Hemmässan
www.hemmassan.se

Seletti

 • Seletti Revolver Tallrik 27 Cm - Porslin Röd

  seletti revolver tallrik 27 cm - porslin röd
  Tallriken från Seletti har en ikonisk, färgglad design i porslin med en revolver på framsidan. En enastående detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. Formgiven av Toiletpaper. Om tallriken från Seletti- Ikonisk, färgglad design.- Porslin.- Revolver på framsidan.- Tallriken finns i flera mönster.- Diameter: 270 mm. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Seletti Lipsticks Fåtölj - Blå

  seletti lipsticks fåtölj - blå
  I ett samarbete mellan Seletti, Maurizio Cattelan och Pierpaolo Ferrari's tidning skapades serien Seletti Wears Toiletpaper. Denna läckra fåtölj har en stomme av trä, polyuretan och metall med en klädsel i polyester. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Seletti Toiletpaper Fåtölj Shit - Gul

  seletti toiletpaper fåtölj shit - gul
  I ett samarbete mellan Seletti, Maurizio Cattelan och Pierpaolo Ferrari's tidning skapades serien Selettie Wears Toiletpaper. Denna läckra fåtölj har en stomme av trä, polyuretan och metall med en klädsel i polyester. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.