Hemmässan
www.hemmassan.se

Modern House sortiment online

 • Modern House - Ginglas med Guldkant 60 cl 4-pack Soft Grey

  modern house - ginglas med guldkant 60 cl 4-pack soft grey
  Dessa glas från Modern House med guldkant och blank yta passar utmärkt för gin och tonics med massa is men lika bra passar glaset till andra kalla drycker och drinkar. Ett glas med en generös kupa på 60 cl och som ger ett elegant uttryck till alla dukningar.Glaset säljes i 4-pack och kan diskas i maskin på ett skonsamt program.
 • Modern House - Pizza Angels Pizzatallrik 32 cm

  modern house - pizza angels pizzatallrik 32 cm
  Pizzatallrik Pizza Angels från norska Modern House. Tillverkad i färgat glas och perfekt storlek för en pizza. Tål 110°C och som kan rengöras i diskmaskin. Buon appetito!
 • Modern House - Black Satin Assiette 23 cm Svart

  modern house - black satin assiette 23 cm svart
  En läcker assiette ur serien Black Satin från Modern House med svart spräcklig färg som ger ett vackert rustikt uttryck. Assietten i stengods är tillverkad i Portugal som är kända för sin expertis inom hantverket och även för deras högkvalitativa produkter till bord och hem. Det unika och rustika utseendet kommer från tillverkningsmetoden som skapar en variation i stengodset och därmed ger ett unikt uttryck. Assietten tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Fin att kombinera med andra produkter ur serien.
 • Modern House - Rix Tool Kastrull 1,3 L

  modern house - rix tool kastrull 1,3 l
  Rix Tool Kastrull 1,3 liter. Mindre kastrull som passar alla typer av spishällar, inklusive induktionshällar. Kastrullen är tillverkad av 18/8 kvalitetsstål med blankpolerad yta. Det slitstarka materialet gör att du kan använda alla typer av redskap i kastrullenDen 4 mm tjocka aluminiumkärnan i kastrullbottnen ger en snabb uppvärmning och bra värmefördelning. Det värmeisolerade handtaget gör att du kan hantera kastrullen även när den är riktigt varm. Det går även bra att använda kastrullen i ugnen, upp till 260°C.Till kastrullen medföljer ett lock med en ångventil.- Kan diskas i maskin
 • Modern House - Rix Tool Gryta 3,2 L

  modern house - rix tool gryta 3,2 l
  Rix Tool Gryta 3,2 liter. Medelstor gryta som fungerar med alla typer av spishällar, inklusive induktionshällar. Tillverkad av rostfritt stål med en blankpolerad yta. Tack vare det slitstarka materialet kan den användas med alla typer av köksredskapGrytan har en 5,3 mm tjock botten med aluminiumkärna på 4 mm, vilket ger en snabb uppvärmning och bra värmefördelning. De värmeisolerade handtagen gör att du kan hantera grytan även när den är riktigt varm. Det går även bra att använda grytan i ugnen, upp till 260°C.Till grytan medföljer ett lock med en ångventil.- Kan diskas i maskin
 • Modern House - Champagneglas med Guldkant 22 cl 4-pack Soft Pink

  modern house - champagneglas med guldkant 22 cl 4-pack soft pink
  4-pack champagneglas från Modern House dekorerade med guldkant. Ett glas som med sin texturerade yta utstrålar elegans och passar utmärkt till att servera härliga mousserande drycker ur. Champagneglasen är perfekta att duka fram till festligare tillfällen och kommer alltid vara rätt i tiden tack vare dess tidlösa design. Kan diskas i maskin på ett skonsamt program och tål max 45°C. Säljes i 4-pack.
 • Modern House - White Satin Skål 0,6 l White Snow

  modern house - white satin skål 0,6 l white snow
  White Satin skål från Modern House är tillverkad i stengods och har en vacker, ojämn yta i matt vit färg. En skål perfekt att använda till frukostflingorna eller gröten och som ger bordet en läcker rustik känsla. Skålen är tillverkad i Portugal som är kända för sin expertis inom hantverket och även för deras högkvalitativa produkter till bord och hem. Det unika och rustika utseendet kommer från tillverkningsmetoden som skapar en variation i stengodset och därmed ger ett unikt uttryck. Skålen tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Serien White Satin består av en vacker samling produkter som är fina att kombinera.
 • Modern House - Rix Tool Gryta 6,7 L

  modern house - rix tool gryta 6,7 l
  Rix Tool Gryta 6,7 liter. När du ändå ska laga något gott bör du passa på och göra mycket av det goda. Stor gryta som kan användas ihop med alla typer av spishällar, inklusive induktionshällar. Tillverkad av rostfritt stål med en blankpolerad yta. Tack vare det slitstarka materialet kan den användas med alla typer av köksredskapGrytan har en 5,3 mm tjock botten med aluminiumkärna på 4 mm, vilket ger en snabb uppvärmning och bra värmefördelning. De värmeisolerade handtagen gör att du kan hantera grytan även när den är riktigt varm. Det går även bra att använda grytan i ugnen, upp till 260°C.Till grytan medföljer ett lock med en ångventil.- Kan diskas i maskin
 • Modern House - Ginglas med Guldkant 60 cl 4-pack Soft Pink

  modern house - ginglas med guldkant 60 cl 4-pack soft pink
  Dessa glas från Modern House med guldkant och blank yta passar utmärkt för gin och tonics med massa is men lika bra passar glaset till andra kalla drycker och drinkar. Ett glas med en generös kupa på 60 cl och som ger ett elegant uttryck till alla dukningar.Glaset säljes i 4-pack och kan diskas i maskin på ett skonsamt program.
 • Modern House - Contour Mugg 25 cl Vit

  modern house - contour mugg 25 cl vit
  Den här muggen med linjerade konturer ur serien Contour från Modern House blir ett vackert tillskott till servisen hemma och är perfekt att använda till både te och kaffe. Muggen är tillverkad i fältspatporslin och lyser därmed i en stark vit nyans. Porslinet är bränt vid 1330°C vilket gör det tåligt samt hållbart. Den höga temperaturen gör även porslinet motståndskraftigt mot ränder från stålbestick. Tål både diskmaskin och mikrovågsugn, samt kan användas i ugn då porslinet är värmetåligt upp till 200°C. Fin att kombinera med andra produkter från Contour-serien för ett enhetligt uttryck.
 • Modern House - Aqua Vattenglas 29 cl 6-pack Klar

  modern house - aqua vattenglas 29 cl 6-pack klar
  Detta fantastiska glas ur serien Aqua från Modern House har en vacker, välvd yta som ger glaset både textur och djup. Ett dekorativt glas som är perfekt att använda till vardags och passar lika bra till vatten som till juice. Glasen säljes i 6-pack och går att stapla vilket sparar plats i köksskåpen. Tillverkade i Italien och tål att rengöras i diskmaskin.
 • Modern House - Runt Vattenglas med Guldkant 45 cl 4-pack Soft Pink

  modern house - runt vattenglas med guldkant 45 cl 4-pack soft pink
  Runt Vattenglas med Guldkant 45 cl 4-pack Ett fint och runt vattenglas från Modern House med blank yta och guldkant som ger glaset ett exklusivt uttryck. Glasets rundare form gör sig perfekt för både stilla och kolsyrade drycker. Ett vackert glas att duka upp med både till vardags och fest. Tål att diskas i maskin på ett skonsamt program med en max temperatur på 45°C. Modern House Runt Vattenglas med Guldkant 45 cl säljs i 4-pack.
 • Modern House - America Champagneglas 27,5 cl 4-pack Klar

  modern house - america champagneglas 27,5 cl 4-pack klar
  America Champagneglas, snygga glas inspirerade av 1920-talet och dess trendiga amerikanska jazzbarer. Glasen kännetecknas av en elegant och originell vintagestil, i linje med de senaste trenderna och har facetter som ger fantastiska ljuseffekter som lyfter vilken drink som helst. Glasen tillverkas av Bormioli Rocco, en italiensk ledande glastillverkare som grundades 1825. Kan diskas i diskmaskin på översta hyllan. Använd gärna glans för bästa resultat. Levereras i 4-pack.
 • Modern House - Black Satin Tallrik Djup 29 cm Svart

  modern house - black satin tallrik djup 29 cm svart
  Tallriken Black Satin i stengods från Modern House har en yta i svart med vissa ojämnheter som ger en rustik känsla. Den här tallriken passar lika bra att duka fram till vardags som till festligare tillställningar och ger ett läckert uttryck till bordet. Tallriken är tillverkad i Portugal som är kända för sin expertis inom hantverket och även för deras högkvalitativa produkter till bord och hem. Det unika och rustika utseendet kommer från tillverkningsmetoden som skapar en variation i stengodset och därmed ger ett unikt uttryck. Tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Kombinera gärna tallriken med andra produkter ur serien Black Satin för en enhetligt servis!
 • Modern House - Black Satin Tallrik 29 cm Svart

  modern house - black satin tallrik 29 cm svart
  En vacker tallrik med rustikt uttryck i stengods ur serien Black Satin från Modern House. En mattsvart tallrik ger ett extra läckert uttryck till det dukade bordet och passar lika bra till både vardagsmiddagen som till finare middagar. Tillverkad i Portugal som är kända för sin expertis inom hantverket och även för deras högkvalitativa produkter till bord och hem. Det unika och rustika utseendet kommer från tillverkningsmetoden som skapar en variation i stengodset och därmed ger ett unikt uttryck. Tallriken tål både diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Modern House - Moscow Mule Mugg 55 cl Koppar

  modern house - moscow mule mugg 55 cl koppar
  En fin mugg i rostfritt stål speciellt framtagen för den populära drinken Moscow Mule.En stålbägare ifrån Modern House tillverkade i högkvalitativt 18/0 rostfritt kromstål. Denna stålmugg är perfekta för drinkar och då speciellt den populära drinken Moscow Mule som ska serveras så kall som möjligt. Med hjälp av detta Moscow Mule glas håller drycken kylan länge för att du ska kunna njuta av den svalkande drinken länge.Drinken Moscow Mule sägs ha skapats på en bar i New York under 1940 talet då en barägare hade ett överskottslager av vodka han hade svårt att sälja eftersom amerikanerna helst drack bourbon och öl. Han fick kontakt med en rysk kvinna som hade skickats till Amerika med ett stort parti kopparbägare för att sälja.Barägaren köpte drinkmuggarna och komponerade en drink med vodka som ändå inte smakade så mycket av alkoholsorten. Drinken Moscow Mule som betyder ”Arbetsåsnan från Moskva” hade fötts och gjorde snabbt succé när den serverades i de speciella muggarna av stål. En annan tolkning av namnet är att Moscow skulle relatara till vodkan och Mule till att ingefäran i drycken ger en kryddig känsla som är som en åsnespark för smaklökarna. Ett recept på en klassisk Moscow Mule innehåller:- 4cl Vodka- 15 cl Ingefärsöl/ Ginger Beer- 2 cl limejuice- Isbitar/Krossad is- Limeringar och Ingefärsbitar för garneringSå gör du den perfekta Moscow Mule drinken: 1. Häll ner vodka och limejuice i Modern House Moscow Mule Mugg 55 cl koppen2. Fyll muggen till hälften med krossad is3. Tillsätt Ingefärsöl eller Ginger Beer4. Fyll på med is så muggen blir rågad5. Addera limeklyftor/ringar som garnering på drinken.6. Om du vill ha lite mer ”åsnespark” så lägg till stavar av ingefära i drinken. Det är även fint som garnering.Det går givetvis att göra en lika god alkoholfri Moscow Mule. Ta bort vodkan från receptet ovan och lägg till lite mer Ginger Beer och Lime i receptet efter egen smak och önskemål.Servera drinkarna i en Modern House Moscow Mule Mugg 55 cl och skåla och säg na zdorovje vilket betyder skål på ryska!
 • Modern House - Ritzenhoff Drinkglas 54 cl 4-pack Ljusgrön

  modern house - ritzenhoff drinkglas 54 cl 4-pack ljusgrön
  Set med 4 drinkglas med en volym på 54 cl från norska Modern House i samarbete med Ritzenhoff.Bjud dina gäster på en fantastisk fördrink i värmen ute på terrassen med dessa vackert designade drinkglas från tyska Ritzenhoff i samarbete med Modern House. Dessa noggrant formgivna drinkglas har fått namnet Aperizzo och har en livlig och elegant design som har tagits fram med inspiration från solnedgångarna på den italienska ön Capri under de varma sensomrarna. Drinkglasen är perfekta för servering av allt från juice, vin och punsch, men gör sig kanske allra bäst som hem till en omsorgsfullt blandad Aperol Spritz med fruktbitar i. Glasen har en volym på 54 cl och levereras i en fin presentask.Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.
 • Modern House - Ritzenhoff Drinkglas 54 cl 4-pack Röd

  modern house - ritzenhoff drinkglas 54 cl 4-pack röd
  Set med 4 drinkglas med en volym på 54 cl från norska Modern House i samarbete med Ritzenhoff.Bjud dina gäster på en fantastisk fördrink i värmen ute på terrassen med dessa vackert designade drinkglas från tyska Ritzenhoff i samarbete med Modern House. Dessa noggrant formgivna drinkglas har fått namnet Aperizzo och har en livlig och elegant design som har tagits fram med inspiration från solnedgångarna på den italienska ön Capri under de varma sensomrarna. Drinkglasen är perfekta för servering av allt från juice, vin och punsch, men gör sig kanske allra bäst som hem till en omsorgsfullt blandad Aperol Spritz med fruktbitar i. Glasen har en volym på 54 cl och levereras i en fin presentask.Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.
 • Modern House - Brixton Longdrinkglas 35 cl 2-pack Klar

  modern house - brixton longdrinkglas 35 cl 2-pack klar
  Set med 2 Longdrinkglas i kristall med en volym på 35 cl från norska Modern Houses Brixton-serie.Locka fram mixologen inom dig och blanda till härliga drinkar i dessa longdrinkglas från norska Modern House. Longdrinkglasen från Brixton-serien är tillverkade i kristallglas av allra högsta kvalité och har en klassiskt slipad kristallglasdesign som gör att de passar in i alla sorters miljöer – från barvagnen därhemma till restaurangbaren. Longdrinkglasen är perfekta för servering av drinkar såsom de odödliga favoriterna Screw Driver, Mai Tai och Cuba Libre men kan också användas för servering av den som är lite mer experimentell och vill bjuda sina middagsgäster på ett alldeles eget recept. Longdrinkglasen har en volym på 35 cl och rengörs enkelt i diskmaskin.Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.
 • Modern House - Brixton Tumblerglas 30 cl 2-pack Klar

  modern house - brixton tumblerglas 30 cl 2-pack klar
  Set med 2 tumblerglas i kristall med en volym på 30 cl vardera från norska Modern Houses Brixton-serie.Avnjut allt från ett uppfriskande glas vatten till en riktigt god whisky på kvällskvisten med dessa eleganta tumblerglas från Modern House. Tumblerglasen från Brixton-serien är tillverkade i kristallglas av allra högsta kvalité och har en klassiskt slipad design som gör att de med sin sofistikerade utformning passar in överallt – från vackert utplacerade på barvagnen till fint uppradade i köksskåpet. Tumblerglasen har en volym på 30 cl och rengörs enkelt i diskmaskin.Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.
 • Modern House - Moscow Mule Mugg 55 cl Matt Grå

  modern house - moscow mule mugg 55 cl matt grå
  En fin mugg i rostfritt stål speciellt framtagen för den populära drinken Moscow Mule.En stålbägare ifrån Modern House tillverkade i högkvalitativt 18/0 rostfritt kromstål. Denna stålmugg är perfekta för drinkar och då speciellt den populära drinken Moscow Mule som ska serveras så kall som möjligt. Med hjälp av detta Moscow Mule glas håller drycken kylan länge för att du ska kunna njuta av den svalkande drinken länge.Drinken Moscow Mule sägs ha skapats på en bar i New York under 1940 talet då en barägare hade ett överskottslager av vodka han hade svårt att sälja eftersom amerikanerna helst drack bourbon och öl. Han fick kontakt med en rysk kvinna som hade skickats till Amerika med ett stort parti kopparbägare för att sälja.Barägaren köpte drinkmuggarna och komponerade en drink med vodka som ändå inte smakade så mycket av alkoholsorten. Drinken Moscow Mule som betyder ”Arbetsåsnan från Moskva” hade fötts och gjorde snabbt succé när den serverades i de speciella muggarna av stål. En annan tolkning av namnet är att Moscow skulle relatara till vodkan och Mule till att ingefäran i drycken ger en kryddig känsla som är som en åsnespark för smaklökarna. Ett recept på en klassisk Moscow Mule innehåller:- 4cl Vodka- 15 cl Ingefärsöl/ Ginger Beer- 2 cl limejuice- Isbitar/Krossad is- Limeringar och Ingefärsbitar för garneringSå gör du den perfekta Moscow Mule drinken: 1. Häll ner vodka och limejuice i Modern House Moscow Mule Mugg 55 cl koppen2. Fyll muggen till hälften med krossad is3. Tillsätt Ingefärsöl eller Ginger Beer4. Fyll på med is så muggen blir rågad5. Addera limeklyftor/ringar som garnering på drinken.6. Om du vill ha lite mer ”åsnespark” så lägg till stavar av ingefära i drinken. Det är även fint som garnering.Det går givetvis att göra en lika god alkoholfri Moscow Mule. Ta bort vodkan från receptet ovan och lägg till lite mer Ginger Beer och Lime i receptet efter egen smak och önskemål.Servera drinkarna i en Modern House Moscow Mule Mugg 55 cl och skåla och säg na zdorovje vilket betyder skål på ryska!
 • Modern House - Nemo Skål 73 cl Sand

  modern house - nemo skål 73 cl sand
  Djup skål i sandfärgat porslin med en volym på 73 cl från norska Modern Houses Nemo-serie.Börja din helgmorgon på rätt sätt med en rågad portion havregrynsgröt med bär, kanel och kokosflingor, eller varför inte lyxa till det med dina favoritflingor i uppfriskande kall mjölk? Med denna djupa skål från norska Modern House kan du avslappnat avnjuta en stor portion av din favoritfrukost och på så sätt få en trevlig start på en riktigt fin dag. Skålen är en del av Modern Houses Nemo-kollektion som är en tidlös sandfärgad porslinsservis som har tagits fram med inspiration tagen från både östasiatisk och skandinavisk design som harmonifullt har blandats för att få fram en serie porslinsartiklar som är utformade för att hålla i flera generationer framåt. Skålen gör sig både perfekt som ett ensamt tillägg till en redan existerande porslinsservis eller i kombination med andra artiklar från Nemo-serien. Skålen har en volym på 73 cl och kan både rengöras i diskmaskin och användas i mikrovågsugn.Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.
 • Modern House - Moscow Termomugg 42 cl Mörkgrå

  modern house - moscow termomugg 42 cl mörkgrå
  Termomugg i rostfritt stål med dubbla väggar och en volym på 42 cl från norska Modern Houses Moscow-serie.Avnjut en iskall drink under en längre tid eller slörpa långsamt i dig en kopp rykande varm choklad med denna termomugg i rostfritt stål från Modern House. Termomuggen, som är en del av det norska hemföretagets Moscow-serie, har en hamrad metalldesign som har formgivits med inspiration tagen från de klassiska Moscow Mule-muggarna i metall, och har utrustats med dubbla väggar för optimal temperaturbehållning så att du kan dricka din favoritdryck i egen takt. Muggen är tillverkad i hållbart 18/8 rostfritt stål och är rymlig med en volym på 42 cl. För rengöring rekommenderas handdisk för längsta möjliga hållbarhet, men muggen går att rengöras i diskmaskin.Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.
 • Modern House - Rix Ånginsats Stål

  modern house - rix ånginsats stål
  Ånginsats för grytor i 18/0 rostfritt stål med en diameter på 14-24 cm från norska Modern Houses Rix-serie.Ångkoka allt från dumplings till grönsaker och kött med denna smarta ånginsats i rostfritt stål från Modern House. Denna fiffiga ånginsats sätts enkelt på allt från kastruller till grytor för att förvandla dem till fantastiska ångkokare som lätt ångar dina råvaror för en både hälsosammare och mer smakrik tillagning. Modern Houses ånginsats vecklas enkelt ut för användning med kokkärl av alla storlekar, med en diameter på 24 cm som fullt utvecklad samt 14 cm när den är hopfälld för enkel förvaring. Ånginsatsen är tillverkad i 18/0 rostfritt stål av allra högsta kvalité för lång hållbarhet och flitig användning, och den rengörs lätt i diskmaskin. För optimal durabilitet rekommenderas noggrann avtorkning innan den ställs undan.Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.
 • Modern House - Nemo Tallrik Rektangulär 24,5 cm Sand

  modern house - nemo tallrik rektangulär 24,5 cm sand
  Rektangulär tallrik i sandfärgat porslin som mäter 24,5x17 cm från det norska hemföretaget Modern Houses Nemo-serie.Imponera på dina fikagäster med denna mångfunktionella rektangulära tallrik i sandfärgat porslin som även kan användas som serveringsbricka från norska Modern House. Med denna avlånga tallrik från Modern Houses Nemo-serie blir det enkelt att bjuda dina gäster på en vackert upplagd lunchportion av hemmagjord sushi, eller varför inte använda tallriken som serveringsbricka i kombination med en matchande mugg (som till exempel muggen från samma serie) för ett imponerande fikaupplägg med en rykande kopp nybryggt kaffe och ett smaskigt fikabröd vid sidan av? Den rektangulära Nemo-tallriken erbjuder många användningsområden och för dig är det bara att sätta i gång och experimentera! Tallriken är en del av Modern Houses Nemo-serie som är en omsorgsfullt framtagen porslinskollektion med artiklar som har tagits fram med inspiration tagen från både skandinavisk och östasiatisk design. Resultatet är en traditionellt utformad porslinsservis som är designad för att stå sig i tiden, och detta gör att varje artikel i serien fungerar likaväl som ett extra tillägg till en redan existerande porslinssamling som tillsammans med andra produkter från serien. Porslinstallriken mäter 24,5x17 cm och kan både rengöras i diskmaskin och användas i mikrovågsugn.Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.
 • Modern House - Nemo Tallrik Rektangulär 29,5 cm Sand

  modern house - nemo tallrik rektangulär 29,5 cm sand
  Rektangulär tallrik i sandfärgat porslin som mäter 29,5x21 cm från det norska hemföretaget Modern Houses Nemo-serie.Imponera på dina middagsgäster med fantastiskt kreativa matupplägg med denna rektangulära mattallrik i sandfärgat porslin från Modern House. Denna avlånga middagstallrik är perfekt för att skapa nytänkande middagsupplägg med mat som inte bara smakar utsökt utan även ser aptitretande ut. Varför inte överraska dina gäster med hemmagjorda sushibitar och medföljande tillbehör eller en riktigt god kötträtt med duchessepotatis? Möjligheterna är många och med tallrikens rektangulära form och traditionellt simpla design blir nyskapande upplägg enkla att hitta på. Tallriken är en del av Modern Houses Nemo-serie som är en omsorgsfullt framtagen porslinskollektion med artiklar som har tagits fram med inspiration tagen från både skandinavisk och östasiatisk design. Resultatet är en traditionellt utformad porslinsservis som är designad för att stå sig i tiden, och detta gör att varje artikel i serien fungerar likaväl som ett extra tillägg till en redan existerande porslinssamling som tillsammans med andra produkter från serien. Porslinstallriken mäter 29,5x21 cm och kan både rengöras i diskmaskin och användas i mikrovågsugn.Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.
 • Modern House - Nemo Skål 1 L Sand

  modern house - nemo skål 1 l sand
  Skål i sandfärgat porslin med en volym på 1 L från det norska hemföretaget Modern Houses Nemo-serie.Avnjut stora mängder pasta, nudlar eller soppa med denna vackert utformade skål från Modern House. Skålen är en del av Modern Houses Nemo-kollektion som är en elegant porslinsserie som omsorgsfullt har tagits fram genom att blanda både skandinavisk och östasiatisk design för att skapa en samling hållbara porslinsartiklar som är noggrant tillverkade för att stå sig i tiden. Den djupa skålen är perfekt för servering av nudelrätter i alla dess former, som till exempel en smakrik ramenrätt eller varför inte din egen hemlagade version av den vietnamesiska nudelsoppan Pho? Här sätter bara fantasin gränserna, och skålen kommer tacksamt att följa med dig på din kulinariska resa i både vått och torrt under många år framåt. Skålen har en volym på 1 L och kan både diskas i diskmaskin och användas i mikrovågsugn.Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.
 • Modern House - Nemo Skål med Lock 25 cl Sand

  modern house - nemo skål med lock 25 cl sand
  Skål med medföljande lock i sandfärgat porslin med en volym på 25 cl från norska Modern Houses Nemo-serie.Påbörja din trerättersmiddag i stil med denna mindre skål med medföljande lock i sandfärgat porslin från norska Modern House. Denna skål är perfekt för mindre varma rätter som förrättsoppor och ugnsbakade grönsaker och det medföljande locket kan både användas för värmebehållning samt som ett extra litet uppläggningsfat för tillbehör vid sidan av. Varför inte till exempel servera en portion smaskig hemmagjord misosoppa med några bitar sushi, picklad ingefära och sjögräs till? En perfekt start på en fantastisk middag! Skålen är en del av Modern Houses Nemo-serie som är en omsorgsfullt framtagen porslinskollektion med artiklar som har tagits fram med inspiration tagen från både skandinavisk och östasiatisk design. Resultatet är en traditionellt utformad porslinsservis som är designad för att stå sig i tiden, och detta gör att varje artikel i serien fungerar likaväl som ett extra tillägg till en redan existerande porslinssamling som tillsammans med andra produkter från serien. Porslinsskålen har en volym på 25 cl och kan både rengöras i diskmaskin och användas i mikrovågsugn.Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.
 • Modern House - Lundi Kaffebryggare med glaskolv Smoke

  modern house - lundi kaffebryggare med glaskolv smoke
  Kaffebryggare i glas med en volym på 0,7 L samt medföljande filterhållare från norska Modern Houses Lundi-serie.Brygg en kanna utsökt droppkaffe på morgonen för att vakna upp på riktigt med denna elegant utformade kaffebryggare i glas från norska Modern House. Glasbryggaren från Lundi-serien låter dig skippa allt krångel, och att brygga en färsk kanna kaffe går enkelt på bara några sekunder. Glaskannan har rikligt med plats med en volym på 0,7 L, och en färdigbryggd portion kaffe räcker till upp till 8 koppar till både dig och dina nära och kära, och medföljer gör även en praktisk filterhållare som är speciellt designad med små hål som släpper igenom oljor och ger ditt morgonkaffe en fylligare karaktär. Kaffebryggaren är tillverkad i högkvalitativt borosilikatglas och kan rengöras i diskmaskin. Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.
 • Modern House - Shotglas 8 cl 6-pack Klar

  modern house - shotglas 8 cl 6-pack klar
  Snygga shotglas som du kan avnjuta din favoritsprit eller favoritsnaps i. Dessa vackra 1920-talsinspirerade snapsglas lyfter estetiken hos trendiga amerikanska jazzbarer fram till idag. Glasen kännetecknas av en elegant och originell vintagestil, i linje med de senaste trenderna och har facetter som ger fantastiska ljuseffekter.Glasen är tillverkade av Bormioli Rocco, en ledande italiensk glastillverkare grundad 1825. Kan diskas i diskmaskin på översta hyllan. Använd glans för bästa resultat.Komplettera gärna med martini-, gin- och whiskyglas i samma vackra serie.Levereras i 6-pack.
 • Modern House - America Martiniglas 24,5 cl 4-pack Klar

  modern house - america martiniglas 24,5 cl 4-pack klar
  Servera tjusiga martinis i detta eleganta glas från Modern House och serien America. Perfekt till drinkar som t. ex. Dry Martini och Cosmopolitan, men också till lilla förrätten eller desserten.Dessa vackra 1920-talsinspirerade glas för estetiken från trendiga amerikanska jazzbarer fram till idag. Glasen kännetecknas av en elegant och originell vintagestil, i linje med de senaste trenderna och har facetter som ger fantastiska ljuseffekter som lyfter vilken drink som helst. Glasen tillverkas av Bormioli Rocco, en italiensk ledande glastillverkare som grundades 1825. Kan diskas i diskmaskin på översta hyllan. Använd gärna glans för bästa resultat.Komplettera gärna med champagne-, gin- och whiskyglas i samma vackra serie.Levereras i 4-pack.
 • Modern House - America Whiskyglas 37 cl 4-pack Klar

  modern house - america whiskyglas 37 cl 4-pack klar
  Vackra whiskyglas i 4-pack, glaset har en volym på 37 cl. Glasen kommer från Modern House och serien America, vilken kännetecknas av en elegant och originell vintagestil. Dess vackra facetter ger fantastiska ljuseffekter och för tankarna tillbaka till 1920-talet och de trendiga jazzbarerna på den tiden, fyllda av glitter och glamour. Glasen är tillverkade av Bormioli Rocco, en ledande italiensk glastillverkare grundad 1825. Kan diskas i diskmaskin på översta hyllan. Använd glans för bästa resultat.
 • Modern House - America Cocktailglas 22 cl 4-pack Klar

  modern house - america cocktailglas 22 cl 4-pack klar
  Vackra och eleganta cocktailglas som även används för att servera glass och dessert i. Glasen rymmer 22 cl och kommer från Modern House och serien America, vilken kännetecknas av en elegant och originell vintagestil. Dess vackra facetter ger fantastiska ljuseffekter och lyfter vilken cocktail eller gindryck som helst. Glaset för tankarna tillbaka till 1920-talet och de trendiga jazzbarerna på den tiden, fyllda av glitter och glamour. Perfekt för att servera den italienska klassikern; Bellini. Här är ett recept med prosecco men det går lika bra att använda champagne eller cava. Recept Bellini:-4 cl persikopuré-12 cl proseccoOm du vill göra en mocktail;-4 cl persikopuré-12 cl kolsyrat vatten, gärna San Pellegrino- Några droppar citronsaftBellini skapades någon gång på 1930-talet och är gjord av vit persika och prosecco. Skapad på Harry's Bar i Venedig, uppkallad efter renässansmålaren Giovanni Bellini. Ägaren till Harrys bar var särskilt förtjust i vit persika och experimenterade med att använda den i en drink. I början gjordes drycken bara under persikosäsongen med egen anställd för att skala och pressa persikorna. Senare används persikopuré från Frankrike. Ingredienser och glaset måste kylas under beredningen.Glasen är tillverkade av Bormioli Rocco, en ledande italiensk glastillverkare som grundades 1825. Företaget är en av världens ledande leverantörer av porslin och glas.Levereras i 4-pack
 • Modern House - Ritzenhoff Ölglas 39 cl 2-pack Tattoo

  modern house - ritzenhoff ölglas 39 cl 2-pack tattoo
  Set med 2 ölglas med en volym på 39 cl från norska Modern House i samarbete med Ritzenhoff.Låt omvärlden veta att det är öl som gäller med dessa roliga mindre ölglas från Modern House i samarbete med Ritzenhoff. Dessa tyskdesignade ölglas är designade för ölälskarna som tycker om allt från en lätt veteöl till en lite mörkare stout och allt däremellan, med en form som drar fram och bibehåller både arom och smak för avnjutning i din alldeles egna takt. Som grädden på moset har glasen designats med lustiga motiv som gör att du stolt kan berätta för de runt omkring dig just vilken som är din favoritdryck utan att behöva säga ett ord – glasen fixar det åt dig! Ölglasen har en volym på 39 cl och levereras i en vacker presentlåda.Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.
 • Modern House - Ritzenhoff Ölglas 39 cl 2-pack Beer Happy

  modern house - ritzenhoff ölglas 39 cl 2-pack beer happy
  Set med 2 ölglas med en volym på 39 cl från norska Modern House i samarbete med Ritzenhoff.Låt omvärlden veta att det är öl som gäller med dessa roliga mindre ölglas från Modern House i samarbete med Ritzenhoff. Dessa tyskdesignade ölglas är designade för ölälskarna som tycker om allt från en lätt veteöl till en lite mörkare stout och allt däremellan, med en form som drar fram och bibehåller både arom och smak för avnjutning i din alldeles egna takt. Som grädden på moset har glasen designats med lustiga motiv som gör att du stolt kan berätta för de runt omkring dig just vilken som är din favoritdryck utan att behöva säga ett ord – glasen fixar det åt dig! Ölglasen har en volym på 39 cl och levereras i en vacker presentlåda.Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.
 • Modern House - Nemo Tallrik 25x25 cm Sand

  modern house - nemo tallrik 25x25 cm sand
  Fyrkantig tallrik i sandfärgat porslin som mäter 25x25 cm från norska Modern Houses Nemo-serie.Avnjut en riktigt god lunch i stil med denna eleganta tallrik i sandfärgat porslin från Modern House. Denna tallrik från det norska hemföretagets Nemo-kollektion är perfekt för allt från lunchrätter till en lätt sommarmiddag och kommer att ge ditt matbord ett tidlöst inslag tack vare sin vackra utformning som graciöst blandar skandinavisk och östasiatisk design. Den fyrkantiga tallriken är en del av Modern Houses Nemo-serie som är en omsorgsfullt framtagen kollektion med tallrikar, skålar och muggar som är tillverkade i hållbart porslin som kan användas dagligen utan att förlora sin glans, och tallriken gör sig lika bra som tillägg till en redan existerande porslinsservis som i kombination med andra tallrikar och skålar från Nemo-kollektionen. Tallriken mäter 25x25 cm och kan både diskas i diskmaskin och användas i mikrovågsugn.Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.
 • Modern House - Mina Rödvinsglas 58 cl Plommon

  modern house - mina rödvinsglas 58 cl plommon
  Rödvinsglas i hållbar akrylplast med en volym på 58 cl från Modern Houses Mina-serie.Detta klassiskt utformade rödvinsglas är perfekt för den nyutflyttade studenten eller för den aktiva som behöver ett hållbart alternativ till ett vinglas i glas som lätt går sönder. Rödvinsglaset Mina från norska Modern House är tillverkat i tålig akrylplast och kan tas med överallt för de tillfällena man känner att man behöver ett riktigt fylligt glas rött i handen. Vare sig du är sugen på ett glas Barolo i jaccuzzin eller en uppfriskande Pinot Noir i bastun så kommer Mina-glaset att vara där för dig i vått och torrt. En vän för livet helt enkelt! Mina-rödvinsglaset har en volym på 58 cl och tål rengöring i diskmaskin.Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.
 • Modern House - Nemo Skål med Lock 75 cl Sand

  modern house - nemo skål med lock 75 cl sand
  Skål och medföljande lock i sandfärgat porslin med en volym på 75 cl från norska Modern Houses Nemo-serie.Servera upp en riktigt smaskig förrätt med tillbehör med denna tidlösa porslinsskål med medföljande lock från Modern House. Denna skål är perfekt för avnjutning av varma såväl som kalla förrätter tack vare det mångfunktionella medföljande locket som både kan användas för att sluta tätt för värmebehållning samt som ett extra fat för upplägg av tillbehör som till exempel picklad ingefära tillsammans med en riktigt god sjögrässallad. Funktionerna är många, och här sätter bara fantasin gränserna! Skålen och det medföljande locket är en del av Modern Houses Nemo-serie som är en omsorgsfullt framtagen servis av högkvalitativt porslin som både är tunt och hållbart med former som har skapats med inspiration tagen från både skandinavisk och östasiatisk design. Resultatet är en traditionellt utformad porslinsservis som är designad för att stå sig i tiden, och detta gör att varje artikel i serien fungerar likaväl som ett extra tillägg till en redan existerande porslinssamling som tillsammans med andra produkter från serien. Porslinsskålen har en volym på 75 cl och kan både rengöras i diskmaskin och användas i mikrovågsugn.Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.
 • Modern House - Nemo Skål med Lock 1,25 L Sand

  modern house - nemo skål med lock 1,25 l sand
  Skål och medföljande lock i sandfärgat porslin med en volym på 1,25 L från norska Modern Houses Nemo-serie.Servera en god potatisgratäng eller en riktigt härlig fräsch sallad direkt vid bordet med denna vackra skål i sandfärgat porslin från norska Modern House. Denna skål från det norska hemföretagets Nemo-serie är tillverkad i porslin av allra högsta kvalité och går både att användas för upplägg och som matskål för nudelsoppor, hemgjorda bowls eller sallader. Medföljer gör även ett lock som gör att vad som skålen än huserar håller värmen längre, och vill man så kan man även använda locket som ett extra uppläggningsfat – varför inte göra en egen bentolåda med ris och yakiniku i skålen och några riktigt goda sushibitar på fatet? Allt är möjligt med denna porslinsskål från Modern House! Skålen är en del av Modern Houses Nemo-serie som är en omsorgsfullt framtagen porslinskollektion med artiklar som har tagits fram med inspiration tagen från både skandinavisk och östasiatisk design. Resultatet är en traditionellt utformad porslinsservis som är designad för att stå sig i tiden, och detta gör att varje artikel i serien fungerar likaväl som ett extra tillägg till en redan existerande porslinssamling som tillsammans med andra produkter från serien. Porslinsskålen har en volym på 1,25 L och kan både rengöras i diskmaskin och användas i mikrovågsugn.Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.
 • Modern House - Nemo Skål med Lock 1,85 L Sand

  modern house - nemo skål med lock 1,85 l sand
  Skål och medföljande lock i sandfärgat porslin med en volym på 1,85 L från norska Modern Houses Nemo-serie.Servera potatis eller en smaskig gryta direkt vid bordet med denna vackra skål i sandfärgat porslin från norska Modern House. Skålen från det norska hemföretagets Nemo-serie är tillverkad i porslin av allra högsta kvalité och går både att användas för upplägg och som matskål för stora portioner nudelsoppor, pastarätter eller sallader. Medföljer gör även ett lock som gör att vad som skålen än huserar håller värmen längre, och vill man så kan man även använda locket som ett extra uppläggningsfat. Form och funktion i ett helt enkelt! Skålen är en del av Modern Houses Nemo-serie som är en omsorgsfullt framtagen porslinskollektion med artiklar som har tagits fram med inspiration tagen från både skandinavisk och östasiatisk design. Resultatet är en traditionellt utformad porslinsservis som är designad för att stå sig i tiden, och detta gör att varje artikel i serien fungerar likaväl som ett extra tillägg till en redan existerande porslinssamling som tillsammans med andra produkter från serien. Porslinsskålen har en volym på 1,85 L och kan både rengöras i diskmaskin och användas i mikrovågsugn.Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.
 • Modern House - Nemo Skål 1,4 L Sand

  modern house - nemo skål 1,4 l sand
  Skål i sandfärgat porslin med en volym på 1,4 L från det norska hemföretaget Modern Houses Nemo-serie.Servera spännande kulinariska kreationer eller varför inte ditt favoritsnacks i denna stora skål i sandfärgat porslin från Modern House? Denna vackert formade skål från Modern Houses Nemo-serie är tillverkat i tåligt porslin av allra högsta kvalité och passar lika bra som matskål för upplägg av riktigt smaskiga nudelrätter som för servering av chips och godis på lördagskvällen. Nemo-kollektionen är en omsorgsfullt framtagen porslinsserie som noggrant har utformats med inspiration tagen från både skandinavisk och östasiatisk design. Resultatet är en tidlös porslinsservis med traditionella färger och former som gör att var enskild artikel passar lika bra som ett extra tillägg till en redan existerande porslinssamling som tillsammans med andra produkter från serien. Porslinsskålen har en volym på 1,4 L och kan både rengöras i diskmaskin och användas i mikrovågsugn.Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.
 • Modern House - America Ginglas 74,5 cl 4-pack Klar

  modern house - america ginglas 74,5 cl 4-pack klar
  Ginglas 74,5 cl - från Modern House - för den ultimata serveringen av Gin & Tonic eller andra härliga drinkar. Detta ginglas kommer från serien America vilken kännetecknas av en elegant och originell vintagestil. Dess vackra facetter ger fantastiska ljuseffekter och lyfter vilken cocktail eller gindryck som helst. Glaset för tankarna tillbaka till 1920-talet och de trendiga jazzbarerna på den tiden, fyllda av glitter och glamour. Glasen är tillverkade av Bormioli Rocco, en ledande italiensk glastillverkare som grundades 1825. Företaget är en av världens ledande leverantörer av porslin och glas.Kan diskas i diskmaskin på översta hyllan. Levereras i 4-pack.
 • Modern House - Outdoor Assiett 21 cm

  modern house - outdoor assiett 21 cm
  Assiett från Modern House, passar perfekt både för utflykter och för det dukade trädgårdsbordet. Tillverkad av miljövänlig bambufiber. Tål maskindisk.
 • Modern House - Moscow Mule Mugg 55 cl

  modern house - moscow mule mugg 55 cl
  Moscow Mule-mugg i kopparemaljerat rostfritt stål med en volym på 55 cl från norska Modern House.Drick din egenblandade Moscow Mule på rätt sätt med denna eleganta mugg i rostfritt stål som har specialdesignats för att perfekt kunna servera den uppfriskande drinken och andra drinkar som gör sig bra i metallmuggar. Muggen har en vackert rund utformning och har emaljerats i koppar för att få till det klassiska utseendet som så många associerar med den ryskinspirerade drinken. Det viktigaste med en perfekt Moscow Mule är att den serveras så kallt som möjligt, och dessa smarta muggar hjälper till att kyla ned drinken för att sedan hålla den på precis rätt temperatur för optimal avnjutning i den takt som passar dig. Muggen har en volym på 55 cl och kan rengöras i diskmaskin.Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.
 • Modern House - Mina Rödvinsglas 58 cl Grå

  modern house - mina rödvinsglas 58 cl grå
  Rödvinsglas i hållbar akrylplast med en volym på 58 cl från Modern Houses Mina-serie.Detta klassiskt utformade rödvinsglas är perfekt för den nyutflyttade studenten eller för den aktiva som behöver ett hållbart alternativ till ett vinglas i glas som lätt går sönder. Rödvinsglaset Mina från norska Modern House är tillverkat i tålig akrylplast och kan tas med överallt för de tillfällena man känner att man behöver ett riktigt fylligt glas rött i handen. Vare sig du är sugen på ett glas Barolo i jaccuzzin eller en uppfriskande Pinot Noir i bastun så kommer Mina-glaset att vara där för dig i vått och torrt. En vän för livet helt enkelt! Mina-rödvinsglaset har en volym på 58 cl och tål rengöring i diskmaskin.Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.
 • Modern House - White Satin Tallrik 29 cm White Snow

  modern house - white satin tallrik 29 cm white snow
  En läcker tallrik ur serien White Satin från Modern House som förskönar bordet med sitt eleganta och rustika utseende. En tallrik som passar till alla bord och förenas fint med andra serviser. Tallriken i stengods är tillverkad i Portugal som är kända för sin expertis inom hantverket och även för deras högkvalitativa produkter till bord och hem. Det unika och rustika utseendet kommer från tillverkningsmetoden som skapar en variation i stengodset och därmed ger ett unikt uttryck. Tallriken tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Kombinera gärna tallriken med andra produkter från serien White Satin för en enhetlig dukning.
 • Modern House - Rix Tool Grytset & Stekpanna 3 Delar

  modern house - rix tool grytset & stekpanna 3 delar
  Rix Tool Grytset. Setet innehåller 2 kastruller och 1 stekpanna i blankpolerat kvalitetsstål. Det perfekta startkitet för det nya hemmet. Passar alla typer av spishällar, inklusive induktion. Aluminiumkärnan i kärlens botten är 4 mm tjock och säkerställer snabb uppvärmning. De kan även användas i ugnen upp till 260°CGrytorna har värmeisolerade handtag så att du kan hantera dem utan att bränna dig, även när de är riktigt varma. Till båda kastrullerna medföljer varsitt lock som är utrustat med ångventil.Setet innehåller:- Liten kastrull 1,3 liter, Diameter 16 cm, Höjd 6,5 cm- Stor kastrull 3,2 liter, Diameter 20 cm, Höjd 10,5 cm- Stekpanna, Diameter 28 cm
 • Modern House - Night Event Ginglas 4-pack 78 cl

  modern house - night event ginglas 4-pack 78 cl
  Night Event Ginglas. Set med 4 stycken eleganta drinkglas tillverkade i kristallin. Perfekt när du vill bjuda dina gäster på en svalkande välkomstdrink. Glasen passar utmärkt för till exempel Gin & Tonic eller Aperol Spritz.Glasen har en stor kupa så att du får gott om plats för is och garnering. Varje glas rymmer 78 cl av din favoritdryck- Kan diskas i maskin
 • Modern House - Rix Tool Gryta 2,4 L

  modern house - rix tool gryta 2,4 l
  Rix Tool Gryta 2,4 liter. Gryta som är kompatibel med alla typer av spishällar, inklusive induktionshällar. Tillverkad av rostfritt stål med en blankpolerad yta. Det slitstarka materialet gör att den användas med alla typer av köksredskapGrytan har en 5,3 mm tjock botten med aluminiumkärna på 4 mm, vilket ger en snabb uppvärmning och bra värmefördelning. De värmeisolerade handtagen gör att du kan hantera grytan även när den är riktigt varm. Det går även bra att använda grytan i ugnen, upp till 260°C.Till grytan medföljer ett lock med en ångventil.- Kan diskas i maskin
 • Modern House - Rix Tool Gryta 4,7 L

  modern house - rix tool gryta 4,7 l
  Rix Tool Gryta 4,7 liter. Stor gryta som kan användas ihop med alla typer av spishällar, inklusive induktionshällar. Tillverkad av rostfritt stål med en blankpolerad yta. Tack vare det slitstarka materialet kan den användas med alla typer av köksredskapGrytan har en 5,3 mm tjock botten med aluminiumkärna på 4 mm, vilket ger en snabb uppvärmning och bra värmefördelning. De värmeisolerade handtagen gör att du kan hantera grytan även när den är riktigt varm. Det går även bra att använda grytan i ugnen, upp till 260°C.Till grytan medföljer ett lock med en ångventil.- Kan diskas i maskin
 • Modern House - Contour Assiette 21 cm Vit

  modern house - contour assiette 21 cm vit
  Assietten med räfflade konturer runt kanterna ur serien Contour från Modern House ger ett elegant och klassiskt uttryck. Passar till de flesta serviser tack vare dess moderna design och är perfekt att använda till servering av mindre bakverk till fikastunden. Assietten är tillverkad i fältspatporslin och har därmed en stark vit nyans. Porslinet bränns vid 1330°C och gör det tåligt samt hållbart. Den höga temperaturen gör även porslinet motståndskraftigt mot ränder från stålbestick. Tål både diskmaskin och mikrovågsugn, samt kan användas i ugn då porslinet är värmetåligt upp till 200°C. Fin att kombinera med andra produkter från Contour-serien för ett enhetligt uttryck.
 • Modern House - Contour Djup Tallrik 23,5 cm Vit

  modern house - contour djup tallrik 23,5 cm vit
  Den här djupa tallriken med räfflade kanter ur serien Contour från Modern House har en design där klassiskt möter modernt. Tallrikens konturer ger ett elegant uttryck och är perfekt att använda till frukostmålet eller soppan. En tallrik som med sin tidlöshet passar till de flesta serviser. Tallriken är tillverkad i fältspatporslin och har därmed en stark vit nyans. Porslinet bränns vid 1330°C och gör det tåligt samt hållbart. Den höga temperaturen gör även porslinet motståndskraftigt mot ränder från stålbestick. Tål både diskmaskin och mikrovågsugn, samt kan användas i ugn då porslinet är värmetåligt upp till 200°C. Fin att kombinera med andra produkter från Contour-serien för ett enhetligt uttryck.
 • Modern House - Contour Skål 0,6 l Vit

  modern house - contour skål 0,6 l vit
  En läcker skål ur Contour-serien från Modern House. Den linjerade ytan ger skålen kontraster samt en tidlös design. En skål som passar lika bra att duka fram till frukosten som till efterrätten eller middagen. Skålen är tillverkad i fältspatporslin och har därmed en stark vit nyans. Porslinet bränns vid 1330°C vilket gör det tåligt samt hållbart. Den höga temperaturen gör även porslinet motståndskraftigt mot ränder från stålbestick. Tål både diskmaskin och mikrovågsugn, samt kan användas i ugn då porslinet är värmetåligt upp till 200°C. Kombinera gärna skålen med andra produkter i Contour-serien.
 • Modern House - Contour Tallrik 28 cm

  modern house - contour tallrik 28 cm
  En vacker tallrik med konturer längs kanterna ur serien Contour från Modern House. En tallrik som har en tidlös design vilket gör att den passar till både vardags och fest. Tallriken är tillverkad i fältspatporslin och har därmed en stark vit nyans. Porslinet bränns vid 1330°C och gör det tåligt samt hållbart. Den höga temperaturen gör även porslinet motståndskraftigt mot ränder från stålbestick. Tål både diskmaskin och mikrovågsugn, samt kan användas i ugn då porslinet är värmetåligt upp till 200°C. Kombinera gärna tallriken med andra produkter från Contour-serien för ett enhetligt uttryck.
 • Modern House - Rix Tool Gryta 1,3 L

  modern house - rix tool gryta 1,3 l
  Rix Tool Gryta 1,3 liter. Mindre gryta som är kompatibel med alla typer av spishällar, inklusive induktionshällar. Grytan är tillverkad av rostfritt kvalitetsstål med en blankpolerad yta. Det slitstarka materialet gör den tålig för alla typer av köksredskapGrytan har en 4 mm tjock aluminiumkärna i botten, vilket ger en snabb uppvärmning och bra värmefördelning. De värmeisolerade handtagen gör att du kan hantera grytan även när den är riktigt varm. Det går även bra att använda grytan i ugnen, upp till 260°C.Till grytan medföljer ett lock med en ångventil.- Kan diskas i maskin
 • Modern House - Rix Tool Gryta 14 L

  modern house - rix tool gryta 14 l
  Rix Tool Gryta 14 liter. Stor gryta som är perfekt för storkoket till festen eller lunchlådorna. Kompatibel med alla typer av spishällar, inklusive induktionshällar. Grytan är tillverkad av rostfritt kvalitetsstål med en blankpolerad yta. Det slitstarka materialet gör den tålig för alla typer av köksredskapGrytan har en 5,3 mm tjock botten med aluminiumkärna på 4 mm, vilket ger en snabb uppvärmning och bra värmefördelning. De värmeisolerade handtagen gör att du kan hantera grytan även när den är riktigt varm. Det går även bra att använda grytan i ugnen, upp till 260°C.Till grytan medföljer ett lock med en ångventil.- Kan diskas i maskin
 • Modern House - Black Satin Mugg 34 cl Svart

  modern house - black satin mugg 34 cl svart
  En mugg med ett rustikt uttryck och svart, matt yta ur serien Black Satin från Moden House. Den rymmer 34 cl och passar utmärkt för kaffe, te och varm choklad. Muggen har en tidlös och unik design och med sina rundade kanter är den fantastiskt trevlig att avnjuta varma drycker ur. Muggen i stengods är tillverkad i Portugal som är kända för sin expertis inom hantverket och även för deras högkvalitativa produkter till bord och hem. Det unika och rustika utseendet kommer från tillverkningsmetoden som skapar en variation i stengodset och därmed ger ett unikt uttryck. Muggen tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Se gärna de andra produkterna i serien Black Satin som också finns hos oss på Cervera!
 • Modern House - Black Satin Skål 0,6 l Svart

  modern house - black satin skål 0,6 l svart
  En fantastisk skål ur serien Black Satin från Modern House med en läcker mattsvart yta och ett rustikt uttryck. Perfekt för efterrätter, frukostgröten eller mellanmålet. Skålen i stengods är tillverkad i Portugal som är kända för sin expertis inom hantverket och även för deras högkvalitativa produkter till bord och hem. Det unika och rustika utseendet kommer från tillverkningsmetoden som skapar en variation i stengodset och därmed ger ett unikt uttryck. Tål både diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Modern House - White Satin Assiette 23 cm White Snow

  modern house - white satin assiette 23 cm white snow
  Förgyll dukningen och fikastunden med denna fina assiett ur serien White Satin från Modern House. Den är tillverkad i stengods och har en blandad yta i matt vit färg. En charmig tallrik som förnimmer om lantliga miljöer. Assietten är tillverkad i Portugal som är kända för sin expertis inom hantverket och även för deras högkvalitativa produkter till bord och hem. Det unika och rustika utseendet kommer från tillverkningsmetoden som skapar en variation i stengodset och därmed ger ett unikt uttryck. Assietten tål både diskmaskin och mikrovågsugn samt är fin att kombinera med andra produkter ur serien.
 • Modern House - White Satin Tallrik Djup 29 cm White Snow

  modern house - white satin tallrik djup 29 cm white snow
  Djup tallrik i stengods ur serien White Satin från Modern House. Servera förrätt, varmrätt eller efterrätt i denna fina tallrik med matt, vit yta. Den varierade färgen ger en härligt lantlig känsla till varje bord. Tallriken är tillverkad i Portugal som är kända för sin expertis inom hantverket och även för deras högkvalitativa produkter till bord och hem. Det unika och rustika utseendet kommer från tillverkningsmetoden som skapar en variation i stengodset och därmed ger ett unikt uttryck. Tallriken tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Kombinera gärna med andra produkter ur White Satin serien.
 • Modern House - Nemo Mugg 35 cl Sand

  modern house - nemo mugg 35 cl sand
  Mugg i sandfärgat porslin med en volym på 35 cl från norska Modern Houses Nemo-serie.Bjud dina gäster på en härlig kopp kaffe, eller varför inte påbörja dagen med en uppfriskande mugg grönt te med denna stilrena mugg från Modern House. Denna eleganta mugg är en del av det norska hemföretagets Nemo-kollektion som harmonifullt blandar skandinavisk och asiatisk design i en tidlös serviskollektion av sandfärgat porslin som är utformat för att hålla i generationer framåt. Muggen gör sig både perfekt som ett ensamt tillägg till en redan existerande porslinsservis eller i kombination med andra artiklar från Nemo-serien. Nemo-muggen går även att staplas och är ett optimalt alternativ för den som vill spara på utrymme. Muggen har en volym på 35 cl och kan både rengöras i diskmaskin och användas i mikrovågsugn.Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.
 • Modern House - White Satin Mugg 24 cl White Satin

  modern house - white satin mugg 24 cl white satin
  Muggen White Satin från Modern House har en matt vit yta med ojämnheter som ger ett rustikt uttryck. En vacker mugg med ett öra för att skydda händerna från värme och som gör sig perfekt till både kaffe, te och varm choklad. Muggen i stengods är tillverkad i Portugal som är kända för sin expertis inom hantverket och även för deras högkvalitativa produkter till bord och hem. Det unika och rustika utseendet kommer från tillverkningsmetoden som skapar en variation i stengodset och därmed ger ett unikt uttryck. Muggen tål både diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Modern House - Moscow Mule Mugg 55 cl 2-pack Koppar

  modern house - moscow mule mugg 55 cl 2-pack koppar
  Två fina muggar i rostfritt stål speciellt framtagna för den populära drinken Moscow Mule.Två stålbägare ifrån Modern House tillverkade i högkvalitativt 18/0 rostfritt kromstål som emaljerats med koppar. Dessa stålmuggar är perfekta för drinkar och då speciellt den populära drinken Moscow Mule som ska serveras så kall som möjligt. Med hjälp av dessa Moscow Mule-glas i koppar håller de kylan länge för att du ska kunna njuta av den svalkande drinken länge.Drinken Moscow Mule sägs ha skapats på en bar i New York under 1940-talet, då en barägare hade ett överskottslager av vodka han hade svårt att sälja eftersom amerikanerna helst drack bourbon och öl. Han fick kontakt med en rysk kvinna som hade skickats till Amerika med ett stort parti kopparbägare för att sälja.Barägaren köpte drinkmuggarna och komponerade en drink med vodka som ändå inte smakade så mycket av alkoholsorten. Drinken Moscow Mule som betyder ”Arbetsåsnan från Moskva” hade fötts och gjorde snabbt succé när den serverades i de speciella muggarna av stål. En annan tolkning av namnet är att Moscow skulle relatera till vodkan och Mule till att ingefäran i drycken ger en kryddig känsla som är som en åsnespark för smaklökarna. Ett recept på en klassisk Moscow Mule innehåller:- 4 cl vodka- 15 cl ingefärsöl/ Ginger Beer- 2 cl limejuice- Isbitar/krossad is- Limeringar och ingefärsbitar för garneringSå gör du den perfekta Moscow Mule-drinken: 1. Häll ner vodka och limejuice i Modern House Moscow Mule-koppen2. Fyll muggen till hälften med krossad is3. Tillsätt ingefärsöl4. Fyll på med is så muggen blir rågad5. Addera limeklyftor/ringar som garnering på drinken.6. Om du vill ha lite mer ”åsnespark” så lägg till stavar av ingefära i drinken. Det är även fint som garnering.Det går givetvis att göra en lika god alkoholfri Moscow Mule. Ta bort vodkan från receptet ovan och lägg till lite mer Ginger Beer och lime i receptet efter egen smak och önskemål.Servera drinkarna i en Modern House Moscow Mule-mugg 55 cl och eftersom de säljs i 2-pack så kan du kan du skåla och säga na zdorovje till någon du vill dela drinken med!
 • Modern House - Champagneglas med Guldkant 22 cl 4-pack Soft Grey

  modern house - champagneglas med guldkant 22 cl 4-pack soft grey
  4-pack champagneglas från Modern House dekorerade med guldkant. Ett glas som med sin texturerade yta utstrålar elegans och passar utmärkt till att servera härliga mousserande drycker ur. Champagneglasen är perfekta att duka fram till festligare tillfällen och kommer alltid vara rätt i tiden tack vare dess tidlösa design. Kan diskas i maskin på ett skonsamt program och tål max 45°C. Säljes i 4-pack.
 • Modern House - Champagneglas med Guldkant 23 cl 4-pack Soft Grey

  modern house - champagneglas med guldkant 23 cl 4-pack soft grey
  En vacker uppsättning champagneglas från Modern House. Den klassiska formen och glasets guldkant ger ett exklusivt och elegant uttryck. Perfekt att servera mousserande drycker ur vid festligare tillfällen. Champagneglaset finns i två läckra färger, soft pink och soft grey. Det här glaset kommer aldrig gå ur tiden och gör sig fin till både enkla och mer kreativa dukningar. Kan diskas i maskin på ett skonsamt program och tål max 45°C. Säljes i 4-pack.
 • Modern House - Vattenglas med Guldkant 45 cl 4-pack Soft Grey

  modern house - vattenglas med guldkant 45 cl 4-pack soft grey
  Ett vattenglas med guldkant från Modern House som förgyller dukningen med sin guldkant och läckra form. Den här uppsättningen med glas från Modern House är perfekt att använda till stilla och kolsyrade drycker och kan användas när helst du vill, till vardags och likväl till middagsbjudningen. Glaset finns i två vackra färger att välja mellan eller kombinera för ett kreativt uttryck. Tål att diskas i maskin på ett skonsamt program med en max temperatur på 45°C. Moderna House Vattenglas med Guldkant 45 cl 4-pack säljs i 4-pack.
 • Modern House - Sontell Champagneglas 18 cl 6-pack

  modern house - sontell champagneglas 18 cl 6-pack
  Ett 6-pack champagneglas ur serien Sontell från Modern House. Dessa klassiska champagneglas är klassiska i sin design och dess klara kupa visar upp den mousserande drycken och framhäver dryckens smaker. Glasets ståtliga höjd på 24 cm tillsammans med de sömlösa kanterna skapar en elegant helhet. Sontell kollektionen passar till mer informella serveringar och tillställningar på grund av dess enkla och tidlösa design. Glasen är tillverkade i blyfri kristall av hög kvalité och gör de otroligt hållbara, klara och starka. Styrkan och hållbarheten har testats genom att släppa en stålkula från 30 cm höjd. Glasets fot tål ett tryck på 30 kg och temperaturskillnader upp till 60°C. Tål maskindisk.
 • Modern House - Sontell Rödvin / Vitvinsglas 47 cl 6-pack

  modern house - sontell rödvin / vitvinsglas 47 cl 6-pack
  En uppsättning vit- och rödvinsglas ur serien Sontell från Modern House. Dessa vinglas passar perfekt till både röda och vita viner då kupan låter dryckens smaker framhävas. En klassisk design som utstrålar elegans och passar utmärkt till mer avslappnade tillställningar och bjudningar. Glasen är tillverkade i blyfri kristall av hög kvalité och gör de otroligt hållbara, klara och starka. Styrkan och hållbarheten har testats genom att släppa en stålkula från 30 cm höjd. Glasets fot tål ett tryck på 30 kg och temperaturskillnader upp till 60°C. Sontell kollektionen passar till mer informella serveringar och tillställningar på grund av dess enkla och tidlösa design. Tål maskindisk.
 • Modern House - Sontell Rödvinsglas 74,5 cl 6-pack

  modern house - sontell rödvinsglas 74,5 cl 6-pack
  I Modern Houses serie Sontell finner du här en uppsättning stilrena rödvinsglas med klassiska och eleganta drag. Dessa glas passar alla röda viner och ger drycken gott om plats att förhöja smaker och aromer. Vinets varma färger lyser vackert genom kristallglaset och ligger samtidigt bekvämt i handen. Glasen passar till alla bjudningar och speciellt till dem i goda vänners lag i kombination med härliga samtal. Sontell kollektionen passar till mer informella serveringar och tillställningar på grund av dess enkla och tidlösa design. Glasen är tillverkade i blyfri kristall av hög kvalité och gör de otroligt hållbara, klara och starka. Styrkan och hållbarheten har testats genom att släppa en stålkula från 30 cm höjd. Glasets fot tål ett tryck på 30 kg och temperaturskillnader upp till 60°C. Tål maskindisk.
 • Modern House - Moscow Mule Mugg 40 cl 2-pack Koppar

  modern house - moscow mule mugg 40 cl 2-pack koppar
  Två fina muggar i rostfritt stål speciellt framtagna för att rymma 40 cl av den populära drinken Moscow Mule.Två stålbägare från Modern House tillverkade i högkvalitativt 18/0 rostfritt kromstål som emaljerats med koppar. Dessa stålmuggar är perfekta för drinkar och då speciellt den populära drinken Moscow Mule som ska serveras så kall som möjligt. Med hjälp av dessa Moscow Mule glas i koppar håller de kylan länge för att du ska kunna njuta av den svalkande drinken länge.Drinken Moscow Mule sägs ha skapats på en bar i New York under 1940 talet då en barägare hade ett överskottslager av vodka han hade svårt att sälja eftersom amerikanerna helst drack bourbon och öl. Han fick kontakt med en rysk kvinna som hade skickats till Amerika med ett stort parti kopparbägare för att sälja.Barägaren köpte drinkmuggarna och komponerade en drink med vodka som ändå inte smakade så mycket av alkoholsorten. Drinken Moscow Mule som betyder ”Arbetsåsnan från Moskva” hade fötts och gjorde snabbt succé när den serverades i de speciella muggarna av stål. En annan tolkning av namnet är att Moscow skulle relatara till vodkan och Mule till att ingefäran i drycken ger en kryddig känsla som är som en åsnespark för smaklökarna. Ett recept på en klassisk Moscow Mule innehåller:- 4cl Vodka- 15 cl Ingefärsöl/ Ginger Beer- 2 cl limejuice- Isbitar/Krossad is- Limeringar och Ingefärsbitar för garneringSå gör du den perfekta Moscow Mule drinken: 1. Häll ner vodka och limejuice i Modern House Moscow Mule Mugg 40 cl koppen2. Fyll muggen till hälften med krossad is3. Tillsätt Ingefärsöl4. Fyll på med is så muggen blir rågad5. Addera limeklyftor/ringar som garnering på drinken.6. Om du vill ha lite mer ”åsnespark” så lägg till stavar av ingefära i drinken. Det är även fint som garnering.Det går givetvis att göra en lika god alkoholfri Moscow Mule. Ta bort vodkan från receptet ovan och lägg till lite mer Ginger Beer och Lime i receptet efter egen smak och önskemål.Servera drinkarna i en Modern House Moscow Mule Mugg 40 cl och eftersom de säljs i 2-pack så kan du kan du skåla och säga na zdorovje till någon du vill dela drinken med.
 • Modern House - Champagneglas med Guldkant 23 cl 4-pack Soft Pink

  modern house - champagneglas med guldkant 23 cl 4-pack soft pink
  En vacker uppsättning champagneglas från Modern House. Den klassiska formen och glasets guldkant ger ett exklusivt och elegant uttryck. Perfekt att servera mousserande drycker ur vid festligare tillfällen. Champagneglaset finns i två läckra färger, soft pink och soft grey. Det här glaset kommer aldrig gå ur tiden och gör sig fin till både enkla och mer kreativa dukningar. Kan diskas i maskin på ett skonsamt program och tål max 45°C. Säljes i 4-pack.
 • Modern House - Vattenglas med Guldkant 45 cl 4-pack Soft Pink

  modern house - vattenglas med guldkant 45 cl 4-pack soft pink
  Ett vattenglas med guldkant från Modern House som förgyller dukningen med sin guldkant och läckra form. Den här uppsättningen med glas från Modern House är perfekt att använda till stilla och kolsyrade drycker och kan användas när helst du vill, till vardags och likväl till middagsbjudningen. Glaset finns i två vackra färger att välja mellan eller kombinera för ett kreativt uttryck. Tål att diskas i maskin på ett skonsamt program med en max temperatur på 45°C. Moderna House Vattenglas med Guldkant 45 cl 4-pack säljs i 4-pack.
 • Modern House - Sontell Ölglas 39,5 cl 6-pack Klar

  modern house - sontell ölglas 39,5 cl 6-pack klar
  Set med 6 ölglas med en volym på 39,5 cl från norska Modern Houses Sontell-serie.Bjud hela festsällskapet på en runda törstsläckare med detta set med 6 klassiskt utformade ölglas från Modern House. Ölglasen från det norska hemföretagets Sontell-serie är speciellt utformade för optimal avnjutning av din favoritöl – vare sig det är en lätt lager eller en mustig julöl. Med en volym på 39,5 cl är glasen perfekta för servering av öl till maten så att du kan smaka en riktigt god brygd till din favoriträtt tillsammans med dina nära och kära. Ölglasen är tillverkade i blyfritt kristallglas av allra högsta kvalité med laserskurna kanter och en hållbarhet som är svår att slå, och de levereras även i en vacker presentlåda och gör sig därför perfekt som inflyttnings- eller födelsedagspresent till ölälskaren. Ölglasen går att diskas i diskmaskin.Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.
 • Modern House - Mina Rödvinsglas 58 cl Klar

  modern house - mina rödvinsglas 58 cl klar
  Rödvinsglas i hållbar akrylplast med en volym på 58 cl från Modern Houses Mina-serie.Detta klassiskt utformade rödvinsglas är perfekt för den nyutflyttade studenten eller för den aktiva som behöver ett hållbart alternativ till ett vinglas i glas som lätt går sönder. Rödvinsglaset Mina från norska Modern House är tillverkat i tålig akrylplast och kan tas med överallt för de tillfällena man känner att man behöver ett riktigt fylligt glas rött i handen. Vare sig du är sugen på ett glas Barolo i jaccuzzin eller en uppfriskande Pinot Noir i bastun så kommer Mina-glaset att vara där för dig i vått och torrt. En vän för livet helt enkelt! Mina-rödvinsglaset har en volym på 58 cl och tål rengöring i diskmaskin.Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.
 • Modern House - Nemo Tallrik 18x18 cm Sand

  modern house - nemo tallrik 18x18 cm sand
  Mindre fyrkantig tallrik i sandfärgat porslin som mäter 18x18 cm från norska Modern Houses Nemo-serie.Avnjut en riktigt god lunch i stil med denna eleganta mindre tallrik i sandfärgat porslin från Modern House. Denna assiett från det norska hemföretagets Nemo-kollektion är perfekt för mindre rätter såsom lätta luncher, förrätter och efterrätter, och kommer att ge ditt matbord ett tidlöst inslag tack vare sin vackra utformning som graciöst blandar skandinavisk och östasiatisk design. Assietten är tillverkad i hållbart porslin som kan användas dagligen utan att förlora sin glans, och den gör sig lika bra som tillägg till en redan existerande porslinsservis som i kombination med andra tallrikar och skålar från Nemo-serien. Tallriken mäter 18x18 cm och kan både diskas i diskmaskin och användas i mikrovågsugn.Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.