Hemmässan
www.hemmassan.se

Pols Potten sortiment online

Det holländska designföretaget Pols Potten grundades 1986 i Amsterdam. Stilen på deras inredning och bruksvaror är lekfull och ofta väldigt färgglad. Det brukar behövas många år för att en designprodukt ska bli en klassiker, men det har Pols Potten lyckats med på kortare tid.

Lekfullt designat av Pols Potten

Vi har plockat ut ett urval av PolsPottens sortiment hos svenska återförsäljare av glas, porslin och inredning. Här kan du bekanta dig med sortimentet och ser du något du gillar, klickar du dig direkt till deras produktsida. Bland de mest populära ser vi att Pols Potten glas är.

 • Pols Potten - Champagneglas 6-pack 23 cl

  pols potten - champagneglas 6-pack 23 cl
  Dessa champagneglas från Pols Pottens designstudio tillhör en av deras mest populära kollektioner. De sex färgade glasen med olika mönster utskurna för hand, är med sin lekfulla stil en frisk fläkt inom glasens värld. Ta fram dem till festens skål, eller varför inte fira lite i vardagen. De kan diskas i maskin, och tål att användas så mycket man bara vill! Varje glas rymmer 23 cl och är 24 cm höga. I samma serie ingår även vinglas och vattenglas.
 • Pols Potten - Glas 6-pack 25 cl

  pols potten - glas 6-pack 25 cl
  Snygga färgade glas i ett set om sex, från Pols Pottens designstudio. De tillhör en av deras mest populära kollektioner, och är en frisk fläkt inom glasens värld. Med sin lekfulla stil och olika mönster utskurna för hand är det ett vackert objekt att använda såväl till vardag som till fest. Använd som vattenglas till middagen, eller att servera svala cocktails i. De kan diskas i maskin och kan användas så mycket man vill. Setet kommer med ett glas i varje färg, och de rymmer 25 cl. I samma serie ingår även champagneglas och vinglas.
 • Pols Potten - Vinglas 6-pack 25 cl

  pols potten - vinglas 6-pack 25 cl
  Vinglasen i skuret färgat glas är en av designstudion Pols Pottens mest populära skapelser. De är en frisk fläkt inom glasens värld, med sin lekfulla, färgglada stil. De passar likaväl till fest som till att liva upp vardagen, och då de går att diskas i maskin tåls de att användas så mycket man bara vill! De rymmer 25 cl, och är 17 cm höga, ett nätt och vackert glas.Kollektionen innehåller sex olika färger, alla i ett eget mönster som är utskuret för hand.
 • Pols Potten - Chess Tallrik 4-pack 19,3 cm

  pols potten - chess tallrik 4-pack 19,3 cm
  Det sägs att det är det första schackdraget som avgör matchen. Det är dock redan avgjort att dessa tallrikar från Pols potten kommer bli till en stor favorit. Chess tallrikar kommer i ett set om fyra, och mäter 19,3 cm i diameter. De är tillverkade i porslin med matt glasering och matta gulddetaljer. Använd assietterna till frukostens macka eller som färggranna smycken vid middagsdukningen. Varje set kommer med två färger, gult och grönt, och är garanterat ett smart drag. Chess serien består av tallrikar, espressokoppar, assietter och en tekanna i två olika färger. Ett elegant och snyggt set.
 • Pols Potten - Animals Mugg 6-pack 35 cl

  pols potten - animals mugg 6-pack 35 cl
  Morgonkaffet blir nog lite extra gott med dessa snygga vita muggar från Pols Potten. Setet med sex koppar, ur serien Animals, är även perfekta att ta fram till fikat för att skapa en mycket god stämning. De är designade av Het Paradijs, är tillverkade i glaserat porslin, och tål diskmaskin. De snygga dekalillustrationerna föreställer sex olika djur, kanske en för varje dag, eller humör? Vilket djur är du idag?
 • Pols Potten - Hippy Tallrik 4-pack 27 cm

  pols potten - hippy tallrik 4-pack 27 cm
  Ett set med vackra tallrikar från Pols Pottens designstudio. Varje set kommer med fyra tallrikar i olika färger – gult, blått, rött och orange, och är dekorerat med snygga handmålade geometriska former. Det är tillverkat i keramik och glaserade. Tallrikarna blir ett friskt inslag i dukningen till alla livets måltider, de går att diska i maskin, och fungerar därför lika bra till både fest och vardag! Kan med fördel kombineras med assietterna och skålarna från samma serie, eller användas med porslin från en kontrasterande servis.
 • Pols Potten - Grandpa Tallrik 4-pack 19,3 cm

  pols potten - grandpa tallrik 4-pack 19,3 cm
  Dags för en ny värld där hemma? Låt de här tallrikarna från Pols Potten skapa en unik dukning, och låt tankarna flyga bort till en bjudning med hattmakaren från Alice i Underlandet, eller kanske bara ett färggrant avbrott i vardagens lunk. Grandpa serien är en vackert utformad serie med mycket dynamik. Tallrikarna, som kommer i ett set om 4, och mäter 19,5 cm i diameter, har alla fyra olika färger och mönster. Därtill kommer gulddetaljer, som får varje dag att kännas som en fest. Använd till frukostens macka, eller som desserttallrikar på middagen. Serien innehåller också tekoppar, en tekanna och de närbesläktade espressokopparna Grandma.
 • Pols Potten - Reed Glas 6-pack 27,5 cl

  pols potten - reed glas 6-pack 27,5 cl
  Dessa små nätta glas från Pols Pottens designstudio har trots sin enkelhet mycket karaktär. De är tillverkade av klarglas med färgglada hållare av vass. Perfekt för små kylda drinkar, lemonad eller saft i bersån. Kombinera glasen med karaffen i liknande utförande, och du har sommarens finaste kombo! Själva glasen kan diskas i maskin, men ta av hållaren innan all disk.
 • Pols Potten - Pastel Afresh Tallrik 4-pack 27 cm

  pols potten - pastel afresh tallrik 4-pack 27 cm
  Ett vackert set om fyra tallrikar, som kommer från det spännande designföretaget Pols Potten. De är tillverkade i keramik, med en matt glasyr på utsidan, och blank glasyr på insidan. De kommer i en mix av blåa, gråa och vita toner, alla med handmålade mönster. Den lugna, men effektfulla, dekorationen ger ett behagligt intryck, och tallrikarna är perfekt till livets alla måltider. Pastel Afresh-serien innehåller även mindre tallrikar, koppar och skålar. Kombinera dessa för en enhetlig servis, eller använd tallrikarna som ett komplement till andra serier ur Pols Pottens rika sortiment. Tallrikarna mäter 27 cm i diameter, och går bra att diska i diskmaskin. Perfekt för vardagen. Efter hand kommer de få en patina vid användning av metallbestick, vilket bara gör dem mer fulla av liv och minnen.
 • Pols Potten - Tubular Vinglas 15 cm 4-pack Multi

  pols potten - tubular vinglas 15 cm 4-pack multi
  Vinglas 4-pack från Pols Potten. Piffar upp både middagen till vardags som till fest men även perfekt för små kylda drinkar, lemonad eller saft i bersån. Kombinera gärna med andra delar från Pols potten.Pols Potten är ett holländskt varumärke inom inredning som grundades i Amsterdam 1986. I sortimentet finns allt från porslin, glas, ljusstakar, dekorationsföremål och andra härliga produkter. Stilen är färgglad och lekfull.
 • Pols Potten - Hippy Tallrik 4-pack 20 cm

  pols potten - hippy tallrik 4-pack 20 cm
  Ett vackert set med assietter från Pols Pottens designstudio. Det är tillverkat i keramik, och är dekorerat med snygga handmålade geometriska former. Varje set kommer med fyra tallrikar i olika färger i botten – gult, orange, blått och rött. Setet förgyller dukningen till livets alla måltider, och då de går att diskas i diskmaskin, fungerar de lika bra till både fest och vardag! Kombinera med mattallrikarna eller skålarna från samma serie, eller använd dem som kontrasterande inslag i en mer traditionell servis.
 • Pols Potten - Pastel Afresh Tallrik 4-pack 20 cm

  pols potten - pastel afresh tallrik 4-pack 20 cm
  De här vackra, handmålade, tallrikarna kommer från det spännande designföretaget Pols Potten. De kommer i en mix av blåa, gråa och vita toner, och är tillverkade i keramik, med en matt glasyr på utsidan. På insidan pryds de av blank glasyr. Den lugna, men effektfulla dekorationen ger ett behagligt intryck och assietterna är perfekta för frukostens smörgås eller den mindre måltiden. Pastel Afresh-serien innehåller även större tallrikar, skålar och koppar. Kombinera för en fin hel servis, eller ha dessa som ett komplement till andra serier ur Pols Pottens rika sortiment. Dessa mäter 20 cm i diameter, och går att diska i diskmaskin. Efter hand kommer de få en patina vid användning av metallbestick, vilket bara gör dem mer livfulla.
 • Pols Potten - Cuttings Coupe 14,5 cm 6-pack Multi

  pols potten - cuttings coupe 14,5 cm 6-pack multi
  Coupe 6-pack från Pols Potten. Piffar upp både middagen till vardags som till fest men även perfekt för små kylda drinkar, lemonad eller saft i bersån. Kombinera gärna med andra delar från Pols potten.Pols Potten är ett holländskt varumärke inom inredning som grundades i Amsterdam 1986. I sortimentet finns allt från porslin, glas, ljusstakar, dekorationsföremål och andra härliga produkter. Stilen är färgglad och lekfull.
 • Pols Potten - Grandpa Skål 4-pack Multi

  pols potten - grandpa skål 4-pack multi
  Dags för en ny värld där hemma? Låt de här skålarna från Pols Potten skapa en unik dukning, och låt tankarna flyga bort till en bjudning med hattmakaren från Alice i Underlandet, eller kanske bara ett färggrant avbrott i vardagens lunk. Grandpa serien är en vackert utformad serie med mycket dynamik. skålarna, som kommer i ett set om 4, har fyra olika färger. Därtill kommer gulddetaljer, som får varje dag att kännas som en fest. Använd till frukosten, desserten eller snacksen. Serien innehåller också tekoppar, en tekanna och de närbesläktade espressokopparna Grandma.
 • Pols Potten - Seeds Koppar 4-pack 29 cl

  pols potten - seeds koppar 4-pack 29 cl
  Fina koppar med öra ur serien Seed från Pols Potten, som kommer i set om fyra. Kopparna är glaserade med matt glasyr, och är dekorerade på insidan med ett stilrent solrosfrö-mönster, som i kombination med de glada färgerna ger en känsla av retro och modernitet på samma gång. De är handdekorerade men går att diska i maskin.Perfekt för morgonens första kopp, eller till eftermiddagsfikan. Setet består av en rödorange, en rosa, en gul och en blå kopp. Fina att kombinera med tallrikar och skålar ur samma serie.
 • Pols Potten Undressed Skålar 4-pack - Mix

  pols potten undressed skålar 4-pack - mix
  Undressed skålar, formgivna av Esther Hörchner Skålarna är tillverkade av vitt glaserat porslin och har en vacker illustration av en dam som badar. När du fyller skålen ser det ut som att hon badar i din soppa. Porslinet levereras i en svart presentask vilket gör det till en underbar present att ge bort för alla tillfällen. Skedarnas mått: L: 12 cm, B: 4 cm. Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Pols Potten - Fat 40 cm Äpplen

  pols potten - fat 40 cm äpplen
  Vackert fat från Pols Pottens designstudio. Den glaserade vita ytan har en effektfull dekoration, och har en diameter på imponerande 40 cm. Låt det stå framme som ett dekorationselement på sidobyrån eller i bokhyllan, eller varför inte samla små objekt i det – torkade blommor från sommaren eller reseminnen. Dess enkla, men spännande form, blir ett vackert inslag i varje hem.- Endast avsett för dekoration
 • Pols Potten - Fat 40 cm Pistol

  pols potten - fat 40 cm pistol
  Vackert fat från Pols Pottens designstudio. Den glaserade vita ytan har en effektfull dekoration, och har en diameter på imponerande 40 cm. Låt det stå framme som ett dekorationselement på sidobyrån eller i bokhyllan, eller varför inte samla små objekt i det – torkade blommor från sommaren eller reseminnen. Dess enkla, men spännande form, blir ett vackert inslag i varje hem.- Endast avsett för dekoration
 • Pols Potten - Fat Fish Skål/Burk

  pols potten - fat fish skål/burk
  Denna vackra glasburk i form av en fisk från Pols Pottens har en vid öppning, och kan användas till en liten bukett blommor eller kanske små samlingar eller saker.Fat Fish, som den kallas, är gjord av återvunnet glas, och den gröna tonen blir vacker i solljus. Då den är gjord för hand kan den variera lite i färg och tjocklek, något som bara gör den än mer unik!
 • Pols Potten - Chess Espresskopp med Fat 4-pack 10 cl

  pols potten - chess espresskopp med fat 4-pack 10 cl
  Är det verkligen det första schackdraget som avgör matchen? Det sägs så. Det är i alla fall redan avgjort att de här espressokopparna från Pols Potten kommer att bli till en stor favorit. Chess espressokoppar är tillverkade i porslin, med en matt glasering och matta gulddetaljer. De kommer i ett set om 4 koppar och fat. Njut av en god kopp espresso till frukosten, eller duka upp med dem till kaffet på maten. Varje set kommer med två färger, grönt och gult, och är garanterat ett smart drag. Chess serien består av espressokoppar, tekanna, tekoppar och assietter. Ett mycket snyggt set.
 • Pols Potten - Chess Tekopp med Fat 4-pack 20 cl

  pols potten - chess tekopp med fat 4-pack 20 cl
  Det sägs att det första schackdraget kan avgöra matchen, och det är redan avgjort att dessa koppar från Pol Pottens kommer bli en stor favorit. Chess tekopp kommer i ett set om fyra koppar med fat, , tillverkade i porslin med matt glasering och matta gulddetaljer. Njut av en god kopp thé till frukosten, eller ge dem som present till kaffe-älskaren, vem vill inte ha en stor kopp kaffe ibland? Varje set kommer med två färger, gult och grönt, ett garanterat smart drag. Chess serien består av tekoppar, espressokoppar, assietter och en tekanna i två olika färger. Ett mycket vackert set.
 • Pols Potten - Undressed Tekopp med Fat och Sked 4-pack 22 cl

  pols potten - undressed tekopp med fat och sked 4-pack 22 cl
  Pols Potten, den holländska designstudion, vet hur man överraskar och skapar objekt utöver det vanliga! Tekopparna Undressed är inget undantag. Den spännande och unika designen är signerad Ester Hörchner, som tecknar med fina linjer och mjuka pennor. I Undressed- serien har hon gett sig hän åt sin förkärlek för små detaljer, och ritat badande kvinnor som simmar i tekopparna. De är tillverkade av glaserat porslin med transfer-illustrationer. På fatet och den lilla medföljande skeden syns den efterlämnade bikinin. Dessa bjuder dig och andra på en ovanlig fikastund! Kombinera gärna med tekannan i samma serie. Kopparna tål maskindisk.
 • Pols Potten - Grandma Espressokopp med Fat 4-pack 9 cl

  pols potten - grandma espressokopp med fat 4-pack 9 cl
  Dags för en ny värld hemma? Låt de här kopparna ta dig med dig någon annanstans, kanske på en liten flykt från vardagens lunk med en god kopp espresso, eller till en bjudning med hattmakaren från Alice i Underlandet.
 • Pols Potten - Grandpa Tekopp med Fat 4-pack 22 cl

  pols potten - grandpa tekopp med fat 4-pack 22 cl
  Dags för en ny värld hemma? Låt de här tekopparna ta dig med dig någon annanstans, kanske en tebjudning med hattmakaren från Alice i Underlandet, eller bara en liten flykt från vardagens lunk med en god kopp thé. Skapa en servis med unik känsla med dessa tekoppar och fat från Pols Potten. Grandpa kommer i ett set om fyra koppar och fat, med två olika sorters koppar och fyra olika färger. Ett enkelt och roligt sätt att skapa en spännande dukning. De rymmer 22 cl och är tillverkade av glaserat porslin, med gulddetaljer, som får varje dag att kännas som en fest. Serien innehåller också tallrikar, en tekanna samt de närbesläktade Grandma kopparna för espresso. Mått: Koppar: Variant 1:13,2x10,2x6,2 cm Variant 2:11,3x8,9x7,6 cmFat: Variant 1: Ø15,3x1,7cm Variant 2:Ø14,4x1,3 cm
 • Pols Potten - Bikes Skålar 7 cm 4-pack Vit/Svart

  pols potten - bikes skålar 7 cm 4-pack vit/svart
  Skålar 6-pack från Pols Potten. Perfekt att ge bort i present eller att liva upp frukosten, till soppan eller snacksen. Kombinera gärna med andra delar från Pols potten. Pols Potten är ett holländskt varumärke inom inredning som grundades i Amsterdam 1986. I sortimentet finns allt från porslin, glas, ljusstakar, dekorationsföremål och andra härliga produkter. Stilen är färgglad och lekfull.
 • Pols Potten - Bikes Assiett 20 cm 6-pack Vit/Svart

  pols potten - bikes assiett 20 cm 6-pack vit/svart
  Assiett 6-pack från Pols Potten. Perfekt att ge bort i present eller att liva upp middagsbordet oavsett fest eller till vardags. Kombinera gärna med andra delar från Pols potten. Pols Potten är ett holländskt varumärke inom inredning som grundades i Amsterdam 1986. I sortimentet finns allt från porslin, glas, ljusstakar, dekorationsföremål och andra härliga produkter. Stilen är färgglad och lekfull.
 • Pols Potten - Bikes Koppar 9,5 cm 6-pack Vit/Svart

  pols potten - bikes koppar 9,5 cm 6-pack vit/svart
  Koppar 6-pack från Pols Potten. Perfekt present att ge bort eller ge till sig själv för liva upp på fikabordet. Kombinera gärna med andra delar från Pols potten. Pols Potten är ett holländskt varumärke inom inredning som grundades i Amsterdam 1986. I sortimentet finns allt från porslin, glas, ljusstakar, dekorationsföremål och andra härliga produkter. Stilen är färgglad och lekfull.
 • Pols Potten - Tattoo Assiett 20 cm 4-pack

  pols potten - tattoo assiett 20 cm 4-pack
  Assiett 4-pack från Pols Potten. Gör dukningen lite roligare med dessa assietter, passar både till förrätt som till dessert. Tattoo serien finns även i kopp och skål. Pols Potten är ett holländskt varumärke inom inredning som grundades i Amsterdam 1986. I sortimentet finns allt från porslin, glas, ljusstakar, dekorationsföremål och andra härliga produkter. Stilen är färgglad och lekfull.
 • Pols Potten - Tattoo Skålar 7 cm 4-pack

  pols potten - tattoo skålar 7 cm 4-pack
  Skålar 4-pack från Pols Potten. Frukosten blir lite extra god med dessa skålar med mönster av tatueringar, Perfekt även för fredagsmyset och snacksen. Tattoo serien finns även i kopp och assiett. Pols Potten är ett holländskt varumärke inom inredning som grundades i Amsterdam 1986. I sortimentet finns allt från porslin, glas, ljusstakar, dekorationsföremål och andra härliga produkter. Stilen är färgglad och lekfull.
 • Pols Potten - Tattoo Koppar 8 cm 4-pack

  pols potten - tattoo koppar 8 cm 4-pack
  Kopp 4-pack från Pols Potten. Morgonkaffet blir lite extra gott med dessa koppar med mönster av tatueringar, Tattoo serien finns även i skål och assiett. Pols Potten är ett holländskt varumärke inom inredning som grundades i Amsterdam 1986. I sortimentet finns allt från porslin, glas, ljusstakar, dekorationsföremål och andra härliga produkter. Stilen är färgglad och lekfull.
 • Pols Potten - Legacy Tekopp med Fat 4-pack

  pols potten - legacy tekopp med fat 4-pack
  Tekoppar med fat 4-pack från Pols Potter. Skapa en spännande dukning med dessa härlig koppar som får varje dag att kännas som en fest. Kombinera gärna med andra delar från serien. Pols Potten är ett holländskt varumärke inom inredning som grundades i Amsterdam 1986. I sortimentet finns allt från porslin, glas, ljusstakar, dekorationsföremål och andra härliga produkter. Stilen är färgglad och lekfull.
 • Pols Potten - Legacy Mugg 12 cm 4-pack Guld/Flerfärgad

  pols potten - legacy mugg 12 cm 4-pack guld/flerfärgad
  Muggar 4-pack från Pols Potter. Skapa en spännande dukning med dessa härlig muggar som får varje dag att kännas som en fest. Kombinera gärna med andra delar från serien. Pols Potten är ett holländskt varumärke inom inredning som grundades i Amsterdam 1986. I sortimentet finns allt från porslin, glas, ljusstakar, dekorationsföremål och andra härliga produkter. Stilen är färgglad och lekfull.
 • Pols Potten - Tubular Tumblers 10 cm 4-pack Multi

  pols potten - tubular tumblers 10 cm 4-pack multi
  Glas 4-pack från Pols Potten. Perfekt för små kylda drinkar, lemonad eller saft i bersån. Kombinera gärna med andra delar från Pols potten.Pols Potten är ett holländskt varumärke inom inredning som grundades i Amsterdam 1986. I sortimentet finns allt från porslin, glas, ljusstakar, dekorationsföremål och andra härliga produkter. Stilen är färgglad och lekfull.
 • Pols Potten - Tie Up Vinglas 16,5 cm 4-pack Olivgrön

  pols potten - tie up vinglas 16,5 cm 4-pack olivgrön
  Vinglas 4-pack från Pols Potten. Piffar upp både middagen till vardags som till fest men även perfekt för små kylda drinkar, lemonad eller saft i bersån. Kombinera gärna med andra delar från Pols potten.Pols Potten är ett holländskt varumärke inom inredning som grundades i Amsterdam 1986. I sortimentet finns allt från porslin, glas, ljusstakar, dekorationsföremål och andra härliga produkter. Stilen är färgglad och lekfull.
 • Pols Potten - Tie Up Tumblers 8,5 cm 4-pack Olivgrön

  pols potten - tie up tumblers 8,5 cm 4-pack olivgrön
  Glas 4-pack från Pols Potten. Piffar upp både middagen till vardags som till fest men även perfekt för små kylda drinkar, lemonad eller saft i bersån. Kombinera gärna med andra delar från Pols potten.Pols Potten är ett holländskt varumärke inom inredning som grundades i Amsterdam 1986. I sortimentet finns allt från porslin, glas, ljusstakar, dekorationsföremål och andra härliga produkter. Stilen är färgglad och lekfull.