Hemmässan
www.hemmassan.se

Seletti sortiment online

 • Seletti Trumpets Vattenglas 8,5x8 Cm - Dricksglas Borosilikatglas Klar

  seletti trumpets vattenglas 8,5x8 cm - dricksglas borosilikatglas klar
  Vattenglaset från Seletti har en snygg design i borosilikatglas med ett trumpetmönster utanpå. En perfekt detalj för det dukade bordet. Formgiven av Toiletpaper. Om vattenglaset från Seletti- Snygg design.- Gjort av borosilikatglas.- Trumpetmönster.- Höjd: 85 mm.- Diameter: 80 mm. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Seletti Toiletpaper Fåtölj Lipsticks - Blå

  seletti toiletpaper fåtölj lipsticks - blå
  I ett samarbete mellan Seletti, Maurizio Cattelan och Pierpaolo Ferrari's tidning skapades serien Seletti Wears Toiletpaper. Denna läckra fåtölj har en stomme av trä, polyuretan och metall med en klädsel i polyester. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Seletti Toiletpaper Fåtölj Shit - Gul

  seletti toiletpaper fåtölj shit - gul
  I ett samarbete mellan Seletti, Maurizio Cattelan och Pierpaolo Ferrari's tidning skapades serien Selettie Wears Toiletpaper. Denna läckra fåtölj har en stomme av trä, polyuretan och metall med en klädsel i polyester. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • Seletti Hybrid Ipazia Tallrik - Mix

  seletti hybrid ipazia tallrik - mix
  Hybrid serie från Seletti, formgiven av CTRLZAK. Serien består av salladsskål, fruktskål, tallrikar och koppar. Hybrid är vacker, färgglad och har en typisk italiensk design. Hybrid serie passar bra att mixa och matcha och blir en färgklick i ditt hem. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.