Hemmässan
www.hemmassan.se

Modern House sortiment online

 • Modern House - Pizza Angels Pizzatallrik 32 cm

  modern house - pizza angels pizzatallrik 32 cm
  Pizzatallrik Pizza Angels från norska Modern House. Tillverkad i färgat glas och perfekt storlek för en pizza. Tål 110°C och som kan rengöras i diskmaskin. Buon appetito!
 • Modern House - Rix Tool Kastrull 1,3 L

  modern house - rix tool kastrull 1,3 l
  Rix Tool Kastrull 1,3 liter. Mindre kastrull som passar alla typer av spishällar, inklusive induktionshällar. Kastrullen är tillverkad av 18/8 kvalitetsstål med blankpolerad yta. Det slitstarka materialet gör att du kan använda alla typer av redskap i kastrullenDen 4 mm tjocka aluminiumkärnan i kastrullbottnen ger en snabb uppvärmning och bra värmefördelning. Det värmeisolerade handtaget gör att du kan hantera kastrullen även när den är riktigt varm. Det går även bra att använda kastrullen i ugnen, upp till 260°C.Till kastrullen medföljer ett lock med en ångventil.- Kan diskas i maskin
 • Modern House - Rix Tool Gryta 3,2 L

  modern house - rix tool gryta 3,2 l
  Rix Tool Gryta 3,2 liter. Medelstor gryta som fungerar med alla typer av spishällar, inklusive induktionshällar. Tillverkad av rostfritt stål med en blankpolerad yta. Tack vare det slitstarka materialet kan den användas med alla typer av köksredskapGrytan har en 5,3 mm tjock botten med aluminiumkärna på 4 mm, vilket ger en snabb uppvärmning och bra värmefördelning. De värmeisolerade handtagen gör att du kan hantera grytan även när den är riktigt varm. Det går även bra att använda grytan i ugnen, upp till 260°C.Till grytan medföljer ett lock med en ångventil.- Kan diskas i maskin
 • Modern House - Gold Vinglas 4-Pack 25 cl

  modern house - gold vinglas 4-pack 25 cl
  Guld Vinglas 4-pack. Dessa vackra vinglas är en riktig stämningshöjare, oavsett om det är middag med vänner, midsommarafton eller födelsedagsfirande.Med den ståtliga höjden på 23 cm och den vackra guldfärgen ger glasen en smakfull och elegant touch till dukningen.Setet kommer i en presentförpackning vilket såklart gör detta till en utmärkt present till den som förtjänar det allra bästa.
 • Modern House - Gold Vattenglas 4-Pack 30 cl

  modern house - gold vattenglas 4-pack 30 cl
  Guld Vattenglas 4-pack. Vackra glas med elegant guldkant. Fina som inredningsdetalj och stämningshöjare vid bordet.Vad du än fyller glaset med kommer du att njuta lite extra tack vare den fantastiska designen som ger en riktigt lyxig känsla.
 • Modern House - Black Satin Assiette 23 cm Svart

  modern house - black satin assiette 23 cm svart
  En läcker assiette ur serien Black Satin från Modern House med svart spräcklig färg som ger ett vackert rustikt uttryck. Assietten i stengods är tillverkad i Portugal som är kända för sin expertis inom hantverket och även för deras högkvalitativa produkter till bord och hem. Det unika och rustika utseendet kommer från tillverkningsmetoden som skapar en variation i stengodset och därmed ger ett unikt uttryck. Assietten tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Fin att kombinera med andra produkter ur serien.
 • Modern House - White Satin Skål 0,6 l White Snow

  modern house - white satin skål 0,6 l white snow
  White Satin skål från Modern House är tillverkad i stengods och har en vacker, ojämn yta i matt vit färg. En skål perfekt att använda till frukostflingorna eller gröten och som ger bordet en läcker rustik känsla. Skålen är tillverkad i Portugal som är kända för sin expertis inom hantverket och även för deras högkvalitativa produkter till bord och hem. Det unika och rustika utseendet kommer från tillverkningsmetoden som skapar en variation i stengodset och därmed ger ett unikt uttryck. Skålen tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Serien White Satin består av en vacker samling produkter som är fina att kombinera.
 • Modern House - Moscow Mugg 40 cl Koppar

  modern house - moscow mugg 40 cl koppar
 • Modern House - Rix Tool Gryta 6,7 L

  modern house - rix tool gryta 6,7 l
  Rix Tool Gryta 6,7 liter. När du ändå ska laga något gott bör du passa på och göra mycket av det goda. Stor gryta som kan användas ihop med alla typer av spishällar, inklusive induktionshällar. Tillverkad av rostfritt stål med en blankpolerad yta. Tack vare det slitstarka materialet kan den användas med alla typer av köksredskapGrytan har en 5,3 mm tjock botten med aluminiumkärna på 4 mm, vilket ger en snabb uppvärmning och bra värmefördelning. De värmeisolerade handtagen gör att du kan hantera grytan även när den är riktigt varm. Det går även bra att använda grytan i ugnen, upp till 260°C.Till grytan medföljer ett lock med en ångventil.- Kan diskas i maskin
 • Modern House - Gold Champagneglas 4-Pack 16 cl

  modern house - gold champagneglas 4-pack 16 cl
  Guld Champagneglas 4-pack. Sätt en guldkant på tillvaron och skåla in högtiderna med champagne. Dessa eleganta champagneglas kommer göra det lilla extra för feststämningen oavsett om det är nyårsafton, nytt jobb eller födelsedagsfirande.Med en ståtlig höjd på 22,5 cm och en vacker guldfärg är dessa glas värda det allra finaste bubblet.Setet kommer i en presentförpackning vilket gör detta till en utmärkt present.
 • Modern House - Contour Mugg 25 cl Vit

  modern house - contour mugg 25 cl vit
  Den här muggen med linjerade konturer ur serien Contour från Modern House blir ett vackert tillskott till servisen hemma och är perfekt att använda till både te och kaffe. Muggen är tillverkad i fältspatporslin och lyser därmed i en stark vit nyans. Porslinet är bränt vid 1330°C vilket gör det tåligt samt hållbart. Den höga temperaturen gör även porslinet motståndskraftigt mot ränder från stålbestick. Tål både diskmaskin och mikrovågsugn, samt kan användas i ugn då porslinet är värmetåligt upp till 200°C. Fin att kombinera med andra produkter från Contour-serien för ett enhetligt uttryck.
 • Modern House - Black Satin Tallrik 29 cm Svart

  modern house - black satin tallrik 29 cm svart
  En vacker tallrik med rustikt uttryck i stengods ur serien Black Satin från Modern House. En mattsvart tallrik ger ett extra läckert uttryck till det dukade bordet och passar lika bra till både vardagsmiddagen som till finare middagar. Tillverkad i Portugal som är kända för sin expertis inom hantverket och även för deras högkvalitativa produkter till bord och hem. Det unika och rustika utseendet kommer från tillverkningsmetoden som skapar en variation i stengodset och därmed ger ett unikt uttryck. Tallriken tål både diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Modern House - Ginglas med Guldkant 60 cl 4-pack Soft Grey

  modern house - ginglas med guldkant 60 cl 4-pack soft grey
  Dessa glas från Modern House med guldkant och blank yta passar utmärkt för gin och tonics med massa is men lika bra passar glaset till andra kalla drycker och drinkar. Ett glas med en generös kupa på 60 cl och som ger ett elegant uttryck till alla dukningar.Glaset säljes i 4-pack och kan diskas i maskin på ett skonsamt program.
 • Modern House - Vattenglas med Guldkant 45 cl 4-pack Soft Grey

  modern house - vattenglas med guldkant 45 cl 4-pack soft grey
  Fint vattenglas från Modern House med blank yta och guldkant som ger glaset ett exklusivt uttryck. Glasen har en rundare form och gör sig perfekt för både stilla och kolsyrade drycker. Ett vackert glas att duka upp med både till vardags och fest. Tål att diskas i maskin på ett skonsamt program med en max temperatur på 45°C. Säljes i 4-pack.
 • Modern House - Ginglas med Guldkant 60 cl 4-pack Soft Pink

  modern house - ginglas med guldkant 60 cl 4-pack soft pink
  Dessa glas från Modern House med guldkant och blank yta passar utmärkt för gin och tonics med massa is men lika bra passar glaset till andra kalla drycker och drinkar. Ett glas med en generös kupa på 60 cl och som ger ett elegant uttryck till alla dukningar.Glaset säljes i 4-pack och kan diskas i maskin på ett skonsamt program.
 • Modern House - Vattenglas med Guldkant 45 cl 4-pack Soft Pink

  modern house - vattenglas med guldkant 45 cl 4-pack soft pink
  Fint vattenglas från Modern House med blank yta och guldkant som ger glaset ett exklusivt uttryck. Glasen har en rundare form och gör sig perfekt för både stilla och kolsyrade drycker. Ett vackert glas att duka upp med både till vardags och fest. Tål att diskas i maskin på ett skonsamt program med en max temperatur på 45°C. Säljes i 4-pack.
 • Modern House - Aqua Vattenglas 29 cl 6-pack Klar

  modern house - aqua vattenglas 29 cl 6-pack klar
  Detta fantastiska glas ur serien Aqua från Modern House har en vacker, välvd yta som ger glaset både textur och djup. Ett dekorativt glas som är perfekt att använda till vardags och passar lika bra till vatten som till juice. Glasen säljes i 6-pack och går att stapla vilket sparar plats i köksskåpen. Tillverkade i Italien och tål att rengöras i diskmaskin.
 • Modern House - Outdoor Assiett 21 cm

  modern house - outdoor assiett 21 cm
 • Modern House - Moscow Mule Mugg 55 cl Matt Grå

  modern house - moscow mule mugg 55 cl matt grå
  En fin mugg i rostfritt stål speciellt framtagen för den populära drinken Moscow Mule.En stålbägare ifrån Modern House tillverkade i högkvalitativt 18/0 rostfritt kromstål. Denna stålmugg är perfekta för drinkar och då speciellt den populära drinken Moscow Mule som ska serveras så kall som möjligt. Med hjälp av detta Moscow Mule glas håller drycken kylan länge för att du ska kunna njuta av den svalkande drinken länge.Drinken Moscow Mule sägs ha skapats på en bar i New York under 1940 talet då en barägare hade ett överskottslager av vodka han hade svårt att sälja eftersom amerikanerna helst drack bourbon och öl. Han fick kontakt med en rysk kvinna som hade skickats till Amerika med ett stort parti kopparbägare för att sälja.Barägaren köpte drinkmuggarna och komponerade en drink med vodka som ändå inte smakade så mycket av alkoholsorten. Drinken Moscow Mule som betyder ”Arbetsåsnan från Moskva” hade fötts och gjorde snabbt succé när den serverades i de speciella muggarna av stål. En annan tolkning av namnet är att Moscow skulle relatara till vodkan och Mule till att ingefäran i drycken ger en kryddig känsla som är som en åsnespark för smaklökarna. Ett recept på en klassisk Moscow Mule innehåller:- 4cl Vodka- 15 cl Ingefärsöl/ Ginger Beer- 2 cl limejuice- Isbitar/Krossad is- Limeringar och Ingefärsbitar för garneringSå gör du den perfekta Moscow Mule drinken: 1. Häll ner vodka och limejuice i Modern House Moscow Mule Mugg 55 cl koppen2. Fyll muggen till hälften med krossad is3. Tillsätt Ingefärsöl eller Ginger Beer4. Fyll på med is så muggen blir rågad5. Addera limeklyftor/ringar som garnering på drinken.6. Om du vill ha lite mer ”åsnespark” så lägg till stavar av ingefära i drinken. Det är även fint som garnering.Det går givetvis att göra en lika god alkoholfri Moscow Mule. Ta bort vodkan från receptet ovan och lägg till lite mer Ginger Beer och Lime i receptet efter egen smak och önskemål.Servera drinkarna i en Modern House Moscow Mule Mugg 55 cl och skåla och säg na zdorovje vilket betyder skål på ryska!
 • Modern House - Nemo Tallrik 18x18 cm Sand

  modern house - nemo tallrik 18x18 cm sand
 • Modern House - Nemo Mugg 35 cl Sand

  modern house - nemo mugg 35 cl sand
 • Modern House - Nemo Skål 73 cl Sand

  modern house - nemo skål 73 cl sand
 • Modern House - Nemo Skål 1 L Sand

  modern house - nemo skål 1 l sand
 • Modern House - Nemo Tallrik Rektangulär 29,5 cm Sand

  modern house - nemo tallrik rektangulär 29,5 cm sand
 • Modern House - Nemo Tallrik Rektangulär 24,5 cm Sand

  modern house - nemo tallrik rektangulär 24,5 cm sand
 • Modern House - Rix Ånginsats Stål

  modern house - rix ånginsats stål
 • Modern House - Doppio Mugg Dubbelväggad 28 cl 2-pack Klar

  modern house - doppio mugg dubbelväggad 28 cl 2-pack klar
 • Modern House - Moscow Termomugg 42 cl Mörkgrå

  modern house - moscow termomugg 42 cl mörkgrå
 • Modern House - Moscow Mule Mugg 55 cl

  modern house - moscow mule mugg 55 cl
 • Modern House - Brixton Tumblerglas 30 cl 2-pack Klar

  modern house - brixton tumblerglas 30 cl 2-pack klar
 • Modern House - Brixton Longdrinkglas 35 cl 2-pack Klar

  modern house - brixton longdrinkglas 35 cl 2-pack klar
 • Modern House - Ritzenhoff Champagneglas 20,5 cl 2-pack Guld

  modern house - ritzenhoff champagneglas 20,5 cl 2-pack guld
 • Modern House - Ritzenhoff Drinkglas 54 cl 4-pack Röd

  modern house - ritzenhoff drinkglas 54 cl 4-pack röd
 • Modern House - Ritzenhoff Drinkglas 54 cl 4-pack Ljusgrön

  modern house - ritzenhoff drinkglas 54 cl 4-pack ljusgrön
 • Modern House - Ritzenhoff Drinkglas 54 cl 2-pack Rosa

  modern house - ritzenhoff drinkglas 54 cl 2-pack rosa
 • Modern House - Mina Rödvinsglas 58 cl Plommon

  modern house - mina rödvinsglas 58 cl plommon
 • Modern House - Mina Rödvinsglas 58 cl Grå

  modern house - mina rödvinsglas 58 cl grå
 • Modern House - Mina Rödvinsglas 58 cl Klar

  modern house - mina rödvinsglas 58 cl klar
 • Modern House - Sontell Ölglas 39,5 cl 6-pack Klar

  modern house - sontell ölglas 39,5 cl 6-pack klar
 • Modern House - Champagneglas med Guldkant 23 cl 4-pack Soft Pink

  modern house - champagneglas med guldkant 23 cl 4-pack soft pink
  En vacker uppsättning champagneglas från Modern House. Den klassiska formen och glasets guldkant ger ett exklusivt och elegant uttryck. Perfekt att servera mousserande drycker ur vid festligare tillfällen. Champagneglaset finns i två läckra färger, soft pink och soft grey. Det här glaset kommer aldrig gå ur tiden och gör sig fin till både enkla och mer kreativa dukningar. Kan diskas i maskin på ett skonsamt program och tål max 45°C. Säljes i 4-pack.
 • Modern House - Rix Tool Grytset & Stekpanna 3 Delar

  modern house - rix tool grytset & stekpanna 3 delar
  Rix Tool Grytset. Setet innehåller 2 kastruller och 1 stekpanna i blankpolerat kvalitetsstål. Det perfekta startkitet för det nya hemmet. Passar alla typer av spishällar, inklusive induktion. Aluminiumkärnan i kärlens botten är 4 mm tjock och säkerställer snabb uppvärmning. De kan även användas i ugnen upp till 260°CGrytorna har värmeisolerade handtag så att du kan hantera dem utan att bränna dig, även när de är riktigt varma. Till båda kastrullerna medföljer varsitt lock som är utrustat med ångventil.Setet innehåller:- Liten kastrull 1,3 liter, Diameter 16 cm, Höjd 6,5 cm- Stor kastrull 3,2 liter, Diameter 20 cm, Höjd 10,5 cm- Stekpanna, Diameter 28 cm
 • Modern House - Night Event Ginglas 4-pack 78 cl

  modern house - night event ginglas 4-pack 78 cl
  Night Event Ginglas. Set med 4 stycken eleganta drinkglas tillverkade i kristallin. Perfekt när du vill bjuda dina gäster på en svalkande välkomstdrink. Glasen passar utmärkt för till exempel Gin & Tonic eller Aperol Spritz.Glasen har en stor kupa så att du får gott om plats för is och garnering. Varje glas rymmer 78 cl av din favoritdryck- Kan diskas i maskin
 • Modern House - Rix Tool Gryta 2,4 L

  modern house - rix tool gryta 2,4 l
  Rix Tool Gryta 2,4 liter. Gryta som är kompatibel med alla typer av spishällar, inklusive induktionshällar. Tillverkad av rostfritt stål med en blankpolerad yta. Det slitstarka materialet gör att den användas med alla typer av köksredskapGrytan har en 5,3 mm tjock botten med aluminiumkärna på 4 mm, vilket ger en snabb uppvärmning och bra värmefördelning. De värmeisolerade handtagen gör att du kan hantera grytan även när den är riktigt varm. Det går även bra att använda grytan i ugnen, upp till 260°C.Till grytan medföljer ett lock med en ångventil.- Kan diskas i maskin
 • Modern House - Rix Tool Gryta 4,7 L

  modern house - rix tool gryta 4,7 l
  Rix Tool Gryta 4,7 liter. Stor gryta som kan användas ihop med alla typer av spishällar, inklusive induktionshällar. Tillverkad av rostfritt stål med en blankpolerad yta. Tack vare det slitstarka materialet kan den användas med alla typer av köksredskapGrytan har en 5,3 mm tjock botten med aluminiumkärna på 4 mm, vilket ger en snabb uppvärmning och bra värmefördelning. De värmeisolerade handtagen gör att du kan hantera grytan även när den är riktigt varm. Det går även bra att använda grytan i ugnen, upp till 260°C.Till grytan medföljer ett lock med en ångventil.- Kan diskas i maskin
 • Modern House - Contour Assiette 21 cm Vit

  modern house - contour assiette 21 cm vit
  Assietten med räfflade konturer runt kanterna ur serien Contour från Modern House ger ett elegant och klassiskt uttryck. Passar till de flesta serviser tack vare dess moderna design och är perfekt att använda till servering av mindre bakverk till fikastunden. Assietten är tillverkad i fältspatporslin och har därmed en stark vit nyans. Porslinet bränns vid 1330°C och gör det tåligt samt hållbart. Den höga temperaturen gör även porslinet motståndskraftigt mot ränder från stålbestick. Tål både diskmaskin och mikrovågsugn, samt kan användas i ugn då porslinet är värmetåligt upp till 200°C. Fin att kombinera med andra produkter från Contour-serien för ett enhetligt uttryck.
 • Modern House - Contour Djup Tallrik 23,5 cm Vit

  modern house - contour djup tallrik 23,5 cm vit
  Den här djupa tallriken med räfflade kanter ur serien Contour från Modern House har en design där klassiskt möter modernt. Tallrikens konturer ger ett elegant uttryck och är perfekt att använda till frukostmålet eller soppan. En tallrik som med sin tidlöshet passar till de flesta serviser. Tallriken är tillverkad i fältspatporslin och har därmed en stark vit nyans. Porslinet bränns vid 1330°C och gör det tåligt samt hållbart. Den höga temperaturen gör även porslinet motståndskraftigt mot ränder från stålbestick. Tål både diskmaskin och mikrovågsugn, samt kan användas i ugn då porslinet är värmetåligt upp till 200°C. Fin att kombinera med andra produkter från Contour-serien för ett enhetligt uttryck.
 • Modern House - Contour Skål 0,6 l Vit

  modern house - contour skål 0,6 l vit
  En läcker skål ur Contour-serien från Modern House. Den linjerade ytan ger skålen kontraster samt en tidlös design. En skål som passar lika bra att duka fram till frukosten som till efterrätten eller middagen. Skålen är tillverkad i fältspatporslin och har därmed en stark vit nyans. Porslinet bränns vid 1330°C vilket gör det tåligt samt hållbart. Den höga temperaturen gör även porslinet motståndskraftigt mot ränder från stålbestick. Tål både diskmaskin och mikrovågsugn, samt kan användas i ugn då porslinet är värmetåligt upp till 200°C. Kombinera gärna skålen med andra produkter i Contour-serien.
 • Modern House - Contour Tallrik 28 cm

  modern house - contour tallrik 28 cm
  En vacker tallrik med konturer längs kanterna ur serien Contour från Modern House. En tallrik som har en tidlös design vilket gör att den passar till både vardags och fest. Tallriken är tillverkad i fältspatporslin och har därmed en stark vit nyans. Porslinet bränns vid 1330°C och gör det tåligt samt hållbart. Den höga temperaturen gör även porslinet motståndskraftigt mot ränder från stålbestick. Tål både diskmaskin och mikrovågsugn, samt kan användas i ugn då porslinet är värmetåligt upp till 200°C. Kombinera gärna tallriken med andra produkter från Contour-serien för ett enhetligt uttryck.
 • Modern House - Rix Tool Gryta 1,3 L

  modern house - rix tool gryta 1,3 l
  Rix Tool Gryta 1,3 liter. Mindre gryta som är kompatibel med alla typer av spishällar, inklusive induktionshällar. Grytan är tillverkad av rostfritt kvalitetsstål med en blankpolerad yta. Det slitstarka materialet gör den tålig för alla typer av köksredskapGrytan har en 4 mm tjock aluminiumkärna i botten, vilket ger en snabb uppvärmning och bra värmefördelning. De värmeisolerade handtagen gör att du kan hantera grytan även när den är riktigt varm. Det går även bra att använda grytan i ugnen, upp till 260°C.Till grytan medföljer ett lock med en ångventil.- Kan diskas i maskin
 • Modern House - Rix Tool Gryta 14 L

  modern house - rix tool gryta 14 l
  Rix Tool Gryta 14 liter. Stor gryta som är perfekt för storkoket till festen eller lunchlådorna. Kompatibel med alla typer av spishällar, inklusive induktionshällar. Grytan är tillverkad av rostfritt kvalitetsstål med en blankpolerad yta. Det slitstarka materialet gör den tålig för alla typer av köksredskapGrytan har en 5,3 mm tjock botten med aluminiumkärna på 4 mm, vilket ger en snabb uppvärmning och bra värmefördelning. De värmeisolerade handtagen gör att du kan hantera grytan även när den är riktigt varm. Det går även bra att använda grytan i ugnen, upp till 260°C.Till grytan medföljer ett lock med en ångventil.- Kan diskas i maskin
 • Modern House - Black Satin Tallrik Djup 29 cm Svart

  modern house - black satin tallrik djup 29 cm svart
  Tallriken Black Satin i stengods från Modern House har en yta i svart med vissa ojämnheter som ger en rustik känsla. Den här tallriken passar lika bra att duka fram till vardags som till festligare tillställningar och ger ett läckert uttryck till bordet. Tallriken är tillverkad i Portugal som är kända för sin expertis inom hantverket och även för deras högkvalitativa produkter till bord och hem. Det unika och rustika utseendet kommer från tillverkningsmetoden som skapar en variation i stengodset och därmed ger ett unikt uttryck. Tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Kombinera gärna tallriken med andra produkter ur serien Black Satin för en enhetligt servis!
 • Modern House - Black Satin Mugg 34 cl Svart

  modern house - black satin mugg 34 cl svart
  En mugg med ett rustikt uttryck och svart, matt yta ur serien Black Satin från Moden House. Den rymmer 34 cl och passar utmärkt för kaffe, te och varm choklad. Muggen har en tidlös och unik design och med sina rundade kanter är den fantastiskt trevlig att avnjuta varma drycker ur. Muggen i stengods är tillverkad i Portugal som är kända för sin expertis inom hantverket och även för deras högkvalitativa produkter till bord och hem. Det unika och rustika utseendet kommer från tillverkningsmetoden som skapar en variation i stengodset och därmed ger ett unikt uttryck. Muggen tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Se gärna de andra produkterna i serien Black Satin som också finns hos oss på Cervera!
 • Modern House - Black Satin Skål 0,6 l Svart

  modern house - black satin skål 0,6 l svart
  En fantastisk skål ur serien Black Satin från Modern House med en läcker mattsvart yta och ett rustikt uttryck. Perfekt för efterrätter, frukostgröten eller mellanmålet. Skålen i stengods är tillverkad i Portugal som är kända för sin expertis inom hantverket och även för deras högkvalitativa produkter till bord och hem. Det unika och rustika utseendet kommer från tillverkningsmetoden som skapar en variation i stengodset och därmed ger ett unikt uttryck. Tål både diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Modern House - White Satin Assiette 23 cm White Snow

  modern house - white satin assiette 23 cm white snow
  Förgyll dukningen och fikastunden med denna fina assiett ur serien White Satin från Modern House. Den är tillverkad i stengods och har en blandad yta i matt vit färg. En charmig tallrik som förnimmer om lantliga miljöer. Assietten är tillverkad i Portugal som är kända för sin expertis inom hantverket och även för deras högkvalitativa produkter till bord och hem. Det unika och rustika utseendet kommer från tillverkningsmetoden som skapar en variation i stengodset och därmed ger ett unikt uttryck. Assietten tål både diskmaskin och mikrovågsugn samt är fin att kombinera med andra produkter ur serien.
 • Modern House - White Satin Tallrik Djup 29 cm White Snow

  modern house - white satin tallrik djup 29 cm white snow
  Djup tallrik i stengods ur serien White Satin från Modern House. Servera förrätt, varmrätt eller efterrätt i denna fina tallrik med matt, vit yta. Den varierade färgen ger en härligt lantlig känsla till varje bord. Tallriken är tillverkad i Portugal som är kända för sin expertis inom hantverket och även för deras högkvalitativa produkter till bord och hem. Det unika och rustika utseendet kommer från tillverkningsmetoden som skapar en variation i stengodset och därmed ger ett unikt uttryck. Tallriken tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Kombinera gärna med andra produkter ur White Satin serien.
 • Modern House - White Satin Tallrik 29 cm White Snow

  modern house - white satin tallrik 29 cm white snow
  En läcker tallrik ur serien White Satin från Modern House som förskönar bordet med sitt eleganta och rustika utseende. En tallrik som passar till alla bord och förenas fint med andra serviser. Tallriken i stengods är tillverkad i Portugal som är kända för sin expertis inom hantverket och även för deras högkvalitativa produkter till bord och hem. Det unika och rustika utseendet kommer från tillverkningsmetoden som skapar en variation i stengodset och därmed ger ett unikt uttryck. Tallriken tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Kombinera gärna tallriken med andra produkter från serien White Satin för en enhetlig dukning.
 • Modern House - White Satin Mugg 24 cl White Satin

  modern house - white satin mugg 24 cl white satin
  Muggen White Satin från Modern House har en matt vit yta med ojämnheter som ger ett rustikt uttryck. En vacker mugg med ett öra för att skydda händerna från värme och som gör sig perfekt till både kaffe, te och varm choklad. Muggen i stengods är tillverkad i Portugal som är kända för sin expertis inom hantverket och även för deras högkvalitativa produkter till bord och hem. Det unika och rustika utseendet kommer från tillverkningsmetoden som skapar en variation i stengodset och därmed ger ett unikt uttryck. Muggen tål både diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Modern House - Moscow Mule Mugg 55 cl 2-pack Koppar

  modern house - moscow mule mugg 55 cl 2-pack koppar
  Två fina muggar i rostfritt stål speciellt framtagna för den populära drinken Moscow Mule.Två stålbägare ifrån Modern House tillverkade i högkvalitativt 18/0 rostfritt kromstål som emaljerats med koppar. Dessa stålmuggar är perfekta för drinkar och då speciellt den populära drinken Moscow Mule som ska serveras så kall som möjligt. Med hjälp av dessa Moscow Mule-glas i koppar håller de kylan länge för att du ska kunna njuta av den svalkande drinken länge.Drinken Moscow Mule sägs ha skapats på en bar i New York under 1940-talet, då en barägare hade ett överskottslager av vodka han hade svårt att sälja eftersom amerikanerna helst drack bourbon och öl. Han fick kontakt med en rysk kvinna som hade skickats till Amerika med ett stort parti kopparbägare för att sälja.Barägaren köpte drinkmuggarna och komponerade en drink med vodka som ändå inte smakade så mycket av alkoholsorten. Drinken Moscow Mule som betyder ”Arbetsåsnan från Moskva” hade fötts och gjorde snabbt succé när den serverades i de speciella muggarna av stål. En annan tolkning av namnet är att Moscow skulle relatera till vodkan och Mule till att ingefäran i drycken ger en kryddig känsla som är som en åsnespark för smaklökarna. Ett recept på en klassisk Moscow Mule innehåller:- 4 cl vodka- 15 cl ingefärsöl/ Ginger Beer- 2 cl limejuice- Isbitar/krossad is- Limeringar och ingefärsbitar för garneringSå gör du den perfekta Moscow Mule-drinken: 1. Häll ner vodka och limejuice i Modern House Moscow Mule-koppen2. Fyll muggen till hälften med krossad is3. Tillsätt ingefärsöl4. Fyll på med is så muggen blir rågad5. Addera limeklyftor/ringar som garnering på drinken.6. Om du vill ha lite mer ”åsnespark” så lägg till stavar av ingefära i drinken. Det är även fint som garnering.Det går givetvis att göra en lika god alkoholfri Moscow Mule. Ta bort vodkan från receptet ovan och lägg till lite mer Ginger Beer och lime i receptet efter egen smak och önskemål.Servera drinkarna i en Modern House Moscow Mule-mugg 55 cl och eftersom de säljs i 2-pack så kan du kan du skåla och säga na zdorovje till någon du vill dela drinken med!
 • Modern House - Champagneglas med Guldkant 22 cl 4-pack Soft Grey

  modern house - champagneglas med guldkant 22 cl 4-pack soft grey
  4-pack champagneglas från Modern House dekorerade med guldkant. Ett glas som med sin texturerade yta utstrålar elegans och passar utmärkt till att servera härliga mousserande drycker ur. Champagneglasen är perfekta att duka fram till festligare tillfällen och kommer alltid vara rätt i tiden tack vare dess tidlösa design. Kan diskas i maskin på ett skonsamt program och tål max 45°C. Säljes i 4-pack.
 • Modern House - Champagneglas med Guldkant 23 cl 4-pack Soft Grey

  modern house - champagneglas med guldkant 23 cl 4-pack soft grey
  En vacker uppsättning champagneglas från Modern House. Den klassiska formen och glasets guldkant ger ett exklusivt och elegant uttryck. Perfekt att servera mousserande drycker ur vid festligare tillfällen. Champagneglaset finns i två läckra färger, soft pink och soft grey. Det här glaset kommer aldrig gå ur tiden och gör sig fin till både enkla och mer kreativa dukningar. Kan diskas i maskin på ett skonsamt program och tål max 45°C. Säljes i 4-pack.
 • Modern House - Vattenglas med Guldkant 45 cl 4-pack Soft Grey

  modern house - vattenglas med guldkant 45 cl 4-pack soft grey
  Ett vattenglas som förgyller dukningen med sin guldkant och läckra form. Den här uppsättningen med glas från Modern House är perfekt att använda till stilla och kolsyrade drycker och kan användas när helst du vill, till vardags och likväl till middagsbjudningen. Glaset finns i två vackra färger att välja mellan eller kombinera för ett kreativt uttryck. Tål att diskas i maskin på ett skonsamt program med en max temperatur på 45°C. Säljes i 4-pack.
 • Modern House - Champagneglas med Guldkant 22 cl 4-pack Soft Pink

  modern house - champagneglas med guldkant 22 cl 4-pack soft pink
  4-pack champagneglas från Modern House dekorerade med guldkant. Ett glas som med sin texturerade yta utstrålar elegans och passar utmärkt till att servera härliga mousserande drycker ur. Champagneglasen är perfekta att duka fram till festligare tillfällen och kommer alltid vara rätt i tiden tack vare dess tidlösa design. Kan diskas i maskin på ett skonsamt program och tål max 45°C. Säljes i 4-pack.
 • Modern House - Sontell Champagneglas 18 cl 6-pack

  modern house - sontell champagneglas 18 cl 6-pack
  Ett 6-pack champagneglas ur serien Sontell från Modern House. Dessa klassiska champagneglas är klassiska i sin design och dess klara kupa visar upp den mousserande drycken och framhäver dryckens smaker. Glasets ståtliga höjd på 24 cm tillsammans med de sömlösa kanterna skapar en elegant helhet. Sontell kollektionen passar till mer informella serveringar och tillställningar på grund av dess enkla och tidlösa design. Glasen är tillverkade i blyfri kristall av hög kvalité och gör de otroligt hållbara, klara och starka. Styrkan och hållbarheten har testats genom att släppa en stålkula från 30 cm höjd. Glasets fot tål ett tryck på 30 kg och temperaturskillnader upp till 60°C. Tål maskindisk.
 • Modern House - Sontell Rödvin / Vitvinsglas 47 cl 6-pack

  modern house - sontell rödvin / vitvinsglas 47 cl 6-pack
  En uppsättning vit- och rödvinsglas ur serien Sontell från Modern House. Dessa vinglas passar perfekt till både röda och vita viner då kupan låter dryckens smaker framhävas. En klassisk design som utstrålar elegans och passar utmärkt till mer avslappnade tillställningar och bjudningar. Glasen är tillverkade i blyfri kristall av hög kvalité och gör de otroligt hållbara, klara och starka. Styrkan och hållbarheten har testats genom att släppa en stålkula från 30 cm höjd. Glasets fot tål ett tryck på 30 kg och temperaturskillnader upp till 60°C. Sontell kollektionen passar till mer informella serveringar och tillställningar på grund av dess enkla och tidlösa design. Tål maskindisk.
 • Modern House - Sontell Rödvinsglas 74,5 cl 6-pack

  modern house - sontell rödvinsglas 74,5 cl 6-pack
  I Modern Houses serie Sontell finner du här en uppsättning stilrena rödvinsglas med klassiska och eleganta drag. Dessa glas passar alla röda viner och ger drycken gott om plats att förhöja smaker och aromer. Vinets varma färger lyser vackert genom kristallglaset och ligger samtidigt bekvämt i handen. Glasen passar till alla bjudningar och speciellt till dem i goda vänners lag i kombination med härliga samtal. Sontell kollektionen passar till mer informella serveringar och tillställningar på grund av dess enkla och tidlösa design. Glasen är tillverkade i blyfri kristall av hög kvalité och gör de otroligt hållbara, klara och starka. Styrkan och hållbarheten har testats genom att släppa en stålkula från 30 cm höjd. Glasets fot tål ett tryck på 30 kg och temperaturskillnader upp till 60°C. Tål maskindisk.
 • Modern House - Times Square Whiskeyglas 8 cm Klar

  modern house - times square whiskeyglas 8 cm klar
  Fantastiskt whiskeyglas i kristall ur serien Times Square från Modern House med tjock botten som ger lite tyngd när det får ta plats i handen. Den rutmönstrade ytan ger glaset en exklusiv och elegant karaktär samtidigt som mönstret låter glasets glans speglas vackert. Att glaset ingår i just denna serie är självklart då det genast drar tankarna till New York och storstadsliv. Tål maskindisk.
 • Modern House - Moscow Mule Mugg 40 cl 2-pack Koppar

  modern house - moscow mule mugg 40 cl 2-pack koppar
  Två fina muggar i rostfritt stål speciellt framtagna för att rymma 40 cl av den populära drinken Moscow Mule.Två stålbägare från Modern House tillverkade i högkvalitativt 18/0 rostfritt kromstål som emaljerats med koppar. Dessa stålmuggar är perfekta för drinkar och då speciellt den populära drinken Moscow Mule som ska serveras så kall som möjligt. Med hjälp av dessa Moscow Mule glas i koppar håller de kylan länge för att du ska kunna njuta av den svalkande drinken länge.Drinken Moscow Mule sägs ha skapats på en bar i New York under 1940 talet då en barägare hade ett överskottslager av vodka han hade svårt att sälja eftersom amerikanerna helst drack bourbon och öl. Han fick kontakt med en rysk kvinna som hade skickats till Amerika med ett stort parti kopparbägare för att sälja.Barägaren köpte drinkmuggarna och komponerade en drink med vodka som ändå inte smakade så mycket av alkoholsorten. Drinken Moscow Mule som betyder ”Arbetsåsnan från Moskva” hade fötts och gjorde snabbt succé när den serverades i de speciella muggarna av stål. En annan tolkning av namnet är att Moscow skulle relatara till vodkan och Mule till att ingefäran i drycken ger en kryddig känsla som är som en åsnespark för smaklökarna. Ett recept på en klassisk Moscow Mule innehåller:- 4cl Vodka- 15 cl Ingefärsöl/ Ginger Beer- 2 cl limejuice- Isbitar/Krossad is- Limeringar och Ingefärsbitar för garneringSå gör du den perfekta Moscow Mule drinken: 1. Häll ner vodka och limejuice i Modern House Moscow Mule Mugg 40 cl koppen2. Fyll muggen till hälften med krossad is3. Tillsätt Ingefärsöl4. Fyll på med is så muggen blir rågad5. Addera limeklyftor/ringar som garnering på drinken.6. Om du vill ha lite mer ”åsnespark” så lägg till stavar av ingefära i drinken. Det är även fint som garnering.Det går givetvis att göra en lika god alkoholfri Moscow Mule. Ta bort vodkan från receptet ovan och lägg till lite mer Ginger Beer och Lime i receptet efter egen smak och önskemål.Servera drinkarna i en Modern House Moscow Mule Mugg 40 cl och eftersom de säljs i 2-pack så kan du kan du skåla och säga na zdorovje till någon du vill dela drinken med.
 • Modern House - Moscow Mule Mugg 55 cl Koppar

  modern house - moscow mule mugg 55 cl koppar
  En fin mugg i rostfritt stål speciellt framtagen för den populära drinken Moscow Mule.En stålbägare ifrån Modern House tillverkade i högkvalitativt 18/0 rostfritt kromstål. Denna stålmugg är perfekta för drinkar och då speciellt den populära drinken Moscow Mule som ska serveras så kall som möjligt. Med hjälp av detta Moscow Mule glas håller drycken kylan länge för att du ska kunna njuta av den svalkande drinken länge.Drinken Moscow Mule sägs ha skapats på en bar i New York under 1940 talet då en barägare hade ett överskottslager av vodka han hade svårt att sälja eftersom amerikanerna helst drack bourbon och öl. Han fick kontakt med en rysk kvinna som hade skickats till Amerika med ett stort parti kopparbägare för att sälja.Barägaren köpte drinkmuggarna och komponerade en drink med vodka som ändå inte smakade så mycket av alkoholsorten. Drinken Moscow Mule som betyder ”Arbetsåsnan från Moskva” hade fötts och gjorde snabbt succé när den serverades i de speciella muggarna av stål. En annan tolkning av namnet är att Moscow skulle relatara till vodkan och Mule till att ingefäran i drycken ger en kryddig känsla som är som en åsnespark för smaklökarna. Ett recept på en klassisk Moscow Mule innehåller:- 4cl Vodka- 15 cl Ingefärsöl/ Ginger Beer- 2 cl limejuice- Isbitar/Krossad is- Limeringar och Ingefärsbitar för garneringSå gör du den perfekta Moscow Mule drinken: 1. Häll ner vodka och limejuice i Modern House Moscow Mule Mugg 55 cl koppen2. Fyll muggen till hälften med krossad is3. Tillsätt Ingefärsöl eller Ginger Beer4. Fyll på med is så muggen blir rågad5. Addera limeklyftor/ringar som garnering på drinken.6. Om du vill ha lite mer ”åsnespark” så lägg till stavar av ingefära i drinken. Det är även fint som garnering.Det går givetvis att göra en lika god alkoholfri Moscow Mule. Ta bort vodkan från receptet ovan och lägg till lite mer Ginger Beer och Lime i receptet efter egen smak och önskemål.Servera drinkarna i en Modern House Moscow Mule Mugg 55 cl och skåla och säg na zdorovje vilket betyder skål på ryska!
 • Modern House - Vattenglas med Guldkant 45 cl 4-pack Soft Pink

  modern house - vattenglas med guldkant 45 cl 4-pack soft pink
  Ett vattenglas som förgyller dukningen med sin guldkant och läckra form. Den här uppsättningen med glas från Modern House är perfekt att använda till stilla och kolsyrade drycker och kan användas när helst du vill, till vardags och likväl till middagsbjudningen. Glaset finns i två vackra färger att välja mellan eller kombinera för ett kreativt uttryck. Tål att diskas i maskin på ett skonsamt program med en max temperatur på 45°C. Säljes i 4-pack.