Hemmässan
www.hemmassan.se

Sabor sortiment online

 • Sabor - Ultimate Air Fryer 5,5 L Svart

  sabor - ultimate air fryer 5,5 l svart
  Air Fryer från Sabor och serien Ultimate ger friterade goda rätter nästan utan olja. Själva friteringsskålen rymmer 5,5 liter och den är utrustad med en LCD Digital display med pekskärm. Rapid-Air-cirkulationssystem friterar snabbt med lägre energiförbrukning. Med en Air Fryer får du ett hälsosammare resultat med minimal mängd olja. Intuitivt system med kortkommandon för de vanligaste rätterna. Skålen kan tas ur för mer grundlig rengöring i diskmaskinen. Se till att Air Fryer är helt sval när du gör detta. Tillverkad av 18/8 stål och ABS-plast. Vikten är 5,5 kg.• Temperaturkontroll 80-200 °C • Timer upp till 30 min • 1800 W • 5,5 l skål med släpp-lätt-beläggning • ÖverhettningsskyddÅrets julklapp 2022 enligt PrisjaktEn Airfryer / varmluftsfritös är årets julklapp 2022 enligt prisjämförelsesajten Prisjakt!
 • Sabor - Nutrinex Mixer 1000 W Borstat stål

  sabor - nutrinex mixer 1000 w borstat stål
  Sabor har tagit fram en kraftfull snabbmixer på 1000 W som enkelt krossar frön, nötter och råa grönsaker. Mixern Nutrinex levereras med 2 stycken mixerkoppar i tritanplast (0,8 L och 0,5 L), 2 stycken förvaringslock samt 1 lock med drickspip. Perfekt att ta med när du är på språng.Mixern har också två olika knivblad:- Det platta knivbladet används för hårda ingredienser såsom nötter, bönor och för att vispa grädde- Tvärbladet används för att mosa och mixa
 • Sabor - Ultimate Stavmixer 1000 W Rostfri/Svart

  sabor - ultimate stavmixer 1000 w rostfri/svart
  I Sabors serie Ultimate finns denna kraftfulla stavmixer i rostfritt stål. Den har en motor på 1000 W som blandar, hackar, mixar och vispar. Den levereras med många tillbehör: 500 ml behållare med minihackare och en extra stor 600 ml blandbehållare.
 • Sabor - Select Mixer 60 cl Svart

  sabor - select mixer 60 cl svart
  Med Select Mixer från Sabor gör du läckra hälsosamma smoothies, shakes och drinkar av färsk frukt, grönsaker, yoghurt och alla typer av mjölk på några minuter. Den är också idealisk för träningsdrycker, milkshakes, cocktails, soppor, salsa och barnmat. Dricksflaskan används direkt på mixern. Lätt att använda - perfekt för hektiska morgnar! Tillsätt önskade ingredienser i flaskan. Montera knivbladet, kör mixern och ta med dig flaskan till träningen, jobbet eller skolan. Dricksflaskan rymmer 60 cl och har en praktisk återförslutningsbar drickspip.Flaskan ska inte fyllas ända upp till toppen innan den sätts på mixern. Om mixern jobbar för hårt kan vibrationer uppstå som så småningom gör att bladet stannar eller fastnar. Rätt mängd vätska är viktigt för att få ett bra resultat! Pulserande tryck på knappen kastar upp ingredienserna och ger det bästa och snabbaste resultatet.Tänk på att mixerns knivblad är väldigt vassa så var försiktig, låt inte barn använda produkten ensamma och förvara den på ett säkert ställe. Modifiera eller ändra inte produktens funktioner. Detta kan vara farligt och orsaka brand.VIKTIGT! Ta inte bort flaskan från mixern förrän motorn har stannat helt.Dricksflaskan rymmer 60 cl och har en praktisk återförslutningsbar drickspip.