Hemmässan
www.hemmassan.se

Riedel

 • Riedel Veloce Dricks 2-pack - Dricksglas Glas Klar

  riedel veloce dricks 2-pack - dricksglas glas klar
  Dricksglaset från Riedel har elegant, diamantformad design i glas perfekt till stilla vatten, kolsyrat vatten och läsk. Om dricksglaset från Riedel- Elegant, diamantformad design.- Tunt dricksglas.- Rak modell.- Dricksglaset säljs i 2-pack.- Från serien Veloce.- Höjd: 100 mm.- Kapacitet: 43.0 cl.- Tillverkat av glas.- 3 års garanti. Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Riedel H2o Vattenglas 2-pack - Dricksglas Kristallglas Klar

  riedel h2o vattenglas 2-pack - dricksglas kristallglas klar
  2-pack med H20 Vattenglas från Riedel. Dessa vattenglas ingår i den populära serien The O, som kännetecknas av sin vardagliga och samtidigt trendiga stil. Glasen passar perfekt till alla tillfällen, och är fin att matcha med andra produkter från The O-serien. Är tillverkade av maskintillverkat kristallglas och tål maskindisk. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Riedel Drink Specific Kaffemugg 2-pack 9 Cl - Glas Klar

  riedel drink specific kaffemugg 2-pack 9 cl - glas klar
  Kaffemugg från Riedel med en stilren design med en speciell form perfekt för maximal arom. Den är tillverkad av klart glas med ett elegant mönster för att addera en extra dimension till designen. Perfekt för espresso och glögg. Om kaffemuggen från Riedel- Tillverkad av glas.- Säljs i 2-pack.- Kapacitet: 9 cl.- Stilren design.- Liten storlek. Skötselråd för kaffemuggen- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.