Hemmässan
www.hemmassan.se

Pillivuyt sortiment online

 • Pillivuyt Cecil Flat Tallrik 26,5 Cm - Porslin Vit

  pillivuyt cecil flat tallrik 26,5 cm - porslin vit
  Cecil Tallrik från Pillivuyt. En tallrik i enkel design med rena linjer som passar till alla tillfällen, det spelar ingen roll om det är till en enklare middag eller till nyårssupén. Den är tillverkad av slittåligt porslin, och tål diskmaskin och mikrovågsugn, samt är ungs- och frysfast. Perfekt för dagligt användande! Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Pillivuyt Boulogne Tallrik 34x20 Cm - Porslin Vit

  pillivuyt boulogne tallrik 34x20 cm - porslin vit
  Boulogne Tallrik, 34x20 Cm från Pillivuyt. Mattallrikar Vit Porslin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Pillivuyt Flat Tallrik Bourges 27 Cm - Porslin Vit

  pillivuyt flat tallrik bourges 27 cm - porslin vit
  Bourges Tallrik från Pilliviuyt. Den här tallriken tillhör den klassiska porslinsserien Bourges. Den har fått sitt namn från staden som bär samma namn, som ligger belägen i hjärtat av Frankrike. Designen är tidlös och tallriken har smala kanter. Tack vare den enkla designen tar tallriken inte fokus från maträtten som serveras. Kan med fördel användas dagligen. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Pillivuyt Plissé Sallads-/pastatallrik Djup 20 Cm - Porslin Vit

  pillivuyt plissé sallads-/pastatallrik djup 20 cm - porslin vit
  Plissé Pastatallrik från Pillivuyt. Den här pastatallriken tillhör serien Plissé, som är berömd för sina veckade linjer och tidlösa, enkla stil. Den passar perfekt till pasta, men även exempelvis sallader. Med den här tallriken på bordet känns dukningen lite lyxigare, oavsett om det är till vardags eller fest. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Pillivuyt Boulogne Tallrik 23x16,5 Cm - Porslin Vit

  pillivuyt boulogne tallrik 23x16,5 cm - porslin vit
  Boulogne Tallrik, 23x16,5 Cm från Pillivuyt. Assietter Vit Porslin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Pillivuyt Eden Mugg 30 Cl/10,2 Cm - Porslin Vit

  pillivuyt eden mugg 30 cl/10,2 cm - porslin vit
  Eden mugg från Pillivuyt. Det här är en kaffemugg som har designats för att passa för såväl till vardags som till fest, och resultatet blev en enkel, tidlös design i vit porslin. Den rymmer 30 cl och är idealisk för kaffe men kan med fördel användas även till varm choklad eller te. Är fin att kombinera med andra produkter från Eden-serien. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Pillivuyt Plissé Tallrik Djup 22 Cm - Porslin Vit

  pillivuyt plissé tallrik djup 22 cm - porslin vit
  Plissé Djup Tallrik från Pillivuyt. Den här djupa tallriken tillhör serien Plissé, som är berömd för sina veckade linjer och tidlösa, enkla stil. Den passar perfekt till exempelvis soppa eller frukost. Med den här tallriken på bordet känns dukningen lite lyxigare, oavsett om det är till vardags eller fest. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Pillivuyt Cecil Sallads-/pastatallrik Djup 26 Cm - Porslin Vit

  pillivuyt cecil sallads-/pastatallrik djup 26 cm - porslin vit
  Elegant och stilren djup tallrik från Pillivuyts serie Cecil. Tallriken är tillverkad av tåligt porslin som tål det mesta och är perfekt till soppa, frukost och många andra rätter och tillfällen. Cecil är en modern serie med en avskalad och enkel form som kan användas såväl till enklare middagar som till de mest avancerade kulinariska skapelserna. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Pillivuyt Boulogne Tallrik 18x11,5 Cm - Porslin Vit

  pillivuyt boulogne tallrik 18x11,5 cm - porslin vit
  Tallriken från Pillivuyt är tillverkad av vitt porslin med en organisk form och eleganta detaljer. Den har ett utseende perfekt för alla tillfällen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om tallriken från Pillivuyt- 2 års garanti.- Inspirerad av en skog.- Den här tallriken är en del av Pillivuyts kollektion Boulogne.- Tallriken kommer i olika storlekar. Skötselråd för tallriken- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Pillivuyt Flat Tallrik Bourges 24 Cm - Porslin Vit

  pillivuyt flat tallrik bourges 24 cm - porslin vit
  Bourges Tallrik från Pilliviuyt. Den här tallriken tillhör den klassiska porslinsserien Bourges. Den har fått sitt namn från staden som bär samma namn, som ligger belägen i hjärtat av Frankrike. Designen är tidlös och tallriken har smala kanter. Tack vare den enkla designen tar tallriken inte fokus från maträtten som serveras. Kan med fördel användas dagligen. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Pillivuyt Plissé Tallrik Flat 22 Cm - Porslin Vit

  pillivuyt plissé tallrik flat 22 cm - porslin vit
  Plissé Tallrik från Pillivuyt. Den här tallriken tillhör serien Plissé, som är berömd för sina veckade linjer och tidlösa, enkla stil. Med den här tallriken på bordet känns dukningen lite lyxigare, oavsett om det är till vardags eller fest. Tallriken kommer i flera olika storlekar, så att man kan hitta rätt tallrik till varje tillfälle. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Pillivuyt Boulogne Tallrik 36x26 Cm - Porslin Vit

  pillivuyt boulogne tallrik 36x26 cm - porslin vit
  Boulogne Tallrik, 36x26 Cm från Pillivuyt. Mattallrikar Vit Porslin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Pillivuyt Sancerre Tallrik Djup 22 Cm - Porslin Vit

  pillivuyt sancerre tallrik djup 22 cm - porslin vit
  Sancerre Djup Tallrik från Pillivuyt. Det här är en djup tallrik som tål att användas! Den tål både diskmaskin och mikrovågsugn, samt är frys- och ugnsfast. Den tillhör serien Sancerre, som delar namn med den franska vinstaden och vinregionen. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Pillivuyt Toulouse Flat Tallrik Med Rak Kant Ø26 Cm - Porslin Vit

  pillivuyt toulouse flat tallrik med rak kant ø26 cm - porslin vit
  Tallriken från Pillivuyt har en högkvalitativ design i porslin med en tålig funktion och en plisserad kant för att addera en extra dimension till designen. Den är ugnsfast och frystålig. Tillgänglig i olika storlekar. Om tallriken från Pillivuyt- Tillverkad av porslin.- Tålig, högkvalitativ design.- Plisserad kant.- Lätt.- Tunn.- Höjd: 15 mm.- Tallriken kommer i olika storlekar.- 2 års garanti. Skötselråd för tallriken- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin.- Handdisk rekommenderas. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Pillivuyt Toulouse Flat Tallrik Med Rak Kant Ø20 Cm - Porslin Vit

  pillivuyt toulouse flat tallrik med rak kant ø20 cm - porslin vit
  Tallriken från Pillivuyt har en högkvalitativ design i porslin med en tålig funktion och en plisserad kant för att addera en extra dimension till designen. Den är ugnsfast och frystålig. Tillgänglig i olika storlekar. Om tallriken från Pillivuyt- Tillverkad av porslin.- Tålig, högkvalitativ design.- Plisserad kant.- Lätt.- Tunn.- Höjd: 15 mm.- Tallriken kommer i olika storlekar.- 2 års garanti. Skötselråd för tallriken- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin.- Handdisk rekommenderas. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Pillivuyt Plissé Tallrik Flat 20 Cm - Porslin Vit

  pillivuyt plissé tallrik flat 20 cm - porslin vit
  Plissé Tallrik från Pillivuyt. Den här tallriken tillhör serien Plissé, som är berömd för sina veckade linjer och tidlösa, enkla stil. Med den här tallriken på bordet känns dukningen lite lyxigare, oavsett om det är till vardags eller fest. Tallriken kommer i flera olika storlekar, så att man kan hitta rätt tallrik till varje tillfälle. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Pillivuyt Michelle Tallrik 21 Cm 4-pack - Porslin Vit

  pillivuyt michelle tallrik 21 cm 4-pack - porslin vit
  4-pack med Michelle Tallrik från Pillivuyt. Dessa tallrikar tillhör serien Michelle som har en enkel och funktionell design. Tallrikarna passar till alla typer av dukningar och inredningsstilar, och är de enda tallrikarna man behöver hemma. Är tillverkade av fältspatporslin av hög kvalitet, och klarar påfrestningarna som en tallrik utsätts för varje gång den används. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Pillivuyt Winter Mugg 27 Cl - Porslin Vit

  pillivuyt winter mugg 27 cl - porslin vit
  Muggen från Pillivuyt har vacker, mysig design i porslin med rak kant och juliga detaljer perfekta för att skapa en mysig stämning i jultider. Den har grafiska linjer med pastelliga färger som harmoniskt smälter in i hemmet. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Formgiven av Dorthe Mathiesen. Om muggen från Pillivuyt- Tillverkad av porslin.- Vackra detaljer.- Juligt, traditionellt motiv.- Finns även som tallrik.- Från serien Winter.- Högkvalitativt material.- Kapacitet: 27 cl.- Bredd: 80 mm.- Höjd: 100 mm.- Diameter: 80 mm. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Toulouse Tallrik Vit Ø20cm

  toulouse tallrik vit ø20cm
 • Toulouse Tallrik Vit Ø26cm

  toulouse tallrik vit ø26cm
 • Skål oval Plissé 16 x 10 x 4,5 cm Vit

  skål oval plissé 16 x 10 x 4,5 cm vit
 • Toulouse Ugnsform 27x27 cm Vit

  toulouse ugnsform 27x27 cm vit
 • Toulouse Ugnsform 29x24 cm Vit

  toulouse ugnsform 29x24 cm vit
 • Tallrik flat rak kant Vinter 15,5 cm Vit Ugnsfast porslin

  tallrik flat rak kant vinter 15,5 cm vit ugnsfast porslin
 • Canopée tallrik för smårätter

  canopée tallrik för smårätter
 • Stekfat djupt Vit 38x21 cm

  stekfat djupt vit 38x21 cm
 • Toulouse Ugnsform 16x11 cm Vit

  toulouse ugnsform 16x11 cm vit
 • Fat Toulouse 15 cl 12 cm Vit

  fat toulouse 15 cl 12 cm vit
 • Fat Toulouse 3,7 liter 34 x 24,5 x 7 cm Vit

  fat toulouse 3,7 liter 34 x 24,5 x 7 cm vit
 • Pillivuyt Boulogne miniskål vit 8 cl Ø8

  pillivuyt boulogne miniskål vit 8 cl ø8
 • Pillivuyt Canopée Lock till tallrik för

  pillivuyt canopée lock till tallrik för
 • Plissé Mugg 27 cl Vit

  plissé mugg 27 cl vit
 • Salladsskål nr. 5 vit 26 cl Ø 13 cm

  salladsskål nr. 5 vit 26 cl ø 13 cm
 • Salladsskål nr. 6 vit 60 cl Ø 16,5 cm

  salladsskål nr. 6 vit 60 cl ø 16,5 cm
 • Garonne Minipanna Gjutjärn 0,68 liter

  garonne minipanna gjutjärn 0,68 liter
 • Garonne Minipanna Gjutjärn 0,3 liter

  garonne minipanna gjutjärn 0,3 liter
 • Salladsskål nr. 7 vit 1 Liter

  salladsskål nr. 7 vit 1 liter
 • Salladsskål nr. 8 vit, 1,35 L

  salladsskål nr. 8 vit, 1,35 l
 • Salladsskål nr. 9 vit 2 Liter

  salladsskål nr. 9 vit 2 liter
 • Salladsskål nr. 10 vit 2,85 L

  salladsskål nr. 10 vit 2,85 l
 • Skål café au Lait vit 40 cl Ø14 cm

  skål café au lait vit 40 cl ø14 cm
 • Skål vit 45 cl Ø 13,5 cm

  skål vit 45 cl ø 13,5 cm
 • Löksoppskål ø13cm 45 cl

  löksoppskål ø13cm 45 cl
 • Müsliskål vit, 40 cl Ø 17 cm

  müsliskål vit, 40 cl ø 17 cm
 • Cecil salladsskål vit 50 cl Ø 14 cm

  cecil salladsskål vit 50 cl ø 14 cm
 • Soppskål nr. 4 40cl Vit

  soppskål nr. 4 40cl vit
 • Soppskål nr. 4.5 50 cl Vit

  soppskål nr. 4.5 50 cl vit
 • Pillivuyt Cecil sockerskål vit 18 cl Ø 9 cm

  pillivuyt cecil sockerskål vit 18 cl ø 9 cm
 • Kopp Sancerre 18 cl 7,5 cm Vit

  kopp sancerre 18 cl 7,5 cm vit
 • Pillivuyt Plissé Kaffekopp 18 cl Vit

  pillivuyt plissé kaffekopp 18 cl vit
 • Pillivuyt Plissé Kaffekopp 29 cl Vit

  pillivuyt plissé kaffekopp 29 cl vit
 • Pillivuyt Cecil fat vit 14 cm

  pillivuyt cecil fat vit 14 cm
 • Cecil fat vit 16

  cecil fat vit 16
 • Cecil salladsskål vit 3,5 Liter, 25 cm

  cecil salladsskål vit 3,5 liter, 25 cm
 • Eden salladsskål vit 1,25 Lit

  eden salladsskål vit 1,25 lit
 • Sancerre skål vit 40 cl Ø 13 cm

  sancerre skål vit 40 cl ø 13 cm
 • Tallrik för smårätter , Cecil 26,5 cm Vit

  tallrik för smårätter , cecil 26,5 cm vit
 • Tallrik 29 cm Serie Originale Vit

  tallrik 29 cm serie originale vit
 • Sancerre skål vit 60 cl Ø 15 cm

  sancerre skål vit 60 cl ø 15 cm
 • Plissé Skål 60 cl Ø 15 cm Vit

  plissé skål 60 cl ø 15 cm vit
 • Tallrik 33 cm Serie Originale Vit

  tallrik 33 cm serie originale vit
 • Pillivuyt Pizzatallrik vit Ø 36 cm

  pillivuyt pizzatallrik vit ø 36 cm
 • Plissé Skål Vit 3.3L

  plissé skål vit 3.3l
 • Cecil tallrik djup vit Ø 20 cm

  cecil tallrik djup vit ø 20 cm
 • Sorbetskål vit 40 cl Ø 14 cm

  sorbetskål vit 40 cl ø 14 cm
 • Tallrik crème brûlée vit 25 c

  tallrik crème brûlée vit 25 c
 • Bourges tallrik djup vit Ø 21 cm

  bourges tallrik djup vit ø 21 cm
 • Sancerre tallrik djup vit Ø 22 cm

  sancerre tallrik djup vit ø 22 cm
 • Plissé Djup Tallrik Ø 22 cm Vit

  plissé djup tallrik ø 22 cm vit
 • Steaktallrik oval liten vit, 23 cm

  steaktallrik oval liten vit, 23 cm
 • Steaktallrik oval stor vit 29,5 cm

  steaktallrik oval stor vit 29,5 cm
 • Bourges tallrik flat vit, Ø 16,5 cm

  bourges tallrik flat vit, ø 16,5 cm
 • Bourges Tallrik Vit Ø 20 cm

  bourges tallrik vit ø 20 cm
 • Bourges tallrik flat vit, Ø 24 cm

  bourges tallrik flat vit, ø 24 cm
 • Bourges tallrik flat vit, Ø 27 cm

  bourges tallrik flat vit, ø 27 cm
 • Sancerre Tallrik Flat Vit, Ø 17 cm

  sancerre tallrik flat vit, ø 17 cm
 • Sancerre tallrik flat vit, Ø 20 cm

  sancerre tallrik flat vit, ø 20 cm
 • Sancerre tallrik flat vit, Ø 22 cm

  sancerre tallrik flat vit, ø 22 cm
 • Sancerre tallrik flat vit, Ø 24 cm

  sancerre tallrik flat vit, ø 24 cm
 • Sancerre tallrik flat vit, Ø 26 cm

  sancerre tallrik flat vit, ø 26 cm
 • Sancerre tallrik flat vit, Ø 28 cm

  sancerre tallrik flat vit, ø 28 cm
 • Sancerre tallrik flat vit, Ø 31,5 cm

  sancerre tallrik flat vit, ø 31,5 cm
 • Cecil tallrik flat vit, Ø 16 cm

  cecil tallrik flat vit, ø 16 cm
 • Cecil Tallrik Vit Ø 21 cm

  cecil tallrik vit ø 21 cm
 • Cecil Tallrik Vit Ø 26,5 cm

  cecil tallrik vit ø 26,5 cm
 • Cecil tallrik flat vit, Ø 28 cm

  cecil tallrik flat vit, ø 28 cm
 • Boulogne tallrik flat vit, Ø 16,5 cm

  boulogne tallrik flat vit, ø 16,5 cm
 • Boulogne Tallrik Vit Ø 21 cm

  boulogne tallrik vit ø 21 cm
 • Boulogne Tallrik Vit, Ø 26,5 cm

  boulogne tallrik vit, ø 26,5 cm
 • Eden salladsskål vit 30 cl Ø10

  eden salladsskål vit 30 cl ø10
 • Boulogne sallads-/pastatallrik

  boulogne sallads-/pastatallrik
 • Boulogne sallads-/pastatallrik

  boulogne sallads-/pastatallrik
 • Plissé Tallrik Flat vit Ø 17 cm

  plissé tallrik flat vit ø 17 cm
 • Plissé Assiett Flat Ø20 cm Porslin Vit

  plissé assiett flat ø20 cm porslin vit
 • Plissé Tallrik Flat Ø22 cm Porslin Vit

  plissé tallrik flat ø22 cm porslin vit
 • Plissé Tallrik Flat Ø26 cm Porslin Vit

  plissé tallrik flat ø26 cm porslin vit
 • Plissé Tallrik Flat Ø28 cm Porslin Vit

  plissé tallrik flat ø28 cm porslin vit
 • Plissé tallrik flat vit, Ø 31 cm

  plissé tallrik flat vit, ø 31 cm
 • Stekfat nr. 1 vit, 24x14,5 cm

  stekfat nr. 1 vit, 24x14,5 cm
 • Plissé Tallrik djup 22 cm Ugnsfast porslin

  plissé tallrik djup 22 cm ugnsfast porslin
 • Plissé Tallrik flat 22 cm Ugnsfast porslin

  plissé tallrik flat 22 cm ugnsfast porslin
 • Plissé Tallrik flat 28 cm Ugnsfast porslin

  plissé tallrik flat 28 cm ugnsfast porslin
 • Basket Skål 60 cl Vit Ugnsfast porslin

  basket skål 60 cl vit ugnsfast porslin
 • Mugg Basket 37 cl Vit Ugnsfast porslin

  mugg basket 37 cl vit ugnsfast porslin
 • Basket Tallrik djup 23 cm Vit Ugnsfast porslin

  basket tallrik djup 23 cm vit ugnsfast porslin
 • Basket Tallrik flat 22 cm Vit Ugnsfast porslin

  basket tallrik flat 22 cm vit ugnsfast porslin
 • Basket Tallrik flat 28 cm Vit Ugnsfast porslin

  basket tallrik flat 28 cm vit ugnsfast porslin
 • Stekfat nr. 2 vit, 29,5x18 cm

  stekfat nr. 2 vit, 29,5x18 cm
 • Stekfat nr. 3 vit, 35x22 cm

  stekfat nr. 3 vit, 35x22 cm
 • Kvadratfat nr. 3 22x22 cm

  kvadratfat nr. 3 22x22 cm
 • Pillivuyt Fat ovalt vit 31x23 cm

  pillivuyt fat ovalt vit 31x23 cm
 • Pillivuyt Fat ovalt 36x27 cm

  pillivuyt fat ovalt 36x27 cm
 • Fat 2,5 liter Serie Originale 24 x 24 x 7 cm Vit

  fat 2,5 liter serie originale 24 x 24 x 7 cm vit
 • Fat 3 liter Serie Originale 29 x 24 x 7 cm Vit

  fat 3 liter serie originale 29 x 24 x 7 cm vit
 • Plissé Termosmugg 8 cl 2-pack Vit

  plissé termosmugg 8 cl 2-pack vit
 • Plissé Termosmugg 35 cl 2-pack Vit

  plissé termosmugg 35 cl 2-pack vit
 • Tallrik flat rak kant Vinter 20 cm Vit Ugnsfast porslin

  tallrik flat rak kant vinter 20 cm vit ugnsfast porslin
 • Tallrik flat rak kant Vinter 26 cm Vit Ugnsfast porslin

  tallrik flat rak kant vinter 26 cm vit ugnsfast porslin
 • Mugg Vinter 27 cl Vit Ugnsfast porslin

  mugg vinter 27 cl vit ugnsfast porslin
 • Pillivuyt Cecil Mugg 40 Cl - Porslin Vit

  pillivuyt cecil mugg 40 cl - porslin vit
  Elegant och stilren mugg från Pillivuyts serie Cecil som rymmer 40 cl. Muggen är tillverkad av tåligt porslin som tål det mesta och är perfekt för varma drycker såsom kaffe och te. Cecil är en modern serie med en avskalad och enkel form som kan användas såväl till enklare middagar som till de mest avancerade kulinariska skapelserna. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Pillivuyt Pajform Nr. 1 11 Cm - Porslin Vit

  pillivuyt pajform nr. 1 11 cm - porslin vit
  Det här är en klassisk pajform från Pillivuyt med den originella vågiga kanten och platta botten. Den lilla portionspajformen kallas även ”tartelettform”. Pajformarna är tillverkade av väldigt tåligt porslin som klarar av de flesta av de vardagliga utmaningarna i köket. De tål stora temperaturväxlingar från -30 °C till 350 °C, vilket gör att du kan ta pajformen ur frysen och ställa in det direkt i en varm ugn.Tillgänglig i två olika storlekar, 11 cm och 29 cm. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Skål rak kant Vinter 14 cm 0,5L Vit Ugnsfast porslin

  skål rak kant vinter 14 cm 0,5l vit ugnsfast porslin
 • Somme Kastrull med lock 1,5 liter Stål

  somme kastrull med lock 1,5 liter stål