Hemmässan
www.hemmassan.se

Nachtmann sortiment online

 • Nachtmann Bossa Nova Mattallrik 27 Cm 2-pack - Glas Klar

  nachtmann bossa nova mattallrik 27 cm 2-pack - glas klar
  2-pack med Bossa Nova Mattallrik från Nachtmann. Den här mattallriken är tillverkad av klart glas och har ett stilrent flätat korgmönster. Den är en del av serien Bossa Nova, som har samma läckra känslighet som dansen som serien är döpt efter. Mattallriken passar lika bra till vardags som till fest. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Dricksglas 35 Cl 4-pack - Dricksglas Kristallglas Klar

  nachtmann noblesse dricksglas 35 cl 4-pack - dricksglas kristallglas klar
  Dricksglaset från Nachtmann har en lyxig design i fint kristallglas med ett diamantmönster för en sofistikerad och elegant touch. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om dricksglaset från Nachtmann- Från kollektionen Noblesse.- Tillverkat av kristallglas.- Förpackningsantal: 4.- Lyxig design.- Iögonfallande diamantmönster. Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Longdrinkglas 37 Cl 4-pack - Dricksglas Kristallglas Klar

  nachtmann noblesse longdrinkglas 37 cl 4-pack - dricksglas kristallglas klar
  4-pack med Noblesse Longdrinkglas från Nachtmann. Glasen tillhör serien Noblesse och består av glas som har ett klassiskt diamantmönster som ger en lyxig känsla till hemmet. Noblesse har en perfekt tyngd och ligger stabilt i handen.Tillverkat i kristall, tål maskindinsk. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova Tallrik 21 Cm 2-pack - Klar

  nachtmann bossa nova tallrik 21 cm 2-pack - klar
  Bossa Nova Tallrik 21 Cm, 2-pack från Nachtmann. Mattallrikar Klar . Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Glas 42,5 Cl 4-pack - Dricksglas Kristallglas Klar

  nachtmann noblesse glas 42,5 cl 4-pack - dricksglas kristallglas klar
  Dessa fyra glas från Nachtmann tillhör serien Noblesse, som innehåller allt du behöver för att göra din hemmabar komplett. Glasen har ett klassiskt skuret diamantmönster som ger en lyxig känsla till det dukade bordet. Är tillverkade i kristallglas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova Tallrik 2-pack - Kristallglas Klar

  nachtmann bossa nova tallrik 2-pack - kristallglas klar
  2-pack med Bossa Nova Tallrik från Nachtmann. Den här fyrkantiga tallriken är tillverkad av klart glas och har ett stilrent flätat korgmönster. Den är en del av serien Bossa Nova, som har samma läckra känslighet som dansen som serien är döpt efter. Tallriken passar lika bra till vardags som till fest. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Noblessehot Muggar Set om 4 st 35 cl Glas

  noblessehot muggar set om 4 st 35 cl glas
 • Noblesse All purpose 23 cl 4-p

  noblesse all purpose 23 cl 4-p
 • Kaffeglas Ethno Barista Coffee 2-pack

  kaffeglas ethno barista coffee 2-pack
  Nachtmanns baristakollektion har de perfekta glasen för alla typer av specialkaffe. Trots det varma innehållet kan glaset hållas bekvämt i handen. • Hög krossäkerhet • Exceptionell briljans • Diskmaskinsäker