Hemmässan
www.hemmassan.se

Rosenthal sortiment online

 • Rosenthal - Maria Vit Tallrik flat 21 cm

  rosenthal - maria vit tallrik flat 21 cm
  Denna klassiska tallrik från Rosenthal inspirerar till en vacker dukning; både till vardags och till fest.
 • Rosenthal - Maria Vit Tallrik djup 21 cm

  rosenthal - maria vit tallrik djup 21 cm
  Denna klassiska djupa tallrik från Rosenthal inspirerar till en vacker dukning; både till vardags och till fest.
 • Rosenthal Brillance Mattallrik 27 Cm - Vit

  rosenthal brillance mattallrik 27 cm - vit
  Brillance Mattallrik 27 Cm från Rosenthal. Mattallrikar Vit . Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal - Maria Vit Tallrik flat 25 cm

  rosenthal - maria vit tallrik flat 25 cm
  Denna klassiska tallrik från Rosenthal inspirerar till en vacker dukning; både till vardags och till fest.
 • Rosenthal - Maria Vit Tallrik Flat 17 cm

  rosenthal - maria vit tallrik flat 17 cm
  Klassisk tallrik i vitt från Rosenthal.
 • Rosenthal - Maria Vit Skål 15 cm

  rosenthal - maria vit skål 15 cm
  Skål från Rosenthal som du kan använda till allt möjligt. Använd till små serveringar med snacks eller till frukosten.
 • Rosenthal Brillance Assiette 18 Cm - Vit

  rosenthal brillance assiette 18 cm - vit
  Brillance Assiette 18 Cm från Rosenthal. Assietter Vit . Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Brillance Fleurs Sauvages Salladstallrik 21 Cm - Benporslin Vit

  rosenthal brillance fleurs sauvages salladstallrik 21 cm - benporslin vit
  Den här salladstallriken tillhör serien Brillance Fleurs Sauvages från Rosenthal. Den är tillverkad i vitt benporslin, och är dekorerad med ett vackert, färgsprakande blommönster. Tallriken kan med fördel kombineras med andra produkter från samma serie för att skapa en härlig och enhetlig dukning. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Maria Assiett 17 Cm - Porslin Vit

  rosenthal maria assiett 17 cm - porslin vit
  Maria Assiett från Rosenthal. Den här assietten är en del av Rosenthals mest populära och framgångsrika porslinsserier. Designen är tidlös, där klassiska element möter romantiska. Serien har använts till bröllop och andra festliga tillfällen i generationer, men fungerar även till vardags. Den skapades år 1815 av grundaren, och han fick inspirationen från en teservis i England. Han döpte sedan serien efter sin fru Maria. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Thomas Nature Tallrik 27 Cm - Stengods Water

  rosenthal thomas nature tallrik 27 cm - stengods water
  Tallriken från Rosenthal har ett autentiskt, handgjort utseende med inspiration från naturen. Den är tillverkad av stengods med en jordnära färg perfekt för att skapa en harmonisk och elegant dukning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om tallriken från Rosenthal- Tillverkad av stengods.- Inspirerad av natur.- Perfekt för att servera både middag och frukost.- Tallriken finns i olika färger.- Från serien Thomas Nature.- Autentiskt, handgjort utseende. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Versace Prestige Gala Djup Tallrik 22 Cm - Porslin Grå

  rosenthal versace prestige gala djup tallrik 22 cm - porslin grå
  Djupa tallriken från Rosenthal har klassisk, tidlös design i porslin perfekt för soppor eller grytor och för servering av pasta, exempelvis. Den har vackra mönster runt omkring. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Tillverkad i Danmark. Om djupa tallriken från Rosenthal- Gjord av porslin.- Finns även som kanna.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Från serien Prestige Gala.- Tillverkad i Danmark. Skötselråd för djupa tallriken- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Brillance Kuverttallrik 33 Cm - Porslin Vit

  rosenthal brillance kuverttallrik 33 cm - porslin vit
  Brillance Kuverttallrik, 33 Cm från Rosenthal. Mattallrikar Vit Porslin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Blend Djup Tallrik Korsad - Porslin Vit

  rosenthal blend djup tallrik korsad - porslin vit
  Den här djupa tallriken från Rosenthal tillhör den nya serien Blend, som består av produkter med enkel och distinkt design – perfekt att använda till vardags! Samtliga produkter har en fin struktur, och det finns tre mönster att välja mellan: Vertikal, Diagonal och Korsad. Serien är designad av Cristophe de la Fontaine, och består av tallrikar, muggar och skålar. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Djup Tallrik 22 Cm - Porslin Ocean Blue

  rosenthal junto djup tallrik 22 cm - porslin ocean blue
  Djupa tallriken från Rosenthal har en organisk form med ett karakteristiskt diamantmönster för att addera en extra dimension till designen. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin i olika färger att välja mellan. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Formgivare är Tonetti Design. Om djupa tallriken från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Perfekt för att servera både middag och frukost.- Djupa tallriken finns i olika färger.- Från serien Junto.- Organisk form.- Karakteristiskt diamantmönster.- 22 cm Skötselråd för djupa tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Maria Tallrik 24,5 Cm - Porslin Vit

  rosenthal maria tallrik 24,5 cm - porslin vit
  Maria mattallrik från Rosenthal. Den här tallriken är en del av Rosenthals mest populära och framgångsrika porslinsserier. Designen är tidlös, där klassiska element möter romantiska. Serien har använts till bröllop och andra festliga tillfällen i generationer, men fungerar även till vardags. Den skapades år 1815 av grundaren, och han fick inspirationen från en teservis i England. Han döpte sedan serien efter sin fru Maria. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Djup Tallrik 33 Cm - Porslin Pearl Grey

  rosenthal junto djup tallrik 33 cm - porslin pearl grey
  Djupa tallriken från Rosenthal har en organisk form med en slät yta som skapar en lugn och harmonisk känsla. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin i olika färger att välja mellan. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Formgivare är Tonetti Design. Om djupa tallriken från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Perfekt för att servera både middag och frukost.- Djupa tallriken finns i olika färger.- Från serien Junto.- Organisk form.- Harmonisk, slät yta. Skötselråd för djupa tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Mesh Relief Djup Tallrik 21 Cm - Porslin Vit

  rosenthal mesh relief djup tallrik 21 cm - porslin vit
  Mesh Relief Djup Tallrik från Rosenthal. Den här djupa tallriken är en del av den innovativa serien Mesh Relief. Den togs fram av Gemma Bernal, som fick sin inspiration i samtal med Spaniens främsta kockar och matlagningsskolor. Serien karakteriseras av sin naturliga charm och bambuliknande mönster. Tallriken kan med fördel användas till alla tillfällen, oavsett om det är en enkel middag till vardags eller ett firande. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Versace Medusa Luminere Vattenglas 47 Cl - Dricksglas Klar

  rosenthal versace medusa luminere vattenglas 47 cl - dricksglas klar
  Versace Medusa Luminere Vattenglas 47 Cl, Klar från Rosenthal. Dricksglas Klar . Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Tallrik 27 Cm Pärl - Porslin Grå

  rosenthal junto tallrik 27 cm pärl - porslin grå
  Junto Tallrik 27 Cm, Pärlgrå från Rosenthal. Mattallrikar Grå Porslin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Brillance Fleurs Sauvages Assiette 18 Cm - Benporslin Vit

  rosenthal brillance fleurs sauvages assiette 18 cm - benporslin vit
  Den här assietten tillhör serien Brillance Fleurs Sauvages från Rosenthal. Den är tillverkad i vitt benporslin, och är dekorerad med ett vackert, färgsprakande blommönster. Assietten kan med fördel kombineras med andra produkter från samma serie för att skapa en härlig och enhetlig dukning. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Loft Mugg Stapelbar 33 Cl - Vit

  rosenthal loft mugg stapelbar 33 cl - vit
  Loft Mugg Stapelbar 33 Cl från Rosenthal. Kaffekoppar Vit . Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rosenthal Jade Assiett 16 Cm - Porslin Vit

  rosenthal jade assiett 16 cm - porslin vit
  Jade Assiett från Rosenthal. Den här assietten är en del av serien Jade som har ett brett utbud av produkter i benporslin. Designen är klassisk, med en tydlig form och eleganta linjer. Det gör att den passar till alla tillfällen – det spelar ingen roll om det serveras husmanskost eller orientalisk mat. Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Loft Mattallrik 28 Cm - Porslin Vit

  rosenthal loft mattallrik 28 cm - porslin vit
  Loft Mattallrik från Rosenthal. Den här klassiska mattallriken tillhör serien Loft som har allt porslin du behöver till det dukade bordet. Porslinet kommer i olika former och storlekar, och kan med fördel kombineras för att hitta just det som passar ditt behov. Tallriken har en fin räfflad struktur som gör att det känns levande. Passar lika bra till vardags som till fest. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Versace Prestige Gala Middagstallrik 27 Cm - Porslin Svart

  rosenthal versace prestige gala middagstallrik 27 cm - porslin svart
  Middagstallriken från Rosenthal har klassisk, tidlös design i porslin perfekt för att liva upp bordsdukningen. Den har vackra mönster runt omkring. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Tillverkad i Danmark. Om middagstallriken från Rosenthal- Gjord av porslin.- Finns även som kanna.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Från serien Prestige Gala.- Tillverkad i Danmark. Skötselråd för middagstallriken- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Brillance Tallrik 21 Cm - Porslin Vit

  rosenthal brillance tallrik 21 cm - porslin vit
  Brillance Djup Tallrik från Rosenthal. En vacker tallrik ur serien Brilliance, där platta ytor möter sfäriska kurvor. Finns i flera storlekar. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Mesh Line Rim Djup Tallrik 23 Cm Forest - Grön

  rosenthal mesh line rim djup tallrik 23 cm forest - grön
  Tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Loft Uppläggningsfat 22 Cm - Porslin Vit

  rosenthal loft uppläggningsfat 22 cm - porslin vit
  Loft Uppläggningsfat från Rosenthal. Det häruppläggningsfatet tillhör serien Loft som har allt porslin du behöver till det dukade bordet. Porslinet kommer i olika former och storlekar, och kan med fördel kombineras för att hitta just det som passar ditt behov. Uppläggningsfatet har en fin räfflad struktur som gör att det känns levande. Passar lika bra till vardags som till fest. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Loft Assiett 18 Cm - Porslin Vit

  rosenthal loft assiett 18 cm - porslin vit
  Loft Assiett från Rosenthal. Den här klassiska assietten tillhör serien Loft som har allt porslin du behöver till det dukade bordet. Porslinet kommer i olika former och storlekar, och kan med fördel kombineras för att hitta just det som passar ditt behov. Assietten har en fin räfflad struktur som gör att det känns levande. Passar lika bra till vardags som till fest. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Tallrik 22 Cm Pärlgrå - Porslin Pearl Grey

  rosenthal junto tallrik 22 cm pärlgrå - porslin pearl grey
  Junto Tallrik 22 Cm, Pärlgrå från Rosenthal. Mattallrikar Pearl Grey Porslin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Versace Prestige Gala Tallrik 22 Cm - Porslin Grå

  rosenthal versace prestige gala tallrik 22 cm - porslin grå
  Tallriken från Rosenthal har klassisk, tidlös design i porslin perfekt för att liva upp bordsdukningen. Den har vackra mönster runt omkring. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Tillverkad i Danmark. Om tallriken från Rosenthal- Gjord av porslin.- Finns även som kanna.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Från serien Prestige Gala.- Tillverkad i Danmark. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Djup Tallrik 25 Cm - Porslin Vit

  rosenthal junto djup tallrik 25 cm - porslin vit
  Djupa tallriken från Rosenthal har en organisk form med en slät yta som skapar en lugn och harmonisk känsla. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin i olika färger att välja mellan. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Formgivare är Tonetti Design. Om djupa tallriken från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Perfekt för att servera allt från krispiga sallader till grönsaker och snacks.- Djupa tallriken finns i olika färger.- Från serien Junto.- Organisk form.- Harmonisk, slät yta. Skötselråd för djupa tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Blend Mugg Diagonal 12 Cl - Porslin Vit

  rosenthal blend mugg diagonal 12 cl - porslin vit
  Den här muggen från Rosenthal tillhör den nya serien Blend, som består av produkter med enkel och distinkt design – perfekt att använda till vardags! Samtliga produkter har en fin struktur, och det finns tre mönster att välja mellan: Vertikal, Diagonal och Korsad. Serien är designad av Cristophe de la Fontaine, och består av tallrikar, muggar och skålar. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rosenthal Mesh Line Rim Tallrik 23 Cm Forest - Grön

  rosenthal mesh line rim tallrik 23 cm forest - grön
  Tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Brillance Frukosttallrik 23 Cm - Porslin Vit

  rosenthal brillance frukosttallrik 23 cm - porslin vit
  Brillance Frukosttallrik, 23 Cm från Rosenthal. Assietter Vit Porslin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Brillance Mattallrik 28 Cm - Porslin Vit

  rosenthal brillance mattallrik 28 cm - porslin vit
  Brillance Mattallrik, 28 Cm från Rosenthal. Mattallrikar Vit Porslin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Blend Tallrik Korsad 25 Cm - Porslin Vit

  rosenthal blend tallrik korsad 25 cm - porslin vit
  Den här tallriken från Rosenthal tillhör den nya serien Blend, som består av produkter med enkel och distinkt design – perfekt att använda till vardags! Samtliga produkter har en fin struktur, och det finns tre mönster att välja mellan: Vertikal, Diagonal och Korsad. Serien är designad av Cristophe de la Fontaine, och består av tallrikar, muggar och skålar. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Djup Tallrik 33 Cm - Porslin Vit

  rosenthal junto djup tallrik 33 cm - porslin vit
  Djupa tallriken från Rosenthal har en organisk form med en slät yta som skapar en lugn och harmonisk känsla. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin i olika färger att välja mellan. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Formgivare är Tonetti Design. Om djupa tallriken från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Perfekt för att servera både middag och frukost.- Djupa tallriken finns i olika färger.- Från serien Junto.- Organisk form.- Harmonisk, slät yta. Skötselråd för djupa tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Djup Tallrik 25 Cm - Porslin Opal Green

  rosenthal junto djup tallrik 25 cm - porslin opal green
  Djupa tallriken från Rosenthal har en organisk form med en slät yta som skapar en lugn och harmonisk känsla. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin i olika färger att välja mellan. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Formgivare är Tonetti Design. Om djupa tallriken från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Perfekt för att servera allt från krispiga sallader till grönsaker och snacks.- Djupa tallriken finns i olika färger.- Från serien Junto.- Organisk form.- Harmonisk, slät yta. Skötselråd för djupa tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Djup Tallrik 25 Cm - Porslin Pearl Grey

  rosenthal junto djup tallrik 25 cm - porslin pearl grey
  Djupa tallriken från Rosenthal har en organisk form med en slät yta som skapar en lugn och harmonisk känsla. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin i olika färger att välja mellan. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Formgivare är Tonetti Design. Om djupa tallriken från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Perfekt för att servera allt från krispiga sallader till grönsaker och snacks.- Djupa tallriken finns i olika färger.- Från serien Junto.- Organisk form.- Harmonisk, slät yta. Skötselråd för djupa tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Djup Tallrik 33 Cm - Porslin Opal Green

  rosenthal junto djup tallrik 33 cm - porslin opal green
  Djupa tallriken från Rosenthal har en organisk form med en slät yta som skapar en lugn och harmonisk känsla. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin i olika färger att välja mellan. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Formgivare är Tonetti Design. Om djupa tallriken från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Perfekt för att servera både middag och frukost.- Djupa tallriken finns i olika färger.- Från serien Junto.- Organisk form.- Harmonisk, slät yta. Skötselråd för djupa tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Djup Tallrik 25 Cm - Porslin Ocean Blue

  rosenthal junto djup tallrik 25 cm - porslin ocean blue
  Djupa tallriken från Rosenthal har en organisk form med en slät yta som skapar en lugn och harmonisk känsla. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin i olika färger att välja mellan. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Formgivare är Tonetti Design. Om djupa tallriken från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Perfekt för att servera allt från krispiga sallader till grönsaker och snacks.- Djupa tallriken finns i olika färger.- Från serien Junto.- Organisk form.- Harmonisk, slät yta. Skötselråd för djupa tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Djup Tallrik 33 Cm - Porslin Ocean Blue

  rosenthal junto djup tallrik 33 cm - porslin ocean blue
  Djupa tallriken från Rosenthal har en organisk form med en slät yta som skapar en lugn och harmonisk känsla. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin i olika färger att välja mellan. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Formgivare är Tonetti Design. Om djupa tallriken från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Perfekt för att servera både middag och frukost.- Djupa tallriken finns i olika färger.- Från serien Junto.- Organisk form.- Harmonisk, slät yta. Skötselråd för djupa tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal - Maria Vit Fat 14 cm till kaffekopp 14 cl

  rosenthal - maria vit fat 14 cm till kaffekopp 14 cl
  Fat till kaffekopp ur serien Maria från Rosenthal. Komplettera gärna med fler delar ur serien.
 • Rosenthal - SÅLD Karott Sanssouci Schönbrunn

  rosenthal - såld karott sanssouci schönbrunn
  Skål med lock ur serien Sanssouci Schönbrunn från Rosenthal gjord i benporslin. Liten lagning på lockets insida.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Rosenthal Mesh Colours Djup Tallrik 21 Cm - Porslin Mountain

  rosenthal mesh colours djup tallrik 21 cm - porslin mountain
  Djupa tallriken från Rosenthal har en inbjudande design med ett bambuliknande mönster perfekt för vackra upplägg av maten. Den är tillverkad av porslin med en diskret, grå färg som harmoniskt smälter in i hemmet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om djupa tallriken från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Djupa tallriken finns i olika storlekar.- Från serien Mesh Colours.- Bambuliknande mönster.- Diskret, grå färg. Skötselråd för djupa tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Mesh Colours Djup Tallrik 25 Cm - Porslin Mountain

  rosenthal mesh colours djup tallrik 25 cm - porslin mountain
  Djupa tallriken från Rosenthal har en inbjudande design med ett bambuliknande mönster perfekt för vackra upplägg av maten. Den är tillverkad av porslin med en diskret, grå färg som harmoniskt smälter in i hemmet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om djupa tallriken från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Djupa tallriken finns i olika storlekar.- Från serien Mesh Colours.- Bambuliknande mönster.- Diskret, grå färg. Skötselråd för djupa tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Mesh Colours Tallrik 30 Cm - Porslin Mountain

  rosenthal mesh colours tallrik 30 cm - porslin mountain
  Tallriken från Rosenthal har en inbjudande design med ett bambuliknande mönster perfekt för vackra upplägg av maten. Den är tillverkad av porslin med en diskret, grå färg som harmoniskt smälter in i hemmet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om tallriken från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Tallriken finns i olika storlekar.- Från serien Mesh Colours.- Bambuliknande mönster.- Diskret, grå färg. Skötselråd för tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Mesh Djup Tallrik 28 Cm - Porslin Vit

  rosenthal mesh djup tallrik 28 cm - porslin vit
  Djupa tallriken från Rosenthal har en bred kant med ett bambuliknande mönster perfekt för vackra upplägg av maten. Den är tillverkad av vitt porslin med ett vackert, inbjudande utseende. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Formgivare är Gemma Bernal. Om djupa tallriken från Rosenthal- Formgivare är Gemma Bernal.- Tillverkad av porslin.- Från serien Mesh.- Bambuliknande mönster. Skötselråd för djupa tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Tallrik 32 Cm - Porslin Opal Green

  rosenthal junto tallrik 32 cm - porslin opal green
  Tallriken från Rosenthal har en organisk form med ett karakteristiskt diamantmönster för att addera en extra dimension till designen. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin i olika färger att välja mellan. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Formgivare är Tonetti Design. Om tallriken från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Perfekt för att servera allt från krispiga sallader till grönsaker och snacks.- Tallriken finns i olika färger.- Från serien Junto.- Organisk form.- Karakteristiskt diamantmönster. Skötselråd för tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Djup Tallrik 33 Cm - Porslin Rose Quartz

  rosenthal junto djup tallrik 33 cm - porslin rose quartz
  Djupa tallriken från Rosenthal har en organisk form med en slät yta som skapar en lugn och harmonisk känsla. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin i olika färger att välja mellan. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Formgivare är Tonetti Design. Om djupa tallriken från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Perfekt för att servera både middag och frukost.- Djupa tallriken finns i olika färger.- Från serien Junto.- Organisk form.- Harmonisk, slät yta. Skötselråd för djupa tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Djup Tallrik 22 Cm - Porslin Rose Quartz

  rosenthal junto djup tallrik 22 cm - porslin rose quartz
  Djupa tallriken från Rosenthal har en organisk form med ett karakteristiskt diamantmönster för att addera en extra dimension till designen. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin i olika färger att välja mellan. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Formgivare är Tonetti Design. Om djupa tallriken från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Perfekt för att servera både middag och frukost.- Djupa tallriken finns i olika färger.- Från serien Junto.- Organisk form.- Karakteristiskt diamantmönster.- 22 cm Skötselråd för djupa tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Djup Tallrik 25 Cm - Porslin Soft Shell

  rosenthal junto djup tallrik 25 cm - porslin soft shell
  Djupa tallriken från Rosenthal har en organisk form med en slät yta som skapar en lugn och harmonisk känsla. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin i olika färger att välja mellan. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Formgivare är Tonetti Design. Om djupa tallriken från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Perfekt för att servera allt från krispiga sallader till grönsaker och snacks.- Djupa tallriken finns i olika färger.- Från serien Junto.- Organisk form.- Harmonisk, slät yta. Skötselråd för djupa tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Middagstallrik 27 Cm - Porslin Soft Shell

  rosenthal junto middagstallrik 27 cm - porslin soft shell
  Middagstallriken från Rosenthal har en organisk form med ett karakteristiskt diamantmönster för att addera en extra dimension till designen. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin i olika färger att välja mellan. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Formgivare är Tonetti Design. Om middagstallriken från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Perfekt för servering av pasta, exempelvis.- Middagstallriken finns i olika färger.- Från serien Junto.- Organisk form.- Karakteristiskt diamantmönster. Skötselråd för middagstallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Djup Tallrik 33 Cm - Porslin Soft Shell

  rosenthal junto djup tallrik 33 cm - porslin soft shell
  Djupa tallriken från Rosenthal har en organisk form med en slät yta som skapar en lugn och harmonisk känsla. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin i olika färger att välja mellan. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Formgivare är Tonetti Design. Om djupa tallriken från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Perfekt för att servera både middag och frukost.- Djupa tallriken finns i olika färger.- Från serien Junto.- Organisk form.- Harmonisk, slät yta. Skötselråd för djupa tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Tallrik 32 Cm - Porslin Soft Shell

  rosenthal junto tallrik 32 cm - porslin soft shell
  Tallriken från Rosenthal har en organisk form med ett karakteristiskt diamantmönster för att addera en extra dimension till designen. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin i olika färger att välja mellan. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Formgivare är Tonetti Design. Om tallriken från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Perfekt för att servera allt från krispiga sallader till grönsaker och snacks.- Tallriken finns i olika färger.- Från serien Junto.- Organisk form.- Karakteristiskt diamantmönster. Skötselråd för tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Tallrik 22 Cm - Porslin Rose Quartz

  rosenthal junto tallrik 22 cm - porslin rose quartz
  Tallriken från Rosenthal har en organisk form med ett karakteristiskt diamantmönster för att addera en extra dimension till designen. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin i olika färger att välja mellan. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Formgivare är Tonetti Design. Om tallriken från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Perfekt för olika förrätter och desserter.- Tallriken finns i olika färger.- Från serien Junto.- Organisk form.- Karakteristiskt diamantmönster.- 22 cm Skötselråd för tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Tallrik 22 Cm - Porslin Opal Green

  rosenthal junto tallrik 22 cm - porslin opal green
  Tallriken från Rosenthal har en organisk form med ett karakteristiskt diamantmönster för att addera en extra dimension till designen. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin i olika färger att välja mellan. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Formgivare är Tonetti Design. Om tallriken från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Perfekt för olika förrätter och desserter.- Tallriken finns i olika färger.- Från serien Junto.- Organisk form.- Karakteristiskt diamantmönster.- 22 cm Skötselråd för tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Djup Tallrik 33 Cm Aquamarine - Porslin Akvamarin

  rosenthal junto djup tallrik 33 cm aquamarine - porslin akvamarin
  Djupa tallriken från Rosenthal har en organisk form med en slät yta som skapar en lugn och harmonisk känsla. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin i olika färger att välja mellan. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Formgivare är Tonetti Design. Om djupa tallriken från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Perfekt för att servera både middag och frukost.- Djupa tallriken finns i olika färger.- Från serien Junto.- Organisk form.- Harmonisk, slät yta. Skötselråd för djupa tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Middagstallrik 27 Cm - Porslin Vit

  rosenthal junto middagstallrik 27 cm - porslin vit
  Middagstallriken från Rosenthal har en organisk form med ett karakteristiskt diamantmönster för att addera en extra dimension till designen. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin i olika färger att välja mellan. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Formgivare är Tonetti Design. Om middagstallriken från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Perfekt för servering av pasta, exempelvis.- Middagstallriken finns i olika färger.- Från serien Junto.- Organisk form.- Karakteristiskt diamantmönster. Skötselråd för middagstallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Middagstallrik 27 Cm - Porslin Pearl Grey

  rosenthal junto middagstallrik 27 cm - porslin pearl grey
  Middagstallriken från Rosenthal har en organisk form med ett karakteristiskt diamantmönster för att addera en extra dimension till designen. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin i olika färger att välja mellan. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Formgivare är Tonetti Design. Om middagstallriken från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Perfekt för servering av pasta, exempelvis.- Middagstallriken finns i olika färger.- Från serien Junto.- Organisk form.- Karakteristiskt diamantmönster. Skötselråd för middagstallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Tallrik 22 Cm Aquamarine - Porslin Akvamarin

  rosenthal junto tallrik 22 cm aquamarine - porslin akvamarin
  Tallriken från Rosenthal har en organisk form med ett karakteristiskt diamantmönster för att addera en extra dimension till designen. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin i olika färger att välja mellan. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Formgivare är Tonetti Design. Om tallriken från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Perfekt för olika förrätter och desserter.- Tallriken finns i olika färger.- Från serien Junto.- Organisk form.- Karakteristiskt diamantmönster.- 22 cm Skötselråd för tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Middagstallrik 27 Cm - Porslin Rose Quartz

  rosenthal junto middagstallrik 27 cm - porslin rose quartz
  Middagstallriken från Rosenthal har en organisk form med ett karakteristiskt diamantmönster för att addera en extra dimension till designen. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin i olika färger att välja mellan. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Formgivare är Tonetti Design. Om middagstallriken från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Perfekt för servering av pasta, exempelvis.- Middagstallriken finns i olika färger.- Från serien Junto.- Organisk form.- Karakteristiskt diamantmönster. Skötselråd för middagstallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Middagstallrik 27 Cm - Porslin Opal Green

  rosenthal junto middagstallrik 27 cm - porslin opal green
  Middagstallriken från Rosenthal har en organisk form med ett karakteristiskt diamantmönster för att addera en extra dimension till designen. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin i olika färger att välja mellan. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Formgivare är Tonetti Design. Om middagstallriken från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Perfekt för servering av pasta, exempelvis.- Middagstallriken finns i olika färger.- Från serien Junto.- Organisk form.- Karakteristiskt diamantmönster. Skötselråd för middagstallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Middagstallrik 27 Cm Aquamarine - Porslin Akvamarin

  rosenthal junto middagstallrik 27 cm aquamarine - porslin akvamarin
  Middagstallriken från Rosenthal har en organisk form med ett karakteristiskt diamantmönster för att addera en extra dimension till designen. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin i olika färger att välja mellan. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Formgivare är Tonetti Design. Om middagstallriken från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Perfekt för servering av pasta, exempelvis.- Middagstallriken finns i olika färger.- Från serien Junto.- Organisk form.- Karakteristiskt diamantmönster. Skötselråd för middagstallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Jade Mattallrik 28 Cm - Porslin Vit

  rosenthal jade mattallrik 28 cm - porslin vit
  Jade Mattallrik från Rosenthal. Den här tallriken är en del av serien Jade som har ett brett utbud av produkter i benporslin. Designen är klassisk, med en tydlig form och eleganta linjer. Det gör att den passar till alla tillfällen – det spelar ingen roll om det serveras husmanskost eller orientalisk mat. Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Brillance Fleurs Sauvages Tallrik 19 Cm - Benporslin Mix

  rosenthal brillance fleurs sauvages tallrik 19 cm - benporslin mix
  Brillance Fleurs Sauvages Tallrik, 19 Cm från Rosenthal. Assietter Mix Benporslin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Jade Mattallrik 27 Cm - Porslin Vit

  rosenthal jade mattallrik 27 cm - porslin vit
  Jade Mattallrik från Rosenthal. Den här tallriken är en del av serien Jade som har ett brett utbud av produkter i benporslin. Designen är klassisk, med en tydlig form och eleganta linjer. Det gör att den passar till alla tillfällen – det spelar ingen roll om det serveras husmanskost eller orientalisk mat. Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Jade Tallrik 20 Cm - Benporslin Vit

  rosenthal jade tallrik 20 cm - benporslin vit
  Jade Tallrik från Rosenthal. Den här tallriken är en del av serien Jade som har ett brett utbud av produkter i benporslin. Designen är klassisk, med en tydlig form och eleganta linjer. Det gör att den passar till alla tillfällen – det spelar ingen roll om det serveras husmanskost eller orientalisk mat. Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Brillance Fleurs Sauvages Tallrik 28 Cm - Mix

  rosenthal brillance fleurs sauvages tallrik 28 cm - mix
  Brillance Fleurs Sauvages Tallrik, 28 Cm från Rosenthal. Mattallrikar Mix . Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Tallrik 22 Cm - Porslin Ocean Blue

  rosenthal junto tallrik 22 cm - porslin ocean blue
  Junto Tallrik 22 Cm, Ocean Blue från Rosenthal. Mattallrikar Ocean Blue Porslin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Brillance Fleurs Sauvages Mattallrik 28 Cm - Benporslin Mix

  rosenthal brillance fleurs sauvages mattallrik 28 cm - benporslin mix
  Brillance Fleurs Sauvages Mattallrik, 28 Cm från Rosenthal. Mattallrikar Mix Benporslin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Brillance Fleurs Sauvages Djup Tallrik 21 Cm - Mix

  rosenthal brillance fleurs sauvages djup tallrik 21 cm - mix
  Brillance Fleurs Sauvages Djup Tallrik 21 Cm från Rosenthal. Djupa tallrikar Mix . Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Thomas Nature Mugg 40 Cl - Stengods Leaf

  rosenthal thomas nature mugg 40 cl - stengods leaf
  Muggen från Rosenthal har ett autentiskt, handgjort utseende med inspiration från naturen. Den är tillverkad av stengods med en jordnära färg perfekt för att skapa en harmonisk och elegant dukning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om muggen från Rosenthal- Tillverkad av stengods.- Inspirerad av natur.- Perfekt för varma drycker som kaffe och te.- Muggen finns i olika färger.- Från serien Thomas Nature.- Kapacitet: 40 cl.- Autentiskt, handgjort utseende. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rosenthal Thomas Nature Mugg 40 Cl - Stengods Sand

  rosenthal thomas nature mugg 40 cl - stengods sand
  Muggen från Rosenthal har ett autentiskt, handgjort utseende med inspiration från naturen. Den är tillverkad av stengods med en jordnära färg perfekt för att skapa en harmonisk och elegant dukning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om muggen från Rosenthal- Tillverkad av stengods.- Inspirerad av natur.- Perfekt för varma drycker som kaffe och te.- Muggen finns i olika färger.- Från serien Thomas Nature.- Kapacitet: 40 cl.- Autentiskt, handgjort utseende. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rosenthal Thomas Nature Djup Tallrik 95 Cl - Stengods Water

  rosenthal thomas nature djup tallrik 95 cl - stengods water
  Djupa tallriken från Rosenthal har ett autentiskt, handgjort utseende med inspiration från naturen. Den är tillverkad av stengods med en jordnära färg perfekt för att skapa en harmonisk och elegant dukning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om djupa tallriken från Rosenthal- Tillverkad av stengods.- Inspirerad av natur.- Perfekt för soppor eller grytor.- Djupa tallriken finns i olika färger.- Från serien Thomas Nature.- Kapacitet: 95 cl.- Autentiskt, handgjort utseende. Skötselråd för djupa tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Thomas Nature Mugg 40 Cl - Stengods Water

  rosenthal thomas nature mugg 40 cl - stengods water
  Muggen från Rosenthal har ett autentiskt, handgjort utseende med inspiration från naturen. Den är tillverkad av stengods med en jordnära färg perfekt för att skapa en harmonisk och elegant dukning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om muggen från Rosenthal- Tillverkad av stengods.- Inspirerad av natur.- Perfekt för varma drycker som kaffe och te.- Muggen finns i olika färger.- Från serien Thomas Nature.- Kapacitet: 40 cl.- Autentiskt, handgjort utseende. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rosenthal Thomas Nature Mugg 40 Cl - Stengods Coral

  rosenthal thomas nature mugg 40 cl - stengods coral
  Muggen från Rosenthal har ett autentiskt, handgjort utseende med inspiration från naturen. Den är tillverkad av stengods med en jordnära färg perfekt för att skapa en harmonisk och elegant dukning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om muggen från Rosenthal- Tillverkad av stengods.- Inspirerad av natur.- Perfekt för varma drycker som kaffe och te.- Muggen finns i olika färger.- Från serien Thomas Nature.- Kapacitet: 40 cl.- Autentiskt, handgjort utseende. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rosenthal Thomas Nature Tallrik 27 Cm - Stengods Coral

  rosenthal thomas nature tallrik 27 cm - stengods coral
  Tallriken från Rosenthal har ett autentiskt, handgjort utseende med inspiration från naturen. Den är tillverkad av stengods med en jordnära färg perfekt för att skapa en harmonisk och elegant dukning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om tallriken från Rosenthal- Tillverkad av stengods.- Inspirerad av natur.- Perfekt för att servera både middag och frukost.- Tallriken finns i olika färger.- Från serien Thomas Nature.- Autentiskt, handgjort utseende. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Thomas Nature Assiett 22 Cm - Stengods Leaf

  rosenthal thomas nature assiett 22 cm - stengods leaf
  Assietten från Rosenthal har ett autentiskt, handgjort utseende med inspiration från naturen. Den är tillverkad av stengods med en jordnära färg perfekt för att skapa en harmonisk och elegant dukning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om assietten från Rosenthal- Tillverkad av stengods.- Inspirerad av natur.- Perfekt för olika förrätter och desserter.- Assietten finns i olika färger.- Från serien Thomas Nature.- Autentiskt, handgjort utseende. Skötselråd för assietten- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Thomas Nature Assiett 22 Cm - Stengods Water

  rosenthal thomas nature assiett 22 cm - stengods water
  Assietten från Rosenthal har ett autentiskt, handgjort utseende med inspiration från naturen. Den är tillverkad av stengods med en jordnära färg perfekt för att skapa en harmonisk och elegant dukning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om assietten från Rosenthal- Tillverkad av stengods.- Inspirerad av natur.- Perfekt för olika förrätter och desserter.- Assietten finns i olika färger.- Från serien Thomas Nature.- Autentiskt, handgjort utseende. Skötselråd för assietten- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Thomas Nature Assiett 22 Cm - Stengods Coral

  rosenthal thomas nature assiett 22 cm - stengods coral
  Assietten från Rosenthal har ett autentiskt, handgjort utseende med inspiration från naturen. Den är tillverkad av stengods med en jordnära färg perfekt för att skapa en harmonisk och elegant dukning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om assietten från Rosenthal- Tillverkad av stengods.- Inspirerad av natur.- Perfekt för olika förrätter och desserter.- Assietten finns i olika färger.- Från serien Thomas Nature.- Autentiskt, handgjort utseende. Skötselråd för assietten- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Thomas Nature Djup Tallrik 95 Cl - Stengods Coral

  rosenthal thomas nature djup tallrik 95 cl - stengods coral
  Djupa tallriken från Rosenthal har ett autentiskt, handgjort utseende med inspiration från naturen. Den är tillverkad av stengods med en jordnära färg perfekt för att skapa en harmonisk och elegant dukning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om djupa tallriken från Rosenthal- Tillverkad av stengods.- Inspirerad av natur.- Perfekt för soppor eller grytor.- Djupa tallriken finns i olika färger.- Från serien Thomas Nature.- Kapacitet: 95 cl.- Autentiskt, handgjort utseende. Skötselråd för djupa tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Thomas Clay Mugg 45 Cl - Stengods Earth

  rosenthal thomas clay mugg 45 cl - stengods earth
  Muggen från Rosenthal har en rustik känsla med en räfflad yta som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har en funktionell design i stengods perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egna fina blandning. Om muggen från Rosenthal- Tillverkad av stengods.- Från serien Thomas Clay.- Kapacitet: 45 cl.- Rustik känsla.- Iögonfallande, räfflad yta.- Funktionell design. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rosenthal Thomas Clay Tallrik 27 Cm - Stengods Rock

  rosenthal thomas clay tallrik 27 cm - stengods rock
  Tallriken från Rosenthal har en rustik känsla med en räfflad yta som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har en funktionell design i stengods perfekt för att servera både middag och frukost. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egna fina blandning. Om tallriken från Rosenthal- Tillverkad av stengods.- Från serien Thomas Clay.- Rustik känsla.- Iögonfallande, räfflad yta.- Funktionell design. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Thomas Clay Djup Tallrik 83 Cl - Stengods Rost

  rosenthal thomas clay djup tallrik 83 cl - stengods rost
  Djupa tallriken från Rosenthal har en rustik känsla med en räfflad yta som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har en funktionell design i stengods perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egna fina blandning. Om djupa tallriken från Rosenthal- Tillverkad av stengods.- Perfekt för soppor eller grytor.- Från serien Thomas Clay.- Kapacitet: 83 cl.- Rustik känsla.- Iögonfallande, räfflad yta.- Funktionell design. Skötselråd för djupa tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Thomas Clay Assiett 22 Cm - Stengods Rost

  rosenthal thomas clay assiett 22 cm - stengods rost
  Assietten från Rosenthal har en rustik känsla med en räfflad yta som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har en funktionell design i stengods perfekt för olika förrätter och desserter. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egna fina blandning. Om assietten från Rosenthal- Tillverkad av stengods.- Från serien Thomas Clay.- Rustik känsla.- Iögonfallande, räfflad yta.- Funktionell design. Skötselråd för assietten- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Thomas Clay Tallrik 27 Cm - Stengods Rost

  rosenthal thomas clay tallrik 27 cm - stengods rost
  Tallriken från Rosenthal har en rustik känsla med en räfflad yta som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har en funktionell design i stengods perfekt för att servera både middag och frukost. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egna fina blandning. Om tallriken från Rosenthal- Tillverkad av stengods.- Från serien Thomas Clay.- Rustik känsla.- Iögonfallande, räfflad yta.- Funktionell design. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Thomas Clay Djup Tallrik 83 Cl - Stengods Earth

  rosenthal thomas clay djup tallrik 83 cl - stengods earth
  Djupa tallriken från Rosenthal har en rustik känsla med en räfflad yta som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har en funktionell design i stengods perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egna fina blandning. Om djupa tallriken från Rosenthal- Tillverkad av stengods.- Perfekt för soppor eller grytor.- Från serien Thomas Clay.- Kapacitet: 83 cl.- Rustik känsla.- Iögonfallande, räfflad yta.- Funktionell design. Skötselråd för djupa tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Thomas Clay Mugg 45 Cl - Stengods Rost

  rosenthal thomas clay mugg 45 cl - stengods rost
  Muggen från Rosenthal har en rustik känsla med en räfflad yta som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har en funktionell design i stengods perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egna fina blandning. Om muggen från Rosenthal- Tillverkad av stengods.- Från serien Thomas Clay.- Kapacitet: 45 cl.- Rustik känsla.- Iögonfallande, räfflad yta.- Funktionell design. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rosenthal Thomas Clay Djup Tallrik 83 Cl - Stengods Sky

  rosenthal thomas clay djup tallrik 83 cl - stengods sky
  Djupa tallriken från Rosenthal har en rustik känsla med en räfflad yta som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har en funktionell design i stengods perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egna fina blandning. Om djupa tallriken från Rosenthal- Tillverkad av stengods.- Perfekt för soppor eller grytor.- Från serien Thomas Clay.- Kapacitet: 83 cl.- Rustik känsla.- Iögonfallande, räfflad yta.- Funktionell design. Skötselråd för djupa tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Thomas Clay Assiett 22 Cm - Stengods Sky

  rosenthal thomas clay assiett 22 cm - stengods sky
  Assietten från Rosenthal har en rustik känsla med en räfflad yta som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har en funktionell design i stengods perfekt för olika förrätter och desserter. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egna fina blandning. Om assietten från Rosenthal- Tillverkad av stengods.- Från serien Thomas Clay.- Rustik känsla.- Iögonfallande, räfflad yta.- Funktionell design. Skötselråd för assietten- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Thomas Clay Djup Tallrik 83 Cl - Stengods Rock

  rosenthal thomas clay djup tallrik 83 cl - stengods rock
  Djupa tallriken från Rosenthal har en rustik känsla med en räfflad yta som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har en funktionell design i stengods perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egna fina blandning. Om djupa tallriken från Rosenthal- Tillverkad av stengods.- Perfekt för soppor eller grytor.- Från serien Thomas Clay.- Kapacitet: 83 cl.- Rustik känsla.- Iögonfallande, räfflad yta.- Funktionell design. Skötselråd för djupa tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Thomas Clay Mugg 45 Cl - Stengods Sky

  rosenthal thomas clay mugg 45 cl - stengods sky
  Muggen från Rosenthal har en rustik känsla med en räfflad yta som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har en funktionell design i stengods perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egna fina blandning. Om muggen från Rosenthal- Tillverkad av stengods.- Från serien Thomas Clay.- Kapacitet: 45 cl.- Rustik känsla.- Iögonfallande, räfflad yta.- Funktionell design. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rosenthal Thomas Clay Assiett 22 Cm - Stengods Rock

  rosenthal thomas clay assiett 22 cm - stengods rock
  Assietten från Rosenthal har en rustik känsla med en räfflad yta som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har en funktionell design i stengods perfekt för olika förrätter och desserter. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egna fina blandning. Om assietten från Rosenthal- Tillverkad av stengods.- Från serien Thomas Clay.- Rustik känsla.- Iögonfallande, räfflad yta.- Funktionell design. Skötselråd för assietten- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Thomas Clay Tallrik 27 Cm - Stengods Sky

  rosenthal thomas clay tallrik 27 cm - stengods sky
  Tallriken från Rosenthal har en rustik känsla med en räfflad yta som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har en funktionell design i stengods perfekt för att servera både middag och frukost. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egna fina blandning. Om tallriken från Rosenthal- Tillverkad av stengods.- Från serien Thomas Clay.- Rustik känsla.- Iögonfallande, räfflad yta.- Funktionell design. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Tallrik 16 Cm Ocean Blue - Blå

  rosenthal junto tallrik 16 cm ocean blue - blå
  Junto Tallrik 16 Cm, Ocean Blue från Rosenthal. Mattallrikar Blå . Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Tallrik 16 Cm - Vit

  rosenthal junto tallrik 16 cm - vit
  Junto Tallrik 16 Cm, Vit från Rosenthal. Mattallrikar Vit . Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Tallrik 22 Cm - Porslin Vit

  rosenthal junto tallrik 22 cm - porslin vit
  Tallriken från Rosenthal har en organisk form med ett karakteristiskt diamantmönster för att addera en extra dimension till designen. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin i olika färger att välja mellan. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Formgivare är Tonetti Design. Om tallriken från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Perfekt för olika förrätter och desserter.- Tallriken finns i olika färger.- Från serien Junto.- Organisk form.- Karakteristiskt diamantmönster.- 22 cm Skötselråd för tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Tallrik 16 Cm Pärl - Grå

  rosenthal junto tallrik 16 cm pärl - grå
  Junto Tallrik 16 Cm, Pärlgrå från Rosenthal. Mattallrikar Grå . Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Tallrik 27 Cm Ocean Blue - Porslin Blå

  rosenthal junto tallrik 27 cm ocean blue - porslin blå
  Junto Tallrik 27 Cm, Ocean Blue från Rosenthal. Mattallrikar Blå Porslin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Tallrik 32 Cm - Porslin Vit

  rosenthal junto tallrik 32 cm - porslin vit
  Tallriken från Rosenthal har en organisk form med ett karakteristiskt diamantmönster för att addera en extra dimension till designen. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin i olika färger att välja mellan. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Formgivare är Tonetti Design. Om tallriken från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Perfekt för att servera allt från krispiga sallader till grönsaker och snacks.- Tallriken finns i olika färger.- Från serien Junto.- Organisk form.- Karakteristiskt diamantmönster. Skötselråd för tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Tallrik 32 Cm Ocean Blue - Porslin Blå

  rosenthal junto tallrik 32 cm ocean blue - porslin blå
  Tallriken från Rosenthal har en organisk form med ett karakteristiskt diamantmönster för att addera en extra dimension till designen. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin i olika färger att välja mellan. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Formgivare är Tonetti Design. Om tallriken från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Perfekt för att servera allt från krispiga sallader till grönsaker och snacks.- Tallriken finns i olika färger.- Från serien Junto.- Organisk form.- Karakteristiskt diamantmönster. Skötselråd för tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Djup Tallrik 22 Cm Pearl Grey - Porslin Grå

  rosenthal junto djup tallrik 22 cm pearl grey - porslin grå
  Djupa tallriken från Rosenthal har en organisk form med ett karakteristiskt diamantmönster för att addera en extra dimension till designen. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin i olika färger att välja mellan. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Formgivare är Tonetti Design. Om djupa tallriken från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Perfekt för att servera både middag och frukost.- Djupa tallriken finns i olika färger.- Från serien Junto.- Organisk form.- Karakteristiskt diamantmönster.- 22 cm Skötselråd för djupa tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Djup Tallrik 22 Cm - Porslin Vit

  rosenthal junto djup tallrik 22 cm - porslin vit
  Djupa tallriken från Rosenthal har en organisk form med ett karakteristiskt diamantmönster för att addera en extra dimension till designen. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin i olika färger att välja mellan. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Formgivare är Tonetti Design. Om djupa tallriken från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Perfekt för att servera både middag och frukost.- Djupa tallriken finns i olika färger.- Från serien Junto.- Organisk form.- Karakteristiskt diamantmönster.- 22 cm Skötselråd för djupa tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Tallrik 27 Cm - Porslin Vit

  rosenthal junto tallrik 27 cm - porslin vit
  Junto Tallrik 27 Cm, Vit från Rosenthal. Mattallrikar Vit Porslin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Tallrik 32 Cm Pearl Grey - Porslin Grå

  rosenthal junto tallrik 32 cm pearl grey - porslin grå
  Tallriken från Rosenthal har en organisk form med ett karakteristiskt diamantmönster för att addera en extra dimension till designen. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin i olika färger att välja mellan. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Formgivare är Tonetti Design. Om tallriken från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Perfekt för att servera allt från krispiga sallader till grönsaker och snacks.- Tallriken finns i olika färger.- Från serien Junto.- Organisk form.- Karakteristiskt diamantmönster. Skötselråd för tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.