Hemmässan
www.hemmassan.se

Nachtmann sortiment online

 • Nachtmann - Bossa Nova Tallrik flat 32 cm 2-pack hel dekor

  nachtmann - bossa nova tallrik flat 32 cm 2-pack hel dekor
  Tallrikar i serien Boss Nova från Nachtmann. Fina att duka upp bordet med. Tallrikarna, med sina vävinspirerande dekor, passar lika bra till vardags som fest. Dom tål att diskas i diskmaskin, kommer i 2-pack.
 • Nachtmann - Noblesse Likörglas 5,7 cl 4-pack

  nachtmann - noblesse likörglas 5,7 cl 4-pack
  Duka upp bordet med dessa vackra snapsglas på fot från Nachtmann. Avnjut en nubbe till maten eller en avec efter middagen i dessa eleganta likörglas. Noblesse är en elegant serie från Nachtmann som är både tålig och sofistikerad med ett vackert mönster som påminner om diamanter och alla glas är diskmaskinssäkra.
 • Nachtmann - Noblesse Skål 11 cm 2-pack

  nachtmann - noblesse skål 11 cm 2-pack
  Komplettera din drinkservering eller middagsdukning med dessa tidlösa kristallskålar, perfekta för snacks och tillbehör. Noblesse är en elegant serie från Nachtmann som är både tålig och sofistikerad med ett vackert slipat diamantmönster.
 • Nachtmann - ViVino Vitvinsglas 37 cl 4-pack

  nachtmann - vivino vitvinsglas 37 cl 4-pack
  Från tyska Nachtmann kommer denna stilrena, klassiska serie av glas som har döpts till ViVino. Vivino betyder leva och livet blir ju så mycket härligare med vackra dukningar, middagar med folk man gillar och ett gott vin. Glasen är gjorda för att hålla länge - som livet. De är diskmaskinssäkra och kommer bli de nya favoriterna i hemmet.Perfekt present till dig själv, till den nybakade studenten eller till den som vill ha hållbara och samtidigt stilrena glas.
 • Nachtmann - Noblesse Shotglas 5,5 cl 4-pack

  nachtmann - noblesse shotglas 5,5 cl 4-pack
  Med sin traditionella design och raka form kommer detta shotglas förgylla varje dukning. Noblesse är en elegant serie från Nachtmann som är både tålig och sofistikerad med ett vackert slipat diamantmönster.
 • Nachtmann - Noblesse Ölsejdel 60 cl

  nachtmann - noblesse ölsejdel 60 cl
  Elegant och samtidigt robust ölsejdel från Nachtmann.Med ett bekvämt handtag och generös storlek kan du njuta av din favoritöl till vardags och fest i detta ölglas. Noblesse är en elegant serie från Nachtmann som är både tålig och sofistikerad med ett vackert slipat diamantmönster på ölsejdeln.
 • Nachtmann - Classix Tumblerglas 35 cl 2-pack

  nachtmann - classix tumblerglas 35 cl 2-pack
  Nachtmanns serie Classix är riktigt vackert utformade med härliga mönster som påminner om kristaller, torn och diamanter. Skapa din egna unika servis genom att samla alla mönster eller välj det du tycker bäst om. Dessa tumblerglas är perfekta i storlek för att användas som vattenglas till vinet eller till drinkarna. Alla glas är diskmaskinssäkra.
 • Nachtmann - Bossa Nova Tallrik flat 23 cm 2-pack

  nachtmann - bossa nova tallrik flat 23 cm 2-pack
  Tallrikar i serien Boss Nova från Nachtmann. Fina tallrikar att duka upp bordet med. Tallrikarna, med sina vävinspirerande kanter, passar lika bra till vardags som fest. Tål att diskas i diskmaskin, kommer i 2-pack.
 • Nachtmann - Bossa Nova Tallrik 23 cm hel dekor 2-pack

  nachtmann - bossa nova tallrik 23 cm hel dekor 2-pack
  Tallrikar i serien Boss Nova från Nachtmann. Fina att duka upp bordet med. Tallrikarna, med sina vävinspirerande dekor, passar lika bra till vardags som fest. Tål att diskas i diskmaskin, kommer i 2-pack.
 • Nachtmann - Classix Tumblerglas 31 cl 2-pack

  nachtmann - classix tumblerglas 31 cl 2-pack
  Nachtmanns serie Classix är riktigt vackert utformad med härliga mönster som påminner om kristaller, torn och diamanter. Skapa din egna unika servis genom att samla alla mönster eller välj det du tycker bäst om. Tumblerglasen är perfekta i storlek för att användas som vattenglas till vinet, till läsken eller till drinkarna. Alla glas är diskmaskinssäkra.
 • Nachtmann - Classix Tumblerglas 25 cl 2-pack

  nachtmann - classix tumblerglas 25 cl 2-pack
  Nachtmanns vackra serie Classix är utformad med härliga mönster som påminner om kristaller, torn och diamanter. Skapa din egna unika servis genom att samla alla mönster eller välj det du tycker bäst om. Glasen är i perfekt storlek för att användas som vattenglas till vinet, till läsken eller till drinkarna. Alla glas är diskmaskinssäkra.
 • Nachtmann Noblesse Dricksglas 35 Cl 4-pack - Dricksglas Kristallglas Klar

  nachtmann noblesse dricksglas 35 cl 4-pack - dricksglas kristallglas klar
  Dricksglaset från Nachtmann har en lyxig design i fint kristallglas med ett diamantmönster för en sofistikerad och elegant touch. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om dricksglaset från Nachtmann- Från kollektionen Noblesse.- Tillverkat av kristallglas.- Förpackningsantal: 4.- Lyxig design.- Iögonfallande diamantmönster. Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Nachtmann - Noblesse Läskglas 35 cl 4-pack

  nachtmann - noblesse läskglas 35 cl 4-pack
  Njut av din dryck i dessa vackra glas som i sin design påminner om diamanter. Glasen lämpar sig bra för olika drycker som exempelvis läsk, lemonad, saft, juice eller öl. Alla glas ur Noblesse serien är diskmaskinssäkra.
 • Nachtmann - Noblesse Glasmugg 25 cl 2-pack

  nachtmann - noblesse glasmugg 25 cl 2-pack
  Njut av ditt te eller kaffe i ett dessa vackra kaffekoppar i glas som i sitt mönster påminner om diamanter. Med örat känns muggarna extra stabila i handen och för riktigt varma drycker som te och kaffe är det ibland skönt att ha ett öra att hålla koppen i. Noblesse är en elegant serie från Nachtmann som är både tålig och sofistikerad med ett vackert mönster och alla glas är diskmaskinssäkra.
 • Nachtmann - Noblesse Glasmugg 35 cl 2-pack

  nachtmann - noblesse glasmugg 35 cl 2-pack
  Njut av ditt te, kaffe eller varma choklad ur denna vackra kaffekopp i glas vars mönster påminner om diamanter. Med örat känns muggarna extra stabila i handen och för riktigt varmt innehåll är det ibland skönt att ha ett öra att hålla koppen i. Noblesse är en elegant serie från Nachtmann som är både tålig och sofistikerad med ett vackert mönster och alla glas är diskmaskinssäkra.
 • Nachtmann - ViVino Burgundyglas 70 cl 4-pack

  nachtmann - vivino burgundyglas 70 cl 4-pack
  Få till den där riktigt stora smaken av vinet genom att använda detta underbart stora glas. Rulla vinet runt i glaset för att ge det luft och därmed mer smak. Från tyska Nachtmann kommer denna stilrena, klassiska serie av glas som har döpts till ViVino. Vivino betyder leva och livet blir ju så mycket härligare med vackra dukningar, middagar med folk man gillar och ett gott vin. Glasen är gjorda för att hålla länge - som livet. De är diskmaskinssäkra och kommer bli de nya favoriterna i hemmet.Perfekt present till dig själv, till den nybakade studenten eller till den som vill ha hållbara och samtidigt stilrena glas.
 • Nachtmann Bossa Nova Mattallrik 27 Cm 2-pack - Glas Klar

  nachtmann bossa nova mattallrik 27 cm 2-pack - glas klar
  2-pack med Bossa Nova Mattallrik från Nachtmann. Den här mattallriken är tillverkad av klart glas och har ett stilrent flätat korgmönster. Den är en del av serien Bossa Nova, som har samma läckra känslighet som dansen som serien är döpt efter. Mattallriken passar lika bra till vardags som till fest. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Nachtmann - ViVino Rödvinsglas 61 cl 4-pack

  nachtmann - vivino rödvinsglas 61 cl 4-pack
  Från tyska Nachtmann kommer denna stilrena, klassiska serie av glas som har döpts till ViVino, vilket betyder leva. Livet blir ju så mycket härligare med vackra dukningar, middagar med folk man gillar och ett gott vin. Glasen är gjorda för att hålla länge - som livet. De är diskmaskinssäkra och kommer bli de nya favoriterna i hemmet.Perfekt present till dig själv, till den nybakade studenten eller föräldern som vill ha ett hållbart och samtidigt stilrent glas för servering.
 • Nachtmann - Bossa Nova Glas 4-pack 25 cl

  nachtmann - bossa nova glas 4-pack 25 cl
  Nachtmanns serie Bossa Nova utökas nu med nya låga glas som säljs i 4-pack. Dansen Bossa Nova som uppstod på 60-talet har gett inspiration till dessa vackra glas med sitt flätade rutmönster. Passar perfekt till frukostjuicen, smoothien eller drinkarna på kvällen - det blir helt enkelt lite lyxigare och smakar extra gott ur dessa glas.
 • Nachtmann - ViVino Champagneglas 26 cl 4-pack

  nachtmann - vivino champagneglas 26 cl 4-pack
  När man dricker champagne vill man att glaset ska hålla inne bubblorna så allt inte försvinner direkt vilket kan matta av smaken. Med dessa stilrena och klassiskt utformade serie av glas från tyska Nachtmann kommer du kunna avnjuta champagne som det ska smaka. Serien heter ViVino vilket betyder leva. Livet blir ju så mycket härligare med vackra dukningar, middagar med folk man gillar och ett gott vin. Glasen är gjorda för att hålla länge - som livet. De är diskmaskinssäkra och kommer bli de nya favoriterna i hemmet.Perfekt present till dig själv, till den nybakade studenten eller till den som vill ha hållbara och samtidigt stilrena glas.
 • Nachtmann - Noblesse Longdrink 4-pack

  nachtmann - noblesse longdrink 4-pack
  Njut av den goda drycken ur detta stilrena glas från Nachtmann. Med Noblesse baraccesoarer får man en känsla av lyx i hemmet. Med eleganta inslag ger du din hemmabar ett nytt lyster.
 • Nachtmann - Bossa Nova Tallrik flat 32 cm 2-pack

  nachtmann - bossa nova tallrik flat 32 cm 2-pack
  Tallrikar i serien Boss Nova från Nachtmann. Fina tallrikar att duka upp bordet med. Tallrikarna, med sina vävinspirerande kanter, passar lika bra till vardags som fest. Tål att diskas i diskmaskin, kommer i 2-pack.
 • Nachtmann - Jules Allglas på fot 26 cl 4-pack

  nachtmann - jules allglas på fot 26 cl 4-pack
  Ett allglas som känns behagligt i handen som med sin finess passar utmärkt för vardag som fest. Jules tar inspiration från jetmotorer och fångar känslan av kraft och elegans i räfflornas fina linjer. Serien är designad av Oliver Bryant, vinnaren av Nachtmanns NextGen tävling i samarbete med University of Technology Sydney.
 • Nachtmann - Jules Tumbler 30,5 cl 4-pack

  nachtmann - jules tumbler 30,5 cl 4-pack
  Med sin vackra geometriska form och behagliga känsla i handen kommer detta glas bli en storfavorit för morgonjuicen och kvällsdrinken. Jules tar inspiration från jetmotorer och fångar känslan av kraft och elegans i räfflornas fina linjer. Serien är designad av Oliver Bryant, vinnaren av Nachtmanns NextGen tävling i samarbete med University of Technology Sydney.
 • Nachtmann - Jules Longdrinkglas 37,5 cl 4-pack

  nachtmann - jules longdrinkglas 37,5 cl 4-pack
  Med glaset raka höga form och behagliga tyngd kan du njuta av goda long drink och highball cocktails. Jules tar inspiration från jetmotorer och fångar känslan av kraft och elegans i räfflornas fina linjer. Serien är designad av Oliver Bryant, vinnaren av Nachtmanns NextGen tävling i samarbete med University of Technology Sydney.
 • Nachtmann - Noblesse Allglas 35 cl 4-pack

  nachtmann - noblesse allglas 35 cl 4-pack
  Ett mångsidigt glas som passar varje hem med sin traditionella design och praktiska form. Noblesse är en elegant serie från Nachtmann som är både tålig och sofistikerad med ett vackert slipat diamantmönster.
 • Nachtmann - Optic Gin- och Tonicglas 64 cl 4-pack

  nachtmann - optic gin- och tonicglas 64 cl 4-pack
  Njut av goda gin & tonic drinkar med detta specialutformade glas. Med sin klassiska kupa och generösa utrymme för is passar det utmärkt för härliga cocktailkvällar.
 • Nachtmann - Bossa Nova Skål 12 cm 2-pack

  nachtmann - bossa nova skål 12 cm 2-pack
  Bossa Nova serien i glas från Nachtmann med det karaktäristiska flätade rutmönstret, här i ett set om två mindre, fyrkantiga skålar i praktisk storlek – perfekta att servera snacks och godis i. I Boss Nova serien hittar du flera produkter i olika modeller och storlekar som du kan komplettera med.
 • Nachtmann - Bossa Nova Longdrinkglas 39,5 cl 4-pack

  nachtmann - bossa nova longdrinkglas 39,5 cl 4-pack
  Från tyska Nachtmann och serien Bossa Nova kommer dessa fina longdrinkglas i 4-pack. Dansen Bossa Nova som uppstod på 60-talet har gett inspiration till dessa vackra glas med sitt flätade utseende. Drinkar, juice, smoothie, allt blir lyxigt och smakar extra gott i dessa fina glas. Passar fint både till vardag och fest.
 • Nachtmann - Highland Tumbler 4-pack

  nachtmann - highland tumbler 4-pack
  Set med 4 exklusiva tumblerglas från tyska Nachtmann. Alla glas har olika utskurna motiv. Visst blir väl favoritdrycken ännu godare om den intas i snygga glas?
 • Nachtmann - Noblesse Whiskyglas 29,5 cl 4-pack

  nachtmann - noblesse whiskyglas 29,5 cl 4-pack
  Njut av din whisky i ett stilrent glas som känns behagligt och stabilt i handen. Noblesse är en elegant serie från Nachtmann som är både tålig och sofistikerad med ett vackert slipat diamantmönster.
 • Nachtmann - Punk Longdrinkglas 39 cl 4-pack

  nachtmann - punk longdrinkglas 39 cl 4-pack
  Kristallglasserien Punk från tyska Nachtmann ger ett starkt uttryck, utformad med nitar och rutnät, de klassiska punksymbolerna. Det var den unga designern Anke Buchman vid den världsberömda konst- och designhögskolan Central Saint Martin's som skapade denna utåtriktade serie, inspirerad av London och den engelska punken. Hon fick detta uppdrag för att uppmärksamma att punken firar 40 år. Dessa longdrinkglas rymmer 39 cl och passar till alla möjliga drycker, både vardag som fest.Levereras i 4-pack.
 • Nachtmann - Bossa Nova Tumbler 33 cl 4-pack

  nachtmann - bossa nova tumbler 33 cl 4-pack
  Från tyska Nachtmann och serien Bossa Nova kommer dessa fina tumblerglas i 4-pack. Dansen Bossa Nova som uppstod på 60-talet har gett inspiration till dessa vackra glas med sitt flätade utseende. Whisky, juice, smoothie, allt blir lyxigt och smakar extra gott i dessa fina glas. Passar fint både till vardag och fest.
 • Nachtmann - Punk Tumbler 34 cl 4-pack

  nachtmann - punk tumbler 34 cl 4-pack
  Kristallglasserien Punk från tyska Nachtmann ger ett starkt uttryck, utformad med nitar och rutnät, de klassiska punksymbolerna. Det var den unga designern Anke Buchman vid den världsberömda konst- och designhögskolan Central Saint Martin's som skapade denna utåtriktade serie, inspirerad av London och den engelska punken. Hon fick detta uppdrag för att uppmärksamma att punken firar 40 år. Dessa tumblerglas rymmer 34 cl och passar till alla möjliga drycker, både vardag som fest.Levereras i 4-pack.
 • Nachtmann - Boss Nova Lock till Kakfat 30 cm

  nachtmann - boss nova lock till kakfat 30 cm
  Glaskupan ur Bossa Nova serien från Nachtmann passar både till tårtfatet och chip & dip ur samma serie. Glaskupan hindrar tårtan eller snacksen från att bli trist torra och bidrar även till att presentera maten med en lite mer glamourös touch. I Boss Nova serien hittar du flera produkter i olika modeller och storlekar som du kan komplettera med.
 • Nachtmann Noblesse Longdrinkglas 37 Cl 4-pack - Dricksglas Kristallglas Klar

  nachtmann noblesse longdrinkglas 37 cl 4-pack - dricksglas kristallglas klar
  4-pack med Noblesse Longdrinkglas från Nachtmann. Glasen tillhör serien Noblesse och består av glas som har ett klassiskt diamantmönster som ger en lyxig känsla till hemmet. Noblesse har en perfekt tyngd och ligger stabilt i handen.Tillverkat i kristall, tål maskindinsk. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Nachtmann Classix Dricksglas 24 Cl 2-pack - Dricksglas Kristallglas Klar

  nachtmann classix dricksglas 24 cl 2-pack - dricksglas kristallglas klar
  Dricksglaset från Nachtmann har en klassisk form med ett iögonfallande, elegant mönster. Det är tillverkat av fint kristallglas med en hög klarhet perfekt för finare tillfällen. Tillgänglig i olika storlekar. 2-pack. Om dricksglaset från Nachtmann- Klassisk form.- Elegant, iögonfallande mönster.- Det här dricksglaset är en del av Nachtmanns kollektion Classix.- Förpackningsantal: 2. Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova Rektangulär Tallrik 28x14 Cm - Klar

  nachtmann bossa nova rektangulär tallrik 28x14 cm - klar
  Bossa Nova Rektangulär Tallrik 28x14 Cm från Nachtmann. Mattallrikar Klar . Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova Tallrik 21 Cm 2-pack - Klar

  nachtmann bossa nova tallrik 21 cm 2-pack - klar
  Bossa Nova Tallrik 21 Cm, 2-pack från Nachtmann. Mattallrikar Klar . Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Nachtmann - Bossa Nova Fat+Skålar 5 delar

  nachtmann - bossa nova fat+skålar 5 delar
  Bossa Nova-serien i glas från Nachtmann med det karaktäristiska flätade rutmönstret, här i ett serveringsset på fem delar. Bossa Nova serveringsset innehåller en tallrik och fyra skålar. Ett set som gör det enkelt att presentera och servera med stil. I Boss Nova-serien hittar du flera produkter i olika modeller och storlekar som du kan komplettera med.
 • Nachtmann - Bossa Nova Fat+Skålar 3 delar

  nachtmann - bossa nova fat+skålar 3 delar
  Bossa Nova serien i glas från Nachtmann med det karaktäristiska flätade rutmönstret, här i ett serveringsset på tre delar. Bossa Nova serveringsset innehåller två mindre, fyrkantiga skålar och ett serveringsfat. Ett set som gör det enkelt att presentera och servera med stil. I Boss Nova serien hittar du flera produkter i olika modeller och storlekar som du kan komplettera med. Fat: 28 x 14 cmSkålar: 12x12 cm.
 • Nachtmann Bossa Nova Rektangulär Tallrik 42x15 Cm - Klar

  nachtmann bossa nova rektangulär tallrik 42x15 cm - klar
  Bossa Nova Rektangulär Tallrik 42x15 Cm från Nachtmann. Mattallrikar Klar . Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Nachtmann - Bossa Nova Tårtfat 32 cm

  nachtmann - bossa nova tårtfat 32 cm
  Elegant tårtfat i glas ur serien Bossa Nova från Nachtmann. Med tårtan på den här fatet kommer den garanterat att smaka extra gott!
 • Nachtmann - Petals Skål 34 cm

  nachtmann - petals skål 34 cm
  En elegant kristallskål som tar dukningen till en ny nivå med sin vackra ljusreflektion och moderna design. Serien Petals tar inspiration från vackra kronblad. Serien är designad av Alvaro Uribe, vinnaren av Nachmanns NextGen tävling i samarbete med den prestigefyllda Pratt Institute i New York.
 • Nachtmann - Quartz Skål 32 cm

  nachtmann - quartz skål 32 cm
  En gnistrande kristallskål som förhöjer inredningen med vackra ljusreflektioner och djärva former. Quartz är inspirerad av en av dem viktigaste råvarorna i kristallglas, kvartsand. Serien är designad av Catherine Merrick, vinnaren av Nachmanns NextGen-tävling i samarbete med den prestigefyllda Pratt Institute i New York.
 • Nachtmann - Bossa Nova Tallrik 42x15 cm

  nachtmann - bossa nova tallrik 42x15 cm
  Tallrik i glas med ett vävinspirerat mönster från tyska varumärket Nachtmann. Fungerar lika bra som uppläggningsfat. Finns i mindre storlek.
 • Nachtmann Noblesse Glas 42,5 Cl 4-pack - Dricksglas Kristallglas Klar

  nachtmann noblesse glas 42,5 cl 4-pack - dricksglas kristallglas klar
  Dessa fyra glas från Nachtmann tillhör serien Noblesse, som innehåller allt du behöver för att göra din hemmabar komplett. Glasen har ett klassiskt skuret diamantmönster som ger en lyxig känsla till det dukade bordet. Är tillverkade i kristallglas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova Mattallrik 32 Cm 2-pack - Glas Klar

  nachtmann bossa nova mattallrik 32 cm 2-pack - glas klar
  2-pack med Bossa Nova Mattallrik från Nachtmann. Den här mattallriken är tillverkad av klart glas och har ett stilrent flätat korgmönster. Den är en del av serien Bossa Nova, som har samma läckra känslighet som dansen som serien är döpt efter. Mattallriken passar lika bra till vardags som till fest. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova Tallrik 2-pack - Kristallglas Klar

  nachtmann bossa nova tallrik 2-pack - kristallglas klar
  2-pack med Bossa Nova Tallrik från Nachtmann. Den här fyrkantiga tallriken är tillverkad av klart glas och har ett stilrent flätat korgmönster. Den är en del av serien Bossa Nova, som har samma läckra känslighet som dansen som serien är döpt efter. Tallriken passar lika bra till vardags som till fest. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Nachtmann - Noblesse Colour Tumbler 29 cl 2-pack Tobacco

  nachtmann - noblesse colour tumbler 29 cl 2-pack tobacco
 • Nachtmann - Noblesse Colour Tumbler 29 cl 2-pack Smoke

  nachtmann - noblesse colour tumbler 29 cl 2-pack smoke
 • Nachtmann - Noblesse Colour Tumbler 29 cl 2-pack Berry

  nachtmann - noblesse colour tumbler 29 cl 2-pack berry
 • Nachtmann - Noblesse Colour Tumbler 29 cl 2-pack Vintage Blue

  nachtmann - noblesse colour tumbler 29 cl 2-pack vintage blue
 • Nachtmann - Noblesse Colour Tumbler 29 cl 2-pack Taupe

  nachtmann - noblesse colour tumbler 29 cl 2-pack taupe
 • Nachtmann - Noblesse Colour Tumbler 29 cl 2-pack Mint

  nachtmann - noblesse colour tumbler 29 cl 2-pack mint
 • Nachtmann - Noblesse Colour Tumbler 29 cl 2-pack Rosè

  nachtmann - noblesse colour tumbler 29 cl 2-pack rosè
 • Nachtmann - Noblesse Colour Tumbler 29 cl 2-pack Aqua

  nachtmann - noblesse colour tumbler 29 cl 2-pack aqua
 • Nachtmann - Noblesse Champagneglas 15 cl 4-pack Klar

  nachtmann - noblesse champagneglas 15 cl 4-pack klar
 • Nachtmann - Noblesse Vin/Cocktailglas 35 cl 4-pack Klar

  nachtmann - noblesse vin/cocktailglas 35 cl 4-pack klar
 • Nachtmann - Ethno Skål 16 cm 2-pack Klar

  nachtmann - ethno skål 16 cm 2-pack klar
  Skål 2-pack från Nachtmann är perfekta till yoghurten till frukosten eller till glassen på kvällen. Tål maskindisk. Kombinera med andra delar ur serien.
 • Nachtmann - Ethno Mugg 39 cl 2-pack Klar

  nachtmann - ethno mugg 39 cl 2-pack klar
  Ethno Mugg från Nachtmann passar både till varma och kalla drycker. Rymmer 39 cl och kommer i 2-pack. Kombinera gärna med andra delar ur serien. Tål maskindisk.
 • Nachtmann - Ethno Tumbler 30 cl 4-pack Klar

  nachtmann - ethno tumbler 30 cl 4-pack klar
  Tumbler från Nachtmann är perfekt för att servera dina favoritdrinkar, med sina 30 cl, är detta en lämplig storlek för alla typer av drycker, från drinkar till saft och kommer i 4-pack. Tål maskindisk. Kombinera med andra delar ur serien.
 • Nachtmann - Ethno Longdrink 41 cl 4-pack Klar

  nachtmann - ethno longdrink 41 cl 4-pack klar
  Longdrink från Nachtmann är perfekt för att servera dina favoritdrinkar, med sina 41 cl, är detta en lämplig storlek för alla typer av drycker, från longdrinks till cocktails och kommer i 4-pack. Tål maskindisk. Kombinera med andra delar ur serien.
 • Nachtmann - Bossa Nova Skål 30 cm

  nachtmann - bossa nova skål 30 cm
  Bossa Nova-serien i glas från Nachtmann med det karaktäristiska flätade rutmönstret, här som en skål i praktisk storlek. Passar lika bra att servera en läcker sallad i som popcornen till filmkvällen – tillför lite glamour oavsett tillfälle. I Boss Nova-serien hittar du flera produkter i olika utföranden och storlekar som du kan komplettera med.
 • Nachtmann - Noblesse Cocktailglas 18 cl 2-pack

  nachtmann - noblesse cocktailglas 18 cl 2-pack
  Ett mångsidigt glas i traditionell design som förgyller varje tillställning. Njut av din favoritcocktail eller varför inte servera desserten i detta vackra kristallglas? Noblesse är en elegant serie från Nachtmann som är både tålig och sofistikerad med ett vackert slipat diamantmönster.