Hemmässan
www.hemmassan.se

Robert Welch sortiment online

 • Robert Welch Radford Stekkniv Blank 249 Mm - Rostfritt Stål

  robert welch radford stekkniv blank 249 mm - rostfritt stål
  Radford Stekkniv Blank 249 Mm från Robert Welch. Knivar Rostfritt Stål . Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Skye Dessertgaffel 18,5 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch skye dessertgaffel 18,5 cm - rostfritt stål
  Dessertgaffeln från Robert Welch är perfekt för vardagsbruk eller för en fest och gjord av rostfritt stål med en vacker, hamrad detalj. Om dessertgaffeln från Robert Welch- Den här dessertgaffeln är en del av Robert Welchs kollektion Skye.- Livstidsgaranti. Skötselråd för dessertgaffeln- Tål diskmaskin. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Sandstone Dessertgaffel 19 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch sandstone dessertgaffel 19 cm - rostfritt stål
  Dessertgaffeln från Robert Welch har en sofistikerad design med en vacker textur på handtaget. Den är tillverkad av fint 18/10 rostfritt stål med mjuka former för bästa komfort. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Om dessertgaffeln från Robert Welch- Från kollektionen Sandstone.- Tillverkad av rostfritt stål.- Sofistikerad design.- Vacker textur.- Livslång garanti. Skötselråd för dessertgaffeln- Tål diskmaskin. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Sandstone (Br) Us Tesked 16 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch sandstone (br) us tesked 16 cm - rostfritt stål
  Sandstone (Br) Us Tesked 16 Cm från Robert Welch. Skedar Rostfritt Stål Rostfritt stål. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch - Limbrey Skål Small 12,5 cm

  robert welch - limbrey skål small 12,5 cm
  Limbrey Skål Small 12,5 cm från Robert Welch är en moderna tolkning, tillverkad i 18/10 spegelpolerat rostfritt stål med avtagbar träbotten gjord av oljad valnöt, foten hålls på plast med hjälp av en magnet.Limbrey-skålarna är inspirerade av formen på silverpjäser designade av Robert Welch 1963. Han fick i uppdrag av det brittiska möbelföretaget Heal's att skapa en serie bordssilver till försäljning i deras butik i London. Samlingen visades på en specialutställning på Heal's 1964, och föremål som visades skulle göras på uppdrag av Chipping Campden Workshop.
 • Robert Welch - Limbrey Skål Large 25 cm

  robert welch - limbrey skål large 25 cm
  Limbrey Skål Large 12,5 cm från Robert Welch är en moderna tolkning, tillverkad i 18/10 spegelpolerat rostfritt stål med avtagbar träbotten gjord av oljad valnöt, foten hålls på plast med hjälp av en magnet.Limbrey-skålarna är inspirerade av formen på silverpjäser designade av Robert Welch 1963. Han fick i uppdrag av det brittiska möbelföretaget Heal's att skapa en serie bordssilver till försäljning i deras butik i London. Samlingen visades på en specialutställning på Heal's 1964, och föremål som visades skulle göras på uppdrag av Chipping Campden Workshop.
 • Robert Welch - Skål Mini 10,5 cm Rostfri

  robert welch - skål mini 10,5 cm rostfri
 • Robert Welch - Skål Large 40 cm Rostfri

  robert welch - skål large 40 cm rostfri
  Robert Welchs Drift Skål Large 40 cm i Rostfri är ett elegant och stilrent tillskott till din hemma- eller köksinredning. Skålen är tillverkad av rostfritt stål och är hållbar och tålig. Den är designad av den prisbelönta designern Robert Welch och har en modern och tidlös design som kommer att passa in i de flesta hem. Skålen har en diameter på 40 cm och är perfekt för att servera och lagra mat och dryck. Den är lätt att rengöra och är 100% rostfri. Denna skål är ett måste för alla som söker efter en lättanvänd skål som kommer att se fantastisk ut i köket. ROBERT WELCH DRIFT Skål Large 40 cm i Rostfri är ett måste för alla som vill ha en hållbar skål som kommer att se bra ut i åratal.
 • Robert Welch - Skål 2-pack med Bricka Valnöt

  robert welch - skål 2-pack med bricka valnöt
 • Robert Welch - Cascade Skål Medium 19,7 cm

  robert welch - cascade skål medium 19,7 cm
  Cascade Skål Medium 19,7 cm från Robert Welch är inspirerade av rörelser i naturen, den flytande vridningen för tankarna till forsande vatten, vindskulpterade sanddyner eller stora musselskal. Den reflekterande, spegelpolerade ytan förstärker skålarnas skulpturala form, vilket gör att de kan fånga och reflektera ljus och färg.Skålarna är funktionella men estetiskt tilltalande, en design som perfekt kombinerar elegans med praktisk. De kan användas som ett praktiskt, konstnärligt eller dekorativt föremål som ger textur och glans till ditt hem.
 • Robert Welch - Cascade Skål Small 13,7 cm

  robert welch - cascade skål small 13,7 cm
  Cascade Skål Small 13,7 cm från Robert Welch är inspirerade av rörelser i naturen, den flytande vridningen för tankarna till forsande vatten, vindskulpterade sanddyner eller stora musselskal. Den reflekterande, spegelpolerade ytan förstärker skålarnas skulpturala form, vilket gör att de kan fånga och reflektera ljus och färg.Skålarna är funktionella men estetiskt tilltalande, en design som perfekt kombinerar elegans med praktisk. De kan användas som ett praktiskt, konstnärligt eller dekorativt föremål som ger textur och glans till ditt hem.
 • Robert Welch Sandstone Tesked 14 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch sandstone tesked 14 cm - rostfritt stål
  Teskeden från Robert Welch har en sofistikerad design med en vacker textur på handtaget. Den är tillverkad av fint 18/10 rostfritt stål med mjuka former för bästa komfort. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Om teskeden från Robert Welch- Från kollektionen Sandstone.- Tillverkad av rostfritt stål.- Sofistikerad design.- Vacker textur.- Livslång garanti. Skötselråd för teskeden- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Stanton Kaffesked Blank 117 Mm - Rostfritt Stål

  robert welch stanton kaffesked blank 117 mm - rostfritt stål
  Stanton Kaffesked Blank 117 Mm från Robert Welch. Skedar Rostfritt Stål . Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Radford Tesked Blank 210 Mm - Rostfritt Stål

  robert welch radford tesked blank 210 mm - rostfritt stål
  Radford Tesked Blank 210 Mm från Robert Welch. Skedar Rostfritt Stål . Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Radford Air Tesked 16 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch radford air tesked 16 cm - rostfritt stål
  Radford Air Tesked, 16 Cm från Robert Welch. Skedar Rostfritt Stål Rostfritt stål. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Arden Smörkniv 171mm Blank - Rostfritt Stål

  robert welch arden smörkniv 171mm blank - rostfritt stål
  Arden Smörkniv 171mm, Blank från Robert Welch. Knivar Rostfritt Stål . Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Sandstone Kaffesked 11 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch sandstone kaffesked 11 cm - rostfritt stål
  Kaffeskeden från Robert Welch har en sofistikerad design med en vacker textur på handtaget. Den är tillverkad av fint 18/10 rostfritt stål med mjuka former för bästa komfort. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Om kaffeskeden från Robert Welch- Från kollektionen Sandstone.- Tillverkad av rostfritt stål.- Sofistikerad design.- Vacker textur.- Livslång garanti. Skötselråd för kaffeskeden- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Sandstone Dessertsked 19 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch sandstone dessertsked 19 cm - rostfritt stål
  Dessertskeden från Robert Welch har en sofistikerad design med en vacker textur på handtaget. Den är tillverkad av fint 18/10 rostfritt stål med mjuka former för bästa komfort. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Om dessertskeden från Robert Welch- Från kollektionen Sandstone.- Tillverkad av rostfritt stål.- Sofistikerad design.- Vacker textur.- Livslång garanti. Skötselråd för dessertskeden- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Radford Stekkniv Blank 4 Delar - Rostfritt Stål

  robert welch radford stekkniv blank 4 delar - rostfritt stål
  Levereras i presentförpackning. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Bestickset Blockey Bright 24 delar

  bestickset blockey bright 24 delar
  24 dels bestickset inspirerad av modern arkitektur med rena linjer. Blockley från Robert Welch är en perfekt balanserad bestickserie med sin raka linjära design och en liten fördjupning längs hela handtaget som vackert fångar ljuset. Skedar och gaffl
 • Bestickset Skye Bright 24 delar

  bestickset skye bright 24 delar
  24 dels bestickset i bestickserien Skye från Robert Welch. Skye har en tunn och elegant profil som är välbalanserad och bekväm att använda. Handtagen har en textur inspirerad av traditionell silversmedsteknik. Texturen som flyter ut mot bestickbladen
 • Bestickset Radford Bright 42 delar

  bestickset radford bright 42 delar
  42 dels bestickset i serien Radford från Robert Welch. Serien har en klassisk och tidlös design som är tillräckligt mångsidig för att komplettera vilken dukning som helst. Skedar och gafflar är gjorda av högsta kvalitet 18/10 rostfritt stål. Knivblad
 • Bestickset Radford Bright 84 delar

  bestickset radford bright 84 delar
  84 dels bestickset i serien Radford från Robert Welch. Radford har en klassisk och tidlös design som är tillräckligt mångsidig för att komplettera vilken dukning som helst. Tillverkade i högsta kvalitet 18/10 rostfritt stål. Knivbladen är tillverkade
 • Bestickset Radford Bright 24 delar

  bestickset radford bright 24 delar
  24 dels bestickset i serien Radford från Robert Welch. Serien har en klassisk design som är tillräckligt mångsidig för att komplettera vilken dukning som helst. Skedar och gafflar är gjorda av högsta kvalitet 18/10 rostfritt stål. Knivbladen är tillv
 • Bestickset Skye Bright 84 delar

  bestickset skye bright 84 delar
  Skye bestickserie har en tunn och elegant profil som är välbalanserad och bekväm att använda. Handtagen på Skye har en textur inspirerad av traditionell silversmedsteknik. Texturen som flyter ut mot bestickbladen fångar ljuset och gör handtagen mångf
 • Bestickset Skye Bright 56 delar

  bestickset skye bright 56 delar
  56 dels bestickset i bestickserien Skye från Robert Welch. Skye har en tunn och elegant profil som är välbalanserad och bekväm att använda. Handtagen på skye har en textur inspirerad av traditionell silversmedsteknik. Texturen som flyter ut mot besti
 • Bestickset Blockley Bright 84 delar

  bestickset blockley bright 84 delar
  Ett bestickset för hela 12 kuvert! 84 dels bestickset inspirerad av modern arkitektur med rena linjer. Blockley från Robert Welch är en perfekt balanserad bestickserie med sin raka, linjära design och en liten fördjupning längs hela handtaget som vac
 • Bestickset Skye Bright 42 delar

  bestickset skye bright 42 delar
  Skye bestickserie har en tunn och elegant profil som är välbalanserad och bekväm att använda. Handtagen på Skye har en textur inspirerad av traditionell silversmedsteknik. Texturen som flyter ut mot bestickbladen fångar ljuset och gör handtagen mångf
 • Bestickset Radford Bright 56 delar

  bestickset radford bright 56 delar
  56 dels bestickset i serien Radford från Robert Welch. Serien har en klassisk och tidlös design som är tillräckligt mångsidig för att komplettera vilken dukning som helst. Tillverkade i högsta kvalitet 18/10 rostfritt stål. Knivbladen är tillverkade
 • Robert Welch Blockley Matsked 21 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch blockley matsked 21 cm - rostfritt stål
  Matskeden från Robert Welch har en perfekt balans med en smal, linjär design och upphöjda kanter som på ett vackert sätt reflekterar ljuset. Den är tillverkad av högkvalitativt 18/10 rostfritt stål med en vacker, blank finish. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Om matskeden från Robert Welch- Inspirerad av en modern arkitektur.- Från kollektionen Blockley.- Tillverkad av rostfritt stål.- Livslång garanti. Skötselråd för matskeden- Tål diskmaskin. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Blockley Dessertgaffel 19 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch blockley dessertgaffel 19 cm - rostfritt stål
  Dessertgaffeln från Robert Welch har en perfekt balans med en smal, linjär design och upphöjda kanter som på ett vackert sätt reflekterar ljuset. Den är tillverkad av högkvalitativt 18/10 rostfritt stål med en vacker, blank finish. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Om dessertgaffeln från Robert Welch- Inspirerad av en modern arkitektur.- Från kollektionen Blockley.- Tillverkad av rostfritt stål.- Livslång garanti. Skötselråd för dessertgaffeln- Tål diskmaskin. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Radford Air Matsked 20 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch radford air matsked 20 cm - rostfritt stål
  Radford Air Matsked, 20 Cm från Robert Welch. Skedar Rostfritt Stål Rostfritt stål. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Sandstone Bordsgaffel 21 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch sandstone bordsgaffel 21 cm - rostfritt stål
  Bordsgaffeln från Robert Welch har en sofistikerad design med en vacker textur på handtaget. Den är tillverkad av fint 18/10 rostfritt stål med mjuka former för bästa komfort. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Om bordsgaffeln från Robert Welch- Från kollektionen Sandstone.- Tillverkad av rostfritt stål.- Sofistikerad design.- Vacker textur.- Livslång garanti. Skötselråd för bordsgaffeln- Tål diskmaskin. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Sandstone Matsked 21 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch sandstone matsked 21 cm - rostfritt stål
  Matskeden från Robert Welch har en sofistikerad design med en vacker textur på handtaget. Den är tillverkad av fint 18/10 rostfritt stål med mjuka former för bästa komfort. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Om matskeden från Robert Welch- Från kollektionen Sandstone.- Tillverkad av rostfritt stål.- Sofistikerad design.- Vacker textur.- Livslång garanti. Skötselråd för matskeden- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Blockley Tesked 13,9 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch blockley tesked 13,9 cm - rostfritt stål
  Teskeden från Robert Welch har en perfekt balans med en smal, linjär design och upphöjda kanter som på ett vackert sätt reflekterar ljuset. Den är tillverkad av högkvalitativt 18/10 rostfritt stål med en vacker, blank finish. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Om teskeden från Robert Welch- Inspirerad av en modern arkitektur.- Från kollektionen Blockley.- Tillverkad av rostfritt stål.- Livslång garanti. Skötselråd för teskeden- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Trattoria Stekkniv 6 Delar - Rostfritt Stål

  robert welch trattoria stekkniv 6 delar - rostfritt stål
  Innehåller 6 stekknivar. Levereras i presentask. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Blockley Dessertsked 19 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch blockley dessertsked 19 cm - rostfritt stål
  Dessertskeden från Robert Welch har en perfekt balans med en smal, linjär design och upphöjda kanter som på ett vackert sätt reflekterar ljuset. Den är tillverkad av högkvalitativt 18/10 rostfritt stål med en vacker, blank finish. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Om dessertskeden från Robert Welch- Inspirerad av en modern arkitektur.- Från kollektionen Blockley.- Tillverkad av rostfritt stål.- Livslång garanti. Skötselråd för dessertskeden- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Blockley Kaffesked 11 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch blockley kaffesked 11 cm - rostfritt stål
  Kaffeskeden från Robert Welch har en perfekt balans med en smal, linjär design och upphöjda kanter som på ett vackert sätt reflekterar ljuset. Den är tillverkad av högkvalitativt 18/10 rostfritt stål med en vacker, blank finish. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Om kaffeskeden från Robert Welch- Inspirerad av en modern arkitektur.- Från kollektionen Blockley.- Tillverkad av rostfritt stål.- Livslång garanti. Skötselråd för kaffeskeden- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Blockley Bordsgaffel 21 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch blockley bordsgaffel 21 cm - rostfritt stål
  Bordsgaffeln från Robert Welch har en perfekt balans med en smal, linjär design och upphöjda kanter som på ett vackert sätt reflekterar ljuset. Den är tillverkad av högkvalitativt 18/10 rostfritt stål med en vacker, blank finish. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Om bordsgaffeln från Robert Welch- Inspirerad av en modern arkitektur.- Från kollektionen Blockley.- Tillverkad av rostfritt stål.- Livslång garanti. Skötselråd för bordsgaffeln- Tål diskmaskin. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Sandstone Stekkniv 24,6 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch sandstone stekkniv 24,6 cm - rostfritt stål
  Stekkniven från Robert Welch har en sofistikerad design med en vacker textur på handtaget. Den är tillverkad av fint 18/10 rostfritt stål med mjuka former för bästa komfort. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Om stekkniven från Robert Welch- Från kollektionen Sandstone.- Tillverkad av rostfritt stål.- Sofistikerad design.- Vacker textur.- Livslång garanti. Skötselråd för stekkniven- Tål diskmaskin. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Radford Tårtgaffel Blank 163 Mm - Rostfritt Stål

  robert welch radford tårtgaffel blank 163 mm - rostfritt stål
  Radford Tårtgaffel Blank 163 Mm från Robert Welch. Gafflar Rostfritt Stål . Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Blockley Bordskniv 24 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch blockley bordskniv 24 cm - rostfritt stål
  Bordskniven från Robert Welch har en perfekt balans med en smal, linjär design och upphöjda kanter som på ett vackert sätt reflekterar ljuset. Den är tillverkad av högkvalitativt 18/10 rostfritt stål med en vacker, blank finish. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Om bordskniven från Robert Welch- Inspirerad av en modern arkitektur.- Från kollektionen Blockley.- Tillverkad av rostfritt stål.- Livslång garanti. Skötselråd för bordskniven- Tål diskmaskin. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Stanton Bordskniv Blank 233 Mm - Rostfritt Stål

  robert welch stanton bordskniv blank 233 mm - rostfritt stål
  Stanton Bordskniv Blank 233 Mm från Robert Welch. Knivar Rostfritt Stål . Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Blockley Dessertkniv 21,6 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch blockley dessertkniv 21,6 cm - rostfritt stål
  Dessertkniven från Robert Welch har en perfekt balans med en smal, linjär design och upphöjda kanter som på ett vackert sätt reflekterar ljuset. Den är tillverkad av högkvalitativt 18/10 rostfritt stål med en vacker, blank finish. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Om dessertkniven från Robert Welch- Inspirerad av en modern arkitektur.- Från kollektionen Blockley.- Tillverkad av rostfritt stål.- Livslång garanti. Skötselråd för dessertkniven- Tål diskmaskin. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Stanton Stekkniv Blank 237 Mm - Rostfritt Stål

  robert welch stanton stekkniv blank 237 mm - rostfritt stål
  Stanton Stekkniv Blank 237 Mm från Robert Welch. Knivar Rostfritt Stål . Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Radford Tesked Blank 142 Mm - Rostfritt Stål

  robert welch radford tesked blank 142 mm - rostfritt stål
  Radford Tesked Blank 142 Mm från Robert Welch. Skedar Rostfritt Stål . Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Skye Kniv 23,5 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch skye kniv 23,5 cm - rostfritt stål
  Kniven från Robert Welch är perfekt både för vardags- och festtillfällen och gjord av blankpolerat rostfritt stål med en hamrad detalj. Från kollektionen Skye. Om kniven från Robert Welch- Livstidsgaranti. Skötselråd för kniven- Tål diskmaskin. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Sandstone Bordskniv 24 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch sandstone bordskniv 24 cm - rostfritt stål
  Bordskniven från Robert Welch har en sofistikerad design med en vacker textur på handtaget. Den är tillverkad av härdat rostfritt stål med mjuka former för bästa komfort. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Om bordskniven från Robert Welch- Från kollektionen Sandstone.- Tillverkad av rostfritt stål.- Sofistikerad design.- Vacker textur.- Livslång garanti. Skötselråd för bordskniven- Tål diskmaskin. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Radford Air Steakkniv 24,8 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch radford air steakkniv 24,8 cm - rostfritt stål
  Radford Air Steakkniv, 24,8 Cm från Robert Welch. Knivar Rostfritt Stål Rostfritt stål. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Blockley Stekkniv 24,6 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch blockley stekkniv 24,6 cm - rostfritt stål
  Stekkniven från Robert Welch har en perfekt balans med en smal, linjär design och upphöjda kanter som på ett vackert sätt reflekterar ljuset. Den är tillverkad av högkvalitativt 18/10 rostfritt stål med en vacker, blank finish. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Om stekkniven från Robert Welch- Inspirerad av en modern arkitektur.- Från kollektionen Blockley.- Tillverkad av rostfritt stål.- Livslång garanti. Skötselråd för stekkniven- Tål diskmaskin. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Radford Air Förrättskniv 21,5 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch radford air förrättskniv 21,5 cm - rostfritt stål
  Radford Air Förrättskniv, 21,5 Cm från Robert Welch. Knivar Rostfritt Stål Rostfritt stål. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Radford Air Engelsk Tesked 14 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch radford air engelsk tesked 14 cm - rostfritt stål
  Radford Air Engelsk Tesked, 14 Cm från Robert Welch. Skedar Rostfritt Stål Rostfritt stål. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Radford Bordsgaffel Blank 205 Mm - Rostfritt Stål

  robert welch radford bordsgaffel blank 205 mm - rostfritt stål
  Radford Bordsgaffel Blank 205 Mm från Robert Welch. Gafflar Rostfritt Stål Rostfritt stål. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Quinton Full Vintage Kniv 24,3 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch quinton full vintage kniv 24,3 cm - rostfritt stål
  Kniven från Robert Welch har en härlig, kurvig design med ett bekvämt handtag. Den har ett härdat knivblad i rostfritt stål för optimerad prestanda med en vintage finish. Om kniven från Robert Welch- Livstidsgaranti. Skötselråd för kniven- Tål diskmaskin. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Radford För- & Efterättskniv Blank 216 Mm - Rostfritt Stål

  robert welch radford för- & efterättskniv blank 216 mm - rostfritt stål
  Radford För- & Efterättskniv Blank 216 Mm från Robert Welch. Knivar Rostfritt Stål . Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.