Hemmässan
www.hemmassan.se

Nicolas Vahé sortiment online

 • Nicolas Vahé Groove Dricks H10 Cm 4-pack - Dricksglas Glas Klar

  nicolas vahé groove dricks h10 cm 4-pack - dricksglas glas klar
  Dricksglaset från Nicolas Vahé har en handgjord design i glas med en ribbad exteriör perfekt både till vardags och finare tillfällen. Om dricksglaset från Nicolas Vahé- Det här dricksglaset är en del av Nicolas Vahés kollektion Groove.- Handgjord design.- Ribbat.- Höjd: 100 mm.- Diameter: 80 mm.- Finns även som vinglas.- Tillverkat i Kina Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Nicolas Vahé Bistro Frukostfat Ø23 Cm 4-pack - Porslin Grå

  nicolas vahé bistro frukostfat ø23 cm 4-pack - porslin grå
  Frukostfatet från Nicolas Vahé har en klassisk design i porslin med två grå linjer runt om perfekt för att servera både middag och frukost. Välj mellan olika storlekar. Om frukostfatet från Nicolas Vahé- Det här frukostfatet är en del av Nicolas Vahés kollektion Bistro.- Tillverkat av porslin.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Tillverkat i Kina Skötselråd för frukostfatet- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Nicolas Vahé Bistro Middagstallrik Ø27 Cm 4-pack - Porslin Grå

  nicolas vahé bistro middagstallrik ø27 cm 4-pack - porslin grå
  Middagstallriken från Nicolas Vahé har en klassisk design i porslin med två grå linjer runt om perfekt för långa middagar runt matbordet. Välj mellan olika storlekar. Om middagstallriken från Nicolas Vahé- Den här middagstallriken är en del av Nicolas Vahés kollektion Bistro.- Tillverkad av porslin.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Tillverkad i Kina Skötselråd för middagstallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Nicolas Vahé Fromage Ostknivset 3 Delar - Rostfritt Stål

  nicolas vahé fromage ostknivset 3 delar - rostfritt stål
  Ostknivsetet från Nicolas Vahé har tre knivar i rostfritt stål för olika typer av ostar. Om ostknivsetet från Nicolas Vahé- Gjort av rostfritt stål. Skötselråd för ostknivsetet- Handdisk rekommenderas. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.