Hemmässan
www.hemmassan.se

Rosenthal sortiment online

 • Rosenthal - Maria Vit Tallrik flat 21 cm

  rosenthal - maria vit tallrik flat 21 cm
  Denna klassiska tallrik från Rosenthal inspirerar till en vacker dukning; både till vardags och till fest.
 • Rosenthal - Maria Vit Tallrik djup 21 cm

  rosenthal - maria vit tallrik djup 21 cm
  Denna klassiska djupa tallrik från Rosenthal inspirerar till en vacker dukning; både till vardags och till fest.
 • Rosenthal - Maria Vit Tallrik flat 25 cm

  rosenthal - maria vit tallrik flat 25 cm
  Denna klassiska tallrik från Rosenthal inspirerar till en vacker dukning; både till vardags och till fest.
 • Rosenthal - Maria Vit Tallrik Flat 17 cm

  rosenthal - maria vit tallrik flat 17 cm
  Klassisk tallrik i vitt från Rosenthal.
 • Rosenthal - Maria Vit Skål 15 cm

  rosenthal - maria vit skål 15 cm
  Skål från Rosenthal som du kan använda till allt möjligt. Använd till små serveringar med snacks eller till frukosten.
 • Rosenthal Brillance Kuverttallrik 32 Cm - Vit

  rosenthal brillance kuverttallrik 32 cm - vit
  Brillance Kuverttallrik 32 Cm från Rosenthal. Mattallrikar Vit . Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Brillance Mattallrik 27 Cm - Vit

  rosenthal brillance mattallrik 27 cm - vit
  Brillance Mattallrik 27 Cm från Rosenthal. Mattallrikar Vit . Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Brillance Assiette 18 Cm - Vit

  rosenthal brillance assiette 18 cm - vit
  Brillance Assiette 18 Cm från Rosenthal. Assietter Vit . Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Brillance Fleurs Sauvages Salladstallrik 21 Cm - Benporslin Vit

  rosenthal brillance fleurs sauvages salladstallrik 21 cm - benporslin vit
  Den här salladstallriken tillhör serien Brillance Fleurs Sauvages från Rosenthal. Den är tillverkad i vitt benporslin, och är dekorerad med ett vackert, färgsprakande blommönster. Tallriken kan med fördel kombineras med andra produkter från samma serie för att skapa en härlig och enhetlig dukning. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Maria Tallrik 21 Cm - Porslin Vit

  rosenthal maria tallrik 21 cm - porslin vit
  Maria mattallrik från Rosenthal. Den här tallriken är en del av Rosenthals mest populära och framgångsrika porslinsserier. Designen är tidlös, där klassiska element möter romantiska. Serien har använts till bröllop och andra festliga tillfällen i generationer, men fungerar även till vardags. Den skapades år 1815 av grundaren, och han fick inspirationen från en teservis i England. Han döpte sedan serien efter sin fru Maria. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Sanssouci Tallrik 26 Cm - Porslin Vit

  rosenthal sanssouci tallrik 26 cm - porslin vit
  Den här tallriken är en del av serien Sanssouci från Rosenthal, som kom till år 1745 när Fredrik den store fick sitt nya slott Sansoussi byggt i Potsdam. Fredrik önskade sig tillhörande porslin, och resultatet blev denna serie med vackert mönstrade kanter som matchar taket i slottet. Designen har inte ändrats sedan dess, utan är densamma än idag. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Jade Tallrik 20 Cm - Benporslin Vit

  rosenthal jade tallrik 20 cm - benporslin vit
  Jade Tallrik från Rosenthal. Den här tallriken är en del av serien Jade som har ett brett utbud av produkter i benporslin. Designen är klassisk, med en tydlig form och eleganta linjer. Det gör att den passar till alla tillfällen – det spelar ingen roll om det serveras husmanskost eller orientalisk mat. Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Versace Prestige Gala Djup Tallrik 22 Cm - Porslin Grå

  rosenthal versace prestige gala djup tallrik 22 cm - porslin grå
  Djupa tallriken från Rosenthal har klassisk, tidlös design i porslin perfekt för soppor eller grytor och för servering av pasta, exempelvis. Den har vackra mönster runt omkring. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Tillverkad i Danmark. Om djupa tallriken från Rosenthal- Gjord av porslin.- Finns även som kanna.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Från serien Prestige Gala.- Tillverkad i Danmark. Skötselråd för djupa tallriken- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Brillance Fleurs Sauvages Mattallrik 28 Cm - Benporslin Mix

  rosenthal brillance fleurs sauvages mattallrik 28 cm - benporslin mix
  Brillance Fleurs Sauvages Mattallrik, 28 Cm från Rosenthal. Mattallrikar Mix Benporslin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Loft Mugg 38 Cl - Vit

  rosenthal loft mugg 38 cl - vit
  Loft Mugg 38 Cl från Rosenthal. Kaffekoppar Vit . Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rosenthal Versace Medusa D'or Vattenglas 47 Cl - Dricksglas Klar

  rosenthal versace medusa d'or vattenglas 47 cl - dricksglas klar
  Versace Medusa D'or Vattenglas 47 Cl, Klar från Rosenthal. Dricksglas Klar . Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Rosenthal Sanssouci Tallrik 25 Cm - Porslin Vit

  rosenthal sanssouci tallrik 25 cm - porslin vit
  Den här tallriken är en del av serien Sanssouci från Rosenthal, som kom till år 1745 när Fredrik den store fick sitt nya slott Sansoussi byggt i Potsdam. Fredrik önskade sig tillhörande porslin, och resultatet blev denna serie med vackert mönstrade kanter som matchar taket i slottet. Designen har inte ändrats sedan dess, utan är densamma än idag. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Brillance Kuverttallrik 33 Cm - Porslin Vit

  rosenthal brillance kuverttallrik 33 cm - porslin vit
  Brillance Kuverttallrik, 33 Cm från Rosenthal. Mattallrikar Vit Porslin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Blend Djup Tallrik Korsad - Porslin Vit

  rosenthal blend djup tallrik korsad - porslin vit
  Den här djupa tallriken från Rosenthal tillhör den nya serien Blend, som består av produkter med enkel och distinkt design – perfekt att använda till vardags! Samtliga produkter har en fin struktur, och det finns tre mönster att välja mellan: Vertikal, Diagonal och Korsad. Serien är designad av Cristophe de la Fontaine, och består av tallrikar, muggar och skålar. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Djup Tallrik 22 Cm Ocean Blue - Porslin

  rosenthal junto djup tallrik 22 cm ocean blue - porslin
  Junto Djup Tallrik 22 Cm, Ocean Blue från Rosenthal. Djupa tallrikar Porslin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Brillance Fleurs Sauvages Tallrik 19 Cm - Benporslin Mix

  rosenthal brillance fleurs sauvages tallrik 19 cm - benporslin mix
  Brillance Fleurs Sauvages Tallrik, 19 Cm från Rosenthal. Assietter Mix Benporslin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Maria Djup Tallrik 21 Cm - Porslin Vit

  rosenthal maria djup tallrik 21 cm - porslin vit
  Maria Djup Tallrik från Rosenthal. Den här djupa tallriken är en del av Rosenthals mest populära och framgångsrika porslinsserier. Designen är tidlös, där klassiska element möter romantiska. Serien har använts till bröllop och andra festliga tillfällen i generationer, men fungerar även till vardags. Den skapades år 1815 av grundaren, och han fick inspirationen från en teservis i England. Han döpte sedan serien efter sin fru Maria. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Loft Fat Kvadratisk 19 Cm - Porslin Vit

  rosenthal loft fat kvadratisk 19 cm - porslin vit
  Loft Fat Kvadratisk 19 Cm från Rosenthal. Assietter Vit Porslin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Maria Tallrik 24,5 Cm - Porslin Vit

  rosenthal maria tallrik 24,5 cm - porslin vit
  Maria mattallrik från Rosenthal. Den här tallriken är en del av Rosenthals mest populära och framgångsrika porslinsserier. Designen är tidlös, där klassiska element möter romantiska. Serien har använts till bröllop och andra festliga tillfällen i generationer, men fungerar även till vardags. Den skapades år 1815 av grundaren, och han fick inspirationen från en teservis i England. Han döpte sedan serien efter sin fru Maria. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Djup Tallrik 33 Cm - Porslin Pearl Grey

  rosenthal junto djup tallrik 33 cm - porslin pearl grey
  Den här djupa tallriken från Rosenthal tillhör den moderna porslinsserien Junto. Den har en naturlig och handgjord look med organiska former, och kommer i en dämpad och jordnära färg. Tallriken har en speciellt utvecklad glasyr som låter det karaktäristiska diamantmönstret träda fram. Tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Maria Assiett 17 Cm - Porslin Vit

  rosenthal maria assiett 17 cm - porslin vit
  Maria Assiett från Rosenthal. Den här assietten är en del av Rosenthals mest populära och framgångsrika porslinsserier. Designen är tidlös, där klassiska element möter romantiska. Serien har använts till bröllop och andra festliga tillfällen i generationer, men fungerar även till vardags. Den skapades år 1815 av grundaren, och han fick inspirationen från en teservis i England. Han döpte sedan serien efter sin fru Maria. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Mesh Relief Djup Tallrik 21 Cm - Porslin Vit

  rosenthal mesh relief djup tallrik 21 cm - porslin vit
  Mesh Relief Djup Tallrik från Rosenthal. Den här djupa tallriken är en del av den innovativa serien Mesh Relief. Den togs fram av Gemma Bernal, som fick sin inspiration i samtal med Spaniens främsta kockar och matlagningsskolor. Serien karakteriseras av sin naturliga charm och bambuliknande mönster. Tallriken kan med fördel användas till alla tillfällen, oavsett om det är en enkel middag till vardags eller ett firande. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Versace Medusa Luminere Vattenglas 47 Cl - Dricksglas Klar

  rosenthal versace medusa luminere vattenglas 47 cl - dricksglas klar
  Versace Medusa Luminere Vattenglas 47 Cl, Klar från Rosenthal. Dricksglas Klar . Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Tallrik 27 Cm Pärl - Grå

  rosenthal junto tallrik 27 cm pärl - grå
  Junto Tallrik 27 Cm, Pärlgrå från Rosenthal. Mattallrikar Grå . Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Versace Prestige Gala Tallrik 18 Cm - Porslin Svart

  rosenthal versace prestige gala tallrik 18 cm - porslin svart
  Tallriken från Rosenthal har klassisk, tidlös design i porslin perfekt för små sötsaker när du ska bjuda på fika. Den har vackra mönster runt omkring. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Tillverkad i Danmark. Om tallriken från Rosenthal- Gjord av porslin.- Finns även som kanna.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Från serien Prestige Gala.- Tillverkad i Danmark. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Le Jardin De Versace Mugg Utan Öra 39 Cl - Mix

  rosenthal le jardin de versace mugg utan öra 39 cl - mix
  Tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rosenthal Maria Mugg 30 Cl - Porslin Vit

  rosenthal maria mugg 30 cl - porslin vit
  Maria Mugg från Rosenthal. Den här muggen tillhör den klassiska serien Maria. Den skapades redan år 1916, och har blivit en av de mest populära i företagets historia. Muggen är tillverkad av vitt porslin av hög kvalitet, och kan med fördel användas dagligen. Passar för all typ av varm dryck, som exempelvis kaffe eller varm choklad. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rosenthal Brillance Fleurs Sauvages Assiette 18 Cm - Benporslin Vit

  rosenthal brillance fleurs sauvages assiette 18 cm - benporslin vit
  Den här assietten tillhör serien Brillance Fleurs Sauvages från Rosenthal. Den är tillverkad i vitt benporslin, och är dekorerad med ett vackert, färgsprakande blommönster. Assietten kan med fördel kombineras med andra produkter från samma serie för att skapa en härlig och enhetlig dukning. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Loft Mugg Stapelbar 33 Cl - Vit

  rosenthal loft mugg stapelbar 33 cl - vit
  Loft Mugg Stapelbar 33 Cl från Rosenthal. Kaffekoppar Vit . Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rosenthal Jade Assiett 16 Cm - Porslin Vit

  rosenthal jade assiett 16 cm - porslin vit
  Jade Assiett från Rosenthal. Den här assietten är en del av serien Jade som har ett brett utbud av produkter i benporslin. Designen är klassisk, med en tydlig form och eleganta linjer. Det gör att den passar till alla tillfällen – det spelar ingen roll om det serveras husmanskost eller orientalisk mat. Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Loft Mattallrik 28 Cm - Porslin Vit

  rosenthal loft mattallrik 28 cm - porslin vit
  Loft Mattallrik från Rosenthal. Den här klassiska mattallriken tillhör serien Loft som har allt porslin du behöver till det dukade bordet. Porslinet kommer i olika former och storlekar, och kan med fördel kombineras för att hitta just det som passar ditt behov. Tallriken har en fin räfflad struktur som gör att det känns levande. Passar lika bra till vardags som till fest. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Tallrik 22 Cm - Porslin Ocean Blue

  rosenthal junto tallrik 22 cm - porslin ocean blue
  Junto Tallrik 22 Cm, Ocean Blue från Rosenthal. Mattallrikar Ocean Blue Porslin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Maria Djup Tallrik 23 Cm - Vit

  rosenthal maria djup tallrik 23 cm - vit
  Tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Versace Prestige Gala Middagstallrik 27 Cm - Porslin Svart

  rosenthal versace prestige gala middagstallrik 27 cm - porslin svart
  Middagstallriken från Rosenthal har klassisk, tidlös design i porslin perfekt för att liva upp bordsdukningen. Den har vackra mönster runt omkring. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Tillverkad i Danmark. Om middagstallriken från Rosenthal- Gjord av porslin.- Finns även som kanna.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Från serien Prestige Gala.- Tillverkad i Danmark. Skötselråd för middagstallriken- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Brillance Fleurs Sauvages Djup Tallrik 21 Cm - Mix

  rosenthal brillance fleurs sauvages djup tallrik 21 cm - mix
  Brillance Fleurs Sauvages Djup Tallrik 21 Cm från Rosenthal. Djupa tallrikar Mix . Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Brillance Tallrik 21 Cm - Porslin Vit

  rosenthal brillance tallrik 21 cm - porslin vit
  Brillance Djup Tallrik från Rosenthal. En vacker tallrik ur serien Brilliance, där platta ytor möter sfäriska kurvor. Finns i flera storlekar. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Mesh Line Rim Djup Tallrik 23 Cm Forest - Grön

  rosenthal mesh line rim djup tallrik 23 cm forest - grön
  Tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Mesh Relief Set Mugg 16-pack - Vit

  rosenthal mesh relief set mugg 16-pack - vit
  Elegant porslin med reliefmönster. Finns i flera delar som kan kombineras. Stöttåligt. Tål maskindisk och microvågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rosenthal Loft Uppläggningsfat 22 Cm - Porslin Vit

  rosenthal loft uppläggningsfat 22 cm - porslin vit
  Loft Uppläggningsfat från Rosenthal. Det häruppläggningsfatet tillhör serien Loft som har allt porslin du behöver till det dukade bordet. Porslinet kommer i olika former och storlekar, och kan med fördel kombineras för att hitta just det som passar ditt behov. Uppläggningsfatet har en fin räfflad struktur som gör att det känns levande. Passar lika bra till vardags som till fest. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Versace Medusa Gold Vattenglas 2-pack 47 Cl - Dricksglas Klar

  rosenthal versace medusa gold vattenglas 2-pack 47 cl - dricksglas klar
  Versace Medusa Gold Vattenglas 2-pack 47 Cl, Klar från Rosenthal. Dricksglas Klar . Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Rosenthal Loft Assiett 18 Cm - Porslin Vit

  rosenthal loft assiett 18 cm - porslin vit
  Loft Assiett från Rosenthal. Den här klassiska assietten tillhör serien Loft som har allt porslin du behöver till det dukade bordet. Porslinet kommer i olika former och storlekar, och kan med fördel kombineras för att hitta just det som passar ditt behov. Assietten har en fin räfflad struktur som gör att det känns levande. Passar lika bra till vardags som till fest. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Tallrik 22 Cm Pärlgrå - Porslin Pearl Grey

  rosenthal junto tallrik 22 cm pärlgrå - porslin pearl grey
  Junto Tallrik 22 Cm, Pärlgrå från Rosenthal. Mattallrikar Pearl Grey Porslin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Jade Mattallrik 27 Cm - Porslin Vit

  rosenthal jade mattallrik 27 cm - porslin vit
  Jade Mattallrik från Rosenthal. Den här tallriken är en del av serien Jade som har ett brett utbud av produkter i benporslin. Designen är klassisk, med en tydlig form och eleganta linjer. Det gör att den passar till alla tillfällen – det spelar ingen roll om det serveras husmanskost eller orientalisk mat. Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Versace Prestige Gala Tallrik 22 Cm - Porslin Grå

  rosenthal versace prestige gala tallrik 22 cm - porslin grå
  Tallriken från Rosenthal har klassisk, tidlös design i porslin perfekt för att liva upp bordsdukningen. Den har vackra mönster runt omkring. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Tillverkad i Danmark. Om tallriken från Rosenthal- Gjord av porslin.- Finns även som kanna.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Från serien Prestige Gala.- Tillverkad i Danmark. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Brillance Fleurs Sauvages Tallrik 28 Cm - Mix

  rosenthal brillance fleurs sauvages tallrik 28 cm - mix
  Brillance Fleurs Sauvages Tallrik, 28 Cm från Rosenthal. Mattallrikar Mix . Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Djup Tallrik 25 Cm - Porslin Vit

  rosenthal junto djup tallrik 25 cm - porslin vit
  Den här djupa tallriken från Rosenthal tillhör den moderna porslinsserien Junto. Den har en naturlig och handgjord look med organiska former, och kommer i en dämpad och jordnära färg. Tallriken har en speciellt utvecklad glasyr som låter det karaktäristiska diamantmönstret träda fram. Tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Loft Tallrik Djup 24 Cm - Porslin Vit

  rosenthal loft tallrik djup 24 cm - porslin vit
  Loft Djup tallrik från Rosenthal. Den här klassiska djupa tallriken tillhör serien Loft som har allt porslin du behöver till det dukade bordet. Porslinet kommer i olika former och storlekar, och kan med fördel kombineras för att hitta just det som passar ditt behov. Tallriken har en fin räfflad struktur som gör att det känns levande. Passar lika bra till vardags som till fest. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Blend Tallrik Korsad 21 Cm - Porslin Vit

  rosenthal blend tallrik korsad 21 cm - porslin vit
  Den här tallriken från Rosenthal tillhör den nya serien Blend, som består av produkter med enkel och distinkt design – perfekt att använda till vardags! Samtliga produkter har en fin struktur, och det finns tre mönster att välja mellan: Vertikal, Diagonal och Korsad. Serien är designad av Cristophe de la Fontaine, och består av tallrikar, muggar och skålar. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Sanssouci Djup Tallrik 23 Cm - Porslin Vit

  rosenthal sanssouci djup tallrik 23 cm - porslin vit
  Sanssouci Djup Tallrik från Rosenthal. Den här djupa tallriken är en del av serien Sanssouci, som kom till år 1745 när Fredrik den store fick sitt nya slott Sansoussi byggt i Potsdam. Fredrik önskade sig tillhörande porslin, och resultatet blev denna serie med vackert mönstrade kanter som matchar taket i slottet. Designen har inte ändrats sedan dess, utan är densamma än idag. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Maria Tallrik 27,7 Cm - Porslin Vit

  rosenthal maria tallrik 27,7 cm - porslin vit
  Maria mattallrik från Rosenthal. Den här tallriken är en del av Rosenthals mest populära och framgångsrika porslinsserier. Designen är tidlös, där klassiska element möter romantiska. Serien har använts till bröllop och andra festliga tillfällen i generationer, men fungerar även till vardags. Den skapades år 1815 av grundaren, och han fick inspirationen från en teservis i England. Han döpte sedan serien efter sin fru Maria. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Blend Mugg Diagonal 12 Cl - Porslin Vit

  rosenthal blend mugg diagonal 12 cl - porslin vit
  Den här muggen från Rosenthal tillhör den nya serien Blend, som består av produkter med enkel och distinkt design – perfekt att använda till vardags! Samtliga produkter har en fin struktur, och det finns tre mönster att välja mellan: Vertikal, Diagonal och Korsad. Serien är designad av Cristophe de la Fontaine, och består av tallrikar, muggar och skålar. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rosenthal Maria Kompott 15 Cm - Porslin Vit

  rosenthal maria kompott 15 cm - porslin vit
  Maria Kompott från Rosenthal. Den här kompotten är en del av Rosenthals mest populära och framgångsrika porslinsserier. Designen är tidlös, där klassiska element möter romantiska. Serien har använts till bröllop och andra festliga tillfällen i generationer, men fungerar även till vardags. Den skapades år 1815 av grundaren, och han fick inspirationen från en teservis i England. Han döpte sedan serien efter sin fru Maria. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Mesh Line Rim Tallrik 23 Cm Forest - Grön

  rosenthal mesh line rim tallrik 23 cm forest - grön
  Tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Versace Vanity Kuverttallrik 33 Cm - Mix

  rosenthal versace vanity kuverttallrik 33 cm - mix
  Tål diskmaskin. Leverans i en presentask. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Brillance Frukosttallrik 23 Cm - Porslin Vit

  rosenthal brillance frukosttallrik 23 cm - porslin vit
  Brillance Frukosttallrik, 23 Cm från Rosenthal. Assietter Vit Porslin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Brillance Mattallrik 28 Cm - Porslin Vit

  rosenthal brillance mattallrik 28 cm - porslin vit
  Brillance Mattallrik, 28 Cm från Rosenthal. Mattallrikar Vit Porslin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Jade Mattallrik 28 Cm - Porslin Vit

  rosenthal jade mattallrik 28 cm - porslin vit
  Jade Mattallrik från Rosenthal. Den här tallriken är en del av serien Jade som har ett brett utbud av produkter i benporslin. Designen är klassisk, med en tydlig form och eleganta linjer. Det gör att den passar till alla tillfällen – det spelar ingen roll om det serveras husmanskost eller orientalisk mat. Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Jade Djup Tallrik 19 Cm - Vit

  rosenthal jade djup tallrik 19 cm - vit
  Jade Djup Tallrik 19 Cm från Rosenthal. Djupa tallrikar Vit . Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Blend Tallrik Korsad 25 Cm - Porslin Vit

  rosenthal blend tallrik korsad 25 cm - porslin vit
  Den här tallriken från Rosenthal tillhör den nya serien Blend, som består av produkter med enkel och distinkt design – perfekt att använda till vardags! Samtliga produkter har en fin struktur, och det finns tre mönster att välja mellan: Vertikal, Diagonal och Korsad. Serien är designad av Cristophe de la Fontaine, och består av tallrikar, muggar och skålar. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.