Hemmässan
www.hemmassan.se

Normann Copenhagen

 • Normann Copenhagen Grant Vägglampa Eu 43 Cm - Stål Svart

  normann copenhagen grant vägglampa eu 43 cm - stål svart
  Grant Vägglampa EU från Normann Copenhagen tillhör varumärkets serie Grant. Genom att utmana det traditionella tankemönstret har pendlar, vägglampor, bordslampor och golvlampor omsorgsfullt tagits fram av varumärkets skickliga designteam.Vägglampan Grant erbjuds i fyra olika utföranden. Välj mellan färgerna svart och mässing och två olika längd på lampans djup. Lampan med kort arm är särskilt framtagen för att passa som sänglampa, hallbelysning eller för att bli placerad ovanför köksbänken. Lampan med lång arm passar bättre för större rum som exempelvis loungelampa. Den genomtänkta kulleden i lampan gör så att lampskärmen kan justeras beroende på användningsområde. Armen kan justeras sidled. Därtill hör att lampan är dimmbar och utrustad med en dispersionslins så att den inte bländar.En utbytbar LED-ljuskälla ingår.Ljuskällans energikonsumtion: 4kWh/10.000h Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Silo Sittpuff Ø70 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Textil Dusty Brown

  normann copenhagen silo sittpuff ø70 cm - sittsäckar & sittpuffar textil dusty brown
  Sittpuffen från Normann Copenhagen har en minimalistisk design som harmoniserar med omgivningen. Den har en enkel, cylindrisk form med en livfull, högkvalitativ klädsel perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Formgivning av Hans Hornemann. Om sittpuffen från Normann Copenhagen- Högkvalitativ klädsel.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkad i Europa.- Formgivning av Hans Hornemann.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Scala Soffbord Ø110 Cm - Soffbord Ek Svart

  normann copenhagen scala soffbord ø110 cm - soffbord ek svart
  Soffbordet från Normann Copenhagen har en elegant, tidlös design för alla hem och stilar. Det har en vacker bordsskiva i olika utföranden att välja mellan. Designat i Danmark av Simon Legald. Om soffbordet från Normann Copenhagen- Finns även som matbord och cafébord.- Från serien Scala.- Finns i flera utföranden.- Tillverkat i Danmark.- Diameter: 1100 mm. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Scala Matbord Ø110 Cm - Ek

  normann copenhagen scala matbord ø110 cm - ek
  Matbordet från Normann Copenhagen har en elegant, tidlös design för alla hem och stilar. Det har en vacker bordsskiva i olika utföranden att välja mellan. Designat i Danmark av Simon Legald. Om matbordet från Normann Copenhagen- Finns även som ett soffbord och cafébord.- Från serien Scala.- Passar för 4 personer.- Finns i flera utföranden.- Tillverkat i Danmark.- Diameter: 1100 mm. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Scala Cafébord Ø60 Cm - Ek Svart

  normann copenhagen scala cafébord ø60 cm - ek svart
  Cafébordet från Normann Copenhagen har en elegant, tidlös design perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Det har en vacker bordsskiva i olika utföranden att välja mellan. Designat i Danmark av Simon Legald. Om cafébordet från Normann Copenhagen- Finns även som ett soffbord och ett matbord.- Från serien Scala.- Passar för 2 personer.- Nätt, smidig modell.- Finns i flera utföranden.- Tillverkat i Danmark.- Diameter: 1100 mm. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Hyg Fåtölj Hög Med Snurrbas / Aluminium - Läder Svart

  normann copenhagen hyg fåtölj hög med snurrbas / aluminium - läder svart
  Fåtöljen från Normann Copenhagen har en minimalistisk design och en behaglig siluett med svepande linjer. Den har ett högt, rundat ryggstöd med stöd på sidorna och en praktisk snurrbas för att kunna snurra runt vid behov. Perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Formgivare är Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om fåtöljen från Normann Copenhagen- Formgivare är Simon Legald.- Finns i flera utföranden.- Från serien Hyg.- Vaddering i polyuretanskum.- Snurrbas.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Klip Vägglampa - Pulverlackat Stål Varmgrå

  normann copenhagen klip vägglampa - pulverlackat stål varmgrå
  Vägglampan från Normann Copenhagen är tillverkad av pulverlackerat stål med en nätt, stilren design och skarpa, rena linjer. Den har en roterbar lampskärm i 360 grader för att styra ljusets riktning. Designad i Danmark av Simon Legald. Originaldesign från år 2022. Om vägglampan från Normann Copenhagen- Roterbar skärm i 360 grader.- För mer information ladda ned PDF.- Välj mellan olika färger.- Ljuskälla ingår inte. Skötselråd för vägglampan- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Rise Vägglampa - Ask Svart

  normann copenhagen rise vägglampa - ask svart
  Vägglampan från Normann Copenhagen har en okomplicerad, mångsidig design med ett sofistikerat, stilrent uttryck som harmoniskt smälter in i hemmet. Formgivning av Marianne Andersen. Om vägglampan från Normann Copenhagen- Vägglampan finns i olika färger.- Ljuskälla medföljer ej.- Sockel: E14- Formgivning av Marianne Andersen. Skötselråd för vägglampan- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Tub Vägglampa - Aluminium Svart

  normann copenhagen tub vägglampa - aluminium svart
  Vägglampa från Normann Copenhagen med ett minimalistiskt, elegant formspråk och ett subtilt uttryck som harmoniskt smälter in i hemmet. Den är tillverkad av aluminium med en roterbar arm för att styra ljusets riktning. Kombinera vägglampan med en Tub pendel. Formgivning av Hans Thyge & Co. Om vägglampan från Normann Copenhagen- Finns i flera färger.- Finns även som pendel i olika storlekar.- Formgivning av Hans Thyge & Co.- Från serien Tub.- Ljuskälla ingår inte.- Tillverkad i Danmark.- Roterbar arm. Skötselråd för vägglampan- Använd en torr trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Vig Karmstol - Trädgårdsstolar Pulverlackat Stål Mörkgrön

  normann copenhagen vig karmstol - trädgårdsstolar pulverlackat stål mörkgrön
  Karmstol från Normann Copenhagen med en tidlös, funktionell design perfekt för balkongen, terrassen eller andra utomhusmiljöer. Den är tillverkad av dubbel pulverlackerat stål för långvarig hållbarhet. Formgivning av Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om karmstolen från Normann Copenhagen- Från serien Vig.- Finns i flera färger.- Formgivning av Simon Legald.- Tillverkad i Danmark.- Stapelbar. Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Vig Barstol 65 Cm trä / - Barstolar & Pallar Robinia Grå

  normann copenhagen vig barstol 65 cm trä / - barstolar & pallar robinia grå
  Barstol från Normann Copenhagen med en tidlös, funktionell design perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den har en sits i tåligt robiniaträ som med tiden kommer utveckla en naturlig patina och en stomme i dubbel pulverlackerat stål för långvarig hållbarhet. Formgivning av Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om barstolen från Normann Copenhagen- Från serien Vig.- Med tiden får produkten en vacker patina.- Finns i flera färger.- Formgivning av Simon Legald.- Tillverkad i Danmark.- Stapelbar. Shoppa Barstolar & Pallar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Pine Sidobord Ø45 Cm - Soffbord Furu Mörkgrå

  normann copenhagen pine sidobord ø45 cm - soffbord furu mörkgrå
  Sidobordet från Normann Copenhagen är perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord och har en karakteristisk, skulptural design med en skandinavisk känsla. Tillverkat i Danmark. Designat i Danmark av Simon Legald. Om sidobordet från Normann Copenhagen- Välj mellan olika färger och storlekar.- Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma.- Tillverkat i Danmark.- Denna produkt levereras monterad.- Gjort av massiv furu.- Designat i Danmark av Simon Legald. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Sidobord Ø45 Cm - Soffbord Furu Pine

  normann copenhagen sidobord ø45 cm - soffbord furu pine
  Sidobordet från Normann Copenhagen är perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord och har en karakteristisk, skulptural design med en skandinavisk känsla. Tillverkat i Danmark. Designat i Danmark av Simon Legald. Om sidobordet från Normann Copenhagen- Välj mellan olika färger och storlekar.- Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma.- Tillverkat i Danmark.- Denna produkt levereras monterad.- Gjort av massiv furu.- Designat i Danmark av Simon Legald. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Turn Soffbord - Soffbord Askfanér Grå

  normann copenhagen turn soffbord - soffbord askfanér grå
  Soffbordet från Normann Copenhagen har en elegant, enkel design. Det har en vacker bordsskiva i olika utföranden med ett stadigt underrede i stål. Det har en smart, justerbar höjd. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Formgivning av Simon Legald. Om soffbordet från Normann Copenhagen- Turn uppskattas för den justerbara funktionen.- Soffbordet finns i olika färger.- Kan också placeras i grupp. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Pine Sidobord Ø65 Cm - Soffbord Furu Mörkgrå

  normann copenhagen pine sidobord ø65 cm - soffbord furu mörkgrå
  Sidobordet från Normann Copenhagen är perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord och har en karakteristisk, skulptural design med en skandinavisk känsla. Tillverkat i Danmark. Designat i Danmark av Simon Legald. Om sidobordet från Normann Copenhagen- Välj mellan olika färger och storlekar.- Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma.- Tillverkat i Danmark.- Denna produkt levereras monterad.- Gjort av massiv furu.- Designat i Danmark av Simon Legald. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Sidobord Ø65 Cm - Soffbord Furu Pine

  normann copenhagen sidobord ø65 cm - soffbord furu pine
  Sidobordet från Normann Copenhagen är perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord och har en karakteristisk, skulptural design med en skandinavisk känsla. Tillverkat i Danmark. Designat i Danmark av Simon Legald. Om sidobordet från Normann Copenhagen- Välj mellan olika färger och storlekar.- Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma.- Tillverkat i Danmark.- Denna produkt levereras monterad.- Gjort av massiv furu.- Designat i Danmark av Simon Legald. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Grow Soffbord 80x80 Cm - Soffbord Massiv Ek

  normann copenhagen grow soffbord 80x80 cm - soffbord massiv ek
  Soffbordet från Normann Copenhagen är perfekt för vardagsrummet och har en klassisk, mångsidig design. Bordet har en enkel silhuett som smälter harmoniskt in i hemmet. Det är tillverkat av lackerad massiv ek. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Formgiven av Simon Legald. Om soffbordet från Normann Copenhagen- Soffbordet kommer i 3 olika storlekar.- Grow uppskattas för premiumkvaliteten.- Denna produkt levereras monterad.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Ding Bord Klarglas/ - Soffbord Ek

  normann copenhagen ding bord klarglas/ - soffbord ek
  Material: ben: ek. Bordsskiva: glas. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Turn Soffbord - Soffbord Askfanér Varmgrå

  normann copenhagen turn soffbord - soffbord askfanér varmgrå
  Soffbordet från Normann Copenhagen har en elegant, enkel design. Det har en vacker bordsskiva i olika utföranden med ett stadigt underrede i stål. Det har en smart, justerbar höjd. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Formgivning av Simon Legald. Om soffbordet från Normann Copenhagen- Turn uppskattas för den justerbara funktionen.- Soffbordet finns i olika färger.- Kan också placeras i grupp. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Turn Soffbord - Soffbord Askfanér Svart

  normann copenhagen turn soffbord - soffbord askfanér svart
  Soffbordet från Normann Copenhagen har en elegant, enkel design. Det har en vacker bordsskiva i olika utföranden med ett stadigt underrede i stål. Det har en smart, justerbar höjd. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Formgivning av Simon Legald. Om soffbordet från Normann Copenhagen- Turn uppskattas för den justerbara funktionen.- Soffbordet finns i olika färger.- Kan också placeras i grupp. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Grow Soffbord 70x120 Cm - Soffbord Massiv Ek

  normann copenhagen grow soffbord 70x120 cm - soffbord massiv ek
  Soffbordet från Normann Copenhagen är perfekt för vardagsrummet och har en klassisk, mångsidig design. Bordet har en enkel silhuett som smälter harmoniskt in i hemmet. Det är tillverkat av lackerad massiv ek. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Formgiven av Simon Legald. Om soffbordet från Normann Copenhagen- Soffbordet kommer i 3 olika storlekar.- Grow uppskattas för premiumkvaliteten.- Denna produkt levereras monterad.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Turn Soffbord - Soffbord Marmor Svart Marmor

  normann copenhagen turn soffbord - soffbord marmor svart marmor
  Soffbordet från Normann Copenhagen har en elegant, enkel design. Det har en vacker bordsskiva i olika utföranden med ett stadigt underrede i stål. Det har en smart, justerbar höjd. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Formgivning av Simon Legald. Om soffbordet från Normann Copenhagen- Turn uppskattas för den justerbara funktionen.- Soffbordet finns i olika färger.- Kan också placeras i grupp. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Turn Soffbord Vit - Soffbord Marmor White Marble

  normann copenhagen turn soffbord vit - soffbord marmor white marble
  Soffbordet från Normann Copenhagen har en elegant, enkel design. Det har en vacker bordsskiva i olika utföranden med ett stadigt underrede i stål. Det har en smart, justerbar höjd. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Formgivning av Simon Legald. Om soffbordet från Normann Copenhagen- Turn uppskattas för den justerbara funktionen.- Soffbordet finns i olika färger.- Kan också placeras i grupp. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Cosmic Djup Tallrik Ø22 Cm - Glas Brun

  normann copenhagen cosmic djup tallrik ø22 cm - glas brun
  Djupa tallriken från Normann Copenhagen är tillverkad av frostat, munblåst glas med ett virvlande, galaxinspirerat motiv i vackra färger perfekt för att liva upp bordsdukningen. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om djupa tallriken från Normann Copenhagen- Finns i flera utföranden.- Tillverkad i Europa.- Glaset är munblåst, vilket gör varje produkt unik.- Diameter: 220 mm.- Den här djupa tallriken är en del av Normann Copenhagens kollektion Cosmic. Skötselråd för djupa tallriken- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Pine Sidobord Ø45 Cm - Soffbord Furu Ljusgrön

  normann copenhagen pine sidobord ø45 cm - soffbord furu ljusgrön
  Sidobordet från Normann Copenhagen är perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord och har en karakteristisk, skulptural design med en skandinavisk känsla. Tillverkat i Danmark. Designat i Danmark av Simon Legald. Om sidobordet från Normann Copenhagen- Välj mellan olika färger och storlekar.- Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma.- Tillverkat i Danmark.- Denna produkt levereras monterad.- Gjort av massiv furu.- Designat i Danmark av Simon Legald. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Pine Sidobord Ø45 Cm e - Soffbord Furu Ros

  normann copenhagen pine sidobord ø45 cm e - soffbord furu ros
  Sidobordet från Normann Copenhagen är perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord och har en karakteristisk, skulptural design med en skandinavisk känsla. Tillverkat i Danmark. Designat i Danmark av Simon Legald. Om sidobordet från Normann Copenhagen- Välj mellan olika färger och storlekar.- Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma.- Tillverkat i Danmark.- Denna produkt levereras monterad.- Gjort av massiv furu.- Designat i Danmark av Simon Legald. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Pine Sidobord Ø65 Cm - Soffbord Furu Ljusgrön

  normann copenhagen pine sidobord ø65 cm - soffbord furu ljusgrön
  Sidobordet från Normann Copenhagen är perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord och har en karakteristisk, skulptural design med en skandinavisk känsla. Tillverkat i Danmark. Designat i Danmark av Simon Legald. Om sidobordet från Normann Copenhagen- Välj mellan olika färger och storlekar.- Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma.- Tillverkat i Danmark.- Denna produkt levereras monterad.- Gjort av massiv furu.- Designat i Danmark av Simon Legald. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Pine Sidobord Ø65 Cm e - Soffbord Furu Ros

  normann copenhagen pine sidobord ø65 cm e - soffbord furu ros
  Sidobordet från Normann Copenhagen är perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord och har en karakteristisk, skulptural design med en skandinavisk känsla. Tillverkat i Danmark. Designat i Danmark av Simon Legald. Om sidobordet från Normann Copenhagen- Välj mellan olika färger och storlekar.- Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma.- Tillverkat i Danmark.- Denna produkt levereras monterad.- Gjort av massiv furu.- Designat i Danmark av Simon Legald. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Cosmic Tallrik Ø16 Cm - Glas Brun

  normann copenhagen cosmic tallrik ø16 cm - glas brun
  Tallriken från Normann Copenhagen är tillverkad av frostat, munblåst glas med ett virvlande, galaxinspirerat motiv i vackra färger perfekt för att liva upp bordsdukningen. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om tallriken från Normann Copenhagen- Tillverkad i Europa.- Glaset är munblåst, vilket gör varje produkt unik.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Den här tallriken är en del av Normann Copenhagens kollektion Cosmic. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Cosmic Tallrik Ø16 Cm - Glas Vit

  normann copenhagen cosmic tallrik ø16 cm - glas vit
  Tallriken från Normann Copenhagen är tillverkad av frostat, munblåst glas med ett virvlande, galaxinspirerat motiv i vackra färger perfekt för att liva upp bordsdukningen. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om tallriken från Normann Copenhagen- Tillverkad i Europa.- Glaset är munblåst, vilket gör varje produkt unik.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Den här tallriken är en del av Normann Copenhagens kollektion Cosmic. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Cosmic Djup Tallrik Ø22 Cm - Glas Vit

  normann copenhagen cosmic djup tallrik ø22 cm - glas vit
  Djupa tallriken från Normann Copenhagen är tillverkad av frostat, munblåst glas med ett virvlande, galaxinspirerat motiv i vackra färger perfekt för att liva upp bordsdukningen. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om djupa tallriken från Normann Copenhagen- Finns i flera utföranden.- Tillverkad i Europa.- Glaset är munblåst, vilket gör varje produkt unik.- Diameter: 220 mm.- Den här djupa tallriken är en del av Normann Copenhagens kollektion Cosmic. Skötselråd för djupa tallriken- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Cosmic Tallrik Ø27 Cm - Glas Vit

  normann copenhagen cosmic tallrik ø27 cm - glas vit
  Tallriken från Normann Copenhagen är tillverkad av frostat, munblåst glas med ett virvlande, galaxinspirerat motiv i vackra färger perfekt för att liva upp bordsdukningen. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om tallriken från Normann Copenhagen- Tillverkad i Europa.- Glaset är munblåst, vilket gör varje produkt unik.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Den här tallriken är en del av Normann Copenhagens kollektion Cosmic. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Cosmic Tallrik Ø22 Cm - Glas Brun

  normann copenhagen cosmic tallrik ø22 cm - glas brun
  Tallriken från Normann Copenhagen är tillverkad av frostat, munblåst glas med ett virvlande, galaxinspirerat motiv i vackra färger perfekt för att liva upp bordsdukningen. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om tallriken från Normann Copenhagen- Tillverkad i Europa.- Glaset är munblåst, vilket gör varje produkt unik.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Den här tallriken är en del av Normann Copenhagens kollektion Cosmic. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Cosmic Tallrik Ø27 Cm - Glas Blå

  normann copenhagen cosmic tallrik ø27 cm - glas blå
  Tallriken från Normann Copenhagen är tillverkad av frostat, munblåst glas med ett virvlande, galaxinspirerat motiv i vackra färger perfekt för att liva upp bordsdukningen. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om tallriken från Normann Copenhagen- Tillverkad i Europa.- Glaset är munblåst, vilket gör varje produkt unik.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Den här tallriken är en del av Normann Copenhagens kollektion Cosmic. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Cosmic Tallrik Ø22 Cm - Glas Vit

  normann copenhagen cosmic tallrik ø22 cm - glas vit
  Tallriken från Normann Copenhagen är tillverkad av frostat, munblåst glas med ett virvlande, galaxinspirerat motiv i vackra färger perfekt för att liva upp bordsdukningen. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om tallriken från Normann Copenhagen- Tillverkad i Europa.- Glaset är munblåst, vilket gör varje produkt unik.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Den här tallriken är en del av Normann Copenhagens kollektion Cosmic. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Drape Low Fåtölj Ultra Leather 41574 / Ek - Läder Brun

  normann copenhagen drape low fåtölj ultra leather 41574 / ek - läder brun
  Fåtöljen från Normann Copenhagen är perfekt för det moderna hemmet och har en unik design med fokus på komfort och estetik. Den har en omfamnande form med en mjuk sittkudde i polyuretanskum för en bekväm och avkopplande känsla. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Designad i Danmark av Simon Legald. Om fåtöljen från Normann Copenhagen- Finns i flera utföranden.- Från serien Drape.- Högkvalitativ klädsel.- Sittdyna i polyuretanskum för optimal komfort.- Designad i Danmark av Simon Legald. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Drape Low Fåtölj Steelcut Trio 253 / Ultra Leather 41599 / Ek - Textil Grå

  normann copenhagen drape low fåtölj steelcut trio 253 / ultra leather 41599 / ek - textil grå
  Fåtöljen från Normann Copenhagen är perfekt för det moderna hemmet och har en unik design med fokus på komfort och estetik. Den har en omfamnande form med en mjuk sittkudde i polyuretanskum för en bekväm och avkopplande känsla. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Designad i Danmark av Simon Legald. Om fåtöljen från Normann Copenhagen- Finns i flera utföranden.- Från serien Drape.- Högkvalitativ klädsel.- Sittdyna i polyuretanskum för optimal komfort.- Designad i Danmark av Simon Legald. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Drape High Fåtölj Hallingdal 110 / - Textil Grå

  normann copenhagen drape high fåtölj hallingdal 110 / - textil grå
  Fåtöljen från Normann Copenhagen är perfekt för det moderna hemmet och har en unik design med fokus på komfort och estetik. Den har en omfamnande form med ett högt ryggstöd med en nackkudde och en mjuk sittkudde i polyuretanskum för en bekväm och avkopplande känsla. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Designad i Danmark av Simon Legald. Om fåtöljen från Normann Copenhagen- Finns i flera utföranden.- Från serien Drape.- Högkvalitativ klädsel.- Sittdyna i polyuretanskum för optimal komfort.- Modell med nackkudde.- Designad i Danmark av Simon Legald. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Drape Low Fåtölj Ultra 41589 / Hallingdal 270 / Svart - Läder Brun

  normann copenhagen drape low fåtölj ultra 41589 / hallingdal 270 / svart - läder brun
  Fåtöljen från Normann Copenhagen är perfekt för det moderna hemmet och har en unik design med fokus på komfort och estetik. Den har en omfamnande form med en mjuk sittkudde i polyuretanskum för en bekväm och avkopplande känsla. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Designad i Danmark av Simon Legald. Om fåtöljen från Normann Copenhagen- Finns i flera utföranden.- Från serien Drape.- Högkvalitativ klädsel.- Sittdyna i polyuretanskum för optimal komfort.- Designad i Danmark av Simon Legald. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Drape High Fåtölj Ultra Leather 41599 / Hallingdal 166 / - Läder Svart

  normann copenhagen drape high fåtölj ultra leather 41599 / hallingdal 166 / - läder svart
  Fåtöljen från Normann Copenhagen är perfekt för det moderna hemmet och har en unik design med fokus på komfort och estetik. Den har en omfamnande form med ett högt ryggstöd med en nackkudde och en mjuk sittkudde i polyuretanskum för en bekväm och avkopplande känsla. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Designad i Danmark av Simon Legald. Om fåtöljen från Normann Copenhagen- Finns i flera utföranden.- Från serien Drape.- Högkvalitativ klädsel.- Sittdyna i polyuretanskum för optimal komfort.- Modell med nackkudde.- Designad i Danmark av Simon Legald. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Drape Low Fåtölj Remix 536 / Grå - Textil Orange

  normann copenhagen drape low fåtölj remix 536 / grå - textil orange
  Fåtöljen från Normann Copenhagen är perfekt för det moderna hemmet och har en unik design med fokus på komfort och estetik. Den har en omfamnande form med en mjuk sittkudde i polyuretanskum för en bekväm och avkopplande känsla. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Designad i Danmark av Simon Legald. Om fåtöljen från Normann Copenhagen- Finns i flera utföranden.- Från serien Drape.- Högkvalitativ klädsel.- Sittdyna i polyuretanskum för optimal komfort.- Designad i Danmark av Simon Legald. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Drape Low Fåtölj Remix 113 / Hallingdal 100 / Svart Ek - Textil Grå

  normann copenhagen drape low fåtölj remix 113 / hallingdal 100 / svart ek - textil grå
  Fåtöljen från Normann Copenhagen är perfekt för det moderna hemmet och har en unik design med fokus på komfort och estetik. Den har en omfamnande form med en mjuk sittkudde i polyuretanskum för en bekväm och avkopplande känsla. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Designad i Danmark av Simon Legald. Om fåtöljen från Normann Copenhagen- Finns i flera utföranden.- Från serien Drape.- Högkvalitativ klädsel.- Sittdyna i polyuretanskum för optimal komfort.- Designad i Danmark av Simon Legald. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Ark Fåtölj Canvas 134 / Pulverlackerat Stål - Textil Grå

  normann copenhagen ark fåtölj canvas 134 / pulverlackerat stål - textil grå
  Fåtöljen från Normann Copenhagen har en generös, inbjudande design med en mjuk vaddering för optimal komfort. Den har höga armstöd, en stomme i pulverlackerat stål och en högkvalitativ klädsel. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Designad i Danmark av Simon Legald. Om fåtöljen från Normann Copenhagen- Djup: 900 mm.- Bredd: 1000 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 430 mm.- Designad i Danmark av Simon Legald. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Solid Soffbord Marmor - Soffbord Ask Vit

  normann copenhagen solid soffbord marmor - soffbord ask vit
  Soffbordet från Normann Copenhagen har en stilren, tidlös design med en exklusiv känsla. Det har en vacker bordsskiva i marmor och en stadig stomme i massiv ask. Formgivning av Lars Beller Fjetland. Om soffbordet från Normann Copenhagen- Formgivning av Lars Beller Fjetland.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Bordsskiva i marmor. Skötselråd för soffbordet- Använd ett rengöringsmedel som är särskilt anpassat för sten eller marmor. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Silo Sittpuff Ø90 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Textil Carnival Red

  normann copenhagen silo sittpuff ø90 cm - sittsäckar & sittpuffar textil carnival red
  Sittpuffen från Normann Copenhagen har en minimalistisk design som harmoniserar med omgivningen. Den har en enkel, cylindrisk form med en livfull, högkvalitativ klädsel perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Formgivning av Hans Hornemann. Om sittpuffen från Normann Copenhagen- Högkvalitativ klädsel.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkad i Europa.- Formgivning av Hans Hornemann.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Silo Sittpuff Ø90 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Textil Piazza Grey

  normann copenhagen silo sittpuff ø90 cm - sittsäckar & sittpuffar textil piazza grey
  Sittpuffen från Normann Copenhagen har en minimalistisk design som harmoniserar med omgivningen. Den har en enkel, cylindrisk form med en livfull, högkvalitativ klädsel perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Formgivning av Hans Hornemann. Om sittpuffen från Normann Copenhagen- Högkvalitativ klädsel.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkad i Europa.- Formgivning av Hans Hornemann.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Silo Sittpuff Ø70 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Textil Svart

  normann copenhagen silo sittpuff ø70 cm - sittsäckar & sittpuffar textil svart
  Sittpuffen från Normann Copenhagen har en minimalistisk design som harmoniserar med omgivningen. Den har en enkel, cylindrisk form med en livfull, högkvalitativ klädsel perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Formgivning av Hans Hornemann. Om sittpuffen från Normann Copenhagen- Högkvalitativ klädsel.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkad i Europa.- Formgivning av Hans Hornemann.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Silo Sittpuff Ø50 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Textil Coffee Grounds

  normann copenhagen silo sittpuff ø50 cm - sittsäckar & sittpuffar textil coffee grounds
  Sittpuffen från Normann Copenhagen har en minimalistisk design som harmoniserar med omgivningen. Den har en enkel, cylindrisk form med en livfull, högkvalitativ klädsel perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Formgivning av Hans Hornemann. Om sittpuffen från Normann Copenhagen- Högkvalitativ klädsel.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkad i Europa.- Formgivning av Hans Hornemann.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Silo Sittpuff Ø50 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Textil Earth Confetti

  normann copenhagen silo sittpuff ø50 cm - sittsäckar & sittpuffar textil earth confetti
  Sittpuffen från Normann Copenhagen har en minimalistisk design som harmoniserar med omgivningen. Den har en enkel, cylindrisk form med en livfull, högkvalitativ klädsel perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Formgivning av Hans Hornemann. Om sittpuffen från Normann Copenhagen- Högkvalitativ klädsel.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkad i Europa.- Formgivning av Hans Hornemann.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Silo Sittpuff Ø50 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Textil Deep Sea

  normann copenhagen silo sittpuff ø50 cm - sittsäckar & sittpuffar textil deep sea
  Sittpuffen från Normann Copenhagen har en minimalistisk design som harmoniserar med omgivningen. Den har en enkel, cylindrisk form med en livfull, högkvalitativ klädsel perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Formgivning av Hans Hornemann. Om sittpuffen från Normann Copenhagen- Högkvalitativ klädsel.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkad i Europa.- Formgivning av Hans Hornemann.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen My Chair Loungestol Ultra Leather 41598 / Svart - Läder Brun

  normann copenhagen my chair loungestol ultra leather 41598 / svart - läder brun
  Loungestolen från Normann Copenhagen har en minimalistisk design och ett harmoniskt formspråk för att framhäva den eleganta siluetten och ge designen ett välbalanserat uttryck. Den är tillverkad av formgjuten fanér med rundade hörn och mjukt böjda ben och har en högkvalitativ läderklädsel med en mjuk stoppning för extra komfort. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Formgivning av Nicholai Wiig-Hansen. Om loungestolen från Normann Copenhagen- Finns i flera utföranden.- Finns även som en matstol och barstol.- Tillverkad i Europa.- Formgivning av Nicholai Wiig-Hansen.- Klädsel i läder.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Stripe s 39 Cl - Dricksglas Glas Blå

  normann copenhagen stripe s 39 cl - dricksglas glas blå
  Glaset från Normann Copenhagen är tillverkat av munblåst glas med en rundad, greppvänlig form och svepande, handmålade ränder som gör varje exemplar unikt. Om glaset från Normann Copenhagen- Finns i flera färger.- Tillverkat i Turkiet.- Kapacitet: 39.0 cl.- Handmålade ränder.- Gjort av munblåst glas. Skötselråd för glaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Silo Sittpuff Ø90 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Textil Riviera Blue

  normann copenhagen silo sittpuff ø90 cm - sittsäckar & sittpuffar textil riviera blue
  Sittpuffen från Normann Copenhagen har en minimalistisk design som harmoniserar med omgivningen. Den har en enkel, cylindrisk form med en livfull, högkvalitativ klädsel perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Formgivning av Hans Hornemann. Om sittpuffen från Normann Copenhagen- Högkvalitativ klädsel.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkad i Europa.- Formgivning av Hans Hornemann.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Silo Sittpuff Ø70 Cm - Sittsäckar & Sittpuffar Textil Navy Blue

  normann copenhagen silo sittpuff ø70 cm - sittsäckar & sittpuffar textil navy blue
  Sittpuffen från Normann Copenhagen har en minimalistisk design som harmoniserar med omgivningen. Den har en enkel, cylindrisk form med en livfull, högkvalitativ klädsel perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Formgivning av Hans Hornemann. Om sittpuffen från Normann Copenhagen- Högkvalitativ klädsel.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkad i Europa.- Formgivning av Hans Hornemann.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Sittsäckar & Sittpuffar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen My Chair Loungestol Synergy Lds86 / - Ek Röd

  normann copenhagen my chair loungestol synergy lds86 / - ek röd
  Loungestolen från Normann Copenhagen har en minimalistisk design och ett harmoniskt formspråk för att framhäva den eleganta siluetten och ge designen ett välbalanserat uttryck. Den är tillverkad av formgjuten fanér med rundade hörn och mjukt böjda ben och har en högkvalitativ klädsel med en mjuk stoppning för extra komfort. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Formgivning av Nicholai Wiig-Hansen. Om loungestolen från Normann Copenhagen- Finns i flera utföranden.- Finns även som en matstol och barstol.- Tillverkad i Europa.- Formgivning av Nicholai Wiig-Hansen.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen My Chair Loungestol - sfanér Valnöt

  normann copenhagen my chair loungestol - sfanér valnöt
  Loungestolen från Normann Copenhagen har en minimalistisk design och ett harmoniskt formspråk för att framhäva den eleganta siluetten och ge designen ett välbalanserat uttryck. Den är tillverkad av formgjuten fanér med rundade hörn och mjukt böjda ben. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Formgivning av Nicholai Wiig-Hansen. Om loungestolen från Normann Copenhagen- Finns i flera utföranden.- Finns även som en matstol och barstol.- Tillverkad i Europa.- Formgivning av Nicholai Wiig-Hansen.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Hue Glas - Dricksglas Munblåst Glas Grön

  normann copenhagen hue glas - dricksglas munblåst glas grön
  Glaset från Normann Copenhagen är tillverkat av munblåst glas med en rundad, greppvänlig form och en vacker, grön bas. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Om glaset från Normann Copenhagen- Tillverkat i Turkiet.- Kapacitet: 33.0 cl.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Gjort av munblåst glas. Skötselråd för glaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Scala Matbord Ø110 Cm - Marmor Svart

  normann copenhagen scala matbord ø110 cm - marmor svart
  Matbordet från Normann Copenhagen har en elegant, tidlös design för alla hem och stilar. Det har en vacker bordsskiva i olika utföranden att välja mellan. Designat i Danmark av Simon Legald. Om matbordet från Normann Copenhagen- Finns även som ett soffbord och cafébord.- Från serien Scala.- Passar för 4 personer.- Finns i flera utföranden.- Tillverkat i Danmark.- Diameter: 1100 mm. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Scala Soffbord Ø110 Cm - Soffbord Marmor Svart

  normann copenhagen scala soffbord ø110 cm - soffbord marmor svart
  Soffbordet från Normann Copenhagen har en elegant, tidlös design för alla hem och stilar. Det har en vacker bordsskiva i olika utföranden att välja mellan. Designat i Danmark av Simon Legald. Om soffbordet från Normann Copenhagen- Finns även som matbord och cafébord.- Från serien Scala.- Finns i flera utföranden.- Tillverkat i Danmark.- Diameter: 1100 mm. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Scala Cafébord 70x70 Cm - Marmor Brun

  normann copenhagen scala cafébord 70x70 cm - marmor brun
  Cafébordet från Normann Copenhagen har en elegant, tidlös design perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Det har en vacker bordsskiva i olika utföranden att välja mellan. Designat i Danmark av Simon Legald. Om cafébordet från Normann Copenhagen- Finns även som ett soffbord och ett matbord.- Från serien Scala.- Passar för 2 personer.- Nätt, smidig modell.- Finns i flera utföranden.- Tillverkat i Danmark.- Diameter: 1100 mm. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Scala Matbord Ø110 Cm - Marmor Vit

  normann copenhagen scala matbord ø110 cm - marmor vit
  Matbordet från Normann Copenhagen har en elegant, tidlös design för alla hem och stilar. Det har en vacker bordsskiva i olika utföranden att välja mellan. Designat i Danmark av Simon Legald. Om matbordet från Normann Copenhagen- Finns även som ett soffbord och cafébord.- Från serien Scala.- Passar för 4 personer.- Finns i flera utföranden.- Tillverkat i Danmark.- Diameter: 1100 mm. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Scala Cafébord Ø70 Cm - Marmor Vit

  normann copenhagen scala cafébord ø70 cm - marmor vit
  Cafébordet från Normann Copenhagen har en elegant, tidlös design perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Det har en vacker bordsskiva i olika utföranden att välja mellan. Designat i Danmark av Simon Legald. Om cafébordet från Normann Copenhagen- Finns även som ett soffbord och ett matbord.- Från serien Scala.- Passar för 2 personer.- Nätt, smidig modell.- Finns i flera utföranden.- Tillverkat i Danmark.- Diameter: 1100 mm. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Swell Soffa 3-sits Synergy Lds39 - 3-sitssoffor Ull Brun

  normann copenhagen swell soffa 3-sits synergy lds39 - 3-sitssoffor ull brun
  Soffan från Normann Copenhagen är perfekt för det moderna hemmet och har en inbjudande, robust design med runda former och en fantastisk sittkomfort. Den har en bekväm vaddering i kallskum och en högkvalitativ klädsel i ull för optimal komfort och slitstyrka. Formgivning av Jonas Wagell. Om soffan från Normann Copenhagen- Kombinera soffan med en Swell fåtölj från Normann Copenhagen.- Tillverkad i Europa.- Formgivning av Jonas Wagell.- Från serien Swell.- Högkvalitativ klädsel i ull.- Hög sittkomfort.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Swell Soffa 2-sits Aquarius - 2-sitssoffor Nyull Beige

  normann copenhagen swell soffa 2-sits aquarius - 2-sitssoffor nyull beige
  Soffan från Normann Copenhagen är perfekt för det moderna hemmet och har en inbjudande, robust design med runda former och en fantastisk sittkomfort. Den har en bekväm vaddering i kallskum och en högkvalitativ klädsel i ull för optimal komfort och slitstyrka. Formgivning av Jonas Wagell. Om soffan från Normann Copenhagen- Kombinera soffan med en Swell fåtölj från Normann Copenhagen.- Tillverkad i Europa.- Formgivning av Jonas Wagell.- Från serien Swell.- Högkvalitativ klädsel i 100% nyull.- Hög sittkomfort.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Scala Cafébord Ø60 Cm - Marmor Svart

  normann copenhagen scala cafébord ø60 cm - marmor svart
  Cafébordet från Normann Copenhagen har en elegant, tidlös design perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Det har en vacker bordsskiva i olika utföranden att välja mellan. Designat i Danmark av Simon Legald. Om cafébordet från Normann Copenhagen- Finns även som ett soffbord och ett matbord.- Från serien Scala.- Passar för 2 personer.- Nätt, smidig modell.- Finns i flera utföranden.- Tillverkat i Danmark.- Diameter: 1100 mm. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Swell Fåtölj Synergy - Ull Grå

  normann copenhagen swell fåtölj synergy - ull grå
  Fåtöljen från Normann Copenhagen är perfekt för det moderna hemmet och har en inbjudande, robust design med runda former och en fantastisk sittkomfort. Den har en bekväm vaddering i kallskum och en högkvalitativ klädsel i ull för optimal komfort och slitstyrka. Formgivning av Jonas Wagell. Om fåtöljen från Normann Copenhagen- Kombinera fåtöljen med en Swell soffa från Normann Copenhagen.- Tillverkad i Europa.- Formgivning av Jonas Wagell.- Från serien Swell.- Högkvalitativ klädsel i ull.- Hög sittkomfort.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Scala Cafébord Ø70 Cm - Ek Svart

  normann copenhagen scala cafébord ø70 cm - ek svart
  Cafébordet från Normann Copenhagen har en elegant, tidlös design perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Det har en vacker bordsskiva i olika utföranden att välja mellan. Designat i Danmark av Simon Legald. Om cafébordet från Normann Copenhagen- Finns även som ett soffbord och ett matbord.- Från serien Scala.- Passar för 2 personer.- Nätt, smidig modell.- Finns i flera utföranden.- Tillverkat i Danmark.- Diameter: 1100 mm. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Scala Cafébord Ø70 Cm - Stål

  normann copenhagen scala cafébord ø70 cm - stål
  Cafébordet från Normann Copenhagen har en elegant, tidlös design perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Det har en vacker bordsskiva i olika utföranden att välja mellan. Designat i Danmark av Simon Legald. Om cafébordet från Normann Copenhagen- Finns även som ett soffbord och ett matbord.- Från serien Scala.- Passar för 2 personer.- Nätt, smidig modell.- Finns i flera utföranden.- Tillverkat i Danmark.- Diameter: 1100 mm. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Scala Cafébord 70x70 Cm - Stål

  normann copenhagen scala cafébord 70x70 cm - stål
  Cafébordet från Normann Copenhagen har en elegant, tidlös design perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Det har en vacker bordsskiva i olika utföranden att välja mellan. Designat i Danmark av Simon Legald. Om cafébordet från Normann Copenhagen- Finns även som ett soffbord och ett matbord.- Från serien Scala.- Passar för 2 personer.- Nätt, smidig modell.- Finns i flera utföranden.- Tillverkat i Danmark.- Diameter: 1100 mm. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Scala Soffbord Ø110 Cm - Soffbord Ek

  normann copenhagen scala soffbord ø110 cm - soffbord ek
  Soffbordet från Normann Copenhagen har en elegant, tidlös design för alla hem och stilar. Det har en vacker bordsskiva i olika utföranden att välja mellan. Designat i Danmark av Simon Legald. Om soffbordet från Normann Copenhagen- Finns även som matbord och cafébord.- Från serien Scala.- Finns i flera utföranden.- Tillverkat i Danmark.- Diameter: 1100 mm. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Scala Cafébord Ø60 Cm - Stål

  normann copenhagen scala cafébord ø60 cm - stål
  Cafébordet från Normann Copenhagen har en elegant, tidlös design perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Det har en vacker bordsskiva i olika utföranden att välja mellan. Designat i Danmark av Simon Legald. Om cafébordet från Normann Copenhagen- Finns även som ett soffbord och ett matbord.- Från serien Scala.- Passar för 2 personer.- Nätt, smidig modell.- Finns i flera utföranden.- Tillverkat i Danmark.- Diameter: 1100 mm. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Scala Soffbord Ø110 Cm - Soffbord Marmor Vit

  normann copenhagen scala soffbord ø110 cm - soffbord marmor vit
  Soffbordet från Normann Copenhagen har en elegant, tidlös design för alla hem och stilar. Det har en vacker bordsskiva i olika utföranden att välja mellan. Designat i Danmark av Simon Legald. Om soffbordet från Normann Copenhagen- Finns även som matbord och cafébord.- Från serien Scala.- Finns i flera utföranden.- Tillverkat i Danmark.- Diameter: 1100 mm. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Scala Matbord Ø110 Cm - Ek Svart

  normann copenhagen scala matbord ø110 cm - ek svart
  Matbordet från Normann Copenhagen har en elegant, tidlös design för alla hem och stilar. Det har en vacker bordsskiva i olika utföranden att välja mellan. Designat i Danmark av Simon Legald. Om matbordet från Normann Copenhagen- Finns även som ett soffbord och cafébord.- Från serien Scala.- Passar för 4 personer.- Finns i flera utföranden.- Tillverkat i Danmark.- Diameter: 1100 mm. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Hyg Soffa Main Line Flax - 2-sitssoffor Ull Beige

  normann copenhagen hyg soffa main line flax - 2-sitssoffor ull beige
  Soffan från Normann Copenhagen har en tidlös design med mjuka linjer som harmoniskt smälter in i hemmet. Den har eleganta ben i ek, en hög rygg och en vaddering i kallskum för bästa komfort. Designad i Danmark av Simon Legald. Om soffan från Normann Copenhagen- Från serien Hyg.- Formgivare är Simon Legald.- Tillverkad i Europa.- Ej avtagbar klädsel. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Hyg Fåtölj Låg Med Snurrbas / Aluminium - Läder Brandy

  normann copenhagen hyg fåtölj låg med snurrbas / aluminium - läder brandy
  Fåtöljen från Normann Copenhagen har en minimalistisk design och en behaglig siluett med svepande linjer. Den har ett omfamnande, rundat ryggstöd med stöd på sidorna och en praktisk snurrbas för att kunna snurra runt vid behov. Perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Formgivare är Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om fåtöljen från Normann Copenhagen- Formgivare är Simon Legald.- Finns i flera utföranden.- Från serien Hyg.- Vaddering i polyuretanskum.- Snurrbas.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Hyg Fåtölj Hög / Ek - Läder Svart

  normann copenhagen hyg fåtölj hög / ek - läder svart
  Fåtöljen från Normann Copenhagen har en minimalistisk design och en behaglig siluett med svepande linjer. Den har ett högt, rundat ryggstöd med stöd på sidorna och en vaddering i polyuretanskum för optimal komfort. Perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Formgivare är Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om fåtöljen från Normann Copenhagen- Formgivare är Simon Legald.- Finns i flera utföranden.- Från serien Hyg.- Ben i ek.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Hyg Fotpall Main Line Flax Camden - Fotpallar Ek Grå

  normann copenhagen hyg fotpall main line flax camden - fotpallar ek grå
  Fotpallen från Normann Copenhagen har ett tidlöst formspråk som harmoniskt smälter in i hemmet. Den har eleganta ben i ek, en högkvalitativ klädsel och en bekväm vaddering i polyuretanskum. Kombinera fotpallen med en Hyg fåtölj från Normann Copenhagen. Designad i Danmark av Simon Legald. Om fotpallen från Normann Copenhagen- Kombinera fotpallen med en Hyg fåtölj från Normann Copenhagen.- Tillverkad i Europa.- Från serien Hyg. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Hyg Fåtölj Låg / Ek - Läder Brandy

  normann copenhagen hyg fåtölj låg / ek - läder brandy
  Fåtöljen från Normann Copenhagen har en minimalistisk design och en behaglig siluett med svepande linjer. Den har ett omfamnande, rundat ryggstöd med stöd på sidorna och en vaddering i polyuretanskum för optimal komfort. Perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Formgivare är Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om fåtöljen från Normann Copenhagen- Formgivare är Simon Legald.- Finns i flera utföranden.- Från serien Hyg.- Ben i ek.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Hyg Fåtölj Låg / Ek - Ull Grå

  normann copenhagen hyg fåtölj låg / ek - ull grå
  Fåtöljen från Normann Copenhagen har en minimalistisk design och en behaglig siluett med svepande linjer. Den har ett omfamnande, rundat ryggstöd med stöd på sidorna och en vaddering i polyuretanskum för optimal komfort. Perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Formgivare är Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om fåtöljen från Normann Copenhagen- Formgivare är Simon Legald.- Finns i flera utföranden.- Från serien Hyg.- Ben i ek.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Hyg Fåtölj Hög / Svart Ek - Ull Mörkgrå

  normann copenhagen hyg fåtölj hög / svart ek - ull mörkgrå
  Fåtöljen från Normann Copenhagen har en minimalistisk design och en behaglig siluett med svepande linjer. Den har ett högt, rundat ryggstöd med stöd på sidorna och en vaddering i polyuretanskum för optimal komfort. Perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Formgivare är Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om fåtöljen från Normann Copenhagen- Formgivare är Simon Legald.- Finns i flera utföranden.- Från serien Hyg.- Ben i ek.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Hyg Fåtölj Hög Med Snurrbas / Aluminium - Ull Off-White

  normann copenhagen hyg fåtölj hög med snurrbas / aluminium - ull off-white
  Fåtöljen från Normann Copenhagen har en minimalistisk design och en behaglig siluett med svepande linjer. Den har ett högt, rundat ryggstöd med stöd på sidorna och en praktisk snurrbas för att kunna snurra runt vid behov. Perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Formgivare är Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om fåtöljen från Normann Copenhagen- Formgivare är Simon Legald.- Finns i flera utföranden.- Från serien Hyg.- Vaddering i polyuretanskum.- Snurrbas.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Hyg Fåtölj Hög Med Snurrbas / Aluminium - Läder Brandy

  normann copenhagen hyg fåtölj hög med snurrbas / aluminium - läder brandy
  Fåtöljen från Normann Copenhagen har en minimalistisk design och en behaglig siluett med svepande linjer. Den har ett högt, rundat ryggstöd med stöd på sidorna och en praktisk snurrbas för att kunna snurra runt vid behov. Perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Formgivare är Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om fåtöljen från Normann Copenhagen- Formgivare är Simon Legald.- Finns i flera utföranden.- Från serien Hyg.- Vaddering i polyuretanskum.- Snurrbas.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Hyg Fåtölj Hög Med Snurrbas / Svart Aluminium - Ull Off-White

  normann copenhagen hyg fåtölj hög med snurrbas / svart aluminium - ull off-white
  Fåtöljen från Normann Copenhagen har en minimalistisk design och en behaglig siluett med svepande linjer. Den har ett högt, rundat ryggstöd med stöd på sidorna och en praktisk snurrbas för att kunna snurra runt vid behov. Perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Formgivare är Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om fåtöljen från Normann Copenhagen- Formgivare är Simon Legald.- Finns i flera utföranden.- Från serien Hyg.- Vaddering i polyuretanskum.- Snurrbas.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Hyg Fåtölj Låg / Ek - Ull Off-White

  normann copenhagen hyg fåtölj låg / ek - ull off-white
  Fåtöljen från Normann Copenhagen har en minimalistisk design och en behaglig siluett med svepande linjer. Den har ett omfamnande, rundat ryggstöd med stöd på sidorna och en vaddering i polyuretanskum för optimal komfort. Perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Formgivare är Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om fåtöljen från Normann Copenhagen- Formgivare är Simon Legald.- Finns i flera utföranden.- Från serien Hyg.- Ben i ek.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Hyg Fåtölj Hög Med Tiltfunktion / Aluminium - Läder Svart

  normann copenhagen hyg fåtölj hög med tiltfunktion / aluminium - läder svart
  Fåtöljen från Normann Copenhagen har en minimalistisk design med fokus på funktion och komfort. Den har ett högt, omfamnande ryggstöd med stöd på sidorna och en tiltfunktion för optimal komfort. Perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Formgivare är Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om fåtöljen från Normann Copenhagen- Formgivare är Simon Legald.- Finns i flera utföranden.- Från serien Hyg.- Vaddering i polyuretanskum.- Tiltfunktion.- Snurrbas.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Hyg Fåtölj Hög / Ek - Ull Grå

  normann copenhagen hyg fåtölj hög / ek - ull grå
  Fåtöljen från Normann Copenhagen har en minimalistisk design och en behaglig siluett med svepande linjer. Den har ett högt, rundat ryggstöd med stöd på sidorna och en vaddering i polyuretanskum för optimal komfort. Perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Formgivare är Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om fåtöljen från Normann Copenhagen- Formgivare är Simon Legald.- Finns i flera utföranden.- Från serien Hyg.- Ben i ek.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Hyg Fåtölj Låg Med Snurrbas / Aluminium - Ull Grå

  normann copenhagen hyg fåtölj låg med snurrbas / aluminium - ull grå
  Fåtöljen från Normann Copenhagen har en minimalistisk design och en behaglig siluett med svepande linjer. Den har ett omfamnande, rundat ryggstöd med stöd på sidorna och en praktisk snurrbas för att kunna snurra runt vid behov. Perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Formgivare är Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om fåtöljen från Normann Copenhagen- Formgivare är Simon Legald.- Finns i flera utföranden.- Från serien Hyg.- Vaddering i polyuretanskum.- Snurrbas.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Hyg Fåtölj Låg Med Snurrbas / Aluminium - Ull Off-White

  normann copenhagen hyg fåtölj låg med snurrbas / aluminium - ull off-white
  Fåtöljen från Normann Copenhagen har en minimalistisk design och en behaglig siluett med svepande linjer. Den har ett omfamnande, rundat ryggstöd med stöd på sidorna och en praktisk snurrbas för att kunna snurra runt vid behov. Perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Formgivare är Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om fåtöljen från Normann Copenhagen- Formgivare är Simon Legald.- Finns i flera utföranden.- Från serien Hyg.- Vaddering i polyuretanskum.- Snurrbas.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Hyg Fåtölj Hög / Ek - Ull Off-White

  normann copenhagen hyg fåtölj hög / ek - ull off-white
  Fåtöljen från Normann Copenhagen har en minimalistisk design och en behaglig siluett med svepande linjer. Den har ett högt, rundat ryggstöd med stöd på sidorna och en vaddering i polyuretanskum för optimal komfort. Perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Formgivare är Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om fåtöljen från Normann Copenhagen- Formgivare är Simon Legald.- Finns i flera utföranden.- Från serien Hyg.- Ben i ek.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Hyg Fåtölj Hög Med Snurrbas / Aluminium - Ull Grå

  normann copenhagen hyg fåtölj hög med snurrbas / aluminium - ull grå
  Fåtöljen från Normann Copenhagen har en minimalistisk design och en behaglig siluett med svepande linjer. Den har ett högt, rundat ryggstöd med stöd på sidorna och en praktisk snurrbas för att kunna snurra runt vid behov. Perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Formgivare är Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om fåtöljen från Normann Copenhagen- Formgivare är Simon Legald.- Finns i flera utföranden.- Från serien Hyg.- Vaddering i polyuretanskum.- Snurrbas.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Hyg Fåtölj Hög Med Snurrbas / Svart Aluminium - Ull Grå

  normann copenhagen hyg fåtölj hög med snurrbas / svart aluminium - ull grå
  Fåtöljen från Normann Copenhagen har en minimalistisk design och en behaglig siluett med svepande linjer. Den har ett högt, rundat ryggstöd med stöd på sidorna och en praktisk snurrbas för att kunna snurra runt vid behov. Perfekt för vardagsrummet eller hemmakontoret. Formgivare är Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om fåtöljen från Normann Copenhagen- Formgivare är Simon Legald.- Finns i flera utföranden.- Från serien Hyg.- Vaddering i polyuretanskum.- Snurrbas.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Edge Soffbord 45x45 Cm - Soffbord Travertin Beige

  normann copenhagen edge soffbord 45x45 cm - soffbord travertin beige
  Soffbordet från Normann Copenhagen är tillverkat av vacker travertin som gör varje exemplar unikt. Det har en minimalistisk, tidlös design med arkitektoniska inslag som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Formgivning av Simon Legald. Originaldesign från år 2023. Om soffbordet från Normann Copenhagen- Finns i flera storlekar.- Tillverkat i Turkiet.- Formgivning av Simon Legald.- 100% travertin. Skötselråd för soffbordet- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Använd ett rengöringsmedel som är särskilt anpassat för sten eller marmor. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Bue Matbord Ø120 Cm - Ekfanér Mörkbetsad Ek

  normann copenhagen bue matbord ø120 cm - ekfanér mörkbetsad ek
  Matbord från Normann Copenhagen i vacker ekfanér med en rund bordsskiva och en intressant, triangulär bas. Ett måste för den designintresserade. Kombinera matbordet med matstolar från Normann Copenhagen. Formgivning av Simon Legald. Originaldesign från år 2023. Om matbordet från Normann Copenhagen- Kombinera matbordet med stolar från Normann Copenhagen.- Matbordet finns i olika färger.- Tillverkat i Europa.- Formgivning av Simon Legald.- Originaldesign från år 2023. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Burra Snurrfåtölj Med Returfunktion Yoredale Uda06 - Ull Brun

  normann copenhagen burra snurrfåtölj med returfunktion yoredale uda06 - ull brun
  Snurrfåtölj från Normann Copenhagen med en karakteristisk, rundad design med funktionalitet och estetik i åtanke. Den har höga, omfamnande armstöd och en praktisk snurrbas för optimal komfort. Formgivning av Simon Legald. Originaldesign från år 2023. Om snurrfåtöljen från Normann Copenhagen- Finns i flera utföranden.- Tillverkad i Europa.- Fåtölj med en snurrbas.- Formgivning av Simon Legald. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Sculp Soffbord S Mörkbetsad - Soffbord Ask Brun

  normann copenhagen sculp soffbord s mörkbetsad - soffbord ask brun
  Soffbordet från Normann Copenhagen är tillverkat av massiv ask med en mörkbetsad finish och en böljande siluett. Det har en elegant design med tre stadiga ben och en organisk form för att ge rummet en sofistikerad och unik estetik. Formgivning av Simon Legald. Originaldesign från år 2023. Om soffbordet från Normann Copenhagen- Finns i flera storlekar.- Tillverkat i Italien.- Formgivning av Simon Legald.- Originaldesign från år 2023. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Sculp Soffbord L Mörkbetsad - Soffbord Ask Brun

  normann copenhagen sculp soffbord l mörkbetsad - soffbord ask brun
  Soffbordet från Normann Copenhagen är tillverkat av massiv ask med en mörkbetsad finish och en böljande siluett. Det har en elegant design med tre stadiga ben och en organisk form för att ge rummet en sofistikerad och unik estetik. Formgivning av Simon Legald. Originaldesign från år 2023. Om soffbordet från Normann Copenhagen- Finns i flera storlekar.- Tillverkat i Italien.- Formgivning av Simon Legald.- Originaldesign från år 2023. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Burra Snurrfåtölj Ultra 41571 - Läder Camel

  normann copenhagen burra snurrfåtölj ultra 41571 - läder camel
  Snurrfåtölj från Normann Copenhagen med en karakteristisk, rundad design med funktionalitet och estetik i åtanke. Den har höga, omfamnande armstöd och en praktisk snurrbas för optimal komfort. Formgivning av Simon Legald. Originaldesign från år 2023. Om snurrfåtöljen från Normann Copenhagen- Finns i flera utföranden.- Tillverkad i Europa.- Fåtölj med en snurrbas.- Formgivning av Simon Legald. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Burra Snurrfåtölj Hallingdal 0110 - Nyull Grå

  normann copenhagen burra snurrfåtölj hallingdal 0110 - nyull grå
  Snurrfåtölj från Normann Copenhagen med en karakteristisk, rundad design med funktionalitet och estetik i åtanke. Den har höga, omfamnande armstöd och en praktisk snurrbas för optimal komfort. Formgivning av Simon Legald. Originaldesign från år 2023. Om snurrfåtöljen från Normann Copenhagen- Finns i flera utföranden.- Tillverkad i Europa.- Fåtölj med en snurrbas.- Formgivning av Simon Legald. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Bue Matbord Ø120 Cm - fanér Ek

  normann copenhagen bue matbord ø120 cm - fanér ek
  Matbord från Normann Copenhagen i vacker ekfanér med en rund bordsskiva och en intressant, triangulär bas. Ett måste för den designintresserade. Kombinera matbordet med matstolar från Normann Copenhagen. Formgivning av Simon Legald. Originaldesign från år 2023. Om matbordet från Normann Copenhagen- Kombinera matbordet med stolar från Normann Copenhagen.- Matbordet finns i olika färger.- Tillverkat i Europa.- Formgivning av Simon Legald.- Originaldesign från år 2023. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Edge Soffbord 80x80 Cm - Soffbord Travertin Beige

  normann copenhagen edge soffbord 80x80 cm - soffbord travertin beige
  Soffbordet från Normann Copenhagen är tillverkat av vacker travertin som gör varje exemplar unikt. Det har en minimalistisk, tidlös design med arkitektoniska inslag som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Formgivning av Simon Legald. Originaldesign från år 2023. Om soffbordet från Normann Copenhagen- Finns i flera storlekar.- Tillverkat i Turkiet.- Formgivning av Simon Legald.- 100% travertin. Skötselråd för soffbordet- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Använd ett rengöringsmedel som är särskilt anpassat för sten eller marmor. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Burra Snurrfåtölj Med Returfunktion Zero 0011 - Bomull Grå

  normann copenhagen burra snurrfåtölj med returfunktion zero 0011 - bomull grå
  Snurrfåtölj från Normann Copenhagen med en karakteristisk, rundad design med funktionalitet och estetik i åtanke. Den har höga, omfamnande armstöd och en praktisk snurrbas för optimal komfort. Formgivning av Simon Legald. Originaldesign från år 2023. Om snurrfåtöljen från Normann Copenhagen- Finns i flera utföranden.- Tillverkad i Europa.- Fåtölj med en snurrbas.- Formgivning av Simon Legald. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Klip Klämlampa - Stål Varmgrå

  normann copenhagen klip klämlampa - stål varmgrå
  Klämlampan från Normann Copenhagen är tillverkad av pulverlackerat stål med en nätt, stilren design och skarpa, rena linjer. Den har en klämma i nederkant för att kunna fästas i skrivbord eller på hyllplan med en roterbar skärm i 360 grader för att styra ljusets riktning perfekt för såväl stora som små utrymmen. Designad i Danmark av Simon Legald. Originaldesign från år 2022. Om klämlampan från Normann Copenhagen- Roterbar skärm i 360 grader.- För mer information ladda ned PDF.- Välj mellan olika färger.- Ljuskälla ingår inte. Lampans tekniska egenskaper:- Sockel: E14- 2.0 Watt- Höjd: 325 mm.- Bredd: 100 mm.- Sladdlängd: 2000 mm.- 220-240 V.- IP-klassificering: IP20. Skötselråd för klämlampan- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Rise Vägglampa Fast Installation - Ask Gul

  normann copenhagen rise vägglampa fast installation - ask gul
  Vägglampan från Normann Copenhagen har en minimal design med fast installation och ett enkelt, sofistikerat uttryck perfekt för sovrummet. CE-märkt. Välj mellan olika färger. Formgiven av Marianne Andersen. Om vägglampan från Normann Copenhagen- E14- 240 V.- Höjd: 110 mm.- Längd: 195 mm.- Diameter: 100 mm.- IP-klassificering: IP20.- 40 Watt- Vikt: 600 g.- Vägglampan kommer i olika färger.- Ljuskälla medföljer ej. Skötselråd för vägglampan- Gjord för fastinstallation.- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Klip Klämlampa - Stål Grön

  normann copenhagen klip klämlampa - stål grön
  Klämlampan från Normann Copenhagen är tillverkad av pulverlackerat stål med en nätt, stilren design och skarpa, rena linjer. Den har en klämma i nederkant för att kunna fästas i skrivbord eller på hyllplan med en roterbar skärm i 360 grader för att styra ljusets riktning perfekt för såväl stora som små utrymmen. Designad i Danmark av Simon Legald. Originaldesign från år 2022. Om klämlampan från Normann Copenhagen- Roterbar skärm i 360 grader.- För mer information ladda ned PDF.- Välj mellan olika färger.- Ljuskälla ingår inte. Lampans tekniska egenskaper:- Sockel: E14- 2.0 Watt- Höjd: 325 mm.- Bredd: 100 mm.- Sladdlängd: 2000 mm.- 220-240 V.- IP-klassificering: IP20. Skötselråd för klämlampan- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Rise Vägglampa - Ask Vit

  normann copenhagen rise vägglampa - ask vit
  Vägglampan från Normann Copenhagen har en okomplicerad, mångsidig design med ett sofistikerat, stilrent uttryck som harmoniskt smälter in i hemmet. Formgivning av Marianne Andersen. Om vägglampan från Normann Copenhagen- Vägglampan finns i olika färger.- Ljuskälla medföljer ej.- Sockel: E14- Formgivning av Marianne Andersen. Skötselråd för vägglampan- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Rise Vägglampa Fast Installation - Ask Svart

  normann copenhagen rise vägglampa fast installation - ask svart
  Vägglampan från Normann Copenhagen har en minimal design med fast installation och ett enkelt, sofistikerat uttryck perfekt för sovrummet. CE-märkt. Välj mellan olika färger. Formgiven av Marianne Andersen. Om vägglampan från Normann Copenhagen- E14- 240 V.- Höjd: 110 mm.- Längd: 195 mm.- Diameter: 100 mm.- IP-klassificering: IP20.- 40 Watt- Vikt: 600 g.- Vägglampan kommer i olika färger.- Ljuskälla medföljer ej. Skötselråd för vägglampan- Gjord för fastinstallation.- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Tub Vägglampa - Aluminium Vit

  normann copenhagen tub vägglampa - aluminium vit
  Vägglampa från Normann Copenhagen med ett minimalistiskt, elegant formspråk och ett subtilt uttryck som harmoniskt smälter in i hemmet. Den är tillverkad av aluminium med en roterbar arm för att styra ljusets riktning. Kombinera vägglampan med en Tub pendel. Formgivning av Hans Thyge & Co. Om vägglampan från Normann Copenhagen- Finns i flera färger.- Finns även som pendel i olika storlekar.- Formgivning av Hans Thyge & Co.- Från serien Tub.- Ljuskälla ingår inte.- Tillverkad i Danmark.- Roterbar arm. Skötselråd för vägglampan- Använd en torr trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Rise Vägglampa Fast Installation - Ask Vit

  normann copenhagen rise vägglampa fast installation - ask vit
  Vägglampan från Normann Copenhagen har en minimal design med fast installation och ett enkelt, sofistikerat uttryck perfekt för sovrummet. CE-märkt. Välj mellan olika färger. Formgiven av Marianne Andersen. Om vägglampan från Normann Copenhagen- E14- 240 V.- Höjd: 110 mm.- Längd: 195 mm.- Diameter: 100 mm.- IP-klassificering: IP20.- 40 Watt- Vikt: 600 g.- Vägglampan kommer i olika färger.- Ljuskälla medföljer ej. Skötselråd för vägglampan- Gjord för fastinstallation.- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Rise Vägglampa Fast Installation Petrol Green - Ask Petrolgrön

  normann copenhagen rise vägglampa fast installation petrol green - ask petrolgrön
  Vägglampan från Normann Copenhagen har en minimal design med fast installation och ett enkelt, sofistikerat uttryck perfekt för sovrummet. CE-märkt. Välj mellan olika färger. Formgiven av Marianne Andersen. Om vägglampan från Normann Copenhagen- E14- 240 V.- Höjd: 110 mm.- Längd: 195 mm.- Diameter: 100 mm.- IP-klassificering: IP20.- 40 Watt- Vikt: 600 g.- Vägglampan kommer i olika färger.- Ljuskälla medföljer ej. Skötselråd för vägglampan- Gjord för fastinstallation.- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Rise Vägglampa - Ask Grå

  normann copenhagen rise vägglampa - ask grå
  Vägglampan från Normann Copenhagen har en okomplicerad, mångsidig design med ett sofistikerat, stilrent uttryck som harmoniskt smälter in i hemmet. Formgivning av Marianne Andersen. Om vägglampan från Normann Copenhagen- Vägglampan finns i olika färger.- Ljuskälla medföljer ej.- Sockel: E14- Formgivning av Marianne Andersen. Skötselråd för vägglampan- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Klip Vägglampa - Pulverlackat Stål Grön

  normann copenhagen klip vägglampa - pulverlackat stål grön
  Vägglampan från Normann Copenhagen är tillverkad av pulverlackerat stål med en nätt, stilren design och skarpa, rena linjer. Den har en roterbar lampskärm i 360 grader för att styra ljusets riktning. Designad i Danmark av Simon Legald. Originaldesign från år 2022. Om vägglampan från Normann Copenhagen- Roterbar skärm i 360 grader.- För mer information ladda ned PDF.- Välj mellan olika färger.- Ljuskälla ingår inte. Skötselråd för vägglampan- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Klip Klämlampa - Stål Vit

  normann copenhagen klip klämlampa - stål vit
  Klämlampan från Normann Copenhagen är tillverkad av pulverlackerat stål med en nätt, stilren design och skarpa, rena linjer. Den har en klämma i nederkant för att kunna fästas i skrivbord eller på hyllplan med en roterbar skärm i 360 grader för att styra ljusets riktning perfekt för såväl stora som små utrymmen. Designad i Danmark av Simon Legald. Originaldesign från år 2022. Om klämlampan från Normann Copenhagen- Roterbar skärm i 360 grader.- För mer information ladda ned PDF.- Välj mellan olika färger.- Ljuskälla ingår inte. Lampans tekniska egenskaper:- Sockel: E14- 2.0 Watt- Höjd: 325 mm.- Bredd: 100 mm.- Sladdlängd: 2000 mm.- 220-240 V.- IP-klassificering: IP20. Skötselråd för klämlampan- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Klip Vägglampa - Pulverlackat Stål Vit

  normann copenhagen klip vägglampa - pulverlackat stål vit
  Vägglampan från Normann Copenhagen är tillverkad av pulverlackerat stål med en nätt, stilren design och skarpa, rena linjer. Den har en roterbar lampskärm i 360 grader för att styra ljusets riktning. Designad i Danmark av Simon Legald. Originaldesign från år 2022. Om vägglampan från Normann Copenhagen- Roterbar skärm i 360 grader.- För mer information ladda ned PDF.- Välj mellan olika färger.- Ljuskälla ingår inte. Skötselråd för vägglampan- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Rise Vägglampa - Ask Gul

  normann copenhagen rise vägglampa - ask gul
  Vägglampan från Normann Copenhagen har en okomplicerad, mångsidig design med ett sofistikerat, stilrent uttryck som harmoniskt smälter in i hemmet. Formgivning av Marianne Andersen. Om vägglampan från Normann Copenhagen- Vägglampan finns i olika färger.- Ljuskälla medföljer ej.- Sockel: E14- Formgivning av Marianne Andersen. Skötselråd för vägglampan- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Klip Klämlampa - Stål Svart

  normann copenhagen klip klämlampa - stål svart
  Klämlampan från Normann Copenhagen är tillverkad av pulverlackerat stål med en nätt, stilren design och skarpa, rena linjer. Den har en klämma i nederkant för att kunna fästas i skrivbord eller på hyllplan med en roterbar skärm i 360 grader för att styra ljusets riktning perfekt för såväl stora som små utrymmen. Designad i Danmark av Simon Legald. Originaldesign från år 2022. Om klämlampan från Normann Copenhagen- Roterbar skärm i 360 grader.- För mer information ladda ned PDF.- Välj mellan olika färger.- Ljuskälla ingår inte. Lampans tekniska egenskaper:- Sockel: E14- 2.0 Watt- Höjd: 325 mm.- Bredd: 100 mm.- Sladdlängd: 2000 mm.- 220-240 V.- IP-klassificering: IP20. Skötselråd för klämlampan- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Rise Vägglampa - Ask Rostfritt Stål

  normann copenhagen rise vägglampa - ask rostfritt stål
  Vägglampan från Normann Copenhagen har en okomplicerad, mångsidig design med ett sofistikerat, stilrent uttryck som harmoniskt smälter in i hemmet. Formgivning av Marianne Andersen. Om vägglampan från Normann Copenhagen- Vägglampan finns i olika färger.- Ljuskälla medföljer ej.- Sockel: E14- Formgivning av Marianne Andersen. Skötselråd för vägglampan- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Tub Vägglampa - Aluminium

  normann copenhagen tub vägglampa - aluminium
  Vägglampa från Normann Copenhagen med ett minimalistiskt, elegant formspråk och ett subtilt uttryck som harmoniskt smälter in i hemmet. Den är tillverkad av aluminium med en roterbar arm för att styra ljusets riktning. Kombinera vägglampan med en Tub pendel. Formgivning av Hans Thyge & Co. Om vägglampan från Normann Copenhagen- Finns i flera färger.- Finns även som pendel i olika storlekar.- Formgivning av Hans Thyge & Co.- Från serien Tub.- Ljuskälla ingår inte.- Tillverkad i Danmark.- Roterbar arm. Skötselråd för vägglampan- Använd en torr trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Rise Vägglampa - Ask Grön

  normann copenhagen rise vägglampa - ask grön
  Vägglampan från Normann Copenhagen har en okomplicerad, mångsidig design med ett sofistikerat, stilrent uttryck som harmoniskt smälter in i hemmet. Formgivning av Marianne Andersen. Om vägglampan från Normann Copenhagen- Vägglampan finns i olika färger.- Ljuskälla medföljer ej.- Sockel: E14- Formgivning av Marianne Andersen. Skötselråd för vägglampan- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Rise Vägglampa Fast Installation - Ask Grå

  normann copenhagen rise vägglampa fast installation - ask grå
  Vägglampan från Normann Copenhagen har en minimal design med fast installation och ett enkelt, sofistikerat uttryck perfekt för sovrummet. CE-märkt. Välj mellan olika färger. Formgiven av Marianne Andersen. Om vägglampan från Normann Copenhagen- E14- 240 V.- Höjd: 110 mm.- Längd: 195 mm.- Diameter: 100 mm.- IP-klassificering: IP20.- 40 Watt- Vikt: 600 g.- Vägglampan kommer i olika färger.- Ljuskälla medföljer ej. Skötselråd för vägglampan- Gjord för fastinstallation.- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Klip Vägglampa - Pulverlackat Stål Svart

  normann copenhagen klip vägglampa - pulverlackat stål svart
  Vägglampan från Normann Copenhagen är tillverkad av pulverlackerat stål med en nätt, stilren design och skarpa, rena linjer. Den har en roterbar lampskärm i 360 grader för att styra ljusets riktning. Designad i Danmark av Simon Legald. Originaldesign från år 2022. Om vägglampan från Normann Copenhagen- Roterbar skärm i 360 grader.- För mer information ladda ned PDF.- Välj mellan olika färger.- Ljuskälla ingår inte. Skötselråd för vägglampan- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Rise Vägglampa Fast Installation - Ask Rostfritt Stål

  normann copenhagen rise vägglampa fast installation - ask rostfritt stål
  Vägglampan från Normann Copenhagen har en minimal design med fast installation och ett enkelt, sofistikerat uttryck perfekt för sovrummet. CE-märkt. Välj mellan olika färger. Formgiven av Marianne Andersen. Om vägglampan från Normann Copenhagen- E14- 240 V.- Höjd: 110 mm.- Längd: 195 mm.- Diameter: 100 mm.- IP-klassificering: IP20.- 40 Watt- Vikt: 600 g.- Vägglampan kommer i olika färger.- Ljuskälla medföljer ej. Skötselråd för vägglampan- Gjord för fastinstallation.- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Sänglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Vig Stol trä / - Trädgårdsstolar Robinia Mörkgrön

  normann copenhagen vig stol trä / - trädgårdsstolar robinia mörkgrön
  Stol från Normann Copenhagen med en tidlös, funktionell design perfekt för balkongen, terrassen eller andra utomhusmiljöer. Den har en sits i tåligt robiniaträ som med tiden kommer utveckla en naturlig patina och en stomme i dubbel pulverlackerat stål för långvarig hållbarhet. Formgivning av Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om stolen från Normann Copenhagen- Från serien Vig.- Med tiden får produkten en vacker patina.- Finns i flera färger.- Formgivning av Simon Legald.- Tillverkad i Danmark.- Stapelbar. Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Vig Schäslong - Pulverlackat Stål Svart

  normann copenhagen vig schäslong - pulverlackat stål svart
  Schäslong från Normann Copenhagen med en tidlös, funktionell design perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den är tillverkad av dubbel pulverlackerat stål för långvarig hållbarhet. Formgivning av Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om schäslongen från Normann Copenhagen- Från serien Vig.- Finns i flera färger.- Formgivning av Simon Legald.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Vig Stol - Trädgårdsstolar Pulverlackat Stål Mörkgrön

  normann copenhagen vig stol - trädgårdsstolar pulverlackat stål mörkgrön
  Stol från Normann Copenhagen med en tidlös, funktionell design perfekt för balkongen, terrassen eller andra utomhusmiljöer. Den är tillverkad av dubbel pulverlackerat stål för långvarig hållbarhet. Formgivning av Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om stolen från Normann Copenhagen- Från serien Vig.- Finns i flera färger.- Formgivning av Simon Legald.- Tillverkad i Danmark.- Stapelbar. Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Vig Karmstol - Trädgårdsstolar Pulverlackat Stål Grå

  normann copenhagen vig karmstol - trädgårdsstolar pulverlackat stål grå
  Karmstol från Normann Copenhagen med en tidlös, funktionell design perfekt för balkongen, terrassen eller andra utomhusmiljöer. Den är tillverkad av dubbel pulverlackerat stål för långvarig hållbarhet. Formgivning av Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om karmstolen från Normann Copenhagen- Från serien Vig.- Finns i flera färger.- Formgivning av Simon Legald.- Tillverkad i Danmark.- Stapelbar. Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Vig Stol - Trädgårdsstolar Pulverlackat Stål Grå

  normann copenhagen vig stol - trädgårdsstolar pulverlackat stål grå
  Stol från Normann Copenhagen med en tidlös, funktionell design perfekt för balkongen, terrassen eller andra utomhusmiljöer. Den är tillverkad av dubbel pulverlackerat stål för långvarig hållbarhet. Formgivning av Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om stolen från Normann Copenhagen- Från serien Vig.- Finns i flera färger.- Formgivning av Simon Legald.- Tillverkad i Danmark.- Stapelbar. Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Vig Schäslong - Pulverlackat Stål Grå

  normann copenhagen vig schäslong - pulverlackat stål grå
  Schäslong från Normann Copenhagen med en tidlös, funktionell design perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den är tillverkad av dubbel pulverlackerat stål för långvarig hållbarhet. Formgivning av Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om schäslongen från Normann Copenhagen- Från serien Vig.- Finns i flera färger.- Formgivning av Simon Legald.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Vig Stol trä / - Trädgårdsstolar Robinia Svart

  normann copenhagen vig stol trä / - trädgårdsstolar robinia svart
  Stol från Normann Copenhagen med en tidlös, funktionell design perfekt för balkongen, terrassen eller andra utomhusmiljöer. Den har en sits i tåligt robiniaträ som med tiden kommer utveckla en naturlig patina och en stomme i dubbel pulverlackerat stål för långvarig hållbarhet. Formgivning av Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om stolen från Normann Copenhagen- Från serien Vig.- Med tiden får produkten en vacker patina.- Finns i flera färger.- Formgivning av Simon Legald.- Tillverkad i Danmark.- Stapelbar. Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Vig Barstol 75 Cm trä / - Barstolar & Pallar Robinia Svart

  normann copenhagen vig barstol 75 cm trä / - barstolar & pallar robinia svart
  Barstol från Normann Copenhagen med en tidlös, funktionell design perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den har en sits i tåligt robiniaträ som med tiden kommer utveckla en naturlig patina och en stomme i dubbel pulverlackerat stål för långvarig hållbarhet. Formgivning av Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om barstolen från Normann Copenhagen- Från serien Vig.- Med tiden får produkten en vacker patina.- Finns i flera färger.- Formgivning av Simon Legald.- Tillverkad i Danmark.- Stapelbar. Shoppa Barstolar & Pallar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Vig Barstol 65 Cm trä / - Barstolar & Pallar Robinia Mörkgrön

  normann copenhagen vig barstol 65 cm trä / - barstolar & pallar robinia mörkgrön
  Barstol från Normann Copenhagen med en tidlös, funktionell design perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den har en sits i tåligt robiniaträ som med tiden kommer utveckla en naturlig patina och en stomme i dubbel pulverlackerat stål för långvarig hållbarhet. Formgivning av Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om barstolen från Normann Copenhagen- Från serien Vig.- Med tiden får produkten en vacker patina.- Finns i flera färger.- Formgivning av Simon Legald.- Tillverkad i Danmark.- Stapelbar. Shoppa Barstolar & Pallar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Vig Stol - Trädgårdsstolar Pulverlackat Stål Svart

  normann copenhagen vig stol - trädgårdsstolar pulverlackat stål svart
  Stol från Normann Copenhagen med en tidlös, funktionell design perfekt för balkongen, terrassen eller andra utomhusmiljöer. Den är tillverkad av dubbel pulverlackerat stål för långvarig hållbarhet. Formgivning av Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om stolen från Normann Copenhagen- Från serien Vig.- Finns i flera färger.- Formgivning av Simon Legald.- Tillverkad i Danmark.- Stapelbar. Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Vig Barstol 65 Cm trä / - Barstolar & Pallar Robinia Svart

  normann copenhagen vig barstol 65 cm trä / - barstolar & pallar robinia svart
  Barstol från Normann Copenhagen med en tidlös, funktionell design perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den har en sits i tåligt robiniaträ som med tiden kommer utveckla en naturlig patina och en stomme i dubbel pulverlackerat stål för långvarig hållbarhet. Formgivning av Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om barstolen från Normann Copenhagen- Från serien Vig.- Med tiden får produkten en vacker patina.- Finns i flera färger.- Formgivning av Simon Legald.- Tillverkad i Danmark.- Stapelbar. Shoppa Barstolar & Pallar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Vig Karmstol - Trädgårdsstolar Pulverlackat Stål Svart

  normann copenhagen vig karmstol - trädgårdsstolar pulverlackat stål svart
  Karmstol från Normann Copenhagen med en tidlös, funktionell design perfekt för balkongen, terrassen eller andra utomhusmiljöer. Den är tillverkad av dubbel pulverlackerat stål för långvarig hållbarhet. Formgivning av Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om karmstolen från Normann Copenhagen- Från serien Vig.- Finns i flera färger.- Formgivning av Simon Legald.- Tillverkad i Danmark.- Stapelbar. Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Vig Barstol 75 Cm trä / - Barstolar & Pallar Robinia Grå

  normann copenhagen vig barstol 75 cm trä / - barstolar & pallar robinia grå
  Barstol från Normann Copenhagen med en tidlös, funktionell design perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den har en sits i tåligt robiniaträ som med tiden kommer utveckla en naturlig patina och en stomme i dubbel pulverlackerat stål för långvarig hållbarhet. Formgivning av Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om barstolen från Normann Copenhagen- Från serien Vig.- Med tiden får produkten en vacker patina.- Finns i flera färger.- Formgivning av Simon Legald.- Tillverkad i Danmark.- Stapelbar. Shoppa Barstolar & Pallar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Vig Stol trä / - Trädgårdsstolar Robinia Grå

  normann copenhagen vig stol trä / - trädgårdsstolar robinia grå
  Stol från Normann Copenhagen med en tidlös, funktionell design perfekt för balkongen, terrassen eller andra utomhusmiljöer. Den har en sits i tåligt robiniaträ som med tiden kommer utveckla en naturlig patina och en stomme i dubbel pulverlackerat stål för långvarig hållbarhet. Formgivning av Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om stolen från Normann Copenhagen- Från serien Vig.- Med tiden får produkten en vacker patina.- Finns i flera färger.- Formgivning av Simon Legald.- Tillverkad i Danmark.- Stapelbar. Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Vig Schäslong - Pulverlackat Stål Mörkgrön

  normann copenhagen vig schäslong - pulverlackat stål mörkgrön
  Schäslong från Normann Copenhagen med en tidlös, funktionell design perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den är tillverkad av dubbel pulverlackerat stål för långvarig hållbarhet. Formgivning av Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om schäslongen från Normann Copenhagen- Från serien Vig.- Finns i flera färger.- Formgivning av Simon Legald.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Vig Barstol 75 Cm trä / - Barstolar & Pallar Robinia Mörkgrön

  normann copenhagen vig barstol 75 cm trä / - barstolar & pallar robinia mörkgrön
  Barstol från Normann Copenhagen med en tidlös, funktionell design perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den har en sits i tåligt robiniaträ som med tiden kommer utveckla en naturlig patina och en stomme i dubbel pulverlackerat stål för långvarig hållbarhet. Formgivning av Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om barstolen från Normann Copenhagen- Från serien Vig.- Med tiden får produkten en vacker patina.- Finns i flera färger.- Formgivning av Simon Legald.- Tillverkad i Danmark.- Stapelbar. Shoppa Barstolar & Pallar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Vig Bänk 150 Cm - Bänkar Pulverlackat Stål Grå

  normann copenhagen vig bänk 150 cm - bänkar pulverlackat stål grå
  Bänk från Normann Copenhagen med en tidlös, funktionell design perfekt för balkongen, terrassen eller andra utomhusmiljöer. Den är tillverkad av dubbel pulverlackerat stål för långvarig hållbarhet. Kombinera bänken med ett Vig bord från Normann Copenhagen. Formgivning av Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om bänken från Normann Copenhagen- Kombinera bänken med ett Vig bord från Normann Copenhagen.- Från serien Vig.- Finns i flera färger.- Formgivning av Simon Legald.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Vig Barstol 75 Cm - Barstolar & Pallar Pulverlackat Stål Grå

  normann copenhagen vig barstol 75 cm - barstolar & pallar pulverlackat stål grå
  Barstol från Normann Copenhagen med en tidlös, funktionell design perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den är tillverkad av dubbel pulverlackerat stål för långvarig hållbarhet. Formgivning av Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om barstolen från Normann Copenhagen- Från serien Vig.- Finns i flera sitthöjder.- Finns i flera färger.- Formgivning av Simon Legald.- Tillverkad i Danmark.- Stapelbar. Shoppa Barstolar & Pallar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Vig Bänk 150 Cm - Bänkar Pulverlackat Stål Mörkgrön

  normann copenhagen vig bänk 150 cm - bänkar pulverlackat stål mörkgrön
  Bänk från Normann Copenhagen med en tidlös, funktionell design perfekt för balkongen, terrassen eller andra utomhusmiljöer. Den är tillverkad av dubbel pulverlackerat stål för långvarig hållbarhet. Kombinera bänken med ett Vig bord från Normann Copenhagen. Formgivning av Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om bänken från Normann Copenhagen- Kombinera bänken med ett Vig bord från Normann Copenhagen.- Från serien Vig.- Finns i flera färger.- Formgivning av Simon Legald.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Vig Barstol 65 Cm - Barstolar & Pallar Pulverlackat Stål Mörkgrön

  normann copenhagen vig barstol 65 cm - barstolar & pallar pulverlackat stål mörkgrön
  Barstol från Normann Copenhagen med en tidlös, funktionell design perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den är tillverkad av dubbel pulverlackerat stål för långvarig hållbarhet. Formgivning av Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om barstolen från Normann Copenhagen- Från serien Vig.- Finns i flera sitthöjder.- Finns i flera färger.- Formgivning av Simon Legald.- Tillverkad i Danmark.- Stapelbar. Shoppa Barstolar & Pallar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Vig Karmstol trä / - Trädgårdsstolar Robinia Grå

  normann copenhagen vig karmstol trä / - trädgårdsstolar robinia grå
  Karmstol från Normann Copenhagen med en tidlös, funktionell design perfekt för balkongen, terrassen eller andra utomhusmiljöer. Den har en sits i tåligt robiniaträ som med tiden kommer utveckla en naturlig patina och en stomme i dubbel pulverlackerat stål för långvarig hållbarhet. Formgivning av Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om karmstolen från Normann Copenhagen- Från serien Vig.- Med tiden får produkten en vacker patina.- Finns i flera färger.- Formgivning av Simon Legald.- Tillverkad i Danmark.- Stapelbar. Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Vig Karmstol trä / - Trädgårdsstolar Robinia Mörkgrön

  normann copenhagen vig karmstol trä / - trädgårdsstolar robinia mörkgrön
  Karmstol från Normann Copenhagen med en tidlös, funktionell design perfekt för balkongen, terrassen eller andra utomhusmiljöer. Den har en sits i tåligt robiniaträ som med tiden kommer utveckla en naturlig patina och en stomme i dubbel pulverlackerat stål för långvarig hållbarhet. Formgivning av Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om karmstolen från Normann Copenhagen- Från serien Vig.- Med tiden får produkten en vacker patina.- Finns i flera färger.- Formgivning av Simon Legald.- Tillverkad i Danmark.- Stapelbar. Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Vig Barstol 65 Cm - Barstolar & Pallar Pulverlackat Stål Grå

  normann copenhagen vig barstol 65 cm - barstolar & pallar pulverlackat stål grå
  Barstol från Normann Copenhagen med en tidlös, funktionell design perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den är tillverkad av dubbel pulverlackerat stål för långvarig hållbarhet. Formgivning av Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om barstolen från Normann Copenhagen- Från serien Vig.- Finns i flera sitthöjder.- Finns i flera färger.- Formgivning av Simon Legald.- Tillverkad i Danmark.- Stapelbar. Shoppa Barstolar & Pallar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Vig Barstol 75 Cm - Barstolar & Pallar Pulverlackat Stål Svart

  normann copenhagen vig barstol 75 cm - barstolar & pallar pulverlackat stål svart
  Barstol från Normann Copenhagen med en tidlös, funktionell design perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den är tillverkad av dubbel pulverlackerat stål för långvarig hållbarhet. Formgivning av Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om barstolen från Normann Copenhagen- Från serien Vig.- Finns i flera sitthöjder.- Finns i flera färger.- Formgivning av Simon Legald.- Tillverkad i Danmark.- Stapelbar. Shoppa Barstolar & Pallar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Vig Barstol 75 Cm - Barstolar & Pallar Pulverlackat Stål Mörkgrön

  normann copenhagen vig barstol 75 cm - barstolar & pallar pulverlackat stål mörkgrön
  Barstol från Normann Copenhagen med en tidlös, funktionell design perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den är tillverkad av dubbel pulverlackerat stål för långvarig hållbarhet. Formgivning av Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om barstolen från Normann Copenhagen- Från serien Vig.- Finns i flera sitthöjder.- Finns i flera färger.- Formgivning av Simon Legald.- Tillverkad i Danmark.- Stapelbar. Shoppa Barstolar & Pallar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Vig Barstol 65 Cm - Barstolar & Pallar Pulverlackat Stål Svart

  normann copenhagen vig barstol 65 cm - barstolar & pallar pulverlackat stål svart
  Barstol från Normann Copenhagen med en tidlös, funktionell design perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den är tillverkad av dubbel pulverlackerat stål för långvarig hållbarhet. Formgivning av Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om barstolen från Normann Copenhagen- Från serien Vig.- Finns i flera sitthöjder.- Finns i flera färger.- Formgivning av Simon Legald.- Tillverkad i Danmark.- Stapelbar. Shoppa Barstolar & Pallar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Vig Karmstol trä / - Trädgårdsstolar Robinia Svart

  normann copenhagen vig karmstol trä / - trädgårdsstolar robinia svart
  Karmstol från Normann Copenhagen med en tidlös, funktionell design perfekt för balkongen, terrassen eller andra utomhusmiljöer. Den har en sits i tåligt robiniaträ som med tiden kommer utveckla en naturlig patina och en stomme i dubbel pulverlackerat stål för långvarig hållbarhet. Formgivning av Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om karmstolen från Normann Copenhagen- Från serien Vig.- Med tiden får produkten en vacker patina.- Finns i flera färger.- Formgivning av Simon Legald.- Tillverkad i Danmark.- Stapelbar. Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Vig Bänk 150 Cm - Bänkar Pulverlackat Stål Svart

  normann copenhagen vig bänk 150 cm - bänkar pulverlackat stål svart
  Bänk från Normann Copenhagen med en tidlös, funktionell design perfekt för balkongen, terrassen eller andra utomhusmiljöer. Den är tillverkad av dubbel pulverlackerat stål för långvarig hållbarhet. Kombinera bänken med ett Vig bord från Normann Copenhagen. Formgivning av Simon Legald. Tillverkad i Danmark. Om bänken från Normann Copenhagen- Kombinera bänken med ett Vig bord från Normann Copenhagen.- Från serien Vig.- Finns i flera färger.- Formgivning av Simon Legald.- Tillverkad i Danmark. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.