Hemmässan
www.hemmassan.se

Spode sortiment online

 • Spode - Cranberry Italian Tallrik 20 cm

  spode - cranberry italian tallrik 20 cm
  Servisen som förgyller vardagen och sätter guldkant på festdukningen. Porslinet är ugnssäkert tål även diskmaskin, mikrovågsugn samt är fryståligt. Extra festlig och högtidlig blir den att ta fram till advent och jul för den som älskar den klassiska högtiden som snart nalkas.
 • Spode - Blue Italian Pastaskål 23 cm

  spode - blue italian pastaskål 23 cm
  Pastarätten får sig ett lyft om den äts ur denna fina pastaskål från Spodes serie Blue Italian. Måltiden blir lite extra lyxig. Kan även användas för soppa och kanske även fil och yoghurt.Spodes eleganta blåvita kollektion Blue Italian lanserades 1816 och har tillverkats ända sedan dess. De utsökta detaljerna i mönstret är inspirerade från den äldre Italienska landsbygden och har med tiden kommit att bli en designklassiker.
 • Spode - Blue Italian Buffétallrik 30 cm

  spode - blue italian buffétallrik 30 cm
  En stor tallrik på 30 cm från Spode och dess serie Blue Italian. Mycket lämplig till att duka upp allt från plockmat, bakverk och andra härliga rätter vid buffén. Ger ett vackert lyxigt intryck och får maten att smaka ännu godare. Spodes eleganta blåvita kollektion Blue Italian lanserades 1816 och har tillverkats ända sedan dess. De utsökta detaljerna i mönstret är inspirerade från den äldre Italienska landsbygden och har med tiden kommit att bli en designklassiker.
 • Spode - Blue Italian Dippskål 11 cm

  spode - blue italian dippskål 11 cm
  Dippskål från Spode och dess serie Blue Italian. Lämplig till servering av t.ex. dipp, pesto eller nötter. Skålen är tillverkad i vackert blåvitt porslin och ger en härligt lyxig känsla vid dukningen. Spodes eleganta blåvita kollektion Blue Italian lanserades 1816 och har tillverkats ända sedan dess. De utsökta detaljerna i mönstret är inspirerade från den äldre Italienska landsbygden och har med tiden kommit att bli en designklassiker.
 • Spode - Christmas Tree Tallrik 20 cm

  spode - christmas tree tallrik 20 cm
  Den här tallriken ingår i kollektionen Christmas Tree från Spode. En tallrik perfekt att servera jullunchen eller en härlig julfrukost på. Det vackra, traditionella motivet ger julbordet den riktiga julkänslan. Serien Christmas Tree från 1938 består av en mängd olika produkter med traditionella julmotiv. En av de mest uppskattade serviserna i världen. Förgyller juldukningen och är en mycket uppskattad servis att plocka fram år efter år. Porslinet tål både mikrovågsugn och diskmaskin.
 • Spode - Blue Italian Mugg 28 cl

  spode - blue italian mugg 28 cl
  Frukosten eller den välbehövda pausen mitt på dagen blir ännu mer njutbar med servisen från Blue Italian. Ge dig själv en känsla av vardagslyx med denna vackra mugg. Spodes eleganta blåvita kollektion Blue Italian lanserades 1816 och har tillverkats ända sedan dess. De utsökta detaljerna i mönstret är inspirerade från den äldre Italienska landsbygden och har med tiden kommit att bli en designklassiker.
 • Spode - Blue Italian Tallrik djup 23 cm

  spode - blue italian tallrik djup 23 cm
  Denna skål kan du använda för frukostflingorna, desserten, soppan eller servering av snacks. Spodes eleganta blåvita kollektion Blue Italian lanserades 1816 och har tillverkats ända sedan dess. De utsökta detaljerna i mönstret är inspirerade från den äldre Italienska landsbygden och har med tiden kommit att bli en designklassiker.
 • Spode - Cranberry Italian Tallrik 27 cm

  spode - cranberry italian tallrik 27 cm
  Servisen som förgyller vardagen och sätter guldkant på festdukningen. Porslinet är ugnssäkert tål även diskmaskin, mikrovågsugn samt är fryståligt. Extra festlig och högtidlig blir den att ta fram till advent och jul för den som älskar den klassiska högtiden som snart nalkas.
 • Spode - Sophie Conran Tallrik 20 cm

  spode - sophie conran tallrik 20 cm
  Sophie Conran tallrik från Portmeirion. Tallriken har en tidlös klassisk design med en mjukt räfflad yta som enkelt förgyller bordsserveringen. Med assietten från Sophie Conran får du en stilren tallrik att servera dina smårätter och desserter på.Tallriken Sophie Conran är av högkvalitativt porslin något som gör den lika användbar för middagsbjudningar som till vardagsmat. Tallriken tål att användas i mikrovågsugn, ugn, frys och i diskmaskin.
 • Spode - Sophie Conran Tallrik 28 cm Vit

  spode - sophie conran tallrik 28 cm vit
  Sophie Conran tallrik från Portmeirion. En stilren och tidlös tallrik i en elegant och klassisk design som gör den lika perfekt för middagsbjudningar som till vardagsmat. Sophie Conran tallrik är av högkvalitativt porslin designad med en mjukt räfflad yta. Tallriken är från det populära brittiska keramikföretaget Portmeirion som är baserat i välkända keramikstaden Stoke-on-Trent.
 • Spode - Heritage Rome Tallrik 20 cm

  spode - heritage rome tallrik 20 cm
  Mindre tallrik från Spode serie Heritage med det berömda och exklusiva motivet Rom som först lanserades år 1811. Tallriken passar utmärkt för förrätter, sallad, tillbehör eller dessert. Tallriken har en klassisk designad i en svartvit färgpalett som garanterat dekorerar serveringen. Tallriken är tillverkad i England och tål maskindisk, frys, ugn och mikrovågsugn.
 • Spode - Christmas Tree Frukostskål 15 cm

  spode - christmas tree frukostskål 15 cm
  En vacker Christmas Tree frukosttallrik från Spode. Gröten, frukostyoghurten eller filen, vad det än serveras är denna tallrik med sitt klassiska julmotiv perfekt att plocka fram. Ger din dukning en extra skjuts med julstämning och glädje. Serien Christmas Tree från 1938 består av en mängd olika produkter med traditionella julmotiv. En av de mest uppskattade serviserna i världen. Förgyller juldukningen och är en mycket uppskattad servis att plocka fram år efter år. Porslinet tål både mikrovågsugn och diskmaskin.
 • Spode - Creatures of Curiosity Mugg 34 cl Cream

  spode - creatures of curiosity mugg 34 cl cream
  Denna underbara, eleganta mugg är en del av Spodes kollektion Creatures of Curiosity som har fantastiska mönster inspirerade av naturen. Muggen har handmålade detaljer som kommer lysa upp varje fikastund, frukost eller annat tillfälle då den används. Koppen är tillverkad av exklusivt benporslin med vackra mönster som gör sig perfekt för finare tillfällen eller som en present till någon du tycker om.Kombinera gärna med andra produkter från samma kollektion. Vi rekommenderar handdisk för längre hållbarhet.
 • Spode - Blue Italian Tallrik flat 20 cm

  spode - blue italian tallrik flat 20 cm
  Servera frukosten, desserten eller tillbehören på denna fantastiska tallrik från Spode. Spodes eleganta blåvita kollektion Blue Italian lanserades 1816 och har tillverkats ända sedan dess. De utsökta detaljerna i mönstret är inspirerade från den äldre Italienska landsbygden och har med tiden kommit att bli en designklassiker.
 • Spode - Blue Italian Tallrik flat 15 cm

  spode - blue italian tallrik flat 15 cm
  En tallrik med en storlek som passar perfekt för kakan till fikat eller en mindre förrätt. Spodes eleganta blåvita kollektion Blue Italian lanserades 1816 och har tillverkats ända sedan dess. De utsökta detaljerna i mönstret är inspirerade från den äldre Italienska landsbygden och har med tiden kommit att bli en designklassiker.
 • Spode - Blue Italian Skål 20 cm

  spode - blue italian skål 20 cm
  En mindre serveigskål perfekt till både plockmat, grönsaker till tacosen eller snacks till fredagsmyset. Spodes eleganta blåvita kollektion Blue Italian lanserades 1816 och har tillverkats ända sedan dess. De utsökta detaljerna i mönstret är inspirerade från den äldre Italienska landsbygden och har med tiden kommit att bli en designklassiker.
 • Spode - Cranberry Italian Tallrik Djup 23 cm

  spode - cranberry italian tallrik djup 23 cm
  Servisen som förgyller vardagen och sätter guldkant på festdukningen. Porslinet är ugnssäkert tål även diskmaskin, mikrovågsugn samt är fryståligt. Extra festlig och högtidlig blir den att ta fram till advent och jul för den som älskar den klassiska högtiden som snart nalkas.
 • Spode - Cranberry Italian Skål 15 cm

  spode - cranberry italian skål 15 cm
  Servisen som förgyller vardagen och sätter guldkant på festdukningen. Porslinet är ugnssäkert tål även diskmaskin, mikrovågsugn samt är fryståligt. Extra festlig och högtidlig blir den att ta fram till advent och jul för den som älskar den klassiska högtiden som snart nalkas.
 • Spode - Cranberry Italian Mugg 28 cl

  spode - cranberry italian mugg 28 cl
  Servisen som förgyller vardagen och sätter guldkant på festdukningen. Porslinet är ugnssäkert tål även diskmaskin, mikrovågsugn samt är fryståligt. Extra festlig och högtidlig blir den att ta fram till advent och jul för den som älskar den klassiska högtiden som snart nalkas. Muggen passar för allt från kaffe till te och med sitt härliga mönster skapar den en mysig atmosfär.
 • Spode - Blue Italian Frukostskål 16 cm

  spode - blue italian frukostskål 16 cm
  Denna skål kan du använda för frukostflingorna, desserten eller servering av snacks. Spodes eleganta blåvita kollektion Blue Italian lanserades 1816 och har tillverkats ända sedan dess. De utsökta detaljerna i mönstret är inspirerade från den äldre Italienska landsbygden och har med tiden kommit att bli en designklassiker.
 • Spode - Blue Italian Tallrik flat 23 cm

  spode - blue italian tallrik flat 23 cm
  En tallrik med en storlek som är mitt emellan en assiett och mattallrik. Kan användas till lite allt möjligt, från mindre portioner eller som litet uppläggningsfat. Spodes eleganta blåvita kollektion Blue Italian lanserades 1816 och har tillverkats ända sedan dess. De utsökta detaljerna i mönstret är inspirerade från den äldre Italienska landsbygden och har med tiden kommit att bli en designklassiker.
 • Spode - Blue Italian Tallrik flat 27 cm

  spode - blue italian tallrik flat 27 cm
  Tallrik som kan användas som mattallrik eller mindre serveringsfat. Spodes eleganta blåvita kollektion Blue Italian lanserades 1816 och har tillverkats ända sedan dess. De utsökta detaljerna i mönstret är inspirerade från den äldre Italienska landsbygden och har med tiden kommit att bli en designklassiker.
 • Spode - Blue Italian Mugg 25 cl

  spode - blue italian mugg 25 cl
  Frukosten eller den välbehövda pausen mitt på dagen blir ännu mer njutbar med servisen från Blue Italian. Det känns lyxigt att dricka ur denna.
 • Spode - Morris & Co Tekopp & Fat 28 cl Blackthorn

  spode - morris & co tekopp & fat 28 cl blackthorn
  Vacker tekopp och fat med jubileumsmönster från Morris & Co.Morris & Co Tekopp och Fat ingår i porslinsserien som har tagits fram för att fira Morris & Co 160 års jubileum. Tekoppen med det ljuvliga mönstret rymmer 28 cl härligt varm dryck och fatet som det kan stå på vid en tebjudning är 16 cm i diameter.Och den fantastiska paletten med gamla mönster är från William Morris arkiv som skapar en jättefin porslinsserie som passar de flesta hem! Komplettera gärna denna porslinskopp och porslinsfat från Morris & Co. med andra produkter ur serien som också finns att köpa hos oss på Cervera, exempelvis tekanna och tårtfat.Denna jubileumsserie från Morris & Co. finns i 4 olika underbara mönster:- Strawberry Thief- Golden Lily- Honeysuckle- Blackthorn
 • Spode Blue Italian Tallrik 15 Cm - Porslin Blå

  spode blue italian tallrik 15 cm - porslin blå
  Blue Italian Tallrik från Spode. Den här vackra tallriken är en del av serien Blue Italian som går i klassiskt blått och vitt. Motivet har fått sin inspiration från italienska landsbygden, och kanten har Imari Oriental-mönster. Serien gavs ut 1816 och har producerats sedan dess. Den lämpar sig för dagligt användande, då den tål både diskmaskin och mikrovågsugn, och är frys- och ugnsfast. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Spode Black Italian Mugg 0.34l (4) - Lergods Svart

  spode black italian mugg 0.34l (4) - lergods svart
  Black Italian Mugg 0.34l (4) från Spode. Kaffekoppar Svart Lergods. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Spode - Cranberry Italian Tekopp med Fat 20 cl

  spode - cranberry italian tekopp med fat 20 cl
  En fin tekopp med tillhörande fat i Cranberry Italian servisen från Spode.Denna servis förgyller vardagen och sätter guldkant på festdukningen. Porslinet är ugnssäkert tål även diskmaskin, mikrovågsugn samt är fryståligt. Extra festlig och högtidlig blir den att ta fram detta tegods till advent och jul för den som älskar den klassiska högtiden som snart nalkas. Muggen rymmer 20 cl varm dryck och fungerar såväl som kaffekopp som temugg och du kan bjuda dina vänner på te i denna vackra Cranberry Italian tekopp med fat från Spode som skapar mysig stämning både till vardag och till fest.
 • Spode - Blue Italian Startset 12-pack

  spode - blue italian startset 12-pack
  Vackert startset från Spode och dess serie Blue Italian. Innehåller fyra stora tallrikar, fyra assietter och fyra muggar. I allra högsta engelska kvalitet får du här en bra start till ditt samling och dina kommande middagsbjudningar. Spodes eleganta blåvita kollektion Blue Italian lanserades 1816 och har tillverkats ända sedan dess. De utsökta detaljerna i mönstret är inspirerade från den äldre Italienska landsbygden och har med tiden kommit att bli en designklassiker.
 • Spode - Blue Italian Kaffekopp med Fat 9 cl

  spode - blue italian kaffekopp med fat 9 cl
  Kaffekopp med fat, 9 cl, från Spode och dess serie Blue Italian. Liten och nätt, perfekt till din espresso. Spodes eleganta blåvita kollektion Blue Italian lanserades 1816 och har tillverkats ända sedan dess. De utsökta detaljerna i mönstret är inspirerade från den äldre Italienska landsbygden och har med tiden kommit att bli en designklassiker.
 • Spode - SÅLD Espressokoppar 12 st

  spode - såld espressokoppar 12 st
  12 espressokoppar med fat i lergods av Spode med dekor Blue Italian. Ett litet nagg på en kopp.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Spode - SÅLD Teservis Blue Italian 36 delar

  spode - såld teservis blue italian 36 delar
  12 st tekoppar med fat och 12 st assietter ur serien Blue Italian från Spode, England.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Spode - Morris & Co Strawberry Thief Tårtfat

  spode - morris & co strawberry thief tårtfat
  Morris & Co Tårtfat i fina mönstret Strawberry Thief levereras i en underbar presentkartong och ingår i porslinsserien som tagits fram för att fira Morris & Co 160 års jubileum. Detta snygga mönster är hämtat från William Morris arkiv. Matcha med andra produkter ur denna tjusiga serie, exempelvis muggar, teskedar och tårtspade.
 • Spode - Morris & Co Tekopp & Fat 28 cl Strawberry thief

  spode - morris & co tekopp & fat 28 cl strawberry thief
  Vacker tekopp och fat med jubileumsmönster från Morris & Co.Morris & Co Tekopp och Fat ingår i porslinsserien som har tagits fram för att fira Morris & Co 160 års jubileum. Tekoppen med det ljuvliga mönstret rymmer 28 cl härligt varm dryck och fatet som det kan stå på vid en tebjudning är 16 cm i diameter.Och den fantastiska paletten med gamla mönster är från William Morris arkiv som skapar en jättefin porslinsserie som passar de flesta hem! Komplettera gärna denna porslinskopp och porslinsfat från Morris & Co. med andra produkter ur serien som också finns att köpa hos oss på Cervera, exempelvis tekanna och tårtfat.Denna jubileumsserie från Morris & Co. finns i 4 olika underbara mönster:- Strawberry Thief- Golden Lily- Honeysuckle- Blackthorn
 • Spode Morris & Co Mugg 2-pack Blackthorn & Golden Lily - Porslin Multi

  spode morris & co mugg 2-pack blackthorn & golden lily - porslin multi
  Muggarna från Spode har en unik design med lekfulla mönster med vackra färger för att lysa upp dukningen. De är tillverkade av högkvalitativt porslin perfekt till vardags eller fest. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om muggarna från Spode- Från kollektionen Morris & Co.- Muggarna är designad till Morris & Co's 160-års jubileum.- Levereras i presentförpackning.- Tillverkade av porslin.- Ikoniskt utseende. Skötselråd för muggarna- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Spode - Morris & Co Tekopp & Fat 28 cl Golden Lily

  spode - morris & co tekopp & fat 28 cl golden lily
  Vacker tekopp och fat med jubileumsmönster från Morris & Co.Morris & Co Tekopp och Fat ingår i porslinsserien som har tagits fram för att fira Morris & Co 160 års jubileum. Tekoppen med det ljuvliga mönstret rymmer 28 cl härligt varm dryck och fatet som det kan stå på vid en tebjudning är 16 cm i diameter.Och den fantastiska paletten med gamla mönster är från William Morris arkiv som skapar en jättefin porslinsserie som passar de flesta hem! Komplettera gärna denna porslinskopp och porslinsfat från Morris & Co. med andra produkter ur serien som också finns att köpa hos oss på Cervera, exempelvis tekanna och tårtfat.Denna jubileumsserie från Morris & Co. finns i 4 olika underbara mönster:- Strawberry Thief- Golden Lily- Honeysuckle- Blackthorn
 • Spode - Morris & Co Tekopp & Fat 28 cl Honeysuckle

  spode - morris & co tekopp & fat 28 cl honeysuckle
  Vacker tekopp och fat med jubileumsmönster från Morris & Co.Morris & Co Tekopp och Fat ingår i porslinsserien som har tagits fram för att fira Morris & Co 160 års jubileum. Tekoppen med det ljuvliga mönstret rymmer 28 cl härligt varm dryck och fatet som det kan stå på vid en tebjudning är 16 cm i diameter.Och den fantastiska paletten med gamla mönster är från William Morris arkiv som skapar en jättefin porslinsserie som passar de flesta hem! Komplettera gärna denna porslinskopp och porslinsfat från Morris & Co. med andra produkter ur serien som också finns att köpa hos oss på Cervera, exempelvis tekanna och tårtfat.Denna jubileumsserie från Morris & Co. finns i 4 olika underbara mönster:- Strawberry Thief- Golden Lily- Honeysuckle- Blackthorn
 • Spode - Blue Italian Tekopp med Fat 20 cl

  spode - blue italian tekopp med fat 20 cl
  Underbart mönstrad tekopp med fat i den klassiska servisen Blue Italian från Spode.Frukosten eller den välbehövda pausen mitt på dagen blir ännu mer njutbar med denna Blue Italian servis. Unna dig själv ett vackert och iögonfallande tegods.Spodes eleganta blåvita kollektion Blue Italian lanserades 1816 och har tillverkats ända sedan dess. De utsökta detaljerna i mönstret är inspirerade från den äldre italienska landsbygden och har med tiden kommit att bli en designklassiker.Denna tekopp med fat är tillverkat i vitt lergods som accentuerar det klarblå vackra mönstret.Spode Blue Italian tekopp rymmer 20 cl ljuvlig varm dryck och kan användas både som kaffekopp, tekopp eller frukostkopp. Det medföljande fatet gör tegodset komplett.
 • Spode Morris & Co Mugg 34 Cl Strawberry Thief - Porslin Multi

  spode morris & co mugg 34 cl strawberry thief - porslin multi
  Muggen från Spode har en unik design med ett lekfullt mönster med vackra färger för att lysa upp dukningen. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om muggen från Spode- Från kollektionen Morris & Co.- Muggen är designad till Morris & Co's 160-års jubileum.- Levereras i presentförpackning.- Tillverkad av porslin.- Ikoniskt utseende. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Spode - Creatures of Curiosity Tårtfat 3 våningar

  spode - creatures of curiosity tårtfat 3 våningar
  Detta underbart vackra tårtfat från Spodes kollektion Creatures of Curiosity har tre fantastiska mönster inspirerade av vildmarken. Alla fat har handmålade detaljer som kommer lysa upp varje dukning. De är tillverkade av exklusivt benporslin med vackra mönster som gör sig perfekt för finare tillfällen eller som en present till någon du tycker om. Kombinera gärna med andra produkter från samma kollektion. Vi rekommenderar handdisk för längre hållbarhet.
 • Spode Morris & Co Teskedar 4-pack - Porslin Multi

  spode morris & co teskedar 4-pack - porslin multi
  Teskedarna från Spode har en elegant design med handtag i porslin med vackra, färgrika mönster. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Levereras i presentförpackning. Om teskedarna från Spode- Från kollektionen Morris & Co.- Förpackningsantal: 4.- Tillverkade av porslin och rostfritt stål.- Levereras i presentförpackning. Skötselråd för teskedarna- Handdisk rekommenderas. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Spode - Creatures of Curiosity Tekopp med fat 25 cl Snake/Black

  spode - creatures of curiosity tekopp med fat 25 cl snake/black
  Denna underbart vackra tekopp och fat är en del av Spodes kollektion Creatures of Curiosity som har fantastiska mönster inspirerade av vildmarken. Koppen och fatet har handmålade detaljer som kommer lysa upp varje tillfälle det används. Handtaget är målat med 22 karats guld och koppen med tillhörande fat är tillverkade av exklusivt benporslin med vackra mönster som gör sig perfekt för finare tillfällen eller som en present till någon du tycker om.Kombinera gärna med andra produkter från samma kollektion. Vi rekommenderar handdisk för längre hållbarhet.
 • Spode - Creatures of Curiosity Tekopp med fat 25 cl White/Leo

  spode - creatures of curiosity tekopp med fat 25 cl white/leo
  Denna underbart vackra tekopp och fat är en del av Spodes kollektion Creatures of Curiosity som har fantastiska mönster inspirerade av vildmarken. Koppen och fatet har handmålade detaljer som kommer lysa upp varje tillfälle det används. Handtaget är målat med 22 karats guld och koppen med tillhörande fat är tillverkade av exklusivt benporslin med vackra mönster som gör sig perfekt för finare tillfällen eller som en present till någon du tycker om.Kombinera gärna med andra produkter från samma kollektion. Vi rekommenderar handdisk för längre hållbarhet.
 • Spode - Creatures of Curiosity Tekopp med fat 20 cl Dark Floral

  spode - creatures of curiosity tekopp med fat 20 cl dark floral
  Denna underbara, eleganta tekopp med fat är en del av Spodes kollektion Creatures of Curiosity som har fantastiska mönster inspirerade av naturen. Koppen och fatet har handmålade detaljer som kommer lysa upp varje fikastund, frukost eller annat tillfälle då det används. De är tillverkade av exklusivt benporslin med vackra mönster som gör sig perfekt för finare tillfällen eller som en present till någon du tycker om.Kombinera gärna med andra produkter från samma kollektion. Vi rekommenderar handdisk för längre hållbarhet.
 • Spode - Creatures of Curiosity Tekopp med fat 20 cl White/Leo

  spode - creatures of curiosity tekopp med fat 20 cl white/leo
  Denna underbara, eleganta tekopp med fat är en del av Spodes kollektion Creatures of Curiosity som har fantastiska mönster inspirerade av naturen. Koppen och fatet har handmålade detaljer som kommer lysa upp varje fikastund, frukost eller annat tillfälle då det används. De är tillverkade av exklusivt benporslin med vackra mönster som gör sig perfekt för finare tillfällen eller som en present till någon du tycker om.Kombinera gärna med andra produkter från samma kollektion. Vi rekommenderar handdisk för längre hållbarhet.
 • Spode - Heritage Uppläggningsfat 35 cm

  spode - heritage uppläggningsfat 35 cm
  Heritage Uppläggningsfat från Spode har en tidlös design i ett vackert blommönster som hämtat inspiration från en botaniks tidning från 1787. Det berömda och exklusiva motivet Floral är tillbaka och för att fira Spode 250-årsjubileum. Heritage Florar Upplägningsfat från Spode har återlanserats i en begränsad utgåva. Uppläggningsfatet har en form med åtta kanter designad med det välkända och exklusiva blommiga motivet Floral. Serveringsfatet är designad i en svartvit färgpalett som garanterar smyckar bordsserveringen. Heritage Uppläggningsfat från Spode har med sina åtta kanter en relativ rund form vilket gör den perfekt för servering av sallader, chark, ost eller annan maträtt som önskas duka fram för sällskapet.
 • Spode - Sophie Conran Tekopp & Fat 23 cl

  spode - sophie conran tekopp & fat 23 cl
  Sophie Conran Tekopp med fat från Portmeirion. Muggen är tillverkad i porslin i en elegant och klassisk design med en räfflad yta i mjuka former. Den perfekta koppen för eftermiddagsteet eller annan varm dryck som önskas.Sophie Conran Mugg från Portmeirion tål att användas i frys, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin vilket gör den lika användbara i vardagen som den blir till festligare fikastunder och bjudningar. Kombinera gärna ihop med andra serviserna ur serien Sophie Conran från Portmeirion.
 • Spode - Blue Italian 2-vånings Kakfat 27 cm

  spode - blue italian 2-vånings kakfat 27 cm
  Lägg upp dina kakor på detta vackra kakfat från Spode och dess serie Blue Italian. Kakfatet har två våningar och en dekorativ hållare att bära i. Passar perfekt till kakor, godis eller afternoon-tea och ger en känsla av lyx vid din bjudning. Spodes eleganta blåvita kollektion Blue Italian lanserades 1816 och har tillverkats ända sedan dess. De utsökta detaljerna i mönstret är inspirerade från den äldre Italienska landsbygden och har med tiden kommit att bli en designklassiker.
 • Spode - Blue Italian Kaffekopp med fat 28 cl

  spode - blue italian kaffekopp med fat 28 cl
  Underbart mönstrad kaffekopp med fat i den klassiska servisen Blue Italian från Spode.Frukosten eller den välbehövda pausen mitt på dagen blir ännu mer njutbar med denna Blue Italian servis. Unna dig själv ett vackert och iögonfallande tegods. Spodes eleganta blåvita kollektion Blue Italian lanserades 1816 och har tillverkats ända sedan dess. De utsökta detaljerna i mönstret är inspirerade från den äldre italienska landsbygden och har med tiden kommit att bli en designklassiker.Kaffekoppen med fat är tillverkat i vitt lergods som accentuerar det klarblå vackra mönstret.Spode Blue Italian Kaffekopp rymmer 28 cl ljuvlig varm dryck och kan användas både som kaffekopp, tekopp eller frukostkopp. Det medföljande fatet gör frukostgodset komplett.
 • Spode - Blue Italian Stor Kopp med Fat 56 cl

  spode - blue italian stor kopp med fat 56 cl
  En stor och underbart mönstrad kopp med fat i den klassiska servisen Blue Italian från Spode.Frukosten eller den välbehövda pausen mitt på dagen blir ännu mer njutbar med denna Blue Italian servis. Unna dig själv ett vackert och iögonfallande tegods eller kaffegods.Spodes eleganta blåvita kollektion Blue Italian lanserades 1816 och har tillverkats ända sedan dess. De utsökta detaljerna i mönstret är inspirerade från den äldre italienska landsbygden och har med tiden kommit att bli en designklassiker.Denna stora kopp med fat är tillverkat i vitt lergods som accentuerar det klarblå vackra mönstret.Spode Blue Italian kopp rymmer hela 56 cl ljuvlig varm dryck och kan användas både som kaffekopp, tekopp eller frukostkopp. Det medföljande fatet gör jumbogodset komplett.
 • Spode - Blue Italian Äggkopp 4,5 cm

  spode - blue italian äggkopp 4,5 cm
  Äggkopp från Blue Italian som gör det lite lyxigare vid frukostbordet. Lika perfekt till vardags som vid middagsbjudningen. Spodes eleganta blåvita kollektion Blue Italian lanserades 1816 och har tillverkats ända sedan dess. De utsökta detaljerna i mönstret är inspirerade från den äldre Italienska landsbygden och har med tiden kommit att bli en designklassiker.
 • Spode - Christmas Tree Tallrik 27 cm

  spode - christmas tree tallrik 27 cm
  Christmas Tree tallrik från Spode. En tallrik med vackert julmotiv föreställande en fullt dekorerad julgran. Det klassiska motivet höjer julkänslan kring bordet och gör julmaten lite extra god. Tallriken har en diameter på 27 cm vilket gör den perfekt att använda till julens alla middagar och till julbordet så man kan fylla på med mycket god mat. Serien Christmas Tree från 1938 består av en mängd olika produkter med traditionella julmotiv. En av de mest uppskattade serviserna i världen. Förgyller juldukningen och är en mycket uppskattad servis att plocka fram år efter år. Porslinet tål både mikrovågsugn och diskmaskin.
 • Spode - Creatures of Curiosity Assietter 19 cm 4-pack

  spode - creatures of curiosity assietter 19 cm 4-pack
  Dessa vackra assietter från Spode har underbara, mönster inspirerade av vildmarken med handmålade detaljer som kommer lysa upp varje dukning. De är tillverkade av exklusivt benporslin med vackra mönster som gör sig perfekt för finare tillfällen eller som en present till någon du tycker om. Kombinera gärna med andra produkter från samma kollektion. Säljs i 4-pack och vi rekommenderar handdisk för längre hållbarhet.
 • Spode - Creatures of Curiosity Mugg 34 cl White

  spode - creatures of curiosity mugg 34 cl white
  Denna underbara, eleganta mugg är en del av Spodes kollektion Creatures of Curiosity som har fantastiska mönster inspirerade av naturen. Muggen har handmålade detaljer som kommer lysa upp varje fikastund, frukost eller annat tillfälle då den används. Koppen är tillverkad av exklusivt benporslin med vackra mönster som gör sig perfekt för finare tillfällen eller som en present till någon du tycker om.Kombinera gärna med andra produkter från samma kollektion. Vi rekommenderar handdisk för längre hållbarhet.
 • Spode - Creatures of Curiosity Mugg 34 cl Black

  spode - creatures of curiosity mugg 34 cl black
  Denna underbara, eleganta mugg är en del av Spodes kollektion Creatures of Curiosity som har fantastiska mönster inspirerade av naturen. Muggen har handmålade detaljer som kommer lysa upp varje fikastund, frukost eller annat tillfälle då den används. Koppen är tillverkad av exklusivt benporslin med vackra mönster som gör sig perfekt för finare tillfällen eller som en present till någon du tycker om.Kombinera gärna med andra produkter från samma kollektion. Vi rekommenderar handdisk för längre hållbarhet.
 • Spode - Creatures of Curiosity Mugg 34 cl Leopard

  spode - creatures of curiosity mugg 34 cl leopard
  Denna underbara, eleganta mugg är en del av Spodes kollektion Creatures of Curiosity som har fantastiska mönster inspirerade av naturen. Muggen har handmålade detaljer som kommer lysa upp varje fikastund, frukost eller annat tillfälle då den används. Koppen är tillverkad av exklusivt benporslin med vackra mönster som gör sig perfekt för finare tillfällen eller som en present till någon du tycker om.Kombinera gärna med andra produkter från samma kollektion. Vi rekommenderar handdisk för längre hållbarhet.
 • Spode - Morris & Co Tallrikar 20 cm 4-pack

  spode - morris & co tallrikar 20 cm 4-pack
  Morris & Co Tallrikar 20 cm i 4-pack levereras i en underbar presentkartong. Detta är en serie i porslin som har tagits fram för att fira Morris & Co 160 års jubileum. Den fantastiska paletten med gamla mönster från William Morris arkiv skapar en jättefin serie som passar de flesta hem! De ingående mönstren är Strawberry Thief, Blackthorn, Golden Lily och Honeysuckle.
 • Spode - Morris & Co Mugg 0,34 L Strawberry Thief

  spode - morris & co mugg 0,34 l strawberry thief
  Morris & Co Mugg levereras i en underbar presentkartong och ingår i porslinsserien som tagits fram för att fira Morris & Co 160 års jubileum. En jättefin serie som passar de flesta hem! Matcha muggen med andra produkter ur serien, exempelvis tekanna och tårtfat.
 • Spode - Morris & Co Strawberry Thief Tekanna/Temugg 0,28 L

  spode - morris & co strawberry thief tekanna/temugg 0,28 l
  Morris & Co Morris & Co Tekanna/Temugg levereras i en underbar presentkartong och ingår i porslinsserien som tagits fram för att fira Morris & Co 160 års jubileum. En jättefin serie som passar de flesta hem! Matcha muggen med andra produkter ur serien, exempelvis tallrikar och teskedar.
 • Spode - Morris & Co Mugg 2-pack Blackthorn & Golden Lily

  spode - morris & co mugg 2-pack blackthorn & golden lily
  Morris & Co Mugg i 2-pack levereras i en underbar presentkartong och ingår i porslinsserien som tagits fram för att fira Morris & Co 160 års jubileum. Fantastisk palett med gamla mönster från William Morris arkiv. En jättefin serie som passar de flesta hem!
 • Spode - Morris & Co Mugg 2-pack Fruit & Honeysuckle

  spode - morris & co mugg 2-pack fruit & honeysuckle
  Morris & Co Mugg i 2-pack levereras i en underbar presentkartong och ingår i porslinsserien som tagits fram för att fira Morris & Co 160 års jubileum. Fantastisk palett med gamla mönster från William Morris arkiv. En jättefin serie som passar de flesta hem!
 • Spode - Morris & Co Sockerskål med lock 0,2 L

  spode - morris & co sockerskål med lock 0,2 l
  Morris & Co Sockerskål med lock levereras i en underbar presentkartong och ingår i porslinsserien som tagits fram för att fira Morris & Co 160 års jubileum. En jättefin serie som passar de flesta hem! Matcha sockerskålen med andra produkter ur serien, exempelvis muggar och tekanna.
 • Spode - Creatures of Curiosity Sockerskål med lock 20 cl Leopard

  spode - creatures of curiosity sockerskål med lock 20 cl leopard
  Denna underbara sockerskål är en del av Spodes kollektion Creatures of Curiosity som har fantastiska mönster inspirerade av vildmarken. Skålen har handmålade detaljer som kommer lysa upp varje tillfälle då det används. Tillverkad av exklusivt benporslin med knoppen och foten målad i 22 karats guld och med vackra mönster som gör sig perfekt för finare tillfällen.Kombinera gärna med andra produkter från samma kollektion. Vi rekommenderar handdisk för längre hållbarhet.
 • Spode - Blue Italian Sockerskål 25 cl

  spode - blue italian sockerskål 25 cl
  Sockerskål med lock från Spode ur klassiska serien Blue Italian. Perfekt som en elegant touch till fikat. Skålen är tillverkad i vackert blåvitt porslin och ger en härligt lyxig känsla vid dukningen.Spodes blåvita kollektion Blue Italian lanserades 1816 och har tillverkats ända sedan dess. Detaljerna i mönstret är inspirerade från den äldre italienska landsbygden och har med tiden kommit att bli en designklassiker. Matcha gärna med andra delar ur samma serie!
 • Spode - Blue Italian Mugg 34 cl 4-pack

  spode - blue italian mugg 34 cl 4-pack
  Fyra eleganta muggar i presentförpackning, från Spode och dess serie Blue Italian. Duka upp till en trevlig fikastund och njut ditt te eller kaffe i denna mugg som rymmer 34 cl. Skön att hålla i med ett rejält öra och i vackert blåvitt porslin, ger en härlig känsla av lyx. Spodes eleganta blåvita kollektion Blue Italian lanserades 1816 och har tillverkats ända sedan dess. De utsökta detaljerna i mönstret är inspirerade från den äldre Italienska landsbygden och har med tiden kommit att bli en designklassiker.
 • Spode Blue Italian Sopptallrik 23 Cm - Porslin Blå

  spode blue italian sopptallrik 23 cm - porslin blå
  Blue Italian Sopptallrik från Spode. Den här vackra sopptallriken är en del av serien Blue Italian som går i klassiskt blått och vitt. Motivet har fått sin inspiration från italienska landsbygden, och kanten har Imari Oriental-mönster. Serien gavs ut 1816 och har producerats sedan dess. Den lämpar sig för dagligt användande, då den tål både diskmaskin och mikrovågsugn, och är frys- och ugnsfast. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Spode - Christmas Tree Mugg Peppermint 40 cl 4-pack

  spode - christmas tree mugg peppermint 40 cl 4-pack
  4-pack Christmas Tree porslinsmuggar från Spode. Muggarna är dekorerade med det populära och klassiska julmotivet av en fullt påklädd julgran med klapparna under grenarna. Den varma chokladen eller julkaffet blir lite godare i den här muggen med polkagrisar till öron. Serien Christmas Tree från 1938 består av en mängd olika produkter med traditionella julmotiv. En av de mest uppskattade serviserna i världen. Förgyller juldukningen och är en mycket uppskattad servis att plocka fram år efter år. Porslinet tål både mikrovågsugn och diskmaskin.
 • Spode - Christmas Tree Mugg 22 cl

  spode - christmas tree mugg 22 cl
  En vacker mugg från Spode med det klassiska Christmas Tree motivet. Låt den här muggen förgylla stunderna fram till jul och sprida julstämning. Servera dig själv eller någon du håller kär en kopp med varm dryck och njut av en fridfull (eller lagom stressig) jul. Serien Christmas Tree från 1938 består av en mängd olika produkter med traditionella julmotiv. En av de mest uppskattade serviserna i världen. Förgyller juldukningen och är en mycket uppskattad servis att plocka fram år efter år. Porslinet tål både mikrovågsugn och diskmaskin.
 • Spode - Heritage Tallrik 27 cm

  spode - heritage tallrik 27 cm
  Tallrik från Spode serie Heritage med det berömda och exklusiva motivet Rom som först lanserades år 1811, designad i en svartvit färgpalett som garanterat smyckar bordsserveringen. Tallriken tål maskindisk, frys och användning i ugn och mikrovågsugn.
 • Spode - Heritage Rome Mugg 34 cl

  spode - heritage rome mugg 34 cl
  Mugg från Spode med det berömda och klassiska motivet Rom som först lanserades år 1811, från serien Heritage. Muggen rymmer 34 cl vilket gör den perfekt för den större koppen kaffe, te eller varmchoklad. Muggen kan användas både i mikrovågsugn och i diskmaskin.
 • Spode - Sophie Conran Tallrik 15 cm

  spode - sophie conran tallrik 15 cm
  Sophie Conran tallrik från Portmeirion 15 cm. Mindre frukostallrik eller assiett perfekt för servering av bröd, sallad, desserter eller annat smått och gott.Tallriken har en tidlös klassisk design med en mjukt räfflad yta. Sophie Conran är tillverkad i högkvalitativt porslin som med sin tidlösa och klassiska design blir lika användbar i vardagen som den blir för finare middagsbjudningar. Porslinet tål att användas i mikrovågsugn. frys, ugn och diskmaskin.
 • Spode - Sophie Conran Pastaskål 23 cm

  spode - sophie conran pastaskål 23 cm
  Sophie Conran Pastaskål från Portmeirion tillverkad i porslin med en mjukt räfflad yta och mjukt böjda former blir den perfekta skålen för dina pastarätter men fungerar självklart lika bra för servering av grytor, soppor och sallader.Sophie Conran Pastaskål från Portmeirion har en klassisk och tidlös design med en mjukt räfflad yta och mjuka böjda former. Sophie Conran serviser från Portmeirion är tillverkade i högkvalitativt porslin och tål maskindisk, ugn, frys och mikrovågsugn. Skålen blir lika användbar i vardagen som den blir på finare middagsbjudningar. Kombinera gärna med andra serviser från Portmeirion.
 • Spode - Sophie Conran Skål 19 cm

  spode - sophie conran skål 19 cm
  Sophie Conran Skål från Portmeirion. Skålen är perfekt som dippskål eller vid servering av mindre förrätter, desserter, glass eller annat gott som önskas. Skålen är tillverkad i porslin med en klassisk och tidlös design i mjuka former och med en räfflad yta. Kombinera gärna ihop med andra serviser ur serien Sophie Conran från Portmeirion. Serviserna ur Sophie Conran serie tål att användas i mikrovågsugn, ugn, frys och diskmaskin vilket gör dem lika användbara i vardagen som dem blir vid festligare middagsbjudningar.
 • Spode - Sophie Conran Mugg 35 cl

  spode - sophie conran mugg 35 cl
  Sophie Conran Mugg från Portmeirion. Muggen är tillverkad i porslin i en elegant och klassisk design med en räfflad yta i mjuka former. Perfekta koppen för morgonkaffet, teet eller annan varm dryck som önskas.Sophie Conran Mugg från Portmeirion tål att användas i frys, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin vilket gör den lika användbara i vardagen som den blir till festligare fikastunder och bjudningar. Kombinera gärna ihop med andra serviserna ur serien Sophie Conran från Portmeirion.
 • Spode - Heritage Rome Pastatallrik 23 cm

  spode - heritage rome pastatallrik 23 cm
  Pastatallriken ur Spode serie Heritage med det berömda och exklusiva motivet av Rom som först lanserades år 1811. Tallriken har en lite högre kant som gör att den passar perfekt till pasta eller rätter med mer sås.Tallriken har en klassisk designad i en svartvit färgpalett som garanterat dekorerar serveringen. Tallriken är tillverkad i England och tål maskindisk, frys, ugn och mikrovågsugn.
 • Spode Morris & Co 20 Cm 4-pack - Porslin Multi

  spode morris & co 20 cm 4-pack - porslin multi
  Assietterna från Spode har en lekfull design med fyra olika mönster med vackra pastellfärger. De är tillverkade av porslin med ett ikoniskt utseende för att lysa upp dukningen. 4-pack. Om assietterna från Spode- Från kollektionen Morris & Co.- Förpackningsantal: 4.- Olika, lekfulla mönster.- Vackra pastellfärger. Skötselråd för assietterna- Handdisk rekommenderas. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Spode Morris & Co Mugg 2-pack Fruit & Honeysuckle - Porslin Multi

  spode morris & co mugg 2-pack fruit & honeysuckle - porslin multi
  Muggarna från Spode har en unik design med lekfulla mönster med vackra färger för att lysa upp dukningen. De är tillverkade av högkvalitativt porslin perfekt till vardags eller fest. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om muggarna från Spode- Från kollektionen Morris & Co.- Muggarna är designad till Morris & Co's 160-års jubileum.- Levereras i presentförpackning.- Tillverkade av porslin.- Ikoniskt utseende. Skötselråd för muggarna- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Spode Blue Italian Tallrik 27 Cm - Porslin Blå

  spode blue italian tallrik 27 cm - porslin blå
  Blue Italian Tallrik från Spode. Den här vackra tallriken är en del av serien Blue Italian som går i klassiskt blått och vitt. Motivet har fått sin inspiration från italienska landsbygden, och kanten har Imari Oriental-mönster. Serien gavs ut 1816 och har producerats sedan dess. Den lämpar sig för dagligt användande, då den tål både diskmaskin och mikrovågsugn, och är frys- och ugnsfast. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.