Hemmässan
www.hemmassan.se

Pyrex sortiment online

 • Pyrex - Cook & Freeze Form med lock 4 L

  pyrex - cook & freeze form med lock 4 l
  Stor ugnsfast glasform med lock från franska Pyrex, tillverkat av ultraresistent borosilikatglas som tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Formen klarar ugnstemperatur upp till 300°C (ej lock) och frystemperatur ner till -20°C. Glaset absorberar ingen lukt eller smak och tål dessutom vassa redskap i metall utan att repa. Volym 4 liter. Finns i olika storlekar.
 • Pyrex - Irresistible Ugnsform 39x25 cm 4 L

  pyrex - irresistible ugnsform 39x25 cm 4 l
  Ugnsform ur serien Irresistible från Pyrex med en kapacitet på 4 liter. Denna form är tillverkad i tåligt borosilikatglas som tål temperaturer mellan -40 °C upp till 300 °C och kan därmed användas i både ugn och frys. Borosilikatglas är även reptåligt och motståndskraftigt mot fläckar och lukt. Laga en god lasagne, gratäng eller kyckling, den här formen går utmärkt att använda till en hel del rätter! Ugnsformen är lätt att ta in och ut ur ugnen tack vare de breda handtagen och formens höga kanter motverkar att maten spiller över. Servera direkt ur formen och njut av trevliga middagar tillsammans med familj och vänner. Rengörs enkelt i diskmaskin. Pyrex har sedan 1915 tillverkat köksredskap anpassat till de senaste trenderna och med funktionalitet i åtanke. Det franska varumärket är välkänt på grund av deras fantastiska produkter som hjälper människor att förbereda och tillaga perfekta maträtter utan krångel. 2017 blev Pyrex certifierade med Origine France Garantie för alla deras produkter i borosilikatglas.
 • Pyrex - Irresistible Ugnsform 35x23 cm 3,1 L

  pyrex - irresistible ugnsform 35x23 cm 3,1 l
  Ugnsform ur serien Irresistible från Pyrex med en kapacitet på 3,1 liter. Ugnsformen är perfekt att använda till flera sorters olika maträtter som bland annat gratänger och lasagne. Den tål temperaturer mellan -40°C och upp till 300°C vilket gör att den kan användas i både frys och ugn, till och med i mikrovågsugnen. Ugnsformen har höga kanter och breda handtag för att det som ska lagas ska stanna kvar i formen och för att den ska vara lätt att hantera. Formen har en enkel och modern design vilket gör att den med fördel kan stå framme på bordet för servering. Tillverkad i tåligt borosilikatglas som är reptåligt och motståndskraftigt mot både fläckar och lukt. Tål diskmaskin. Pyrex har sedan 1915 tillverkat köksredskap anpassat till de senaste trenderna och med funktionalitet i åtanke. Det franska varumärket är välkänt på grund av deras fantastiska produkter som hjälper människor att förbereda och tillaga perfekta maträtter utan krångel. 2017 blev Pyrex certifierade med Origine France Garantie för alla deras produkter i borosilikatglas.
 • Pyrex - Irresistible Ugnsform 31x20 cm 2,2 L

  pyrex - irresistible ugnsform 31x20 cm 2,2 l
  Irresistible ugnsform från Pyrex. Den här ugnsformen i glas tål temperaturer mellan -40°C upp till 300°C och kan användas i både frys och ugn. Den är perfekt att använda när det är dags för gratäng, stekt kyckling, stek eller annat gott och dess stilrena design gör den till en självklar detalj på bordet. Formen har stora handtag vilket gör den enkel att förflytta och dess höga kanter gör att maten stannar kvar i formen. Den är tillverkad i borosilikatglas som är mycket hållbart och påverkas varken av fläckar, lukter eller repor. En form med en kapacitet på 2,2 liter som du kommer ha stor nytta av. Rengörs enkelt i diskmaskinen. Pyrex har sedan 1915 tillverkat köksredskap anpassat till de senaste trenderna och med funktionalitet i åtanke. Det franska varumärket är välkänt på grund av deras fantastiska produkter som hjälper människor att förbereda och tillaga perfekta maträtter utan krångel. 2017 blev Pyrex certifierade med Origine France Garantie för alla deras produkter i borosilikatglas.
 • Pyrex - Irresistible Ugnsform 27x17 cm 1,5 L

  pyrex - irresistible ugnsform 27x17 cm 1,5 l
  Ugnsformen Irresistible från Pyrex rymmer 1,5 liter och kan användas till alla möjliga rätter. Den passar utmärkt för olika gratänger, kyckling, lasagne och mycket mer. Formen är tillverkad i det tåliga och hållbara materialet borosilikatglas vilket gör att den klarar av frys, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Ugnsformen är djup med höga kanter som förhindrar att maten väller över och de stora, ergonomiska handtagen gör den enkel att hantera och förflytta. Rengör formen enkelt i diskmaskin och njut av en ugnsform som varken repas eller påverkas av lukter och fläckar. Pyrex har sedan 1915 tillverkat köksredskap anpassat till de senaste trenderna och med funktionalitet i åtanke. Det franska varumärket är välkänt på grund av deras fantastiska produkter som hjälper människor att förbereda och tillaga perfekta maträtter utan krångel. 2017 blev Pyrex certifierade med Origine France Garantie för alla deras produkter i borosilikatglas.
 • Pyrex - Asimetria Ugnsform minipizza + Utskärare

  pyrex - asimetria ugnsform minipizza + utskärare
  Ugnsform ur Pyrex serie Asimetria med plats för nio minipizzor, perfekt att servera som förrätt eller plockmat på festen. Tack vare den perforerade undersidan får du extra krispig pizzabotten. Formen är tillverkad av kolstål och har en non-stickbeläggning som förhindrar att mat bränner fast och gör den lätt att rengöra. Formen har även ett rejält handtag på ena sidan som underlättar när du ska ta ut den ur ugnen.Utskärare för pizzadegen medföljer.
 • Pyrex - Asimetria Pajform lös botten Kolstål 10 cm 4-pack

  pyrex - asimetria pajform lös botten kolstål 10 cm 4-pack
  Små pajformar med räfflad insida och löstagbar botten ur Pyrex serie Asimetria. De här ugnsformarna är perfekta när du vill tillaga individuella förrätter eller desserter. Formarna är tillverkade av kolstål och har en non-stickbeläggning som förhindrar att mat bränner fast och gör den lätt att rengöra. Tack vare den lösa botten får du enkelt ur pajen när den är färdiggräddad.
 • Pyrex - Asimetria Pajform med lös botten Kolstål 25 cm

  pyrex - asimetria pajform med lös botten kolstål 25 cm
  Pajform med räfflad insida och löstagbar botten ur Pyrex serie Asimetria. Formen är tillverkad av kolstål och har en non-stickbeläggning som förhindrar att mat bränner fast och gör den lätt att rengöra. Tack vare den lösa botten får du enkelt ur pajen när den är färdiggräddad. Formen har även ett rejält handtag på ena sidan som underlättar när du ska ta ut den ur ugnen.
 • Pyrex - Asimetria Pajform Kolstål 27 cm

  pyrex - asimetria pajform kolstål 27 cm
  Rund ugnsform med räfflad insida ur Pyrex serie Asimetria, perfekt till pajer av alla dess slag. Formen är tillverkad av kolstål och har en non-stickbeläggning som förhindrar att mat bränner fast och gör den lätt att rengöra. Formen har även ett rejält handtag på ena sidan som underlättar när du ska ta ut den ur ugnen.Finns i olika storlekar, alla stapelbara i varandra så att de tar minimalt med plats i skåpen.
 • Pyrex - Asimetria Ugnsform Kolstål 35x27 cm

  pyrex - asimetria ugnsform kolstål 35x27 cm
  Stor ugnsform med räfflad insida ur Pyrex serie Asimetria. Formen är tillverkad av kolstål och har en non-stickbeläggning som förhindrar att mat bränner fast och gör den lätt att rengöra. Formen har även ett rejält handtag på långsidan som underlättar när du ska ta ut den ur ugnen.Finns i olika storlekar, alla stapelbara i varandra så att de tar minimalt med plats i skåpen.
 • Pyrex - Asimetria Ugnsform Kolstål 25x20 cm

  pyrex - asimetria ugnsform kolstål 25x20 cm
  Ugnsform med räfflad insida ur Pyrex serie Asimetria. Formen är tillverkad av kolstål och har en non-stickbeläggning som förhindrar att mat bränner fast och gör den lätt att rengöra. Formen har även ett rejält handtag på långsidan som underlättar när du ska ta ut den ur ugnen.Finns i olika storlekar, alla stapelbara i varandra så att de tar minimalt med plats i skåpen.
 • Pyrex - Inspiration Ugnsform 27x18 cm 2 L

  pyrex - inspiration ugnsform 27x18 cm 2 l
  Ugnsfast glasform från franska Pyrex, tillverkat av ultraresistent borosilikatglas som tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Formen klarar ugnstemperatur upp till 300°C och frystemperatur ner till -20°C. Glaset absorberar ingen lukt eller smak och tål dessutom vassa redskap i metall utan att repa. Volym 2 liter. Finns i olika storlekar.
 • Pyrex - Classic Glaslock 28 cm

  pyrex - classic glaslock 28 cm
  Ett glaslock från franska Pyrex som är 28 cm i diameter. Detta lock för kastruller och stekpannor är tillverkat av ultraresistent borosilikatglas som tål diskmaskin. Locket klarar ugnstemperatur upp till 200°C och frystemperatur ner till -20°C. Dock tål locket ej användas i mikrovågsugn då knoppen riskerar att smälta. Glaset absorberar ingen lukt eller smak och tål dessutom vassa redskap i metall utan att repa. Detta Pyrex Classic Glaslock är 28 cm i diameter och finns även att köpa på Cervera i flera olika storlekar som passar de flesta kok- och stekkärl.
 • Pyrex - Classic Glaslock 26 cm

  pyrex - classic glaslock 26 cm
  Ett glaslock från franska Pyrex som är 26 cm i diameter. Detta lock för kastruller och stekpannor är tillverkat av ultraresistent borosilikatglas som tål diskmaskin. Locket klarar ugnstemperatur upp till 200°C och frystemperatur ner till -20°C. Dock tål locket ej användas i mikrovågsugn då knoppen riskerar att smälta. Glaset absorberar ingen lukt eller smak och tål dessutom vassa redskap i metall utan att repa. Detta Pyrex Classic Glaslock är 26 cm i diameter och finns även att köpa på Cervera i flera olika storlekar som passar de flesta kok- och stekkärl.
 • Pyrex - Classic Glaslock 24 cm

  pyrex - classic glaslock 24 cm
  Ett glaslock från franska Pyrex som är 24 cm i diameter. Detta lock för kastruller och stekpannor är tillverkat av ultraresistent borosilikatglas som tål diskmaskin. Locket klarar ugnstemperatur upp till 200°C och frystemperatur ner till -20°C. Dock tål locket ej användas i mikrovågsugn då knoppen riskerar att smälta. Glaset absorberar ingen lukt eller smak och tål dessutom vassa redskap i metall utan att repa. Detta Pyrex Classic Glaslock är 24 cm i diameter och finns även att köpa på Cervera i flera olika storlekar som passar de flesta kok- och stekkärl.
 • Pyrex - Classic Glaslock 20 cm

  pyrex - classic glaslock 20 cm
  Glaslock från franska Pyrex, tillverkat av ultraresistent borosilikatglas som tål diskmaskin. Locket klarar ugnstemperatur upp till 200°C och frystemperatur ner till -20°C. Dock tål locket ej användas i mikrovågsugn då knoppen riskerar att smälta.Glaset absorberar ingen lukt eller smak och tål dessutom vassa redskap i metall utan att repa. Detta Pyrex Classic Glaslock är 20 cm i diameter och finns även att köpa på Cervera i flera olika storlekar som passar de flesta kok- och stekkärl.
 • Pyrex - Cook & Freeze Form med lock 2,6 L

  pyrex - cook & freeze form med lock 2,6 l
  Ugnsfast glasform med lock från franska Pyrex, tillverkat av ultraresistent borosilikatglas som tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Formen klarar ugnstemperatur upp till 300°C (ej lock) och frystemperatur ner till -20°C. Glaset absorberar ingen lukt eller smak och tål dessutom vassa redskap i metall utan att repa. Volym 2,6 liter. Finns i olika storlekar.
 • Pyrex - Cook & Freeze Form med lock 1,5 L

  pyrex - cook & freeze form med lock 1,5 l
  Ugnsfast glasform med lock från franska Pyrex, tillverkat av ultraresistent borosilikatglas som tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Formen klarar ugnstemperatur upp till 300°C (ej lock) och frystemperatur ner till -20°C. Glaset absorberar ingen lukt eller smak och tål dessutom vassa redskap i metall utan att repa. Volym 1,5 liter. Finns i olika storlekar.
 • Pyrex - Bake & Enjoy Ugnsform rund 27 cm

  pyrex - bake & enjoy ugnsform rund 27 cm
  Ugnsfast rund glasform från franska Pyrex, tillverkad av ultraresistent borosilikatglas som tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Formen klarar ugnstemperatur upp till 300°C och frystemperatur ner till -20°C. Glaset absorberar ingen lukt eller smak och tål dessutom vassa redskap i metall utan att repa.
 • Pyrex - Inspiration Ugnsform 33x22 cm 3,2 L

  pyrex - inspiration ugnsform 33x22 cm 3,2 l
  Ugnsfast glasform från franska Pyrex, tillverkat av ultraresistent borosilikatglas som tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Formen klarar ugnstemperatur upp till 300°C och frystemperatur ner till -20°C. Glaset absorberar ingen lukt eller smak och tål dessutom vassa redskap i metall utan att repa. Volym 3,2 liter. Finns i olika storlekar.
 • Pyrex - Inspiration Ugnsform 20x30 cm 2,6 L

  pyrex - inspiration ugnsform 20x30 cm 2,6 l
  Ugnsfast glasform från franska Pyrex, tillverkat av ultraresistent borosilikatglas som tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Formen klarar ugnstemperatur upp till 300°C och frystemperatur ner till -20°C. Glaset absorberar ingen lukt eller smak och tål dessutom vassa redskap i metall utan att repa. Volym 2,6 liter. Finns i olika storlekar.