Hemmässan
www.hemmassan.se

Robert Welch sortiment online

 • Robert Welch - Baguette Vintage Serveringssked 23,6 cm

  robert welch - baguette vintage serveringssked 23,6 cm
  Baguette Vintage serveringssked förgyller dukningen med sin klassiska design och fina, matta yta. Serveringsskeden passar att använda till servering av allt från gratänger till sallader. Kombinera gärna serveringsskeden med serveringsgaffeln ur samma serie för ett komplett set! Besticken i serien Baguette Vintage är tillverkade i högkvalitativt rostfritt stål och knivarna likaså, men med extra hårda knivblad för att ge en fin och vass skärpa. Besticken har en matt yta och en klassisk formgivning som ger dukningen ett läckert vintage-uttryck. Alla bestick i serien tål diskmaskin.
 • Robert Welch Radford Hummergaffel 214mm Blank - Rostfritt Stål

  robert welch radford hummergaffel 214mm blank - rostfritt stål
  Radford Hummergaffel 214mm, Blank från Robert Welch. Gafflar Rostfritt Stål . Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch - Baguette Vintage Stekkniv 24,4 cm

  robert welch - baguette vintage stekkniv 24,4 cm
  Fin stekkniv ur serien Baguette Vintage från Robert Welch. Kniven har ett tandat blad i starkt rostfritt stål som enkelt skär igenom köttbiten eller den grillade råvaran. Besticken i serien Baguette Vintage är tillverkade i högkvalitativt rostfritt stål och knivarna likaså, men med extra hårda knivblad för att ge en fin och vass skärpa. Besticken har en matt yta och en klassisk formgivning som ger dukningen ett läckert vintage-uttryck. Alla bestick i serien tål diskmaskin.
 • Robert Welch - Radford Bright Gaffel

  robert welch - radford bright gaffel
  Fin gaffel ur serien Radford Bright från Robert Welch. Gaffeln har en klassisk design och en spegelblank yta som vackert kompletterar dukningen. Radford Bright förgyller bordet med dess klassiska design och fulländar alla dukningar. De mångsidiga besticken passar perfekt till den mer intima middagen som till den mer storslagna tillsammans med vänner och familj. Alla bestick i serien är tillverkade i rostfritt stål av hög kvalité och knivarna har ett extra hårt blad för fin skärpa. Besticken tål maskindisk.
 • Robert Welch Sandstone Bordskniv 24 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch sandstone bordskniv 24 cm - rostfritt stål
  Bordskniven från Robert Welch har en sofistikerad design med en vacker textur på handtaget. Den är tillverkad av härdat rostfritt stål med mjuka former för bästa komfort. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Om bordskniven från Robert Welch- Från kollektionen Sandstone.- Tillverkad av rostfritt stål.- Sofistikerad design.- Vacker textur.- Livslång garanti. Skötselråd för bordskniven- Tål diskmaskin. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Sandstone (Br) Us Tesked 16 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch sandstone (br) us tesked 16 cm - rostfritt stål
  Sandstone (Br) Us Tesked 16 Cm från Robert Welch. Skedar Rostfritt Stål Rostfritt stål. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Stanton Tesked Blank 141 Mm - Rostfritt Stål

  robert welch stanton tesked blank 141 mm - rostfritt stål
  Stanton Tesked Blank 141 Mm från Robert Welch. Skedar Rostfritt Stål . Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Sandstone Stekkniv 24,6 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch sandstone stekkniv 24,6 cm - rostfritt stål
  Stekkniven från Robert Welch har en sofistikerad design med en vacker textur på handtaget. Den är tillverkad av fint 18/10 rostfritt stål med mjuka former för bästa komfort. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Om stekkniven från Robert Welch- Från kollektionen Sandstone.- Tillverkad av rostfritt stål.- Sofistikerad design.- Vacker textur.- Livslång garanti. Skötselråd för stekkniven- Tål diskmaskin. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Blockley Bordskniv 24 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch blockley bordskniv 24 cm - rostfritt stål
  Bordskniven från Robert Welch har en perfekt balans med en smal, linjär design och upphöjda kanter som på ett vackert sätt reflekterar ljuset. Den är tillverkad av högkvalitativt 18/10 rostfritt stål med en vacker, blank finish. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Om bordskniven från Robert Welch- Inspirerad av en modern arkitektur.- Från kollektionen Blockley.- Tillverkad av rostfritt stål.- Livslång garanti. Skötselråd för bordskniven- Tål diskmaskin. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Sandstone Dessertkniv 21,6 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch sandstone dessertkniv 21,6 cm - rostfritt stål
  Dessertkniven från Robert Welch har en sofistikerad design med en vacker textur på handtaget. Den är tillverkad av fint 18/10 rostfritt stål med mjuka former för bästa komfort. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Om dessertkniven från Robert Welch- Från kollektionen Sandstone.- Tillverkad av rostfritt stål.- Sofistikerad design.- Vacker textur.- Livslång garanti. Skötselråd för dessertkniven- Tål diskmaskin. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Blockley Matsked 21 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch blockley matsked 21 cm - rostfritt stål
  Matskeden från Robert Welch har en perfekt balans med en smal, linjär design och upphöjda kanter som på ett vackert sätt reflekterar ljuset. Den är tillverkad av högkvalitativt 18/10 rostfritt stål med en vacker, blank finish. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Om matskeden från Robert Welch- Inspirerad av en modern arkitektur.- Från kollektionen Blockley.- Tillverkad av rostfritt stål.- Livslång garanti. Skötselråd för matskeden- Tål diskmaskin. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Blockley Dessertkniv 21,6 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch blockley dessertkniv 21,6 cm - rostfritt stål
  Dessertkniven från Robert Welch har en perfekt balans med en smal, linjär design och upphöjda kanter som på ett vackert sätt reflekterar ljuset. Den är tillverkad av högkvalitativt 18/10 rostfritt stål med en vacker, blank finish. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Om dessertkniven från Robert Welch- Inspirerad av en modern arkitektur.- Från kollektionen Blockley.- Tillverkad av rostfritt stål.- Livslång garanti. Skötselråd för dessertkniven- Tål diskmaskin. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Stanton Stekkniv Blank 237 Mm - Rostfritt Stål

  robert welch stanton stekkniv blank 237 mm - rostfritt stål
  Stanton Stekkniv Blank 237 Mm från Robert Welch. Knivar Rostfritt Stål . Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Blockley Tesked 20 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch blockley tesked 20 cm - rostfritt stål
  Teskeden från Robert Welch har en perfekt balans med en smal, linjär design och upphöjda kanter som på ett vackert sätt reflekterar ljuset. Den är tillverkad av högkvalitativt 18/10 rostfritt stål med en vacker, blank finish. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Om teskeden från Robert Welch- Inspirerad av en modern arkitektur.- Från kollektionen Blockley.- Tillverkad av rostfritt stål.- Livslång garanti. Skötselråd för teskeden- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Skye Kniv 23,5 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch skye kniv 23,5 cm - rostfritt stål
  Kniven från Robert Welch är perfekt både för vardags- och festtillfällen och gjord av blankpolerat rostfritt stål med en hamrad detalj. Från kollektionen Skye. Om kniven från Robert Welch- Livstidsgaranti. Skötselråd för kniven- Tål diskmaskin. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Radford Bordskniv Blank 242 Mm - Rostfritt Stål

  robert welch radford bordskniv blank 242 mm - rostfritt stål
  Radford Bordskniv Blank 242 Mm från Robert Welch. Knivar Rostfritt Stål Rostfritt stål. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Arden Smörkniv 171mm Blank - Rostfritt Stål

  robert welch arden smörkniv 171mm blank - rostfritt stål
  Arden Smörkniv 171mm, Blank från Robert Welch. Knivar Rostfritt Stål . Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Radford Air Steakkniv 24,8 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch radford air steakkniv 24,8 cm - rostfritt stål
  Radford Air Steakkniv, 24,8 Cm från Robert Welch. Knivar Rostfritt Stål Rostfritt stål. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Blockley Stekkniv 24,6 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch blockley stekkniv 24,6 cm - rostfritt stål
  Stekkniven från Robert Welch har en perfekt balans med en smal, linjär design och upphöjda kanter som på ett vackert sätt reflekterar ljuset. Den är tillverkad av högkvalitativt 18/10 rostfritt stål med en vacker, blank finish. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Om stekkniven från Robert Welch- Inspirerad av en modern arkitektur.- Från kollektionen Blockley.- Tillverkad av rostfritt stål.- Livslång garanti. Skötselråd för stekkniven- Tål diskmaskin. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Radford Air Förrättskniv 21,5 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch radford air förrättskniv 21,5 cm - rostfritt stål
  Radford Air Förrättskniv, 21,5 Cm från Robert Welch. Knivar Rostfritt Stål Rostfritt stål. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Skye Dessertgaffel 18,5 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch skye dessertgaffel 18,5 cm - rostfritt stål
  Dessertgaffeln från Robert Welch är perfekt för vardagsbruk eller för en fest och gjord av rostfritt stål med en vacker, hamrad detalj. Om dessertgaffeln från Robert Welch- Den här dessertgaffeln är en del av Robert Welchs kollektion Skye.- Livstidsgaranti. Skötselråd för dessertgaffeln- Tål diskmaskin. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Radford Air Engelsk Tesked 14 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch radford air engelsk tesked 14 cm - rostfritt stål
  Radford Air Engelsk Tesked, 14 Cm från Robert Welch. Skedar Rostfritt Stål Rostfritt stål. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch - Radford Bright Fiskbestick 4 delar

  robert welch - radford bright fiskbestick 4 delar
  En fin uppsättning fiskbestick i fyra delar från Robert Welchs serie Radford Bright. Den spegelblanka ytan och tidlösa designen blir ett elegant inslag till det dukade bordet. Radford Bright förgyller bordet med dess klassiska design och fulländar alla dukningar. De mångsidiga besticken passar perfekt till den mer intima middagen som till den mer storslagna tillsammans med vänner och familj. Alla bestick i serien är tillverkade i rostfritt stål av hög kvalité och knivarna har ett extra hårt blad för fin skärpa. Besticken tål maskindisk.
 • Robert Welch Stanton Bordskniv Blank 233 Mm - Rostfritt Stål

  robert welch stanton bordskniv blank 233 mm - rostfritt stål
  Stanton Bordskniv Blank 233 Mm från Robert Welch. Knivar Rostfritt Stål . Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Sandstone Dessertgaffel 19 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch sandstone dessertgaffel 19 cm - rostfritt stål
  Dessertgaffeln från Robert Welch har en sofistikerad design med en vacker textur på handtaget. Den är tillverkad av fint 18/10 rostfritt stål med mjuka former för bästa komfort. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Om dessertgaffeln från Robert Welch- Från kollektionen Sandstone.- Tillverkad av rostfritt stål.- Sofistikerad design.- Vacker textur.- Livslång garanti. Skötselråd för dessertgaffeln- Tål diskmaskin. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Radford Bordsgaffel Blank 205 Mm - Rostfritt Stål

  robert welch radford bordsgaffel blank 205 mm - rostfritt stål
  Radford Bordsgaffel Blank 205 Mm från Robert Welch. Gafflar Rostfritt Stål Rostfritt stål. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Quinton Full Vintage Kniv 24,3 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch quinton full vintage kniv 24,3 cm - rostfritt stål
  Kniven från Robert Welch har en härlig, kurvig design med ett bekvämt handtag. Den har ett härdat knivblad i rostfritt stål för optimerad prestanda med en vintage finish. Om kniven från Robert Welch- Livstidsgaranti. Skötselråd för kniven- Tål diskmaskin. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Radford Air Matsked 20 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch radford air matsked 20 cm - rostfritt stål
  Radford Air Matsked, 20 Cm från Robert Welch. Skedar Rostfritt Stål Rostfritt stål. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch - Baguette Vintage Serveringsgaffel 23,6 CM

  robert welch - baguette vintage serveringsgaffel 23,6 cm
  Serveringsgaffeln ur serien Baguette Vintage från Robert Welch gör det lilla extra för dukningen och sätter guldkant på serveringen. Gaffelns långa skaft gör den perfekt för servering av allt från sallad till köttbitar. Kombinera gärna serveringsgaffeln med serveringsskeden ur samma serie för en komplett uppsättning! Besticken i serien Baguette Vintage är tillverkade i högkvalitativt rostfritt stål och knivarna likaså, men med extra hårda knivblad för att ge en fin och vass skärpa. Besticken har en matt yta och en klassisk formgivning som ger dukningen ett läckert vintage-uttryck. Alla bestick i serien tål diskmaskin.
 • Robert Welch - Radford Bright Fiskgaffel blank

  robert welch - radford bright fiskgaffel blank
  Radford Bright fiskgaffel från Robert Welch är ett trevligt bestick att duka fram när fisk ska serveras. Gaffeln är tillverkad i högkvalitativt rostfritt stål med blank yta och ger ett elegant uttryck till det dukade bordet. Radford Bright förgyller bordet med dess klassiska design och fulländar alla dukningar. De mångsidiga besticken passar perfekt till den mer intima middagen som till den mer storslagna tillsammans med vänner och familj. Alla bestick i serien är tillverkade i rostfritt stål av hög kvalité och tål maskindisk.
 • Robert Welch - Radford Bright Bakelsegaffel blank

  robert welch - radford bright bakelsegaffel blank
  Fin bakelsegaffel ur serien Radford Bright från Robert Welch, passar utmärkt att använda till dessert och goda bakverk. Radford Bright förgyller bordet med dess klassiska design och fulländar alla dukningar. De mångsidiga besticken passar perfekt till den mer intima middagen som till den mer storslagna tillsammans med vänner och familj. Alla bestick i serien är tillverkade i rostfritt stål av hög kvalité och knivarna har ett extra hårt blad för fin skärpa. Besticken tål maskindisk.
 • Robert Welch - Radford Bright Spork blank

  robert welch - radford bright spork blank
  Spork ur serien Radford Bright från Robert Welch är en kombination av en gaffel och en sked i tidlös design. Använd besticket till krämiga pastarätter, mustiga grytor eller andra måltider med mycket sås eller sky. Radford Bright förgyller bordet med dess klassiska design och fulländar alla dukningar. De mångsidiga besticken passar perfekt till den mer intima middagen som till den mer storslagna tillsammans med vänner och familj. Alla bestick i serien är tillverkade i rostfritt stål av hög kvalité och knivarna har ett extra hårt blad för fin skärpa. Besticken tål maskindisk.
 • Robert Welch - Radford Bright Snigelgaffel blank

  robert welch - radford bright snigelgaffel blank
  Fin snigelgaffel ur serien Radford Bright från Robert Welch, det perfekta besticket att plocka fram när den franska delikatessen ska serveras. Gaffeln blir ett elegant tillbehör med sin spegelblanka yta och klassiska design. Radford Bright förgyller bordet med dess klassiska design och fulländar alla dukningar. De mångsidiga besticken passar perfekt till den mer intima middagen som till den mer storslagna tillsammans med vänner och familj. Alla bestick i serien är tillverkade i rostfritt stål av hög kvalité och knivarna har ett extra hårt blad för fin skärpa. Besticken tål maskindisk.
 • Robert Welch - Radford Bright Kniv

  robert welch - radford bright kniv
  Kniv ur serien Radford Bright från Robert Welch med spegelblank yta som med sin tidlösa design passar lika bra till vardags som till fest. Radford Bright förgyller bordet med dess klassiska design och fulländar alla dukningar. De mångsidiga besticken passar perfekt till den mer intima middagen som till den mer storslagna tillsammans med vänner och familj. Alla bestick i serien är tillverkade i rostfritt stål av hög kvalité och knivarna har ett extra hårt blad för fin skärpa. Besticken tål maskindisk.
 • Robert Welch - Bergen Stekkniv 23,6 cm

  robert welch - bergen stekkniv 23,6 cm
  Bergen stekkniv från Robert Welch passar utmärkt till grillmåltiden eller när kött serveras tack vare det tandade bladet. Ett välbalanserat bestick som med sin glansiga yta förgyller stund och bord. Serien Bergen är en bestickkollektion som präglas av tidlös design och kännetecknas av den avsmalnade delen vid handtagets slut som bäst kan beskrivas som en nypning. Bergen besticken tillverkade i högkvalitativt rostfritt stål med en glänsande satin-finish. Knivarna har blad i extra hårt rostfritt stål för en fin och vass skärpa.
 • Robert Welch - Skye Stekkniv 23,6 cm

  robert welch - skye stekkniv 23,6 cm
  Sky stekkniv från Robert Welch har en spegelblank yta i rostfritt stål och är det perfekta besticket att duka fram när det serveras kött. Knivens hårda och tandade blad skär enkelt igenom råvaran och det avsmalnande handtaget med vackert linjemönster ger ett bekvämt grepp. Smörkniven Sky från Robert Welch är tillverkad i rostfritt stål med spegelblank yta och blir ett fint komplement till dukningen. Smörkniven har ett vackert texturerat handtag som reflekterar ljuset fint och fulländar knivens eleganta design. Sky-serien är en samling eleganta och unika bestick som genomsyras av modern design. Kännetecknande för serien är bestickens handtag som har ett vackert ytmönster inspirerat av silversmedens teknik då hammaren används för att hyvla fram ett linjerat mönster. En kollektion som med sin välbalanserade utformning ger ett bekvämt grepp och förgyller såväl vardagsmåltiderna som de mer festliga. Alla bestick är tillverkade i högkvalitativt rostfritt stål och knivarna har blad i extra hårt rostfritt stål för att ge en sådan fin skärpa som möjligt. Rengörs enkelt i diskmaskin.
 • Robert Welch Radford För- & Efterättskniv Blank 216 Mm - Rostfritt Stål

  robert welch radford för- & efterättskniv blank 216 mm - rostfritt stål
  Radford För- & Efterättskniv Blank 216 Mm från Robert Welch. Knivar Rostfritt Stål . Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Radford Air Dessertsked 17,5 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch radford air dessertsked 17,5 cm - rostfritt stål
  Radford Air Dessertsked, 17,5 Cm från Robert Welch. Skedar Rostfritt Stål Rostfritt stål. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Blockley Dessertgaffel 19 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch blockley dessertgaffel 19 cm - rostfritt stål
  Dessertgaffeln från Robert Welch har en perfekt balans med en smal, linjär design och upphöjda kanter som på ett vackert sätt reflekterar ljuset. Den är tillverkad av högkvalitativt 18/10 rostfritt stål med en vacker, blank finish. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Om dessertgaffeln från Robert Welch- Inspirerad av en modern arkitektur.- Från kollektionen Blockley.- Tillverkad av rostfritt stål.- Livslång garanti. Skötselråd för dessertgaffeln- Tål diskmaskin. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Blockley Bordsgaffel 21 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch blockley bordsgaffel 21 cm - rostfritt stål
  Bordsgaffeln från Robert Welch har en perfekt balans med en smal, linjär design och upphöjda kanter som på ett vackert sätt reflekterar ljuset. Den är tillverkad av högkvalitativt 18/10 rostfritt stål med en vacker, blank finish. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Om bordsgaffeln från Robert Welch- Inspirerad av en modern arkitektur.- Från kollektionen Blockley.- Tillverkad av rostfritt stål.- Livslång garanti. Skötselråd för bordsgaffeln- Tål diskmaskin. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Sandstone Bordsgaffel 21 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch sandstone bordsgaffel 21 cm - rostfritt stål
  Bordsgaffeln från Robert Welch har en sofistikerad design med en vacker textur på handtaget. Den är tillverkad av fint 18/10 rostfritt stål med mjuka former för bästa komfort. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Om bordsgaffeln från Robert Welch- Från kollektionen Sandstone.- Tillverkad av rostfritt stål.- Sofistikerad design.- Vacker textur.- Livslång garanti. Skötselråd för bordsgaffeln- Tål diskmaskin. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Sandstone Matsked 21 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch sandstone matsked 21 cm - rostfritt stål
  Matskeden från Robert Welch har en sofistikerad design med en vacker textur på handtaget. Den är tillverkad av fint 18/10 rostfritt stål med mjuka former för bästa komfort. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Om matskeden från Robert Welch- Från kollektionen Sandstone.- Tillverkad av rostfritt stål.- Sofistikerad design.- Vacker textur.- Livslång garanti. Skötselråd för matskeden- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Radford Air Tesked 16 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch radford air tesked 16 cm - rostfritt stål
  Radford Air Tesked, 16 Cm från Robert Welch. Skedar Rostfritt Stål Rostfritt stål. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Blockley Tesked 13,9 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch blockley tesked 13,9 cm - rostfritt stål
  Teskeden från Robert Welch har en perfekt balans med en smal, linjär design och upphöjda kanter som på ett vackert sätt reflekterar ljuset. Den är tillverkad av högkvalitativt 18/10 rostfritt stål med en vacker, blank finish. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Om teskeden från Robert Welch- Inspirerad av en modern arkitektur.- Från kollektionen Blockley.- Tillverkad av rostfritt stål.- Livslång garanti. Skötselråd för teskeden- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Trattoria Stekkniv 6 Delar - Rostfritt Stål

  robert welch trattoria stekkniv 6 delar - rostfritt stål
  Innehåller 6 stekknivar. Levereras i presentask. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Blockley Dessertsked 19 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch blockley dessertsked 19 cm - rostfritt stål
  Dessertskeden från Robert Welch har en perfekt balans med en smal, linjär design och upphöjda kanter som på ett vackert sätt reflekterar ljuset. Den är tillverkad av högkvalitativt 18/10 rostfritt stål med en vacker, blank finish. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Om dessertskeden från Robert Welch- Inspirerad av en modern arkitektur.- Från kollektionen Blockley.- Tillverkad av rostfritt stål.- Livslång garanti. Skötselråd för dessertskeden- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Radford Dessertsked Blank 175 Mm - Rostfritt Stål

  robert welch radford dessertsked blank 175 mm - rostfritt stål
  Radford Dessertsked Blank 175 Mm från Robert Welch. Skedar Rostfritt Stål Rostfritt stål. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Radford Air Matkniv 24,4 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch radford air matkniv 24,4 cm - rostfritt stål
  Radford Air Matkniv, 24,4 Cm från Robert Welch. Knivar Rostfritt Stål Rostfritt stål. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Blockley Kaffesked 11 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch blockley kaffesked 11 cm - rostfritt stål
  Kaffeskeden från Robert Welch har en perfekt balans med en smal, linjär design och upphöjda kanter som på ett vackert sätt reflekterar ljuset. Den är tillverkad av högkvalitativt 18/10 rostfritt stål med en vacker, blank finish. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Om kaffeskeden från Robert Welch- Inspirerad av en modern arkitektur.- Från kollektionen Blockley.- Tillverkad av rostfritt stål.- Livslång garanti. Skötselråd för kaffeskeden- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Sandstone Dessertsked 19 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch sandstone dessertsked 19 cm - rostfritt stål
  Dessertskeden från Robert Welch har en sofistikerad design med en vacker textur på handtaget. Den är tillverkad av fint 18/10 rostfritt stål med mjuka former för bästa komfort. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Om dessertskeden från Robert Welch- Från kollektionen Sandstone.- Tillverkad av rostfritt stål.- Sofistikerad design.- Vacker textur.- Livslång garanti. Skötselråd för dessertskeden- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.