Hemmässan
www.hemmassan.se

Nicolas Vahé sortiment online

 • Nicolas Vahé - FORM AVLÅNG UPPLÄGGNING 2-PACK

  nicolas vahé - form avlång uppläggning 2-pack
  Två stycken rustika uppläggningsformar från Nicholas Vahé. Snygg kvadratisk form med utmärkande handtag i mässing.Det dekorativa utseendet gör att du med fördel kan förflytta formen direkt från ugnen till det dukade middagsbordet. Dessa formar passar de flesta hällar, dock inte för induktion. Formarna mår bäst av att diskas för hand och kan få viss förändring av färg med tiden då de utsätts för värme. Detta är vanligt för rostfritt stål men har ingen inverkan på säkerheten eller prestandan.Alla produkter från Nicholas Vahé berättar sin egen speciella historia, skapar en unik atmosfär och är perfekt i dagliga matlagningsrutiner.
 • Nicolas Vahé - Gryta Uppläggning 2-pack

  nicolas vahé - gryta uppläggning 2-pack
  Gryta Uppläggning 2-pack Nicolas Vahé är tillverkade i rostfritt stål och har handtag i mässing vilket ger bordet en rustik och mysig känsla. Servera ugnsbakad potatis, gryta eller någon annan god rätt med dessa, låt fantasin ta över. Grytorna tål värme upp till 250°C och kan därmed serveras direkt från ugn till bord - en servering som kommer uppskattas av alla! Grytorna kan användas i elektriska och fläktstödda ugnar samt el- och gashällar. Observera att dess yta kan komma att bli missfärgad över tid då dem utsätts för värme, detta är vanligt förekommande för rostfritt stål och påverkar inte deras prestanda eller råvaran som serveras där i. Diska grytorna för hand.
 • Nicolas Vahé - Kastrull Uppläggning 2-pack

  nicolas vahé - kastrull uppläggning 2-pack
  Två läckra kastruller i miniformat från Nicolas Vahé. Servera tillbehör, såser, grytor eller andra mindre rätter i dessa fantastiska kastruller som definitivt kommer höja stämningen runt bordet. Kastrullerna i rostfritt stål med handtag i mässing ger bordet ett rustikt uttryck. Kastrullerna tål värme upp till 250°C och kan därför användas direkt i ugn för tillagning. Njut av en minnesvärd stund tillsammans med vänner och familj!Kastrullerna kan användas i elektriska och fläktstödda ugnar samt el- och gashällar. Observera att dess yta kan komma att bli missfärgad över tid då dem utsätts för värme, detta är vanligt förekommande för rostfritt stål och påverkar inte deras prestanda eller råvaran som serveras där i. Kastrullerna diskas för hand.
 • Nicolas Vahé - Hink Uppläggning 2-pack

  nicolas vahé - hink uppläggning 2-pack
  Två fina uppläggnings hinkar i rostfritt stål, med sidohandtag i mässing från Nicolas Vahé. De här underbara små hinkarna kan användas till servering av alla sorters tillbehör eller mindre rätter. Duka upp bordet med dessa hinkar och servera pommesfrites eller kanske vitlöksstekta sparris i dem och ge bordet en riktig pub-känsla. Hinkarna tål en temperatur upp till 250°C och kan därmed fyllas med önskad råvara/tillbehör/mini rätt, tillagas i ugn och sedan tas direkt till bordet. Förgyller alla dukningar och kan användas till både vardags och fest! Hinkarna diskas för hand. Observera att dess yta kan komma att bli missfärgad över tid då dem utsätts för värme, detta är vanligt förekommande för rostfritt stål och påverkar inte deras prestanda eller råvaran som serveras där i.
 • Nicolas Vahé - Stekpanna Uppläggning 2-pack

  nicolas vahé - stekpanna uppläggning 2-pack
  Två mindre stekpannor från Nicolas Vahé som är perfekta att använda till servering av exempelvis tapas-rätter, omeletter och förrätter. Stekpannorna är tillverkade i rostfritt stål med handtag i mässing och ger bordet ett ledigt och stilrent uttryck. Stekpannorna tål värme upp till 250°C och kan därmed serveras direkt från ugn till bord. Bjud dina vänner, gäster eller familj på en läcker måltid! Stekpannorna kan användas i elektriska och fläktstödda ugnar samt el- och gashällar. Observera att dess yta kan komma att bli missfärgad över tid då dem utsätts för värme, detta är vanligt förekommande för rostfritt stål och påverkar inte deras prestanda eller råvaran som serveras där i. Stekpannorna diskas för hand.
 • Nicolas Vahé - Avlång Form 2-pack

  nicolas vahé - avlång form 2-pack
  Förgyll ditt middagsbord och hänför dina gäster med dessa vackra uppläggningsformar från Nicholas Vahé. Med sin ovala eleganta form och handtag i mässing mer den ett rustikt men ändå stilfullt intryck.Det dekorativa utseendet gör att du med fördel kan förflytta formen direkt från ugnen till det dukade middagsbordet. Dessa formar passar de flesta hällar, dock inte för induktion. Formarna mår bäst av att diskas för hand och kan få viss förändring av färg med tiden då de utsätts för värme. Detta är vanligt för rostfritt stål men har ingen inverkan på säkerheten eller prestandan.Alla produkter från Nicholas Vahé berättar sin egen speciella historia, skapar en unik atmosfär och är perfekt i dagliga matlagningsrutiner.
 • Nicolas Vahé Fromage Ostknivset 3 Delar - Rostfritt Stål

  nicolas vahé fromage ostknivset 3 delar - rostfritt stål
  Ostknivsetet från Nicolas Vahé har tre knivar i rostfritt stål för olika typer av ostar. Om ostknivsetet från Nicolas Vahé- Gjort av rostfritt stål. Skötselråd för ostknivsetet- Handdisk rekommenderas. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Nicolas Vahé Presentation Såspanna Ø8 Cm 2 Delar - Mässing

  nicolas vahé presentation såspanna ø8 cm 2 delar - mässing
  Såspannan från Nicolas Vahé är perfekt för att tillaga flera olika smårätter och har en elegant look i rostfritt stål med handtag i mässing. Om såspannan från Nicolas Vahé- Tillverkad av rostfritt stål och mässing.- 2x såspannor.- Längd: 165 mm.- Diameter: 88 mm.- Temperatur: 250˚C. Skötselråd för såspannan- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.