Hemmässan
www.hemmassan.se

Nicolas Vahé sortiment online

 • Nicolas Vahé - Daily Bestickset 16 delar

  nicolas vahé - daily bestickset 16 delar
  Bestickset för 4 personer från Nicolas Vahé. Bestickserien Daily är är tillverkad av rostfritt stål och tål maskindisk - precis som namnet antyder tål besticken att användas varje dag, men med sina klassiska rundade former passar de även till fest! Komplettera gärna med andra serveringsdetaljer från samma varumärke för att skapa din egen personliga dukning. I setet ingår - 4 knivar - 4 gafflar - 4 matskedar - 4 teskedar
 • Nicolas Vahé - Stone Tallrik flat 28 cm

  nicolas vahé - stone tallrik flat 28 cm
  Klassisk flat mattallrik ur serien Stone från varumärket Nicolas Vahé. Tallriken är tillverkad av stengods och har runda former och en rustik look i skiftande gråvita nyanser. Kombinera gärna med skålar och serviser i andra former, färger och material för att skapa din egen personliga stil på bordet. Obs! Glasyren kan variera något.
 • Nicolas Vahé - Stone Tallrik djup 23 cm

  nicolas vahé - stone tallrik djup 23 cm
  Djup tallrik ur serien Stone från varumärket Nicolas Vahé. Tallriken är tillverkad av stengods och har runda former och en rustik look i skiftande gråvita nyanser. Servera soppa, dessert eller frukost i tallriken, och kombinera gärna med skålar och serviser i andra former, färger och material för att skapa din egen personliga stil på bordet. Obs! Glasyren kan variera något.
 • Nicolas Vahé - Ceramic Skål 22 cm Sand

  nicolas vahé - ceramic skål 22 cm sand
  Skål ur serien Ceramic från danska varumärket Nicolas Vahé. Med sina enkla linjer och rustika utseende får skålen ett handgjort uttryck som passar de flesta hem. Kombinera gärna med andra serviser för en levande dukning. Den här skålen passar både till soppa, frukostflingorna eller att servera ur.
 • Nicolas Vahé - Ceramic Skål/Äggkopp 6-pack Sand

  nicolas vahé - ceramic skål/äggkopp 6-pack sand
  Små skålar ur serien Ceramic från danska varumärket Nicolas Vahé. Med sina enkla linjer och rustika utseende får skålarna ett handgjort uttryck som passar de flesta hem. Kombinera gärna med andra serviser för en levande dukning. De här skålarna passar både som äggkopp eller till servering av flingsalt eller andra kryddor. Säljs i 6-pack.