Hemmässan
www.hemmassan.se

Seletti sortiment online

 • Seletti Trumpets Vattenglas 8,5x8 Cm - Dricksglas Borosilikatglas Klar

  seletti trumpets vattenglas 8,5x8 cm - dricksglas borosilikatglas klar
  Vattenglaset från Seletti har en snygg design i borosilikatglas med ett trumpetmönster utanpå. En perfekt detalj för det dukade bordet. Formgiven av Toiletpaper. Om vattenglaset från Seletti- Snygg design.- Gjort av borosilikatglas.- Trumpetmönster.- Höjd: 85 mm.- Diameter: 80 mm. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Seletti Revolver Tallrik 27 Cm - Porslin Röd

  seletti revolver tallrik 27 cm - porslin röd
  Tallriken från Seletti har en ikonisk, färgglad design i porslin med en revolver på framsidan. En enastående detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. Formgiven av Toiletpaper. Om tallriken från Seletti- Ikonisk, färgglad design.- Porslin.- Revolver på framsidan.- Tallriken finns i flera mönster.- Diameter: 270 mm. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Seletti Toiletpaper Fåtölj Lipsticks - Blå

  seletti toiletpaper fåtölj lipsticks - blå
  I ett samarbete mellan Seletti, Maurizio Cattelan och Pierpaolo Ferrari's tidning skapades serien Seletti Wears Toiletpaper. Denna läckra fåtölj har en stomme av trä, polyuretan och metall med en klädsel i polyester. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Seletti Shit Vattenglas 8,5x8 Cm - Dricksglas Borosilikatglas Klar

  seletti shit vattenglas 8,5x8 cm - dricksglas borosilikatglas klar
  Vattenglaset från Seletti har en snygg design i borosilikatglas med ett humoristiskt tryck på framsidan. En perfekt detalj för det dukade bordet. Formgiven av Toiletpaper. Om vattenglaset från Seletti- Snygg design.- Gjort av borosilikatglas.- Humoristiskt tryck.- Höjd: 85 mm.- Diameter: 80 mm. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Seletti Lipsticks Tallrik 27 Cm - Porslin Svart

  seletti lipsticks tallrik 27 cm - porslin svart
  Tallriken från Seletti har en ikonisk, färgglad design i porslin med händer och läppstift på framsidan. En enastående detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. Formgiven av Toiletpaper. Om tallriken från Seletti- Ikonisk, färgglad design.- Porslin.- Läppstift på framsidan.- Tallriken finns i flera mönster.- Diameter: 270 mm. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Seletti Toiletpaper Fåtölj Shit - Gul

  seletti toiletpaper fåtölj shit - gul
  I ett samarbete mellan Seletti, Maurizio Cattelan och Pierpaolo Ferrari's tidning skapades serien Selettie Wears Toiletpaper. Denna läckra fåtölj har en stomme av trä, polyuretan och metall med en klädsel i polyester. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Seletti Snakes Vattenglas 8,5x8 Cm - Dricksglas Borosilikatglas Klar

  seletti snakes vattenglas 8,5x8 cm - dricksglas borosilikatglas klar
  Vattenglaset från Seletti har en snygg design i borosilikatglas med ett ormmönster utanpå. En perfekt detalj för det dukade bordet. Formgiven av Toiletpaper. Om vattenglaset från Seletti- Snygg design.- Gjort av borosilikatglas.- Ormmönster.- Höjd: 85 mm.- Diameter: 80 mm. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Seletti Hybrid Ipazia Tallrik - Mix

  seletti hybrid ipazia tallrik - mix
  Hybrid serie från Seletti, formgiven av CTRLZAK. Serien består av salladsskål, fruktskål, tallrikar och koppar. Hybrid är vacker, färgglad och har en typisk italiensk design. Hybrid serie passar bra att mixa och matcha och blir en färgklick i ditt hem. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Seletti Drill Tallrik 27 Cm - Porslin Turkos

  seletti drill tallrik 27 cm - porslin turkos
  Tallriken från Seletti har en ikonisk, färgglad design i porslin med en borr på framsidan. En enastående detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. Formgiven av Toiletpaper. Om tallriken från Seletti- Ikonisk, färgglad design.- Porslin.- Borr på framsidan.- Tallriken finns i flera mönster.- Diameter: 270 mm. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.