i klassiskt stilrent uttryck formgiven av Sami Ruotsalainen och ingår i Marimekkos porslinsserie Oiva. Muggen rymmer 20 cl och har en behändig storlek och form som är skön att kupa frusna händer om. Muggen är tillverkad i stengods och tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Upptäck fler artiklar från serien Oiva att mixa och matcha med ditt porslin för att skapa en personlig dukning.
 • Marimekko - Oiva Skål 50 cl

  marimekko - oiva skål 50 cl
  Djup skål som fungerar lika bra till frukosten som till soppan eller desserten. Skålen rymmer 50 cl och ingår i Marimekkos serie Oiva formgiven av Sami Ruotsalainen. Skålen är tillverkad i stengods och tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Matcha gärna med fler delar ur serien i klassiskt vitt eller kombinera med seriens mönstrade delar för att skapa din egna personliga dukning.
 • Marimekko - Unikko Skål 25 cl Beige/Vit

  marimekko - unikko skål 25 cl beige/vit
  Färggrann skål med klassiska mönstret Unikko, formgiven av Sami Ruotsalainen och Maija och Kristina Isola för Marimekko. Med den här skålen sätter du garanterat färg på dukningen. Kombinera gärna med andra artiklar från samma serie, eller bryt av med andra färgklickar från Marimekko.
 • Marimekko - Unikko Suur Mugg 25cl 2-pack

  marimekko - unikko suur mugg 25cl 2-pack
  Muggar med motivet Suur Unikko som föreställer Maija Isolas vackra vallmoblomma ur Marimekkos porslinsserie Oiva. Muggarna rymmer 25 cl och har en lagom storlek med behändigt öra att hålla i. Muggen är tillverkad i stengods och tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys.Det blommiga Unikko mönstret uppkom redan 1964 i en tid då Marimekko mestadels jobbade med abstrakta tryck, Isola ändrade det i och med sina fina vallmoblommor och Unikko mönstret började produceras.
 • Marimekko - Tiiliskivi Tallrik 15x12 cm Sand

  marimekko - tiiliskivi tallrik 15x12 cm sand
  Snygg tallrikTiiliskivi från Marimekko. Tiiliskivi betyder tegel på finska vilket mönstret tydligt visar. Tallriken är tillverkad av stengods. Tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Användbar till mycket i sin nätta storlek. Från serien Oiva formgiven av Sami Ruotsalainen och mönstret designades av Armi Ratia 1952. Skapa din egen favoritkombination genom att mixa och matcha tillsammans med andra delar ur Marimekkos sortiment.
 • Marimekko Oiva/unikko Mugg 40 Cl / Vit - Stengods Svart

  marimekko oiva/unikko mugg 40 cl / vit - stengods svart
  Muggen från Marimekko har en klassisk design i stengods med ett blommigt mönster och en rund form perfekt för varma drycker som kaffe och te. Formgiven av Maija och Kristina Isola. Om muggen från Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blommigt mönster.- Kapacitet: 40 cl. Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Frystålig.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko - Oiva/Unikko Mugg Utan Öra 20 cl Beige/Vit

  marimekko - oiva/unikko mugg utan öra 20 cl beige/vit
  Kaffemugg utan öra från Marimekkos serie Oiva, perfekt att kupa frusna händer om och krypa upp i soffan med din favoritdryck. Det storblommiga klassiska mönstret Unikko formgivet av Maija Isola ger muggen ett glatt uttryck och piggar upp vilken dukning som helst.Skålen är tillverkad i stengods och tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Matcha gärna med fler artiklar i mönstret Unikko eller kombinera med seriens både enfärgade och mönstrade delar och låt din personliga dukning växa fram.
 • Marimekko - Unikko Tallrik 13,5 cm Beige/Vit

  marimekko - unikko tallrik 13,5 cm beige/vit
  Liten färggrann tallrik med klassiska mönstret Unikko, formgiven av Sami Ruotsalainen och Maija och Kristina Isola för Marimekko. Perfekt som assiett till förrätt eller dessert. Tillverkad av stengods och tål både diskmaskin och mikro. Med den här assietten sätter du garanterat färg på dukningen. Kombinera gärna med andra artiklar från samma serie, eller bryt av med andra färgklickar från Marimekko.
 • Marimekko - Musta Tamma Mugg 2-pack

  marimekko - musta tamma mugg 2-pack
  Muggar med Musta Tammas mönster av den vackra hästen i Marimekkos porslinsserie Oiva. Muggarna rymmer 20 cl och har en behändig storlek och form som är skön att kupa frusna händer om. Muggen är tillverkad i stengods och tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Upptäck fler artiklar från serien Oiva att mixa och matcha med ditt porslin för att skapa en personlig dukning.Mönstret föreställer en stolt kuse bland små gula höbalar som utstrålar en oskyldig charm som är omöjligt att motstå. Marimekkos Musta Tamma eller svart märr på svenska, är sprungen från Maijas fantasi då hon som liten drömde om att springa fritt med vilda hästar i skogen. Maija som växte upp på en gård har under hela hennes karriär fortsatt skapa mönster inspirerade av landsbygden. Maija skapade sitt mönster Musta Tamma år 1954 dels för sig själv och dels för dottern Kristina.
 • Marimekko - Oiva/Karhuemo Mugg 2,5 dl

  marimekko - oiva/karhuemo mugg 2,5 dl
  Klassisk, stilrent formgiven mugg från Oiva-serien i en ny version. Muggen är tillverkad av vitt stengods och rymmer 2,5 dl. Mönstret Karhuemo (mamma björn) visar en björnmamma med sin unge.Ett sagolikt mönster av Aino-Maija Metsola, med grundelement som blommor och blad från mönstret ”Ruudut”.- Tål maskindisk- Tål mikrovågsugn- Tål ugn- Tål frys
 • Marimekko - Oiva/Karhuemo Skål 4 dl

  marimekko - oiva/karhuemo skål 4 dl
  Vacker skål från Marimekkos Oiva-serie i ny upplaga. Skålen är tillverkad i vitt stengods och tål att maskindiskas. Mönstret som pryder insidan av skålen heter Karhuemo (mamma björn) och visar just, en björnmamma.Ett nästintill magiskt mönster av Aino-Maija Metsola, med grundelement som blommor och blad hämtat från hennes bidrag till mönstret ”Ruudut”.- Tål maskindisk- Tål mikrovågsugn- Tål ugn- Tål frys
 • Marimekko - Unikko Skål 25 cl Sky Blue/Vit

  marimekko - unikko skål 25 cl sky blue/vit
  Färggrann skål med klassiska mönstret Unikko, formgiven av Sami Ruotsalainen och Maija och Kristina Isola för Marimekko. Med den här skålen sätter du garanterat färg på dukningen. Kombinera gärna med andra artiklar från samma serie, eller bryt av med andra färgklickar från Marimekko.
 • Marimekko - Unikko Mugg 2-pack 20 cl utan öra Sky Blue/Vit

  marimekko - unikko mugg 2-pack 20 cl utan öra sky blue/vit
  Färggranna muggar utan handtag, med klassiska mönstret Unikko, formgiven av Sami Ruotsalainen och Maija och Kristina Isola för Marimekko. Tillverkade av stengods och tål både diskmaskin och mikro. Med de här kopparna sätter du garanterat färg på dukningen. Kombinera gärna med andra artiklar från samma serie, eller bryt av med andra färgklickar från Marimekko. Säljs i 2-pack.
 • Marimekko - Unikko Tallrik 13,5 cm Sky Blue/Vit

  marimekko - unikko tallrik 13,5 cm sky blue/vit
  Liten färggrann tallrik med klassiska mönstret Unikko, formgiven av Sami Ruotsalainen och Maija och Kristina Isola för Marimekko. Perfekt som assiett till förrätt eller dessert. Tillverkad av stengods och tål både diskmaskin och mikro. Med den här assietten sätter du garanterat färg på dukningen. Kombinera gärna med andra artiklar från samma serie, eller bryt av med andra färgklickar från Marimekko.
 • Marimekko - Unikko Mugg 25 cl Sky Blue/Vit

  marimekko - unikko mugg 25 cl sky blue/vit
  Unikko mugg från Marimekko. Muggen är tillverkad av stengods. Tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Rymmer 25 cl. Perfekt till både kaffe, te och varm choklad. Skapa din egen favoritkombination genom att mixa och matcha tillsammans med andra delar ur Marimekkos sortiment. Ta bort klistermärket från produktens botten före användning. Klistermärket innehåller en liten mängd metall.
 • Marimekko - Oiva Gabriel Näkki Skål 3 L Grön/Vit

  marimekko - oiva gabriel näkki skål 3 l grön/vit
  Härligt stor skål från Marimekko, tillverkad i vitt stengods med det vackra Gabriel Näkki-mönstret.Gabriel Näkkis tryck är en vacker blandning av två Maija Isola-designer från olika decennier, effektfullt kombinerade. I mönstret harmoniserar stora former med frekventa ränder och skapar en vacker känsla av rörelse.Ta bort dekalen från produktens botten innan den tas i bruk. Klistermärket innehåller en liten mängd metall.
 • Marimekko - Oiva Elokuun Varjot Skål 1,5 L

  marimekko - oiva elokuun varjot skål 1,5 l
  Elokuun Varjot skål formgiven av Maija Louekari för Marimekko, tillverkad av brunt stengods med härligt grönskande dekor.Det livfulla Elokuun Varjot-mönstret skapat av Maija Louekari 2020 har fått sin inspiration ur hennes egna grönskande, vilda trädgård, kanske från en varm augustidag med tanke på att Elokuun Varjot betyder Augusti skuggor. Hela serien är som en hyllning till grönska, frihet och varma vindar.Ta bort klistermärket från produktens botten före användning. Klistermärket innehåller en liten mängd metall.
 • Marimekko - Oiva Alku Tallrik 20 cm Beige/Blå

  marimekko - oiva alku tallrik 20 cm beige/blå
  Tallrik i brunt stengods som mäter 20 cm i diameter med en insida som prytts av Marimekkos Alku-mönster.Denna tallrik från Marimekkos Oiva-serie passar lika bra till de intima familjemiddagarna som till fest med sin simpla charm och moderna design. Tallriken är tillverkad i brunt stengods och har kanter som har handmålats med Maija Louekaris moderna Alku-mönster i himmelsblått. Alku betyder ”början” på finska, och mönstret representerar frön som i framtiden kommer att växa och bli magnifika blommor och träd. Tallriken passar perfekt både som ensamt tillägg till din matservis eller i kombination med andra skålar och koppar från samma serie.Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.
 • Marimekko - Oiva Elokuun Varjot Skål med Lock 25 cl 2-pack Grön/Vit

  marimekko - oiva elokuun varjot skål med lock 25 cl 2-pack grön/vit
  Set med 2 små skålar från Marimekkos Oiva-serie med en volym på 25 cl och som prytts med det växtinspirerade Elokuun Varjot-mönstret.Dessa två små eleganta skålar passar utmärkt som behållare för diverse ingredienser och kryddor och gör sig lika bra på köksbänken som på kryddhyllan. Skålarna är tillverkade i vitt stengods och har båda medföljande lock i kork som tillförlitligt skyddar vad som än kommer att komma att huseras däri. De små behållarna har Marimekkos logga på insidan, och utsidorna har besmyckats med det växtinspirerade Elokuun Varjot-mönstret. Elokuun Varjot betyder ”augustiskuggor ” och designades år 2020 av Maija Louekari med inspiration tagen från hennes egen vilda trädgård. Mönstret är, enligt designern själv, en hyllning till grönska, frihet och varma vindar.Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.
 • Marimekko - Oiva Elokuun Varjot Mugg 20 cl 2-pack Vit/Rosa/Grön

  marimekko - oiva elokuun varjot mugg 20 cl 2-pack vit/rosa/grön
  Set med 2 muggar i vitt stengods med en volym på 20 cl och utsidor som har prytts med det växtinspirerade Elokuun Varjot-mönstret.Njut av ditt morgonkaffe omgiven av grönska med dessa vackra koppar i vitt stengods från Marimekko. Kopparna har en volym på 20 cl, och utsidorna har prytts med Marimekkos populära naturinspirerade Elokuun Varjot-mönster. Elokuun Varjot betyder ”augustiskuggor ” och designades år 2020 av Maija Louekari med inspiration tagen från hennes egen vilda trädgård. Mönstret är, enligt designern själv, en hyllning till grönska, frihet och varma vindar. Själva muggarna är designade av Sami Ruotsalainen som en del av hans Oiva-serie.Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.
 • Marimekko - Oiva Elokuun Varjot Tallrik 25 cm

  marimekko - oiva elokuun varjot tallrik 25 cm
  Tallrik i vitt stengods från Marimekkos Oiva-serie som mäter 25 cm i diameter och som har prytts med det naturinspirerade Elokuun Varjot-mönstret.Denna tallrik har en simpel men ändå fantasifångande design som kommer att transportera dig till en grön sommardag oavsett tid på året. Tallriken, som är en del av Marimekkos Oiva-serie, är tillverkad i tåligt vitt stengods, och har enkelt utsmyckats med ett inslag av det växtinspirerade Elokuun Varjot-mönstret. Elokuun Varjot betyder ”augustiskuggor ” och designades år 2020 av Maija Louekari med inspiration tagen från hennes egen vilda trädgård. Mönstret är, enligt designern själv, en hyllning till grönska, frihet och varma vindar.Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.
 • Marimekko - Oiva Elokuun Varjot Mugg 25 cl Vit/Grön

  marimekko - oiva elokuun varjot mugg 25 cl vit/grön
  Mugg i glaserat vitt stengods från Marimekkos Oiva-serie med en volym på 25 cl och Maija Louekaris Elokuun Varjot-mönster.Avnjut både te och kaffe i lugn och ro med denna grönskande mugg i vitt stengods från Marimekko. Muggen har ett bekvämt handtag på sidan och en volym på 25 cl, och har även besmyckats med Marimekkos växtinspirerade Elokuun Varjot-mönster. Elokuun Varjot betyder ”augustiskuggor ” och designades år 2020 av Maija Louekari med inspiration tagen från hennes egen vilda trädgård. Mönstret är, enligt designern själv, en hyllning till grönska, frihet och varma vindar. Själva muggen är en del av Marimekkos Oiva-kollektion som omsorgsfullt har tagits fram av designern Sami Ruotsalainen.Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.
 • Marimekko - Oiva Elokuun Varjot Mugg 40 cl Beige/Grön

  marimekko - oiva elokuun varjot mugg 40 cl beige/grön
  Stor mugg i glaserat stengods med en volym på 40 cl och Maija Louekaris trädgårdsinspirerade Elokuun Varjot-mönster.Drick ditt morgonkaffe eller te i lugn och ro med denna stora mugg med en växtinspirerad design från Marimekko. Muggen är tillverkad i hållbart glaserat stengods och är perfekt för kaffe- och teälskaren som häller upp för att njuta med en volym på hela 40 cl. Utsidan av muggen är besmyckad med det grönskande Elokuun Varjot-mönstret som har designats för naturälskaren som värdesätter tid spenderad utomhus. Elokuun Varjot betyder ”augustiskuggor ” och designades år 2020 av Maija Louekari med inspiration tagen från hennes egen vilda trädgård. Mönstret är, enligt designern själv, en hyllning till grönska, frihet och varma vindar. Själva muggen är designad av Sami Ruotsalainen för Marimekko och är en del av deras populära Oiva-serie.Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.
 • Marimekko - Toiva Elokuun Varjot Tallrik 20 cm Beige/Grön

  marimekko - toiva elokuun varjot tallrik 20 cm beige/grön
  Tallrik i hållbart brunt stengods som mäter 20 cm i diameter och har Marimekkos naturinspirerade Elokuun Varjot-mönster.Denna tallrik passar perfekt för måltider som avnjuts ute i det gröna på till exempel uteterrassen eller picknickfilten. Tallriken är tillverkad i hållbart glaserat brunt stengods som tål allt från ugn till frys och har besmyckats med Marimekkos växtinspirerade Elokuun Varjot-mönster som tillför både lugn och ro till alla matsituationer. Elokuun Varjot betyder ”augustiskuggor ” och designades år 2020 av Maija Louekari med inspiration tagen från hennes egen vilda trädgård. Mönstret är, enligt designern själv, en hyllning till grönska, frihet och varma vindar. Själva tallriken har designats av Sami Ruotsalainen för Marimekko som en del av deras Oiva-serie.Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.
 • Marimekko - Unikko Mugg 25 cl 2-pack Vit/Röd/Blå

  marimekko - unikko mugg 25 cl 2-pack vit/röd/blå
  Ett härligt set med två av Unikko mugg från Marimekko. Muggen är tillverkad av stengods och tål både diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Rymmer 25 cl och är perfekt till både kaffe, te och varm choklad. Skapa din egen favoritkombination genom att mixa och matcha tillsammans med andra delar ur Marimekkos sortiment.
 • Marimekko - Oiva Leikko Mugg utan öra 20 cl 2-pack

  marimekko - oiva leikko mugg utan öra 20 cl 2-pack
  Mugg 2-pack från Marimekko, Perfekt till både kaffe, te och varm choklad. Tillverkad av stengods och tål både diskmaskin och mikro. Mönsterdesign av Erja Hirvi som tagits fram med inspiration i utklippta pappersformer. Kombinera gärna muggen med fler härliga produkter från Marimekko. Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.
 • Marimekko - Oiva Leikko Mugg 25 cl

  marimekko - oiva leikko mugg 25 cl
  Mugg från Marimekko, Perfekt till både kaffe, te och varm choklad. Tillverkad av stengods och tål både diskmaskin och mikro. Mönsterdesign av Erja Hirvi som tagits fram med inspiration i utklippta pappersformer. Kombinera gärna muggen med fler härliga produkter från Marimekko. Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.
 • Marimekko - Oiva Leikko Tallrik 20 cm

  marimekko - oiva leikko tallrik 20 cm
  Tallrik från Marimekko, Perfekt som assiett till förrätt eller dessert. Tillverkad av stengods och tål både diskmaskin och mikro. Mönsterdesign av Erja Hirvi som tagits fram med inspiration i utklippta pappersformer. Kombinera gärna tallriken med fler härliga produkter från Marimekko.
 • Marimekko - Oiva Pepe Skål 0,5 L

  marimekko - oiva pepe skål 0,5 l
  Skål från Marimekko. Skålen är tillverkad av stengods. Mönster designat av Maija Isola under 1970-talet föreställandes två papegojor på en gren. Designern Maija Isola har hämtat inspiration från naturen och sina otaliga resor runt om i världen. Tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Rymmer 0,5 l. Perfekt till frukosten, desserten eller snacks. Skapa din egen favoritkombination genom att mixa och matcha tillsammans med andra delar ur Marimekkos sortiment. Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.
 • Marimekko - Oiva Pepe Mugg 25 cl

  marimekko - oiva pepe mugg 25 cl
  Mugg från Marimekko. Muggen är tillverkad av stengods. Mönster designat av Maija Isola under 1970-talet föreställandes två papegojor på en gren. Designern Maija Isola har hämtat inspiration från naturen och sina otaliga resor runt om i världen. Tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Rymmer 25 cl. Perfekt till både kaffe, te och varm choklad. Skapa din egen favoritkombination genom att mixa och matcha tillsammans med andra delar ur Marimekkos sortiment. Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.
 • Marimekko - Oiva Pepe Tallrik 15 cm

  marimekko - oiva pepe tallrik 15 cm
  Tallrik från Marimekko. Perfekt som assiett till förrätt, dessert eller frukostsmörgåsen. Mönster designat av Maija Isola under 1970-talet föreställandes två papegojor på en gren. Designern Maija Isola har hämtat inspiration från naturen och sina otaliga resor runt om i världen. Tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Skapa din egen favoritkombination genom att mixa och matcha tillsammans med andra delar ur Marimekkos sortiment. Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.
 • Marimekko - Oiva Härkä Melooni Mugg 25 cl 2-pack

  marimekko - oiva härkä melooni mugg 25 cl 2-pack
  Oiva Härkä Mugg 25 cl 2-pack från Marimekko är formgivna av Maija Isola. Motiven på muggen är Härkä och Melooni, båda i samma vackert dova färgskala. Klassiska muggar att dricka ditt kaffe eller te ur nästa gång det är dax för fika.Ta bort klistermärket från produktens botten före användning. Klistermärket innehåller en liten mängd metall.
 • Marimekko - Unikko Mugg 2 dl 2-pack

  marimekko - unikko mugg 2 dl 2-pack
  Mugg utan öra 2-pack från Marimekko, Perfekt till både kaffe, te och varm choklad. Skapa din egen favoritkombination genom att mixa och matcha tillsammans med andra delar ur Marimekkos sortiment. Ta bort klistermärket från muggens botten före användning. Dekalen innehåller en liten mängd metall.
 • Marimekko - Unikko Tallrik 20 cm

  marimekko - unikko tallrik 20 cm
  Tallrik från Marimekko, tillverkad av stengods och tål maskindisk och mikrovågsugn. Perfekt som assiett till förrätt eller dessert. Skapa din egen favoritkombination genom att mixa och matcha tillsammans med andra delar ur Marimekkos sortiment. Ta bort klistermärket från tallrikens botten före användning. Dekalen innehåller en liten mängd metall.
 • Marimekko - Siirtolapuutarha Mugg 2,5 dl

  marimekko - siirtolapuutarha mugg 2,5 dl
  Mugg med öra från Marimekko som ingår i Marimekkos serie Siirtolapuutarha. Det lekfulla mönstret är formgivet av Sami Ruotsalainen och heter Räsymatto, vilket betyder trasmatta på finska. Muggen är tillverkad av stengods och tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Ta bort klistermärket från muggens botten före användning. Dekalen innehåller en liten mängd metall. I samma serie ingår även andra mönster i Siirtolapuutarha - perfekt att mixa och matcha, även tillsammans med enfärgade serien Oiva!
 • Marimekko - Unikko Mugg 2,5 dl 2-pack

  marimekko - unikko mugg 2,5 dl 2-pack
  Mugg 2-pack från Marimekko, Perfekt till både kaffe, te och varm choklad. Skapa din egen favoritkombination genom att mixa och matcha tillsammans med andra delar ur Marimekkos sortiment. Ta bort klistermärket från muggens botten före användning. Dekalen innehåller en liten mängd metall.
 • Marimekko - Oiva Melooni Tallrik 23x32 cm

  marimekko - oiva melooni tallrik 23x32 cm
  Tallrik från Marimekko tillverkad av stengods. Skapa din egen favoritkombination genom att mixa och matcha tillsammans med andra delar ur Marimekkos sortiment. Ta bort klistermärket från tallrikens botten före användning. Dekalen innehåller en liten mängd metall.
 • Marimekko - Oiva Berry Mugg 2,5 dl

  marimekko - oiva berry mugg 2,5 dl
  Mugg från Marimekko, Perfekt till både kaffe, te och varm choklad. Tillverkad av stengods och tål både diskmaskin och mikro. Ta bort klistermärket från muggens botten före användning. Dekalen innehåller en liten mängd metall.Mönster av designern Antti Kekki och motivets kartliknande nätverk av löv leder alltid till en ny glänta i skogen, som är full av bär. Kompositionen av löv och bär skurna av papper är en grafisk tolkning av ett välbekant finskt tema.
 • Marimekko - Unikko Skål 5 dl

  marimekko - unikko skål 5 dl
  Skål från Marimekko, tillverkad av stengods och tål maskindisk och mikrovågsugn. Skapa din egen favoritkombination genom att mixa och matcha tillsammans med andra delar ur Marimekkos sortiment.Ta bort klistermärket från tallrikens botten före användning. Dekalen innehåller en liten mängd metall.
 • Marimekko - Siirtolapuutarha Tallrik 20 cm

  marimekko - siirtolapuutarha tallrik 20 cm
  Tallrik från Marimekko, med det klassiska Räsymatto-mönstret tillverkad av stengods. Perfekt som assiett till förrätt eller dessert. Skapa din egen favoritkombination genom att mixa och matcha tillsammans med andra delar ur Marimekkos sortiment. Ta bort klistermärket från tallrikens botten före användning. Dekalen innehåller en liten mängd metall.
 • Marimekko - Oiva Berry Tallrik 15x12 cm

  marimekko - oiva berry tallrik 15x12 cm
  Tallrik från Marimekko tillverkad av stengods. Perfekt till frukosten, förrätten eller desserten. Skapa din egen favoritkombination genom att mixa och matcha tillsammans med andra delar ur Marimekkos sortiment. Ta bort klistermärket från tallrikens botten före användning. Dekalen innehåller en liten mängd metall.
 • Marimekko - Oiva Alku Mugg 2 dl 2-pack

  marimekko - oiva alku mugg 2 dl 2-pack
  Mugg utan öra 2-pack från Marimekko, Perfekt till både kaffe, te och varm choklad. Skapa din egen favoritkombination genom att mixa och matcha tillsammans med andra delar ur Marimekkos sortiment. Ta bort klistermärket från muggens botten före användning. Dekalen innehåller en liten mängd metall.
 • Marimekko - Oiva Alku Serveringsskål 2 L

  marimekko - oiva alku serveringsskål 2 l
  Serveringsskål med lock från Marimekko med Alku mönster. Mönstret ”Alku” (start/början) med dess bön-liknande former representerar frön som växer till kraftfulla blommor. Ta bort klistermärket från produktens botten före användning. Klistermärket innehåller en liten mängd metall.
 • Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Mugg 2,5 Dl - Stengods Svart

  marimekko oiva/siirtolapuutarha mugg 2,5 dl - stengods svart
  Mönstret på denna Siirtolapuutarha-mugg berättar en historia som tar dig på en resa från stadslivet till en stuga. Formgivaren är Maija Louekari. Muggen är tillverkad av tåligt stengods som tål diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och frys. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Siirtolapuutarha Tallrik 20cm Svart/vit - Stengods

  marimekko siirtolapuutarha tallrik 20cm svart/vit - stengods
  Vacker tallrik med trycket "Siirtolapuutarha" från Marimekko. Tallriken är stilren och klassisk och du kan använda den både som kakfat eller som förrättstallrik. Tallriken passar lika bra tillsammans med annat mönstrat porslin som med enfärgade delar från Marimekko. Den är tillverkad i porslin av hög kvalitet som ger den lång livslängd. Tål diskmaskin och mikrovågsugn. Tallrikarna finns i flera olika tryck. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/alku Tallrik 20,5 Cm Terra / - Stengods Vit

  marimekko oiva/alku tallrik 20,5 cm terra / - stengods vit
  Tallriken från Marimekko har en klassisk design i stengods med ett bönformat mönster och en handmålad kant. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgivning av Maija Louekari. Originaldesign från år 2017. Tillverkad i Thailand. Om tallriken från Marimekko- Oiva/Alku uppskattas för den klassiska designen.- Oiva/Alku är också omtyckt för det ikoniska mönstret.- Från serien Alku.- Gjord av stengods.- Tallriken kommer i olika färger.- Diameter: 205 mm. Skötselråd för tallriken- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Tallrik 25 Cm Terra / - Stengods Vit

  marimekko oiva/siirtolapuutarha tallrik 25 cm terra / - stengods vit
  Tallriken från Marimekko har en underbar look i stengods med ett prickigt mönster perfekt för middagsbjudningar. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Tillverkad i Thailand. Formgivning av Maija Louekari. Originaldesign från år 2009. Om tallriken från Marimekko- Oiva/Siirtolapuutarha uppskattas för det ikoniska mönstret.- Oiva/Siirtolapuutarha är också omtyckt för materialet.- Från serien Siirtolapuutarha.- Tillverkad i Thailand.- Diameter: 250 mm. Skötselråd för tallriken- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Mugg 25 Cl / Clay - Stengods Vit

  marimekko oiva/siirtolapuutarha mugg 25 cl / clay - stengods vit
  Muggen från Marimekko har en fantastisk look i stengods med ett prickigt mönster och ett handtag på sidan perfekt för varma drycker som kaffe och te. Tillverkad i Thailand. Formgivning av Maija Louekari. Originaldesign från år 2009. Om muggen från Marimekko- Oiva/Siirtolapuutarha uppskattas för det ikoniska mönstret.- Från serien Siirtolapuutarha.- Höjd: 95 mm.- Tillverkad i Thailand.- Kapacitet: 25.0 cl.- Diameter: 80 mm. Skötselråd för muggen- Ugnsfast.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva Tallrik 25 Cm - Stengods Vit

  marimekko oiva tallrik 25 cm - stengods vit
  Tallriken från Marimekko har en stilren design med en varm känsla perfekt för dukningen. Tallriken är tillverkad av stengods med en klar finish inuti och en rå struktur på utsidan. Formgiven av Sami Ruotsalainen.Om tallriken från Marimekko- Kombinera tallriken med muggar från Marimekko.- Den här tallriken är en del av Marimekkos kollektion Oiva.- Tillverkad i ThailandSkötselråd för tallriken- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Tallrik 20 Cm / Clay - Stengods Vit

  marimekko oiva/siirtolapuutarha tallrik 20 cm / clay - stengods vit
  Tallriken från Marimekko har en underbar look i stengods med ett prickigt mönster perfekt för middagsbjudningar. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Tillverkad i Thailand. Formgivning av Maija Louekari. Originaldesign från år 2009. Om tallriken från Marimekko- Oiva/Siirtolapuutarha uppskattas för det ikoniska mönstret.- Oiva/Siirtolapuutarha är också omtyckt för materialet.- Från serien Siirtolapuutarha.- Tillverkad i Thailand.- Diameter: 200 mm. Skötselråd för tallriken- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Tallrik 13,5 Cm Beige - Stengods Vit

  marimekko oiva/unikko tallrik 13,5 cm beige - stengods vit
  Tallriken från Marimekko har en stilren design i stengods med ett ikoniskt blommönster och en rund form med en kant. En enastående detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. Formgiven av Maija Isola. Om tallriken från Marimekko- Stilren design.- Ikoniskt blommönster.- Rund form.- Från serien Unikko.- Från serien Oiva.- Diameter: 135 mm. Skötselråd för tallriken- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Mugg 25 Cl Beige / - Stengods Vit

  marimekko oiva/unikko mugg 25 cl beige / - stengods vit
  Muggen från Marimekko har en klassisk design i stengods med ett blommigt mönster och en rund form perfekt för varma drycker som kaffe och te. Formgiven av Maija och Kristina Isola. Om muggen från Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blommigt mönster.- Kapacitet: 25 cl. Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Frystålig.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Rusakko Mugg 40 Cl - Stengods Brun

  marimekko rusakko mugg 40 cl - stengods brun
  Muggen från Marimekko har en modern stil i stengods med ett naturinspirerat mönster med en brun hare och en skog perfekt för varma drycker som kaffe och te. Tillverkad i Thailand. Formgivning av Aino-Maija Metsola. Om muggen från Marimekko- Rusakko uppskattas för det vackra mönstret.- Kapacitet: 40 cl.- Diameter: 95 mm.- Rusakko är också omtyckt för den moderna designen.- Tillverkad i Thailand. Skötselråd för muggen- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Tallrik 25 Cm - Stengods Svart

  marimekko oiva/siirtolapuutarha tallrik 25 cm - stengods svart
  En rund tallrik från Sami Ruotsalainens serie Oiva med ett Siirtolapuutarha-mönster skapat av Maija Louekari. Tallriken är tillverkad av tåligt stengods som tål diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och frys. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Tallrik 20 Cm - Stengods Beige

  marimekko oiva/unikko tallrik 20 cm - stengods beige
  Tallriken från Marimekko har en klassisk design i stengods med ett blommigt mönster och en rund form perfekt för middagsbjudningar. Välj mellan olika färger. Formgiven av Maija och Kristina Isola. Om tallriken från Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blommigt mönster.- Diameter: 20 cm. Skötselråd för tallriken- Tål mikrovågsugn.- Frystålig.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva Mugg 20 Cl Terracotta - Stengods Terrakotta

  marimekko oiva mugg 20 cl terracotta - stengods terrakotta
  Muggen från Marimekko har en stilren design med en varm känsla perfekt för dukningen. Muggen är tillverkad av brunt stengods med en klar finish inuti och en rå struktur på utsidan. Formgiven av Sami Ruotsalainen. Om muggen från Marimekko- Kombinera muggen med tallrikar från Marimekko.- Den här muggen är en del av Marimekkos kollektion Oiva.- Tillverkad i Thailand Skötselråd för muggen- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/alku Tallrik 20,5 Cm Brun - Stengods Himmelsblå

  marimekko oiva/alku tallrik 20,5 cm brun - stengods himmelsblå
  Tallriken från Marimekko har en klassisk design i stengods med ett bönformat mönster och en handmålad kant. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgivning av Maija Louekari. Originaldesign från år 2017. Tillverkad i Thailand. Om tallriken från Marimekko- Oiva/Alku uppskattas för den klassiska designen.- Oiva/Alku är också omtyckt för det ikoniska mönstret.- Från serien Alku.- Gjord av stengods.- Tallriken kommer i olika färger.- Diameter: 205 mm. Skötselråd för tallriken- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Tallrik 20 Cm / Vit - Stengods Svart

  marimekko oiva/unikko tallrik 20 cm / vit - stengods svart
  Tallriken från Marimekko har en klassisk design i stengods med ett blommigt mönster och en rund form perfekt för middagsbjudningar. Välj mellan olika färger. Formgiven av Maija och Kristina Isola. Om tallriken från Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blommigt mönster.- Diameter: 20 cm. Skötselråd för tallriken- Tål mikrovågsugn.- Frystålig.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/berry Mugg 25 Cl / Blå / Dark Wine - Stengods Vit

  marimekko oiva/berry mugg 25 cl / blå / dark wine - stengods vit
  Muggen från Marimekko har en unik look med ett vackert bärmönster och ett handtag på sidan för enkel användning perfekt för varma drycker som kaffe och te. Den är tillverkad av stengods. Tillverkad i Thailand. Formgivning av Antti Kekki. Originaldesign från år 2021. Om muggen från Marimekko- Oiva/Berry uppskattas för den klassiska stilen.- Oiva/Berry är också omtyckt för det unika mönstret.- Från serien Berry.- Höjd: 95 mm.- Tillverkad i Thailand.- Kapacitet: 25.0 cl.- Diameter: 80 mm.- Vikt: 270 g. Skötselråd för muggen- Ugnssäker.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Unikko Tallrik 10x10 Cm Röd - Stengods Puder

  marimekko unikko tallrik 10x10 cm röd - stengods puder
  Tallrikarna från Marimekko har ett ikoniskt, organiskt blommönster med vackra färgpaletter perfekta för att liva upp bordsdukningen. Formgivning av Maija Isola & Kristina Isola. Om tallrikarna från Marimekko- Formgivare är Maija Isola.- Säljs i 2-pack. Skötselråd för tallrikarna- Ugnsfasta.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/suur Unikko Mugg 25 Cl 2-pack - Stengods Vit

  marimekko oiva/suur unikko mugg 25 cl 2-pack - stengods vit
  Muggen från Marimekko har en härlig design i stengods med ett blommigt mönster och fina färger. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Maija Isola. Om muggen från Marimekko- Härlig design.- Stengods.- Blommigt mönster.- Fina färger.- Muggen passar bra i köket.- Höjd: 95 mm.- Kapacitet: 25.0 cl.- Diameter: 80 mm. Skötselråd för muggen- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Elokuun Varjot Mugg 25 Cl / Grön - Stengods Vit

  marimekko elokuun varjot mugg 25 cl / grön - stengods vit
  Muggen från Marimekko har en klassisk design med ett handtag och ett naturinspirerat mönster. Servera kaffe med charm. Formgiven av Maija Louekari. Om muggen från Marimekko- Klassisk design.- Handtag.- Naturinspirerat mönster.- Kapacitet: 25 cl.- Bredd: 80 mm.- Höjd: 95 mm. Skötselråd för muggen- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Djup Tallrik 20 Cm - Stengods Svart

  marimekko oiva/siirtolapuutarha djup tallrik 20 cm - stengods svart
  Sami Ruotsalainen är formgivaren bakom den här djupa tallriken, och dess mönster kommer från Maija Louekari. Den är tillverkad av vitt stengods och tål diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och frys. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Mugg 25 Cl / Vit - Stengods Svart

  marimekko oiva/unikko mugg 25 cl / vit - stengods svart
  Muggen från Marimekko har en klassisk design i stengods med ett blommigt mönster och en rund form perfekt för varma drycker som kaffe och te. Formgiven av Maija och Kristina Isola. Om muggen från Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blommigt mönster.- Kapacitet: 25 cl. Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Frystålig.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Mugg 4 Dl - Stengods Svart

  marimekko oiva/siirtolapuutarha mugg 4 dl - stengods svart
  En mugg med vackra motiv av en blomstrande trädgård skapad av Maija Louekari. Muggen är tillverkad av tåligt stengods som tål diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och frys. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva Tallrik 20 Cm - Stengods Vit

  marimekko oiva tallrik 20 cm - stengods vit
  Oiva är en vacker tallrik från Marimekko, formgiven av Sami Ruotsalainen. En modern och enkel tallrik i mjuk form. Tallriken är i enkel och klassisk vit nyans och passar utmärkt till vardags och fest. Finns i flera storlekar. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Siirtolapuutarha Tallrik 20 Cm Vit/svart - Stengods

  marimekko siirtolapuutarha tallrik 20 cm vit/svart - stengods
  Vacker tallrik med trycket "Siirtolapuutarha" från Marimekko. Tallriken är stilren och klassisk och du kan använda den både som kakfat eller som förrättstallrik. Tallriken passar lika bra tillsammans med annat mönstrat porslin som med enfärgade delar från Marimekko. Den är tillverkad i porslin av hög kvalitet som ger den lång livslängd. Tål diskmaskin och mikrovågsugn. Tallrikarna finns i flera olika tryck. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/räsymatto Mugg 4 Dl - Stengods Svart

  marimekko oiva/räsymatto mugg 4 dl - stengods svart
  Oiva-mugg med Räsymatto-mönstret som är tillverkad av tåligt, glaserat stengods som tål diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och frys. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Tallrik 12x15 Cm / Vit - Stengods Svart

  marimekko oiva/unikko tallrik 12x15 cm / vit - stengods svart
  Tallriken från Marimekko har ett ikoniskt, originellt blommotiv med fantastiska färgkombinationer. Formgivning av Maija Isola. Om tallriken från Marimekko- Formgivare är Maija Isola.- Tallriken finns i flera färgkombinationer.- Storlek: 12x15 cm. Skötselråd för tallriken- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Berry Assiett / Blå / Dark Wine - Stengods Vit

  marimekko berry assiett / blå / dark wine - stengods vit
  Assietten från Marimekko har en unik look med ett vackert bärmönster och en rektangulär form perfekt för att liva upp bordsdukningen. Den är tillverkad av stengods. Originaldesign från år 2021. Tillverkad i Thailand. Formgivning av Antti Kekki. Om assietten från Marimekko- Berry uppskattas för det vackra mönstret.- Berry är också omtyckt för det hållbara materialet.- Från serien Berry.- Bredd: 120 mm.- Längd: 150 mm.- Tillverkad i Thailand. Skötselråd för assietten- Ugnssäker.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Rusakko Mugg 25 Cl - Stengods Brun

  marimekko rusakko mugg 25 cl - stengods brun
  Muggen från Marimekko har en modern stil i stengods med ett naturinspirerat mönster med en brun hare och en skog perfekt för varma drycker som kaffe och te. Tillverkad i Thailand. Formgivning av Aino-Maija Metsola. Om muggen från Marimekko- Rusakko uppskattas för det vackra mönstret.- Kapacitet: 25 cl.- Diameter: 80 mm.- Rusakko är också omtyckt för den moderna designen.- Tillverkad i Thailand. Skötselråd för muggen- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Tallrik 20 Cm / Terra - Stengods Vit

  marimekko oiva/unikko tallrik 20 cm / terra - stengods vit
  Tallriken från Marimekko har en klassisk design i stengods med ett blommigt mönster och en rund form perfekt för middagsbjudningar. Välj mellan olika färger. Formgiven av Maija och Kristina Isola. Om tallriken från Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blommigt mönster.- Diameter: 20 cm. Skötselråd för tallriken- Tål mikrovågsugn.- Frystålig.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Rusakko Tallrik 20 Cm - Stengods Brun

  marimekko rusakko tallrik 20 cm - stengods brun
  Tallriken från Marimekko har en modern stil i stengods med ett naturinspirerat mönster med en brun hare och en skog perfekt för att liva upp bordsdukningen. Tillverkad i Thailand. Formgivning av Aino-Maija Metsola. Om tallriken från Marimekko- Rusakko uppskattas för det vackra mönstret.- Diameter: 200 mm.- Rusakko är också omtyckt för den moderna designen.- Tillverkad i Thailand. Skötselråd för tallriken- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Mugg 25 Cl Terra/vit - Stengods Beige

  marimekko oiva/unikko mugg 25 cl terra/vit - stengods beige
  Muggen från Marimekko har en klassisk design i stengods med ett blommigt mönster och en rund form perfekt för varma drycker som kaffe och te. Formgiven av Maija och Kristina Isola. Om muggen från Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blommigt mönster.- Kapacitet: 25 cl. Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Frystålig.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Tiiliskivi Tallrik 10x10 Cm /guld - Stengods Vit

  marimekko tiiliskivi tallrik 10x10 cm /guld - stengods vit
  Tallriken från Marimekko har ett originellt, stilrent mönster. Den är tillverkad av stengods med guldiga detaljer. Formgivning av Armi Ratia. Om tallriken från Marimekko- Formgivare är Armi Ratia. Skötselråd för tallriken- Handdisk rekommenderas. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Tallrik 12x15 Cm Terra/vit - Stengods Beige

  marimekko oiva/unikko tallrik 12x15 cm terra/vit - stengods beige
  Tallriken från Marimekko har ett ikoniskt, originellt blommotiv med fantastiska färgkombinationer. Formgivning av Maija Isola. Om tallriken från Marimekko- Formgivare är Maija Isola.- Tallriken finns i flera färgkombinationer.- Storlek: 12x15 cm. Skötselråd för tallriken- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/tiiliskivi Mugg 25 Cl Terra/guld - Stengods Beige

  marimekko oiva/tiiliskivi mugg 25 cl terra/guld - stengods beige
  Muggen från Marimekko har ett stilrent, originellt mönster. Den är tillverkad av brunt stengods. Formgivning av Armi Ratia. Om muggen från Marimekko- Muggen finns i flera .- Diameter: 80 mm.- Höjd: 95 mm.- Kapacitet: 25 cl. Skötselråd för muggen- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Unikko Tallrik 10x10 Cm 2-pack Wine/clay - Stengods Vit

  marimekko unikko tallrik 10x10 cm 2-pack wine/clay - stengods vit
  Tallrikarna från Marimekko har ett ikoniskt, organiskt blommönster med vackra färgpaletter perfekta för att liva upp bordsdukningen. Formgivning av Maija Isola & Kristina Isola. Om tallrikarna från Marimekko- Formgivare är Maija Isola.- Säljs i 2-pack. Skötselråd för tallrikarna- Ugnsfasta.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/räsymatto Tallrik 25 Cm - Stengods Svart

  marimekko oiva/räsymatto tallrik 25 cm - stengods svart
  En rund tallrik tillverkad av vitt, glaserat stengods med det klassiska Räsymatto-mönstret. Tallriken är väldigt tålig då den tål diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och frys så att färgerna och den glaserade ytan behåller sitt fina utseende. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko - Oiva Alku Tallrik 20,5 cm

  marimekko - oiva alku tallrik 20,5 cm
  Tallrik från Marimekko, tillverkad av stengods och tål maskindisk och mikrovågsugn. Perfekt som assiett till förrätt eller dessert. Skapa din egen favoritkombination genom att mixa och matcha tillsammans med andra delar ur Marimekkos sortiment. Ta bort klistermärket från tallrikens botten före användning. Dekalen innehåller en liten mängd metall.
 • Marimekko - Siirtolapuutarha Tallrik 25 cm

  marimekko - siirtolapuutarha tallrik 25 cm
  Tallrik från Marimekko, med det klassiska Räsymatto-mönstret tillverkad av stengods. Tallriken passar utmärkt till en mindre middag eller för- och efterrätten. Skapa din egen favoritkombination genom att mixa och matcha tillsammans med andra delar ur Marimekkos sortiment. Ta bort klistermärket från tallrikens botten före användning. Dekalen innehåller en liten mängd metall.
 • Marimekko - Oiva Tiiliskivi Mugg 4 dl

  marimekko - oiva tiiliskivi mugg 4 dl
  Mugg med Tiiliskivi-mönstret från Marimekko, Perfekt till både kaffe, te och varm choklad. Skapa din egen favoritkombination genom att mixa och matcha tillsammans med andra delar ur Marimekkos sortiment. Ta bort klistermärket från muggens botten före användning. Dekalen innehåller en liten mängd metall
 • Marimekko - Oiva Alku Skål med Handtag 5 dl

  marimekko - oiva alku skål med handtag 5 dl
  Skål med handtag från Marimekko. Skapa din egen favoritkombination genom att mixa och matcha tillsammans med andra delar ur Marimekkos sortiment. Ta bort klistermärket från muggens botten före användning. Dekalen innehåller en liten mängd metall
 • Marimekko - Härkä Mugg 25 cl 2-pack Vit/Mörk Vinröd

  marimekko - härkä mugg 25 cl 2-pack vit/mörk vinröd
  Mugg 2-pack från Marimekko. Duka för frukosten eller eftermiddagsfikat med dessa härlig muggar. Härkä är det finska ordet för tjur och är Maija Isolas geometriska mönster från 1960-talet, där vi ser att hon utforskar den konstruktivistiska rörelse som på den tiden växte fram i den finska konstscenen. Ta bort klistermärket från produktens botten före användning. Klistermärket innehåller en liten mängd metall.
 • Marimekko - Rusakko Mugg 40 cl Vit/Brun/Röd

  marimekko - rusakko mugg 40 cl vit/brun/röd
  Mugg från Marimekko. Perfekt till både kaffe, te och varm choklad. Skapa din egen favoritkombination genom att mixa och matcha tillsammans med andra delar ur Marimekkos sortiment. Rymmer 40 cl. Rusakko mönstret som är inspirerat av Aino-Maija Metsolas berättelser om folktro, natur och djur. Företaget har idag en mängd olika textilmönster och tyg i olika utföranden. För köket finns bland annat förkläden, grytvantar, grytlappar, kökshanddukar, köksdukar och tygkassar. En väska passar perfekt när du ska gå och handla för att fylla på skafferiet.
 • Marimekko - Rusakko Mugg 25 cl Vit/Brun/Röd

  marimekko - rusakko mugg 25 cl vit/brun/röd
  Mugg från Marimekko. Perfekt till både kaffe, te och varm choklad. Skapa din egen favoritkombination genom att mixa och matcha tillsammans med andra delar ur Marimekkos sortiment. Rymmer 25 cl. Rusakko mönstret som är inspirerat av Aino-Maija Metsolas berättelser om folktro, natur och djur. Företaget har idag en mängd olika textilmönster och tyg i olika utföranden. För köket finns bland annat förkläden, grytvantar, grytlappar, kökshanddukar, köksdukar och tygkassar. En väska passar perfekt när du ska gå och handla för att fylla på skafferiet.
 • Marimekko - Rusakko Kopp utan öra 20 cl 2-pack Vit/Brun/Röd

  marimekko - rusakko kopp utan öra 20 cl 2-pack vit/brun/röd
  Kopp utan öra i 2-pack från Marimekko. Perfekt till både kaffe, te och varm choklad. Skapa din egen favoritkombination genom att mixa och matcha tillsammans med andra delar ur Marimekkos sortiment. Rymmer 20 cl.Ta bort klistermärket från produktens botten före användning. Klistermärket innehåller en liten mängd metall. Rusakko mönstret som är inspirerat av Aino-Maija Metsolas berättelser om folktro, natur och djur. Företaget har idag en mängd olika textilmönster och tyg i olika utföranden. För köket finns bland annat förkläden, grytvantar, grytlappar, kökshanddukar, köksdukar och tygkassar. En väska passar perfekt när du ska gå och handla för att fylla på skafferiet.
 • Marimekko - Rusakko Skål 50 cl Vit/Brun/Röd

  marimekko - rusakko skål 50 cl vit/brun/röd
  Skål från Marimekko. Passar både till yoghurten som till glassen och snacksen till fredagsmyset. Skapa din egen favoritkombination genom att mixa och matcha tillsammans med andra delar ur Marimekkos sortiment. Rymmer 50 cl.Ta bort klistermärket från produktens botten före användning. Klistermärket innehåller en liten mängd metall. Rusakko mönstret som är inspirerat av Aino-Maija Metsolas berättelser om folktro, natur och djur. Företaget har idag en mängd olika textilmönster och tyg i olika utföranden. För köket finns bland annat förkläden, grytvantar, grytlappar, kökshanddukar, köksdukar och tygkassar. En väska passar perfekt när du ska gå och handla för att fylla på skafferiet.
 • Marimekko - Rusakko Tallrik 20 cm Vit/Brun/Röd

  marimekko - rusakko tallrik 20 cm vit/brun/röd
  Tallrik från Marimekko. Passar både till frukosten som till förrätten och även tårtan på kalaset. Skapa din egen favoritkombination genom att mixa och matcha tillsammans med andra delar ur Marimekkos sortiment. Rymmer 50 cl.Ta bort klistermärket från produktens botten före användning. Klistermärket innehåller en liten mängd metall. Rusakko mönstret som är inspirerat av Aino-Maija Metsolas berättelser om folktro, natur och djur. Företaget har idag en mängd olika textilmönster och tyg i olika utföranden. För köket finns bland annat förkläden, grytvantar, grytlappar, kökshanddukar, köksdukar och tygkassar. En väska passar perfekt när du ska gå och handla för att fylla på skafferiet.
 • Marimekko - Siirtolapuutarha Skål m Lock 25 cl 2-pack Vit/Beige/Svart

  marimekko - siirtolapuutarha skål m lock 25 cl 2-pack vit/beige/svart
  Skål 2-pack med lock av kork från Marimekko som passar till vad skafferiet har att erbjuda men även till nötter och chipsen till fredagsmyset.Maija Louekaris Räsymatto-mönster (trasmatta), inspirerat av koloniträdgårdsskötsel, är kopplat till aktuella teman som hållbart boende och glädjen att arbeta med händerna. Stadsträdgårdar, med sina blomster- och grönsaksrabatter, representerar urban natur när den är som bäst, och en trasmatta på golvet i en kolonistuga berättar en färgstark historia för sig.Ta bort klistermärket från produktens botten före användning. Klistermärket innehåller en liten mängd metall.
 • Marimekko - Tiiliskivi Mugg 25 cl Guld

  marimekko - tiiliskivi mugg 25 cl guld
  Snygg kaffekopp Tiiliskivi från Marimekko. Tiiliskivi betyder tegel på finska vilket mönstret tydligt visar. Muggen är tillverkad av stengods. Tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Rymmer 25 cl vilket är perfekt när du behöver en stor kopp kaffe. Passar så klart även för te eller varm choklad. Från serien Oiva formgiven av Sami Ruotsalainen och mönstret designades av Armi Ratia 1952. Skapa din egen favoritkombination genom att mixa och matcha tillsammans med andra delar ur Marimekkos sortiment.
 • Marimekko - Tiiliskivi Kopp 20 cl Guld/Vit

  marimekko - tiiliskivi kopp 20 cl guld/vit
  Kopp från Marimekko som passar perfekt för morgonkaffet eller att avnjutas på eftermiddagen. Skapa din egen favoritkombination genom att mixa och matcha tillsammans med andra delar ur Marimekkos sortiment. Mönstret Tiiliskivi (tegel) designades av Marimekkos grundare Armi Ratia 1952. Mönstret speglar hennes tro på det enkla skönheten i vardagen. Ta bort klistermärket från produktens botten före användning. Klistermärket innehåller en liten mängd metall.
 • Marimekko - Tiiliskivi Tallrik 10X10 cm Guld/Vit

  marimekko - tiiliskivi tallrik 10x10 cm guld/vit
  Mindre Tallrik från Marimekko med perfekt storlek för både förrätter, efterrätt och till snacks och chark. Kombinera gärna med andra delar ur serien. Mönstret Tiiliskivi (tegel) designades av Marimekkos grundare Armi Ratia 1952. Mönstret speglar hennes tro på det enkla skönheten i vardagen. Ta bort klistermärket från produktens botten före användning. Klistermärket innehåller en liten mängd metall.
 • Marimekko - Unikko Mugg 25 cl Vit/Beige

  marimekko - unikko mugg 25 cl vit/beige
  Unikko mugg från Marimekko. Muggen är tillverkad av stengods. Tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Rymmer 25 cl. Perfekt till både kaffe, te och varm choklad. Skapa din egen favoritkombination genom att mixa och matcha tillsammans med andra delar ur Marimekkos sortiment. Ta bort klistermärket från produktens botten före användning. Klistermärket innehåller en liten mängd metall.
 • Marimekko - Unikko Kaffemugg 20 cl Röd Beige/Vit

  marimekko - unikko kaffemugg 20 cl röd beige/vit
  Unikko kaffemugg från Marimekko. Muggen är tillverkad av stengods. Tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Rymmer 20 cl vilket är perfekt för till en god kopp kaffe. Skapa din egen favoritkombination genom att mixa och matcha tillsammans med andra delar ur Marimekkos sortiment. Ta bort klistermärket från produktens botten före användning. Klistermärket innehåller en liten mängd metall.
 • Marimekko - Unikko Tallrik 12x15 cm Beige/Vit

  marimekko - unikko tallrik 12x15 cm beige/vit
  Liten rektangulär tallrik med klassiska mönstret Unikko, formgiven av Sami Ruotsalainen och Maija och Kristina Isola för Marimekko. Perfekt som assiett till förrätt eller dessert. Tillverkad av stengods och tål både diskmaskin och mikro. Med den här assietten sätter du garanterat färg på dukningen. Kombinera gärna med andra artiklar från samma serie, eller bryt av med andra färgklickar från Marimekko.
 • Marimekko - Unikko Mugg 25 cl 2-pack Vit/Mörk Vinröd

  marimekko - unikko mugg 25 cl 2-pack vit/mörk vinröd
  Set om två muggar från Marimekko perfekt för morgonkaffet eller eftermiddagsteet. Kombinera gärna med andra delar ur serien. Perfekt gåva att ge bort i present. Marimekkos berömda vallmomönster Unikko föddes 1964 i en tid då designhusets kollektioner mest bestod av abstrakta tryck. Designern Maija Isola ville skapa något intressant utifrån detta ekologiska tema och designade en hel rad blommönster. Idag representerar den ikoniska blomman kreativitet. Ta bort klistermärket från produktens botten före användning. Klistermärket innehåller en liten mängd metall.
 • Marimekko - Unikko Tallrik 10X10 cm 2-pack Vit/Mörk Vinröd

  marimekko - unikko tallrik 10x10 cm 2-pack vit/mörk vinröd
  Tallrik 2-pack från Marimekko med perfekt storlek för både förrätter, efterrätt och till snacks och chark. Kombinera gärna med andra delar ur serien. Marimekkos berömda vallmomönster Unikko föddes 1964 i en tid då designhusets kollektioner mest bestod av abstrakta tryck. Designern Maija Isola ville skapa något intressant utifrån detta ekologiska tema och designade en hel rad blommönster. Idag representerar den ikoniska blomman kreativitet.Ta bort klistermärket från produktens botten före användning. Klistermärket innehåller en liten mängd metall.
 • Marimekko - Siirtolapuutarha Skål 1,5 L Beige/Svart

  marimekko - siirtolapuutarha skål 1,5 l beige/svart
  Skål från Marimekko passar utmärkt till salladen, pastan och blir en härlig del av dukningen. Kombinera gärna med andra delar ur serien. Maija Louekaris Räsymatto-mönster (trasmatta), inspirerat av koloniträdgårdsskötsel, är kopplat till aktuella teman som hållbart boende och glädjen att arbeta med händerna. Stadsträdgårdar, med sina blomster- och grönsaksrabatter, representerar urban natur när den är som bäst, och en trasmatta på golvet i en kolonistuga berättar en färgstark historia för sig.Ta bort klistermärket från produktens botten före användning. Klistermärket innehåller en liten mängd metall.
 • Marimekko Unikko Tallrik Ø25 Cm Mörkblå/ - Stengods Vit

  marimekko unikko tallrik ø25 cm mörkblå/ - stengods vit
  Tallriken från Marimekko är tillverkad av stengods med ett ikoniskt mönster och upplyftande färgkombinationer. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. Originaldesign från år 1964. Formgivning av Maija Isola & Kristina Isola. Om tallriken från Marimekko- Formgivare är Maija Isola & Kristina Isola.- Formgivningsår: 1964.- Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion.- Diameter: 250 mm.- Den här tallriken är en del av Marimekkos kollektion Unikko. Skötselråd för tallriken- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Mugg 25 Cl Mörkblå/ - Stengods Vit

  marimekko oiva/unikko mugg 25 cl mörkblå/ - stengods vit
  Muggen från Marimekko har en klassisk design i stengods med ett blommigt mönster och en rund form perfekt för varma drycker som kaffe och te. Formgiven av Maija och Kristina Isola. Om muggen från Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blommigt mönster.- Kapacitet: 25 cl. Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Frystålig.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/tiiliskivi Mugg 25 Cl /ljusblå / Vit - Stengods Brun

  marimekko oiva/tiiliskivi mugg 25 cl /ljusblå / vit - stengods brun
  Muggen från Marimekko har ett stilrent, originellt mönster. Den är tillverkad av brunt stengods. Formgivning av Armi Ratia. Om muggen från Marimekko- Muggen finns i flera .- Diameter: 80 mm.- Höjd: 95 mm.- Kapacitet: 25 cl. Skötselråd för muggen- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/tiiliskivi Tallrik 12x15 Cm /ljusblå / Vit - Stengods Brun

  marimekko oiva/tiiliskivi tallrik 12x15 cm /ljusblå / vit - stengods brun
  Tallriken från Marimekko är tillverkad av stengods med ett ikoniskt mönster som aldrig går ur tiden. Formgivning av Armi Ratia. Om tallriken från Marimekko- Formgivare är Armi Ratia.- Gjord av stengods.- Från serien Oiva / Tiiliskivi.- Storlek: 12x15 cm. Skötselråd för tallriken- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Mugg 40 Cl Mörkblå/ - Stengods Vit

  marimekko oiva/unikko mugg 40 cl mörkblå/ - stengods vit
  Muggen från Marimekko har en klassisk design i stengods med ett blommigt mönster och en rund form perfekt för varma drycker som kaffe och te. Formgiven av Maija och Kristina Isola. Om muggen från Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blommigt mönster.- Kapacitet: 40 cl. Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Frystålig.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Tallrik Ø20 Cm /terra - Stengods Mörkblå

  marimekko oiva/unikko tallrik ø20 cm /terra - stengods mörkblå
  Tallriken från Marimekko har en klassisk design i stengods med ett blommigt mönster och en rund form perfekt för middagsbjudningar. Välj mellan olika färger. Formgiven av Maija och Kristina Isola. Om tallriken från Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blommigt mönster.- Diameter: 20 cm. Skötselråd för tallriken- Tål mikrovågsugn.- Frystålig.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Tallrik 13,5 Cm /terra - Stengods Svart

  marimekko oiva/siirtolapuutarha tallrik 13,5 cm /terra - stengods svart
  Tallriken från Marimekko är tillverkad av brunt stengods med ett välkänt, småprickigt mönster. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Formgivning av Sami Ruotsalainen. Om tallriken från Marimekko- Tillverkad av stengods.- Från serien Siirtolapuutarha.- Formgivning av Sami Ruotsalainen. Skötselråd för tallriken- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Mugg 25 Cl /terra - Stengods Svart

  marimekko oiva/siirtolapuutarha mugg 25 cl /terra - stengods svart
  Muggen från Marimekko är tillverkad av brunt stengods med ett välkänt, småprickigt mönster. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Formgivning av Sami Ruotsalainen. Om muggen från Marimekko- Tillverkad av stengods.- Från serien Siirtolapuutarha.- Kapacitet: 25.0 cl.- Formgivning av Sami Ruotsalainen. Skötselråd för muggen- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/hyräily Tallrikar 20 Cm 3-pack Mörk Sand/vit - Stengods Svart

  marimekko oiva/hyräily tallrikar 20 cm 3-pack mörk sand/vit - stengods svart
  Tallrikarna från Marimekko är tillverkade av stengods med ett svepande mönster målat med breda penseldrag. Jordnära färger som harmoniskt smälter in i hemmet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Formgivning av Sami Ruotsalainen. Om tallrikarna från Marimekko- Tillverkade av stengods.- Set med 3 tallrikar.- Från serien Hyräily.- Diameter: 200 mm.- Formgivning av Sami Ruotsalainen. Skötselråd för tallrikarna- Ugnsfasta.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Melooni Sittpuff - Sittsäckar & Sittpuffar Jute Mörkbrun

  marimekko melooni sittpuff - sittsäckar & sittpuffar jute mörkbrun
  Sittpuffen från Marimekko är tillverkad av slitstark jute med en oval form och ett meloninspirerat mönster. Perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Formgivning av Maija Isola & Kristina Isola. Om sittpuffen från Marimekko- Från serien Melooni.- Bredd: 600 mm.- Höjd: 300 mm.- Formgivning av Maija Isola & Kristina Isola. Skötselråd för sittpuffen- Tvätta ej. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Marimekko Brickställ 65 Cm - Soffbord Ek

  marimekko brickställ 65 cm - soffbord ek
  Brickstället från Marimekko är tillverkat av massiv ek. Det har en nätt, vikbar konstruktion för enkel förvaring. Kombinera brickstället med en Ø65 cm bricka från Marimekko. Om brickstället från Marimekko- Brickstället är vikbart.- Bricka ingår inte.- Bredd: 660 mm.- Höjd: 310 mm.- Passar för 65 cm bricka från Marimekko. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Marimekko Uimari Tallrik 20 Cm - Stengods Blå

  marimekko uimari tallrik 20 cm - stengods blå
  Tallriken från Marimekko har en klassisk design i stengods med ett unikt, blått mönster perfekt för att liva upp bordsdukningen. Formgivning av Erja Hirvi. Om tallriken från Marimekko- Uimari uppskattas för den härliga färgen.- Tillverkad av stengods.- Formgivning av Erja Hirvi. Skötselråd för tallriken- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Auringonkukka Tallrik 12x15 Cm - Stengods Gul

  marimekko auringonkukka tallrik 12x15 cm - stengods gul
  Tallriken från Marimekko har en klassisk design i stengods med vackra solrosor och en nätt storlek perfekt för servering av olika tilltugg. Formgivning av Maija Isola. Om tallriken från Marimekko- Auringonkukka uppskattas för det glada mönstret.- Tillverkad av stengods.- Formgivning av Maija Isola. Skötselråd för tallriken- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko - Koppa Fat 14x20 cm Vit med läderhandtag

  marimekko - koppa fat 14x20 cm vit med läderhandtag
  Koppa serveringsfat från Marimekko. Fatet är tillverkat i stengods med löstagbara läderhandtag. Fatet blir den där extra detaljen på bordet eller köksbänken. Fyll med frukt, grönsaker eller goda bakverk.
 • Marimekko - Räsymatto Skål 3 L Svart liten prick

  marimekko - räsymatto skål 3 l svart liten prick
  Stor skål från Marimekko som ingår i Marimekkos serie Siirtolapuutarha. Skålen passar perfekt till sallad, snacks eller frukt. Det lekfulla mönstret är formgivet av Sami Ruotsalainen och heter Räsymatto, vilket betyder trasmatta på finska. Skålen är tillverkad av stengods och tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys.I samma serie ingår även andra mönster i Siirtolapuutarha - perfekt att mixa och matcha, även tillsammans med enfärgade serien Oiva!
 • Marimekko - Siirtolapuutarha Skål 3,4 L Svart/Vit Blommor

  marimekko - siirtolapuutarha skål 3,4 l svart/vit blommor
  Siirtolapuutarha skål från Marimekko. Den här stora skålen passar perfekt till salladen eller som fruktskål. Skålen är väldigt fin att matcha med resten av seriens delar.
 • Marimekko - Oiva/ Siirtolapuutarha Serveringsfat 20,5x28 cm

  marimekko - oiva/ siirtolapuutarha serveringsfat 20,5x28 cm
  Serveringsfat i behändig storlek från Marimekkos serie Siirtolapuutarha. Fatet fungerar lika bra att tillaga ugnsrostade grönsaker i som att servera snittar från. Ett spirande mönster formgivet av Maija Louekari pryder fatets botten och dess fina linjer med motiv av grönsaker och växter ger din servering en extra krydda.Serveringsfatet är tillverkat av stengods och tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Fin att kombinera med ytterligare delar i serien Siirtolapuutarha eller med Oivas enfärgade delar.
 • Marimekko - Tiiliskivi Kaffekopp 20 cl Sand

  marimekko - tiiliskivi kaffekopp 20 cl sand
  Snygg kaffekopp Tiiliskivi från Marimekko. Tiiliskivi betyder tegel på finska vilket mönstret tydligt visar. Muggen är tillverkad av stengods. Tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Rymmer 20 cl vilket är perfekt till en god kopp kaffe. Från serien Oiva formgiven av Sami Ruotsalainen och mönstret designades av Armi Ratia 1952. Skapa din egen favoritkombination genom att mixa och matcha tillsammans med andra delar ur Marimekkos sortiment.
 • Marimekko - Oiva/Pikku Serveringsskål 13,5 cm Blå

  marimekko - oiva/pikku serveringsskål 13,5 cm blå
  Liten serveringsskål, Pikku Koppa i vackert brunt stengods med röd glaserad insida. Skålen är en del av Oiva-serien, formgiven av Sami Ruotsalainen. Smakfull kombination av material där stengodset möter ett handtag av läder. Läderbandet är lätt att ta av när det är dags för diskning.Ingen skål är lik den andra då glaseringen är unik för varje enskild del. Duka fram till fredagsmys i denna underbara, unika skål.
 • Marimekko - Oiva/Pikku Serveringsskål 13,5 cm Beige/Rosa

  marimekko - oiva/pikku serveringsskål 13,5 cm beige/rosa
  Liten serveringsskål, Pikku Koppa i vackert brunt stengods med röd glaserad insida. Skålen är en del av Oiva-serien, formgiven av Sami Ruotsalainen. Smakfull kombination av material där stengodset möter ett handtag av läder. Läderbandet är lätt att ta av när det är dags för diskning.Ingen skål är lik den andra då glaseringen är unik för varje enskild del. Duka fram till fredagsmys i denna underbara, unika skål.
 • Marimekko - Siirtolapuutarha Fat 18x25 cm

  marimekko - siirtolapuutarha fat 18x25 cm
  Fat från Marimekko tillverkad av stengods. Skapa din egen favoritkombination genom att mixa och matcha tillsammans med andra delar ur Marimekkos sortiment. Ta bort klistermärket från tallrikens botten före användning. Dekalen innehåller en liten mängd metall.
 • Marimekko Oiva Mugg 25 Cl - Stengods Brun

  marimekko oiva mugg 25 cl - stengods brun
  Muggen är tillverkad av ett vackert brunt stengods, där utsidan är naturligt grov, medans insidan har en matt svart glasyr. Oiva mugg är diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och fryssäker. Observera att variationer kan förekomma vilket gör varje produkt unik. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/siirtolaputarha Tallrik 20 Cm + Mugg 25 Cl 2-pack - Stengods Svart

  marimekko oiva/siirtolaputarha tallrik 20 cm + mugg 25 cl 2-pack - stengods svart
  Tallriken från Marimekko har en klassisk design i stengods med ett ikoniskt mönster perfekt för frukostbordet. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgiven av Maija Louekari. Om tallriken från Marimekko- Två muggar ingår.- Två tallrikar ingår.- Från serien Siirtolaputarha.- Kapacitet: 25.0 cl.- Diameter: 200 mm. Skötselråd för tallriken- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/tiiliskivi Mugg 40 Cl Terra / - Stengods Blå

  marimekko oiva/tiiliskivi mugg 40 cl terra / - stengods blå
  Muggen från Marimekko har en klassisk look i stengods med ett ikoniskt tegelstensmönster och ett handtag på sidan perfekt för varma drycker som kaffe och te. Tillverkad i Thailand. Formgivning av Armi Ratia. Originaldesign från år 1952. Om muggen från Marimekko- Oiva/Tiiliskivi uppskattas för den tidlösa designen.- Oiva/Tiiliskivi är också omtyckt för det ikoniska mönstret.- Från serien Tiiliskivi.- Tillverkad i Thailand.- Höjd: 100 mm.- Kapacitet: 40.0 cl.- Diameter: 95 mm.- Vikt: 340 g. Skötselråd för muggen- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Elokuun Varjot Tallrik 20 Cm - Stengods Grön

  marimekko elokuun varjot tallrik 20 cm - stengods grön
  Tallriken från Marimekko har en stilren design i stengods med en rund form och ett naturinspirerat mönster. En perfekt detalj för det dukade bordet. Formgiven av Maija Louekari. Om tallriken från Marimekko- Stilren design.- Stengods.- Naturinspirerat mönster.- Diameter: 200 mm. Skötselråd för tallriken- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Mugg 2,5 Dl - Stengods Svart

  marimekko oiva/siirtolapuutarha mugg 2,5 dl - stengods svart
  Muggen från Marimekko har en fantastisk look i stengods med ett prickigt mönster och ett handtag på sidan perfekt för varma drycker som kaffe och te. Tillverkad i Thailand. Formgivning av Maija Louekari. Originaldesign från år 2009. Om muggen från Marimekko- Oiva/Siirtolapuutarha uppskattas för det ikoniska mönstret.- Från serien Siirtolapuutarha.- Höjd: 95 mm.- Tillverkad i Thailand.- Kapacitet: 25.0 cl.- Diameter: 80 mm. Skötselråd för muggen- Ugnsfast.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Mugg 40 Cl Beige / - Stengods Vit

  marimekko oiva/unikko mugg 40 cl beige / - stengods vit
  Muggen från Marimekko har en klassisk design i stengods med ett blommigt mönster och en rund form perfekt för varma drycker som kaffe och te. Formgiven av Maija och Kristina Isola. Om muggen från Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blommigt mönster.- Kapacitet: 40 cl. Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Frystålig.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Mugg 25 Cl / Röd - Stengods Vit

  marimekko oiva/unikko mugg 25 cl / röd - stengods vit
  Muggen från Marimekko har en klassisk design i stengods med ett blommigt mönster och en rund form perfekt för varma drycker som kaffe och te. Formgiven av Maija och Kristina Isola. Om muggen från Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blommigt mönster.- Kapacitet: 25 cl. Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Frystålig.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva Tallrik 20 Cm - Stengods Brun

  marimekko oiva tallrik 20 cm - stengods brun
  Oiva är en vacker tallrik från Marimekko, formgiven av Sami Ruotsalainen. En modern och enkel tallrik i mjuk form. Tallriken är i enkel och klassisk vit nyans och passar utmärkt till vardags och fest. Finns i flera storlekar. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Tallrik 20 Cm + Mugg 25 Cl 2-pack Mörkblå / Ljusblå / - Stengods Vit

  marimekko oiva/unikko tallrik 20 cm + mugg 25 cl 2-pack mörkblå / ljusblå / - stengods vit
  Tallriken från Marimekko har en klassisk design i stengods med ett ikoniskt mönster perfekt för frukostbordet. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgivning av Maija Isola. Om tallriken från Marimekko- Formgivning av Maija Isola.- Från serien Unikko.- Två muggar ingår.- Två tallrikar ingår.- Kapacitet: 25.0 cl.- Diameter: 200 mm. Skötselråd för tallriken- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Tallrik 12x15 Cm Gul / / Mörkblå - Stengods Vit

  marimekko oiva/unikko tallrik 12x15 cm gul / / mörkblå - stengods vit
  Tallriken från Marimekko har ett ikoniskt, originellt blommotiv med fantastiska färgkombinationer. Formgivning av Maija Isola. Om tallriken från Marimekko- Formgivare är Maija Isola.- Tallriken finns i flera färgkombinationer.- Storlek: 12x15 cm. Skötselråd för tallriken- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Mugg 25 Cl Gul / / Mörkblå - Stengods Vit

  marimekko oiva/unikko mugg 25 cl gul / / mörkblå - stengods vit
  Muggen från Marimekko har en klassisk design i stengods med ett blommigt mönster och en rund form perfekt för varma drycker som kaffe och te. Formgiven av Maija och Kristina Isola. Om muggen från Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blommigt mönster.- Kapacitet: 25 cl. Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Frystålig.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.