Hemmässan
www.hemmassan.se

Marimekko

 • Marimekko Oiva/unikko Mugg 40 Cl / Vit - Stengods Svart

  marimekko oiva/unikko mugg 40 cl / vit - stengods svart
  Muggen från Marimekko har en klassisk design i stengods med ett blommigt mönster och en rund form perfekt för varma drycker som kaffe och te. Formgiven av Maija och Kristina Isola. Om muggen från Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blommigt mönster.- Kapacitet: 40 cl. Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Frystålig.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Mugg 25 Cl Beige / - Stengods Vit

  marimekko oiva/unikko mugg 25 cl beige / - stengods vit
  Muggen från Marimekko har en klassisk design i stengods med ett blommigt mönster och en rund form perfekt för varma drycker som kaffe och te. Formgiven av Maija och Kristina Isola. Om muggen från Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blommigt mönster.- Kapacitet: 25 cl. Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Frystålig.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Rusakko Mugg 25 Cl - Stengods Brun

  marimekko rusakko mugg 25 cl - stengods brun
  Muggen från Marimekko har en modern stil i stengods med ett naturinspirerat mönster med en brun hare och en skog perfekt för varma drycker som kaffe och te. Tillverkad i Thailand. Formgivning av Aino-Maija Metsola. Om muggen från Marimekko- Rusakko uppskattas för det vackra mönstret.- Kapacitet: 25 cl.- Diameter: 80 mm.- Rusakko är också omtyckt för den moderna designen.- Tillverkad i Thailand. Skötselråd för muggen- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Tallrik 10x10 Cm 2-pack / Silver / Kol - Stengods Vit

  marimekko oiva/unikko tallrik 10x10 cm 2-pack / silver / kol - stengods vit
  Tallrik från Marimekko med ett klassiskt, blommigt mönster i stengods perfekt för att liva upp bordsdukningen. Den har en mindre storlek med vackra, silver detaljer perfekta för servering av olika tilltugg. Formgivning av Maija Isola. Om tallriken från Marimekko- Klassiskt, blommigt mönster.- Tillverkad av stengods.- Formgivning av Maija Isola.- Tallriken säljs i 2-pack. Skötselråd för tallriken- Handdisk rekommenderas.- Tål mikrovågsugn.- Frystålig. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Ketunmarja Tallrik 20 Cm - Stengods Brun

  marimekko ketunmarja tallrik 20 cm - stengods brun
  Tallriken från Marimekko har en klassisk design i stengods med en rund form och ett vackert rävmotiv perfekt för middagsbjudningar. Formgiven av Aino-Maija Metsola. Om tallriken från Marimekko- Klassisk design.- Stengods.- Rund form.- Rävmotiv.- Tallriken passar bra i matsalen.- Diameter: 200 mm. Skötselråd för tallriken- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Mugg 25 Cl / Ljusgrå / Röd / Gul - Stengods Vit

  marimekko oiva/unikko mugg 25 cl / ljusgrå / röd / gul - stengods vit
  Muggen från Marimekko har en klassisk design i stengods med ett blommigt mönster och en rund form perfekt för varma drycker som kaffe och te. Formgiven av Maija och Kristina Isola. Om muggen från Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blommigt mönster.- Kapacitet: 25 cl. Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Frystålig.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Mugg 2,5 Dl - Stengods Svart

  marimekko oiva/siirtolapuutarha mugg 2,5 dl - stengods svart
  Mönstret på denna Siirtolapuutarha-mugg berättar en historia som tar dig på en resa från stadslivet till en stuga. Formgivaren är Maija Louekari. Muggen är tillverkad av tåligt stengods som tål diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och frys. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Siirtolapuutarha Tallrik 20cm Svart/vit - Stengods

  marimekko siirtolapuutarha tallrik 20cm svart/vit - stengods
  Vacker tallrik med trycket "Siirtolapuutarha" från Marimekko. Tallriken är stilren och klassisk och du kan använda den både som kakfat eller som förrättstallrik. Tallriken passar lika bra tillsammans med annat mönstrat porslin som med enfärgade delar från Marimekko. Den är tillverkad i porslin av hög kvalitet som ger den lång livslängd. Tål diskmaskin och mikrovågsugn. Tallrikarna finns i flera olika tryck. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Mugg 25 Cl / Clay - Stengods Vit

  marimekko oiva/siirtolapuutarha mugg 25 cl / clay - stengods vit
  Muggen från Marimekko har en fantastisk look i stengods med ett prickigt mönster och ett handtag på sidan perfekt för varma drycker som kaffe och te. Tillverkad i Thailand. Formgivning av Maija Louekari. Originaldesign från år 2009. Om muggen från Marimekko- Oiva/Siirtolapuutarha uppskattas för det ikoniska mönstret.- Från serien Siirtolapuutarha.- Höjd: 95 mm.- Tillverkad i Thailand.- Kapacitet: 25.0 cl.- Diameter: 80 mm. Skötselråd för muggen- Ugnsfast.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva Tallrik 25 Cm - Stengods Vit

  marimekko oiva tallrik 25 cm - stengods vit
  Tallriken från Marimekko har en stilren design med en varm känsla perfekt för dukningen. Tallriken är tillverkad av stengods med en klar finish inuti och en rå struktur på utsidan. Formgiven av Sami Ruotsalainen.Om tallriken från Marimekko- Kombinera tallriken med muggar från Marimekko.- Den här tallriken är en del av Marimekkos kollektion Oiva.- Tillverkad i ThailandSkötselråd för tallriken- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Tallrik 20 Cm / Clay - Stengods Vit

  marimekko oiva/siirtolapuutarha tallrik 20 cm / clay - stengods vit
  Tallriken från Marimekko har en underbar look i stengods med ett prickigt mönster perfekt för middagsbjudningar. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Tillverkad i Thailand. Formgivning av Maija Louekari. Originaldesign från år 2009. Om tallriken från Marimekko- Oiva/Siirtolapuutarha uppskattas för det ikoniska mönstret.- Oiva/Siirtolapuutarha är också omtyckt för materialet.- Från serien Siirtolapuutarha.- Tillverkad i Thailand.- Diameter: 200 mm. Skötselråd för tallriken- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Tallrik 25 Cm - Stengods Svart

  marimekko oiva/siirtolapuutarha tallrik 25 cm - stengods svart
  En rund tallrik från Sami Ruotsalainens serie Oiva med ett Siirtolapuutarha-mönster skapat av Maija Louekari. Tallriken är tillverkad av tåligt stengods som tål diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och frys. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Tallrik 20 Cm - Stengods Beige

  marimekko oiva/unikko tallrik 20 cm - stengods beige
  Tallriken från Marimekko har en klassisk design i stengods med ett blommigt mönster och en rund form perfekt för middagsbjudningar. Välj mellan olika färger. Formgiven av Maija och Kristina Isola. Om tallriken från Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blommigt mönster.- Diameter: 20 cm. Skötselråd för tallriken- Tål mikrovågsugn.- Frystålig.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Tallrik 20 Cm / Vit - Stengods Svart

  marimekko oiva/unikko tallrik 20 cm / vit - stengods svart
  Tallriken från Marimekko har en klassisk design i stengods med ett blommigt mönster och en rund form perfekt för middagsbjudningar. Välj mellan olika färger. Formgiven av Maija och Kristina Isola. Om tallriken från Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blommigt mönster.- Diameter: 20 cm. Skötselråd för tallriken- Tål mikrovågsugn.- Frystålig.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/berry Mugg 25 Cl / Blå / Dark Wine - Stengods Vit

  marimekko oiva/berry mugg 25 cl / blå / dark wine - stengods vit
  Muggen från Marimekko har en unik look med ett vackert bärmönster och ett handtag på sidan för enkel användning perfekt för varma drycker som kaffe och te. Den är tillverkad av stengods. Tillverkad i Thailand. Formgivning av Antti Kekki. Originaldesign från år 2021. Om muggen från Marimekko- Oiva/Berry uppskattas för den klassiska stilen.- Oiva/Berry är också omtyckt för det unika mönstret.- Från serien Berry.- Höjd: 95 mm.- Tillverkad i Thailand.- Kapacitet: 25.0 cl.- Diameter: 80 mm.- Vikt: 270 g. Skötselråd för muggen- Ugnssäker.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Unikko Tallrik 10x10 Cm Röd - Stengods Puder

  marimekko unikko tallrik 10x10 cm röd - stengods puder
  Tallrikarna från Marimekko har ett ikoniskt, organiskt blommönster med vackra färgpaletter perfekta för att liva upp bordsdukningen. Formgivning av Maija Isola & Kristina Isola. Om tallrikarna från Marimekko- Formgivare är Maija Isola.- Säljs i 2-pack. Skötselråd för tallrikarna- Ugnsfasta.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Djup Tallrik 20 Cm - Stengods Svart

  marimekko oiva/siirtolapuutarha djup tallrik 20 cm - stengods svart
  Sami Ruotsalainen är formgivaren bakom den här djupa tallriken, och dess mönster kommer från Maija Louekari. Den är tillverkad av vitt stengods och tål diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och frys. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Mugg 25 Cl / Vit - Stengods Svart

  marimekko oiva/unikko mugg 25 cl / vit - stengods svart
  Muggen från Marimekko har en klassisk design i stengods med ett blommigt mönster och en rund form perfekt för varma drycker som kaffe och te. Formgiven av Maija och Kristina Isola. Om muggen från Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blommigt mönster.- Kapacitet: 25 cl. Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Frystålig.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Mugg 4 Dl - Stengods Svart

  marimekko oiva/siirtolapuutarha mugg 4 dl - stengods svart
  En mugg med vackra motiv av en blomstrande trädgård skapad av Maija Louekari. Muggen är tillverkad av tåligt stengods som tål diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och frys. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva Tallrik 20 Cm - Stengods Vit

  marimekko oiva tallrik 20 cm - stengods vit
  Oiva är en vacker tallrik från Marimekko, formgiven av Sami Ruotsalainen. En modern och enkel tallrik i mjuk form. Tallriken är i enkel och klassisk vit nyans och passar utmärkt till vardags och fest. Finns i flera storlekar. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Siirtolapuutarha Tallrik 20 Cm Vit/svart - Stengods

  marimekko siirtolapuutarha tallrik 20 cm vit/svart - stengods
  Vacker tallrik med trycket "Siirtolapuutarha" från Marimekko. Tallriken är stilren och klassisk och du kan använda den både som kakfat eller som förrättstallrik. Tallriken passar lika bra tillsammans med annat mönstrat porslin som med enfärgade delar från Marimekko. Den är tillverkad i porslin av hög kvalitet som ger den lång livslängd. Tål diskmaskin och mikrovågsugn. Tallrikarna finns i flera olika tryck. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/räsymatto Mugg 40 Cl / Vit - Stengods Svart

  marimekko oiva/räsymatto mugg 40 cl / vit - stengods svart
  Muggen från Marimekko är tillverkad av stengods med ett välkänt mönster med inspiration från naturen. Formgivning av Maija Louekari. Om muggen från Marimekko- Tillverkad av stengods.- Formgivning av Maija Louekari. Skötselråd för muggen- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Tallrik 12x15 Cm / Vit - Stengods Svart

  marimekko oiva/unikko tallrik 12x15 cm / vit - stengods svart
  Tallrik från Marimekko med ett ikoniskt, originellt blommotiv perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis och för servering av olika tilltugg. Formgivning av Maija Isola. Formgivare är Maija Isola. Om tallriken från Marimekko- Formgivning av Maija Isola.- Tallriken finns i flera färgkombinationer.- Storlek: 12x15 cm.- Formgivare är Maija Isola. Skötselråd för tallriken- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/räsymatto Tallrik 25 Cm - Stengods Svart

  marimekko oiva/räsymatto tallrik 25 cm - stengods svart
  En rund tallrik tillverkad av vitt, glaserat stengods med det klassiska Räsymatto-mönstret. Tallriken är väldigt tålig då den tål diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och frys så att färgerna och den glaserade ytan behåller sitt fina utseende. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Tallrik 13,5 Cm /terra - Stengods Svart

  marimekko oiva/siirtolapuutarha tallrik 13,5 cm /terra - stengods svart
  Tallriken från Marimekko är tillverkad av stengods med ett välkänt, bönformat mönster. Formgivning av Maija Louekari. Tillverkad i Thailand. Om tallriken från Marimekko- Tillverkad av stengods.- Tillverkad i Thailand.- Formgivning av Maija Louekari. Skötselråd för tallriken- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Mugg 25 Cl /terra - Stengods Svart

  marimekko oiva/siirtolapuutarha mugg 25 cl /terra - stengods svart
  Muggen från Marimekko är tillverkad av brunt stengods med ett välkänt, småprickigt mönster. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Formgivning av Sami Ruotsalainen. Om muggen från Marimekko- Tillverkad av stengods.- Från serien Siirtolapuutarha.- Kapacitet: 25.0 cl.- Formgivning av Sami Ruotsalainen. Skötselråd för muggen- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/hyräily Tallrikar 20 Cm 3-pack Mörk Sand/vit - Stengods Svart

  marimekko oiva/hyräily tallrikar 20 cm 3-pack mörk sand/vit - stengods svart
  Tallrikarna från Marimekko är tillverkade av stengods med ett svepande mönster målat med breda penseldrag. Jordnära färger som harmoniskt smälter in i hemmet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Formgivning av Sami Ruotsalainen. Om tallrikarna från Marimekko- Tillverkade av stengods.- Set med 3 tallrikar.- Från serien Hyräily.- Diameter: 200 mm.- Formgivning av Sami Ruotsalainen. Skötselråd för tallrikarna- Ugnsfasta.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/siirtolaputarha Tallrik 20 Cm + Mugg 25 Cl 2-pack - Stengods Svart

  marimekko oiva/siirtolaputarha tallrik 20 cm + mugg 25 cl 2-pack - stengods svart
  Tallriken från Marimekko har en klassisk design i stengods med ett ikoniskt mönster perfekt för frukostbordet. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgiven av Maija Louekari. Om tallriken från Marimekko- Två muggar ingår.- Två tallrikar ingår.- Från serien Siirtolaputarha.- Kapacitet: 25.0 cl.- Diameter: 200 mm. Skötselråd för tallriken- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Mugg 40 Cl Beige / - Stengods Vit

  marimekko oiva/unikko mugg 40 cl beige / - stengods vit
  Muggen från Marimekko har en klassisk design i stengods med ett blommigt mönster och en rund form perfekt för varma drycker som kaffe och te. Formgiven av Maija och Kristina Isola. Om muggen från Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blommigt mönster.- Kapacitet: 40 cl. Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Frystålig.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/papajo Mugg 25 Cl / Vit - Stengods Svart

  marimekko oiva/papajo mugg 25 cl / vit - stengods svart
  Muggen från Marimekko har en minimalistisk design i stengods med ett klassiskt papayamönster med en tidlös känsla. Formgivning av Annika Rimala. Om muggen från Marimekko- Tillverkad av stengods.- Muggen finns i olika färger.- Formgivning av Annika Rimala.- Klassiskt papayamönster. Skötselråd för muggen- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Mugg 40 Cl - Stengods Vit

  marimekko oiva/unikko mugg 40 cl - stengods vit
  Muggen från Marimekko har en klassisk design i stengods med ett blommigt mönster och en rund form perfekt för varma drycker som kaffe och te. Formgiven av Maija och Kristina Isola. Om muggen från Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blommigt mönster.- Kapacitet: 40 cl. Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Frystålig.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Lozenge Mugg 25 Cl / Grön / Röd / Petrolblå - Stengods Vit

  marimekko lozenge mugg 25 cl / grön / röd / petrolblå - stengods vit
  Muggen från Marimekko är tillverkad av stengods med ett lekfullt mönster med färgglada toner. Formgivning av Sabine Finkenauer. Tillverkad i Thailand. Om muggen från Marimekko- Tillverkad av stengods.- Tillverkad i Thailand.- Formgivning av Sabine Finkenauer. Skötselråd för muggen- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Tallrik 25 Cm / Beige - Stengods Vit

  marimekko oiva/siirtolapuutarha tallrik 25 cm / beige - stengods vit
  Tallriken från Marimekko är tillverkad av stengods med ett välkänt, bönformat mönster. Formgivning av Maija Louekari. Tillverkad i Thailand. Om tallriken från Marimekko- Tillverkad av stengods.- Tillverkad i Thailand.- Formgivning av Maija Louekari. Skötselråd för tallriken- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/räsymatto Mugg 40 Cl / Beige - Stengods Vit

  marimekko oiva/räsymatto mugg 40 cl / beige - stengods vit
  Muggen från Marimekko är tillverkad av stengods med ett välkänt mönster med inspiration från naturen. Formgivning av Maija Louekari. Om muggen från Marimekko- Tillverkad av stengods.- Formgivning av Maija Louekari. Skötselråd för muggen- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Tallrik 13,5 Cm / Beige - Stengods Vit

  marimekko oiva/siirtolapuutarha tallrik 13,5 cm / beige - stengods vit
  Tallriken från Marimekko är tillverkad av stengods med ett välkänt, bönformat mönster. Formgivning av Maija Louekari. Tillverkad i Thailand. Om tallriken från Marimekko- Tillverkad av stengods.- Tillverkad i Thailand.- Formgivning av Maija Louekari. Skötselråd för tallriken- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/tiiliskivi Tallrik 12x15 Cm - Stengods Butter Yellow

  marimekko oiva/tiiliskivi tallrik 12x15 cm - stengods butter yellow
  Tallriken från Marimekko är tillverkad av stengods med ett ikoniskt mönster som aldrig går ur tiden. Formgivning av Armi Ratia. Om tallriken från Marimekko- Formgivare är Armi Ratia.- Gjord av stengods.- Från serien Oiva / Tiiliskivi.- Storlek: 12x15 cm. Skötselråd för tallriken- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Unikko Tallrik Ø25 Cm / Ljusgrå / Röd / Gul - Stengods Vit

  marimekko unikko tallrik ø25 cm / ljusgrå / röd / gul - stengods vit
  Tallrik från Marimekko med ett ikoniskt blommönster i stengods med ett elegant uttryck. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Formgivning av Maija Isola & E.I. Om tallriken från Marimekko- Blommönster.- Elegant design.- Tillverkad av stengods.- Diameter: 250 mm.- Formgivning av Maija Isola & E.I. Skötselråd för tallriken- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Tallrik Ø20 Cm Ljusgrå/ / Röd/gul - Stengods Vit

  marimekko oiva/unikko tallrik ø20 cm ljusgrå/ / röd/gul - stengods vit
  Tallriken från Marimekko har en klassisk design i stengods med ett blommigt mönster och en rund form perfekt för middagsbjudningar. Välj mellan olika färger. Formgiven av Maija och Kristina Isola. Om tallriken från Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blommigt mönster.- Diameter: 20 cm. Skötselråd för tallriken- Tål mikrovågsugn.- Frystålig.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Tallrik 12x15 Cm - Stengods Vit

  marimekko oiva/unikko tallrik 12x15 cm - stengods vit
  Tallrik från Marimekko med ett ikoniskt, originellt blommotiv perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis och för servering av olika tilltugg. Formgivning av Maija Isola. Formgivare är Maija Isola. Om tallriken från Marimekko- Formgivning av Maija Isola.- Tallriken finns i flera färgkombinationer.- Storlek: 12x15 cm.- Formgivare är Maija Isola. Skötselråd för tallriken- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Iso Unikko Tallrik 20 Cm + Mugg 25 Cl 4-pack - Stengods Vit

  marimekko iso unikko tallrik 20 cm + mugg 25 cl 4-pack - stengods vit
  Tallrik från Marimekko med ett vackert, blommigt mönster. Den är tillverkad av stengods perfekt för att servera både middag och frukost. Om tallriken från Marimekko- Iso Unikko uppskattas för den klassiska designen.- Blommigt mönster.- 2 tallrikar ingår.- 2 muggar ingår.- Kapacitet: 25 cl. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast.- Frystålig. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Syksy Tallrik 17 Cm 2-pack - Glas Klar

  marimekko syksy tallrik 17 cm 2-pack - glas klar
  Tallrik från Marimekko i glas. Den har ett klassiskt Syksy mönster. Designad av Matti Klenell. Tillverkad i Thailand. Om tallriken från Marimekko- Designad av Matti Klenell.- Tillverkad i Thailand.- Tillverkad av glas.- Säljs i 2-pack. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin.- Denna produkt tål inte mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Iso Unikko Mugg 25 Cl / Spring Yellow - Stengods Vit

  marimekko iso unikko mugg 25 cl / spring yellow - stengods vit
  Mugg från Marimekko med ett vackert blommotiv. Den är tillverkad av stengods. Tillverkad i Thailand. Om muggen från Marimekko- Iso Unikko uppskattas för det klassiska blommönstret.- Från serien Iso Unikko.- Tillverkad i Thailand.- Tillverkad av stengods. Skötselråd för muggen- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Unikko Shape Tallrik 20 Cm - Stengods Vit

  marimekko unikko shape tallrik 20 cm - stengods vit
  Tallrik från Marimekko med en vacker, blomformad design i vitt stengods. Perfekt för eleganta presentationer. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om tallriken från Marimekko- Unik, blomformad design.- Designen firar 60-års jubileum.- Levereras i fin presentförpackning.- Tillverkad av stengods. Skötselråd för tallriken- Handdisk rekommenderas. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Melooni Tallrik 12x15 Cm / Grön / Orange - Stengods Vit

  marimekko melooni tallrik 12x15 cm / grön / orange - stengods vit
  Tallrik från Marimekko med en tidlös design med ett mönster med naturliga former perfekta för frukostbordet och för servering av olika tilltugg. Den har ett högkvalitativt material i stengods för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Formgivare är Maija Isola. Om tallriken från Marimekko- Perfekt för servering av olika tilltugg.- Finns även som en skål.- Formgivare är Maija Isola.- Den här tallriken är en del av Marimekkos kollektion Melooni.- Tillverkad av stengods. Skötselråd för tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin.- Ugnsfast.- Frystålig. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Unikko Shape Tallrikar 13 Cm 2-pack /röd - Stengods Vit

  marimekko unikko shape tallrikar 13 cm 2-pack /röd - stengods vit
  Tallrikar från Marimekko med en unik, blomformad design perfekt för mindre portioner. De har ett tåligt material i stengods för vardaglig användning. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om tallrikarna från Marimekko- Vacker blomform.- Designen firar 60-års jubileum.- Perfekta för mindre portioner.- Levereras i fin presentförpackning.- Tillverkade av stengods. Skötselråd för tallrikarna- Handdisk rekommenderas. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Marimekko Melooni Mugg 25 Cl / Grön / Orange - Stengods Vit

  marimekko melooni mugg 25 cl / grön / orange - stengods vit
  Mugg från Marimekko med en stilsäker design med ett mönster med naturliga former perfekta för varma drycker som kaffe och te. Den har ett högkvalitativt material i stengods för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Formgivare är Maija Isola. Om muggen från Marimekko- Perfekt för ditt morgonkaffe.- Finns även som en tallrik.- Formgivare är Maija Isola.- Den här muggen är en del av Marimekkos kollektion Melooni.- Tillverkad av stengods. Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin.- Ugnsfast.- Frystålig. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Siirtolapuutarha skål 2,5 dl röd-vit

  marimekko siirtolapuutarha skål 2,5 dl röd-vit
  Marimekko Siirtolapuutarha skål 2,5 dl röd-vit
 • Marimekko Räsymatto skål 5 dl svart

  marimekko räsymatto skål 5 dl svart
  Marimekko Räsymatto skål 5 dl svart
 • Marimekko Siirtolapuutarha serveringsskål 1,5 l svart-grön

  marimekko siirtolapuutarha serveringsskål 1,5 l svart-grön
  Marimekko Siirtolapuutarha serveringsskål 1,5 l svart-grön
 • Marimekko Siirtolapuutarha tallrik Ø25 cm svart-vit

  marimekko siirtolapuutarha tallrik ø25 cm svart-vit
  Marimekko Siirtolapuutarha tallrik Ø25 cm svart-vit
 • Marimekko Oiva mugg 2,5 dl vit

  marimekko oiva mugg 2,5 dl vit
  Marimekko Oiva mugg 2,5 dl vit
 • Marimekko Oiva kaffekopp 20 cl vit

  marimekko oiva kaffekopp 20 cl vit
  Marimekko Oiva kaffekopp 20 cl vit
 • Marimekko Oiva kaffekopp 20 cl Terra

  marimekko oiva kaffekopp 20 cl terra
  Marimekko Oiva kaffekopp 20 cl Terra
 • Marimekko Siirtolapuutarha mugg 2,5 dl svart-orange

  marimekko siirtolapuutarha mugg 2,5 dl svart-orange
  Marimekko Siirtolapuutarha mugg 2,5 dl svart-orange
 • Marimekko Siirtolapuutarha mugg 2,5 dl svart-vit (Finland 100 år)

  marimekko siirtolapuutarha mugg 2,5 dl svart-vit (finland 100 år)
  Marimekko Siirtolapuutarha mugg 2,5 dl svart-vit (Finland 100 år)
 • Marimekko Oiva tallrik vit 20 cm

  marimekko oiva tallrik vit 20 cm
  Marimekko Oiva tallrik vit 20 cm
 • Marimekko Oiva tallrik vit 25 cm

  marimekko oiva tallrik vit 25 cm
  Marimekko Oiva tallrik vit 25 cm
 • Marimekko Sukat Makkaralla glas 2-pack klar 2-pack

  marimekko sukat makkaralla glas 2-pack klar 2-pack
  Marimekko Sukat Makkaralla glas 2-pack klar 2-pack
 • Marimekko Unikko mugg 25 cl Röd-vit

  marimekko unikko mugg 25 cl röd-vit
  Marimekko Unikko mugg 25 cl Röd-vit
 • Marimekko Unikko mugg 25 cl Vit-beige

  marimekko unikko mugg 25 cl vit-beige
  Marimekko Unikko mugg 25 cl Vit-beige
 • Marimekko Unikko mugg 25 cl Vit-svart

  marimekko unikko mugg 25 cl vit-svart
  Marimekko Unikko mugg 25 cl Vit-svart
 • Marimekko Unikko kaffekopp 20 cl röd-vit

  marimekko unikko kaffekopp 20 cl röd-vit
  Marimekko Unikko kaffekopp 20 cl röd-vit
 • Marimekko Unikko skål 5 dl Röd-vit

  marimekko unikko skål 5 dl röd-vit
  Marimekko Unikko skål 5 dl Röd-vit
 • Marimekko Unikko skål 2,5 dl Vit-beige

  marimekko unikko skål 2,5 dl vit-beige
  Marimekko Unikko skål 2,5 dl Vit-beige
 • Marimekko Unikko skål 2,5 dl Svart-vit

  marimekko unikko skål 2,5 dl svart-vit
  Marimekko Unikko skål 2,5 dl Svart-vit
 • Marimekko Siirtolapuutarha djup tallrik Ø 20 cm svart-vit

  marimekko siirtolapuutarha djup tallrik ø 20 cm svart-vit
  Marimekko Siirtolapuutarha djup tallrik Ø 20 cm svart-vit
 • Marimekko Räsymatto skål 2,5 dl svart-vit

  marimekko räsymatto skål 2,5 dl svart-vit
  Marimekko Räsymatto skål 2,5 dl svart-vit
 • Marimekko Räsymatto skål 4 dl

  marimekko räsymatto skål 4 dl
  Marimekko Räsymatto skål 4 dl
 • Marimekko Räsymatto tallrik Ø 25 cm svart-vit (små prickar)

  marimekko räsymatto tallrik ø 25 cm svart-vit (små prickar)
  Marimekko Räsymatto tallrik Ø 25 cm svart-vit (små prickar)
 • Marimekko Räsymatto kaffekopp 20 cl svart-vit

  marimekko räsymatto kaffekopp 20 cl svart-vit
  Marimekko Räsymatto kaffekopp 20 cl svart-vit
 • Marimekko Koppa serveringsskål vit

  marimekko koppa serveringsskål vit
  Marimekko Koppa serveringsskål vit
 • Marimekko Räsymatto tallrik Ø 20 cm svart-vit

  marimekko räsymatto tallrik ø 20 cm svart-vit
  Marimekko Räsymatto tallrik Ø 20 cm svart-vit
 • Marimekko Räsymatto tallrik Ø 20 cm svart-vit (små prickar)

  marimekko räsymatto tallrik ø 20 cm svart-vit (små prickar)
  Marimekko Räsymatto tallrik Ø 20 cm svart-vit (små prickar)
 • Marimekko Räsymatto mugg 25 cl svart-vit

  marimekko räsymatto mugg 25 cl svart-vit
  Marimekko Räsymatto mugg 25 cl svart-vit
 • Marimekko Siirtolapuutarha kaffekopp 20 cl vit-svart-gul

  marimekko siirtolapuutarha kaffekopp 20 cl vit-svart-gul
  Marimekko Siirtolapuutarha kaffekopp 20 cl vit-svart-gul
 • Marimekko Räsymatto serveringsskål 1,5 l svart-vit

  marimekko räsymatto serveringsskål 1,5 l svart-vit
  Marimekko Räsymatto serveringsskål 1,5 l svart-vit
 • Marimekko Siirtolapuutarha tallrik Ø 20 cm svart-vit (Finland 100 år)

  marimekko siirtolapuutarha tallrik ø 20 cm svart-vit (finland 100 år)
  Marimekko Siirtolapuutarha tallrik Ø 20 cm svart-vit (Finland 100 år)
 • Marimekko Siirtolapuutarha skål 5 dl svart-vit (Finland 100 år)

  marimekko siirtolapuutarha skål 5 dl svart-vit (finland 100 år)
  Marimekko Siirtolapuutarha skål 5 dl svart-vit (Finland 100 år)
 • Marimekko Unikko kopp utan öra 20 cl 2-pack Vit-svart

  marimekko unikko kopp utan öra 20 cl 2-pack vit-svart
  Marimekko Unikko kopp utan öra 20 cl 2-pack Vit-svart
 • Marimekko Unikko tallrik Ø13,5 cm Vit-beige

  marimekko unikko tallrik ø13,5 cm vit-beige
  Marimekko Unikko tallrik Ø13,5 cm Vit-beige
 • Marimekko Räsymatto tallrik Ø 13,5 cm svart-vit

  marimekko räsymatto tallrik ø 13,5 cm svart-vit
  Marimekko Räsymatto tallrik Ø 13,5 cm svart-vit
 • Marimekko Oiva Pikku Koppa serveringsskål Svart

  marimekko oiva pikku koppa serveringsskål svart
  Marimekko Oiva Pikku Koppa serveringsskål Svart
 • Marimekko Oiva Räsymatto skål 3 dl svart-vit

  marimekko oiva räsymatto skål 3 dl svart-vit
  Marimekko Oiva Räsymatto skål 3 dl svart-vit
 • Marimekko Siirtolapuutarha serveringsskål 9 dl Ø16 cm

  marimekko siirtolapuutarha serveringsskål 9 dl ø16 cm
  Marimekko Siirtolapuutarha serveringsskål 9 dl Ø16 cm
 • Marimekko Oiva Räsymatto serveringsskål 3 L Vit-svart

  marimekko oiva räsymatto serveringsskål 3 l vit-svart
  Marimekko Oiva Räsymatto serveringsskål 3 L Vit-svart
 • Marimekko Oiva Siirtolapuutarha serveringsskål 3,4 L Vit-svart

  marimekko oiva siirtolapuutarha serveringsskål 3,4 l vit-svart
  Marimekko Oiva Siirtolapuutarha serveringsskål 3,4 L Vit-svart
 • Marimekko Oiva Siirtolapuutarha serveringsskål Vit-svart

  marimekko oiva siirtolapuutarha serveringsskål vit-svart
  Marimekko Oiva Siirtolapuutarha serveringsskål Vit-svart
 • Marimekko Oiva skål 5 dl Vit

  marimekko oiva skål 5 dl vit
  Marimekko Oiva skål 5 dl Vit
 • Marimekko Oiva kaffekopp utan öra 20 cl 2-pack Brun-svart

  marimekko oiva kaffekopp utan öra 20 cl 2-pack brun-svart
  Marimekko Oiva kaffekopp utan öra 20 cl 2-pack Brun-svart
 • Marimekko Oiva mugg 25 cl Brun-svart

  marimekko oiva mugg 25 cl brun-svart
  Marimekko Oiva mugg 25 cl Brun-svart
 • Marimekko Oiva tallrik Ø20 cm Brun

  marimekko oiva tallrik ø20 cm brun
  Marimekko Oiva tallrik Ø20 cm Brun
 • Marimekko Unikko mugg 40 cl Vit-beige

  marimekko unikko mugg 40 cl vit-beige
  Marimekko Unikko mugg 40 cl Vit-beige
 • Marimekko Unikko mugg 40 cl Vit-svart

  marimekko unikko mugg 40 cl vit-svart
  Marimekko Unikko mugg 40 cl Vit-svart
 • Marimekko Unikko tallrik beige-vit Ø20 cm

  marimekko unikko tallrik beige-vit ø20 cm
  Marimekko Unikko tallrik beige-vit Ø20 cm
 • Marimekko Unikko tallrik beige-vit Ø25 cm

  marimekko unikko tallrik beige-vit ø25 cm
  Marimekko Unikko tallrik beige-vit Ø25 cm
 • Marimekko Oiva tallrik 20,5 cm Brun

  marimekko oiva tallrik 20,5 cm brun
  Marimekko Oiva tallrik 20,5 cm Brun
 • Marimekko Unikko tallrik 12x15 cm Svart-vit

  marimekko unikko tallrik 12x15 cm svart-vit
  Marimekko Unikko tallrik 12x15 cm Svart-vit
 • Marimekko Räsymatto tallrik Ø20,5 cm Vit-svart

  marimekko räsymatto tallrik ø20,5 cm vit-svart
  Marimekko Räsymatto tallrik Ø20,5 cm Vit-svart
 • Marimekko Oiva Ketunmarja tallrik Ø20 cm White-brown-dark green

  marimekko oiva ketunmarja tallrik ø20 cm white-brown-dark green
  Marimekko Oiva Ketunmarja tallrik Ø20 cm White-brown-dark green
 • Marimekko Oiva Ketunmarja kaffekopp utan öra 20 cl 2-pack White-brown-dark green

  marimekko oiva ketunmarja kaffekopp utan öra 20 cl 2-pack white-brown-dark green
  Marimekko Oiva Ketunmarja kaffekopp utan öra 20 cl 2-pack White-brown-dark green
 • Marimekko Härkä & Melooni mugg 25 cl 2 pack White-darkwine-powder-clay

  marimekko härkä & melooni mugg 25 cl 2 pack white-darkwine-powder-clay
  Marimekko Härkä & Melooni mugg 25 cl 2 pack White-darkwine-powder-clay
 • Marimekko Siirtolapuutarha tallrik 18x25 cm White-clay

  marimekko siirtolapuutarha tallrik 18x25 cm white-clay
  Marimekko Siirtolapuutarha tallrik 18x25 cm White-clay
 • Marimekko Siirtolapuutarha tallrik liten Ø20 cm White-clay

  marimekko siirtolapuutarha tallrik liten ø20 cm white-clay
  Marimekko Siirtolapuutarha tallrik liten Ø20 cm White-clay
 • Marimekko Siirtolapuutarha mugg 2,5 dl white-clay

  marimekko siirtolapuutarha mugg 2,5 dl white-clay
  Marimekko Siirtolapuutarha mugg 2,5 dl white-clay
 • Marimekko Siirtolapuutarha tallrik Ø25 cm Terra-white

  marimekko siirtolapuutarha tallrik ø25 cm terra-white
  Marimekko Siirtolapuutarha tallrik Ø25 cm Terra-white
 • Marimekko Härkä mugg 25 cl 2-pack white-dark wine-dark red

  marimekko härkä mugg 25 cl 2-pack white-dark wine-dark red
  Marimekko Härkä mugg 25 cl 2-pack white-dark wine-dark red
 • Marimekko Rusakko mugg 25 cl vit-brun-grön-röd

  marimekko rusakko mugg 25 cl vit-brun-grön-röd
  Marimekko Rusakko mugg 25 cl vit-brun-grön-röd
 • Marimekko Rusakko kopp utan öra 2 dl 2-pack vit-brun-grön-röd

  marimekko rusakko kopp utan öra 2 dl 2-pack vit-brun-grön-röd
  Marimekko Rusakko kopp utan öra 2 dl 2-pack vit-brun-grön-röd
 • Marimekko Rusakko assiett Ø20 cm vit-brun-grön-röd

  marimekko rusakko assiett ø20 cm vit-brun-grön-röd
  Marimekko Rusakko assiett Ø20 cm vit-brun-grön-röd
 • Marimekko Unikko assiett 10x10 cm 2-pack vit-rosa-röd

  marimekko unikko assiett 10x10 cm 2-pack vit-rosa-röd
  Marimekko Unikko assiett 10x10 cm 2-pack vit-rosa-röd
 • Marimekko Tiiliskivi metal mugg 25 cl Beige-guld

  marimekko tiiliskivi metal mugg 25 cl beige-guld
  Marimekko Tiiliskivi metal mugg 25 cl Beige-guld
 • Marimekko Tiiliskivi kopp 20 cl Vit-beige

  marimekko tiiliskivi kopp 20 cl vit-beige
  Marimekko Tiiliskivi kopp 20 cl Vit-beige
 • Marimekko Unikko mugg 2,5 dl 2-pack Clay-dark wine-white

  marimekko unikko mugg 2,5 dl 2-pack clay-dark wine-white
  Marimekko Unikko mugg 2,5 dl 2-pack Clay-dark wine-white
 • Marimekko Tiiliskivi mugg 25 cl Ljusblå-rödbrun-beige

  marimekko tiiliskivi mugg 25 cl ljusblå-rödbrun-beige
  Marimekko Tiiliskivi mugg 25 cl Ljusblå-rödbrun-beige
 • Marimekko Tiiliskivi tallrik 12x15 cm Ljusblå-rödbrun-beige

  marimekko tiiliskivi tallrik 12x15 cm ljusblå-rödbrun-beige
  Marimekko Tiiliskivi tallrik 12x15 cm Ljusblå-rödbrun-beige
 • Marimekko Seireeni mugg 25 cl 2-pack Terra-mörkblå-mint

  marimekko seireeni mugg 25 cl 2-pack terra-mörkblå-mint
  Marimekko Seireeni mugg 25 cl 2-pack Terra-mörkblå-mint
 • Marimekko Unikko kopp utan öra 20 cl 2-pack Vit-mörkblå

  marimekko unikko kopp utan öra 20 cl 2-pack vit-mörkblå
  Marimekko Unikko kopp utan öra 20 cl 2-pack Vit-mörkblå
 • Marimekko Unikko mugg 40 cl Vit-mörkblå

  marimekko unikko mugg 40 cl vit-mörkblå
  Marimekko Unikko mugg 40 cl Vit-mörkblå
 • Marimekko Räsymatto mugg 25 cl Terra-svart

  marimekko räsymatto mugg 25 cl terra-svart
  Marimekko Räsymatto mugg 25 cl Terra-svart
 • Marimekko Räsymatto tallrik Ø 13,5 cm Terra-svart

  marimekko räsymatto tallrik ø 13,5 cm terra-svart
  Marimekko Räsymatto tallrik Ø 13,5 cm Terra-svart
 • Marimekko Räsymatto kaffekopp utan öra 20 cl 2-pack Terra-svart

  marimekko räsymatto kaffekopp utan öra 20 cl 2-pack terra-svart
  Marimekko Räsymatto kaffekopp utan öra 20 cl 2-pack Terra-svart
 • Marimekko Hyräily tallrik Ø20 cm 3-pack Vit-brun-svart

  marimekko hyräily tallrik ø20 cm 3-pack vit-brun-svart
  Marimekko Hyräily tallrik Ø20 cm 3-pack Vit-brun-svart
 • Marimekko Seireeni mugg 25 cl 2-pack Terra-green-red

  marimekko seireeni mugg 25 cl 2-pack terra-green-red
  Marimekko Seireeni mugg 25 cl 2-pack Terra-green-red
 • Marimekko Unikko skål 5 dl White-off white

  marimekko unikko skål 5 dl white-off white
  Marimekko Unikko skål 5 dl White-off white
 • Marimekko Unikko kopp utan öra 20 cl 2-pack White-off white

  marimekko unikko kopp utan öra 20 cl 2-pack white-off white
  Marimekko Unikko kopp utan öra 20 cl 2-pack White-off white
 • Marimekko Unikko mugg 2,5 dl 2-pack Terra-peach

  marimekko unikko mugg 2,5 dl 2-pack terra-peach
  Marimekko Unikko mugg 2,5 dl 2-pack Terra-peach
 • Marimekko Unikko mugg 25 cl White-off white

  marimekko unikko mugg 25 cl white-off white
  Marimekko Unikko mugg 25 cl White-off white
 • Marimekko Unikko mugg 40 cl White-off white

  marimekko unikko mugg 40 cl white-off white
  Marimekko Unikko mugg 40 cl White-off white
 • Marimekko Unikko tallrik Ø20 cm White-off white

  marimekko unikko tallrik ø20 cm white-off white
  Marimekko Unikko tallrik Ø20 cm White-off white
 • Marimekko Alku gryta 2 l Terra-dark blue

  marimekko alku gryta 2 l terra-dark blue
  Marimekko Alku gryta 2 l Terra-dark blue
 • Marimekko Espinela skål 5 dl White-coal-sage-petrol blue

  marimekko espinela skål 5 dl white-coal-sage-petrol blue
  Marimekko Espinela skål 5 dl White-coal-sage-petrol blue
 • Marimekko Siirtolapuutarha tallrik Ø25 cm White-beige

  marimekko siirtolapuutarha tallrik ø25 cm white-beige
  Marimekko Siirtolapuutarha tallrik Ø25 cm White-beige
 • Marimekko Siirtolapuutarha assiett Ø13,5 cm White-beige

  marimekko siirtolapuutarha assiett ø13,5 cm white-beige
  Marimekko Siirtolapuutarha assiett Ø13,5 cm White-beige
 • Marimekko Syksy dricksglas 2 dl 2-pack Olive

  marimekko syksy dricksglas 2 dl 2-pack olive
  Marimekko Syksy dricksglas 2 dl 2-pack Olive
 • Marimekko Syksy dricksglas 2 dl 2-pack Clear

  marimekko syksy dricksglas 2 dl 2-pack clear
  Marimekko Syksy dricksglas 2 dl 2-pack Clear
 • Marimekko Juhla Unikko mugg 25 cl 2-pack White-dark blue-gold

  marimekko juhla unikko mugg 25 cl 2-pack white-dark blue-gold
  Marimekko Juhla Unikko mugg 25 cl 2-pack White-dark blue-gold
 • Marimekko Oiva Ketunmarja & Peura mugg 25 cl 2 delar White-coal-mud-light grey

  marimekko oiva ketunmarja & peura mugg 25 cl 2 delar white-coal-mud-light grey
  Marimekko Oiva Ketunmarja & Peura mugg 25 cl 2 delar White-coal-mud-light grey
 • Marimekko Peura skål 5 dl White-coal-mud-light grey

  marimekko peura skål 5 dl white-coal-mud-light grey
  Marimekko Peura skål 5 dl White-coal-mud-light grey
 • Marimekko Peura kaffekopp utan öra 20 cl 2-pack White-coal-mud-light grey

  marimekko peura kaffekopp utan öra 20 cl 2-pack white-coal-mud-light grey
  Marimekko Peura kaffekopp utan öra 20 cl 2-pack White-coal-mud-light grey
 • Marimekko Peura mugg 25 cl White-coal-mud-light grey

  marimekko peura mugg 25 cl white-coal-mud-light grey
  Marimekko Peura mugg 25 cl White-coal-mud-light grey
 • Marimekko Peura tallrik Ø20 cm White-coal-mud-light grey

  marimekko peura tallrik ø20 cm white-coal-mud-light grey
  Marimekko Peura tallrik Ø20 cm White-coal-mud-light grey
 • Marimekko Tiiliskivi kaffekopp 20 cl White-gold

  marimekko tiiliskivi kaffekopp 20 cl white-gold
  Marimekko Tiiliskivi kaffekopp 20 cl White-gold
 • Marimekko Unikko mugg 25 cl White-gold

  marimekko unikko mugg 25 cl white-gold
  Marimekko Unikko mugg 25 cl White-gold
 • Marimekko Unikko tallrik Ø13,5 cm White-gold

  marimekko unikko tallrik ø13,5 cm white-gold
  Marimekko Unikko tallrik Ø13,5 cm White-gold
 • Marimekko Unikko tallrik Ø13,5 cm Terra-red

  marimekko unikko tallrik ø13,5 cm terra-red
  Marimekko Unikko tallrik Ø13,5 cm Terra-red
 • Marimekko Unikko tallrik Ø20 cm White-beige-red

  marimekko unikko tallrik ø20 cm white-beige-red
  Marimekko Unikko tallrik Ø20 cm White-beige-red
 • Marimekko Unikko tallrik Ø25 cm White

  marimekko unikko tallrik ø25 cm white
  Marimekko Unikko tallrik Ø25 cm White
 • Marimekko Tiiliskivi mugg 40 cl Butter yellow

  marimekko tiiliskivi mugg 40 cl butter yellow
  Marimekko Tiiliskivi mugg 40 cl Butter yellow
 • Marimekko Tiiliskivi tallrik 12x15 cm Butter yellow

  marimekko tiiliskivi tallrik 12x15 cm butter yellow
  Marimekko Tiiliskivi tallrik 12x15 cm Butter yellow
 • Marimekko Unikko mugg 25 cl White-l. grey-red-yellow

  marimekko unikko mugg 25 cl white-l. grey-red-yellow
  Marimekko Unikko mugg 25 cl White-l. grey-red-yellow
 • Marimekko Unikko mugg 25 cl White-black-orange

  marimekko unikko mugg 25 cl white-black-orange
  Marimekko Unikko mugg 25 cl White-black-orange
 • Marimekko Unikko tallrik Ø25 cm White-l. grey-red-yellow

  marimekko unikko tallrik ø25 cm white-l. grey-red-yellow
  Marimekko Unikko tallrik Ø25 cm White-l. grey-red-yellow
 • Marimekko Unikko skål 5 dl White-l. grey-red-yellow

  marimekko unikko skål 5 dl white-l. grey-red-yellow
  Marimekko Unikko skål 5 dl White-l. grey-red-yellow
 • Marimekko Unikko tallrik Ø20 cm White-l. grey-red-yellow

  marimekko unikko tallrik ø20 cm white-l. grey-red-yellow
  Marimekko Unikko tallrik Ø20 cm White-l. grey-red-yellow
 • Marimekko Unikko tallrik 12x15 cm White

  marimekko unikko tallrik 12x15 cm white
  Marimekko Unikko tallrik 12x15 cm White
 • Marimekko Iso Unikko mugg 25 cl White-black

  marimekko iso unikko mugg 25 cl white-black
  Marimekko Iso Unikko mugg 25 cl White-black
 • Marimekko Iso Unikko mugg 25 cl White-spring yellow

  marimekko iso unikko mugg 25 cl white-spring yellow
  Marimekko Iso Unikko mugg 25 cl White-spring yellow
 • Marimekko Pikkuinen Unikko mugg 25 cl Black-white

  marimekko pikkuinen unikko mugg 25 cl black-white
  Marimekko Pikkuinen Unikko mugg 25 cl Black-white
 • Marimekko Iso Unikko assiett Ø20 cm White-spring yellow

  marimekko iso unikko assiett ø20 cm white-spring yellow
  Marimekko Iso Unikko assiett Ø20 cm White-spring yellow
 • Marimekko Iso Unikko tallrik Ø25 cm White-spring yellow

  marimekko iso unikko tallrik ø25 cm white-spring yellow
  Marimekko Iso Unikko tallrik Ø25 cm White-spring yellow
 • Marimekko Syksy dricksglas 2 dl 2-pack Mauve

  marimekko syksy dricksglas 2 dl 2-pack mauve
  Marimekko Syksy dricksglas 2 dl 2-pack Mauve
 • Marimekko Syksy assiett glas Ø17 cm 2-pack Clear

  marimekko syksy assiett glas ø17 cm 2-pack clear
  Marimekko Syksy assiett glas Ø17 cm 2-pack Clear
 • Marimekko Syksy skål glas 2,5 dl 2-pack Clear

  marimekko syksy skål glas 2,5 dl 2-pack clear
  Marimekko Syksy skål glas 2,5 dl 2-pack Clear
 • Marimekko Melooni mugg 25 cl White-green-orange

  marimekko melooni mugg 25 cl white-green-orange
  Marimekko Melooni mugg 25 cl White-green-orange
 • Marimekko Melooni skål 5 dl White-green-orange

  marimekko melooni skål 5 dl white-green-orange
  Marimekko Melooni skål 5 dl White-green-orange
 • Marimekko Unikko fat 13 cm 2 delar White-red

  marimekko unikko fat 13 cm 2 delar white-red
  Marimekko Unikko fat 13 cm 2 delar White-red