Hemmässan
www.hemmassan.se

Pols Potten sortiment online

Det holländska designföretaget Pols Potten grundades 1986 i Amsterdam. Stilen på deras inredning och bruksvaror är lekfull och ofta väldigt färgglad. Det brukar behövas många år för att en designprodukt ska bli en klassiker, men det har Pols Potten lyckats med på kortare tid.

Lekfullt designat av Pols Potten

Vi har plockat ut ett urval av PolsPottens sortiment hos svenska återförsäljare av glas, porslin och inredning. Här kan du bekanta dig med sortimentet och ser du något du gillar, klickar du dig direkt till deras produktsida.

 • Pols Potten - Pastel Afresh Mugg 4-pack 25 cl

  pols potten - pastel afresh mugg 4-pack 25 cl
  Ett vackert set om fyra kopppar ur Pastel Fresh serien från det spännande designföretaget Pols Potten. Perfekt för frukostkaffet eller fikat. Tillverkade i keramik, med en snygg matt glasyr på utsidan och blank på insidan, som går i blåa, vita och gråa toner. Det handmålade mönstret är lugnt men effektfullt, och skapar ett behagligt intryck. I Pastel Fresh serien ingår även skålar och tallrikar. Kombinera kopparna med dessa för ett fint frukost-set och en enhetlig servis, eller använd dem som komplement till andra delar ur Pols Pottens rika sortiment. Kopparna rymmer 25 cl och kan diskas i maskin. Perfekt för vardagen. Med tiden kommer de få en patina, vid användning av metallbestick, men det gör dem bara mer livfulla.
 • Pols Potten - Champagneglas 6-pack 23 cl

  pols potten - champagneglas 6-pack 23 cl
  Dessa champagneglas från Pols Pottens designstudio tillhör en av deras mest populära kollektioner. De sex färgade glasen med olika mönster utskurna för hand, är med sin lekfulla stil en frisk fläkt inom glasens värld. Ta fram dem till festens skål, eller varför inte fira lite i vardagen. De kan diskas i maskin, och tål att användas så mycket man bara vill! Varje glas rymmer 23 cl och är 24 cm höga. I samma serie ingår även vinglas och vattenglas.
 • Pols Potten - Glas 6-pack 25 cl

  pols potten - glas 6-pack 25 cl
  Snygga färgade glas i ett set om sex, från Pols Pottens designstudio. De tillhör en av deras mest populära kollektioner, och är en frisk fläkt inom glasens värld. Med sin lekfulla stil och olika mönster utskurna för hand är det ett vackert objekt att använda såväl till vardag som till fest. Använd som vattenglas till middagen, eller att servera svala cocktails i. De kan diskas i maskin och kan användas så mycket man vill. Setet kommer med ett glas i varje färg, och de rymmer 25 cl. I samma serie ingår även champagneglas och vinglas.
 • Pols Potten - Grandpa Tallrik 4-pack 19,3 cm

  pols potten - grandpa tallrik 4-pack 19,3 cm
  Dags för en ny värld där hemma? Låt de här tallrikarna från Pols Potten skapa en unik dukning, och låt tankarna flyga bort till en bjudning med hattmakaren från Alice i Underlandet, eller kanske bara ett färggrant avbrott i vardagens lunk. Grandpa serien är en vackert utformad serie med mycket dynamik. Tallrikarna, som kommer i ett set om 4, och mäter 19,5 cm i diameter, har alla fyra olika färger och mönster. Därtill kommer gulddetaljer, som får varje dag att kännas som en fest. Använd till frukostens macka, eller som desserttallrikar på middagen. Serien innehåller också tekoppar, en tekanna och de närbesläktade espressokopparna Grandma.
 • Pols Potten - Vinglas 6-pack 25 cl

  pols potten - vinglas 6-pack 25 cl
  Vinglasen i skuret färgat glas är en av designstudion Pols Pottens mest populära skapelser. De är en frisk fläkt inom glasens värld, med sin lekfulla, färgglada stil. De passar likaväl till fest som till att liva upp vardagen, och då de går att diskas i maskin tåls de att användas så mycket man bara vill! De rymmer 25 cl, och är 17 cm höga, ett nätt och vackert glas.Kollektionen innehåller sex olika färger, alla i ett eget mönster som är utskuret för hand.
 • Pols Potten - Seeds Tallrik 4-pack 26 cm

  pols potten - seeds tallrik 4-pack 26 cm
  Tallrik från Pols Potten, ur serien Seeds. De kommer i ett set om fyra, är tillverkade i porslin, samt handdekorerade i ett vackert solrosfrömönster och glaserade med en matt glasyr. Livfulla mattallrikar till glada middagar eller luncher, tillsammans med vänner eller för att pigga upp vardagen. Den stilrena dekorationen tillsammans med de olika färgerna ger en känsla av både retro och modernitet. Tallrikarna mäter 26 cm i diameter, och går att diska i maskin, så de passar perfekt till både vardag och fest. Setet består av en rödorange, en rosa, en blå och en gul tallrik. Finns även i en mindre modell, samt skålar och koppar i samma serie.
 • Pols Potten - Chess Tallrik 4-pack 19,3 cm

  pols potten - chess tallrik 4-pack 19,3 cm
  Det sägs att det är det första schackdraget som avgör matchen. Det är dock redan avgjort att dessa tallrikar från Pols potten kommer bli till en stor favorit. Chess tallrikar kommer i ett set om fyra, och mäter 19,3 cm i diameter. De är tillverkade i porslin med matt glasering och matta gulddetaljer. Använd assietterna till frukostens macka eller som färggranna smycken vid middagsdukningen. Varje set kommer med två färger, gult och grönt, och är garanterat ett smart drag. Chess serien består av tallrikar, espressokoppar, assietter och en tekanna i två olika färger. Ett elegant och snyggt set.
 • Pols Potten - Pastel Afresh Tallrik 4-pack 27 cm

  pols potten - pastel afresh tallrik 4-pack 27 cm
  Ett vackert set om fyra tallrikar, som kommer från det spännande designföretaget Pols Potten. De är tillverkade i keramik, med en matt glasyr på utsidan, och blank glasyr på insidan. De kommer i en mix av blåa, gråa och vita toner, alla med handmålade mönster. Den lugna, men effektfulla, dekorationen ger ett behagligt intryck, och tallrikarna är perfekt till livets alla måltider. Pastel Afresh-serien innehåller även mindre tallrikar, koppar och skålar. Kombinera dessa för en enhetlig servis, eller använd tallrikarna som ett komplement till andra serier ur Pols Pottens rika sortiment. Tallrikarna mäter 27 cm i diameter, och går bra att diska i diskmaskin. Perfekt för vardagen. Efter hand kommer de få en patina vid användning av metallbestick, vilket bara gör dem mer fulla av liv och minnen.
 • Pols Potten - Pastel Afresh Tallrik 4-pack 20 cm

  pols potten - pastel afresh tallrik 4-pack 20 cm
  De här vackra, handmålade, tallrikarna kommer från det spännande designföretaget Pols Potten. De kommer i en mix av blåa, gråa och vita toner, och är tillverkade i keramik, med en matt glasyr på utsidan. På insidan pryds de av blank glasyr. Den lugna, men effektfulla dekorationen ger ett behagligt intryck och assietterna är perfekta för frukostens smörgås eller den mindre måltiden. Pastel Afresh-serien innehåller även större tallrikar, skålar och koppar. Kombinera för en fin hel servis, eller ha dessa som ett komplement till andra serier ur Pols Pottens rika sortiment. Dessa mäter 20 cm i diameter, och går att diska i diskmaskin. Efter hand kommer de få en patina vid användning av metallbestick, vilket bara gör dem mer livfulla.
 • Pols Potten - Animals Mugg 6-pack 35 cl

  pols potten - animals mugg 6-pack 35 cl
  Morgonkaffet blir nog lite extra gott med dessa snygga vita muggar från Pols Potten. Setet med sex koppar, ur serien Animals, är även perfekta att ta fram till fikat för att skapa en mycket god stämning. De är designade av Het Paradijs, är tillverkade i glaserat porslin, och tål diskmaskin. De snygga dekalillustrationerna föreställer sex olika djur, kanske en för varje dag, eller humör? Vilket djur är du idag?
 • Pols Potten - Hippy Tallrik 4-pack 20 cm

  pols potten - hippy tallrik 4-pack 20 cm
  Ett vackert set med assietter från Pols Pottens designstudio. Det är tillverkat i keramik, och är dekorerat med snygga handmålade geometriska former. Varje set kommer med fyra tallrikar i olika färger i botten – gult, orange, blått och rött. Setet förgyller dukningen till livets alla måltider, och då de går att diskas i diskmaskin, fungerar de lika bra till både fest och vardag! Kombinera med mattallrikarna eller skålarna från samma serie, eller använd dem som kontrasterande inslag i en mer traditionell servis.
 • Pols Potten - Hippy Tallrik 4-pack 27 cm

  pols potten - hippy tallrik 4-pack 27 cm
  Ett set med vackra tallrikar från Pols Pottens designstudio. Varje set kommer med fyra tallrikar i olika färger – gult, blått, rött och orange, och är dekorerat med snygga handmålade geometriska former. Det är tillverkat i keramik och glaserade. Tallrikarna blir ett friskt inslag i dukningen till alla livets måltider, de går att diska i maskin, och fungerar därför lika bra till både fest och vardag! Kan med fördel kombineras med assietterna och skålarna från samma serie, eller användas med porslin från en kontrasterande servis.
 • Pols Potten - Reed Glas 6-pack 27,5 cl

  pols potten - reed glas 6-pack 27,5 cl
  Dessa små nätta glas från Pols Pottens designstudio har trots sin enkelhet mycket karaktär. De är tillverkade av klarglas med färgglada hållare av vass. Perfekt för små kylda drinkar, lemonad eller saft i bersån. Kombinera glasen med karaffen i liknande utförande, och du har sommarens finaste kombo! Själva glasen kan diskas i maskin, men ta av hållaren innan all disk.
 • Pols Potten - Tie Up Vinglas 16,5 cm 4-pack Olivgrön

  pols potten - tie up vinglas 16,5 cm 4-pack olivgrön
 • Pols Potten - Tubular Tumblers 10 cm 4-pack Multi

  pols potten - tubular tumblers 10 cm 4-pack multi
 • Pols Potten - Tubular Vinglas 15 cm 4-pack Multi

  pols potten - tubular vinglas 15 cm 4-pack multi
 • Pols Potten - Cuttings Coupe 14,5 cm 6-pack Multi

  pols potten - cuttings coupe 14,5 cm 6-pack multi
 • Pols Potten - Legacy Mugg 12 cm 4-pack Guld/Flerfärgad

  pols potten - legacy mugg 12 cm 4-pack guld/flerfärgad
 • Pols Potten - Legacy Tekopp med Fat 4-pack

  pols potten - legacy tekopp med fat 4-pack
 • Pols Potten - Tattoo Koppar 8 cm 4-pack

  pols potten - tattoo koppar 8 cm 4-pack
 • Pols Potten - Tattoo Skålar 7 cm 4-pack

  pols potten - tattoo skålar 7 cm 4-pack
 • Pols Potten - Tattoo Assiett 20 cm 4-pack

  pols potten - tattoo assiett 20 cm 4-pack
 • Pols Potten - Bikes Koppar 9,5 cm 6-pack Vit/Svart

  pols potten - bikes koppar 9,5 cm 6-pack vit/svart
 • Pols Potten - Bikes Assiett 20 cm 6-pack Vit/Svart

  pols potten - bikes assiett 20 cm 6-pack vit/svart
 • Pols Potten - Bikes Skålar 7 cm 4-pack Vit/Svart

  pols potten - bikes skålar 7 cm 4-pack vit/svart
 • Pols Potten - Tie Up Tumblers 8,5 cm 4-pack Olivgrön

  pols potten - tie up tumblers 8,5 cm 4-pack olivgrön
 • Pols Potten - Grandpa Skål 4-pack Multi

  pols potten - grandpa skål 4-pack multi