Hemmässan
www.hemmassan.se

Sabor sortiment online

 • Sabor - Sabor Ultimate Airfryer 5,5 L Svart

  sabor - sabor ultimate airfryer 5,5 l svart
  Airfryer från Sabor och serien Ultimate ger friterade goda rätter nästan utan olja. Själva friteringsskålen rymmer 5,5 liter och den är utrustad med en LCD Digital display med pekskärm. Rapid-Air-cirkulationssystem friterar snabbt med lägre energiförbrukning. Med en varmluftsfritös får du ett hälsosammare resultat med minimal mängd olja. Intuitivt system med kortkommandon för de vanligaste rätterna. Skålen kan tas ur för mer grundlig rengöring i diskmaskinen. Se till att din Airfryer är helt sval när du gör detta. Tillverkad av 18/8 stål och ABS-plast. Vikten är 5,5 kg.• Temperaturkontroll 80-200 °C • Timer upp till 30 min • 1800 W • 5,5 l skål med släpp-lätt-beläggning • ÖverhettningsskyddÅrets julklapp 2022 enligt PrisjaktEn Airfryer / varmluftsfritös är årets julklapp 2022 enligt prisjämförelsesajten Prisjakt!
 • Sabor - Ultimate Air Fryer 5 L Svart

  sabor - ultimate air fryer 5 l svart
  Ultimate Air Fryer från Sabor är av högsta kvalitet, har en stilren design och tar lite plats. Själva friteringsskålen rymmer 5 liter och den är utrustad med en LCD display. Med en varmluftsfritös får du ett hälsosammare resultat med minimal mängd olja och den snabbt cirkulerande varma luften gör att rätter och bakverk får en krispig stekyta samtidigt som insidan hålls saftig. Välj mellan förinställda program eller manuell temperatur och tillagningstid. Skålen kan tas ur för mer grundlig rengöring, handdisk rekommenderas. Se till att din Airfryer är helt sval när du gör detta. -1700W -LCD-skärm med beröring -Temperaturkontroll 80-200°C -Drop-easy belagd korg, bakform och pizza / pajform -Recept i användarhandboken.Sabors köksserie är en investering till ditt kök som du kan nyttja hela livet, den möter en standard likvärdig till vad den professionella kocken söker. Sabor tillverkar sina produkter i industrikvalitetsstål, härdat glas och gjutjärn – material som hör till toppskiktet när det kommer till matlagning och köksredskap på grund av deras hållbarhet och goda egenskaper att leda samt behålla värme.
 • Sabor - Ultimate Stavmixer 1000 W Rostfri/Svart

  sabor - ultimate stavmixer 1000 w rostfri/svart
  I Sabors serie Ultimate finns denna kraftfulla stavmixer i rostfritt stål. Den har en motor på 1000 W som blandar, hackar, mixar och vispar. Den levereras med många tillbehör: 500 ml behållare med minihackare och en extra stor 600 ml blandbehållare.
 • Sabor - Nutrinex Mixer 1000 W Borstat stål

  sabor - nutrinex mixer 1000 w borstat stål
  Sabor har tagit fram en kraftfull snabbmixer på 1000 W som enkelt krossar frön, nötter och råa grönsaker. Mixern Nutrinex levereras med 2 stycken mixerkoppar i tritanplast (0,8 L och 0,5 L), 2 stycken förvaringslock samt 1 lock med drickspip. Perfekt att ta med när du är på språng.Mixern har också två olika knivblad:- Det platta knivbladet används för hårda ingredienser såsom nötter, bönor och för att vispa grädde- Tvärbladet används för att mosa och mixa
 • Sabor - Select Mixer 60 cl Svart

  sabor - select mixer 60 cl svart
  Med Select Mixer från Sabor gör du läckra hälsosamma smoothies, shakes och drinkar av färsk frukt, grönsaker, yoghurt och alla typer av mjölk på några minuter. Den är också idealisk för träningsdrycker, milkshakes, cocktails, soppor, salsa och barnmat. Dricksflaskan används direkt på mixern. Lätt att använda - perfekt för hektiska morgnar! Tillsätt önskade ingredienser i flaskan. Montera knivbladet, kör mixern och ta med dig flaskan till träningen, jobbet eller skolan. Dricksflaskan rymmer 60 cl och har en praktisk återförslutningsbar drickspip.Flaskan ska inte fyllas ända upp till toppen innan den sätts på mixern. Om mixern jobbar för hårt kan vibrationer uppstå som så småningom gör att bladet stannar eller fastnar. Rätt mängd vätska är viktigt för att få ett bra resultat! Pulserande tryck på knappen kastar upp ingredienserna och ger det bästa och snabbaste resultatet.Tänk på att mixerns knivblad är väldigt vassa så var försiktig, låt inte barn använda produkten ensamma och förvara den på ett säkert ställe. Modifiera eller ändra inte produktens funktioner. Detta kan vara farligt och orsaka brand.VIKTIGT! Ta inte bort flaskan från mixern förrän motorn har stannat helt.Dricksflaskan rymmer 60 cl och har en praktisk återförslutningsbar drickspip.
 • Sabor - Ultimate Blender 1200 W

  sabor - ultimate blender 1200 w
  Ultimate Blender från Sabor är en kraftfull maskin med högeffektsmotor på 1200 W. Gör vitaminrika smoothies, mixa mustiga soppor, blanda härlig pesto - möjligheterna är oändliga med denna kraftfulla hjälpreda.Mixern har iskrossfunktion, smoothiefunktion, 1,8 liters glaskolv och autoclean. Bäst resultat uppnår du genom att krossa fasta ingredienser och att lägga i små portioner i kannan åt gången. Ha alltid lite vätska i kannan när du blandar fasta ingredienser. Häll gradvis mer och mer vätska genom lockets öppning.Enheten har 2 års garanti. Garantin gäller endast om bruksanvisningen har följts. Uppvisande av inköpskvitto är garantibeviset.Sladdlängd 80 cm.